Foliga mata ma mata mata

Lauulu auala o tumau tumau fulufulu mata: o le a lea

Tumau tumau (tattoo) o laulu mata o se tasi o sili ona lauiloa vaega o tumau vali. Ose auala e sili ona faigofie ma aoga lea e faʻamama ese ai oe mai le manaʻomia e lalagaina o fulufulu mata i aso uma. Ole taualumaga e taua tele mo fafine, e ola ai ile ola masani. Le faʻaaogaina o pigmen faaonapo nei mafai ai ona e maua le sili atu aʻafiaga aʻo faʻatumauina le masani o fulufulu mata. O le teuteuga tumau maualuga o le a fesoasoani e faʻaola foliga matala, ma foliga sili atu faʻaalia. Faatasi ai ma le oo mai o fou laulu mata tato auala, o le atoatoa ua avea sili faigofie.

Faailoilo mo le tumau le togafiti e ono:
- seasea mata o mata
- malamalama moli mata
- o le i ai o "avanoa" ma maila,
- asymmetry o fulufulu mata.

Faʻapena foi, e tele na faʻaogaina le auala lea e suia ai le i ai nei o foliga ma laina o le tupu olaola o laulu mata. I lenei tulaga, e taua le faʻafesoʻotaʻi o se fomaʻi faʻapitoa lea ua poto masani i mea faigata o le tusiata ma foliga o le fausaga o foliga ma o le a mafai ona faia faʻapitoa ai faʻataʻitaʻiga teuteu tumau. E le tutusa foliga uma o laulu mata mo le gasegase.

Taualumaga

O le tatai mata o mata e uiga ile 1-1.5 itula.
O le mea muamua ma sili ona taua o le sapalaiina o mata i le lumanaʻi. Le foliga ma le lanu e tatau ona malilie i ai ma le gasegase, pe a uma ona amata le pigment pulega taualumaga.
Ina ia le faia lea faʻafitauli e le maua ai se faʻaletonu, o loʻo faʻatinoina e le anesthesia le lotoifale.
I le iʻuga o le faʻagaioiga, o le vaega faʻapipiʻi o loʻo togafitia i se togafiti faʻapitoa, ma ua i ai ni fautuaga faʻapitoa e tuʻuina atu mo le taimi o le toe faʻaleleia.

A maeʻa le faʻagasologa

A maeʻa le faʻagasologa, i le faʻasaʻoga vaega, e ono mumu ma fulafula, lea e tutoatasi faʻapitoa i le aso muamua.
Ole taimi atoa ole toe faʻafouga ile 7-10 aso. I le taimi lea, o loʻo fautuaina e togafitia laulu mata i sui antiseptic ma kulimi faamalolo manuʻa. E matua faʻasaina ona aveʻese masini papalagi faʻapitoa. O se mea foʻi lea e fautuaina oe e te musu e fai agaʻi i le vevela, asiasi i taele, sauna, o le solarium, potu malolo ma le vaitaʻele. Le taliaina o mea teuteu teuteu i le fanua o pigmentation e le taliaina foi.

O le pigment asimiliina i totonu o le masina ina ua maeʻa le faʻagasologa. Paʻu leiloa i lenei vaitaimi mafai mai 20 i le 70%, fuafua i luga o uiga o le tagata maʻi. A faʻaletonu le pigmen pe faʻapea e le mafai ona faʻamalieina le maʻi e le lanu mulimuli, e faʻatino se faʻasaʻoga. Tusa i le poto masani, faʻasaʻoga e tatau i le toetoe o mataupu uma.
O le aʻoaʻoina maua ai umi mo le 1-3 tausaga, fuafua i le ituaiga paʻu ma le olaga o le tagata maʻi. Ina ia faʻatumauina le aoga tumau, e mafai ona e faia le faʻasologa mo le toe faʻafouina o alisiga mata tumau mata 1-1.5 tausaga.

Mata o mata mata

I le taimi nei, o se vaega tele o ituaiga uma o mata o mata mata o loʻo aliali mai ua aliali mai. I latou, o mea autu:
- lauulu faiga - talafeagai mo tagata e seasea o laulu mata, e fatu ai le tele, faia ma le ata o lauulu o tagata taʻitasi,
- puʻupuʻu - faʻatumu le talaʻaga i se laina o le sulu o le lauulu mata,
- fefiloi ala o faasalalauga - faʻaaoga i se vaega le tumau o le laulu mata, tuʻufaʻatasia lauulu auala ma le puʻupuʻu,
- 3D ma le 6D - o le tuʻufaʻatasiga o le shading auala ma le fulufulu ala faʻaaogaina pigments o nisi paolo e fatu ai le tele o le ata, faʻaosofia ai se moni aʻafiaga o mata faʻanatura masani,
- efuefu efuefu - mama laulu o mata mata, fatuina le aafiaga o le susulu malamalama,
- microblading - O se tusi faʻaaoga tusi mo le faʻatinoina o peʻa i le valiina o fulufulu ma le fausiaina o ata.

Anotusi

Le faiga o le tumau valiina se numera o contraindications:
- oncological faʻamaʻi,
- faʻamaʻi ma faʻamaʻi pipisi,
- gasegase faʻamaʻi i le ogaoga tulaga,
- faʻamaʻi o le toto ma le cardiovascular system,
- maitaga ma faʻasusu,
- agavaʻa ile maʻila keloid,
- tui puipui i vaega pigment.

Ae le i faia, e manaʻomia ni fautuaga faʻapitoa.
O taualumaga uma mo le tumau o laulu mata peʻa fai o loʻo faia i le tausisia atoa faʻamalieina faʻamamalologa ma tulafono.
E mafai ona faʻamasani i tau o laei tumau (tattoo) o mata ile St. Petersburg ile kiliki le sooga .

O le a le metotia lauulu o mata mata peʻa

O le paʻu (tato tumau) o le fulufulu mata o le faʻaofi lea o le pigment i luga o se laʻau poʻo ni minerale i lalo o le vaega pito i luga o le paʻu faʻaaogaina se masini faʻapitoa. I aso nei, o le maualuga masani masani i faiga, o le laulu auala e sili ona lauiloa. E aofia ai le tusia o fulufulu taʻitasi, lea e maua ai i le fulu mata ni foliga masani ma teuteu lelei.

I totonu o cosmetologists ei ai isi igoa o lauulu metotia - ciliary ma ciliary.

O le mata mata e ala ile laulu ma se laulu auala e foliga e masani lava

Eseesega i le va o lauulu auala o fulufulu mata tattooing

O le eseesega autu i le va o le ciliary metotia ma isi tattoo metotia o foliga masani o fulufulu mata. Foi, o lenei metotia faʻatagaina oe e faia fulufulu mata sili tele ma mafiafia i foliga. Ae tusa lava pe a leai se vali, latou te le mataina o le sili pupula o foliga, ae, i se isi itu, o le a avatua ni mea faʻalelei matagofie.

Faʻafetai i le faʻaaogaina o se mea faigaluega faʻapitoa, o le nila e le tui loloto i lalo o le paʻu, o le faʻamaloloina pe a maeʻa le tataina o laulu. Mo le mafuaaga lava lea e tasi, tiga e tiga i le taimi o galuega e itiiti lava lona taua, aemaise lava ile faʻaaogaina o le anesthesia.

E taua le faʻamanatuina o se tasi sili atu manatu - o le ciliary metotia e le fetaui lelei mo tagata e faʻapipiʻi paʻu uʻu. I le aluga o taimi, e amata ona pulu foliga lauulu ma foliga le palapala.

Lelei ma vaivaiga o le tumau laumulu mata

E pei lava o soʻo se fale gaosi mea, teuteuga tumau e i ai ona lelei ma lē faʻapitoa. O le mea lea, ae leʻi tuʻuina oe i lima o se polofesa, iloilo faʻalelei mea lelei ma leaga o lenei tautua.

  • o le tomai e faʻasaʻo ai e oʻo lava i le sili ona mataga foliga o fulufulu mata, e maua ai le arcs symmetry ma le tele, ma e vaʻai - faʻaalia,
  • teuina o taimi i taimi e faʻaalu ile mata o mata,
  • sefeina o tupe ile laumata mata lalelei
  • le mafai ona auai i taualuga vai ma potu faʻapusa, e aunoa ma le fefe i le smudges mai se penitala po o ata.

  • le mafai o se faʻaiuga le taunuʻu,
  • tiga i le taimi faʻagasologa
  • alualu i luma o lauulu tuputupu ae, lea i luga o le taimi ono amata amata ona paʻu i fafo,
  • faʻailoga o nila i luga o le paʻu pe a uma ona faʻasaina peʻa.

Le auala e faatino ai le siliary tattoo

E le tau tele se taimi e fai ai le faiga - ole sauniuniga e manaʻomia tele.

  1. I le amataga lava, e faʻapitoa foliga o fulufulu mata e iloa ai le manaʻo o le tagata ma lana faʻamatalaga i fafo. Pigment color ua filifilia. Mea e lelei ai, e tatau ona tutusa paolo pei o lauulu masani, ae faʻatagaina e vali uliuli. E tele tagata atamamai latou te fautuaina le fefiloi o nisi lanu - o se leo malamalama ma pogisa, o lea o le a aliali mai ai mata fulufulua ma mafiafia.
  2. O le isi laasaga i le sauniuniga o le a tusia ai ata. E faia i se penitala paʻepaʻe tuusaʻo i luga o foliga ma fetuʻunaʻi seia oʻo ina faʻalelei atoatoa foliga.

O nisi taimi e faʻaaoga ai se faʻailoga faʻapitoa e tusi ai se ata o laulu mata.

O le ata o foliga o le mata mata lava ia fetuʻunaʻi seia oʻo i le iʻuga e faʻamalieina atoatoa le tagata maʻi.O le isi sitepu o le tui faagase. E leai se faalilolilo o le tataina o se gaioiga tiga tele. Ina ia faʻaititia le laititi, faʻaaogaina metotia eseese. E mafai ona avea ma se kulimi faʻapitoa ma se tui poʻo se tui o le lidocaine. O le muamua filifiliga o le a naʻo le faʻamamaina tiga le tiga, ma i le tulaga lona lua, o le faʻasologa e aumaia ia te oe naʻo le fiafia.

O le tele o tagata atamamai talitonu o tiga tiga e le mafai ona afaina ai le faʻaiuga i le auala sili ona lelei, o le mea lea latou te mananaʻo e galulue e aunoa ma latou, ma i le faʻamauina, faʻaaoga se kulimi.

Faapipiiina o se kulimi faʻapitoa ma anesthetic o le a faʻaititia itiiti tiga i le taimi o peʻa

  • Le isi, o loʻo tuʻuina se antiseptic i le paʻu ma e matala se nila niniʻi i luma o le tagata maʻi. O vali talafeagai e faʻafefiloi ma toe faʻatumu i totonu o se masini faʻapitoa, lea e foliga tutusa ma le peni. E amata galuega ile faʻatumu ole vaega autu, peʻa maeʻa ona faasaʻoina tuaoi pito i fafo. O le faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaogaina i le faʻatonuga o lauulu ulu ina ia faʻateleina ai le masani. Masini tato mata e pei o se peni
  • Tatu Europa

    Afai e te fiafia i se faʻalelei se tutusa foliga, malamalama manino, ona filifili lea o le Europa metotia tattooing. I lenei tulaga, o lauulu lalagaina le tutusa tutusa (faʻavae i luga o le natura umi) ma i le tasi itu. E masani ona latou vaʻai i luga, ma o le pito i lalo o loʻo punou teisi lava i lalo. I lenei auala, aulelei mata pupuni ua faia e foliga sili atu le manaia. Tasi le lua masina ua tataufaʻasaʻoina o mata e ala i le metotia Europa o tattooing.

    Oriental tattoo

    Ole isi metotia o le faatinoina o lauulu tattooing e manaʻomia ai tomai faʻapitoa ole matai. O le eseʻesega i le va o tatuʻi faʻaautauta o le umi ma le faʻatonu o lauulu e fesuisuiai e fatu ai le aʻafiaga e latalata i le masani e mafai. Lenei, o le galuega a se faʻapitoa e le gata o le polofesa, ae faʻapea foi ma fatufatu. I se mea, lauulu e tatau ona puʻupuʻu, i se mea i fafo atu o le vaitafe lautele. O le mea la ua tupu, o nei mata sulu e faigata tele ona iloa ese mai le masani. Oriental tattooing e faʻamaonia se faʻamaumauga umi, o le mea lea, faʻasaʻo e mafai ona faia e le sili atu naʻo faʻatasi i le tausaga.

    E masani lava, i latou e mananaʻo i feusuaiga masani e manaʻo e foliga foliga faʻalenatura, ae o latou lava laulu mata e i ai se faʻataʻamilomilo paʻu poʻo le le lava o le laulu ulu, filifili le metotia.

    O le itu a Sasaʻe o le tāʻai peʻa aofia ai le tisaina o lauulu o 'eseʻese uumi ma i itu eseese

    Tausiga mata o le pe a uma le taualuga

    Ina ia faʻataunuʻuina le iʻuga lelei, e tatau ona e faʻaavanoa ni taimi e vaʻaia lelei ai le masikulu pe a maeʻa peʻa. Sauni mo le mea moni e mo sina taimi pe a maeʻa le faʻataʻitaʻiga, o loʻo i ai i luga o mata le mata, e aliali mai o se mafuaʻaga o le faʻavaeina o manua i le nofoaga o le paʻu. E leai se mea e mafai ona aveʻese faʻapitoa - o loʻo tumu i faʻamaʻi pipisi i manuʻa, faʻapea foʻi ma le aveeseina o vali, lea o le a faia le lanu e le tutusa. I aso popofou, o tagata lalelei e fautuaina oe e te tausisi i tulafono nei.

    • amata ona alu ese ae le o le taeao na sosoo ai,
    • aua le faʻaaogaina le popo vai mo le fufuluina - oe manaʻomia ni vai pamu poʻo se susu susu,
    • aua le asiasi i le solarium ma le matafaga mo le muamua 3 vaiaso,
    • A o leʻi maeʻa le faʻamalologa, lafoai ni mata mo mata,
    • faʻaaoga loka lanu e faʻasaʻo ai lanu
    • faʻapipiʻi le paʻu i luga ole fulufulu mata ma mea faigaluega faapitoa,
    • mo le faʻamalolo faʻamalolosi, faʻaaoga fuluʻi faʻamama pipiʻi,
    • A maeʻa se masina, fai se fetuunaiga i le peʻa.

    Taua: pe a fai ua e tataina le taʻalili i le tau malulu, e tatau ona e inu vailaau e puipuia ai le tino vaivai mai faʻamaʻi ma siama. I le tau mafanafana, ua fautuaina e faʻaaoga se puipuiga kulimi ma le SPF a o le sili atu 30.

    Vitio: tausiga fulufulu mata pe a uma peʻa

    Na ou faia le peʻa o fulufulu mata i le vaiaso talu ai. O le teine ​​lalelei uila vave pikiina foliga ma le lanu. E leai se mea afaina ... Na ou faia le fulufulu lauulu, vaʻavaʻai mo le muamua 4 aso, faia pea i se suauʻu faʻapitoa ... Ma ou te leʻi vaʻaia na fofoa poʻo se mea faʻapena, ma le lauulu uigaʻaga o paʻu na soʻosoʻititi laʻititi ma le auala na latou o ese ai ma le le iloa lelei. Fiafia ma matagofie ... lea ou te manaʻo foʻi ia te oe!

    Le

    Sa ou tataina mata o mata i le “lauulu” 4 aso talu ai. I le taimi muamua sa ou teʻi i le ....... na ese le manaia! E ui lava na taʻu mai ia te aʻu o le a paʻu le paʻu ma mama, ae na foliga mai ia te aʻu o le a tumau, ou te matua popole lava, aua o aʻu lava e mama ma o ia laei pogisa i oʻu foliga .... i le aotelega o le a mataga! ae sa aoga le faʻatali 4 aso ma o lena lava! Ua peʻa le paʻu ma ua amata ona ese le lanu, e masani lava e ese le faʻaiuga! Ma o le iʻuga e mafai ona vaʻaia na o aso 4–5!

    Anya

    Filifili luga o fulufulu mata mata, aemaise o le lauulu auala, e le faigata tele ma taufaafefe. E le tiga le auala, pei o le tataina o ni peʻa i nisi auala, ma le paʻu e vave faʻamalolo. Ma le isi mea, aua e te fefe i se suiga tele i foliga - o lau fulufulu mata o le a tumau toetoe lava masani e pei o le taimi muamua o le faʻagasologa. Ma le faʻaeteete lelei pe a maeʻa le galuega a le matai, o le a le o se igoa faʻapitoa.

    Sensasional metotia

    O se laulu mata fulufulu mata peʻa, na foliga faʻaalia lata mai nei, na manumalo vave i le fiafia a le tele o teineiti. Ae o le a le mafuaʻaga mo se lauiloa lauiloa o tekonolosi? O le manatu o le iloga vala. Mafaufau ia i latou.

    Faatasi ai ma le togafiti lauulu, e iai le paolo ma le paolo. Ae latou fautuaina le aveeseina atoatoa o lauulu lauulu ma vali atoa le paʻu o laulu mata. O le mea moni, o le lelei faʻatulagaina, pe a fai o le taualumaga o loʻo faia e tagata maualuluga matata, e mautinoa ia te oe, ae i le taimi lava lea e tasi, oe taufetuli i le tulaga lamatia o le le maua e le sili faalenatura, ae nai lo o se ata faʻatagata. E foliga mai i isi lou faʻaoga penitala po o le paolo. O le mea moni, e iai filifiliga e foia ai lenei tulaga, mo se faʻataʻitaʻiga, o le sili ona filifilia filifiliga o lanu, ae o lenei, o le mea e leaga ai, e le o mamao mai taimi uma e mafai ai. O lea, talu ai ma nei metotia le lanu o le tasi vaitafe, e le mafai ona i ai ni va i totonu.

    O le togafiti mata o laulu mata e aʻafia ai le pisia i ni gaioiga faʻapitoa - taʻamilosaga. O le Iapani ma Europa.

    • O le faʻaupuga Europa e aʻafia ai taʻaloga e tutusa le umi, lea e tutusa ma le tasi. O fulufulu mata ua i ai foliga o le taualuga o le fale, o lona uiga, o laulu e faasino i taimi uma agai i luga, ma o laʻasaga e faʻaititia i lalo, o le mea e fatuina ai le aafiaga o sina laulaufaiva.
    • O le faiga Iapani e faʻavae i luga o le mea moni o laʻau e eseʻese umi ua toso i 'eseʻese itu. O laina ua tusia e tusa ma le tuputupu aʻe o lauulu, o nisi lauulu e fusifusia ma le loto i ai, o isi e laʻitiiti teʻa faʻataʻapeʻape mai le aotelega laina manifinifi.

    Tasi e mafai ona mate o le togafitiga o le fulufulu mata ma se laulu auala o lenei ituaiga e maua ai sili sili ona masani. O le faiga Iapani e faʻatagaina ai oe e tuʻuina ia i latou a latou mea totino vivacity ma fealofani. Faatasi ai ma le faia lelei o laʻau peʻa e faigata tele ona maitauina o laulu e leai. Lenei ua vaʻaia manino i ata - "fulufulu mata o laulu mata auala metotia ata."

    Laʻasaga i lea laasaga i se taunuuga sili

    O le fulufulu mata, o le togafiti laʻititi lea e matua tele lona alualu i luma, o le a foliga vaʻaia faʻalenatura ma aulelei, pe a fai o latou ua saunia lelei ma uʻuina.

    O le mafuaaga lena o le a tatou agai atu i lona suesuega, ma mo sili manino, matou te ofoina atu foi ia te oe "eyebrow tattoo: photo: hair method in action".

    Vaega 1. Aʻo leʻi tataina le peʻa.

    E manaʻomia le faʻamalosia o vaʻa i le itu o mata o mata, aua o le itiiti o le toto o le ai ai i le faʻagaioiga, o le itiiti ifo o le pigment faʻaaoga i le mulumulu sosoʻo. E i ai eseese filifiliga mo faʻamalosia vaʻa. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e ave Ascorutin 2 papa 2 taimi i le aso. E fautuaina la ia aua le vasega ia aua le ititi ifo i le vaiaso e tasi. Pe mafai foi oe ona faʻamamaina mata o le fulufulu mata ma troxevasin lua itula ao le i moe i le vaiaso.

    A e ulaula, faʻaitiitia le numera o sikaleti ulaula.

    Ina ia toʻafilemu le mafaufau, oe manaʻomia ma mafai ona e inu valerian poʻo isi mea i totonu o le 5 aso ao leʻi amataina le faʻagasologa.

    E taua foi lenei mea aua o le soona faʻalavelave o le a fesoasoani i le soona toto.

    Aua nei galo e fai le peʻa i le ogatotonu o le taamilosaga ma le aso a o le i faia le faiga e le mafai ona e ulaula, inu, inu kofe poʻo meaʻai manogi.

    Laasaga 2. O le peʻa o leʻa.

    Lelei, o le taualumaga e mafai ona faʻaalia e pei o mea nei:

    1. o le matai e faʻanuia ona mata i mea e fulufululele,
    2. tusi le lumanaʻi foliga ma se penitala,
    3. tipiina latou toetoe lava atoa,
    4. o le matai faʻaofuina totini lima, aveese le nila mai le afifiina taʻitoʻatasi (! e taua tele) ma amata tusi ata o mata i le nila ma vali,
    5. O le taualumaga mo le tusia ma se nila e tusa o le 5 minute. Ioe, aua e te ofo, o mata e lua lava i se taimi puʻupuʻu. Pigment talosaga mo le umi. Pe a ma le 1 itula,
    6. o lea, o le iʻuga lava i luga o foliga o le teuteuga tumau o fulufulu mata e fai ia te oe,
    7. le faʻamatala atu e le aliʻi ia te oe poʻo le a le mea ma le mea e le aoga ona fai e fesoʻotaʻi ma le peʻa.

    Mataupu faavae o le faʻataunuuina: ua faʻatonutonu muamua tamai gaosi, ona faʻatumu lea ona faʻatumu i pigment. O le vali ua folasia i se mea papaʻu. Leai se mea faʻaaoga.

    Anesthesia: le faʻaaogaina. Ae ina ua uma ona tusia le foliga i se nila, tuʻuina atu se swab cotton i lalo o se fofo faʻapitoa ma tuʻu i luga o fulu mata mo le 10 minute. O lenei taua tele faaitiitia tiga.

    Faitau: Faʻafefea ona tupu vave lauulu

    Vaega 3. Peʻa maeʻa ni peʻa.

    • tago i mata o mata: valuina i latou, aveese fasi ma faatino nisi gaioiga
    • Leai se mea e tatau ai ona susu.
    • I le aso muamua lava pe a maeʻa le faʻafoega ma se solo mago solo faʻamalu le donut. E le tatau ona matutu i luga o ona mata,
    • a tuʻu le sucrose e alu i luga, e tatau ona faʻaaogaina le 3 pasene tetracycline o suauu ma se manifinifi manifinifi i luga o le fulufulu mata. E le faʻatagaina latou e faʻamamago. Faʻaauau le faʻaaogaina o le suauu i aso e sosoʻo mai, o le tele o taimi e faʻatumu ai e naʻo le tagata lava ia, pe a latou mago,
    • i le aso 4-7th, o le a amata ona aliali mai se palapala i luga o mata o mata, e na o le a faasolosolo malie ona vavae ese, ma o mata o le mata o le a mama. E le mafai ona aveeseina le paʻu, o le a alu ese ma le natura. Ina ua mou ese atu, troxevasin poʻo lyoton e faʻaaoga i aso uma mo 2-3 itula aʻo leʻi moe.

    O la matou sini o le faʻailoa atu ia te oe le lelei o lenei metotia, faʻapea foʻi ma le faʻaalia o le auala o loʻo faʻatinoina se faʻatulagaina i se olaga moni, e oʻo i le taimi nei o loʻo e aʻoaʻoina na o le mea moni. Matou te moomoo ia te oe matagofie!

    Le aoga

    Le aoga sili o le metotia fou o le fetuunaiga o foliga ma foliga vaaia o mata o le sili foliga masani, lea e ausia e alualu i luma tekonolosi vali. Sei tatou mafaufau poʻo le a le fou a o taualumaga.

    1. O le muamua metotia o loʻo iai foliga nei:
    • faia le peʻa i laina puʻupuʻu e oʻo i le 1 mm le mafiafia.
    • foliga o taʻamilosaga taʻitasi ua curved, e faʻailoa mai ai le tutupu aʻe masani o lauulu,
    • vaai mamao atu faasaʻoga, o le mea lea e le o talosagaina tele i aso nei.
    1. O le auala faʻalua e sili atu ona faigata, ae faʻaavanoa mai toeitiiti lava tutusa foliga i lauulu masani. O auiliiliga o:
    • fausiaina lauulu e ese le tasi mai le isi i le foliga ma le umi,
    • laina eseese o le auala, o se taunuuga lea o loʻo i ai se tulaga masani o le fusifusia, o loʻo fefiloi.

    Faʻafefea ona fai le tataina o lauulu?

    Le au tama teine, e tatau lava ona e iloa le faʻatulagaina mo le tataina o lauulu, ma i se taimi mulimuli ane, ua uma ona saofai i le nofoa o le aliʻi, e te le tau feagai ma ni mea sili ona manaia "faʻalogona":

    Muamua lava, o le tagata faʻapitoa e suʻesuʻe foliga vaʻaia ma foliga o le tagata o tausia, ave se ata. O le polokalame komepiuta atiaʻe filifili le sili ona lelei o mata o mata. A maeʻa lena, o sina matauʻiliʻuga e taʻu faʻapitoa ma manaʻoga uma e amanaia.

    A maeʻa, ona alu lea o le matai e faʻatonu sauniuniga: faʻamama le paʻu, fai fulufulu mata i le lumanaʻi, faʻapipiʻi se ata penitala. Ia faʻamalieina le lagona, tuʻu se vaʻaia. Ioe, o le faʻagasologa e le faʻafiafia, ma le tele o teineiti e leʻo iloa lena mea!

    I le vaega autu, faʻatasi ai ma le fesoasoani a se mea faigaluega pipiʻi, e taʻe e le matai le lanu vali ma le fesoasoani a se nila manifinifi faapitoa.

    I le maeʻa ai o faʻataʻitaʻiga, o loʻo togafitia e le cosmetologist luga le kulimi ma le anti-inflammatory steroid kulimi poʻo se vailaʻau fofoina antiseptic.

    I le avea ai o se tulafono, o le faʻaaogaina o lauulu tattoo e le sili atu ma le tasi le itula, ma o le aʻafiaga e oʻo atu i le lima tausaga, faʻalagolago i le lelei o le vali.

    Teine pele, matou te aioi atu ia te oe e filifili lelei le faleoloa ma le matai! E tatau ona e malamalama o le faʻatamala i lenei tulaga e mautinoa e le talafeagai! Ina ia faʻasaoina tupe, ia manatua o se faʻapitoa faʻanoanoa e mafai ona le gata faʻaleleia au foliga, ae mafua ai se faʻamaʻi poʻo le sili atu i mea uma, tauia oe i le hepatitis! O le mea lea, aʻo leʻi faia le faʻagasologa, ia faʻamautinoaina ma le faʻaeteete le aliʻi e faʻailoaina ma le faʻaeteete galuega luga ma lima, tuʻuina i totini lima, ma faʻaaogaina na o masini ma nila faʻaaoga.

    O le mea lenei e tupu pe a e faʻafaigofie le laʻau peʻa "taugofie"!

    Le atoatoa o le taualumaga

    E ui o le auala e manatu e sili ona afaina, ae iai lava lapataiga maitau e tatau ona mulimulitaʻi. Tausiga manaʻoga aofia:

    • e tusa e lua vaiaso i le maeʻa ai le togafiti e le mafai ona e olo ma tuli i luga o mata mata,
    • Soʻo se faʻafesoʻotaʻiga ma vai poʻo le susulu o le la e faʻasaina.
    • ina ua uma ona ta le peʻa ma le fulufulu mata, e faʻamatu mai se suavai e tatau ona fufuluina faʻalelei i se vavae (e mafai ona e susu i le hydrogen peroxide laititi) ma puipuia ai mai le faʻamago,
    • ina ua le toe tutu aʻe i luga le sucrose, e tatau ona faʻaogaina ni vailaʻau antiseptic seʻia oʻo ina matutu le paʻu,
    • paʻi ma aveese le paʻu e faʻasaina! A mavae sina taimi, o le a alu ese lava,
    • O le isi vaega o faʻamalologa e aofia ai le 25-30 aso. O aso uma, e te manaʻo e faʻapaʻu mata o mata i le kulimi kulimi mo le faʻamaloloina o manuʻa (Levomekol e sili).

    A e vaʻai, e le mafai ona vave fetuunai fulufulu mata ma toe le popole i latou. E tatau foi ona faia se faʻatinoga e tele. Ma aua neʻi galo e manatua, o lau tausiga le talafeagai e tumu i faʻalavelave poʻo faʻamaʻi, o lea aua le faʻamalolosi e faʻalogo i ou fulufulu mata i aso uma seiloga e malolo atoa!

    O le a se mea e leaga ai le peʻa?

    Tamaitai pele, aua neʻi galo o soʻo se gaioiga i totonu o le tino o le tino e ono afaina ai le soifua maloloina ma mafua ai le tele o mea e le mafaufauina. O lea la, aʻo le i faia le faʻagasologa, ia e mautinoa ia e feutagai e le gata ile matai, ae faʻapea foʻi ma lau fomaʻi.

    O mata o mata e mafai ona faʻatupuina ai:

    • ogaoga allergies ma galu paʻu, lea e mafua mai i le tagata faʻapalepale i tagata lanu,
    • o le faʻatulagaina o colloidal maʻila, pe a fai e te faʻamamaina ese se paʻu manifinifi ma aua le faʻamaeʻina le paʻu ile nofoaga o loʻo tā ai,
    • faʻateleina le mamafa, o lea e fautuaina ai mo fafine ma le toto maualuga e faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi,
    • pei ona taʻua i luga, e le lava le faʻaaogaina o mea faigaluega, e oʻo lava i faʻamaʻi i le hepatitis C e mafai (i le faʻataʻitaʻiga, paga lea, sa i ai lava tulaga),
    • maualuga le suka i le toto ma faʻafitauli ma le faʻapipiʻi o le toto o se faʻailogaina i le laʻua peʻa,
    • tamaʻitaʻi e maʻaleʻale ma laʻititi le paʻu, faʻapea foʻi ma le faʻataʻitaʻiga o nei faʻafitauli, e sili le faia muamua o se suʻega.

    Mafai taunuuga

    E ui lava i mea lelei uma o le lalagaina o laʻau, e tatau ona e nofouta i le ono le lelei taunuuga o lena "matagofie taualumaga" mafai ona taʻitaʻia:

    • mumu ma le mumu o le nofoaga i tafatafa o mata,
    • fofoʻeina, taʻe o le paʻu,
    • vai vai,
    • malosi "fula" ma le fulafula o aano. O nei faʻafitauli e aʻafia ai foʻi mata,
    • le i ai o granuloma faataamilo i mata.

    Ma o lenei teine ​​e mautinoa lava maua se ituaiga faʻamaʻi!

    Metotia ma metotia

    Ole teuteu mata alumini e faia i le tele o auala:

    • lauulu: lauulu ua toso i luga o le itu atoa o le fulufulu mata pe i nisi o itu,
    • faapea: o le tino atoa o le fulufulu mata, pe naʻo se vaega o loʻo manaʻomia ona faʻamamafa, e tumu i vali ma le sapasapaia ma e leai se avanoa.

    E tofu lava i latou ma mea e lelei ai ma leaga, ma faʻailoga eseese o le faʻatinoga e mafai ona vaʻaia faʻalenatura ma leaga. Ae peitaʻi, afai tatou te talanoa e uiga i natura, o iinei o le aoga o lo o i ai pea i le lauulu auala.

    Faʻafefea ona fai le faiga

    O le faiga e le faʻatinoina le lava se taimi e pei ona manaʻo tuusaʻo mo ia manaʻoga. O le sini o le faia lea o se peʻa mata mo mata e pei ona vaʻai e le tagata o tausia (pe sili atu foi). Filifiliina o le mea saʻo e manaʻomia le onosaʻi ma le faʻalogo mai le kalani ma le matai.

    Vitio: i le 3D aafiaga

    Vaega 1: Talanoaga. I le amataga lava, e masani ona fesiligia e le matai le tagata o tausia e uiga i ana mea e fiafia iai, ma pe faʻapefea ona ia vaʻaia ona lava fulufulu mata pe a maeʻa le gaioiga. O iinei e mafai ona e faʻaogaina ata, ata. Tele matata tusia mata o mata i le lumanaʻi i luga o pepa poʻo ofo atu le kalani saunia ni fulufulu mata eseese foliga e fesoasoani ia te ia e filifili.

    I le laasaga lava e tasi, o le lanu o le lumanaʻi laulu mata ua filifilia. Ina ia mafai e le laulu foliga foliga masani, o latou lanu e tatau ona tutusa ma le lanu o le lauulu. E faataga o laulu mata e sili atu i le 'afa o se pogisa.

    Vaega 2: Ata. O le ata e masani ona malamalama ai o le tusiina o laulu mata ma se penitala teuteu tuusaʻo luga o le tagata o tausia. O le ata e mafai ona faʻatonutonuina i le tele o taimi, seʻia oʻo ina maua le filifiliga o le a faʻamalieina atoatoa le kalani.

    Matamata i le vitio: leisa mata alumini tattoo ese.

    Faitau iloiloga e uiga i mata o fulufulu mata, o ai mo - o ai e faasagatau atu. Auiliiliga iinei.

    Vaega 3: Vaivaia. E tiga. Ina ia faʻaititia le tiga, e mafai ona faʻaaogaina se kulimi anastetic Emla. O le filifiliga muamua o le a faʻagasolosolo ona faʻagasolo taualumaga, ma o le lona lua o le a faʻatagaina oe e maua se taimi lelei ma e te le toe fiu foi, aua o le a leai ni lagona le fiafia i uma.

    E i ai matai o e talitonu o le faʻaaogaina o vailaʻau vai e mafai ona afaina ai le faʻaiuga mulimuli ane, o le mea lea latou te faia e aunoa ma le fesoasoani i le tiga. Ae afai e te manatu i le taimi o le tiga tiga, e le mafai ona mafai pepelo pepelo tagata uma, o iinei o le iʻuga mafai foi ona avea o "blur".

    Vaega 4: Faʻatinoina o se peʻa. O se antiseptic e faatatau i le paʻu. I le iai o le tagata maʻi, o le afifi e tatalaina ma se sterile nila. Vali mo le tāina tatau o loʻo fefiloi i se vaega patino ma toe faʻatumu i totonu o le masini tattoo, lea e foliga mai o se peni.

    I le taimi muamua valaau, faʻatumu e le aliʻi le numera tele o matala. E mafai ona ave ia pe a ma le 1 itula. Ona avatu lea e le matai i le tagata o tausia se faʻata e iloilo le ogatotonu o le faʻaiuga. A i ai ni mea faʻaletonu pe manaʻo, ona faʻaauau lea o le faʻagasologa. O isi taimi o le vaega lona lua e faia ai se isi 20-30 minute.

    Laasaga 5: Maea le taualumaga. I le taimi o faʻatinoina le peʻa ma mo sina taimi pe a maeʻa le faʻatulagaina o gaioiga mai manuʻa i luga o le paʻu, o le anemone, ma o nisi taimi o le mataua o le toto, e faʻasaʻolotoina.

    E mafai foi ona maitauina se tamai edema, lea e masani ona alu na o ia i totonu o le 1-2 aso.

    Tausiga

    O le faʻamalologa faʻagaioiga e tusa o le vaiaso. I aso popofou, atonu e iai le lagona o le fufusi, mama, mumu le fula, ma e oʻo foʻi ni manuʻa peʻa afaina ni vaʻa laiti i luga o le paʻu. I le aso lona tolu poʻo le fa, e masani ona aliali mai paʻu, e mafai ona eseese peʻa ma paʻu. Ua paʻu mai kerisi mo ni aso. E le mafai ona e saeia i latou, aua o se malamalama malamalama o le paʻu atonu o le a nofo i le nofoaga o le manu na masaesae.

    I aso muamua, o le a manaʻomia ona faʻaaoga se isi o le antiseptics i le fulu mata, mo se faʻataʻitaʻiga, miramistin poʻo chlorhexidine, e aloese ai mai le vai. O le mea lea, e sili atu le fufuluina o lou lauulu ao le i faia le faʻagasologa.

    I le vaiaso muamua e le o se mea e fautuaina le auai i le vevela faʻamalosi (taele, sauna), faʻaaoga teuteu teuteu, selu le paʻu o mata o mata.

    E te manaʻomia se faʻasaʻoga?

    E le o tagata uma e manaʻomia se faasaʻoga. Ae e masani lava ona faʻatautaia i mataupu na manuia ai le uluaʻi tattooing faʻataʻitaʻi ma e te manaʻo e faʻaopopo lanu poʻo sina fetuunai foliga. E masani lava, faʻasaʻoina faia e le sili atu nai lo le masina pe a uma le faʻasologa autu, ma e manaʻomia le tutusa tausiga mo le faʻamaloloina paʻu o mata o mata.

    Aʻoaʻo pe faʻafefea ona faʻasaʻo se peʻa leaga mata.

    Faʻafefea smear, ma faʻafefea ona vaʻaia mata o lauulu pe a uma ona fai le peʻa tattoo? Faitau ii.

    Le a le umi e tumau ai foliga?

    O le mautu o le mata mata ua afaina mai le tele o itu.

    I luga o le paʻu uila, tattoo sili atu leaga nai lo luga matutu paʻu. Afai e mafai e tagata e ona le gaʻoa ma le faʻapipiʻi paʻu ona tataina peʻa mo le tusa ma le tausaga, ona faʻapea lea ile paʻu mamago, e le mafai ona e mafaufau ile toe faʻasaʻo mo le 2-3 tausaga.

    • Fanuaa o vali.

    Fuafua i luga o le vailaʻau o loʻo faʻaaogaina mo le faʻagasologa, o le peʻa e taofi ma mou atu i auala eseese. O lea, mo se faʻataʻitaʻiga, tattoo vaitusi o le a tumau 10 tausaga pe sili atu. E moni, masalo, o le a suia le lanu mai le uliuli i le lanumoana-lanumoana, ma mai enaena i piliki-mumu. Ua amata ona mou ese mai le ono masina talu ona faʻatau mai le tala lea a le tattoo German, e tusa ma le 3 tausaga le umi a Amerika.

    • Loloto o folasaga o vali.

    O le averesi loloto o le faʻagaioiga o le vailaʻau i taimi o tattooing e le sili atu 1 mm, ma sili atu ona masani ai na o 0.5 mm. O le loloto o loʻo faʻalauiloa ai le vali, o le umi foi o le a tumau.

    • Tagata taʻitoʻatasi o le tino.

    Ona o uiga o le metabolism, e masani lava faigata ona vavalo le amio o le vali i le paʻu, o le a le lanu o le a ia tuuina mai ao mou atu, ma o le a le umi umi o le aafiaga o le taualumaga o le a tumau. E tupu mai lava, o le vali e sosolo i lalo o le paʻu, sosolo i luga o le subcutaneous tisu pe ala i le toto ma le limfe ipu, lea e le mafai foi ona vavalo a o lei faia le taualumaga.

    O a metotia e mafai ona faʻaogaina e faʻaitiitia ai uaua mata i lalo o mata?

    Faitau i totonu o le tatou tusitusiga. Lea e sili ona lelei filifili: restylane poʻo juviderm? Saili mai iinei.

    Vaʻai le ata ina ua maeʻa le faʻasologa o foliga i le fesoʻotaʻiga.

    O ai o le a fetaui

    O le Microblading e talafeagai mo i latou e tau le maua ai se tino ma manifinifi o laulu mata, mo i latou e manaʻo e faʻaleleia atili le auivi poʻo le maualuga o la latou laulu mata. Tapuni ia maʻila. Tagata mafatia mai alopecia poʻo isi trichological pathologies e fesoʻotaʻi ma le lauulu lauulu o le a mafai foi ona talisapaia le aoga o microblading. Afai o lau lau mata mata olaola lelei, ae o le lautele, foliga ma le lanu e le fetaui ma oe, faatasi ai ma le fesoasoani a microblading o le a matou avatua lau laulu mata i le lautele, Matagofie foliga, lanu.

    Toe siakiina

    Ile taimi lava e maeʻa ai le faʻagaioiga ma le 10 aso pe a maeʻa ona faʻatonuina: aua neʻi eʻiu, aua le piki, aua le susu, aua le faʻaaoga se mea teuteu. TULAFONO tasi masina talu ona maeʻa le faʻatulagaina muamua, se faʻasaoga faia!

    E le o tagata uma e atoatoa foliga o le natura. Matua tele le mafiafia pe seasea mata, asimetri, maʻila, maʻila - o faafitauli ia e sili ona taʻatele e masani ona feagai ma fafine. E mafai ona e faʻateʻaina i latou pe a fai o le mata mata e tatuʻi ma se lauulu togafiti.

    O le lauulu laʻasaga o fulufulu mata o se teuteu teuteu lea na faʻaalia ai le pigment i le paʻu paʻu afa afa milimita i lalo o le paʻu o le tagata maʻi ina ia maua ai pea laina. E aofia ai se auiliili faʻataʻitaʻiga o lauulu taʻitasi ina ia maua le sili ona masani faʻaiuga. O se ituaiga lauulu laʻau e faʻatinoina peʻa fai e ala i le masini meafaigaluega poʻo le faʻaogaina faʻaaoga lava se mea faigaluega faʻapitoa i le ituaiga o peni ma le tele nila manifinifi i le pito.

    Tusi Lesona masini poʻo lauulu microblading e tulaga ese ia lava ma naʻo tagata poto masani faʻapitoa latou te mauaina. I le taimi lava e tasi, i le taimi o le faʻagasologa, e laʻititi lava manuʻa o le paʻu ma ua faʻaalia le pito sili ona aʻafia masani.Ina ia mafai ona teuteu tumau ma le fulufulu auala e mafua ai tiga i le tagata gasegase, o loʻo faʻaaoga le anesthesia i le lotoifale. O le taimi o le faʻamalolo e tusa ma 10 aso. Tumau lauulu tato o mata o le fulufulu mata mafai ai se fafine e foliga lelei atoatoa i soʻo se tulaga.

    Ituaiga o metotia

    O mata o mata e ala ile faʻaaogaina o le lauulu laʻasaga e lua ituaiga:

    • Europa - lauulu microblading auala, faia ma tamai lavea o le tutusa umi, lautele ma le faʻatonuga.
    • Oriental o le sili ona faigata ma taugata tato tattoo o fulufulu mata; o lona tau e sili atu taimi maualuga atu nai lo isi metotia. E fesoasoani e ausia sili matagofie. O le matai e tosoina lauulu o eseese lautele ma uumi, faʻapena foi i itu eseese.

    O le lauulu auala o laulu mata peʻa e iai ni contraindications. O lenei faiga e le tatau ona faia mo tina maʻitaga, tagata o loʻo maua i faʻamaʻi pipisi poʻo le oncological, i le dermatitis, o le paʻu o le paʻu, o maia ma isi faʻafitauli.

    Laasaga autu o le tumau laulu mata

    Ua faia le peʻa mata ile laulu ole laulu ile tele o vaega:

    • sauniuniga: filifiliga lanu, fulufulu mata filifilia filifiliga ma tusiina,
    • gaosia le paʻu ma se vailaau,
    • vaifofo i le vai i le talosaga a le kalani,
    • o le faʻatomuaga o pigment.

    Ole taimi nei e mafai ona e faia ni mata mo lauulu ile laulu auala i St. Ma e ui lava o le tau o le mata mata mo le laulu o metotia i St. Petersburg e taugofie tele, e le tatau ona e talitonuina le muamua matai na tau. O le saʻo le filifilia o vali, le lelei-lelei ata o fulu mata e mafai ona faʻaleagaina ai le ula, ma e oʻo lava i le soifua maloloina o se fafine, mo se taimi umi.

    Aisea e tatau ai ona e faʻatuatuaina tagata faʻapitoa o le Art brow salon?

    Afai e te manaʻo e fai se laʻau tata o lauulu mata, o le lalelei o le lalelei "Art brow" i St. Petersburg o loʻo i lau tautua. Ua matou iai ni poto masani polofesa e faia lauulu microblading fulufulu mata. Sili polofesa o le matai ma faʻamaonia mea faʻamaonia mautinoa o se maualuga-lelei faʻaiuga ma le saogalemu o se faʻagasologa.
    Ole tau ole tataina mata o mata e faalagolago ile ituaiga o metotia o le a faʻatinoina, le lavelave o faʻagaioiga ia lava. Na o matou lava:

    • fetaui lelei ituaiga o peimeni mo auaunaga,
    • toese mo tagata masani masani,
    • mautinoa mautinoa mo lauulu tato ile mata o mata,
    • leai se totogi faʻasea.

    Tumau lauulu fulufulu mata mai le lulu "Art brow" - o lau auala lea i le sili!