Meafaigaluega ma mea faigaluega

O le a le lauulu vali e filifili ai Estelle: 10 aoga filifiliga

Tele fafine e vali a latou manoa e masani ona filifilia vali Estelle. O faʻamatalaga e uiga i lenei oloa e tele lelei. I nisi o latou, tagata faʻatau o le kamupani talanoa e uiga i le mea moni e faapea o le tulaga lelei o oloa e le maualalo e pei o le gaosia e kamupani taugata.

O lea, o le a le Estel vali? O a vaega o loʻo i ai, o le a aofia i le tuʻufaʻatasia ma pe faʻafefea ona faʻalelei lelei i se oloa? E tusa uma uma nei.

Faamatalaga lautele

I le iloiloga o le lauulu lauulu laʻau a Estelle, o loʻo faʻalauiloa pea e le au faʻatau a le kamupani ma le tele o manatu lelei o le filifiliga filifilia o mea teuteu teuteu o loʻo fai ma sui o le tele o ituaiga eseese, o se tala lelei. O le gaosiaina lava na te vaevaeina uma laina fuafuaina i ni vaega se lua: tagata poto ma le faʻapolofesa. E pei ona mafai ona e mateina, o le muamua oi latou e faʻaaogaina tele i le galuega o tagata poto masani ma aʻoaʻoina matai i fale faʻamanatu. Ae o le vaega lona lua o le faʻatupega, ua faamoemoe mo tutoʻatasi, fale faʻaaogaina. Peitai, pei ona faʻaalia e tagata faʻatau, o vali lē faʻapolofesa i a latou meatotino e le sili atu ona leaga nai lo mea e ofaina mo galuega i fale taugata taugata.

I le faʻaopopoga i le vaevaega lautele i ni vaega se lua, i vaega taʻitasi, o oloa ua faʻavasegaina i laina 'eseʻese, faʻalagolago i taʻiala patino. Matou te mafaufau i latou taʻitasi i faʻamatalaga auiliili.

Estel de luxe fai

O lenei vaega o vali i totonu o le polofesa laina. A o faʻataʻitaʻi faʻaalia, o oloa o lenei faʻasologa e lautele faʻaogaina i totonu o fale mo le lalagaina o laulu. Ae o le aofaʻi o aitema o loʻo auai i se kulupu, o latou numera o 134, lea e faʻailoa mai ai le tele o filifiliga o paʻu na ofoina atu i le kalani. I le iloiloga a Estelle faapolofesa vali na tuua e tagata lauulu, manatu lelei faʻaalia ai o le laina o loʻo aofia ai e le gata o le tele ituaiga eseese o lanu, ae o faʻamatalaga mo le faʻamamaina, faʻapea foi ma le faʻasaʻoina paolo, lea e matua talafeagai pe a galulue ma se tagata kalani.

Ae mo le faʻavae, e tele manatu lelei e maua ai foʻi. I se tulaga faʻapitoa, tagata faʻatau ma matai fiafia i le mea moni o le fausaga o se mea teuteu teuteu mea o loʻo i ai se numera tele o vitamini ma mea aoga, lea, pe a uma ona faʻaogaina le faʻavae, lelei afaina ai le tulaga o lauulu, faia i latou e sili atu elastik, malosi ma maloloina foliga. E pei ona matauina e tagata lalaga lauulu, le vali o lenei faasologa e matua agamalu ma i le tele o tulaga o loo faaaogaina e suia ai ma tausia le lanu o le faʻamalosia lauulu, aua e faʻamalosia ai i latou. A maeʻa ona faʻataʻitaʻi ia curls ma vali ai loa, ona laʻuina tele ai lea o se paolo, e masani ona latalata i le natura e mafai ai - i iloiloga o le Estelle vali, e masani ona matauina se itu lelei. Ole tele o matai o fale lalelei e mafaufau i le mea moni e le o iai le amonia o se taimi lelei i le oloa, ina ia latou mafai ona faigofie ona latou mauaina se lalelei matagofie laupepa o le a foliga sili ona masani ai.

Estel lagona manaia

O le tele o matai iloa ai naʻo i latou e fiafia i le tulaga ma le lalelei o latou laulu e filifili le vali faʻapitoa i lenei faʻasologa. I le faʻataʻitaʻiga, a maeʻa ona faʻaogaina se mea faigaluega faapena, e mafai ona e maitauina e maua ai le malosi ma le susulu i laʻau vaivai ma le malepelepe, e faʻaalia ai o latou soifua maloloina.

O lea faasologa ua vaevaeina i ni vaega se lua. I se tasi o latou, 69 natura paʻu mo valivali ua ofoina atu i le mafaufau o tagata faʻatau o saloni taugata, ma i le isi o loʻo faʻapitoa mumu, o lea o lona igoa tutusa (Extra Red).

O nisi o iloiloga o Estelle Deluxe vali fai mai e le faʻamautu ai le faʻamautu tuʻufaʻatasia o le oloa i luga o le lauulu, ona o le le lava o le amonia i le numera o vaega o loʻo faʻatulaga ai lona tuʻufaʻatasiga. Ae ui i lea, e ese mai i lenei, o tagata faʻaaoga o na oloa e talanoa foi e uiga i le mea moni o mea faʻavaeina e fafagaina atoatoa le lauulu fausaga ma aoga iloga elemene.

Estel aneti samasama aafiaga

O le Estel Anti Yellow Effect o, e tusa ai ma le iloiloga a le matai o fale lalelei, o se matagofie lanu vali lea e faʻatagaina ai e ona le lauulu lauulu e aveese le lanu samasama lea e ono aliali mai pe a uma le pisia. I le avea ai o se tulafono, e masani ona faʻaaogaina i luga o laina malamalama. O lenei tuʻufaʻatasiga e aofia ai foʻi i le vasega faʻapolofesa, ae le o se mea faʻalavelave lea e faʻaaoga i le fale. I se isi itu, o le tele lava o taimi e faʻaogaina tonu lava mo le valiina o ia lava, pe a faʻaalia se lanu le lanu samasama pe a mavae le tele o le susulu o lauulu.

A o le tuʻufaʻatasiga, i lenei oloa e agamalu foi, e pei ona masani ona taʻu mai i faʻamatalaga e tuʻua e tagata faʻatau o ia oloa. Faʻafetai i taumafa vaega o lauulu ua matua faʻamalosia.

Estel tusitusiga

I iloiloga o le Estelle Essex vali, e masani ona matauina e tagata faaaoga le oa, le masani ai ma le susulu lanu e mafai ona avatua i lauulu. O lenei laina foʻi e faʻapito i le matata faʻataʻitaʻi, ae mafai ona faigofie ona faʻaogaina i le fale, e atili ai ona lauiloa le oloa i tagata faʻatau o mea tau lauulu.

E faʻalogo lelei le au aliʻi i Salon i le manaia o le fatuga. O loʻo i ai le anoanoai o vaega o meaʻai ia e atili ai ona matagofie le paʻu o lauulu i foliga vaaia ma maloloina. I se faʻaopopoga, o loʻo aofia ai le tele o suauʻu, lea, i le taimi o le faʻagasologa, tui loloto i totonu o le lauulu fausaga, faʻatasi ai ma valivali pigments. E tusa ai ma lauulu salalau, o lenei mea faigaluega e sili ona lelei mo valiina le laulu ulu - o lenei vaega e masani ona faʻaaogaina e tagata matutua.

E pei ona faʻaalia e le faʻataʻitaʻi, o le agamalu o le vali e le faʻaleagaina le fausaga o lauulu, ma e faʻamautinoaina lo latou mauʻoa lanu mo se taimi umi. A o mo le lanu palaka, e aofia ai lanu pupula, lea e masani ona faʻaoga faʻatasi ma le tasi ma le isi. E tele na faʻaaogaina latou mea e faʻailo ai ma valivali - o le faʻaaogaina o ia mea e faigofie tele, faʻafetai i le kulimi mata e i ai i mea o loʻo i totonu o le ea.

Estel haute couture

I iloiloga (faatasi ai ma ata) e uiga i le Estelle vali i luga o lenei laina, e masani ona maua e se tasi le aufaʻatau o tagata e uiga i le lelei o le mafai e le gata e vali, ae ia toe faʻafoi le lauulu i le fesoasoani a le Estel Haute Couture laina. O le mea e avea ma se vaega o ia e matua tulaga ese i le natura, e matua saogalemu mo le fausaga o lauulu ma e aoga tele mo ia.

O lenei laina na fanau lata mai - ile 2013. E pei ona faʻailoa mai e le kamupani a le Estel lava ia, o le mea e aofia ai i le tuʻufaʻatasiga o le vali o se ituaiga o transformer e fetaui lelei i le lautele o paolo o lauulu. Faʻafetai i lenei faʻataʻitaʻiga faavavega, o oloa a le Haute Couture faasologa e masani ona faʻaaogaina na o ni uʻamea vali muamua. Ole mea lea e mafai ai ona e faʻaauau le lanu fou ae aunoa ma le solia o isi muamua.

I le iloiloga o Estelle lauulu vali, fai mai o lauulu ua valiina ma lenei oloa o lo o taofia le pigment mo se taimi umi, ma le curls ina ua uma ona maua se susulu maloloina ma taofi le solia. Lea mea uma na ausia faʻafetai i le cations, ceramides ma lipids o loʻo i totonu o le tuʻufaʻatasiga o le oloa, lea e fiafia e le gata i le lauulu fausaga, ae faʻapea foi ma le ulu.

O se vaʻaiga o vaegatupe a lenei kulupu o le mafai lea ona faʻataʻitaʻia tuʻusaʻo i faleoloa aulelei. Lenei ona o le mea moni o lana faʻaaogaina tatau faʻatapulaʻa naʻo matai tomai ua i ai le poto masani tele galulue ma faʻatasi ituaiga.

Ae o le paʻu o paolo, e matua faagaeetia ma e vaevaeina i ni vaega se tolu. O le autu i totonu oi latou aofia 101 tone, e aofia ai na o lanu masani. Ole vaega lona lua ua fuafuaina mo le valivali laupepa, ona e aofia ai le 11 sili ona faʻamalamalamaina o lanu. E i ai foʻi le vaega lona tolu, o loʻo ofoina 9 lanu moli i le mataala o le tagata faʻatau, lea e masani ona faʻaaogaina tele e tuʻuina atu se faʻaopopo leo i lauulu sinasina.

I a latou iloiloga o Estelle vali, o le tele o tagata tomai faapitoa tusi ma le tele o tala lelei e faapea a o le faʻaaogaina o oloa o lenei laina e foliga mai e mafai ona fatuina moni cocktails o lanu e mafai ona le gata e maua ai le faʻaiʻuga na faʻatonuina e le tagata o tausia, ae maofa o ia ma se mea fou.

Estel lauiloa

Ina ua maeʻa ona iloiloina ni mea faʻapipiʻi vali laʻau e ofoina atu i luga o le maketi mo mea teuteu lauulu, e mafai ona e amata suʻesuʻeina laina taʻitasi o lanu e mafai ona faʻaogaina i le fale. A o faʻatau e tagata faʻatau i a latou iloiloga o Estelle vali, o fomaʻi o loʻo maua i laupepa o oloa le faʻatauaʻi mafai foi ona ofo i se mea ofoofogia i le maea ai o latou tusi talosaga. O le tele o tagata fiafia i tupe faʻapitoa tusia se masani faʻasaoina aafiaga i le fausaga o lauulu, lea e sili atu ona lauiloa i le maketi.

Aʻo mo iloiloga i luga o le vali "Estelle Celebrity", ia i latou masani ona faʻapea e faʻatau lelei ai e le au faʻatau a le kamupani e uiga i ana meatotino. O le mea moni o le mea i totonu o le fagu o loʻo i totonu o le fagu o loʻo iai se tele o le suauʻu ma faʻamanuiaina o le faʻamaloloina avoka - o lenei faʻatagaina oe e faia lauulu e sili atu le teteʻe i mea faʻaleagaina. Le vali o lenei faasologa ina ua uma faʻaaogaina tuʻuina atu se sili ona lelei le paolo i uma filo - o le tele o ona tagata e fiafia iai.

Ae mo le lanu lanu, o lenei laina o mea teuteu foliga o loʻo avea ma 20 ata e foliga masani. Peitai, i totonu o latou ia e tele mumu ("Swallowtail", "Burgundy", "Ruby"). I se faʻaopopoga, o le tele o fulufulu filifiliga e ofoina atu (Platinum, Scandinavian, Silver, Pearl, Pearl), ma e i ai foi le masani ai lanu uliuli.

Alofa malosi

Ae mo le iloiloga o le Estelle vali paʻu, le alofa Intence faasologa maua le sili ona tele numera o faʻamaoniga lelei ua faʻaalia i pigment resistance. Fai mai tagata e faʻaaogaina, o le vali o se laina faʻapena e matua pipii i le lauulu ma puipuia i latou mai le leaga o le siʻosiʻomaga. O le paletetupe o loʻo aofia ai le 30 ata, o foliga vaʻaia, e tusa ma faʻaiuga o le faʻaogaina, ua iloga i lona natura. A o fugalaʻau, ua iloga i lo latou pupula, ma lauulu ina ua uma ona faʻaaogaina le alofa laina laina oloa avea mafiafia ma maloloina i foliga.

O le lanu paleni o lenei ituaiga vali ua vaevaeina i ni vaega se tolu. Se tasi o latou e faaatagia e le lanu uliuli ma chestnut. Tusa ma faʻamatalaga o vali "Estelle", 7,7 ("Hazelnut") o le sili ona lauiloa leo i totonu uma. O le vaega lona lua o lenei paleti o loʻo iai ni lanu mumu, faʻatasi ai ma lanumoana ma piniki, ma e oʻo lava burgundy. Ae maise ole taʻutaʻua o tones o le Blond group, o loʻo faʻaalia i nisi ituaiga (Pearl, Silver, Platinum, Sunny, Beige). I le iloiloga o vali, "Estelle" 10.0 ("Platinum Blonde") ua iloga o le sili ona lauiloa i le va feusuaʻi talafeagai.

Estel alofa mama

O auala o lenei faʻasologa o se lavelave o tulaga ese faʻapaleni lanu e mafai ona faʻaaogaina i le fale tutoʻatasi, e aunoa ma le auai o se matai faʻapolofesa. O le tuʻufaʻatasiga o lenei kulupu e aofia ai le 17 faʻailoga e fetaui lelei ma le galuega o le fausiaina o se susulu lanu o curls.

O iloiloga i luga o lanu o Estelle vali i lenei faasologa e masani ona fai mai latou te iai i le vaega fou. Ole mea moni, o se lelei filifiliga lea e faʻatautaia oloa. I le paleni autu, e lima lanu mo blondes e ofoina atu i le mafaufau o tagata faʻatau, o le tolu tone e moʻomia mo tagata laulu-ulu e mananaʻo e avea o latou laulu paʻepaʻe faʻaalia (Champagne Spray, Cote dʻAzur, Vanilla Clouds).

Ae o le tuufaatasiga o vali o lenei faasologa, amonia ua atoa toese i totonu, lea otometi faia e pei o le mafai ona talafeagai mo le lauulu fausaga. O loʻo i ai se vaega faʻapitoa o keratin, lea e faʻamalosia tele ai le lauulu, faʻamalosia ma le faʻatagaina ai ona fufuluina le vali tusa lava pe a maeʻa ona faʻamamaina le sefulu ulu - o lenei mea e faʻafiafiaina foʻi le au faʻatau a le kamupani.

Estel na o lanu natura

O lenei faasologa e aofia ai i le 20 sili suamalie ma masani lanu. O le iloiloga o le Estelle vali paʻu paʻu tuʻua e lana au faʻaalia faʻailoa le susulu atu o paʻu taʻitasi, faʻapea foʻi ma le mea moni e amata ona susulu lona lauulu pe a uma ona faʻaaogaina. O le tuʻufaʻatasiga o le vali afifi e aofia ai se tulaga ese Color Reflex complex, lea e faʻatagaina pulu i le umi o le taimi i le fulufulu fausaga, ma o le mea lea e sili atu le umi faʻamautuina lanu. I se faʻaopopoga, o nisi o vaega o loʻo i totonu o le palama e faʻaaoga i le vali, e fetaui lelei ma le faʻamalieina o le ulu i le maea ai o le faʻaaogaina o le oloa.

Estel solo lanu

Estel Solo Valivali - o le isi laititi lea e leai se fa' agavaʻa o vaega vali "Estelle", e aofia ai le 25 paolo. O le mea sili ona lelei o lona tuʻufaʻatasiga, o loʻo i ai se vaega i lona fausaga e taofia ai le susunuina o lanu lanu i le la. O le mafuaaga lena e ona tagata lauulu ua vali ma Estelle vali i lenei faasologa e mafai ona fiafia i le tulaga ese o lanu o latou curls umi, aemaise i le taumafanafana masina.

O lenei faasologa o vali ua vaevaeina i ni vaega se lua, e fuafua i leo o loʻo aofia ai: "Magic Browns" ma le "Magic Reds".

O se vaega faʻapitoa mo le tausiga, o le balm, lea e aofia ai le laʻau tisiki laau ma le suauʻu malulu-fetaomi peach, o loʻo faʻapipiʻi foʻi i le valivali sui i totonu o le afifi.

Estel solo faʻatusatusa

Ole vaega sili lea ole vali o vaega uma na ofaina e Estel. O lenei vali i le vaega o tonics e mafai ona vali ma le totoʻa ia manoa i ata sili ona pupula ma sili ona faʻamalosi. Afai e manaʻomia, o lenei faʻavasegaina e mafai ona faʻamamaina ai lauulu, faʻatasi ai ma le 6 paolo vave. E tusa ai ma le gaosi oloa, o se mea faigaluega na te tausia lelei lona pigment i lauulu mo se taimi umi, lea e mautinoa lanu vave.

Faʻateleina o vali Estel

O le mea moni, pei o isi lava mea teuteu teuteu, Estel vali ei ai mea e lelei ma leaga.

I totonu o uiga lelei, tagata faʻaaogaina uiga faʻapitoa uiga tele o ituaiga eseese. I se faʻaopopoga, tagata faʻatau moni lava le fiafia i le tuueseeseina o laina tupe i polofesa ma le le faʻapolofesa. E tusa lava poʻo le a le ituaiga o vali, faʻamaeʻaina ma o loʻo ofoina atu i taimi uma e le gata o se valivali elemene, ae faʻapitoa oloa lelei foʻi ua faia faʻapitoa mai mea masani.

O le kamupani o Estel e iai lona faʻapitoa nofoaga mo suʻesuʻega o loʻo fai ai pea atinaʻe e faʻaleleia atili oloa. O lona uiga aʻo leʻi tuʻuina mai ana mea teuteu i le tagata faʻatau oloa, e tatau i le kamupani ona matua faʻataʻitaʻia lemu.I se faʻaopopoga, o le i ai o le tatou lava faʻalapotopotoga suʻesuʻe ua mafai ai ona tatou atiaeina i taimi uma fesuiaiga o ituaiga maualuga, ina ia mafai e le tagata o tausia ona mautinoa i le maualuga uiga o oloa na ia faʻatauina.

Faatasi ai ma isi mea, ua fiafia le au faʻatau a le kamupani i le tau o oloa ua ofoina atu i luga o le maketi. Lea, i iloiloga o Estelle Deluxe lauulu vali, e mafai e se tasi ona matauina masani o le tau mo ia e le sili atu 350 rubles. O le mea foʻi e alu mo le Silver series. Vaʻaiga faʻapitoa e tatau ona totogia i iloiloga o Estelle Princess Excess paint, lea e ofoina i se tau e le sili atu i le 150 rubles, e ui lava e iai i se faʻasologa o mea faigaluega faʻapolofesa. Afai tatou te talanoa e uiga i mea teuteu teuteu i se faʻataʻitaʻiga faʻasologa, ona, o se tulafono, tau, e le sili atu nai lo 150 rubles mo le seti atoa tatau mo le faʻatinoina o gaioiga teuteu.

Leaga o Estel vali

O i latou e faʻaaogaina oloa Estel latou te maua foʻi ni faʻaletonu i vali ua latou ofoina atu. O lea la, ua maitauina e nisi o latou i le tele o faʻasologa o mea teuteu e leʻo ni mea faʻasamoa e ofoina atu, peitaʻi o nisi o latou mea o loʻo iai pea lea mea, ma e le faʻapipiʻiina le laulu i soʻo se mea, e faʻasolosolo ona faʻaleaga ai le latou fausaga. O lea, mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo faʻapea mai iloiloga a le Estel Deluxe hair dye e matua vaivai lava ma e le o iai le mea lea, ae e le mafai ona fai atu e uiga i le Estel Only Color. O le mafuaʻaga lena, pe a faʻatau se oloa a le kamupani i totonu o faleoloa poʻo mai se kamupani tuʻuina atu, e manaʻomia le suesue totoʻa o le tuʻufaʻatasiga o le oloa mo le i ai o le mea o lo o afaina ai le amonia.

I totonu o le minus, o le le mafai ai o nisi vali laina e nana agavaa lauulu lauulu e masani foi matauina. O le faʻasologa o oloa faʻapitoa, ae maise mea o loʻo i ai vaega o loʻo tali lelei i le i ai o laʻau papaʻe, mafai ona faia se galuega tele e fofoina ai lenei faʻafitauli. A o e galue ma vali le masani ai masani, e le tatau ona faʻatali i se mea ofoofogia mai le faʻaaogaina.

Ole vaega toaitiiti ole kamupani e maitauina e le lava le lelei ole tuʻufaʻatasiga ole vali. Peitai, e pei ona faʻaalia e faʻataʻitaʻiga, o ia manatu e masani lava ona faʻaalia e na tagata o e, i le faiga o le faia o faʻamalosi tino i le fale, na solia ai faʻatonuga mo le faʻaogaina.

Faʻafefea ona faʻaaoga ata vali i le fale

Afai i totonu o fale lalelei e faia uma e le matai ni galuega i le valiina o lauulu, ona i ai lea i le fale e tatau ona e tutoʻatasi faʻataunuʻu mea uma e tatau ai. Faʻafefea ona valivali saʻo ina ia aua neʻi afaina lou lauulu? O le a tatou talanoa e uiga i lenei mea mulimuli ane.

Tagata tomai faapitoa fautuaina le filifilia o se paolo mo le muamua staining, lea o le a fetaui lelei i mea ua avanoa mai le natura. Ae o le faifai pea, e tatau ona e ave le faʻamuamua i le fofo mama, mo se faʻataʻitaʻiga, helium tonics, lea e ofoina atu i le vaega o kamupani. I se faʻaopopoga, o tagata atamamai latou te fautuaina se suʻega o le mataʻi aʻo leʻi valiina le ulu atoa. Ina ia faia lenei mea, vali le pito sili ona maualalo ma sili atu le iloa lelei, tonu lava mulimuli i faʻatonuga i luga o le mea faʻapipiʻi. Afai ua mavae sina taimi e leai se tali le lelei na tupu, ona mafai lea ona e faʻaleagaina uma curls.

Faaaogaina meafaigaluega faapitoa fuafuaina mo vali, vali e tatau ona fufuluina ia matua tusa ai ma faʻatonuga tuuina atu ma le oloa. Amata mai le pito i tua o le ulu i le pito i luga o le ulu, e tatau ona e faʻasoaina tutusa le oloa, tufatufa atu i laina uma. A maeʻa ona faʻamalieina uma vilivili ma le paluga mai le fagu, e tatau ona tatalia se taimi (faʻailoa i luga o le ato ma le oloa) ma fufulu ese le vali mai le ulu i le mafanafana vai.

Ina ua uma ona fufuluina le vali ese le ulu, e manaʻomia le faʻaaogaina se malosi faʻamalosi, lea o loʻo faʻaofuina i afifi taʻitasi. I iloiloga o le vali "Estelle Blonde" e masani ona faʻapea o tuʻufaʻatasia ma oe, e mafai ona e faʻaogaina se isi mea faigaluega e mafai ai ona e aveese le samasama o loʻo faʻaalia i luga o le laulu pe a uma le valiina taualumaga - e ofoina atu i se laina ese o tomai faʻapolofesa.

Fulufulu mata ma fulufulu mata

Le kamupani "Estelle" gaosia foi vali mata. Iloilo o mata mata e tuua e tagata e masani ona fai mai o loʻo i ai le lelei uiga ma maualuga umi, ma o lona paʻauli o ata faʻataga ai oe e filifili le sili ona talafeagai lanu (mai le lanu enaena enaena e uliuli). I se faʻaopopoga, o le faʻaputuga o loʻo tuʻuina mai ai foʻi lanu e le faʻavaea (mumu, lanu viole, emerald ma burgundy).

O le iloiloga e uiga i le "mata mata" Estelle, na tuua e le pule o fale lalelei, fai mai o latou fatuga e sili ona lelei mo uma ituaiga paʻu, fetaui lelei ma tausia o latou lanu lanu mo se taimi umi, lea e sili ona fiafia i latou tagata faatau. I se faʻaopopoga, faʻafetai i le 'auga paʻepaʻe o ata, o se tufuga poto masani o le a mafai pea ona ofo i ana aufaʻatau i galuega lelei, o le a maua ai mo se sologa lelei fesuiaiga mai le tasi leo i le isi.

Vali "Estelle": a palette o lanu i fuainumera. Lelei lauulu sili ona lelei

O Estel e ofoina atu i luga o le maketi a Rusia le tele o oloa na gaosia i fale gaosi i St. Petersburg. O le "Estelle" lauulu vali e matuā tele le manaʻoga, faʻapea foi ma ausilali sauniuniga e faʻaleleia atili ai le lanu ma ia susulu atili ma sili atu ona tumau.

Le auala e feagai ai ma lauulu sinasina

O efuefu lauulu i fafine ma alii o se faafitauli e feagai ma le tele. O le fofo o se mea faʻapitoa meafaigaluega e vali atoa lauulu lauulu. Vali "Estelle" ata o lo oi ai se masani, e le iloga mai lanu masani. Susulu lanu faʻataga oe e toe faʻafouina ma toe faʻafouina le ata, faʻaopopo le fou ma le susulu.

Laulau 1. Vailaau Estelle: lanu pa pe a numera

Valivali numera mai le palette

Essex Faasologa

O le faʻasologa o Essex e aofia ai vali ma ata ua valiina mo valivali ma le valiina o vaega taʻitasi o laulu. Lea, Estelle e lanu enaena - o nei moli lanu ma eseese lanu.

Estel Princess Essex - teuteu malie ma malamalama e faʻaopopo sina vaega o le alofa faʻapitoa i le ata. O le lautele o ituaiga o mea taugofie, matagofie e tuʻuina atu i 10 lanu talafeagai ma aso nei.

Staining taimi 35 minute.

O le lanu i le paleti ei ai le numera-lua tuʻufaʻatasi igoa:

  1. O le numera muamua o le loloto o le lanu pupula, o lona aoga ile fausaga o lauulu.
  2. O le numera lona lua o le numera o le paolo autu.

Brown ma enaena lanu

Lefulefu ma se lanu violē

Brown ma enaena lanu

Ata Essexs "Estelle" o loʻo faʻaalia mai:

  • "O le paʻu autu" e 76 lanu. I le faʻaopopoga o le faʻapitoa o le keratinizing complex, o le vali o loʻo i ai le pi pi ma le siʻitia mai le fatu guarana.
  • S-OS - o se faʻapitoa faʻapitoa e mafai ai ona e faʻamalamalamaina lou lauulu e aunoa ma le faʻaleagaina ai i le lanu, e galue i luga o le 4 aemaise lava leo alagaina. Faagaioiga taimi 50 minute. E le o se auala mo le lanu.
  • Extra Red - o se paʻepaʻe sili ona manaia o mumu ma faʻamalosi 25% maualuga atu nai lo le leo mai le "Autafa palet". Fuafua taimi e oʻo i le 45 minute.
  • Faiga - 4 tones, faʻaaogaina e faʻapupula ai ua maeʻa faʻaleagaina ni uʻamea.
  • Lumen mo le faʻataʻamiloina o se paolo pupula, e leai se mea e manaʻomia e faʻamalamalamaina ai faʻasologa.

De Luxe Faasologa

Vailaau e faʻavae kulimi e faʻaaogaina i le tuʻufaʻatasiga e le gata i le faʻaʻautسی oona, ae faʻapena foʻi ma le tagata faʻamalosiʻau, o loʻo tuʻuina mai ai se lanu tumau ma le susulu, ma vali lelei luga ole laulu sinasina.

Laulau 3. De Luxe vali "Estelle": a palette o lanu i fuainumera

Lanu o le Malamalama Blonde faasologa

Lefulefu ma auro

Brown i lanu viole

Lefulefu ma lanu viole

Golden ma le Vaioleti

Ungu ma mumu

Brown i lanu viole

  • Peraimeri lanu.
  • Oona lanu mumu.
  • Maualuga Blond - loloto lauulu.
  • Maualuga Fulu - mumu pupula.
  • O le siliva o se vali faʻapitoa ma se kulimi kulimi, talafeagai mo le galue ma le laulu papaʻe, fafagaina ma toe faʻaleleia le fausaga lauulu.
  • Faʻamatalaga "Main Palette" - vali kulimi e le o iai le hydrogen peroxide, ei ai le faʻamalosi faapitoa ma le faʻamalosiʻau SPA, e aofia ai suauʻu manogi ma meaʻai mai le olive ma avoka. Leoleoina, fafagaina ma tausia lauulu. E faʻaoga faʻatasi ma activators.
  • Isi Mumu - semi-tumau vali ai se saturated mumu lanu, palu faatasi ma le okesene e talafeagai.
  • Proofreaders mo tomai faʻaaogaina faʻavae i luga o le amonia (vaega manaomia):
  1. Tumau fesoasoani fesoasoani fausiaina se vailauga feololo.
  2. Lanu e faʻateleina le saturation lanu pe aveese foʻi.

I le faaiuga

Le paleti lanu "Estelle" faʻafouina pea ma faʻateleina, faʻafetai i le lata mai o ana lava falesuʻega. O ituaiga fou ua toe faʻatumuina i ata o aso nei, susulu sili atu ma sili atu mautu ma mea e faʻateleina ai le tumau ma le mafaufau lelei, ma le tau o le tau ua mafai ai ona taugofie oloa mo le tele o tagata faʻatau.

Polofesa lauulu vali Estel

Tagata asiasi

fesoasoani i teineiti, o fea le mea e faʻapipiʻi ai le laumei uliuli?

Tagata asiasi

manuia le aoauli! E i ai loʻu lava lanu enaena enaena. I loʻu olaga atoa, o aʻu e leulu lauulu. Ona ia vali lea o sukalati - ou te leʻi manaʻo ai. Faia faʻamamaina ma faʻamalosia estel 10 65 lanu piniki. Ma ou te le fiafia i se mea. Taʻu mai poʻo a ni lanu o Estelle e faʻaaoga e maua ai le lanu lelei. E leʻo le sefulefu ma le ie uliuli. Oute manaʻo e aveese le samasama ma o le a aliali mai ai sina samasama, o le taimi nei e le samasama ma le lanu paʻepaʻe ma e le pala. E masani lava ou te manaʻo i se lanu matagofie taugofie. Faʻamolemole taʻu mai fuainumera lanu!

Tagata asiasi

le teine. Ou te matua iloa aʻoga. O e manaʻomia le okesene ma le vali e vali lou lauulu? Pau lava lena mea? Na ou filifili ile okesene. E foliga mai. 9. Ou te manaʻo i ni nai leo mama. O le a ou alu e vali mo le taimi muamua prof. Uma le faleoloa vali muamua

Talosia

fai mai faʻamolemole, e mafai ona faʻaoga deluxe oxide mo vali?

Tati

faʻamolemole taʻu mai ia te aʻu nei ua ou valiina le laulu ulu, ou te manaʻo i se lanu susulu. I totonu, latou fautuaina se leo o le 7/7 ma le okesene o le 1.5% O le a le lanu e mafai ona ou fuafua pe a fai se laititi o laulu papaʻe i totonu o malumalu. ATP muamua


I le faʻalavelave pe a iai lou lauulu sinasina, e tatau ona e alu i le siliva de luxe faʻapitoa mo lauulu sinasina

Tati

I le taimi o le faʻaletonu pe a iai lou lauulu sinasina e tatau ona e suia ile eatel silver de lux faʻapitoa mo lauulu sinasina


9% Oona. Ma + le ao

Tati


Oe manaʻomia se emulsion caloric sooupu ma le 6% oxidizing sooupu 1: 1, o lenei emulsion ua mamanuina faʻapitoa mo le valiina o laulu mai efuefu i lanu uliuli. Level 1 i le 5 e le networkier, i.e. mo uliuli e talafeagai

Tati

fai mai faʻamolemole, e mafai ona faʻaoga deluxe oxide mo vali?

Natasha

9% faʻatonutonuina sui. Ma + le ao


Talofa, na 'ou moli loʻu lauulu ae samasama. Ou te manao e avea ma se fasi paepae. I totonu o le faleoloa na latou faʻatauina mai ia te aʻu le estelle ma le 9% o le okesene. Ua le o malamalama tele? O pito pito e matua le malamalama. Masalo suauu e leʻi fufulu ese. Lenei ou te feosofi solo i le vali pei o se pusi faataamilo sour cream.

Nadine

talofa Ou te manaʻo e vali i Estel Silver 10/0, o le a le ituaiga okesene e ave? Lauulu malulu i lauulu sinasina.

Tagata asiasi

Talofa, na ou filifili e vali ou aʻa, taʻu mai pe o le a le tele o vaega ou te manaʻomia e faʻaitiitia ai le vali ma le oxide?
Faʻafetai

Irina

Talofa! Sa masani ona ou lauulu. O loʻu laulu e enaena enaena. O le a ou valiina loʻu laulu i le paolo 9/3. Tau mai ia te aʻu, o le a le okesene e sili atu mo ia?

Kiara

faʻamolemole taʻu mai poʻo le a le numera vali ma pe fia le estelle e manaʻomia mo le faʻamalamalamaina? Ma na tupu e aunoa ma se lanu samasama. O lona lauulu lanu e mama sinasina.

Sasa

mafai sos sos 101 estelle fefiloi ma 10/65 o le a le mea e maua?)

Tatyana

Ou te manaʻo e faʻafefiloi Estelle 9.0 ma 7.7, ou te fefe o le a ou matua pouliuli lava, o le enaena o ia lava ou te manaʻo e faʻapalepale e fai sina

Tagata asiasi

Marquise, sa i ai saʻu fesili: Na ou faʻamamaina lauulu i le salon ma o lea ua ou manaʻo e vavae ou aʻa i loʻu lava taimi i le lumanaʻi! Pe a ou malamalama i ai, muamua e tatau ona ou faʻamamaina aʻa i le 6% oxide ma blondaran, ona faʻaaoga lea o le Estelle vali atoa le umi (faʻamalosi ina ia tautala) I le auala, vali ua fufuluina foi ma 6% oxide. Oute manao e palu lefulefu ma le amu. O le a sou manatu o le a le mea saʻo. Ma i se tulaga lautele, afai e iai se tasi na te iloaina poʻo a leo o vali, e tatau ona tuʻufaʻatasia Estelle e maua ai se paolo manaia malu.


Sa ou faʻamalosia aʻa ma le tina o le penina mo le 5 tausaga, aʻo uuina le vali mo le 30 minute i aʻa, ona faʻamamaina lea i le vai mo le umi atoa ma tausia mo le isi 20 minute - o le lanu na foliga mai e tutusa lava, talu ai o le lauulu ua uma ona faʻamamaina i le umi atoa e le umi le pisia.

Anna

fai mai oʻu aʻa e uliuli-enaena, o loʻu laulu e vali lanu enaena.
E mafai ona ou valiina le aʻa ma le auro enaena ma le oxide 6, ma vali lea i le lanu enaena enaena ma le oxide 3?

Wikki

Le aoauli lelei, fesoasoani faʻamolemole! Sa ou valiina i malulu lanu fefiloi uliuli 1/0 ma sukalati 5/7 o le a le tele e faʻapipiʻiina e te manaʻomia mo nei lua tubes? Ma ave foi 3%? Faafetai muamua.

Tagata asiasi

o le filifiliga o le oxide e manaʻomia i taimi uma e filifili i luga o le mea e te manaʻo e vali ai, i luga o se faʻavae masani pe i luga o vali lauulu Ou te faigaluega mo Estelle. Mocha o le 4/7 vali. Afai o loo e valivaliina i le lanu uliuli, ona alu lea o le alu i le pouliuli, afai e te valiina i luga o lauulu faalenatura, o lona uiga o se paolo e le manaʻomia e mafai ona sau i fafo, e fuafua i luga o le a le ituaiga natura e te maua. I se tulaga lautele, o se colorist tatau ona faia nei mea uma, aua Ae sili atu, e mafai ona e maua mama aʻa mama nai lo le umi. Tusi i fuainumera mea oi luga o lou ulu, pe e te valivali pe leai, nai lo le valiina muamua. Ui i lea, 12% oxide e le faʻaaogaina ma ni lanu tumau, aua Taumafa lanu lanu. Ole taimi faʻaalia ole vali ole 35 minute.

Victoria

manuia mai le aoauli, fesoasoani faʻamolemole! sa ou valiina i malulu lanu fefiloi uliuli 1/0 ma sukalati 5/7 o le a le tele e faʻapipiʻiina e te manaʻomia mo nei lua tubes? Ma ave foi 3%? Faafetai muamua.


E faʻamoemoe ile mea vali sa e faʻaaogaina, tumau (tumau pe semi-tumau), ma poʻo le a le ituaiga, pe a fai o le tulaga masani ma puipuia paʻu, ona 2 tubes o 120 ml o le oxide, i.e. lea 6%

Tatyana

Talofa, na ou seʻe faʻanenefu 6/0 ma 6/00 i totonu o le faleoloa, e ui lava na ou faʻatauina le 6/0, afai ou te fefiloi nei leo, o le a le mea e tupu?

Anna

Talofa, na ou seʻe faʻanenefu 6/0 ma 6/00 i totonu o le faleoloa, e ui lava na ou faʻatauina le 6/0, afai ou te fefiloi nei leo, o le a le mea e tupu?


6.00 Mo lauulu sinasina. 6.00 O lenei 5.0 o le a faʻaliliina mai ai se pogisa ma sili atu lona lanu. Leai se mea mataga

Tina

faamolemole taʻu mai ia te aʻu! O loʻu lanu masani o lanu enaena enaena ma le lefulefu lanu .. Ua leva ona ou valiina Estelle leo 5.7 i luga ole 3% oxide .. O le lanu i le vaiaso talu ona vali malamalama i luga o se leo .. Ou te fiafia i ai, ae ou te manaʻo lava ia sili atu ona tumu le lanu i nei vaitau tolu masina i le va pisia .. E le gata i lea, a uma nei tolu masina, e leai se eseʻesega o lanu i le va o aʻa ma le lauulu lanu, pei ona fufuluina le vali latalata i loʻu masani .. O le fesili o le ... Afai o loo ou vali i le leo 4.7 o le a foia loʻu faafitauli?

Nastya

faamolemole taʻu mai ia te aʻu! O loʻu lauulu laʻau lanu o le maualuga 7 (lalafi aʻa e le mafai ona vaaia), ua vali leaga, o lenei ua ou le tulaga 8-9 ma se lanu lanumeamata. Na fautua mai le faiʻai-ava ia te au e ave le estel essex 7/75 e alu i fafo i loʻu lanu moni. Na fautuaina e le faleʻoloa 6% oxide, e ui lava na ou fuafua e fai le uliuli ou laulu i le leo, latou fai mai o le 3% o le a le avea. Le mea e fai Stain ma 6% oxide pe alu mo 3%?

Lili

Talofa! Tau mai ia te aʻu faʻamolemole, loʻu uso e iai se moli lanumoana i luga o aʻa ina ua uma le vali, na latou foliga mai e i ai lanu samasama ma o latou foi na tupu paʻepaʻe paʻepaʻe ma i le pito toeitiiti lava paʻepaʻe pe faʻafefea ona aveese le samasama ma fai o lona umi lanu enaena

Irina

Marquise, taʻu mai ia te aʻu faamolemole! Crashus aʻa estel esex 8/76 okesene 9% 1: 1 ma faʻaopopo se centimeter corrector 0/66. Le lanu ua avea ma elea (((faʻamuamua foi e le matai naʻo le faʻatonutonu o se isi kamupani na ia aveina ma ua lelei mea uma. Atonu

Lana

talofa Ou enaena enaena. Sa ou vali mo 2 tausaga. Ou te fia suia i se lauulu lauulu. O le a le mea e tatau ona ou faia? E ala i le faʻapupula, faasolosolo ona e alu i le 'aliʻi poʻo le?

Elena

talofa O aʻu o se tagata laititi, ou te manaʻo e vali ia aʻa ma o le umi atoa i se lanu enaena enaena 5/4 poʻo le 3/0 chestnut vali Estelle ma o loʻo i ai se okesene sooupu o 0.9 ma 0.6. Taʻu mai ia te aʻu, pe faʻafefea ona fai poʻo le sili atu le faʻatau 0.3? Faafetai muamua!

Ksyuhsa.Zorya

faʻafefea ona faʻamama le 10/76 ma le okesene 6%?

Elena

talofa, taʻu maia faʻamolemole, o le taimi nei o le a sau le teine ​​ma o le a matou valiina i 10/17, o lona 10 palapala lona umi, ma aʻa o le 5-7 i le 7-8 ur. Tones. Ou vali mai le lua pesini ma aʻa o le 6%, ma le umi o le 3% poʻo aʻa o le 9%, ma le tapoleni 6%

Anya

taʻu mai ia te aʻu nei le tupu o oʻu lauulu ua tupu 7, oʻu aʻa ua tupu ma le 4 cm; o loʻu lanu o le 6, o le a le vali e tatau ona ou aveina e uma i fafo ae avea ma pulu enaena)) 6.1 po o le 6.21?

Anya

ma o le a le mea e aʻoaʻoina ai mea e 3 pe 6? E na ona ou sui malie mai le 6 i le 7 (ma le samasama)

Elena

manuia le aoauli! Faʻamolemole fai mai, sa ou valiina le 4/0, ae o le taimi nei ou te manaʻo e faataʻitaʻi 4/7 poʻo le 4/75, ae o loʻo i ai le laulu sinasina! O le a le okesene e tatau ona ou aveina 3% pe 6%?

Anya

manuia le aoauli! Faʻamolemole fai mai, sa ou valiina le 4/0, ae o le taimi nei ou te manaʻo e faataʻitaʻi 4/7 poʻo le 4/75, ae o loʻo i ai le laulu sinasina! O le a le okesene e tatau ona ou aveina 3% pe 6%?


E fia pasene lauulu efuefu? Afai e tusa o le 50% pe sili atu, ona ave lea mo se faʻataʻitaʻiga 4.0 + 4.7 + 6% oh i le vaega 1/2 vaega 4.0+ 1 vaega 4.7 + 1 vaega 6%. Faaaoga muamua ile aʻa mo 15-20 minute ona sosolo ai lea ile umi. Faia taimi 45 min atoa

Sofia

manuia le aoauli! Sa ou filifili e toe vali ese mai loʻu pogisa uliuli ma loka mumu. Le faatauina ma le faavalevalea Estelle Essex 5.7 malamalama chestnut aisa enaena. E pogisa tele mo aʻu. Na ou faʻatauina le 1 afifi, ae ou te fefe e le lava, ou te manaʻo e ave le isi. Afai ou te ave le moli 2tones (i.e., E.7.71) o le a ou alu i fafo i 6.71? I le 3% oxide.

teine ​​fulufulu teine ​​(e galue mo estrel) avatu fautuaga, pe ou te fefe foi e nofo pulu)) Ou te manaʻo i lenei lanu estelle essex lumen 44 apamemea Ou te le iloa le mea e faʻalavelave ai i le 3%, 9% poʻo 12%, o lenei ua ou valiina i moli-apamemea pellet (tusa 7 maualuga). O le a maua le lanu manaʻomia?

Ludmila

manuia le aoauli. Faʻamolemole taʻu mai ia te aʻu, ou te manaʻo e faʻatau le mom Estel Silver paint 6.00. O le a le ituaiga o faʻamaʻi faʻamalosi e talafeagai mo ia i le% ma mai le faʻasologa e tatau ona i ai, e manaʻomia pe leai?

Larisa

talofa. Manaʻomia ni fautuaga. E enaena migimigi loʻu lauulu, e masani ona vali ma vali ou fale. Ae latou te le toe valiina le ulu sinasina. Na ou filifili e sui i le estex essex. Na ou faʻatau i le fautuaga o le 7.00 ma le oxide 6%. Na ou faitauina le faʻatonuga ma ou masalosalo. Oe naʻo le faʻapaʻiaina ma le fatuga lea pe e te manaʻomia e faʻaopopo se mea mai se faasologa o x.X? E te manaʻo i se lanu moli nai lo nei. Faʻafetai

Irina

manuia le aoauli! Taʻu mai ia te aʻu, e mafai ona faʻaogaina deluxe 5.70 ma le 3% oxide. O lona lauulu e lanu enaena uliuli ma e tau leiloa lauulu laulu.

Oksana

Tagata asiasi
Faʻamolemole taʻu mai, o loʻo valiina aʻu i le lanu enaena enaena chestnut Estelle 4.7 ma le 4.70. Na ou faʻatauina le estelle essex 4.7 lanu mocha .. Ae ou te fefe o loʻo i ai se lanu mumu pe mumu i lenei lanu ?!

Ua sili atu mea uma faʻamoemoe! Maeʻi le paolo 5.71 na ufiufi ai moli lauulu ma aliali mai ose malulu malulu sukalati! + Ata ile masina talu ona vali.

Lea, o le taimi lenei o loʻo ou tusia ma le ofo e le o le mea sili ou te fiafia i ai, ae e uiga ia Estelle!

O ai na vaʻai i oʻu nifo muamua, o le sili atu ona manino o le ata o le a vaaia

Lea, o le taimi lenei o loʻo ou tusia ma le ofo e le o le mea sili ou te fiafia i ai, ae e uiga ia Estelle!

O ai na vaʻai i oʻu nifo muamua, o le sili atu ona manino o le ata o le a vaaia

O le mea moni na tupu faʻaoso leaga na iʻu i le faʻaiʻuga)

O le a le mea na ou mauaina i lenei taimi? O loʻu lanu uliuli i le tulaga 5 na toe fufulu ma na foliga mai se lanu lanumeamata! O se vaʻai ia te oe lava Ina ua uma ona faitau le tele o tusitusiga i luga o le Initaneti i luga o le lanu, na ou iloa ai o loʻu auala na o le mumu faasaʻo ma muamua-pigmentation. Sa ou fefe e faia lenei mea au lava ma alu i le matai. Ma o le mea na tupu na ia galue na o estelle, lea sa ou le fiafia i ai, ae o le filifiliga e leai, sa ou manaʻo e aveese lenei lanumeamata! (sa i ai se manatu le lelei e uiga i le estelle, aua i le tautotogo sa vali ai aʻu i le lauulu sinasina ma le uamea, o lea na o loʻu valiina i se matrix)

Ia, moni lauulu e, e ui ua pupula, ae i lalo o le malamalama masani, a aunoa ma le la, e le o vaʻaia laufanua ma e foliga mai o le lanu e le leaga, ae ua le toe pogisa)

Ma sa ou manaʻo e toe pouliuli toe pouliuli foʻi) ma o lenei la ma le matai, matou te pikiina 5.71 ie ma sa ia faia le muai lanu, ona o le pisia lava ia.

O le a le mea e mafai ona ou fai atu? O le lauulu e le masani ai susulu, o le lanu e matua mafiafia loloto, malulu (.) Ma e aunoa ma sina faailo o lanumeamata! O le lauulu tulaga na faʻaleleia atili, na ou faʻamaoni o loʻo ou teʻi i le taimi nei! Ou te leʻi mafaufauina se aafiaga ofoofogia! Na o le pau le mea ou te Ioe, ou te manaʻo i le lanu teisi teisi, ae ou te fiafia foʻi i le laititi toeititi) uliuli, o le a faʻalelei ia ma o le a le toe pogisa toe (i 2 vaiaso o le a ou faʻaopopo le iloiloga i le auala o le a fufulu ese)

I se tulaga lautele, vaʻai mo oe lava) i le paolo pe a uma ona pulu

i le fale i le malamalama, o le lanu e leʻo uliuli e pei ona foliga mai I luga o le auala, o le moli e pa'ū i le tasi itu se tele ma o loo i le la, vaʻai le afā! Leai ni lanumeamata, mama mama malulu!

O le isi taimi ou te manatu o le a ou valiina aʻu i le fale ma Estelle) Ou te le o vaʻaia le eseʻese mai le matrix, e tutusa lava le lelei o lauulu, naʻo le matrix e tele taimi e sili atu taugata, o lea e manumalo ai Estelle iinei). O LOʻU TULAFONO I SE MASANI! O le lauulu e sili ona lelei, o le lanu ua susulu teisi ma ua avea e toeitiiti lava i loʻu nei lanu moni! Lea ou te matua fiafia aua ou te manaʻomia le tuʻua o loʻu lauulu ma faaumaina nei faʻataʻitaʻiga nei) tulaga uma i le taimi lava pe a uma le vali ma le masina mulimuli ane sili atu! Ua ou maofa lava i lenei uiga o vali! Ou te fautuaina ia tagata uma! afai o le a ou valiina se taimi, Ou te manaʻomia Estelle) e oo lava i le matrix na le maua mai ia te au se aafiaga) vaʻai ia oe lava! I luga o le faapaologa, i moli eseese, e malulu, ona mafanafana lea o le lanu, ou te fiafia i ai) I totonu e latalata i le faamalama, leai se lanumeamata na sau mai) mama sukalati lanu) Ma faʻata i lalo o moli masani

Laveaʻi mai le mumu ma toe faafoi le lanu masani

Na ou manaʻo e sui ma na ou alu i le salonona mo se suiga o le ata. Na ia faia se kapeta faauu ma talosaga atu e aveese le mumu ina ia mafai ai ona ia tupu aʻe ma le filemu lona natura masani (i luma atu na te leʻi valiina mo le ono masina). O loʻu lanu lauulu e masani ai lefulefu enaenaO le lauulu na tafefea mumu. Na valiina au ma Estel Essex vali, ua leva na ou manaʻo lava e faataʻitaʻi e aʻu lava, na ou faʻalogologo e tele faʻaaliga lelei e uiga i ai, ae ou te leʻi faʻamalosi. Na latou fefiloi lua lanu (Ou te le lelei na ou le manatuaina fuainumera) pogisa lanumoana ma lanumoana efuefu. Sa 'ou fefe i le lauulu e lanumeamata pe naʻo le paʻepaʻe e le lanu efuefu, ma sa maofa le faʻaopopo na latou le faʻaopopo le vaega lauulu ole laulu. “Oi, e sili atu le iloa o le matai,” na ou mafaufau ai. Ua valiina anapogitutusa. E leʻi i ai ni lagona le lelei sa faʻatumuina. A o loʻo i luga o loʻu lauulu vali na foliga mai ia te aʻu efuefu. Tusia minute 30-35. Fufulu ese faigofie. Ina ua ou mago le lanu ou te fiafia tele i ai (sa leai se efuefu i uma), o le lauulu maua a matagofie lefulefu enaena tusa lava ma le paolo mai aʻa (a latou lava) e oʻo i pito (valiina ma ova le lapoʻa). Ou te matua fiafia lava i le iʻuga e maua mai, masalo i le masina o le a ou toe faia le vali toe faasaʻo le lanu.

I le minus, ou te leʻi faʻamavaeina se mea mo aʻu lava ia, ae mo isi, ou te manatu o le mea moni o le lanu e mafai ona faia se vaega e le tutusa ma le tasi ua taua i luga o le afifi (Ou te faʻamanatu atu ia te aʻu sa i ai uma faʻapipiʻi lanu efuefu, ma o le mea na ou sau ai iila lanu enaena), ae ou te manatu e faʻalagolago uma lava i le matai, na te silafia le lanu o loʻo e manaʻomia ma faʻavae i lenei faʻafefiloi ata, vaʻaia lau uluaʻi lanu.

Lauulu lelei aua neʻi vaivai ina ua uma le puipui, ma e taua lenei mea ia te aʻu. O le laulu e malu lava, susulu ma foliga maloloina (Ou te faamoemoe e le gata foliga, ae o le mea moni).

Lauulu ao lei valiina

Lauulu ina ua uma ona valiina

Ou te fautuaina foi le faitau i nei iloiloga:

Fana vevela vevela Estel.

Le fiafia e vali mumu.

Fiafia vali lanu enaena.

Lauulu tausiga.

Suauʻu popo

Suauu Jojoba.

Suauu Avoka

Eco-siamupini Yves Rocher.

Malamalama malosi i le Bay suauʻu.

Black Moroccan ufimata Planeta Organica.

Faafetai mo lou gauai! Afai e te fiafia i lenei iloiloga, oe mafai ona tuʻu le faʻaopopo, o le a ou fiafia foi e faʻaalia.

Estelle Professional Series - Tomai Faapitoa e Numera

O Estel e ofoina atu le tele o ituaiga o oloa, e aofia ai e le gata vali mea, ae o loʻo i ai foʻi vaega fesoasoani.

Filifilia le atoatoa vali, e tatau ona e taulai atu i le tumau ma le gafatia.

O lenei ituaiga ua vaevaeina i ni laina se lua: o le palette o lanu estel professional ma le laina mo le faʻaaogaina o fale.

I le avea ai o se vaega o se laina faʻapolofesa o loʻo i ai le palaka o lanu i fuainumera, tagata faʻagaioia mo le valiina, o loʻo faʻaaogaina e faʻamalosi tino ma ituaiga uma o vali.

O le paleni faʻapitoa Estelle e aofia ai lima faasologa. O le tuufaatasiga aofia ai mea nei okesene ma o vaega:

  • se okesene faʻamama e tuʻuina atu le tetee atu i ata,
  • tagata faʻagaioia faʻafaigaluegaina ma kulimi vali e tuuina atu lanu malosi,
  • susulu sui
  • olo palu
  • efuefu e valivali ai le paolo.

Nuʻu o Estelle Deluxe

O le estel deluxe lanu paʻu ei ai uiga 135 lanu eseese. Valivali sui o loʻo i ai se aofaʻi tele o meaʻai lelei ma vitamini.

O le tuʻufaʻatasiga o le faʻasologa e taoto i luga o laina, e mautinoa le faʻatupeina o le tamaoaiga.

O nei oloa ua faʻamauina e ala i le faʻateleina o le tumau ma le loloto lanu. I le faʻaopopo atu i le okesene faʻafefiloi ma vali, o loʻo i totonu o le pusa se sauniuniga kromoenergetic e fesoasoani e puipuia uʻamea mai le aʻafiaga o vailaʻau.

O le Estelle lanu paʻu lea o lenei laina ua tufatufaina atu i le faʻasologa nei:

  1. Chitosan o loʻo iai vitamini mea ma microelements e faʻalelei ai le laulu ma malamalama.
  2. Lulu mumu lauulu vali Estelle faaopoopo mumu.
  3. Maualuga Blonde ma Flash pupula.

Le aoga o Estelle essex vali

O le Estelle essex lanu paʻu e saofagā i le gafataulimaina o lanu i lanu matagofie. O le tuʻufaʻatasiga o fale teuteu e aofia ai suauʻu aoga ma mea aoga.

O le laina o loʻo faʻailoaina i mea aoga aoga e mafua ai le laulu ole laulu i meaʻai.

Dyes o loʻo i ai se lauiloa moli tino faiga e maua ai le agamalu ma le agamalu tausiga. E fautuaina e le au faʻapitoa faʻapitoa e ave ese ai le laulu sinasina.

I ata mai Estelle na maua le malosi ma le susulu, e faaaoga le valiina mo paʻu uaea.

Alofa Nuance

O lenei lanu malulu talafeagai mo talafeagai maualuga. O le paleni o loʻo iai pe tusa o le 17 shades. O le vali fufuluina fufulu ese uma pe a uma le taimi, lea e mafai ai ona e faʻaaogaina isi lanu ma le faʻaaogaina ni fufulu faʻapitoa.

Faatasi ai ma le fesoasoani a lenei vailaʻau, e mafai ona e fafagaina faavaitaimi o lanu o le tetee atu vali.

O le laina Solo Ton e faʻaaogaina mo le valiina. E le o iai le amonia vaega. Ole faasologa e uiga ile 18 shades. E le maua le palama faapena i se lanu tumau.

O le pisipisia faapena e le afaina ai curls, talu ai o le vali e le oi ai ni vaega ole pipi.

Faatasi ai ma lenei meafaigaluega, e mafai ona e aveeseina le samasama tones o lauulu manifinifi. I le mea lea, ua faʻaaogaina le lefulefu lanu mai Estelle.

Mo lauulu sinasina: Estelle Silver

Mo le maeʻa ona pisia o lauulu lauulu, o le siliva siliva ua faʻaaogaina. E ese le faʻaaoga o le paʻo e vali ai le ata, e aofia ai sukalati mai le Estelle. Ole vailaau e iloga e le agamalu aafiaga ma e umi se taimi. I le taimi lava e tasi, o curl mafai ona avea ma aulelei ma malosi.

Ata o faʻasologa o le amonia-leai

Estel ammonia-leai vali e talafeagai mo nonoa ua le toe mai le pisia faifai pea. Faaaogaina vaega malu, valiina ma valiina o paʻu uaea ua faia.

O le sauniuniga o loʻo i ai ma le laititi o pasene o le gaioiga, e fesoasoani i le saogalemu o le oloa.

Sens Deluxe e aofia ai sili atu nai lo 50 ata lafoia. Tagata lauiloa faasologa o le a fesoasoani e toe fai curls.

Manatu taua: lanu paʻo ma tau

Ole faʻamalamalamaina ose gaioiga e faʻamalamalamaina ai ni manoa. O le mea ua tupu, ua maeʻa foi ona laʻei le lauulu i se siilima faaopoopo. A maeʻa le faʻailoga, e faʻaali le vali.

Mo le faʻailoaina mai, o le High Flash series ua faʻaaogaina. O ia fualaau faasaina tau e tusa 300 rubles.

Le Valivali Deluxe Faasologa Concealer

Ina ia faasaʻosaʻo le lanu pe a uma ona faʻamamaina, o loʻo faʻaaogaina se amonia-saʻo faʻasaʻo, lea e fesoasoani e faʻaleleia atili ai le pupula o le lanu ma aveese ese le manaʻomia.

A faʻaaogaina saʻo, e tuʻufaʻatasia le samasama pe a maeʻa le faʻailoaina atu. Ile mea lea ua faʻaaoga ai le paolo o pogisa uliuli mai le Estelle.

Aneti samasama efuefu aafiaga

E aoga le Anti Yellow Effect e faʻaitiitia ai le lanu samasama i luga o se lauulu lauulu. O lenei mea faigaluega e fai ai manoa e pupula ma malosi. Tele faʻaaoga pulu lanu. E mafai ona faʻaaogaina le sukalati uliuli mai Estelle poʻo isi paleti.

Faʻafefea ma pe o le a le mea e fufulu ese

E i ai lava le faʻaletonu o le lanu e le manaʻomia o le a aliaʻe pe a maeʻa le pisia le faiga. Mo ia tulaga, faʻasaʻoga tuʻufaʻatasi ma faʻamamaina faʻapitoa e faʻaaogaina.

O le faʻamamaina o se auala agamalu ma i le taimi lava e tasi e iai se tau taugofie. O le faʻaogaina o lenei vailaʻau e le afaina ai le pigment masani. E le faʻalavelave le fausaga o lauulu, ma o le lauulu e tumau lona soifua maloloina ma susulu.

Ona faʻamamaina lea o le 20 minute, ona fufulu ai lea ile vai. E mafai ona e faʻaogaina le vailaʻau 4-5 taimi.

Faʻaogaina Estelle lauulu laʻau, o le a e maua lalelei malu

Soʻo se fafine e mafai ona filifili soʻo se paolo i lona tofo, faʻaaoga le tamaoaiga o lanu Estelle. Faʻafetai i vailaʻau aoga, agamalie ma agamalu lanu.

O afea e mafai ai ona fefiloi, ma pe a leai

Valivali manaʻomia se poto masani. Afai e te leʻi galue muamua ma ni vali faʻapitoa i le fale na muamua, e sili le tuʻu ese o le faʻafefeteina o le palu faʻataʻitaʻi ma faʻataʻitaʻi i lanu faigofie. Ae tusa lava pe ua leva ona e faia faʻailoga i ou lava lima, e tatau ona e faʻalatalata i le faʻaeteete ma le faʻaeteete.

E le faatagaina i taimi uma palu lanu.

Aua le fefiloi vali o lanu eseese. O le mea moni o vali eseese e le tutusa le faiga o gaioiga, ma o le mea lea e le mafai ai ona valoia le iuga mulimuli. E sili lava i taimi uma le ave tupe mai le tasi faasologa - latou mautinoa e ogatasi.

Sili ai le aua le faʻataʻitaʻi ma leo ua leva ona faia. Mo laina taʻitasi o lanu, Estelle ei ai se laulau o lanu e faigofie. E mafai foi ona valivali lanu enaena, uliuli pe lanu enaena enaena. E mafai ona faʻasaʻoina e faʻaaoga lanu lanu, ae le mafai ona fefiloi faʻatasi ma isi.

Aua le fefiloi leo pe a le mafai ona e mafaufauina le iʻuga. E tele fuafuaga sauniuni e maua ai se mautinoa mautinoa.

Matau vaega fautuaina mo le sauniaina o paluga. Faʻaopopoina atili pigment e tumu i faʻamauga o le lanu o le vali uma, pei lava o le leai o se sui lanu.

Faʻafefea ona filifili le lanu o vali mo le fefiloi?

Ina ia faʻasaʻo le leo, o lanu lanu o loʻo faʻaopopo i le faʻavae. E masani lava ona i ai a latou leo ​​le masani ai: mumu, lanumoana, lanu viole ma isi. O le mea moni o na faʻafuaseʻi ata e faʻalavelavea latou lanu sese.

Ina ia aveʻese le mumu, i le paluga mo le staining oe tatau ona faʻaopopo lanu lanumoana.

O le lanu apamemea o le a mou ese atu ma le faʻaopoopoina o lanu meamata.

O le leiloa lalagaina o samasama i le blondes o le a poloka e se lanu viole.

Afai e te manaʻo i le lanu e mafanafana, e tatau ona e faʻaopoopo samasama poʻo le moli moli.

O le tele faʻasaʻo e te faʻaopopoina i le pisipisia paluga, o le tele o le a afaina ai le iʻuga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e maua ai se malulu lanu lefulefu, oe manaʻomia le faʻaopopo o ie lanu viole ma le lanumoana o loʻo iai ile vali ma le susulu atili ole laulu mumu, o le tele foi e tatau ona i ai ile latou fatuga.

I le 60 kalama o le faavae vali, faaopoopo 4 kalama o le corrector e faʻaitiitia ai le lanu. Afai e te manaʻo e maua se lanu manaia, mo se faʻataʻitaʻiga lanumoana susulu i luga o le uliuli lauulu, o le aofaʻi o faʻasaʻoga e tupu i le 10 kalama.

Sauniuniga faia mo le sauniaina vali ma se faasaʻoga e mafai ona aveina mai le laulau estelle. Ina ia mauaina mea taua e tatau ai i totonu o le faleoloa, taulaʻi i numera i le vali lisi ma tubes.

Faaopopo le Oxygen

Ina ua uma ona faʻafefiloi lanu masani, e faʻasolosolo laʻititi ma le okesene ma faʻapipiʻiina ni pusa.O loʻo manaʻomia le okesene e faʻamalamalamaina ai le lauulu, e mautinoa ai e oʻo lava le valivali.

Malamalama poʻo le a le okesene e te manaʻomia e faigofie tele: o le maualuga o lona pasene, o le tele foi o le a faʻamalamalamaina lou lauulu.

Manatua, talu ai o le valiina e masani lava ona amata i aʻa, o le a latou faʻamamaina 2-3 tone nai lo le vaega o totoe o le lauulu.

Fuafua B: pe a fai o se mea na sese

Afai, o le faʻaiuga o le faʻafefiloiina o vali, e te le o mauaina le aʻafiaga na e faʻamoemoeina, e leai se mea e tatau ai ona e mataʻu ma pipii i le pupula. O le a atili faʻatigaina lau lauulu ma maua se palapala lanu. E sili atu le faʻafesoʻotaʻi o se polofesa e faʻasaʻo le leo - e mafai ona ia faʻamatala ia oe ni mea sese i le tapenaga o le paluga ma toe foʻi i lou lauulu la latou lanu masani. E tatau ona e faʻatulagaina se tausiga atoa oe e lagolagoina lo latou soifua maloloina.

Faʻalogo i tali a tamaʻitaʻi i au fesili ina ia puipuia ai soʻo se popolega i le isi taumafaiga tutoʻatasi.

E te vali lou lauulu pe e te alu i le matai? O fea le vali e te fiafia e faʻaaogaina? Na e taumafai e faʻafefiloi ou lanu? Faʻamolemole faʻasoa mai manatu faʻaalia i faʻaiuga ma fautuaga mo le manuia faʻatasia!

Ituaiga o vali

E faigata tele ona tali le fesili poʻo fea le lauulu lauulu e sili ona lelei, ae tatou taumafai e mafaufau iai e ala ile mafaufauina o ona ituaiga. O se tasi e manaʻo e suia tele le lanu, o isi e na ona manaʻo e fai le paolo mama. Ae i luga o fata, o loo i ai se tele filifiliga. Faʻafefea ona iloa poʻo le a tonu le vali lauulu e sili ona aoga?

Le filifiliga o vali faalagolago i le faʻamoemoe

O loʻo i ai ni ituaiga se fa o vali: le tumau, valiina, feʻalofani ma tumau. Mo le soifua maloloina lauulu, o le muamua ituaiga e sili ona talafeagai. O le vali le tumau o loʻo le toe iai ni vailaʻau leaga. E fesoasoani lea ia lelei le laulu ma suia le lanu. Ae o le vali foi e iai faaletonu. Muamua lava, tumau. I le vaiaso, o le a fufuluina uma le lanu. E taua le mataala i lenei ituaiga vali, pe a fai e i ai se masalosalo pe le mautonu foi i le paolo.

Filifilia o se paolo foliga e aoga pe a fai e te manaʻo e faʻaua le malosi pe taumafai se fou lanu, e uiga i ai e i ai masalosaloga. O lenei lauulu vali e aunoa ma le amonia ma o loʻo faʻatupuina le soʻotaga, o lea, na o le a fesoasoani e suia le paolo pe faʻaalia le susulu ma pupula, nisi e mafai ona valiina luga o sina laulu efuefu. Talu ai ua maeʻa ona fufuluina moli moli (vali) i se taimi puʻupuʻu, oe mafai, e aunoa ma le fefe mo le iʻuga, faʻataʻitaʻi ma lanu. Lenei e le gata o le a le afaina ai, ae o le ai ai foi togafitiga ma faʻamama ai se aʻafiaga. O le a tuʻuina atu lauulu ma faʻaopopo atili le tausiga ma le tausiga, galue i luga o vaega leaga o lauulu.

E sili le filifili mo le semi-tumau vali. E ui lava i le mea moni o lea vaega o loʻo aofia ai le hydrogen, ae e iai lona aoga faʻamalosi i lauulu. Ma le tausiga faʻalelei, e tumau pe a ma le lua masina. Semi-tetee pulu saturated ma natura vaega ma faaopoopoga e tuuina atu i le lauulu se teuteuga lelei foliga ma suia lanu, moni e aunoa ma le afaina. O na vali e le saogalemu atoatoa ona o le mea o loʻo i totonu o le hydrogen ma isi faʻaʻautu faʻapitoa, o lea e manaʻomia le tausiga. E tatau ona e filifilia se togafiti lelei, fai se fulufulu mata ma aloese mai le mago ma se laulu.

Tumau ituaiga o vali o le sili le saogalemu mo le soifua maloloina o lauulu. O le tuʻufaʻatasiga o le vali aofia: amonia, hydrogen peroxide ma isi faʻapalosi oʻo e mafua ai le afaina. Ae o lona aoga o le lanu saoasaoa ma le saʻo. A maeʻa le faalanuina, o lauulu e manaʻomia le tausiga tatau. E taua le faʻatamaia lelei o se laupepa agamalu e fesoasoani e faʻaʻavaʻaina le alkali i totonu o le lauulu "ato" ma toe faʻafoʻi fusi i totonu o lauulu. Faafetai i lenei, o le lanu o le a sili atu mautu.

Aiga poʻo le fale lalelei

O fea e sili atu vali - i le fale pe i le teine ​​laʻititi? Ioe, o se fomaʻi faʻapitoa o le a faia sili atu, ma o le iʻuga o le a sili atu ona aoga. Ae i le taimi lava e tasi e iai itu e taofi ae e te leʻi asia se lalelei. Muamua, e le o tagata uma e maua se avanoa tau tupe e asiasi ai i se faʻalapotopotoga faʻapitoa. Ma o se isi mafuaʻaga o le fefe o le alu i se pule le faʻataʻitaʻi ma le le faʻamaoni e leʻi maua se poto masani ma ono faia se ituaiga o mea sese. Ma e pei lava o le taunuuga o le asiasiga o le a tutusa ma mea latou te faia i le latou fale, e aunoa ma le faʻaaluina o tupe.

Alu i le lelei matai o le a tuua na o lagona lelei, ma o oe o le a manaʻo e toe foʻi iina. Ae ina ia aua neʻi oʻo i se tulaga le lelei, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻia se tagata faʻatuatuaina faʻapitoa. E mafai ona e maua mai uo e mafai ona latou fautuaina, poʻo le maua o se matai i luga o le Initaneti e lelei ona iloiloga. Aua e te lamatia lou lava lauulu, valiina e matua afaina, o lea e taua le manatua: afai e te filifili e vali oe lava, ona le lanu lea o aʻa ma manoa o le a le foliga mataina. Avaricious totogi faalua. E sili le vaʻai i se fomaʻi faʻapitoa nai lo le toe faʻaleleia o le vali ma valivali lou lauulu, lea e maua ai nisi faʻaletonu.

Lauulu tausiga ina ua uma ona valiina

Toetoe lava teineiti, pe a uma ona suiina le lauulu lauulu, taumafai e vaʻavaʻaia latou. Ma e taua lenei. Afai e leai se manaʻo e maua le “vao” nai lo ni manoa, silika ma faʻaleagaina lelei, e tatau ona e manatua ni nai tulafono e fesoasoani i le tausia o lou laulu.

1. Faʻasusu ma pulumu fafaga e tatau ona faʻaaogaina i vaiaso uma.

2. O le filifiliga lelei o le masani lea i le mago. E sili le taofi le faʻaaogaina o le fulufulu 'oti, aʻo mago ma faʻaleagaina le lauulu.

3. Aua neʻi galo e tipiina le lapoʻa o fesoasoani.

4. Fulufulu manaʻomia o se malologa puʻupuʻu mai le chemistry. Vailaau mafai ona suia i le vali e aunoa ma le amonia. E taua le puipuia o lou lauulu ma aua le valivali ia sili atu ma le tasi i masina uma tolu.

5. Taumafai e filifili ni mea e teu ai lauulu, ile feutagaiga ma se fomaʻi faʻapitoa.

6. E manaʻomia ona selu lau tolu taimi i le aso mo le lima i le sefulu minute. O vai susu e manaʻomia ai le tausiga faʻapitoa. E naʻo tamatamaʻi lima poʻo le selu e iai namu leai ni ulu.

O faʻavae ia na o le a fesoasoani ia te oe i lou vaʻaiga lauulu. Ae e taua le manatuaina e manaʻomia e tagata uma le filifiliina o le isi laupepa, conditioners ma masks. O lauulu fulufulu vali e sili atu le aoga ma le lamatia.

I tua atu o lauulu tausiga, e aoga le mafaufauina o nai fautuaga. Muamua, o aga faʻalenatura e tele lo latou malosi. Mo le taumafanafana, ia mautinoa ia mafaufau e uiga i se pulou ulu o le a maua ai puipuiga mai le susulu malamalama o le la. Ma i le taumalulu, e taua le ofuina o se mea i luga o lou ulu. O tau malulu e faʻaleaga faʻaletonu ai ikuga.

Perm mo lauulu e maua ai se iʻuga leaga, a maeʻa le mafai ona toe fulufulu lauulu.

Sili filifiliga

Ina ia faʻasaoina le laʻei teuteuina lelei, ua fautuaina e tagata atamamai, e iai se polofesa lauulu lauulu. O mea uma e lua ua matilatila faʻapitoa lava, faʻafetai i lo latou uiga lelei. Lauulu vali "Matrix" fautuaina i tagata uma e talitonu o le tausiga ma le tausiga e taua. Afai o oe o se tasi o na, o lea, mulimuli i le fautuaga a tagata faʻapitoa, o le a e maua se sili atu faʻaiuga. O le ufiufi lauulu "Estelle" e le itiiti ifo le aoga nai lo "Matrix". Le mafuaʻaga sili ona taua pe aisea e tatau ona e faʻaogaina se tomai faʻapolofesa o le latou faʻatau atu e aunoa ma le faʻaʻonaʻofua, o loʻo faʻatauina faʻatasi, ma e mafai ona e avea ma le faʻaʻautau oona e fetaui mo lou lauulu. Ae e taua le sailia o le fautuaga a matai i faleoloa poʻo faufautua i faleoloa faʻapitoa. Latou te fesoasoani ia te oe e filifili le mea e sefe mo lou laulu ma fesoasoani i le tausiga o latou. O le faʻaolaina o loʻo filifilia e fuafua ile lanu, tulaga ma le fausaga o lou lauulu, faʻapea foi i luga o le leo manaomia. E taua le mafaufauina o le filifiliga lelei o le taimi o le vali ma isi lauulu mea tausi oloa e mai i le tutusa lava faasologa.

Lauulu-valiina "Estelle"

E le i leva tele, Estel vali, lea na aliali mai i luga o le maketi a Rusia, ua uma ona i ai se faʻailoga maualuga. E vaevaeina i ni vaega se lua: ESTEL PROFESSIONAL (professional) ma ESTEL ST-PETERSBURG (unprofessional).

O lenei vali e sili ona lauiloa i matai, o lea e masani ona faʻaaoga i potu salalau. O lona lanu lanu e ese, ma e mafai e tagata uma ona filifili se lanu mo latou lava. E iai le manogi manaia le vali, umi le umi ma tuʻu lelei i lauulu. Latou te aulelei, susulu ma teuteu lelei. E sili atu le faʻatau mai Estelle vali i fale faʻapitoa faleoloa, pei o lenei tulaga o le a e le maua se pepelo.

O le fulufulu mata "Matrix" e le oi ai le amonia, ae i le taimi lava e tasi o le valiina o aafiaga i se tulaga maualuga. O le tetee, lea e mafai ai ona e seasea vali lou lauulu i taimi uma. Faʻafetai i le vali, ua faʻaliliina ai ma susulu mai uila. Ole maualuga tele o le leai o se manogi ma o le staining faagasologa o le a sili malie. O le "Matrix" faʻaalia foliga eseese o lanu, lea e vali lelei foʻi luga lauulu sinasina.

Kulimi ma mose mo lauulu lanu

Mafaufau ile kulimi poʻo le mousse mo le vali sili atu ona aoga.

Ole kulimi vali lauulu e alofagia lava e tagata atamamai. E fautuaina mo lauulu ma feololo lalelei. Aua le fufuluina lau lauulu aʻo le i faʻaaoga. E vali muamua le vali i aʻa, ona sosoo ai lea ma le umi atoa o le lauulu. Vali taimi tusa o le afa itula. E fufulu ese ile vai, a maeʻa ona fufuluina le laulu ile laupepa faʻapitoa ma mulimuli ane togafitia ile ea malulu. Uma le vali o loʻo faʻaaogaina, e le mafai ona tuʻu atu seʻia oʻo i le isi taimi. Fautuaga: Muamua, fai se suʻega mo lou mataala i vaega o loʻo i totonu o le kulimi.

O le Mousse hair dye o loʻo iloga ona tumau ma aoga. E faigofie ona apalai, e umi le umi, e sefe mo lauulu, ma e le aofia ai le amonia. Vali lanu efuefu lauulu. O lona faʻaopopoga i se fetaui lelei talosaga. O le sogasoga o le foamy, lea e faigofie ai le pisia o faiga, ae tatau ona faʻaaoga ma le faaeteete ina ia le sosolo.

Uma vali uma e fetaui lelei mo fale vali. Mousse e le tele o sui o le faimea tutusa ua faʻamatalaina e sili atu talafeagai mo le faʻaaogaina aiga.

Fofo togafiti

O le pulu lauulu saunia i le fale e le aoga tele, ma o le a le mafai ona suia le lanu i se mea sili atu. Ae o lau laulu e le maua le leaga o le a faia e le faleoloa. Lauulu vali e aunoa ma le amonia o se sili ona lelei meafaigaluega e tausia ai au faʻataʻutaʻu. Na faʻamalieina i latou na maeʻa faʻataʻitaʻi fofo o tagata.

A lelei lauulu vali e faʻavae i luga o fofo tagata e talafeagai mo i latou e manaʻo e faʻafou a latou tupuʻaga lanu, ausia se paolo masani ma nana lauulu lauulu. Latou te le tuʻuina atu se faʻaiuga i le taimi muamua, e masani lava ona e manaʻomia le faia o le faʻatulagaina mo ni nai taimi seʻia oʻo i le taunuʻuga e aliali mai.

Faaaoga fofo togafitiga ile lauulu i le umi atoa ma se omomi pe pulumu. Taofi le vali ia le sili atu ma le 1.5 itula. Ina ua uma ona vali, o le vali fufuluina ese i le mafanafana vai, o le lauulu ua mago i se auala masani (e mafai ona e faʻamago ai i se fulufulu).

Lapatai, chemically curled henna lauulu e le mafai ona vali! Mo lauulu sinasina, e le talafeagai foi. Ma e tatau ona e manatua pe a uma le pisia, e taua le mautinoa o le tausiga tatau. Lauulu e manaʻomia le taulimaina tatau, aua o lenei teuteuga mo soʻo se teine.

Tele teineiti, pe a fesiligia e uiga i le fulufulu mata e sili ona lelei, tali o latou o lo latou fale. Ina ua uma ona taumafai, latou fautuaina o ia i a latou uo.

Lauulu vali: tagata faʻatau iloiloga

O sui o le itupa tutusa i a latou iloiloga o vali ua tusia e faapea ina ua uma le valiina, o latou lauulu na leiloa ai lona susulu, ova ma amata ona paʻu'ū. Ma le tele o isi mea e le lelei. Ae o tagata uma e faʻaauau ona suia le lanu o latou lauulu. Teine e tusia tala lelei i tala faʻa vaʻaia o latou lauulu. Ma avatu isi malologa taua fesoasoani.

Tele fafine ua fautuaina e faʻaaoga ia vali: "Schwartskopf", "Estelle", "Matrix", "Loreal" ma "Garnier". Afai o nei tupe ua uma ona fesoasoani i teineiti, ma talanoa lelei o latou, atonu e ono fetaui ma oe. O le mea taua o le aua nei galo e uiga i le alu. E tatau ona avea ma lau tulafono muamua lenei. Leai se mea e manaʻomia ai le tagofia lelei o le vali lanu.

E le gata i lea, o tamaʻitaʻi i a latou iloiloga e tusi ai, ua latou salamo i le sapasapaia ma taumafai e toe faʻafoʻi o latou lanu. O le mea lea, mafaufau muamua pe e te manaʻomia. Atonu e sili ai le tuʻua o le ituaiga lanu ae aua le faʻataʻitaʻia ma le soifua maloloina o au mea teuteu faʻapitoa.

Ma o le a le lauulu lauulu e sili ona lelei, e le mafai e tamaitai ona fuafua, o lea e filifili e tagata uma lava ia mo i latou lava.

Mo fashionistas

O le mea autu i le 2015 o le a faʻalenatura ma masani i le tino. Le lauulu lauulu lanu e tatau ona avea ma faavae, e mafai ona faʻaalia atili susulu ma sili atu ona satura ma le fesoasoani a tagata fofo poʻo le faʻamamaina laupepa. I le tumutumu o aga o le laulu. Ina ua mavae lena, mafaufau lelei i ata o lanu enaena ma chestnut lanu. Ae e le mafai ona mafaufauina se faʻaaliga e aunoa ma ni lanu uliuli. E tumau lava lona aga masani.

O fea le fulufulu mata e sili ona lelei, e te filifili mo oe lava. Ae e taua le faʻalogo i nisi auala. I le masani ai, o le sili atu lauulu lauulu o le faapolofesa, lea e leai se amonia ma isi mea leaga.

Vailaau Valivali Estel Hair

Ona o le toe manaʻo e toe suia se mea ia te ia lava, o le teine ​​e masani ona alu i le teine ​​fulufulu poʻo supamaketi e "leiloa" mo le itula i le fata i fata ma vali lauulu. O nisi tagata gaosi oloa latou te faʻatauina se taugofie, o isi ua folafola atu se tau-sili, ae o le tau "faʻalili".

Mo i latou e suʻesuʻe, matou te ofoina atu se aotelega o le estel vali. E lauiloa ona o lona lelei uiga i tau averesi.

Vali vaega

Afai e te filifilia le pupuni saʻo, o le taunuuga o le a latalata i le mea e mafai ai ona ufiufi i le palet.

  • O le a se aafiaga o maua ai e le pulupulu lauulu lanu? Faitau le tala ma saili uma ai faʻamatalaga i le taimi nei.
  • Aoao le metotia o bronding - o se onapo nei metotia e le afaina ai le laulu, iinei. Aso nei, o lenei tekonolosi o se sili lelei auala e faʻapipiʻi ai i luga o sitaili.

Palette Uiga

O le paʻo e aofia ai moli faʻaleaganuʻu, chestnut, pogisa, faʻateleina apamemea ma lanu mumu susulu, o loʻo i ai lanu ma le lefulefu lanu.

Ina ia maua le aafiaga o pea vali leo i le leo, tasi le lanu pogisa pe malamalama, e tatau ona e saunia lelei le vali paluga:

  • Tuu faatasi le vali ma le okesene (oxidizing agent) 3% -6%.
  • Faaaoga le paluga i unashed strands: muamua luga o aʻa, ona sosoo ai lea ma le umi atoa.
  • Tu mo 35 minute.

Mo toe fai faailogaina:

  • Galue galuea aʻa ma le lanu lanu ma tuu mo le afa itula.
  • Ona faʻamalamalamaina teisi lulu ia vai ma tufatufa atu le paluga ia latou 'umi atoa.
  • Tu mo le isi 5 i le 10 minute.

Afai e te fuafua e māmā ile 2-3 tone:

  • Tuu faatasi le vali ma le okesene 6% -9%.
  • Tutu i tua mai aʻa o le 2 cm ma tufa le paluga i le umi atoa.
  • Faʻaaoga le totoe 2 cm i le aʻa.
  • Faatali 35 minute.

O loʻo i ai le palette i Estelle Deluxe mo lauulu sinasina. E lelei o ia ile vali ma le faaeteete i luga o lauulu sinasina. Afai o le "siliva" o ufiufi lona ulu mo le afa pe sili atu, e fautuaina e le au lalaga laʻau faʻaopopo isi faʻasologa numera: 7/00 ma 8/00. E tatau ona faʻafefiloi ma le iva pasene faʻatonutonuina sui i se fua faatatau o le 1: 1.

E mo ai?

O le "Estelle Deluxe" e le gata i vali paʻepaʻe lelei, ae o le a latou fiafia ia i latou e filifili e suia o latou lauulu lanu e uliuli, pe, faʻapea, faamalamalamaina i latou. Le ituaiga o paleti tatala lautele lautele mo le filifilia "lau oe" leo.
Faʻafetai i le tino mafiafia, o le faʻavae e faigofie ona faʻaaoga. E le salalau, sosolo loloto ma vali tutusa lauulu lauulu.

Estelle Deluxe ua fuafuaina mo polofesa pale. I le afifi e mafai ona e mauaina naʻo se vali ma le aofaʻi o 60 ml, ma o le faʻaosolaina sui sooupu poʻo se tagata faʻagaioia (o se sui faʻatonu o vaega laʻititi gaioiga) o le a tatau ona faʻatau ese.
O le valivala mea ua fefiloi ma le De Luxe oxygenates 3%, 6%, 9% i le 1: 1 ratio ma le De Luxe activator 1.5% i le 1: 2 ratio.

Vala o le fatuga

Ina ia puipuia curls ma faʻalelei atili le pupula o le lanu, o le vali e aofia ai:

  • Chitosan
    fesoasoani e taofi le susū i manoa.
  • Chastnut upu sii
    faaosofia le tuputupu ae ma puipuia le susu.
  • Vitamini complex
    evens fafo o le fausaga, e faia ai manoa vaivai ma susulu.

Le faʻataʻitaʻiga fulufulu faʻapitoa Estel

O le paleni le fuafuaina a Estel e tusa ma le 190 tone. Ua vaevaeina i ni vaega se lima: Celebrity, Love, Only, Solo ma Estel Color.

  • O le paleti a Estel Celebrity e 20 ona ata. Ammonia-saoloto vali, lanu lanu i le leo.
  • O le vaega o le Alofa e aofia ai 44 tone, ua fufulu ese mo 6-8 taimi. E fetaui lelei mo i latou e manaʻo e taumafai se paolo fou.
  • Naʻo aofia 52 potu. O loʻo iai i totonu o le pusa se mea faʻapitoa faʻapitoa foliga.
  • Solo e aofia ai ma 49 uila paʻu.
  • Valivali - tumau le okesene okaina vali. O le tuʻufaʻatasiga e aofia ai se faʻapitoa pulu mo le faʻamau o lanu. O le palette e aofia ai 25 shades.

Estel Tagata lauiloa:

Estel Alofa Mamalu Palet:

Palette Estelle Alofa Nuʻu:

Estel Naʻo Valivali Palette:

Estelle palette Naʻo Valivali Naturals:

Estel Solo Valivali Palette:

Palette Estelle Solo Ton:

Palette Estelle Solo eseesega:

Palette Estelle Valivali:

Le aoga o le pisia i le fale

E le o tagata uma e faʻaoga mo le teuteuina o laulu. E toatele fafine o loʻo faataʻitaʻi pea vali fale. Nana lauulu sinasina pe sui le lanu muamua i se tasi pe lua ni leo, ioe, oe mafai i le fale. Afai e te manaʻo e suia radically le ata, ia e sili atu ona faʻatuatuaina se tomai faapolofesa.

E i ai ni nai lelei o fale fale, ae mo nisi atonu latou liliu mai e taua:

  • Sefe le tupe.
  • Suia le ata i soʻo se taimi talafeagai.

Le leaga o lauulu lanu i le fale e mafai ona mafaufauina:

  • Le faigata i le filifilia o se paolo talafeagai mai o latou tele ituaiga.
  • Sese i le staining faagasologa, e taitai atu i taunuuga le maalofia.
  • Valivali faasaʻo ae le muamua 2 vaiaso.
  • O le le gaoia o le faiga.

Ina ia maua se aafiaga e sili atu lona faʻaletonu nai lo le salonona, e tatau ona e mulimuli manino i tulafono faigofie:

  • Ia e mautinoa e faitau le faʻatonuga ma matua tausisi iai. E ono foliga mai i nisi o le faʻamatalaga oi latou e tutusa, ma le tele o aafiaga o fale valiina mautinoa se taunuʻuga sili. Ae e mafai ona eseese auiliiliga o taualumaga, pe a na o ona o aso nei tekinolosi faaitiitia staining taimi.
  • E fautuaina e fufulu lou lauulu i le lauulu i le sili atu i le 24 itula ae leʻi puluʻi ae le i vave le 48 itula. E ui lava o le usitaʻia o lenei tulafono e matua faigata lava, e faʻatagaina oe ona taofia le lanu umi.
  • Faʻaaoga loa le conditioner pe a maeʻa le faʻagasologa. E fesoasoani e faʻamau i le lanu o se lanu fou ma puipuia lona pala.
  • O le faʻavae e muamua faʻamau i aʻa, ona tufatufa lea i luga o latou umi atoa.
  • Aua le tuua le vali i luga o le ulu mo le umi nai lo le faʻaalia i faʻatonuga.
  • Aua le fefiloi ese lanu.

Faigofie o faaaoga

Ae e te leʻi faia vali, e tatau ona e faia se suʻega alergi. Ina ia faia lea mea, faʻapipiʻi sina laʻititi valivali i le tulilima punoua mo le 45 minute ma fufulu. Afai e le aliali mai se afaina i le lua aso, e mafai ona e vali.

Mo le tumau valiina o lauulu i le 15 cm le umi, tasi le laupepa vali ua lava - 60 g.

Tatou te o atu i le taualumaga:

  • Faafefiloi 1 vaega kulimi-vali ma 1 vaega okesene i non-metallic ipu.
  • I le vaeluaina o laina eseese, matou te vaevaeina le lauulu i ni vaega tutusa se fa.
  • Tatou mimilo vaega taʻitasi i le fusipaʻu ma toe faʻatuʻu i se fulufulu laʻau.
  • Faaaoga se moisturizer i vaega o le tino i luga o le tuputupu ae o manoa.
  • Sa matou faamaulu totigilima.
  • Muamua, o le paluga e faatatau i aʻa, ona tufatufa lea i lauulu uma. I lenei faʻavae, o loʻo matou galulue i vaega uma e fa.
  • Ma e tatau ona e mimilo i latou i se faaputuga ma afifi lou ulu i le solo.
  • Na matou tuua le vali mo 35 minute, a maeʻa ona matou fufuluina ma le faaeteete manoa ma apalai le pulu.

Mo le mauaina o le faʻamoemoeina taunuʻuga, aemaise pe a fai e te filifilia ni lanu mai le "Estelle" lanu paʻu mo lauulu sinasina poʻo le blond, e tatau ona mafaufau lelei mea moni:

  • O uila moli e matua matala tele, o lea latou te faʻamalo ma taofi soʻo se pigment, ma o le lanu e tutusa ma i luga o le afifi,
  • O tagata pogisa ei ai le mafiafia o le fausaga, o lea o le faʻaiuga mulimuli o le a sili atu ona tumu i le loloto ma loloto.

I le aotelega, e mafai ona tatou fai atu na "Estelle" vali uma mo le faʻaaoga faʻapitoa ma mo fale. O le filifiliga e faia ai le gaioiga o lau mea lea.

A iai sou taimi ma manaʻo e sefe, vali ou lauulu i le fale. Afai e te manaʻo i se mea e le masani ai pe e te le fia maua i se palapala - faʻafesoʻotaʻi se mea faʻapitoa.

Oloa o le faʻailoga a Estelle:

  • Maua le maualuga lanu saoasaoa,
  • Atoatoa ati luga lauulu lauulu
  • Faigofie e faʻaaoga
  • Tamaoaiga e faaaoga,
  • Faʻatatau i le vaega ogatotonu o tau.

O le mea le lelei autu e tatau ona saʻo ona filifili ma faʻatau ese le sui soʻona faʻatatau.