Lauiloa

Ava filifiliga i le tagata-luko mo umi ma le lauulu lauulu

O se tasi o laʻei sili ona lautele ma manuia, lea na o se tagata poto masani ona mafai ona faia o le "fafine-luko". I le tepa muamua i ai, e foliga foliga tutusa i le manuʻa o se manu feʻai.

O le luko lauulu foliga na aliali mai i le 90s o le seneturi talu ai. E tauʻaveina le faʻamaʻamiga o le aganuʻu papa ma lona agaga fouvale, fia iloa ma feusuaiga ma e tele ituaiga. O lenei "ragged" lauulu lauulu e masani ona faʻatusatusa i le "cascade", ma e i ai mea tutusa i le va oi latou, ae ese nuances. O le uiga ese o le “tamaitai-luko” o manoa i luga o malumalu, pale ma tua o le ulu e tipiina i se auala e mafai ai ona maua ni mea tutusa ma le “talatala” lauulu o le luko.

O le a le foliga e pei o se luko fulufulua?

O le occipital sone e teuteu i sitepu ma e aofia ai manulele manifinifi o eseese umi. O le lauulu e tipiina i luga o vaega atoa i le umi atoa, amata i ni pupuʻu o manoa i le pale, ma faasolosolo ona uumi i le ua. E foliga mai e puʻupuʻu le uʻu i le pito i tua o le ulu nai lo le pito i luma, ina ia pei o le pulou e pei o le pulou, ae o loʻo manino lelei, tele ma e le manaʻomia se laʻasaga faʻapitoa, lea e matua talafeagai. O le aʻafiaga o mea ua saeia ua mafai ona maua ona o la latou tipiga manifinifi o eseʻese loloto. Vaʻaia vaʻaia le tele o le pito i luga o le ulu.

Foi, o le lauulu lau potu tuua avanoa mo le mafaufauina pe a teuteuina, pe a fai e le pule.

O le a le umi e fai ai loʻu tino oti?

O lenei hairstyle e talafeagai mo lauulu o 'eseʻese uumi ma foliga ese e fuafua i lo latou uumi ma fausaga ma luga o le ituaiga o foliga:

  • I luga o le lauulu uʻuina ia foliga sili fememeaʻi ma aulelei faʻafetai i le faʻataʻamilomilo fausaga o pea, pe a vavaeina lauulu i se tulimanu ma taoto i uumi uumi. Matua maoaʻe ma i le taimi lava e tasi e masani ai, e foliga mai o se "siʻusiʻu",
  • i luga o se lauulu uumi o le laulu, o le "fafine-luko" foliga sili ona manaia, talu ai o le umi o le laulu e mafai ai ona e faia se tele o sitaili ma sitaili,
  • O le "Wolf" luga o pulu puʻupuʻu e fausia ai le ata sili ona le fefe. E taoto faapitoa lava ile laulu sinasina o lona lauulu. Ae ui i lea, i lenei tulaga, e taua le asiasi atu i le salon ia le itiiti ifo ma le tasi i le masina, ina ia aua neʻi leiloa se laʻasaga.

O le mea lea, e sili atu le pepelo ma le taʻoto i le tasi itu - o lea o le ata o le a sili atu malie ma agaalofa. O le "teine-luko" foliga aulelei ma se vaega tioata, vamping puipui i lona muaulu ma pa'ū ifo se mafiafia paolo i ona foliga, faʻapea foi ma se "pusi" fusi pa'ū i ni motusia seasea i luga o ona foliga. Ma le mea mulimuli, 'aui e mafai, i le mataupu faavae, ona lafoaia.

Faʻafefea ona tausia lelei ia ituaiga laʻau?

O lenei lauulu 'ulu e matua aulelei ma aoga. E le manaʻomia le teuteu faʻapitoa, e leai se mea e manaʻomia ai le faʻaeteete pea o le mea e taoto ai le laulu. Ua lava lea mai lea taimi ma lea taimi e teʻemuina ai pito o faʻasologa i totonu o le fale puipui ma ia mautinoa e le vaeluaina. E mafai ona e faʻaogaina lau masani masani mo le faʻamalama mo le teuteuina o oloa, se fulufulu laʻau ma se pulumu lapotopoto pe a e manaʻo ma iai le lagona. Ma e mafai lava na faʻamamago lou lauulu i se solo pe a uma ona fufulu ma tuu e pei ona i ai - o le curls o le a nofoia i latou lava.

O le fafine-luko na faia i le seleulu vevelaAe o le tafi e le manaomia.

Ina ia avatua le ata i se sili atu paʻepaʻe paolo, mafai ona faʻaavanoaina ni pito i foliga. Ma avatu le faʻavavega, le faʻaaloalo ma le le aloaia - i se isi itu, tatala foliga, faʻataʻatia latou.

Eseese ituaiga o tusiata ata vali tino e fetaui lelei ma le "She-luko": valivali, faailogaina, faʻaavanoaina o lanu vali, balayazh, bronde ma isi.

O se lauulu fugalaʻau foliga manaia i se fusi poʻo le fusi, isi mea e faʻatino ai lauulu, i lea tulaga e avatua le foliga foliga aulelei ma taʻalo vaʻaia, ae maise lava pe a o ia e ona le talavou.

Ae paga lea O aso nei o le lauulu na toetoe lava a leiloa lona lauiloa, ma nai tagata fau fulufulu iloa le auala e taulimaina lelei lauulu i lalo o le "ia-luko".

O ai e le manaʻo i le luko e oti?

Tusa lava poʻo le a le aulelei o lenei lauulu i ia lava, e tusa lava pe faʻafefea ona ogatasi ma le vaʻavaʻaiga o le lalolagi, e i ai mataupu pe a faʻatinoina ese mai nofoaga. Le talafeagai i lalo o tulaga nei:

  • teine ​​ma lauulu lauulu o le a tatau ona e faia le tele o taumafaiga ina ia faatumauina le foliga o le lauulu. Atonu, mo le amataga, e aoga le faʻapipiʻiina o lauulu keratin pe faʻaoga se uʻamea i aso uma. Ae o le curly curly lalelei o le a le mafai ona atagia ai le aulelei atoa o lenei hairstyle, ua faʻaalia i loka faʻataʻamilomilo manino. Ae o se lauulu tele o lauulu, i se isi itu, o le a avatua le lauulu sili faʻaaliga manino ma matagofie,
  • le lauulu foliga foliga lelei lava pe a fai e ona le tagata se taamilosaga foliga foliga faataamilo foliga ma sikuea lautele, talu ai ona o le lapoʻa pito i luga, otootoga e latalata i oval e optically faia. O lea pe a faʻapea o se tagata e aʻafia faafuasei, o se lauulu lauulu sopo e mafai ona faʻaleagaina ai le fealofani. Peitaʻi, o se tagata e faʻaalia se mea faʻapitoa e fesoasoani i le sailia o se fetuʻutuʻunaʻi i lenei mea: faʻataʻitaʻiga, o le a ia fautuaina le suia o le lanu o le lauulu poʻo o latou uumi, faʻatonutonuina le aofaʻi o lauulu i le pito i luga ma tua o le ulu, faia ni lanu maualuga e faʻaaoga le valivali poʻo le faʻailoga maualuga, ma isi,
  • teine ​​tafatolu noso O le “fafine-luko” e naʻo le umi o le lauulu, pe e sili atu i se umi teisi i lalo atu o le pipii,
  • manino asymmetry o foliga - foi se taimi e faʻalogologo ai i le mea e faʻaaoga, pe a ia fautuaina se isi lauulu laʻei ma laina malie.

Afai, e ui lava i soʻo se taumafaiga, e le ofi le laulu, e le ogatasi ma foliga ma e le faʻafiafiaina le agaga, o le a le aoga i le toe faia i se tali tutusa, debut poʻo le faʻaalia ona o le motusia uʻamea i le pipiʻi, ma na o le pupuni puʻupuʻu o le a laveaʻiina le tulaga.

O le fulufulu luko e foliga lelei i mafiafia ma manifinifi le laulu, sao ma galugalu, galugalu ma lamolemole. E mafai ona fetuunai mo uma talavou ma matutua matutua.

I le aotelega, o le lauulu e masani lautele ma faʻamamafa le tagata taʻitoʻatasi o ia e ona, faia ia aulelei, manaia, faʻataʻitaʻiga ma faia se faʻatusa, leai se totogi, faʻamalieina ma faʻataʻitaʻiga foliga. O le taimi lava e taumafai ai luga o lenei faʻatusa, o le a le manaʻo le vaeluaina.

Lauulu uiga

O le iʻuga o le lauulu 'aina e maʻai, pipii atu i itu eseese o vaega. E i ai nisi mea e tutusa ma le lauulu laei, ae e naʻo le taimi muamua na tepa i ai. O se faʻailoga iloga o le luko-luko o loʻo i ai ni sitepu i luga o le occipital region, ma pito pito i luma e tatau ona puʻupuʻu.

O lauulu sa i ai le tele o mea lelei:

  • le umi ma le maualuga o le lauulu e le afaina,
  • tamaitai o soo se matua mafai ona filifilia o latou lauulu,
  • lauulu manifinifi ma le faʻaitiitia foliga laupepa tele,
  • faatagaina oe e faafoliga le lauulu e tusa ai ma le tulaga,
  • e le manaʻomia se sitaili faʻapitoa,
  • susulu ma faʻaalia foliga foliga na o le a faʻamamafaina ai le ata na faia e le laulu,
  • e fetaui lelei ma faʻailoga o soʻo se foliga ma le umi,
  • Faavae i luga o lenei lauulu 'ulu, e mafai ona e faia uma ituaiga o lauulu.

O le lauulu laʻuina e maua ai le autalavou ma manaia, aua o ana itu autu e masani ai ma faʻanofo lelei. Ina ia mauaina se sili atu aʻafiaga, o seleulu vevela poʻo se vevela faʻafiafia lau e faʻaaoga e faʻagaioia ai pito o manoa.

Nei manatu o loʻo vaʻaia leaga o se lauulu:

  1. Afai e le manaia le laulu, o se lauulu puʻupuʻu lava ona laʻititi lea o le a fesoasoani e faʻasaʻo le tulaga.
  2. Naʻo se tagata poto faʻapitoa o le a faia se Wolf moni.
  3. Le masani ona faia ni fetuunaiga e manaʻomia.

Manatu mo tagata e umi ona laulu

Le mea sili i mea uma, o le leleulu lulu e faia i se lauulu umi i lalo ifo o tauau. E foafoaina e ala i le taina o ni tagata taʻitoʻatasi i luga o le ulu. O 'oti ulu e amata mai le pito i luga o le ulu ma faʻaauau pea i tele auga. O le faiga e fausia ai se lavelave, tulaga ese foliga.

O fafine e lavalava, uumi lauulu e le manaʻomia a latou laei masani i aso uma e fatu ai le tele. O se lauulu 'ulu e maua ai se lalelei, foliga lelei.

I luga o le occipital region, o lauulu na fausia i foliga o sitepu eseese, lea e mafai ona ese le loloto ma le fausaga o tuaoi, ma ua vilivili le auivi.

O le iʻuga, o le pale e foliga lapopoa, ma paʻu masaesae saoloto pa'ū i lalo. O pito e mafai ona tipi saʻo pe i se tulimanu.

O manoa uumi e le manaʻomia ona faapuupuuina e fatu le ata tatau. E mafai ona faʻamago i lauulu ile auala masani, mimilo faʻatasi ma uʻamea curling, milo pito ile lautele. E i ai le filifiliga e faʻasaʻo faʻatasi ma uʻamea.

O fulufulu laʻau uʻuina e mafai ai ona e faʻaosofia nisi ituaiga aso malolo ma aso uma o laulu ma faʻaopopo mea faʻaopoopo (fusi, fusiʻulu, lauulu).

O le a lona foliga

O le sili ona talafeagai umi mo lenei lauulu lauulu o le. O le fulufulu laei e mafua ona o le mafuaʻaga, laa vaega i le umi atoa. Ae e le pei o le masani masani, o le “fafine-luko” e iai ni ona puʻupuʻu laʻasaga i le vaega o mata ma faʻasolosolo ni manoa mai lalo. O le pito i luga o le ulu e tipi i se taimi puʻupuʻu, e pei o le lavea o se laulu. Ua uumi le umi i luga o tauau.

O se vaega iloga o le “tamaitai-luko” o le faʻaalia o le gaogao laasaga o curls ma le pito i luga o foliga.

Le tele o taimi, ina ia faʻatinoina se loloto o lenei laulu, e faʻaaoga e le matai se uila ma fausiaina le faʻataʻamilomilo aafiaga i lauulu uma. I le taimi lava e tasi, o laina e faʻamamaʻi faʻapopoleina i itu eseese, e faia se ata o se manu feai mo lē e ana.

O le luko lauulu foliga e iai tapulaa tausaga. E le talitonuina o le a fetaui i tamaitai matutua saili mo le matagofie. Ae i teineiti teine ​​foliga mai sili atu nai lo le mataina.
O le lanu lanu o le a fesoasoani e faʻamamafaina le fausaga ma tuuina atu loloto. O le lauulu lava ia e tasi lava gaosia se laʻititi laupepa ma se foliga o sina faʻaletonu i luga o le ulu.

O ai o le a fetaui

Lauulu "luko" o le a foliga lelei luga soʻo se teine. Pau le faʻatapulaʻa o le lavalava. O le a le ogatasi ma classics ma tauagafau. Mo le "teine-luko", o se olaga saoloto ma sitaili o grunge, punk, street-casual e sili atu. Ioe, tele e faʻamoemoeina i le sitaili, ma le "fafine-luko" e mafai ona "faʻafilemu", ma maua ai se foliga malu. Ae e aoga le faia o se laʻau lauulu pe a fai e tatau ona suia e le aunoa?

Afai e te manaʻo i se mea i le va masani ma fouvalega, o le lauiloa laei a Italia, lea na aliali mai i 80s ma mafua ai se mea moni, e sili ona fetaui lelei.
fulufulu - https://volosylady.ru/strizhki/zhenskie/strizhka-italyanka-na-srednie-volosy.

"Luko" ma lauulu fausaga

O teine ​​e iai le manifinifi, e le mafiafia, malo ma le laititi le laulu e mafai ona sefeina lenei lauulu. Ae e le tatau ona faia e tagata e ana ia curly curl.

E fesuiaʻi uma laʻasaga e paʻu ia meatotino - latou te faʻamamaina le laulu i laʻau mafiafia, ma o le lapoʻa e manifinifi.

"Wolf" ma le ituaiga o foliga

O le fulufulu laʻititi e le faʻaaogaina foi mo foliga foliga, o le a fetaui ma toetoe o tagata uma - ma teine ​​mimiti, ma ma se vaeluaina ova, ma i latou e faʻailoaina mai o alafau. I se upu, e leai ni tapulaa.

Afai e te manaʻo e faasaʻo le foliga ma lana fesoasoani, ia sili atu gauai atu i le foliga o le au:

  • O teine ​​e iai le mataga, e lapotopoto foliga e sili atu i le faia o “luko” luko ma fusi saʻo. O le a fesoasoani lea mo teʻi e faʻalautele le lautele,
  • O le talafeagai feusuaʻiga ma foliga faatafafa ma uumi alafua lautele e talafeagai foi ma faʻataʻimata rangged,
  • O le faʻasolosolo foliga o foliga mataʻutia ia e mafai ona fai ai se mea maualuga e faʻasolosolo malie i le faʻamalama o vaega o le lauulu,
  • I foliga tafatolu ma tafatafa foliga talafeagai.

O ia luko ma lanu

Afai o nisi lauulu e tipiina atoatoa i se tasi, tusa lava pe lanu, ona avea lea o le "fafine-luko" o le a sili atu ona soona sili pe a fai e lanu tele i luga.

Lauulu i se gatasi tutusa ma lanu lanu, faʻailogaina, valivali. Lenei o se tasi o na 'oti ulu e sili ona mumu ma uliuli lauulu. Ae i totonu foi
o isi lanu le foliga leaga.

Lauulu tekonolosi i le salon

  1. Ua fufulu lauulu ma tuua susu.
  2. O le lauulu atoa e vaevaeina i 2 vaega autu i se laina faalava - o le occipital ma le parietal. O le 'oti ulu o le a amata mai lalo, o le mea laʻau i le pito i luga o le pine ma se kiliva,
    neʻi faalavelave.
  3. O le aliʻi e tosoina se manoa faʻataʻatitia mai le pito i tua o le ulu, ma tosoina lauulu i se laina o le 90 tikeri i le ulu, ma faia se tipi. O le laina lea o le a pulea.
  4. E le gata i lea, e tosoina e le matai lauulu mai faataamilo i le pu i lenei vavae ma tipiina i le laina pule.
  5. Agai i le pito i luga o le ulu, o le umi o le tipi e faʻaitiitia malie. O le fusi faʻatonutonu o le a avea ma loka mai le ogatotonu o le pale. O lauulu mai le vaega atoa o parietal toso ia te ia
    ma tipiga e fai.
  6. A maeʻa se lauulu, e selu e le matai lona lauulu ma fai se tuaoi. Ona o le failaina e tatau ona faia. Mo lauulu mafiafia, ua faʻaaoga se lau e fatu ai
    masaesae.
  7. Faauma le laulu i ni 'au.

O le ulu-luko lauulu lauulu ei ai se tasi tele aoga - e masani ona le manaʻomia sitaili. Ua lava naʻo lou faʻasasaʻoina lou lauulu, faʻatamala ma le leiloa i ou lima
(e mafai ona e faʻaogaina mo mosese mo sitaili) ma se teuteuga lelei o laʻei ua saunia. O lona lalelei lenei.

Aoao Faamatalaga

O le lauulu na maua lona igoa ona o le fegalegaleai ma le ulu ulu o se luko. O le fulufulu o se manu feʻai ua taoto i nifo ua masaesae. O lauulu e vevesi ma pipii i fafo i itu eseese. O le umi o le luko fulu ua faʻasolosolo malie mai i le pale i le ua.

Le fegalegaleaiga ma le luko e le o se mea na tupu. O le manu feʻai lea ma le ulu fulufulu mata, o se ata faʻaletonu na iloa na tele ina maua i foliga o ata i lavalava ma le tino o tagata papa. O le fefiloi o le saolotoga ma osofaʻiga e mafua mai i le luko natura na atagia i le igoa o le lauulu.

I le taimi muamua, o le "She-Wolf" na faia faʻafoliga: o tagata papa latou tipiina o latou lauulu ma ua masaesae ia latou lava pe faatasi ai ma le fesoasoani a tagata tutusa mafaufau. Na avea ai ma ata o le faatamala. I se taimi mulimuli ane, o le manaʻo e faataʻitaʻi i tupua na lauiloa ai le lauulu fulufulu. Na amata ona latou liliu atu i le au lalatulu e fatuina se laulu e tutusa ma le luko.

O le faʻailoaina o fulufulu faʻataʻitaʻi e faʻavae i luga o le laiga o gavrosh ma le apefai. E teuteu e le tagata fulufulu le pale. O le faʻaopopoina o le umi e tupu i sitepu. E leai ni auivi o tuaoi multilayer. I mea sili ona lelei, o lauulu foliga e vaeluaina.

Lauulu mea e manaomia

O le lauulu-luko 'oti e fai mo lauulu o eseʻesega. O le filifiliga e lautele, e foliga lelei i ituaiga eseese. O le masani fusifusi fouvale ua taʻua o le averesi umi. I le taimi lava e tasi, e maitauina le pale, e oʻo atu le aofaʻi umi i tauau poʻo tauau. Laʻasaga lauulu. E mautinoa lava le mafai ona vili se filifiliga umi pe puʻupuʻu.

Mo le faia o se laulu "She-luko", eseʻese ituaiga o laei e talafeagai: manifinifi, mafiafia, mafiafia, le lautele, sina mimilo. Na o tagata e ana ia uʻamea fealofani e tatau ona 'aloese mai. O le laʻasaga o le faʻataʻitaʻi i le taimi e tasi e maua ai le aofaʻi ma manifinifi le laulu, fatuina se ituaiga o vali.

Bangs o se filifiliga pule lauulu faaopoopo. O fulufulu o foliga e tipi puʻupuʻu.

Lapataiga! Afai e leai ni auivi i le fausaga o le lauulu, ona faʻaaoga lea o le paʻu o loʻo tautau atu i itu e tauʻese ai.

Sauniuniga

Ina ia fausia se "fafine-luko" e te manaʻomia se umi o le lauulu. O se lauulu laulu mai le pixy poʻo le pi o le a le aoga. O le umi ma le foliga o le sikuea masani o le a faʻatagaina oe e galue i luga o le ata. Le umi manao e te amanaia. O le matai i le teineulu e faʻatonutonuina e le mea sili faʻailoaina mai e le kalani.

O lauulu e muamua fufuluina, tauagavale susu. E oʻo foʻi i le faʻamalosi tino e mafai ai ona e faia se faʻavae. Mo taualumaga e te manaʻomia:

  • seleulu lauulu faʻataʻitaʻiga,
  • manifinifi meafaigaluega poʻo leisi mata mo sulu (e le o se masini meafaigaluega),
  • togafiti mo le uuina o manoa.

Fai se fulufulu oe lava ia o le a aoga. O le a avea ma moni fouvale lauulu, talafeagai mo se le faʻatusa foliga.Ina ia ausia le lelei faʻatasi ma le ono mafai ona tuuina atu i le lauulu laulu foliga foliga lemu o le a liliu na o le fesoasoani a se fulufulu tagata.

Faʻatau tekonolosi

I luga o le laulu puʻupuʻu, o le fafine-luko na faia e aunoa ma se susulu fausaga. Ole aofaʻi umi e le mafai ai ona e faia le peitau o sitepu suiga. Masalo o le faʻavaeina o le le mafaufau.


mo pupuu lauulu


luga lauulu lauulu

O uumi uumi e veleina e faʻaaoga ai tekinolosi masani. E sili lava le fai o le pito i luga o se fasi fasi ma se iila mataʻutia. O fulu e mafai ona mamanuina e ala i le tipiina o lauulu ile itu. A lelei faʻaopopo i le sitaili sitaili o le a faʻaʻumiʻau bang.


luga o le lauulu uumi

E le mafai ona faia se tasi o filifiliga se fasi tasi. O le matai e galue i fasi uma taʻitasi. O le auga lea o le iʻuga manuia.

O le ulu-luko fulufulu mata e masani ona faia e se puluulu faʻaaogaina le nei tekinolosi:

  1. O le okipital ma le parietal sone e vaevaeina e se faʻalavaʻaiga vavaeese.
  2. O loʻo faagasolo galuega. O pito i luga mafolafola ua faʻasaʻoina ma se kilipa.
  3. O se faʻatu saʻo e toso mai i le pito i tua o le ulu. O le filifili curl ua tuu i itu taumatau agai i le ulu. Lenei, ose pule tipi faia e fesoasoani fesoasoani fetuutuunai le umi.
  4. O le lauulu mai le pito i tua o le ulu i le vavaeʻese ua tipiina, taulaʻi atu i le pulea o le curl.
  5. A uma le nape alu i le pale. I totonu o lenei sone, o le uumi e faapuupuuina. Filifili se curl i le ogatotonu o le pale, o le a avea ma pule. O se vaega o vaega o lo o totoe o le “tosoina” i autafa o fale uila.
  6. A maeʻa ona faʻagaioia le vaega o parietal, ona faia ai lea o le tuaoi, e tipiʻesea manoa i le vaega o foliga.
  7. O le taimi mulimuli e faagasolo ai pepa o le lafoina lea. Faʻaaoga ni seleulu faapitoa poʻo seisi sasa. E taua tele le ausia o lagona o mea e saeia.
  8. Na latou faamaeaina le galuega i apaʻau.

Lauulu laei e mafai ona teuteuina e pei o manaʻo. Mea e lelei ai, o se mea faʻalavelave masani e mafua mai i lima ma le laʻititi o le gel poʻo le busa.

Gauai atu! Faapala lou lauulu e filifili. Ole auala lea e ausia ai le faʻatusa lelei o sitaili.

Vitio o se fafine fugalaʻau luga o lauulu laulu faʻaaogaina vaega:

Vitio o foafoa vavaeina ni lauulu 'ulu i luga o le lauulu uumi

Tausiga lauulu

Le mafaafitia le lelei o le fafine-luko lauulu: le tomai e lafoaia atoa le laei i aso uma. Ina ia fausia se ata foliga lelei, tausisi i se saolotoga-alofa foliga, naʻo lou sasaina o lou lauulu i ou lima, mafua ai le faʻaletonu manaia. O fulufulu mama e mafai ona faʻamagoina ma se lauulu fulufulu, mo le faʻamalosia ma le galueaina o laʻei lauulu faʻaaoga le gel i luga o laumea mago poʻo le mimiti aʻo leʻi feula i le ea.

Faʻaogaina se fulufulu fulufulu ma fufulu poʻo se uʻamea e tosoina ai manoa, e mafai ona e fatuina se aulelei ma foliga matagofie. O paʻu e fai ai foliga e mafai ona afifi i totonu pe mimilo i fafo. Le filifiliga teuteuga faia le lauulu foliga foliga mai o se lauiloa lauiloa.

Taofi lau laulu i le faasologa o le a fesoasoani fesoasoani masani. Faatasi ai ma se pupuu umi o unta, e tatau ona e asiasi i le lulu laʻau ia le itiiti ifo 1 le taimi i le masina. Le filifiliga mo le laititi ma le umi lauulu e tatau ona faʻaleleia 1 taimi i le 1-2 masina. O le 'oti lauulu faʻataʻitaʻia e le faʻatagaina le i ai o le vaeluaina pito. E taua le mataituina o le soifua maloloina o lauulu i taimi uma.

Faatusatusaga ma se lauulu lauulu

O le tele o taimi, o le "She-Wolf" ua taʻua o se vaipuna. E ui lava i le mea moni o lauulu uma e tipi ma laʻasaga suiga, ei ai se tutusa i fafo atu, o le eseesega i le va oi latou e matauina. Muamua filifiliga e sili atu manino ma tulaga ese. O le ata lona lua e iai lamolemole laina ma suiga. Le "fafine-luko" e talia e alu e aunoa ma le faʻatulagaina. Cascade o se taugata e le talafeagai.


“She-luko” ma “lata atu”

Tulaga lelei ma leaga

O se avanoa lelei o le la-seleʻulu o le ono mafai ona fausia se faʻamatalaga le masani ai. O le lauulu e lautele: e talafeagai mo soʻo se ituaiga o foliga, lanu, lauulu umi. O le filifiliga e fetaui lelei mo talavou, uiga ese tagata. O le faʻataʻitaʻiga e le alu i fafo o le masani.

Le vaega lalo e masani ona taua o le leai o le mautu. I luga o fafine matutua, o se laulu o lau fuafuaga e foliga valea. Leaga faʻatinoina i luga o pulu puʻupuʻu e masani lava ona faigata ona faʻasaʻo. E le manaʻomia le filifiliga i le sitaili, ae manaʻomia tausiga ma masani ona faʻafouina.

Tagata lauiloa Faʻataʻitaʻiga

Matau le lauulu luko fulufulu o le a liliu i luga o le ulu o le tele o fafine mai le papa siosiomaga. O le tumutumu o le lauiloa o lauulu ulu na tupu i 90s. I na aso, e tele fetu a Rusia na laeiina se ituaiga fulufulu fulufulu fulufulu. Mafai ona e maitauina le lauulu laʻau i Alena Apina, Larisa Dolina ma isi tagata pepese.


Alena Apina ma Larisa Dolina

I le taimi nei, o le taʻutaʻua tele o "She-luko" ua faʻaitiitia. I totonu o tagata lauiloa, o le lauulu mai lea taimi i lea taimi o le a matauina e Jennifer Love Hewitt, Zemfira, Victoria Beckham, Holly Berry.


Jennifer Love Hewitt ma Zemfira


Victoria Beckham ma Holly Berry

Ina ia fausia se foliga uiga ese, e faateia isi o le a liliu ese ma se luko fulufulu mata. O le filifiliga e lautele ma e faigofie ona tausia. Lelei, na o le lototele ma le fouvale agaga e le faʻamaina fafine uma.

O ai e manaʻomia le luko 'ulu?

Faatasi ai ma lenei lauulu oti mo soʻo se umi o le laulu, e mafai ona e faʻalauteleina mata lapotopoto, nana le lautele o alafau. O lenei lauulu i le faiga o le aganuu papa o le a tuuina atu lauulu manifinifi se laupepa tele, ma e aveese e le matai le sili atu ova ona o le faauuga, e le gata i lea, e le manaʻomia lenei lauulu lauulu faʻataʻitaʻia tiga.

Ituaiga o lauulu ulu luko

Lauulu luko i luga o lauulu umi fesoasoani e faʻatumauina le uumi ma tuʻuina le aofaʻi i le pito i luga o lauulu. I luga o le lulu ma le laulu ulu, o le luko o le a foliga sili atu ona manaia.

Lauulu luko luga lauulu lauulu - Masalo o le sili ona lauiloa faʻaaliga o lenei fulufulu i tauau-uumi lauulu, lea e faʻatupuina ai se foliga faʻamalosi foliga ma maʻamaʻamaʻamaʻamaʻamaʻamaʻa.

Lauulu pulu lulu lauulu E foliga pei o se pulumu uliuli e oo atu i le auvae. O le laina autu o lauulu foliga foliga lelei ma sili ona lelei, pe a fai o le laulu e laititi laʻititi.

Lauulu ulu luko ma 'auvae. O mea faʻataʻimilo faʻataʻimilo (uumi pe puʻupuʻu - faʻalagolago i le umi o le lauulu) o le a faʻatumu atoatoa le lauulu, ae o le sasaʻo mafiafia pa e mafai ona tuʻuina mai ai le aotelega o le ata o le kalave.

Filifiliga luga tauau umi

O le lalagaina o se luko feololo foliga tutusa lelei i le umi o le laulu e tauʻau. I lenei tulaga, o laina i tua o le ulu e teuteu i le foliga o se apefai papaʻe, ma le auivi - na o se tulimanu. O fautuaga maʻamaʻi e fausia ai se foliga teuteu ma lelei.

Fausiaina o se lauulu mo le laulu laulu alu i ni laasaga:

  • uma le laulu e vaevaeina i lalo ma lalo vaega,
  • muamua, o loʻo faia galuega ma ni vilivae laʻititi - o fasi taʻitasi e tipi 'eseʻese,
  • ona sulu lea o uʻu i luga o mata.

O pulou lauulu e talafeagai mo tagata e ona soʻo se ituaiga foliga. Ae afai e lapotopoto le mata, teuteu mea e manaʻomia.

O lauulu i le pito i tua o le ulu ua siitia e vaʻai e vaʻai i le foliga. O le hairstyle e mafai ona nana ai sese ma faʻamamafa foliga o foliga.

O le fulufulu mata e mafai ona faia i luga o pulu pupuu, ae o latou uumi e tatau ona le itiiti ifo i le auvae, tatala le ua. O lenei sa vavae ese ia ina ia umi le uumi o lo o le uumi. O fusi ua mamanuina lelei. Lauulu i se taimi umi e taofiofi ai muamua ana foliga ma foliga.

I le tulaga o lauulu pupuu, e tele manatu e tatau ona mafaufauina e fautua e nofo i luga o se isi filifiliga: o se foliga foliga faatafafa foliga, lautele pipi, ma se tino atoa foliga.

Ina ia faia le laulu foliga foliga lelei ma lelei foliga, e tatau ona toe fesuisuiai i masina uma, a le o lea o le foliga o le a avea ma le faʻafiafiaina ma mataga.

Lauulu laʻasaga faʻatasi ma isi auiliiliga

O se lauulu 'ulu na faia mo soʻo se umi o le laulu e foliga sili ma le pa. Ae na o faʻataʻavale faʻataʻoto o le a faamamafaina ai le muamua o le ata. O se uumi umi ma puʻupuʻu, ma pito masaesae, ma sologa lelei i paʻepaʻe, e talafeagai. Aua le faateʻaʻaina le au. O le fulufulu e aoga lelei ma asymmetric bangs.

Valivali pe faʻamamaina o le a fesoasoani e faʻamamafa ai le ata, o le a vaʻaia vaʻaia le tele ma faʻamamafa le ata o le fulufulu. O le leo o le vali e tatau ona filifilia e tusa ai ma lona masani lanu ma ia 2 tones mama ma susulu.

Mo faigofie sitaili, na o le fulufulu ulu ma se selu lapotopoto e manaomia. I le taimi o faʻamamago, o manoa o loʻo tataa i le umi atoa ma milo i totonu poʻo fafo. Oe mafai ona tuʻufaʻatasia le mimilo: i luma curls milo i totonu, ma tua - fafo.

O le sitaili faʻatasi ai ma le fesoasoani a le faʻamama uʻamea o le a faʻatagaina ai e faʻaalia uma le faʻatulagaina o lauulu sae. Ole gel e mafai ona faʻaoga ile pito e faʻaalu ai se maʻamaʻai ma faʻamamafa le ata o le fulufulu.

Afai o le lauulu e masani ona galugalu, ua lava na o le faʻaaogaina mousse i luga ia i latou, laʻititi o le sasaʻo faʻamama ma ou lima, ma ua uma ona saunia le laulu.

E le afaina poʻo fea le laulu e faʻavae mo le lauulu - laʻau umi pe puʻupuʻu, manifinifi pe mafiafia. I soo se tulaga, o loʻo i ai le tele ma le faʻaalia o foliga vaaia o tagata taʻitoʻatasi.

O le a ia, o se luko?

O lenei lauulu lauulu e masani ona teuteuina i ulu o tagata lauiloa lauiloa, faʻataʻitaʻiga ma faʻaalia fetu. Ae, e ui lava i lenei, toaitiiti na faalogo ia te ia. O le mea e masani ona le mautonu ma le lauiloa lauiloa laulu. Ioe, i le taimi muamua na tilotilo latou. Ae o le valeina o se luko luko ei ai ni vaega o foliga, e pei:

  • pipii atu i fafo, i le taimi muamua tilotilo faanatinati ni motusia, fatuina le taufaasese o sina faʻatalalēga,
  • faapuupuuina pito i luma - faʻailoga foliga o se tagata foliga.

Lapataiga! Mo le mauaina o le manaʻomia finagalo, o pito o le lauulu e tipiina i le vevela seleulu pe faʻagaioia ma se vevela vavae faʻapipiʻi.

O le a le mea e fai pe a fai e leʻo lau laulu lauulu e uiga i se faʻataʻitaʻiga? Ma e tupu lenei mea i le tele o taimi. Faaali ia te ia lenei vitio. Masalo o le a fesoasoani ia te ia e ausia ai le maualuga maualuga o le lelei atoatoa.

Faʻamolemole ia matau o le fulufulu luko foliga foliga sili atu ona mataina, pe a e faʻatagaina oe lava taʻalo ma lanu. Ole faʻailogaina poʻo le valivali ole laina ole sapalai e tuu ai le faʻamamafa atili ile fausaga tulaga ese male manaia ole fulufulu.

Faʻamatalaga faʻapitoa

Afai e te manaʻo e faʻaleleia tulaga o lou lauulu, e tatau ona vaʻai faʻapitoa ile shampoos e te faʻaogaina.

Se taufaʻafefe foliga - i le 97% o ituaiga lauiloa shampoos o vailaʻau oona e faʻalataina o tatou tino. O vaega autu e mafua ai mea uma faʻaletonu i le igoa ua filifilia o sodium lauryl sulfate, sodium laureth sulfate, coco sulfate. O nei vailaʻau e faʻaumatia le fausaga o lauulu, lauulu e malepelepe, leiloa le faʻamalosi ma le malosi, o le lanu e mou ese. Ae o le mea sili ona leaga, o lenei muck e ulu i le ate, fatu, mama, faʻaputuputu i totoga ma mafai ona mafua ai le kanesa.

Matou te fautua ia oe ia mumusu e faʻaaoga le tupe lea e iai nei vailaʻau. Talu ai nei, na faia ai e le au atamamai mai le matou ofisa faatonu se auiliiliga o le shampo-leai se sulfate, lea na muamua ave tupe mai Mulsan Cosmetic. Le na gaosi o uma-faalenatura teuteu. O oloa uma e gaosia i lalo o le saʻo lelei tulaga pulea ma tusi faamaonia polokalama.

Matou te fautua e asiasi i le ofisa aloaʻia i luga ole laiga mulsan.ru. Afai e te masalosalo i le natura o au mea teuteu, siaki le aoga o le aso, e le tatau ona sili atu i le tasi tausaga o le teuina.

Le aoga

  • O le ulu laulu lulu o le lautele ma avanoa mo tamaitai o soo se matua. I luga o lona faavae, e mafai ona faia toetoe lava o sitaili.
  • I le tuʻufaʻatasiga ma lenei lauulu 'ulu, o ituaiga o faʻailoga e matua lelei lava: sao, toso, le tutusa, ma isi.
  • O le auala 'oti lauulu faʻataga oe e faʻatinoina i luga o lauulu o eseese umi.
  • Laititi taimi manaʻomia mo teuga i aso taʻitasi.
  • O le fulufulu e maua le matagofie e ala i le fausiaina o se basal volume e tusa lava ma lauulu manifinifi ma vaivai.

Foliga paʻu luga lauulu umi

Mo teine ​​pupula soona fai mai e le o manaʻo e vaeluaina ma se laulu umi, ae i le taimi lava e naunau e foliga sili ona lalelei i le taimi nei e mafai ai, o se lauluulu e lelei luko i luga o lauulu umi.

Ua maeʻa ona filo ese mai le pale i pito i le faʻaputuga. E le pei o le masani masani masani, o le luko-luko faatagaina le stylist e sili atu le lototele faʻaali mafaufauga lelei, faia o lavelave siliva tulaga ese.

O lenei fulufulu ua na o se mea sili mo tagata e ona lauulu lauluʻau. E faʻatagaina oe ona fai se sitaili manaia o lauulu e le manaʻomia ai se laʻei faʻapitoa. O le lalagaina o se luko o se avanoa e savali ai ma lona laulu malulu ma i le taimi lava e tasi e aulelei ma matagofie.

O le "faʻamamafa" o fulufulu laei o le mamanu o le occipital vaega o le lauulu. E tipi e se apefai ma le loloto o le "sitepu", faʻatupuina se voluma i luga o le pale. I le taimi lava e tasi, saeia-faataamilo curls tumau le umi, lea e taua tele mo i latou e le mananao e vaeluaina ma lauulu lauulu.

O le matai, faʻatinoina galuega, faʻasolosolo manoa i le auiliiliga atoa o le fulufulu ma seleulu manifinifi. O pito o le lauulu, tipi i se tulimanu, ma faʻaopopo le isi laupepa.

Filifiliga lauulu pupuu ma feololo

O le seleina o le luko e foliga manaia ma manaia i lona lauulu umi umi ma atu pea puʻupuʻu. I lenei tulaga, o le occipital vaega o le lauulu e tipi i le papaʻu laasaga, ma o le auala e fausia e loka tipiina i se tulimanu.

Tofotofo i ituaiga eseese o lauulu, e mafai ona e filifilia le mea talafeagai lalo o se ovalu foliga.

E le gata le lalagaina o se luko i se auivi manino. E faʻatagaina oe ona sui foliga, ma faʻafaigofie ai ona fai se pito i luma o mata i mea taʻitasi.

I luga o le puʻupuʻu puʻupuʻu, o se lauulu faʻapipiʻi e faʻaavanoaina le ua, ae masani ona ufiufi taliga. E foliga mai o se ituaiga laulu pulou.

O le fafine luko na te mafaia tausisi i lou malosi.

Styling filifiliga

E mafai ona e avatu i lou lauulu se sitaili faʻapitoa ma toso uʻameam. Peitai, i lenei tulaga, e le tatau ona galo se tasi e uiga i le auala o le vevela puipuiga o lauulu. A leai, o le ae tamoe i le tulaga lamatia o le mou ese, tipi le mautonu curls i le tele o taimi nai lo le lalelei o laei.

E mafai ona e, faʻamamaina lou lauulu pe a uma ona fufuluina i se fulufulu ulu, faʻaaoga se pulumu lapotopoto. Faʻaaoga e mafai ona mama curl loka fafo pe i totonu, fuafua i lou manaʻo ma foliga foliga. E mafai ona e faʻaogaina le tuʻufaʻatasiga faʻaopopo: pe a faʻasolosolo pito manoa i le mata, ma faʻataʻapeʻapeina le ala faʻataʻapeʻa.

O fulufulu lulu lauulu e mafai ona e ofuina toetoe ni fulufulu: fulufulu, iʻa, fusi, faʻaputuga ma isi, ma faʻaaogaina foʻi soʻo se mea e fai ma mea teuteu.

I lona aotelega, e leai se afaina pe o le ae faia se lauulu 'aulelei mo se luko ma lauulu puʻupuʻu pe avatu se foliga matagofie i ni uumi. I soo se tulaga, e mafai ona e saunia lauulu lauulu ma foliga manino i foliga.

Lauulu pulu lulu lauulu

I luga o pupuʻu pupuʻu, o lenei laulu foliga o le a foliga sili atu ona lelei pe a fai o le galuega a le matai e saʻo ona fai ma e leai ni vaevaega faʻaiuga.

O le a taoto lelei i luga o le fausaga faʻavae: laʻau pe faʻapea foi ma le faʻaaogaina o le foam. Tausiga i lenei mataupu e matua faigofie lava, aua o le luko fulufulu fugalaʻau, faia i luga o pulu pupuʻu, e le manaʻomia se laʻei faaopoopo i le taeao.

Lavea faʻapipiʻi foliga vaʻaia matagofie ma le faigofie faʻaaogaina o se selu faigofie, o le sitaili mafai ona sefe ai le taimi, e aoga ia i latou e le o iai i le faʻasoa pe a alu e faigaluega pe naʻo le fia moe umi. O le fulufulu e aoga, e le manaʻomia le tomai faʻapitoa a se sitaili faʻapitoa. Le mea taua - aua neʻi galo e tipi ese e le aunoa pito o pito i luga ole fusi, asiasia le fulufulu laʻititi a le tasi le masina.

Faʻalogo i le ata pe faʻafefea ona vaʻaia e le fulufulu fulufulu lauulu i luga o pulu pupuʻu, faʻamamafa foliga o foliga ma fatuina se aotelega o foliga fesuisuiai, tuu atu i le sitaili faʻatulagaina ma tatala.

Oti 'ulu-luko' i luga o le laulu uumi: filifiliga faʻatasi ma e aunoa ma ni mea tauʻau

O sea laulu foliga foliga foliga le manaia i luga o ni uumi teuteuina lelei. Talu mai o lea lauulu 'ulu o se laufanua mo faʻataʻitaʻiga, ma le lauulu filifilia, oe mafai foi ona fausiaina le tele o fou sitaili. E mafai ona faʻamamago mama i le fulufulu ma faʻasaʻo ma se selu poʻo le uʻamea uʻamea, faʻapena ona e maua se faʻaolaina foliga matagofie.

Faʻaaogaina foams ma gels, o se luko luko fugalaʻau na faia i luga o le laulu uumi, e mafai ona e faʻaopopo faʻaopoopo faʻaopoopo, vavaeʻese taʻitasi tagata.

Afai, a uma ona fufuluina, apalai se ufimata ma tuu le lauulu e mago faalenatura, ona a uma ona selu e te maua se foliga le mautonu foliga paʻi.

Afai e te manaʻo e ausia se paolo o alofa faʻamatua ma agamalu, e tatau ona e faʻaogaina se uʻamea, naʻo le faʻataʻutaʻu uʻu i le umi atoa pe mimilo foi pito o uaea i totonu.

Afai e te faʻamalosia ia te i latou, o le aotelega foliga o le a faia i luga o le sili atu le faʻamalosi lagona.

O se luko fugalaʻau luga o le laulu uumi e mafai ona vaʻaia i le ata, lea e sili ona manino mai itu lelei uma o lenei lauulu i laei i aso uma.

O lenei fulufulu lauulu e mafai ona faʻaititia ma faʻaopopo laupepa, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻataʻamilomilo bangs, lea o le a avatua i le lauulu laulu le mafaufau.

E sili atu le le faia o patupatuʻu mafiafia ma sasaʻo, aua o le a faʻaopopoina le i ai o le tele lauulu laulu e tele mamafa.

E sili le manaʻo i fasi faataʻilise e tatau ona ave i le itu.

O lenei mea o le a faʻaalia ai le ata sili atu manaia ma susulu, talafeagai mo soʻo se umi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le lulu-luko foliga 'aulelei e alualu lelei i luga o le uumi uumi ma faʻailoga uumi.

Lautele lauulu "Wolf" luga o le lauulu laʻau

Aua le manatu o le filifiliga o se lauulu 'ulu e tatau ona faia na o latou e ona o le "pito" - pe o le fiafia umi pe le lauulu lauulu puupuu. E manatua faʻamanatuga e foliga sili i le averesi umi, aapa atu i tauau poʻo tauau.

Pusa pupuu i le pito i luga o le ulu fatuina se isi faʻaputuga, faʻapaleni foliga tetele, e matua fetaui lelei mo tagata e ona se sikuea foliga foliga.

Oti fulufulu “She-wolf” i luga o le lulu o laulu e pa'ū i se masani, teisi lava auala malolo.

I le laʻititi le fesoasoani mai le fulufulu laʻititi, o le teuteuina e faia i luga o le teuteu mama e manaʻomia e foliga lelei manaia. I le tasi itu, o lenei umi e le mafua ai le tele o faʻafitauli, ae i le isi itu, o le a e ui i lea e maua ai le faʻatupeina saoloto i le talimalo talimalo.

O le mea moni, e le pei o pulu puʻupuʻu, o laina o le uumi o le umi e mafai ona faʻasaʻo ma se uʻamea uʻamea pe faʻataʻutaʻu i pito. O le uumi uumi o le a nana ai lautele o alafau, ma pupuʻu o le a faʻaopopo le tele i le pito i luga o le lauulu.

O loʻo faʻaalia manino mai e le ata pe faʻafefea e le tamaʻitaʻi luko fugalaʻau i le laulu o loʻo i ai i lona lautele e masani ona fetuʻunaʻi ma eseʻese i tulaga o le lalagaina ma le faia o ata eseese.

Auala e teuteu ai le ulu-luko lauulu

O le lalelei lauulu e faʻaalia ai uiga o lē e ona ma faʻaeeina foi ia i le sitaili, faʻamamafaina penefiti ma faʻamalieina ai ae le o le sili manumalo manumalo foliga. O le fulufulu ua faʻamatalaina i luga e talafeagai mo na tamaʻitaʻi e manaʻo e foliga foliga manaia, malolo ma manaia, ae e le manaʻo e tele ni taimi e teu ai, alu e faigaluega i le taeao.

Ina ia mafai ai ona faʻaitiitia sina feʻeseʻeseaʻi e uiga i le fausiaina o se faʻatusa, ua fautuaina e matamata se vitio i luga o le fausiaina o le "She-Wolf" lauulu.

Ma o se taunuuga, e taua le toe manatuaina o ia taimi:

  • ei ai lauusiusi fesuisuiaiga musuia e incendiary rock and roll, faapea foi sili fou faaonapo nei filifiliga e foliga sili manaia,
  • le laulu e talafeagai mo i latou e le fiafia i fetuunaiga: ma le lotoa ua loka i fafo, tuua le mata, o le a tatalaina le muaulu ma tuuina atu le foliga sao,
  • teineiti e manaʻo e lagona le faʻaaloalo, ae leai se manaʻo e lafoaʻi la latou sitaili sili ona fiafia i ai, na ona afifi pito i totonu ma faʻaopopo moli malamalama,
  • le sili ona taua lelei - fetaui lelei mo soʻo se umi ma le aofaʻi o lauulu.

E tele auala e teuteuina ai le luko, ma o le mea e lelei: e iai pea le avanoa mo faʻataʻitaʻiga. O se mea manaia e maua i le faʻaaogaina o se gel poʻo le busa: ua lava le faʻaaogaina o se laititi o se tasi o nei mea teuteu mai le ogatotonu o le lauulu e oʻo i pito.

O manoa o le a aliali mai e pei o latou sa faʻasino atu, "predatory". Lenei, o se vave, ae le faʻaititia filifiliga lelei mo se umi lauulu. Mo lauulu pipi, e mafai ona e faʻapipiʻi le gel lava e tasi poʻo le faʻaʻai mai aʻa ma faʻataʻatia ia manoa i itu eseese, lea e iʻu i se vaʻaia le "faʻataʻitaʻiga", lea, e ui i lea, o le a le faʻatamala.

I se faʻaopopoga, e le tatau ona faʻatapulaʻa oe i se isi filifiliga ma tietie atu i totonu o se vaʻavaʻai vaivai. Ua lava lea e faʻafesoʻotaʻi ai mafaufauga ma aua le fefe i ata fou.

Lauulu foliga

Fai mai Stylists o le tekonolosi mo le faʻatinoina o lenei hairstyle e pei lava o Cascade. Ae o le eseesega i le va o le lua, o le mea lea, o manoa i le pito i luga o le ulu, i tua o le ulu ma i totonu o malumalu, ua vavae ese e laa ma sili atu puupuu nai lo le taimi e oso ai. Ma toega o totoe e tatau ona tuua uumi pe. E faʻalagolago lava i le umi le manaʻomia o le lauulu.

O le iʻuga o se uluaʻi ulu tipi faʻatasi ma se pulupulu pito i luga. Ua aliali mai faʻamaʻi i itu eseese, ma paʻu malolo i lalo o loʻo totoe.

Ina ia mafai ai ona faʻaʻofu foliga ma foliga le masani ai le laulu, e tatau ona faʻagaioia i le parietal eria ma i luga o le pito i luga o loʻo faʻaaogaina ai seleulu faʻafilemu. Afai e le faia lea mea, o le ata o le a sili atu faʻamafanafanaina ma toʻamalie.

Lauulu lauulu lauulu

Lauulu "She-wolf" i luga o le lauulu uumi - o le sili sili lea filifiliga mo le iloaina o a latou fantasies. E mafai ona e faʻamago curls i se auala masani. Ina ia faʻamamafaina nisi o laina, oe manaʻomia le tuʻu o ni mataua o le lauulu suauʻu i luga o lou alofilima ma tufatufa atu i le umi atoa. Afai e te faʻaogaina se uʻamea curling mo le curling, o le a muta ai i se feminine ma romantik styling. E mafai ona faʻaliliua curls i totonu ma totonu. Faʻalagolago i le auala e te faʻatulagaina ai, o le laulu e fesuiaʻi ai pe a e faʻafiafiaina pe leaga. Ma ia maua se faʻafanua faʻatele, ona tatau ai lea ona faʻasaʻo curls i le uʻamea.

Lenei poʻo lena lanu e mafai ona faʻamamafaina lelei ona o le sitepu laʻasaga, aʻo le lauulu fulufuluina o le ai ai se tulaga ese ma faʻalelei foliga.

Afai o le laulu e saʻo ma uumi, ona tuʻuina atu ia i latou le lapoʻa latou te le manaʻomia ona faʻataʻitaʻi i aso uma mo se taimi umi. O se lauulu 'ulu o le a avatua le ata i se teuteuga lelei ma matagofie.

I le pito i tua o le ulu, o manoa e tatau ona fausia i foliga o sitepu, e mafai ona eseese loloto ma tuaoi, ma le aotelega o le lauulu e tatau ona failaina.

O le pale o le a iʻu ai ina maua se foliga tolu-foliga, ma o loʻo motusia uumi uumi o le a pa'ū i lalo. O pito e tipi i se laina tulimanu pe sasaʻo.

Ina ia fatuina le siliva manaʻo, o manoa umi e le manaʻomia ona faapuupuuina. Faʻamago lou laulu e masani ai, ona uʻuina ai lea i se uila faʻapipiʻi ma tuʻi loka i le itu saʻo pe faasaʻo i latou i se uʻamea.

Faʻafetai i le "She-luko", na faia i luga o le lauulu uumi, ua mafai ona faia o laʻasaga eseese i aso uma ma aso malolo faʻaogaina faʻaopopo mea faʻaopopo e pei o peli, pulou poʻo ni laei.

Lauulu lauulu

O lenei fulufulu lauulu o le a foliga sili atu ona manaia e le gata i luga o uumi uumi, ae faapea foi i luga o le uumi o lauulu. Afai e tauau-uumi, ona i luga o le pito i tua o le ulu e tatau ona tipiina pei o le papaʻe, ma o lona laiga e faapitoa i se tulimanu. O pito maʻamaʻi ua faʻaali mai ai le ata i se foliga manaia ma le masani ai.

Oti 'ulu-luko' i luga o le lauulu laʻau e faia i ni laasaga:

  • vaevae uma curl i le pito i luga ma lalo ifo vaega,
  • muamua galue ma pito i lalo vavae eseʻese 'eseʻese taʻitasi' eseʻese,
  • i le faaiuga, tipi ia curls i le mata foliga.

O le “teine-luko” mo lauulu laulu e atoatoa mo soʻo se ituaiga o foliga, peitaʻi, afai e i ai se lapisi foliga, o le lauulu laʻasaga e manaʻomia e faʻaopoopo faʻaopoopo.

I le pito i tua o le ulu, o lauulu e tatau ona siitia ina ia sili atu le umi o foliga o foliga. Faatasi ai ma le fesoasoani a lenei fulufulu lauulu, oe sili lelei faamamafa foliga foliga ma nana sese.

Lauulu pulu lulu lauulu

O lenei ituaiga lauulu lauulu e talafeagai foi mo pulu puʻupuʻu, ae pe a fai o lo latou uumi e le laititi i le auvae, ma o le ua e tatala. E manaʻomia le tipiina o lou laulu e pei o leneiia umi le nonoa o lo o uumi nai lo pito i lalo. O iuga e tatau ona failaina lelei. O le lelei o hairstyles o le mafai ona faatumauina lona uluai foliga ma foliga mo se taimi umi.

Peitai, pe afai e puupuu lauulu, ona "Wolf" tatau ona lafoaia i tulaga nei:

  • pe afai o iai ou lautele i alafau,
  • a e faatafafa foliga foliga
  • a e na o le foliga ua tumu.

O le mea saʻo e faʻaalia o le "She-wolf" mo le laulu pupuʻu o sina laʻititi laʻau. Afai o le lauulu lauulu e faia i le maualuga tulaga lelei, ona le talafeagai ai lea o le teuteuina faʻaopopo i mea uma, ma o lenei e matua talafeagai tele ma aoga.

O se laʻei lauulu e talafeagai mo teine ​​talavou ma sui o galuega faʻafaigata. Ae afai o ia te oe se malosi ma pisinisi faiga i le galuega, ona o lea o le laulu lauulu o le a le talafeagai atoatoa.

Afai e te manaʻo i le lauulu laʻititi le lalelei ma foliga manaia, oe manaʻomia le fetuunaia ia le itiiti ifo i le faʻatasi uma i 4-5 vaiaso. A leai, o le fulufulu foliga o le a le vaʻaia se tasi ma vaʻaia, ma vaevaega e le tatau ona faʻatagaina.

Le tuʻufaʻatasiga ma isi auiliiliga o le ata.

E tusa lava po o le a le uumi, o le lauulu lauʻeleʻele o le ai ai se foliga lalelei faʻatasi ai ma faʻailoga. E foliga mai ua sili ona masani uma ma le faʻaalu mumusu. E mafai ona puʻupuʻu pe umi ma 'auvae masaesae ma pasi malie atu i le itu faʻavae. E le fautuaina e faia ia matua mafiafia. Asymmetric bangs e lelei foi.

E mafai ona e faʻamalosia lelei lau ata ma le fesoasoani o valivali pe faʻapupula, o le a vaʻaia vaʻaia le tele o le aofaʻi ma faʻamamafa le ata o le lauulu. O le leo e tatau ona filifilia e fuafua i le uluaʻi lanu - e uiga i nai leo e sili susulu ma malamalama.

Styling e faia e uʻamea, gel, mousse ma e le gata - e faʻalagolago uma lava i le fausaga o lauulu.

Tusa lava poo le a le lauulu e te tipi, puʻupuʻu, feololo pe umi, mafiafia pe manifinifi, o le a avatu ia i latou le tele o laupepa ma faia foliga foliga sili atu faʻaalia. Tasi pe o le isi itu, o le "luko" lauulu foliga o le a aulelei i teineiti e fiafia e foliga foliga manaia, ae fiafia i le natura ma e le mananao e faaalu le tele o taimi styling.