Tausiga

Faiga masani o hairstyles a tamaitai ma lauulu 'ulu 70 tausaga

O ata i le sitaili o vaitau o le 1970 e mafai ona foliga lelei ma talafeagai, ae le o se mea e faʻaogaina e aitia mai na taimi e fetufaaʻi! Aisea e le faʻaaoga lelei ai lo latou poto masani?

O le vaitau o le 1970s na te faʻaosofia ai fegalegaleaiga ma faʻatautaia o ata tifaga e pei ona le talitonu le Moscow i loimata, Ivan Vasilievich Suia le Polofesa, Gendarme for a Walk, The Last Tango i Paris, Star Wars. Ioe, e mafai ona aumai se mea mai nei ata. Ae le afaina le iloa o lena taimi eclecticism, o se fefiloi o sitaili tuputupu ae pei lava e lei i ai muamua. O le mea lea, o le lauulu lau o vaitau o le 1970 na matua ese ma atagia i totonu o se vaega faapitoa, lautele vasega. Le faʻaogaina o ituaiga eseese o sitaili, teine ​​ma fafine faʻaalia o latou lagona ma o latou tagata taʻitoʻatasi.

Le toe faia o le lauulu o vaitausaga o le 70 i nei ona po o le a le manaʻomia tele - sina onosaʻi ma ata e mafai ona e tilotilo i ai.

Eseese filifiliga

O le ata o lauulu o le vaitau o le 70 o se faʻataʻitaʻiga lelei o le auala na toe foi mai ai le amio. Fulufulu uumi lauulu o le masani nei o le 70s. Lauiloa meatōtino fulufulu fugalaʻau ma satin lipine. I le sili atu 2 tausaga ua tuanaʻi, matou maitauina e faʻaogaina e fashionistas nei mea aoga mo le ata.

Amerika o le 60s ma le amataga o le 70s na iloga i le hippie movement, lea na avea ma lauiloa i le 70s o le USSR. O laʻei foliga lauiloa i Amerika: o le solofanua solofanua ma le "bun" na manumalo ai loto o tamaitai Soviet i se faʻatinoga faigofie.

O se ata mai le vaitausaga 70 o loʻo faʻaalia ai le eseʻese o laʻau fulufulu o fafine:

  • papu
  • lauulu lauulu - vavae,
  • afro hairstyles - perm sa talafeagai,
  • gavrosh - lauulu sasaina suti aliʻi ma fafine, e le manaʻomia se sitaili,
  • pixie - faiga na faʻalauiloaina e le matagofie Audrey Hepburn i le ata "Roman Vacations",
  • Sauniga - i le ata o le 70s Mireille Mathieu laeiina se laei puʻupuʻu.

O se ata 70s e faʻaalia ai le fesuisuiai ma le fefiloi sitaili. O le lagona faʻapitoa ua lauiloa i 60s faʻaleagaina le fouvale ituaiga hippie. Pau a le mea na tuʻufaʻatasia ai latou o le femafine ma le faigofie.

Vaʻai foʻi ile vaʻai o lauulu o le vaitausaga o le 60 ma tamaʻitaʻi ituaiga laʻau o le vaitau ole 50.

Tagata lauiloa o aso nei pei o Victoria Beckham ma Rihanna na faailoa maia le sitaili i le sitaili o le 70s.

O sitaili o na tausaga

Vaʻavaʻai i ata o lauulu laulu o tagata o le vaitau o le 70, e mafai ona e faʻamatalaina ma le saogalemu i latou i 2 upu - whiskers ma shaggy. E foliga mai e le amanaʻia e tagata le au fulufulu lulu. O sitaili alii na susulu ma tulaga ese. Iloiloina ata, matou te manatu o le pito i luga o le lauiloa o flared ofuvae o le a le toe tupu.

O laʻei o lauulu o vaitausaga o le 70 e toe foʻi i le 'oti ulu a tamaloloa, ma faʻaletonu laʻititi.

Tautala e uiga i tamaitai masani o le vaitau o le 70 ma le auiliiliga o ata o laei ma laei, oe oʻo i le faʻaiuga: o teineiti na mananaʻo i ofu uumi uumi, ae sa latou faapuupuuina o latou laulu. Ofu ma ni fusi manifinifi i le puimanava na manatu o le sili ona lauiloa ituaiga. Le faʻaaogaina moni o fulu, paʻu ma le palu lolomiina: pi, matala, pa.

Jane Mallory Birkin - o le talatuu Birkin Hermes o loʻo tauaveina lona igoa - o se faʻailoga o le sitaili o le vaitau o le 70. Ua faʻaalia e Jane le "faigofie". Vaʻavaʻai atu i lana ata, e leai se lagona o se 'au taʻaʻalo faʻataʻitaʻi i ai. Lotogatasi ma le faigofie o le pu pepa o le Anglo-Farani tifaga fetu.

O Brigitte Bordeaux o le faʻataʻitaʻiga lea o laʻei o laei ma laei o le vaitausaga o le 70, o ana ata e tumu i ofu talaloa na faia i le paʻu, ofuvae paʻepaʻe, ofu masani ma lalagaina o laulu.

O aso nei

Afai na i ai se masini masini na teleport fashionistas 40 tausaga talu ai, teine ​​o le a maofa ona o laei fafine o le 70 ma lavalava na leiloa le taua i 2016.

Supermode faʻatulaga le leo mo tagata luga mamanu ma fale fale, ae o ola masani auala i luga o auala. Ala ala faʻaalia ai aga o le lalolagi nei:

  • lautele pulou
  • paʻu ofuvae
  • o 'ofu paʻu ma ofu,
  • seevae tulaga ese,
  • paʻu jeans
  • sulu i luga o le foloa ma lanu lolomi,
  • fulufulu peleue, totigilima, pulou,
  • ofutino papae paʻepaʻe,
  • malo le laugutu
  • tino vaivai
  • lauulu lauulu lanu.

E moni lenei mea mo le 70s, ae faʻatatau i lenei lalolagi i ona po nei, lea e faʻasolosolo ai.

I le vaitau o le 70, na amata ai suiga: faʻasaʻolotoina o le saolotoga ma le tauivi mo aia tatau a tamaʻitaʻi. Na atili faigata ona pikiina ofu: o le vaega filifilia na suia i le taimi o le pusa e tatau ona "faʻaputuputu".

O lanu vaivai o le siliki ma le cotton na filifilia e le vasega ogatotonu, lea na taua o le hippie. Na faalauiloa le Unisex style i le 70s ma faalauiloa i luga o laupepa o mekasini. O le Jeans "mo ia ma mo ia" na avea ma faʻailoga o le unisex.

O lenei o faʻamaumauga a le ituaiga e vaitau - pa'ū / taumalulu, tautotogo / taumafanafana. Le afaina i foliga ua avea ma feusuaiga. Fesootai "nudity", lea e tuaoi i le mataga foliga. Ina ia mulimuli i lauiloa lauiloa, teine ​​faʻatauina mekasini: "ELLE", "BAZAAR", "VOGUE".

O fale lauiloa e sili ona lauiloa e faʻaʻupu e iai igoa mai Italia ma Farani:

  • Dolce & Gabbana Italia fale,
  • Armani - fale i Italia,
  • Lacoste o le Farani fale,
  • Prada, fale Italia,
  • Gucci, fale i Italia,
  • Calvin Klein, Fale Amerika,
  • Hugo Boss AG Siamani fale,
  • Chanel o se fale Farani.

E faigofie ona taofi lau sitaili o lavalava, tusa lava poʻo le a le fesuiaiga o le faiga. Mea fou fou ua galo tuai. Vaʻai totoʻa ile ata o vaitausaga o le vaitau o le vaitau o le vaitau o le 60, 70, ma le 80 na amata ai le masaniga. O le fuaitau "lelei le tofo" na iai lana lava faʻavae mo tagata uma. O lenei e filifili tagata uma lavalava o se auala e faʻaalia ai mo latou lava.


O le mea taua o le faiga o le 70 na aʻoaʻoina o le fausiaina o se tuʻufaʻatasia ata, e aofia ai le filifiliga o mea e fai, mea teuteu ma le teuteuga. E le o ofu e valivali ai le tagata, ae o ofu o le tagata.

Afai e te fiafia i ai, faʻasoa atu i au uo:

Faʻafefea ona fai se lauulu i le sitaili o vaitausaga ole 70s i luga ole lauulu lauulu

O lenei sefulu tausaga faʻaalia ai le tele o tuʻufaʻatasiga stylistic manatu i tamaitai faʻaolaina. Ae o le taua faapitoa tatau i le lauulu o le 70 i luga o lauulu lauulu, pei o le "sesson". E fetaui lelei mo e ona e sao laʻei luga o tauau, e le manaʻomia le faaeteete faʻalelei ma e ogatasi lelei ma ata i soʻo se sitaili. Ae o lona autu aoga o le alu i le toetoe o tagata uma, aua faʻafetai i le ata tusi, o loʻo tuʻufaʻatasia ma foliga foliga o ituaiga uma. "Sesson" ua faia i luga o le faavae o le fulufulu o le palealii sone ma se malu ma atoatoa le tusa ai ma le uila ma se uila umi o loʻo teuteuina i se "pulou" lapotopoto lelei. E le gata i le ituaiga o lauulu ma le sitaili o 'ie, e faʻatatau i le ituaiga o foliga, ae o le fulufulu mata e faia faʻapolofesa ma le faʻauʻuga o manoa o loʻo tumau pea i se tulaga taua mo le lelei sesson.

E mafai ona e setiina le "sesson" i auala eseese, o le fusipau le laʻau e faʻatagaina oe e faia ni ata mo le ula. O aso nei, o le Sesson o se mea uiga ese e masani ai le fausaga i le "sikuea", ae faʻafetai i le mataʻutia, vaivai ma lamolemole, e foliga na sili atu ona femouaʻiʻi ma atamamai nai lo le "sikuea".

O se lauulu e tasi na faʻamanuiaina mo lauulu uumi, lautele talafeagai mo soʻo se ituaiga o foliga, o le Aurora. E faʻatinoina i aga tutusa pei o le "Sesson", faʻavae i luga o le tele-level haircut, lea e mafai ai ona e faia e aunoa ma le teuteuina o sitaili.

O uʻumi umi ma faʻasologa o le pale o loʻo fausia e se faʻataʻamilosaga "pulou" ma le malu o foliga. Ma o le lauulu o le okipital sone faia i uʻamea uumi uumi, tuuina atu ia i latou foliga o se "fulu". Aurora e atoatoa mo i latou e le gata e selu o latou lauulu, ae o laʻei foi i le sitaili o fitugafulu.

Faʻalogo i le le masani ai, ae sili ona manaia, teuteu foliga foliga i le ata i le agaga o le 70:

DIY 70s lauulu mo lauulu puupuu

O le lofituina o lauulu laʻei o le 70 mo lauulu pupuʻe faavae le faʻavae mo se masani masani faiga mo vaʻaiga ultra-puʻupuʻu lauulu pei o le "pixie" ma "gavrosh". O latou foliga vaaia na mafua mai i le lauiloa o le "unisex" sitaili, ae o aso nei, pe a fai o le lalelei faʻaofuofuʻaiga malo i foliga o tamaʻitaʻi, o laʻei agamalu lauulu e foliga sili ona manaia. O nei fulufulu ua talisapaia e fashionistas e le gata mo le faigofie o sitaili, ae o le avanoa foʻi e faʻamamafaina ai le lelei o foliga i la latou fesoasoani. E leai se mea faʻalilolilo i soo se tasi e matua leai ni mea e sifi ai le tagata i tagata e masani ona faʻaaoga. O le sitaili ma le faʻatulagaina o nei tino oti na tumau le le suia - o laei pupuʻu ua maeʻa i le pito i tua o le ulu ma malumalu faʻatasi ma uʻamea umi o le pale o le ulu.

Le ata o se puʻupuʻu pipiʻi lauulu e filifilia i taimi uma taʻitoʻatasi, e taua lava le matauina o vaega lelei o le ata. E sili ona aulelei, o lauulu ia aulelei e tuʻufaʻatasia ma uumi asymmetric 'auʻu ma lavelave, lanu susulu. O la latou sitaili e manaʻomia sina taimi, ma pe a fai o le lauulu na faia faʻapolofesa, e masani ona le manaʻomia, tusa lava pe a fatuina ata i aso uma. O le faʻataʻitaʻiga mo taimi faʻapitoa e mafai ona faigofie ona fai i ou lima - ua lava lea e faʻaaoga ai naʻo le solo poʻo le gel talafeagai mo le ituaiga o laulu.

Lenei aso, e tauʻavea lelei uma sitaili ma teisi ia teisi - naʻo le lalagaina o lou laulu i ou lima ma le fesoasoani o faʻatuina e filifili ai ni filo ma faʻatulaga le talutalu.

E pei o le laulu o fafine o vaitausaga o le 70 i le ata i aso nei o fiafia i aga masani o faiga:

Fiafia i laʻei i le sitaili o le vaitau o le 70 i luga o le uumi (ma ata)

O se tasi o mea sili ona mataʻina na aliaʻe mai i lenei vaitau o le bohemian chic, lea e faʻatagaina ai ona faʻaalia uma le taugata o uumi uumi.

O lauulu o le vaitau o le 70 mo le uumi le laulu e avea tamaʻitaʻi, romantis ma faigofie. O le sefulu tausaga na oʻo i le taimi muamua na faigofie ai ona fai loimata - o se aga e matua talafeagai i aso nei, aemaise mo foliga i aso uma.

O lenei sitaili e fetaui lelei mo tagata e ana le laʻei saʻo ma le laʻititi foliga, ae ia sili atu le aoga o le laʻasaga o le laulu, e mafai ona fai le laʻei pito i lalo i se galu lamolemole.

Faʻataʻitaʻiga lou lauulu e te manaʻomia se laʻititi laʻei ma se selu, faatasi ai ma oe e manaʻomia ona fai se faaputuga malamalama i le pito i luga o lauulu. Ole aofaiga autu ole curls mafai ona faʻaopoopo faʻatasi ma se uʻamea, faʻailoga malamalama, vaeluaina, faʻasolosolo pe masani ai ma o le faʻavae tutusa ua saunia.

O na laei i aso uma i le sitaili o vaitausaga o le 70, pei ona iai i le ata, matua faʻaalia le matagofie o lauulu uumi:

O le masani o aso uma lauulu o le 70 mo le umi lauulu e mafai ona eseese ma faigata e ala i le aoina o manoa mai le muaulu ma malumalu, ma faʻasaʻoina i latou i le fusi maua fua poʻo le moega i tua o le ulu.

I lenei sefulu tausaga, o le uluaʻi amio mo ituaiga eseese o lalagaina na aliali mai i tagata matutua lauulu.

E mafai ona e filiina ni totoa i soʻo se sitaili i le taimi e tasi, uma masani ma Farani, vavaeeseina manoa manifinifi mai le vaeluaina, e mafai foi ona faʻaputuputu i latou i se fusi i le pito i tua o le ulu, pe mafai ona e faʻamaloloina i latou - o le ala lena o teine ​​sili ona lauiloa i le fitusefulu ofuina hippies.

E sili atu ona faigofie le faia o au oe lava lauulu i le sitaili o le vaitau o le 70, pe sili atu foi, ile faiga ole "disco" - ose maualuga, e fetaui lelei i foliga o nei ona po. O lenei sitaili foliga sili uma i le laulu umi ma faatasi ai ma uumi uumi.

O lona uiga faʻatulagaina o se manino ma ata faʻataʻamilomilo siliva, lea e faʻatagaina oe e faia ni manoa lelea sisina mai le muaulu, malumalu ma le pito i tua o le ulu ma saoloto faʻataʻitaʻuga pito o unta, lea i soo se mea tatau ona faʻaopopo faʻaopoopo.

Ae ua tutusa lelei ituaiga laei o le 70 e mafai ma e tatau ona teuteuina - fulufulu uʻamea lanu paʻepaʻe, lauulu e fulufulua lanu ma aufana, faapea foi ma lapopoa tetele tipiina faʻatasi ma le laconic styling pattern, na muamua aliali mai i foliga ile na tausaga, ma o nei aso ua toe lauiloa.

Mo le faia o laei foliga i laei ile sitaili o le vaitau o le 70, e mafai ona e faʻaogaina ia faʻaosofia laulu faʻapitoa pei o ituaiga mamanu o mama, lautele lipine ma e oʻo foi i sikafu. O se manifinifi manifinifi i le faʻailoga o le lapisi ua faʻamau faʻatasi ma tioata faʻalelei faʻalelei atoa le sitaili i le "hippie" sitaili - e mafai ona faʻaliliuina teisi i le muaulu pe siʻi aʻe i le pale ma ona faʻailoga fesoasoani.

O se mea e sili atu ona faigata e faatino ni laupepa masani i aso uma i le agaga o le 70s, ae o lea laʻasaga ma lea laasaga faʻatonuga o le a fesoasoani e faʻaoga ia i latou e amata lava. Oe o le a manaʻomia se selu, mea pipiʻi tele poʻo le uʻamea uʻamea, lauulu tipi ma le mousse poʻo le faʻa busa, faʻatasi ai ma se moli faʻapipiʻi malamalama. Ia selu ma le faʻaeteete lauulu na mimigi ma mago lelei ma ia faʻataʻitaʻi sina laʻau i aʻa ma pito o ni manoa.

Faʻaaoga se selu, fai se faaputuga malamalama i lalo o le pale, ma vaeluaina - ogatasi pe oʻo saʻo, e fuafua i foliga o foliga. Vavaeese se tamai filo mai le vaeluaina ma faamaamulu i luga i le ogatotonu o le uumi, lalagaina le lauulu e le i totonu ae agai i fafo, ma faataatia uma le aofaʻi o le lauulu.

Faʻamau le mafuaʻaga o faʻapipiʻi ma ni mea faʻataʻavale, fai se faʻataʻamilosaga nai lo le faʻataʻotoʻoto faʻataʻatitia o curls. Faʻatagaina le laulu e faʻamamago atoa, faʻalelei atili le sitaili i se varnish ma naʻo le aveeseina o kilipa. I le mea mulimuli, o le faʻailoaina o ata e mafai ona suia i le fesoasoani mai o lima, mimigiina ni manoa pe i luga o le pale poʻo luga o malumalu.

O aga fou faaonaponei ua aumaia a latou lava tulaga faʻavae i ia sitaili, ma malamalama, ae o le matua faʻaeteete i faʻataʻitaʻiga o le faʻailoaina o se talia. O le sitaili laʻei ua faʻamamafaina e lautele lautele fulufulu ma tautau silika taugata o lanu susulu poʻo teuteuina i laʻititi faʻauluʻila foliga matagofie - mea e faʻaalia mea sili ona taua o uiga ia o lena vaitau.

Ole auala lea na faʻavae ai le fausiaina ole kapisi lalelei, lea e manaʻo tele i aga o nei aso, e teuteu ia latou sitaili masani.

E pei o i le ata, o le teuteuina o lauulu laʻau i le agaga o le 70s oe mafai ona toe maua lelei le sitaili o lena sefulu tausaga:

Foliga foliga lauulu 70s

Ina ua mavae le onosefulu, faʻatumuina i foliga mo le lalelei, femininai ma le aulelei, sili atu faʻaavanoa ata leai se taimi na amata ona o mai i foliga.

O sitaili o fitugafulu na mafanafana, ma na faasolosolo malie mai le alofa i le tetee, latalata i le hippy style (lea, e ui i lea, e le o le uiga o le leai o le fafine), mauaina le ituaiga tagata.

O le faiga na fai sina laʻititi, ma o foliga o lauulu na amata ona suia, ae o nisi foliga (mo se faʻataʻitaʻiga, selu na laʻei ma fulufulu fulufulu mai le onosefulu) na tumau tutusa. Na o le lauulu na taoto i le 'eseʻese teuga' auala. O le hippie style na faia ni suiga tele i le faiga masani o na tausaga.

O fulufulu uumi ulu na matua lauiloa lava, ma o le mea e sili ona fiafia iai fesoasoani o le fitugafulu o le fulufulu ulu, lea na ofuina i luga o le ulu i luga ole laulu. Na suia i fusi poʻo fusi o fugalaʻau, lea na foliga lototetele ma manaia.

70s lauulu mo lauulu umi

I le fitugafulu o le seneturi talu ai, o lauulu umi sa sili ona lauiloa. Sa i ai le tele o filifiliga mo lauulu, fuafuaina faapitoa mo le umi. O teineiti e le i taofia i le lauiloa lauulu hippie, lea e faatatau lona laulu fulufulu, nonoa i le leise, ae, e ui i lea, o lenei lauulu lauulu na i ai i le tumutumu o foliga. E tele taimi i itu i se mea teu faʻapipiʻi tootoo laiti.

Ina ia faia se sitaili hippy, na o le faʻamavae ma selu le lauulu, ma mai luga fusifusi se laʻau manifinifi poʻo le bezel. O lauulu e mafai ona maualuga siitiaina i aʻa. Pigitails e mafai ona fili faʻamaugofie pei ona manaʻo ai. O le mea lea, o le faʻatusa o le fitugafulu e faigofie ma vave 'ausia.

I le faaopoopo atu i lenei filifiliga, lauulu mo laulu uumi, solofanua solofanua e lauiloa. Ina ia faʻafaigofie - e te manaʻomia le matala i pito o le laulu i se curling iron, selu teisi ma fusi maualuga maualuga. Nonoa se paʻu faʻapea ma se sikafu, ma ua uma oe!


Ina ia fausia galu, faʻaaoga se manifinifi uʻamea, e sili atu ona faigofie ia i latou ona fai i le sitaili. Pe a curling umi lauulu, aua nei galo e tui le pito i luga o lauulu ina ia pei o le laulu o laei e pei ona mafai. A maeʻa ona faʻataʻamilo le pito i lalo o pupuni, faʻasaʻo ma le totoʻa lau auulu i lou lauulu ma faʻaauau ona faia galu.

Faʻafefea ona fai se sauniga oti?

O le vaega autu o Session 'otiʻulu o se teuteu lelei, atoatoa tusa lava pe faʻaʻuluʻuluʻulu faʻataʻamilomilo i totonu.Ina ia faia se lauulu 'ulu e le faigata uma, o le mea taua o le manatua o ni nai sitepu faigofie.

  1. I taimi uma, aoe faia se lauulu, e tatau ona susu le laulu.
  2. O le ulu ua vaevaeina i ni vaega se tolu: o le pito i luma ma le lua i tua, ia e faʻamautuina ma faʻapipiʻi.
  3. E manaʻomia le amata amata ona tipi ese mai tua, faʻasolosolo ona faʻalatalata i le pale.
  4. Oe manaʻomia le galue faʻatasi ma manulele manifinifi, fuafua lelei le latou umi ma seleulu.
  5. I le maeʻa ai o lauulu, e tatau ona e selu lou lauulu i tua - ina ia e malamalama pe na aliaʻe faʻasologa e oʻo pe leai. Afai e talafeagai, e tatau ona faʻasaʻo le galuega ma i le pito i le faʻaeʻeina o se pulu laulu.

Faʻapefea ona teu se sauniga?

Sesson - o se lauulu lauulu, lea e faigofie ona laʻei, aemaise lava i luga o lauulu pupuu. Pau lau mea e fai o le fufuluina o lou lauulu, tufatufa loka ma ou tamatamailima ma feula faʻamago lou lauulu i se fulufulu-ua saunia le styling! Afai ei ai sau sesson i luga o le laulu laʻau umi, o lona uiga o le ata e toetoe lava tutusa, na o le faʻaaogaina se pulumu faʻapitoa faapitoa e maua ai lou lauulu foliga lapotopoto. Ae ui i lea, afai e i ai lou lauulu usiusitaʻi e faigofie i sitaili, e mafai ona e faia e aunoa ma ia. O le sesson on hair hair ua faataoto i le ala tutusa, naʻo iinei e mafai ona faʻaleleia - faʻaaoga rims, laei, lauulu, fai fusi. Pau le mea e le faʻatagaina e le sauniga ona fai ia lava, o le fili lalagaina o lavalava - o paʻaga o le a paʻuʻu paʻu i fafo. O isi mea e mafai ona avea ma mea moni ma faʻaalu!

O le 'oti laʻau ma ni manoa o' eseʻese uumi, ia fausaga lelei ma faʻatamala. Ole avanoa sili lea e fiafia iai le laulu o Victoria Beckham ma le pese pese Rihanna. "Gavrosh" e lelei mo itupa uma: e mo aliʻi ma tamaʻitaʻi. E fetaui i tagata uma o soʻo se ituaiga foliga, ae i ai isi nuances iinei. Mo tamaʻitaʻi taʻalo chubby, e sili atu le lelei i le filifilia o se fulufulu fulufulu faʻapitoa ma ina ia faʻasolosolo ona faʻailoga o loʻo feagai ou foliga, ma mo tamaʻitaʻi ei ai se sikuea faʻataʻamilomilo foliga foliga, o filifiliga masani lauulu lauulu e talafeagai. Gavrosh e sili ona lelei mo lauulu manifinifi - o le a faʻaopopoina le tele o lauulu. Ma o le umi e le taua foi - e mafai ona fai se lauulu i luga uma o le puʻupuʻu ma le laulu uumi. Valivali pe soona faʻatamaia, i lanu pupula, valivali e atoatoa mo "gavrosh" - o sea laulu e manaʻomia le pupula ma mea le lelei.

O le uiga ese o le "gavrosh" o le i le pito i luga o lou ulu latou faia se mea e pei o se "pulou" - o se fulufulu foliga foliga e maua ai le tele. O se tala auiliili o lenei lauulu foliga foliga mai:

  • Lauulu e tatau ona fufulu ma faʻamamaina i le vai.
  • O le pito i lalo, sili ona umi ua tuʻuʻesea e ala i le vaeluaina, o le vaega o totoe o le lauulu ua faʻamautu ma se paa.
  • Sa matou tipiina lalo le pito i lalo tutusa ma mill.
  • Matou te tufatufaina atu le vaega o totoe o le lauulu i sone: matou te faʻalautele le loka tumau i le alafau ma alafau, ma matou viliina. O le okipitalini ma le pito i luma e tatau ona faʻafaigofie suiga i le pito.
  • Oe manaʻomia le sui mai le pale i foliga.

Faʻafefea ona folo gavrosh?

O lenei lauulu 'ulu e talafeagai aua o nisi taimi e le manaʻomia le teuteuina i ni mea - naʻo le luluina o lou lauulu i ou lima ma faia i lea taimi ma lea taimi e "faafou" le sitaili. E mafai, pe a leʻo tele naua, e faʻatulagaina lou laulu i se masani masani - ma se fulufulu laʻau ma se pulumu. E mafai ona e faʻaopopoina mousse ma isi mea faʻailoaina, ae mo "gavrosh" e le manaʻomia, aua o le lauulu lava ia lava ua uma ona i ai le voluma o loʻo i ai i totonu.

Lenei lauulu lauulu puʻupuʻu na avea ma mananaia ina ua uma ona faʻamatuʻu le ata tifaga "Roman Vacations" - faʻafiafiaina Audrey Hepburn ma le amio leaga, tamaititi lauulu manumalo e le gata o loto o alii. O tamaitai talavou na amata ona taumafai i luga o le ata o le lauiloa matagofie e pei o se tasi. E sili atu ma le afa seneturi ua mavae, ma e leʻi leiloa lona lauiloa o nusipepa. Nai lo lena, na avea o ia ma "sili ona fiafia i ai" o le tele o fetu a Hollywood: Charlize Theron, Anne Hathaway, Natalie Portman ma Keira Knightley taumafai ma le fiafia i lenei ata ofoofogia. E mafai foi ona e taumafai i lau oe lava "pixie", aemaise lava pe'āfai e iai sou foliga lapisi pe umi. Mamalu laugutu ma mata lapopoa, o le oti e faamamafa lelei - ona o lana galuega o le taulaʻi faapitoa i foliga. Chubby teineiti, tamaʻitaʻi e aulelei foliga poʻo le puʻupuʻu ua ua le tatau ona faʻataʻitaʻi.

Le filifiliga sili mo le sitaili "pixies" - faʻalelei le lauulu i le paʻu poʻo le gel, ae o le "tousled" filifiliga e leai foi se mea.

Long hairstyles mo fafine

O teine ​​laulu uumi o le fitusefulu na faia le tele o le umi o ni manoa: o toso sa mafai ona tosoina ma le ufiufi luga luga, pito i luga o fulufulu i tafatafa o le lauulu, i le pito o loo i ai uiga Initia (fulu, faux fur pom-poms, lipine). E toatele na mafai ona fai se mohawk, ma tuua ai lauulu i luga o le latou ulu e sili atu i le 30 cm le umi. I soo se sitaili, sa i ai se lauulu mai aa.

O tala o le 'ofe' o le solofanua e le lauiloa tele i tupulaga talavou. O teineiti ma lona laulu sausulu curls, selu lauulu, amata mai le muaulu i le pito i tua o le ulu. O le loka voluma sa loka latalata i le pale. O fulufulu na nonoa i totonu o le solofanua solofanua, ma fusifusi i se fusi ua malo fusi. O le tino atoa na fulufuluina i varnish.

Fusi - aso uma lauulu mo le tele o tina-matutua. O le siosiomaga sa tatau ona ofuina i lauulu o so o se umi. Sa selu ula, ola aʻe i aʻa i le palealii. O se fusi e faia i le ie susulu, na muamua faʻaopoopo i foliga o se tamaitai o ona po nei o le vaitau o le 70.

Feololo Hairstyles

O mea e faaaoga ai lauulu sa faʻaaogaina e fafine ma le uumi o latou lauulu uumi. O fulufulu luga o lauulu na taofia i le taugata o lauulu sulu malamalama, lipine, rims. O le mea lea, o teineiti na faʻamamafaina le "mama" foliga.

Ina ia fausia se laei lauulu mo le lauulu laulu, e tatau ona:

Fai se vaeluaga i le tasi itu o le lauulu.
Tuu mai ia curls mai le pale e oʻo i le occipital eria.
Loka pito pito i luma i tua o taliga ma le le vaaia.
I luga ole lauulu, nonoa se sikuea sikuea ole lanu pupula. O le lautele o le lipine mai i le lima i le sefulu centimita.
Ia faasaʻo se laulu ulu ma se varnish.

Lauulu mo lauulu puupuu

Pupuu lauulu lauulu o le au fitugafulu e tumau lava i sitaili. Stylish "Itulau", faʻateleina "Sesson", "Afro" faʻaopopo i ai ma mea eseese. O le tele foʻi sa i ai loʻu ulu, o le sili atu laʻititi foliga ma foliga lalelei o le fafine.

Tumau talotalo mo tamaʻitaʻi o le seneturi talu ai ua suia le afifi i aso uma ma curlers. O loka na teuteuina i se vaifofo o le alkali, ona paʻu lea i luga o uʻamea kasa, lea na faʻatupu ai le ogaoga o le vevela.

Mo le lelei o se lalelei o laulu, puʻupuʻu lauulu sa feagai ma tofotofoga ogaoga i lalo o le faʻafitauli o vailaʻau, o mea e fai i le fale mo le faʻamaligiina o lauulu. Ina ua maeʻa le valiina, ina ia mafai ai ona faʻateʻa ese le aʻafia o “lauulu samasama”, i le mea sili vaʻai vaʻai, o le teine ​​sa faʻanusina paʻepaʻe paʻu luga o latou lauulu.

Faʻafefea ona fai se lauulu mo oe lava ile faiga ole "Afro"

Faʻaliliu "Afro" - o se maoaʻe voluma. O laʻei fulufulu i foliga masani o Aferika o le "tumutumu" o le taʻutaʻua o le autalavou a le fitusefulu. O le foliga o lauulu laulu e pei o se ao ea, o le lapotopoto polo, ma le maualuga "halo". O le ulu ma le mea masani o iai uila sa maua i se foliga faʻapitoa i le taimi o fulufulu. Sa ufiufi maʻamaʻi ia curly.

O fulufulu saʻo sa punou i luga o curlers masani o laiti lapoa pe permed. O le faʻataʻuina o galu sa faʻatinoina i se auala masani. Afro hairstyles sa faia uma i luga o le lauulu uumi ma luga o lauulu pipiʻi.

DIY Hairstyles: Retro Garcon

O le lautele o lauulu filifiliga mo tamaitai pisinisi. Faigofie le tausiga, itiiti le faʻaaogaina o le faʻamamaina o gels, mousses, varnish, na faia le lauulu sili i luga o le sili ona sili ona talafeagai ma sili ona talafeagai lauulu o tausaga o le fitugafulu.

E le fautuaina le oti tipi mo sui o mamafa lapoʻa foliga, teine ​​uumi uumi ma foliga faʻatafafa.

Mo sitaili i aso uma, e naʻo le selu e manaʻomia. Mo le faiga o afiafi, oe manaʻomia se uta. I le pito i luga, o se isi voluma e faia e faʻaaoga i le fulufulu mamoe.

Pepa puupuu

A o leʻi tipiina le lauulu uumi, e tatau ona iloa e se fafine: ituaiga foliga, foliga faʻaletonu, lea, pe a fai e te filifilia se "lauulu" lauulu, e mafai ona "vaʻaia." O pulu puʻupuʻu e le talafeagai mo teineiti e iai foliga sikuea foliga tutusa, fafine ma le puʻupuʻu ua, o pipiʻi faʻataʻitaʻi mai i fafo. Ole maualuga ole umi o le laulu mo lauulu laʻititi le sili atu male lima senitimita.

Lautele sitaili mo aso uma

Faaliliuina mai le Igilisi, "pixie" o lona uiga o le talavou faataulaitu. O lauulu lauulu na matua lauiloa i le ogatotonu o 70s. Ladies naunautai vaeluaina ma uumi uumi e laa i laasaga ma taimi. O se pupuu puʻelee na avatu ai tamaʻitaʻi i luga o le fasefulu talavou, flirty, aulelei.

Lauulu foliga

E pupuu agaʻi i le uumi o pito.
Fola faaputuga tulaga.
Occipital eria, pale: umi manoa. Whisky e puupuu lauulu.

Tulaga faamuamua

Autalavou
Lautele faʻavaʻa o le 'auʻaunaga' 'mo faʻataʻitaʻiga.
Faigofie o liua.
Faamamafa i luga o itu lelei o foliga: lanu mata, o alafau, laugutu.

Faiga suiga

"Masani"

E aufaʻi i luma i luma, o loʻo tautau ifo ma autafa o mata i mata o mata: o le vaega o le puʻupuʻu - puʻupuʻu. O le voluma i luga o le pale ua faʻaopopo i le "masani" ala i le selu o le mafuaʻaga o le lauulu.

"Lulu faʻavae"

Ua matala le muaulu. Vaega faamavae i le tasi itu o le ulu. O le voluma na fatuina i le vaega o loʻo i ai i lalo o le fusi. Ina ia faʻauʻuina lelei le faʻapipiʻi, ua fautuaina e faʻaoga se 'apo.

Toe atagia Pixie

Ina ia fausia se sitaili, lauulu saʻo e tatau ona pipiʻi luga o lapoʻa lapoʻa. Mo nei mafuaʻaga, vevela curlers, foam silinder siliva. E mafai ona fausiaina afa e faʻaaoga ai le faʻapipiʻiina o pulumu ma se fulufulu ulu.

O loka curled e selu i le itu poʻo le pito i tua. O le laei o le retro-Pixie e talafeagai mo prom, pati, pisinisi fonotaga.

Fulufulu

Tagata taʻitasi ua faʻagaioia ma le teuina o mousse, faʻaloaloa ma "faʻataapeapeina" i se faʻatupu vevesi. Le lagona o le "vevesi faanunumi."

O le lalagaina o ofu e talafeagai mo tamaitai o soo se tausaga.

Classic 70s sitaili mo lauulu umi

"E lalaga aʻe ia laiga"

togi masani o vaega e tolu. I le nofoaga o le faʻamauina o le ofuvae, faʻaopoopo se mea teuteu teuteu: lipine, aufana, lopa, rhinestones.

Afifi

loka ia manoa ma le vaevae vavaeina i le ogatotonu o le ulu i ni vaega se lua.
Tuʻu fili masani mai vaega uma ole laulu.
A aunoa ma le faʻamutaina 2/3 i le faʻaiuga o fili uma, lalagaina silika (guipure) fasi ie.
Faʻasolo le tasi pito o le fasi pepa i totonu o le loka tumau o curls.
Faʻafesoʻotaʻi pito, nonoa se lipine i foliga o se aufana.
Toe fai ma le lua sulu.

"Ato"

Toe fai lalaga lalaga "Bagels".
Faauʻu pito o le lipine e ala i le sopoia i luga o malumalu o le ulu: faapipii le itu tauagavale i le itu taumatau o le itu faaletino, le taumatau i le itu tauagavale.

"Laʻasaga mo pati"

Fai ni vaega se lua vavaeese, e iloa ai le lautele o autafa i le ogatotonu o le ulu - mai le malumalu i le isi malumalu.
Selu le vaega filifilia o le lauulu ma se selu laiti ma masani ona pupuu nifo.
Faaleleia le sooga o le selu faʻatasi ma pine i autafa o le itulagi faʻapipiʻi.
Faaaoga retainer.

Faʻafefea ona e faia oe lava i le fale

O le luasefulu o le seneturi o le taimi o le atinaʻeina o le aganuu o punks, rockers, aga masani, e iloga i lo latou tupuʻaga i le ofu tino, teuga, ma laulu. O le mea fou i le sitaili o se tagatanuu masani o le USSR na faia e le lauulu "Iroquois".

Tipiina i le itu o wiski, o se maualuga maualuga i luga o le pale - elemene o le "punk" sitaili, aveina mai tagata Initia masani. Punk vaega faʻaopopo le fatufatuina i le fulufulu foliga foliga - foliga o acid o uumi umi. O teineiti uma ma tagata talavou e ofuina o latou lauulu.

Iroquois e tolu ituaiga:

Faʻasalalauga ole "Classic" (tisiki musumusu, pito i luga ole tumutumu, ile 1 ile 5 senitimita).
"Ringed" - foliga tutusa ma le muamua filifiliga. Eseesega: o manoa i le ituaiga o tuli e salalau i luga o le pale.
Gothic faiga - tutusa ma le masani masani. Eseesega: o tauagavale agavale i luga o le pale e le leiloa a latou uluaʻi umi.

Mo lauulu 'ulu "Iroquois" i le fale oe manaʻomia:

Le mea mo le tipiina o lauulu (masini, tafi lalaga)
Eletise masini mo sitaili, faʻamago lauulu
Loka mo manoa
Selu

Teine e le tau sele musumusu. E i ai le ituaiga lauulu laei e foliga tutusa ma le rocker style.

Tekonolosi faagasologa

Filifiliga mo teineiti laulu ulu

Faʻaoga mama gel (foam) ile fufulu mama, faʻamamaina loka.
Punou i lalo lou ulu.
Faʻasaʻo se ea vevela o le ea i le lauulu o le pale. I le taimi lava lea e tasi, faaloaloa atu tamatamaʻilima o lou lima saoloto i lauulu pupuʻu ina ia foliga mai o ni manoa e "liu". A siitia le ulu, o curl e tatau ona tutu pei ni nila i luga o se hedgehog.
I se faʻaopopoga, faʻaaoga se laʻititi o le gel i luga o itu faʻaletagata, e faʻamama ai ou alofilima i luga ole pito i tua.
Faaaoga le taofiaina i le ulu atoa.

A faʻamamago lauulu ma se laulu fulufulu, faʻaaoga se vaivai faiga o le feula.

"Masani"

I le ogatotonu o le ulu, o se sikuea nofoaga e fuafuaina ma lautele e le sili atu nai lo le 10 cm (mai le muaulu i tua o le ulu o le ulu).
Loka ia curls i le itu o tafatafa.
Ua mafiaʻe ona manoa i le vaega atoa seʻi vagana le faatafafa.
Fai se selu ma nifo pupuu soo (mai le muaulu i le pito i tua o le ulu).
Mo lauulu ulu, toso lemu le pito i luga pito i luga o le mohawk faʻataʻamilosaga.
Faalelei le lauulu.

A manaʻomia, faʻaoga le ea vevela i le pito o faʻailoaina ai seʻi matua mago le laulu.

Ua tataina

Toe fai uma mea na tusia o le mohawk base.
Faaaoga le foam i le lauulu mo le faaleleia.
I luga o se sikuea faatafafa: vaeluaina lauulu o loʻo agavaʻa solo i ni sone. Toso se curl mai i sone taitasi, mimilo i totonu o se "spike", faaaoga varnish. O le tekonolosi mo le fausiaina "spikes" i luga o le laualuga atoa e tutusa.

Fausia tumutumu ile lauulu malulu: toe fai laasaga uma. O una e faʻagaioia taitoatasi: gel, mimilo le "spike", varnish. Toe faia ma togi taitasi.

O le Gothic Acid Mohawk

Fuafua le tele o le sone tafatafa (e pei ona i le masani vaega).
Toe fai uma lauulu oti: o le umi o le lauulu e le tipi (pe tipi 1 cm).
Valivali vaega o totoe i se paolo acidic.
To mago lauulu.
Faaaoga loka i uʻu
To mago lauulu.
Fai nachos mai aʻa (mai le muaulu i le pito i tua o le ulu).
Faaputu loka.

Ua manumalo le manumalo

O na tausaga, o le laulu e iai ma faaseʻe (sa faʻaigoaina Victory Rolls) poʻo le coca i itu uma e lua o le vaeluaina, pe faʻatonu poʻo le itu, na oso i luga o le lauiloa. E masani lava i na tausaga, latou te manaʻomia le averesi o le umi o le lauulu: e sili atu ona faigofie le afifiina o le taʻavale mai ia i latou pe fausiaina ni faʻafiafiaga uʻamea.

I totonu o fulufulu ma 'rollers,' o aulelei le auupega autu. Na vaeluaina lauulu i ni vaega tutusa ma se vavaeʻese sao. I itu uma e lua o le pito i luga o le pito i luga, ua fausia ai faʻataʻavale ia na faʻamautu ma ni faʻamaʻi.

O le lauulu i tua o nisi taimi e aoina i se faasee, ma o nisi taimi faʻasaʻolotoina, taoto i spiral curls.

E masani lava latou te le ofuina ni pulu ma ni laʻau lauulu, ae na latou tutupu aʻe ma piki i luga, faʻalelei i lauulu. O lea, na amata loa le vaeluaina i le pito i luma.

I le faʻaopopoina i le lua faasee (tasi faasee i itu uma o le tuʻufaʻatasia tuʻusaʻo), na fausiaina se faasee e tasi, na tulaʻi ma le mitamita i luga aʻe o lona muaulu.

O lea faasee na paʻu mai le pa, lea na lauiloa aʻe i luga ma faʻamautu i le pito i lalo ma faʻamaʻi. I le pito i tua, o le lauulu na potopoto i se isi faasee, pe mimilo i fa' curls ma tatalaina.

Fautuaga taua mai le tagata faʻasalalau.

Taofi le faʻaleagaina o lou lauulu i le faʻamama mo se pulufana.

O ni suesuega lata mai o fulufulu oloa ua faʻaalia ai se faʻailoga mataʻutia - 97% o ituaiga lauiloa o laupepa ua faʻaleagaina ai o tatou lauulu. Siaki lau tusi mo: sodium lauryl sulfate, sodium laureth sulfate, coco sulfate, PEG. O nei vaega mataʻutia e faʻaleagaina ai le lauulu laʻau, aveʻese le curls o lanu ma eli, faʻapea latou leai se ola. Ae le o le mea sili lea ona leaga! O nei vailaʻau e ulufale atu i le toto i pu laiti, ma o loʻo feaveaʻi e ala i totoga o loʻo i totonu, lea e mafua ai faʻamaʻi e oo lava i kanesa. Matou te fautua malosi ia te oe e te teena ia ituaiga faʻapipiʻi. Faʻaaoga na o mea teuteu masani. O matou tagata atamamai na latou faia le tele o auiliiliga o le sulfate-free shampoos, lea na faʻaalia ai le taʻitaʻi - le kamupani Mulsan Cosmetic. Mea faʻamalieina faʻataʻitaʻiga uma ma tulaga o le saogalemu fale gaosi.Na o le pau lea o le gaosiga o uma-faʻalenaturo shampoos ma balms. Matou te fautua atu e asiasi i le aloaia 'upega tafaʻilagi mulsan.ru. Matou te faʻamanatu ia te oe, mo mea teuteu masani, o le ola le tatau ona sili atu i le tasi tausaga o le teuina.

Pulu puupuu i le fasefulu

I le 40s, e laiti ma le uumi lauulu na faʻatagaina foi. Mo se faʻataʻitaʻiga, na faia ni laʻititi laiti mai le laʻau puʻupuʻu, lea na fuluʻena ai le laʻau ile tamaʻi curler, ona sisina faʻalelei lea, ina ia aua neʻi malepelepe. Sa latou taumafai e fai ni curls laititi pe a mafai, sili atu nai lo le 2 cm le lautele. Ina ia taofia ia curls mo le umi e mafai ai, na muai mimiti teisi, ma ina ua uma le curling, sa faapipii i latou i le aʻa sone ma lauulu.

O laʻasaga laiti na fausiaina i luga o pulu puʻupuʻu, ona o le laititi ma aemaise le uumi lauulu e le mafai ona taofiofia le foliga o tamai curls mo se taimi umi: latou pa'ū i lalo o latou lava mamafa.

I le suia o le itu o le curls, latou lapoa ma nofoaga, e mafai ona e faʻaopopo ituaiga i lenei sitaili. I le avea ai o se tulafono, e tele se taimi e fai ai ni sitaili laiti ma malosi: o se laulu lauulu e le mafai ona faia i totonu ole itula. O le mea lea, o fafine lulu o latou lauulu i curlers i le afiafi ma momoe ia i latou i le po atoa. O sea galuega toa na manaʻomia i le igoa o se lalelei matagofie!

Laʻitiiti lauulu i le fasefulu tausaga

O le lauulu o le uumi lava, pe a latou oʻo i le tulaga o tauau, o loʻo faʻataʻamilomilo faʻataʻalili lava i luga o le pale. O le tetea e mafai ona tuʻusaʻo pe faataʻitaʻi. Curls sa vaevaeina ma selu ina ia latou fausia le tapulaʻa maualuga.

O le muaulu na tele lava ina matala: i le fasefulu tausaga latou te matua le talisapaiaina ai le au. O pito o luma na tulaʻi mai ma selu, ma fetaui lelei i le tasi galu lapoʻa, lea na pasia i totonu o laʻau autu i le tasi itu i le itu o le pa.

Faiga sili ona fiafia

I le fasefulu tausaga, o fafine e fiafia tele i laei ulu.

Na faigofie ona faia tutoʻatasi: faʻapipiʻi pe kolosi. O isi taimi e laeiina faigofie ai, e le teuteuina i se mea, ae e masani ai ona teuteuina i lopa ma isi auiliiliga.

'O upega e lagolagoina ni tulivae o soʻo se umi, paʻu ma fusi. E masani na latou aoina lauulu na o le pito i tua, o lea e leai se auala e vaʻai ai le mesh i luma. I luma, i tu ma aga, lauulu e faʻafefeteina.

O le mata o se aoga faʻafaigaluegaina: na faʻatagaina ai oe e faʻatumauina lou lauulu i le taimi aʻo uuina, ma i le taimi lava e tasi lalafi nisi le atoatoa i le sitaili, laveai tamaitai mai faʻalavelavea ma faʻataʻamilomilo pito i tua.

Marlene Dietrich

O le ofoofogia, alofatunoa ma le atamamai lelei lea na avea ma faʻailoga o foliga o le taua tausaga. Na ia vaʻai ma le totoʻa i lona lauulu, tuu lona lauulu i le ea galu. Na ia folo lona laulu i le tasi itu, sili i le le fiafia. O se vaega o lona lauulu na “liligi” lemu, ma o pito e faʻatutuina ni laʻitiiti laiti.

Veronica Vaituloto

O le lauiloa Amerika faanatinati faalauiloa le lalolagi i lauulu lauulu, lea e uumi ai lauulu ulu e aofia ai le tasi mata.

Ae i le taimi e tasi, na ia aliali i se sitaili masani mo le fasefulu tausaga, e pei o le ituaiga Victory Rolls.

O lenei laulu 'ulu, lea e matala ai le foliga atoa ma tepa aʻe i luga ae o rollers, sa faateʻia ai o ia. Sa tumau le faʻamaoni a le tamaʻitaʻi ia i le uumi lauulu, faʻataʻamilomilo ia i latou i curls.

Jane russell

O se faatusa matagofie o le 40s, o se tamaitai lalelei Amerika na laeiina le lauulu e masani lava o le uumi o le uumi, faʻataʻatia ia i latou i ufiufi lapoʻa ma laei lalelei E tele taimi e tatala ai lona muaulu, ma faʻataga na o sina tamai pito o le pito i luma o le pito e nana ai le isi itu o ona foliga.

Fiauina Forty nei

O laʻei lauulu i lenei sitaili e sili atu ona faʻatauaina, talitonuina tamaʻitaʻi e manatu ia i latou lava e le masani ai ma uiga ese tagata, e masani lava ona toe faia. Vintage faiga e aofia ai le faʻamaoni o le le tasi faʻamatalaga, ae o mea uma.

O lona uiga, e le lava le fausia o se lauulu i luga o lou ulu e masani i na tausaga, e manaʻomia ona e filifili le mea e sili ona teuteu ai ma se laei talafeagai mo ia. E sili le tuʻufaʻatasiga o lauulu i se laulu, sesega laugutu (i na aso, susulu mumu lipstick sa sili ona fiafia i ai le tele o fafine) ma susulu uliuli uila i ona mata.

Faʻafefea ona fai ose laulu foliga ma faʻaseʻe

  1. O lauulu e tatau ona vaeluaina i se laulelei atoatoa vaeluaina, ma pito i luma, e aofia ai fusipaʻu, e tatau ona faʻasaʻo ma ni uila. O manoa pito i luga e selu ma mimilo mai le pito i le isi i se ituaiga o faaseʻe faʻapipiʻi ma faʻamaʻi. E taua tele le faʻapipiʻi e le mafai ona vaʻaia, ma o le faʻaseʻe lava latou e le ofi i le ulu lava le ulu, ae ua faʻatausua i le foliga o se mama ina ia faʻaalia le lumen.
  2. Ole iʻuga e lua faaseʻe, tasi i itu taʻitasi. Latou te fetaui simetrically ina ia "faʻata" i le tasi ma le isi.
  3. O mea e faapolopolo e fausia ai pito i luga. O le siʻusiʻu mai le lauulu totoe o loʻo alu i le ofuvae. O le siʻusiʻu e faʻamau i itu uma e ala i faʻapipiʻi ina ia mafai ai ona aveʻese le ofuvae, ma le lauulu pito i tua ua potopoto i se faasee ma oso aʻe i le pito i tua o le ulu, i le mea e faʻasaʻo i lauulu.
  4. I le faʻaiuga, e tatau ona vaʻaia le laulu i le varnish e faasaʻo ai le paʻu.

Afai o le laei masani masani i paʻu e manaʻomia le faʻatapulaʻaina tuusaʻo, o lenei ua mafai ona teisi suiga le sitaili, faʻaopopoina asymmetry.

Mo lenei, e tatau ona fai se itu vaega ina ia sili atu lauulu i le tasi itu. O le mea lea, o le tasi o faasee o le a faʻapipiʻi mai i le tele o pito i luma ma itu, ma le lona lua mai le vaega, ona laʻititi lea.

Aua neʻi galo e selu ma le faʻaeteete ia manoa o le a fausia ai le foliki, ma i le pito o le fulufulu, faʻanusuina i latou i varnish.

Isi lauulu

Ina ua uma ona faʻataʻitaʻia le faiga o Taʻavale manumalo, e mafai ona e faia isi lauulu, mai le taimi lava e tasi.

Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e toe faia le lauulu mai le lauiloa Amerika poster of wartime.

  1. Muamua, e tatau ona pipiina lauulu i curlers po curling iron.
  2. E tofu ia fasi ia sasaʻo i le curl-spiral ma faʻamautu i varnish.
  3. O le vaega pito i luma e selu i tua ma selu malosi mo le voluma, ma afifi loa i se maualuga faasee ma faʻamautu ma pou i le pito i tua ina ia tulaʻi i luga aʻe o le ulu.
  4. O loʻo afifi faʻafusiata i le manifinifi manifinifi ma toe faʻafoʻi i tua, i le mea o loʻo faʻasaʻo ai i se mea e leʻi vaaia.
  5. O manoa tua e faʻaputuputu faʻasolo i luga, afifi i latou lava i totonu o se faasee.
  6. O le lautele o le sikafu lanu mumu tele e pale ai le laulu o tagata. E nonoa faapea o le nonoa e faʻafefeteina i le pito i luga. O le faasee mai luma o le pito i luga o le pito i luga e oso aʻe i luga aʻe o le pito o le sikafu.

Afai e te le manaʻo e faʻamalosi tele, e mafai ona e faia se lauulu lauulu e na ona faʻamanatu atu ai ia te oe lea faiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le faasee mai luma o le pito i luma ua faʻasino i le vaitaimi o le fasefulu. Ua paʻu le faʻaseʻe i le tulaga i luga, oso i luga aʻe o lona muaulu. O toega o le lauulu, fai ai uila vaivai, paʻu i luga o tauau.

O le mea lea, o lauulu i le fasefulu sitaili o se filifiliga sili lea mo aso uma o le olaga ma pati pati. O le tikeri o le faʻataʻitaʻi e fuafuaina e le siʻosiʻomaga.

  • O lea, mo le ofisa pe mo le savaliga, o se vaega o le Manumalo Rolls sitaili e talafeagai: o se faasee i luga o le pa.
  • Mo se pati retro, e mafai ona e faʻataʻitaʻia atoa lava le sitaili o na tausaga, amata mai le laulu ma le vali ma faʻaiʻu i ofu ma seevae.
  • I nisi o fulufulu-laʻei manaia, e mafai ona e aliali mai i le sitaili o le American poster We can faia poʻo nisi Amerika faʻatupu taʻutaʻua, lauiloa i na tausaga.

E mautinoa o le a e tosina aulelei mata, ma au uo o le a aioi atu ia te oe e aʻoaʻo ia te oe pe faʻafefea ona lalelei lau laulu i ni mea lilo ma faʻafiafia retro rollers.