Lauiloa

E uiga i faiga masani, fai mai sau tala, poʻo se sitaili ballroom style

O le manatu o le "ballroom," e faʻasino i le le faʻataʻitaʻiina paga faʻaopoopo siva na tulaʻi mai i le ogatotonu tausaga i Europa. Na matua tele suiga siva ma o soʻo se vaitau na faʻatupuina ai siva pese. I le alualu i luma o aganuu Europa, siva ballroom sa faʻaosofia i le tele o ituaiga ala ma siva faapolofesa.

O le siva a Europa na avea ma faavae o siva ballroom i le 20th seneturi, lea na aofia ai ma aafiaga o le laupepa Latina Amerika ma Aferika, ia ua uma ona toe teuteuina faafetai i le aoga siva Europa.

I le 20s o le seneturi talu ai, na faʻavasega e le au popoto ile Igilisi le waltz, lemu ma vave. O le mea lea, na fananau mai siva faʻatauvaga: agafesootai ma taʻaloga. I le lima sefulu tausaga, ova, cha-cha-cha, rumba, samba, paso doble na faaopoopo i siva.

O le taimi nei tauvaga o se polokalama:

  • Latina Amerika
  • Europa
  • Sefulu siva (biathlon),
  • Latina Amerika ma Europa Sequoias,
  • Latina Amerika ma Europa faʻavae.

O le Iunaite Setete ei ai lana lava gagana faʻaaloalogia o le tauvaga - American Rhythm ma American Smooth.

I le Rusia, o le upu "polo" e sau mai Farani, o loʻo i ai maʻa Latina o le veape ballare - "siva".

O le lauiloa o siva ballroom faʻasolo i le aluga o taimi, o se mimilo lea na aliali mai i le 60s na faʻailogaina le faʻaiʻuga o le siva siva. Tango, waltz, foxtrot ua le toe aoga e faʻafiafia ai le toʻatele. Ua tatalaina se itulau fou o le tala faasolitulafono mo siva.

Talu ai o le faʻatinoina o le siva siva e manaʻomia ni tomai ma aʻoaʻoga, ua faʻaitiitia lo latou lauiloa i sosaiete i le aluga o taimi. O le foliga mai o le mimilo i le 1960 na faailoga le faʻaiʻuga o siva siva. O siva pei o le waltz, tango, foxtrot, ma isi, o le mea moni, ua le toe aoga mo faʻafiafiaga lautele. Ua tatalaina se itulau fou i le talaʻaga o le siva.

E mafai ona e mauaina vitio ma ata o siva ballroom faʻafiafiaga i luga o le upega tafailagi.

Faasoa atu i uo

I tausaga talu ai nei, o faiga i totonu o siva ballroom ua tele ina taulaʻi atu i maualuga maualuga. Ia, e ui lava ona taunuu i le fola ma le maitauina tuai, ae, soʻo se mea e te fai atu ai, e matua le mafai ona alofia. E uiga i fea manaʻo e sili ona manaʻomia i aso nei i siva, ma e le aoga tele i olaga parket, faitau DANCESPORT.RU.

Maualuga maualuga - le tamaʻitaʻi talavou ua le mautonu. I aso nei, o loo loloto lava o ia i faʻamanatuina o le limasefulu tausaga mamalu, ma taeao o loʻo matua fiafia lava o ia i le luasefulu tausaga. O le faiga o le 2014-2015 vaitau o loʻo faʻamalieina paleni i le va o le faʻatonutonuina fua o le aʻoga faʻapitoa ma le faʻaaliga paleni. O le mea lea, i luga o le Milanese ma Parisian catwalk i lenei tausaga e mafai ona e vaʻai i laʻei ile tele o sitaili, o nisi o nei laʻei lauiloa e iai le maualuga silhouette ma le maualuga o le sulugatiti, "tutuli" maxi ma sipi tipi ese mai le suilapalapa.

O laei ole pulou ole mea ole pule lea ole polokalame Amerika Latina. Ona o latou faʻavasegaga natura, latou te mafaia ona faamamafa matagofie laina o le tino, ae latou te le talafeagai i taimi uma mo paaga ma le le lava le saoasaoa uiga.

O gaogao mama mamanuina o se tasi lea o lauiloa e le gata o laʻei afiafi, ae e oʻo foʻi ile laʻei masani. Maeʻa tapunia faʻataʻitaʻiga poʻo ni filifiliga mataʻutia faʻaola ma lima taamilosaga lima ua masani ona vaʻaia i luga o tulaga o le lalolagi. Ma e le o se mea e ofo ai. I le mea uma, o se ata faʻapitoa e fesoasoani i lona tagata e faʻasaoina tone o le pefu ma le tanoina (ma o lona uiga o tupe ma taimi).

Peitai, o '' tutuli '' ofu i Europa polokalame e tatau ona taulimaina sili atu faaeteete. Afai o le ofutaele mea e fai i mausali mafiafia ie, o se sitaili mafai ona e le gata o le ova tele aveina o le ata, ae maitau manino nana foi foliga o le paga.

E seasea lava ona fai ofu i luga o le siva. Ae i lo latou lava ala, e le tatau. Latou vaʻaia faʻalemafaufau i paʻaga fefaʻatauaʻi ma ova saʻo o foliga ma e alu lelei faʻatasi ma le maualuga utupoto ituaiga "babette". E le o se mea na tupu na tupu o lenei lava ituaiga auala na i ai ma e tumau pea le iloga o Alina Basyuk.

I tulaga o mea teuteu, o faʻafiafiaga maualuga e maua ai foʻi le tele o avanoa faʻaavanoaina mo siva siva. Sophistication lenei vaitau e tuaoi ma fofo laina. O le bet i luga o le geometry faatagaina tagata mamanuina e taʻalo ma eseese tipi ma le sili atu laupepa o le ie, fatuina se le lava vaitau ma le saʻo ata i luga o le fola. O na mea, e uliuli-ma-paʻepaʻe, laʻei ata e sili ona fiafia i ai mo latou lava, mo se faʻataʻitaʻiga, e Anette Zyudol ma Irina Novozhilova.

O le tulaga lona lua i le teuteuga, lea ma le malosi ma le puʻeina o le fale puipui, o mea teuteu fugalaʻau e faʻaatoatoa faʻatasi ma le kisi o lanu eseese, ma, o le mea moni, foliga sili ona matagofie i le uliuli.

O le mesh o se mea e fai e sili ona lautele mo le Europa ma Latina Amerika polokalama, talu ai faʻateleina lagona o faʻamalositino ma faʻafaigofie laina pito i luga. I le "Star Ball" - 2014, o se pupula faʻapena foliga tutusa o le piniki mesh ma se faʻailoga ua filifilia, mo se faʻataʻitaʻiga, e Joanna Lewinis. I se mesh uliuli, i le tuʻufaʻatasia ma se ofu paepae ma ruffles, na ia siva i luga o le Kremlin fola ma Mel.

Ua atagia le tino i nei aso i lanu. Le paolo malu: auro, enaena, beige, auro, e ui lava e le masani ona vaʻaia i moli mata, mautinoa aumaia se tusi fou i neon lanu ua leva ona lauiloa i Rusia.

I le tulaga o lanu, o le 2014-2015 fashion vaitau e taulai atu i le le-masani lanu. O le tagata e masani ona liua i lanu lanu i mamanu, Pantone Color Institute, faaigoaina o le mumu, lanu viole, loloto paolo o lanumeamata, efuefu, lanumoana, sesega samasama ma enaena pei o lanu ia.

O le mea moni, e le o latou uma e nofoia se nofoaga mautu i luga o le fola. O le mea lea, pe a fai e mumu ma e seasea lava ona alu ese le siva Olympus, efuefu ma enaena na o le taʻalo e mafai ona taʻalo ma le faʻaogaina faʻaeteete, pe i le tulaga o se manumalo lanu lanu.

A o ulufale atu lona Majesty Fashion faʻamalo le fola, o ana muamua avefeau o ituaiga siva tele, pei o Chrisanne poʻo Sapiel. E tusa ai ma suiga fou, i o latou laei i aso nei o loʻo i ai se nofoaga mo pastel, ma mo le ie sisina, ma mo le tele o tamai auiliiliga. O Itali Sapiel faʻaaloalofaina faʻailoa i la latou itulau: "O mea uma e faʻavae i auiliiliga, matagofie, faigofie o le olaga - o le mea tonu lava lea e faʻaalia la matou teuga."

Igilisi Chrisanne, o le mea moni, sili atu mautu. Pau ie paʻu, pulu, lapoa maa lapoa, tele faʻamanino, vaitau ma le tele numera o Swarovski tioata. E leai se la e mama a le Italia, ae e i ai le monumental ma tumau foliga.

Lenei tausaga, faʻailoga o le Italia ma le Igilisi i luga o le faʻaleleia, faʻamalosiʻau teuteuina sakete, sasaina o faʻamalosi mai le laʻau ma le organza. O le teuteuga o latou foafoaga taamilomilo solo, ae e le taofiofia, e le liliu i se couture fuafuaina. Ia, o le polo ofu ma le polo ofu, ina ia le gata ina matagofie, ae ia faʻalelei foʻi ..

Siva sitaili

Striptease o le faatufugaga o le faʻaosoosoga ... E manaia i le mafai ona faʻaalia feusuaiga, sensuality ma feusuaʻiga i se siva. Avea ma se tutusa ma se tamaloa, o se fafine o lo tatou taimi ua atili galo ona avea ma se fafine. Vasega faʻamatalaina fuatia lagona, motusia noataga o le faʻamalosia, aʻoaʻo e faʻaali lagona ma lagona. O vasega i luga o le pou, i le isi itu, e maua ai le sili atu le malosi o lou tino.

Tulaga faigata: manaʻomia fatu faʻamalositino tomai faʻamalositino, lelei faʻaloga lelei ma matagofie foliga.

O tagata siva o nei ituaiga o ni mea moni "faʻataulaitu o siva", amata mai i le tomai o le pantomime. O mea latou te faia e ofoofogia! E leai se mea, o aso nei e leai se tasi e sili atu le malulu nai lo tagata malepelepe i siva faaonapo nei. I a latou tautalaga, tatou te vaʻaia le maualuga o le puleaina o le tino, o mea sili ona faigata, e le mafai ona mafaufauina e iai taimi e tiga ai pe a le matamata. Fiafia tuaoi ma le mataga!

Faigata: ina ia e maua moni se mea i le malologa siva, e tatau ona tuuto oe ia te ia. Ma e tatau ona e matua faʻaeteete, e le mafai ona fai e aunoa ma manuʻa.

Oe mea e te manaʻomia mo fashionistas manaʻo mo le vaaiga! Le maualuga maualuga o faʻailoga ma gaoioi. Latou te taʻalo i le alofa tunoa o foliga ma laina, e faʻaalia lelei le matagofie o le 'afa-lavalava tino. Vogue ma le faʻatali o "pathos mo paʻepaʻe". O faiga Vogue o loʻo faamatalaina i faʻataʻitaʻiga faʻapipiʻi; e faʻataʻitaʻia le savali ile podium. I le Vaʻaiga faiga, lea e tele na maua mai Vogue, pule ai lima lima (o le igoa lava faʻaliliuina o le "talotalo lima"), latou nono tele tele gaioiga mai loka. Go-Go o se sikola mataga, lea na tuʻufaʻatasia muamua e lua ma elemene o isi sitaili, pei o se fasi, faʻaopopo. Ole sili lea ona lauiloa o siva siva kalapu.

Faigata: sili ona lelei faʻamatalaga tino ma le amio lelei e manaʻomia mo le faʻataʻitaʻiga i luga o le tulaga i le toetoe lava ofuina i lalo o vavae.

O le faʻaogaina po nei o pale, lea e faʻasaoina ai le matagofie o tu ma aga, ae e maua ai le saʻolotoga ma le faʻafaigofie o metotia, faʻamutaina ai le mautu o tulaga masani o tusitusiga. O nei sitaili e faʻavae i luga o ata. Le tele o aoga maualuluga faalapotopotoga auai siva aso nei. Ae o le mea feteʻenaʻi, o lenei ituaiga e matua le talafeagai lava mo siva siva i musika siva o ona po nei. O le mama mama tulaga siva auala lea.

Faigata: ia alualu i luma i lenei sitaili, e tatau ona e feagai ai talu mai le laititi.

Ole maualuga ole "faʻatulafonoina" o ituaiga o tusiga ata, o faʻailoga o mea sili ona matagofie matagofie. O se siva faʻapitoa lenei faʻatonuga. E i ai tulafono faʻatonutonu ma tulaga maualuga mo manaʻoga faʻataʻitaʻiga, tele o loʻo faʻataunuʻuina i le faʻatapulaʻaina o agavaʻa o tagata. I le tulaga o le lavelavea, o elemene o sulu na mafai ona faʻatusatusa ma elemene o breakdance.

Faigata: vasega faapolofesa paleni e le pasi e aunoa ma se faailoga. Ose maualuga o mea e manaʻomia ai le latou faʻailoga i le faʻavaeina o le tino, aemaise lava aua e tatau ona faʻataʻitaʻi le puluʻi mai i le laititi, a o loʻo faʻapipiʻi lava le tino. Faʻaleagaina o ligaments, uaua, soʻotaga, soʻosusu vaega o maso tagata ma tele o isi mea e mafai.

O nei nofoaga ua lauiloa tele i nei aso. E le na o le siva, o taimi paganoa, fesoʻotaʻiga, tisiketi. O nei sitaili e faʻatasia ai tagata: malosi, agavaʻa faʻaosofia, fiafia aulelei .... E ui o le tele lava o latou siva paga, ae o loʻo faʻatulagaina ina ia mafai ai ona faigofie ona fesuiai paʻaga, faia ni uo fou. Ma latou te le manaʻomia ni toleniga faʻapitoa, e matua faigofie lava e aʻoaʻo.

Faigata: i le amataga lava, e i ai nai faʻafitauli mo e alolofa, o le mea taua o le sailia lea o se paʻaga talafeagai.

Ole malologa maualalo, ose faʻataʻitaʻiga tele o lo tatou taimi, o loʻo tuaoi pea ma le le mafaia, alu i tua atu o le mea e mafaia e le tagata. O loʻo tuʻufaʻatasia ai elemene ma sitaili o aganuu Hip-Hop, na faʻatinoina e DubStep poʻo musika a le Hip-Hop. O le poto masani o le sitaili o le puleaina o le "torque" i avanoa uma avanoa, i.e. faʻaauau pea ona faʻasolo pe a suia le tulaga i soʻo se mea e lagolago ai, e oʻo lava ile ulu. Lenei o le sili atu ona faigata faʻapipiʻi faʻapipiʻiina i luga o leo o musika. E fetaui lelei mo tagata siva puupuu.

Faigata: faigata tele ona puipuia manuʻa

Sipaniolo siva tagata faʻatasi ma faʻapitoa ofu masani. Flamenco e sili ona ofoofogia ma tosina mai se tagata matutua matutua. Lenei le ofoofogia ma faʻaalia ituaiga e tumu i lagona. O loʻo atagia mai i le gaʻoa o lima o ona lima, o le malosi o le puʻeina o ala faʻapipiʻi ma le faʻalelei o laʻei ile pito matagofie o laei.

Faigata: e manaʻomia se lagona loloto o le pa'ū

Le faatufugaga o le faʻaoso, le siva faʻafiafia o sasaʻe (anamua striptease). Faʻatinoina i laʻei faʻapitoa ma clinking scales, e faʻalauteleina ai le musika o le siva, faʻatasi ai ma musika. O le siva Oriental e mauoa i ituaiga uma o metotia i palasitika, male, faʻatumu ma tamai auiliiliga ma teuteuga. E moni tagata siva tomai e maofa i le matagofie o le ie o le afa-lavalava tino ma manino, matagofie tosoina gaioiga. E le pei o isi sitaili, “sisiva siva” fiafia i faʻaaliga matagofie o foliga matagofie, le mafai ona faʻaalia foliga o se fafine foliga.

Faigata: laʻititi luluina, gatete, leaga i se le faʻatulagaina o tino o le fafine.

Faavae o Siva Siva - siva faʻatulagaina mo le siva fola, talafeagai mo musika o ituaiga eseese. O le aoao maia siva faiga lea e tuʻufaʻatasia soʻo se sitaili, ituaiga ma uiga. E le manaʻomia le taulotoina o siva fesoʻotaʻiga ma faʻafiafiaga, o le siva e fausia e tusa ai ma le faʻavae o le na te faia ni mea: e i ai vaega autu ma tulafono o le tuʻufaʻatasia o le tasi ma le isi. I le suesueina o ni gaioiga ma ua aʻoaʻoina le tuʻufaʻatasia o le tasi ma le isi, e mafai ona faʻalelei i musika eseʻese, aua ua lava masina o toleniga ua lava. O le siva atoa e faʻavae i le tuʻutuʻuga, palasitika ma le tuʻufaʻatasia o gaioiga.

Faigata: e maua ai le faʻalelei ma faʻafaigofie i improvisasi, e manaʻomia le taimi e toe faʻafouina atrophied maso vaega.

Gaoioiga sitaili mo talavou faʻaalia: metotia ma taupega ma oso i musika ma se male tuusaʻo. Matua malosi e faʻaaluina, tosina mai le tele o le mafaufau ma manaʻomia le tele o le avanoa. E te le laki pe a e mauaina oe i tafatafa o ia ituaiga siva i luga o le siva tapuni fola, talu ai e le masani ai lenei, ae i auala auala o nei sitaili avea ma lavea! O nei metotia amata, - ma ou te fia auai i totonu ma siva. Ae e le lava tagata siva mo se taimi umi, aua le seti o gaioiga e le tele lapoa ma eseese, ma uma e matua malosi lava.

Faigata: maua se nofoaga e faʻataunuʻu ai

Muamua, R'n'B o se aganuu o funk, jazz ma agaga. Sa ia faia foʻi lana sao i le faʻaola o le rock and roll. I le lumanaʻi, na amata ai ona fefiloi R'n'B ma Hip-Hop, e pei oi latou uma o se vaega o le Aferika Aferika Amerika. I aso nei, R'n'B o se siva e aofia uma ai metotia faigofie, ae peitaʻi o nei mea uma o loʻo faʻatinoina i se tulaga faʻapitoa lava ala, i se ofu aoga Vasega R'n'B - o se sili fofo mo i latou e manaʻo e "faʻaali latou lava." O lenei faiga e maua ai le mautinoa ia te oe lava, o le lagona o le tagata lava ia maluluina ma feusuaiga, o se fofo lea mo lavelave ma le le mautonu lea ua matua leai mo talavou, o le mafuaaga lea o se mama mama talavou.

Hip-hop, o se tulaga matuia lava, lea o le siva faʻamaonia e le moni malulu koleni o siva e le faʻagaloina break-dance.

Faigata Faʻafitauli tau le mafaufau i totonu o le 'au, lea e nofo ai le agaga o le tauivi ma le tauvaga.

Faʻaulu siva ma faʻamalosiʻoaʻoaʻoga. Dancers e pipii atoa i la latou paaga, lea e matua faigata lava suia.
Le atoatoa faʻalavelave, faʻafitauli faʻapitoa. Tuuina atu o se siva faapolofesa lenei e auai i tauvaga, o le tuʻua o se paʻaga e toetoe lava o loʻo faʻapena lava le pa'ū o se matata faʻataʻitaʻi galuega.
Lelei: faailoa atoatoa le autu o fegalegaleaiga ma se paaga. Le maualuga maualuga faʻatiga o soʻo se ula siva ata.

O le mea sili lea ua sili ona leva ma i le taimi lava e tasi o faiga sili ona onapo o siva. O ia o suia i taimi uma auala e suia ai tulaga o le fafine ma le tama. E mafai ona e siva i le auala eseese, ae o le uiga e le suia mai lenei. O lenei siva o feusuaiga fiafia e faʻaavanoaina oe, faʻataga oe e te fiafia i lau ata, le aʻafiaga e te maua. Lenei o siva faʻaosofia faiga tele e sili ona faʻaalia foliga o gaioiga a tane ma fafine. Iinei, o le laina e vaeluaina le sili ona matagofie ma le le mautonu pasia malie tele. O le mea lea, o le maualuga faʻailoga a le au fai pese e manaʻomia.

O le lautele faʻavae o le "kalapu siva" e aofia ai le tele o gaioiga o tuʻaiga eseese. E mafai ona faʻatino tuʻufaʻatasi pe toʻatasi. O le siva kalapu i aso nei e vaevaeina i ni itu se 2: i musika ma le ausili tuusaʻo ma musika i le paʻusisi ua pa.Ole faʻatonutonu tuʻusaʻo ole musika faaeletonika pei ole Disco House, Techno, Progressive. Ole paʻu o le fatu e gagau le patupatu, gagau, R'n'B, Hip-Hop.

Amata i le taimi o le taua o siva ballroom, o nei ona po jazz o se tuʻufaʻatasiga o faiga masani, siva auala ala, jazz improvisation.

Le tuʻufaʻatasiga o sitaili uma o le "tuai aoga", pei o palasitika, ata faʻamanatu, king tat, robot. O le Siva Siva e manaia, olaola, ma lanu. Mo lenei mafuaaga, na avea o ia ma sili lauiloa. O le siva siva muamua faaali mai i le South Bronx (Big Up's e da Bronx!) I 70s. I le taimi muamua na ia siva i luga o atigipusa pusa faataatitia i luga o le auala, lea na liliu le auala savali i se tulaga. Faʻafiafia siva faʻaoso ma faʻataʻitaʻiga aerobatics faʻataʻitaʻiga ma faʻataʻitaʻiga martial ma siva tisiketi, ma faia faʻafiafiaga taʻitasi lona ituaiga. O musika na sasaa mai i le telefoni feavea. O lenei o auala patino e oso ai i foliga ma fiafia!

O le siva faʻavasegaina faʻatagaina oe e maua ai le toʻatele o tagata maimoa faʻaaogaina metotia faʻataʻitaʻi o faʻatufugaga, lautele, lautele gaioiga, faʻaosofia fiafia, lototele ma taʻalo. O se tasi o mea taua o le Go-Go o le faʻaalia o feusuaʻiga ma le itiiti ifo aofaʻi o laei.

I le amataga 70's i le Iunaite Setete, o se tele toʻatele o vaega siva i luga o auala na fausia, mulimuli ane toe faʻafouina i le aganuu. Na ia faʻaopoopoina se foliga lauiloa na faʻatumuina i elemene o ituaiga eseese o siva.

Vaega, mana faʻaafesoʻotaʻi o siva faʻavasega, faʻataga e galue ai le lelei, tumau. Le tele o faʻatasi taimi o tuʻufaʻatasiga o soʻoga lauiloa ma le lototele o loʻo faʻaalia.

Malosiʻaga siva faʻaalu mo se vaaiga e faʻatautaia ai gaioiga i le malosi atoa ma le televave. Ole fuainumera tele o le "lautele" feʻaveaʻi, faʻataʻamilomilo, faʻataʻamilomilo ma faʻasolo ua faʻaalia i lenei sitaili.

O ituaiga uma o moonwalks i itu uma. O lenei metotia e fetaui lelei ma le palasitika. I le fatu o le sitaili o moonwalks, lea e maua ai se faʻailoga leaga o le faʻaseʻe i luga o le fola. O le sitaili e aofia ai le sili atu nai lo le 20 ituaiga savali. Aau pe faʻaseʻe i luga o le fola o se taufaasese na fatuina ma ou vae. Lenei e faʻaosofia ai le lagona o loʻo e taumafai e alu i se tasi itu, ae o oe o moni agai i le isi. O se faʻataʻitaʻiga masani o lenei aʻafiaga o le 'Moonlight Walk' na faia e le lauiloa Michael Jackson. Le moni iloga o se tuai tuai pantomime togafiti.

O le faʻaiuga o le "psychedelic Revolution" o le tuai o 60s, na faia se aganuu o musika, faiga, ma siva. O le faʻaalia o ou uiga i lenei pepa e talafeagai mo lenei aso. O le Disco style na tosina ai le tele o isi sitaili na aliali mai mulimuli ane.

Na ia mauaina sili lauiloa i le lalolagi atoa, faʻafetai i le musika sa ia faʻatino ai. Lenei sili-faʻatosina siva faʻataʻitaʻiga fesoasoani e maua ai e le gata o tulaga sili afeleti, ae o se avanoa foʻi e faʻaali ai "aerobatics" i kalapu. O le sitaili na tupuga mai i le Hip-Hop, ua sili atu le lautele ma faigata. O le faapuupuuga "R & B" o tu mo le "Rhythm ma Blues." I le avea ai o se tulafono, e siva i le tulaga o improvisation.

Trance pei o se stylization o siva metotia, ma le milder uiga o gaioiga faʻavae i luga o le faʻapitoa o foliga o le faʻasalalauga trance musika, mitiia tele lava gaioiga o soʻo se tasi e mafai ona faia e aunoa ma le faʻamalosi tino faʻamalositino. O le siva lea o lagona loloto, e le masani ona malamalama i ai isi.

E le o se siva faiga, ae o le maualuga o le tomai i soʻo se sitaili. Le tomai o le soʻofaʻatasi tuʻufaʻatasiga o gaioiga uma sitaili e te iloa i se faʻatulafonoina tuʻufaʻatasiga e aunoa ma le auai o faʻamanatuga mafaufau e faʻaaoga ai le afi manatua

O isi vaega o kalapu siva o Hip-Hop. O le musika o nei sitaili e le fia malosi, o gaioiga e sili atu le saoloto. Ole fatuga lea e sau ai le kiki. Hip-hop e mafai ona iloga i le tautotogo ma, pei ona faʻaalia le igoa (hip-hop - oso lelei).

Faʻataʻitaʻiga o gaioiga a le ropota, faʻatulagaina o faʻasaʻoga ma le tele o isi aʻafiaga. O le musumusuga i le atinaʻeina ma le faʻaleleia atili o le Robot na avea ma mea sili ona taua. Animation ma futurism ola i le tele o tagata. O gaioiga faʻamalositino o le ropota, na faʻatinoina i musika, lea ua faʻateleina ai lava ile fati. O se tasi o siva muamua Robot style o James Brown ("Goodfoot", 1969), Los Angeles. Le Tiki - faʻaaoga i le sitaili o siva Robot (Robotics). Gaga tuuina faʻapea o le faʻapea o vaega o le tino e inisinia, i le amio ma le faʻasaʻo, pe amata i se ete.

O lenei sitaili e faʻasino i le "tuai aʻoga" malolo siva ma e aofia ai gaioiga faʻafaʻitele ma vaega uma o le tino e faʻatinoina i itu taumatau. O le sitaili foliga pei ose ata samoa. O lenei sitaili e faʻataʻitaʻia ai vaaiga o loʻo faʻaalia i luga o puipui o le puipui o Aikupito ma malumalu. Faʻatasi ma le The Tick style, e aofia ai maʻi lapotopoto vaega eseese o le tino.

Salu gaoioi o le tino atoa. Style mafai ai ona e faʻatino le metotia o le "wave", lea e mafai ai ona e faʻatinoina vaega uma o le tino, faʻapea foi ma aʻoaʻo ai le tele o auga lamolemole. O nei gaioiga e faʻaogaina i le tele o isi siva siva o ni ausilali.

Siva faʻagaioiga mo le siva laʻasaga, e faigofie faʻatasia e le tasi le isi i soʻo se faasologa, e faʻataga ai oe e atiaʻe le tomai e faʻaleleia. Style ise siva i le foloa, o lea e te le lelava. E masani ona aofia ai gaioiga mai eseese sitaili ma itu.

Siva taga e mafai e soʻo se tagata ona faia e aunoa ma se toleniga faʻapitoa, faigofie gaioiga ma o latou vae ma tino, e faʻaoga i le discotheques, ma e talafeagai pe a fesiʻi mai le tasi sitaili siva i le isi.

O le paoa o le siva, lea na ulufale ai i le masani, e faʻaaoga pe a auai i taua, suiga (siva tauvaga), e aofia ai mea faʻapitoa akrobatic.

Na taʻua e Ejoe Willson, o ia o se tasi o siva sili ona lelei i Niu Ioka, na fanau House i le 1988 o se siva i fale musika. O se fale e ese mai Hip Hop, pei ona fai mai Ejoe, i le taimi e te siva ai se fale, e te faʻatolotaina lou tino i le pesega, ae i Hip Hop e te faʻatonuina le tino i le musika siva. Fale siva i toetoe o alualu i luma siva kalapu. E iloga e le televave (pei o musika kalapu uma), gaoioi mautu o lima, ma se ituaiga ituaiga aau.

Le afaina o se eletise eletise. O se fefiloi o plasticity ma Robotics sitaili gaioiga.

Girl, hairstyle ma siva siva.

I taimi o siva siva faʻalauiloa, e faia faʻatonu e le au faʻatonu foliga i foliga vaaia o tagata auai, e aofia ai ma o latou laulu. Le talafeagai o le paʻu lauulu, o tautotogo curls, fili ma faʻavae. Lauulu laei ma uʻumi, 'auʻaunaga faigata e matua le talafeagai. Lauulu e tatau ona teuteu lelei ma teuteuina lelei, siitia i luga ma mausali faʻamautuina.

Tulafono mo lauulu

Stylists ma hairdressers galulue i luga o le ata o tagata siva. O lenei galuega e manaʻomia ni poto ma tomai faʻapitoa. A fausia lauulu, tagata tomai faapitoa e tatau ona tausisi i tulafono mautu:

  • O laʻasaga e tatau ona faia e tusa ai ma le siva laʻei ma le siva siva.
  • A fausiaina, ole mafaufau ole matai ile oval ma le ituaiga o foliga.
  • O le lauulu mo siva siva e tatau ona matagofie, mālie, ma sili ona taua, tumau.
  • E le mafai ona faʻaogaina i le galuega se mea lalagaina ma nila, lauulu ulu ma loka sese.
  • Le taliaina ma le maualuga o lauulu e le taliaina.

O mea teuteu filifilia foi e tusa ma ni tulaga faʻapitoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o teine ​​e faʻasā i le faʻaogaina o mea teuteu fale. Ae ina ua aulia le tausaga matua "Juniors-1", latou maua le faʻatagaga e teuteuina lauulu manifinifi hairpins. Ae o le mea mulimuli e tatau ona ogatasi ma le sitaili o le siva.

Nisi o le aoga fesoasoani

Fausiaina o se fulufulu mo ballroom siva o se faigata, umi faiga. O nisi taimi atonu e umi atu nai lo le mea na fuafuaina muamua. O le mea lea, aʻo leʻi faia le tauvaga, e fautuaina e fai se suʻega faʻataʻitaʻiga ma tofotofoina i le toleniga.

A fai se laulu o lauulu, e le tatau ona faagaloina e le matai lena sa fuafuaina mo teine, ae le o fafine matutua. Ae e te lei amata fausia se sili fatuga o lauulu, e tatau ona matua fufuluina. Fluffiness ma waviness ua aveeseina ma le fesoasoani o mea faapitoa teuteu meafaigaluega. O lo latou tulaga lelei e tatau ona matua taua lelei ina ia latou le faaleagaina le lauulu fausaga. O lea sa fautuaina faʻaaoga mea faʻapolofesa. Latou maua le tumau le lelei ma le saogalemu puipuia lauulu mai le vevela aafiaga o lauulu tipi meafaigaluega.

Ituaiga o Hairstyles

O ituaiga nei e manatu o sili masani ma lauiloa lauulu mo teine:

  • Muamua e tatau ona e filifili poo fea le itu o le a faia ai lauulu.
  • A i ai le pu, e tatau ona vavaeʻese.
  • Ina ua mavae lenei mea, e tatau ona aveese le laulu i le isi itu mai le vaeluaina.
  • Faatasi ai ma le fesoasoani a le le vaaia vaaia lauulu, uu i latou i le tasi itu.
  • Ona selu lea, aveina atu i le isi itu o le ulu, ma pito pito ua liliu i totonu ma tutuʻi ma fulufulu.
  • O 'ie e teuteu matagofie faʻatulagaina ma faʻalelei i le varnis.

  • O le laulu e selu ma aoina i le solofanua i le pito i tua o le ulu ma se masani masani.
  • O se fusi faʻapipiʻi lautele faʻapipiʻi ua tuʻu i luga o le siusi, lea e faʻamau i itu uma e lua faatasi ai ma le fesoasoani a totini.
  • Ma le isi, e tatau ona e tufatufaina tutusa lauulu ile faasee (ia nana). O le siʻusiʻu ua vaevaeina i 2 vaega. O le vaega pito i luga o lauulu e selu sina selu, valiina ma varnish ma sosolo ile laupepa. A maeʻa ia mea, e tatau ona faʻasaʻo e faʻaaoga i totoga
  • O le pito i lalo ole lauulu o lo o salalau solo i le mea e le ufiufi o le faasee, salu i varnis, mautu i lauulu pe le vaaia. O pito umi ua totoe o loʻo afifi faʻataʻamilo i le faasee. E manaʻomia ona feʻaveaʻi i le varnisini ma ia fusi mau ma fata.
  • Afai e uumi le lauulu, e mafai ona fai le bun e aunoa ma le faʻaaogaina o se lautele lautele uumi. Ina ia faia lea mea, o le siʻusiʻu e faʻasolo i se tourniquet, fusi faʻataʻamilomilo vaega faʻamalosi ma faʻamautu i fata ma le varnisina.

Teine-siva e faʻatagaina curls, faʻasologa ma 'auʻau, peʻa faʻapea e latou te faia le a mautu faʻamautuina. E tele taimi e faʻaoso atu totoa ma togi i le ulu o se teine. O sea sitaili mo teineiti foliga manaia tele, ma avea foi ma faʻalavelave i taimi o siva gaioiga.

I le ballroom siva faʻatupuvave i le sitaili "Latino"» O se foliga matagofie o se siva talavou e faʻamamafaina e se laulu lelei foliga. I lenei tulaga, o se bun poʻo se fusi masani e sili ona lelei. O i latou e faia faigofie ma manino, talu ai o le faʻaaliga uma o le aofia e tatau ona taulaʻi atu i le siva.

A o fatuina sitaili mo teineiti, e tatau ona amanaia tulaga nei.

  • Pe a filifilia mea teuteu oloa, taulai atu i le lauulu fausaga o se talavou siva.
  • O tagata tomai faapitoa e le fautuaina faʻataʻitaʻiga lauiloa siva. E tatau ona faʻaalia ou uiga.
  • Afai aʻo leʻi faia le tauvaga e le lava le taimi e fatu ai se lauulu, e mafai ona faia muamua.

Aua neʻi galo e uiga i se taimi taua: pe a faia se lauulu ulu, e tatau i le matai ona amanaia manaʻoga ma mea e fiafia iai le teine ​​lava ia. E tatau ona fiafia i le sitaili. A leai, e mafai ona mafua ai se lagona leaga. Ma luma o le ballroom siva tauvaga o lenei le mafai ona faʻatagaina i soʻo se auala.

Lauulu mo le siva ballroom o le paʻi mulimuli lea o le ata atoa o le teine. Ole mea lea, e manaʻomia le mafaufauina o tele nuances, e aofia ai le tuputupu ae o paʻaga. Ia, pe a fai latou e talafeagai mo le tuputupu ae. Afai e maualuga le teineitiiti nai lo lana paaga, o le bun e faia i le maualalo e mafai ai, ma le paga e selu ma le laulu. Ma afai o le teineititi e matua i lalo ifo ia te ia, o le ghulk ua tuʻu i tua o le ulu, ma le tama e fai ai manoa ia lamolemole, fai latou te manaia.

2 faiga i le sitaili o siva

I siva ballroom, e lua itu, taʻaloga masani ma faʻagaioi, e tofu lava i latou ma ona ata o tagata siva.

O se laei umi uumi i le tuʻufaʻatasiga ma se lauulu ma ni manoa faʻaputuputu ma se manaʻomia tatala uaua o uiga ia o le masani masani

O laʻei fulufulu mo taʻaloga siva ballroom, e manaʻomia ai le taʻaʻalo i laʻasaga e manaʻomia le feʻaveaʻi i lavalava i foliga o flounces, fringes ma hairstyles, e mafai ona tuʻuina atu i foliga o fusi poʻo se mea faʻailo.

Taaloga sitaili lauulu mo teine

Faʻafefea ona fai ose hairstyle mo siva siva mo teine

A filifilia se laulu mo siva ballroom, oe tatau ona mafaufau i lona talafeagai:

  1. ofu taugata
  2. le ata faia i le siva polokalama, maitauina ai le paga,
  3. foliga foliga, mafaufau i ona lelei ma itu le lelei.

Le tulaga taua o le fulufulu lauulu e tatau ona tulaga ese ma muamua.

Ina ia faʻaosofia manatu o le au maimoa e tatau ona lelei galuega tau ata

O teuga mo siva e tatau ona susulu, susulu ma faʻafiafiaina, peitaʻi, e faʻaosofia tulafono lavelave i le faiga o siva sulu.

Fulufulu bun mo lauulu umi: o se vasega vasega

A tuu fulufulu lauulu mo le ballroom siva mo teine, o se masani faaputuga o le sili fofo.

E mafai ona teuteuina i elemene eseese - pigtails mai au oe lava filo, sao ma manua curls.

Afai e te faʻataʻamilomilo pito o le laʻau ma tuʻu i totonu o se fusi, ona foliga mai ai lea o fulufulu laʻau faigata ma lilo

Fuafua i le sitaili o laei ma le maualuga o le paga, le fusi mafai ona maua:

  1. maualuga luga
  2. i le tua o le ulu
  3. maualalo, lalo ifo o le occipital eria.

O le filifilia o se fulufulu mo siva siva, pe a faʻataʻitaʻia e tatau ona manatua o le tuputupu aʻe o tagata siva e tatau ona tutusa.

Lauulu manaia lauulu mo siva siva

O le mea lea, o le faʻaeʻeina o manoa e tatau ona fesoasoani e faʻatusatusa ai le tuputupu aʻe o paaga. Afai o le paaga e umi, o lona laulu e tatau ona teuteuina i lalo laititi, ma le isi itu, afai o le paga e umi, o le feusuaʻiga talafeagai tatau ona fausiaina le lauulu maualuga.

Ole maualuga ole lauulu e fuafua ile tuputupu aʻe o se siva paaga

E mafai ona e faia se lauulu mo le siva siva siva oe.

  1. Salu ia curls ma aoina latou i se fue i le maualuga e tatau ai.
  2. Nonoa nonoa i le faapona i le pito i lalo. I le tulaga o lauulu puupuu e le talafeagai lea.
  3. Toso se matala faʻapitoa i luga o lou lauulu ma faʻalelei ia.
  4. Faapipii ni fasi faataʻapeʻa ma le varnis.

DIY faia-oe-oe farani atigi

A talafeagai lauulu mo siva o se Farani atigi

Mo le faia o le Farani atigi oe manaʻomia:

  • Salu lou lauulu, faasaʻoina i se uʻamea ma apalai le gel.
  • Vavaeese le lauulu lauulu vaega i le fa o vaega i le ogatotonu o le ulu i tulimanu faʻataʻamilosaga.
  • Ia mimiloina se maʻai mai ia laʻasaga maualalo e manaʻomia ona fai se atigipusa foliga, e fofo ai ma ni laumei le vaaia.

Ia mimilo le faʻasologa mai le uʻu i lalo

O kulupu e tatau ona nana i totonu o laulu faʻalelelei.

  • Tuu le pito i luga ole lauulu i tafatafa ile pito ole vaega.

Matou te selu le vaega pito i luga o le lauulu, e tu latalata i le occipital vaega

  • Tuu le selu elemene i luga ole atigi ma puipui i lauulu.

Na matou tuʻuina le selu elemene i luga ole atigi

  • O loʻo afifi le atigi o se tasi o manoa faʻaletino i nisi faʻamasinoga mulimuli ane.

Ia mautinoa e teuteu le lauulu

  • Tatou mimiloina le filo lona lua ma le faʻailoga ma fusi mau i le isi itu i le atigi.

Tatou mimiloina le filo lona lua ma se faʻailoga ma nonoa i le atigi i le isi itu

Tamaiti "Gulka" ma flagella mo le tauvaga

O ballroom laʻasaga mo teineiti e iloga i lo laʻua tamaʻitaʻi ma uiga matagofie.

O le sitaili "gulka" e talafeagai mo tagata e umi ona laulu

E mafai ona e faia se ata ofoofogia oe lava. Le faia o lenei:

  1. Fulufulu le selu lauulu ma le tasi laina o nifo.
  2. Faʻaoga se faʻamau faʻapipiʻi i le foliga o le busa poʻo le gel i le manoa.
  3. Faatasi ai ma le lima e tasi e mau uu le lauulu uma, faataʻitaʻi le latou potopotoga i le fusi, ma le isi selu e ogatasi ai manoa e aveese ai le aafiaga o le "moa".
  4. Tatala le lauulu o loʻo i le lima o le itula le taimi i le maualuga o le faʻamalulu atu o manoa, aʻo le fusiina i latou i pulou.
  5. Ia nana pito o curls i lalo o le pulu ma fulufulu poʻo ua teuteu matagofie, ua uma ona faʻataʻamilomilo pito i luga o le curl.
  6. Faalelei le mea e tupu aʻe ma lauulu.

Filifiliga lauulu foliga

Ina ia faia se faʻafiafiaga lomiga o lauulu, o le tekinolosi mo le fausiaina o lauulu o le a teisi ese ese:

  1. Sauniuniga gaioiga mo le selu ma faʻapipiʻi fulu mo lauulu.
  2. Vavaeeseina o lauulu i se vaeluaga, lea e mafai ona tuʻusaʻo pe leai.
  3. Vavaeese le lauulu i le laina faalava o le ulu ma tutuʻi vaega taitasi ma se isi paʻu. Ole laina e mafai ona ui atu i le pale pe ole tua o le ulu.
  4. Faama ia le pito i lalo o laina i la latou pito ma le paʻu malo.
  5. Ia taʻimua le siʻu i le fusi ina ia mafai tele. I le faʻagasologa o le milimili, e tatau ona faʻapipiʻi ia curls i le uila.
  6. Nana i luga pito o le laulu i lalo o mea sa teu.
  7. Twist taitasi vaega o le lauulu vaeluaina i le pito i luma o le ulu i se tourniquet, faamautu ma laiti lauulu lauulu. Flagella e mafai ona i ai i soo se tulaga, ia i le setete mimilo, ma manuʻa tua.
  8. Teuga o flagella o loʻo tu i luma o le ulu ma rhinestones, fulufulu ulu ma mea teuteu teuteu.
  9. Faapipiiina o lo o i ai le laulu i laulu.

O le fausiaina o se lalelei lauulu mo siva ballroom e vave ma faigofie!

Ballroom Dance Hairstyle Manaʻoga mo Tamaiti

Fausiaina o se fulufulu mo ballroom siva mo tama o se atoa ata o loʻo tele lona sao i le fausiaina o se atoatoa ata.

I le uma o lea, o le saʻo lelei ma matagofie le teuteuina o le fulufulu laʻau e taua tele, e aʻafia ai foʻi le lagona o le faʻatinoga atoa.

Faʻatasi ai ma fulufulu o tamaʻitaʻi, o aliʻi o se mea teuteu ma le mitamitaga foʻi o lē e ana.

O siva a Ballroom o taʻaloga ma mea faʻafiafia, o loʻo iai uiga ma mea manaʻomia, e oʻo foʻi i le masani ona laʻititi le faiga o laulu e laʻititi nai lo aso uma.

Le alii ma le sili ona tisaini aso nei sitaili o le a foliga mai fafo i luga o le tulaga i luga o le fola siva. E pei lava o se tauleʻaleʻa e iai le pulumu e faʻaosofia ai lona olaga masani.

Ballroom Mea e Fai

Muamua lava, mo lauulu mo siva siva, o tama ma teine ​​uma e iai mea manaʻomia:

  • Afai o loʻo tatou talanoa e uiga i siva faapolofesa, e uiga i taʻaloga, e manino lava o le laulu e tatau ona i ai, muamua o mea uma, e mafanafana ma e le faʻalavelave i le tama,
  • E tatau ona feagai ma foliga, faʻaopoopo ma teuteu le ata, faʻasaʻo le sese ma faʻamamafa le taua,
  • Ballroom styling e tatau ona tumau. O le siva e mafai ona matua gaioi tele, ma e taua tele le laulu e tumau atoatoa mo le taimi tatau,
  • O le sitaili e tatau ona susulu - o le potu lauulu e tatau ona matagofie ma teuteuina, ma ona laina e tatau ona matua ma manino (vaʻai vitio).

E i ai ni auala faapitoa e faʻatulaga ai lauulu lauulu tagata e setiina tulaga i le lalolagi atoa.

E fiafia tagata siva Italia i latou pupuʻu pupuʻu ma faʻaata manino. I nei laʻei fulufulu, o latou whiskey ma nape ua toeititi lava a atoa.

E le gata i lea, o le umi e alu aʻe i luga, fatuina se laina sao sao i le pale. O se laina sao mai le mulivae i le pito i tua o le ulu ua avea ai le ata o se tauleʻaleʻa ma mea e sili ona faʻaoga ma faʻaali.

O tagata siva Latina Amerika e masani lava ona faʻamalulu atu lemu volumetric vaega i lauulu. E aofia ai latou te le o iai le laina nape manino, e oʻo lava i sina galu o lauulu e faʻatagaina.

O se nape faʻaʻataʻoto e faʻataʻoto ma le laʻititi lemu i luga. O lenei fulufulu foliga foliga soʻosoga lelei ma matagofie mo tagata e umi se ua, ua faʻaopopo ai i lo latou tuputupu aʻe.

E le tatau i isi tama ona faʻaaoga sese le uumi o latou lauulu ma le kolisi ina ia aua nei vaʻaia le puʻupuʻu o latou ua.

I le faʻaopopo atu i nei tulaga faʻapitoa, e moni, a filifilia ni tagata taʻitasi e talileleia foʻi.

Oe tatau ona sauniuni muamua ma sau ma se mea teuteu faʻavae e faʻavae i luga o lauulu laʻau, o le a faʻamamafa ai le mamalu o le tauleʻaleʻa ma fai lona ata e manatua ma uluaʻi.

Faavae mo le fatuina o lauulu

Faʻavae i luga, o loʻo manino mai o le faʻavae mo teuga o le muaʻi teuteu lelei mo le tama tama, lea e tatau ona sasaina i se tasi itu pe o le isi.

Afai e le mafai ona faʻaavanoa teineiti ma faia fulufulu eseʻese i luga o laulu uumi i teineiti, e masani ona faʻatapulaʻaina tamaloloa i la latou filifiliga, ae o manaʻoga mo i latou o le a teisi ese.

A o le i faia le sitaili mo siva taʻaloga, e tatau ona muamua vaʻaia le tama o le lelei o le lauulu.

O le faʻatupulaia o curls ma fuzzy laina o le a avea ma fili i le fatuina o se ata lototele matagofie, e maua ai le aʻafiaga o le faʻaletonu. O le mea lea, e tatau i le alii talavou ona 'oti muamua a o lei faia se faʻamoemoe taua.

Ae le i fausiaina se sitaili, tatau ona faia le faʻaeteete ia mautinoa e mama le lauulu, ma se fulufulu - ua teuteuina lelei - o se mea lelei lea e amata ai e galue ai i le ata.

Afai o loʻo faia le hairstyle ile fale, ona tatau lea ona e sauni muamua ae faʻatau mea uma e fausia ai.

Ma mea e lelei ai, e tatau ona fai muamua lauulu lauulu ina ia faʻatumu lou lima, filifili i le sitaili ae le o le faʻalavelave, maumau le taimi i le aso o se mea taua na tupu.

I le fausiaina o se sitaili mo siva ballroom, sisina o kaliber 'eseʻese e mafai ona aoga - nei mafai ona mafolafola, o taimi eseese, ma pulumu-pulumu, lea e mafai ona e faʻaopopo le tele ma avatu le curls le faʻatonuga talafeagai ma le malamalama curl, ma isi.

Tofotofoina muamua, e mafai ona sili atu faʻapitoa fuafuaina le talafeagai meafaigaluega.

A sili ona taua auiliiliga mo le fatuina o ata o mea teuteu meafaigaluega.

E le gata i lea, afai i le ballroom styling mo teine ​​ma teineiti, e taua le faia o le i ai o fulufulu faʻalelei auala e pei e le mafai ona vaaia (aua a leai se mea o le ata o se teine ​​mafai ona avea ma mamafa tele ma tausaga e mafua ona o lenei), ona le maua ai tama lea manaoga.

O le mea moni, o le laei o le tauleʻaleʻa e tatau ona fou ma mama, ae masani lava o le tamaititi o le faleleʻata e faʻailoʻesea ua tuʻuina atu se faʻapitoa faapitoa ma le fesoasoani a oloa faʻapitoa e faʻamalamalamaina ma faʻapine faʻapitoa foliga pe o le aʻafia o loka susu.

O lea la, ina ia mafai ona faʻataʻitaʻi ma lenei mea, e tatau ona faʻatau muamua le gel, varnish poʻo le mousses.

O le laʻau lauulu o le tama, e le pei o laʻau o fafine, lea e mafai ai ona ufitia se mea pe lilo i totonu o le lapoʻa o volumetric curls, e vaʻaia ma vaʻaia i ai, e oʻo lava i mea laiti ma mea sese.

O le mea lea, e taua tele le faia o mea uma ma le faʻaeteete i le mafai, ma le faʻauiga auala e tatau ona faʻatuatuaina ma malosi. Mo na o mataupu, e aoga gels ma varnish i faʻamalosiʻau malosi.

Styling metotia

O le faiga faʻa-Boy e manaia i le faigofie ma le faigata ona fai i le taimi e tasi.

Afai o loʻo ia te oe se lalelei, laʻei matagofie le laʻei sili ona lelei, o le a lava le faʻasaʻosaʻoina o laina i foliga talafeagai tatau ma le lauulu e mafai ona mafaufau ua maeʻa.

I le taimi lava lea e tasi, a fai o oe e le uumi ulu, le fesili o le a i ai muamua pe faʻapefea ona tuʻuina i latou i se atamai ma teuteu faʻalelei.

O se tasi o auala sili ona lauiloa ma sili ona faigofie e faia ai se lauulu lauulu mo se tama, o le teuteuina filifiliga lea o loʻo selu ai isi curls i tua ma malosi faʻamalosia i le varnish poʻo le gel.

O lenei fulufulu lauulu e mafai ona faia ia matua lamolemole i se lamolemole tino le galu, pe mafai foi ona e avatua i taamilosaga le aʻafiaga o lauulu susu.

Afai o le tamaititi e uumi lona umi ma mafiafia lauulu, o se mea talafeagai le faʻaaogaina ma le le vaaia o lona lauulu.

Tulaga lelei, o se lauulu lauulu lauulu e tatau ona vaʻaia vaʻaia foliga o le tama tama o se oval, laititi foliga.

Le faʻaaogaina o le talatala vaega ma le asymmetric elemene i sitaili mafai ona faasaʻoina le lapotopoto foliga o le foliga.

I lenei tulaga, o le lauulu e mafai ona siitia i luga mai le muaulu i se maualuga galu (lea e vaʻaia vaʻaia o le muaulu maualuga, ma foliga sili tutusa ma lautele), pe, i se isi itu, teisi laititi le au i le tutusa itu.

O nisi nei o fesoasoani mo le fausiaina o se sili atu lavelave ma tele le ballroom laʻasaga mo tama tama:

  • E faʻamalosia le faʻaoga busa e faʻaaogaina i lauulu fufuluina (e aunoa ma conditioner!). E tatau ona tufatufa i le umi atoa o le lauulu mai aʻa e oʻo i pito, mai le mata i le pito i tua o le ulu ina ia faʻateleina le tele,
  • Ina ia mafai ona fetaui lelei le laulu, e tatau ona e faʻaaogaina se fulufulu fulufulu, o lona mana e tatau ona sili atu i le 1600 watt. Mo faʻataʻitaʻiga faʻaaoga se mea ma se vaiti vaiti. O le a fesoasoani e le gata i le faʻamamago curls, ae o le tuʻuina atu ia i latou le manaʻomia faʻatonuga ma le voluma. E faʻamago lauulu i se fulufulu laʻasaga, i se isi itu, mai le tua o le ulu i mata,
  • O le isi sitepu o le faia lea o le vavaeeseina - sasaʻo pe aisi, i le masani a tusitusiga e vaeluaina le laina vaeluaina mai le ogatotonu o le fulufulu mata i le pale ma o loʻo faia i le taunuʻuga faʻatonuga. Le mea sili ona lelei mo lenei tulaga o se pulumu faalua, lea, a aunoa ma le aveʻesea o le aofaʻi, o le a matagofie mafai ona "talepeina" le lauulu i le itu saʻo. I le taimi lava lea e tasi, o le pito i lalo o malumalu ua toe tuʻuina i tua, ma le pito i luga - mai le pito i luga i le pito i lalo, fausiaina se lalelei o le tino tino. O lauulu o luga o le pale e faʻataʻoto agai i tua o le ulu. Bangs mulimuli,
  • E sili le leaga i le lapopoʻesea, fausiaina o se ituaiga o 'ie puipui mai le lauulu. O curls e tatau ona selu mai le pito i lalo i luga ma sina i le itu,
  • O lenei laʻau lauulu e tatau ona faʻataʻitaʻia ia laititi le auiliiliga. Lenei e sili ona lelei faia i se kulimi le susu (e le gaoia le voluma) ma ou lima. E manaʻomia le alu i le sitaili faʻatasi ai ma le mea faigaluega mai le pu i le pito i tua o le ulu, fetuunai elemene ma tuʻuina atu ia i latou le foliga mulimuli.
  • Ina ia mafai ona tumau le fesuisuiai le lauulu mo se taimi umi, e manaʻomia ona toe faʻaleleia uma i le varnish, ma e mafai foi ona e faʻaaogaina se fulufulu lauulu ma le susulu o lona aʻafia o se paʻi faʻaopopo.

O se ofu manaia polo mo tama, e faigofie ma lavelave, e mafai ona faia i le fale ma ou lava lima.

Ae aua le manatu faatauvaa i le taua o sitaili a tamaloloa, manaia ma aulelei, e fesoasoani ile fauina ole alii talavou ia sili atu lona mautinoa ia te ia lava, ma e sili atu le afiafi.

Lauulu tauva (taaloga ballroom siva)

  • Faʻafefea ona fai o laʻei lauulu mo teine
  • Lauulu mo teine ​​i luga o le lauulu lauulu vitio
  • Lauulu mo Setema 1 mo teineiti
  • Luga lauulu mo teine ​​talavou
  • Faʻafefea ona lalagaina lauulu lauulu mo teine
  • Lauulu ma pulou mo teine ​​ata
  • Lelei ma faigofie lauulu mo teine
  • Lauulu mo teineiti 9 tausaga i le aoga
  • Lauulu mo se teineititi 3 tausaga
  • Lauulu ma se ituaiga igoa mo teine
  • Lulu lauulu mo teine
  • Lauulu laulu mai lauulu mo le teine

Faʻavasegaina o siva i le tulaga o toleniga (STSR Tulafono) Faʻasaʻo

N le vasega: slow waltz, jive, cha-cha-cha siva i lenei vasega.

E vasega: Taʻaloga vasega, e mafai foʻi ona avea ma amataga. I lenei vasega, e 6 siva o loʻo faʻatinoina: lemu waltz, quickstep, tango, samba, cha-cha-cha ma jive. Ina ia agaʻi i le isi vasega, e tatau ona e sikoa 16 - 26 togi i tauvaga (o le aofaʻi o togi e mafai ona ese i siva eseʻese faʻalapotopotoga).

D vasega: I lenei vasega, o siva E-vasega uma e faʻatinoina ma e 2 siva ua faʻaopoopo: Viennese waltz rumba. Mo le laʻua i le isi vasega, e tatau ona e sikoa 16 maka i se tasi o polokalame pe 24 maka i le aotelega tulaga i tauvaga.

C vasega: Faʻataga e fai le choreography e le mai le lisi autu o fuainumera. Ma faʻaopoopoina foi siva: paso doble ma lemu foxtrot

B vasega: Tagata taʻaloga o lenei vasega maua le avanoa e faʻatino ai faʻamatalaga, lagolago. Tagata aʻafia maua le avanoa e siva tasi polokalama: Europa poʻo Latina Amerika.

O le vasega: Tomai Faʻapitoa.

Vasega S: Mai Sonder - "faʻapitoa" - tofia e ala i se faʻaiuga a le Peresetene o le feterale tele faʻavae i luga o faʻaiʻuga a le National Championship poʻo le Championship.

Vasega M: Faʻavaomalo, aliʻi vasega - maualuga i siva taʻaloga.

Faavasegaina o siva e vaitausaga Edit

  • Tamaiti 1-4-5 tausaga. E ala i tausaga
  • Tamaiti 2 - 5-7 tausaga. E ala i tausaga
  • Talavou 1 - 7-9 tausaga le matua E ala i tausaga
  • Talavou 2 - 9-11 tausaga. E ala i tausaga
  • Juniors 1 - 12-13 tausaga le matutua. E ala i tausaga
  • Juniors 2-14-15 tausaga. E ala i tausaga
  • Autalavou 1 - 16-18 tausaga. E ala i tausaga
  • Autalavou 2 - 18-21 tausaga. E ala i tausaga
  • Matutua - 21-31 tausaga. E ala i tausaga
  • Matua 1—31-41 tausaga. E ala i tausaga
  • Matua 2 - 41-51 tausaga. E ala i tausaga
  • Matutua 3 - 51-61 tausaga. E ala i tausaga
  • Matua Matua - mai le 61 le mafaamatalaina.

O le paaga lona lua i se paga e ono laiti nai lo le maualalo tausaga tapulaa o latou tausaga tausaga: tamaiti 2, juniors 1, juniors 2, talavou mo le sili atu o le fa tausaga, i le tagata matua vaega mo le sili atu lima tausaga.

O le uii laiti i le vaega o tagata matutua e tatau ona i lalo ifo o le 30 tausaga, o le ulumatua - a itiiti ifo 35 tausaga.

Le tuueseesea siva ballroom ma mea fou ua avea ma lauiloa

I le luasefulu tausaga o le 19 senituri, na tulaʻi mai se faʻapitoa o le Fono i lalo o le British Imperial Society, lea sa tatau ona faʻatino faʻapitoa i siva siva. O le faʻamoemoe o le au faʻapitoa o le faʻalauiloa lea o vaega uma e avanoa i lena taimi, pei o le:

  • foxtrot (vave ma tuai)
  • waltz
  • tango.

O le taimi lena na sa vaeluaina uma siva siva ballroom i ni faʻafeagai e lua i sitaili - siva lautele ma o lea ua lauiloa - taʻaloga. E oʻo atu i le vaitau o le 50 tausaga, ua matua faʻateleina le aofaʻi o siva siva pule i Europa. O tagata na aʻoaʻoina e uiga i faʻaosofia siva, faʻafiafiaga Latina Amerika, lea, e ui lava o latou tulaga faʻapitoa, na taliaina e le sosaiete ma sa amata loa ona taʻua o "ballroom". Europa faʻatatauina: jive, samba, paso doble, rumba, cha-cha-cha.

O nei aso, i tausaga uma, e faitau afe taʻaloga laʻititi ma laʻititi e faia i siva taʻaloga faʻafiafia. Ole tele o taimi, e vaevaeina i polokalame e tolu - Latina Amerika, Europa, ma le "top ten."

Mea uma e tatau ona e iloa e uiga i siva siva

O le mea muamua lava o siva ballroom o loʻo paga uma latou, ma avea o se ituaiga o "fesoʻotaʻiga" i le va o se tamaʻitaʻi ma se tamaloa. E le gata i lea, e tatau ona maitauina e paʻaga vaega talafeagai uma e faʻafesoʻotaʻi ina ia mafai ona tuʻufaʻatasia i se manaia, matagofie, foliga manaia, siva. O metotia na atiaʻe i le tele o tausaga ua aumai i le atoatoa paleni ina ia le siva e le na o agaʻi i le musika, ae o le tuʻufaʻatasiga o tulaga sologa lelei faʻatupuina le atoatoa faʻauiga.

Afai tatou te talanoa e uiga i fesoʻotaʻiga, ona avea lea o siva Amerika Latina sili atu le saolotoga o feʻaveaʻiga, ma o le paʻaga ile tele o taimi latou te paʻi atu naʻo o latou lima. I nisi taimi, o le fesootaiga e matua leiloa, ma o nisi taimi e faʻateleina, i le taimi o faʻatinoina o faʻapitoa faʻapitoa.

I le lalolagi faaonapo nei, o le taʻutaʻua o le siva ballroom ua faʻaitiitia tele, ona o le mea moni o latou faʻatinoga e manaʻomia ai tomai faʻapitoa ma faʻamalosia toleniga e faʻaauau ai pea ona faʻatumauina foliga.

I le onosefulu o le 20th seneturi, na aliaʻe ai se suiga, o le lauiloa na avea ma "amataga o le faaiuga" mo siva siva sitaili. Tango, waltz, foxtrot ua toetoe a goto ifo i le taumafanafana ma ua le toe avea o se auala o faʻafiafiaga mo le toʻatele o tagata.

Aunoa ma se masalosalo, talanoa e uiga i siva ballroom pei o le tasi itu e sese - e tofu i latou ma ona lava uiga e manaʻomia e faapitoa manatu. Ae a le masalosalo, o le sili ona fetaui lelei ma susulu e lua siva - tango ma foxtrot. I se tasi vaitaimi, na latou mafai ona ufiufi le tele o konetineta i le taimi e tasi, ma e oʻo mai i lenei aso latou te tumau pea o nofoaga lauiloa ma e fiafia i ai le faitau miliona o tagata i le lalolagi atoa.

Tango

O lenei sitaili na aliali mai i totonu o Aferika faʻalapotopotoga o loʻo nonofo i Buenos Aires, ma sa faʻavae i luga o siva siva anamua na faia e tagata na nonofo i le konetineta sili ona vevela.

O taʻamilosaga siva ma tagata siva na 'aumaia' o ia i Europa, ma o le taimi muamua lea na faʻatino ai o ia i le laumua o Farani - Paris, ma naʻo le taimi lena na ia "alu" i Berlin, Lonetona ma isi taulaga.

I le 1913, na avea ai siva ma lauiloa i Finelani, Amerika ma le tele o isi atunuʻu.

I le vaitaimi o le "Great Depression" sa i ai se moni "auro tausaga" o le tango - i lena taimi na tele vaega na faia, lea e aofia ai tagata masani, na mulimuli ane avea ma fetu moni.

I le 83 o le 20 seneturi, na faia ai Forever Tango i Niu Ioka, ina ua maeʻa ata faʻaali o tagata i le lalolagi na amata ona o i le aʻoga ina ia mafai ona taofiofia lenei matagofie, faʻatupu ma aga malie.

Foxtrot

E i ai le manatu sese faapea o lenei siva e mafua ai lona igoa ile upu faaPeretania "foxtrot", o lona uiga "fox walk," ae o le mea moni, o le igoa e sau mai le igoa o le tagata na avea ma tuaa o le sitaili - Harry Fox.

Na faʻaali i Amerika ile 1912, o le foxtrot i le taimi na maeʻa ai le Taua Muamua a le Lalolagi na manumalo i loto o tagata Europa.

O se vaega o lenei siva o le "leai se mamafa" o sitepu, na maua ai i gaioiga uma se moli faapitoa ma le ea.Atonu e leai se isi faʻatonuga o loʻo faʻapitoa e mitamita ai i paʻaga ia, i le gasologa o le mea, avea ma mea moni atoa, tuʻufaʻatasi i se mea lelei.

Ballroom Dance Faʻavasegaina

O siva taʻaloga uma a le ballroom e vaevaeina i ni polokalame se lua - Latina Amerika ma Europa. E tofu lava ma taʻiala, i ai tulafono ma tulafono faʻatonutonu e tatau ona mulimulitaʻi i ai.

O le Latina Amerika e aofia ai sitaili e pei:

  • cha-cha-cha (mai le 30 i le 32 pauna i le minute),
  • jive (mai le 42 i le 44 tā i le minute),
  • paso doble (mai le 60 i le 62 taamilosaga i le min.),
  • Rumba (mai le 25 i le 27 tā i le minu.),
  • samba (mai le 50 i le 52 fua i le min.).

O tagata Europa e aofia ai:

  • tango (mai le 31 i le 33 tālā i le minute),
  • lemu waltz (mai le 28 i le 30 tā i le minute),
  • saoasaoa (mai i le 50 i le 52 tā i le minute),
  • lemu foxtrot (mai le 28 i le 30 tā i le minute),
  • Viatenese waltz (mai le 58 i le 60 tā i le minute).

O nei aso, siva papalagi Europa e seasea ona maua i pati i fale kalapu. Ole tele o taimi e faʻatinoina i latou i tauvaga ma faʻamanatuga, peitaʻi o le itu a Amerika Latina e taʻutaʻua tele i tagata talavou.

Le talaʻaga o le siva siva

O le mafuaʻaga o le manatu o le "ballroom dance" e sau mai le upu Latina "ballare", o lona uiga "siva". I taimi ua tuanaʻi, o siva masani faʻasese, ma na o siva mo tagata maualuluga, ma e matitiva tagata siva. Talu mai lena taimi, o le mea moni, o sea vasega vasega i siva ua le o toe i ai, ma tele siva ballroom moni lava enbobled tagata. Aemaise lava, o le aganuu a Aferika ma Latina Amerika tagata sa tele le aafiaga i luga o le po nei siva ballroom.

O le mea e taʻua o siva ballroom, ma e faʻamoemoe ile vaitau. I polo i taimi eseese na tuʻuina mai ai siva eseese, pei o le polonaise, mazurka, minuet, polka, quadrille ma isi, lea ua manatu nei o ni tala faʻasolopito.

I le vaitausaga 1920, na faʻavae ai le Ballroom Dance Council i Peretania Tele. Faʻafetai i ana gaioiga, o le siva ballroom na maua ai le faʻasologa o tauvaga ma amata ai loa ona vaevaeina i ni vaega se lua - siva taʻaloga ma isi siva masani. O le polokalame e aofia ai: waltz, tango, faʻapea foʻi ma lemu ma vave ona ituaiga ituaiga foxtrot.

I le vaitaimi o le 30s - 50s, na faʻaopoopoina le numera o siva: Siva faʻaataipese Amerika Latina, pei o rumba, samba, cha-cha-cha, paso doble ma jive, na aofia i totonu o le polokalame. Peitai, i le 60s, siva ballroom na le toe avea o se faafiafiaga masani, ona e manaʻomia ni aoaoga faʻapitoa mai le au siva, ma suia e se siva fou faʻaigoaina o se mimilo, e le manaʻomia ona faʻafesoʻotaʻi.

Sese waltz

I le XVII seneturi, o le waltz o se siva faʻafiafia i nuʻu i Austrian ma Bavarian, ma na o le amataga o le XIX senituri na faʻaalia i polo o Egelani. Ona avea lea o se mataga, ona o le siva muamua ballroom lea e mafai e le siva ona teu lana paaga ia te ia. Talu mai lena taimi, o le waltz na faia le tele o ituaiga eseese, ae taʻitasi o loʻo i ai i latou i se tulaga maoaʻe matagofie ma se faʻafiafiaina lagona.

Ole vaega ole musika e taʻutaʻuina ole tino ile tolu kuata ma le saoasaoa tele (e oo atu ile tolusefulu tā ile minute). E mafai ona e faʻatonutonuina ana faʻatusa faʻavae i le fale oe lava.

Tango o le siva ballroom na fanau i Atenitina i le faaiuga o le 19th seneturi. I le taimi muamua, o le tango o se vaega o le polokalame Amerika siva Latina, ae ona faʻasolo atu lea i le faʻatulagaina polokalame Europa.

Masalo, o le vaaia o le tango e le tasi le taimi, ona mafai ai lea e tagata uma ona iloa lenei siva - o lenei faʻamalosi, uiga faʻaosofia le mafaufau e mafai ona nunumiina ma se mea. Ole vaega vaaia ole tango ole sitepu malosi mo le vae atoa, e tu eseʻese ai mai le masani a "tafe" mai le mulivae i le isi vae.

Salu foxtrot

Foxtrot o se faigofie siva ballroom siva, tuʻuina i tagata amataina se matagofie faʻavae faʻavae mo nisi atinaʻe. Foxtrot e mafai ona siva i le faʻagesegese, auala ma le saoasaoa, lea e faʻatagaina ai e oʻo lava i tagata amataina e aunoa ma ni tomai faʻapitoa e fealuaʻi agaʻi i luga o le fale puipui. E matua faigofie lava siva e aʻoaʻo mai i le valu.

Ole mea taua ile foxtrot ole fesuiaʻiina ole taimi televave ma faʻagesegese auala, ae e mautinoa lava o le lamolemole ma le faigofie o sitepu, e tatau ona tuʻuina atu le faʻaalia o loʻo felelei mai le au siva i luga o le potu tele.

O le Quickstep na aliali mai i le 1920 o se tuʻufaʻatasiga o le foxtrot ma le charleston. Musika vaega o taimi na taina musika na televave tele mo foxtrot gaioiga, o lea i le Quickstep na latou suia. Talu mai lena taimi, pei ona atiaʻe, o lenei siva ballroom ua atili ai ona toe saʻiliʻiliga, faʻataga ai le au siva e faʻaali la latou metotia ma le taʻaloga afeleti.

Vavevavega tuʻufaʻatasia le tele o elemene eseese, pei o le chassis, alualu i luma suiga ma laasaga, ma le tele o isi.

Viennese Waltz

O le Vienna Waltz, o se tasi o siva sili ona leva siva ballroom, lea e faia i se saoasaoa tele, e iloga ai le uluaʻi waltzes. O le vaitaimi auro o le Viennese waltz i Europa na afio mai i le amataga o le 19th seneturi, ina ua soifua ma galue le tusitala lauiloa Johann Strauss. O le lauiloa o lenei waltz oso pe mou, ae leʻi alu ai lava le masani.

Ole lautele ole Viennese waltz e tutusa lea ma le faʻagesegese tasi, tolu kuata, ma o le fuainumera o mea i le sekone e sili atu nai lo le faalua - onosefulu.

Polokalama siva Latina

O taʻaloga o taʻaloga o loʻo sosoʻo mai ai, o loʻo faʻaalia ai le polokalame siva a Amerika Latina: cha-cha-cha, samba, rumba, jive ma paso doble.

O lenei siva ballroom e faatatau i le atunuu siva o Pasila. Na amata ona maua e le lalolagi le samba mo ia lava i le 1905, peitaʻi o lenei siva ballroom na avea ma lagona i Amerika na o le 40 tausaga e faʻafetai ai i le tama pese ma le fetu o le star Carmen Miranda. Samba e tele ona ituaiga, mo se faʻataʻitaʻiga, samba, e siva i Pasila karnival, ma ballroom siva ma igoa tutusa e le tutusa.

Tele gaioiga o loʻo tulaga ese ai isi siva aula Amerika Latina, samba tuʻufaʻatasia: e i ai taʻamilomilo solo o puimanava, ma le "springy" vae, ma fuaina faʻataʻamiloga. Ae ui i lea, e le lauiloa tele mo suʻesuʻega: o le saoasaoa o gaioiga ma le manaʻoga mo faʻamalositino masani e taofia ai le fiafia o tagata siva maʻulu.

O le igoa o lenei siva, o se faʻasino i leo e faia e tagata siva ma o latou vae, siva i le tata o maracas. Na sisiva le siva mai rumba ma mambo siva. O Mambo na salalau i Amerika, ae sa faigata tele ona siva i lana musika vave, o lea na mafua ai ona faasolosolo malie malie le musika fatuga a Enrique Jorin - na fanau le siva cha-cha-cha.

O se vala o le cha-cha-cha o le mea lea e taua o le tolu sitepu i ni tala se lua. Lenei uiga faʻapitoa faʻailogaina cha-cha-cha i se siva eseʻese, iloga ese mai mambo, e ui lava o isi toega o gaioiga e tutusa lava i lenei sitaili. O le cha-cha-cha o loʻo faʻailoaina foi i sina gaoioi faataamilo i le potu tele, o lona uiga, o lenei siva ballroom e faʻataʻitaʻiina toetoe lava i le tasi nofoaga.

O Rumba e i ai lona tamaoaiga tele o lona talaʻaga - na ala mai i taʻutaʻuga o musika ma faʻailo siva, o lona faʻavae e toe foʻi i Aferika. Rumba o se siva faʻatusa tele ma lavelave, lea na faʻatupuina ai le tele o isi siva siva, e aofia ai ma salsa.

I le taimi muamua, o lenei siva Amerika Latina na mafaufauina e le mataga ona o ana uiga malie. Ua taʻua pea o le siva o le alofa. O le ula o le siva e mafai ona suia i le taimi o lana faʻatinoga - mai le fuaina i le le fia malosi. O le sitaili o faʻatinoga e pei o mambo ma cha-cha-cha. O faʻatatau autu o le rumba o le QQS poʻo le SQQ (mai le Igilisi S - "tuai" - "tuai" ma le Q - "vave" - ​​"vave").

“Paso doble” i le faaSipaniolo o lona uiga “lua sitepu”, e iloa ai lona natura savali. Lenei o le siva malosi ma le faʻatupu mafaufauina, e iloga i le tu sao i tua, o foliga mai lalo o le laulu mata ma tulaga faʻalauiloa. Faatasi ai ma le tele o isi Latina Amerika siva, o le paso doble ua iloga mo le mea moni e faapea i lona amataga e te le maua aferika aferika.

O lenei siva Sipaniolo siva na faʻaosofia e le fusuʻaga: o se tamaloa e faʻatusa se tamer-matador, ma o le fafine na faia le matafaioi o lona pulupulu poʻo le povi. Peitai, i le taimi o le faʻatinoina o le paso doble i se tauvaga siva, e le masani ona faʻaalia e le paga se povi - ua na o se ofu. Ona o lona stylization ma le tele o tulafono, o lenei ballroom siva le masani ai faia i fafo atu o siva tauvaga.

O Jive na afua mai i Aferika Amerika kalapu i le amataga 40s. O le upu "jive" lava o lona uiga "faʻasesega talatalanoa" - o se lauiloa gagana slang i Aferika-Amerika o lena taimi. O fitafita a Amerika na aumaia siva i Egelani i le taimi o le Taua Lona Lua a le Lalolagi. O iina, na fetuunai ai le jive i pese pop Peretania ma na avea ma foliga na i ai nei.

Ole faʻailoga mataʻutia o le jive ole saoasaoa tele lea o le siva, e mafua ai ona sasau atu gaioiga. O le isi foliga o lavalava vae sao. E mafai ona e faʻa siva lenei faʻaalo siva ballroom uma i luga o le ono-pa tala ma luga o le valu-pa tasi.

Talaʻaga o mataʻaga

Tagata uma e suesueina le siva autu faʻatasi ai ma le fesili o le a le sitaili ma aga masani. Mo se malamalamaʻaga atoatoa poʻo le a le ituaiga o siva, e tatau ona mafaufau i le siva mai toe manatu manatu.

O tusitusiga faʻataʻitaʻiga e faʻapogai anamua. I le amataga, faʻapitoa lava uiga paia na nana i gaioiga. O gaioiga faʻaalu na ausia ai se sini faʻapitoa.

Sa taumafai tagata e timu pe faʻaali le fiafia i le isi itupa. I le aluga o taimi, o le siva mauaina sili matagofie ma sili ona lelei. Ua faʻateleina le taua o pese faʻafiafia.

O faʻataʻitaʻiga o se tagata patino na aʻafia ai ona foliga. O le valivali na fuafuaina e le gata i gaioiga, ae o le le masani ai ile faʻasologa.

Taitasi vaitaimi ua iloga e ona siva siva taimi nei. E matua faigata lava ona feiloaʻi ma tagatanuu pese i aso taʻitasi. I lona tulaga muamua, sa na ona faʻasaoina i luga o le tulaga. O tala lauiloa o loʻo aofia ai siva eseʻese o ala ala ma kalapu. O le mea taua o loo tuʻufaʻatasia ai aga masani o se vaʻaiga fou o le tino gagana.

Fagaloa

O le aano moni o se atagia lea o tu ma aga, uiga ma aganuu o se ituaiga tagatanuu. E faʻatatau i fetuʻutuʻunaʻiga, gaioiga, ma teuga e faʻaalia i se mea faʻapitoa. Sini taulaitu - siva ma faʻafiafiaga. Le faavae o le gaioiga o se faʻataʻitaʻiga o amioga a manu ma le faʻatinoina o gaioiga o gaioiga faigaluega i tagata.

Faatatau fesoʻotaʻiga - mea faigaluega a le fale, mea fai musika, o aʻupega. O tala masani e aofia ai:

Latina Amerika

E aofia ai argentine tango, bachata, mambo, lambada, merengue, salsa, flamenco, bolero, capoeira. Le faʻavae o bachata o se paga faʻataʻitaʻiga. Capoeira o se Pasila faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga e aofia ai vaega faʻasolosolo ma taupega vae ma musika musika.

Le aano o flamenco o le tuʻufaʻatasia o patipati lima ma stamping vae faʻaaogaina castanets.

Faaletino

O le uiga autu o le faʻasalalauga o uiga paia, ae le o le fa' aoga aoga. Sa faʻaaogaina meafaigaluega faʻaalu e pei o musika faʻatasi.

E tele isi laufanua masani.

  1. Fai seevae. O le lalolagi o amataga - siva pati, auala, aʻoga fanua, paka, fale kalapu. O le mea taua o le tele o faʻafiafiaga i totonu o le taulaga. Le faʻavae o se improvisation elemene i le tuʻufaʻatasia ma fegalegaleaiga lautele i le va o tagata siva ma le aofia. Nei - popping, hip-hop, lokaina, malologa-siva.
  2. Erotic. O fua faʻatatau mo le iloiloga o le plasticity, faʻaalia, soʻona faʻaalia. Nei - striptease ma manava siva.
  3. Eseese. O le pito i lalo o le tulaga faʻatino. Vaʻaiga - puʻupuʻu faʻatinoga i foliga o le laʻititi.
  4. Suigi. O le faʻavae o aga a Aferika i Sisifo ma Aferika Amerika. FAʻAALIGA - le itū o syncopation ma jazz. E aofia ai jive, charleston, boogie-woogie, blues, rock and roll ma isi tulaga.
  5. O aso nei (po o aso nei). O le mea taua o le taʻutaʻuga o tu ma aga masani a pese faʻaletonu. E fai ma sui o foliga eseese o gaioiga.
  6. Faʻapea. O le pito i lalo o le gaioiga o siva gaioiga i se paga faʻatasi ai ma le disco style music. E aofia ai jack n jill, freestyle, ladys hustle, taʻaloga taʻavale, faʻaali hustle, faʻalua pisi.

Faiga mo Teine

O le tele o itu e laga ai le fesili o sitaili e talafeagai mo teine.

O loʻo i ai ituaiga siva o loʻo manaʻomia i totonu o le malosi ma le saʻo. Ole faʻamasinoga autu mo le siva mo fafine ma teine ​​o le koleniina i palasitika gaioiga ma faʻateʻaina o mamafa tele. O le tuʻufaʻatasiga o nei tapulaa e mafai ai ona e faia le lisi lea o tala mo teine:

  • Siva ato (poʻo le pulu pese). O le itu i sasaʻe, e mafai ona fai soo se tamaʻitaʻi, tusa lava poʻo le a le matua. Vasega atiaʻe femininina, totonu matagofie ma le fealofani, faaleleia foliga, alofatunoa. E manatu sa sili ona maloloina.
  • Uʻamea palasitika e faʻasino i faiga siva saʻo, ua fuafuaina e faʻaitiitia le paʻu ma faʻateleina le palasitino o le tino fafine. Vaʻaiga - e le manaʻomia ona tatala ese. E faʻatagaina oe e aveese 'eseʻese ma faʻafitia le fefe i totonu.
  • Alu-alu Vaʻaiga - i le taimi o le faʻatinoga elemene o erotism faʻaalia e aunoa ma le faʻaalia le siva. E pei o fasi pepa palasitika, o le eseʻesega o se lapoʻa tele o le agavaʻa ma le saoasaoa i taimi o siva gaioiga. O mea e manaʻomia muamua o se ata lelei mo se siva.
  • O le siva tiiva, o se tuʻufaʻatasiga o mea faʻapipiʻi ma faʻamalositino, e mafaufauina o se lavelave faʻataʻitaʻiga siva. Lelei toleniga, malosi ma le faʻamalosia e manaʻomia.
  • Eletise. Vaega faʻaata - musika faʻafiafia mai le musika elektronik. O le tulaga o le maualuga faʻavave, saoasaoa ma lautele lautele o le faʻatinoga o gaioiga.
  • Tectonics ua manatu o se tuʻufaʻatasiga o le hip-hop, techno, popping ma electrodance, e aofia ai gaioiga ma lima ma vae, oso.

Gauai atu! O faʻasino taʻitaʻi e le naʻo tamaʻitaʻi. O le tuʻaiga o siva e faʻatagaina ma fuafua e le tagata faʻafiafia lava ia.

Nofoaga lauiloa

O aso uma e fou faiga. E taua le malamalama e le mafai ona iloa igoa uma i le lalolagi ma manatua o latou faʻamatalaga. E mafua lenei mea ona o le televave o atinaʻe o siva siva.

E ui lava i le tulaga eseʻese mea eseʻese, o sitaili uma e iai uiga faʻapitoa. Ona o lenei foliga, foliga mai e mafai ona tuuina atu se puʻupuʻu o latou.

Le lisi o vaega talafeagai e aofia ai:

  • Siva Booty. O tama faafiafia o se aofia faʻamasino. O le uiga ese o le faʻamaoni ma le faʻapitoa i le faatinoga. O tupuaga o Aferika anamua. O tagata na faia le faʻatinoga metotia o New Orleans strippers. E aofia ai vili, kiki ma uila ma sipili, gateteina ma punini.
  • E vaevaeina i totonu o le Hip Rolling, Rump Shaking (Booty Shake), Twerk (Twerking). Tulaga manaomia mo le siva - atiaʻe maso o pulu ma vae. Lelei o le vasega - suesue o maso alualu i luma, faaleleia le foliga o le fafine fafine. Laei manaʻomia - laei pupuu poʻo ofu lelei ma le faʻamamaina o puimanava ma puimanava, seevae, mea tosoina.
  • Break Dance (Break Dance) aofia ai lalo ma le malologa pito i luga. E manatu o le tuʻufaʻatasiga o vaega o le hip-hop ma musika DupStep. Elemene Tekonolosi - torque mai soʻo se mea i le fulcrum, e aofia ai luga o le ulu. Fōliga - faʻateleina lagona. O loʻo i ai le faʻaiʻuga lelei.
  • Kalapu siva (Club dance) o se igoa masani mo le tele o gaioiga, e aofia ai le faʻatonutonuga o le faʻatonu tuʻusaʻo ma le malepe.
  • O le tafe o le faʻatusa tuʻusaʻo o le musika faʻafeiloaʻi mai le Techno, Disco House, Progressive, o le tafe o le paʻu ua taʻutaʻua o le hip-hop, break, break beat, R & B.
  • Faʻafiafiaga (Contemporary Dance). O le faʻavae o elemene o tusitusiga. O le tuʻufaʻatasiga o le fetuutuunaʻi ma saolotoga faʻapitoa
  • C-savali. Vaʻaiga - osooso ma faʻafofoaʻi gaioiga i le musika faʻafeiloaʻiga o tuʻutuʻuga tuʻusaʻo. Faigata - le leai o se avanoa taua mo le tele o faʻafiafiaga.

Matou te lisiina ni nai toe iai ituaiga:

  • Siva Mix (Siva Mix),
  • Dancehall (Dancehall),
  • Disco (Disco),
  • Laʻasaga Laʻasaga
  • Faa-eletise Boogie,
  • Electro
  • Electrobit (Electrobit),
  • Electrodance (ElectroDance),
  • Faavaʻa i luga le fasi pepa,
  • Taoloto fua (Free style).

Taua! Mo se auiliiliga auiliili o sitaili, faʻaopoopo i le tuʻufaʻatasia lisi, ua fautuaina e matamata vitio. O le le masalosalo avanoa o le vitio o le mafai ona matauina siva faʻagaioiga i se tasi-tino vaaiga.