Valivali

Aoao e vali lou lauulu i le fale

Ae paga lea, e le o fafine uma i aso nei e maua le avanoa (taimi) e asiasi ai i se fale lalelei e faʻapipiʻi ai aʻa o lona laulu, pe faʻafouina latou lanu, e tele naua tamaʻitaʻi taumafai e faia lenei mea na o latou i le fale, pe e manaʻomia le fesoasoani a teineiti. O le mea la e tupu, e tele lava le iʻuga e alu le tele o manaʻoga. E te fia iloa pe faʻapipiʻi lau lauulu i le fale, taumafai e faitau nisi palakalafa e tele. E le gata i lea, o lenei mataupu e tumau pea talafeagai, pe a na ona o tausaga uma o le tele o tamaitai sili ona lelei tuputupu ae.

O le auala o le valiina o lauulu amata umi ae le i valiina le vali i le ulu - mai le taimi na filifilia ai le lauulu lauulu. Afai e te le iloa le lanu e te filifilia, faʻaaoga le fautuaga a lou tina, pe mata i luga o le Initaneti ma suʻe faʻamatalaga e uiga i tulaga masani o lenei vaitau. A e filifilia le lanu, e tatau ona e faʻatau le lanu saʻo i totonu o le faleoloa. Stylists muamua fautuaina oe e filifili le leo o le vali, latalata latalata i la latou masani, ma le amanaia o le lanu o le paʻu, laulu mata, mata mata ma mata. Lenei o le a faʻaitiitia ai le lamatiaga o le teʻi mai suiga.

Mo lauulu e puʻupuʻu uumi, o le a lava le faʻatauina se tasi afifi o vali, mo puʻupuʻu e mafai ona vaeluaina i le afa, ma mo le umi tasi pe lua, tolu afifi e tatau ona lava mo le uumi ma le mafiafia lauulu. I le avea ai o se tulafono, i totonu o le atigipusa ma le vali o loʻo i ai se pulumu faʻapitoa, afai e leai se mea, o lona uiga ua tatau ona e faʻatauina faʻapitoa.

O se mea e faʻaaogaina e masani ai ona aofia ai ma le vali, ma e tatau ona e faʻafefiloi le vali ao le i valiina lou lauulu, o se palama e te manaʻomia e faʻaaoga vave i le maeʻa o valiina, se pea ofuvae palasitika ma se laupepa ma faʻamatalaga o loʻo faʻamatala auiliili pe faʻafefea ona vali lou lauulu i lenei vali faapitoa. Atoa ma faʻailoga taugata e masani ona o mai o se pulumu sili ona lelei ma se ipu palasitika, lea o mea uma mai le pusa o le a manaʻomia e faʻafefiloi.

O se mea taua - e leai se metallic e tatau ona iai i le gaioiga!

A maeʻa ona e faʻaopoopoina ma le faʻaeteete mea uma o le vali i totonu o se pesini, e mafai ona e alu i le moni le valiina o lauulu. Ina ia le paʻu lou paʻu i tua o taliga, i tua o le ua ma luma o le muaulu, ia le valiina, faʻapipiʻi soʻo se kulimi suauu, petroleum jelly poʻo, i tulaga ogaoga, suauu fualaʻau i nei nofoaga. Ufiufi ou tauau ma tua i se solo le aoga. Ole taimi nei e teu ai totigilima palasitika. Ave se selu ma selu ma le faaeteete lou lauulu pe a umi, vaevaeina i ni vaega, taitasi nonoa i se fulufulu poʻo fusi vaega.

A maeʻa, o se pulumu e tatau ona iai i ou lima e mafai ai ona e puʻeina le laititi o le vali ma faʻapipiʻi i lou lauulu, tufatufa i le umi atoa. I le faiga o le valiina, e manaʻomia ia faʻamautinoaina ma le faʻaeteete le laulu e ufiufi tutusa i le vali, e le aoga le faanatinati i le taimi e tasi, e le alofa foi ma sefe le vali.

Tulaga tutusa o le vali ua ausia e ala i le selu ma masani ona nifo, e te manaʻo e selu le lauulu, faʻaopopo le vali o loʻo totoe i le ipu i le selu. Ina ua mavae lena mea, o se selofana pulou, poʻo se ato, tuʻu i luga o le lauulu, i luga o se pulou le mautonu, o le laulu e afifi i se solo na i ai muamua i luga o ou tauau. E mafai ona fai lou laei i pulou le talafeagai. E manaʻomia le vevela mo se sili atu ona lelei, lea, e ala i le auala, o le a sili atu ona faʻaalia pe a fai o le laulu vali e tumau i le itiiti ifo i le afa itula. Lenei e tatau ona tusia i totonu o faʻamatalaga mo le vali.

Afai e te manaʻo e faʻataʻitaʻia lau ata ma lauulu, aemaise lava, aunoa ma le afaina ai, taumafai e suia le lanu o ou curls ma pastel. Lenei o se tasi o sili ona talafeagai ma muamua auala o le valiina o lauulu ma itiiti tau tupe maua ma taimi.

E mautinoa ua uma ona e mateina o le valiina o lou lauulu i pastel e le o le afifi oe lava i moega, lenei o le a na o lou lauulu tousled. Ina ia faia lea mea, e tatau ona e faʻatau i totonu o se faleoloa e faʻatau atu tusiga ata, vali. O le taunuu atu i le fale, fufulu lau lauulu, faʻamamago faʻalelei, ma e mafai ona amata lau oe lava faʻagasologa gaosiga, o le faʻaiuga o lea e faʻalagolago atoa i lou mafaufau ma lototele.

E taua ia. Saturated lanu e mafai ona maua pe a faʻaaoga le pastel i le mama, naʻo le fufuluina ma laulu mago lelei.

Tekonolosi valivali Pastel lauulu:

  • ua na ave ai le filo o lauulu
  • mimilo i se fufusi malosi
  • faauluulu lauulu ua fautuaina e salu susu i le vai,
  • ma o lenei taʻamilosaga e vali i le kapiki.

Ina ua mavae lena mea, o toega o le pastel e tatau ona aveeseina ma le faaeteete mai le lauulu e aunoa ma le pisia o lavalava. O le lauulu lauulu e sili atu lona lanu i pastel nai lo le pogisa, ae e umi atu le fufuluina mai penivali.

Vaʻavaʻai i se puʻupuʻu vitio e fesoasoani ia sili atu lou malamalama i le auala e vali ai lou laulu ma pastel:

Faʻaopopo i vali ma penivali, tonics mafai ona faʻaaoga e valivali ai lauulu. Auala e vali ai lauulu i le tonic - ia tatou malamalama:

E pei foi o le valiina masani (ma se isi lava mea), oe manaʻomia le fuafuaina o le lanu o lou lauulu i le isi aso. Ona e tatau lea ona faʻatau se tonic o le lanu o lau filifiliga, ma mea e tatau ai: a non-metallic pasudinka, a fulufulu mata lauulu, se selu ma seisi laei, se mea mo lauulu lauulu ma se solo le aoga.

Afai o lou lauulu lanu e lanu enaena enaena, ona faatasi ai ma se tonic e mafai ona radically suia le lanu o lou lauulu, uma isi lanu na o le a mafai moli teisi, pe pouliuli, ae le sili atu nai lo le tasi, sili atu lua tone.

O le ata vali e le ese mai le faʻaaogaina o vali - tatou maua mea uma tatou te faʻapipiʻi, palu, faʻaaoga. I le taimi lava e tasi, o lauulu e uʻumi sina auvai ile vai, selu, vaevaeina i vaega, e tofu taʻitasi ma le tuʻituʻi. O le tonic e faʻaaogaina i vaega taʻitasi o le lauulu mai o latou aʻa e oʻo i pito. O manoa o tonic ua teteʻa ma le le valiina i fulufulu poʻo ni kilipa. A o uma le laulu i le tonic, e manaʻomia le fuafuaina o ia i se selu ma nifo masani, ona "sasa", e tatau ona e maua busa.

O le taimi o le tonic o le a tumau ai i luga o le ulu e faʻalagolago i le lanu saturation e te manaʻo e maua. Ona fufuluina lea le tonic seia amata ona tafe mai le vai manino mai le lauulu.

Basma o se lauulu lauulu lanu, lea e aofia ai laʻau o le "indigofer" laʻau e ola aʻe i laufanua, mago ma eleele i le paʻu. Basma efuefu o se lanu efuefu lanumeamata. I le valiina o lau lauulu i le basma, e mafai ona e maua se tamaoaiga uliuli lanumoana lanu, e masani ona faʻaaogaina basma ma henna.

Sauniuniga

A o le i valiina le lauulu, e taua le filifilia o le mea tonu paolo e tusa ma le ituaiga foliga. Oe tatau ona faʻatau mai vali, mea faigaluega, masini. A faʻatauina vailaʻau, e taua le mafaufau i foliga o le teuina o le pisia aafiaga i oloa eseese:

  • mascara, gel - vave fufulu ile vai,
  • lauulu lauulu mo loʻo i ai se pupuu umi le umi,
  • amonia-leai ni vali maua se aafiaga feololo-tumau, vali tumau - faifai pea.

Lulu lauulu lanu e aofia ai mea nei:

  • Muai-vavae le vaevaega pito.
  • I le po ao faagasolo le faiga, fai se ufimata faʻamamala i luga o le manoa.
  • Faʻataunuʻuina mataʻitele ole suʻega - faʻaaoga le tui ile tulilima. E mafai ona e vali i le leai o se tali mo le itula.
  • Mulimuli i le tekonolosi faʻatino i faʻatonuga mo le palu, faʻaaoga le vali.
  • Faaaoga ni mea maualuga lelei tuʻufaʻatasiga o ituaiga lauiloa, pei o Estelle, Matrix, LʻOreal.