Lauiloa

Faʻafefea ona fai tofa a isi maʻa mafiafia?

Ua sau i toloa faʻalelei i ituaiga faiga i nai tausaga talu ai. E tumau pea i latou lauiloa i lenei vaitaimi ma manumalo i le tele ma sili ili, aua o loʻo faʻaleleia atili i latou, tele ma tele ituaiga fou o loʻo faʻaalia mai.

O nei fulufulu laʻititi e lelei ona e laʻititi ma malulu ma laʻei, feololo lava. Ae ui i lea, latou foliga foliga mama ma mama. E mafai e se faʻailo ona avea o se tutoʻatasi o lauulu pe o se tuʻufaʻatasia o se fofo sili atu ona faigata. O nei laulu e fesoasoani e nana ai le le atoatoa o lauulu ma tumau le aulelei.

O nisi pigtails e faigofie ona faatino ma e mafai ona e faia e oe lava. O isi e sili atu le faigata. E le mafai ona tofa ia oe lava, ma ina ia pikiina i latou i se isi tagata, e tele se toleniga e manaʻomia.

Volumetric braids: ma ma e aunoa ma se fusi

Volumetric mafiafia fili, lea e mafai ona fatuina e oʻo lava i le manifinifi laulu, e sili ona lauiloa.

  1. E mafai ona e faʻaʻofuina se tusi i le tele o auala - e mafai ona Farani, faʻapipiʻi, se afu, ma isi,
  2. O le aofaʻi o soʻotaga e fausia e ala i le taʻeina o metotia, o lona uiga, o le vaega pito i fafo o lauulu e ave mai o latou pito ma faʻaloaloa i fafo, e peiseai o loo toso i fafo o le puaʻa. E le ose auala faigofie lea, aua e ono tupu ai ni mea leaga,
  3. O se isi mea aoga i le auala muamua o se tamai fagu faʻaola e maua ai le aofaʻi i lauulu.

O le lalagaina o fulufulu mafolafola o se filifiliga lelei lea mo i latou e paʻu pe laititi lauulu. Latou faʻatagaina oe e vaʻaia vaʻaia latou voluma. Fausia le aafiaga o le mafiafia, maloloina curls.

Faʻaopopo le aofaʻi ma ma aunoa bangs

Faapipiiina o se mafiafia mafiafia o le faigofie auala. E oʻo lava i se lalagaina faʻailoga masani o vaega e tolu e mafai ona avea ma lapoʻa, pe a fai e te iloa tulafono mo le tusia o ufiufi.

  • Fili le fili ma faʻamama lemu pito o le lauulu e aunoa ma le soona faʻamalamalamaina. Amata ona toso vela. Alu ese mai le pito o le fili i le amataga o lalagaina. E mafai ona e faia lea ma e faʻaauau i le faiga o lalaga lalaga,
  • Taʻu le fesoʻotaʻiga o loʻo e toso maia le curl. Toso na o pito i fafo
  • Ina ia suʻesuʻe lelei le laulu foliga, muamua toso mai sina mea. A manaʻomia, ona toso malosi ai lea
  • Ia mautinoa e le pa'ū le matau lea o loʻo potopoto ai laina. Mo lenei tou te tausia sootaga
  • Faʻafou ma se varnish taʻitasi faaopoopo sootaga.

A maeʻa ona fili, ia faʻamau lelei foʻi le lauulu atoa, talu ai e le o se mea malosi e pei o se fili lalagaina.

Faigofie lalaga volumetric

  1. Vavaeese lauulu i 3 vaega.
  2. Alu le agavale agavale i le ogatotonu, ona faia lea o le tutusa ma le taumatau. Faʻasusu le fili.
  3. Fili le fili i le pito ma faʻamaʻi ma se fusipaʻu.
  4. Amata mai le pito i lalo o taamilosaga uma o lalagaina, toso ese manoa manifinifi. E manaʻomia ia latou liliu mai le tutusa.
  5. Faalelei lauulu ma le varnish.

Lalagaina o fusi volumetric e mafai ona faʻatinoina faʻaaogaina faʻaaogaina le tele o isi metotia. Sei o tatou mafaufau i nisi o na.

O le avea o le agavaʻa o se isi mea e masani ai i lavalava masani. La latou autu taua o le faigofie o lalagaina. O le tourniquet e sili ona faia i luga o le solofanua solofanua; pe a manaʻo i ai, e mafai ona faia e aunoa ma le nonoa o le lauulu, ae o le a lele i fafo e le malo.

  1. Faaputuputusi ia faʻata i le siʻusiʻu i le pito i tua o le ulu ma nonoa i se vaega faʻamalieina.
  2. Vavae le siʻusiʻu i 2 vaega.
  3. Mimilo le vaega taumatau o le siusiu i le itu taumatau, ina ia foliga o le mea sili. Ae o le tele o lou faʻataʻamilomilo, o le manifinifi o le a sau le solofanua.
  4. Uu o le fau tuʻuʻu i ou tamatamailima, mimilo le itu tauagavale o le fusi i le taumatau.
  5. Ia milo uma vaega o le siʻusiʻu i le itu faʻafeagai ma puipui latou i se faʻamalosiʻau vaega.

Volumetric Farani fili i le itu ese

Talu ai nei, o le Farani toafua ua avea ma se tasi o lauiloa ituaiga fulufulu. E mafai ona tupu se ofe lalagaina fulufulu mata pe a fai o le farani Farani e le faʻanana i le masani ai, ae faʻapea foʻi. E mafai ona fili faʻaele i le ogatotonu, faʻataʻamilomilo i itu lautele, faʻataʻamilomilo ma itu o le itu.

  1. Filifili poo fea e amata ai le fili, ona ave lea ose loka o lauulu mai lea vaega ma vaevaeina ile 3 vaega.
  2. Tuu le manoa i le agavale i lalo o le ogatotonu.
  3. O le loka o loʻo i le itu taumatau, liliu i lalo o le ogatotonu.
  4. Vavaeese le loka mai le le mautonu lauulu ma tuʻu faʻatasi ma le loka tauagavale, ona seʻe lea i lalo o le loka tutotonu.
  5. Vavaeese le filo mai le paie lauulu i le itu taumatau ma faafesootai i le taumatau filifili, ona seʻe lea i lalo o le ogatotonu.
  6. O lea la, faʻaopopo le lagolagosua i uʻamea, momoli atu i lalo o le ogatotonu, faʻaauau pea lalagaina.
  7. I le ua, e faʻaauau ona lalagaina e faʻaaogaina ai se lalaga faigofie o loʻo aofia ai ni manoa se tolu.
  8. Toso mai autafa o le itu, faʻaopopo le tele i le fili. E mafai foi ona toso mai pe a lalagaina, o le a atili ai ona faʻalelei.

Scythe iʻa fagu

  1. Faʻasaʻo sina laulu selu i le vai poʻo le vai vai, ona vaevae lea i ni vaega se lua.
  2. Filifili le maualuga lea e te manao e amata lalagaina. E mafai ona fausia se fili mai le tumutumu o le ulu, le maualuga o malumalu, o le pito i tua o le ulu, pe naʻo luga o le lauulu. E mafai foi ona amata lalagaina mai le siusiu.
  3. I le tulaga filifilia, ile itu tauagavale, vavae ese se tamaʻi manoa, ona fesuiai lea i le itu tauagavale afa o le lauulu ma faafesootai i le taumatau.
  4. Ia vavaeʻese foi le manoa i le itu taumatau o le lauulu ma faʻafesoʻotaʻi i le itu tauagavale.
  5. Ina ia faaleleia lauulu, toso sulugatiti teisi i itu. Ae aua le soona fai, a leai o le a faʻaliliʻa le totoa faʻamalosi, ae le le mafiafia. Taumafai ona faʻatonutonuina ina ia le sau le lalaga lemu, aua o lenei e mafai ona faʻaloia ai loka tusa lava pe a lalagaina.
  6. Faʻaauau le lalagaina e oʻo i le iʻuga.
  7. Faʻamau le fili i se vaega faʻamalosia, toso ese manoa manifinifi o taimi uma, ia maua ai le tele.

Falani vaipuna

O tagata e fiafia i ata matagofie e mafai ona faʻaaogaina le laʻau fulufulu "French Falls". O le a ia faʻatagaina ni fausiaina faigofie, volumetric. O sea laulu foliga foliga aoga i luga o curls curles, ae i luga o le lulu lauulu o le a foliga lelei, aemaise lava pe afai o loʻo iloga. O le lalaga lalagaina e mafai ona siosiomia le ulu, fatuina se ituaiga laei mai le laulu, alu i lalo i le laina, pe o le faʻatuina o se laina faʻalua o lalaga, lea e foliga mai e sili ona manaia. "French Falls" o loʻo lalagaina i luga o le mataupu faʻavae o se spikelet, ae i le taimi lava e tasi, i le tasi itu, tuʻuina ese loka e masani ona tuuina atu.

Lalaga:

  1. Filifili se filo i le malumalu poʻo ni mea vaevae ma vavaeese loa i ni vaega se 3.
  2. Weave braid i le auala masani, ae tatala loka o lo o i lalo, i taimi uma mai le lauulu laulu. Sui nofoaga avanoa ma ni manoa fou ua aumaia mai le vilivili o le pito i luga o le ulu. Mo se sili atu faʻatuatuaina faʻalelei o lauulu, e mafai ona e uuina se curl o lo oi le nofoaga o le malumalu po o luga o le taliga. E fuafua lava i le mea na amata ai le lalagaina.
  3. Faʻaauau le lalagaina agai i le taliga faʻafeagai.
  4. Loka le pito o le fili i se pulou.

Polokalame "Falani afu"

Lotoa o le sikuea

O lenei lalaga faʻalelei foliga manaia ma le manaia. E mafai ona fili faʻafefiloi se sikuea sikuea i luga o le siʻu poʻo ala ole Farani.

Lotoa o lalaga lalaga:

  1. Vavaeese se loka o lauulu o loʻo i totonu o le palealii, ona vavaeese lea i totonu o le 3 loka.
  2. Vavae le loka tauagavale i le 2.
  3. Tufa le ogatotonu i le loka tauagavale vaeluaina ma faʻafesoʻotaʻi vaega.
  4. Fai tutusa ma le loka taumatau.
  5. A e fatuina se lalaga mai le siusiu, faaauau pea e toe fai le 2 muamua laasaga seia e maeʻa lalagaina. A e fuafua e fili i le fili le faʻaaogaina o le faiga Farani, vaeluaina le itu tauagavale i le afa ma faʻaopopo se tamai laina e faʻailo i le itu tauagavale mai le leai o se lauulu i le itu tauagavale o le afa o le afa, tuu i lalo o le ogatotonu o le soʻoga ma faʻafesoʻotaʻi vaega.
  6. Fai tutusa i le itu taumatau.
  7. A maeʻa le lalagaina, toso faʻaseʻe teisi.

Ogatotonu togi ma le lipine

O lenei hairstyle e talafeagai mo aso malolo ma mo aso uma. E mafai ona faia i luga o lauulu ma uumi lauulu. O le a foliga lalelei ma aulelei.

  1. Vavaeese se loka o lauulu i le laufanua manaʻomia, vaevae i ni vaega se tolu ma nonoa le lipine pe a uma le loka lona lua.
  2. Tuu le filo agavale i lalo o le tafatafa tasi ma luga o le mea faapipii.
  3. Tuu le fasi taumatau i luga o le laina autafa i lalo ma lalo o le mea faapipii.
  4. Faaopopo se lagolago i le itu tauagavale, ona tuu lea i lalo o le tafatafa tasi ma luga o le mea faapipii.
  5. Faaopopo se lagolago ma tuu le aia tatau taumatau i luga o le tafatafa tasi ma lalo o le mea faapipii.
  6. Afai e te manaʻo i le itu taumatau o le fili ina ia foliga pei o le itu tauagavale, tuu le taumatau taumatau le o luga, ae i lalo o le latalata. O lea la, o le faʻasologa o loʻo mulimuli atu i le itu taumatau o le a i le va o le pito taumatau ma le lagolago, ma o i latou e tatau ona faʻaopopo le lagolago i le itu taumatau.

Scythe ma ni lipine e lua

E masani lava, o le fili faʻalalopoto i luga o lauulu uumi, ae i luga o le lauulu ma le uumi o le uumi, o le a foliga mai e le faʻaititia.

  1. Tulouna le lauulu i ni vaega se lua, a maeʻa ona fusifusia uma na faʻapipiʻi le lipine.
  2. Pasi le agavale agavale i lalo o le mea faapipii, luga o le lona lua ma lalo o le isi faapipii.
  3. Tufa le lipine i le itu tauagavale i lalo o le autafa o le filo leai, i luga aʻe o le lipine ma lalo o le taumatau taumatau. Afai e te lalagaina se ie faʻapipiʻi pei o se Farani, ae e te leʻi siiina le itu taumatau, e tatau ona e faʻaopopoina se vaega i ai.
  4. Faaopopo se lagolago i le itu tauagavale, ma pasi atu loa i lalo o le isi lipine, luga o le loka ma lalo o se isi lipine.
  5. Faʻaauau le lalagaina i le maualuga moʻomia.

Filifili fili i le lipine

O le lalaga ua faia i lenei metotia e sau mai fafo, peiseai e ea. E mafai ona lalagaina ma se lipine pe naʻo le lauulu e mafai ona faʻaogaina mo lalagaina.

  1. O le lalagaina o 'ie faʻataʻavale ma le lipine e tatau ona amata mai le faʻaleleiina o le lipine. Ina ia faia lea mea, nonoa i se tamaʻi loka o lauulu o loʻo i le ogatotonu o le vaega lea e te fuafua e amata ai ona lalaga lalagaina.
  2. I itu uma e lua o le mea faapipii, vavae 2 loka o le tutusa lapoa.
  3. Skip le agavale ona taumatau lea ole taumatau pito i luga ae o tuaoi ma lalo ole lipine.
  4. Sikipi le taumatau, lea ua avea ma sili, i lalo o le autafa ma luga o le lipine, ona faia lea o le tutusa ma le agavale.
  5. Ona pasi le taumatau ona sosoo ai lea ma le agavale agavale i luga o le tafatafa tasi ma lalo o le lipine. A maeʻa lenei sitepu, a pasi pasi i lalo o le autafa, e mafai ona faʻaopopo se subplate.
  6. I le taimi o lalagaina, toso i fafo le "natia" loka - o le a faʻaalia ai le fausaga o le fili.

Scythe "Vaifoa" ma se lipine

E mafai foi ona e teuteuina le laulu "Waterfall", lea na talanoaina muamua, i se lipine. Lenei o le a faʻateleina ai le ata faʻalelei ma faimea fiafia. O le lalagaina o le "Waterfall" fili ma se lipine toeititi lava tutusa lelei ma masani. Ina ia faia lea mea, nonoa le lipine i le ogatotonu faʻasologa ina ia le mafai ona iloa atu le pito pupuu. Le isi, fili i le fili, pei ona faamatalaina i luga, ae taumafai e faʻavasega le lipine ina ia faʻaputuputu ai le soʻoga ogatotonu. Mo se faʻataʻitaʻiga, a fai o le nonoa ma le mea faʻapipiʻi i le pito i luga, tuʻu le lipine i lalo, pe a fai i le pito i lalo - tuu le lipine i luga. Ave se fasi fou o le lauulu e leʻi faʻaaogaina, faʻaauau ona lalagaina ma ia, pe a tatau ai, faʻapipiʻi i ai se mea faapipii.

E mafai ona e fili i le fili faʻaaogaina se isi metotia. O le lalagaina o se lipine i totonu o ia ituaiga lauulu e sili atu faigofie.

  1. Vavaeese se fasi lauulu o lo o i le muaulu ma vaeluaina. Ia milo iʻuga o faʻaiuga. A e fuafua e lalagaina se lipine, nonoa i se tasi o manoa ma nana le pito laʻititi. Pe suia atoa o manoa i lipine. Faauʻu ia loka o laulu ma faaauau pea lalagaina na o latou.
  2. Ave se fulufulu mālu o lauulu ma tuu i le va o laina faigaluega.
  3. Toe fuli ia maea, tuu se nonoa mama i le va oi latou, ma isi.
  4. Faapipii pito o le lauulu i se mea faapipii.

Polokalame a le "Fasami" Faʻasusu

O le lipine i le lalaga tofu e le mafai ona lalagaina ma faʻaoga e faʻaaoga e teuteu ai le laulu.

Autafa itu

Ua faʻapea foʻi ma le lauiloa lalagaina o lona fili i ona itu. O sea laulu e mafai ona ofi i le toetoe lava o soʻo se foliga - romantis, afiafi, o aso uma ma e oʻo lava pisinisi mamafa. Ina ia fausia, e mafai ona e faʻaaogaina ni metotia lalagaina eseese uma. Ole faigofie auala e fausiaina ai se fili ile itu o le selu ole lauulu, i le tasi itu e ao mai ai ile lulu ole pulu ma lalaga le tofa masani ole laina e tolu. Nai lo lea, e mafai ona e fili lalagaina faaigoaina o iʻa iʻa. O le itu fili i luga o le laulu uumi e mafai foi ona fili faʻamalosiina e tusa ma le faʻavae o le faʻavae o le Farani fili.

'Aui itu

Vavaeese le lauulu ma se itu itu.

Filifili le filifili i le lautele o le itu, vaevaeina i ni vaega se tolu ma amata lalagaina masani masani Farani lalaga, lalagaina seia oo i oe i le tulaga o le tautaliga.

Twist le lauulu i le itu faafeagai i se fili, faʻaopopo aneʻai auʻeleʻele, i le itu o le fili.

A taunuʻu le faʻasologa i le fili, ao mai ona lauulu o se fulufulu ma fili i le faʻaogaina o le fishtail metotia - o lana ata o loʻo faʻaalia luga. Faamaumau le fili i le fulufulu uʻamea, ofu manifinifi poʻo se mea faapipii, ma, amata mai le pito i lalo, faʻamaʻai ona sooga.

Faapipiiina luga ole lauulu foliga mataina ma mafai ai ona e suia le ata, faataʻitaʻi ma eseʻese ituaiga fili. E avatu e le au faiʻautuʻautuʻuga latou tautua mo le lalagaina o 'auʻauna, ae e mafai ona e aʻoaʻo pe faʻapefea ona lalagaina lou laʻau ma lau tama: o le tomai e sefe ai le taimi ma se lalelei o laʻau e faʻaosofia ai lou fiafia.

Sauniuniga

E saʻo foʻi le maopopo o le soʻoga lelei lona foliga ma foliga lelei mo le umi. Muamua, e tatau ona e saunia mea uma e te manaʻomia ina ia aua neʻi faalavelaveina oe ile gasologa:

  • Sisua, sili lau laupapa. E le eliaina le lauulu, e le faʻaleaga lona fausaga, e le mimilo le papala. E aoga le i ai o ni selu se lua: o le maso pulumu ma le selu ma le au e tusi lelei e vavae ma vavae ese ai manoa.
  • O auala mo le faʻaleleiina o lauulu: gel mo le faʻatuina o ni seevae taʻitoʻatasi, varnish e faʻasaʻo le iʻuga, mousse poʻo le paʻu e fatu ai le tele i aʻa, vali e fai ai le lauulu ia usitaʻi.
  • Mea e fai mo lauulu: fulufulu paʻu, fulufulu mata, mea e le o vaaia. E mafai ona e faia se fusi mai le lalagaina, teuteu i le lipine, lipine, fugalaʻau, fugalaʻau, lauulu fulufulua, pe, i le isi itu, ufiufi le ofuvae i se filo o lauulu.

I le leai o se poto masani, e oʻo lava faigofie lalagaina e mafai ona faʻataʻitaʻi i luga o filo poʻo lipine ina ia malamalama ai i le faʻavae. Mo tagata amata, e faigata ona vave lalagaina le ie faʻamamaina o ia lava, e sili atu le taumafai e piki se isi tagata. E tatau ona e amata i le filifiliga faigofie faigofie, faasolosolo lemu i sili atu lavelave filifiliga. Mo tagata amata, e le o mea uma e aoga ile taimi muamua, faʻataʻitaʻi ma finafinau e taua - latou te fesoasoani e aʻoaʻo ma ausia le iʻuga manaʻomia.

  1. O se lalaga lalelei o le a mauaina mai fulufulu mama, muamua e tatau ona e fufuluina i latou, pei ona masani ai.
  2. O le ufiufiina o lauulu ole eletise e leaga, le lelei lalagaina, le mautonu. E manaʻomia le faʻaogaina o se fulufulu mo le faʻatonutonuina, faʻaoga mo se faʻaʻofu ma faʻatonutonu ina ia mafai e le laulu ona faʻatautaia lelei.
  3. Ae le i faia ni manoa, e manaʻomia ona selu lou lauulu ia lelei ina ia aua neʻi pipii atu.
  4. O le vaivai o le lalagaina o le a mafua ai ona sosolo, i se isi itu, afai e pipiʻi faʻapipiʻi, e afaina ai le tulaga o le lauulu leaga ma mafai ai ona mafua ai le tiga o le ulu. Lau laei laei e tatau ona tausia lelei ma aua le mafua ai le le mautonu.
  5. Oe manaʻomia ona aʻoaʻo pe faʻafefea ona fai ni laina tutusa. O lea o le pulutasi e lamolemole ma foliga matagofie. E faigofie ona uia loka ma tamaʻi tamatamailima o lima, ina ia uʻuina e isi tamatamaʻi le toʻa, ma puipuia ai mai le solia.
  6. Afai e te manaʻomia ia lalagaina oe, e sili atu le faia e aunoa ma se faʻata. I le isi itu, e taofia se tasi mai le mafaufau loloto, le mautonu ma ua tatau naʻo le iloiloina o le iʻuga mulimuli.

Faigofie fili

I taimi o tamaiti, o teine ​​uma lava latou te fili i se pailate masani. E oo i lona tama e mafai ona faia mo se tamaititi. I le le mautonu, o ia ituaiga laulu e manaʻomia sina taimi ma e talafeagai mo aso uma. E faigofie tele le faʻatonuga:

  • Tuu le vaevaega ma vaevaeina i ni vaega se tolu tutusa,
  • Lulu le taumatau i le ogatotonu, fufusi sina,

  • Alu le agavale agavale i le ogatotonu, togi foi i luga,
  • Toe fai le gaioiga, toso toʻulu tutusa tutusa ina ia aua neʻi paʻu ese,
  • A faʻatumauina le 5-10 cm i pito, faʻamau le fusi i se vaega oʻo lelei. E mafai ona e faʻaaogaina le lipine, ae e tatau ona e lalagaina i le ogatotonu o le umi. O le mea faapipii ua punou i le afa, lua vaega ua maua. O loʻo fesoʻotaʻi ma laina: tasi i le itu tauagavale, o le isi i le itu taumatau. O loʻo faʻaauau pea le lalagaina e tusa ma le ata lava lea e tasi, ma i le pito o le lipine ua saisai i le nonoa, pe a tatau ai, i le aufana.

E mafai ona e filiina se tamaititi ma ni tamaʻi pusi, pe sili atu. I lenei tulaga, o le vaeluaina e tatau ona tutusa, ma lalaga 'ieʻau o loʻo tu i le maualuga maualuga. E saʻo i le lauulu mafiafia o lua i luga ole laulu. Ole lalagaina o mafai ona amata latalata i le ua poʻo le maualuga atu i tua o le ulu: o foliga o le lalaga o le a ese.O le 'ie vavaeina o le a foliga matagofie, pe a fai e umi le lauulu.

Le sili ona aoga fofo fulufulu, e tusa ai ma a tatou faitau tusi, o le tulagaese Hair MegaSpray spray.Tarichologists ma saienitisi iloa i le lalolagi atoa sa i ai le lima i lona foafoaga. O le vailaʻau masani o le fulufulu e faʻatagaina ona faʻaaogaina mo ituaiga uma o lauulu. O le oloa e faʻamaonia. Faaeteete i mea pepelo.

Iʻa faiʻa

Lenei o se filifiliga faigata tele, o lona lalagaina i luga o le lauulu umi, e oʻo lava i le ata, atonu e le foliga manino, ae e mafai lava ona aʻoaʻo pe faʻafefea ona lalagaina. O le faʻailoga o le a avea ma se mea manaia, e le masani ai ona laei foliga e pei o le siʻusiʻu o le siʻusiʻu.

O le mea lilo o lenei auala o le tuʻufaʻatasia o soʻona manifinifi. Ina ia mafai ona faia ni iʻa fili se lua, e manaʻomia le vaevaeina o vela i ni vaega se lua. Ona vaevae lea o isi i le lua. O fulufulu manifinifi ua vavaeʻese mai uma curls mai pito ma fusia i le ogatotonu i le va o lua curls. O le mea lea, o le fusipaʻu sa i le taumatau agavale o le a alu i le itu taumatau, ma le isi itu. I le isi laasaga, o loʻo sosoʻo i lalo avega nei e lua, e fesoʻotaʻi ai vaega e lua o le fili. Ma faapena ai seia oo i le iuga.

O le sili ona ulavale ma mamafa lauulu i le faiga o le fausiaina o se lauulu lauulu, e mafai ona e faʻapipiʻi faʻapipiʻi i se faʻapipiʻi, e mafai ona e susu i latou aʻo leʻi amataina galuega, ma vai. Ia mautinoa e selu ma le faaeteete ma aveese uma nodules. Faʻalagolago i le metotia lalagaina, e mafai ona faigofie poʻo lalagaina toafilemu, ae e oʻo foʻi i lugā foliga foliga manaia ma matagofie, ma o latou fausiaina ma se poto masani faʻapitoa ma tomai e le tele se taimi. Matou te fautua atu ia te oe e faitau e uiga i le teuteuina o fulufulu male laʻei sili 2017 mo teine ​​uumi tino.

Faʻafefea ona lalagaina Farani fusi?

O le isi igoa mo lenei lalaga ole "spikelet". E sili atu faigata nai lo le faigofie lalagaina, ae o loʻo vaʻaia faʻalelei foi. E talafeagai tusa foʻi mo lauulu puʻupuʻu seia oʻo ile umi o le auvae. E mafai ona e faʻaʻoleʻole e le gata mo se teineititi, ae mo oe foi: i totonu o filifiliga mo le lalagaina, e mafai ona e filifilia se tasi talafeagai mo le ofisa, pati, gaioiga i fafo.

A e fusi faʻamau (i se faʻamalosiʻau), e mafai ona umi le umi, ae taofi lona foliga i lalo ole pulou. Laasaga ma lea laasaga faatonuga:

  1. Faaaoga mousse i lauulu ia e malepelepe itiiti.
  2. I le tumutumu o le ulu, tuuese le filo, afai e te faia e manifinifi, o le a fili o le a avea mafiafia agai i le ua. Afai e te ave laʻei tele lauulu, o le a tutusa i le umi atoa.
  3. O le iuga faʻaaoga e tatau ona vaevaeina i ni vaega se tolu. Nofoaga sosoo ai faia le tutusa tele.
  4. Faʻatasia pito muamua e tolu e pei o le lalagaina masani: faʻaliliu le taumatau i le ogatotonu, tuu le itu agavale i luga.
  5. Uu le agavale agavale ma le ogatotonu ma lou lima agavale. Ma lou lima saoloto, vavae ese le loka mai le lauulu i le itu taumatau, fesootai i le taumatau lalagaina autu.
  6. Tuʻu i lalo le filo e avea ma se fatu e tusa ai ma le faʻavae o le lalagaina masani.
  7. Uu uma ia manoa e tolu i lou lima taumatau, faaaoga lou agavale agavale e vavae ese ai le mama fou i le itu tauagavale.
  8. Fesootai i le itu tauagavale o spikelet ma sifi i le ogatotonu vaega.
  9. Faʻaauau le lalagaina, uʻu loka mai le tele o lauulu i le itu taumatau ma le itu tauagavale.
  10. A lalagaina uma lauulu i se fili, o le ae mauaina ni filo tolu e mafai ona fili, pei o se puʻeu masani ma mautu i fusi paʻu.

Afai e manino le mataupu faavae, ona le umi loa lea ole laulu ile laulu.

E mafai ona e faʻataʻitaʻia e ala i le faia o fesuiaiga eseese: amata ile pu lava ia pe i le pito i tua o le ulu (o le filifiliga lona lua e sili atu ona fetaui lelei mo se foliga umi - e le fatuina le tele o voluma i luga o le pale).

E le mafai ona lalagaina uma curls, faʻamau le spikelet i le pito i tua o le ulu, ma faʻasaʻoloto le malologa. Mo le uluaʻi mea fulufulu, fili i le faʻafeagai, amata mai le pito i tua o le ulu, ma faʻamautu le fili i le pale. Mo le faʻafaigofie, e manaʻomia ona faʻapipiʻi lou ulu i lalo, o isi vaega o faʻatonuga e tutusa.

O le pito mai le Farani puaʻa foliga sili ona matagofie: o le lalagaina amata amata latalata i le taliga ma alu i se lio. Ole teineititi e mafai ona toʻeleʻele faʻatasi ma ni fatu mimiti pe fai se tamai bezel. O se faigata filifiliga o se zigzag spikelet. E le faigofie tele le faia mo oe lava, ae e faʻaosio mai i luga o le teine.

  1. Fai se vaeluaina i le pito i luga o le ulu mai le tauagavale tauagavale, toetoe a aumai i le isi, vavae tutusa vaega o le lauulu.
  2. I le itu lava e tasi, amata lalagaina se fatu.
  3. Ua e alu i le taliga taumatau, liliu, ma lalagaina, i se isi itu, agai i le taliga agavale
  4. Lea toe fai faatele, fuafua lava ile lautele ole spikelet.
  5. E aliali mai se fua pei o le gata.

Tenimaka Tenimaka

O sea puʻupuʻu e pei o se fatu i le isi itu. Faatasi ai ma le faʻataʻitaʻiina, e mafai ona e faʻafalagaina oe se Tenimaka puʻe puʻe vave pei o Farani. O le faʻavaeina o lalagaina e tutusa lava, ae o soʻotaga valalata e le faʻataʻatia i le ogatotonu, ae i lalo ifo o ia, i luga o se eversion. E faigofie tele le faʻatonuga:

  1. Vavaeese le manoa i le pito i luga o le ulu, vaevae ia i ni vaega tutusa e tolu,
  2. Tuu le itu taumatau i lalo o le ogatotonu - o loʻo i le ogatotonu.
  3. Lafo le agavale agavale i lalo o le ogatotonu, faʻamama faʻaeteete le lalagaina.
  4. Vavaeese se filo o lauulu i le itu taumatau, faafesootai i le itu taumatau o le lalagaina autu, faatonu i lalo o le ogatotonu.
  5. Fai tutusa i le itu tauagavale.
  6. Lelei ave lauulu o lauulu i itu, aua nei galo e faʻamalosi uma le lalagaina ina ia tutusa ma matagofie.
  7. Tuufaatasia uma lauulu i se fili, lalagaina ia i le masani auala ma tamau i se paʻu mafiafia.

E mafai ona faʻamau le fili i se mama, nonoa i le pito i tua o le ulu ma pulupulu pe le mafai ona vaaia: e te mauaina se ituaiga atigi. Lua braids foliga matagofie i se eversion i itu uma. E mafai e Denmark ona amata mai le ogatotonu o le muaulu, pe toso mai le malumalu. E mafai foʻi ona e fili lalagaina mai le ua i le pito i tua o le ulu, pe fai foi se pelu faataamilo i le ulu.

Faʻafefea ona fai tofa a isi maʻa mafiafia?

E tele auala e fai ai se vavae ile volumetric. Ina ia faʻaʻupuina le lalagaina mafiafia, e tatau ona e fili lalofoina i luga ma toso lemu loka teisi i le itu, faʻasolo mai le pito i lalo i luga. E mafai ona e lalagaina lipine i lou lauulu ma faia se pito mai ia i latou.

Naʻo le fili toatolu 'aufaʻaiga, faʻaiʻu i le isi ma se lalaga faigofie, ona lalagaina lea o se tasi mai le tolu, ona aliali mai lea o lona lapoʻa. I lenei auala, e tolu togi mafai ona fesoʻotaʻi.

O se lalaga matagofie o filifili e fa e talafeagai tusa lava pe leai se lauulu. E manaʻomia le tomai, e faigata ona e lalagaina oe, ae e mafai ona e aʻoaʻo:

  1. Vaevae i 4 manoa.
  2. Tuu le filo muamua i le lona lua ma fola i lalo o le lona tolu.
  3. 4 tuu i lalo ole 1, sosolo mai luga luga ole 3 ma lalo ole 2, faʻalelei le tulaga ma ou lima.
  4. Toe fai lenei faasologa i le pito o le lauulu, nonoa ma se fusi vaega.

E i ai le isi auala e lalagaina ai i ni manoa se fa:

  1. Ave se fasi filo ma fili i totonu o se fili masani.
  2. Vavaeese le lauulu totoe i ni vaega se tolu: oe maua ni 4 manoa, o le tasi o le pito i lalo, tuu ia ia le 2 pito.
  3. 4 taofi i lalo ole 3 ma tuu ile 2.
  4. 1 faʻaofu luga 4 ma falo i lalo ole 2.
  5. 3 tusi i le va o le 1 ma le 2.
  6. 4 tuu i luga ole 3 ma falo i lalo ole 2.
  7. Faʻaauau le lalagaina e tusa ma lenei faʻasologa, nonoa i le pito.

Afai e te faʻatautaia le metotia i vaega e 4, e faigofie lava ona e iloa faʻafefea ona fai se fili i 5 manoa:

  1. Tuu mai lou ulu laititi ma faʻamama foi le laulu mai le pulou sembi e faʻafaigofie ai.
  2. Afai e te lalagaina oe lava, mo tagata amataina e sili atu ona faigofie le faia o se fusi ma faʻatu i tua o le ulu ma se fusi faʻaoso. Ova taimi, e mafai ona e aʻoaʻo pe faʻapefea ona fai se braid e aunoa ma ia.
  3. Vaelua le tele o lauulu ile 5 loka saʻo, mai le muamua ile lima mai le agavale i le taumatau.
  4. faaloaloa le lima lona lima i luga ole lona tolu ma lalo ole fa.
  5. faʻamau le filo muamua i luga o le lona tolu ma lalo o le lona lua.
  6. faaloaloa le lima lona lima i luga o le lona fa ma lalo o le lona tolu.
  7. faʻamau le loka muamua i luga ole lona tolu ma lalo ole lua.
  8. Toe fai le gaioiga e tusa ai ma le polokalame, i le umi manao, faʻamau ma se vaega faʻamalieina.
  9. Faalautele ia loka ina ia foliga mai le fili ua sili ona tele.

O le "puta duo tail" filifiliga foliga ese:

  1. Salu ia curls, ave i latou i le tasi itu ma vaevae i ni vaega se lua, muamua faaleleia se tasi ia aua neʻi faalavelave.
  2. E le fufusi tele lavalava ia 'fili, faʻamau ma fusi paʻu, ma toso faʻaseʻe eseʻese uʻamea, ina ia foliga ai lona lalaga o lautele.
  3. Faʻafesoʻotaʻi puʻe i le fesoʻotaʻiga o mea le vaaia i totonu o le tapoleni. O sea laulu ua faia vave i le tino, ma i lona foliga foliga tutusa ma le fusi o se teine.

Tusitala: Yu. Belyaeva

Volumetric poʻo Farani braid mo se taimi umi tumau pea o se tasi o le sili masani faiga masani i le fanua o hairstyles. Le matagofie ma le faigofie o le lalagaina o mafuaʻaga mo lona lauiloa. E mafai ona e tuʻuina i se ituaiga masani o auala ma, o le mea lea, o le volumetric braid e mafai ona avea e le gata o le teuteuga autu o le ulu, ae o se vaega talafeagai foi o se isi sili atu lavelave lauulu. Tender pe malosi, agamalu pe mataina, e mafai lava ona e filifilia le filifiliga lea o le a tuʻufaʻatasia ma le sitaili o laei, ma fetaui ma soʻo se mea e tupu.

O le faʻataʻitaʻia e faia ai lenei laʻei sili ona talafeagai e le gata mo le tele o aso faʻamanatu, ae faʻapea foi mo galuega poʻo le fale. O i latou e iloa faʻapipiʻi i latou lava ma a volumetric braid malamalama i lona faigofie tele. Ma, atonu, o le autu aoga o se volumetric braid o le metamorphosis e tupu ma lauulu faʻataʻotoina i lenei auala: manifinifi pe leiloa lauulu amata ona foliga lemu ma mafiafia.

Malamalama ae feololo le faʻatamala o le ata o loʻo i ai pea i le masani, ae o lenei ua tatau ona iila ma susulu le lauulu. O le laʻititi teʻa lalagaina o le faʻamaʻimau faʻatasi ma foliga masani o le a ogatusa ma le pa'ū o 2015. O loʻo 'umi faʻaopopo e faʻaopopoina le maualuga i foliga vaaia o lauulu, lea e foliga lelei ma manaia.

E le faʻa-faʻaogaina tulaga o pulutasi i aso nei. O le volumetric braid na faia e le peli o le a faʻaopopo mea manogi i soʻo se ata. Volumetric fili e mafai ona faʻamatalaina lelei poʻo le sologa lelei fesuiaiga i totonu o se afifi manaia. O se overgrown bang e mafai ona lalagaina i totonu o se fili, ae ia faʻaletonu le vaega o totoe o le laulu. Tele o faiga masani e mafai ona faʻamalieina soʻo se manaʻo ma ia ogatasi ma le lagona, ae ma le lagona lelei.

Mea e fai mo volumetric fili

Itiiti elemene mafai ona suia se lauulu lauulu faigofie, avea o se galuega o faatufugaga, ae o le pulutasi pulou ua matua ofoofogia lava ia lava. O le filifiliga o mea faigaluega e sili ona taua. O le teuteuga matagofie o le a talafeagai lelei mo se afiafi fafo, ae afai e aliali mai o laulu foliga e sili lava catchy, e taua le aua nei alu mamao ma teuteuga ma filifili se ofu masani.

Le metotia o le tutoatasi lalagaina o se voluma lalaga ia te oe

Ole aʻoaʻo ia lalagaina oe lava ose volumetric braid oe lava e le faigata. A itiiti faʻataʻitaʻiga ma le lalagaina o le a le sili atu nai lo le 10 minute. Toeitiiti lava o tagata uma iloa le lalagaina o latou lava a lalagaina masani, ma o se puʻalili puaa tele e le tele ese mai ai. Lalo o loʻo tuʻuina mai lea laa ma lea sitepu faʻafefea ona fili faʻapipiʻi i se mea faʻapipiʻi a volumetric ia te ia lava.

  1. I le pito i luga o le ulu e tolu mafiafia loka o lauulu. E tatau ona aofia uma lauulu latalata ile muaulu.
  2. O le lalagaina e amata i le taumatau saʻo, lea o loʻo taoto i lalo ole itu i totonu. O le mea lea, o le taumatau taumatau ua avea ma totonugalemu, ma le ogatotonu taumatau ua avea ma taumatau. E taua le maitauina o le fasi taumatau e taoto i lalo, ae le o luga.
  3. Ma le isi, o le agavale tauagavale o loʻo faʻanana i lalo o se laina fou tutotonu.
  4. O lenei laititi se loka laʻau o loʻo faʻaopopo i le manoa o loʻo i ai nei i le itu taumatau ma toe fili i lalo atu o le ogatotonu.
  5. Faatasi ai ma le manoa o loo i le itu tauagavale, matou te faia foi le mea e tasi: faʻaopopo se tamai fasi lauulu i ai, ola i le itu tauagavale ma lalagaina i lalo o le ogatotonu.
  6. Ole mea lea, ua fili i le pito o le fili, ona malupuipuia ai lea i se fusipaʻu.

Vitio pe faʻapefea ona faʻanunaina se volumetric fili i lou tagata

O le vitio o le a fesoasoani ia te oe vave faʻatonutonu le tutoatasi lalagaina o se voluma fili ma ou lima ia te oe lava.

E mafai ona eseʻese pulenuu i foliga, ae o loʻo matagofie uma a latou lava auala. Latou faia le faʻatusa e sili atu le maaleale, femoumai, sitaili ma matagofie. Volumetric French braid e sili ona lauiloa i aso nei, faʻapea foʻi ma ona ea, ma lalagaina ituaiga eseese.

Latou foliga aemaise chic luga uumi uumi, latou mafai fatuina ofoofogia ma moni galuega o faatufugaga ma taimi uma faatoilaloina isi i se sitaili fou.

Volumetric ma openwork braids o loʻo agavaʻa i aso nei, e mafai ona fai mo soʻo se aso malolo ma mea e tupu ai, e fetaui lelei i soʻo se foliga. O se lauulu lauulu e fatufatu gofie, o le mea taua o le malamalama i le lalagaina metotia, ae e tele auala e fatuina ai.O le iuga e iloga i le uluaʻi tagata ma muamua.

O sea sitaili e mafai ona faia i luga o manifinifi manifinifi o le umi faʻaletonu. O le laulu e feoloolo lona uumi ao leʻi paʻu i luga o curlers, matagofie galu faia ma se faaputuga malamalama latalata i aʻa.

A galugalu le curl, e sili atu fetuutuunai e fatuina se lauulu lauulu, tausia lona foliga, ma le faaputuga maua ai se isi voluma.

Aua e manaʻomia fomaʻi faʻapipiʻi Farani, faʻapipiʻi ma le le vaaia, ina ia faʻamautu tuʻituʻi loka puʻupuʻu, faʻapea foi ma varnis, ona le totolo ai lea.

O le faiga o le lalagaina o se laulu e feliuaʻi mai teisi e ese mai le faiga o le fatuina o se masani Farani lomiga. O se fesuiaiga faʻamatalaga e aofia ai le lalagaina o se filo i le pito i lalo. E maua mai le itu i totonu, ma i le pito i luma o loo i ai se pulou mafolafola mafiafia e mafai ona faʻasaʻo i lona itu, aʻo le faʻataʻitaʻiga o isi ufiufi ufiufi e iloa lelei. I le masani aloaia, lalagaina lalagaina e lē vaaia, sitaili e lamolemole, ae mai ia te oe mafai ona faia se galuega tatala lauulu. Mo lenei mea, tapuni e faʻaloaloa teisi, avea lemu, matagofie, mafua ai le aafiaga o le mafiafia o lauulu.

Volumetric French braid, ona lelei:

  • fausia o se tulaga tulagaʻese ma faʻapitoa tagata,
  • foliga matagofie
  • alofa faʻatusa, agamalu, faʻatusa o se tamaʻitaʻi,
  • tuuina atu se lauulu lauulu tusi
  • talafeagai mo soʻo se mea e tupu
  • mafai ona faia i luga o curls ma se umi umi.

E mafai ona fili se puʻeu i le ogatotonu, pe e mafai ona e taamilo i le itu. I le maeʻa o le togafiti o le fausiaina o lalaga faʻapipiʻi, e mafai ona e faia le tele o mea taugata filifiliga filifiliga mo soʻo se mea e tupu. E faʻalagolago mea uma ile mafaufau loloto ma le onosaʻi. Lea, e faʻapefea ona fili i luga o se fulufulu mafiafia luga o lauulu umi?

O na sitaili ua faia i luga o le faavae o le metotia o lalagaina volumenous French French braids. E manatu e sili ona agamalu ma femoumouaʻi, talafeagai mo faafiafiaga ma laei i aso uma, ei ai foliga matagofie ma foliga foliga malulu.

Volumetric fili mo fulufulu uumi e faia e faʻaaogaina lenei tekinolosi:

  • Fai se vaeluaga i le itu ma vaeluaina laina o ni vaega se lua,
  • Amata lalagaina e ala i le tuueseeseina o se tamai filo ma vaevaeina i ni isi tolu vaega,
  • O le lalagaina muamua e alu e pei ona masani ai, o le agavale e alu i luga o le ogatotonu loka, sosoo ai ma le taumatau,
  • Mai le lona tolu, oe manaʻomia le faʻaopopo o sulu saoloto i le fili faʻapipiʻi, o loʻo i le itu taumatau ma le itu tauagavale o moega i fafo atu
  • Faʻaauau pea lalaga faʻapitoa i lenei auala e ala i le faʻaleleia o le lalaga i le itu,
  • O loka fua uma e faʻaopopo i le mea autu,
  • Pe a latou o ese atu, e tatau ona e fili i luga o se fili masani,
  • Ia faʻapipiʻi ma se vaega faʻamalosi tino ma tatala loka, tosoina mai i itu eseese,
  • Faapipiiina ma varnish.

Volumetric openwork braids i luga o lauulu foliga foliga le manaia, e matagofie foi. O lenei togafiti e toetoe lava a leai se eseʻesega ma le fausiaina o ni sitaili i uumi uumi. Afai e faʻaaloalo saʻo, ona mafai lea ona e faia se laʻei sili manaia i le laulu uumi.

Ua tatala le galuega mo le faʻavae o le pu puaa Farani.

  • E manaʻomia le amata i le gagana Farani,
  • A lalagaina, e manaʻomia le toso o le loka taumatau agai i fafo i vaega,
  • Uma lauulu tatau ona toso i tua ina ia i le va o le ogatotonu o le vaega ma le taumatau taamilosaga a cascade ma avanoa ua faia, o lenei matala matala,
  • Toe faia ma le loka tauagavale
  • Faʻaauau, faʻaopopo eseʻau ma fai matasele,
  • Sau le iʻuga i le toso i fafo o mataseleʻa
  • Faʻasaʻo i mea eleni ma selu sina pito laititi.

Volumetric braids o le masani masani i aso nei.

Afai na muamua latou manatu o sitaili masani, o aso nei eseese tekinolosi ua mafai ai ona e fatuina sili atu galuega sili i luga o lou ulu, talafeagai mo soʻo se taimi o le olaga.

5 galue faʻatonuga pe faʻafefea ona lalagaina togi faʻatele? (ata, vitio, ata)

Oe o iinei: Aiga »Fatuʻuluʻulu» lalagaina

Faʻafefea teine, fafine vaʻai i lo latou fili?
Mauoa, matagofie, matagofie, teuteu ma aoga, maua ai se uiga tumau ma leiloa i le manatuaina.

Ina ia mafai ona faia lau 'ofa faʻapenei, e aoga le taliina o ni fesili:

Faʻafefea ona lalagaina togi faʻatele? Faʻafefea ona lalagaina saʻo se volumetric fili

Faʻafefea ona avea ma se fusipea faʻamalosi? Faʻafefea ona fili togi a le aufaʻi ile lauulu puʻupuʻu pe ole umi?

Faʻafefea ona fai se po o le po isumu: spikelet, Farani pe faʻafoi?

Ma ou te fia iloa nei filifiliga lalaga i totonu o faʻaaliga 2: i luga o aʻu ma luga o le faʻataʻitaʻiga. Faʻafefea ona lalagaina tele pulou i luga o lauulu e le masani ai?

O le a le lavalava e te miti ai?

Faʻafefea teine, fafine vaʻai i lo latou fili?

Mauoa, matagofie, matagofie, teuteu ma aoga, maua ai se uiga tumau ma leiloa i le manatuaina.

Ina ia mafai ona faia lau 'ofa faʻapenei, e aoga le taliina o ni fesili:

Faʻafefea ona lalagaina togi faʻatele? Faʻafefea ona lalagaina saʻo se volumetric fili Faʻafefea ona avea ma se fusipea faʻamalosi?

Faʻafefea ona fili togi a le aufaʻi ile lauulu puʻupuʻu pe ole umi?

Faʻafefea ona fai se po o le po isumu: spikelet, Farani pe faʻafoi? Ma ou te fia iloa nei filifiliga mo lalagaina i 2 lomiga: ia te ia lava ma luga o le faʻataʻitaʻiga.

Faʻafefea ona lalagaina togi faʻamalosi i lauulu e le masani ai? Faʻafefea ona vaʻaia fulufulu fulufulu eseʻese i metotia eseese?

Faalua 'aufana - lalagaina polokalame o se faʻafoi Farani fili.

O lenei faiga lalaga o lalagaina o se farani Farani, lalagaina i se isi itu, o lona uiga, pe a lalagaina fili i filifiliga i itu uma e lua, o loka e le faʻataʻatia i luga o le fili, ae i lalo o le fili. Ma luga aʻe o lenei totoa autu, o se isi, manifinifi le tasi, o lalagaina. Ole manifinifi e mafai ona lalagaina i le tutusa metotia poʻo se faʻataʻitaʻiga i le fusi faʻaaoga. O se ofutino manifinifi lalagaina mai loka, vavaeese mai le fili autu i le faiga o le lalagaina.

Ina ia malamalama ile lalagaina o tekonolosi, mulimuli i nei sitepu

Matou te lalagaina le laulu mai le pale ma vaevaeina i ni vaega se tolu o le tutusa lapoa, ma amata lalagaina se lala i mea piki i itu uma e lua ma le ie o laina i lalo o le fili.

I le taimi o lalagaina, faatasi ai ma le fesoasoani a tamatamailima poʻo se selu, e manaʻomia le tuʻu ese o loka mo le tamaʻi puʻeuʻu, tuueseese mai latou mai le tasi o loka galuea. O lenei mama manifinifi e tatau ona malupuipuia ma se kilipa i luga o le pale, ona faʻaauau ai lea ona lalagaina ma piki i luga.

E manaʻo ia vavae ese manoa manifinifi i le mamao tutusa mai le tasi ma le isi, i le atoa o le umi o le fili. Tusa lava pe leai ni lauulu e pupuʻe i luga ma o loʻo faʻaauau pea ona lalaga lalaga faʻapipiʻi i tua atu, oe manaʻomia le faʻaauau pea ona vavaeʻese vaega o le lauulu mo le puaʻa lona lua. E le toe faigofie ona faʻapipiʻi i latou ma se kilipa i luga o le pale, o lea tuʻu na o latou tautau ifo i lalo i autafa o le sisitema autu.

Faauma le fili autu i se paʻu. O lenei o le a tatou ave sili voluma i lo tatou autu fili, lea tatou te faʻalauteleina teisi lautele taʻitasi matasele. A o le tosoina, taofi le lalaga i le pito.

I le fili i luga ole fili, e tatau ona e ave le pito i luga ole lauulu na totoe na muamua ma, pei mo le taimi muamua, vaevae i ni vaega se tolu ole tutusa mafiafia ma amata lalagaina toe lalaga ia, ua faia nei fusi i le tasi itu o le itu tauagavale.

Toso i le pito ma toe faʻamau le tamaʻi pito i se fusipaʻu. Ile iuga, e tatau ona tuʻufaʻatasia pito o tootāua.

Ole foliga mai ole laulu e suia tele pe a fai e mafiafia le sulugatiti o le pito i luga ina ia manifinifi laititi ifo nai lo le laumua. Ma afai e te faʻataʻitaʻi le matasele i luga o le fili faʻamau i le itu e tasi i le umi atoa, ona mafai lea ona toe taʻamilomilo i luga i le pito i lalo o le ulu ma se sulu ma e te maua ai se matala tatala.

O le puua lona lua e mafai ona fili i le flagellum, vaevaeina i ni vaega se lua, milo ese mai le tasi ma le isi ma faasolosolo ona faaopoopoina le fulufulu saoloto lauulu i le afa taʻitasi.

Faalua 'ie puipui - lalagaina mamanu o pei o se masani lalaga:

Lenei tekonolosi o lalagaina lalaga 'ie faʻamau o le a faʻatagaina oe e faigofie ona fatuina se lalaga faʻapipiʻi volumetric o le a umi se taimi e oʻo lava e aunoa ma le faʻaaogaina o le faʻauiga auala.

Vavaeese le lauulu i se tafailagi vaeluaina i luga o le taliga ina ia pito i luga ole lauulu o le 1/3 o le tele o lauulu uma. Tusia lenei lauulu i le pito i luga o le ulu.

Mai le pito i lalo, lalagaina se filo faigofie o tolu manoa, amata mai le pito i lalo o le ulu. Faʻamau faʻatasi ma se vaega faʻamalosi tino ma faʻaalu le laupepa itu mo le voluma.

Faʻamatagofie le lauulu mai le pito i luga o le ulu ma fai ia tutusa faigofie lalaga, naʻo le a amata lemu laititi atu, e uiga i le ogatotonu o le pito i tua o le ulu.

Faʻamauina e oʻo i le iʻuga, faʻamautuina i le paʻu faʻamau, ma faʻalautele le laupepa.Skip le pito o le fili fili lona lua i le muamua e nana, e mafai ona faʻasaʻoina faʻatasi ma se paʻu paʻu masani.

I le faʻaopopoga i le lalagaina o lalagaina, o le eseʻesega i le va o nei filifiliga e lua, o le muamua - e saʻo uma fusi i le tasi ma le isi, ma i le lona lua - e fesoʻotaʻi naʻo pito.

O le a le lavalava e te miti ai?


O le a le ituaiga teine, e vaʻai fafine i latou lalaga?

Mauoa, matagofie, matagofie, taulimaina ma mataalia, maua ai le tutumau o lagona ma paʻu i le manatuaina.

Ole faia o lou fili pei o le mea lena, e aoga ona taliina ni nai fesili:

Faʻafefea ona lalagaina togi faʻatele? Faʻafefea ona lalagaina se faʻaiʻuga sao volumetric? Faʻafefea ona avea ma se fusipea faʻamalosi?

Faʻafefea ona fili togi aʻa i se lauulu puʻupuʻu pe umi le umi?

Faʻafefea ona fai se lalaga volumetric i totonu: spikelet, farani pe faʻafoi mai? Ma ou te fia iloa nei filifiliga o lalagaina i 2 filifiliga: ia lava ma luga ole faʻataʻitaʻiga.

Faʻafefea ona lalagaina pulou tetele i lauulu mumu? O le a se foliga o isi pulou volumetric togi i isi meafaigaluega?

Volumetric fili mo fulufulu uumi (ata)


Vaʻai ile ata, olea vaʻai ai oe:

  • se lalaga o 4 manoa,
  • 'auʻau faʻatasi ma le iʻe tasi itu (gata),
  • Farani fusi (tarako),
  • fili mai maʻa,
  • fili i lima ma ni manoa fua.

Masini feololo (ata)


I totonu o lenei ata, filifiliga mo fulufulu volumetric mo lauulu o le umi o loʻo uʻumi pe puʻupuʻu (e leʻo le puʻupuʻu.) Taʻamilosaga fili i luga o le pa poʻo luga o le ulu atoa i ni nai laina.

  • scythe fishtail ile 2 faʻaaliga,
  • 'ufi faʻatasi ma le iʻuga itu i 2 laina ma (gata),
  • 2 volumetric French fusi mai le siusiu,
  • toe faafoi Farani fili i luga o le pa (ma ni lima i le pito i luga o le ulu),
  • toe fausia Farani fili.

Tatou amata amata tali uma fesili auiliili i vitio ma ata faʻatonuga.

Faʻapefea ona ave le faʻaputuga i se lalaga?

O le a matou talanoa e uiga i le 5 auala e ave ai le aofaʻi e oo lava i le manifinifi o le lauulu, lea o le a faʻafaigofie ai ona avea le lalaga faʻateleina.

O se faigofie, taugofie ma faigofie auala o le faʻaopopoina o le tele o le lalagaina o 'auʻauna, mo se sili atu aafiaga, i le po.

O se mea lilo e fesoasoani e faʻatupu ai lou laulu o le susu.

Manaʻomia, laʻititi mago lauulu i totoa laiti i lavalava, sili atu laʻititi, ma uliuli lauulu.

Mo e ona fulufulu lauulu, o lenei auala e lelei.

  • Fufulu ma mago lauulu.
  • Vaevae le lauulu i se vaega, laiti sikuea.
  • Nonoa sikuea taʻitasi i se lalaga faʻamau, mai aʻa lava ia ma pito o latou fusiua i se paʻu, faʻaopopo i pito.

Aoaoina ata vitio i luga o le fausiaina o le voluma i luga o le lauulu ma le fesoasoani a tamai toafiti:

Lelei o lenei metotia: avanoa, leai se faapitoa masini, talafeagai mo soʻo se lauulu umi, e le tele le taimi, e le afaina.

Goofre i se Farani braid, afiafi filifiliga


O le talaʻai le pu o le pu, ae o le tele vave o se faʻaiuga o le "goofer". O lenei filifiliga foliga foliga mimilo, pei o faasitepu.
E le afaina pe o ou filo e tutusa pe eseʻese foi, o le a aveʻesea loa ona lalea. O le a matou auiliiliina le lalagaina lalaga faʻatasi ma le faʻaopopoina o le tele o le goffer faʻaaoga.

Maualuga 11 o le teuteuina lelei, sitaili laei matagofie:

O le faiga mo le lalagaina o 'aufana ma le lapoa e pei ona taua i lalo:

  • Taulimaina uma lauulu ma le vevela puipuiga.
  • Toso le goffer i luga o le uʻamea uʻamea, maitauina faʻapitoa lava ile pito i luma, o le pito i tua i le tatou lauulu laʻei afiafi e toetoe lava a le afaina ai.

  • Amata mai le nofoaga i luga aʻe o le taliga, faʻaosoʻo lemu.

  • Amata lalagaina se fusifusi Farani toese e tuueseese ai se lautele ma lautele laina 1. O le filifilia o manoa mai le 2 itu i le pito i luma o lona fili faʻatele ona avea ma le lapoʻa ma lautele lautele.


Faʻafefea ona lalagaina se farani Farani o loʻo iloiloina i lenei tusitusiga faʻatasi ma ata, ma matau ua toesea iinei.

  • Sui le fulufulu i le pito i tua o le ulu, faʻaauau pea e aunoa ma le masani lima ma nonoa i se paʻu. Faʻalautele pito taʻitasi ia faʻateleina le aofaʻi.
  • E totoe e aoina le laulu i lalo o le paa pe faapipii i se fulufulu ulu. Filifili le filifiliga e te fiafia i ai.

  • Faapulou ma varnish, nana le lalagaina nati poʻo mama ese. Faaputuputu uma soʻotaga.
  • Aveese ma teuteu le lauulu i le fusi faʻaiʻuina ma se lauulu e le vaaia.

Ina ia faafaigofieina le faiga o le lalagaina o se laupepa tele farani Farani, matou te fautuaina oe e matamata se ata vitio mai Neonila Bronstein, lea o loʻo faʻaalia ai sitepu mo le fausiaina o se lauulu.

O lenei filifiliga e talafeagai i mea faʻapenei pe a leai se taimi mo pigtails, ma le vae le avanoa, ona talafeagai ai lea ma le Bouffant.

E leai se aoga o le faia i luga o le lauulu uʻumi pe tele maaleale.

E mafai ona tuʻusaʻo i le aʻa poʻo le motusia, e fuafua i le ituaiga o lavalava na e sau ai.

Leaga: le tatau ona faatinoina Bouffant taitai atu ai i le faʻaleagaina o le tulaga o le lauulu, maʻaleʻale.

Ae e te lei amata ona faʻatinoina, matamata i le vitio i luga o le saʻo selu ma tuʻuina i le lauulu le fauina manaomia. Seʻe i polofesa faapenei: Pusi, Tatyana poʻo isi lauulu.

Taumafai e selu le Bouffant - o le mea sese tele lea.

O le aveeseina o se mea talafeagai e pei ona taua i lalo:

  • E le selu loʻu ulu ile faʻaaogaina o le laupepa ma le conditioner balm.
  • A mago le lauulu, matou selu le laulu i se selu ma nifo e le lautele.

Luga o le 10 - Hair Care Secrets:

Lauulu po o fulufulu ulu

Muamua filifiliga e faigofie ona faʻatino, e ui e lua auala e le taugofie.

O manoa i luga o fulufulu le a maua uma le tele ma le umi i le taimi lava e tasi, ma lauulu ulu e le lava mo le lauulu ulu.

O nei metotia e lelei i faʻaauau ma taimi umi e faʻaaoga ai.

A e manaʻomia e fai ni lauulu foliga, ona talafeagai ai lea o mea.

Vaʻai i le ituaiga ma le umi o le lauulu aʻo le i faʻapipiʻi manoa ma le iʻuga mulimuli ane ai. Lea le taʻutaʻua sili fau-luga poʻo luga - o le fesili lea filifili teine ​​taʻitoʻatasi.

Fuafua i luga o le tulaga o le lauulu ma le laulu laulu.

E te moemiti e uiga i se lapopoa, manaia lalaga pei o Elsa?

Faʻafefea ona fai se togi vaʻaia vaʻaia i lea laasaga ma lea laasaga ata.

Afai e te leʻi tauina muamua le faʻagasologa, o le a e vaʻaia se laʻasaga i lea laasaga ma lea laasaga vitio ma faʻamatalaga.

Vitio ma le faʻaaogaina o Fleece, curlers ma loka luga lauulu:

I le faiga o le lalagaina o le Farani tootoo faʻafuaseʻi, matou te faʻalaʻuina le momosi faʻapipiʻi fesoʻotaʻiga, matou te tosoina na o le pito sili ona leaga o le sootaga.

  • Matou te vaevaeina le lauulu i se faʻataʻitaʻiga. O le vaega lona lua mo le fili o loʻo nonoa i se paʻu.

  • Mai le vavae ese lapoʻa, faʻasolo mai le faʻataʻitaʻiga i le itu o le tino ma le pito o le selu, matou te vavaeeseina le mama manifinifi.

  • Matou te vaevaeina i ni 3 manoa, lea e matou te lalagaina mai ai lona faʻi Farani. A maeʻa ona tuʻu atu i ai le 2 tamatamailima i le soʻoga, ona matou maua lea o le 3.

  • Tatou amata amata lalagaina, suʻeina le laina taumatau i lalo ole ogatotonu, sosoo ai ma le agavale. Ole vaeluaga lona lua ma sosoʻo, ua faia ma itu uma e lua. Ina ua maeʻa le poloketi, alu sina faʻaitiiti i pito o le fesoʻotaʻiga. O lenei taotoga e toe fai i le occipital eria o le ulu.

O lenei metotia e fetaui lelei mo afiafi poʻo le soʻosoʻo togi, tuʻuina atu le aofaʻi ma le lautele i soʻotaga taʻitasi, o le lalagaina o ia lava e toe mauaina le ea o le ea.

Matou te tosoina le sooga uma

Matou te toe fai uma laasaga mai le tekonolosi talu ai e faʻalautele soʻotaga.

Toso ina ua uma ona lalagaina uma le sooga ile fesoʻotaʻiga naunau. I lenei tulaga, o loʻo mauaina mai lalagaina o ni lapoa tele ma "mauoa", faʻaosofia ai se lagona o le laʻititi mafiafia ma mafiafia fili.

Faʻaogaina le metotia lea ua fautuaina mo e o loʻo iai le laʻau paʻu pe le mafiafia.

Curls e aunoa ma curlers ma togafiti

MEA FALE FANUA Scythe

1. Tui lelei le lauulu i aʻa. Selu uma pito i tua ma lamolemole le vaega pito i luga. I le muaulu, vaevae tolu manifinifi manifinifi.

2. Amata faʻanana lavalava masani e tolu ona vaega.

3. A maeʻa ona fai le 1-2 suʻisuʻi, sui le faiga - tuʻi pito i lalo o le pito i lalo ma piki ia laʻasaga mama i le tasi itu pe o le isi foi. Maua se farani Farani fuli.

4. Faamau i le pito ma fusi i se fusi uaua.

5. Amata mai faʻailoga ma faʻasolo i le muaulu, faʻaloaloa pito pito i fafo i le mamao e mafai ai ma ou lima.

6. Faʻalelei le iʻuga ma le varnish.

FAʻAFANUA pepe pepe

Lenei matagofie matagofie lalagaina mo uumi lauulu e tosina atu ma faigofie - e mafai e tagata uma ona taulimaina! Faatasi ai ma ia ituaiga laʻei manaia, e mafai ona e alu "i se tausamiga ma le filemu", pe mafai foi ona e alu i le galuega.

1. Sulu ma le faʻaeteete ma faia se pito o le itu.

2. Alu i le lauulu ma faʻamalosi ma se mea ninii.

3. Vaelua le lauulu i vaega e fa - o le pale, 2 faʻaletino ma le occipital. Taitasi ma le faigofie pine ma se kilipa.

4. Amata lalagaina mai le itu tauagavale itu faaletino. Vaelua i le afa ma lalagaina lua fusi mafiafia, piki i luga matala i le tasi itu po o le isi. Faʻaopopo pito o spikelets ma se togafiti.

5. Mai le itu taumatau o le itu i le tino na ia fili foʻi ni auvae malolosi. O le a avea foi ma malumalu ua faʻapipiʻi. E faʻamau foʻi pito i luga o togafiti.

6. Lafo ese le totonugalemu o le lauulu. Vaelua ia tolu ma amata ona fili lalagaina o se fatu fua e aunoa ma le faʻamauina o laina.

7. A e oʻo atu i le tulaga o itu, faʻasaʻoloto le uluaʻi puʻupuʻu mai faʻamau ma soso lemu i latou i le ogatotonu lapoʻa tele.

8. Mai le totonugalemu o le ua e oʻo i pito, faʻaauau pea lalagaina ma faʻaaoga le fishtail metotia.

9. Nonoa le pito i luga o se paʻu manifinifi.

10.Faʻasolosolo lemu vaega pito o le puaa i ou lima e faʻatino i ai le pu.

11. 'desiredfai e manaʻo i ai, faʻataʻapeʻape le fusi i se mimiti,' ave le pisa i autafa. Faʻamau i pou.

Oti AOFI MA LE 'AOFI

Ina ia fausia se tolu-tolu itu fili, e le manaʻomia le umiaina o metotia faʻapitoa poʻo tomai faʻapitoa. Lenei faigofie lalagaina ma 'ofuvae ofu avanoa o loʻo avanoa lava mo tagata amataina.

1. Nonoa se maualuga maualuga.

2. Afifi le paʻu ole paʻu ile paʻu manifinifi ma faapipii i se tumutumu le mafai ona vaaia.

3. Filifili ni lua laʻau le mafiafia faʻataʻamilomilo i pito.

4. Faʻafesoʻotaʻi latou i le ogatotonu ma taofi ma se paʻu manifinifi e fetaui ma le lanu o lauulu.

5. Vave i lalo o le poni lea, ave ni isi loka se lua. Faʻafesoʻotaʻi latou laititi teisi ma faʻatalitonu foʻi.

6. Faʻaauau le lalagaina i pito.

7. Faʻaalo atu toʻa faʻaiʻu i pito, tuu atu ile voluma.

I luga o lauulu laulu (ata)

I totonu o lenei ata, filifiliga mo 'au fulufulu volumetric mo lauulu pe puʻupuʻu lauulu (e le puʻupuʻu nai lo le sikuea) .Faʻaulia i luga o le pa poʻo luga o le ulu i le tele o laina.

  • scythe fishtail ile 2 faʻaaliga,
  • 'aui faʻatasi ma le tasi itu e pupuʻe i 2 laina ma (gata)
  • 2 volumetric French fusi mai le siusiu,
  • fesuiai Farani fili i luga o le pa (ma piki i luga o le pale),
  • toe fausia Farani fili.

O le a tatou amata taliina fesili taʻitasi auiliili i faʻatonuga ma ata vitio ma ata.

Corrugation i se Farani braid, afiafi filifiliga

O le talaʻaga o le fili, ae o le saoasaoa o le filifiliga o le "corugation" auo. O lenei mimilo filifiliga foliga mai o sitepu.

E le afaina pe afai o ou filo e tutusa pe eseʻese, ona aveʻesea loa lea i se lavalava. O le a matou auiliiliina lalagaina lalaga faʻatasi ma le faʻaopopoina o le tele i le faʻaaogaina o le fala.

O le faiga o le lalagaina o se fili faʻafuaseʻi e pei o lenei:

Na o le laei fufuluina ma mago o le a faia.

  1. Tago uma lauulu i le vevela puipuia.
  2. I le faʻaosoina o le mea i luga o le uʻamea faʻataʻamilomilo, faʻalogo lelei i paʻu pito i luma, o le pito i tua i le matou lauulu laei e toetoe lava a le aʻafia.
  3. Amata mai se nofoaga i luga aʻe o le taliga, tusi se itu vaega.
  4. Amata lalagaina le fulufulu Farani tovave e ala i le tuueseeseina o le lautele ma le mamafa vaega muamua. O le filifilia o laina mai le 2 itu i le pito i luma o le fili i le tele ma le lautele e mafai ona faia.

Faʻafefea ona lalagaina le farani Farani 'ie faʻamatalaina o loʻo talanoaina i lenei mataupu ma ata tusi, ma matau ua vavae ese mai iinei.

  • Faʻalautele le totoa i le pito i tua o le ulu, faʻaauau pea e aunoa ma le faʻailogaina o le masani ai ma nonoa i se fusi faʻaoso. Faʻalautele pito taʻitasi tuu atu nisi voluma tele.
  • E totoe e aoina le laulu i lalo o le paaʻa pe tuʻi i le fulufulu. Filifili le filifiliga e te fiafia i ai.
  • Sapalai i varnish, nana sese o lalagaina po o motusia motusia. Faaputuputu taʻitasi taʻitasi.
  • Asiasia le lelei o laʻau lauulu ma faapipii lauulu faʻasolosolo ma le fesoasoani le vaaia.
  • Mo le faigofie ona faʻatautaia le lalagaina o se laupepa tele farani Farani, matou te fautuaina le matamata i se lesona vitio mai Neonila Bronstein, lea o loʻo faʻaalia ai i lea laasaga ma lea laasaga le faʻasologa atoa o le fausiaina o se lauulu.

    O lenei filifiliga e talafeagai i mataupu e leai se taimi mo pigtails, ma e le avanoa le lipine, ona talafeagai ai lea ma le faaputuga.

    Aua le faia i luga o le lauulu uumi pe matua magulu.

    E mafai ona faʻasino atu i le aʻa poʻo le motusia, e fuafua i le fili o loʻo e omai ai.

    Leaga: le saʻo le faatinoina o solofanua e mafua ai le faʻaletonu o lauulu tulaga, maʻaleʻale.

    Ae e te lei amata faia, matamata i se vitio i luga o le saʻo selu ma tuʻuina i le lauulu le sao saʻo. Liliu i polofesa pei o: Cat, Tatyana poʻo isi fulufulu lulu.

    Taumafai e selu le bouffant o le matua sese lea.

    E tatau ona e alu ese mai ai e pei o lenei:

    • Aua neʻi selu loʻu lauulu i le faʻamalama ma fufulu le conditioner.
    • A matutu le laulu, selu le laulu i se selu ma nifo e seasea lava.

    Lauulu po o fulufulu ulu

    Muamua filifiliga e sili atu ona faigofie faʻatinoina, e ui e le taugofie uma metotia uma.

    O loka i luga o le fulufulu fulufulu o le a maua uma le tele ma le umi i le taimi e tasi, ae o lauulu faʻaopopo e le lava.

    O nei metotia e lelei i faʻaauau ma taimi umi e faʻaaoga ai.

    A e manaʻomia e faia pea ia ituaiga lauulu, ona talafeagai loa lea o le teufaafaigaluega.

    Vaʻavaʻai i le ituaiga ma le umi o le lauulu i luma atu o le ulu o le ulu ma le iʻuga mulimuli. Ole a le mea e sili atu mo le fausiaina poʻo luga o laina - teineiti filifili lenei fesili taʻitoʻatasi.

    Fuafua i luga o le tulaga o le lauulu ma le fautuaga a le teineulu laulu.

    E te miti i se pulupulu tele, matagofie e pei o Elsa?

    E faʻafefea ona fai se vaʻai foliga i lea laasaga ma lea laasaga ata.

    Afai e te le malamalama atoa i le faiga, o se laasaga ma lea laasaga vitio ma faʻamatalaga o le a fesoasoani ia te oe.

    Vitio faʻaaogaina le fulufulu mamoe, curlers ma lauulu:

    Faʻapoleni metotia

    I le faagasologa o le lalagaina o le Farani tootoo faʻafuaseʻi, matou te faʻalautele soʻotaga ma metotia faʻafefeteina, matou tosoina naʻo le pito sili o le soʻotaga.

    1. Vavaeese le lauulu i le ogatotonu. Matou te nonoa le maea lona lua mo le fili i le ie fulufulu.
    2. Mai le vavaeina tele o loʻo vavaeeseina, ua toso ese mai le le valavala i le itulagi faʻatasi ai ma le pito uumi o le selu, matou te vavaeeseina le mama manifinifi.
    3. Matou te vaevaeina i ni 3 manoa, lea matou te lalagaina mai ai le Farani tootoʻo. Faaofi 2 tamatamailima i totonu o le soʻoga, matou te maua 3.
    4. Ua amata ona tatou lalagaina, suʻe ese le vaega taumatau i lalo ole ogatotonu, ona sosoo ai lea ma le agavale. Lona lua ma mulimuli ane satauro, matou te faia ma le pikiina i itu uma e lua. A maeʻa le tui, teʻi ane ane pito o le sooga. Toe fai lenei taotoga i le okipital eria o le ulu.

    O lenei metotia e talafeagai mo afiafi po o matala tatala, tuʻuina atu o le tele ma lautele i soʻo se fesoʻotaʻiga, o le lalagaina o ia lava mauaina le ea faʻapipiʻi o le lalaga.

    Toso le fesoʻotaʻiga atoa

    Matou te toe fai uma laasaga mai le metotia muamua i le faʻalautele o soʻotaga.

    Ina ua maeʻa ona matou tosoina uma lea o sootaga i le manaʻomia. I lenei tulaga, o le lalaga fili e sili atu le lapopoa ma "mauoa", e maua ai se lagona o le laulu mafiafia ma mafiafia fili.

    Matou te fautuaina le faʻaaogaina o lenei metotia mo tagata e iai le manifinifi pe le mafiafia o laulu.

    Ladder fili o volumetric fili

    Mo i latou o loʻo i ai ni 'auvae i foliga o se apefai, fai le fesoʻotaʻiga ma faʻatupuina' au mo se volumetric fili.

    Mo e ona apefai i luga o le umi atoa oe manaʻomia le i ai o se pulou mafolafola, matou te fautuaina: teuteu ma tuputupu aʻe lauulu uma, ina ia avea le fili i le tele laʻau.

    O metotia na faʻaogaina i luga o loʻo faʻaaogaina uma i le Farani braid, ma mo se spikelet poʻo iʻa iʻa.

    Mafaufau i le filifiliga o le faʻaopopo o le voluma i le ova

    Vitio i luga o le fausiaina o se volumetric fili i luga o le faʻataʻitaʻiga ma se scythe iʻa iʻa.

    Le ata faʻataʻitaʻiga ata e uiga i le lalagaina o se volumetric braid mo lauulu umi lava ia lava e faʻaaoga ai le fishtail metotia.

    O lenei e mafai ona faia soʻo se mea totoa mafanafana ma le faigofie ma i ni nai minute. Faʻaoga le poto ua mauaina ma faʻaopopo le aofaʻi i fusi uma Farani poʻo masani masani.

    Tumau i taimi uma manaia ma manaia, ma ia fili foʻie faʻatumu lou faʻailoga lilo.

    Manaia tele pulou mo tamaitai moni

    O se teineitiiti ma se pulupulu lalelei tele e masani lava ona puʻeina le matau foliga o tagata matamata maofa. O se tali faapena e mafai ona valoia, ona o lalaga faʻatasi ma le lalagaina volumetric e sili ona manaia ma o le a teuteuina soʻo se fafine, e oʻo lava i le e ona le laulu manifinifi.

    O togafiti faʻaaogaina i le lalagaina faʻataga oe e faʻaalia lelei lau lauulu ma aua le tuʻua ai tagata le iloa.

    I le isi itu, o le a matou taumafai e faʻamatala atu ia te oe i se gagana faigofie pe faʻafefea ona filiina se pulou lalelei ma avea ma pule o le sili ona lauiloa laʻei.

    Fulufulu Ava

    1) Ina ia faia le laei foliga foliga manaia, e matua taua lava le faʻaogaina o le styling foam i susu ma selu fulufulu. O le fixative o le a faia fulufulua sili atu ona fetuutuunai e aumaia la tatou pigtails i le ola.

    2) Aua le faʻamalolosi ma faʻaʻumiʻu lauulu a o leʻi lalagaina. O aulelei vaivai e sili ona maoaʻe i lona lalagaina.

    3) E le tatau ona fusifusia maea manoa o lo tatou vaʻai, ae ia sili ea ea.

    4) E tatau ona iai i taimi uma mea e tatau ona saʻo, pei o lauulu, lauulu, ma mea e le mafai ona vaaia. Ae le i lalagaina, tuʻu pea i latou.

    5) Hairspray - o se mea taua. Afai e mamalu le mea na tupu, e mafai ona faʻaaoga se pupula faʻapipiʻi pupula.

    Mea lilo o le faʻateleina o le tele o le fili

    E aoga le faʻaaogaina o ni nai mea lilo faigofie ma lauiloa.

    Matou te aveeseina le pito i le fili

    Faigofie le poto, ae le masani ona faʻaaogaina e le pule o se umi umi pate, ae le aoga. Ina ua maeʻa ona faʻaopopo ni nai manoa ma faʻaaoga le faʻaaloila metotia, e vave ona e maua se tele lapoʻa lalaga.

    Lesniki fili o volumetric braids

    Mo i latou e iai a latou laina i le vaomatua, auai i le ogatasi ma tuʻu i tua o 'au mo volumetric braids.

    Tagata e ona le faʻaola atoa e manaʻomia le i ai o se pulou mafolafola, fautuaina: teuteu ma faʻasaʻo lauulu uma, ina ia avea le fili i le tele laʻau.

    O metotia i luga o loʻo faʻaaogaina uma i se farani Farani, ma mo se spikelet poʻo le fishtail.

    Mafaufau i le filifiliga o le foaʻi atu o le aofaʻi i le ogalu a spikes.

    Vitio i luga o le fausiaina o se volumetric fili i luga o se faʻataʻitaʻiga ma se faʻaititia fishtail.

    Le ata faʻatonutonu ata i luga o le lalagaina o se volumetric braid mo le uumi lauulu ia te ia lava i se faiga fishtail.

    O lenei ua e faia soʻo se mea taua ma faigofie ma i ni nai minute. Faʻaaoga le malamalamaaga ua e mauaina ma faʻaopopo le aofaʻi i lalaga faʻapipiʻi Farani poʻo lalaga masani.

    Tumau i taimi uma manaia ma manaia, ma faʻamautu ona faʻamaeʻaina ou foliga lilo.

    Fusiʻu

    O na sitaili ua faia i luga o le faavae o le metotia o lalagaina volumenous French French braids. E manatu e sili ona agamalu ma femoumouaʻi, talafeagai mo faafiafiaga ma laei i aso uma, ei ai foliga matagofie ma foliga foliga malulu.

    Volumetric fili mo fulufulu uumi e faia e faʻaaogaina lenei tekinolosi:

    • Fai se vaeluaga i le itu ma vaeluaina laina o ni vaega se lua,
    • Amata lalagaina e ala i le tuueseeseina o se tamai filo ma vaevaeina i ni isi tolu vaega,
    • O le lalagaina muamua e alu e pei ona masani ai, o le agavale e alu i luga o le ogatotonu loka, sosoo ai ma le taumatau,
    • Mai le lona tolu, oe manaʻomia le faʻaopopo o sulu saoloto i le fili faʻapipiʻi, o loʻo i le itu taumatau ma le itu tauagavale o moega i fafo atu
    • Faʻaauau pea lalaga faʻapitoa i lenei auala e ala i le faʻaleleia o le lalaga i le itu,
    • O loka fua uma e faʻaopopo i le mea autu,
    • Pe a latou o ese atu, e tatau ona e fili i luga o se fili masani,
    • Ia faʻapipiʻi ma se vaega faʻamalosi tino ma tatala loka, tosoina mai i itu eseese,
    • Faapipiiina ma varnish.

    Openwork puaa

    Volumetric openwork braids i luga o lauulu foliga foliga le manaia, e matagofie foi. O lenei togafiti e toetoe lava a leai se eseʻesega ma le fausiaina o ni sitaili i uumi uumi. Afai e faʻaaloalo saʻo, ona mafai lea ona e faia se laʻei sili manaia i le laulu uumi.

    Ua tatala le galuega mo le faʻavae o le pu puaa Farani.

    • E manaʻomia le amata i le gagana Farani,
    • A lalagaina, e manaʻomia le toso o le loka taumatau agai i fafo i vaega,
    • Uma lauulu tatau ona toso i tua ina ia i le va o le ogatotonu o le vaega ma le taumatau taamilosaga a cascade ma avanoa ua faia, o lenei matala matala,
    • Toe faia ma le loka tauagavale
    • Faʻaauau, faʻaopopo eseʻau ma fai matasele,
    • Sau le iʻuga i le toso i fafo o mataseleʻa
    • Faʻasaʻo i mea eleni ma selu sina pito laititi.

    Volumetric braids o le masani masani i aso nei.

    Afai na muamua latou manatu o sitaili masani, o aso nei eseese tekinolosi ua mafai ai ona e fatuina sili atu galuega sili i luga o lou ulu, talafeagai mo soʻo se taimi o le olaga.

    Laasaga ma lea laasaga faatonuga

    Filifili se tamai manoa i luga aʻe o le muaulu ma vaevaeina i ni vaega se tolu. Ua amata ona tatou lalagaina le puaa ile itu, ua liliu ese pito i lalo ole ogatotonu ae leai seisi mea.

    Ma le isi, filifili se filo manifinifi o lauulu mai se filifili ma se pito i le itu taumatau ma toe faʻapipiʻi i le itu i le paa.

    I le autu autu mai le itu, o lauulu mai se masani ulu ulu o lauulu e faaopoopo pea. Ona ia oso loa lea i lalo o le ogatotonu faʻatasi ai ma se isi curl. I le ata, o le faʻasologa faʻaopopo ua iloga i le paʻepaʻe.

    Matou te faia tutusa gaioiga ma le itu tauagavale loka, i.e. tuu seisi vaega laititi ma faʻamau i le itu.

    O le isi manoa ua faʻapipiʻi nei i le faʻasologa i le itu tauagavale ma togi e se soʻotaga faʻapipiʻi i lalo o le ogatotonu.

    Faaauau le lalagaina. Ole a fautuaina e toso mai le itu sooga uma 4 laa. Afai e le faia lea mea, i le faʻaiuga mulimuli o le a sili atu le faigata tele e fausiaina le voluma.

    Ole iʻuga e tatau ona fetaui ma le ata i lalo.

    Mai le pa'ū pa'ū pa'ū matou fausia se tasi toe fili luga o le faavae.Muamua, faʻafeiloaʻi ia manoa e lua i luga, vaevae i latou i le 3 ma amata lalagaina ua fili i le isi itu.

    O loʻo pikiina manoa e aveina i vaega taʻitasi o la tatou puaʻa.

    Faʻaloaloa, fatuina o le voluma, ma fiafia ile iʻuga.

    E mafai ona mimilo pito ma faapipii le fili i fugalaʻau manaia. Maua se laulelei manaia mai le lauulu.

    5-fili fili

    O lenei matou te faʻailoa atu ia te oe pe faʻafefea ona lalagaina se fili o 5 manoa. Matou te faia se lauulu matua malosi e tusa ma tulafono. O le mea lea, fufulu le selu selu i le solo ma nonoa i le fusi.

    O vae o loʻo vaevaeina i ni vaega tutusa e lima, ia e tatau ona faitaʻuina mai le tauagavale i le taumatau. Faia i lalagaina. O le fuʻa i le numera 5 e pasi i lalo o le 4th, ona sosolo lea o le lona tolu, e pei ona faʻaalia i le ata i lalo.

    O le nonoa, o loʻo iai le numera 1, ua see i lalo o le lona lua ma faʻamau i le lona tolu.

    O isi gaioiga o loʻo toe faʻaalia e ala ile fesoʻotaʻiga seʻia oʻo i le faʻaiuga o lalaga faʻamaea.

    A maeʻa i matou i le pito, faʻamautu le pito i se fusipaʻu ma faʻamoe le lalaga faʻamau, iʻu atu i le manaʻomia. E faapena se fili ina ia lelei le umi o lauulu.

    Mo lauulu ma puʻupuʻu lauulu

    O le a le mea e fai pe a fai o le natura e le o laulu lauulu, ma o lea ou te manaʻo e faʻafiafiaina aʻu i le puaʻa, ae le faigofie, ae tele. Aua le fiu gofie. I lauulu lauulu, e mafai foi ona e lalagaina matagofie lalagaina pulou.

    I le faʻaopopoga i le fili faʻamanatu mai le siʻusiʻu poʻo autafa, oe mafai ona fausiaina se vavaʻa e faʻavaʻe ai le ulu poʻo lalaga matagofie ia lalagaina ma se zigzag. Mo la matou vaega o le ai ai le faʻailoaina pe faʻafefea ona fai se faigofie lavalava mo feololo umi.

    Oe, pe a uma ona aofia ai mafaufauga, mafai ona suia pe faʻaopopo i ai ma soʻo se mea e te manaʻo ai.

    Muamua, faʻaaoga le solo faʻamalosi i lou lauulu ma aoina le laulu i totonu o le maualuga o le solofanua. A e manaʻo i ai, e mafai ona e faia gaioiga tutusa e aunoa ma se fusi. Mai le faaputuga o lauulu i le siʻu lalagaina o se puaa i totonu i fafo. A sauni le aliʻi mea, ona faʻapaʻu lea o sooga ma tuʻu le varnisina pe a manaʻo ai. Faia! Faigofie, vave ma aoga!

    DIY faia-oe-oe fili fili

    I aso nei, o le sili ona lauiloa laulu ulu o se puaʻa. Ma le tele o teineiti fiafia i le volumetric braid.

    I lenei tulaga, e le tatau ona i ai ni mafiafia ma matagofie lauulu, aua i le ata volumetric braids foliga lalelei e tusa lava pe i luga o se lauulu lauulu fausaga.

    E toʻatele e naunau i le fesili pe faʻapefea ona fili i luga o se volumetric braid, mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o se laulu manifinifi fausaga? Oe e manaʻomia ni laina faʻapitoa (faʻapipiʻi poʻo le natura) o le a fesoasoani e tuʻuina le saʻo o laʻasaga i le laulu.

    Ae ei ai le tulafono: o manoa e tatau ona fetaui ma le laulu. Ae o le lalagaina o pulupulu tetele i mafiafia o lauulu o se faigofie faiga.

    Le metotia o lalagaina o se laʻei lauulu

    1. Faaulu lelei lou lauulu ma vaevaeina ile lima tutusa. Mo le saʻo ma le lamolemole o lauulu, e mafai ona e faʻaogaina le faʻamaeʻaina. I lenei tulaga, o manoa o le a avea sili sili atu ona fetuʻutuʻunaʻi, ma pupuʻu o le a liliu matala, lea e vaʻaia sili atu faʻalenatura i le ata,
    2. O le taumatau taumatau muamua ua aveina ma faʻapipiʻi i luga o le latalata.

    O lona uiga, o le mea muamua o le a avea ma ogaoga,

  • O le manoa i le ogatotonu e faʻapipiʻi i le pito mulimuli,
  • Ma le isi, o le ogatotonu e faʻapipiʻi i luga o le agavale tauagavale,
  • Ma o le pito tauagavale loka e faʻapipiʻi i luga o le latalata.
  • Ole iʻuga e tatau ona avea ma se pulupulu lalelei matagofie e foliga mataina e le gata ile olaga, ae faʻapea foi ile ata.

    E mafai foʻi ona e filiina ni pu lalaga, e aofia ai ma ono manoa.

    Lua filifiliga

    Oe o le a manaʻomia se vavaeʻese selu, se fulufulu mo le faʻasaʻoina, se ofu faʻamalosi.

    E selu lelei lauulu ma fulufulu faʻatasi ma se fai vaega faʻapipiʻi. I luga o le muaulu, o vaega o vilivili e faʻavasegaina ma vaeluaina i ni vaega tutusa e tolu. Ua amata ona lalagaina o le pito i tua o le puʻeu, ia, e tatau ona tuu loka i lalo ifo o le pito i lalo. E faifai malie, e tatau ona e lalagaina faʻamanuiaga mai le agavale i le taumatau.

    E aoga le mafaufauina o se auala e fausia ai le filifiliga pito i luga. Uma curls ua vaevaeina i lua tutusa tutusa. Le isi, manifinifi manifinifi ua vavaeʻese mai vaega taʻitasi ma fesiitai atu i le pito i luga o le itu faʻafeagai. Faatasi ai ma loka faʻatalitali loka tatou te faia lenei: o le pito i luga ua vaevaeina i le afa ma lalagaina i le auala tutusa e pei o le parakalafa mulimuli.

    Ina ia mafai ona faʻamafanafana lauulu volumetric e tatau ona faia mea nei. Ua maeʻa lelei ona tapoleni taʻitasi i itu uma, o lona uiga, mai le pito i lalo i le pito i luga. I lenei tulaga, e tatau ona e tausia le ogatotonu ina ia aua nei pauu le puaa. Ua saunia a matou pulupulu tetele. Faatasi ai ma ia ituaiga lauulu lauulu, o le a e susulu e le gata i le olaga, ae faapena foi ile ata.

    O lea na matou taliina le fesili pe faʻapefea ona fai tofa a volumetric braid. O lenei lauulu lauulu e fetaui lelei i soʻo se sitaili ma soʻo se foliga.

    Volumetric fili: faʻafefea ona lalagaina

    Faiga numera 11. Palu lelei lou lauulu. Matou te vaevaeina i ni lima mama lelei. A faigofie ona lalagaina, e mafai ona faʻasaʻo lou lauulu i se uʻamea.2. Ave le loka e muamua muamua i le taumatau. Sa matou tuʻuina i luga o se filo e lata ane i ai. O lenei loka o le a matua tele lava.3.

    Na matou tuʻuina le faʻamau tutotonu i luga o le pulu i le amataga sa faʻamatau. 4. Pe a uma na mea, ile loka o loʻo i le itu tauagavale o le loka tutotonu o loʻo iai nei, tatou faʻaaoga le tutotonu tutotonu. Ma tuu le loka i le itu tauagavale i le isi. O le maʻa faʻaʻupu faʻaalia o le a fesuiai ma tele ma mafiafia.

    E mafai foʻi ona e faʻaʻofuina se fulufulu volumetric e fa pe ono manoa.

    1. Vavaeese le lauulu i ni manoa se tolu.2. Matou te tuu le agavale i lalo o le ogatotonu. Ma e faapena foi i taimi uma, liliu pea loka i lalo ole ogatotonu.3. Ave le loka o lauulu i le agavale, matou te fesoʻotaʻi ma le loka na maua mai le lalagaina. Ona matou toe lafoina lea i lalo o le ogatotonu. 4. I le taumatau lalagaina i le auala lava e tasi.5. Mai le puʻupuʻu e maua mai i lalo, o loʻo i luga o le lauulu, faʻalaʻitiiti le pito i lalo o le soʻotaga. Ona faʻaauau lea ona tatou tosoina ia manoa i itu uma e lua, agai i luga le scythe Ole iʻuga, o se lapoʻa ma manaia lalagaina.

    Stylists ofoina atu se isi filifiliga mo lalagaina o se volumetric braid. - i le taʻuga masani. O le lalagaina o loʻo lalagaina, faʻapea foʻi ma le lalagaina o ie poʻo ni lipine i totonu o le fili, o le a atili atili ai ona tele. O lipine ma fasi ie o le ie e tatau ona filifilia i le sitaili tutusa ma lanu e pei o ou lavalava.

    Volumetric braids - matagofie ma tamaoaiga

    Ose ituaiga o totoa, faigofie ma lavelave, pupuʻu ma umi, mafolafola ma tele - leai se mea, atonu e sili ona faigofie i lona tu masani masani, ae sili ona lalelei i lona le tele o fesuiaiga, sitaili, e le mafai ona mafaufauina foliga o se tagata e ona po nei e ana le laulu umi.

    Talu ai nei, luga o le catwalk ma i mekasini mekasini, o loʻo tatou faʻateleina vaʻaia ni faʻataʻitaʻiga ma ulauli, lalagaina ma tele. O lenei lalaga lalagaina foliga matagofie tele. Mai fafo e foliga mai e mafai ona fausiaina lalagaina mafolafola na mai le mafiafia ma le umi lauulu, ae o le mea moni, e oʻo lava manifinifi lauulu o fegalegaleaiga mamafa e talafeagai tele mo lalagaina lalagaina.

    Masima masima

    Faʻapipiʻi masima masima i lauulu susu susu, faʻapitoa vaʻai i le aʻa. O le faʻapipiʻi o le a faʻatagaina ai oe e faʻamama lou lauulu ma tuu atu i ai ni manoa faʻatele.

    Volume faamago

    Ina ia foaʻi lauulu, e taua le feula faʻamago lou lauulu e aunoa ma le faʻaaogaina o ni mea faʻapipiʻi. O le faʻateleina o le ea e tafe "coarsens" le kutikula ma le lauulu vaaia vaʻaia avea sili atu matagofie ma mamafa.

    Matou te savili le lauulu i le pito i luga

    Faʻaoga le styler, sulu faʻamau i luga o le laulu, fuli latou i itu eseese. O la matou laasaga uma i le mea lea ua faʻaautu i le tuʻuina atu i lauulu laupepa tele.

    Afai e te faʻaaogaina se styler ma se kilipa, na ona afifi pito i luga o le toʻotoʻo, uu le pito i ou tamatamailima, e le tatau ona faʻaaoga le kilipa.

    E ala i le mimilo o le lauulu i lenei auala, o le a tatou ausia le aafiaga o le vaivai, masani natura curls.

    Milo pito

    Ina ia le lalagaina o le "lalagaina" le umi, e le tatau ona fulufulu le laulu i le umi atoa, ua lava e mimilo ai na o le pito.

    Afio mai

    Salu lemu lau lauulu i le puaa nifo pulumu. Fulufulu faalenatura faʻateleina curls, ma aua le solia i latou pei o se palasitika selu.

    Matou te faʻaaogaina se fagu e fai ai foliga

    Faapipii se fasimoli uila i le umi atoa o le lauulu mai aʻa e oʻo i pito. O le fulaʻi o le a faʻaopopoina le voluma i le folikel ma le umi.

    Lalaga

    Ma o lenei ua matou fili se fili, pei o oe e te manaʻo, o se masani o tolu manoa, se iʻa iʻa, toʻa Dutch, se afu, poʻo se isi lava. A togiina le fili, aua le soʻona ufiufiina tele, soona feololo.

    Avatu le voluma

    Faasalalau le lalagaina faalava, amata ona salalau le lalagaina o agai mai le ogatotonu i fafo tuaoi.

    Ma le isi, e faʻamoemoe uma lava i le maoaʻe o le a le mea e te manaʻo ai e fai ai lau lalaga. I le mataupu faʻavae, e mafai ona e taofi i lenei tulaga, ae afai e te manaʻo i se laʻau malosi tele, toe fai le laasaga ma le toe faaloaloa atu le lalaga 'autafa i autafa.

    Fautuaga aoga: i nisi tulaga, o nisi lanu valivali auala e faʻaopopo e faʻateleina le aofaʻi i lauulu. Ole faʻailoaina o loʻo faia i seisi auala e ala ile lanu eseʻese e maua ai ile laulu le aʻafia o le tele ma le tele.

    Volumetric filifiliga fili

    Ina ia fatuina ma le faʻamoemoe faʻatamala i le tuʻufaʻatasia ma le aofaʻi i lauulu, e manaʻomia se tomai, aua o le sitaili, i le tulaga lea, o se lalaga lulu, e le tatau ona foliga faʻaalia, ae sili ona manaia. A volumetric braid fesuiaʻi i le tasi itu ma le aʻafia o le "faʻafefeteina" o se lelei lelei faʻaaliga o ia lauulu.

    Volumetric fili i le tasi itu

    E pei o se lauulu faʻapena e fetaui lelei i le toetoe lava i soʻo se faʻatusa, ma se laulu o tagata e te foliga lelei ai i luga o matafaga ma i le pati koko.

    Faaaoga mousse e fufulu, susu lauulu e faʻaopopo ai le voluma. Faʻamago lou laulu i se tagata fulufulu i le vevela vevela, aʻo le laulu e laʻititi lava, susu lou ulu i lalo, ona siʻi aʻe lea, ina ia tulaʻi aʻe le laulu i aʻa.

    Faʻasusu lauulu i aʻa ma se faʻapipiʻi faʻapitoa ma selu lemu ma se selu ma nifo mafiafia mafiafia. Fai ma le faaeteete solofanua, tuueseese ni manoa.

    I le oʻo atu i le manaʻomia, aoina le aofaʻi atoa o lauulu i le tasi itu ma fili i lona fili i le pito i lalo. Afai e lava lau taimi, e sili le tofa o le fili i le faʻaaogaina o le metotia fishtail. O se fili masani lava o tolu manoa e foliga mai e le itiiti foliga, o le mea autu o le tufatufaina atu o le voluma sao.

    Aua le fusiua le fusi ina ia lautele ma sili atu le lapoʻa, faaloaloa le lalagaina i autafa, avatua le fili i foliga manaʻomia. I le mea mulimuli, faʻanusuina lou lauulu i le vaʻai faʻalelei fulufulu lau.

    Scythe ile laei a le Disney herine Elsa

    • Laasaga 1: A maeʻa ona faʻaogaina le vailaʻau e puipuia ai le laulu, faʻaʻalu le lauulu i le faʻaogaina o se styler. Afai ei ai lau lauulu masani gofie, e mafai ona e sikola le sitepu lea.
    • Laasaga 2: Ona e alu lea i le selu i uaea, afai e te maua le paʻu mo lauulu, faʻaaoga sina mea. Fulufulu le lauulu i aʻa ma faʻasaʻo i le fulufulu manu.
    • Afai o lou lauulu e le mafiafia pe o lou manaʻo e ausia se tapulaʻa tutusa foliga i se Disney tamaʻitaʻi, faʻaaoga faʻateʻa manoa.
    • Laasaga 3: Faʻapipiʻi le pito i luga toe foʻi i le fusi. O pito i luma e mafai ona tuua fua.
    • Laasaga 4: Mai le fulufulu ao aoina i le siusiu, amata lalagaina o se masani masani fili i ni manoa se tolu.
    • Ona amata lea ona faʻaopopo isi manoa i le lalagaina, faʻapipiʻi i latou i tafatafa o itu. O lenei ua matou lalagaina se farani Farani.
    • Laasaga 5: Tatou te aveina le filo muamua mai le pito i luga o le ulu, faʻaopopo i le itu taumatau ae tatou te leʻi kolosiina uma manoa i le ogatotonu faʻavae. Tatou ave le loka i le itu tauagavale ma faʻaopopo i le loka tauagavale, ona tatou sifiia lea i le loka tutotonu.

    Toe fai laʻasaga nei seʻi vagana ua lalagaina uma lauulu i se fili.

    A maeʻa le pito o le fili i fusi, faʻaoso malie le lalagaina i autafa ina ia lautele ai le fili ma faʻaʻafa lapoa.

    Uluai tusi fili ma lalagaina

    Afai e te manaʻo tele i lalelei, ma le lalagaina o 'aufaʻi o ia mea, e leʻo sou manatu malosi. Volumetric braid e mafai ona faia mai i fusi ua nonoa i se vaega faʻapitoa.

    O le faiga mo le fausiaina o lenei lauulu lauulu e faigofie lava, e ui lava o se lalagaina foliga foliga uluaʻi ma faigata. Ole mea autu ile laulu lea ole fusifusi o le nonoa lea o se fusi masani ma sina faʻafefete.

    I luga o le faavae o ia pepelo lalagaina, e mafai ona e faia ni ituaiga o lauulu laei: pepelo "Iroquois", maualuga lauulu ma isi. E sili le fausiaina o lenei laulu sulu umi lauulu i le tutusa le umi, e sili pe a leai se lauulu "apefai".

    O le a le mea tatou te manaʻomia:

    • Manifinifi manifinifi fulufulu mo lauulu (e sili atu le faʻatauina mai o se seti o laʻasaga faʻapitoa eliina mo le lalagaina, sili atu le talafeagai i le lauulu.)
    • Auala mo le tuuina atu i le lauulu se fausaga faaopoopo (filifiliga)
    • Lauulu ulu - Le vaaia (filifiliga)
    • Togafiti

    E aoga le mea e fai ai le lauulu e fai pe a e galue ma mama lauulu fou. O le a le ituaiga faʻafofoa o le a le taua, e mafai ona avea o se faʻamalosi tino, wax, lipstick poʻo se kulimi.

    E faigata tele ona e galue faʻatasi i lauulu fou, ona e sili atu le lalagaina o lou ulu ile aso e sosoʻo ai. A faʻapea o se aʻa, e faʻaaogaina se kulimi mago.

    • Vavaeese le lauulu i luga atu o taliga amata mai tulimanu o le muaulu, ma tuʻufaʻatasia ma le vaega pito i luga o le lauulu, aoina i le tulimanu i luga, ma faʻasaʻo le siʻusiʻu i se fulufulu paʻu.
    • Afai e te manaʻo e nana se fulufulu eli, vavaeʻese se tamai loka o lauulu mai le fusi ia ma aui faʻataʻamilo i le pito o le fusi. Lago le pito o le loka ma le le vaaia.
    • Faʻamau le siʻusiʻu i se tapuni poʻo se mea faʻapipiʻi i le pito i luga ina ia le faʻalavelave ai i le galuega. Ma, tuuesea le lauulu i le pito i luma, faamaea i tua ma fusi se isi siusiu i lalo tonu o le muamua.
    • Faʻasaʻoloto le pito i luga ma vaevaeina i ni vaega tutusa se lua.
    • Faʻasolo le lua tulimanu i le vavaeeseina nofoaga ma oso mo sina taimi, ina ia aua le faʻalavelave.
    • I lalo o le lua tulimanu matou te nonoa le lona tolu. Ole taimi lea ua tatou aofia ai pito o le muaʻi suʻi i le siusiu. E tatau ona fausia se iʻu o lona auvae pei o puipui i le itu lua.
    • Faʻasaʻoloto le lua tulimanu ma vaevaeina i ni vaega se lua.
    • O le vaega lona tolu e ui atu i le vaega lea ma tuu i luga. Ole taimi nei ua matou sauni e fusifusia le isi siʻusiʻu, ia aofia ai ma le pito o le lona lua. Faʻaauau ona galue i le auala lava lea e tasi seʻia oʻo le "lalagaina" i tua o le ulu.
    • A e taunuʻu i le pito i tua o lou ulu, nonoa le pito mulimuli o le laʻau totoe. O lenei e faʻaiʻu ai le vaega "Farani" o lo tatou fili ma o le a faʻaauau pea ona lalagaina o loʻo faʻamatalaina e aunoa ma le faʻaopopo o laina.
    • Faʻasaʻoloto le pito i luga (le na sa faapipiʻi i luga) ma nonoa faʻamalosi le tusa o le 5 cm i lalo o lona tulaga muamua.
    • Faʻaaoga ou tamatamai lima e tulei ai lenei vaega o lalaga ina ia faia ai se pu iina. Toso le siʻusiʻu mai lalo i lenei pu ina ia avea ma pito i luga. Toe fai laasaga nei seia oo i le iuga.
    • Faauma le fili i le faʻamauina pito uma o le laulu i se fulufulu paʻu.

    Ia faʻasaʻo lemu le lalagaina i autafa, faʻapipiʻi le lautele lalifa tusi.

    Na o le pau lena, o lo tatou lalagaina foliga foliga mataina ma toaitiiti tagata e taumateina o ia ua faia i masani masani.

    Faʻafefea ona lalagaina Volumetric fili. Vitio lalagaina i 4, 5 pe sili atu Strands. Ata

    E le faigata tele le lalagaina o 'aufana tetele, ma o isi taimi e faigofie tele. I le maitauina ma le faʻaeteete le vitio master vasega, e mafai ona e faigofie ona toe faia nei sili taulotoina i luga o lou lauulu.

    Volumetric braids foliga e le gata matagofie, ae ia sili ona manaia lelei. Vaʻavaʻai i se laʻei faʻaata foliga foliga mai, e pei lava ua i ai i lē e ona le laulu malulu lauulu. E ui lava, i le tele o mea, o lenei mea e mamao ese mai le mataupu, ma faatasi ai ma le fesoasoani a faigofie ma faigofie togafiti e mafai ona e ausia le manaʻomia sili matagofie ma volumenous aafiaga.

    E le faigata tele le lalagaina o 'aufana tetele, ma o isi taimi e faigofie tele. I le maitauina ma le faʻaeteete le vasega o ata matala i luga o le lalagaina o lalagaina, e mafai ona e faigofie ona toe faia o nei mea sili i luga o lou lauulu.

    O le aoga sili ona lalagaina fili, lauulu ile laʻei Eleni.

    Lalaga o ie faʻapipiʻi volumetric

    Ile taimi nei ole a tatou aʻoaʻoina ai le lalagaina o ie fili ua taʻalili. Ole mea lea e sili ona le masani ai ole pu leoleoga ma e faigofie tele ile metotia. Tatou te lafo uma le lauulu i autafa o le tasi itu ma aoina i le siʻusiʻu.

    Ma le isi, (ua uma ona matou faʻaalia se auala faʻapenei), matou vaevaeina le lauulu i ni vaega se lua mai le pito i luga o le ofuvae ma tata le solofanua i le va o latou. Toe fai, tatou toe faʻaleleiina le lauulu i se ofu faʻamalositino ma toe fai gaioiga mai le amataga i le faʻaiuga.

    Le uluai ma faigofie volumetric fili fili ua sauni!

    Volumetric fili o le 4 manoa

    Oi, o se lalaga faʻalelei matagofie lava o le 4 manoa, lea e faʻatino ai le vaega o le tasi manoa o le lipine poʻo se sikafu, o se mea muamua e faʻatinoina i le foliga o se auvaʻo i le ulu. O lea, ua i ai a matou laina e fa (faatasi ai ma le mea faapipii), o le muamua e matou te uuina i lalo o le 2nd, 2nd i le 3rd (o le lipine lea), 4th i le 2nd, 3rd i le 4th. Manatua lenei lalagaina mamanu ma toe fai e oo i le iuga.

    Volumetric fili o 5 manoa

    Matagofie lalaga lalagaina o 5 manoa. Matou te vavaeeseina se tamai loka ma vaevaeina i ni vaega se tolu, lalagaina o se puaʻa masani. Vavaeese le loka tutusa ma toe fai laasaga. Matou te vaevaeina le vaega o totoe o le lauulu i ni vaega se tolu, ma faʻaopopo i ai ni pulou ua leva ona saunia.

    Ma, matou maua 5 manoa. Ua amata ona lalagaina: 1st i lalo 2, 3rd ma le 4 (pigtails) i le 1st, 1st i le 5. Toe foi i tua: 5th i le 4 (pigtail) ma lalo ole 3rd (pigtail) ma le 2nd. O lenei o le a tatou toe amata le lipoti: 2nd i le 3 ma lalo o le 4 ma le 5th. Toe: 3rd i lalo 4, 4 i lalo o 2nd ma 1st.

    Le isi, lalagaina e tusa ma le polokalame.

    Volumetric braids vitio

    Matou te aoina lauulu i le solofanua solofanua. Vavaeese se manoa manifinifi, ma tolu isi ma fili ai ia. O toega lauulu e vaeluaina i ni manoa se tolu, faʻatasi ai ma se puʻeu fa na mauaina. O lea la, 1, 2 - pigtail, 3 ma le 4. laina muamua: 4 i lalo ole 3 ma le 2 (pigtail). Lua laina: 1 i luga ole 2 ma lalo ole 3 (pigtail). Sosoo ai, toe fai le laina muamua, lona lua, muamua, lona lua ... O lau ofe matagofie volumetric o fa manoa ua saunia)))

    Faʻapefea ona vave ma faigofie ona aʻoaʻoina auala e togi ai oe lava: lelei ata ma mea vitio

    I taimi uma, o lauulu umi e tele na faʻaalia ma o se faʻailoga o le fafine ma le aulelei. Ae manaʻomia tele le tausiga. Ole tele ole taimi, e faʻaalu ai le taumafaiga ile soʻona mamanuina male laʻei. E te mafaia, o le mea moni, faʻatuatuaina le aliʻi ma maua ai se mamanuina chic, curls, a bun, se fulu ... O le leai o se taimi ma avanoa e le faʻatagaina ai e le aunoa lenei mea.

    Mo le laulu umi mo aso uma, mo taua ma faʻapitoa mea e tupu, taʻaloga pe savali, o le lalaga o se mea sili ona lelei filifiliga. O le lalagaina metotia e tele. O loʻo i ai ni faʻafaigofie, tuʻusaʻo ni nai minute. Ma e i ai isi lavelave sili e manaʻomia tomai ma le poto masani.

    O le aso o le a tatou faʻataʻitaʻia pe faʻapefea ona faʻailo ia te oe lava se lalagaina matagofie, o a mea e te ono manaʻomia ma o a foʻi filifiliga mo le faʻatinoina faigofie.

    Tulaga faʻapitoa metotia lalagaina

    O le faigofie o le auala o le lalagaina o se fili masani. E faigofie ona faʻatino, e tele filifiliga. Tatou amata i le faʻafaigofie - o le lalaga faʻatasi i vaega e tolu.

    O le fatuina o se sitaili lauulu e le faigata e tusa lava mo se amata. Pau le mea e ono manaʻomia o le selu ma le paʻu ole paʻu (fulufulu lauulu) e fofoa ai le fili iʻuga.

    O sea laulu foliga e na o le 5-7 minute le umi, ma o le faʻaiuga e atoatoa mo aso uma.

    Laasaga i lea laasaga laasaga lalagaina faatonuga:

    1. Uma lauulu, e aofia ai ma le lalagaina, e manaʻomia le faaeteeteina lauulu. 3 manoa ua fausia mai ai.
    2. O le soʻotaga taumatau taumatau ua fesiʻai i le ogatotonu ma o loʻo tu i le va o ia ma le pito agavale.
    3. Sosoo ai, o le vaega tauagavale ua aveina ma e ala i le ogatotonu o loʻo tuʻuina i totonu.
    4. Ma o le itu taumatau ma le itu tauagavale pito ese e fesuisuiai, o le lalaga fili i le uumi mo le umi atoa.
    5. E mautu le pito i luga o se paʻu mafiafia (fulufulu ulu).

    Ina ia fesuisuiai le filifiliga o le lalagaina i tolu manoa, e mafai O lauulu e aoina i le pito i lalo o le ulu poʻo luga o le pale ma faʻapipiʻi i se vaega faʻamalieina. O le siusiʻu o loʻo sosoʻo mai e mulimuli i le tekonolosi lava ia. O le lelei o lenei filifiliga o le sili atu le malosi o lauulu. O le siʻu taofia ia mai le malepe. Tagata taʻitoʻatasi e faigata tele ona gagau ese mai le aofaʻi atoa.

    E tutusa uma totoa ma ni manoa se tolu e mafai ona avea ma se fatu pe a amata ona fili i le muaulu poʻo le laina o le amataga o le 'au. O sea laulu e manaʻomia ai le tele o toleniga, talu ai i le taimi muamua o le a faigata ona uʻuina tutusa pito, maua le isi loka. Ae i le faaiuga oe maua se laei sili ona aulelei.

    O le togafiti lava ia e le tele ese mai se masani masani. Ae e taua le matamata i le vitio mo tagata amata - pe faʻafefea ona lalagaina pigtails e faʻaaogaina le auala Spikelet.

    Uluai filifiliga mai se numera tele o unta

    E mafai ona e lalagaina tootoo mai se isi numera o filo. E sili atu le faigata nai lo faʻamatalaga masani, ae mafai. I le faʻaogaina o metotia 'eseʻese, maua lau laei uiga ese. E mafai ona faʻaopoopo ia i latou ma soʻo se ata: o se ofu tino laʻititi lava lavalava poʻo se ofu i le afiafi, o se laʻei o le taumafanafana mālie poʻo se suti mo toleniga taʻaloga. O se mea faʻapipiʻi o le a teuteuina i soʻo se tulaga.

    O le a tatou fuafuaina pe faʻafefea ona lalagaina se puaʻa o 4 manoa. E tele ni ituaiga mamanu o lalagaina. E matua ese lava. Ae o le aano ma le faʻaiʻuga maua e tumau pea.

    E taua le faʻamanino manino o uʻu ma matau le faʻasologa o le togi, tasi alu aʻe i luga, o le isi i lalo. O le eseesega atoa o loʻo taoto i le filifilia o se sili atu filifiliga talafeagai. Ae o le amataga e tutusa lava.

    Ole lelei selu ole laulu ma le faʻavaeina ole aofaʻi o manoa mai ia latou.

    Muamua auala:

    1. Le wicker amata i le pito sili (muamua) agavale agavale. E tatau ona taoto i le lua (tuaoi), i lalo o le lona tolu ma luga o le lona fa.
    2. O le isi laina e amata foi i le itu tauagavale. Na toe taoto foi i luga o le lona lua ma le fa ma lalo o le lona tolu.
    3. Lea laʻo atoa fili lalagaina: laina uma alu mai le itu tauagavale i le taumatau.

    O le auala lona lua:

    1. Na amata foi le lalagaina: o le pito agavale agavale alu mai luga i le isi, lalo o le tolu ma mai luga i le mulimuli.
    2. O le laina mulimuli lona fa e avea ma lona lua i le itu taumatau. Ole mea lea e tatau ona e alu i le isi itu. O lenei filo e tatau ona tuu i luga aʻe o le itu tauagavale agavale ma lalo o le pito sili.
    3. O lona uiga, e aliali mai o le agavale tauagavale e avea ma lona lua. Ma o le taamilosaga e toe faia ia lava mai le tauagavale i le taumatau.

    O le auala lona tolu:

    1. I le itu tauagavale, o le pito pito i fafo e tatau ona tuu i luga o le isi, ma le lona tolu i luga o le mulimuli (taumatau).
    2. I le ogatotonu, e maua ai manoa muamua ma lona fa. E manaʻomia ona papatiso ina ia muamua le lalo ifo o le fa.
    3. E faʻaauau pea lalagaina o lalagaina.

    E mafai ona teuteu se lalaga lē masani ai ma lipine satin. E mafai ona lalagaina nai lo le tasi pe lua ni manoa. Ole a avea ma se filifiliga matagofie. E mafai ona e faʻaaogaina le lipine ma le lalagaina o se auupega o laina e fa. I lenei tulaga, i le amataga, naʻo vaega o le laulu e faʻaaogaina mo le lalagaina, ona faʻaopoopo ai lea o vaega o totoe. Ma e fesoasoani ia aʻoaʻo pe faʻafefea ona lalagaina tootoo vitio ma se faʻaaliga manino o le faʻaaogaina o le mea faapipii.

    I le maʻea o le faiga lalagaina o 4 manoa, e mafai ona e faʻaopopo le isi. O sea laulu 'ulu o le a faia le ata ma se mea le masani ai. O se filifiliga sili lea mo le lalagaina o lauulu.

    Afai e mimilo, e mafai foi ona e lalagaina ia lalagaina, ae e te manaʻomia le faʻaopopo o le tupe e faʻalelei ia. I sauniuniga mo le fausiaina o se lauulu lauulu, o lauulu e mafai ona laʻititi susu. O le a faʻafaigofie ai le faʻagaioiga o le folaina o manoa.

    E faʻafefea la ona lalagaina se puʻupuʻu o 5 manoa taumatau?

    Laasaga ma lea laasaga faatonuga:

    1. Muamua e tatau ona e selu lelei lauulu, ona vaevae lea i latou i le 5 vaega.
    2. O le lalagaina e amata i le loka mulimuli i le taumatau. E manaʻomia le tu i luga aʻe o le lua, i lalo ifo o le ogatotonu.
    3. O le mea lava e tasi o loʻo faia i le itu tauagavale: o le pito sili ona pa'ū o loʻo taoto i tafatafa ma lalo ifo o le ogatotonu.
    4. Le isi, ave se filo i le taumatau, sosoo ai ma le agavale, ma isi uma lauulu.

    Faʻafefea ona lalagaina se volumetric fili?

    E mafai ona faʻaliliuina se maise peʻa pe a faʻaliliuina. O lenei filifiliga e faʻavae i luga o le Farani faʻamanatu. Ae o le metotia e fai sina ese. O manoa e tatau ona alu i lalo o le pito i lalo. Ona o lenei mea, ua maua le voluma. E aoga le mafaufauina o le mafiafia o faʻamanuiaga, o le mafiafia o le fili foʻi o le a liliu i fafo.

    Sei o tatou mafaufau pe faʻafefea ona lalagaina se laʻau o loʻo iai le laasaga i lea laasaga:

    1. Muamua, e tatau ona vavaeʻese ni 3 manoa i luga o le pale.
    2. O le itu taumatau o loʻo tu i lalo ole tasi.
    3. Ma le isi, o le agavale o le tasi e faʻasolo i lalo o le ogatotonu.
    4. O le ala lea faʻaalia uma lalagaina, ae oʻo i pito ogaoga e tatau ona e faʻaopopo se loka o lauulu e leʻi faʻaaogaina.
    5. I le faʻaiuga, ua faʻamauina le tofa faʻatasi ma se fusipaʻu e fusipaʻu.
    6. E mafai ona pikiina i luga le totoa o le fili ma faaseʻe ma faamalosiina ma le leiloa poo ni fulufulu mata.
    7. O le teuteuina o laʻau lauulu, e mafai ona e faʻaititia teisi le lalagaina o fulufulu, ia sili atu ona matagofie.

    Volumetric braid e mafai ona faʻaʻapeina e le gata faʻaletonu, ae faʻapena foʻi ile itu. O le togafiti lava ia e tumau lava. Na o le amataga ma le faʻatonuga o gaioiga suia.

    O le mea lea, ao leʻi lalagaina se puaa i lona itu, e tatau ona e filifili i lona nofoaga.E mafai ona e amata mai le tasi taliga ma feosofi i luga o le pale e lalagaina i le lona lua. Ona tatou lalagaina lea.

    E mafai foi ona e alu ese mai le taliga i le pito i tua o le ulu. O le vaega autu o le lalaga o le a faliu mai tua, ae o lona vaega o le a taoto i lona itu.

    Mo se malamalama sili atu, matou te fautua atu e te faitauina le vitio mo tagata amata - pe faʻapefea ona faʻanana fili i la latou itu.

    E faʻafefea ona lalagaina se fili i le ulu?

    Filifiliga mo le nofoaga o le lalagaina faataamilo i le ulu e sili ona lauiloa. Latou te aoga tele, aemaise i le taumafanafana. O lauulu e potopoto faataamilo i le ulu e le faalavelave, e le pipii ma e le mautonu.

    O lenei hairstyle e aoga mo soʻo se matua ma le sitaili o laʻei, mo aso uma laei ma mea faʻapitoa. E tele ni auala e fai ai se lalaga ie.

    Seʻi tatou mafaufau auiliili i le auala e lalagaina ai se fili i le ulu.

    Faiga tasi

    O se filifiliga masani lea e talafeagai mo i latou e umi le laulu. E faigofie lava, e manaʻomia i le 5 minute taimi. Muamua, o se siʻi e faia mai le lauulu i le pito i lalo o le ulu. E masani ona fili mai se fili.

    Ma le isi, o loʻo tu i tafatafa o le ulu ma e faʻamautu e le vaaia ma lauulu. I le faaiuga, e nana le pito. O le filifilia o lenei filifiliga, e taua le manatuaina o le lauulu e tatau ona lava lea e ufiufi ai le ulu atoa.

    Afai e le lava le umi, e sili atu le faʻaaoga se isi metotia.

    Lua auala

    Afai e le lava le umi, e mafai ona e faʻaaogaina togi e lua. Muamua e tatau ona e faia se vaeluaga ile ogatotonu o le ulu. Fili i itu o le lua toʻa faigofie.

    Ma le isi, latou te manaʻomia ona faʻataʻamilo i le ulu ma faʻamautu ma mea e le o vaaia. E tatau ona natia faʻaiuga. Ina ia faʻaopopo le amataga, e mafai ona e faʻaopopo sina malamalama itiiti.

    Ina ia faia lenei mea, o nisi o laina i le faʻatupuʻatuina faiga e manaʻomia ona faʻaititia teisi ma tatoso.

    Tolu auala

    E sili atu le faigata o le lalagaina. O le a faʻavae i luga o le Farani toʻo faʻapipiʻi. E sili atu le amata mai le tasi taliga ma fealuaʻi i se lio. Tolu paʻepaʻe e tu matilatila. O le pito taumatau e tuʻu i luga aʻe o le ogatotonu, ona faia foʻi lea ma le tauagavale. E sili atu le lalagaina o alu e tusa ma le tutusa lava mamanu, ae o le mea faʻavae mai le ulu e faʻaopoopo i laei malulu. Ma le loka mai le ogatotonu o le ulu e leai.

    O le auala auala

    O lenei metotia o se faʻavae tu eseʻesea o sea laulu. Ua taʻua o le pale. Ose auala faigata tele mo le tutoʻatasi. Ae afai e te faʻataʻitaʻiina, e mafai ona e mauaina se uluaʻi laʻua lauulu. E faʻafefea ona lalagaina se pale fuʻa?

    Auala:

    1. Filifili i le pale o le lauulu vaega o se faataamilosaga foliga ma faia se faʻataua ese mai ai (e fautuaina e faʻaaoga se manifinifi manifinifi fusifusi e faʻalelei ia).
    2. Ave vaega o le lauulu latalata i le taliga, vaevae i le 3.
    3. E manaʻomia ona e amata lalagaina i le auala tutusa e pei ona iai muamua. Ae ua leva ona mafai ona lalagaina ni manoa faaopoopo i itu uma.
    4. Mo le lalagaina, e aoga le ave o laina tutusa ina ia foliga lelei o le laulu foliga.
    5. Ina ua maeʻa se atoa lio, e tatau ona e nana toega o totoe o le laulu ma faʻalelei ia ma se le vaʻaia.

    O se faʻaaliga vaaia o le metotia e mafai ona vaʻaia i totonu o le vitio mo le amataina - pe faʻafefea ona lalaga lalaga faʻapipiʻi i foliga o se palealii.

    Le fiafia o le fatu fatu

    O se mea manaia a le lalagaina ma le loto o le a fesoasoani e fausia se ata agamalu, fememeaʻi, tusa lava poʻo le a le matua. E tele le aofai o filifiliga mo ia ituaiga lauulu. O le a tatou faʻamamafa i le tele o auala o le lalagaina o se 'ie.

    Filifiliga 1:

    • Muamua e tatau ona e tetea i le ogatotonu. E tasi le afa o lauulu e mafai ona tui ia le faʻalavelave.

    • O toega o le lauulu e tatau ona vaeluaina e le isi 2. O le mea lea e tatau ona faia i se 'afa' alo.

    • E tatau ona amata ona lalagaina mai le vaeluaina, ma siitia atu i le malumalu. Ua faʻaaogaina le metotia fulufulu Farani.

    • I le faiga o le lalagaina, e te manaʻomia le lapotopoto i le malumalu. Mai ia te ia, o lo o alu pea i lalo le lalagaina.

    • I le pito i lalo o le lauulu, e tatau ona faʻamau le fili i se fusi faʻaofu.

    • O le mea lava e tasi e tatau ona toe faia mai le isi itu.

    • O totoe o ato fagafao e tatau ona fesoʻotaʻi ma se lalaga faigofie na faia i latou.

    • Ma le mea mulimuli, e tatau ona e faʻaleleiina i se fusi uaua (lauulu ulu). Oe mafai teisi faʻavaivaia vaivai le lalagaina o le pito i lalo tuuina atu lona tele.

    Filifiliga 2

    E talitutusa ma le muamua.O le eseesega autu o le nonoa o lo o milo i le flagella, ona lalagaina lea i totonu o se fili. Amata mai le malumalu, e le toe fesoʻotaʻia isi manoa, ae tumau pea le le mautonu. O le maua o le lua pigtails e fesootaʻi. Latou te le tau lalagaina i pito pito.

    Filifiliga 3

    • E tatau ona vavae ese lauulu muamua mai le tasi taliga i le lona lua e ala i le pito i tua o le ulu, ma le afa ile va ile ogatotonu.

    • E tatau ona fili i le taumatau ma le itu tauagavale pito i luga.

    • Ona e tatau lea ona afifi latou afa afa ma fesoʻotaʻi.

    • O le faʻatulagaga e mafai ona faʻamalosia i pou pe le o vaʻaia.

    Filifiliga 4

    O se auala faigofie e fili i le fili i loto momomo. O lenei metotia o loʻo faʻaogaina ai ni tamaʻi 'aʻau uʻamea. O le sela atoa e itiiti ifo nai lo le 5 minute. O lenei metotia o loʻo faʻaalia i totonu o le vitio mo tagata amata - pe faʻafefea ona lalagaina tootoʻo mai loto.

    Sa matou suʻesuʻeina auala e faʻafaigofie ai ma lalagaina se puaʻa ile puaʻa, ae matou te leʻi agaʻi iai fomaʻi faʻapitoa. E tele metotia ma filifiliga. I le laititi sina mafaufauga, e mafai ona e fatuina taulotoina e aunoa ma le tuʻua.

    E faigofie tele le sailia o ni filifiliga mālosi mo aso uma faʻaaoga pe mo taua mea e tupu. Latou te le gata i le mafanafana, ae faʻatusa foʻi, tamaʻitaʻi, aulelei ma uluaʻi.

    Ina ia faafaigofieina le galuega, e tatau ona taʻitaʻia e le ata lesona ma se vitio pe faʻapefea ona faʻailo se lalagaina matagofie ia oe lava. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, tausiga mo lauulu umi o le a matua faigofie.