Lauiloa

100-tausaga le lauiloa: o le a le mea lilo i le selu i tua o lauulu?

O se tasi o mea fou lauulu-faiga - fulufulu i tua lauulu e mafai ona manatu e sili ona faigofie fai lauulu. O lona aoga o le vavai: e tutusa lelei fetaui mo aso uma, pisinisi ma foliga vaʻaiga. Ae peitai, o lenei sitaili sitaili e le mo tagata uma. Matou te taʻuina ia te oe poʻo ai e aulelei i lenei lauulu ma faʻafefea ona selu lou lauulu i tua ina ia foliga le iʻai ma manaia.

O ai e le ofi se laulu ile laulu e selu lelei ile laulu

O le selu o loʻo faia se laulu e faia i se taimi puʻupuʻu i luga o le laulu o soʻo se umi. E aliali mai o se ata uiga ese, talafeagai mo taimi mamalu, ma mo galuega masani i aso uma. Ae o lenei sitaili e le faʻatagaina ai ona foliga lelei tagata uma.

O le ulu ulu mafanafana e faʻaalia atoatoa le oval o foliga. Uma sese i le paʻu ma le atoatoa o foliga o lo o faʻaalia i le lautele, ae e tusa lava pe o lenei le autu autu contraindication. O le a se isi mea e tatau ona taofi mai le faʻaaoga Slicked toe i luga o lou curls?

  • Manatu botdes patches
  • solia o lauulu tuputupu i luga o le muaulu laina,
  • lauulu e seasea mai le fanau mai
  • faʻaata o taliga
  • taamilosaga foliga, tafatolu pe faatafafa foliga - o se taimi e filifili ai se isi lauulu laʻasaga.

O le mea moni, o tausaga e faʻatatau faʻafitauli i le muaulu o le a faʻaleagaina ai le ata atoa, o le mea lea, o tagata talavou poʻo tamaʻitaʻi latou te vaʻavaʻaia ma le faʻaeteete o latou foliga o latou selu o latou lauulu i tua.

O le toe faʻafoʻi mai e tele lava le talavou

100-tausaga le lauiloa: o le a le mea lilo i le selu i tua o lauulu?

Le faiga o le selu o lauulu i tua - Toe paʻepaʻe i tua, faaali mai e tusa ma le selau tausaga talu ai. O le sitaili na o se manuia, e le o se mea e faateia ai: faigofie ma le iʻuga vaʻaia foliga faʻatulagaina faʻataʻitaʻiga ma tamaitai o soʻo se tausaga. O le naunautaiga e toe taatitia ana curls, ma i tua atu o se fiafia i vintage chic ma motugaafa musuia i gangster autu, e ono lamatia ai o le a lauiloa.

E mafai ona e selu lou ulu i se sitaili talafeagai, pei ona faia e fetu.

Le mea e fai aʻo leʻi teuina, ina ia uu ai lauulu

E i ai fautuaga lautele e mulimulitaʻia mo lauulu o soʻo se umi e ala i alii ma tamaitai. O lenei sitaili metotia e le i ai ni mea leaga i le lauulu, o le bouffant na faia ma le faaeteete.

A o leʻi faia le suiga, sa fautuaina e stylists:

  1. Fufulu lau lauulu i soo se auala masani.
  2. Vaʻai filifiliga mo fulufulu i mekasini poʻo luga o le initaneti ma saili sau oe lava, fuafua i le ituaiga o tagata. Vaʻaia faʻalautele ma faʻaloaloa le oval o foliga - o se mea faʻalenatura gaosia le tele i le pito i luga o le ulu. O le itu bouffant, tetele bangs, faʻataʻoto i tua, mafai ona suia tele soʻo se faʻataʻitaʻiga. E le manaʻomia se vaʻaiga vaapiapi mata ma se muaulu maualuga se voluma - o le lamolemole foliga e faʻalelei atili.
  3. Faʻatau ni selu e tele i ai nifo tetele, lapotopoto pulumu, pulumu.
  4. Piki suamalie, mousse ma vali teuteu.

O pulu ma conditioners pe a uma ona fufuluina - e manaʻomia. Mo se mea e sili atu ona lelei (ma soifua maloloina lauulu), aua le faʻaaogaina se laʻau fulufulu, ae faʻapaʻi lou lauulu ile solo ma faʻamago mago faʻanatura.

Aua le faʻasua le lauulu

Tausiga curls pe faʻafefea ona fai ia lauulu ia sao lelei

Oe e manaʻomia ni selu se tolu: ma nifo laiti ma faʻatele, se pulumu maso, faʻataʻitaʻiga oloa.

O le vaega pito i luga o pea o loʻo tumau pea le malosi, 0,3-1 cm mafiafia curls ua valavala.

Mai fesoasoani i aa, loka pe a uma loka e selu ma le selu ma nifo masani. O le le faanatinatiina, lē taofiofia gaioiga o le a puipuia le lauulu fausaga. O le faʻataʻitaʻiga ma le mausse o le a faʻamautu ai le taunuʻuga; faigata, le mautonu curls pe a uma ona selu e faʻaosofia foi i le varnish.

Faʻaaoga se pulumu vaivai ma mafiafia mafolafola mafiafia, o fasi uma e tasi i le tasi tuʻufaʻatasiga, ua tapunia le pito i luga ma se manoa vavae ese i le amataga, pipii ma se fulufulu ulu, ma aoina i se fusi poʻo se fusi. Le lava o sina mautu faʻaleleia le a faʻataunuʻuina le iʻuga e aunoa ma le faʻatupuina o se lagona o lauulu gaosia.

Faamamaina lauulu moisturize, apalai mousse ma feula mago i se pulumu ma se pulumu. Ua alualu i luma manoa ma lamolemole. Ona vavaeina lea o se filo ma faia ai le faaputuga, pei ona i ai i le auala Nu. 1. Sulu le lauulu i le tulaga, tapuni le faaputuga. Faʻataʻitaʻiina o le pulu faʻataʻitaʻi e faʻaaogaina i tamatamaʻilima ma, faʻataʻitaʻiina mai le ala mai i aʻa i pito (mai le muaulu i le pale). E maua le iuga i le varnish.

Ole lamolemole faʻataʻitaʻi e faia e tusa ai ma le auala lona lua e aunoa ma le selu ile maea ile aʻa. I luga o curls o le umi naʻo, e mafai foi ona faʻaogaina se tasi o metotia i luga.

  • Itu autafa: o mea lilo o le fausiaina

Muamua o le vaeluaina na faia, e sili atu le faia ia le tutusa. E togi le filo i le itu manaʻo ma e faʻamautu e ala i mea e le o vaaia, teuteu mea. E mafai ona e fili i se fili. Ua faʻaopopo le laʻau manifinifi ma le pulu: faʻaaoga le oloa ile alofilima o lou lima ma faʻamau se loka o lauulu i aʻa.

Matou te selu le lauulu tua i se tamaloa e leai se gel

O pulou lauulu e sulu i tua o se tuʻufaʻatasiga o sitaili, matagofie ma feusuaʻiga. E leai se mea e filifili ai e le au faʻafiafia ma fetu o le lakapi lenei faʻatusa.

Mo lauulu puʻupuʻu, o se taofi malosi o loʻo faʻaaogaina i lou alofilima o lou lima ma sosolo i luga o lauulu i le itu manaʻo. Latou avatu le faʻailoga mulimuli i le selu. O le uumi lauulu e manaʻomia le faʻaopoopo O le fulu e faʻapipiʻi i aʻa ma fulufulu i tua, faʻamago ma se fulufulu. O le varnish o le a faaumaina le styling.

E tele filifiliga teuteu ma lauulu selu - o se mea fiafia le faʻataʻitaʻi ma fatuina ata muamua - alu mo ia!

Faʻafefea ona selu le laulu (36 ata) Fautuaga ma fautuaga mai stylists!

O lenei sitaili metotia, pei ole fulu, ua toe avea ma sili ona manaia, e ui lava e leʻi leiloa lona lauiloa lauiloa. E ono foliga mai o le fausiaina o na ituaiga lauulu e manaʻomia ai le tele o le taimi ma taumafaiga, ae o le mea moni e leai se mea faigata e uiga i ai.

I le ata - se fafine ma lona lauulu selu i tua

E le gata i lea, mo le faʻatuina o le sitaili, e te le manaʻomia le faʻaogaina o ni lavelave masini ma tau teuteu e i ai se le lelei i le soifua maloloina o le lauulu. I lenei mataupu, matou te taʻuina atu le auala e selu ai lau lauulu i se tamaloa ma se fafine ma ou lava lima.

Fautuaga taua

A o le i faʻamatala auiliili pe faʻafefea ona fai fulufulu selu i tua, tatou talanoa e uiga i tulafono faavae e tatau ona e mulimuli ai:

  1. Faatino le faʻatinoga i luga o lauulu na fufuluina.
  2. E tatau ona e filifilia se faaputuga faalagolago i foliga o foliga.
  3. E taua foi le filifilia o mea sao.
  4. Aua nei galo e tausisi i le metotia o taualumaga - e ese le faitalia pe o le ituaiga solofanua, pei ona faamatalaina auiliili i lalo.

E tatau lava ona e selu lou lauulu fufuluina - o le a faʻamaonia ai le aulelei ma matagofie teuteu o lauulu

Gauai atu. E te manaʻomia le fufuluina o lou lauulu e le gata i le masani ai lau moli, ae ia togafitia foi ma le pulu poʻo le conditioner. Aua le faʻamamago faʻamago i latou, ae faʻatali ile faʻamago e mago i latou. E leai se mea e te faʻatulagaina solo ile susu, aua ole a mafua ai le lepetia ma le malepelepe.

Ausia se faʻaiuga lelei e mafai pe a fai e te filifilia le lauulu saʻo, ia manatua mea nei:

  • le faaputuga na faia i luga o le a tuuina atu le faʻamamafa faapitoa i le faaputuga maualuga,
  • Fulufulu o sisi itu, faʻailoga poʻo le ulu atoa o lauulu e mafai ona matua, e ui lava i vaʻai, suia le foliga o foliga,
  • maualuga sitaili e le fautuaina mo tamaitai ei ai le vaapiapi talaaga ma le muaulu maualuga.

Mea fai kuka

Ina ia fausia se sili matagofie ma le masani ai faaputuga, oe tatau ona saunia ni mea faigaluega:

  • se selu ma nifo e seasea lava, lea o le a faʻatagaina ai oe e vavae ese ia sooga mai le tasi ma le isi,
  • se selu e tele nifo e fai ai le selu lava ia,
  • fulufulu pulumu selu (ia mautinoa ua ia te ia fulufulu faalenatura),
  • mea teuteu teuteu - teuteu varnish po o mousse mo lauulu.

O laei i lauulu laulu solo e lauiloa i fetu.

Fusia i tua lauulu, sili atu e uiga i le 2015 masani

Ua maeʻa ona faʻamimigiina le laulu i selu pe selu le ulu ile taumafai ile malosi male Hollywood fetu. O lenei sitaili ua avea o se mea e fiafia i ai i totonu o le muamua fashionistas - talu ai nei, o mea lalelei ma se selu e aliali i luga o le kapeti mumu tele taimi sili atu nai lo le lauiloa Hollywood loka.

Faʻataʻitaʻiga Giambattista Valli, Gucci, Burberry Prorsum o loo faʻaalia ai lenei laʻei matagofie i luga o le catwalk i le uumi o filo. E ui lava e le o avea le laulu o le "selu i tua lauulu" e le i faasalalauina e lalelei Rusia, oe maua avanoa uma e avea ai ma se tasi o paionia o lenei faiga masani.

O ai e sitaili ma se selu e talafeagai

O le hairstyle "laulu selu i tua" e le talafeagai mo tagata uma.

  • Na te tatalaina ona foliga atoa, ma o lea e mafai ona fautuaina i teineiti foliga ose foliga atoatoa.
  • Afai e maualuga lou muaulu, e sili atu le mumusu mai le selu, e faʻaaoga foi lea i teineiti e vaapiapi lona muaulu.
  • Afai e leʻo faʻalogo ou taliga, faʻailoaina o le a faamamafaina ai lenei faʻaletonu.

I se faaupuga faigofie, o lenei sitaili e talafeagai mo na lalelei e feagai uma ma foliga. Ae o le umi o le curls hairstyle e le o menuntut. O le pupuʻu lauulu selu i tua o le a foliga mai e matagofie e pei o ni uumi.

Faʻafefea ona selu lou lauulu i tua oe

E mafai ona i ai ni suiga i le faʻatinoina o lenei sitaili; o latou uma na o mai i le selu e saili manoa mai le mata i tua. Ae mafai ona faʻataʻitaʻi le faʻataʻitaʻiga o curls fua. E mafai ona avea ma masani masani solofanua, lalagaina, fusi poʻo se cockleshell. Stylists fautuaina na o le tuua o laina e aunoa ma le pa'ū, lea e maua ai le lauulu o le natura.

Matou te filifilia se sitaili mea faigaluega mo selu

A fai le faia e oe lava, le autu taua o le filifilia o mea teuteu oloa. Lauulu lamolemole toe sisina i tua o se sili faigofie lauulu, e mafai ona faia e matua teine ​​uma. Ae o le pikiina o se faʻatuatuaina faʻafoe e sili atu faigata. E tatau ona ausia tulaga nei:

  • Aua le faapelu ia mama. O le selu e le tatau ona foliga pei o “laupapa”, o curls e tatau ona taʻoto faʻalenatura.
  • Ia saogalemu le faʻamau. O le savili pe faʻafaigofie o le ulu e le tatau ona afaina ai le faʻaolaina o lau sitaili, ma o le mea lea, o le teuteuga oloa e tatau ona faʻateleina fixation.
  • Aua le soona pupula. I lenei tulaga, o le susulu o le a le talafeagai, o le a faʻatupuina ai se aoga le aoga o le laulu ole laʻau, ma o lea, e sili atu le le faʻaogaina gels.

E sili atu le filifilia o mousse, suavai pe pulu mo le vaega o le faʻamamaina o le lauulu, ma mo le faʻataʻatiaina o manoa "mai i luga o le foliga" faʻalelei laʻau e vali ma varnish e talafeagai. Mo lauulu o faʻataʻitaʻiga mai le catwalk, e faʻaoga ma le totoa e tagata e faʻataʻitaʻitele le faʻataʻitaʻia o loʻo faʻaogaina se mea e mafua ai le "susu". E tele taimi, e faʻaaoga e le au polofesa le lipstick e tuʻuina ai i le soʻoga le ie, ae leai se mea e faʻaaoga ai lenei mea faigaluega. O le taua o lenei tulaga masani i aso uma o le olaga e finau tele, ae o oe ia oe lava ia e iai le aia tatau e filifili ai po o fea e tuʻu ai le koma i le faaupuga: "O le ofuina e le mafai ona galo."

Ua tatou selu ese maea

O le polokalame mo le fausiaina o se sitaili i tulaga foliga pei:

  1. Faaaoga sina mousse e faamama, susu susu ai lauulu ma faʻaaoga se pulumu e feula mago lau lauulu.
  2. Toso mai loka ina ia tutusa ma lamolemole.
  3. Ina ua uma lenei mea, e tatau ona e faia se tamai voluma i aʻa. A fulufulu mama fulufulu faia e se manifinifi selu o le a fesoasoani i lenei.
  4. Fai se selu ma lafo atu ile lauulu mai le muaulu i le pito i tua o le ulu. E tatau ona lamolemole fasi pito i luga, ma e le tatau ona vaaia le solofanua.
  5. A maeʻa, ave faʻataʻitaʻi nisi o solo ma lima i luga o loka mai le muaulu i le pale.
  6. Faʻaopopo le faʻaiuga ma le varnish.

E mafai ona e faia e aunoa ma se faaputuga o aʻa, ae naʻo teineiti e mafiafia laulu. Afai o oe o le pule o fulufulu manifinifi, lamolemole laulu lauulu e aunoa ma le tele i aa e mafai ona foliga mataga.

Lagona le saoloto e taumafai ma faʻataʻitaʻi! Ma faʻafuaseʻi ai nei faʻailoaina le a faʻamamafaina ai ou foliga foliga i le auala sili ona lelei.

13 lauulu laei ma le pulouina o lauulu

Ua e faia se selu i le sitaili o le "povi lick"? Matou te mautinoa o lena, ae mo nisi mafuaaga e toaitiiti teine ​​e fiafia ia i latou lava ma liligi lauulu. Ae le aoga, aua e le gata e mafai ona e faia ni sitaili matagofie ma mananaia, ae nana foi lauulu palapala! Ole tele o tagata lauiloa e fiafia ile laulu ile laulu ole laʻititi, ma matou filifili e sauni mo oe le filifiliga sili ona lelei ile fausiaina ile laʻititi.

Matou te fausia se faaputuga

Amata sitaili, vavae ese le pito i luga o manoa ma le mafiafia o le itiiti ifo i le tolu milimita ma le sili atu nai lo le tasi centimeter - pe a fuafua le mafiafia o le vavaeina vavaeeseina, taulai atu i le umi ma le mamafa o le lauulu.

Ole laʻasaga lea e le manaʻo e selu, aua ole a ufiufi lou lauulu mulimuli ane, fai ia sili ona masani. O lenei e mafai ona e amata faʻatautaia le faiga ma le lamolemole gaioiga, faʻasolo le selu i le itu mai le faʻata i luga o aʻa. Galue ma le faaeteete lau selu ina ia aua neʻi faaleagaina lou lauulu.

Gauai atu. Afai e i ai ni uʻu uumi, ona e leʻi amataina lea e tatau ona togafitia i mausse. E manaʻomia lenei mea ina ia latou nofo ai i le umi e mafai ai i le ituaiga na e teu ai. A leai, i lalo o latou lava mamafa o le a latou le vave aveesea la latou foliga faʻatagaina.

Aua le taumafai e selu le lauulu i le taimi atoa - e tatau ona e alu lemu, lemu. Muamua gaioiga tasi le vaega, sosoo ai ma le lona lua - fai mea uma tasi i le taimi.

Faufautua! Afai o lau curls e mafiafia, ma mafiafia, ona tatau lea ona faʻamau lelei stranded combed i le varnish. O lenei mea o le a mautinoa le saogalemu i taimi uma o le lauulu.

A uma ona e selu uma lauulu, oe tatau ona:

  • selu ma malu fulufulu e tuʻuina atu ai le laulu i se foliga e ala ile selu o ufiufi i tua,
  • ufiufi le solofanua mai luga ma se manoa vavae ese i le amataga,
  • tamau atoa le faʻapipiʻi ma varnish,
  • aua lava nei faʻaaogaina le faʻamalosi varnish - o le a sefe ai le lauulu masani.

Ma ni nai fautuaga mo i latou e manaʻo e fai se laei matagofie ma le laulu e selu i tua:

  • aua le faia masani lenei faiga, ona o le a leiloa ai le malosi o le curls o latou malosi, o le a malepelepe ma le palapala,
  • aua le alu e moe ma se faaputuga - o fusi o le a fememeaʻi, o le a faigata ona selu e aunoa ma se leaga.

Faʻafefea ona fai se faaputuga itu

I totonu o lenei vaega, talanoa pe faʻafefea ona fai se laulu foliga foliga tutusa, fautua mai se faaputuga i le itu.

O le mea e malie ai, o se lauulu foliga tutusa na faʻalauiloaina i totonu o le tele o fetu o le kapeta mumu. Ae ui i lea, o aso nei o le styling e toetoe lava masani masani, e ui e tele suiga ma faaopoopoga na faia i ai.

O le faaputuga itu e mafai ona matua ese - faʻaalia uma lava ae le taʻutaʻua

O uiga autu o le solofanua e pei ona taua i lalo:

  • E maua ai foliga malu i foliga foliga,
  • E talafeagai mo soʻo se mea e tupu - e le gata mo le tali mai a le malo i fale o le atunuʻu, faʻapea foi mo le 'aiga o le afiafi, malaga i galuega, etc.

Faasologa o gaioiga

I se tulaga lautele, e leai se mea faigata i le fausiaina o sea laʻulu lauulu.

Lalo o se faʻasologa o gaioiga ma faʻavae taua fautuaga mo le fausiaina o se laʻau.

  1. A faʻapea e manifinifi laʻasaga faʻanatura, ma faʻafefeteʻe, ona faʻapaʻu loa lea i itu uma o le ulu ma faʻamau i se gel.
  2. Afai o lou laulu e faguaʻe ma e te manaʻo e tuʻuina atu i ai sina laupepa, matou te fautuaina le faia o se itu e vaeluaina, lea o le a maua ai se taʻalili-faʻalenatura foliga masani.
  3. Afai e umi le umi o ou manoa, ia na o le selu i itu uma e lua, ona faʻapipiʻi lea o se pulu i pito ma faʻamama le manoa i lou moto ma le malosi uma.
  4. O le fulufulu laulu i le itu e mafai foi ona fausia i le fesoasoani o se fili - mo se faʻataʻitaʻiga, i le tulaga o le "fuga" poʻo le "iʻa iʻa".

Gauai atu. O lenei ituaiga o itu e faʻatino ai le faiga o se fili e talafeagai mo na oi latou o loʻo aulelei, ma lelei lona ua.

Fusi itu - o se foliga uigaese ma le le masani ai

  1. Afai na e faia se faaputuga itu ma o le tau matagi i fafo, faaaoga invisibles mo faaopoopo fixation.

A fulufulu laʻei na faia ma se fulufulu laulu o le a foliga sili atu.

Ina ia fausia na e manaʻomia:

  • saunia se laei manaia, le masani ai,
  • fai se sitaili teuteu,
  • vali e fulufulu le lauulu,
  • e fausia ai se itu,
  • i le itu o le ulu i le mea o loʻo i ai ni lauulu laʻitiiti o loʻo totoe, faʻasaʻoina i latou i le saunia o lauulu lauulu.

Lauulu laulu tino selu i tua

E tatau ona maitauina o laulu sulu i tua o alii foliga foliga masani ma manaia.

I le taimi lava lea e tasi, o lauulu e matua matagofie lava, e talafeagai mo tulaga eseese:

  • alu e faigaluega
  • pisinisi meaai po o le 'aiga o le afiafi
  • tafafao faamasaniga ma isi.

O aliʻi e selu le laulu e iai lo latou foliga mautinoa.

Gauai atu. O pulu pupuʻu e matua faigata lava i le tonu lea ituaiga o sitaili, ma o lea, ina ia maua ai le manaʻomia iuga, ua fautuaina e faʻaaoga mea teuteu teuteu faʻapitoa.

E tele taimi, i latou e tuputupu aʻe o latou lauulu e feagai ma le faʻafitauli o le manaia laulu. I le ogatotonu tulaga, e faigata tele faia se sitaili mai ia i latou. O manoa e ono le mafai ona taofiofia, pa'ū i luga o mata, piki i luga o mata ma isi.

I lenei tulaga, e fautuaina e selu i latou i tua. A o faʻataʻitaʻiga faʻaalia, fulufulu lauulu i tua o se tamaloa e maua ai se foliga fiafia.

Faufautua! Afai e te ofuina lou lauulu i le ogatotonu, ua fautuaina malosi e le au tisaini suia lona tulaga, lea o le a aloese mai le fausiaina o botd patches.

Faʻafefea ona fai se lamolemole lamolemole

E tatau ona amata i le fufuluina o lou lauulu. Naʻo laina mama e mafai ona faataʻitaʻi i le auala tonu e te manaʻo ai. Manatua lenei!

E mafai ona e selu i tua, uma le umi ma pupuʻu lauulu

Ma le isi, o le faʻasologa o gaioiga, pe a fai o lou lauulu e puʻupuʻu, o le a pei:

  • ia malosi le taofi o le gel,
  • apalai sina mea i luga o alofilima ma olo.

Gauai atu. O le gel e tatau ona fetaui lelei ma lou lauulu ituaiga. Mo faigata, mafiafia, ua fautuaina e faʻaogaina se malosi tele-malosi, mo feololo ma agamalu - uma auala ma malosi faʻapipiʻi talafeagai, ma mo manifinifi - e tatau ona vaivai le tulaga faʻapipiʻi, o se masani.

  • lamolemole ia manoa i le itu e te fiafia i ai,
  • a talafeagai, selu lou ulu i se selu,
  • pe afai o i ai se manaʻo e fatufatu le soʻona taʻua susu susu, faʻaaoga se gel faʻapitoa.

Ina ia toe faʻalelei ia le lauulu, ua fautuaina e faʻaaoga ni gel faʻapitoa

Afai ei ai lauulu laʻititi-umi, pe umi foʻi loka lautele, ona faʻataʻatia ai lea o lauulu e tatau ona faʻasaʻo i se laʻau faʻapitoa.

O loʻo i ai se isi filifiliga fautuaina mo i latou e le manaʻo e faʻaaogaina rims:

  • faʻamamaina sina pulu i le va o ou tamatamai lima (faʻapitoa foi ile mataala o le oloa)
  • apalai i aʻa
  • fulu i tua le au ula i le faʻaogaina o se selu pulumu ma se laulu fulufulu,
  • o se vaitafe o le ea mai se lauulu e tatau ona feula lou ulu i le itu mai le muaulu i le pito i tua o le ulu,
  • i le iʻuga, faʻauma le laʻau ma se vali teuteu e ala i le faʻasusu i lona tolu sefulu senitimita mai lou ulu.

I le ata - o se tamaloa e iai lona laulu uumi toe selu i tua

O ai e le fautuaina e selu iʻa i tua

Ae paga lea, o manoa sulu i tua e le talafeagai mo tamaloloa uma. E tusa ai ma stylists ma lauulu ulu, o se lauulu laei e talafeagai lava mo na oi latou o latou foliga ei ai le foliga o se masani oval.

E le fautuaina le faia o sitaili mo i latou e loloto tele pe faaleoina luma pito atuatuvale i luga o le laina lauulu.

I le faaiuga

Matou te avatu ia te oe ni faʻataʻitaʻiga o le auala e selu ai lou lauulu matagofie ma uiga ese. O lenei e mafai vave ma aunoa ma faʻafitauli fausia se lalelei, manaia laei o le a fiafia uma ai tagata uma!

O se isi vitio i lenei tusitusiga o le a fesoasoani ia te oe e aʻoaʻo fou ma aoga faʻamatalaga i lenei mataupu.

Faʻafefea ona fai o le selu

O le ituaiga o laulu o ituaiga na o se masani masani i le sefulu tausaga talu ai, ma afai e iai sina taimi na latou leiloa ai lo latou lauiloa i le tamaʻitaʻi o le afa o le faitau aofaʻi, o lona uiga o le alofa o ia laulu e toe avea ma aga masani. O se fulufulu lelei faia e mafai ona faʻamamafaina muamua ai ou foliga vaaia, faapea foi ma le tele o lauulu.

Tusi lesona

  1. Fufulu ma faʻamamago lou lauulu, feula faʻamamago pito ma se fulufulu i le siʻitia le tulaga, ona saunia lea o se selu ma seisi nifo lapotopoto nifo e faʻalauiloa ai manoa o oe e te. e selu. Selu ia manoa i lalo ole pito i luga ole lauulu - vavae ese ma tuʻi le pito pito i luga ole 1 cm le mafiafia.
  2. Amata selu ia pito i lalo ma fusi lelei, faasolosolo malie mai le amataga, ma amata lemu ona oʻo i aʻa aʻo e selu ia manoa. Afai e i ai lou mafiafia ma mafiafia lauulu, pe a maeʻa ona sela itu uma e lua, ia faʻanusuina lea i se mea teuteu.
  3. Fufulu lau laulu laʻititi i le pulu malulu pulumu e aunoa ma le faia faʻafuaseʻi gaioiga. Ona selu atu lea ma le faaeteete le pito lamolemole pito i luga o lauulu, nana le lote ma fusi sisina. Tuu atu i lauulu laʻasaga foliga, faʻamautuina i le varnish.
  4. Taoto i le tasi itu se pu matagofie - o le a faʻaatoatoaina faʻalelei lau foliga fou. O lenei fulufulu lauulu e talafeagai mo fafine uma, seʻi vagana ai i latou e eseʻesea vaʻai ma foliga vaʻaia.
  5. Ina ia aua neʻi faʻapepeina le lauulu, aua le faʻaputupula i luga o lauulu susu mataga, ma ia mautinoa foi e leai ni mea e saeia i le selu - o le saʻo saʻo na te leʻi saeia ni fulufulu. Pea faaaoga le emollient balm i luga o le lauulu ao le selu.

Lauulu foliga tusitusi bob lauulu

O lenei mea lauulu lauulu e sili ona lelei mo tagata e mafiafia lauulu. Afai e te manaʻo e fai se laʻau lauulu, e tatau ona e faʻaaogaina se mea faigaluega e faʻaopopoina le aofaʻi i luga o lauulu, ma solo faʻamago latou faʻaaoga se pulumu lapotopoto. Faʻamago le laulu mai le pale, ae aua le vavaeeseina, pei ona e faia i isi mataupu. Faʻatagaina aʻa e maua le tele ma tulaʻi aʻo leʻi selaina le au i le itu e te manaʻomia. Ma le faʻamago lemu foʻi le laulu i itu e faʻamalulu ai ma paʻu i lalo.

Selu toe

Afai e te manaʻo e selu lou lauulu i tua, amata i le faʻaaogaina o se malosi faʻamalosia soʻo i aʻa. Ona selu lea o le lauulu i tua, a o faʻasolosolo mai taimi tamatamailima i latou e maua ai o latou foliga. A uma lea mea, apalai sina laʻau faʻapolo ina ia mafai ona umi le pepa.

O le a le mea e tupu pe a e faia le pa i aso uma? 11 faailoga na asiasi mai se agelu leoleo ia te 'oe E faʻapefea ona e iloa se tagata psychopath? E tolu faailoga.

Lauulu faaputuga bob

O lenei fulufulu lauulu e lelei e faʻaaogaina pe a fai e iai lau paʻu manifinifi. O le ae mauaina ni laʻasaga e faʻaʻatoa ai le tasi i le isi, fausia se foliga ma faʻatele. Muamua faʻaaoga se faʻapipiʻi faʻapipiʻi i luga o aʻa, ona faʻaaoga lea o se pulumu lapotopoto e siitia ai lou lauulu ma tuu atu le voluma. Faatasi ai ma le fesoasoani a se uʻamea, siitia uma pito o le lauulu i luga o faaputuga uma.

Nisi itu

Salu lou lauulu i taliga ma tuʻu lemu. A maeʻa, amata amata ona fili le totoa i itu uma, aua le taumafai e fai ia fufusi ma lelei - o le mea pito i lalo o le tuua o se laʻasaga mataga. Ona ave lea o le pito o le fili ma faʻamau le nonoa, puipui i ni pulou le vaaia. Toe fai mo le isi itu. Toso mai ni nai manoa mai nonoa ina ia foliga mai e sili atu le masani ai, ona faʻaola lea

7 fuaitau e faʻaleagaina ai le psyche o le tamaititi. Aisea e manogi ai se fafine le manaia: nisi o mafuaaga Manaia ata sauniga o le tina o Fives

Disheveled pixie lauulu

O lenei hairstyle e sili ona lelei mo sina laititi ulu e laʻititi le malulu. Ae i le manaʻo i ai, soʻo se fafine e mafai ona ia faia lona lauulu "pei o le elf", faia o se mea sili ona manaia ma lelei. Le mea e sili ona taua o le tuʻuina lea o le tele o laulu i luga o le pale ina ia o lo latou umi faʻamamafaina le lauulu atoa. E taua tele iinei aua le faʻatinoina se tele - taumafai e faʻamamago lau lauulu ia e talafeagai i se tulaga masani lava pe a mafai, ma pe ae maua le faʻaiuga atoatoa mo oe, faʻaaoga se fixative.

Lulu pupuu ma lamolemole lauulu

Fai se vaeluaga i le tasi itu, ina ia tamoe pe tusa o le a le pito sili ona maualuga o lau fulufulu mata. A maeʻa, faʻaaoga le styling gel ma le "susu" aafiaga ma selu le lauulu i le tasi itu i le tutusa ma le sao saʻo.

"Nest" i luga o lauulu laulu

  1. Vaevae le lauulu i ni 3 vaega.
  2. Tatou mimiloina le filo muamua i se mama malamalama ma afifi i le snail. Matou te faaaogaina pulou.
  3. Toe faia ma fasi taitasi. O pito e le mafai ona natia, o le laulu e tatau ona matua malamalama ma sina faʻatamala.
  4. Matou te teuteuina lauulu i se fugalaʻau poʻo se lauulu seleni.

Fasi o atumotu

  1. Matou te filifilia se vaega o le lauulu mo le "malvinka".
  2. Matou te nonoa pito o filifili filifilia. Ua faapipii le nonoa ma ni fata.
  3. I lalo na e tatau ona e ave le vaega tutusa ile lauulu.
  4. Matou te faia se tasi faʻaiʻuga ma tui i le pulou.
  5. Matou te fusifusia le vaega totoe o le lauulu.
  6. Matagofie tuʻu ia faʻaputu ma faʻapipiʻi mea uma i varnish.

"Malvinka" ma se scythe

1. Matou te filifilia se vaega o le lauulu i le pale nofoaga ma selu i aʻa.

2. Matou te aoina le "malvinka" ma nonoa faʻatasi ma se fusipaʻu laʻau faʻalelei.

3. I itu tatou te aveina manoa manifinifi ma lalagaina fili i fafo atu.

4. Matou te pasia le puaa muamua i lalo ole eli, nana le pito i lalo o le lauulu ma fusi.

5. E tatau foi ona tauʻave mai le pito i lalo ole puʻe lona lua mai lalo ifo, o loʻo fusi faʻataʻamilo ile paʻu mafiafia, ma faʻapipiʻi le pito ile laulu.

18 lauulu laulelei sitaili

Lauulu maualuga

Faatasi ai ma ou lava lima, e mafai ona e faia ni sitaili e le gata mo aso uma, ae faʻapea foi mo se aso, faʻamanatuga poʻo se pati.

Laasaga 1. Fai se solofanua maualuga.

Laasaga 2. Vaevae i ni manoa.

Laasaga 3. Taʻitasi tatou te taʻamilo i le moli mumu ma fusi faʻataʻamilomilo itu.

Laʻasaga 4. Matou te tuiina u mama ma vali le vali.

Ato o fili

O laei faigofie e mafai ona matua matagofie. Lenei le sili faamaoniga o lenei mea moni!

  1. Matou te vaevaeina le lauulu i ni vaega se lua.
  2. Nonoa lua fusi.
  3. Matou te fausiaina ni plaits e lua.
  4. Tatou te lafoina i latou i faʻafeagai itu ma faʻalelei.

Ma i 5 minute e mafai ona e fatuina se foliga faʻalelei:

Farani mimilo

O sitaili fafine mo lauulu laulu e mafai ona faʻaaloalo ma pisinisi. O se tasi nei o nei filifiliga.

1. Matou te selu le lauulu i tua.

2. Matou te aoina i latou i lima i luga aʻe o le pito i tua o le ulu.

3. Afifi manoa i totonu ina ia alu ifo i lalo le pito.

4. Matou te faʻamauina le "French twist" ma lauulu.

Uluai fili

O aso uma o sitaili faʻaosofia lona ma tagata taʻitoʻatasi ma matagofie. Fai se totoa - o mea mataʻina e vaʻaia e mautinoa ia te oe!

  1. Matou selu le lauulu i tua pe fai se vavaega.
  2. Matou te filifilia i autafa i luga o ni tino mafiafia.
  3. Nonoa i latou i tua ma se manifinifi manifinifi. E fautuaina e filifili silikini ma le lanu o le lauulu.
  4. A teisi laititi matou te vavaeʻeseina ni isi se lua o le tutusa laina.
  5. Matou te fesoʻotaʻi foʻi latou ma nonoa i latou i se ofu lelei.
  6. Matou te toe fai le lua i le tolu taimi sili atu - i le loto.

Faiga faaEleni

E te le o iloa mea e mafai ona fai i luga o lauulu lauulu? Taumafai e faʻaopopo faʻamatalaga o Ancient Greece i lau ata - e te manaʻo i ai!

1. Fai se teteʻe sao pe itu.

2. Matou te faʻataʻitaʻia i latou i le uila uʻamea.

3. Ua matou selu manoa i le pito i luga ma se selu manifinifi.

4. Fai se uluulu mo se laulu oleulu a Eleni.

5. I le tasi itu o foliga tatou te filifilia ai se manoa manifinifi. Afifi faʻataʻamilomilo i mataitu ma nana faʻalelei le pito.

6. Toe fai laasaga nei i le isi itu.

90s vave lauulu

I lenei sitaili, e mafai ona e alu saogalemu mo se savaliga ma le maile pe alu e faʻatau. Ma e talafeagai foi mo le feiloaʻi ma uo.

  1. Fufulu lou lauulu i tua.
  2. Na o luga o malumalu, matou te filifilia se vaega o le lauulu ma aoina mai i le pito i luga o le ulu. O mea e totoe o le lauulu e tatau ona ufiufi ou taliga.
  3. Matou te fusifusia le siʻusiʻu, e le toso eseʻesea o filo e oʻo i le iʻuga, ae tuʻu le matasele.
  4. Matou te vaevaeina i le afa ma fesiitai solo le faʻaiʻuga i totonu o fusi o loʻo tupu mai.
  5. Faʻapipiʻi i faʻamau.

Pei o le Iapani tamaitai

O lenei fulufulu mo lauulu laulu i le fale e tutusa ma se tasi o le toa tamaitai o le Iapani anime.

1. Fai se tuʻu saʻo.

2. Matou te aoina ni lua uumi, tuu faʻamau fua e lua i foliga.

3. Matou te faia se taamilosaga mai le ulutala tail.

4. Tatou te faataatitia le taamilosaga i le uila, e le o nana nana, ae tuu pea e tautau. Matou te faʻasaʻoina ma le le vaʻaia.

5. Toe fai ma le isi siusiu.

Lauulu laulu foliga

1. Vavaeese vaega o le lauulu mai foliga.

2. O loʻo totoe manoa o loʻo aoina i le siʻusiʻu.

3. Matou te nonoa ma se faʻamalosi ofu.

4. Fuaʻi le lauulu i totonu o le talo ma nonoa i lauulu.

5. Faapipii vaega uma o le lauulu - mimiloina se moli puipui, faasolosolo ona faaopoopoina ni manoa.

6. Afifi le fusipaʻu ma le tourniquet ma faʻapipiʻi i fata.

Lauulu atamai

E ala i le nonoa o nonoa, e mafai ona vave faia se laʻei matagofie mo lauulu umi.

  1. Matou te faia se itu faamavae.
  2. I le itu o le vaeluaina tatou te aveina lua e le o lautele lautele ni laina.
  3. Nonoa i latou i le nonoa.
  4. Matou te aveina se manoa fou ma fusifusi i se tasi o pito o le na muamua atu.
  5. O loʻo faʻaauau pea lo tatou laloina o nonoa, faʻaopopo ia manoa fou ma nonoa ma fusi i le oi ai nei.
  6. Ua maeʻa le afa o le lauulu, tatou te faʻatuina le fili i le paʻu ole vaega.
  7. Matou te toe fai le mea lava e tasi i le isi itu.
  8. Matou te ave uma totoga mai o nifo mo pito.
  9. Matou te nonoa i latou i le nonoa i le pito i tua o le ulu. Na matou faʻasaʻoina mea uma i faʻamaʻi.

E te fiafia i le faigofie faʻatulagaina ma lalagaina? 3 filifiliga filifiliga mo aso uma:

Lima Minute Lauulu

Ma o lenei o le isi sitaili filifiliga faʻaaogaina ni nonoa.

Laasaga 1. Tuu lou lauulu i tua.

Laasaga 2. Vaevae i 2 vaega.

Laasaga 3. Matou te lalagaina se faʻailoga lua.

Laʻasaga 4. I lalo ifo o le faapona, tatou te nonoa manoa ma se paʻu paʻu fasi.

Laasaga 5. Nana le pito i totonu ma tutuʻi i se fulufulu ulu.

Matou te fautuaina oe e vaʻai: 15 lauulu manaia o le a fiafia i ai tagata uma!

Vaʻai i laʻau lauulu, e te ono manatu ai e matua faigata tele i le faia. O le mea moni, e le o lea. Fancy hairstyles mafai ona faigofie ma taugofie mo outou taʻitasi.

  • Fonotaga lauulu mo le lauulu feololo
  • Lauulu manaia mo lauulu pupuu ata
  • Lauulu mo lauulu puupuu
  • Fusi sela mo le uumi lauulu
  • Lauulu laʻau mo lauulu laei ata
  • Lauulu foliga le mafiafia i luga o lauulu laei ata
  • Lauiloa lauulu mo teine ​​i luga o le lauulu laulu
  • Lauulu ma pulou mo lauulu 'umi ata
  • Lauulu mo laulu umi
  • Faigofie lauulu mo le aʻoga i lauulu laititi
  • Lauulu ulu lava lauulu mo le uumi lauulu ma 'ie
  • Hairstyles vitio faʻataʻitaʻiga vaʻai i lauulu laulu