Galue ma lauulu

Uma e uiga i le auala e tuu sao bangs (38 ata) mo soʻo se taimi: meafaigaluega ma metotia

O se fafine o se mea e le mailoa.

O le upu moni aʻoaʻo e manaʻo fafine uma i ai.

O se teineititi talavou poʻo se tamaʻitaʻi matua ua feagai ma se naunautaiga, faʻalavelave ina ia suia se mea i ona foliga.

O le auala muamua e iloa ai lenei manaʻo o se fulufulu fou.

Ae a pe a a taeao e te manaʻo e toe faʻafoʻi mai mea uma e pei ona iai?

Ma tatou faataʻitaʻi i se umi umi?

Na faʻafuaseʻi, leai se manaʻo e tipi ma o le a e faʻamalieina i le teuteuga filifiliga.

E uiga i faʻatonuga ma fafine

O se fafine o se mea e le mailoa.

O le upu moni aʻoaʻo e manaʻo fafine uma i ai.

O se teineititi talavou poʻo se tamaʻitaʻi matua ua feagai ma se naunautaiga, faʻalavelave ina ia suia se mea i ona foliga.

O le auala muamua e iloa ai lenei manaʻo o se fulufulu fou. Ae a pe a a taeao e te manaʻo e toe faʻafoʻi mai mea uma e pei ona iai?

Aʻoaʻo atili nisi auala e faʻamamaina ai au meaʻai.O lenei tusiga o loʻo maua ai faʻatonuga i ata ma ata vitio e faʻatulaga ai ni mea e le masani ai.

Talofa e, latou te le tatau ona faʻagaloina.

O loʻo tuʻuina atu fautuaga i le auala e lalagaina ai se lavea i le fili, o le bob, o le siʻusiʻu, o le moʻomoʻo.

O i latou e fia faia se umi uila ma faataʻitaʻi ma eseese sitaili o.

Matou te fautua atu e te faitau i mea lilo uma i le auala e faʻatupuina ai se uila vave i lenei tuatusi.

E mafai ona e faʻataʻitaʻia mea faʻatupu vevesi e aloese ai mai faʻatulafonoina le filifiliga o laʻua lavalava ma faia se tusi e le masani ai i lau laei masani. I lenei lagona, o tagata e umi ona uumi sa sili ona laki - latou maua se tele vaega mo fatufatu lele.

pe faʻafefea ona fai se uumi umi

Long bangs mafai ona o ituaiga eseese:

  • mafiafia pe faʻapipiʻi i seleulu mo faʻamalu,
  • sasaʻo pe faʻasolo
  • atoa, e aofia ai le tasi manoa,
  • faʻasolosolo ona.

E ui i lenei ituaiga o foliga, le tele o filifiliga filifiliga mo umi bangs e lautele i le natura, lea e sili faafaigofieina le mataupu o lauulu laei.

O se mea e manaʻomia mo le manuia faʻataʻitaʻiga o le sauniaina o 'au, e aofia ai:

  1. Faʻamalosiʻau: malulu le laulu e le mafai ona faʻatuina,
  2. Faaaogaina faataitaiga faataitaiga mousse po o foam,
  3. Faʻamamago ma se laulu vavaeʻese: i le tulaga lea, o 'ie e tatau ona faʻamagoina ese ese mai le vaega o le lauulu, siitia le selu loka mai aʻa i luga e tuʻuina atu le tele,
  4. Faauiga i aʻa ma se fulufulu lauulu o se vaivai vaega o le faʻatuina.

O lea la, o le a tatou iloiloina eseese filifiliga mo le faataatiaina o se umi bang.

Faia i le tasi itu


O lenei sitaili metotia ua leva ona tatala ma lautele lauiloa. O manoa o 'ie e sina selu nai le pale i le muaulu ma, tuu i le tasi itu, faʻamautu ma se fulufulu ulu. Faʻapena foʻi ona fai ia fofō le 'aʻai o paʻu, faʻaaoga se laʻau fulufulu poʻo le fili. Satin lipine e lelei atoatoa mo se teineitiiti e fausiaina se foliga fiafia.

Lua lauulu filifiliga

Faʻamalie faʻailoga i autafa o le kolosi.


E manaʻomia le vaevaeina o faʻailoga i ni vaega tutusa se lua ma tuʻu i le tasi itu ina ia kolosiina e le isi itu le isi. I le fetaulaiga ala, saogalemu ma le le vaʻaia. A maeʻa, toso lemu le lauulu i aʻa ma ou tamatamailima poʻo se pito manifinifi o le selu, tuʻu sina vaega laititi i le pito i lalo.

O lenei auala o sitaili aofia ai le fatuina o le mea o le susu malulu uma luga o le ulu ma e le mafai ona faʻaogaina faʻapitoa i pulu. Ia fatufatuina, faʻaoga busa poʻo le gel i le susu susu i le umi atoa ma faʻamago i se fulufulu laulu, maanuminumi pea au manifinifi ma ou lima e faʻalelei ia i latou i se faʻataʻamilomilo foliga le mautonu. A maeʻa ona faʻamama ia au i le faʻatulagaga e tasi, matou te taatia i lona itu, faʻatonu laʻititi ma ou tamatamaʻilima ma faasao le voluma. Faʻamau i se fulufulu ulu, toe fai i le varnish.


Curl bangs i curlers poʻo se curler. I lenei tulaga, o ufiufi lapoʻaʻai faataatitia i le tasi itu o le a foliga sili atu. O sea ofe, na faia i le retrostyle, e atoatoa mo se laʻei umi o le afiafi ma o le a avea ma se teuga uma pe a e alu i se faleʻaiga ma pe a e asiasi i se pati gangster.

Vaeluaina

O lenei sitaili metotia sili sili i le tele o le taimi ma le taumafaiga manaʻomia e fausiaina le ata, ma i lona lautele i tulaga o talosaga. O le a fetaui i soʻo se potu puipui ma o le a talafeagai i soʻo se siosiomaga.

Se vaeluaina mafai ona faia uma i le ogatotonu ma faʻafefeteina faʻatatau i le isu laina i le itu taumatau po o le itu tauagavale. I se tasi itu pe o se isi, o loka o paʻu ua faataatia i se tutusa vaega i itu uma o le vaeluaina. Matou te faaleleia ia vilivae i auala e lua:

  • i le pito i tua o le ulu i lalo ifo o le vaega o totoe o le lauulu, mafua ai le aafiaga o se lauulu ulu
  • fesoʻotaʻi ma le fesoasoani a le le vaaia i se vaega tele o laina i tafatafa o le nofoaga faʻavae, ma tuʻua le pito o laʻau "i le faigamalaga saoloto".

I mea nei e lua, aua le faʻaititia le 'auʻau i le mea e faʻapipiʻi ai. Ole mea lea, e sili atu le faʻaoga alualu i luma le vaʻaia.

Vaeluaina

O le faiga filifiliga mo le 'au e tuuina atu i luga mo e o vaeluaina e le itiiti le talafeagai mo le faʻasolo. O le faʻatupuina ole moli malamalama ole a faʻaopopoina se faʻaaliga mataga ile tulaga faʻaopoopo.

Faʻatasi ai ma vaega le mautonu, o le fuluʻi i foliga o ni fusifusi e foliga mai e manuia tele.

I itu 'eseʻese o le vavaega, e tatau ona sulu faʻamau le manoa i lona itu. Ia nonoa uma fusi faatasi i le pito i tua o le ulu pe toe fai tutoʻatasi i luga o le taliga i se fulufulu poʻo se kilipa lauulu, ma faʻamau le iʻuga o le ufiufi i se uʻamea. I lenei tulaga, o lauulu e tatau ona mimilo i le itu mai le muaulu i le pito i tua o le ulu - o lenei mea o le a avatua ai i tagata Eleni le tamaloa se faʻatusa. A maeʻa ona faʻauʻuina, e tatau ona faʻatopetope "fulufulua" aʻoa i le tosoina o tosoga laiti i luga o le fola.

Ua vaeluaina


Vaeluaina i le foliga o se zigzag po o gata avea ma afaina i taumafanafana uma. Ae o le aso o totoe o le tausaga o le a ia fetaui lelei i le fiafia lauulu mo le alu i se disco pe o se maualuga-tech autu pati.

Faʻamaeʻa le vavaeʻeseina le laʻau ma le flagella mai tamai manoa, milo eseʻese i itu eseese, ona lalagaina faʻatasi lea i totonu o paga ma faʻasaʻo i le tua o le ulu.
E leʻo se mea moni o le a foliga vaʻavaʻaia-mafolafola, fili mai se pa i itu uma e lua o le vaeluaina. I totonu o lenei auvae e mafai ona lalagaina i totonu o se masani masani lauulu.

Le Tui uamea

Tagata e ona lauulu lauulu e fatu ai se foliga fou e mautinoa lava o le a aoga i se lauulu uʻamea. Ma lona fesoasoani, "faaloaloa" loka o paʻu, fai latou atoatoa lamolemole ma tutusa. Ae pe o le faʻamalosia o totoe o le lauulu pe faʻatapulaʻa i mea faʻatupu o le pisinisi a soʻo se ituaiga fai.

Uʻamea faʻaaogaina e mafai ona faʻaaogaina e i latou e masani lava ona saʻo lauulu. O onapo nei masini mo lauulu ua faʻaogaina i se seti o eseʻila ninii. E le gata i lea, o le mapusaga i luga o pusi e fatu uma i le umi atoa mai aʻa, ma i nisi taimi e aunoa ma le matauina o ni simetry. O mea lilo uma o le fauina galu faʻaaoga uʻamea ua talanoaina iinei.

Faigata filifiliga sitaili pe Faʻafefea ona matagofie faʻataʻotoina se umi bang?


O le vaega lea e aofia ai sitaili metotia ia e masani lava ona atamamai, ae manaʻomia tomai faʻapitoa e fatuina. O loʻo matou talanoa e uiga i le tele o auala e lalagaina ai livi.

    O le faiga faa Farani o se puʻeupuʻu, faʻaʻoleʻole i le pito i luma o le lauulu mai le pito. E le manaʻomia le faʻatapulaʻaina i se tasi scythe - Farani fusi mafai ona fili i le auai ma le pa i soʻo se itu: tuʻusaʻo, faʻapea, ma punou.

Mo i latou e mananaʻo e faitau auiliili, vaʻai i vasega matai ma aʻoaʻo pe faʻafefea ona lalagaina se lalaga matagofie. Matou fautua atu ia e faʻamasani oe lava
ma se vaega i luga o mea lilo o lalagaina ma avatu ia i latou le mataʻina maoaʻe.

O se tala auiliili i luga o le auala e fai se galu i luga o le lauulu iinei ma eseese auala faʻatinoina, faʻatonuga vitio ma ata laʻasaga ma lea sitepu.

O se ata auiliili i luga o le fatuina o se laulu ma lalagaina i luga o le pa: 2 Farani fusi i le ogatotonu mai luga. I lenei faʻaaliga, o le lalaga o se iʻa iʻa ma le tua (faʻaoso ia manoa mai tua i le faʻagaioiga o le lalagaina).

Vitio master class french fili i luga o le pa ma aufana
Faʻafefea ona fai soʻo se punou i fafo atu o lauulu, faitau lenei tusitusiga ma faʻatonuga ma isi filifiliga.

O le siki Holani o le “changeling” a Farani. Pe a lalagaina, o se curl lea e masani ona alu i lalo i le ogatotonu, i se isi itu, e oso i se auala o le lalaga o ia lava e sili atu i luga o le lauulu.

Auiliili vitio i luga o le lalagaina o se Dutch po o le Farani toe lalagaina i luga o le umi. Aulelei ma faigofie sitaili.

E le faigata ona puleaina le auala o le lalagaina o ia matua lauiloa, ae e seasea lava ona faia e se tasi le faʻataʻitaʻia o le taimi muamua, ae maise pe afai e tatau ona e toleniina au oe lava auupega.

Vaai lelei ile ata, ole a le tele o sitaili o le ae faia mo oe lava na o le 2 tomai lalagaina na faia: French braid ma reverse.

Poʻo le a lava le sitaili e te filifilia mo le 'au, e tatau ona fetaui ma le ata tele. O le tagata e filifilia le mea, e filifilia ai foliga o le pu mo foliga uma, saili e nana nisi o sese. O lenei mea moni e tatau ona mafaufau i ai pe a fai le faʻataʻitaʻiga ma ni manoa, ina ia aua neʻi faʻafuaseʻia faʻailoaina se mea lilo na o le teine ​​fulufulu ma oe iloa.

O le a se mea e fai?

A filifilia se sitaili, fuafua pe o le a le ituaiga o au au mea e iai.

I totonu o sili ona lauiloa paʻu lauulu, polofesa iloga:

Ina ia mafai ona faʻaogaina lelei au auupega pe a e faia e oe lava, ma o le faiga lava ia e faigofie, vave ma fiafia, suesue i foliga o ituaiga taʻitasi. Faʻafetai i lenei, o le taunuuga o le a muamua-vasega ma tumau.

I le ata - o se vaʻaiga tuʻusaʻo o le umi masani

Eseese Vaega

O le aufana a teine ​​taʻitasi uma e tulagaʻese. I le masani ai, a uma, o loʻo i ai ni faʻailoga taʻitasi i tua atu:

  • auala talafeagai i le fausiaina,
  • Fuafuaina o ou foliga foliga ma lauulu fausaga,
  • mafaufau i au amioga, olaga masani,
  • le amataga o se natura po o se paolo maua i le valivali, ma isi.

O lea la, e le masani ona i ai ni pu! E na o foliga tutusa ma faʻamatalaga na fausia. I le iloa o latou foliga, oe mafai filifili le sili logical meafaigaluega ma styling oloa.

O le umi ua vaevaeina i:

O le mea puʻupuʻu o le a foliga lelei i teineiti ma se sikuea / faʻatafafa foliga ma se tamai muaulu. O le a ia faʻafouina le ata, faʻaopopo le talavou ma le alofa tunoa.

Vailaau, o se tulafono, e aapa i fulufulu mata (fesuisuiai - 0,5-1 cm luga / lalo). E moni fausiaina ina ia faʻamamafa atili ai ou foliga, nana tausaga e faʻatatau ile suiga ma avatu i ou foliga sili atu feminina.

Ole tele o taimi, o mea lalelei e faʻanoanoa e ala ile matagofie o le taʻotoina o se uumi umi: e mafai ona avea pe e mafua ona o le tuputupu aʻe, pe tusa ai ma le uluaʻi manatu. O mea autu o mea lelei faʻataʻitaʻiga o le amataga mai le pito i luga o le ulu ma o le umi e sili atu maualalo ifo nai lo le laulu mata.

O le diagonal tipi o le a faʻaopopo le matagofie i luga o lauulu puʻupuʻu ma uumi uumi. O le a faʻateleina le aoga faʻamatalaga o foliga vaaia, aemaise - faʻamamafa laugutu. Ole tikeri o le mata i le mea lea e mafai ona avea ma faʻaalia tele ma matua maʻoti.

O mea taua mo le faia o se vaega asymmetric o:

  • tuʻusaʻo ia iko maloloina e tali leaga i le susu ma isi faʻalavelave,
  • foliga foliga oval
  • manaʻo ma le tomai e faʻatino ai faʻataʻitaʻiga faigata i aso uma.

Chamfered tipiina ma le viliina tele faigofie le faʻavaeina faagasologa

Taua! Atonu e leai se faʻamalosiʻau o se vaega faʻataʻimata. Ona faʻaalia atili ai lea o lona faigata, ma o lona faʻavae o mea taua e faʻaaogaina e aoga mo isi tusi.

Lagolagoina mea

O fesoasoani autu i le faʻailoaina o tomai e maualuga-lelei, poto meafaigaluega filifilia. A uma mea uma, leai se faʻatonuga e atoatoa e aunoa ma se tasi o mea nei:

  • fulufulu lauulu
  • uʻamea
  • ufiufi uʻamea (masani poʻo ni faitele),
  • tagata curlers
  • fufulu selu,
  • selu mo solofanua.

Curlers: uma mo le tele ma mo le faigofie le milo

O mea faigaluega taʻitasi e faʻatinoina se galuega faʻapitoa. O nisi taimi e mafai ona latou galulue faʻatasi. Mo se faʻataʻitaʻiga, a fai o loʻo e taumafai e faʻavasega pe faʻapefea ona vave tuʻu auʻau, e tatau ona e faʻaaogaina se mea e fulufulu lauulu, se selu, ma se uʻamea.

Faapea foi i lana "mana":

  • fatu tusi
  • ia saʻo itu saʻo,
  • faasaʻo lauulu i se lelei uiga.

Peitai, pe a faʻasaʻo fusi i se masini vevela, ia faaeteete: o curls e tatau ona matua mago ma ufiufi i se faʻapitoa vevela vevela-puipuiga. A leai, o lauulu puupuu o le a vave liliu ona avea ma gagala straws.

  • Fausia static voltage (magnetize),
  • e saeia lauulu
  • e le mautonu ai lauulu ia i latou lava.

E sili pe a fai o nei mea faigaluega e faia i le palasitika faʻapitoa poʻo fafie. Pulumu mo faʻaaoga faʻapitoa e talafeagai foi. Le tau mo i latou eseese i le va 300-500 rubles ma luga atu.

Faʻapipiʻi i le itu o faʻatonuga - le vave ma le faʻafiafiaina faʻalelei

I le faʻaopopoina o mea faigaluega, faʻaoga mea faigaluega. E sili ona lelei mo le teuteuina:

  • mama / fusi
  • lauulu laiti lauulu uila
  • teuteuina le vaaia
  • 'ie.

Latou te le gata o le a tuʻufaʻatasia le iʻuga, ae latou faia foʻi le laulu sili ona manaia e ala i le faʻaopopoina o se faʻamanatuga faʻamanatu. Mo se faʻataʻitaʻiga, mafaufau pe faʻapefea ona matagofie le faʻatulagaina o se sikuea ma le pa, na ona selu le pito mulimuli ma faʻamau i se tamaʻi fulufulu. O le ata o le a aliali matagofie ma manaia, ae leai se mea lelei.

O se lautele fusi faʻamau e mafai ona faʻasaʻo pe nana le fofoga o le pa

Gauai atu! O aso nei, ua toe foʻi le faiga a le boho i aga masani. E aofia ai le teuteuina o laʻei lauulu ma le fesoasoani o fugalaʻau ma fasilaʻila susulu lanu ma ituaiga teuteu. E le faasaina le mea mulimuli (ma o nisi taimi e fautuaina) e sui i ofu manifinifi umi poʻo sikafu.

Styling - o le faamaoni fesoasoani

Le tele o ituaiga o mea teuteu faaonaponei e matua lautele. E le tau faʻalavelave se tagata le masani ai i le tagata faʻaaogaina i luma o le faʻaaliga o tagata ma, o le mea lea, alu ese ma le leai. Ina ia aloese mai se mea faʻapena, ia manatua le mea e ono manaʻomia faapitoa mo le teuteuina o faʻailoga.

Faaaoga mousse i tamai δόi e faatumauina le māmā.

  • fausiaina o se tusi faʻavae,
  • tuuina atu ni mea lamolemole,
  • fusi mulimuli - faʻasaʻo le iʻuga.

Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a manaʻomia e mafaufau pe faʻafefea ona tuʻu se sikuea puʻupuʻu ma se pa, ia faʻaaoga le varnish! Ae ui i lea, faʻaaoga se isi auala o le faʻaaogaina: faʻapipiʻi ou alofilima, fusi faʻatasi ma faʻamalosi lou lauulu. Ole taunuʻuga o le a lamolemole, lamolemole ma tumau.

O mea sese na pei ona taua i lalo:

  • soona faʻaaogaina tele o le oloa,
  • gaosi o lauulu uma,
  • faʻafesoʻotaʻi ma soʻo vaivai susu.

Waxes ma gels e sili ona talafeagai mo le faʻatulagaina o lauulu. Ole mea lea, latou te manaʻomia pe a e mafaufau pe faʻapefea ona fai se pu pupuʻu. Naʻo le faʻamago i se fulufulu male selu ile faʻatasi, ma togafiti faʻataʻitaʻiga ile wax / gel.

Wax o le a faʻaopopo fausaga i vaega taʻitasi.

Taua! Faaputuga oloa manaomia fua faaeteete. A itiiti sili oloa, ma e te le maua se faʻamaeʻaina tumau muamua-vasega taunuuga, ae o le faʻataʻapeʻape, "palapala" ulu.

A faʻapipiʻi i mea vevela, aua nei galo e uiga i le vevela puipuiga - o le a puipuia le loka mai le faʻamamaina aafiaga o le vevela.

Atonu e eseese ituaiga ituaiga o oloa:

  • vali vai
  • tioata suavai (malamalama manino emulsion),
  • le suauu.

O le filifiliga mulimuli e lelei mo ua leva ona mago. O mea muamua e lua e mo soo se ituaiga lauulu.

Styling metotia

Faʻavaeina o fesoʻotaʻiga ma le auvae e le o se mea faigofie. A maise pe a fai e te le masani i le laei fou lauulu. Ae e tele auala e fausia ai se sitaili fausaga ma manatua pea, tusa lava pe e te amataina le pisinisi mo le taimi muamua.

O le lalagaina o se sili auala lelei e pupuni tupu ai patupatu

Vave ma faigofie

O le sili sitaili sitaili metotia faʻaaogaina mea faʻaoga. Lenei e tatau ona e faʻatino ni nai faʻafaigofie laasaga:

  1. Faʻamago lou lauulu i le siiina o le pu i sina mea i le fufuluina.
  2. Tuu i latou i le itu saʻo (i le itu pe i tua).
  3. Faʻasaʻo i lauulu poʻo le sulu.

O se filifiliga faʻalavelave faʻafuaseʻi o le a aoga pe a fai o loʻo e mafaufau pe faʻafefea ona tuʻuina se uumi umi ina ia mautinoa e aua neʻi alu i ou foliga. A leai se faʻalavelave, mafaufau i isi filifiliga mo le faʻailogaina.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le la Bridget Bardot style e sili ona lauiloa. I aso nei, o lenei sitaili sa taʻu soo mai lava e Nicole Kidman, Kate Moss, Siena Miller ma isi tagata lauiloa. Ae, e aliali mai, e le tatau ona faʻatali se tasi mo se taimi mamalu e iloa ai le auala e faʻatulagaina ai se lavea i itu e lua: o le lauulu o mea e faia muamua!

Faʻalelei faʻalelei itu e lua

Fausia se sitaili sitaili pei o lenei:

  1. Faamamaina, laʻititi le susulu o filo i le fulufulu. Faʻamago mai le pito i lalo, siiina lauulu ma se selu lapotopoto.
  2. A toetoe lava a mago afu, vaevae le vaega i ni vaega se lua. E mafai ona faʻaʻeseʻese lelei pe tau le mautonu, faʻatasi ai ma le le vaeluaina.
  3. Fufulu lou lauulu, gauai eseese vaega i se tasi. Matau le itu o le ea tafe: e tatau ona ese. Muamua, sina mea i le taumatau (mo le taumatau taumatau), pe laititi i le agavale (mo le agavale).
  4. Fai le faaiuga mulimuli ma sina laititi o le varnish.

Solemana ulufafo

Taua mo le tele o lalelei o le auala e mafai ona e tuu bangs mo se afiafi i fafo, aso po o isi aso faapitoa. A uma mea uma, o le auiliiliga o se vaega taua o le ata, ma o lona untidiness o le a afaina ai le vaʻaiga atoa. Aemaise lava i tagata e ona se sikuea ma puʻupuʻu, laʻei faʻalelalolagi e feagai ma le faʻafitauli o mea.

Smooth kapeti ma pupula: manaia ma mamalu

O lenei sitaili o le a talafeagai mo tagata e ana le laʻau fulufulu ma ona eseese:

  1. Taulimaina manoa i le vevela vevela. E sili le faʻaogaina o oloa ma se faʻaata aafiaga.
  2. Faʻamago i se fulufulu mafolafola, siʻi i luga aʻe o lou ulu ma faʻatonu le ea mai luga i le ta pito i lalo. Fesoasoani ia te oe lava selu e ala i le seʻe ese mai le pito i luga o le ulu i le fesoasoani.
  3. Faasaʻo atoa matutu loka ma se uʻamea. Faataga le laulu e malulu ma faʻasaʻo le taunuuga ma le varnish.

Ae e le o faatatau lea ia i latou e le fefefe e faʻataʻitaʻi i ata.

  • Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te manaʻo e fai se foliga aulelei ma lalelei, faʻaauau i lalo:
  • Faaaoga sina mumu i le susu susu o lauulu i le “sasa” o gaioiga.
  • Faʻamamago lou ulu e aunoa ma le faʻaogaina o se selu: fesoasoani ia oe lava i ou lima, siʻi i luga ma faʻaitiiti teisi a loka.
  • Faʻagasologa pito o le lauulu atoa ma le faʻaao, ma tuʻu i alofilima o ou lima. Ia mautinoa e tuu ou auvae i lou muaulu.
  • Faʻaaoga se manifinifi manifinifi o se paʻi faʻaopopo. Tuʻu i luga aʻe o le pu.
  • Afai o lau faiga e sili atu fouvale - aua le teena lenei metotia o le folaina. Mulimuli i le faʻatulagaina faʻataʻitaʻiga, ae faatonu le ea i luga i taimi uma. I le faaiuga, sii au 'ie, fauina pito ma nonoa i le varnish.

O le puʻupuʻu uumi o le mafuaʻaga sili mo faʻataʻitaʻiga e le masani ai!

Faaiuga


E leai ni tulafono maʻi mo le fausiaina o se pa. I le mauaina o faʻavae tomai ma aʻoaʻoina le faʻaaogaina o mea faigaluega poto, e mafai ona e faʻataʻitaʻi i soʻo se auala, tuʻuina atu i ai ituaiga e le mafaamatalaina po o le lalagaina i totonu o le lautele vaega. O le ae mauaina mea manaia faʻaopoopo faʻamatalaga i le vitio i lenei tusitusiga.

Faʻafefea ona tuʻuina se pu tele?

O pulu umi e le masani o le faʻaiuga o se lauulu 'ulu mafaufau. O le mananao e aveese, o teine ​​teine ​​tuputupu ae. Ole mea la ua tupu, ua foliga le manaia le lalelei o le laulu ma unai. I le foia o le tulaga, aʻoaʻo e faʻalelei faiga masani. Faaaoga nei auala:

Fai se vaega sao. E le manaʻomia le taimi lenei ma e talafeagai mo aso uma. Vaelua ia bangs i vaega e lua ma fesoʻotaʻi ma isi vaega o loʻo. Fai se vaeluaga i le ogatotonu, pe faʻasolo atu i le itu taumatau po o le itu tauagavale. Ia toe faʻatuina ni manoa i le pito i tua o le ulu, e peiseai o loʻo fatufaina se mama. Pe faʻapipiʻi i itu ma le fesoasoani a le le vaaia.
Faʻataoto faʻataʻamilomilo faʻataʻamilosaga. Afai e te manaʻo e faʻaopopo le taʻalo i se vaʻaiga totoʻa, ona mimilo lea o laina i fusi. Ona fai lea o se vaega valavala ma saosaoa ia nonoa faʻapipiʻi i paʻu o le ulu poʻo le itu. Ina ia fausia se lelei foliga, mimilo ia filo, mulimuli i le tuputupu ae o lauulu.
Fai se vaeluaga i le foliga o le gata po o le zigzag. Vaelua ia curls i ni manoa, fesoʻotaʻi se pa ia latou. Faia faʻalelei ile lauulu susu. Uu matago, ua masani ile vaevaega masani, ole a le faalogo. Foliga le mamanu i se selu ma vaiti vaiti. O se vavae gaosi e talafeagai mo asiasi disco, talafeagai mo se matafaga aso malolo.

Afai ua tupu le lauulu lauulu, ma le pisia pe a mavae ni nai aso, ona fai lea o se vaeluaga i le foliga o se zigzag. O lea o oe e nanaina faʻailoga ma vaʻai ese mai isi i luga o aʻa.

Nana le mea i lalo o le auvae poʻo le polopolega. Fusi lou lauulu i tua ma faʻailoga. Filifili pe filifili. Ona piki lea o se fulufulu lauulu, se laulaʻau, se lauulu lauulu. Filifili asoa e fetaui ma foliga, lavalava, ato. Lea o le lauulu lauulu o le a foliga tutusa lelei. O lenei auala e sili atu le aua nei faʻaogaina pe a fai e faʻaali i lou muaulu.

Faʻafefea ona tui le uumi i lona itu?

O le sitaili sitaili faalagolago i le ituaiga o faʻata. Mo ituaiga taʻiala taʻitasi e ofoina mai ni filifiliga. O loʻo iai a latou metotia faigofie mo aso uma poʻo metotia faʻapitoa mo taimi faʻapitoa. I soo se tulaga, o le umi bang o se avanoa e faʻataʻitaʻi ai ma faʻaalia ai le fatufatu.

Faʻafefea ona tui le uumi i lona itu?

Fai se solofanua. Ave se loka o lauulu e tafe mai le pito i luga o le ulu i le muaulu. Le isi, faʻaaoga se selu ma uli laiti, fai se selu. Ona tuu le curl i lona itu, faasino pito o le lauulu i tua. Fai sina galu. Loka le nonoa i le fulufulu lauulu faia o le lipine, e le o vaaia. E mafai ona e faʻatagaina le soʻau ia tupu i le laulu, faʻamama ia ma se lautele lautele lauulu, o le fulufulu mata poʻo le satin lipine.
Faʻaaoga le kolosi e kolosi ai metotia. Ave 'au ma vaevae atu i le lua. Ona faatonu lea o laina i le itu, tuu le tasi vavae i le isi. Faʻamautuina le faʻapipiʻiina faʻapipiʻiina i mea manifinifi le vaaia. O pulou ma maa poʻo isi mea teuteu o le a faia. Laugatasi le vaaia le vaaia, lelei faataatitia i se auala faʻapitoa: i le foliga o le aufana, Kerisimasi laʻau, sela. Ina ia taofia le laulu mai foliga vaʻai, faʻamau ou laupepa e fai ai se faʻavae maualuga.
Faaaoga se susu susu. O lenei metotia e aofia ai le faʻaali i uʻu uma. A leai, o le laulu lauulu o le a foliga valea: e oo lava i lauulu ma 'ulu lauulu. Mo le faia o le sitaili, faʻaaoga mousse poʻo le fulufulu e faʻamama ma faʻamama ai 'au. Ona faʻamamago lea o lou lauulu, ma fai ni vavae le tutusa ma ou lima. O faʻailoga e pa'ū foi i lalo o sitaili. Ile laasaga mulimuli, tago malosi ma ave i ona autafa. Faalelei le lauulu laulu lea e iai i le fulufulu poʻo le vaega lauulu.
Tulei le au. Ave le eletise eletise ma loka le pau. Faʻasino atu ia curls i totonu poʻo fafo atu. I le 15 minute aveese faʻataʻapeʻape ma selu le auu i le faʻanaunauga manaʻo. Ave coils o lapoa lapoa e maua ai curls tetele.

Aulelei pe a tuu se umi bang?

A o le i amataina le faʻatulagaina, faatino laʻasaga manaʻomia. E aofia ai le faʻamaluluina, faʻaogaina o mea teuteu ma feula-faamago lauulu. I le teuteuina o le laulu i se tulaga e tasi, faʻanusuina le fulufulu faʻaiʻu i se laulu e teu.

Aulelei pe a tuu se umi bang?

Fausia se sitaili retro. Vavaeese le auvae mai le vaega totoe o le lauulu. Ona fai lea ole siʻusiʻu maualuga, faʻamau lelei ile lautele lautele ole fusi poʻo le afifiina se sikafu. Selu auu ma toe faafoi mai, faʻataatia se faʻailoga. Faʻamau i le pito i luga ma ni lauulu e le vaaia. Afai e umi tele le au, ona faʻapipiʻi muamua lea ma faʻasaʻo. Ona fai lea o le solofanua. O le isi filifiliga mo le teuteuina o laʻei o lauulu o le faʻaogaina o ni ie manifinifi.
Faʻapipiʻi se Farani poʻo se tamaʻitaʻi Dutch. I le amataga, fai se valavala, ona vaevae lea o 'au i vaega e lua. O lenei ua lalagaina i le pito pito i luma o curl. Le ituaiga o lalagaina o Farani braid e tutusa ma le spikelet metotia. O le eseesega o le e uuina vaega o curls i le tasi itu. O le eseesega autu i le va o le aufailotu a Dutch o le itu o ia manoa i totonu, ae le o luga. Ufiufi se tasi puaa poʻo le lua, tuʻu i ai le isi itu: tuʻusaʻo, i le itu, i le isi itu.
Fai se laulu seleni a Venetian. Ina ia faia lea mea, vaevae ia bangs i vaega tutusa. Ona ave lea o uʻu o loʻo i le itulagi faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi i faʻailoga. Maua faʻalua utupoto mai itu e lua. Ave se tamai loka ma feliuaʻi i tua, faʻamautu ma lauulu i le pito i tua o le ulu.

Mo se taumafataga i le faleʻaiga poʻo se mea e fiafia ai, e talafeagai lelei le filifiliga lea. Faaaoga gel i luga susu susu. E tatau ona ufiufi atoa le lauulu ile laulu. Ona vaevae lea o 'au i ni manoa ma faataatia ia i ni ituaiga eseese. O le faʻamatalaga masani o se sikaili i le foliga o se galu o loʻo i le tasi itu. Ia mautinoa o le vaega o totoe o le laulu e le tu ese mai le sitaili filifilia. I lalo o lenei metotia, ua talafeagai pe a fai saʻo ai ni manoa i le pito i tua o le ulu, fai ma studs ma maʻa.

Faʻafefea ona fai se uumi umi ma se laulu vavae ma uʻamea?

O teine ​​e iai lona lauulu laʻititi foliga e faigofie lava le foliga fou. Ua lava ave le uʻamea ma faasaʻo ni 'auʻau. Ae o laina uumi e faʻaputuputuina i se uʻamea, solo fulufulu, selu ma isi masini. Mo lenei, faʻaaogaina o faitoga ma faʻamau auala.

Faʻafefea ona fai se uumi umi ma se laulu vavae ma uʻamea?

Ave se pulumu fufulu, ona susu lea o le pa. Le isi, fai i luga o manoa ma se fulufulu ulu. Faʻaaoga lou selu e teuteu ai lou lauulu i le itu saʻo. A iai ni ou loka, ona faʻapena lea o au mea e faʻataʻoto ai le auvae, selu tuʻusaʻo pe o lona itu foi. I le faʻatulagaina o le sitaili faʻaiʻuga ma le aua le tuua e aunoa ma se fulufulu ulu i le muamua ili o le matagi, vele le mea palu ma varnish. I le taimi o faʻapipiʻiina, suia le aafiaga o le hairdryer. Muamua, togafiti lou lauulu i le ea mafanafana, i minute mulimuli - malulu.
Ina ia faʻataʻatia se sasa sao ma le mafiafia ma se laulu vavae, vaevaeina i ni vaega se lua faalava. Ma faʻamaumau le pito i luga ma se fulufulu ulu, faʻafesoʻotaʻi ma isi vaega o le manoa. Sosoo ai, ki le fulufulu laʻititi i le saoasaoa ma faʻamago le 'au, faʻailoa mai le ea mai totonu. I le faʻaogaina o se selu, faʻataʻitaʻi pe gagau ia curls. Le isi, ave le vaega lona lua. Aveese le fulufulu lauulu ma faʻatonu le ea mafanafana mai luga i luga.
Ina ia faʻaogaina le uʻamea, faʻamago ia iko. Aua le faʻaaogaina le masini i luga o susu susu. O le uʻamea e le gata e faʻamalieina ai le auvae, ae ia faʻamalosia ai foʻi. Aua nei galo o le masini e afaina ai lauulu. O le mea lea, aʻo leʻi faʻaaogaina, apalai se sui puipuia vevela i luga o le au A uma ona faʻaosofia le faʻamama uʻamea, ona faʻafaigofie lea o le paʻu ma usitaʻi. Tuu fasi manoa i soʻo se itu ma faʻasaʻo i le styling agent.

Faʻafefea ona tui se uʻila umi?

E i ai ni filifiliga mo le faia o le faʻataʻamau malosi. Ina ia le alu ese i fafo i le aotelega o sitaili, ona faʻaaoga lea o se fulufulu ulu. Faʻafefea ona tui se uʻila umi?

Ave se selu ma uli laiti ma vaevae ia faʻailoga i ni manoa. Faapipii lauulu folo i kuluma taitasi. O le isi laasaga o le faʻaali tutusa lea i le mafanafana ea mai aʻa i pito. Faatasi ai ma lenei selu faʻatonu tulaga o soʻo se tasi. I le taimi mulimuli o le faʻapipiʻiina, faʻalelei ia bangs ma varnish. Aua le faʻataʻitaʻia le ea vevela i luga o lou lauulu. Lenei e taitai atu ai i le mea moni o le slanting finge o le a gagau i fasi, milo lava ia i isi itu.

Ole auala lenei e fetaui lelei mo valiina pe faʻapipiʻi manoa. Faaaoga fulufulu lauulu ia solo mago. Ona gagau lea o faʻailoga i ni manoa e eseʻese le mafiafia ma le umi. Tuu i ou tafatafa pe tuu foi i lou muaulu. E le manaʻomia le faʻapipiʻi atili. A talafeagai, fetuʻutuʻai le laulu ile ao. E le pipii ia lau i uʻamea, ma o lea, faʻatagaina oe e faʻataʻitaʻi lauulu e aunoa ma le faʻaopopoina o tupe.

Beveled bangs manaomia sitaili. A leai, e ave le tele o avanoa i luga o foliga, tapunia le iloiloga, ma faalavelave i le faʻasaʻo o le ulu. Afai e leai se taimi mo le lalelei, ona lalagaina lea o 'auʻau i se fili, pe afifi i luga ma se galu ma tuʻi ma le le vaaia.

A filifilia se sitaili metotia mo umi uila, mafaufau i foliga o foliga. Stylists iloa pe o a metotia nana le atoatoa pe faamamafaina foliga foliga. O le mea lea, feutagai ma le matai poʻo le a le ituaiga sitaili e talafeagai mo lau lauulu. O le polofesa o le a avatua fautuaga i le auala e faʻamamafaina ai le tipiina o mata, nana le maualuga o le muaulu, vaʻai ma vaʻaia foliga o le talavou.

Oti pipiʻi

Faauupegaina ma se fulufulu ulu, auli, fufulu ma teuteu, e mafai ona e amata faataʻitaʻi ma teuteu filifiliga mo ni mea. Muamua bangs e tatau ona fufulu. Ona faʻaaoga lea mousse i le lauulu ma faʻatali seʻi mago teisi.

Faʻapea o se filifiliga i aso uma, o le pa ili i faʻataʻitaʻiga e matua fetaui lelei, aua o loʻo taofia le voluma e aunoa ma ni fesoasoani.

A paʻu mafiafia lava mafai ona tuʻuina ma se fulufulu, avatu le tele i aʻa, faʻaaogaina se selu lapotopoto, ma faʻamago le pito, faʻafili latou i totonu. Pe faʻaoso faʻalelei saʻo lava oe ile uʻamea.

Mo le iloaina o se ata faʻafiafia afiafi i luga o le pulu fulufulu pulu, o le umi faʻataʻamilomilo pa e mafai ona tuʻu i le itu masani ma faʻaloaloa atu i le umi atoa ma le uʻamea. Liliu pito i luga ma faʻalelei i le varnish. Aoga lelei pe a faʻapea o se uila e pupuni ai le mata.

O le a faʻapea foi le manaia o le au faʻata pe a suʻina i tua o le taliga ma faʻamautuina i mea le vaaia, ma ufiufi i lauulu mai luga.


O loʻo saeia ni 'auvae faʻapipiʻi i luga o laʻau tipi faʻataʻamilomilo soʻotaga puʻupuʻu e mafai ona faigofie ona faʻataʻatia ese i ni vavae' eseʻese ma faʻamautu ma se gel. Na ia faʻaali le foliga faʻavalea, ae faʻaopopo i le faʻatusa o le le mafaufau.

Ole bang-mohawk foliga malamalama lelei ma teteʻe ile laulu laititi. Ina ia fatuina, faʻataʻitaʻi se pulu basal, ave le lauulu mai le muaulu toe toso i luga ma siʻi maualuga luga. Faauʻu aʻa i le varnish, ma faʻapipiʻi solo i pito.

'Au i tua

Ua matua taʻutaʻua lata mai nei e selu le paʻu i tua. O lenei sitaili e le tele se taimi e alu ai, ae foliga matagofie ma tumau ile aso atoa. O le mea taua o le faia o se faaputuga lelei mai tua o le ulu i le muaulu. O le umi o le au, e faʻateleina ai le tele.

Sii i luga manoa i luga o laʻau, selu, taoto le lauulu i tua ma lamolemole pito i luga. Faʻamau pito o le lauulu i le le vaʻaia ma faʻalelei ma varnish. O isi uma lauulu e mafai ona tuua pe ete aʻe mai ile siusiu.

O se umi umi, taoto i autafa ma tua, foliga sili atu lemu. Faamamaina o bangs e tatau ona mago i se lapisi selu ma fai se tamai faaputuga i luga. Ia milo i manoa i se laina le fufusi ma tui luga o le taliga i se lauulu lauulu manaia.

O le mausali o se masani, e lamolemole ai faʻailoga i le tasi itu. Ua mago lauulu i le tasi itu, faʻatonutonu se tafe o le ea faʻamalosi i luga o manoa. O laina saʻo e toso i le tulimanu mai le laulu e oʻo i le malumalu, ae faʻamautuina i latou i le lapoʻa.

O fulufulu-maulalo lauulu e faʻamalosia i le selu ma fulufulu vaivai, ma pito o loʻo faʻapipiʻi i tua o le taliga ma faʻamau i se kilipa. O lenei sitaili faia foliga sili atu maaleale ma femalagaiga, o lea e masani ona faʻaogaina e faia ai lauulu faaipoipo.


O le au faʻapipiʻi i le pin-up style, lea e i ai foliga o se curl, foliga muamua. I lenei filifiliga, oe manaʻomia se curling iron. Twist the bangs, nonoa ma varnish ma aveese ma le faaeteete curling iron ina ia aua le faaleagaina le curl. Saogalemu loka le auu i le le vaʻaia.

O le mea muamua o le curl o le a lelei faʻaopoopoina i le lua curls tatala ma se laupepa tele i le tua o le ulu i le tuʻufaʻatasia ma se laei o le "soloch".

Lua itu

Ole faigofie filifiliga ile sitaili vaeluaina o le laulu atoa ole lauulu i le mafolafola poʻo le itu valavala, sosoʻo ma le sosolo i le uʻamea.
O le sulugatiti e fefiloi masani ma sitaili o le a foliga tutusa lelei.

Ina ia faʻataʻatia se uila umi, o loʻo vaevaeina i le afa, faʻamago faʻaputuga ma se laulu vavae ma vaevaeina i ni vaega tutusa se lua. Faauupegaina ma se selu lapotopoto, milo pito o le lauulu i fafo. Toe fai lenei faiga ma vaega e lua o le pa. O le mimilo mama i se vinisi, faamama ma le faaeteete ia manoa.

Nofoa faʻaoso

Ole tele o au e au mai a itu o le a faia retro faiga. I luga o lauulu susu, apalai mousse ma feula mago. Ma, faatasi ai ma le fesoasoani a se uʻamea, fai galugalu galu i luga o 'au, faʻapipiʻi o' au, i le tasi, ona sosoʻo lea i le isi itu. Aoina uma lauulu i totonu o le talo, ma faasaʻo le pa i se kilipa i tua o le taliga poʻo i tua o le ulu.

Oloa i luga o puʻupuʻu

Pigitails foliga foliga ese i luga ole uila umi. Ma le isi, e tele lava filifiliga mo lalagaina.

E mafai ona amataina lalagaina mai le malumalu ma mai le ogatotonu, faasolosolo ona aoina uma curls i se fili ma faʻavasega mata i se lala matagofie.

I se faʻaopopoga, ina ia vave aveese se bang umi mai foliga, e mafai ona vaeluaina i ni vaega tutusa se lua. Ufiufi afu faataamilo i le ulu ma fesoʻotaʻi ma se manoa paʻu i tua o le ulu.

Faʻafefea ona fai se pa ma se manu lamolemole?

O le faiga masani o manoa e sosolo i le superciliary arches poʻo le ufiufi i latou, e talafeagai mo le faʻaitiitia o le maualuga o le muaulu, ae o loʻo faʻamamafaina malosi le umi o le isu, faʻapea foʻi ma le mamafa o le auvaega. E le gata i lea, o loʻo nana faʻamau se vaega o foliga, o le mea lea e le manaʻomia i tagata e ona foliga puʻupuʻu. O a fulufulu ma uumi o lenei ituaiga e mafai ona faia?

Galue faʻatasi ma itu taʻitasi

O le mea lea, o le teuteuina o le tele o lauulu e filifilia tusa lava pe a le mea e saunia ai, ma le mea mulimuli e faigofie lava ona faʻaloaloa atu i le fesoasoani a fufuluina (lapisi selu) ma se fulufulu fulufulu. Faʻasalalauga lautele, talafeagai lelei mo soo se fulufulu: Ma i fulufulu uila, ma lalaga faʻaʻoleʻole, ma faʻapea lava ma le faʻatupu vevesi i luga o lona ulu, e foliga lalelei lava.

Pau le faʻafitauli o le le mafai ona faia uma ituaiga o lauulu: mo lauulu lauulu e leai se uiga o le faʻalautele uʻamea, talu ai o le teuteuina o le a le umi se umi.

Lalagaina i le tele o lauulu

Faigofie mo tulaga pe a manaʻomia ona e tatalaina ou foliga, pe naʻo le manaʻo i se mea fou. Pe mo i latou na amata tuputupu ae pito i luma, ma latou foliga vaʻaia ma sui i foliga "mama". O le auala pito sili ona faigofie o le selu i tua o le au faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi i se mea e sopoia ai le soʻona vaʻai: e masani lava ona vaʻaia le aitia lea i tulivae ma fusi, talu ai o mea le vaaia e manaʻomia e faʻasaʻo i luga o mea faʻaalu.

Faʻafefea ona faʻataʻitaʻia se uila umi i le minute? Toe tuu ma faʻamau ma fusi, poʻo se fusi lautele, ae tatau ufiufi pito o filoa leai o le ata o le a iʻu e foliga mai e le mafaamatalaina.

Afai e pa'ū se pulu sasaʻo ma se lauulu, e tatau ona fufulu tuusaʻo. Tupu galuega.

Mo le faʻaleleia atili, ua fautuaina e faʻaaoga le busa poʻo le mousse, ae ia manatua latou tuʻuina se moli "pepa" ma manaʻomia se asiasiga i le taele ae le i toe teuteu (le aso e sosoʻo ai).

Faʻamatalaga faʻapitoa

Afai e te manaʻo e faʻaleleia tulaga o lou lauulu, e tatau ona vaʻai faʻapitoa ile shampoos e te faʻaogaina.

Se taufaʻafefe foliga - i le 97% o ituaiga lauiloa shampoos o vailaʻau oona e faʻalataina o tatou tino. O vaega autu e mafua ai mea uma faʻaletonu i le igoa ua filifilia o sodium lauryl sulfate, sodium laureth sulfate, coco sulfate. O nei vailaʻau e faʻaumatia le fausaga o lauulu, lauulu e malepelepe, leiloa le faʻamalosi ma le malosi, o le lanu e mou ese. Ae o le mea sili ona leaga, o lenei muck e ulu i le ate, fatu, mama, faʻaputuputu i totoga ma mafai ona mafua ai le kanesa.

Matou te fautua ia oe ia mumusu e faʻaaoga le tupe lea e iai nei vailaʻau. Talu ai nei, na faia ai e le au atamamai mai le matou ofisa faatonu se auiliiliga o le shampo-leai se sulfate, lea na muamua ave tupe mai Mulsan Cosmetic. Le na gaosi o uma-faalenatura teuteu. O oloa uma e gaosia i lalo o le saʻo lelei tulaga pulea ma tusi faamaonia polokalama.

Matou te fautua e asiasi i le ofisa aloaʻia i luga ole laiga mulsan.ru. Afai e te masalosalo i le natura o au mea teuteu, siaki le aoga o le aso, e le tatau ona sili atu i le tasi tausaga o le teuina.

Fola faʻapipiʻi ituaiga filifiliga

A faʻailoaina ni uʻimata uʻumi, o le a avanoa i le tele o ituaiga, aʻo agaʻi malie atu i le tele o lauulu ma mafai ona faʻaogaina i le tele o lauulu. Ae faigata tele ona ofuina pe a le taoto: e aofia ai vaega o foliga ma e faʻalavelave i le vaʻaiga, o lea e tatau ai faʻaititia fix ia.

O se masani masani auala o le faʻataʻitaʻiga o faʻataʻoto umi, lea o loʻo vaevaeina i ni manoa, e lalagaina faʻafoliga i le tele: mo se faʻataʻitaʻiga, e faia ai le lalaga faʻapipiʻi-paʻu poʻo le itu lalaga masani mai le malumalu. E mafai na toe suia i latou. galuea masanie fesoʻotaʻi i le pito i tua o le ulu, i totonu o le uumi ila au faʻatasi foi e matua faʻamamaina.

I lea tulaga, e lagona tutusa galu ma le ie autu o lauulu, ma 'ie, lea o le a faʻasaʻo i tafatafa o laina ma varnish, o se faʻaiuga o ia o le a tuʻu faʻatasi ma latou. Ae ui i lea, e mafai ona e le faʻatumauina ae naʻo le fati e tasi. O lona faʻatonuga e le faia se sao: o le faʻataʻamilomilo i fafo o le a tatala ai foliga, ma totonu e lelei mo fulufulu lavelave.

Faʻaloaloa

O lenei manatu e sili ona talafeagai mo sitaili, i le laulu aveʻesea mai le tagata (eg maualuga maualuga). O fusi uumi ua ufitia ai uamea faʻapipiʻi na avea ma faʻaavanoa lelei o foliga ma faʻaauau ai laina laʻasaga faʻamatalaina mai le lauulu lauulu. Ina ia puipuia le lauulu o felelei ese, e tatau ona sausau i varnish ma faʻamalieina ma lauulu faalenatura.

O le filifiliga o le afiafi, aua e manaʻomia le tele o varnish. O fusi e selu faʻaeteete i aʻa i totonu (mai i foliga), pe a maeʻa toe amata e aunoa ma le faʻaititia o le voluma, ma sulugatiti o loʻo faʻamalieina luga o le pito i luma. O loʻo faʻatumuina i latou i le lapoʻa seʻia oʻo i se lagona faʻaputuga o fausaga, o se iʻuga o le mea e le o ese ai faʻailoga mai le pulu tele i le taimi sili ona le talafeagai.

Curl mamanu e fai

Mo aso uma, e le tatau ona faʻaogaina lenei tekonolosi, ae e lelei tele mo se sauniga e alu ese ai. O 'auvae e vaevaeina i ni vaega o manoa, o loʻo togafitia i se gel i se susu susu (atoa) ma faʻatulafonoina mamanu folasia i luga o le ulu.

Lenei e sili ona lelei faia i soʻofaʻatasi ma le aoina o laʻasaga: mo se faʻataʻitaʻiga, o se lamolemole lamolemole poʻo se Falani fulufulu. Ia mautinoa o mamanu i se tasi itu pe o se isi e iai se fesoʻotaʻiga ma lauulu lauulu.

O le faigofie faiga o se lauulu i se uumi umi o le masani masani tuueseeseina o le tele atoa o lauulu ma i totonu o le itu vavaeeseina ma mulimuli ane faʻaloaloa ma le uʻamea. Ua maeʻa faʻafefiloi manoa o le soʻotaga, ma o le mauaina o latou pito o le a faigata tele. Ma ia latou le tilotilo ese mai le faʻapipiʻi, ia mautinoa e sipai i latou i varnish.

O a au mea?

O le galuega a patupatu e le gata i le teuteuina o lauulu ma nana le le atoatoa o le paʻu (moles, maʻila, fuafua,) ae o le faasaʻoina foi o foliga o foliga.

Afai e te le fiafia i ou foliga vaaia, o lona uiga e le tatau ona suia radically le lauulu pe lauulu. E lava le filifilia o le sili ona lelei le umi ma le ituaiga o bangs, atoatoa mo oe i foliga, umi ma fausaga.

Pa saʻo

O le tipi o 'ie e faia i foliga o se laina sao, a o le umi e le afaina. O le sasa sao e mafai ona puʻupuʻu, i le ogatotonu o le muaulu. Tele filifiliga masani - i le maualuga o mata o mata pe lalo o le a faʻaopopoina atili sili faʻateleina ma mea lilo i le ata.

Manulele 'au

O lenei ituaiga foliga sili atu le aoga i le tuʻufaʻatasia ma le laʻau saʻo, ae e le tuʻufaʻatasia ma foliga uila curly.

Le manaʻoga autu mo a slanting bang o atoatoa lamolemole ma le faʻamaoni, o lona uiga, e le tatau ona paʻu 'ese i loka.

Asymmetric 'au

Faiga masani atoatoa mo lauulu lauulu. O lenei filifiliga e manaʻomia ai le laʻei i aso uma ma mea teuteu tino ma se fulufulu ulu. O le taimi lena o le au foliga o le a foliga atoatoa.

O se mea taua o loʻo faia e pito o le au. Faatasi ai ma le fesoasoani a sitaili meafaigaluega, e mafai ona mimilo i lalo pe tuua i latou mafolafola. E mafai ona savali i totonu o le tipi ma faʻamalu seleulu pe tuʻu i luga saʻo.

Faʻafefea ona tuʻuina se pu?

Ole po nei ole tekonolosi e maua ai le fashionistas ole lautele lautele o mea faigaluega e faʻafaigofie ai i aso uma tausiga mo latou foliga vaaia.

Ma faʻaopopoga, o tamaʻitaʻi teine ​​o loʻo tuʻuina atu i ituaiga eseese o mea teuteu e mafai ai ona sefe lou lauulu mo le aso atoa.

Na matou tuuina ni faʻailoga faʻataʻitaʻi

Lenei lomiga o bangs lava ia o se teuga o le lauulu. O le galuega a le teine ​​o le faʻasaʻo teisi o loka, fai a latou lava, ma ave iai le aofaʻi.

Ina ia faia lenei mea, e te manaʻo i se selu, fulufulu faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi sui. Ina ia fausia se sitaili atoatoa, o lauulu e tatau ona laʻititi susu.

Faʻapipiʻi le faʻapipiʻi i fulu mo le faʻaaogaina ma faʻaaoga se selu e lamolemole ai i le manaʻo.

Fai se fulufulu ulu e ala i lou lauulu, faʻatonu se vaitafe o le ea vevela mai aʻa i pito.

Mo sitaili mo aso uma, ua lava ma totoe le faʻamama pulu ma se selu mafolafola ma faʻanusisi ia ma fulufulu.

Tuu se mea sao

E faigata tele ona taʻi tutusa le pulu, e aunoa ma le oso aʻe o ni loka. Ole mea lea, e sili atu le vaevaeina ole faʻapipiʻi gaioiga ile 2 vaega.

Muamua, faʻamamago le vaega pito i lalo o 'ie, punou pito i totonu ma se selu, ona alu lea i le pito i luga.

Faʻasaʻo le tafe o le ea vevela i luga faʻamalosi. Ina ia faʻamalosia le iʻuga, faʻaaoga fulufulu lauulu.

Styling puʻupuʻu bang

E tele auala e taʻoto ai se pu pupuʻu, lea e masani ona faia i le mafolafola tipi.

Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻatasi ai ma le fesoasoani a mea teuteu mea sili ona lelei, e mafai ona e faia se ata iloga ma le pa i le tasi itu, vaevaeina i ni vavae ese.

O se faiga e sili atu le soona faʻatauvaʻa ma luʻitau o se puʻupuʻu puʻupuʻu i foliga o le "Iroquois". Ina ia faʻatino lenei filifiliga, faʻaaoga se selu mafolafola ma lauulu sipela poʻo faʻamamai. Faʻaaoga se selu, fai se faaputuga malamalama ma faʻasaʻosaʻo.

O sea foliga foliga foliga lelei. Na ia faamamafaina le ova o le mata, sili atu matala ma agamalu.

Faʻafefea ona fai se mea umi

Mo le faʻailoaina o lenei ituaiga o bangs, e tele foi filifiliga. Umi tuuina atu le avanoa mo le faʻaaliga o mafaufauga ma mafai ai ona e faia le sili ona eseese ituaiga o sitaili.

O le auala muamua - taliga umi ile tasi itu

A o le i teuteuina, fufulu ma faʻamago lou lauulu. Vavaeese le 'au mai isi vaega o le curls ma fai se selu i aʻa tele ma le selu mafolafola. A maeʻa, faʻapipiʻi le lauulu i le tasi itu ma faʻalelei le iʻuga ma faʻauiga auala.

O le mea ua tupu, ua e maua ai le tele o 'au faʻamau e talafeagai i lalo o le uumi o le laulu ma lauʻeleʻele seleʻulu.

Lua auala - masani tuʻusaʻo

Vavaeese le 'au mai isi vaega o le lauulu, salu lemu i le vai ma faʻanusisi i sina tamaʻi laʻau.

Faʻaogaina se selu ma nifo masani, faʻasalalau le faʻaalu i luga o lou lauulu ma feula faʻalelei, taumafai e fai le tipi e tusa lava pe mafai.

Auala lauiloa e fausiaina ai ni pu

Matou te ofoina atu ia te oe ni auala e faʻailoaina ai ni pulu o le a fesoasoani ia te oe i se tulaga i le mea e te manaʻomia ai ona vave faia se lalelei ma manaia laei.

Faaee "Curls"

E pei ona taʻu mai le igoa, faʻaaogaina lenei metotia oe mafai ona tuʻuina atu i le au tautau se foliga ofoofogia.

Ole ituaiga sitaili lea e masani ona faʻaogaina e le fanau talavou e taumafai e tuʻuina atu a latou faʻatusa e sili atu le taʻaalo ma le talavou e fiafia iai.

Ina ia fausia ni curls i luga o se patini, faʻaputu auala (foam poʻo le lauulu mousse) ma se curling uamea o le a manaʻomia.

Faʻasalalau se puʻupuʻu o le oloa i luga o le lauulu ma faʻaaoga le curling iron e fai ai ni manifinifi manifinifi. O le ae mauaina se foliga mataina faʻaata fiafia.

Ina ia faia ni laei matagofie ma sili ona lelei i aso uma e le o se mea e manaʻomia ai le faʻaalu o tupe i tagata lalelei ma lauulu.

E lava le puleaina ni nai auala o le sitailiina o pulu ma e mafai ona e fatuina ni ata tulaga ese oe lava, e aunoa ma le suia faʻavae o le umi o lou lauulu.

Long bangs o se vaega o eseese lauulu

  • Masani (tuusaʻo) - faʻapipiʻi lelei le muaulu, avatu le oval o foliga sili lalelei,
  • Faʻamatalaga - talafeagai mo teineiti ma se foliga faʻataʻamilomilo foliga,
  • I le itu - o se filifiliga moni mo se tafatolu foliga foliga,
  • Picabu - nana ona mata, foliga foliga lelei, ae le mafanafana. Mai ia te oe mafai ona faia se maualuga maualuga.
  • Ua saeia - tosina atu le vaai i le pito i luga o foliga, fetaui lelei mo teineiti e iai lona auvae mamafa, ma paekae tetele.
  • Fulu - manaia ma le masani ai, talafeagai mo teineititi ma soʻo se ovalo.
  • Bohemian chic - mo fulufulu i mata mata. Lagona, foliga matagofie.

Picabu e matua manaia

Matou te faia le faʻailoaina ma le fesoasoani a fatu o fulufulu lauulu i itu e lua

O lenei fulufulu lauulu e talafeagai mo teineiti e umi le laei, aua o lauulu e potopoto i lona lalagaina o le a foliga puupuu.

  1. Fulufulu le lauulu, vavae ese 'au
  2. Amata lalagaina se puaʻa: fausiaina se tasi manoa, aoina mai le auvae ma se vaega o le vaega o totoe o le lauulu, ona vaevae lea i le afa, fatu se piki.
  3. Fai lalagaina, faʻaʻatoa le puʻeu ma ni manoa fou. Ina ia faia le pigtail sili atu matagofie, fatuina o laina manifinifi,
  4. Ua fili faʻapipiʻi "spikelet" ma se fulufulu ulu, varnish.

E tatau ona uʻumau ia nonoa ina ia aua neʻi lalafi laʻei le laulu. Ina ia faia lenei mea, ae e te leʻi fili, e mafai ona e togafitia le laulu i le sitaili sooupu pe naʻo le susu o le laulu.

O loʻo tatou faʻatinoina le faʻatulagaina ma se faaputuga ma isi uiga

O le Bouffant o se elemene manaia tele e fiafia tele teineiti e fai. Ina ia faia se sitaili lauulu, siitia le solo, fai se faaputuga, nonoa ma se manaia lauulu lauulu, ma faʻalelei i le varnish.

Faufautua! Aoina mea uma e le selu, siʻu pe naʻo le pulu.

Na matou tuuina se mea umi i le sikuea: iloiloga o matagofie

O le Long bang e matagofie

E oso le auvae i luga o loʻu auvae, o aso uma ou te tuʻi ai i autafa ina ia aua neʻi afaina, pe ave aʻu i luga Ma luma atu ou te faia o le foam faataatitia e faaopoopo voluma. O nisi taimi ou te ea uma i luga lauulu uma. Ma ou te le i alu e moe ou te faia se tarako. I le taeao ou te faʻapipiʻiina i lena mea, e aliali mai i se matagofie, ma na ou toe tuʻi foi i le itu. O laʻau pe a uma le puʻupuʻu e laʻititi laititi, ina ia maua ai manoa matagofie.

Ma ou maua ai malosi malosi. Mo sitaili, ou te faʻasaʻo i se uʻamea, talu ai e leai se mea e faʻasaʻoina ma se selu masani ma le laulu vavae. E muamua ona ou faʻamamago le auvae i se mea e fulufulu mafolafola, ona seʻi lea o le selu (o loʻo pei o ni fagu, ae i se fulufulu mafolafola, e faigofie ia te ia ona toso ese ona manoa), vele ma faʻasaʻo ma se uʻamea. Lauulu lamolemole e maua!

Ou te faia faapenei:

  1. Muamua, o loʻu ulu, pe na o ni paʻaga,
  2. Ua ou faʻamamaina i se lauulu ma se pulumu tele (o loʻo ou uuina le Prior i le tasi lima, o le pulumu i le isi),
  3. Ou faia faʻasaʻo ma le uʻamea, ou te faia ni laina i le tele o laina, ou te faia le faʻavaeina o laina taitasi tuʻu ese,
  4. Ou te faʻasaʻosaʻo ma se mea e faʻatau ai

Moni, afai ou te maua i le timu po o matagi malolosi, o le laei o loʻu laulu foliga o le a vave alu leaga, o le pito toe avea e pei o se mamoe poʻa.