Misi faʻamatalaina

Miti o se ulu ulu: 6 faʻauiga o moe

O se fulufulu laʻitiiti pe o se fulufulu gafa e vaʻai i se miti o se faʻailoga lea e manaʻomia e faʻavasega ou mafaufauga.

O se lalelei matagofie o loʻo faia i le fulufulu '' o lona uiga o le nofo lelei nofo tupu i ou manatu ma e mafai ona e faia filifiliga saʻo.

A faʻapea e le faʻamalieina lau laʻau pe o loʻo iai i se fale e teuteu ai lauulu mo nisi mafuaʻaga e faʻalavelave ai oe pe le fiafia i ai - o se miti lapataia oe e faia ni filifiliga taua: e foliga mai e leʻi oʻo mai le taimi mo i latou.

Le lagona le faʻamalieina ma se puʻupuʻu lauulu lauʻeleʻele o se lapataʻiga o le soona faanatinati i pisinisi e ono afaina ai oe i soʻo se auala.

Afai i se miti e te asia se fulufulu laʻitiiti ma maua oe i lau pule saʻo, o lona uiga o le mulimuli i au masaniga ma faʻavae tulafono o le a faʻamausaliina ai oe le manuia i le matata faʻapitoa.

Afai e te mauaina oe lava i se masani le laʻei faʻamau faʻataʻoto ma o loʻo faʻatautaia oe e se tamaititi ma matua le poto masani tamaiti, vave ona e maua lea o le faʻamalaiaina faʻamasinoga ma faamatalaga e uiga i le faʻatalale mai lau tane ma lau fanau matutua.

Afai o loʻo iai sau mea manaia e fai i le tagata e te laulu, o lona uiga o le taimi e le o mamao pe a mafai ona e taʻuina ia te oe lava ua e mauaina mea na e taumafai ai ma fiafia.

O le tuua o le teine ​​fulufulu ma le moemiti ulu ma lagona le fiafia tele - o le mea moni faʻamoemoe e faitau e uiga ia te oe lava i nusipepa mai le le lelei tele itu.

O le moemiti ia te oe lava o se teineulu o ana galuega e fiafia tagata faatau o se vaega o mea fiafia, ae afai e te faia tagata uma o nofo i lou nofoa le iloa e le tiapolo mea o lo o i luga o lou ulu, o le a e iloa moni ai le le fiafia i lau galuega ma tuʻua pe a e mauaina se isi.

Ulu - leiloa, faigata.

Mo se tamaitai talavou, o le miti lea e sau ai i le pulu faʻataʻitaʻi o le faʻailoga o le ausiaina o lana sini pele. E le gata i lea, o le tulaga e ono faia ai ni tala faʻalemafaufau e ono afaina ai lona igoa taʻutaʻua. Afai na e moemiti e te vali lou lauulu i se isi lanu i le teine ​​laulu, ona tagata lotoleaga o le a faasalalauina leaga taufaaleaga faataamilo i lou igoa lelei. Afai e te faia se laʻei sili ona manaia, ona avea ai lea o lou le faʻataʻitaʻia amioga ma mafua ai le tele o faʻafitauli.

Mo se tamaitai talavou, o le miti lea e asiasi ai i le teine ​​fulufulu o se faʻailoga o le ausiaina o lana sini pele. E le gata i lea, o le tulaga e ono faia ai ni tala taufaʻaseʻe lea e ono afaina ai lona igoa taʻutaʻua.

Afai o le tagata e faia le mea 'aina faia oe i se lalelei matagofie lauulu - faʻatali mo se faigofie, frivolous sootaga, pe a e tipi lou lauulu - le malaga fuafuaina o le a le manuia.

O i ai sau fulufulu lauulu foliga? - O lau amio le faʻaaloalo o le a mafua ai le tele o faʻafitauli.

Afai na e miti o le tagata luluulu e te vali lou lauulu i se isi lanu - tagata lotoleaga o le a lafoaia le faitatala mataga e uiga ia te oe.

Ulu barber - ua noatia i aafiaga o isi tagata, leiloa pisinisi pe o le soifua maloloina.

Mo se fafine - e ono i ai se tafaoga, fou alofa.

Ulu Barber - Afai e te moemiti i se tagata oti ulu - e faʻailoa ia te oe faigata poʻo leiloa ona o le faʻasesega, faʻamoemoe sese poʻo le faʻalata.

Vaʻai foʻi vaʻai: o le a se mea o miti ai lau teine ​​fulufulua, o le a lau mea e miti i le tipiina, o le a le mea e miti lou lauulu.

Taua - A fai o le fafine e miti i se tamaloa na sasa oe i se laei e le masani ai - ona mafai ai lea ona avea ma ou tagata fiafia pe afai e te amio lelei atili.

Afai na e miti o le fafine e tipiina le lauulu o se alii talavou - ona ia ono ita ai lea i mataupu ma faafitauli ma uo.

Ulu, ia i ai i totonu, e oti le lauulu - leiloa, faigata.

O le fale oti ulu na e asia na faia mo se sauniga alofa le fiafia pe vavalalata mafutaga.

Ulu, ia i ai i totonu - toese, ni faigata.

Vaʻai oe lava i le teineulu - 'aua le alu mo se savaliga mamao mai le fale.

Miti avea ma mea moni ma uiga

O se miti e atagia mai ai lumanaʻi mea o se sosaiete-pisinisi natura. O se miti manino e manatua e le miti faʻamatala auiliili le ono maua mai le galuega lelei suiga i le Aso Toʻonaʻi po o le Aso Sa a sau. O tusi tetele e le mafaamatalaina o loʻo atagia ai galuega mamafa.

Miti e manatu faʻamaoni. E faigofie ona latou iloa faʻamatalaina ma ua mafai ai ona vave faʻaaoga le faʻailo na maua mai le Iunivesete i le faʻataʻitaʻiga.

O le miti tautala e uiga i suiga fou o mea e tutupu o le a tupu lata mai. E faʻasino mai itu ole olaga ma mataupu e tatau ona taulimaina i se taimi lata mai. O miti i luga o le masina tupu e faʻavaloaga.

O se miti e masani ona faʻasino i le tagata lava ia o le fai miti. O loʻo faʻamauina ai suiga lelei o le alofa: faʻamasaniga fou, aso faʻamanino ma taʻutaʻu atu faʻaali atu o tali, faʻatasi ai ma malaga vave ma se fiafia faʻaiuga. E taunuʻu i le lua vaiaso.

E i ai sau laʻau ulu e miti? Leai se mea e te popole ai!

E masani lava, o se mea lilo faʻaaliga pei o miti e le mafai ona le amanaiaina. O tagata filosofia ma tagata atamamai o anamua na taumafai e faʻatautaia le malamalama muamua o miti ma tuʻuina atu ia latou lava faʻauiga, ma i le seneturi lona lua TLM, o le tusitala Eleni Artemidor Daldiansky faia le muamua faʻatulagaina o faʻaputuga tuufaatasiga o faʻauiga o moe "Onerocriticism".

Miti faʻauiga e ese uiga faʻamatala

Le uiga o miti

O a latou faamatalaupu ua leva e aofia ai le mamao tele mai miti uma. Le tulaga o le taua o le fai miti ma le ono mafai ona i ai i le vaʻai faʻamatalaga faʻalagolago i nisi vaega:

  1. E i ai le talitonuga o faʻamatalaga e uiga i mea o lumanaʻi o loʻo aofia ai i mea na tutupu i le lumanaʻi, ma o mea na muamua mai, o le faʻaiʻuga lea o le faʻatinoina o faʻamatalaga na mauaina i le aso ua teʻa.
  2. E afaina ai foʻi le aso o le vaiaso (faʻapitoa o loʻo totogi i faʻaaliga vaaia o le po na latou asia se tagata ua moe i le po o le Aso Lua, Aso Tofi poʻo le Aso Faraile) ma nisi aso malolo lotu.
  3. Ua fuafuaina foi le kalena masina. Faʻalagolago i le masina faʻaletino, latou te fuafuaina le taua o le vaʻai, faʻamatala faʻamatalaga i se tulaga lelei poʻo le leaga, fuafua le ono ma le taimi e faʻatino ai.

O faʻatusa na aliaʻe mai i se aso malolo, toetoe lava a le moni ma le avea ni faʻamatalaga e uiga i le lumanaʻi. O le mea moni o se taimi puʻupuʻu, o le malamalama o le tagata e leai se taimi e faʻamama atoatoa o ia talu ai nei maua lagona ma aveese mai lagona faʻanoanoa.

Na ou miti e uiga i se pulu faʻataʻitaʻitu: faʻafefea ona faʻamalamalamaina o loʻo iai sau lauulu 'ulu i se salon i le miti

Pe a auiliiliina miti, e taua faapitoa le tuʻuina atu i togafiti e taulaʻi i le tulaga o le tino pe suia foʻi foliga vaaia o se tagata. Ma o le tipiina o lauulu poʻo le fesuiaʻi o laei e mautinoa lava o le a tosina mai ai le mafaufau o se tagata poto faʻamatalaupu. O le faauigaina o le moe, lea e faia ai le lauulu laʻititi vaega, ese ese mai le fuafua i le miti filifilia tusi.

E mafai ona e filifilia le sili ona talafeagai moemiti tusi faʻataʻitaʻi, filifilia le sili ona manino, manatuaina miti ma faʻamasani oe lava ma lona faʻauigaina i punaʻoa eseese. Matauina mea mulimuli mai, e faigofie ona fai faaiʻuga e uiga i le faʻamoemoeina o vaʻaiga.

O faʻamatalaga uma o le moe taua

Faʻalagolago i le faʻauigaina o se tusi miti faʻapitoa ma luga o gaioiga na faia i se miti, o se teineitiiti e faia le miti o mea nei e tutupu:

  • Slavic. Alu i le teineʻuluʻuluʻuluʻuluʻuluʻuluʻeleʻeleʻele - mo se fonotaga faʻaavanoa i nisi taimi poʻo se mafutaga mafana.
  • Miti faʻauiga o Shereminsky ma Ukrainian maua se tutusa uiga faʻamatala. Tumau i le teine ​​fulufulu - i faʻafitauli, faigata, leai se taua.
  • E faʻamatala e Evgeni Tsvetkov o loʻo i ai i se fale e teuteu le ulu e avea ma faʻailoga o le lavelave faʻafitauli poʻo ni tupe na leiloa, ae afai e mafai ona e tuʻua le fale i se miti, e mafai ona e aloese mai faʻafitauli pe foia i se taimi vave e aunoa ma ni aʻafiaga ogaoga. Mo alii, o se asiasiga i le fale faʻataʻitaʻia o faʻataʻitaʻiina le alofa faʻamaoni ma mea le lelei. Feeseeseaiga i totonu o le fale - i le le mafaufauina tala.
  • O aso nei - o se asiasiga masani e faʻaalia ai le ausiaina o se sini, lauulu o laei - e faitatala ma isi, o le laulu o fulufulu - e aunoa ma se mafaufau, ma le faʻataʻitaʻi gaoioiga o le a oʻo ai i feau.

  • I le faauigaina a Gustav Miller, o le vaʻai i se tagata e fulufuluaʻuga o lona uiga manuia i pisinisi, faʻatino i se faʻatatau manatu ma faʻamatalaga i auiliiliga Mo se teineititi - laki, lea o le a le aumaia le atoatoa faamalieina. Mo le fafine matua - ono mafai ona le fiafia i le aiga ona o lona sese. Fai se lauulu lauulu - le tuliloaina o togafiti sini, lea o le a le aumaia ni faʻamanuiaga moni.
  • E tusa ai ma le faauigaina a le Wanderer, faia o se lauulu i se miti a se laulu o lona uiga o se tafaoga faamasani ma se alofa fou, o se asiasiga - faafitauli i le soifua maloloina, faigata tau tupe po o le vaaia o isi tagata.

O le a se miti a se teineulu mo se fafine (e tusa ai ma le miti tusi o Natalia Stepanova)

Tagata e faʻataʻitaʻi i luga o le tino - Fulufulu 'Ava - O foliga vaaia o lauulu' aina i se miti o lona uiga o le manuia o se taunuʻuga o le tauiviga mo a latou faʻavae ma sili ona mataala uiga i pisinisi. O se miti i se tamaitai talavou faʻaalia se miti o le a ia sili atu le fiafia ma sili atu le manuia nai lo le taimi nei, ae o le a le aumaia lona faamalieina. Afai na e faia se miti lea e te alu ai i le teine ​​laʻititi - o se mea mataʻutia e mafai ona e aʻafia ai. O le miti faapena i se fafine e atagia mai ai se feeseeseaiga a aiga ma faitioga, lea ia te ia lava o le a nofosala. Afai na ia miti o le tagata fai fulufulua avea o ia ma se lalelei o lauulu, o lenei mea na valoia ai o ia le le taua a tuliloa o trifles, lea o le a taitai atu ai o ia i le le fiafia.

O le a le mea e moemiti i ai le Hairdresser (21st Century Dream Interpretation)

Tagata e faʻataʻitaʻitu - Aʻoaʻo ulu - E tusa ai ma le miti tusi, o le vaʻaia o se tagata e faʻataʻitaʻitu - o lona uiga e mafai ona e lauiloa. I ai i totonu o le teuteu ulu - o tulaga o le a suia mo le lelei sili atu. O le vaʻai i se tagata poto - taufaasese, faʻaseseina, ia ofuina - i se taumafaiga le aoga e nana lana mea sese. Mo se teine ​​talavou e vaʻai i se miti i se miti - i le leiloa o se tasi e puipuia ai, i se misa ma se uo.

O le a le miti a le teineʻuluʻau (se miti tusi e le tagata faʻapolofesa G. Miller)

Tagata e faʻataʻitaʻia - Aʻoaʻo faʻapipiʻi lauulu ulu - E tusa ai ma le miti a le tusi, o le vaʻaia o tagata e faʻatonuina lona tino, o lona uiga o le tauivi mo au mataupu faʻavae ma matua faʻaaloalo i mataupu e taʻitaʻia oe i le manuia. O se miti a se tamaʻitaʻi talavou o se fulufulu laʻitiiti e faʻapea o le a sili atu lona fiafia ma sili lona manuia nai lo le taimi nei, ae o le a le aumaia lea lona faamalieina. Ole mea e te miti ai o le a e alu i le teine ​​lulu - faʻamoemoe se mea ofoofogia na e auai. O le fafine miti nei, na te vaʻaia le feeseeseaiga i totonu o le aiga ma faitioga, o ia lava o le a faʻasalaina. Afai na ia miti o le tagata fai fulufulua avea o ia ma se lalelei o laulu, ona o lea e valoia ai o ia le le faʻaaloalo tulimataiga o trifles, lea o le a taitai atu ai o ia i le le fiafia. O se paka e vaʻai ia oe savali i totonu o se paka tausia lelei o lona uiga o se taimi paganoa lelei i luma. Afai e te savali ma lau pele, o le a toʻamalie ma fiafia ile faʻaipoipoga. O se paka leaga e aunoa ma le lanumeamata ma mutia o se faʻailoga o le le mautonu faʻaletonu.

Le uiga o le moe e uiga i Stylist (Isilama miti tusi)

O le fulufulu gutu - Le 'ava ulu - faʻasino i tagata uma o loʻo puleaina tagata, pei o le pule, saienitisi, faʻamasino, fomaʻi ma i latou e tusia maliega, gaioiga ma ni pepa taua. Afai o se tagata i le miti vaʻai i se fulufulu laʻau na te sasa ia te ia (e ala i leeches, atigi apa poʻo se lancet), pe a latou manaʻomia ni tupe i lona olaga ma o le a ia tuuina atu i le faamasino. Ma afai e fia faaipoipo, ona ia faʻaipoipo lea. O le vaʻaia o le moe o loʻo vaʻaia, o le faʻailoga foʻi lea o le leai o se popole, se maʻi ma se maʻi.

O le a le uiga o le laulu lulu, le amanaia o le aso fanau (e tusa ai ma le miti tusi o le igoa aso)

Lauulu ulu - Afai na e fanau i le tautotogo, aisea o le mea e te miti ai i se tagata a lavalava faia se miti i lou lauulu - mo tiga ulu.

Afai na e fanau i le taumafanafana, o le a le mea na miti ai le teine ​​fulufulua i le faia o lou lauulu - faʻafitauli tau tupe

Afai na e fanau mai i le tautoulu, o le a le fai fuafua a le teine ​​lalelei - na o le taimi nei o le a iai se tagata o le a faaseseina oe, i se isi faaupuga, selu lou lauulu.

Afai na e fanau i le tau malulu, o le a se laʻau lalelei e miti ai, ona e tatau ona faamamaina.

Oti lauulu

Miti faʻauiga a Shereminsky fautua mai pe o le a le mea e fai i se miti i totonu o le lulu o le lulu o le a tipiina le laulu - i soʻo se ituaiga o faigata ma leiloa. Aua le taumafai e feagai ma faʻafitauli na o oe. Ole tele o taimi, fautuaga poto, tauʻau faauo, malamalama fesoasoani e foia le faʻafitauli i le puʻupuʻu taimi puʻupuʻu ma, o le mea moni, ma le tele o leiloa.

Afai o le e ona le umi lava curls miti o ia lea o loo faia se laʻei puʻupuʻu lauulu i le teine ​​fulufulu, ona o le mea moni tulaga e faalagolago i luga o radical suia o latou manatu i se taua taua. E talitonu le tagata ua mafaufau, o le vaʻai i le tulaga finau mai i se isi tulaga ese, o le a mafai ai ona maua le sili ona lelei auala i fafo.

Afai o le miti lauulu mai le teine ​​e matua le fiafia, faʻatali mo faʻalavelave i mataupu a tagata ese. Tagata e leai se mea e faia i lou tagata faʻafuaseʻi ona filifili latou te maua le aia tatau e aʻoaʻo atu ia te oe mea taua o le olaga. E te le fia faalogo i se manatu a se isi? Lagona le saoloto e talanoa i ai.

Valivali lou lauulu i le tagata fai laulu

Sa faia se miti na suia ai le lanu o latou laupepa, asiasi atu i se teine ​​fulufulua? O le tusi miti a sasaʻe na fautuaina ina ia mataala i le le fiafia i talaatu o le tagata ia te oe lava. Tagata e fuā i ou manuia o le a filifili e faatiga ma amata taʻu atu i isi le aoga e uiga i lou olaga. Le a le mea e le faia i se miti, ae i le mea moni? O le mea taua - aua le tuʻu i fafo ma aua le popole. Afai e manino le mafaufau ma e le faia se gaioiga mataga, ona leai lea o se mea e popole ai.

Ua fautua mai e le fafine faamatala upu, i le miti, valiina o le lauulu i le laulu e avea ma faailoga o suiga. Afai o le paolo na filifilia i se miti i totonu o se fale fulufulu laʻititi lea e le masani ai ma lototetele, e tatau ona e faia se filifiliga le masani ai, ma o le a matua afaina ai nisi mea ola mea na tutupu.

O lou valiina o lou laulu i le laulu e mamanuina i se miti ma maua le iʻuga e te le manaʻo i ai - ia faʻanoanoa. Ae, aua le faatopetope e faanoanoa, o se minute o le vaivai e le tumau mo se taimi umi. O lenei lagona le lelei i le puupuu taimi puupuu o le a suia e le tele o isi lagona.

Valoaga mai le Miller's Dream Book

Afai e miti se tamaʻitaʻi talavou o lana asiasiga i se pulu faʻapipiʻi, ona mafai ai lea ona ia ausia lana sini. I le mauaina o le mea sa ia manaʻo ai, o le a ia maua le fiafia ma le faʻamalieina le mafaamatalaina. Aemaise pe a na e moemiti na matua fiafia lava o ia i le asiasiga.

Tumau le le fiafia mai se asiasiga i le teine ​​laʻititi lulu i se miti - ia auai i se tala mataga faʻaesea. Fai mai le tusi o miti a Mila e aua le fia pisa i mea leaga ma misa. O feteenaiga faifai pea e mafai ona faʻaleagaina ai le ola ma liua i se tagata le lelei ma faʻatauaʻi.

O se miti na faia e le teineitiiti le aulelei sili ona matagofie? E tatau ona faʻafetaui e le faʻasalaga le tele o faʻafitauli, o lona mafuaʻaga o le soona faʻanenefu ma le vaʻai atu. O le faʻamatalaina a le miti a Miller e taua le avea o se tagata sili atu le ogaoga. Faamolemole ia matau o le tele lalafi o le miti lauulu, o le tele faʻafitauli o le a aliali mai.

Se malaga i le tagata fai fulufulu

O a miti e uiga i le alu i le teine ​​lulu, faamatala le Modern dream dream. Fai mai le faamatalaupu, o le miti ei ai se mea mataʻina na tupu, o le mea o le a aofia ai le fai miti.

O se teine ​​talavou, o le malaga i le pulu faʻataʻitaʻia o faʻataʻitaʻiga o se misa ma se pele. O se fafine ua faʻaipoipo, o le alu i le oti ulu i se miti, e faʻailoa mai le tusi miti a Mila o feeseeseaiga aiga ma fefaʻatauaʻi.

Suʻe i le teine ​​fulufulu mea - o se mea na tupu i le olaga moni o le a faʻatagaina oe e maua le lauiloa. Alu i ai e ala i le tofiaina - e ui i mea uma o faigata, e mafai ona e ausia lau sini.

O le i ai i le teine ​​fulufulu tagata vaʻaia le suia o tulaga mo le miti a le tusi a Medea, ma le moemiti o le teine ​​fulufulua, aemaise pe a fai o ia o se tamaloa, faʻafoliga o se fofo manino o mataupu, o se gaioiga sao na faia i le tulaga.

Ia fai oe ma oti ulu

O le vaʻai atu ia te ia lava o se ulu ulu i se miti, e tusa ai ma le tusi miti a Miller, na folafolaina se tele, suiga ogaoga i tulaga. Oti lou lauulu ia te oe lava - i leiloa, le fiafia.Otiina o lauulu o se tasi e maua mai ai se tupe tele.

Sa i ai sau miti e te fiafia i le avea ma lavalava? Ma e leʻo toe umi se taimi e maua ai se avanoa e suia ai le lautele ole gaioiga. O le avea o se matai naʻo tagata masani i se miti e faʻamatalaina e le faʻatuatuaina o nei tagata ma le aoga aoga o le moemiti ia i latou.

O a miti o le tomai faʻapipiʻi lauulu e aunoa ma ia faʻatinoina tomai faʻaalia ai se faʻaaliga o le atamai, atamai ma le atamai i le olaga moni, lea mulimuli ane fesoasoani e taulimaina soʻo se tulaga.

E le o le tipiina o lauulu i le tele, ae naʻo ia faʻasaʻosaʻoina patupati ma fautuaga - e toe faʻaleleia le ola i lou olaga, toe mafaufau i ai, toese mai le le aoga.

Lauulu teu foliga

Afai e fai se miti a se fafine na faia e le laulu se laulu laei manaia ma manaia, ona, lea e tusa ai ma le New Modern Interpreter, o lona le faʻatauvaʻa ma le sailia o faʻafiafiaga o le a faʻaiʻuina i le le fiafia atoa.

Afai i se miti e maua e se talavou se avanoa e tipiina o latou lauulu ma vali ai, ona, o le mea moni, o se tasi e tatau ona faaeteete i faiga le taua, lea, pe a maua le faasalalauga, e mafai ona faitioina tatau e le lautele.

Afai o le laulu e vali i le lanumoana, o lona uiga o le fai miti o le a maua le malie ma faafiafiaga, lanumeamata - o le faʻamoemoega, auro - o le mea ei ai i ou lima, lanu enaena - faʻatali mo sina taimi ma galuega. Afai e sau se tagata i le pulu fulufulu e vali ona curls, ona, i le taimi moni, lona tauleleia ono afaina, ma o lona igoa tauleleia o le a ufitia ma le maasiasi.

E tusa ai ma le faamatalaupu o le Wanderer, o se tamaloa tipiina le lauulu i le miti a le oti ulu e atagia mai ai toilalo, leiloa tupe, le fiafia, ma se fafine valoia se taimi alofa lata mai mo sea vaaiga.

O a miti o le leiloa le lauulu e le o se tasi leai se saʻolotoga o le a faʻaalia ai le ono tupu o se fetauiga ma le le mafaufau ma faalataina.

Tusi miti Sasaʻe

O le a le miti a se teine ​​lalelei i se tusi miti?

Mo se tamaitai talavou, o le miti lea e asiasi ai i le teine ​​fulufulu o se faʻailoga o le ausiaina o lana sini pele. E le gata i lea, o le tulaga e ono faia ai ni tala taufaʻaseʻe lea e ono afaina ai lona igoa taʻutaʻua.

Afai o le tagata e faia le mea 'aina faia oe i se lalelei matagofie lauulu - faʻatali mo se faigofie, frivolous sootaga, pe a e tipi lou lauulu - le malaga fuafuaina o le a le manuia.

O i ai sau fulufulu lauulu foliga? - O lau amio le faʻaaloalo o le a mafua ai le tele o faʻafitauli.

Afai na e miti o le tagata luluulu e te vali lou lauulu i se isi lanu - tagata lotoleaga o le a lafoaia le faitatala mataga e uiga ia te oe.

Miti Faamatalaina o Dmitry ma le Faamoemoe o Taumalulu

O se fulufulu laʻitiiti pe o se fulufulu gafa e vaʻai i se miti o se faʻailoga lea e manaʻomia e faʻavasega ou mafaufauga.

O se lalelei matagofie o loʻo faia i le fulufulu '' o lona uiga o le nofo lelei nofo tupu i ou manatu ma e mafai ona e faia filifiliga saʻo.

A faʻapea e le faʻamalieina lau laʻau pe o loʻo iai i se fale e teuteu ai lauulu mo nisi mafuaʻaga e faʻalavelave ai oe pe le fiafia i ai - o se miti lapataia oe e faia ni filifiliga taua: e foliga mai e leʻi oʻo mai le taimi mo i latou.

Le lagona le faʻamalieina ma se puʻupuʻu lauulu lauʻeleʻele o se lapataʻiga o le soona faanatinati i pisinisi e ono afaina ai oe i soʻo se auala.

Faʻamalamalamaga miti mai le A i le Z

Aisea e te vaʻai ai i se laulu e miti?

Afai i se miti e te asia se fulufulu laʻitiiti ma maua oe i lau pule saʻo, o lona uiga o le mulimuli i au masaniga ma faʻavae tulafono o le a faʻamausaliina ai oe le manuia i le matata faʻapitoa.

Afai e te mauaina oe lava i se masani le laʻei faʻamau faʻataʻoto ma o loʻo faʻatautaia oe e se tamaititi ma matua le poto masani tamaiti, vave ona e maua lea o le faʻamalaiaina faʻamasinoga ma faamatalaga e uiga i le faʻatalale mai lau tane ma lau fanau matutua.

Afai o loʻo iai sau mea manaia e fai i le tagata e te laulu, o lona uiga o le taimi e le o mamao pe a mafai ona e taʻuina ia te oe lava ua e mauaina mea na e taumafai ai ma fiafia.

O le tuua o le teine ​​fulufulu ma le moemiti ulu ma lagona le fiafia tele - o le mea moni faʻamoemoe e faitau e uiga ia te oe lava i nusipepa mai le le lelei tele itu.

O le moemiti ia te oe lava o se teineulu o ana galuega e fiafia tagata faatau o se vaega o mea fiafia, ae afai e te faia tagata uma o nofo i lou nofoa le iloa e le tiapolo mea o lo o i luga o lou ulu, o le a e iloa moni ai le le fiafia i lau galuega ma tuʻua pe a e mauaina se isi.

Tusi a le Miti a Mila

Le miti o lauulu - o lona uiga o le tauiviga mo au taʻiala ma matua faʻaeteete i le mataupu o le a taʻitaʻiina oe i le manuia.

Tamaitai talavou miti e uiga i se ulu ulu - faʻapea o ia o le a sili atu lona fiafia ma faʻamanuiaina nai lo nei, ae o le a le aumaia lona faamalieina.

Afai o lau miti o le ae alu i le teine ​​lulu - faʻamoemoe ose mea ofoofogia e te aʻafia ai. Tamaitai lenei miti - Na ia folafolaina le le mautonu i totonu o le aiga ma faitioga, lea e faʻasalaina lava ia.

Afai e miti o ia e le lalelei o ia le laulu e fai lona lalelei - lenei folafolaga ia te ia a tuliloa faʻataʻavaleina o le faʻatauvaʻa, lea o le a taʻitaʻia ai o ia i le le fiafia.

Miti faʻamatalaina o tagata e alofa

Afai o le teine ​​miti o se teineulu - o lona uiga o le fiafia ma le manuia i le alofa faʻatalitali ia te ia, ae o lenei a le maua le faamalieina ia te ia.

O se miti lea e manaʻo ai se fafine e alu i le teine ​​uʻamea - atagia se feteenaiga ma se pele.

Afai o se teine ​​miti fai ai o ia e le au fai fulufulua ua avea o ia ma matagofie matagofie fulufulu foliga - o lona uiga o le a le fiafia i le alofa, ona o le a le faʻaalia lona le fiafia i fiafia e aunoa ma le mafaufau e uiga i lagona loloto.

Tamaitai miti tusi

Afai na e miti e te vali lou lauulu i se lanu fou - i le mea moni, ia sauniuni mo le mea moni o lou igoa o le a le logo i se tala matagofie. O ou tagata le fiafia o le a taumafai ma faʻasalalau atu ni tala faigata e uiga ia te oe.

Le miti o loʻo e fuafua e fausia se matagofie matagofie mai lau laulu - lona uiga e le o toe mamao e tatau ona e salamo i lau faʻalogona amio.

Miti faʻauiga mo fafine

Lauulu - laki ma le fiafia, faʻamalieina ma le tofi o loʻo iai nei, manuia i pisinisi ona o le faʻaeteete ma le faʻatautaia o pisinisi uma, faʻamalieina i taunuʻuga ma polofiti.

Afio mai i se miti i le teine ​​lulu - ese mea mananaia mea tutupu e le pasi e oe.

Tusi miti aiga fou

Afai sa e moemiti o se ulu ulu - E mafai ona saogalemu ave i luga o soʻo se pisinisi manuia faʻatali mai oe. Tamaitai talavou miti e uiga i se ulu ulu - atagia le fiafia ma manuia.

Le miti i le mea o le ae alu i le teine ​​lulu - folafola atu se lagona ofoofogia. Ae o le fafine ei ai lona miti tutusa - folafola folafolaga aiga fevaevaeaʻi ma faitioga tatau.

Afai e miti se fafine na avea o ia ma pailate ia te ia se laulu lalelei - e le tatau ona avea faʻamalieina faʻataʻitaʻiga o mea faʻatauvaʻa mafai ona muta i le le atoa faʻamoemoe.

Tusi faʻatasi miti tuufaatasi

Le miti o se tamaloa ulu ulu - o lona uiga o le mea moni o le a e alualu i luma e ala i le faatoilaloina o faigata ma le mafaufau loloto i mataupu tau pisinisi.

I se miti o se teineitiiti laulu lulu - valoia e ui lava i le mativa, ae e faʻamoemoeina se manuia.

Afai e miti oe o loʻo asiasi atu i se tamai laʻau i se miti - i le mea moni o lou igoa o le a fesoʻotaʻi ma se lagona na mafua mai i le le faʻamatalaina amioga a se fafine lalelei. Tamaitai lenei miti - Faʻaalia le popolega ole aiga ma le saʻo.

Afai o le fafine miti miti o ia ua vali i le teine ​​fulufulu - o le a faigata ona sosola ese mai le faitioga a le lautele, ona o fili o le a taumafai e faaleaga lona igoa.

Afai e ia vaaia i se miti latou faia lona lauulu - I le mea moni, o le a iloga o ia i le faʻataʻitaʻiga amio ma faʻaaogaina auala uma e faʻamalosia ai tagata e faʻataunuʻuina ona manaʻo.

Dreamwalker Miti faʻamatalaina

Faʻamatalaina o le moe: se fale oti ulu i luga o le miti faʻamatala?

Ulu barber - ua noatia i aafiaga o isi tagata, leiloa pisinisi pe o le soifua maloloina.

Mo se fafine - e ono i ai se tafaoga, fou alofa.

Miti faʻauiga o Tsvetkova

Ulu - leiloa, faigata.

Tusi miti Ukrainian

Ulu, ia i ai i totonu - toese, ni faigata.

Tusi miti Online

Uiga o le moe: Tuko 'ulu luga o le miti faʻamatala?

Na matou vaʻaia pe faʻafefea ona latou asia le teine ​​fulufulu - naʻo le faʻafetai i lau tomai faʻapitoa e mafai ai ona e taunuʻu manuia i lau galuega.

Lauulu

Tusi a le Miti a Mila

Le miti o lauulu - o lona uiga o le tauiviga mo au taʻiala ma matua faʻaeteete i le mataupu o le a taʻitaʻiina oe i le manuia.

Tamaitai talavou miti e uiga i se ulu ulu - faʻapea o ia o le a sili atu lona fiafia ma faʻamanuiaina nai lo nei, ae o le a le aumaia lona faamalieina.

Afai o lau miti o le ae alu i le teine ​​lulu - faʻamoemoe ose mea ofoofogia e te aʻafia ai. Tamaitai lenei miti - Na ia folafolaina le le mautonu i totonu o le aiga ma faitioga, lea e faʻasalaina lava ia.

Afai e miti o ia e le lalelei o ia le laulu e fai lona lalelei - lenei folafolaga ia te ia a tuliloa faʻataʻavaleina o le faʻatauvaʻa, lea o le a taʻitaʻia ai o ia i le le fiafia.

Miti Tusi a Medea

Lauulu - atagia mai ai se faʻafitauli fofo i le mataupu, o se gaioiga faʻavavevave i le tulaga.

A iai sou lauulu i se miti - faaeteete i le leiloa o le malosi ma le malosi.

Ia i ai i le teineulu laulu - i se suiga o tulaga.

Miti faʻamatalaina o tagata e alofa

Afai o le teine ​​miti o se teineulu - o lona uiga o le fiafia ma le manuia i le alofa faʻatalitali ia te ia, ae o lenei a le maua le faamalieina ia te ia.

O se miti lea e manaʻo ai se fafine e alu i le teine ​​uʻamea - atagia se feteenaiga ma se pele.

Afai o se teine ​​miti fai ai o ia e le au fai fulufulua ua avea o ia ma matagofie matagofie fulufulu foliga - o lona uiga o le a le fiafia i le alofa, ona o le a le faʻaalia lona le fiafia i fiafia e aunoa ma le mafaufau e uiga i lagona loloto.

Tamaitai miti tusi

Afai na e miti e te vali lou lauulu i se lanu fou - i le mea moni, ia sauniuni mo le mea moni o lou igoa o le a le logo i se tala matagofie. O ou tagata le fiafia o le a taumafai ma faʻasalalau atu ni tala faigata e uiga ia te oe.

Le miti o loʻo e fuafua e fausia se matagofie matagofie mai lau laulu - lona uiga e le o toe mamao e tatau ona e salamo i lau faʻalogona amio.

Miti faʻauiga mo le aiga atoa

Lauulu - o se mafaufau totoʻa i pisinisi o le a aumaia ai ia te oe le manuia, aua le maimauina lou taimi i mea tau.

Afai o lau miti e te alu i le teine ​​lulu - o le a tupu se mea i lou olaga e faʻatagaina oe ona maua le lauiloa.

Miti faʻauiga mo fafine

Lauulu - laki ma le fiafia, faʻamalieina ma le tofi o loʻo iai nei, manuia i pisinisi ona o le faʻaeteete ma le faʻatautaia o pisinisi uma, faʻamalieina i taunuʻuga ma polofiti.

Afio mai i se miti i le teine ​​lulu - ese mea mananaia mea tutupu e le pasi e oe.

Tusi miti aiga fou

Afai sa e moemiti o se ulu ulu - E mafai ona saogalemu ave i luga o soʻo se pisinisi manuia faʻatali mai oe. Tamaitai talavou miti e uiga i se ulu ulu - atagia le fiafia ma manuia.

Le miti i le mea o le ae alu i le teine ​​lulu - folafola atu se lagona ofoofogia. Ae o le fafine ei ai lona miti tutusa - folafola folafolaga aiga fevaevaeaʻi ma faitioga tatau.

Afai e miti se fafine na avea o ia ma pailate ia te ia se laulu lalelei - e le tatau ona avea faʻamalieina faʻataʻitaʻiga o mea faʻatauvaʻa mafai ona muta i le le atoa faʻamoemoe.

Tusi faʻatasi miti tuufaatasi

Le miti o se tamaloa ulu ulu - o lona uiga o le mea moni o le a e alualu i luma e ala i le faatoilaloina o faigata ma le mafaufau loloto i mataupu tau pisinisi.

I se miti o se teineitiiti laulu lulu - valoia e ui lava i le mativa, ae e faʻamoemoeina se manuia.

Afai e miti oe o loʻo asiasi atu i se tamai laʻau i se miti - i le mea moni o lou igoa o le a fesoʻotaʻi ma se lagona na mafua mai i le le faʻamatalaina amioga a se fafine lalelei. Tamaitai lenei miti - Faʻaalia le popolega ole aiga ma le saʻo.

Afai o le fafine miti miti o ia ua vali i le teine ​​fulufulu - o le a faigata ona sosola ese mai le faitioga a le lautele, ona o fili o le a taumafai e faaleaga lona igoa.

Afai e ia vaaia i se miti latou faia lona lauulu - I le mea moni, o le a iloga o ia i le faʻataʻitaʻiga amio ma faʻaaogaina auala uma e faʻamalosia ai tagata e faʻataunuʻuina ona manaʻo.

O Le Tusi Miti Atoatoa a le Era Fou

Lauulu - atagia o le le fiafia i le manatu o ia (ma le manaʻomia ma / poʻo le malosi e mafai ona faia ai lenei mea). Toe manatunatu o le manaʻo e suia le malamalamaaga o ia ia oe (isi o le manaʻoga ma / poo le mafai ona faia o lenei mea).

Miti Faʻamatalaina o aso fanau o Me, Iuni, Iulai, Aukuso

O le 'aina e faia oe ia lauulu - i faʻafitauli tau tupe

Mafaga faʻamatalaina o Setema, Oketopa, Tesema Aso Fanau

Lauulu ulu faia oe o se miti - i ulu tiga.

Mafaga faʻamatalaina o Ianuari, Fepuari, Mati, Aperila

Vaʻai se ulu ulu i se miti - tau lava ina iloa e leʻo toe umi se taimi o le a faaseseina ai oe, i se isi faaupuga, "selu".

Miti Faamatalaupu Hasse

Lauulu - o le manumalo.

Tamaitai miti tusi

O foliga mai i se miti o lauulu ulu - o lona uiga o le manuia o se faʻaiuga o le tauiviga mo latou mataupu faʻavae ma matua mataala i le mataupu. O se tamaitai talavou e iai lona miti - faʻapea o ia o le a sili atu lona fiafia ma faʻamanuiaina nai lo nei, ae o le a le aumaia lona faamalieina.

Afai i se miti o le ae alu i le teine ​​lulu - atonu o se mea mataʻutia e te aʻafia ai.

Afai e miti o ia e le lalelei o ia le laulu e fai lona lalelei - lenei folafolaga ia te ia a tuliloa faʻataʻavaleina o le faʻatauvaʻa, lea o le a taʻitaʻia ai o ia i le le fiafia.

21st seneturi Miti Faʻamatalaina

O le vaʻai i se tino lauluulu i se miti - o lona uiga e mafai ona e lauiloa.

I le teine ​​fulufulu avea - tulaga o le a suia mo le sili atu.

Wig i se miti - fai togafiti, taufaasese, faamaulu - i se taumafaiga le aoga e nana lana mea sese.

Mo se teine ​​talavou e vaʻai i se miti i se miti - i le leiloa o se lagolago, i se misa ma se uo.

Dreamwalker Miti faʻamatalaina

Lauulu fulufulu ulu - faiaina, le manuia, mo fafine - aso alofa.

Lautele tusi miti

Sa i ai se lauulu i le teineitiiti? Ia e fefe ile faʻaali o le faitatala faʻafefeteina e uiga i lou tagata. O tala leaga o le a tupu e pei o le kiona, ma ina ia taofia ai a latou faasalalauga, o le a faitala e tatau ona faʻaalia lana amio.

Afai o le laulu lauulu fou e mafaufauina i se miti e tutusa ma le tasi o loʻo ofuina e se tasi o masani, ia e tatau ona faʻalogo totoa i lenei tagata. Masalo o le sitiseni lea na amatalia ai le taʻaʻalealeale pala lea.

O le lautele o miti tusi fautuaina e filifili i luga o se sili atu le faamaoni talanoaga. O lenei punavai faʻamatalaina ai le mafuaʻaga e ala ai ona moemiti se lauulu uliuli. Afai o le lauulu i luga o lou ulu e le faʻataʻatia uma i le auala e te manaʻo ai, e tatau ona e faʻaeteete i le fefe i se osofaʻiga e tagata mai fafo i lau oe lava meatotino. Le faʻamasinoga ma feteenaiga umi e le mafai ona faʻateina.

Sa e faia se miti o oe lava ia fai oe ma lalaga le a oe ma faia oe lava se tasi tipiina? O le aoao le tusi miti fuafuaina uma manuia ma tamaoaiga. Ae, o le ae le a mauaina nei faʻamanuiaga oe lava ia, ae ma le fesoasoani a seisi tagata. O le isi filifiliga, e moemiti i se tutusa poloka - o se lagona o le sili atu nai lo isi.

Le tagata faʻamatala uiga i ona po nei

Oti lauulu o le ulu i se miti - i le leiloa ma le le fiafia. Ma le isi, o le puʻupuʻu o le laulu fou, o le atili mafiafia ma le umi o ou puapuaga. Afai na e miti o oe lava sa faia se puʻupuʻu pipiʻi i se tagata, faʻamoemoe i le faʻalelei i le lelei-soifua. O le isi faʻamatalaga o le faʻamatalaga o le mea o loʻo moemiti e fulufulua o le ono manumalo o le faʻamasinoga i le faamasinoga.

O se tauleʻaleʻa o loʻo iai se miti na sulu lona tino ua faʻailoa le falemaʻi i le ami. Afai e iloa e se teine ​​i le miti ua vavaeʻese fua o ia, ona lona mamalu lea o le a matua faalumaina. O le tusi poʻo ai miti fautuaina e tausia muamua lou igoa tauleleia ma, pe a mafai, aloese mai soʻo se kamupani masalosalo. E masani lava, o le le taliaina ma le le faʻaituau i fegalegaleaiga ma tagata o loʻo latou ola, lea ua avea ma mafuaʻaga o le tele o faʻafitauli.

E pei ona faamatala mai e le miti tusi, tipiina o lauulu i le miti mo tama e faʻapea mai i le taimi lata mai auaunaga e faʻatali i le taʻutaʻua lauiloa.Afai i se miti e te maua se fulufulu e se tagata tomai faʻataʻitaʻitamaʻauʻulu faʻapolofesa, i le mea moni o le a maua ai se matua mataga tala ma nisi teine ​​o le a outou feiloai vave ai.

O le faʻamatalaga a Mila e uiga i le moe

O le faʻamatalaina a le miti a Miller o se moemiti lauulu lauulu o se faʻailoga lea i le mea moni o le a e faʻaalia le valea ma le faamaoni fuafua i fegalegaleaiga ma paʻaga pisinisi. Afai e te moemiti o loʻo i ai sau lauulu puʻupuʻu ua tipi i lou ulu, ia faaeteete i pepelo.

Ma sau miti e fai lau uo teine ​​puʻupuʻu sikuea? Leai se mea e te le o faʻalogo nei i le fautuaga na ia faia. O ana upu o le a le fesoasoani e foia ai le faʻafitauli, ae peitaʻi a na o le itu o le a atili ai. O le faʻamatalaga miti a Miller fautuaina e aua le faʻalogo i faʻaoso ma e naʻo se mafuaʻaga e taʻu atu ai ia te oe.

Eseese faʻamatalaga

O se fafine miti tusi talitonu o se miti lauulu ma valivali o se faailoga o le e manaomia e suia se mea i lou olaga. Soo se suiga e aoga, tusa lava pe sili ona laiti. Afai e te moemiti o loʻo i ai lou ulu o le bob i lou ulu, ia e fefe e faʻaumatia nei au uo pele. A maise pe a fai o lenei laulu foliga saga leaga lava ma e leʻi ofi ai ou foliga.

Aveese oe bangs i se miti - gaioi. E tatau ona gaoioi vave ona o le faʻafuaseʻi olaga.

Ѽ ✿ ლ Little Star Faʻataʻitaʻiga Ѽ ✿ ლ

Afai i se miti e te asia se fulufulu laʻitiiti ma maua oe i lau pule saʻo, o lona uiga o le mulimuli i au masaniga ma faʻavae tulafono o le a faʻamausaliina ai oe le manuia i le matata faʻapitoa. Afai e te mauaina oe lava i se masani le laʻei faʻataʻulotoʻulu ma faʻataʻitaʻiina oe e se tamaititi ma matua le poto masani tamaiti, vave ona e maua lea o le faʻamalaiaina faʻamasinoga ma faamatalaga e uiga i le faʻatalale mai lau tane ma tamaiti matutua. Afai o loʻo iai sau mea manaia e fai i le tagata e te laulu, o lona uiga o le taimi e le o mamao pe a mafai ona e taʻuina ia te oe lava ua e mauaina mea na e taumafai ai ma fiafia. O le tuua o le teine ​​fulufulu ma le moemiti ulu ma lagona le fiafia tele - o le mea moni faʻamoemoe e faitau e uiga ia te oe lava i nusipepa mai le le lelei tele itu. Le moemiti ia te oe lava o se tagata fai fulufulu, o ana tagata faatau ua faamalieina i la latou galuega, o se taufaasese o mea fiafia, ae afai e te faia tagata uma o nofo i lou nofoa iloa mea o lo o i luga o lou ulu, o le a e matua lagona le le fiafia i lau galuega ma tuʻu i le taimi lava e te maua ai se isi.

Miti Faʻamatalaina o aso fanau o Setema, Oketopa, Novema, Tesema

O le a le miti a le Hairdresser - Faia o se lauulu mo oe i se miti - i tiga ulu.

Miti Faʻamatalaina o aso fanau o Me, Iuni, Iulai, Aukuso

O le a le miti o le faiʻauʻau - O le tagata e faia ia mea e faia lauulu lulu - faʻafitauli tau tupe

O le a le miti a le Hairdresser - O le foliga mai o lauulu lulu i se miti o lona uiga o le manuia o se faʻaiuga o le tauiviga mo a latou mataupu faʻavae ma matua faʻaeteete uiga i le mataupu. O lea miti e faʻailoa mai ai se tamaʻitaʻi talavou o le a sili atu lona fiafia ma sili lona manuia nai lo le taimi nei, ae o le a le aumaia lona faamalieina. Afai i se miti o oe e te alu i le teine ​​fulufulu, e mafai ona tupu se mea faʻafiafia, e aofia ai oe. O se tamaʻitaʻi i lea miti e faʻaalia se misa i totonu o le aiga ma faitio, lea e faʻasalaina lava o ia. Afai na ia miti o le tagata fai fulufulua avea o ia ma se laei manaia, o lenei mea e folafola atu ia te ia le le taua sailiiliga o mea laiti, lea o le a taitai atu ai o ia i le le fiafia.

O le a le mea a miti le Hairdresser - Faʻafeiloaʻi se fofo manino o le mataupu, o se gaioiga sao i le tulaga. Afai o lou lauulu e sulu i se miti, faaeteete i le leiloa le malosi ma le malosi. O le i ai i le teine ​​lulu o se suiga o tulaga.

Miti faʻauiga mo le aiga atoa

O le vaʻaia o se teine ​​fulufulu i le miti - O le mataala i le pisinisi o le a maua ai le manuia, aua le maʻimau lou taimi i mea faʻatau. Afai e te moemiti o loʻo e liliu i se lauluulu, o le a tupu se mea i lou olaga o le a faʻatagaina oe e maua le lauiloa.

21st seneturi Miti Faʻamatalaina

Dream Interpreter Hairdresser - Vaʻai o se tagata e faʻauluulu lona tino i se miti - o lona uiga e mafai ona e maua le lauiloa. I ai i totonu o le teuteu ulu - o tulaga o le a suia mo le lelei sili atu.O le vaʻai atu i se miti i se miti - poto, faʻasesē, ia ofuina - i se taumafaiga le aoga e nana lana mea sese. Mo se teine ​​talavou e vaʻai i se miti i se miti - i le leiloa o se tasi e puipuia ai, i se misa ma se uo.

Mafaga faʻamatalaina o Ianuari, Fepuari, Mati, Aperila

O le a le mea o miti ai le Hairdresser - Na latou vaʻai i se tagata a fulufulu tagata i se miti, o lea e tatau ona e iloa i se taimi lata mai o le a i ai se tagata o le a faaseseina oe, i nisi upu, o le a selu lou lauulu.

Aisea le miti a le teineʻuluʻau faʻataʻavaleina - Fasioti tagata - toilalo, leaga, mo se fafine - o se alofa aso.

O le a le mea e moemiti i ai le Hairdresser - O le vaʻaia o lauulu lolo i se miti o lona uiga o le tauiviga mo au mataupu faavae ma o se matua faʻaalia uiga lelei i le pisinisi o le a taʻitaʻia oe i le manuia. O se miti a se tamaʻitaʻi talavou o se fulufulu laʻitiiti e faʻapea o le a sili atu lona fiafia ma sili lona manuia nai lo le taimi nei, ae o le a le aumaia lea lona faamalieina. Afai e te miti o le ae alu i le teine ​​lulu - faʻamoemoe i se faʻalogo malie gaioiga lea o le ae auai ai. O lenei fafine miti folafola folafolaga i feeseeseaiga i le aiga ma faitioga, lea o ia lava o le a tausalaina. Afai na ia miti o le tagata fai fulufulua na avea o ia ma se lalelei o laulu, ona folafola atu lea ia te ia le le taua saili tulimataiga, lea o le a taitai atu ai o ia i le le fiafia. O le paka miti o loʻo e savali i totonu o se paka lelei tausia o lona uiga o se taimi manaia fiafia i luma. Afai e te savali ma lau pele, o le a toʻamalie ma fiafia ile faʻaipoipoga. O se paka leaga e aunoa ma le lanumeamata ma mutia o se faʻailoga o le le mautonu faʻaletonu.

Faʻamalamalamaga miti - Vaʻaia

Afai i se miti e te asia se fulufulu laʻitiiti ma maua oe i lau pule saʻo, o lona uiga o le mulimuli i au masaniga ma faʻavae tulafono o le a faʻamausaliina ai oe le manuia i le matata faʻapitoa.

Afai e te mauaina oe lava i se masani le laʻei faʻataʻulotoʻulu ma faʻataʻitaʻiina oe e se tamaititi ma matua le poto masani tamaiti, vave ona e maua lea o le faʻamalaiaina faʻamasinoga ma faamatalaga e uiga i le faʻatalale mai lau tane ma tamaiti matutua. Afai o loʻo iai sau mea manaia e faʻatinoina ile lauulu, o lona uiga e leʻo mamao le taimi pe a mafai ona e taʻuina ia te oe lava ua e mauaina mea sa e taumafai ai ma fiafia. O le tuua o le teine ​​fulufulu ma le moemiti ulu ma lagona le fiafia tele - o le mea moni faʻamoemoe e faitau e uiga ia te oe lava i nusipepa mai le le lelei tele itu.

O le moemiti ia te oe lava o se tagata fai fulufulu, o ana tagata e faʻamalieina a latou galuega, o se amataga o mea fiafia, ae afai e te faia tagata uma o nofo i lou nofoa o le tiapolo iloa le mea o lo oi luga o lou ulu, o le a e iloa moni ai le le fiafia i lau galuega ma tuʻua pe a e mauaina se isi.

Faauiga miti - E vali

O le valiina se mea i se miti o lona uiga o le mea moni oe oe tuʻuina atu ma le lē iloa lau mea lilo, pe a fai o le taimi e tasi e ufiufi puipui, mea, ma isi mea i le suauu poʻo isi vali.

O le vali laugutu, o mata mata, ma isi mea, o le faʻailoga o le lautele o faʻailoga, ae o le le faʻamalieina e faavavau o ia lava. I le valiina o mea, paʻu poʻo fulufulu oloa i totonu o se mamago-fufulu fale gaosi - o lona uiga e leʻi mafaufauina e i ai se mea ua leva ona e leiloa ma ua le manuia suʻeina.

O le valiina o se mea paʻepaʻe paʻepaʻe o se pisinisi lamatia, e ono faʻatupuina ni tupe mama poʻo ni tupe leiloa tele. E vali i le uliuli - i le leaga laki, atonu i le toesea o se uo, pe a o le foliga - i le faanoanoa tele.

O le valiina i le lanumeamata o se faʻailoga o le maua o le faʻamoemoe, manuia tupe, o se malaga umi poʻo le faʻafeiloaʻiga o pisinisi tagata asiasi mai mamao o loʻo i luma.

Afai e te vali se mea i se lanu mumu i se miti, o lona uiga e le o toe mamao ae e mauaina se valaaulia mo le faʻamanatuga, o se lanu mumu susulu - faʻalelei lou soifua maloloina i tafaoga.

Le lanu lanumoana poo le lanumoana o loʻo e valiina puipui i totonu o le fale mautotogi i le taimi o le toe faʻaleleia o se puʻupuʻu o faʻafiafiaga e uiga i le fiafia faʻataunuuina o au fuafuaga.

O le vali lanu samasama poʻo le lanu oka - o le mea moni e ala ai ona lotoleaga se tasi ma le saogalemu o a latou mea fai, latou te taofia uma lo latou faʻataunuʻuina.

Afai e te faʻaogaina le lanu enaena pe latalata i lona leo, fai le kofe, pe a vali, ona e i le olaga moni o le a feagai ma faʻafitauli tele i le aiga.

O le miti lea e te valiina se mea ma auro vali o le a manumalo i se umi ma faigata finauga faafetai i le optimism ma le tagata lava ia-talitonuina.

Faʻamatalaina o miti - lauulu

Afai e te moemiti e i ai lau laulu uumi, ona e maua lea o le tala fiafia, faʻaaloalo ma le manuia. Le miti faapena vavalo mo se tamaloa o le i ai i se taimi taua o le a ia moa pe faaseseina e se fafine. Afai o le laulu i se miti ei ai se mama, maloloina, ma teuteuina lelei foliga, o lona uiga o le a faaleleia au mataupu, ma le isi itu. O le vaʻaia o se tama pulu i le miti - i le fiafia, soifua maloloina ma le soifua manuia, ma le fafine e leai sona lauulu - e manaʻomia, pepelo ma le faʻataunuʻuina o le manaʻo. Scythes e vaʻai - i mea le fiafia, misa ma faanoanoaga. O latou tagata solitulafono o tagata mai lou siʻosiʻomaga oe lalagaina faʻailoga poto. Vaʻai faʻamalamalamaga: lalaga 'ie.

O se tasi e uliuli ma uliuli, ae puʻupuʻu lona lauulu - i le faʻanoanoa ma le leiloa e ala i faʻaseseega ma le faʻalata. Afai i se miti ua liu lauulu lauulu ma uumi nai lo le mea moni i ai, ona faʻatali lea le tamaoaiga ma le manuia oe, pe a fai o lou laulu ua faʻaititia le matua puʻupuʻu, lea o mativa ma puapuaga ua na o le tulimanu. O le selu o lauulu i le miti o se faʻailoga lelei lea mo teineiti, aua e le o toe umi se taimi e ofoina atu e se tasi ia i latou le lima ma le fatu. O se miti faapena e lapataia foi fafine i nisi taimi, latou te ono salamo ia latou amioga le mafaufau. I se fafine ua faʻaipoipo, o se miti faʻaalia se meaalofa mai lana tane poʻo lana pele. Mo alii, o le miti faapena e iloa ai le taufaasese, taufaasese, aitalafu ma isi faigata o mataupu, ma o nisi taimi falepuipui. O le selu o se tasi i le miti o lona uiga e te faʻaita se tasi i lau fautuaga. Afai e te oloina lou lauulu i se miti ma le mafai ona selu, ona e maua lea o le faigata galuega po o se ituaiga pisinisi faigata. O le faatauina o lauulu i se miti e faʻailoa mai ai le manuia. Afai i se miti e te mitamita e i ai lou lauulu matagofie, ona e maua lea o le manuia ma le manuia i au mataupu. O le miti o lau laulu e tupu vave lava o se sili ona lelei tele, folafola ia oe anapogi tuputupu ae, fiafia ma manuia. O le moe e iloa ai o le a fesoasoani ia te oe ou uiga masani e te nofo ai i se tulaga maualuga ma faʻaaloalogia i totonu o le sosaiete. Mo le vaʻai i se miti na tupu ai lou laʻau i lou alofilima, ua e tipiina, ma na toe tupu olaola, o lona uiga o le ae mauaina se tupe mai se tagata o loʻo e talotalo atu ai lou lima. Lelei-laulu lauulu o lona uiga o se malosi faauo poʻo se tuʻufaʻatasiga lelei o tulaga. Ulufale lauulu ma le malulu lauulu o lona uiga ole alofa le fiafia ma le fiafia. O le uliuli o lauulu o se faʻailoga o le leiloa ma le mimita. O le moe e lapataia ai oe o lou fiafi e afaina ai oe. Vaʻai faʻamatalaga: manogi, fufulu.

Ole vaʻai ile masima ile lauulu ose mea e sili ona tele le faʻalavelave, manuʻaga ma gasegase. Afai i se miti e te vaʻai e i ai lou lauulu nai lo le laulu i luga o lou ulu, ona e mataala lea i se umi gasegase.

Afai i se miti e te vaai ia te oe lava ma se uila umi mafiafia, ma se tasi e tosoina mai i fafo, ona e tatau ona faaeteete i se faalavelave. Ole vaʻai lelei o lauulu ile miti - i mea faigata ma mea faigata. Koltun i le lauulu e vaʻai - o se faʻailoga o le le faʻaipoipo mo se nofofua ma teteʻa mo le faʻaipoipoga. Afai e le tetea se tane ua faʻaipoipo, ona liua ai lea o lona olaga i faʻataʻitaʻiga. Ole selu o le ulu i se miti o se faʻailoga o finauga a le aiga. Afai e vaai se tamaloa i se miti e leai sona lauulu i ona foliga, o lona uiga o le miti o le matamuli o le a faalavelave i ana mataupu ma alofa. Lauulu leiloa i se miti o le faʻailoga o le leiloa, leiloa, mativa, mafatiaga, aiga vevesi, faʻalavelave, feeseeseaiga, vavaeeseina mai se alofa. Ina ia paʻepaʻe le laulu o se fafine i se miti o se lapataʻiga e mafai ona ia faʻaleagaina lona igoa taʻuleleia ona o lana amio le faʻatauaʻi, ma afai e vaʻaia e se fafine o ia lava i le miti e pei o se uluulu, o le a maʻi o ia. Mo alii, o le miti faapena e iloa ai se tulaga lelei i sosaiete ma le faaaloalo a isi. Ma se tamaloa e vaʻai i se fulufulu mata i se miti - i faigata ma mea faʻafitauli. O le vaʻai i paʻepaʻe paʻepaʻe i se miti o se faʻailoga o le filemu o le mafaufau ma le olioli, o fulufulu uliuli aulelei e atagia mai ai le fetuleni mai o lagona. O fulufulu lauulu ile miti o se faʻailoga o le lelei faamoemoe, filemu. Mumu laulu i se miti o se faʻailoga o le taufaʻasese.Ae afai o le tagata e te alofa i ai faʻafuaseʻi faʻaali i se miti ma fulufulu mumu susulu i le la e pei o le auro, ona tala lelei lea ma le fiafia o le alofa faʻatali mo oe. O le auro auro o lau tasi filifilia o lona uiga o lona mamalu. Vaʻai i lauulu i luga o lou lima o lona uiga e tatau ona e mafaufau e uiga i le lumanaʻi. Vaʻai faʻamatalaga: lima.

O le vaʻaia o lauulu o le fatafata e atagia mai ai le sili atu le soifua maloloina ma le faʻaletino.

Fufuluina o lauulu i se miti o se harbinger o faafitauli ma leaga. O le vaʻai i lauulu malulu o se faʻailoga o le popole ma le le mautonu. O le valiina o lou lauulu i se miti o lona uiga ua e siomia e le gaogao ma ua na o oe. O le miti o oe o se tu i luga o lou ulu o lona uiga e tatau ona e faʻamaea se galuega taua. O le curling hair i le miti lapataia se alii e uiga i le mulilua, ma fafine pei o se miti valoia faafitauli aiga ma misa. O se miti e tasi e faʻatatau ai le vave faaipoipo. O le vaʻai tele i le paʻu ma lamolemole o lauulu o le faʻailoga lea o le lata mai faigata ma maʻi. Vaʻai faʻamatalaga: manogi manogi. O le sasaina o le lauulu o se tasi o le faʻailoga o le toe faʻaleleia pe a uma se misa. O le tosoina poʻo le sasaina o lou lauulu o se faʻailoga o le salamo mo oe lava valea ma faʻalataina o se tagata alofa. Afai o le lauulu e malepe ma faigata, ona e faia lea o mea uma e te mafaia e teʻa ese ai mai le mativa. O le vaʻai i fugalaʻau i lau laulu o se faʻailoga o le onosaʻi, lototele o le a e manaʻomia e manumalo faʻatasi ma faigata. Vaʻai faʻamatalaga: fugalaʻau. Afai i se miti e te vaʻai ua liu lou laulu, e le pine ae suia ou tulaga mo le leaga. O loʻo e faʻatali mo le maliu o se pele ma tulaga. Vaʻai faʻamatalaga: lauulu-ulu.

O le moemiti o lou laulu foliga sili atu ona leaga o se faʻanoanoa ma le mativa. Afai i se miti e te vaʻai atu i lou lauulu e lua pe sili atu lanu, o lona uiga ua e faʻanoanoa ona o le salamo pe masalosalo. O le vaʻai i ou lauulu mu o se faʻailoga lea ua e maua i se le faʻamaoni ma e mafai ona e totogia mea na e faia i lou igoa taʻuleleia. Vaʻai faʻamatalaga: gagau, curl, braid, beard, shave.

O le a Uiga o Miti Tuaola

Afai i se miti e te asia se fulufulu laʻitiiti ma maua oe i lau pule saʻo, o lona uiga o le mulimuli i au masaniga ma faʻavae tulafono o le a faʻamausaliina ai oe le manuia i le matata faʻapitoa.

Afai e te mauaina oe lava i se masani le laʻei faʻataʻulotoʻulu ma faʻataʻitaʻiina oe e se tamaititi ma matua le poto masani tamaiti, vave ona e maua lea o le faʻamalaiaina faʻamasinoga ma faamatalaga e uiga i le faʻatalale mai lau tane ma tamaiti matutua. Afai o loʻo iai sau mea manaia e faʻatinoina ile lauulu, o lona uiga e leʻo mamao le taimi pe a mafai ona e taʻuina ia te oe lava ua e mauaina mea sa e taumafai ai ma fiafia. O le tuua o le teine ​​fulufulu ma le moemiti ulu ma lagona le fiafia tele - o le mea moni faʻamoemoe e faitau e uiga ia te oe lava i nusipepa mai le le lelei tele itu.

O le moemiti ia te oe lava o se tagata fai fulufulu, o ana tagata e faʻamalieina a latou galuega, o se amataga o mea fiafia, ae afai e te faia tagata uma o nofo i lou nofoa o le tiapolo iloa le mea o lo oi luga o lou ulu, o le a e iloa moni ai le le fiafia i lau galuega ma tuʻua pe a e mauaina se isi.

Faamatalaga

Talofa. O le aso na ou faia se miti, e pei lava na ou alu i se pulu faʻataʻavale, ma o loʻo i ai iina se lulu (fafine) i luma o le faʻata, o se tagata fulufulu ua solo lona lauulu, vali i ni lanu se lua, o le pito i luga e faʻapipiʻi (paʻepaʻe), ma o le pito i lalo e uliuli. Ma e lata ane, i lima o se fafine, ou te leʻo vaʻai i foliga, o loʻo nofo le afafine a le tama ma o lona laulu e selea vali, o le lanu e leʻo malamalama, o le paolo e pei o enaena, ma ou tu i le faitotoʻa ma matamata.

O aʻu o se teine ​​fulufulu. ona ou miti lea o lea ou te faigaluega. se tamaitai talavou sau i totonu ma fai mai, "tipi le mea lava lea e tasi, ae i le puupuu." Ou te alu i le galuega ma e masani ona ia faʻapea mai ia te aʻu pe faʻafefea ona galue. "(Ma na o loʻu i ai o le palaka selu-tail) Ona ou mataga ai lea ma amata ona alaga o lenei o se tauemu ma o au uo faigaluega lagolagoina uma aʻu.O le iʻuga, na tipi e le tagata faʻatau ona lava pito.
leai se aoga, ae ou te manatua

Ou te alu i le lalelei. O loʻu tino e 'oti, o loʻo valiina i lanu eseese. E i ai le mumu ma lalelei. Ona ou alu lea e aunoa ma le totogiina.

Na ou sau e aumai se fulufulu ulu ma e ao foi le laulu e lai le tino ma leai se poto masani ma leai, ona ou alu lea i fafo ma uo ma vaʻai i le tele o faʻasalalauga galuega i luga o le fale, na o loʻu faitau iai, ae ou te leʻi suʻea se galuega

Na ma o atu ma loʻu toʻalua i le teine ​​fulufulu laʻau, ae iʻu lava, e foliga mai e le o le mea lea na ou manaʻo ai e fai se vavaeʻese ae naʻo aʻu na oʻu le manatu e alu e alu i le isi teine ​​lavalava pe leai.O le mea lea, ua muta le miti.

I se miti sa i ai loʻu maʻuluʻulu na ou fai atu e tipi loʻu lauulu. Ae ou te leʻi vaʻai lava i le faʻasologa. Ona ou moemiti lea i se uo na migimigi loʻu lauulu i se uila pupuni. Na ou alu i le faʻata ma ou vaai tino mai ua ou faia se maualuga maualuga, ua faʻataʻamilomilo le siʻusiʻu i sikaili. Ona ou fai atu lea i laʻu uo ua ou fefe tele i le tauvaga o loma (e leai se tauvaga i loʻu olaga). Ona ou vaaia lea o se vaituloto ma iʻa, le vai o lo o palapala. Sa ou tu i luma o le vaitafe ma mafaufau i le manaʻoga e sui le vai mo le iʻa.

Na ou alu i le teine ​​fulufulu taimi 2, 1 le taimi na le mafai ai ona tipiina loʻu lauulu, ona o lo o pisi alii, ona latou tusi lea ia te aʻu, ou te taunuu i le aso na sosoʻo ai, ae mo nisi mafuaaga na le iai loʻu igoa i le lisi

Na ou miti na ou sau i le teine ​​fulufulu mea, sa i ai le tele o tagata ma o le galuega ua masani lava. lanu uliuli manumalo, uamea, o mea uma na faʻataunuʻu faʻataunuʻuina. Na ou manaʻo e tipi aʻu maʻulu ma na latou faia ia te aʻu, ae le o le mea tonu i ai. Sa ou i ai iina o le itu a tagata faatau, e le taua ma e leai se isi na sili ona uai maia ia te aʻu ma sa ou lagona le fiafia i ai, ae sa ou faaauau pea ma ua masani ona ou nofo toatasi, faia se tagata ola tutoatasi. ma sa ou faitio, sa ou manaʻo e faʻalelei atili le 'au-na latou taʻitaʻia aʻu i le laulau tisiki piniki-foliga, fai mai e leai ni matai, ae na latou ofoina mai aʻu ou te sau i se isi tuʻaiga i le isi aso - na latou aumai ia te aʻu le pepa - ma ua ou vaʻai - e iai fetu o fetu e fesuiaʻi le ata foliga o tagata (lavalava, laulu ulu). fefe ma le manaʻo - fiti le faʻamaonia. ona tu ai lea i le laina o le totogi a le au paʻu mimita ma o iina, mai i oʻu luma, na tutu ai ni alii se toalua e sili ona aulelei. Sa ou talanoa ia i latou e uiga i se mea ma fai mai se mea, ae latou te leʻi lagonaina aʻu ma filifili ai e ese le upu. fesuiaʻi i le “teʻi.” (nai lo le “vaai”) “o iina e te alu ai, o le a ou faateʻia oe,” o le tala lea a le tasi ia te aʻu ma la te o i luma. ma i tua o se tamaloa e faʻatatau i lana miti - e alu i le faʻaaliga, o se coupon na ou toe foʻi ai i le box office talu ai nei. ma sa ou manaʻo e oʻo atu i ina mo se taimi umi ae e leʻi aoga, ae na ou manatu e faʻaalia le faʻaaliga lea e naʻo le maua o tupe ma latou aveʻesea se tasi pe a naʻo se tagata e sau.

Na ou miti faapea na ou sau e fai le mili ma na ofo mai aʻu e vali le pito ile tele lanu samasama ae o le pito i luga ole falai, ae na ou musu ma ou te le fiafia i le tau. Na ou alu i le isi ae ua ou le mautonu i luga o le auala ma ua galo le ufi ma le fusi mai le peleue ma sa tatau lava ona ou toe sau i le olomatua. ae ou te lei filifili e faia se mea i luga o loʻu ulu i le faaiuga! piki i luga ma alu ese atu!

ONA TATOU AO I LE FANAU LEAI OU TE FESILI AI HASHISH MAI IA TE IA. Na ia faaali atu ina ua saʻu nei IINEI MA LE TAGATA FAʻAMANU ONA SAU NEI MA FAAFITAULI AI IINEI.

Talofa!. Mai lea taimi i lea taimi ou te miti i lea lava nofoaga. I le taimi nei o se faleoloa seevae, i laʻu miti sa tele lava ina tuai tuai, ma se faʻamalama i le ogatotonu o le auala. O le aso nei na ou miti ai sa i ai se teine ​​fulufulu i lenei nofoaga .. Na ou sau e aumai se lauulu I se uo ae leiloa le tino oti

Na ou sau i le teine ​​e fesuiaʻi le ulu laʻititi Na ou iloa o loʻo iai o ia i le mekasini, ae ina ua oʻo i le mataupu, sa alu ma e leʻi oʻu tipi

le laina umi ua alu i le lona lua et bypassa le laina i luga o le fola feiloai ma tagata faigaluega feiloai ma paaga mai le isi vaatau-yon atoms ave i latou laina

Talofa O le aso sa fai laʻu miti, e pei lava na ou sau i le teine ​​lavalava, ae o le taimi atoa e le oʻo ia te aʻu. Latou te le o mai ia te aʻu i soʻo se auala, latou te sailia ni faʻamolemole uma, tasi le mea, ma le isi.Sa ou saofafai ma lona laulu malulu, ma ua leva i le miti, ma i loʻu olaga moni. Na ou tagi lava a o ou moe, ua fai mai, o le a le uiga faʻapena, ua ou faʻatali loʻu taimi mo le tele o itula! Ou te le o manatua po o le a le mea na ou ala ai i luga, ae, foliga mai, ua uma ona latou faʻalatalata mai ia te aʻu, pe na faʻapefea le miti i le faaiuga, ou te le iloa.

I aʻu miti, e na o aʻu lava, na o aʻu ... Na ou leiloa i se taulaga ou te le masani ai ... Na ou oso i luga o laʻu uila ma alu loa e suʻe le auala. Na ou vaai i se alii talavou. Sa amata ona ou aau e talanoa e uiga i le mea moni na ou leiloa ma saili mo se fale. ... Na amata ona faalavelave, ou te leʻi musu. O le mataupu na alu i feusuaiga, taofi o ia ma ole atu puipuia, na ia sola i le fale talavai lata ane. Na ou alu ese ma suʻe le auala

Talofa Tatyana! Sa manaia laʻu miti. Na ou i le teine ​​lalaga, o le au lalaga laʻau na faia loʻu laulu. O le iʻuga sa le masani ai: o le lauulu sa milimili e pei o se tamaʻi mamoe (e iai loʻu laulu saʻo), toe puʻupuʻu ma sa valivali mumu. Na faamautinoa mai e le teine ​​fulufulua i ai e matua matagofie lava, ae na ou malamalama e le o aʻu, na ou tilotilo i le faʻata ma loʻu lauulu o se ituaiga samasama. Na tatau ona ou ogatasi ma lenei. Ae o le aso na sosoo ai sa ou selu loʻu ulu ma iloa ai ua le toe fulufulua lava latou. Sa ou tilotilo i le faʻaata: sa laʻua manaia lo laʻua lauulu, faataatitia i se laei manaia.

Talofa Tatyana! Na ou miti na ou alu i le teine ​​lulu e saili poo a loʻu matai e faigaluega. E fai mai o ia ua malolo. Nai lo lena, ou te vaʻaia mulatto matai - o se fafine ma se tamaloa (faʻatasi ai ma paʻu paʻu ma foliga o Europa) ma le laulu malulu. Ou te fai atu ia i latou e aumai ia te aʻu se paʻu (teʻi saʻo ia foliga), ae latou mumusu ia te aʻu, latou te fai mai e puʻupuʻu loʻu laulu ma e le mafai ona latou maulalo (e ui lava ou te leʻi fai atua se tala e uiga i le curl). Na ou alu ese ma le le fiafia.

E faapena miti

O le a le miti a se teine ​​lalelei i le tautoulu?

Tagata ulu - Faia o se lauulu mo oe i se miti - i tiga ulu.

O le a le miti a se tagata lalelei i le taumafanafana?

Potu 'aina - O se fai puluʻisa fai lau lauulu - faʻafitauli tau tupe

O le a le miti a le teine ​​fulufulua?

Lauulu ulu - O le foliga mai o lauulu lulu i se miti o lona uiga o le manuia o se faʻaiuga o le tauiviga mo a latou mataupu faʻavae ma sili ona mataala uiga i le mataupu. O se miti i se tamaitai talavou faʻaalia se miti o le a ia sili atu le fiafia ma sili atu le manuia nai lo le taimi nei, ae o le a le aumaia lona faamalieina. Afai na e faia se miti lea e te alu ai i le teine ​​laʻititi - o se mea mataʻutia e mafai ona e aʻafia ai. O le miti faapena i se fafine e atagia mai ai se feeseeseaiga a aiga ma faitioga, lea ia te ia lava o le a nofosala. Afai na ia miti o le tagata fai fulufulua avea o ia ma se lalelei o lauulu, o lenei mea na valoia ai o ia le le taua a tuliloa o trifles, lea o le a taitai atu ai o ia i le le fiafia.

Tusi miti a le faʻataulaitu Medea

O le a le miti ma faʻafefea ona faʻamatala le lauulu?

Lauulu ulu - Faʻaalia se fofo fofo i le mataupu, o se gaioiga malosi i le tulaga. Afai o iai lau lauulu i se miti, faaeteete i le leiloa o le malosi ma le malosi. O le i ai i se seleni fulufulu laʻau o se suiga o tulaga, o lea o mea e te miti ai e faʻamatalaina.

O le a le miti a le teine ​​fulufulua?

Lauulu ulu - O le faʻaeteete uiga i le pisinisi o le a aumaia ia oe manuia, aua le maʻimau lou taimi i mea faʻatau. O le a le mea e te miti ai ua e liliu i se luluulu, o le a tupu se mea i lou olaga o le a faʻatagaina oe e maua lauiloa, o le faʻamatalaina lea o le uiga o lenei miti.

21st seneturi Miti Faʻamatalaina

O le a le miti a le teine ​​lavalava:

Tagata fulufulu mamoe - E tusa ai ma le miti tusi, o le vaʻai i se tagata e fulufulu laʻau o lona uiga e mafai ona e maua le lauiloa. I ai i totonu o le teuteu ulu - o tulaga o le a suia mo le lelei sili atu. O le vaʻai atu i se miti i se miti - poto, faʻasesē, ia ofuina - i se taumafaiga le aoga e nana lana mea sese. Mo se teine ​​talavou e vaʻai i se miti i se miti - i le leiloa o se tasi e puipuia ai, i se misa ma se uo.

O le a se miti a se teine ​​lalelei ile tautotogo?

Lauulu ulu - Na e vaʻai i se laʻau ulu i se miti, o lea e tatau ona e iloa i se taimi lata mai o le a i ai se tagata o le a faaseseina oe, i nisi upu, selu lou lauulu.

Miti Faamatalaupu a Fomaʻi o G. Miller

O le a le miti a se tagata lavalava laʻau:

Lauulu ulu - E tusa ai ma le miti tusi, o le vaʻaia o tagata e faʻatonuina lona tino o lona uiga o le tauiviga mo au mataupu faʻavae ma matua faʻaalia lelei i le mataupu o le a taitaia oe i le manuia. O se miti a se tamaʻitaʻi talavou o se fulufulu laʻitiiti e faʻapea o le a sili atu lona fiafia ma sili lona manuia nai lo le taimi nei, ae o le a le aumaia lea lona faamalieina. Ole mea e te miti ai o le a e alu i le teine ​​lulu - faʻamoemoe se mea ofoofogia na e auai. O le fafine miti nei, na te vaʻaia le feeseeseaiga i totonu o le aiga ma faitioga, o ia lava o le a faʻasalaina. Afai na ia miti o le tagata fai fulufulua avea o ia ma se lalelei o laulu, ona o lea e valoia ai o ia le le faʻaaloalo tulimataiga o trifles, lea o le a taitai atu ai o ia i le le fiafia. O le paka miti o loʻo e savali i totonu o se paka lelei tausia o lona uiga o se taimi manaia fiafia i luma. Afai e te savali ma lau pele, o le a toʻamalie ma fiafia ile faʻaipoipoga. O se paka leaga e aunoa ma le lanumeamata ma mutia o se faʻailoga o le le mautonu faʻaletonu.

Miti Faʻauiga o ala mediume

Moemiti Hairdresser, aisea?

Miti Faʻamatalaina o le Aposetolo Simon Cananit

O le a le miti a le teine ​​fulufulua?

Lauulu ulu - Manaia le ola - savaliga faʻatasi ma ia - toʻa le fiafia

Miti Faʻamatalaina o Esoteric E. Tsvetkova

O le a le miti a le teine ​​fulufulua?

Ulu Barber - O le i ai i totonu o se maumau, faigata, o le faʻamatala lea o le mea na e miti i le po.

O le a le mea e faia e le teine ​​fulufulua mo talitonuga lauiloa:

Ulu - Aʻai (e tuʻuina i totonu) - leiloa, sina faigata.

Miti Tusi a le Tagata Tafafao (T. Smirnova)

Le uiga o le moe e le tusitala:

Ulu - Aʻua i faʻalavelave a isi tagata, leiloa pisinisi pe soifua maloloina. Mo se fafine - e ono i ai se tafaoga, fou alofa.

Lauulu ulu - Fasioti tagata - toilalo, malaia, mo se fafine - o se alofa aso.

O le a le miti a le teine ​​fulufulua?

Faʻamalamalamaina o moe i se miti tusi: Hairdresser o se maʻi. Tatau ona mama. Virgo.

O le a le miti a le teine ​​fulufulua?

Fatuʻauʻau - faʻasino i tagata uma na puleaina tagata, pei o, pule, saienitisi, faʻamasino, fomaʻi ma se tasi e tusia maliega, gaioiga ma ni pepa taua. Afai o se tagata i le miti vaʻai i se fulufulu laʻau na te sasa ia te ia (e ala i leeches, atigi apa poʻo se lancet), pe a latou manaʻomia ni tupe i lona olaga ma o le a ia tuuina atu i le faamasino. Ma afai e fia faaipoipo, ona ia faʻaipoipo lea. O le vaʻaia o le moe o loʻo vaʻaia, o le faʻailoga foʻi lea o le leai o se popole, se maʻi ma se maʻi.

O le a le miti a le teine ​​lalelei i se miti?

Lauulu ulu - o se suiga i lau amio ia oe lava.

Ina ia vaʻai i le laʻulu pulu i le miti, o le a le miti?

Afai na fai sau miti i le pulu faʻataʻitaʻi i le galuega - ona e ono vave maua lea.

E le gata i lea, afai e te vaʻai i se laulu e tino i se miti, ona e tatau ona faʻamamaina.

Vaai foi: aisea e miti ai miti, o le a le miti o miti e uiga i.

E tusa pe o le a le vaʻaiga po o le a moni fai fuafua e le gata i lona anotusi, ae faapea foi i le aso le vaiaso ma pe o le a le aso o le miti na faia.

O le a le miti a le teine ​​fulufulua? Ina ia maua le tali i lenei fesili, ia manatua uma auiliiliga o se miti. O a 'auʻaunaga na e faʻaaogaina? O e fiafia ile taunuuga? Pe atonu oe o oe lava a fulufulu?

O le mea taua o le tasi lea na faia se miti - o se sui o le ua vaivai pe malosi feusuaʻiga? Faitau nei ma saili le tele o mea manaia.

Afai na e moemiti o se pulu ulu, ona e ausia lea o ou sini. O lenei manuia o le a faʻaopopoina ai oe lava ia lagona, tumu oe i le malosi ma le naunautai. Aua le taofi iina: alu i lau miti, o loʻo iai pea ni ou manumalo i luma.

Fautuaina: Fufulu lou lauulu i se miti

E le gata i lea, o se malaga i le fale oti ulu e mafai ona faʻailoa mai ai se mea e tupu ai le taʻitaʻiina oe. Masalo o le ae faʻaalia manino lou fatufatuga pe valaaulia oe e galue i luga o le televise. Ma aua e te manatu e te le lelei tele mo lenei.

I nisi o punaʻoa e mafai ona e mauaina faʻamatalaga e faapea i se miti o se tagata e lalaga le laulu, o se faʻailoga o suiga. Ma o le oti ulu e aofia ai suiga taua i le olaga. Atonu e te le toe faigaluega ma fai le mea sa masani ona e miti i ai, pe fai ma tina. O le vaʻai atu o se tama fulufulu laititi i se miti o se faʻataʻamilomilo tele lava.

O le a le mea na tupu

O le a le miti lea e faia ai e le tagata lavalava ni togafiti ma lau lauulu? Afai e te vaʻavaʻai i le tusi miti, o le teine ​​lavalava na te faia lau laulu, o se faʻailo lea e aoga ai le faʻalogo i tala faʻapea. Latou te le masani ona leai se uiga. E pei ona latou fai mai, e leai se asu e leai se afi. O tala lauiloa o le a fesoasoani ia te oe e iloa lelei ai.

E le gata i lea, o le miti na e tipi ai le laulu i le teine ​​laulu e ono faʻapea o loʻo e faʻatali mo se tafaoga. Ona fetaui lelei i le asiasi i le lalelei. O lea o le a e lagona le sili atu le mautinoa ma ia mautinoa e te maua se ofo e te toe feiloaʻi. Le lava miti tusi vavalo tagata faia se lauulu i se miti.

Ma le isi, o le mauaina o se laulu i le miti o lona uiga o le mauaina o se lagona o le lelava. Fai se tafaoga, alu ese mai tagata uma, fai ni uo fou - ma o le mafaufau ma faʻamalosi tino o le a toe foʻi atu ia te oe.

Fautuaina: Aisea o le miti curls?

O le e ona le laulu lauulu e iai sana miti lea na te tipiina puʻupuʻu i le teine ​​fulufulu, folafola se foliga fou i se mea. O le a ia matua le taliaina lava ma le manatu sa ia muamua, ma mo ia o lenei o le a faʻamalamalamaina ai le tele o mea.

Afai e te vaʻai i se miti faʻapea: o se tagata e teuteuina le laulu mo lauulu - ona iai lea o lou manuia o le matauʻa. E tupu i tagata uma ma taimi uma, o lea e le tatau ona e uaʻi atu i tagata e le fiafia ia te oe. E naʻo latou mafaufauga, ma e te iloa mautinoa ua e ausia mea uma i au oe lava taumafaiga.

O le a le lanu na valiina oe:

  • Brown - aua le faatopetopeina i le faʻatinoga o soʻo se pisinisi.
  • Golden - tusa lava pe o le a lau mea e fai, oe o le a manuia.
  • Lanu lanumoana - atagia le fiafia ma le malie.
  • Green - o lona uiga o lou faʻamoemoe o le a taʻuamiotonuina.

Afai o se tamaloa na faia se miti lea na ia suia ai le lanu o lona lauulu, ona suia lea o le tagata e lona mafaufau ia te ia. O le mea taua o le tumau i le faʻamaoni. Fai ma se tulafono e te le fiafia i tagata uma.

O le a le isi mea o miti ai le teineitiiti laʻau? I se miti, na faia ai e le laulu i ni lauulu matagofie i lou ulu - o lona uiga ua e matua tele, leai se matuia, mafaufau i mea gaogao. Gauai atu i mea e sili ona taua. Aʻoga, aiga, alofa - o le mea lena e maua ai le nofo lelei i lou olaga.

Na i ai saʻu miti e uiga i se lulu na fai mo oe se lalelei tele o lauulu - e tele naua a oe faigata i luma. E mafai ona fesoʻotaʻi ma le tele o galuega poʻo le faʻamoemoeina o malo taua. I soo se tulaga, latou te aumaia ia te oe le manaʻomia finagalo ma le faʻamalieina atoatoa.

Fautuaina: O se miti e uiga ile pulumu lauulu

O le i ai o se sela i le tagata fulufulu lulu pe faia se isi mea i lauulu ma tumau le faamalieina i le iʻuga - i lagona lelei. Masalo, e mafua mai i lou manuia.

Afai e te le fiafia i le miti laulu, e ono tosina oe i se tala tele. Ae ui i lea, nofo lelei, aua le tali atu i faʻaosoosoga, ina ia e faigofie ona 'alofia feteʻenaʻiga.

A e vaʻai ia te oe lava e pei o le oti ulu

O le a se mea e te mafaufauina pe a fai e te le alu i le teine ​​lulu o le miti, ae o oe o le tagata oti ulu? Afai na e miti oe ua e tipiina se tasi, o lona uiga e le o toe mamao ae faʻaleleia lau tulaga tautupe. Ina ia faia lenei, e tatau ona e galue malosi ma sefe i se mea. Ae o le taunuuga o le a sili atu nai lo le mea na e mafaufauina.

I miti po, e avea oe ma a tatuʻau, ae o le mea moni e te le iloa le tipi? Oe faʻaalia vave vave ma le atamai i nisi pisinisi. O lenei poto masani o le a fesoasoani ia te oe e feagai ai ma faigata.

I se miti, oe na o le tipiina o pito o lou lauulu pe tipi faʻailoga i le tagata maʻi - mulimuli ane oe mafai ona pulea e faʻavasega mea i lou olaga. O le ae setiina mea faʻamuamua ia saʻo, aveese le sili atu, ma o le a faigofie ai mo oe ona manava. Manatua e tausi le faʻatonuga lenei. Tusitala: Alexandra Pushkova

Afai e te manaʻo e aumai ni fautuaga ma fesoasoani i isi tamaʻitaʻi, fai fua vasega faʻatulaga ma Irina Udilova, ia e pulea le matata e sili ona sailia, ma amata ona maua mai le 30-150 afe:

Sa e faia ni miti faaperofeta?

Talofa, o loʻu igoa o Tatyana Miller!

Ou te auai faʻapolofesa i le faʻauigaina o miti ma o le a fesoasoani ia te oe e saili ai le mea o loʻo moemiti ai se teine ​​fulufulu, na ona tusi le miti i le pepa i lalo ma o le a ou faʻamatala atu le uiga pe a e vaʻai i lenei faʻailoga i se miti. Faʻataʻitaʻi

Ua ola lau miti. Ina ia mafai ona amata ona ou galue i le moe momoli, e tatau ona e filifilia le ituaiga faʻamatala. O sauniuni o le moe o le a lafoina i le i-meli faʻapitoa:

Faapipiiina o se fesili ile faʻatonuga muamua

Leai se faʻamaoniga o tali

Tali i totonu 24 itula

Faʻavae Talosaga faʻamatalaina

Tali i totonu 6-12 itula

Mautinoa le moe atoa auiliiliga

Faia o se fulufulu ulu i totonu o se potopoto ulu ulu i se miti

Na ou miti na latou faia se lauulu i le laulu e sela ma i le taimi lava e faamalieina ai? Miti Faamatalaupu faʻailo le sainia o se faʻamoemoeina konekarate o le a faʻatagaina oe e faia se lelei faʻamanuiaina. O sea maliega e mafai ona faia i le lagolago a se tagata faʻaaloalogia ma oe ua e masani ai.

Ia e mautinoa o sootaga ma paaga e matua faʻamaoni, talitonuina O lau vaʻaiga faʻatasi e le gata ai le maua ai o le polofiti, ae e faʻafiafia foʻi.

Ma fai sau miti e uiga i le alu i le teine ​​lulu

Afai e vaʻai se teine ​​i se miti o ia o le a alu i le teine ​​fulufulu, ona o le mea moni o loo i ai le ono iai o le feʻeseʻeseaʻi, misa le taua ma lana tasi filifilia. O lea ituaiga ata e lapataʻia ai se tamaʻitaʻi faaipoipo e uiga i le lumanaʻi o feeseeseaiga i totonu o aiga, faʻateleina feteʻenaʻiga.

Taumafai e nana ou lagona mo sina taimi pe a talanoa ma pele ia te oe ina ia e mautinoa ai oe lava mai faʻafitauli faigata.

Vaavaai mo se ulu ulu i se miti

O le uiga o le miti, i le tala lea na e taamilo ai i le magaala ma saili mo se fulufulua mo se taimi umi, ae e le mafai pe e te le manaʻo e alu i totonu, fai mai e uiga i se le mautonu i totonu i totonu, vevesi i lou ulu. Ona o le le mautonu aafiaga, e le mafai ona e faia se taua taua faaiuga.

Malamalama lelei ia oe, i lou mafaufau, a leai o lea tulaga e tumu i tele mea sese o le a atili faateteleina le tulaga.

O le laina ile lauulu laʻulu i le tusi miti

O le i ai i se miti i le laina i le teine ​​fulufulu, e tusa ai ma le miti tusi, o lona uiga e le pine ae o au taumafaiga, ma le galuega faʻatiga o le a iu lava ina manuia. E taua le alualu i luma i soo se itu. Ia taulaʻi faʻapitoa i fegalegaleaiga faʻaaloalo, pe a le mafai ona mafaufauina, cardinal liliu mafai.

Tumau galue malosi ma talitonu i lou fiafia. Faʻaalia sina صبر puupuu ma e le pine ae mafai ona e fiafia i faʻamanuiaga na lafo atu ia te oe.

Afio mai i le pulu faʻatu i le miti

Afai o lau miti na e sau i le teine ​​lulu, ona i le taimi lata mai o le a mafai ona e ola mai le faʻaosooso mea o le a tupu i luga o le tagata lava ia pito i luma.

O se faʻafiafiaga faʻafiafia o le a i ai se aoga sili ona lelei i luga o lou tulaga: e le gata o le a e tofo i le fiafia, ae o le a toe faʻatumuina lou mafaufau i mea lelei faʻamanatu.

Ae ui i lea, ia mataala i se mafutaga faapena, aua le kolosi le laina talafeagai, ina ia leai se mea e ufiufi ai lou matagofie lagona.

Aisea miti e uiga i le faia o se lauulu i luga o le puluulu

O le faʻamatalaina o le moe, i le mea na tatau ona tipi lou lauulu i le laulu e lalaga ai, lapatai mai matagi, faʻamaliega gaioiga, lea e leai se nofoaga i le olaga nei tulaga. O le foliga foliga faʻaosooso mulimuli ane e ono faʻaumatia ai fua o le tele o tausaga o galuega.

Aua neʻi leiloa lou ulu pe a mafaufau i faaosoosoga ofo. Aloese mai tiute e le talafeagai, folafolaga ina ia aua neʻi e alu i luga o le fesoʻotaiga, atamai ona faʻaoga e tagata le mautonu.

E i ai ou lagona leaga e uiga i ai, ma, o le mea e leaga ai, e leai e aunoa ma faʻavae - o lenei aso e aumaia le tele o faigata. E faigofie uma mea uma, ae faigata tele le fofoina o le tasi faʻafitauli pe a aunoa ma le mafai ona malolo! I se faʻaopopoga, e leai lava se tasi e te faʻatuatuaina - vagana lou tagata lava ia. Lenei aso e talafeagai mo le faʻaleleia atili i ona faʻaaliga uma. Manao - faʻataʻitaʻi ma le ata, manaʻo -.

O se aso sili ona faigata e faʻatali mo oe. Faaputuputu le malosi i le moto - e le mafai ona fiu i soo se auala.E ui lava e tele faʻafitauli, ma eseesega e matuia, e mafai lava ona e puleaina le tulaga. Taumafai e faʻaali faʻalauaʻitele, alo ese mai le faʻatosina, taumafai e aua le faʻatautaia i mea faitatala. Manatua oe masani latou te faʻamasinoina oe i lou siosiomaga. E faigata ona e teena tupe faʻapitoa. .

O le aso e mononon ma boring. E te manaʻo e fai se suiga i lou olaga atoa, e “lulu” isi, ae e le taitai i se mea lelei. O ou manatu na maua i le naʻo le tali a oe. E faigata tele le faʻailoaina o le fatufatuga, aua e leai se tasi seʻi vagana oe talitonu o ou manatu e mafai ona tino mai. Suiga mo le sili atu e mafai ona tupu i se tagata mafutaga. Faaalu lou taimi e amata ai.

O lenei aso e le talafeagai mo amataga fou, ae o le a mafai ona maeʻa galuega tuai. E aoga le vave, aua i nai aso e sosoʻo ai, o le faʻateleina o le leaga o faʻatonuga, e ono tupu ai ni faʻafitauli. E le manaʻomia le amataina o fegalegaleaiga ma paaga fou - oe manaʻomia se lagolago faatuatuaina. Lenei aso e manuia mo le tapenaina o nisi aiga faʻapitoa, fuafuaina otp.

Manuia le aso. E fai lava si faʻatiga faʻalavelave e tutupu mea tutupu lemu na i lo mea e te manaʻo ai, ae a oʻo i le ogatotonu o le aso o le a e masani ai i lenei le faʻaʻitaʻitele mafaufau. I se faʻaopopoga, o aso nei ua e matua onosaʻi ma taofiofi - o lona uiga ua sili le aso mo le talanoaina soʻo se mea faigata. Afiafi o se taimi lelei mo faʻatau. Taumafai sauniga uma, e tusa lava po o le a le latou amio.

O se aso matagofie. E manaia tele mo feiloaʻiga ma tagata taualoa - e mafai ona e faʻaalia oe lava mai le sili ona lelei, faʻaalia ou avanoa lelei, i fafo atu o au tauva. Le ofo pisinisi ofo mai totonu, ma oe mafai ona talia i latou e aunoa ma le fefe po o le masalosalo. Lenei aso e talafeagai mo le feiloaʻi ma se tagata pule, paʻaga poʻo le tagata maʻi. O ou manatu e fetaui ma le lagolago ma le faʻamaoniga, mo le fesoasoani n.

Lenei aso o le a sili ona alualu i luma. O le afa muamua o loʻo faʻafesoʻotaʻi ma le mauaina o tala lelei ma toe faʻafou le fesoʻotaʻiga na e faʻapipiʻi iai le taua tele. Ole taimi lenei ua talafeagai e le gata mo le toe faʻafouina o le alofa ua leva ona tuʻuina mai, ae mo le toe faʻaleleia o le galulue faʻatasi. O le afa lona lua o le aso e fesoʻotaʻi ma le tuputupu aʻe o le gafatia agavaʻa ma folafola manuia i faʻamanuiaga fou. O le lagona loloto e matua.

O lo o sologa lelei le aso. Ua e mauaina se auala sili e foia ai faʻafitauli tuai ma fou, e te le tau faʻailoaina vavega o le atamai e faʻatoilaloina ai faʻafitauli na aliaʻe i le ala. Masalo o le amataga o le galulue faʻatasi, o le a fesoasoani ia te oe aʻe i luga o le pito i luga o le faʻaiuga sitaili, o le a tatalaina faitotoʻa fou mo oe. E faigofie ona fofo soʻo se feteenaiga, ma e manaʻomia ni maliega mai ia te oe le sili ona le taua.

Lenei aso e faigata tele. E le mafai ona e amio saʻo, ma faʻamalosia oe e aloese ma atamai. Ae paga lea, i luga o le malae o loʻo faia ai ni intrigue, e sili atu le leaga o au tagata faʻaaloalogia. E te ono lamatia pe a le maua le lagolago a tagata malosi. Ole aso e le talafeagai mo pisinisi faʻatalanoaga. E matua faigata lava ona maua se gagana masani ma pele ia i latou o loʻo taumafai e faʻamalosi e oe. E tatau ona e faia.

Lenei aso o le a fua pe a e faʻamuamua le pisinisi. Aua le tuulafoaia tusa lava ma le laititi, sili ona taua faʻafitauli: matua mea uma manaʻomia manaʻoga. E aoga le faʻalogo i mea o loʻo fai mai ai le leaga ia oe - oe mafai ona manuia mai a latou faʻamatalaga faitio ma faitioga. O se aso lelei lea mo fesoʻotaʻiga ma uo ma uo, e le aofia ai ni uo fou.

Lenei aso e fesoʻotaʻi ma le foliga mai o faʻataʻavale foliga, faʻamoemoe le aoga. Leo folafola folafolaga, se tasi o loo taumafai e faasese oe. Taumafai e iloilo faʻaeteete mea uma e taʻu atu ia te oe, aua le soona faitogafiti. Afai e te saunia mo le sauaina o le faʻalavelave, o lou avanoa e atagia ai i latou i se taimi vave o le a faʻateleina. Oe mafai ona faʻalagolago i lou lava malosi. O ni feteʻenaʻiga i totonu o fesoʻotaʻiga faaletagata e te popole ai.

Lenei aso e sili ona lelei mo galuega - e mafai ona e ausia se faʻamanuiaga taua, e feagai ai ma galuega faigata. Ia e sauni e taʻitaʻia se 'au o ni tagata e pei o latou mafaufau, e tatau ona e taʻitaʻia, musuia ma musuia i latou e le maua i lau filifiliga. O se aso lelei e foia ai tulaga tautupe, tupe maua e mafai. Mea e leaga i le tagata lava ia: e le mafai ona e mauaina le aofaʻi.

Faʻafefea ona fai?

Taʻu mai po o le a ma lalo o a tulaga na e vaai ai i se miti.

Maua se faʻamatalaga o moe mai le matou tagata poto faʻapitoa.

Faʻaaoga le faaliliuga i lou olaga!

Ua ola lau miti. Ina ia mafai ona amata ona ou galue i le moe momoli, e tatau ona e filifilia le ituaiga faʻamatala. O sauniuni o le moe o le a lafoina i le i-meli faʻapitoa:

Faapipiiina o se fesili ile faʻatonuga muamua

Leai se faʻamaoniga o tali

Tali i totonu 24 itula

Faʻavae Talosaga faʻamatalaina

Tali i totonu 6-12 itula

Mautinoa le moe atoa auiliiliga

Gafatia e fesili manino ai fesili

Na ou miti na ou alu i le teine ​​fulufulua, ma sa i ai se cafe. Ua latou fai mai ua uma ona 'aʻai tagata uma ma o le a maua se lauulu' ulu. O le a lenei

I se tulaga lautele, o le tofiaina o lauulu o loʻo iai le uiga anamua o le tuʻuina o lou le iloa soʻo i luga (vaʻai Fulufulu, Sisu, Lisi).

I lea miti o loʻo ia te oe le manaʻoga e faʻalautele ou mafaufauga, ae nai lo lena, e masani ona e sui i se laʻasaga eseʻese [o lea ou te alu i le teine ​​fulufulu mea ma o loʻo i ai se kofe]. Meaʻai i se miti o se faʻailoga lelei, o mea uma e fesoʻotaʻi ma le faʻamalieina ma oloa sili ona lelei [o lenei o le a 'aʻai tagata uma ma fai se latou lauulu] e fesoʻotaʻi ma le faʻatosina lelei o le uiga. I se isi faaupuga, muamua e tatau ona e mauaina se mea lelei [ia 'ai], ona iloa ai lea o le okaina [lauulu] o le a lelei.

Ulu fale o manu (i le pusi. Ou te leʻi i ai lava ni povi ma o le taulaga ou te le masani ai, ae ou te le o taua tele i lenei mea), lea e i ai le toe faaleleia ma na ou sau e piki laʻu mea. Le kapeneta mai lava e tatau ona ou piki ai ua tumu i ni mea teuteu eseese ma mea manogi. Ou te iloa o nei mea e leʻo iai ia te aʻu ma e taugata ai tupe, ae ou te le mafai ona tetee i le faaosoosoga ma tuu i totonu o laʻu ato. Ona ou maitauina lea o se fagu fagusausau i totonu o se lanumoana lanumoana fagu i luga ole fata ma ave ina ia manava i le manogi. Na faʻafuaseʻi ona ou malamalama o le tagata e ona le laulu e vaʻaia aʻu. Na ia masalomia aʻu ma fesili i se mea faapenei - “ou te manaʻomia se fesoasoani.” Ou te musu ma faafoliga o lo o lelei mea uma. O le mea e sili ona ou masani ai o aʻu, e ave aʻu mea e le a aʻu, ma o aʻu mea na ma mea ai. Ma e aunoa ma le mauaina o le matau, ou te alu i totonu o le taxi, o loʻo faatali mai ai oʻu uo aʻoga (ou te leʻi vaʻai i ai mo se taimi ua leva), matou te fiafia, matagofie, ma laʻei ofu o le afiafi.

Ou te manatu o le a ou talafeagai mo aʻu lava se mea e le a sau ia te aʻu, pe

Talofa lava. fuck luck hard fucker fetish sinister free بالغ sex movie free interracial movie porn

Manaia tele mamanu! Faʻamatalaga aoga. Alu ia!

E tusa ai ma le ata o le miti, o oe ma au uo o le a o i se pati. E togi uma tagata e pei ona latou mafaia, e aofia ai le faʻaaoga o togafiti faʻasa. Naʻo o latou e mafai ona 'ave meaʻai ma latou - o le a faʻailoa mai lea o le faʻamalieina masani o latou manaʻoga. I se aotelega, o tagata taʻitoʻatasi lava ia o le faamasino mulimuli mo ia ma ana mea na fai.

O le mea moni, e leʻo manino mai ia te aʻu sini o le a ou faʻaaogaina nei togafiti faasaina e ausia. (Talu ai ua leva ou te leʻi toe vaai i aʻu uo ma o le a ou le toe vaʻai atu i ai i se taimi lata mai, o loo ou feiloai ma se tamaloa ma o loo ou lelei ma aoao Ou te faigaluega, e leai se taimi mo le malologa) E leai se tulaga talafeagai! Ae sa ou ave pea meaai ma 'ai i le miti, na o

o le mea sili ona manaia o le o laulaʻau o le fale o loʻo i totonu o se suamalie sosi (pei o le nogogol-mogul), sa matua manogi lava, ae o le lagona o le le masani ai na tumau pea i le taele.

O le mea moni, e leʻo manino mai ia te aʻu sini o le a ou faʻaaogaina nei togafiti faasaina e ausia. (Talu ai ua leva ou te leʻi toe vaai i aʻu uo ma o le a ou le toe vaai i ai i se taimi lata mai, o loo ou feiloai ma se alii ma o loo ou manuia lelei ma aoao ma Ou te faigaluega, e leai se taimi mo le malologa) E leai se tulaga talafeagai! Ae sa ou ave pea meaai ma 'ai i le miti, na o

o le mea sili ona manaia o le saʻo o laulaʻau o se fale i le suamalie sosi (e pei o le nogogol-mogul), sa matua manogi lava, ae o le lagona o le le masani ai tumau pea i le taele

Oute i le oloto, loʻu laulu lea ua valusi ma tipi

Sa ou alu i le teine ​​lulu e fai le sitaili, mo nisi mafuaaga na fai mai ai le matai, mo lenei mea e tatau ona e tafi ni nai auu, ina ia pei e sili atu ona lelei le sitaili.Ou te leʻi popole, ae ina ua mavae sina taimi, ina ua amata ona tafi aʻu e le matai, na ou iloa ai, e “tele” fulufulua na ia te aʻu nai lo laʻu folafolaga. o au, na amata ai ona paʻi atu lona ulu i le vaega o faʻailoga. I le fefe tele, na ou iloa ai na latou tafi eseina uma au auupega. Sa leai se tapulaʻa i loʻu ita. Na ou oso i fafo o le nofoa, tuu loʻu pulou ma tamoʻe atu i fafo i le auala. O le taimi o le taumalulu i fafo. Sa ou paʻi i loʻu ulu i lalo o le pulou i oʻu lima, ae mo nisi mafuaaga ou te le i lagonaina le vaega tipi, sa lelei mea uma. Peitai e leʻi teʻa ma le lagona o le pala i luga o le muaulu. Na ou tagotago i tamatamaʻilima o le laʻau teu, lea na aumai e le matai ia te aʻu!

Sa ou miti faapea, o aʻu, ma laʻu taulealea o loʻo i ai nei, na matou alu i le teine ​​fulufulu lulu. O laʻu aliʻi talavou sa iai ose aliʻi aliʻi iina, o ia lea na ou maua ai lava oʻu lagona ma na ia te ia foʻi mo aʻu. O le teine ​​fulufulu lea e amata kuka laʻu m.ch. i le lauulu, ma ua ou popole ona ou te popole i lenei tulaga. Ou te le iloa poʻo le a le mea o le a fai e loʻu paʻu laʻitiiti ma ou te manatu "ae o loʻu tagata i le taimi nei e le o iloa le mea o loʻo tupu iinei." O le tamaʻitaʻi matai e leʻi fetaui lelei i se isi itu ma ou te popole lava i loʻu le faigaluega. Ona toe amata lea o se isi miti.

Ou te vaʻai ia te aʻu lava i le fale, na ou sau iina e galue ai o se teine ​​fulufulu. Na faigaluega se teine ​​i oʻu luma, ae le fiafia le pule, e le i faia e le teine ​​se fuafuaga. Ua ave aʻu. O le tagata muamua na sau i totonu, talavou, ma se pupuu puupuu lauulu. Vali enaena. Sa ou tilotilo atu ia te ia ma mafaufau. Ou te le iloa fai oti. O le a ou le faia sili atu. Na ou fai atu ia te ia, o mea uma e lelei tele, lelei, vagana ai pe a manaʻo o ia, e mafai ona e 'aina teisi laititi. E leʻi amata ona ia sasaʻo pito, ma ua ia fiafia o loʻo ia fusi mau i oʻu lima ma tauagavale. Na ou vaai ua uma ona totogi le tupe totogi mo le taliaina. Na sau i totonu le isi tagata faʻatau. Ina ua mavae sina taimi, ua uma ona ou maua na tele o kupone. O tagata uma e o mai ma le laulu pupuu, blondes. Na foliga lelei tagata uma. Ou te le manatuaina o le a ou tipi se tasi ma pe na faapefea ona ou mauaina le taliaina ou te le o manatuaina foi. Ae o pepa na aumai ia aʻu ma na faʻamalieina le pule. Ma o aʻu foʻi e leʻi iloa le faʻafuaseʻi, aua ou te le iloa pe na faʻafefea.

Tusi miti fafine Sasaʻe

Mo se tamaitai talavou, o le miti lea e asiasi ai i le teine ​​fulufulu o se faʻailoga o le ausiaina o lana sini pele. E le gata i lea, o le tulaga e ono faia ai ni tala taufaʻaseʻe lea e ono afaina ai lona igoa taʻutaʻua. Afai o le tagata e faia le mea 'aina faia oe i se lalelei matagofie lauulu - faʻatali mo se faigofie, frivolous sootaga, pe a e tipi lou lauulu - le malaga fuafuaina o le a le manuia. O i ai sau fulufulu lauulu foliga? Lau amio le faʻataʻitaʻiga o le a mafua ai ni faʻalavelave tele. Afai na e miti faapea i le tagata e teuteu le laulu i lou lauulu i se isi lanu, o tagata lotoleaga o le a faasalalauina leaga faitala e uiga ia te oe.

Tusi o miti i aso nei

Mo se tamaitai talavou, o le miti lea e sau ai i le pulu faʻataʻitaʻi o le faʻailoga o le ausiaina o lana sini pele. E le gata i lea, o le tulaga e ono faia ai ni tala taufaʻaseʻe lea e ono afaina ai lona igoa taʻutaʻua. Afai na e moemiti e te vali lou lauulu i se isi lanu i le teine ​​laulu, ona tagata lotoleaga o le a faasalalauina leaga taufaaleaga faataamilo i lou igoa lelei. Afai e te faia se laʻei sili ona manaia, ona avea ai lea o lou le faʻataʻitaʻia amioga ma mafua ai le tele o faʻafitauli.

Tusi miti Ukrainian

Ulu (ia i ai i totonu) - leiloa, sina faigata.

I le miti faʻauiga o le faʻauigaina o le moe "lauulu ulu" atonu e ese ma o le a lona uiga atonu e le manino. Vaʻavaʻai totoʻa i faʻataʻitaʻiga mo le faʻauiga o le moe, atonu e leai se laulu e laʻititi e te manatu? Malie lelei leaga