Lauiloa

3 ituaiga o pito sili ona leaga lauulu o fafine

Ole taimi nei, e tele lava gaioiga faʻaletonu e teteʻe ai ni faʻatapulaʻa. Fafine oti lauulu i lenei mataupu o se sili lelei auala e faʻaalia ai oe lava. Mo teineiti e 'inoʻino i sitaili masani ma manaʻo e tu i fafo i se motu o tagata, e avatu e laʻau totoa e faʻalogo i lauulu sili ona laʻei. O ia laʻei lauulu e le mafai ai ona e leiloloa i le motu o tagata ma e mautinoa o le a tosina mai ai lou tagata. Mafaufau i filifiliga sili ona lauiloa lauulu lauulu.

O ai e ofuina ia ituaiga laei

E ese foi laʻei lauulu e fiafia i tamaitai lototetele e manaʻo e tosina mai le vaai a isi. O la latou feʻau i le sosaiete e foliga faʻapena: “Vaai mai ia te aʻu! Faʻamemoʻe pe ita, ae aua le tumau lou faʻalotolotolua i loʻu tagata. " O se teine ​​ma lona lauulu laʻau e taʻua o le soona fai, ma e toʻatele tamaloloa latou te fiafia i ai.

Ole laʻasaga lautele e sili ona fetaui mo teineiti talavou, mo se faʻataʻitaʻiga, fanau aʻoga. Ae afai fafine matutua taumafai e faʻataʻitaʻi ia latou foliga, aisea e leai? I totonu o le leiloa lauulu lauulu o lo oi ai foi i latou o le a fetaui ma se matua, ae talavou agaga, modern ma alualu i luma tamaitai, mo se faʻataʻitaʻiga, o se fafine tamaʻeleʻoti oti. O sitaili masani e talafeagai foi mo le fausiaina o le ata o fafine i fatufatu galuega: tamaʻitaʻi faia, tagata faigaluega o le faʻasalalauga pisinisi, stylists, tisaini, ma isi.

A filifilia se lauulu, e taua le mafaufauina e matua puʻupuʻu lauulu fafine matala tele le mata ma faʻalogo i le tagata atoa. E fautuaina e faia ia lauulu e tipi i le au faʻaili a manaia se ua ma le ulu foliga e mautinoa tele ia i latou lava.

Ose laʻasaga maoaʻe e le mafai ona ofi i se tagata e le masani ai ona sitaili, o lea e sili ai pe a le lamatia, ae naʻo le laei lelei ole laulu uumi.

Filifiliina o se sili atu le ituaiga o lauulu, mafaufau i totonu o lau 'ie, mea vali ma mea e faʻapipiʻi ai i mea sili ona laiti. O sea laulu e tatau ona talafeagai ma le ituaiga olaga ma sitaili o lavalava, ia mautinoa ia e vaʻavaʻaia muamua se lelei sitaili. Afai e te masalosalo o se mohawk poʻo le bang umi e talafeagai mo oe, ona mafai lea ona e taumafai i luga o ou foliga le sili sili ona taua e te fiafia iai i le taimi e faʻaaogaina ai mascara mo lauulu ma mea teuteu.

Ua oti 'oti ulu

O nisi teineiti filifili i se sili pupuu lauulu lauʻeleʻele ina ia foliga malosi ma aoga. Ua fautuaina e le au mafaufau le mafaufau i le faia o tamaʻitaʻi le sapasapaia lavalava i se olaga faigata: o le a maua ai le malosi, talitonuina ma aumaia le manumalo i luga o le tagata.

A puʻupuʻu fafine "hedgehog" o le a suia foliga ma le saʻo muamua. Ina ia faia lenei mea, e te manaʻomia le vali ma vali le laina nonoa pe a.

I ai se lauulu mo se tama tama, e mafai ona e filifilia se tasi o le lua filifiliga teuteu: o se laei laulu lamolemole po o se laulaau, ae i le taimi lava e tasi le itiiti ifo o le lauulu ma le tausiga.

O le laulu o le Iroquois, sa vali i lanu le masani ai, ua leva na lauiloa i sui o ia faʻatonuga e pei o le punks ma Goths. O le selu e fausia mai i luga aʻe o le ulu mai le tua o le ulu i le muaulu, e mafai ona tele ni foliga.

O toega vaega o loʻo pupuʻu pe leai se paʻu.

Afai e te filifilia se laʻau mohawk mo le faʻaaogaina pea, faʻamolemole ia matau o le a manaʻomia le teuteuina lelei i taeao uma.

O le pupuu laulu laulu "hedgehog" o le a fesoasoani ia te oe e lagona le faʻamalosi, malosi, faʻaopopo le malosi. Fai mai le au o le mafaufau, o le fulufulu e suia ai le mafaufau e uiga ia te oe lava ma faʻaopopoina le talitonuina. E le manaʻomia le hedgehog mai le laulu e faʻapitoa i sitaili ma e faigofie ona tausia. Ae ui i lea, e tatau i se tasi ona manatua: o se lauulu laei "matalatala" e manaʻomia le atoatoa foliga o le ulu ma le ua, aua e tatalaina ai i le maualuga. Teuteu le lauulu 'oti ua paʻu ma lanu valavala.

E le fautuaina e faia se "hedgehog":

  • fafine atoa
  • teine ​​manifinifi ma maualuluga
  • tamaʻitaʻi ma le lautele o le auvae sikuea,
  • teine ​​ma se foliga le faʻataʻitaʻi foliga ma le puimanava.

Lauulu ua tipiina

O ulu tino o fafine ma malumalu na tafi ma se solo ua matua faʻalelei lava nei. O le lelei o nei lauulu e mafai ona latou tuʻufaʻatasia ma lau masani masani. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona faʻaauau pea lou laei i lalo ole "ulo" poʻo le "kapeti", ia e aulelei, faigofie le lalelei, ae faʻapena foi ona fai se uluaʻi mamanu ile pito i tua o lou ulu poʻo malumalu.

I le tulaga saʻo, sitaili mafai ona suia: i le taeao, tapunia le faʻatulagaina ma se manoa o lauulu, ma i le afiafi, aoina mai i le siusiu, selu i le itu, ma avea oe ma saiulu o se fulufulu mataʻutia.

Lauulu e tipiina lauulu mo le uumi lauulu ma ua tipiina malumalu o se tasi o sili ona lauiloa. Ma le manaia lava o lenei filifiliga o le a vaʻaia i luga o brunettes, enaena lauulu laulu ma foliga malu ma foliga lapotopoto. E sa na o le itu o le tino o lo o tafi, ma o lauulu foi i isi vaega o le ulu e mafai ona umi.

E mafai ona fesuisuiai lau laulu i ni auala:

  • faʻaaoga ituaiga eseese o vali (faʻamamaina, valivali),
  • fai fili,
  • faaumi le auu.

Tele mea teuteu e atoatoa mo lenei foliga. Ma afai e manaʻomia, o le tisiki wiski e mafai ona natia e ala i le faia o se simetrical vaeluaina.

Mo teuteuga faʻapitoa o se laulu pupu puʻupuʻu, latou te masani ona latou ofoina mai se ata tuga o lauulu e faʻatusa ai le tattoo (Hair Tattoo). Lona uiga, o se peʻa i luga o le papala. Ole lalagaina o paʻu oona o se sili lelei lea mo tagata e le lavalava. O tamaʻitaʻi na filifili e faia lea ituaiga faʻamalosi e mafai ona faʻaalia latou lava fatufatuga, aua o lenei filifiliga e mafai ona taʻua o le tusiata.

Ova ulu ese e faavae i le sikuea

E i ai se numera tele o filifiliga mo lauulu:

  • eseese lauulu uumi
  • Le i ai ma le leai o ni bangs,
  • tisoina uaea,
  • aufaʻi luma itu,
  • saea.

E mafai ona maua se kapeti le aloaia i le faʻapipiʻi atu i le laulu o se mea na saeia pe faʻapaleni foi ni 'auʻau ma ni faʻasologa i le tasi lanu, le isi i le isi. Masters foi luluina wiski, o le pito i tua o le ulu ma maua se faʻaiuga tele.

O le masani i aso nei o se sikuea asymmetric, lea e maua i le tuua o pito o le lauulu o eseese uumi. E mafai ona e faʻaopopo se sitaili puʻupuʻu pu i lenei foliga.

Tele teineiti, ma le fesoasoani a patupatu, faʻasaʻo pe fatu a latou ata, taumafai mo le faʻaalia o latou lava. E leʻi puʻeaʻulu pe fulufulua i lanu sili ona manino, ofuina sausau, i le tasi itu, agaʻi i luma pe selu i ona auu luga pe tua.

Faʻafefea ona suia se lauulu i le valiina

Valivali e mafai ona teuteu se lauulu laei, liliu mai le masani masani faiga i se tele. Mo se faʻataʻitaʻiga, faatasi ai ma le fesoasoani o pupuni pupuni, fatuina o mea muamua ma le masani ai ua faia. E mafai ona e fatuina ni laina faigofie, fugalaʻau, laʻau eseese i lou lauulu pe o mai ma se sitaili faigata.

Ole togafiti ole valiina e aofia ai le faʻaaogaina o faʻapitoa o faʻapipiʻi e faʻapipiʻi ile lauulu, faʻamautu le filo. Ina ua uma ona faʻataʻitaʻia, ua faia le staining ma o se tulaga tulaga ese, le mafaatusalia ua fausia.

O aso nei e mafai ona e vaʻai i le tele o filifiliga mo pupuni vali, ae o le sili ona lauiloa o latou o le fausiaina o liʻo ma laina. Afai o le teine ​​foi e i ai lona le laei e le masani ai, e faʻaalia i uiga le talafeagai, o le ata o le a faʻateleina foʻi pei ona mafai.

O ulu, e faʻaopoopo i le valivaliina o laupepa e le masani ai, e pupula ma lelei:

Faatasi ai ma nei ata o lauulu, e mafai ona e mauaina mea nei o le a mulimuli i ai:

  • faʻapupula le taʻitasi o le ata, faʻaopopo le eseese i ai,
  • faamamafa le manaia lanu o le lauulu,
  • Tu i fafo mai le lautele,
  • faailoga foliga foliga pe, ese, tosina ese le gauai mai ia i latou.

E fautuaina e faʻaopopo se laulu ile laulu lalelei i le sitaili talafeagai. E masani lava, o sui o le le masani ai gaioiga ma teineiti e manaʻo e suia le masani masani faia.

O se pupula faʻatele e mafai ona faʻamatalaina mai ile sitaili o le "emo". E fausia i luga o le faavae o se fulufulu asymmetric ma interspersed ma pupula lanu i pito o le lauulu poʻo le ulu atoa. Le elemene autu o le lauulu i le sitaili o le "emo" - le mautonu, susulu strands ma le i ai o se miring, uumi umi. O nisi taimi o lauulu e aofia ai foʻi vaega o foliga ma laugutu.

I luga o le asimetric haircuts, o loʻo faʻaaoga se metotia fou mo le valiina o balayazh lauulu. E aliali mai se tulaga ese, catchy, manatua pea, ae i le taimi lava e tasi foliga matagofie ma malu. Teine o loʻo manatu ia latou lava o ni mea le masani ai, lalagaina o laʻau fulufulua ma lanu pupula i lenei faʻaaliga, faʻaopopoina se mea i luga o le ata.

Filifiliga matuitui fulufulu fafine, aua le faatopetope, vaʻai ma le totoʻa i filifiliga uma ma feutagai ma se lelei stylist. O le lauulu oti filifiliga e te filifilia e tatau ona fetaui ma lou olaga masani ma sitaili o lavalava. Mafaufau mea uma i le laititi sina faʻamatalaga: vali, mea e faʻaaoga, laʻei puipui. Mea uma e tatau ona mama, ma ona e le faʻapeina lea i le motu o tagata. Ia mautinoa: e leai se mata e tasi o le mata o le a tuua ai oe e aunoa ma le gauai.

Faigofie meaʻai mimita: faiga aoga ma tulafono faʻaaoga

Faitau atili e uiga i paleti ma tuga a le faʻaaogaina Estel laulu vali ii

E lelei ma leaga o lauulu sili ona oti

Ua uma ona ou talanoa e uiga i le au lelei: o le a le mafai ai ona e matauina ma e le iloa e isi o se tamaitai lototele, soona fai. Ma afai matou te talanoa e uiga i mea leaga, e tatau ona e masani ona e asiasi i le faleoloa nai lo le masani ai. I le uma o mea uma, o lauulu o loʻo i luga o le malumalu e vave ona toe tuputupu aʻe, ma o le 'oti fulufulu ua leiloa lona foliga. Ina ia aua neʻi e vaʻaia faʻateleina ma le eleelea, o le a masani ona e manaʻo e faʻafouina.

I se faʻaopopoga, o le fausiaina o se laʻei lauulu e manaʻomia taimi ma talafeagai mea teuteu tino. O le le gaoia faigofie e le lava.

Mo nisi faʻataʻitaʻiga o lauulu laʻasaga i fafine, ma le teuteuina o se malumalu, vaʻai le vitio

Faaiuga

I le aotelega, lauʻeleʻele matua oti e mafai ona aofia ai: hedgehogs, asymmetrical bangs, saeia, pupuu, fulufulu lauulu, tattoo, mohawk, lapisi haircuts ma isi elemene. O le mea autu i le filifilia o soʻo se lauulu e lalagaina o ni tagata taʻitoʻatasi, ma e amanaia uma nuʻu o ou foliga vaaia, ova o le mata, foliga o le kopa, tulaga lautele o laei. E naʻo le auala lenei e mafai ai ona e tu i fafo mai le motu o tagata ma puʻe ia le ulagia, ae tilotilo ma le fiafia.

Lulu lauulu uumi - talatala lauulu

E tusa ai ma teineiti na tipiina o latou lauulu puʻupuʻu pe toetoe a aila, o lea e aumaia ia i latou foliga o se tagata malosi, tutoʻatasi ma aoga. O tagata atamamai e faamautu lenei mea moni, ma faaopoopo atu o ia ituaiga lauulu e maua ai le malosi i se taimi faigata o le olaga ma o le a mafai ai ona e malamalama ia te oe lava. I le taimi lava lea e tasi, a o faasolosolo lemu le laulu i tua, o le 'oti ulu faasolosolo suia, tuuina atu i le fafine le avanoa e faʻafuaseʻi ona suia ona foliga.

E taua le mafaufauina e faapea, o tagata pupuʻu e leai ni ona lauulu e faʻaavanoaina o latou foliga ma faʻaali le tagata atoa. O le mea lea, ua fautuaina e tatau ona faia i latou e ona se lalelei foliga o le ua ma le ulu, e le gata i lea, lemu ma mautinoa. Le lelei o le filifiliga o le sefeina le taimi i luga o laei ma le lauulu.

Mo le pupuʻu "hedgehog" e fautuaina le pipiʻi ma vali le laulu i le taimi. O se filifiliga tipi lauulu mo se fafine foliga sili atu nai lo se ulu atoatoa, ae e manaʻomia foi le talitonuina, ma se foliga manifinifi, ma le atoatoa foliga. E le fautuaina e faia:

Asymmetric tatala ua

O laʻasaga fulufulua foliga vaʻaia e taʻua o "lapisi" ("lapisi"). E ui lava, o le mea moni, e laʻititi a latou mea i lenei upu ma e mafai ona foliga lelei sitaili. O loʻo faʻavae i luga o tūlaga faʻavae ma eseesega, o le leai o ni mea tutusa i itu uma o le ulu. O se taua taua - e mafai ona e filifilia lau oe lava ituaiga mo soʻo se ituaiga foliga.

O le galuega o fulufulu asimetric o le foia o le faʻafitauli ma lauulu manifinifi ma le lava o le tele. Tagata i le lumanaʻi o lenei faiga faia se filifiliga mo filifiliga fou mo valivali o unta. Talu ai o le asymmetric foliga e mafai ai ona e faʻatinoina auala eseese o vali ai lau laulu - ituaiga balayazha. O le faʻatusa o se fafine na avea atili manatua ma agamalu.

Vala o le ogaoga lauulu

Muamua lava, o lauulu lalelei mata e faia e tamaitai lototetele oe saili e tosina maia le mafaufau o isi i o latou foliga, ina ia manatua ai, soona faʻatupuina, matau faʻatasi, tu matilatila mai le tumutumu o tagata. I o latou manatu, sili pupuu 'oti fesoasoani fesoasoani latou foliga malosi, sili atu le mautinoa ma tutoatasi.

Sa talitonu tagata mafaufau o le mafaufau, o le fesoasoani mai o se laei fou e mafai ai ona e foia faʻafitauli i totonu, feagai ma faʻanoanoaga, ma afai e matuia foʻi, ona faʻaalu lea lua fesoasoani i le suia o lou lalolagi i totonu.

E tatau ona manatua o le faʻataʻitaʻiina o foliga vaaia e tatau ona faʻaeteete ina neʻi vaʻai faʻalemafaufau ma tausua i mata o isi tagata. E tatau ona malamalama o lauulu pito sili ona sili ona filifilia e tusa ma lau foliga o foliga.

Talu ai o ia lauulu na tipi atoa atoa le mata, ua fautuaina fafine e i ai vaega tonu o le ulu ma le ua latou faia, a le o lea, e sili atu le aua le faʻataʻitaʻi, ae ia fai ni fulufulu uumi ma le lalelei.

O le sitaili e tatau ona o gatasi ma lavalava, mea teuteu ma mea fai luga, o lea e tatau ona e mafaufau lelei i lou foliga mai.

Faatasi ai ma isi mea, o le puʻupuʻu lava lauulu fafine e tele se taimi e sefe ai le taimi i le laʻei ma le faʻamalosiʻau, ma faʻasao foʻi tupe na faʻaalu i le faʻamoe, balms, varnishes ma isi oloa tausi lauulu.

O fulufulu pipiʻi laulu e tupu lemu lava ma mo se taimi umi, lea e mafai ai ona masani ona faʻataʻitaʻi ma foliga.

O ai o le a fetaui i sea faatusa

O laʻei fulufulu ma lauulu o lenei ituaiga e sili ona fetaui mo tamaiti aʻoga, teine ​​talavou, ae o loʻo faʻaogaina foʻi ma tamaʻitaʻi matutua latou e suia latou foliga. I le avea ai o se tulafono, oi latou o nei onapo ma matutua matutua tamaitai talavou i le agaga.

E masani lava, o laʻei fulufulu e maua i tamaʻitaʻi, tagata fai ata, tagata tisaini, tagata fai faʻasalalauga ma isi sui o galuega faʻalauiloa.

Iroquois: Punk Faigofie

O lenei fulufulu lauiloa e iloga i se selu ulu o lauulu, lea i se faiga masani e pasi atu i le ulu atoa mai le muaulu i le pito i tua o le ulu, e masani ona i ai i le itu. O lauulu i toega o lo o totoe ua tafi pe tipi puupuu. E masani ona vali le selu i se lanu pupula.

O le muamua Iroquois na amata ona ofuina ni ituaiga o Initia e faʻafefe ai o latou fili.

O laʻei sili ona lauiloa o loʻo iai i sui o subcultures e pei o punks poʻo Goth.

E tatau ona manatua o se lauulu lauulu e manaʻomia le faʻaeteeteina sitaili i aso uma, ma o lea o le a faigata e ofuina pea.

Iroquois e tele ituaiga:

  • masani
  • fafao
  • faitogafiti
  • ma le malumalu e tasi tafi.

E le fautuaina le faia o lea lauulu mo teineiti ei ai le auvae paʻu, maualuga alafau poʻo le lapoa o le 'auvae, faʻapea foʻi ma le paʻu vaivai pe manifinifi.

Lauulu ma le 'alo

O nei pupuu lauulu foliga foliga le mautonu nai lo le Iroquois, ma o lea o le a fetaui ma sili atu fafine. Faʻafetai ia i latou, ua lagona e fafine ia sili atu le mautinoa, sili atu le malosi, lagona se malosi o le malosi, suia o latou manatu ia i latou lava i se tulaga lelei.

"Hedgehog", pei o se paʻu lauulu, matala tele le ulu ma le ua, ma o lea la e fautuaina i tagata e ona ni pepa saʻo ma o loʻo tuʻufaʻatasia i fafine pe atoa pe manifinifi, umi, ma foliga faʻataʻamilomilo foliga poʻo o se auvae sikuea lapoa.

Ua saʻoloto foʻi le laʻau faʻataʻamilomilo, faʻaalia poʻo le valea i ai, o le laʻau fulufulu mata e sili ona manaia, ma o lona pule - e le masani ai ma seisi.

O le aoga sili o ia haircuts o le sefeina o tupe ma taimi. E sili atu le faigofie le fufuluina ole lauulu, ma e manaʻomia le faʻaitiitia oloa ole tausiga, ma le ulu e faʻasaʻolotoina mai sela oti oti.

O nei laʻei fulufulu e maua ai le saʻolotoga ma se lagona o le māmā i le ulu, aemaise lava i le tau mafanafana.

I se faʻaopopoga, o le laulu o le a tulaʻi mai i tua lemu ma faʻasolosolo, lea o le a faʻatagaina oe e faʻataʻitaʻi pea i foliga vaaia.

O le mea le lelei tele - aemaise lava pe a sau i le tipiina o lauulu - o le faifai pea o tilotilo mai i tagata e le masani ai, e le aoga le gauai atu i ai.

Tipiina le wiski

E tuʻufaʻatasia matagofie ile lauulu uliuli umi ma e fautuaina mo e o loʻo iai foliga malu ma malu. Le ata o le teineititi o le a maua sili atu le maamaʻi ona o le soona faʻateleina ma le faʻatiga o le laulu.

O sea laulu e mafai ona tuʻufaʻatasia ma lau masani i aso uma, talu ai naʻo sulu fulufulu lava, ma isi sone ma le umi o le laulu e le mafai ona suia.

E mafai ona faʻalauteleina lau laulu e ala i le valivaliina o lou lauulu i lanu eseese, faʻapaleniina, i lou fili afro-braids, faʻaʻumiʻumi ou bangs.

O lenei lauulu 'ulu e lelei tele ma lautelefaigofie ona vaaia teuteuga.

I le tulaga o le tipiina wiski e tatau ona nana, e mafai ona faigofie fofo ma se symmetrical vaeluaina.

Lauulu tatipi

O lenei 'oti ulu e tali tutusa ma le muamua, ae ma le eseʻesega o lo o suluina le laulu i le malumalu po o tua o le ulu e le o atoa, ae i le tulaga o ata, faʻailoga, mataʻitusi, ma isi. Faʻafetai i lenei filifiliga matagofie, ua maua e se fafine se ata olaola ma manatua pea.

O sea faaiuga o le a avea ma faʻaolataga lelei mo tagata o loʻo mafatia i le pulu o le ulu.

O lenei laulu 'ulu e iloga motusia le tutusa, 'umi faʻataʻavale bangs ma ua faia i luga o le faavae o se stylized sikuea. Le tele o taimi, lauulu ua vali uliuli, ma afai e finagalo i ai, faʻaopopo lanu pupula i le ulu atoa poʻo pito o le lauulu. I le pito i luga o le fulufulu, ua faateleina le voluma ma se mausali malosi malosi.

Vavaeina Vavaeina

O lenei lauulu sulu na muamua tane, e matua fetaui lelei mo talitonuina ma malosi tamaitai.

O lona foliga o pupuni puʻe pe tafi ma nape. O lauulu i luga o le pale, pale o le ulu ma i luma o le ulu e tumau le umi. E i ai le asymmetric underker. I lenei tulaga, e na o le tasi le malumalu e seleina, i le lona lua le lauulu tumau tutusa le umi.

E fetaui lelei lenei sitaili ma le teuteuina o mamanu i luga o malumalu.

O le laulu i lenei laulu e teu eseese i luga o foliga ma foliga o foliga:

  • Maualuga tamaʻitaʻi ma se manifinifi foliga tafatolu tatau ona faia o latou pito teuteu.
  • Tamaitai ma a foliga atoatoa tatau ona teuteu o latou lauulu i tua.

O faʻataʻitaʻiga e mafai foi ona eseese ituaiga - toso, sao, ma se paʻu, faʻapena, ae tatau ona mafai ona selu i tua.

O lauulu lauulu Anderkat e lautele mo ona uma tulaga ese ma faʻateleina. Faʻafetai ia te ia, ua mafai ai ona tu i fafo mai le siʻosiʻomaga, e aunoa ma le tuʻua o tulafono o amioga na talia e tagata.

I lenei auala e tele naua matuitui lauulu fafine, pei o Iroquois, hedgehog, emo, underker, ma isi mea. O le mea taua, o le filifilia o le laulu saʻo e tusa ma lau ituaiga o foliga ina ia aua neʻi e vaʻai ma faʻaleaʻai e mafua mai i se filifiliga sese.

Faʻafefea ona suia se lauulu

E i ai le tele o filifiliga mo lenei lauulu: eseʻeseʻau lauulu, o le i ai ma le leai o ni 'auvae, o se uaea ua vavaeina, o faʻasologa uumi i luma, ua motusia. Ina ia mafai ona liua se puʻe i se tulaga, o tagata tomai faapitoa e maua ai le lauulu se mea na saeia, pulu ma manoa o lo o valiina i se tasi lanu, o le isi i le isi. Aunoa ma le taofi i mea ua faʻataunuʻuina, o loʻo atagia e matai le wiski ma le nape ma maua ai se iʻuga maoaʻe.

Fea malumalu

I faiga masani, o aso nei o loʻo i ai foi se sikuea asymmetric, e maua i le tipiina o pito i 'eseʻese umi, e mafai ona e faʻaopopo se puʻupuʻu puʻupuʻu foliga i lenei faʻatusa.

Talanoa e uiga i bangs tulaga ese, e taua le matauina o le tele o fafine faʻaaoga e faʻasaʻo pe fausia ai latou lava faʻatusa. O lenei aga masani e taatele i tupulaga talavou, e saʻili i auala uma e faʻaalia o latou lava manatu. O tagata talavou e tipi latou auvae ma toe vali o latou auvae i lanu susulu, laʻuina faalelei, i le tasi itu, agai i luma pe selu le au i luga ma tua.

Fugalaʻau masani ua fai ma lauulu faʻapipiʻi

Mata e mafai i lo tatou taimi ona taumamao pe a fealofani mea uma o loʻo iai ma ona eseese? Faatasi ai ma lauulu lauulu masani, o le lanu lanu e tumau pea le manaia. O i latou e faʻaauau pea ona faia faʻataʻitaʻiga i luga o latou foliga ma e le fefefe e faʻapopoleina, maua le manaʻomia le iʻuga i le iʻuga - ma soʻona faʻaalu haircuts fesoasoani i lenei mea. O le sili ona eseese o lanu o le vali lanu, o le susulu sili ona ogaoga lauulu. E eseese vavaeʻese, paʻu poʻo ni mea faʻapipiʻi mafai ona vali ma lanu eseʻese, faʻalagolago i le manaʻo o le tagata.

Ae o le sili ona ogaoga haircuts fafine o laʻei puʻupuʻu.

O 'oti pupuʻu e le mafai ona talafeagai mo teine ​​uma, talu ai o ia laʻei fulufulu matala ona foliga ma leai se avanoa mo le nanaina o mea laiti. Mo lenei mafuaʻaga, e le o tagata uma e mafai ona lamatia se lauulu 'ulu pupuʻu. Le taimi nei, i totonu o le ogaoga lauulu, o se lauulu ma se tamai nape na mausali o lo o umia le tulaga muamua i le lauiloa.

Oti uliuli

E tusa lava poʻo a mea tatou te faia i aso uma, pe tatou te faigaluega i se faletupe pe o ni tagata faigaluega a le malo, e le tatau ona galo ia tatou uiga lelei, e le tatau ona tatou maasiasi i le mea moni e te manaʻo i laei sili atu. Afai e tatau ona e faia se tiute i le aso, e tatau ona e foliga o se nila, i ai se lauulu i lalo o le "ulo" po o le bob-taʻavale, e mafai ona e foliga e pei o oe e manaʻomia i le ao, ma i le afiafi, aoina lou laulu i totonu o se moi poʻo se fulufulu matala, tatala lau toso nape .

Le taimi nei, o le tele o hairdressing oloa ua aliali mai o le a fesoasoani e faʻaleleia ou foliga ma fesoasoani avatu i lou lauulu mea taugata tatau, faia sili ona manaia lauulu, e tatau ona e faʻaopopo naʻo se mataua o lou mafaufau i lenei. Mo se faʻataʻitaʻiga, o teineiti e seasea, malulu lauulu e mafai ona filifili se lauʻeleʻele le masani ai ma faʻapipiʻi vaega o pito o le lauulu. Vaʻaia, o lenei aʻafiaga o le a tuʻuina mai le manaʻo tele Valivali e atoatoa mo lenei lauulu 'ulu.

Iroquois

I le aotelega, lauʻeleʻele matua oti e mafai ona aofia ai: hedgehogs, asymmetrical bangs, saeia, pupuu, fulufulu lauulu, tattoo, mohawk, lapisi haircuts ma isi elemene.

O le mea autu i le filifilia o soʻo se lauulu e lalagaina o ni tagata taʻitoʻatasi, ma e amanaia uma nuʻu o ou foliga vaaia, ova o le mata, foliga o le kopa, tulaga lautele o laei. E naʻo le auala lenei e mafai ai ona e tu i fafo mai le motu o tagata ma puʻe ia le ulagia, ae tilotilo ma le fiafia.

Fautuaga taua mai le tagata faʻasalalau.

Taofi le faʻaleagaina o lou lauulu i le faʻamama mo se pulufana.

O ni suesuega lata mai o fulufulu oloa ua faʻaalia ai se faʻailoga mataʻutia - 97% o ituaiga lauiloa o laupepa ua faʻaleagaina ai o tatou lauulu. Siaki lau tusi mo: sodium lauryl sulfate, sodium laureth sulfate, coco sulfate, PEG. O nei vaega mataʻutia e faʻaleagaina ai le lauulu laʻau, aveʻese le curls o lanu ma eli, faʻapea latou leai se ola. Ae le o le mea sili lea ona leaga! O nei vailaʻau e ulufale atu i le toto i pu laiti, ma o loʻo feaveaʻi e ala i totoga o loʻo i totonu, lea e mafua ai faʻamaʻi e oo lava i kanesa. Matou te fautua malosi ia te oe e te teena ia ituaiga faʻapipiʻi. Faʻaaoga na o mea teuteu masani. O matou tagata atamamai na latou faia le tele o auiliiliga o le sulfate-free shampoos, lea na faʻaalia ai le taʻitaʻi - le kamupani Mulsan Cosmetic. Mea faʻamalieina faʻataʻitaʻiga uma ma tulaga o le saogalemu fale gaosi. Na o le pau lea o le gaosiga o uma-faʻalenaturo shampoos ma balms. Matou te fautua atu e asiasi i le aloaia 'upega tafaʻilagi mulsan.ru. Matou te faʻamanatu ia te oe, mo mea teuteu masani, o le ola le tatau ona sili atu i le tasi tausaga o le teuina.

I lenei tausaga, i le pito i luga o lauiloa, o ituaiga ia o laei pupuu o laei:

O le faʻailoga autu o se lauulu e faʻapea o le lauulu e oʻo atu i le laina o le auvae ma tipi i le tasi laina. Eseese e aumaia e elemene e pei o uumi uumi (sasaʻo pe faʻataʻitaʻi) poʻo isi uumi o manoa, po o latou lapotopoto foliga.

O lenei fulufulu ua tutusa tutusa ma se sikuea, ma e tele le mautonu nei ituaiga e lua. E eseese le pulu i le tele o fulufulu mata (karet o lona uiga o le laulu e fulufulua lauulu) faʻaopopo foi ma le leai o se fulufulu (mo le fulu, e manaʻomia le pa). O lenei ua vaeluaina lenei vaevaega, ma o le bob-car style tuʻu faʻatasi latou uma.

O le eseese o fulufulu laʻasaga e aofia ai 'ese vavaeʻese faʻamanuiaina - “fulufulu”. E mafai ona faʻataʻatitia fua: luga, i autafa, lalo ifo. Ua faʻamatalaina e Pixie le pa, o le a le malie pei o manoa autu.

Taaloga taʻaloga

Taitasi sitaili o lavalava (pisinisi, faʻaaloalo, masani) e manaʻomia le sologa lelei faʻatasi o mea uma ia o le ata: mai le laulu i seevae. O lea, i se taʻaloga faiga, faigofie, mafanafana ma le matagofie e tuʻufaʻatasia. O pupuʻu lauulu pipi e sili ona lelei i lenei vaega.

O laei laititi e puʻupuʻu ia filifiliga taugofie mo taʻaloga. Ua sele pe vavae le ua o le ua, o manoa i itu e puupuu e le faalavelaveina ma e le moeiia mata. Mousse poʻo le pulu faʻasaʻo le lauulu ma puipuia mai le matagi.

Ina ia avatu le tele, e mafai ona lūlūina lou lauulu, filifili ni manoa taʻitasi. O le faʻamamaina, o le valiina o soʻotaga i se lanu eseʻese e maua ai se faʻapitoa faapitoa i le ata.

Afai o le laulu e feololo le umi, o le a fesoasoani faʻasaʻo le laʻei manaia poʻo le lauulu.

Lautele vaaiga

O le hairstyle o se tasi lea o avanoa e faʻaali ai oe lava, e faʻaalia ai uiga o se tagata. O se tasi e fiafia e faʻateia, faʻateia isi, o lea latou te filifilia ni mea sili ona faʻaita. O le pupuʻu o le laulu, o le laʻititi o le ulu i luga o le ulu, o le tele foi lea e le masani ai ma faʻateia ai se fafine.

Provocative Iroquois e le alu lava i fafo. O lauulu i itu ma i tua o le ulu e tipi puʻupuʻu lava pe na tipi foi, ma toega lauulu ua selu, e mafai ona valiina i soʻo se lanu.

Le eseʻesega o le uumi o laina taʻitasi tosina mai mafaufau. Long bangs i luga o se talaʻaga o lauulu pupuʻu poʻo le a faʻatiga mataina o le a fetaui ma i latou oe ua selau pasene talitonuina o latou lava matagofie. O le valiina o se uumi umi i le lanu susulu e faaopoopo ai se aoga.

O laʻau lauulu e iai ni mea teuteu e foliga laʻititi foliga ma tino malosi. Mamanu i luga o malumalu - o le tumutumu o extreme taaloga.

Fai le mafanafana

    • O laei pupuʻu e sili ona lelei mo fafine toaaga ma le mautinoa e le fiafia pe a paʻi o latou lauulu i luga o latou foliga ma tafe ifo i luga o o latou tauau.

    • O lenei sitaili e talafeagai mo le alu "i se 'aiga ma le lalolagi": matagofie lauulu sulu laulu foliga sili atu i soʻo se tulaga.

  • E le manaʻomia ona faʻasaʻosaʻo lauulu i taimi uma: naʻo le tuʻu tasi i le taeao ma e mafai ona galo oe. E sili ona faʻaalia lenei mea i se onapo nei, pisi lea fafine e le lava se taimi e teuteu ai lona laulu uumi ma le le lelei. Lenei e le manaʻomia: o se foliga lelei e maua i se taumafaiga itiiti.

Faiga

    • O le faʻamanuiaga o 'oti pipi puʻupuʻu e matua faʻamalieina e tele ma sili atu fafine e filifilia lenei sitaili. I totonu o mea lelei, e aoga ese:

    • O pupuu lauulu e mafai ona faigofie ma vave ona teuteuina ina ia lauulu lauulu e matagofie ma leai ni mea lelei.

  • O lenei sitaili e le fefe i pulou i le taumalulu, aua e lava le umi o loʻo tuʻu ai se selu ile tele o taimi pe faʻaoso foi i latou i ou tamatamailima, aua e vave ona maua le saʻo ile laulu.

Styling oloa

O le filifiliga o se pupuʻu puupuu lauulu o se mataupu e faapitoa i le lagona o lona e ona. Faafetai i le tele o auupega o tupe, pupuʻu lauulu e mafai ona lalagaina, selu pe faʻamalosia.

Le filifiliga o styling oloa faalagolago i uiga o le lauulu.

Ole paʻu mafiafia ma faʻaititia e talafeagai mo mea lololo, e le gata e faʻaopopo le tele, ae ua faʻaleleia atili ai le tulaga ole lauulu.

Mousses faʻaaogaina i le taimi o le lalagaina o faia ai le laulu mamafa, ina ia latou le malepe ai i le matagi ma taofi lo latou foliga i le aso atoa.

Afai o lou lauulu ua leva ona malosi ma mamafa tele, e mafai ona e teuteuina i le faʻataʻitaʻiina paʻu poʻo se kulimi. E le tatau ona maelega, a le o lea o le lauulu o le a avea ma maa.

O le vaega mulimuli e iai o le fulufulu lauulu.

Faʻafefea ona fai lou oe lava sitaili

Mo pulu pupuʻu, sitaili amata i le taimi e mulumulu le lauulu aʻo faʻamagoina ma se fulufulu. Mo le faia o lenei mea, faʻapipiʻi le mousse poʻo le busa i aʻa, ona faʻatonu ai lea o le ea vevela mai le solo laʻau i loka, ma siiina i luga o ou tamatamailima.

Ina ia maua se lauulu tele lauulu, e tatau ona e faʻamago lou laulu ma lou ulu i lalo.

Afai ua paʻu le lauulu, ae ua faʻaavanoa le lauulu mo le lamolemole, e tatau ona faʻasolosolo uma manoa e ala ile faʻapipiʻiina ole serum faapitoa ia latou, ona galulue ai lea ma le uʻamea.

Malamalama curls mafai ona ausia i le faʻaaogaina o fulufulu laʻau. Muamua e tatau ona e faʻapipiʻi i ou lima, tutusa e tufatufa uma i alofilima uma, ona taofi lea i le lauulu. Afai o le taimi lava lea e tasi e ave ai i loka tulaga manaʻomia, lona laulu o le a "manatua".

O le tele o mea e fesoasoani ai o le a avea ma lauulu foliga tulaga ese. Lauulu, le vaaia, fusi, bandana! Faatasi ai ma la latou fesoasoani, e mafai ona suia lau ata i aso uma.

Pamela Anderson

Na alofagia e le lalolagi lenei tamaʻitaʻi taʻutaʻua lauiloa e le gata mo lona aulelei tele, ae faapea foi ile mafiafia o paʻepaʻe. O le mea lea, ia Oketopa, ina ua mou ese atu nei curls, na lulu le lalolagi. O le faiʻai lava ia na matua faigata lava ona ia faʻaaogaina lana ata fou pei o ana tagata fiafia, ma faʻatusatusa ia lava i le cotton swab. Aʻo lenei ua faʻamasani ma fiafia tele Pamela.

Salisaia Theron

O le lalelei aulelei sa ia suia faafia ona foliga ona o le lelei o le pueina i ata tifaga. Ma i le 2012, na avea o ia ma uila valevale mo le ata vali “Mad Max 4”. I le maeʻa ai o le puʻeina, na toe faafoi mai ai e Charlize lana masani ai lava ole platinum, ae e leʻi alu ai se umi e toe fulu mai lona laulu.

Victoria Beckham

Mo le tele o tausaga, ua faʻaalia e Victoria foliga, sitaili ma ... lauulu puʻupuʻu. Na te suia le lauulu lauulu ma le laleleiina e le gata, ae seasea tupu lauulu i lalo o ona tauau. I totonu o le tele o ata o lona lauulu, na o ni nai faʻaalia ai lauulu umi.

O le tamaʻitaʻi na taʻalo Amelie, na avea ma faʻailoga o Farani ma ... toe, 'oti puʻupuʻu. E tusa ai ma ia, o lauulu puupuu e mafanafana, aua latou te le manaʻomia ni laei umi.

Deepika Padukone

Na lauiloa ona o lona fiafia i faʻataʻitaʻiga, na le mafai ona ia pasia le seleulu. O lona lauulu puʻupuʻu na oso ai le fiafia o tagata fiafia.

E mafai ona e vaʻaia sili atu filifiliga mo le puʻupuʻu fafine lauulu i le vitio i lalo:

O le mamanuina mo lauulu pupuu faalautele e le gata i tamaitai. E sili atu ona faʻamaoni i tamaloloa tagata fiafia i lenei sitaili, aua latou te talisapaia le faigofie lea e maua e lauulu pupuu.

O le faiga masani a se tamaloa lauulu puupuu e manino, sao laina pito ma valivali i luga o malumalu. Bangs - o le totonugalemu o le fulufulu lauulu, lona faamamafa. O alii talavou e tupu maia, o alii matutua e fiafia le filifiliga puʻupuʻu.

Tagata talitonu mautinoa e fia faʻaali manino o latou tino, filifili fulufulu ma lauulu laʻititi pe tipiina le laulu i nape ma malumalu, aʻo le laulu i luga o le pale e matua uumi.

O se ultra-puupuu lauulu lauulu foliga matua ma lototele. E le manaʻomia le faataoto, o lea e matua talafeagai lelei.

Ole teine ​​laititi e le masani ona amio pei ole purinisese. E tupu lona lava tamaʻi taʻimua ma saua e pei o lana tupulaga. O le mea lea, le uumi lauulu, sitaili ma pigtails e le masani ona faigofie. Ma filifili matua e ave a latou meaʻai i le faleoloa ina ia latou faia se mea talafeagai, aoga ma matagofie.

A lautele ma manumalo filifiliga o se kapeti. O lenei hairstyle foliga sili ona lelei i luga uma o lurus ma lauulu lauulu. O lo latou umi e mafai ai ona e faia se fusi pe faʻalelei le lauulu ma se fusi poto pe a manaʻomia.

A o tama, e mafai foi ona latou tipi ina ia latou foliga faʻalelei. O le "apefai" filifiliga e lauiloa pe a fai e le umi se umi o le faʻaʻi nai lo isi vaega o le filifili. O le auvae e mafai ona faʻaeʻe, ma o le a fiafia e pu.

Mamanu i totonu o malumalu e faʻafiafiaina tama lava, naʻo oe e tatau ona manatua e le o aʻoga uma e faʻatagaina na mea.

O lea, fafine, alii, ma tamaiti fiafia i lauulu pupuu. Ioe, i lenei sitaili matagofie ma faigofie e tuʻufaʻatasia.

Lulu lauulu pipi

Faafetai i le le tipiina i le asymmetric, e le gata e mafai ona e tosina maia le mafaufau, ae ia foʻia ai foi se masani masani faʻafitauli - le lava le voluma manifinifi laulu.Faapuʻupuʻu le pito i luga ma faʻalaʻumiʻaina le pito i lalo o manoa, sosoʻo ma le valiina i lanu pupula, ma ese - ma le sili ona taua i luga o lau lauulu ua sauni! E tumau pea ona faʻaopoopo le ata i foliga susulu ma ofu le masani ai.

Faʻamatalaga faʻapitoa

Afai e te manaʻo e faʻaleleia tulaga o lou lauulu, e tatau ona vaʻai faʻapitoa ile shampoos e te faʻaogaina.

Se taufaʻafefe foliga - i le 97% o ituaiga lauiloa shampoos o vailaʻau oona e faʻalataina o tatou tino. O vaega autu e mafua ai mea uma faʻaletonu i le igoa ua filifilia o sodium lauryl sulfate, sodium laureth sulfate, coco sulfate. O nei vailaʻau e faʻaumatia le fausaga o lauulu, lauulu e malepelepe, leiloa le faʻamalosi ma le malosi, o le lanu e mou ese. Ae o le mea sili ona leaga, o lenei muck e ulu i le ate, fatu, mama, faʻaputuputu i totoga ma mafai ona mafua ai le kanesa.

Matou te fautua ia oe ia mumusu e faʻaaoga le tupe lea e iai nei vailaʻau. Talu ai nei, na faia ai e le au atamamai mai le matou ofisa faatonu se auiliiliga o le shampo-leai se sulfate, lea na muamua ave tupe mai Mulsan Cosmetic. Le na gaosi o uma-faalenatura teuteu. O oloa uma e gaosia i lalo o le saʻo lelei tulaga pulea ma tusi faamaonia polokalama.

Matou te fautua e asiasi i le ofisa aloaʻia i luga ole laiga mulsan.ru. Afai e te masalosalo i le natura o au mea teuteu, siaki le aoga o le aso, e le tatau ona sili atu i le tasi tausaga o le teuina.

E le gata o sui o le lava ituaiga e lauiloa subcultures liliu atu i le lauulu emo. O lona tagata patino ma lona amataga na manumalo ai i le fiafia o stylists i le lalolagi atoa. O le mea taua ile emo o le uumi o puʻupuʻusoʻoga faʻatasi ma manoa e faʻataʻapeina lē tutusa.

O le faʻataunuuina o lauulu e masani lava ona o mai faʻatasi ma le valivali i ata o uliuli, ae o le faʻaopopoina o fugalaau fulu o le a fesoasoani e faʻafefeteina lelei le ata.

Iroquois, vali i lanu le masani ai, ua leva na lauiloa i sui o na gaioiga e pei o punks ma Goths. O le selu e oso aʻe le laulu mai le pito i tua o le ulu i le muaulu, e mafai ona eseese foliga ma ua i ai e pei ona e finagalo. A o isi vaega, latou te 'oti pupuʻu pe suluʻi fua.

Afai o le a e ofuina lenei fulufulu taimi i taimi uma, ia manatua e le faigofie le tausiga: o le mohawk o le a manaʻomia e teuteu faʻapitoa i taeao uma.

Le lagona faʻamalosi, malosi, faʻaopopo le malosi o le a fesoasoani i se pupuʻu lauulu laʻau o le hedgehog, lea o le mea moni, e tusa ai ma tagata mafaufau o mafaufau, suia le manatu o oe ma faaopoopo le talitonuina. E le manaʻomia le hedgehog sitaili faʻapitoa ma e faigofie ona tausia lelei, ae e te manaʻomia e manatua o sea lauulu e manaʻomia atoatoa foliga ulu ma ua, a e tatalaina latou i le maualuga. O le vavaeeseina ma le valiina manoa o le a matua suia ai o latou foliga.

Na tipiina lauulu oti

O lenei fulufulu mata foliga lelei i luga o laulu umi ma o se tasi o sili ona lauiloa. Ma le manaia, o lenei faʻataʻitaʻiga o le a vaʻaia i luga o brunettes, enaena lauulu laulu ma foliga malu ma foliga lapotopoto. Na o itu e tatuʻi mai e iai i itu faaletino, lauulu i isi vaega o le ulu e mafai ona i ai soʻo se umi.

E mafai ona faʻaʻeseʻeseina lou laulu i ni auala se tele: faʻaaoga ituaiga eseese o valivali (iloga, valivali), fai afro-fili poʻo le faʻumiʻumi o ou 'au. E le gata i lea, o mea lapoa e lelei tele mo lenei foliga. Ae ui i lea, e pei o se lauulu 'ulu e mafai ona faigofie ona natia e ala i le faia o ni mea tutusa.

Oti ese ata

Mo se teuteuga faʻapitoa o se lauulu pipi puʻe, o se faʻafiafiaga tipi lauulufaʻataʻitaʻiina se peʻa (Hair Tattoo). Lona uiga, o se peʻa i luga o le papala. E le tatau ona fai atu o lena laʻei lauulu na o le leiloa i le tumutumu o laʻei masani lauulu ma o lenei filifiliga e le talafeagai mo le tele. O loo i ai se manatu o lavelavea fulufululele sone o se moni filifiliga mo tagata, botak. O i latou e filifili i luga o se ituaiga lototetele o le a mafai ona faʻaalia latou lava fatufatuga, aua o lenei faʻataʻitaʻiga, i soʻo se mea, o se ituaiga o ata.

Filifiliina o se sili ese ituaiga o lauulu, mafaufau loloto i le sili ona itiiti o le teuteuga ma ie puipui, ma vali, ma mea faʻatino. O le filifiliga o lenei ituaiga lauulu e tatau ona fetaui ma lou olaga masani ma sitaili o lavalava. Manatua ia talanoa ma se stylist. Afai e te le o mautinoa pe o le a le mea e te manaʻo ai e ofuina se mohawk poʻo le bang bang i le aso na sosoʻo ai, ona mafai lea ona e faia ni gaioiga sili ona leaga i lea taimi, faʻaaoga mascara mo lauulu ma mea teuteu.

I le tulaga o se faʻaiuga mo le tele o suiga i le ata i se tulaga faifai pea, taumafai e fai se filifiliga paleni, ona saunia lea o se aso o le manatu mai ia i latou o loʻo siomia oe ua saunia!

I ata na faʻaalia, e mafai ona e faʻamasani i auala e fatuina ai ni laulu mataʻutia.

Lulu lauulu uumi - talatala lauulu

E tusa ai ma teineiti na tipiina o latou lauulu puʻupuʻu pe toetoe a aila, o lea e aumaia ia i latou foliga o se tagata malosi, tutoʻatasi ma aoga. O tagata atamamai e faamautu lenei mea moni, ma faaopoopo atu o ia ituaiga lauulu e maua ai le malosi i se taimi faigata o le olaga ma o le a mafai ai ona e malamalama ia te oe lava. I le taimi lava lea e tasi, a o faasolosolo lemu le laulu i tua, o le 'oti ulu faasolosolo suia, tuuina atu i le fafine le avanoa e faʻafuaseʻi ona suia ona foliga.

O le mea nana i luga o se fafine le maualuga o le faʻaalia

E taua le mafaufauina e faapea, o tagata pupuʻu e leai ni ona lauulu e faʻaavanoaina o latou foliga ma faʻaali le tagata atoa. O le mea lea, ua fautuaina e tatau ona faia i latou e ona se lalelei foliga o le ua ma le ulu, e le gata i lea, lemu ma mautinoa. Le lelei o le filifiliga o le sefeina le taimi i luga o laei ma le lauulu.

Mo le pupuʻu "hedgehog" e fautuaina le pipiʻi ma vali le laulu i le taimi. O se filifiliga tipi lauulu mo se fafine foliga sili atu nai lo se ulu atoatoa, ae e manaʻomia foi le talitonuina, ma se foliga manifinifi, ma le atoatoa foliga. E le fautuaina e faia:

Lauulu e tatau ona fetaui ma le foliga

Faiga Emo: matua leaga lauulu fafine

O pulupulu pito i fafine e aofia ai le "emo" sitaili. E fausia i luga o le faavae o se asymmetric hairstyle faatasi ai ma le faʻaopopoina o lanu pupula i pito o le lauulu poʻo luga uma o le ulu - ae le o se mea tatau. Le elemene autu o le masani lauulu lauʻeleʻele i le sitaili o emo - le mautonu strands ma le i ai o se oblique ma umi bangs. O nisi taimi o lauulu e ufiufi vaega o foliga ma laugutu.

E i ai foi ni filifiliga pupuʻu mo le emo style, e taua tele i autafa o autafa ma ituaiga solofanua. Ma o se faʻaopopoga faʻaopopo o le faʻaopopoina o le aofaʻi i le pito i luga o le lauulu, lea e sasaina ai le lauulu ma mautu ma se malosi faʻamalosia mousse.

Emo o se sili atu le amio lelei, sili atu ona talafeagai mo talavou