Lauiloa

Lima mafuaʻaga e fai ai se lauulu o Aurora

O le tamaʻitaʻi feusuaʻi o loʻo tauivi mo le lelei, ma faʻaalia ni auala fou e foliga matagofie ai. O le fulufulu lauulu o le maualuga sili lea o ata. Mafaufau i aurora laei e foliga mai, lea na lauiloa i 80s o le seneturi talu ai. O lenei filifiliga mo lauulu foliga stylists mafaufau tele lauiloa.

O mea ia e i lalo o le a taʻu atu ai ia te oe e uiga i mea lelei a Aurora, o faʻaletonu, le eseese ituaiga o sitaili. O le a matou taulaʻi atu i le le masani ai o fulufulu mo tamaʻitaʻi e feololo lona laulu.

O le a le foliga foliga 'a Aurora?

O le mataupu o lauulu lauulu o le tipiina o pupuni pupuʻu i luga o le ulu, o mea totoe o lo o tumau pea uumi, fofoina, o le aafiaga o se vailauga ua maua. O le lauulu ave i luga o le tele, density.

I le taimi muamua, o se ituaiga sitaili na o tagata e fai ma sui o faʻalapotopotoga e le masani ai. O Rock sa lauiloa i 80s, o le tele o taimi, e leʻi iloa e le autalavou se mea e faʻaigoa ai le lauulu laʻau.

Ole taimi nei, e tele fesuisuiai o Aurora; tamaʻitaʻi o galuega eseese ma tausaga e ofuina. E le pei o eeʻe, e le faʻamanatuina i ai ni ili o fusi papa. Oe mafai ona fatuina se tamaʻitaʻi faʻalelei, ata faʻapitoa, ae i le taimi lava e tasi e maua ai le fatufatuga, matagofie. O nei mea lelei uma ua latou taofiofi ile laulu ile tele o tausaga ile pito i luga ole lauiloa o teine ​​ma fafine.

O le a le lauulu lanu e fetaui ma fulufulu mata? E i ai a matou tali!

Vaavaai mo filifiliga mo tamaloa 'oti uumi pipiʻi ma malumalu ua tipi i lenei tusitusiga.

Vaega o filifiliga

O lauulu e toetoe lava a lautele, talafeagai mo tamaʻitaʻi o soo se matua. I le taimi o le matua, o le aurora fausia se foliga matagofie ma alualu i luma. Matutua matutua ma le fesoasoani a se isi tusi, laina manino nana ai ni faaletonu laiti i luga o le paʻu o le foliga, avea ma talavou i le lua tausaga.

O le lauulu lauulu e toetoe lava a lautele, e tele fesuiaiga, e fesoasoani e filifili se sitaili mo soʻo se ituaiga foliga. O polofesa faʻataʻitaʻiga e masani ona fautuaina Aurora i tamaʻitaʻi e iai na faʻamatalaga:

  • ei ai paʻepaʻe e manifinifi. O fulufulu o le a faʻaopopo le voluma, aveese le tipi pito, amata le faʻagasologa o lauulu tuputupu ae,
  • lauulu sao. I luga o se lauulu lauulu laulu, e fulufulu lau laulu, taʻoto sese,
  • oval, tafatolu, sikuea foliga foliga. Faatasi ai ma le fesoasoani a se lauulu lauulu, o le le talafeagai o le oval o foliga o le a mou atu, o foliga o le a avea malie, feminina,
  • Aurora sili ona lelei ona foliga mai.

Faigofie foliga mai: aurora tipiina luga o laulu lauulu (38 ata)

O aga masani i aso nei ua faʻateleina le toe faʻaaogaina o ata mo latou faʻavae. E leai se mea e faʻataʻitaʻia ai ile laʻeiʻulu ole laulu: O le tele o sitaili teuteu o faʻataʻitaʻiga ole umiaina galo. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tutasi ma aulelei o lauulu Aurora mo lauulu laulu e patino ia i latou.

Aurora - mo teineiti e iai le vevesi

Aurora - amata mai ile 80s

I le amataga, le laʻau a Aurora na avea ma ituaiga o asiasiga pepa o le disco style, lea na mauaina le lautele lauiloa i le 80s o le XX seneturi. E saʻo lava, soʻona faʻaolamaina ma sina le fia faʻaaloalo, o mea e fiafia iai le au faʻafiafia e tipiina o latou lauulu. Na faasolosolo malie lava, na vaetamaina e le au fiafia le laulu mai o latou tupua, ma salalau atu i lautele.

Aurora o le sili sili ona atoatoa lea. E faigofie ona ia faʻatulaga i soʻo se sitaili, ova ma foliga foliga. Ae peitai, o le ae le foliga "pei o isi tagata uma" ma ia: i le isi itu, o se fulufulu laulu o le a fesoasoani e fausia se tulaga ese foliga, fuafua i le umi na e filifilia.

I totonu o le ata - le teuteuga o filifiliga a le Aurora lauulu 'ulu i le 80s

Lauulu foliga

O nei aso, ua le mafai ai e polofesa uma ona atiaʻe se Aurora saʻo lelei. O le mea lea, aua le paie ma fesili i le taulaitu e faʻaali galuega ua maeʻa maeʻa. Foi, ia saunia mo le mea moni o le filifilia lauulu laʻititi e faʻataʻitaʻiga, o lea o le tau o ana foafoaga e mafai ona fai sina maualuga.

Aurora ua iloga e ala i mea nei:

  • mea tatau (faiga e mafai ona sili ona eseese)
  • tele maliega alu ifo tulaga,
  • “Roundness” i lugapei o se pulou malu
  • le mafai ona fausia i luga o soʻo o soʻo se umi.

Soo se pa e mafai, ae tatau!

E mafai ona e faia se fulufulu foliga manaia luga toetoe lava i soʻo se lauulu. O le a foliga sili atu le lelei i luga o le lurus pe laʻititi momoe eseʻese. O le latou umi e mafai ona fesuisuiai tele, ae ia saunia: aurora 'oti i luga o le laulu uumi o le a manaʻomia le ositaulagaina o latou laupepa tele.

Taua!
Ole vavave e mafai ai e teineiti ma soʻo se foliga ona filifili lenei lauulu.
Lapataiga o le a le puipuia na o tamaitai talavou mumusu: e tatau ona latou gauai atu i se auala umi e aloese ai mai le faʻaopopo faateleina i foliga.

E fautuaina faʻapitoa e “taumafai” Aurora mo teine ​​e ese lo latou laulu

  • atamai
  • faʻatonu
  • faamalū.

Lauulu manifinifi lauulu - o le mea sili e lelei mo se fulufulu fulufulu!

Lekiti puʻupuʻu loka i luga o le pale ma maitau faʻasolosolo suiga o le a fesoasoani ia te oe galo e uiga i le leai o le tele ma vaʻaia vaʻaia le lauulu mafiafia. Faʻafetai i le fausiaina saʻo, e te le tau faʻaaluina le taimi faʻataʻitaʻia: o le lauulu laʻititi o le a saʻo "taʻoto" i lalo pe a maeʻa ona fufuluina lou lauulu.

Faʻasologa e le, pe afai ...

O loʻo i ai se vaega o teineiti e tatau ona lafoa 'ulu laʻau solo.

E aofia ai tagata e ona:

E le fautuaina foʻi ona e vaʻaia lenei lava lauulu mo i latou e le fiafia e asiasi soo i le fale lalelei. O le mea moni o le Aurora e manaʻomia ni faʻafouga masani: ona o le a foliga vaʻaia faʻalelei ma faigofie i sitaili ma se tasi lauulu e tasi.

Fesuiaiga mo eseese umi

E pei ona uma ona faʻailoaina mai, o se lauulu mai le 80's e fetaui lelei ma uʻu o soʻo se umi. Peitai, i mataupu taʻitasi, e mafai ona tuʻuina atu i ni auala eseese. O le mea lena o le a faʻatagaina ai teine ​​e toʻalua ma Aurora e le tutusa.

Aulelei filifiliga mo pupuu umi

Haircut Talafaasolopito

Aurora e faatatau i lauulu laei lalagaina. Na ia faaali i le 80s o le seneturi talu ai i Italia. O se lauulu 'ulu e faia i luga o lauulu o soʻo se umi, ae tele lava i luga o feololo curls. O le vaega taua o le Aurora e taʻua o le tele-vaega.

Le suiga i le va o tulaga e manino, tusa lava ma le maai. I le pito i luga, latou te faia se "pulou" o motumotu e faʻapuʻupuʻu, ma siʻisiʻilaʻalo maualalo ua vili. O se taunuuga, o le pito i luga o lauulu maua le matagofie ma aa tele. Aurora lauulu lauulu e masani ona faia i le pa. O le faʻamatalaga masani o loʻo i foliga o se solofanua. Ae e mafai ona e filifilia se mea e sili atu ona fetaui ma ou foliga: saeia, saʻo, asymmetric, ma isi.

I le auala. Masini lauulu e le o se le faʻailoga mo Aurora. A e le mafai ona faʻailoaina atu le aulelei o le laulu o lauulu laʻititi faʻaalu (mo se faʻataʻitaʻiga, a maeʻa le chemistry - perms).

O ai e talafeagai mo

O lenei fulufulu lauulu e mafai ona filifilia ma le saogalemu e tamaitai o tausaga eseese. O tina matutua e fiafia i le laulu e sili ona lauiloa a Italia, ona e fesoasoani ia i latou e maumau ai ni nai tausaga ma nana nai faaletonu laiti: maanuminumi, lanu, ma faʻasaʻo ai foliga o foliga. Mo teineiti, "Aurora" o se auala e faʻaalia ai latou lava le lototele ma le le fefe, aemaise lava pe afai o ni laina o lanu susulu e faʻaopoopo i le teuteuga o laʻau.


Aurora ma 'ie

O le lauulu 'aina e lautele, ae peitai e luluina laʻau faufautua, lea o le a fesoasoani ia te oe filifili le sili sili lauulu lauulu filifiliga, i le mafaufauina o le foliga o foliga ma le umi o le curls:

  1. O tamaʻitaʻi taʻalo fagafulu e manaʻomia se tulaga maoaʻe i le pale. Ile tuʻufaʻatasiga male puʻupuʻu puʻupuʻu ma le mea e masaʻa ai i le auvae, ole a fai ai lenei auala e vaʻaia ai foliga. E faʻapea foi i lenei tulaga, e le manaʻomia le faia o se selu mo lauulu puʻupuʻu.
  2. Afai o le mata e faʻataula (i foliga foliga tutusa o se sikuea, tafatafa i totonu poʻo tafatolu), ona loka maligi mafiafia i le eria o alafau ma alafau o le a faia ia faʻatusatusa.
  3. Tagata e ona se laumata foliga o le a fetaui i soʻo se lauulu filifiliga.
  4. O 'oti ulu foliga lelei i teineiti ma le laulu saʻo ma le ulu. I le mea muamua, o le lauulu maua le tele o faʻaopopo ma faʻaupuga fou, i le lona lua - faigofie selu, aua o se vaega puʻupuʻu ma foliga laʻititi e le mautonu.
  5. Toa, vaivai pe faigata ma mafiafia - o le lauulu fulufulu foliga lelei i luga o soʻo se ituaiga.
  6. O le umi o le laulu lauulu e sili ona lelei mo Aurora. E mafai foi ona e faia se lauulu e aunoa ma se patua. O le "pulou" faʻatagaina e tipiina ina ia faʻalauiloa pe tuʻu faʻatasi ma le tele o le lauulu.
  7. O 'oti i luga o uumi' uʻumi - o le mafai ona tuʻuina le tele i le lauulu ma tausia lona umi. Ae i le taimi e tasi e tatau ona e faʻamavae atu i se vaega taua o le curls e fai ai se "pulou".
  8. I luga o le pulu puʻupuʻu, o se laulu e teu ai fulufulu foliga foliga sili ona manaia ma tele. Ae ui i lea, o le Aurora i luga o nei manoa e le talafeagai mo tagata e ona foliga foliga.


Aurora ma se pa mimigi

Lapataiga! Curls o soʻo se umi e le tau manaʻomia le sitaili, pe a fai e le aliʻi faia lana galuega e aunoa ma le sao, ma matauina nuances o le Aurora metotia.

Filifiliga numera 1: puʻupuʻu

I lenei tulaga, o le sitaili o lauulu e fuafua i foliga foliga ma le avanoa umi. Mo se faʻataʻitaʻiga, ma pupuʻu puʻupuʻu, e fautuaina e stylists taulaʻi ile vaega ole pale, ma maua ai se isi faʻapipiʻi. O lenei vaʻaiga umi ona vaʻai i luga o foliga, ma le ata atoa e malulu ona o le lapotopoto o le laulu lauulu atoa.

  • "Fulu" ua sau mai i tua o le ulu i se vavae (le ua o le a sili matagofie, umi ma manifinifi),
  • e mafai ona faʻamamafaina ponaivi uila e ala i le faʻapipiʻi ni nai manoa i luga oi latou
  • e mafai ona faʻaopopo i le uumi foliga "voluma", faʻateleina le laa i luga o itu.

Faʻailoaina i le "saeia" iʻuga - o se avanoa sili e faʻaalia ai lo latou fouvale

'Aui e manaʻomia faʻapitoa manatu, ona i luga o pupuʻu pipiʻi masani ona avea ma mea autu.

Aurora faʻatagaina oe e faʻataʻitaʻi i soʻo se auala e mafai ai i lenei itu, filifili:

  • puʻupuʻu
  • Farani
  • faʻapea
  • manogi
  • faaumiumi filifiliga.

Gauai atu!
E le faʻapea e le manaʻomia i le faʻaonapo nei faʻamatalaga o le a faʻateleina paʻepaʻe ai lauulu.
O le a ia avatua se lauulu foliga masani.

Filifiliga numera 2: auala

Toeititi a o se masani ma ni pati asymmetric - o se filifiliga mo le toa!

Aurora hairstyle mo lauulu laulu e mafai ona suia matua lou ata.

O fugalaʻau foliga foliga o le a aumaia i le ata:

I le taimi lava lea e tasi, versatility ma le faigofie o faʻapipiʻi o le a le alu i se mea.

O avanoa mo lauulu e avanoa i le tele o auala.

O suiga sili ona lauiloa o:

  • aufaʻafa 'umi ma "apefai" i lalo ifo o le auvae,
  • pa asymmetric ma se tamaʻi tusi i luga o le pale,
  • le maualuga lauulu lauulu i se laei puʻupuʻu (i mata o mata pe teisi ane foi).

Eseese filifiliga mo le tasi lauulu e tasi

Filifiliga numera 3: umi

I soo se tulaga, uumi uumi e le tatau ona avea ma faalavelave i lou faanaunauga e mulimuli i faiga faaonaponei! E le gata i lea, o le Aurora e tele vailaʻau fua e le manaʻomia ai le tetea ma faʻasolosolo manoa.

O le fofo aoga mo umi uumi

Ae ui i lea, o le Aurora hairstyle mo laulu uumi e le mafai ona faia ni gaioiga mo faʻataʻitaʻiga.

O se filifiliga lelei mo ia o le masani faatino faatinoga, lea e iloga e:

  • siliga lamolemole
  • manino mataituina o le "pulou" alu ifo mai le pito i luga o le ulu,
  • uumi mama taulima i totonu.

Mo se fesuiaiga, fautua ile stylist e faʻaopopo se lauulu laʻau.

Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e aumaia le amataga ma:

  • fetaui
  • fulu o le tagata
  • sili atu lamolemole fautuaga, ma isi.

Faʻailoa sili laʻasaga o lauulu!

Fai togafiti

Faapipii Aurora ma ou lima e le faigata. Ma le isi, o se teuteuina lelei lauulu e atoatoa mo le tele o laulu.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o lau laulelei foliga e vase lalo:

  • filifiliga i aso uma mai le 80s,
  • faiga teuteu alofa
  • uumi retro.

  1. Fufulu lau lauulu, faʻamago sina mea i se solo ma faʻapipiʻi i luga o aʻa o le mousse mo le aofaʻi.
  2. Faatasi ai ma le fesoasoani a se fulufulu mafanafana lauulu ma lima, "fasi" ia curls i le pito i luga o le ulu.
  3. Faalu sina mea laʻititi o le auvae. Tuu i luma pe toe tuu i tua, togi e le le vaaia.
  1. I nai laupepa susu, faʻapipiʻi sina tioata vai mama: o le a faʻafaigofie ona selu, faʻaopopo le susulu i le laulu o lauulu ma atili ai ona faʻamalosia manoa.
  2. A faʻamamago, faʻaoga toso uʻamea i le vilivili o pito i totonu pe i totonu. Totogi faapitoa i le au: e tatau ona liliu ese matagofie.
  3. Faʻaopopo le faʻaiuga ma le varnish.
  1. Selu ma le faaeteete le lauulu.
  2. Vavaeina i sone. Tuu faatasi taʻitasi teisi i aʻa.
  3. Faovilivili curls ma curlers. O le lapoa e mafai ona matua tele pe laiti.
  4. Ufiufi i se sikafu, vevela i se lauulu fulufulu ma tuu malulu.
  5. Aveese le curlers, faʻaitiiti laititi le curls maua mai i ou lima.
  6. Loka le faʻaiuga.

O le lavelave o afiafi faiga e faʻalagolago i na o ou mafaufauga

Lima mafuaʻaga e fai ai se lauulu o Aurora

O lenei fulufulu lauulu ma se igoa faʻamanatu o se tasi lea e sili ona lauiloa i lenei tausaga. I le mamao 80s, na ofuina e Hollywood fetu. Ona mou atu lea i tua, ae sa leʻi paʻu ese foi lona le masani. Ma o le tausaga lenei na ia toe tu i le tulaga muamua i totonu o tamaitai hairstyles. Ma o le mea lilo i lona alualu i luma o le, i teine ​​uma, lenei laei lauulu foliga fou. Na te le manaʻomia le faaeteeteina sitaili, aua o curls lava latou e fetaui lelei faʻafetai faʻafetai i manifinifi faaeteete. E manaʻomia tomai faʻapitoa mai le pulu faʻataʻuluʻulu, aua e i ai iʻuga o 'eseʻese uumi, oʻu sae, faʻailoga ma ni apefai.

O le Hairstyle o loʻo faʻamamafaina ai le taʻitoʻatasi ma uiga o lona fafine pule

Ua saeia mata o loimata. Mo lenei, o sui o le autalavou subcultures alofa ia te ia. Lea laʻa papa ma pop pop, punikiki tipi. Tele filifili tagata lauiloa Rusia ma fafo ese na filifilia se lauulu. O se filifiliga faapena e molimau ile tofo lelei ma le mataina lagona ole sitaili.

O le a le ituaiga mata e talafeagai ai lenei laulu mo

E faigofie ona taʻu atu poo ai e le fetaui. O le lauulu o le Aurora mo le laulu 'eseʻese e le o atu i fafine e iai foliga lapoʻa ma le mamafa o le auvae sikuea.

Lauulu laʻasaga Aurora mo lauulu pupuu foliga foliga sili ona lelei pe a fai o teineiti e saʻo pe laʻititi le curly curls. Uiga lauulu, o le a ia faʻaopopoina le tele o le voluma.

"Aurora" e talafeagai mo matagofie o soʻo se matua. Na te toe aumaia le taimi. Ina ia faia ni nai tausaga, stylists fautuaina e faʻateleina le aofaʻi o lauulu i le pito i luga o le ulu, ma tuua laina faʻamatalaina manino latalata i foliga.

O lenei lauulu 'ulu o le a avea ai oe ma tagata faʻapitoa, e le pei o isi. O le a ia foliga matagofie pea e tusa lava pe leai se sitaili. Afai o iai sau polu sasaʻo, ona avea lea e Aurora ma foliga matagofie pe a maeʻa ona selu. O le faia o ia laʻei lauulu e sili atu lona lalelei, e mafai naʻo le fesoasoani o le faʻauluulu atu ai, faʻalauiloa ai nisi laina.

E atoatoa o ia mo teine ​​talavou

Faʻafefea ona vaʻai i uʻu o le umi

I totonu o lea Aurora, o laina sili ona umi e oʻo i le tauau o le laina, ma o le vaega autu o lauulu tumau i le pito i luga. O le ulu o Aurora i luga o le lauulu laʻau e fetaui i tagata uma. E foliga totoa ma fiafia. E alu aulelei aulelei o ia.

Aurora vaʻaia vaʻaia le ova o le mata ma nana faʻapitoa nana le sili atu lapotopoto

Le lelei ma mea e le atoatoa

O laʻua uma lauulu e iai o latou lelei ma vaivaiga, ae e te leʻi asia fale lalelei, e tatau ona e mafaufau i mea e lelei ma leaga ai. Lelei o aurora haircuts:

  • seevae tipi-puʻupuʻu i le palealii, o le cascade faʻatagaina oe e tuʻuina atu i lauulu laupepa tele, ia vaʻaia atili le mafiafia. Manoa e pei o laina ona o le faʻailoaina o laina e eseese le umi o le tasi i le isi.
  • e faigofie le tausiga o le fulufulu, oe le manaʻomia le tele o le taimi i luga o laʻei i aso uma, naʻo le fufuluina o lou lauulu, feula le faʻamago ma se fulufulu tagata,
  • eseese o ata. O le lauulu e faigofie ona sitaili, e mafai ona faigofie ona pikiina ni manoa i le ofisa, faia le faʻamamala faʻamama, e i ai filifiliga mo lalagaina. O le lauulu e lautele, e fetaui lelei ma soʻo se ituaiga lavalava
  • Lelei sili ile curls o se umi.

Vaʻavaʻai i le manaia o manatu o le aulelei mautu tamaʻai mo se tama tama.

Faʻafefea ona tipiʻesega oe lava? O le tali o loʻo i lenei itulau.

At http://jvolosy.com/uhod/vitaminy/alfavit.html aoao e uiga i aoga aoga o le Vitamin Alphabet Classic mo lauulu.

E tele mea aoga a Aurora, ae i totonu o le paʻu o le meli, ua i ai le felelei i le suauu.

  • Aurora faʻatusalia e le fetaui fafine ma loka loka. Na ia foliga le masani ai, o le suiga i le va o lauulu o eseese uumi e le o vaaia. Afai o oe lava e filifili e tipi lou lauulu i lenei sitaili, ona sauni lea mo le mea moni o aso uma e tatau ona e faʻatulagaina lau curls, faʻaputu faʻaeteete le lauulu. Mo se faʻaiuga lelei, saili se fesoasoani a se fomaʻi faʻapitoa,
  • e le talafeagai mo teine, fafine ma foliga lapotopoto. E le tatau ona filifilia lenei sitaili mo teine ​​puʻupuʻu. O le tele voluma o le a faʻaleagaina ai le ata atoa, e atili ai ona e nofo.

Masalo o mea uma nei a le le atoatoa o se lauulu. I le tele o tulaga, o le aurora atonu e le talafeagai ona o uiga taʻitoʻatasi o le itupa tutusa. I isi tulaga, o se suiga o foliga lelei o le a aoga, e sili ai lou matagofie.

Faʻamatalaga faʻatino

Stylists fautuaina le tipiina o lauulu i fale lalelei, talitonuina na o tagata tomai faapitoa. O le auala mo le faʻatinoina o Aurora e fai si faigata, o se tagata e leʻi sauni e le mafai ona atoatoa se lauulu e tipiina faʻatasi. E mafai ona faʻataʻitaʻi faʻataʻitaʻi, ae o le iʻuga atonu e le fiafia ai oe. Leai se tasi e manaʻo e nana se faʻataʻitaʻiga le manuia i lalo o le pulou mo le itiiti ifo i le lua masina.

Laʻasaga i lea laasaga faʻatonuga mo le faʻatinoina o aurora haircuts:

  • Fufulu lou lauulu, faʻamamago ia manoa, tuu i latou teisi susu. Manatua o laʻei susu e fai sina umi nai loʻo matutu.
  • Muamua, ia iloa le umi o manoa, faʻailoga. Amata se lauulu 'ulu ma ni manoa, tuʻu le tasi pule, faʻataʻatasi uma isi ma ia.
  • Fai se vaeluaga ma le fesoasoani a se fulufulu ma le pito pito. Vavae atoa le ulu o le lauulu i vaega e fa (parietal, occipital, lua temporal).
  • Amata i le parietal sone, tui le malologa ina ia le faʻalavelave. Vavaeese se tamaʻi manoa se tasi, toso faʻataʻatitia i le ulu, oti ese, fai tutusa ma isi curls mai lenei sone.
  • Faaaoga le "loka e loka" auala, vavae ese tui laiti o lauulu, oti le lauulu. Taulaʻi atu ile laina o le pule.
  • Alu i sone faaletino. Taulaʻi atu i taʻavale pulea, e tatau ona o faatasi ma apefai i tafatafa o malumalu.
  • E tusa ai ma le mataupu faavae lava lea, tipi ia curls i luga o le occipital eria.
  • E mafai ona e faʻamaonia le saʻo o togafiti e ala i le aoina uma o laulu i se fala i luga o le pale, pe a fai o le curls foliga mai o le uumi o lona umi, o lona uiga o lau galuega e le o le aoga.
  • I le faaiuga o le togafiti, selu le lauulu, fai se fringing, bangs pei e manaʻo ai.
  • Faʻamago fulufulu, taʻoto pei o lou manaʻo.

Ua maeʻa saunia le galuega faʻapipiʻi o laʻei o fulufulu laʻau, fiafia i le iʻuga!

Styling filifiliga

Ile maeʻa ona faia ose sela, e tatau ona e faʻaeteete ile sitaili laʻasaga. O le Aurora haircut e maua ai e lona tagata le avanoa e alu i fafo i aso uma i se ata fou. Lalo o le sili ona manaia lauulu lauulu manatu e aoga mo taimi uma:

  • sulugatiti fetaui lelei. O lenei i le pito i luga o lauiloa lauiloa o loʻo teuteuina ma sili ona lalelei, malie manoa. Faatasi ai ma le fesoasoani a se uʻamea faasaʻo ia curls, faasaʻoina le taunuuga ma se laititi o varnish. Aʻo leʻi vevela togafitiga, ia mautinoa e faʻaoga le puipuiga vevela ile lauulu,
  • filifiliga i aso uma. O taeao uma ae le i alu e galue, e le tele se taimi o le inisitituti mo le aulelei o teuga. Manaʻomia le saoasaoa ma le manaia lauulu. Ina ia faia lea mea, oomiina se laupepa laitiiti i luga o lou alofilima, tutusa tutusa i luga o lauulu, solo le filo i se fulufulu. Ufiufi uʻu latalata i pipi i totonu, o le aafiaga o le a tumau mo se taimi umi ona o le muamua faʻaaogaina o le foam,
  • 80s sitaili. Lenei vaitaimi ua toe foʻi mai i le masani, o foliga laulu foliga tutusa ma soʻo se ata. I luga o se vai susu, faʻapipiʻi sina vaega itiiti o le pulu, faʻataʻalise lauulu i ou lima, ma faʻamama le paʻu ma se fulufulu.A iai le pa, ona toe sasa lea. Ua sauni se tamaʻitaʻi mai le 80s
  • ata fiafia. I le malamalama o le tutusa aia tatau a alii ma tamaitai, o nisi taimi e te manao i le alofa faʻaaloalo, foliga femoumouai, ea. Aurora haircut e matua faigofie e suia i lalo o ia ituaiga lagona. Ufiufi le ulu atoa o lauulu i tamai curls, matagofie le tuʻu lau pito i luga o le tasi itu, faapipii i fugalaʻau teuteu, latou matua lauiloa i lenei vaitau. Ole isi filifiliga mo mamanuina ile faʻataʻitaʻi - sisina uma manoa ile itu e tasi, faʻamautسی pito, faʻapipiʻi lau pele teuteu. O le laulu 'lauʻeleʻele o le a vave suia oe, o le ae lagona e pei o se tamaitai moni,
  • afiafi teuteuga. I le pito i luga o lauiloa lauiloa o ni puʻupuʻu, malosi lauulu. Sulu ia curls i luga o le pito i luga teisi, mimilo autafa o itu, fesootai faʻaaoga e le vaaia poʻo le aulelei lauulu lauulu i rhinestones / fugalaau. Faasaʻo pito o le lauulu, o se laei umi ma tauau tauau foliga tutusa ma le laulu. E mautinoa o le a maitauina i aso malolo,
  • retro faiga. Ona eseese lipine, mama sa lauiloa. Faʻaaoga tatau oe, e faigofie ona e mauaina i faleoloa faʻapitoa i lauulu. Fai se tamai selu i le pito i luga, 'aui i le itu, faʻamautu ma varnish. Fai se pesila pupula e feteʻenaʻi ma pauu.

Aurora haircut styling manatu i le vitio mulimuli mai:

E faʻafefea e le Aurora haircut foliga ile lauulu pupuu

I se puʻupuʻu lomiga, o lenei fulufulu foliga foliga femininoaʻi ma faia le ata atoa matua malu. Ma afai e te manaʻomia e faʻaopopoina le naunautai, ona mafai ai lea e le matai ona tuua uma le saea i le lauulu. Lauulu laʻasaga Aurora mo lauulu pupuu faʻaopopo curls i le voluma. Tagata e umia lauulu mafiafia, e fautuaina e fai se umi i lalo ifo o tauau.

E faʻafefea Aurora ona vaʻai fulufulu uumi ma niu

O le sili ona manaia lea lauulu lauulu, ae ia faia oe e tatau ona ositaulagaina se vaega taua o le lauulu. O manoa o le a avea faʻaitiiti puʻupuʻu i luga, ma o pito pito i lalo o le a laa ma faʻaitiitia a latou voluma.

O le faʻatinoina o se lauulu 'ulu e manaʻomia ai le tele le tomai ma le taleni mai le matai.

O lona iʻuga, o loʻo e mauaina se laʻei sili ona matagofie o le a faʻamamafa ai lou lalelei, faʻalelei lau laʻei, faʻaopoopo foliga

O le ulu o Aurora i luga o le laulu uumi e foliga lelei e pei o soʻo se laulu. E mafai ona faia e oʻo lava i curls.

Faiga 'oti fafine: faʻamatalaga auiliili

O mea iloga iloga o Aurora:

  • ua ia faʻaʻafa ona mata i laina tafeua
  • pauu uma sikaili agai i lalo i le pito i lalo.

I le faʻataʻitaʻiga "Aurora", na tipiina lelei le maualuga o laupepa i le tino, i lenei tausaga o lenei filifiliga e le o lauiloa

Aurora lauulu tipi o loʻo faia i le faʻasologa i lalo:

  1. Latalata i le foliga fuafuaina o le umi o ulutala muamua. I tulaga faʻaletonu o le itu poʻo le parietal, o soʻotaga o faʻatulagaina tipi 'eseʻese mai itu uma e lua e puleaina le umi. I luga o latou ata tusi laina o lauulu i tafatafa ane o foliga.
  2. Fai se vaevaega e faʻatu ai ma toso ese ni manoa i le pito i tua o le ulu. O le faasolosolo faasolosolo lemu umi mai mai le maualuga pito i lalo i le maualalo. O lauulu e sipi faʻatu i le ulu. Ma uma itu loka faia i fafo, taialaina e laina i luga o malumalu. E aliali ise faʻaiuga lamolemole.
  3. O le iʻuga, latou te faia se laina lamolemole faʻapipii mata, ma teuteu faʻapitoa pito o le lauulu.

Lima mafuaʻaga e fai ai lenei lavalava i le 2017

Oe tatau ona mautinoa filifilia se lauulu Aurora mo oe lava pe a fai:

  • E te mulimuli i le masani.
  • E te le o iloaina ni faʻamatalaga ma e te manaʻoe iloa oe mai isi teine.
  • E i ai lou lauulu sao e le maua se voluma.
  • E te manaʻo e foliga mai i ni nai tausaga laiti.
  • E te le fiafia e faʻaalu le taimi tuʻufua.

O le malosi natura o lenei lauulu 'ulu o le a apili mo tagata e fiafia i faʻataʻitaʻiga. O le manaia o le fulufulu lauulu o le a faʻaalia ai le teine, faʻamamafa lona lalelei.

Aurora lauulu mo le umi lauulu

O le mea lea, afai e te manaʻo i suiga, ona amata lea i lenei susulu lauulu!

Faʻafefea ona filifili le mea tonu

O le sasaina o lauulu e faʻasino i le lautele filifiliga i tulaga e te manaʻo ai suiga, ae leai se taimi poʻo le avanoa e faʻailoa ai le sili ona talafeagai ata. O le sitaili o le a manatua pea ma mananaia.Afai i luga o foliga o fafine matutua e iai ni mea laiti, ona o suiga eseese ma e faigofie ona latou natia.

O sui o le lalelei ma laei e fautua e filifili se laei mo fafine o loʻo iai, i le mea muamua, e i ai ni faʻafitauli matuia i le tulaga lautele o latou laulu, mo se faʻataʻitaʻiga, e tele le vaeluaina o pito pe o le lauulu ua faʻaleagaina e le masani ona valiina. Aurora o le a fesoasoani e faʻateʻesea 'eseʻese curls ma tupu olaola lauulu. E taua le mafaufauina o se lauulu lauulu e fetaui lelei mo na o teineiti e masani lava ona laulu lauulu, aua i luga o le uila uila e le faigofie ma sili ona teuteuina.

Aurora o loʻo faʻaalia lava i sui o le itupa vaivai ma se tafatolu, sikuea ma oval foliga o foliga. O pulenuu sa fesoasoani e nana le leai o ni vaega, faamalulu foliga, faʻaopopo le femininioa i le ata. Stylists fautuaina lalagaina aurora ma 'ie.

Laʻau lauʻeleʻele luga lauulu laʻau - foliga ma ai ua fetaui

A fausia se aurora lauulu lauulu i luga o uumi, e masani ona i ai i le au fai fulufulu le galuega o le vaʻaia faʻaopopo le telega i lauulu, faia ia sili atu lemu tuʻu i lalo. Lea ua aliali mai ai se foliga fiafia ma le malu. A le maua e le teine ​​se faʻateʻa matagofie, ona mafai lea e le matai ona fatuina se aafiaga e faʻaaoga ai ni manoa o eseʻesega.

Ina ia maeʻa le faʻatinoga o lauulu, ua fautuaina le ofuina o se laulu ma se mafiafia pa. O 'auvae e tatau ona pei o se solofanua i se faiga ma ua masaesae pito. I nisi tulaga, o se tui tuʻusaʻo poʻo se faʻateʻa i se faʻasolosolo lomiga atonu e sili atu talafeagai. E taua le filifilia o se avanoa faapena o le a teuteuina ai le teine.

O tagata uma e saʻo ia laʻititi mafiafia ma galugalu ia mafai ona fai ma le saogalemu le Aurora, o le lauulu laulu e foliga tutusa lelei. Le faʻaaogaina o se ala, o nisi foliga foliga faamamafa pe natia.

A faʻataʻamilomilo foliga o le tamaʻitaʻi, e fautuaina ia faʻanofo lelei ia latou i se faʻataʻamilomilo. O le mata i mata o isi e tatau ona faʻaloaloa ai foliga o lē e ona.

A iai se teine ​​tafatolu foliga, ona mafai lea ona e faʻataʻitaʻiina saogalemu i le filifiliga o ituaiga eseese o faʻata. Stylists masani ona mataʻituina lelei pe o le a le lelei o faʻavae taoto i le itu o le auvae ma alafau o le tamaʻitaʻi. A i ai ni faʻaletonu, ona natia lea i se ana i lenei nofoaga.

Mo se sikuea ituaiga o foliga, stylists fautuaina le filifilia o loimata pito i luga o le umi atoa o le lauulu. Afai e i ai ni foliga lapoʻa, i lea auala latou te lalafi filemu.

E le tau popole fua i le tagata ose foliga foliga poʻo a paʻaga e filifili. Talu ai o foliga foliga foliga o le mea masani, e mafai ona e taumafai saogalemu toetoe o soʻo se ata.

Laʻau lauʻeleʻele Aurora i luga o lauulu laititi - o ai e tausia

O le hairstyle mo lauulu laulu e masani lava leai se ese mai foliga tutusa mo umi uumi. O lenei uumi e sili ona talafeagai mo le tipiina, aua o laina o le a foliga sili atu le fealofani ma faigofie. O se lauulu 'ulu e talafeagai mo toetoe o teine ​​uma.

Faatasi ai ma curl curls, e taua lava latou te le lulu tele, talu ai ona e tatau ona faʻasaʻo lou lauulu i taeao uma. I le taimi lava e tasi, o le aurora i se taimi umi e faʻatinoina uma e aunoa ma ni auu. Stylists fautuaina le faataʻitaʻi ma le staining.

I se averesi umi, sitaili o le a foliga sili atu, e le gata i lea, o se laulu lauulu e sili atu faigofie ona tausia. O 'auvae ma le ituaiga o apefai e filifilia taʻitoʻatasi, e fuafua i le foliga mai o le itupa lelei.

Lauulu Aurora mo lauulu puupuu (ata)

Aurora mo uumi pusi o le sili ona lauiloa filifiliga. O lenei laulu 'sulu o le a masani ona lelei ma sili le manaia. Talu mai o le lauulu 'oti e faia i le tele o vaega, o le lauulu foliga mai tele ma mafiafia. Ina ia mafai ona taoto matagofie curls, e te le manaʻomia faʻaopopo nisi taumafaiga, ua lava lena e fufulu ma faʻamago lou lauulu i se fulufulu.

O se fulufulu faapena e talafeagai mo tagata e ona se mata foliga ma tafatolu.Mo teineiti e iai sikuea foliga ma faataamilo foliga, e sili atu le faʻatinoina o se laulu i luga o uumi uumi poʻo lauulu e feololo. Faʻaletonu o foliga vaaia i soo se tulaga e faʻasaʻoina e multilevel strands.

A faia se lauulu mo le pulu puʻupuʻu, e taua le filifilia o se matai lelei, talu ai o le fausiaina o se ata e manaʻomia ai se tomai ma e mafai ona sili atu i le itula. I le faʻamaeʻaina, e fautuaina e le au atamamai le gaoia o lauulu.

O lenei sitaili e masani ona fautuaina mo tamaʻitaʻi i le matua, aua e avatu ai i o latou foliga foliga maʻai tele ma aulelei. Faatasi ai ma faʻataʻitaʻiga i foliga vaaia, e le tatau ona fefefe tamaʻitaʻi talavou, o le lauulu laulu e foliga tutusa matagofie.

O le faʻapipiʻi o laʻau puʻupuʻu e masani ona faia i se mea e teu ai se laʻau a le uʻamea poʻo se mea e fulufulu faʻaaoga faʻamalosi ai se puipuiga. Fuafua i le foliga o le au, e mafai ona e fausiaina sili romantis po o aso uma foliga. Taʻalo ma lanu fesoasoani le taulai atu i le faʻatulagaina o curls, e faʻamamafa ai le latou tele.

Faʻafefea ona fai lou sitaili Aurora: vitio

Aurora lauulu oti e mafai ai ona e faia se tele o fesuiaiga ma le fesoasoani o teuteuga talafeagai. Lea i aso uma oe mafai fausiaina se ata fou, fuafua i le tulaga o le a talafeagai.

O le filifiliga sili ona lauiloa o masani masani lurus curls. Ole puipuiga ole vevela ile aisa ile lauulu, e maeʻa ona faʻasaʻo ma le uʻamea. I le maeʻa, o le lauulu lauulu e faʻaogaina e faʻamautu ma fulufulu.

I le avea ma lauulu laulu mo aso uma, e mafai ona e faʻaogaina se lauulu laʻau faʻamago. O sea faatusa o le a le tele se taimi ma o le a avea ma filifiliga talafeagai mo aso uma tafaoga. Pau le tulaga o lou manaʻomia muamua ona apalai se pefu poʻo se gel mo le faʻailoaina o curls. Sosoʻo mai, ma faʻamago filo i le talosaga a lē e ona, ma tuʻuina atu se laititi pe tele. E le gata i lenei saoasaoa, a o se laei matagofie foi.

Mo le toe faia o le ata mai le 80s, e te manaʻomia foʻi ona faʻaalia le gel poʻo le busa i luga o lauulu mo le faʻatuina o ni manoa. Ina ua mavae le lauulu lauulu, a itiiti tousled i le faamagoina faagasologa. A manaʻomia, e mafai foʻi ona e fufuluina le au i tua ma toe faʻalelei ia i le varnish poʻo le le vaʻaia.

Mo le mauaina o se ata faʻamatagofie, e faʻaogaina le puipuiga vevela i le curls, pe a maeʻa ona faʻaalu ma le faaeteete curls i luga o le uʻamea poʻo curling iron. Iʻuga tatau E mafai ona mimilo manoa o manoa, pe na e mafai ona fau ni curls i luga o le apefai lava. O nisi taimi o lauulu laʻititi e selu i le tasi itu, o isi mea o loʻo totoe e faʻasaʻo i mea e le vaaia. E mafai ona e faʻaopopo lau pele teuteu i lou lauulu, e fetaui lelei ma le leo o ou ofu pe faʻatupuina foi se lagona faʻafiafiaina.

A fausia se afiafi malulu lauulu, o uila i le pale nofoaga e selu sina selu. E tatau ona mimilo manoa pito i lalo. Ma e fesoʻotaʻi e le vaaia, e mafai foi ona faʻaogaina ni laʻau lalelei, mo se faʻataʻitaʻiga, i fugalaʻau poʻo maʻa. O pito o le lauulu e tatau ona faʻasaʻo. E masani lava ua tuʻufaʻatasia lenei sitaili ma ofu talaloa uumi uumi.

E mafai ona faʻaalia le ala masani lea ile faʻaopoopoina o lipine ma fugalaʻau ile laulu. O curls e mafai ona faʻaitiiti faʻataʻamilomilo. O nisi taimi o sina fulufulu laititi lava e faia i le palealii.

O a aoga o se lauulu?

E le tele se taimi ma faigofie e faʻapipiʻiina. Afai e te filifili e te manaʻomia se aurora hairstyle, ona e matua mamafa tele i le filifilia o se fulufulu-stylist, ona e eseʻese eseʻesega, fuafua i lou fausaga oe ma le umi o lou laulu. Le tele o taimi, eseese stylists ma mamanuina filifili le umi talafeagai e fetaui ma le maualuga o le auvae.

I le taimi o faʻapipiʻiina, e te le manaʻomia ni mea faʻaleleia meafaigaluega, pe o se selu pe selu. Pau mea e te manaʻomia o se masani masani mo le malulu sitaili ma se faigofie lapisi pulumu. O le sitaili e sili ona faia e faʻaaogaina ai se fulufulu sela, ma o le faʻagasologa o le a televave vave ma sitaili tutusa.Afai ei ai lau lauulu laʻititi foliga, ona faʻataʻitaʻiina lea o lauulu faʻataʻitaʻiga sili atu faʻatonu, talu ai o loka loka e sili atu faigata ona tausia le talafeagai tatau o lauulu.

Aua nei galo e uiga i le lelei nei vaega o le ofuina o sea laei.

  • Vaʻaia faʻateleina le aofaʻi o manoa.
  • Afai o oe o le pule o manifinifi laʻititi ma seasea tupu, ona foliga lea o lou lauulu sili atu le mafiafia ma olaola.

  • E foliga tutusa lelei i luga o curls uma o le lurus ma curly ituaiga, ma sitaili faigofie faia i luga puʻupuʻu ma umi uumi.
  • O le fulufulu 'lauulu e lautele mo fafine o soʻo se tausaga mai teine ​​talavou i fafine o matua faʻaaloalo.

Manatua a o le i asia lau fulufulu lauulu, e sili atu le lelei o le aumaia o se ata po o ata e te manaʻo e puʻeina, talu ai o le toʻatele e le o folau i igoa o lauulu, ae e faʻalagolago i lona foliga vaʻaia. E toʻatele e taʻua o le Cascade, Ladder poʻo le Italia. O le igoa Aurora e seasea ona seasea ma le lauiloa.

I nisi lio, o loʻo iai se eseʻesega taua i le va o nei igoa uma, mo se faʻataʻitaʻiga, i Aurora, e masani lava ona tuua le wiski, aʻo le italia, a faʻapea, latou te pipiʻi. O se mea taua i le lulu o le a avea ma mamanu o ona auvae, o lea e tatau ona e talanoaina vave nei mea uma ma lau tagata lalelei. I le tuʻufaʻatasia ma se lauulu 'ulu, o puʻupuʻu e foliga e sili ona lelei.

O se filifiliga sili lea mo i latou e fia foliga foliga, lototetele ma manaia.

Manatua o ia e matua filifili lelei i tulaga o sitaili, ma o lea e taua tele le laulu e masani ona laʻuina ma teuteuina ma le faaeteete, a leai, o ou foliga o le a matua faʻaleagaina ma o le a le mafai ona e tumau i se manaia ma sexy i le manuia tutusa. O sea laulu foliga e matua lautele lava ma o le a talafeagai uma i aso uma masani olaga ma i se susulu aso malolo mea na tupu poʻo se pati. Faʻalagolago i le taimi faʻapitoa e mafai ai, oe mafai ona tuʻu i totonu o se tulaga le masani ai, faʻaalu le tele o taumafaiga i luga o lena, pe faʻataʻitaʻi se suiga masani, faʻaalu ai se laititi o taumafaiga ma taimi i luga o luga.

I luga o pupuʻu pupuu

E pei ona uma ona taʻua, i luga o laina puʻupuʻu e foliga e laʻititi talavou, malosi ma faʻaʻoleʻole. Faʻaaoga e faʻaalia ai uiga taʻitoʻatasi, muamua ma le le faʻavae i lau amio. O le tuʻufaʻatasiga i se lauulu laʻau o pito tipi faʻaalu ma se faʻateleina o le aofaʻi i le pito i luga o le ulu o le a faʻaalia ai oe i fafo atu i lau tupulaga.

Pau lava le faʻatapulaʻaina iinei o le faataamilo pe sikuea foliga, pe a fai o oe e ona, ia e sili atu le teena o sea faia, aua o le ofuina o ia laʻei fulufulu o le a taitai atu ai i le mea moni o le a e faia ou foliga foliga sili atu lautele nai lo i ai moni lava. pisinisi.

I luga o lauulu lauulu

E vaʻaia le sili atu le taofiofia ma le faʻapalepale i ia loka, se filifiliga lelei e faʻamamafa ai le ova o ou foliga. I laina laʻau, e mafai ona faʻaaogaina Aurora mo se pati ma mo le alu atu e galue. Curls faataatia e tusa ai ma le mataupu faʻavae o le a le fememeaʻi ma le tasi ma le isi, ae o le a na o le matagofie e fesoʻotaʻi. Fetaui lelei o le lauulu e sili ona faia i le faʻaaogaina o se auala e faʻasaʻo ai. Lenei sili ona lelei faia i curlers ma se pulumu lapotopoto. I lenei tulaga, faʻataʻavale le curls i le itu o ou foliga, ma le isi itu mai ai. O le a foliga vaʻaia manaia ma aulelei.

Nna uumi lauulu

Le sili filifiliga sitaili ma masani. E ui i le uumi, styling e tumau le malosi o le Aurora ma e le faia se faʻalavelave i lē e ana.

Tele fafine, tusa lava poʻo le a le matua, tuʻu le aurora i luga o uʻamea umi ma faʻasologa o vailaʻau e pei o le iloga ma vali. O le auvae e masani ona tuʻua ma faia feololo pe umi.E tele na faʻaopopo le aurora ma le curls, o le mea la lea o le laulu e sili atu le manaia ma sili ona lalelei. E talafeagai foi mo i latou e masani ona vaeluaina lauulu. I lenei tulaga, o le fulufulu mata o le a foliga sili ona lelei i luga o ni manoa mama pe i foliga o se uumi ponytail. Aua neʻi galo e mafai ona e faamamafaina lau ata e ala i le susulu o mata susulu, e sili ona faʻapupula ai ou mata.

O a filifiliga mo se tutusa lauulu?

Ole Aurora e tulaga ese lava i lea itu, ma e leai foi ma se vaega faʻapitoa. O le eseesega atoa o loʻo taoto i 'eseʻese uumi o le lauulu poʻo ni faʻailoga. E tusa ai ma le faʻatinoga tekonolosi, e foliga tutusa lava ma le taʻutaʻua lauiloa, lea e tatau ona faia milling i le pito. I lenei mea, ua mauaina se lauulu 'oti, lea e tele ona faʻapipiʻi ma e ofoofogia lona mafiafia ma matagofie, e tuʻuina atu i soʻo se tamaʻitaʻi se fusi o le matagofie ma le matagofie.

  1. Afai o le lauulu laʻasaga e faia i luga o uumi uumi, ona tele lea o taimi e tele-layered. E mafai ona e faʻataunuʻuina tusa lava pe iai ni manulele manifinifi.
  2. Afai tatou te talanoa e uiga i le averesi umi, ona lelei lea mo aurora, e fetaui lelei ma mafai ona tausia lona foliga mo se taimi umi.
  3. Mo ni manoa puʻupuʻu, o le fausaga foi o le a liliu lemu ma tele-faʻataʻapeina, tuʻufaʻatasia se sitaili lelei ma le mafanafana.

Ose mea taua ole ata ole fringe. E mafai ona faʻaogaina e Aurora ni pulu o soʻo se foliga, ae afai e faia i se masani masani, ia mautinoa e tuʻufaʻatasia ma le faʻamaluina, ina ia maua ai iʻuga manoa o le laulu masaesae. I le tele o taimi, o le pa e faia mai i le faʻapitoa poʻo le ituaiga tuʻusaʻo.

O ai e sili ona talafeagai mo sea laei?

E le o iai se faʻatapulaʻa i le faʻaaogaina e le Aurora. E tuʻufaʻatasia lelei ile soʻotaga saʻo ma le galuʻe. E matua fautuaina tele mo e ona ni 'ofu manifinifi ma seasea, pei o se lauulu laulu e fatuina se aofaʻi tele, faia o lauulu e vaʻaia tele ma mafiafia. O le fulufulu lauulu o le a fetaui i le tele o ituaiga o tagata, faʻafilemu o latou sese ma faʻamamafaina le aoga.

Afai o oe o se pule o se lapotopoto foliga, e sili atu le fausiaina o ni 'auʻaunaga, ma afai o le foliga tafatolu, faʻaopopo se manifinifi i le lauulu i le paʻu vae ma auvae.

Faʻapefea ona alu le faiga?

O le fulufulu i lona tekonolosi e pei lava o se ata. O le faagasologa atoa e amata mai le pito i tua o le ulu, o manoa taʻitasi e taʻamilo taʻitoʻatasi, ona o lea mea e foliga mai e sili ona faʻataʻapeʻapeina, ma mai le itu o le lauulu laʻititi e pei o se apefai, lea e faʻasolosolo ona suia ai le umi o faʻatautaiga. Ona o lenei, o le lauulu 'oti ua i ai sina faʻaiʻuga o le vevesi ma faʻatamala, o le mafuaʻaga lea e tele fashionistas alofa tele i lenei' oti ulu.

Usitai i le ata masani, o patupatu e sili le faia i le faʻatulagaina o se taamilosaga. E faia lenei mea i le faʻaaoga faʻapitoa o laʻau manifinifi. O le 'ieʻai mata o lauulu ma faʻailoga o se tuʻusaʻo ituaiga e alu lelei ma aurora. Pe a faia ia se lauulu, aua le faʻataʻamiloaina le tutusa ma le saʻo o laina, a leai, o le a leiloa se vaega o lona matagofie ma le lalelei. O le mea lea, aua nei galo o lou lauulu e tatau ona foliga laʻititi foliga valea ma vevesi.

E taua le taʻu atu o le tele o fetu a Hollywood e fiafia i ia lauulu. Faatasi ai ma Jessica Alba, Lindsay Lohan ma Charlize Theron.

Faʻafefea ona filifili se lauulu?

Tusi tusi o loʻo iai le tele o lauulu mo le laulu feololo. E oʻo lava i se vaʻai vave i faʻataʻitaʻiga uma o le a alu le tele o le taimi.

Ina ia filifilia se laʻei talafeagai, e tatau ona e muamua filifilia le faʻavae e iloiloina ai. O Aurora o se lauulu lauulu lautele.

O lona uiga, ma lana fesoasoani e mafai ai ona e fetuunai ou foliga i le itu saʻo. Tagata e ona se laumata foliga e leai se mafuaaga e popole ai.

I lenei tulaga, naʻo le filifilia o se lauulu mo le ituaiga lauulu. Afai o le tagata ei ai se foliga umi, o lona uiga e tatau ona e tusia se pa. O faʻailoga e mafai ona faʻasaʻo peʻo foʻi.




O se fafine faʻavavau na filifilia le lauulu aurora mo lona laulu malulu e tatau ona sili teisi nana lona muaulu i lalo o ona 'au. O le agavaʻa eseʻese galuega e feagai ma le tagata e ona foliga faataamilo.

E le tau manaʻomia e faʻaititia le maualuga o lona muaulu. I se isi itu, o le leai o ni faʻailoga e mafai ai ona e faʻalauteleina le vaʻai i foliga vaaia. Ma le faʻaopoopoga, sulugatiti faʻatasi i luga o alafau o le a faʻateleina ai lenei aafiaga.

A i ai ni uiga faʻaletonu i luga o foliga e tatau ona nana, o se lauulu a le asymmetric aurora o le a sili filifiliga lelei.

I lenei faʻaupuga, o le itu vavaeina poʻo faʻataʻitaʻi mea o le a fesoasoani e nana le afaina, papilloma poʻo pigmentation luga o le paʻu. Ua tatau ona nonoa ia manoa i le varnish.

Aurora haircut, pe a manaʻo pe tatau, e mafai ona fetuunai i soʻo se ituaiga foliga. O lenei mea moni e faʻaopopoina i le aurora o lauiloa.

I lenei tulaga, e tatau ona e iloa o le lauulu 'ulu e talafeagai mo lauulu saʻo poʻo le laʻititi le paʻu. Mo curls, e le fautuaina e stylists le faia o lenei faʻataʻitaʻiga.

Loka curly o le umi umi lima vaivai le tuuina atu foliga ma foliga leaga. Aurora foliga matagofie ile lauulu manifinifi male malamalama.

O fulufulu e maua ai manoa manifinifi faʻaopopo le tele, e taua tele i lenei faʻamasinoga.

Ina ua mafiafia ma malo le laulu, e sili atu le aloese mai le tipiina o lenei ituaiga. E faigata ona maua le ea ma le mama ile latou.






Aurora haircut teuteuga metotia

Faavae i luga o aurora lauulu ulu, na aliali mai se cascade ma se apefai. O le auala mo le faia o nei filifiliga e tutusa. O le umi o le lauulu e tipi i sitepu.

Mo aurora, o nei sitepu e faia faʻatusatusa ma maʻai.

I lenei auala, o loʻo faia i lalo filifiliga pipiʻi:

O le ata o nei filifiliga uma o loʻo faʻavae i luga o le faʻavae e tasi. Ole fatuga lenei o filifili eseʻese o le umi ma le aoga o le saeia pito ma le apefai lauiloa.

A aunoa ma le leiloa, o se “pulou” o tipi i tua o le ulu, lea e faʻaopopoina le tele i le lauulu.



Vailaau aura masani

Aurora haircut luga o laulu laititi foliga foliga lelei ma faʻafiafiaina pe a faia e tusa ma tulafono uma o laʻei.

Ole mea taua ole faʻataʻitaʻiga ole mea e nonoa ile pito i tua o le ulu, e tatau ona oʻo i tauau i lo latou uumi. O lenei e mafai ai ona e fatufatu faʻataʻitaʻiga mo eseʻaiga tulaga ma manaʻoga.

O fulufulu e mafai ona faʻaoso i curlers lautele lapoʻa ma aoina i matagofie matagofie. Ou faʻasaʻo le faʻaogaina o le uʻamea ma le vali lelei.

E iai taimi e lava naʻo le faaputuga malamalama ile pale. O lenei filifiliga, ma le poto masani, e faigofie lava ona fai e ou lima.

Fulufulu ma 'ie

O nisi stylists talitonu o aurora faia luga o lauulu laulu e tatau ona i ai se pu. O lenei ituaiga o lauulu lauulu e masani ai.

O faʻailoga i lenei faʻataʻitaʻiga e mafai ona fai le pepa nei:

Le filifiliga o le tasi ituaiga po o le isi e fuafua i le lelei o le lauulu ma le foliga o foliga. E tatau ona maitauina o se tagata e masani ona tatuʻulu faʻapipiʻi o le a fetaui lelei ma lana galuega ma faʻamaeʻaina le faʻatonuga.

E taua tele le filifilia o se mea talafeagai ae e te leʻi asia se lalelei. O le tuusaʻo pepa e fetaui mo toetoe o tagata uma.

Pe a masalosalo, e tatau ona e talanoa ma le matai ma talitonu i lana tofo.

Aurora ma meaola

O uumi lapoʻa ile laulu ole umi e masani ona foliga matagofie. Ina ia mafai ona aoina le aurora lauulu foliga foliga fiafia, e mafai ona e faʻaogaina laʻau faʻapipiʻi (vaʻai i ata).

O lona uiga ma metotia o le teuteuina o laulu i nei aso e tele. E mafai ona e faʻaaogaina se curling iron, rags po curlers. I taimi talu ai nei, ma e oo lava i le taimi nei, o se vailaʻau metotia faʻaaogaina mo le curling.

Curls ina ua maeʻa le togafiti e puipuia, ae o le matua faʻaleagaina e faia i le lauulu. O lenei itu taua e ao ona amanaia.

A maeʻa ona faʻataʻitaʻi foliga o curls, e mafai ona e amata faʻaofuina lou lauulu. O le faʻaiʻuga e muta i le faʻatuina o le sitaili faʻaaogaina le varnish.

Lauulu togafiti

Aurora i ona uiga masani o se lauulu lauulu mo lauulu lauulu. I le amataga, o lauulu i luga o lenei lauulu sa i ai ni 'oti pupuu' wiski.

Ina ua mavae sina taimi, ua suia le faiga masani ma amata ona foliga matagofie curls i luga o le itu faaletino. Lauulu evolusione faaauau ma bangs fausia i luga.

I taimi eseese, na suia lona foliga ma toʻatele. Fulu paʻu na tatuʻi ma selu i tua. O lenei lomiga o lauulu foliga foliga manaia lava.

O le taimi nei, o aurora haircut mo lauulu laʻitiiti, e pei ona masani ai ile fale laʻei o laʻau, ua faia i se vaega faʻapitoa. O faʻailoga ma pale e tatau ona pupuʻu.

Ina ia pe a alu i lalo, o le lauulu umi. A o leʻi tipi i le fale, o lauulu e tatau ona susu.

O le faʻataʻotoina o loʻo faia i le sitepu o se vaʻalele puʻupuʻu, mo le mata - o loka puʻupuʻu ma faʻatele i le taimi o le solomuli. E te manaʻomia le amataina o se lauulu 'ulu ma ni manoa, o le umi e avea o le faʻavae.

Afai e le mafai ona e asiasi i le teine ​​fulufulu i le taimi tatau, ona e manaʻomia lea e tutoʻatasi le aurora lauulu mo le laulu feololo.

I le manino le mulimuli i le algorithm, e mafai ona maua le faʻaiʻuga lelei i le taimi muamua. E taua tele le i ai o se seleulu lelei, se selu ma se laulu vavae i lou faʻavae.

Manaʻomia pea seleulu mo moli. Aurora i lona fausaga o se laʻei faigofie. E toʻatele fafine latou te faia ile fale.

Lauulu foliga

O le ulu fulufulu o Aurora e le iloa e le toʻatele i lalo o le igoa lea, ae afai e te vaʻai atu i ona foliga foliga, o le a vave ona e iloaina o lenei laʻei lauulu na matua lauiloa lava mo ni nai tausaga, e ui lava sa sili ona lauiloa ile 80s.




O le faʻatinoina o lenei lauulu e tutusa lava ma le laiulu lauulu: o le laulu i le ulu e faia i ni uumi eseʻese, aʻo le pito sili ona puʻupuʻu o le ai ai i luga ma uumi atu i le pito i lalo o le ulu.

Aurora e masani lava ona i ai se pa: e mafai ona mafiafia ma sasaʻo pe aisi, e faʻalagolago i le filifiliga e sili ona fetaui ma oe.

O lea fuafuaga mo le faʻatinoina o lauulu laʻasaga e vaʻaia se laupepa iloga i luga o le lauulu, lea e manatu le toʻatele o se tasi o itu taua o le Aurora.

O isi mea aoga e aofia ai le faigofie o le sitaili: pe a uma le laei e saunia, pe a fai e saʻo lelei, o le lauulu o le a taoto lalelei e aunoa ma ni isi tupe faʻaopoopo.

Ae afai e te manaʻo ai, o le lauulu lauulu, o le mea moni, e mafai ona teuteuina, ma o lenei mea o le a faia vave tele atu nai lo luga o lauulu o le umi tutusa.




O le ulu 'Aurora i luga o le uumi e faia ai ia fulufulu foliga faigofie atili.

Afai e le manaʻomia ni lavalava pupuu sitaili faigata i toetoe lava i soʻo se ituaiga foliga, ona avea lea o lauulu umi laʻei tele i lona tagata e tele faʻafitauli, aemaise pe a fai o le laulu e manifinifi pe ulavale.

Faatasi ai ma le fesoasoani a lenei lauulu 'ulu, o le faʻafitauli e faigofie ona fofo: o le lauulu o le a taoto lalelei, ma faʻafetai i faʻailoga e le alu i totonu o ou mata.

O le a foafoaina metotia

Ole vaega autu ole faatinoga ole lauulu e faia lava ia fusi o eseʻese uumi, ona o le ova ole pale ma isi uiga eseʻesega ole lauulu e ausia.

Ae ui i lea, e tele fesuiaiga iinei: mo se faʻataʻitaʻiga, o le suiga o le umi i le va o fola o lauulu e mafai ona toetoe a le mafai ona vaʻaia ma lamolemole, ma e matua maai.

I le mea mulimuli, o le lalagaina o lauulu auli o le a liliu - o lenei filifiliga e sili ona lauiloa i talavou, talavou ma sui o subcultures.

E masani lava, o se lauulu 'ulu e o faatasi ma ni mea ua masaʻa ma e masani ona valiina faalanu, mo se faʻataʻitaʻiga, o laina faʻapipiʻi a tagata poʻo ni' auʻau.

Ae ui i lea, e tusa lava pe e te filifilia se laʻei felanulanuaʻi, e taua tele le faia o lauulu agavaʻa, a le o le mea ae le o le faʻatamala faʻatamala oe o le a maua se foliga matamuli.

O i latou e mananaʻo i se ata sili atu toʻafilemu, filifili se aurora ma se laititi le faʻaliliuina o le umi o laina.

I le faʻaaogaina o le faʻatinoga metotia, e faigofie lava ona faʻatulaga le voluma i le pale: o nisi e filifili se aurora ma le pito sili ona faʻapuʻupuʻu pito i luga, faia le fulufulu foliga foliga o se pulou.

O isi e fiafia i ni voluma laʻititi ma le eseʻesega i le va o uumi o manoa.

Bangs e tuua foi le tele o avanoa mo faʻataʻitaʻiga: faʻalagolago i le lautele o sitaili o le laulu, e mafai ona saeia ma le asimetris, faʻasaʻo, mafiafia, faʻaʻoleʻole, ia faʻatele pe faʻapipiʻiina i le tele e mafai ai. Ma e mafai ona e lafoaia atoa le au pe a le talafeagai ai ma lau ituaiga o foliga.

Ole faʻatinoina ole aurora mo lauulu puʻupuʻu e mafai foi ona matua ese lava, ae o tagata atamamai uma e malilie o lenei lauulu e fetaui lelei mo tagata e iai le taamilosaga poʻo le tafatolu foliga.

E vaʻaia le mata ma aumai ona foliga latalata i le oval ona o le tele i luga o le ulu.

I le taimi lava e tasi, o lauulu e le tau puʻupuʻu: o nisi e faʻamaʻimauina uʻamea mai le pito i tua ina ia latou ufiufi le ua - o lenei mea e le faʻaleagaina foliga vaaia o le laulu, ae o le laulu e vaʻaia vaʻaia.

Afai o le foliga e lapotopoto, ona mafai lea ona e faʻaopopo se itu i le lauulu - o le a faia ai foi le foliga vaʻaia latalata i se foliga oval.



Ae mo fulufulu uumi, mo le puʻupuʻu aurora lauulu, o le i ai o le pa o le a na o se faʻaopoopoga: i lenei tulaga, o le mea na saeia ai le manu e foliga lelei, ma sili atu ona saʻo, sao ma mafiafia.

Afai o le laulu e matua manifinifi, ae i le taimi lava e tasi e leaga ma leaga le pepelo, o lona uiga e sili atu le faia o aurora i luga o le uumi pupuni - faʻafetai i le auala o le faʻatinoina, o le a latou maua le faʻatonuga ma o le a pepelo atoatoa e aunoa ma se sitaili.

Ma le isi, o se lauulu lauulu puupuu e iloga sili le tele nai lo lauulu umi.

Uma le uumi ma pupuu lauulu lauulu o aurora o le a foliga sili atu ma le masani ai lanu. Tele fafine e filifili, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻapitoa poʻo valivali.

I le taimi lava e tasi, e mafai ona e vali lou lauulu i se lanu masani, lea ua i ai nei i faiga masani, pe faʻaopopo ni nai mama susulu i ai - ona avea ai lea o lauulu o lauulu o le a atili vaʻaia ma manatua pea.

I se faʻaopopoga, o le tuʻufaʻatasiga o le tele o fulufulu o le lanu e tasi o le a faia le aano atoa o lauulu e vaʻaia loloto, faia le lauulu foliga foliga sili tele.

O se tasi o itu sili ona lelei o le Aurora haircut o le mea lea e le manaʻomia ai le sitaili ma foliga sili atu e tusa lava pe o a ulavale manoa.

Le tele o taimi, a fugalaʻau na o le manaʻomia e faʻaopopo sina laʻititi, lea e mafai ona faia vave ma faigofie i le selu ma lauulu laʻititi: naʻo le faʻamamaina loka, siitia mai i aʻa ma mimilo i totonu.

E mafai foi ona e faia pe a fai ose lauulu ma se mafiafia sasaʻo pa. Faatasi ai ma lenei sitaili, oe mafai ona fausiaina se pulou tele i le pito i luga o lou ulu o le a matua suia ai lau foliga.

O le curl o le a fesoasoani e fai le laulu e sili atu lona manaia: e mafai ona e faʻaliliuina i lalo ni fusi i lalo o le fesoasoani a se curling iron po curlers, faia ni galu laiti pe e i ai foʻi ni uʻu eli mai ia i latou (vaʻai i ata).

I le taimi lava e tasi, o le pito i luga o le lauulu e tatau ona tumau le lapopoa ma lamolemole - o se eseʻesega o le a foliga sili ona lelei ma matagofie.

E te mafaia, o le mea moni, ufiufi le lauulu ma aʻa, aʻo le foliga masani o le laulu e faʻalagolago i le auala e te filifili ai e tuʻu le faʻutuʻuga.

Afai e te mimilo i latou i totonu, o le lauulu lauulu o le a foliga mai e sili atu le lapoʻa ma sili atu, ae, le tele o le a le gata i le pito i luga o le ulu, ae faapena foi luga o foliga, lea e le talafeagai, mo se faʻataʻitaʻiga, mo e ona ni foliga lapotopoto.

Afai e te faʻataʻamilomilo mea faʻaalu i fafo, ona foliga ai lea o le laulu foliga sili atu ona fou ma faatamala.

O 'ie, pe a iai, e mafai foi ona faʻataʻatitia: fai ia soʻotaga pe a omia ma faʻalaʻei, pe i se isi auala e faʻasaʻo ai e fausia ai se eseesega i le va o laina.

Afai e laititi se taimi, ona e le mafai lea ona taatia uma lauulu, ae na o lou faalataina ole faʻatonuga ma faʻaiuga, mo se faʻataʻitaʻiga, liliuina. E mafai ona faia lea i le gel poʻo le paʻu.

Afai e lava se taimi, e mafai ona e faʻasaʻosaʻo muamua ia faʻasologa i se uʻamea: aurora i luga o le lurusulu lauulu ma le manoa manoa foliga e sili ona matagofie ma matagofie, aemaise lava pe'āfai e iai sou lauulu 'ofuʻulu.

Ata:

Mo styling vave, e mafai ona faʻaaoga ni ituaiga mea faʻapitoa: lipine, fusi ulu, tiara, lauulu, ma isi.

O le a latou teuteuina uma laʻei uumi ma pupuu, ae o lenei o le a ave le itiiti ifo o le taimi e fatu ai se lauulu.

O le Aurora haircut o se sili lelei filifiliga pe a e manaʻo e faʻatino se lauulu e laʻei foliga ma teuteu lelei i soʻo se tulaga, tusa lava pe o le a e te laʻuina faʻapitoa pe leai.

Pau le mea e tatau ona e manatua o le tipiina o lou laulu i le taimi, ona mafai lea o le laulu na te tausisia lona matagofie foliga mo se taimi umi.

  • Oti mo lauulu manifinifi lauulu ata 2016
  • Lauulu ma iloga ata
  • Fiafia i lauulu oti oti mo tama tama ata
  • Lauulu bob b asymmetry photo
  • O ulu mo e seasea lauulu o le umi ata
  • Oti mo ia lava suavai lauulu ata
  • Pixie Haircut Photo Filifiliga
  • Lauulu faauu cascade mo lauulu lauulu ata
  • Oti mo lauulu laulu
  • Fugalaʻau lauulu mo fafine matutua ata
  • Failautusi oti a tagata Classic
  • Lauulu ulu lalagaina i luga o lauulu laulu ata

Sauniuniga vaega

E le faigofie le faia o Aurora ile fale. Ae peitai, afai ei ai i lou lima se lauulu lauulu polokalame, ona mafai lea ona taumafai. Saunia ni uʻamea pato poʻo lauulu lauulu, seleulu masani ma faʻamatagofie, ma se selu e vavae ese ai manoa. Fufulu lou ulu, ae aua le fuluina matutu. Palu lemu ma se solo ia faʻamama ai le laulu.

Faʻatau tekonolosi

O se puupuu lauulu lauulu e mafai ona suia tele le ata. O loʻo faʻamamafaina ai le faʻaalia o mata ma fesoasoani e faʻamamafa matagofie i latou alafau. Afai e manaʻomia, fulufulu matagofie "fulu" mafai ona tuu i le tua o le ulu e faʻamamafa ai le ua manifinifi po o le faia faʻaopopo umi. Soʻo se paʻaga e fetaui: saʻo, faʻataʻitaʻi, i le ogatotonu o le muaulu poʻo fulufulu mata. O fautuaga faʻataʻitaʻia e le faʻatigaina i taeao uma i sitaili.


"Aurora" mo lauulu pupuu

I luga o laina curl, o le Aurora foliga lelei foi. O le voluma i le pale e faʻafefiloi ma le maualuga faʻaalia, e sui i loka umi. O se lauulu 'ulu i luga o siʻusiʻu fesoasoani e faʻataʻitaʻi le faʻataʻitaʻiga sao o le foliga. E taua e faʻaalia e le tagata fulufulu vaʻaiga masani ma tuʻuina atu i le laulu le ata saʻo.


"Aurora" luga o lauulu laititi

Oti fulufulu i luga o lauulu uumi e faia e tusa ai ma le masani masani. Luga o se "pulou" sili ona matagofie, lea e faʻalelei ona foliga. O toega totoe e toetoe lava a le o le umi. E vavaeeseina i latou i "fulu" pe faia foi "masaesae".


"Aurora" luga o lauulu umi

O nuʻu ia, ma Aurora's lautele tekinolosi o le faʻatinoina foliga faʻapena:

  1. Teteʻe faʻalelei ia curls.
  2. Fai se laina vavae ese mai le tasi tautaliga i le isi.
  3. Filifili le pito i luga o lauulu ma ni uumi poʻo fulufulu.
  4. Filifili itu o sone i totonu o le malumalu. Faatulaga ese latou.
  5. Amata tipi mai tua o le ulu. Tipi curls i lalo ifo o le vaeluaina, filifili le umi manao mo latou.
  6. I se isi itu faaauau pea ona tipiina lauulu, tuu se manoa i luga o le tasi ma le isi ma faia se laulau fulufulu.
  7. Tipi laʻei i luga o malumalu ma sitepu.
  8. I le pito, aapa mai i lou lima lauulu uma i le siusiu i tua o le ulu. E tatau ona tutusa laina uma.
  9. Faʻamatalaga otooto, faʻailoga maualuga faʻailoga.
  10. Mago ma faʻaulu se laulu fou.

Vaʻai lauulu manu e laʻititi: faʻataʻitaʻiga stylist.

O se vitio o le faʻatinoina o se lauulu i luga o le umi-uumi lauulu.

Fautuaga. Afai e te fefe mo le iʻuga, matamata i le vitio faʻataʻitaʻiga o loʻo faia ai e le laʻau laʻititi Aurora.

Toe siakiina

Ona o le tele-layered ma le malamalama aafiaga o faʻatalalēga, aurora foliga lelei e tusa lava pe leai se sitaili. O le lauulu 'ulu' aoina lona foliga foliga mai mo ni vaiaso, o lea e mafai ai ona e faʻafouina ia i le lua masina faʻamutaina vaʻai vaevaega ma faʻavaveina le toe tuputupu ae lauulu. Ina ia avea le lauulu 'ulu o se sili aloaʻia ma teuteuina lelei foliga, e fautuaina e teuteu i le mousse poʻo lauulu vela, curling iron po hair hair dryer ma fufulu.


"Aurora" luga o lauulu migimigi

Lauulu lauulu lauiloa e faavae i luga ole Aurora:

  • o vae lapotopoto itu o tafulaʻu o loʻo faʻapipiʻi i foliga, ma o le pale e maua ai le tele. Faʻalelei uma i varnish,
  • faʻasaʻo uma laʻau i se uʻamea, faʻauma lelei laʻau ma ni pulou poʻo isi mea talafeagai,
  • uaea e taʻilimua e ala i le sapasapaia, curlers poʻo se curling iron i le faʻatonuga mai le tagata e maua se taʻalo ma faʻafiafiaina foliga.

O tuʻutuʻuga uma o togi ma fusi o loʻo tuʻufaʻatasia ma le Aurora. Ina ia faʻaalia le eseese o lenei lauulu 'ulu e mafai foi ona pa, tuʻu i se auala fou. E mafai ona mimilo, avatu iai le isi voluma, selu i le itu, pe e te oʻo i sina taimi e sui ai le umi poʻo le faʻatusa.


Aurora aunoa ma se pa

Sui faiga

E toaitiiti lava tamaʻitaʻi sui e le ofi iai le Aurora. Ae e mafai e teine ​​ona teena lenei lauulu mo isi mafuaaga - mo se faʻataʻitaʻiga, e le manaʻo e ositaulagaina le tele o lauulu umi pe na ona latou te le manaʻo i le ata o se laulu. E i ai ni mea faapena, le eseesega i le va e masani na o le matai iloa. Ae ui i lea, o nei mea uma e eseese lauulu.

Le tele o taimi, e le mautonu Aurora ma se lata. O lo latou foliga tutusa e manino - o mea uma e lua o loʻo fesoʻotaʻi e ala i le folaina. Ma ua iloga ia i latou lava ituaiga tuʻuaiga:

  • i le lata, o le mamao i le va o mea maualuga e tutusa lava. I Aurora, o le vaega o vaega o curls foliga mai e faʻatele,
  • le uiga o loʻo faʻailoaina i ni faʻaʻafa umi. O lona toʻesea e matua taliaina lava. I Aurora, e masani lava ona pupuu le au
  • a faʻataunuuina e le matai le Aurora, o le a ia faʻailoaina mautinoa pito o le 'ula.

Eseesega o isi foliga tutusa tele laupepa mai Aurora:

  • apefai (lea e masani foi ona sese sese mo se ala) o loʻo faʻailoaina e le sologa lelei tafe o filo eseese uumi i le tasi le isi, ma na o foliga o le curls ei ai se sitepu tulaga manino,
  • i le tulaga o le "Debut" lauulu lauulu, o le laulu e latalata i foliga e tipiina ina ia mafai ona avatua ia i latou le auivi o le saʻo sao. O le tele-tulaga fesuiaiga ua faia mai patupatu i autafa itu,
  • "Rhapsody" o loʻo faailoaina i le tipiina o lauulu i le uumi o le pale, i autafa ma i tua o le ulu e aunoa ma le faapuupuuina o le lauulu. O se apefai foliga i foliga. O mea o totoe o loʻo selu e oloina i tua ma oloina. O laina i lalo ua fuafuaina i foliga o laʻasaga tele.


Aurora ma Cascade

Tulaga lelei ma leaga

Lelei o Aurora:

  • lautele i tulaga o le matua - talafeagai mo teineiti uma ma fafine matutua,
  • e le manaʻomia le tausiga
  • Lelei lalelei i aso uma ma faʻafiafiaga,
  • e tele ana sitaili metotia
  • e le manaʻomia le faasaʻoina soo,
  • talafeagai mo tagata e ana le lauulu o eseese uumi,
  • mafai ona faasaʻoina soʻo se oval o le mata,
  • faʻaola vaʻaia
  • faamamafaina le mamalu o foliga,
  • ufimata laiti faaletonu foliga
  • tuuina atu lauulu faaopoopo tusi
  • e le o se aga masani.

O le le lelei o lenei laulu 'ava e pei ona taua i lalo:

  • eseese i le lavelave o faʻatinoga, pei o le tele o isi tele-maualuga lauulu. Afai e te filifilia le sese tekinolosi, o loo i ai le avanoa o le ae mauaina se isi lauulu 'ulu,
  • le fautuaina mo le faʻaaogaina o le fale,
  • foliga mai e matua le talafeagai mo tamaitai matutua ma e umia tofi faʻaaloalo,
  • ma le lelei faʻataʻitaʻi e faigata ona faʻasaʻo, aua ona o le uumi o sulugatiti pito i lalo, ua iloa gofie ai le eseʻesega i le va o le tua o le ulu ma le pale. E mafai ona e faʻataʻitaʻia le uumi pe faʻatali seʻi tulaʻi le lauulu i tua, ma e oʻo lava ina faʻavasega tutusa i latou.

O ai e ofuina mai tagata lauiloa

Eseese lauulu lauulu lauulu e masani ona alofagia e le au fai pese ma tagata pese. I fafo, o Jessica Alba ma Lindsay Lohan, faʻapea foʻi ma Charlize Theron ma Eva Longoria. I taimi eseese, o ia ituaiga laulu e sili ona fiafia i ai Jennifer Lopez, Rihanna ma Jennifer Aniston. I Lusia, o se lauulu lauulu na teuteuina e teuteu ai Vera Brezhnev, Nadezhda Granovskaya, tagata fai pese o Julia Mavrina, ma isi.


Jessica Alba ma Lindsay Lohan


Charlize Theron ma Eva Longoria


Jennifer Lopez ma Jennifer Aniston


Vera Brezhneva ma Nadezhda Granovskaya

"Aurora" i luga o lauulu o eseese uumi, lanu ma fausaga faʻamaonia e mafai e soʻo se teine ​​poʻo se fafine matua ona gafatia se laʻau lauulu.Vavaeese vavaeʻese i le ituaiga o pupula "fulu" i curls, o le mauoa lanu o lauulu, maualuga ma isi auiliiliga o le a faʻaopoopo le Aurora ma faʻaalia le ata sili atu faʻaalia.

Faʻamalosi lou lauulu i se tagata e masani ai le tata ulu e maua se lauulu e talafeagai i soʻo se vaitau ma e le faʻamoemoeina i le fesuisuiai o le faiga.

Lauulu "Aurora" - le tapulaa o sitaili ma sitaili

O le tekonolosi mo le fausiaina Aurora e matua faigofie lava, ae afai e te manaʻo e maua se laʻei sili ona maualuga-vasega lauulu, e sili atu le faʻatuaina o lou lauulu i se tagata tomai faʻapitoa. A o leʻi tipiina, o le poto masani o le a iloiloina le tulaga o lau lauulu ma, faʻavae i luga o le ituaiga o mata, filifili le sili ona lauulu lauulu e talafeagai na o oe.

Faatasi ai ma se agavaʻa faʻaogaina i le faiga 'oti, e mafai ona e talisapaia le lelei uma o lenei lauulu:

  • Tuuina atu o le lauulu se siʻosiʻomaga masani
  • O loka manifinifi maua le malosi
  • E fetaui lelei mo tagata uma, a le aunoa
  • Mo lauulu sitaili e te le manaʻomia le sili atu i le lima minute,
  • O lauulu e talafeagai mo tausaga uma.

Aurora haircut filifiliga mo lauulu umi

“Aurora” i luga o uumi foliga foliga e sili ona malu, mimita ma foliga e ea. Ma e ui lava o le toʻatele o sui o le "fouvale" rock style latou fiafia i ai, ua faʻamamafa e Aurora foliga faʻatamaitai ma le matagofie o lona faletua.

O se lauulu lauulu lauulu, o lona mea lilo o lo o taoto lea i lona faaputuga ma teuteuina ma le faaeteete motugaafa, lea, faʻafetai i se auala lauulu lauulu faʻapitoa, ua punou i se auala masani.

'Auʻau e ono' eseʻese mai - mai le solofanua e ati i loka. I soo se tulaga, e tatau ona filifilia e tusa ai ma foliga o foliga ma le olaga o ona e ana, a le o lea e te tauʻaveina le faʻaletonu o le mauaina lea o se mea leai se mea lelei.

E tofu lava foliga foliga ma foliga o le fausiaina o se Aurora lauulu laʻau:

  • O se sikuea foliga - "Aurora" e tatau ona faia i le sili ona "mimita" sitaili. O le soʻotaga lauulu o le lauulu o le a fesoasoani e faʻalelei le faʻalauteleina o foliga,
  • Oval face - soʻo se fulufulu filifiliga e saʻo mo oe,
  • Taamilosaga foliga - o loka itu e tatau ona i le tulaga o le pito o le mata pe lalo ifo, ma le 'aui e tatau ona mimilo. Ma o ou foliga o le a faalatalata atu i le faasinomaga foliga oval.

Aurora haircut filifiliga mo lauulu laititi

O le averesi Aurora e sili ona latalata ile filifiliga tipi lauulu masani. O lenei filifiliga e talafeagai mo tagata uma, ae maise o tamaʻitaʻi ia e avea ai laʻei ma lauulu ua avea ma faʻafitauli moni - o le lauulu lava e pa'ū "pei ona manaʻomia", e aunoa ma le manaʻomia faʻapitoa manatu. Masalo mo lenei mafuaʻaga, o se lauulu 'ulu "Aurora" ua avea ma lauiloa tele i lo tatou vaʻaia taimi o tekonolosi ma faʻamatalaga alualu i luma?

"Aurora" i luga o uʻu pupuu

Aurora i luga o pupuu foliga foliga sili ona matagofie ma e lelei mo teine ​​e taʻitaʻia se olaga galue. O le itulagi itulagi e masani ona puʻupuʻu, ma toega e totoe i le pito i luma. O le lauulu e le faigofie mo sitaili, ae o oe o le a tatau ona e asiasi i le teine ​​lalaga masani mo faʻafouga. Regrown curls o le a tuʻituʻi mai le aofaiga atoa o lauulu ma faaleagaina ai le foliga o sitaili.

Lauulu teuteu filifiliga Aurora

  • Faʻataʻoto mo aso uma i le sitaili o le 80s: na sasaina le laʻau i aʻa, ma sili atu le mataala i foliga, sili atu. I luga o le pito i luga o le pito i luga, na faia se fulufulu paʻu, ma o patupatu, faʻatumauina le voluma, na selu i tua.
  • O loimata e fulufulu a la “Toe foi i le Lumanaʻi”: lea na fai ma faaputuga o mata malulu (fai ma sitaili pertusis) ma teuteuina lelei.
  • Laʻasaga masani i aso uma: fufulu lou lauulu ma faʻaʻaulaina le teuteu solo. Faʻaaoga se pulumu lapotopoto, milo loka i totonu aʻo faʻamamago ia ma se fulufulu.
  • Filifiliga teuteu faʻafiafia: pine se lauulu lauulu ma se fugalaʻau tele i le tasi itu o le laulu, pe ao mai ni curls i se itu maualalo itu ma teuteu foi ma le pulu - ina ia o le a avea lou foliga faʻatosina ma le fiafia.
  • Le ofu manaia ile uʻamea: faatasi ai ma le fesoasoani a le uʻamea lapotopoto, fausiaina i luga o lou lauulu se galu lapoa, e taua tele i aso nei i fetu o le TV.
  • Toe setiina lauulu laei "Aurora": afifi lou ulu i le satin lipine i le sitaili o le 50s o le seneturi talu ai. I le pito i luga, fai se faaputuga loloto basal. O pito o le laulu e mafai ona faʻaoso i fafo. Faʻaopopo le faʻaiuga ma se uu malosi.

E faʻafefea ona fai se lauulu "Aurora"

  1. Muamua lava, e tatau i le matai ona iloa le uumi o vaega taʻitasi ma foliga o 'ie,
  2. Oe susu lelei lauulu,
  3. O lauulu laulu e amata i le fausaga o manoa pulea, lea o le a faʻamuamua i ai le matai i le taimi e tipi ai lauulu,
  4. I le taimi lava e uma ona tipiina le manoa, e faʻafefeteina - na o le auala lava lenei e mafai ai ona tatou ausia le aʻafiaga o laufanua fluffiness o lauulu, o le o faʻailoga iloga o Aurora,
  5. O le foliga o le lauulu lauulu ua fausia e tusa ma le mataupu silisili: ole mata o loʻo i ai ni loka puupuu e faʻateleina faʻateleina lo latou umi,
  6. Mulimuli i tulafono o loʻo i luga, ma lou lauulu o le a pupula ma pupula.

Aurora style haircut o se filifiliga lelei tele mo fafine oe le fefefe i suiga io latou olaga. Masalo e tatau ona e taumafai?