Galue ma lauulu

Keratin Hair Straightening Cocochoco

Keratin hair straightening i aso nei o se tasi o sili ona lauiloa taʻaloga salon. Ae, e pei ona e silafia, manaoga faʻatupu taimi e fausia ai sapalai. O lea, e pei o le faʻamaonia o lenei axiom, tele ituaiga ofoina oloa mo keratin faʻasaʻo i le taimi e tasi.

Aisea e lauiloa ai oloa logo a le CocoChoco? Ma le mea mulimuli, o le faʻavaomalo fesili: "Faʻafefea ona faʻasolosolo auala e faia e lenei kamupani?"

Tatou amata e tusa ai ma le tele o seneturi tuai, mai le amataga.

E uiga i le kamupani. Nuu ma mea eseese

O tupe faʻaigoaina CocoChoco e maua mai e le G.R. Lalolagi atoa. Atunuu oloa - Isaraelu. O le moni musumusuga ma tagata foafoa CocoChoco o ni tagata moni lelei, matai ma sili atu 20 tausaga o le poto masani - Guy Wingrowski ma Ronnie Bonnay. O se faʻaiuga o lo latou galulue faʻatasi ma Isaraelu sili ona tele suʻesuʻega o suʻesuʻega, na faʻaalia ai oloa ma le malie malie igoa - CocoChoco.

O le laina e aofia ai oloa ua faʻapitoa faʻapitoa mo keratin straightening, faʻapea foi ma oloa e manaʻomia e faʻaoga i le fale e faʻaʻumiʻumi le aafiaga o le faʻagasologa. O lona uiga, o loʻo i lalo o le logo a le CocoChoco, o loʻo gaosia ai se faʻamama ma se galuega i totonu o le fale faʻamamalu, ma mea e tatau ona suia ai le fale. I lenei tulaga, o le aafiaga o keratin straightening o le a tumau le sili ona maualuga taimi. O le ulu pe a uma le taualumaga, i le ala, e tatau ona fufuluina naʻo le faʻapipiʻi fua faʻapitoa sulfate, o loʻo avea foi ma vaega o le "fale" faʻasologa.

CocoChoco Faagasologa Tekonolosi

I se faapuupuuga, o le faʻagaioiga e pei ona taua i lalo: o le keratin sooupu e faʻaaogaina i le paʻu saunia muamua, faʻaaogaina, ona, ma, o le vaega mulimuli o loʻo faʻalauteleina. Ole averesi, e tatau ona e faʻaaluina le 1.5-2 itula i mea uma e uiga i mea uma. E pei ona matou tusia, i lalo o tulafono fautuaina tausiga, o le aafiaga o le a tumau e oʻo i le 5 masina.

Ae le i faia le faʻatonuga, e manaʻomia e le matai le faʻamatalaga:

- uʻamea mai le 22-25 mm. o le lautele o papatusi, lea e mafai ona vevela i le 230 ° C, mo se faʻataʻitaʻiga BABYLISS BAB2072E,

- o le selu e masani ona nifo ma le "sulu". O le mea o gaosia e tatau ona vevela-tetee, lelei le kaponi,

- o se lautele fufulu (faatasi ai ma lana fesoasoani na aʻafia ai le matai i le fausaga),

O lenei ua tatou gagau le thesis o le ola, na faʻatuina loa e A.P. Chekhov. "Brevity o le tuafafine o taleni," le talitonu sili tusitala Rusia matua saʻo. O lea, ae o lenei o le a tatou taʻuina atu auiliili auala o le faʻasologa o keratin ia faʻasaʻo ma lauulu toe faʻaleleia CocoChoco.

1. Muamua, le lauulu e tatau ona fufuluina 2-3 taimi i le faʻamamaina o le faʻamamaina, o se vaega o le CocoChoco salon series. O le tasi fagu, i le ala, ua mamanuina mo 18-22 taualumaga. O lea togafiti e faʻamamaina atoa ai le lauulu ma faʻaalia ona vavae ina ia keratin ma isi aoga aoga o le tuʻufaʻatasia e mafai ona ati i le lauulu fausaga i le tele e mafai ai.

2. Masini lauulu ma fulufulu selu e tatau ona vaevaeina ile 3-4 vaega.

3. O lenei e mafai ona e agaʻi i le sili ona taua taimi o le faʻagasologa - faʻapipiʻi se ufimata faʻapitoa i lou lauulu - o se galuega galue mo keratin straightening. Ui i lea, o mea i totonu o le tasi fagu e masani foi ona lava mo 18-22 taualumaga. Faaaoga le oloa ile laina, amata mai le basal zone. Ona tufa lea o le selu maso i le umi atoa o le manoa, ia oʻo i le pito.

4. Ole galue ole CocoChoco e tatau ona tuu ile lauulu ile afa itula. Ina ua mavae lenei vaitaimi, o lauulu e tatau ona mago i se lauulu.

5. Ona toe fai muamua lea o laasaga - selu le lauulu toe ma vaevaeina i ni 3-4 vaega. Lenei ua sau le nei sui usufono i le faʻatinoga - faʻamaʻamaga. Tusia faʻatasi taʻitasi ma le faʻasaʻo mo ni nai taimi. Lauiloa - ituaiga ma tulaga o lauulu. O lea la, mo tagata e iai le laʻau manifinifi, ua valivali pe matua paʻu, 2-3 pasi ma se uʻamea e lava. Galulue ma i latou e ana le mafiafia poʻo le mafuli lauulu, e mafai ona faʻateleina e le matai le numera lea i le 5-7 taimi. Ole vevela ole auala ole masini e 230 ° C.


Pokriptum.
Ua maeʻa le faiga. E ofoofogia. O le a le isi? Fiafia i mataala a isi ma mulimulitaʻi ile uluaʻi tulafono faigofie. I totonu o le tolu aso ina ua uma keratin straightening, ua fautuaina e avatu lou lauulu maualuga saolotoga ma permisiveness. O lona uiga, ina ia aua le puipuia le keratinina mai le mauaina o ona vae, i lenei vaitau e tatau i se tasi ona aloese mai le faapipiiina o lauulu, lalagaina o fili, siʻusiʻu - i se puʻupuʻu, o lauulu e tatau ona sao ma aunoa ma le "faʻatasi". Afai o le taumalulu i le lotoa, o le pulou e tatau ona suia i le ie.

I se faaopoopoga, lauulu fufulu ua fautuaina na o le tolu aso pe a maeʻa le taualumaga.

Ma le mea mulimuli, e pei ona matou taua i luga, ina ia faʻateleina le aʻafiaga o lea faʻasologa, e tatau ona e vaʻaia lelei lou laulu faʻatasi ai ma le fesoasoani a teuga teuteu ua mamanuina mo lenei lava faʻamoemoe. O le mea e lelei ai, o le CocoChoco laina oloa, ua mamanuina mo le faʻaaogaina i le fale, faʻaalia ai se tele o aofaʻi. O le mea lea e leai se sulfate-shampoo, ma conditioner, ma o se meaʻai aoga faʻafefeteina, ma susulu serum.

Cocochoco Keratin Straightening Auiliiliga

Cocochoco hair straightening o se paketi filifiliga e tuʻuina atu i le soʻotaga se faʻata o le susulu ma le lamolemole o loʻo mauaina le lauiloa i totonu o lauulu ma tagata e faʻaaogaina. Ona o le faʻaititia o le tau ma le aoga o le tuʻufaʻatasiga, ua fiafia le aliʻi e faʻaaogaina i le galuega, ma teine ​​faʻatau faʻatau mini-kits mo faʻaaoga tumaʻoti i le fale.

Cocochoco sauniuniga (i le vaega Rusia latou te taʻua o Coco Choco poʻo Choco Choco) mo le lalagaina o lauulu o loʻo faia i Isaraelu ma o loʻo avanoa i ni lomiga se tolu:

  • Cocochoco Original - o se keratin masani e faʻaleleia atili ai le foliga mai o curls,
  • Cocochoco Gold - o se faʻapitoa faʻapitoa mo se faʻata pupula,
  • O le Cocochoco Pure o se gaioiga agamalu mo le laʻititi lelei, paʻu pe paʻu ole paʻu.

O le gaosiaina tulaga Coco Choco o ni oloa masani mai mamoe keratin, saturated ma suauu, minerale ma ua faamalosia olo. O se suiga i le fausaga o lauulu e tupu i lalo o le aafiaga o laʻau vaega. Aldehydes fesoasoani e ati i totonu keratin i totonu, lea e faʻaosofia ai le manogi leaga i le taimi o le faapipiiina o le fatuga i luga o laina.

O le lelei o vailaʻau ua faamaonia e le faitau afe o taualumaga. O nisi e matauina se aafiaga tumau, ae o isi ua le fiafia. Mauaina 100% o le mea e faʻalagolago i ai le saʻo le faʻatinoina o le keratinization auala, le tomai ole matai ae ma le tulaga o lauulu.

O vaega faamalolo ma porotini keratin, ulu atu i microdamages, faatumu i latou. O lenei tuʻuina atu se faʻamalologa aʻafiaga, faʻateleina le malosi o laupepa taʻitasi. Faʻafetai i keratinization, o le toe fausiaina o le lauulu fufulua faia ma lona faʻamaloloina.

A o le faʻataʻitaʻiga o le galulue faʻatasi ma Coco Choco o loʻo faʻaalia ai, e le faʻatapulaʻaina se vaega o ituaiga curls. Fuafua pe o le a le ituaiga o lauulu e i ai ma pe o le Cocochoco keratization o le a fesoasoani le fesoasoani se faʻataʻitaʻiga sauniga i luga o le tasi fasi. Lenei e puipuia oe, le faʻatagaina oe e faʻaleagaina lou lauulu pe totogia mo se le aoga faʻafitauli.

Tagata gaosi folafolaga folafola e tumau le aafiaga o le laulu lamolemole mo le 5 masina, luga o curly curls, o le taimi e faʻaitiitia i le 3 masina, ina ua maeʻa na aliaʻe se galu. O loʻo faʻailoa le aso i le tausiga saʻo pe a maeʻa le taotoga. O galugalu, e susulu ou manoa, e faʻapea foi ma le faʻatemokarasi o tau, ia avea Cocochoco oloa lauiloa ma taatele i tagata fiafia o keratin straightening.

Faʻafefea ona fai lauulu keratinization

O lenei taualumaga o loʻo faia e se tagata aʻoaʻo toleniga faia i totonu o le potu faʻaavanoa. Lenei e mafua mai i le mea moni o le fuainumera, lea i totonu o le fagu ua i ai se manogi manaia ma manogi, pe a fegalegaleai ma vevela vevela uʻamea, faʻaalia ai se manogi leaga o aldehydes.

Choko Choko keratin hair straightening o loʻo faia e tusa ai ma le faʻataʻitaʻiga lea:

  1. Ua maeʻa ona faʻamamaina curls i se faʻapipiʻi faʻapipiʻi, ma e fesoasoani e faʻaalia ai mafolafola, fufulu palapala, faʻateleina le sebum. Ole tulaga lea e taua tele ona o le aoga o le oloa e maua i le tui i totonu o ona vaega, ia e ausiaina i luga o fufulu paʻu.
  2. Le isi, o le lauulu e mago i se fulufulu 100%.
  3. O le ulu e vaeluaina vaevaeina i 4 vaega, lea e vaevaeina i se laina. O se fatuga e faʻaaoga i soʻo se vaega ma le pulumu ma selu 3-4 taimi. O le root zone e le o faʻagaioia, o le mimilo o le 2 cm.
  4. O le teuteuga o le lauulu ua matua solo i le 40 minute.
  5. Faʻaaoga se selu ma lauulu mago faʻatasi ai ma se vevela faʻatulagaina seti i le malulu malulu, ua amata ona faʻamago curls seia uma le faʻamago.
  6. O lauulu e vaevaeina i ni manoa, e tofu uma selu ma togafitia i le uʻamea ua vevela i le 230 ° C. O le faiga e fesoasoani faʻapipiʻi o le polotini, lea e "soldered" i totonu o le fausaga o lauulu.

A maeʻa le faʻagasologa, ua faʻasaina ona fufuluina lou lauulu pe susu lou lauulu mo 3 aso. Masters fautua malosi ia aua neʻi e faʻaogaina le fulufulu uʻamea, fusi vaega laʻau, mama i lalo mo le vaitaimi lava lea e tasi, lea o le a fesoasoani e aloese ai mai le faʻaali mai o lipine po o galu i le umi. Faatasi ai ma le fausiaina o patupatu, o le vaega o le filo e togafitia i le uʻamea.

Ina ua mavae 72 itula, o le ulu e fufuluina i le sulfate-leai shampoo. I le taimi mulimuli, naʻo vailaʻau e leai se mea e faʻaaoga e fufulu ai lauulu.

O le mea ua tupu, curls maua ai le lamolemole, o loʻo i ai se lagona o le atoaga ma se faʻata pupula.

Faamanuiaga ole Keratin Hair Straightening Choko Choko

O le filifiliga a le tagata o tausia auala e faʻatino ai taualumaga e faʻavae i luga o tulaga lelei o le oloa. O itu lelei o Cocochoco keratin e aofia ai:

  • le aofa lelei, laulu o lauulu umi e 5 masina,
  • Le lava ni vailaʻau faʻaalu i le taimi o le faʻagasologa,
  • manaia sukalati-popo le tofo o le fofo,
  • o le tuufaatasiga e aofia ai Sami Mate minerale, porotini, vitamini ma natura keratin,
  • O le faʻamasinoga e faʻamalolo ma toe faʻafoʻi mai paʻu na faʻaleagaina,
  • o le vailaʻau ei ai le thermoprotective galuega pe a faʻaaoga se fulufulu faʻapipiʻi pe faʻaʻamoe,
  • keratinization o loʻo faʻatagaina e faia i le vaiaso pe a uma le pisia pe le manuia curling,
  • talafeagai mo ituaiga uma o lauulu,
  • faʻaitiitia le taimi mo le sauniga faʻailoaina o le taeao,
  • faʻateleina le faʻaaogaina o le vailaʻau faʻatagaina e aunoa ma le tulaga lamatia o afaina ai le curls,
  • avea o se pa puipui mo lauulu i se siosiomaga leaga poʻo se leaga o le tau.

Contraindications ma leaga o le fualaau faasaina

Pe a faia se filifiliga, aua nei galo e uiga i le suesueina le lua itu o le tupe siliva - uiga le lelei ma minus. E i ai i le Coco Choco tulaga faʻaletonu nei:

  • maai, manogi manogi pe a faʻagaioia manoa i se uʻamea pe a keratinizing,
  • se faasaina le faasaumalulu mo le 3 aso,
  • lamatiaga leai se aoga
  • e sefe ai le iʻuga, faʻaopopo i le faʻagasologa, ua faʻaogaina isi oloa teuteu mo lauulu
  • Ole taualumaga e faʻatulaga ile 5 itula.

Contraindications ia e mafai ona teena le kalani le taualumaga aofia:

  • masani ona afaina ai le afaina i mea teuteu,
  • faʻamaʻi poʻo le afaina o le tino,
  • leaga le faʻamaoni poʻo le paʻu i le paʻu,
  • le lava le faapalepale i vaega o le malosi gaosi,
  • vaitaimi o maitaga poʻo lactation.

O nuʻu o keratin hair straightening prosedur Choko Choko

Tagata gaosi fautua e faʻatautaia se toe faʻaleleia o sauniga i totonu o le fale faʻataʻitaʻi matagofie ma se matai faʻamaonia o loʻo i ai le malamalama faʻavae ma o lo oi ai le tomai faʻatautaia le gaioiga. Keratinization i le fale e faatagaina, ae o le lamatiaga o le faaleagaina i curls faateleina.

E manaomia le faʻamamaina laasaga. E fesoasoani faʻamama le ala mo keratin ma mea aoga aoga. Afai e le amanaiaina lenei tulaga, o le a fufulu ese le polotini mai le lauulu o le a vave. A maeʻa le faʻamamaina ma se laulu fulufulu, o le a faʻafaigofieina le faʻaaogaina o se mea gaosi e le mafai ona sefe. Faʻamamago ona manoa ina ua maeʻa le 100%, o le susu i le taimi e faʻagaioi ai ma le uʻamea faʻamataʻu ai le faʻaleagaina o le fausaga.

O le tuufaatasiga o le oloa e filifilia taʻitasi lava e faʻavae i luga o manaʻoga o lauulu. Cocochoco Original or Gold e talafeagai mo valiina, e laititi le soifua maloloina e aunoa ma le vaaia uliuli leaga. Mo vailaʻau vaivai pe faʻaititia, filifili Cocochoco Pure. Na te faʻamaloloina lemu le lauulu laʻau, e le faʻalavelaveina le lanu.

Fautuaga ina ua maeʻa keratinati ia Cocochoco

I le maeʻa ai o le faʻagasologa, gaosi pea le tausisi e faʻateʻa le fesoʻotaʻiga ma le vai mo le 72 itula. O lenei e faʻavae i luga o le gaioiga a vaega o le tuʻufaʻatasiga. Mo aso e tolu, o le tui o le keratin ma aoga i vaega o loʻo loloto i totonu o le lauulu, o se suiga i le fausaga ma le faʻamalosia o le porotini. Ole faʻaaogaina ole vai e faʻalavelaveina ai le gaioiga, e oʻo atu ai ile le lelei. Afai e tupu se fesoʻotaʻiga ma le susu, ia faʻaaoga vave se uʻamea ma aveese le vai mai le soʻotaga.

A maeʻa le taimi faʻapitoa, ona toe faʻaauau lea o le tausiga mo le curls i le tuʻaiga muamua, seʻi vagana ai le vailaʻau o le vailaau. Filifili sulfate-leai shampoos. Gaosi oloa matauina le manaomia o se lauulu e mago i le vevela faiga mo le isi 2 vaiaso. O le faʻamamago o faʻasologa i se auala masani e le faʻatagaina, ona fesoasoani lea e alofia le aliaʻe o lipine.

Usitai i fautuaga, o oe ua mautinoa e faʻateleina le lelei ma le faʻasaoina o le aafiaga. O lau lauulu o le a toe ola, e lamolemole, siliki ma tumu i le malosi.

Cocochoco keratin faʻasaʻo - toe iloiloga pe a uma le taualumaga

Marina, 23 tausaga

O laʻu uo e galue o se teine ​​fulufulu, i le masina o Me o le tausaga nei, na ia faia ai se aʻoaʻoga aoga i le galue ai ma tupe a Choko Choko. Na ou manaʻo e fai ia faasaʻo lauulu mo le tausaga talu ai, ou fesili mo se faʻataʻitaʻiga. O le taualumaga e umi, e 5 itula, ae o le taunuuga na aoga. O laulu e lamolemole, susulu, pei ole faʻasalalauga! Pau lava le mea na ou faalavelave ai o le faasa o le fufuluina o loʻu ulu mo le 3 aso, sa faigata ona ou alu. 4 masina ua maeʻa, ma ua vaivai ai manoa, e le vaeluaina, ae na aliaʻe se galu i le mea na paʻi ai lauulu. O le faʻaiuga e sili, ou te toe taʻu atu.

Oksana, 30 tausaga

Lau straightening na “mamaʻi” 2 tausaga talu ai. O le faʻatulagaina sa faia i totonu o fale faʻafiafia, seia oʻo ina ia aʻoaʻoina le tekonolosi o togafiti ma maua ai se nofoaga o le a ou faʻatau ai le mea na fai ai le Coco Choco i se tau taugofie. O lea ua ou faia le fofo o le fale i le fale ma le fesoasoani mai o loʻu uso. Matou te faia le ogatasi tasi i le ono masina, o lena e lava e fai ai le laulu foliga vaʻai lelei ma lamolemole. Coco Choco o lona uiga pei,, aoga, fesoasoani e toe faʻaleleia lauulu. Faʻafetai i faiga faʻapitoa, ua matua lelei loʻu laulu.

Arina, 38 tausaga

Sa ou filifilia Cocochoco mo galuega ona o le aoga ma le avanoa i ai o lenei ituaiga. Mo le 1,5 tausaga le faʻaaogaina o tagata faʻatau, sa ou talitonu o le tupe o loʻo faʻataunuʻuina ai folafolaga faʻailoa. O le faalavelave i le taimi o taualumaga mafua ai na o se manogi leaga, ae o le ufimata e faafaigofieina le gaioiga. Mo isi mea, Coco Choco o se aoga talafeagai i oloa taugata keratin. E faʻamalamalamaina se faʻata, o lamolemole mo le 5 masina ma faʻamaloloina lauulu na faʻaleagaina.

Cocochoco - Brazilian keratin hair treatment: tuufaatasiga ma le tau

Cocochoco keratin straightening na atiae e Pasila saienitisi. Ole vaega e sili ona saogalemu ile vaega lea, e iai mea aoga e aofia ai (suauu o fualaʻau, vaega, vaega ole Sami Mate). O loʻo iai vailaʻau o loʻo faʻatino i luga o vilivili, latou te le solia lo latou fausaga, faʻasaoina le matagofie matagofie ma le malosi. Le faʻavae o Cocochoco o silika suauʻu ma keratin, o loʻo iai se aoga aoga i lauulu ma e oʻo lava i le toe faʻaleleia o latou fausaga leaga.E faʻatumuina le avanoa na faia i le va o le una o lauulu ua faʻaleagaina, ma puipuia mai faʻaaliga o le ultraviolet ma isi aʻafiaga leaga.

O le lelei o Pasila tekonolosi o keratin straightening curls o:

  • Le leai o ni vailaʻau malosi ile tuʻufaʻatasiga o le oloa, o na ituaiga formaldehyde.
  • O lenei tekonolosi e talafeagai mo soʻo se ituaiga lauulu.
  • Iʻuga lelei. E oʻo i teine ​​e i ai Aferika Aferika laʻau o le a mauaina le lalagaina ma silky lauulu o se faʻaiuga o le faʻasaʻo.
  • I manoa filo pe a maeʻa le faʻataʻitaʻiga, ua mou atu le latou matala, ma ua latou usiusitaʻi.
  • Aua neʻi leaga le faʻatulagaina o lauulu, ae ia toe faʻatautaia le toe faʻaleleia o curls.
  • Ua faʻasaʻo faʻataʻamilomilo taoto i se taimi puʻupuʻu.

O tina maʻitaga ma faʻasusu tatau ona le faʻatinoina le keratin faʻasaʻo auala, aua le aldehyde o loʻo i ai i le vaega e ono afaina ai le pepe ma mafua ai se afaina ai le afaina i le lumanaʻi poʻo le tina talavou.

Faʻafefea ona fai lauulu faʻasaʻo ma toe faʻafouina ma Cocochoco i le fale: faʻatonuga

O le popo keratin hair straightening e mafai ona faia e le gata i faleoloa. A iai lau fulufulu uʻamea, uʻamea ma le aofaʻiga lava ia (e tatau ona e faʻatauina ma le faʻaeteete, o loʻo iai nei ni mea sese), e mafai ona e faʻatonutonu ai mea ulavale i le fale. Ae ina ia maua se taunuuga lelei, oe manaʻomia le mulimulitaʻi i taimi uma e tusa ai ma faʻatonuga:

  1. Fufulu ma faʻamamago lou ulu. E tatau ona e faʻaogaina se faʻamamalu mama faʻapitoa, e maua ai le faʻamamaina loloto, aveʻese le pefu, palapala, gaʻo. Afai e masani ona faʻaoga le shampoo, ona le mafai lea e keratin ona tui i totonu loloto ma o le a vave ona fufuluina.
  2. Vaevae lauulu i 4 vaega.
  3. Amata mai le pito i tua, fai lemu le mea faigaluega i se pulumu. E tatau ona e vavaeʻese ni manoa laiti o le 1 cm ma tuʻu faʻatasi tutusa ia le umi atoa. O le mea lea, tufa le oloa i luga o le ulu, galue i lauulu uma.
  4. Sulu ia manoa ma aveese le soʻona faʻamatalaina ma taofi mo le 30 minute. E le manaʻomia le fufulu ese tupe.
  5. Ona faʻamago lea o faʻamalosi i se laulu ma sulu i le ea mafanafana.
  6. Vavaeese le lauulu i ni manifinifi laiti loka ma faʻamama i latou i le uʻamea (styler) matua faʻamalosiʻau ma se ipu faʻatasi ma se mea teuteu sima ma le lautele e le sili atu nai lo le 2.5 cm. E tatau ona e uʻamea le itiiti ifo i le 10 taimi i luga o laina e vevela i le 230 tikeri Celsius e faʻafaigofie ai fua uma lauulu ma faʻatagaina keratin e tui i lo latou ogatotonu.

O le suʻiina o le Cocochoco keratin o ni sili lelei mo le faʻaaogaina o uʻamea ma isi oloa. O le aʻafiaga maua mai e tumau mo le 3-6 masina, ma i le taimi atoa o le laʻulu lauulu foliga foliga manaia ma teuteu lelei.

Tulafono mo lauulu faʻasaʻo

Ina ia faʻalelei le iʻuga ina ua maeʻa ona faʻatonutonuina keratin, e le mafai ona fufuluina lou lauulu mo le isi 3 aso. Aua foʻi neʻi fili laia i se fili ma faʻaaoga ni lauulu e tipi. O le susu e tatau ona alofia i luga o laina uumi, ae afai e pueina, faʻamago na o se uʻamea.

Ile maeʻa tausiga o lauulu mo ni masina e tatau ona faia e faʻaaogaina ai le shampoos, balms ma isi mea gaosia e aunoa ma le iai o le sulfate. E mafai ona e fufuluina lau lauulu naʻo le 14 aso talu ona maeʻa faʻapipiʻi le keratin ma Cocochoco.

O se mea aoga mea aoga o le a fesoasoani ia te oe e faʻasaʻo ai ou curls

O le tomai faʻataʻitaʻiina o Cocochoco e mafai ona tuʻuina atu le ola fou e oʻo lava i paʻu na faʻaleagaina, suia le vaʻaia ma faʻaleleia lo latou soifua maloloina. Keratin straightening o le a maua ai lauulu lamolemole, silkiness ma puipuia i latou mai le tele o siosiomaga ma isi itu.

Meafaigaluega Faigaluega

Coco Choco Gold straighteners ua faia i Isaraelu, lea, pei ona e iloa, latou fausia se tele-maualuga-lelei teuteu ma atiae fou fou ituaiga mo mea teuteu teuteu (e aofia ai ma lauulu). I le vaega o nei ituaiga e leai se tasi, ae tele faʻasologa o oloa mo le faʻasaʻo i le taimi e tasi:

    Cocochoco Keratin laina eletise faapolofesa mamanuina mo le faʻaaogaina i fale faʻalelei. E aofia ai le faʻamamaina o le faʻamalama ma keratin mo faʻasaʻo. O nei oloa e maua i ni voluma o 1000 ml (tau e uiga ile 9000-10000 rubles) ma le 200 ml (pe tusa 3000).

Ole laina lea, e tusa ai ma gaosi, e talafeagai mo ituaiga uma o lauulu. O le tuʻufaʻatasiga o lea faʻatupega o loʻo aofia ai le anoanoai o keratin, faʻaaliga o vailaʻau vailaʻau ma mea ai maua mai le Sami Mate. Ae ui i lea, ua faʻataʻitaʻia tele mo faʻaaoga faʻapitoa nai lo mo fale faʻagasologa. Trio Pack Trial Kit e atoatoa mo le faʻasaʻoina o lou lauulu oe lava. O loʻo i ai i le pusa le tolu oloa - o le faʻamamago mama, o le keratin σύνθεση ma le sulfate-leai mo le sosoʻo.

E tofu nei oloa ma ua tuʻuina atu i se voluma o le 200 ml (tau e 6,000 rubles mo le seti o oloa e tolu) ma le 100 ml (tau 3,000 r. Per seti). O nei oloa e fetaui lelei mo togafitiga ile fale. Fuafuaina mo soo se ituaiga o lauulu.

E mafai ona e faʻatauina nei oloa i fale teu oloa faʻapolofesa mo pulu faʻataʻitaʻituʻi poʻo le faleoloa a le Cocochoco aloaʻia.

Fausiaina Cocochoco Keratin Straightening

Mo le faʻatinoina o le keratin ia faʻasaʻo, e te manaʻomia le le tasi se mea faigaluega, ae o se laina atoa o oloa mai lenei tagata gaosi. Matou te fautua atu ia oe e faʻatau faʻaopopea Trio Pack, e lelei mo faʻaaoga i le fale ma e te le manaʻomia faʻatau taʻitasi oloa ese.

Mo le faʻaaogaina e tasi, o le a lava mea lelei i se puʻupuʻu voluma o 100 ml. Afai e umi le laulu, e mafai ona e faʻatau se seti ma le aofaʻi o le 200 ml. Matou te fautuaina foi oe faʻaopopo faʻatau faʻapitoa se afifi tele o sulfate-leai shampoo mo mulimuliga fufuluina lauulu. Shampoo e mafai faʻatauina ese (250 ml mo 1000 rubles).

O le a le mea e manaʻomia?

Ina ia faʻataʻitaʻoina oe lava i le fale, o le a manaʻomia oe e faia ni numera o sauniuniga faigofie.

Mo taualumaga o le ae manaʻomia:

  • tuusaʻo oloa teuteu lava latou,
  • o le pesini ma le ipu fua mo le faʻamaloloina o le vailaʻau,
  • lauulu uʻamea
  • fulufulu pulumu
  • se selu e seasea nifo mo le vaevaeina o lauulu i ni manoa,
  • masini puipui (totini lima, pulou, ma isi),
  • lautele siliva sulu mo le faʻaaogaina o tupe, lauulu lauulu.

Laasaga ma lea laasaga faatonuga

A maeʻa uma sauniuniga talafeagai, e mafai ona e agaʻi i le faʻagasologa. O loo faatinoina i le tele vaega.:

  1. Muamua, e tatau ona e fufuluina lau lauulu i le solo mo le faʻamamaina loloto. O lenei sitepu e tatau ona toe faʻalua i le faʻatolu taimi.
  2. Ina ua mavae lenei mea, o lauulu e vaevaeina i ni vaega (o se tulafono, tolu pe fa sone e iloga). O manoa laiti e tusa ma le 1 cm le mafiafia ua vavaeʻese mai tapenapena vaega ma o le keratin sauniuni e faʻaaoga i ai. E taua ia aua le faʻaaogaina le oloa i luga o aʻa, e tatau ona se ese ia i latou le itiiti ifo i le senitimita.
  3. A maeʻa lena, e faʻatagaina le lauulu e mago mo le tusa o le afa itula, ma iʻu ina faʻamago ai i se fulufulu faʻapipiʻi i le maualalo le vevela.
  4. Vavaeeseina le tasi manoa, o le laulu e faʻasaʻo i se uʻamea vevela i 230 tikeri. Taitasi strand tatau ona savali 5 taimi. E tatau ona e vave faia lenei mea.

Afai e te mulimuli pea ma le saʻo i nei sitepu uma, o le a mautinoa ona e maua se sili atu taunuuga.

Tausiga

Ina ia mafai ona faʻamalieina oe le keratin faʻasaʻo i se taimi umi, e tatau ona faʻaavanoaina faapitoa le tausiga lauulu.

Ina ua mavae lenei vaitaimi, o le lauulu e mafai ona susu ma teuteu e aunoa ma le fefe. Afai e te fuafua e suia le lanu o le lauulu, o lenei mafai ona faia lea e le o le vaiaso talu ona faʻasaʻosaʻoina. Aemaise faʻaeteete i le filifilia o shampoo ma isi oloa tausi.

O latou uma e le tatau ona aofia ai sulfates. Vaʻai mo faʻapitoa gaosi mo mea faʻapolopolo, masks ma conditioners i fale faʻataʻavaleina faʻataʻitaʻituina poʻo i totonu o fale teu oloa.

Anotusi

E pei ona matou matauina, o le keratin Coco Coco straightening o se saogalemu auala. Peitaʻi o loʻo i ai pea ni tuʻutuʻuga. E le fautuaina le faʻaaogaina o lenei faʻavae i lalo ole 16 tausaga.

E faʻasa ona faʻatino lenei faiga peʻa e teteʻe i se mea o le oloa.. E le gata i lea, e sili atu le lafoai o le keratin straightening mo tina maitaga ma tina talavou. E mafai e isi tagata uma ona faʻaogaina lenei teuteu aunoa ma ni tapulaa.

153 tofiga

. TAUʻAU
E mafai ona fai le faʻatinoga o Pasila lauulu sasaʻo tutoʻatasi, i le fale? Matou te faitauina le autu https://vk.com/topic-45847356_30210817

Keratin Togafitiga Cocochoco Tekonolosi
! FAAFETAI! E mafai ona e fufuluina lou lauulu 3 aso aʻo le i faʻatinoina poʻo le 2 vaiaso talu ona maeʻa.
O le taualumaga mo keratin togafitiga ma lauulu toe faʻaleleia e tatau ona faia i totonu o le lelei ventilated eria, sili atu le faʻaoga faʻaaoga se pulou i luga o le nofoa. Ua fautuaina le matai ina ia faigaluega i totonu o se mea manava.
Fufulu lelei lauulu ile laupepa mo le faʻamamaina loloto ole Cocochoco Pre Shampoo (Tech Shampoo). Fuafuaina faʻaaogaina:
• pulu puʻupuʻu - 10ml
• lauulu laʻitiiti - 15ml
• lauulu umi - 20ml

Faʻamago lauulu i se laulu fulufulu (ile vevela vevela), selu.
Vaelua lauulu i ni vaega (3 pe 4). Faatasi ai ma vaega taʻitasi o le a e galue i faʻamatalaga sili atu, vaevaeina i latou i ni vaega o vavaeina.
Lulu mea o loo i totonu o le fagu ao leʻi faʻaaogaina le vailaʻau.
Ole COCOCHOCO ile lauulu, e tuua ai le tasi senetimita mai le fulufulu lauulu ma tutusa tutusa le tufatufaina ole oloa ile selu ile atoa le umi ole lauulu.
Faʻaoga i le nofoaga latalata i aʻa ona tufa lea ma le selu, faʻalogo lelei i le pito o le laulu e togafitia ma le faaeteete ma keratin, ae aua le tuua soona. Fuafuaina faʻaaogaina:
• pulu puʻupuʻu - 30-40ml
• lauulu laʻitiiti - 40-60ml
• lauulu umi - 60-80ml

Lulu keratin i luga o le lauulu mo 30-40 minute Faʻamago le lauulu.
Ia faʻamamago atoa, selu ma vaeluaina lauulu ile 3 pe 4 vaega.

Toso ma le uʻamea, pasi faasolo taitasi fasi. Ole aofaʻi o taʻamilosaga o loʻo i ai ma le uʻamea e fuafua lava ile faʻataʻitaʻiga muamua ole tulaga ole lauulu ole tagata o loʻo ia faia. Mo mafiafia, masani pe sili ona lalagaina lauulu, o le numera o toe fai e mafai ona faʻateleina i le 5-7. O loʻo fautuaina le alu vave lea i le faʻasologa - sili atu le fiafia i le numera o toe fai nai lo le tuai i le faʻamamaina o le faʻamama uʻamea. Vevela 220C.