Galue ma lauulu

Lauulu laulu foliga - o se faaputuga fulufulu iila

A tatou le manaʻo o le laulu e aʻe soo i luga o foliga, o le solofanua atigi solofanua o se tali sili lelei. Ae o se laʻei lauulu e talafeagai e le gata mo le faletaalo. E tele ona fesuisuiai ona e le alu i fafo i foliga masani.

Lalo oe mafai ona maua 12 faigofie, ae sili ona manaia filifiliga mo le ponytail. Pau le mea e te manaʻomia o se pulumu lauulu, le vaaia ma se ofuvae mo lauulu. Mulimuli i sitepu faigofie o le "faʻatonuga" ma maua ai se laʻei matagofie ma manaia e faʻavae i luga o le lelei o le siusiu tuai (lea, faʻapena, talafeagai mo aso uma ma mo taimi faʻapitoa).

Faitau pea ma taumafai faʻatasi se tasi o lalo ifo!

Faʻafefea ona faʻailo ia te oe ma lalagaina ma faia se fusi

  • fufulu lou lauulu muamua ma faʻamago lou lauulu
  • afai e te manaʻo e fai se pulu lamolemole, ona faasaʻo lea o lou lauulu,
  • ona vaevae lea o le lauulu i ni vaega se lua ma amata pili i le fili (ou te alofa i le iʻa fusifusi),
  • E te mauaina ni aufaʻi 2 e tatau ona faʻataʻatia i se fusifusi,
  • nana pito o le lauulu i lalo o fusi, ma faʻalelei le lauulu faʻaopoopo faʻatasi ai ma le le vaaia,
  • ua sauni se fusi ma se fagu iʻa ua saunia!

Faʻasusu "iʻa iʻa": vave ma faigofie

O se laʻei felanulanuaʻi mo le laulu umi ma feololo, e manaʻomia ai le laititi o le taimi, e faigofie. O le "siʻa fagota" o loʻo lalagaina o ona manoa e lua. O le lalagaina e mafai ona amata mai tua o le ulu, pale, mai soʻo se vaega o le ulu. Ina ia tausia le laulu sili ona lelei, ua fautuaina e faʻaaoga le foam.

Vaelua le siusiu, filifili manoa i itu uma e lua ma kolosi. Ona matou fesuisuiʻi lalagaina i totonu o latou togi taʻitasi mai itu. O le fulufulu o le a sili atu le matagofie pe a fai e teuina ni manifinifi manifinifi. Ina ua i ai uma fulufulu i se fili, vaevaeina e lua fusi i itu faafeagai, matou te aveina curls mai lalo, toe matou sopoia.

Matou te faʻatuina le maea uaea ma le vulu. O se ofutino mai le siʻusiʻu o le a foliga vaʻaia faʻafetai i le aʻafiaga o sina faʻatamala. O uluai fusi e faia mai ai.

Fiafia "gulka" - o se filifiliga mo lauulu manifinifi

Flirty ghulka mafai ona maualuga, maulalo, lamolemole pe le faʻaaogaina, o loʻo tu i le itu, pito i luga o le ulu. Mo tagata e iai le lautele o le ua, o se laʻau maualalo e fautuaina, o le maualuga o le aufana o le a faʻamamafaina ai le ua matagofie.

Matou amata le lauulu i se solofanua solofanua. Matou te faʻaleleiina i se ofu mafanafana, matou faʻalelei le lauulu pe selu ma le matagofie. Matou te faia le fusi i se tasi o tele auala:

Nonoa i le siusiu: teuteu vave mo lauulu laulu

Iʻa foni ma faʻailo ua faʻatinoina i auala eseese. Mo faʻamautuina faʻaaoga busa ma isi auala. A maeʻa ona selu o le lauulu i lona itu, ona vaevaeina lea i ni vaega se lua. O maea e maua mai ua nonoa faʻatasi ma le nonoa, ona faia lea o le nonoa lona lua, faʻamautuina, pe a manaʻomia, ma le le vaʻaia. Selu isi mea aoga o totoe, vali ma vali.

O le auala lona lua e amata i le fausiaina o se maualuga maualuga i luga o le pale ma se lamolemole lamolemole vaega. Tatou mimiloina o manoa i se fusifusi sikoa ma manuʻa i le siosiomaga faataamilo i luga o le vaega uila faʻata, e fesoasoani lea e sefe ai le nonoa mo se taimi umi. Ona, taofi le uila, ma lou lima saoloto, faaofi le toega o le siusiu i totonu o le pu i totonu o le faaputuga. Matou te tosoina le lauulu i le pito, mautu mausali le fusi. Sauni faʻapipiʻi e tatau ona faʻapipiʻi i lauulu ulu, le vaaia.

Gataifale Eleni Inverted Ponytail

A vave laulu foliga, faia i le gagana Eleni, foliga matagofie ma manaia, ma e fai si tele o le taimi. Ina ia fausia, oe manaʻomia se curling iron.

Faatinoina:

  • O lauulu e tatau ona vaʻaia ma se itu vavaeeseina.
  • Ona latou ufiufi ai ma le fesoasoani a se curling iron (e sili atu le tele ae maua ni curls tetele).
  • Ona vaeluaina lea o le lauulu i ni vaega se lua i lalo ifo o taliga, o le pito i lalo e tatau ona tuua saoloto, ma le pito i luga e tatau ona tui.
  • O le pito i lalo ole lauulu e tatau ona nonoa faʻatasi ma le paʻu ole paʻu (e tatau ona tuʻi, pe tusa o le maualuga ole nape).
  • Ona selu faʻapitoa lea o pito o le siʻusiʻu.
  • O le iʻuga fulufulu e tatau ona afifi i totonu o le "roll" ma faʻamau i laʻau ma mea le iloa.
  • Ona latou toe fai uma lea o gaioiga i le pito i luga o le lauulu.

Mo le sili atu le umi o le fulufulu, e fautuaina e lulu i le laulu fulufulu.

Taua! E fautuaina foi tagata uila e faia lenei laulu e ala i le fesoasoani o fulufulu (ona ave lea o lauulu i tua tonu o le ulu).

Fugalaʻau Paka

E le manaʻomia ni laufali faʻapitoa i lauulu, e faʻavae i luga o se laia faigofie. Oe e manaʻomia se vaega faʻamalulu tino faia o le silicone, se selu, ma lauulu. Matou te selu le lauulu lelei, filifili le pito i luga i luga o le muaulu laina, fai se vaeluaga lelei. O le fasi filifilia e tatau ona lautele. O mea totoe o loʻo faʻamauina e faʻapipiʻi se lauulu ulu.

O fulufulu ua saunia mo le puaʻa ua selu, togafitia ma se teuga e le manaʻomia i le lalagaina o lalagaina. Tatou amata amata lalagaina i le itu tauagavale, e tatau ona faʻafeagai, pe a faʻataʻitasi ona faʻateʻe i lalo o le pito i lalo. O le a fesoasoani lea i le faia o le fili i luga o le matagofie elemene. A uma ona saunia se vaega laʻititi o le peli, i le faʻagasologa i le tele o taimi tatou te toso mai i fafo ni laina mo le lalagaina o le ea.

Sa matou lalagaina toso-ie i le malu- malu taumatau, ma toe tatoso mai ma le faaeteete ia nonoa ina ia tatala. Faʻaauau pea le lalagaina o lalagaina, matou te oʻo i le pito o le lauulu, faʻamau le fili i se paʻu paʻu. Ina ia fausia se fugalaʻau, afifi le fili i se faʻapipiʻi sulu, nana le pito. Tatou te faaleleia le fugalaʻau ma le le vaaia. O fulufulu manifinifi e mafai ona selu sina laititi.

O le fusifusi i le pito i tua o le ulu o loʻo fusi i se mama

O se mea e le masani ai, ae sili matagofie le laulu e fetaui mo le laʻua taua ma le uumi o le lauulu o se talo i le pito i tua o le ulu ua fusi i se fasi lauulu. Ina ia fausia e manaʻomia se "faasee" mo lauulu.

Ina ia faia se laulu i lauulu, e tatau ona e:

  • Nonoa le lauulu i le siʻusiʻu laʻititi ina ia tumau ai pea le mama o le manoa se tasi.
  • Faʻapipiʻi le "faaseʻega" i luga o le paʻu malulu e faʻamautuina le siusiu.
  • Ina ia faʻasaʻoina se vaega o le laulu mai le siʻusiʻu faʻataʻamilomilo i le “faasee”.
  • Afifi le toe faʻatulagaina i le vaega o totoe o le siʻusiʻu, tutuʻi ma faʻapipiʻi.
  • Faʻasaʻo le fasi mama i le pito i luga o le talo e ala i le nana o pito o le lauulu i lalo ifo.

Volume ma le matagofie i le siʻusiʻu

O se fusi ua faia i lauulu o se laei malulu lelei, ae le mafiafia. E tele auala e foia ai lenei faʻafitauli. O le faigofie o le faia o se faaputuga ma se curl. O se filifiliga manaia o le faaluaina poʻo le tolu tulivae, lea e mafai ai ona e sefe le umi ma le matagofie:

O le tele suʻeu e mafai ona fai e faʻaoga ai le mousse ma le laulu e faʻataʻavaleina ma se diffuser ma se uʻamea.

Faaputuga maualuga faaputuga fusi

Le lomiga lona lua o le lauulu laʻau-mafai ona faia mai se maualuga maualuga ma se selu:

  • Latou faia le maualuga maualuga i le pito i luga, aoina lauulu i se selu tulaga ese.
  • Tuu i luga o se paʻu fasi pito i luga o le "faasee".
  • Vaega o le siʻusiʻu ua faʻamau faʻataʻamilomilo.
  • O loʻo totoe pea le pepa faʻataʻamilomilo i le utupoto ma maeʻa ona vaʻaia.
O se mea e le masani ai, ae sili matagofie le laulu e talafeagai mo lauulu lapoa ma ogatotonu o se fulufulu i le pito i tua o le ulu.

Ina ia faia le bun foliga saʻo, pupuʻu lauulu e le pipii i fafo, ua fautuaina e faʻanusuina i le varnish ma faʻalelei le lauulu ua maanuminumi.

Faʻafefea ona fai se talo ma se sulu i ou lava lima

O le faigata o le utupoto e mafai ona faigofie ona suia i le alofa faʻamasanua, teuteu ia ma le puaʻa. O le a manaʻomia studs, se faasee, lua ofuvae eleni. Fausiaina hairstyles tatou amata i le aoina mai o le siusiu tusa ma le tufatufaina atu i se lio. Mai le siʻusiʻu matou te filifilia se fusi mo le pito i lalo o le fili.

E le fufusi le lalagaina i se lio, ma faʻaopopo manoa manifinifi mai le iʻu. O le mea la ua tupu, o le puʻeu e taamilo i le uae ma toe foʻi i le amataga. Na matou faʻasaʻoina ma se faʻamama, fai se fusipaʻu Mai le laʻau totoe o loʻo matou faia le lalagaina lona lua, matou te nonoa i se fusi faʻaʻofu, afifi ma se talo, tuu le lauulu.

Faigofie ae o le aulelei lauulu lauulu e le tuua ai se tagata e faʻatauvaʻa

Filifiliga filifiliga utupoto mo taimi uma

E ui lava i le faigofie o le faʻatinoina, o le moega o lauulu e mafai ona avea ma sili atu faʻaopoopoga i lavalava o aso uma ma laei faʻafiafiaina. Afai e te manaʻo e tumau le matagofie ma e le mafaamatalaina tusa lava pe o le a e galue ai, o le a avea ma fasi ofutusa o lau filifiliga lelei. Sei o tatou vaʻai i vaʻaiga sili ona lauiloa o lenei lauulu.

Kim Kardashian o se lauiloa lauiloa o fulufulu ma 'fili

O le fusuga na fausiaina e se sulu

O se tamaʻi fusi o loʻo faʻaalu e se puʻei manifinifi o se filifiliga sili lea mo le alu i le galuega. O lona fausiaina o le a aveina oe pe a ma le 10 minute (laititi le tau mo se fulufulu lalelei), ina ia mafai ona faʻaaluina le tele o le taimi e le ile sitaili, ae, mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o le taeao kofe.

Soʻo se teineititi e le o iai se faʻapitoa i le fausiaina o laʻei felanulanuaʻi, e mafai ona feagai ma le fausiaina o se fusipaʻu. Ma:

  1. Selu le lauulu ma ao mai i le maualuga maualuga, tuu le tasi filo mo le puaa.
  2. Ufiufi le vaega autu ole lauulu i tafatafa o le pito o le fusi ma ia puipui i lauulu.
  3. Taʻai le vaega o totoe o le sooga i se tamai fili, afifi i le fili toesea ma malupuipuia i se pulupulu poʻo se kilipa lauulu lauulu.

Afai e te manaʻo e faʻaopopo le tulaga faʻaalia i le ata, e mafai ona e faʻaogaina le fili i le filifili e lua o le "iʻa iʻa" nai lo le lalagaina masani.

Fuafua i le tele o le lauulu, e mafai ona e fetuunai le lautele o le fili

O lenei foliga foliga sili ona faigofie lauulu lauulu e mafai ona lautele faaaoga mo faafiafiaga mea na tutupu. E naʻo oe e:

  • faaopoopo le faaputuga voluma ma se selu,
  • faʻamaʻamulu ia manoa i luga o se uʻamea uʻu alaʻo pe lapoa. Muamua, ia faʻaopopo le laei i lauulu, lona lua, o se laʻei manaia le aulelei o le a faia lau foliga sili atu le aulelei ma fememeaʻi,
  • teuteu le fusi i se lipine poʻo se lauulu fulufulu matagofie lalagaina i totonu.

E pei ona e vaʻai, e fai ai sau sitaili ma tu i fafo i le pati, e te le manaʻomia tele. E le manaʻomia le faʻaalu o se tele o le taimi ma le malosi e fausiaina ai se laʻei le masani ai.

Farani sitaili siosiomaga utupoto

A fusi faʻapipiʻi mafai ona foliga matagofie pe afai e te le teena oe lava le faʻataʻitaʻiga. Lea e mafai faʻataʻitaʻiina fou metotia lalagaina i aso uma ma maua atoa eseese laulu i taimi uma.

Lenei, mo se faʻataʻitaʻiga, o le Farani toʻa o le a faia, e foliga mai, o le masani masani e susulu mai ma fou lanu.

I le faʻaopopoina o se mea matagofie fesoasoani, o le a e faʻaopopoina manatu mama aso malolo i le ata.

  1. Fulufulu mama ma mago lauulu ile maualuga solofanua. Vavae ese se manoa manifinifi mai ia ma afifi faataamilo i le faavae.
  2. Toe tuu se tamaʻi loka mai le toeaʻo lenei ia e vaevae i ni vaega se tolu.
  3. Amata lalagaina fai puaʻa masani, ae kolosi ese o autafa e le o luga o le ogatotonu, ae o lalo. O lea, i ou lava lima o le ae faia se volumetric scythe-changeling.
  4. A maeʻa ni nai lalaga lalaga, amata ona pikiina ni filo fou., ona sui lea i le metotia o lalagaina o se Farani fusi i le ese.

Fautuaga! I le taimi atoa o le lalagaina, aua nei galo e faʻamautinoa o loʻo tutusa le filo, a leai, o le fusi o le a sau i fafo le tutusa.

  1. A maeʻa le lauulu mai le siʻusiʻu, mai fili ua totoe, fili i le fili masani ai, malu lemu le pito i lalo o le moi.

O lona iʻuga, o le a e mauaina se le masani masani lauluʻulu ma le puʻeata. Afai e te manaʻo e faʻaleleia atili, ona mafai lea ona e faʻaoga i le faʻaogaina o se laʻei fulufulu laei (lauulu lauulu, uluulu).

Bagel Faapipiiina

Ua uma ona matou faʻailoa mai pe faʻafefea ona fai se fusipaʻu ma le puʻeu pupuʻe, o lenei o le a matou faʻamatala faʻapefea ona fai mai puʻele. Ina ia faia lenei mea, tatou te manaʻomia le bagel faapitoa mo lauulu e taʻua i le amataga.

Fautuaga! A leai sou ato fulufulu, a mafai ona e suia i le faʻamoe lima.

O loʻo faʻaalia mai i le ata se isi faʻaaliga o le auala e mafai ai ona e faia se fusi ma ni lalaga faʻapipiʻi i se tonati

  1. Selu lou lauulu ma aoina mai ile maualuga solofanua.
  2. Faʻamau le ato poʻo le vae i le pito i lalo o le siusiu, tufatufa le lauulu o loʻo i ai.
  3. Vavaeese se tamai filo ma fili i lona fili (masani, fishtail poʻo le faisua).
  4. Tufa le fili i totonu o le 'ato ma afifi ai. Aua le soona faia.
  5. Faapipii le toe solofanua i le isi au ma fili foi.
  6. Matou te toe fai le gaioiga ma le vaega o totoe o le lauulu, ma na o le pau le eseesega o le matou te le faatumuina le pu pito mulimuli i totonu o le bagel, ae afifi i totonu o se lio.
  7. Sulu lemu ia lemu ina ia latou ufiufi le totini poʻo le fagu. Ina ia faia le sitaili sili atu ma umi le umi, tatou te faʻamauina ma studs.

Fusi puaʻa faʻapipiʻiina ma se fusi

Ole mea autu ile lauulu laʻititi lea ole lalaga ole puaa e le lalaga mai le pito i tua ole ulu, ae faʻapea foʻi. O le faʻatonuga mo le lalagaina e matua faigofie lava ma malamalama i ai:

Faila faʻaʻaliʻoto mai le pito i tua o le ulu - o se tasi o laei sili ona manaia ma sailia

  1. Liligi lou ulu i lalo ma selu ma le faaeteete le lauulu.
  2. Vavaeeseina o laina manifinifi i luga o taliga, amata lalagaina ie Farani fusi, ma pikiina i taimi uma fou curls.
  3. Ua taunuu i le palealii, pe a kolosia uma manoa ae naʻo le tasi le solofanua ua totoe, fili mai ia te ia le masani seevae lē lelei. Ui faataamilo i lona itu ma nonoa i se bun.

Ina ia faia lau laʻulu lauulu foliga sili atu i le muamua, oe mafai ona muamua matagi ia fusi pe faia se faaputuga. O le fausaga ma le aofaʻi o le a faʻaopopoina ai le tagofia o le alofa ma feusuaʻiga.

O le ulu lauulu mai le pito i lalo i le pito i luga ma se bun mai luga mai le masani masani o le a avea sili matagofie pe a e teuteuina i se satin lipine po o se lauulu lauulu ma rhinestones. O sea sitaili ma se pu le masani ai o le a faʻaopopo ia te oe le matagofie ma le talitonuina i lona le tumau. O le a se isi mea e mafai ona e fesili iai?

I le faaiuga

Fausiaina o se talo ma se lalaga o lona 5 moni minute, ae i le iuga o le ae mauaina se aoga ma manaia lauulu. Ma sili ona taua - suia le faiga o lalagaina, o aso uma o le a mafai ona e faia e sili atu ma sili atu ata fou o le a tuʻu faʻatasi se mea e tasi - tutusa lava sitaili ma talafeagai i suiga fou faʻa masani foliga.

A fusi faʻapipiʻi o se isi filifiliga sili mo le fausiaina o se mea teuteu matagofie.

Ina ia mauaina sili atu manaia ma aoga faʻamatalaga i luga o le autu, maimoa le vitio i lenei tusitusiga. A iai sau fesili pe faʻafefea ona fausia se utupoto ma se sulu i le pito i tua o lou ulu pe i ai sau oe lava mafaufauga i la matou mataupu, tusi e uiga i ai i manatu.

O le sili ona faigofie ma vave lauulu

Filifiliga mo faigofie ma vave lauulu e talafeagai mo tagata pisi e leai se taimi e asiasi ai i faleoloa i aso uma e faia ai sitaili. O le a latou fesoasoani e le gata i le sefeina le taimi, ae faapea foi tupe, ma seisi mea, e matua manaia lava le vaaia o le matagofie taunuuga o lau galuega.

Lauulu ma faigofie lauulu laei e faamatalaina i vaega i lalo.

Lulu i le itu

E toatele tagata e manatu o le siʻusiʻu e matua mataga lava ma ulaula, ae leai, o loʻo i ai le tele o filifiliga mo lauulu ma le siusiu e foliga faigofie.

E tele fetu e oʻo lava i luga o le kapeti mumu ma ni sitaili faʻalelei ma foliga mai ua sili le manaia. Ma o sitaili faapena e faia gofie ma vave.


Muamua e tatau ona e sulu i se laulu laitiiti. E mafai ona faia lea i soʻo se mea e te fiafia iai, faʻataʻitaʻiga, faʻaaoga le curlers, e mafai ona manua i le po, ina ia na o le taeao e aveese na mea.
Sosoo ai, i le tasi itu tatou faia se maualalo siʻusiʻu. E sili le le fufusi. O nisi o manoa e mafai ona tuua e tautau ifo luga o foliga. Ofuvae ofuvae mo fulufulu e mafai ona natia i lalo ole tele o loka. Pau lava lena, o le lauulu laulu mo aso uma ua sauni.

E mafai ona e faʻaogaina ni togafiti 'eseʻese e fai ai se lauulu laulu ma se fusi, e aofia ai le mimilo o vaega.

Fusiuauaʻu

Ina ia avea oe ma lenei faigofie lauulu, muamua e tatau ona e selu le laulu ma nonoa le siusiu, e mafai ona e faʻatulagaina i soʻo se mea i totonu o le ulu. E le tatau ona fai le siiina o le siusiu. Le isi, lauulu i luma ole ofuvae e tatau ona vaeluaina i le afa ma faaloaloa le pito o le siusiu iina ina ia foliga mai e mimilo i totonu lava.
Mea uma, sitaili mo aso uma ua saunia, e mafai foi ona e teuteu mea uma i se fulufulu laʻau manaia poʻo isi mea teuteu elemene.

Mo le tele o aitia pe faʻafefea ona fesuiaʻiina tailing styling, vaʻai iinei.

Fili i se faaputuga

O le maise o se lautele lauulu laei mo aso uma mo tagata pisi, e foliga sili ma i le taimi lava e tasi e le faʻalavelave i le olaga i aso uma, ma e le gata i lea, e le umi se taimi e faʻatumu ai.

Faʻafefea ona fai se laʻei manaia le ulu ma se fili o le a tumau i le aso atoa ma e leiloa ai ona foliga? E faigofie le tali - e tatau ona e fili lalofoa ma lalaga faigofie.
O lea, ina ia mafai ona fatuina se lalagaina ma se faaputuga, muamua e tatau ona e vavaeeseina se vaega o lauulu i luga o le pale o le ulu ma fausia se faaputuga. Fleece tatau ona faia ma le saʻo ina ia le malamalama le laulu e afaina.
Tuu malie le lauulu fulufulu ma amata ona lalagaina Farani fusi i lalo o le faaputuga, pikiina manoa mai itu e lua. Sili mea uma, o se lauulu lauulu e talafeagai mo lauulu umi, talu mai lena taimi o le a foliga mataina, ae e mafai foi ona galue i luga o lauulu ulu.
A togi le fulufulu Farani, e manaʻomia ona faʻasaʻo pito ina ia mafai ai e le laulu ona sili ona tele. Faʻapea foi mo le fofo, e sili atu le faʻasaʻo o mea uma ma nisi auala.


O se sitaili na faia e le tagata lava ia faʻaopoopo faʻateleina le tele o paʻu pe a fai e le maua le lauulu mafiafia lauulu.

Ole faaputuga o lalaga o ie

Ole konekarate ole vave male faigofie lauulu, ma ile faʻasologa lava ia e lua faʻatasi ma le fili ma se mimiti.
Muamua, i luga o le pale, oe manaʻomia le aoina uma o lauulu i le fusi ma puipui i se ofu lelei. E le gata i lea, o loʻo filiina le totoa mai lenei siʻu (o latou numera e mafai ona faia pe a manaʻomia). Ona faʻataʻitaʻiina lea ona fili i le pito o le siʻusiʻu ma ua fai mai se fusipaʻu mai ia mea.


I le i ai o ni totoa se tolu, e mafai ona latou fili i totonu o le tasi ma faia foi se fusipaʻu foliga tutusa ma se laulu. E tatau ona faʻatumauina mea uma i studs, ma pe a manaʻomia, faʻapipiʻiina i varnish.

Braid fulufulu

O laʻititi lavalava laʻasaga e faʻamatalaina mai i lea sitepu i le laʻasaga ina ia faʻafaigofie ai ia malamalama pe faʻapefea ona fai se lauulu faapitoa.
O le faiga o lenei faʻapipiʻi filifiliga e faigofie lava. Muamua e tatau ona e fili i le tasi ma le isi itu o le ulu e lua lalaga. Lalagaina i latou e peiseai i se lio o le ulu ao pikiina loka o lauulu.
Lalagaina togi taʻitasi faʻaitiiti teisi atu nai lo le ogatotonu, ina ia i le iʻuga tasi ona liliu ese atu i luga o le isi.
Piggails mafai ona faʻaloaloa teisi ina ia avea ma sili lona susulu. Eseese mea teuteu elemene o le a fesoasoani e faʻaopoopo i lenei malamalama ma le matagofie lauulu.


Mo pulu pupuʻu, o lenei sitaili o le a le aoga, talu ai o le umi e le lava le tele e fatuina ai le ata saʻo.

Ole auala e fai ai lau laulu foliga mo aso uma ile 5 minute mo lauulu puʻupuʻu o le a faʻaalia i lalo. O se laʻasaga ma lea laasaga ata o le faʻatulagaina laʻasaga e mafai ai ona e vaʻaia faʻavasega le saoasaoa o lona fausiaina.

O le laʻei lauulu laʻititi ile fale e mafai ona faia mo se tamaʻitaʻi fai pisinisi, mo se faʻataʻitaʻiga, ose atigi laulu e lelei atoatoa mo lenei mea.
O le faatinoina e matua faigofie. Muamua e tatau ona faasolosolo mimilo uma lauulu i le tasi itu, ina ia latou afifi i lalo o le tasi le isi, o mea uma e manino lelei i le ata. Ma le isi, e faʻasaʻosaʻo mea uma i faʻamaʻi.

Mo le lalelei, e mafai ona fai ni manoa i lalo o le mata.

Vaʻai i le ata vitio nei o le a se isi mea e mafai ona e faia i aso uma sitaili mo lauulu pupuʻu.

Lua ato

O lenei laʻei lauulu e atoatoa foi mo aso uma e galue ai i le ofisa.
Uma lauulu e faasoa itu vaeluaina. O pito o filo e mimilo teisi i soʻo se auala.
O fulufulu uma e faia i ni vaega se lua: o le pale o le ulu ma tua o le ulu. E le manaʻomia le vaega pito i luga, o lea e sili atu ona faʻalelei ia aua neʻi faʻalavelave.
O le toega o le siʻusiʻu ua nonoa. E manaʻomia ona faʻamalieina teisi, ia le mea ai o loʻo oso i lalo pe tusa o le ogatotonu. O pito o manoa e tatau ona selu teisi. Ma o le mea atoa e masani lava tuʻu i totonu o le faaseʻe ma faʻasaʻo i le pito i tua o le ulu ma le fesoasoani o studs.
O le mea lava e tasi e faia i le pito i luga o le laulu, na o le taimi nei ua faʻasaʻo i luga o le mea muamua.


Ole mea na, ua saunia le sitaili, ole a mafai ona e sausau ma varnish sina ma faanatinati atu e galue.

Galueaiina faaeeina

I le palealii, e lua fasi fulufulu o loʻo filifilia ma nonoa faʻatasi ma se fusipaʻu laʻau. Fusiua e le tatau ona matua fufusi. Le isi, o le pito o le siʻusiʻu e pasi i le ogatotonu o ni manoa e peiseai e liliu mai lava.
E lua isi manoa ua ave mai le vaega maualalo, pei o le muamua, ua fesoʻotaʻi, naʻo le taimi nei ua latou liliu e ala ia i latou e le tasi, ae faalua. E tatau ona faʻaauau lenei mea. E mafai ona eseese laʻasaga I le uma, o ufiʻu uma e fusifusia i le siʻusiʻu. O le fulufulu e matua malamalama lava ma mafai ona faia i ou lava lima ile 5 minute.

Mo se foliga sili atu ona faʻafiafiaina, e mafai ona e faia se faʻaopopoga i le ituaiga ituaiga o teuteuga.

O le laulu atoa e faʻasaga i vae i ni vaega se tolu, ao le ogatotonu e tatau ona i ai sina laʻititi tele nai lo vaega o laʻau.
E le manaʻomia unta lateral, e mafai ona aveese. O le Farani braid sasaa mai mai le ogatotonu ma se tua-o-unta. a uma ona lalagaina, e manaʻomia le faʻaloaloa teisi mo le tele. O le pito o le tootoo e tatau ona tuu i lalo o ia lava ina ia le mafai ona iloa mai.
E tatau ona vaevaeina pito i lalo i ni vaega se tele ma seʻi faʻasolosolo i totonu o loʻo o le uluaʻi puaʻi. E sili atu le faʻatulagaina o mea uma i totonu o le totonugalemu ma le fesoasoani o le le vaaia.

Faatasi ai ma lenei laei faigofie ma vave, e mafai foi ona e alu i se tafaoga faamasani fiafia.

Lalelei o le siʻusiʻu

Muamua, e tatau ona e nonoa se faʻai i lalo ole tua o le ulu. E mafai lenei mea i le ogatotonu poʻo se tasi itu. Ua fai ifo teisi le tauae ma ua filo le iʻu i le fusi i le va o laina, e sili atu le lelei ona fai ni nai liliuga.
A maeʻa se mamao, e nonoa le isi ofuvae ma le mea e tasi e faia, o lona uiga, o le siusiu e faʻataʻamilomilo i totonu ia lava. E manaʻomia ona e faʻaauau seʻia uma le lauulu. O se fulufulu foliga foliga sili ona lelei ile lauulu umi.


Ma o le isi sitaili filifiliga e fetaui lelei mo le laulu o lauulu ma e faia e pei ona vave ma faigofie.
I le pito i luga, e lua ni manoa laiti e ave i itu ma nonoa faatasi. Le isi, unta mai itu e lua o loʻo ave foʻi i le vaega i lalo ifo ma fesoʻotaʻi ma se vaega faʻapipiʻi uʻu ina ia i lalo o le mea lea o le siusiu o muamua. Ma le isi mea, o mea uma na taʻua soo i nisi taimi. Mo se taua, e mafai ona e matauina fesoasoani.


E sili le faʻalooloolo o lou lauulu laʻititi ia faʻaalia ia sili atu ile natura.

Pigtailulu ituaiga

O lauulu e tatau ona selu i luga o le vavaega. O le tamai filo e ave i tafatafa ane o le mata, mai le fili e lalagaina ai mo le umi atoa. Sili atu pe a fai o le curls e umi. Uma lauulu taoto i le tasi itu ma se puaa ua milo faataamilo ia i latou, e pei o loo afifi faataamilo i ai. E fufusi mea uma i se ofu mafiafia.


O sea laʻititi lauulu laulu e fetaui e le gata mo le olaga i aso uma, ae e faʻapitoa foʻi mo nisi taimi taua ma taua, mo se faʻataʻitaʻiga, mo se tafaoga. O le teine ​​o le a foliga aulelei ma faʻatapulaʻaina ma o le a faia le lagona saʻo. Eseese teuteuga o le a faʻaopopoina le mamalu, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e teuteuina uma le teuteuina i fugalaʻau fou.

Aumai ma scythe

O fulufulu uma ua mautu i luga o le ulu o le ulu ma malupuipuia ma se fusi faʻaalu paʻu. Ua vavaeeseina se tamai manoa mai le siusiu atoa. O le utupoto e fausia mai i isi curls, e mafai ona e faia lea a le donut, pe na o oe. O se fili ua lalagaina mai le vavaeina vavaeese, lea e tatau ona fusi faataamilo i le pito o le siusiu, nana le pito i totonu.
Ua saunia mea uma, o le ata na foliga mai e sili ona manaia ma faʻatamaitai. O sea laulu mo lauulu uumi ole a faʻafefiloi lelei ma le pa, naʻo lona tatau ona vavaeʻese mai le ulu atoa o lauulu.

Auala e faia ai le fesuiaʻiga sili ona tele ma le ato, vaʻai ii.

E pei ona e vaʻai, o le laʻasaga mama i laʻasaga i le fale e le gata o ni laʻasaga masani e laʻei ai ia laʻau, ae o loʻo teuteuina foi i laʻei matagofie o laʻau e fetaui lelei mo aso uma, mo soʻo se taimi, ma e moni lava faʻalelei le aso. O ia faʻatusa e le manaʻomia ai ni tomai faʻapitoa, naʻo le faʻanaunauga ua lava ma e mautinoa o mea uma o le a liliu pei ona fuafuaina. Ma o le sili ona faigofie lauulu i o latou lima mafai ona faia e oʻo lava i se tamaititi, mo se faʻataʻitaʻiga, mo aʻoga. Ma o le a maua e tina le tele o taimi mo ia lava toleniga toleniga ma o le a lagona le teine ​​sili atu tutoʻatasi ma matua.

Mo lava sili aitia i le auala e faia oe lava a mālamalama laulu i 5 minute mo so o se umi lauulu, vaʻai iinei.

Bun fusi tail

O loʻo sosoʻo mai le ituaiga o utupoto i le siusiu ma le fili:

  • I le maeʻa male selu o lou lauulu, e tatau ona e filifilia i le siʻu (maualuga / maulalo pei ona manaʻomia)
  • O le siʻusiʻu e tatau ona faʻataʻamilo i le mea taua, tutuʻi i totini / pulou.
  • Mai le vaʻai maua fua o lauulu e tatau ona e faia se lalagaina.
  • Ona e tatau ona faʻapipiʻi le fusi i le utupoto, faʻamau i lalo.

I se isi fetuunaiga o lenei sitaili, mafai ona fai ni ie manifinifi lua ma afifi i se fusipaʻu mai itu eseese.

Scythe tail

O le siʻusiʻu foʻi e mafai ona liua ile lauulu e le masani ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le a foliga vaʻaia sili atu pe a e afifiina i se sulu.

Faatinoina:

  • O lauulu e tatau ona selu lelei.
  • Ona tatau lea ona e nonoa le fusi (maualuga pe maualalo, filifiliga), tuu se vaega o le lauulu i lalo ifo saʻoloto.
  • Mai le vaega o totoe o lauulu o iai se fili.
  • Ufiufi faataamilo le pito i lalo o le siusiu.
  • Sa latou tutuʻi le fili i lalo o le siʻusiʻu ma ni pulou poʻo ni mea e le vaaia, ma ia mau lelei.

Faʻapipiʻi ma se faʻailoga

A fili faʻatasi ma ni talo - ose lalelei ma vave lauulu e foliga lelei i lauulu ma le umi o lauulu.

Ina ia mauaina se laei manaia, e tatau ona e mulimuli i lenei faʻatonuga:

  • Tuu lou lauulu, ona vaevae lea i ni mea se lua tutusa foliga - luga ma lalo.
  • Faʻataʻitaʻi le tumau i luga le ulu mo le faigofie.
  • Mai le vaʻaiga maua fua o lauulu, fai se fili (e mafai ona e fili faʻamau vaʻai manifinifi faʻatasi i le taimi).
  • O lenei e mafai ona e alu i le pito i luga o le lauulu - e tatau ona soloia, ona fai lea o se teuga mama. E fautuaina le faʻaogaina o se ofuvae faaseʻe - muamua faia se afu masani ma ia, ona afifi ai faataamilo i le faasee ma faʻasaʻo i le pito i lalo. Ma o le utupoto o le a foliga sili atu le saʻo ma umi le umi.
  • Loloʻe ('aufana) faia muamua, oe manaʻomia le afifiina o le utupoto, ona faʻapipiʻi lea (i latou) i lalo ifo ma se fulufulu lauulu / le vaaia.

Scythe iʻa fagu

O le lalelei o le laulu lea, e le gata mo lauulu uumi ma feololo, e taua foi o se fili faʻailo "fishtail".

Afai e te toleni e faia, o le a e maua le le vave ma le moni lalagaina mo soʻo se aso malolo:

  • O lauulu e tatau ona selu (ina ia latou pepelo matagofie, e mafai ona e faʻanusuina malie i latou ile vai / fulufulu lauulu).
  • E tatau ona tuu se faaputuga manoa i tua, i itu uma (i le tulaga o le malumalu), e tatau ona iloagofie ai ni mama se lua.
  • Vavaeese vaega o le lauulu "satauro" i luga o le ulu ina ia le itu taumatau i le itu tauagavale.
  • O le nonoa o lo oi lalo ua iloga mai se tasi o itu o le ulu (o le lalaga lalagaina muamua e tatau ona uuina i lima), sopoia ma le pito i luga.
  • I le isi itu o le ulu e tatau ona toe ave le loka ma kolosi ma le tasi muamua. E taua tele le mautinoa o uma pito e tutusa i le tele.
  • I le tuʻufaʻatasia o totoe o le lauulu, e tatau ona e alu i le pito o le fili ma faʻamautu lelei ma se ofuvae / lipine.
  • Ina ia tumau le laulu i lauulu, e fautuaina e le au pulu faʻapipiʻi faʻapipiʻi ma varnish.

Sloppy Dutch sitia

O le isi filifiliga mo le lalagaina o se 'ieʻole o le le faʻamoemoeina volumetric fili i Dutch. E taʻua foʻi le scythe Fenua faʻapitoa poʻo le sisitema Tanu.

Faatinoina:

  • O lauulu e tatau ona faʻavasega lelei: fufulu, selu lelei.
  • Latalata i le pale, e tatau ona e ave ni vaega se tolu mai le ulu.
  • I lalo o le ogatotonu, e tatau ona e taoto le itu tauagavale, i tua atu - le taumatau.
  • I le itu tauagavale e tatau ona e vavae ese le soʻotaga mai le fili, faʻaopopo i le autu agavale agavale, taoto i lalo o le ogatotonu, toe fai i le itu taumatau.
  • I le faʻagasologa o le lalagaina, e manaʻomia le tosoina o lauulu laititi mai le pito o mea taʻitasi. Lenei o le a avatu ai le taunuuga o le faatamala. Ae i le taimi lava e tasi, e tatau ona toso i luga le fili ina ia aua neʻi lavea.
  • O le mea lea, e manaʻomia le lalagaina o le ie faʻamama e oʻo i le iʻuga, ona fusifusi lea ma faʻapipiʻi ma le vali mo le tumau lelei. E mafua mai i le lemu tele, tele le lalagaina, ma o le lauulu o le a foliga mai e mafiafia nai lo i latou moni lava.

Fili i lauulu paʻu

Mo i latou e fiafia e fai lauulu mo laulu malulu ole ogatotonu umi, o lenei filifiliga o le a avea ma avanoa sili e le o ese mai le masani masani, ae o le teuteuina laititi.

Faatinoina:

  • Fufulu lelei lauulu selu.
  • I lalo o le teʻi i le itu taumatau, ua vavaeeseina se manifinifi o le laulu, o se fili masani a fili mai ai, ma le tumau le tumau.
  • O le piki lava ia e tasi e faia i le isi itu, teu, ina ia aua nei liusuavai.
  • Ufiufi le ulu (i aʻa o le lauulu) i le tasi puie, tamau i le pito i lalo. Toe fai ma le lua scythe (afifi i le isi itu).

Vave vave

E mafai foi ona e faia vave, aulelei matagofie mai lou lauulu manifinifi. O le auala sili e aoga o le faʻaogaina o curling irons e fai ai curls.

Faatinoina:

  • Latou fufuluina lelei o latou lauulu ma faʻamago i se fulufulu.
  • Latou te ufiufi le lauulu i ni mea faʻapitoa e puipuia ai (latou te puipuia ia ie mai mea faʻaleagaina e ala i le vevela maualuga).
  • E vaevaeina le solo i vaega e tolu: luma (luma), faʻaletino ma occipital. I lea lava faʻasologa, e tatau ona faʻataʻuina ia manoa i se uʻamea curling.
  • Latou matagi tasi loka i luga o le curling uʻamea, lemu faataamilo ia faataamilo i lona au.

Taua! Ina ia aua neʻi faaleagaina le lauulu ma maua ni uumi matagofie, e tatau ona e saʻo fuafua le taimi curling o curl taitasi (o le uʻamea uila e le tatau ona soona vevela). E le mafai ona e faʻaogaina le masini i aso uma - a leai o le laulu o le a vave manifinifi, avea ma mananaia ma mago.

Crisscross Lauulu

O se faigofie ma vave fofo mo i latou e le fiafia e vevesi ma lauulu mo se taimi umi pe i le faanatinati - o se koluse-lauulu lauulu lauulu.

Faatinoina:

  • O le lauulu e selu lelei, vaevaeina i ni vaega se fa - le pito i luga i luga o le pale, lua itu ma le pito i lalo, o le a mafai ona e faʻaleleia mo se taimi le tumau.
  • O le vaega pito i luga o le ulu e mimilo faʻatasi le latalata i le faavae (pei o se fusi), tatuʻi i le le vaaia.
  • O itu taumatau ma le itu tauagavale o loʻo kolosiina e se "fusi", o loʻo tuʻu i lalo.
  • O le vaega totoe o lauulu e le tumau, e tatau ona i lalo o le sopoia.

Lauulu maualuga mai i fulufulu lua i tua o le ulu

Ole isi filifiliga ile auala e fai ai se lalelei o laulu ma pulou ile lauulu laulu. E fetaui lelei mo i latou e fiafia i uumi mamanu i luga o latou ulu.

Faatinoina:

  • Fufulu lou lauulu, gaogao.
  • E vaevaeina le moli i vaega e lua - taumatau ma le agavale.
  • Mai vaega taʻitasi o le lauulu, faʻanunua faʻananaʻo "faʻafeagai" (mai le pito i lalo o le ulu ma sina teʻa le oʻo atu i le pale).
  • Mai le vaega o totoe o le lauulu, fili i lona fili, fusi faʻalilolilo itu e lua o le ulu ma toe faʻalelei faʻapipiʻi i fulufulu.

Malvinka ma se fugalaau fili

E ofoofogia le malamalama i le faʻatinoina, ae o le uluaʻi foliga-laulu o le "Malvinka" o le a teuteu uma i latou e ana le laulu uʻumi ma i latou e laʻititi lauulu.

Faatinoina:

  • O le mama o le selu ma selu o loʻo selu pito i tua.
  • Amata mai le pale, o se vaega laititi o lauulu i luga o le ulu e valavala ma ua faia se siʻu mai lea, o le tele o lauulu ua lusi.
  • O le siʻusiʻu na maua mai luga ua vaevaeina i ni vaega se lua, o le fusi sikoa e feliuaʻi mai taʻitasi.
  • O fusi e fusia i le tasi, faʻamautu ma se fusi faʻamalosi.
  • O le iuga o agavaʻa e feliuliuaʻi i le pito o le fusi i se ituaiga o fugalaʻau, tutuʻi ma fulufulu ulu.

Fagofie le paʻu

O le faiga sili ona faigofie o lauulu i luga o le ulu mo i latou e manaʻomia vave ona faia se laei lalelei - o se "atigi" faatamala.

Faatinoina:

  • Faʻapipiʻi lelei le tele o lauulu, lelei - faʻaoga mousse ia i latou aʻo leʻi faia se "atigi".
  • Latou te aoina le lauulu i le fusi uumi i le pito i tua o le ulu, ae le nonoa, ae mimilo le fusifusi mai le ao aoina.
  • O le foafoaga tourniquet ua faʻapipiʻi i se ituaiga matasele, o le pito e nana i totonu o le iʻa “atigi”.
  • Le mamanu ua faʻamautu ma lauulu fugalaʻau poʻo ni fulufulu mata matagofie, mo le sili atu le teteʻeina o loʻo suluia e latou i le fulufulu lauulu.

Fusi foliga lauulu

O le matagofie o fulufulu mo laulu lauulu e mafai ona fausia e le gata i le faʻaaogaina o lauulu / pulou.

Faatasi ai ma le fesoasoani a mea teuteu e pei o se fulufulu laʻau, e mafai ona e fatuina ni sili fou, ae faigofie lauulu laei.

Faatinoina:

  • O fulufulu mama e nonoa i le solofanua solofanua e faʻaogaina ai le "faaseʻe".
  • Ua fili mai le taʻele mai le siʻusiʻu, o loʻo fusi faʻataʻamilo i le "faaseʻe” ina ia le mafai ona iloa.
  • Faatulaga le scythe i lalo ma le le vaaia.
  • Ua nonoa se fusi i le pito i luga o le lauulu.

O le fusi e tuʻufaʻatasia pulumu volumetric faʻapipiʻi i luga o le ulu, lautele lautele, ma isi.

Faalua utupoto

O le lauiloa ma mama lauulu lauulu o se faaluaina bun:

  • O loʻo vavaeina lauʻulu ua vaevaeina i ni vaega se lua tutusa tutusa.
  • O le pito i luga o loʻo nonoa i se fusi faʻaoso, o le iʻuga e fusi i se tourniquet.
  • O le taʻamilosaga e fusi faʻataʻamilomilo faʻamalositino, mautu i totoga / e le o vaaia.
  • Toe fai mea uma tutusa i le pito i lalo ole lauulu.

A faaputuga o le "ballerina"

O le isi auala e nonoa ai se fusipaʻu ole fusi ua taua ole ballerina:

  • O lauulu e aoina i se maualuga maualuga ma faʻamautu i se "faasee".
  • O le siʻusiʻu ua liua i se lavalava, o loʻo fusi faʻataʻamilo e fai ma faaseʻe ina ia leai ni avanoa, ma le faʻamau lelei i lalo.
  • A talafeagai, nonoa se isi ofuvae mo le sili ona tumau ile laulu.

Fulufulu tolu o lauulu

Masani masani taupulepulega mai laina o mafai foi ona filiʻataʻea i auala eseese e fatuina ai se sitaili teuteuga ma vave i le lima minute:

  • O fulufulu manifinifi ua nonoa i se laei mama i le pito i tua o le ulu.
  • O le siʻusiʻu ua vaevaeina i ni manoa se tolu, taʻitasi ua taʻamilomilo i se fusi.
  • E faʻaofi fesoʻotaʻiga ina ia taofia faʻamau lelei, fusi i le pito i lalo ma se fulufulu fulufulu / paʻu eli.

Fulufulu Farani "ua faafao i lalo" ma se fusi

O le Falani pulou "i se isi itu" ma se bun o se mea e le masani ai, ae lelei laei mamanu e foliga laʻei manaia ma muamua:

  • Mai fulufulu mama mama (o le pito i lalo mai le pito i tua o le ulu) o se farani Farani o loʻo filiina "faafao i lalo" (mo le faigofie lalagaina, e fautuaina e togi le lauulu i luma), nonoa i se fusipaʻu vaega i le ogatotonu o le ulu.
  • O le iʻuga o loʻo faʻataʻamilomilo faʻataʻamilomilo faʻataʻitaʻi i le fusi.
  • Latou te tutui le faaputuga, mo le tumau tuʻu lauulu ile laulu ile laulu.

Volume siʻusiʻu

E mafai ona foliga sili atu le lapoʻa o le iʻu ona o le faʻaaogaina o se "paa" poʻo fulufulu lauulu.

  • Fai se siusiu puʻupuʻu.
  • Vaevae i ni vaega tutusa se lua i le faalava.
  • O le filo pito i luga ua siitia ma tumau le tumau ile pale.
  • I le vaega o meauma, o loʻo tutu le "paa" po o le fulufulu manu.
  • Tatala le pito i luga o le siusiu.

'Aʻoʻoga faʻataʻamilo i le ulu

Fili, fili i le ulu, foliga lelei ma tosina mafaufau ma le mea muamua:

  • O lauulu manifinifi e tatau ona vaeluaina i ni vaega se lua i luga o loʻo tū mai.
  • E fili fili faʻamauvaʻa mai soʻo se vaega e toesea vavaeʻese.
  • O le tasi braid ua fusi faataamilo i le ulu i le tuaoi o le lauulu.
  • O le mea lona lua i le pito i tua o le ulu e fesoʻotaʻi ma le muamua, o loʻo maʻimau uma i laʻau.

Koluse lauulu

O lona uiga tulaga ese o lenei laʻei lauulu e faia e ala i le sopoia ni vaega se lua o lauulu:

  • Vavaeese lauulu i ni laina tetele se lua faalava.
  • Sopoʻia totonu o latou, ae le tumau fusifusi.
  • O se siʻusiʻu e faia mai i le tasi vaega, ma o le lalaga tootoʻo mai le isi.
  • Ua faʻataʻai le fusi i le siʻusiʻu ma toe faʻasaʻo.
  • O le siʻusiʻua mai lalo ua lafo i luga o le fili, faʻasaʻoina ina ia le iloa atu le iʻuga.

E fautuaina e teuteu le teuteuga atoa i se fulufulu lalelei.

Fusi braid tail

E i ai le tele o muamua lauulu i Farani braids, ma o se tasi o ia o se fili fili mo le siusiu.

I le maeʻa ai o nai toleniga, e mafai ona e aʻoaʻo pe faʻafefea ona fili lauulu laititi-umi i lenei auala vave:

  • O le lauulu e fufulu ma selu lelei (pe a manaʻomia, e mafai foi ona e faʻataʻuina ia mea i se taimi muamua).
  • I le itu o le ulu, mai le taliga, latou amata amata ona lalagaina Farani fusi i luga ina ia lona pito i luga o le pale, ma le tumau le tumau i se lauulu lauulu.
  • Symmetrically faia lalaga, i le isi itu o le ulu o faʻanana tutusa ina ia ogatasi ma le muamua. E tatau ona i ai se ituaiga o 'ie e lua fili.
  • Faʻaauau le lalagaina o se tasi o 'auvae faʻalua (o se vaega tele o lauulu e faʻamamulu), seia oʻo i le ogatotonu o le lauulu.
  • O le faia fili ma le lauulu totoe o loo aoina i se mafolafola uumi.

Twisted fusi "Fugalaau"

Mai le lauulu milo i fusi, oe mafai ona fatuina volumetric lalagaina fusi o le a foliga vaʻaia lelei ma muamua:

  • O fulufulu ua fufuluina e selu ma teuteuina i mousse.
  • O le moli e vaevaeina i ni vaega se tolu (taumatau, agavale ma le ogatotonu).
  • Mai le ogatotonu tutotonu faia se maualuga maualuga.
  • Ia milo le suʻi i se auivi faigofie faʻatasi i le malu, mautu.
  • Mai toega e lua o loʻo totoe, ua fai ina auʻi fusi.
  • O iʻa e kolosi e le tasi le isi ile taamilosaga mai le fusi, nonoa ile fulufulu / laʻua e le vaaia / ma fulufulu ina ia aua le vaaia le vaʻai.

O loʻo lalagaina Scythe i totonu o se fili

O le isi faigofie-e-faʻaaogaina lauulu e O le a foliga vaʻaia soʻona taua ma tuʻuina atu le faʻatumu atoatoa - o le mea lea ua taʻua o le fili i le fili.

  • O le tele o lauulu e vaevaeina i ni vaega lautele se tolu e pei o le lalagaina o se masani masani fili.
  • A manaʻomia, loka le tumau e le tumau na ia faia ina ia aua neʻi faʻalavelave pe le mautonu.
  • O le faigofie lalaga fili ua faʻamauina mai le vaega o totoe ogatotonu, sili atu i se ie manifinifi manifinifi.
  • Ma le isi, sa latou fili i se fili mai le uiʻai laʻititi pupuʻu ma pito uumi - o lona iʻuga, sa tatau ona maua se fili, lalagaina i se isi fili faʻatele i lapoa.

Lua 'ie fili

O se aoga lauulu lauulu e sili ona lelei, mo se faʻataʻitaʻiga, mo soʻo se tamai mea na tutupu.

E mafai foʻi ona faʻataʻitaʻia e se tamaititi mo lona alu i le aʻoga / aoga.

Faatinoina:

  • Ua teuteu lelei lauulu lauulu e vaevaeina i ni vaega se lua tutusa tutusa
  • O fusi maualuga e faia i filifili filifilia. E tatau ona lelei ma lelei le tasi ma le isi.
  • Lua fusi o loʻo fesoʻotaʻi i le ogatotonu o le ulu (mafai ona tuʻu le tumau).
  • Ua vavaeeseina manoa mai i le siʻusiʻu oʻese, o loʻo faʻamau mai ona lalaga masani, ma nonoa faʻatasi ma se vaega faʻamalieina.

Faʻamalolo lauulu ma se scythe "fishtail"

O le manaia o sitaili ma le lalagaina o "iʻa faiʻa" o le a avea ma lelei fofo mo i latou e le fiafia e fai fusi, ae e manaʻo e teuteu ma faʻalauteleina latou foliga.

Fai e pei o lenei:

  • Ole selu ole tino e selu faʻapipiʻi lelei (e mafai ona e faʻataʻuina muamua pe a iai se taimi).
  • I itu uma e lua o le ulu, pe tusa o le maualuga o taliga, e lua ni manoa laiti e iloga i le tele o lauulu.
  • Mimilo fasi uma i se tourniquet, faʻafesoʻotaʻi latou i le ogatotonu o le ulu, e mafai ona e faʻaleleia mo se taimi le tumau i se lauulu.
  • E tele fasi manoa ua iloga mai le faateʻaina tele, o loʻo fesoʻotaʻi i le leai o saʻiliga-pito o le fusipaʻu, ma ua fili foʻi le taulasea iʻa.
  • O le lauulu lauulu e aveese mai i le soʻotaga o solofanua, pe a talafeagai ai, vali le mea teuteu i le fulufulu mata.

Pale o laulu

O le faigofie lalagaina, e foliga mai o se pale matagofie o le ulu-uumi lauulu, e mafai ona faigofie ona pulea e soʻo se teineititi i nai minute.

O lenei fulufulu lauulu e mafai ona faia uma mo suʻesuʻega / galuega, ma mo taimi faʻapitoa:

  • Ua fufuluina lauulu, mago, selu (e mafai ona e faia se curl).
  • I le itu taumatau o le ulu, teisi aʻe nai le nofoaga o loʻo i ai le taliga, latou amata amata ona lalagaina se fili (e mafai ona e faia se faigofie puie po o se Farani tasi, e filifili), ona fusi lea mo se taimi le tumau
  • Toe faia tutusa i le itu tauagavale.
  • E kolosi faʻamaufaʻalua ina ia lalagaina le tasi i le isi, o loʻo matala uma pito.
  • Na latou faʻasaʻoina lelei le laulu e ala ile lauulu e vaʻai i soʻoga o totoga.
  • Ina ia faia le styling foliga sili atu e pei o se pale, ua fautuaina foi e faʻapipiʻi se fulufulu ulu i le nofoaga o sopoia fili.

E mafai ona e tuʻuina ia lauulu o le umi o le umi, faʻatulaga, ma ao pe a e mulimuli i faʻatonuga mo le fatuina o aulelei matagofie ma faigofie. I le maeʻa ai o nai toleniga, soʻo se tasi o le lauulu laʻasaga e faʻaalia vave ma saʻo.

Lelei lauulu mo lauulu laulu: vitio

Laulelei lauulu mo aso uma, vaʻai le ata vitio:

Fai ia te oe lava lauulu i luga o laulu lauulu, vaʻai le ata vitio:

Faʻafefea ona lalagaina pigtails: tulafono ma fautuaga

O se ie mama e fai e tusa ai ma le tele o tulafono faigofie, i lalo o le mea e faigofie ona taia ai tagata uma.

  • Lelei lauulu lauulu o le muamua mautinoa lea o se sili lole faʻalelei.
  • Mo le lauulu e mama, o manoa e tatau ona tutusa.
  • Vavae ese laina ia tutusa, ma ia mautinoa e toso i lalo ina ia latou liliu ese tusa lava ma le umi atoa.
  • O loʻo manaʻomia le mataituina o le soʻona faʻaliliuina o soʻotaga, a leai, o le fili faʻataʻavaleina o le a vaivai i nofoaga, ma i nisi nofoaga o loʻo pipiʻi tele.
  • Ae le i lalagaina, e manaʻomia le sauniaina o selu, pulou, ie uʻamea, faʻailoaina o oloa, faʻapea ai ma isi mea faʻapipiʻi e teuteu ai le fili i le lumanaʻi.

Ituaiga o fili

O aso nei, e tele ituaiga lalaga 'eseʻese e le gata i o latou foliga, ae o le lavelave o lalagaina. E le gata i lea, e mafai ona faʻaʻoleʻole e mafai ona e savali ai mo le tele o vaiaso, faʻapea foi ma lauulu i aso uma.

E tele ituaiga o lalagaina o aso nei e filifili se tasi poʻo se isi metotia mo tulaga taʻitasi. O filifiliga faigofie e fetaui lelei mo aso uma, galue, malaga. Ae sili togafiti metotia o le a avea ma mea moni iloga o le ata i aso faamanatu po o aso.

O lea la, o a ituaiga o totoa ma o a latou foliga?

Dreadlocks o loʻo fuafuaina ma le mautonu ni manoa e mafai ona o eseʻesega mafiafia ma le umi. E mafai ona ese le lalagaina o dreadlocks.

O le auala muamua e aofia ai i le vaevaeina o lauulu i sikuea ma selu latou faasaga i le tuputupu ae i le itu o le aa. Ma o lauulu ua taʻe e lalagaina i ni manoa e faʻaaoga ai se matau. O iʻuga loka e oloʻo ma le solo faʻapipiʻi e tausia lelei.

O le auala lona lua o le faʻamamilo soʻo o le nonoa ma faʻamau i le pito ma se fusipaʻu. E mauaʻa foi le iʻuga ma le solo.

Ma o le lona tolu o le tumau dreadlocks, e faia na o matai. Mo lenei mea, vailaʻau soʻona faʻaaogaina ua maua ai le "ola" o le lalagaina mo ni nai masina.

Rasta pigtails

O nei asoa braids-tubes i le sitaili e le talafeagai mo tagata uma. Latou te le ofi i se paʻi le saʻo poʻo le faʻatatau pisinisi, e le talafeagai mo taimi faʻapitoa. Ae e mafai ona latou faʻamolemole i aso uma, ma latou te le manaʻomia tele tausiga.

Faatasi ai ma le fesoasoani a se faapitoa "lalaga 'ofuvae" laʻititi lava loka o se tasi o lou lava ulu ua fili, faʻapea ua avea ma sili atu tele, ma se selu aafiaga.

A vaeluaina le lauulu i ni manoa, e mausali i aʻa ma filo o se ituaiga lanu. Ma o lea lava filo amata amata afifi mafiafia o lauulu e leai ni avanoa. A maeʻa ona faʻaea le lautele o le taʻamilosaga o le filifili, e mafai ona suia le lanu o le filo. O pito o le laulu e mafai ona faʻaopoopo i ma susulu manava.

Nei o loʻo faia ona fulufulu manifinifi o vave lalagaina. O i latou e mafai ona tuusaʻo, paʻu, laʻau ma taamilosaga. O le mea lelei o lenei lalagaina o le a suamalie ie manifinifi, manifinifi.

O le mafiafia o le zizi na o le 3mm le umi, latou faʻapipiʻi i laʻau masani uʻamea. O le mea lea, e 2-4 itula e lalagaina ai i latou, e fuafua i le saoasaoa o le matai ma le amataga le umi o le lauulu. I se faʻaopopoga, o le lanu o le zizi mafai ona i ai soʻo se mea, talu ai o lo latou lalagaina e aofia ai le faʻapaʻuaina o le muamua lauulu lanu.

O loo i ai i le curly le tele o fusi mafiafia, o le ola tautua e oʻo atu i le 2-3 masina ma le tausiga lelei. I le lanu, o ia soofaatasi gatasi uumi e le mafai ona ese tele mai le lanu masani o latou lava laulu, a le o lea o le a foliga le masani ai.

Ole togafiti e lalagaina e faʻalagolago i le amataga o le laulu. O tagata laʻei uumi o le a manaʻomia se lau, o lona uiga, lalagaina ie manifinifi e fetaui lelei i le ulu. Sauniuni curls o curl o loʻo lalagaina i totonu ia i latou. O le manatu lalagaina o le curl e tatau mo pulu pupuʻu lea e le manaʻomia e natia.

Poni Fusiua

O se mea ua faʻamanino i nei lutua o loʻo i le pito i luga e le o fili, peitaʻi o loʻo i ai lona siʻusiʻu, e pei ona i ai lava, le mea e sau ai. E mafai ona faʻasaʻo pe manua i au solofanua.

O loʻo faʻapipiʻi fulufulu i latou laulu e fili i faʻaiʻuga laiti. O le umi o na loka e mafai ona i ai se mea, e ese mai lenei o se auala sili e faʻalautele ai lou lauulu.

Aferika pigtails

Le fausiaina o afro-braids masani o le a tele le taimi, ma e te manaʻomia foʻi mea faʻapitoa Kanekalon, o le a lalagaina i totonu o lauulu.

Afro-fili 'aui e manifinifi i luga o le umi atoa o le lauulu i le aofaʻi o 150 i le 200 fasi. E mafai ona fai faʻavaʻese ituaiga lua - o le lurus poʻo le faʻaoso. Ina ia faia lenei mea, o lauulu e vaevaeina i ni tamaʻi loka, pe a maeʻa ona amata ona lalagaina lavalava manifinifi fufusi. I lenei tulaga, o laina tutotonu e toso i luga o latou lava, ma le itu i le itu tauagavale ma taumatau taliga, faasologa.

Aso uma pigtails

Le taimi nei, pigtails e matua talafeagai, i se faaopoopoga, latou te le o ese mai le masani ai mo se taimi umi. E tele ituaiga o lalagaina, faʻafetai ia e mafai ona e faia ni ata eseese. Mo le toatele, o lalaga lalelei o se mea manaia ma faigofie galuega. E faʻamoemoe uma lava i le faʻataʻitaʻiga, e fesoasoani lava e faʻatonutonu tusa ai ma lavelave lalagaina vave ma saʻo.

Falani Farani

O lenei le lalagaina togafiti e fiafia cat catks, masani ona faʻaaogaina e tagata lauiloa, ma e oo lava i teine ​​faigofie. O le lalaga ile ala Farani foliga foliga lemu, faigofie ma e le faʻaleaga e oʻo lava i le ata faʻatusa. E tele ituaiga lalaga o ia e mafai ona filifilia mo lea taimi.

Muamua e te manaʻomia le setiina o le amataga o le lalaga 'ie, o mea ia e tolu ni laʻasaga e tutusa le mafiafia, pei o le tele o metotia masani. E le gata i lea, o lalaga lalagaina e foliga mai foi i se lalaga faigofie, ae nai lo le lalagaina o ufiufi atoa le uumi, e alu i se liʻo o le ulu. Pe a lalagaina laina fou uma, o loka e filifilia mai tuaoi tuaoi e maua ai le aafiaga o se pale, poʻo se itu fili. Faʻalagolago i le manaʻo, e mafai ona e lalagaina ia fufusi pe vaivai, o le sili atu ona faʻamalosi pe faʻa رومisi foliga o le laulu i le pito e faʻalagolago i ai. I le pito o le lalagaina, e te manaʻomia ona faʻalelei le fili i se ofuvae

Afai e te le o masani i le metotia lalagaina o se Farani fulufulu, ma ata ata e foliga mai e le malamalama ai ia te oe, vaʻai le master class i le vitio i lalo. O se faʻataʻitaʻiga lelei o le a fesoasoani ia te oe e te mafaufauina!

O le igoa lona lua o lenei lalaga o le "iʻa iʻa". Muamua, o le laulu e selu i tua pe vaeluaina. Ma, pe a manaʻomia, e faia se siʻusiʻu, pe e mafai ona e amata amataina se lauulu. I autafa, i luga aʻe o malumalu, e tasi le loka ua vavaeese. E togi le tasi curl i le isi, ma a o e agai i lalo i autafa, loka tagata e puʻeina foi. Oe manaʻomia le uuina o se fili i le falo, ma o loka faaopoopo e tatau ona tutusa le mafiafia ina ia foliga mai o le laulu foliga foliga lelei.

Fusi Rusia

Taʻitasi teine ​​Slavic iloa lenei metotia, ae le o tagata uma e mafai ona taulimaina ona o le leai o se faʻataʻitaʻiga. O le mea moni, o le lalagaina o se masani masani masani Rusia. E tolu curls o le tutusa mafiafia o loʻo fesoʻotaʻi. Soʻo se taimi, e tasi pe tasi le itu ole alu i totonu o le lalagaina. Ma le manoa, lea e liliu e ogatotonu i lenei tulaga, na ona pipii ma ou tamatamailima. Faatasi ai ma le masani ai masani masani, e mafai ona e fili faʻapipiʻi i lauulu teine ​​Rusia i lalo ifo o le minute, e tusa lava poʻo le a le umi o le lauulu.

O le uliuli "Little Dragon"

O le masani masani o le lalagaina o le "tarako" e foliga tutusa ma le Farani fusi, ae e tatau ona amata tonu mai le muaulu. I se isi metotia faʻapena, e amata loa ona tutusa le puʻeu ma se pu niniʻi. E atili lauiloa, lalagaina mafiafia ma mafai foi ona faʻaigoaina o le "fili fesuiai". I lenei tulaga, o pito sili ona leaga e le tatau ona folasia i luga, ae, i le isi itu, lalagaina i lalo o le ogatotonu. O lenei e tatau ona faia ma le umi atoa alu ifo i lalo o le ulu. O le faʻaeteete o loka e mafai ona faʻaititia ala ile tosoina lemu maia i fafo. Ona faʻateleina ai lea o le aofaʻi o le ofutele.

Matua "Vaipuna"

Scythe "vaipuna" lalagaina faalava mai lava i le amataga o le vaeluaina i le muaulu. O lea, o le lalagaina o ia amata i le vaevaega i malumalu o uluaʻi tolu curls o le tutusa mafiafia. E togiina faʻatasi faʻamalosi o le tasi le isi, aʻo le tasi o loʻo faʻamatuʻuina mai ma tumau pea ma le aofaʻi atoa o lauulu, ma o se manoa fou pito i luga ua suia. Lulu le lauulu i le isi itu o le ulu o le ulu, ma toe faʻamautu le fili i le vaʻai. O le mea lea, lauulu lalagaina o le a faia le tutusa afu. E mafai ona fulufulua i latou e tuʻuina atu le laulu o laʻoʻauʻaunaga alofa.

4 manoa fili

E faʻaogaina ni manoa e 4 o loʻo lalagaina i totonu ia teʻi latou sui.Mo le faigofie o le fausiaina o lenei lavalava, e lua uʻamea aveina i le tasi lima, ma le muamua ma le lua, le lona tolu ma le fa amata amata ona feusuai. Ile iuga, o manoa o loʻo i le ogatotonu e sopoia i luga ia i latou lava. O le mea lea, o lalaga lalaga e alu i le umi atoa o le lauulu, pe a uma ona e mafai ona faʻasaʻo pito ma le matagofie fusifusiʻulu poʻo se kilipa lauulu malosi.

5 filo fili

O lenei faʻaaliga o le lalaga faʻamaʻi e fai lava sina faigata, ae foliga mai e manaia ma masani ai. E sili le lalagaina mai le pito i luga o le lauulu. O lea, vaevaeina le occipital vaega o le lauulu i 5 vaega, latou o le a vaeluaina i lenei auala - o le muamua filo alu lua, ae i lalo o le pito i lalo o le lona tolu, ma i le isi itu toe fai le mea lava e tasi - le lima i lalo o le fa ma luga o le lona tolu. O toega o laina o lalagaina e faia i se tala faatusa.

O lenei pigtail e matua tulaga ese, ma o lona metotia faʻavae e ese ese mai le lalagaina o se lalaga faʻapitoa, lea, ae ui i lea, e le faʻafaigata ai ona faʻatino. O le pito i lalo o le ponytail, lea e vaevaeina i ni vaega tutusa se lua o le lauulu. Ua fusi faʻatasi i latou i fusi. Ina ua maeʻa na faʻailoaina mai le flagella ua mauaina i fusi faʻalelei. Ona mafai loa lea ona amata e mimilo vaega, ae i le isi itu. Ua eliina ofu eleni mai i vaega e lua ma ua teuteuina le laulu.

Scythe ma lipine

O le lipine e mafai ona lalagaina i soʻo se ituaiga lalava. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faia se tamai selo i lalo o le tasi manoa, lea e faapipii ai se lipine, e fetaui lelei ma le ata.

O loʻo i ai leisi filifiliga, o loʻo aofia ai vaega e fa, o le tasi o le a aofia ai se lipine na faʻapipiʻi i le ogatotonu tutotonu. O le lalagaina o le a tutusa ma se lalaga o itu e fa, ae o le lipine e tatau ona alu tonu i le ogatotonu, e pei o le faʻamau lelei loka.

Faʻamavae luga o lauulu laʻitiiti

O teine ​​e iai se laulu malulu faʻaumi e mafai ona faigofie ona fili i latou ma soʻo se ituaiga o mea maua. Mo i latou, o ituaiga masani e talafeagai - spikelet, tourniquet, Farani.

O se laei manaia ma le faigata o le a aveeseina lauulu mai foliga ma tatala le ua - Eleni fili. E lalagaina e pei ona masani ai, ae naʻo le alu i lalo i se lio o le ulu, ua uma ona vaʻai i le le mafai ona vaʻaia.

E faigofie lava ona fai se farani Farani e le masani ai pe a e fili i lona itu ma faʻapipiʻi i mea teuteu.

Ma e mafai ona e aveeseina le lauulu mai le mata a o tumau pea le umi o le laulu ma se lalaga-lau. Ma le isi, o le tekonolosi e talitutusa ma lalagaina o se masani Farani fulufulu, na o le alu i luga o le muaulu, ma mautu i le malumalu i lalo o le lauulu.

Fusiua i luga o le lauulu uumi

O teine ​​e uumi lona laʻau, e mamanuina e fai lavalava matagofie. Soo se mea e mafai ona faia i lo latou laulu. Mo se faʻataʻitaʻiga, e lua itu fili o fesoʻotaʻi i totonu o le tasi. Mo le mauaina o se mea manaia foliga o le fulufulu lauulu, e tatau ona e lalagaina Farani braids mai malumalu i le tasi itu ma le isi, ma i tua o lou ulu e fausia ai se tasi o latou volumenous. E le gata i lea, e mafai ona faʻailogaina uma fili i le tasi itu, kolosi i le va ma le isi ma lalagaina i se tutusa, fai ni itu taua lua.

O le piki-pale mo fulufulu laulu e faia i se tala faatusa ma le lalagaina o se afu, faatasi ai ma le tuutuuga ia le tatalaina ia nonoa, ma o le lalagaina o lo o alu atu i luga atu o le ulu, faʻavae ai.

Uumi-lauulu, e mafai ona e eseeseina le spikelet ina ia fili i luga o se laei laei. O le mea lea, a malvinka o le a aliaʻe. Lenei oe manaʻomia le vavaeʻeseina ni manoa se lua i itu e mafai ona mimilo, ona faʻapipiʻi lea ma le isi i le isi ma le paʻu otaota i le tasi itu. Ma ua maeʻa mai i le siʻusiʻu maua mai lalagaina "iʻa faiʻa".

Fusiʻu mo teine

Tamaiti laiti alu uma ituaiga lalagaina. Ae o le hairstyle sili ona alofagia o pulou e lua. O le lalagaina e mafai ona faʻamomoli pe toe faʻaliliuina.

Ina ia puipuia le lauulu mai le faʻalavelave, o le lalagaina metotia lalagaina o le a aoga tele: o se masani Farani fili ua lalaga mai le tasi taliga i le isi, ae o le siusiu i le itu i le itu. O loʻo faʻamauina ma se paʻu malulu e mafai ai ona nonoa se lipine.

Muamua lava, teine ​​e vaʻavaʻai i lalaga faʻamaʻamaʻa mai le pito i luga o le ulu i le ogatotonu o le ulu. Ona e manaʻo e amata se lalaga fou ma le pito i luma mai le muaulu i le pito i tua o le ulu. Ua maeʻa feiloaʻi, e toʻa lua pulutasi o loʻo i ai i le siʻusiʻu, pe gagau i se fusi.

O le lalagaina o le "ato" e faigata tele, ae o loʻo mafai pea ona faia. O lauulu e tutusa lava le tufatufa mai le ogatotonu o le ulu, a maeʻa ona amata ona fili i se liʻo i foliga o se Farani fili. O manoa fou e tatau ona pikiina mai fafo. O le mea lea, e tatau ona lalagaina uma lauulu i le ato e mafua mai.

Mai le vitio o loʻo i lalo, o le ae iloa le aulelei matagofie fili i le pepe e mafai ona faigofie lalagaina. I le ma lea, o le mea e tupu mai ai, o le lalagaina ua avea ma lauulu lauulu atoa.

Faʻafefea ma o le a le mea e teuteu ai pigtails?

E aoga le faʻalagolago i ou mafaufauga lelei. I totonu o le fili, e mafai ona e lalagaina lipine o lanu eseese, faʻapipiʻi ma i latou matagofie fulufulu uʻamea pe faʻamau i se mea manaia fusi.

Ina ia tuʻuina i se laʻasaga faigofie i le amataga, e mafai ona e tuʻu saʻo i ai lauulu i le fuga o lopa tuusaʻo i le fili. Ma o le masani masani o vaitau lata mai, o le tuʻufaʻatasia o ola poʻo faʻafugalaʻau fugalaʻau ma faʻailo i se volumetric fili. E mafai foi ona faʻaopopo se volumetric rim or comb. E le gata i lea, o ia mea teuteu e mafai ona i ai i se isi sitaili, aua o le mea lea e aoga ai le faʻalagolago i se foliga masani.