Meafaigaluega ma mea faigaluega

Hampoallergenic suamalie: o ana meatotino ma sauniuniga i le fale

Ua faʻateleina le toʻatele o tagata o loʻo feagai ma faʻafitauli masani o le tino. E tele mafuaʻaga mo lenei - o se tulaga le talafeagai i le siosiomaga, ma le le lelei meaai, ma le taumafaina o nisi vailaʻau. O le mea e lelei ai, o le tele o tagata gaosiga o mea teuteu teuteu teuteu e leai se alergenic vaega, i latou, latou te mafaia e le gata e le gaoia lemu i curls, ae e tau ai foi ma le faʻatupuina faʻalavelave faʻafuaseʻi. Hypoallergenic shampoo mo lauulu o se mea faʻapitoa lava mea e faʻamamalu ai lemu ma mama, o le masani ona faʻaoga lea e fesoasoani e faʻaititia le maʻaleʻale o le ulu i mea faʻaletonu.

Faailoga o alergi faaaliga

O faʻailoga autu o se aʻafiaga teteʻe i le faʻamalama e mafai ona tupu i le taimi lava pe a maeʻa ona fufuluina le lauulu poʻo a uma se taimi.

O suiga nei ua taʻu mai ai faafitauli:

  • o foliga o le vevela, o se lagona le lelei susunuina,
  • mumu o le ulu,
  • fulafula o le paʻu,
  • o foliga o le mageso ma isi faʻaletonu fafo.

Afai ua faʻateleina le paʻu o le paʻu, aʻo le i faʻaaogaina muamua o soʻo se mea faʻalalelei gaosi, e manaʻomia ni suʻega. Ina ia faia lea mea, faʻapipiʻi se laʻititi mata o le laupepa i soʻo se vaega o le tino (sili atu i le pito o le tulilima po o le tapulima) ma matau suiga o loʻo tupu. Afai o le paʻu e tumau mama, lamolemole, leai se mumu ma fulafula, ona o lea ituaiga mea faigaluega e le mafai ona afaina ai le lauulu. A leai, oe e manaʻomia faʻaeteete le faʻatauina o seisi mea faʻalelelei gaosi, o le sili filifiliga o lea o loʻo iai sulu mo tagata alergi tagata afaina.

Moli mo lauulu maaleale. O le a le aoga?

Tupe faʻapitoa hypoallergenic tupe mo curls ua mamanuina mo tagata o loʻo i ai se faʻapitoa lagona o le ulu i le faʻailoaina o mea faigata. O le pulupulu faapena e le gata e faʻamamaina malie ai mataʻu mai le le mama, ae faʻapea foi ona fesoasoani i le masani ai o le i totonu ma fafo atu o le paʻu. E le oi ai i le launiu ni vaega mataʻutia (fatufatu faʻapipiʻi, parabens, vali), ma se faʻaaliga manino o le faʻalenatura o le oloa o le leai o se manogi manogi ma o se lanu pupula.

Ina ia malamalama pe faʻapefea ona faʻatupu agavaʻa i vaega o laʻau, e tatau ona e mafaufau i a latou uiga:

  • Parabens o faʻasao, ona o le i ai o le mea o le pa puipui o soʻo se mea teuteu oloa faʻateleina. E i ai foʻi se galuega lelei a Parabens - latou te puipuia le ulu mai i aʻafiaga leaga o fungi,
  • Sulphates o suauu faamamaina. Sulfates o le sili atu allergenic vala. Ona o le i ai o lenei vaega, o le teuteu oloa foams lelei, ae e galue faʻaleaga i curls,
  • O lanu e masani ona aofia ai i le tele o teuteuga oloa. Ona o le i ai o le lanu, ua tuuina atu i le oloa se foliga manaia mo le tagata faʻatau, ae e taua le manatua o le toetoe lava o soʻo se ituaiga ma lanu o le vali mafai ona mafua ai se aʻafiaga teteʻe. Le lisi o le lelei vaega e aofia ai paʻepaʻe vali,
  • O mea manogi, e pei o vali, e mafai foi ona mafua ai le le lelei o le tino, talu ai e masani ona le faia mai i mea masani, ae mai taugofie gaosi.

Toetoe o soʻo se vaega o le suluua mafai ona liliu mai e avea ma faʻamalosia o mataala, aua o totoga taʻitasi o tagata taʻitoʻatasi, ma e tusa ai, o le paʻu o le ulu o soʻo se tagata e iai foʻi se faʻapitoa foliga.

Uiga aoga

Mo tagata o loʻo afaina ai le afaina o le tino, o se mea teuteu teuteu faʻavae i mea masani o le a avea ma filifiliga lelei; o lea, hypoallergenic shampoos e le oi ai ni faʻaopoopoga e faʻaosofia ai le foliga mai o suiga le lelei i luga o le paʻu.

O le faaaogaina masani o ia tupe o le a fesoasoani:

  • toefuatai le fausaga o lauulu,
  • malu ma le le gaoia le paʻu ma lauulu laʻau,
  • e faafaigofieina fafo ma totonu o fausaga o filo (latou te selu lelei, avea ma "usitai"),
  • faʻapipiʻi ma faʻatumuina uma lauulu i mea aoga,
  • aveese le oi ai le ita poʻo le vevela,
  • faaitiitia le palapala
  • faʻamalosia le faʻamaloloina o gaʻo o loʻo tuʻu i lalo, faʻatonutonuina, faʻamutaina le faʻateleina o gaʻo o loʻo i totonu o le paʻu,
  • faia ni filo siliki, savili, malu ma susulu.

E taua le maitauina o nisi o lagona e tatau ona iloa e tagata uma pe a faʻaaogaina le hypoallergenic shampoo:

  1. O le leai o ni mea pala e faʻamatalaina le mafuaʻaga e ala ai ona le pala lelei le faʻapipiʻi. O le mautinoa mautinoa o se faʻalenatura ma le sili ona lelei oloa o le i ai o le mafiafia ma le mafiafia uʻamea lea e le faʻateleina le ea,
  2. Ole laʻititi lea ole aisa e faʻaopoopo ile mea moni e faʻaʻava vave le laupepa.
  3. Natura mea e sili atu taugata nai lo vailaau mea, o lea masani shampoo o le a eseese tele i tau tau mai masani masani.

"Botanicus" ma le lavender

Lelei ma le maualuga le tulaga maualuga hypoallergenic oloa, o le gaosi oloa o le Czech Republic. Laʻupepa e faʻamamaina lelei lauulu uma, faʻamalieina le paʻu i le paʻu.

E taua le manatuaina o lenei mea faigaluega e faʻapipiʻi leaga, ae, e ui lava i lea, e mafai ona fufuluina ia curls. Ua saunia le moli mo lauulu gao ma masani.

Hypoallergenic fualaau faasaina, o le a lea?

Mo mea manogi ma agamalu faʻamamaina o ufiufi o tagata e aʻafia i le paʻu o foliga o le paʻu, ua faʻapipiʻiina le faʻapipiʻi o le lauulu lauulu hypoallergenic. O latou fatuga e le oi ai sauaga surfactants, dyes ma synthetic manogi. Ole leai o se mea e sili ona leaga o lona manava ma le faʻaalia o se lanu e sili atu ona faʻaali ai ole sooupu ole antiallergenic.

Gauai atu i le faʻatulagaina, oe mafai ona iloa ai i totonu o lea laupepa leai se lauryl sulfate ma ona faʻasologa, le saogalemu parabens ma silicones.

Alergi oloa, pei o mea faʻapitoa, e vaevaeina e tusa ai ma le ituaiga o le ulu:

  • mai le matutu ma masani,
  • muamua faia mo lauulu gaʻoa.

Ma e ese mai i nei mea, o loʻo ia i latou le faʻapitoa e faʻatatau i le tineia o faʻafitauli e pei o lauulu le mautonu ma fulufulu mafiafia, faʻapea foi ma le susu.

Antiallergenic vailaau e noatia i faifai pea suʻesuʻega fale suesue e allergists.

Aʻo le i tatalaina i se faʻiʻuga tele, o vailaʻau antiallergenic e tatau ona oʻo iai le malosi o le faʻatonutonu ina ia ogatasi ma faʻatulafonoina tapulaʻa ma meatotino o mea e faʻaaogaina. Dermatological suesuega o loʻo faʻatinoina foi i fale faʻapitoa suʻesuʻega ma faʻataʻitaʻiga oloa faʻataʻitaʻi ma le mausali manatu o allergists.

O le tau o anti-allergenic lauulu oloa e matua maualuga lava nai lo le lauulu masani, ae o le lamatiaga o le mauaina faʻafuaseʻi paʻu tali aʻi ua faʻaititia.

Gauai atu!
O se tasi o mataʻitusi autu o se mea maualuga e le lamatia o le laʻau o le le mautonu PH, lea e faʻatumauina le maualuga o le maualuga o le microflora o le uluulu i le tulaga masani.

Faatasi ai ma le faʻaeteete faapitoa, e manaʻomia le filifilia o se vailaʻau mo se tamaititi o loʻo afaina i foliga o le paʻu o le paʻu.

Faʻafefea ona filifili oloa hypoallergenic mo se tamaititi?

O le paʻu o le tamaititi e sili atu le maaleale ma tele gofie ile foliga faʻaita itaʻi nai lo le paʻu o se tagata matua.

E taʻuamiotonuina i le vaivai o loʻo tulaʻi mai, ma o lea, e tatau ona soʻona faʻamalieina le ufiufi a fanau i vaega uma o se mea e lamatia ma maualuga-lelei lauulu oloa:

  • fai sau pine faʻapitoa i oloa hypoallergenic,
  • iai faʻamatalaga e uiga i le auala o le dermatological faʻatonutonu,
  • e le oi ai le saua vaega
  • o se surfactant e leai ni meaola lamatia faʻavae,
  • e leai se lanu ma manogi,
  • e faʻatagaina se mea na ave e pei o se manoa, birch, burdock poʻo le licorice.

Faufautua!
Aua le faʻatinoina ile faʻalauiloaina o mea tau lauulu e masani ona faia i lauulu ma le tele o mea o i ai herba ma taua suauʻu latou mafai foi ona faʻatupuina alergi afaina.

E le tatau ona i ai i le shampoos lauulu Hypoallergenic ma ni manogi ma ni vali faʻapipiʻi, ma e tatau ona leai se lanu ma manogi.

Faia o le hypoallergenic shampoo i le fale

I se faʻaopopoga i le faʻaaogaina o mea tau fale gaosi oloa, e mafai ona e faia ni hypoallergenic lauulu shampoos i ou lava lima.

Mo le fausiaina o mea nei e manaʻomia:

  • fasimoli faʻavae o le faʻafitauli masani (poʻo le kulimi pepe e aunoa ma faʻafefeteina faʻapipiʻi),
  • lelei ai le pupuʻu (anti-allergenic na)
  • vai inu.

Talaaga mo le gaosia o le anti-allergenic shampoo:

  1. Nettle, burdock, manoa manoa o loʻo faʻafefe i totonu o le vai faʻapuna mo 1 pe tele itula.
  2. A o tuʻuina i ai le ofe, o le fasimoli faʻafefeteina i luga o le mea e palu ai ma faʻafefeteina i le 35-400С i luga o le vevela maualalo,
  3. O se ipu vai palu ua faʻaopopoina i le paluga paluga ma faʻamafanafana mo ni nai minute, e aunoa ma le faʻatali mo le puaa,
  4. Ona faʻaopopo lea o se faʻamalosiʻau o le fualaʻau ma le soʻona sili ai le fefiloi.
  5. A maeʻa le malulu, o le faʻatau mai o le fale laʻititi e faia i le fulufulu fale e tuʻu i totonu o se tioata fagu ma mafai ona teuina i totonu o le pusaaisa mo le 2-3 aso.

Faʻaoga loimata i le faʻapena ona masani ai. Ma luma faʻafeiloaʻiga, e sili le puipuia oe lava i le siakiina o oloa i luga o le laititi o le paʻu. A i ai se tali e aliali mai i totonu i le 24 itula, e sili le taofia mai o le faʻalauiloaina o se avanoa.

Ata o mea e faʻaaoga e fai ai le fale moega i se fale e aunoa ma le faʻaogaina o se vaega gaosi faʻaletonu

E aliali mai i le taimi nei se tele o tagata. O lea, o le faʻauigaina o vailaʻau e le-taua ua faateleina i aso uma ma la latou folasaga o se mea e tatau ai.

Antiallergenic shampoos e avanoa i le lautele ituaiga ma e faigofie ona avanoa mo tagata uma, ma afai e manaʻo ai, e leai se faigata i le sauniaina o i latou e aunoa ma le fesoasoani a isi.

E mafai ona e suesue sili le autu le faʻaaogaina o le vitio i totonu o lenei mataupu, e faʻaalia ai le faʻafitauli ma metotia mo le fofoina ia.

Filifilia o le hypoallergenic shampo

Ole aofaʻi o tagata alergi o loʻo aafia ile taimi nei o loʻo tupu vave.

O le mafuaʻaga mo lenei mea e le gata o le le lelei o taumafa ma le leaga le aʻafia o le siosiomaga faʻaleagaina, ae o le le mafaufauina o le faʻaaoga o vailaʻau o fale.

Nitrates, phosphates, chlorine compound, masima o uamea mamafa ma isi vailaau le saogalemu mo tagata o loʻo i ai i le tele o shampo, ia e tele na faʻaaoga i aso uma.

E le o se mea e maofa ai pe a maeʻa le latou faʻaaogaina se aʻafiaga teteʻe - mai le agamalu e oʻo i se malosi. O le tigaina i maʻi teteʻe ma faʻamaʻi masani, o se tasi o faʻailo, o loʻo manaʻomia e vaʻai mo ni loimata mo le lelei o le hypoallergenic. Ae faatasi ai ma a latou tele mea i luga o fata teuoloa ma fale talavai, o nisi taimi e le faigofie ona maua le mea sao.

Faailoga o se Alergi

E masani lava ona faia le afaina pei o masani le paʻu o le paʻu, lea e mafai ona tupu mo mafuaʻaga eseese - mai le le faʻaaogaina lelei o mea e tausia ai le lauulu poʻo le pisia masani i faʻafitauli i totonu e faʻaalia i le paʻu o le paʻu ma le vevela i luga o le ulu. Natura, i lenei tulaga, e oʻo i le sili hypoallergenic shampoo e le mafai ona foia le faʻafitauli - e tatau ona e muamua aveese le mafuaʻaga o le ita. Ma o nisi taimi e masani ona alu ese na o ia.

E i ai ile tele o foliga iloga ile Alergi e faigofie ai ona iloa:

  • Foliga Vaaia i lalo o nisi tulaga. Alergi o se tali mai o le tino i se tasi ita, ma mo e tofu lava lona lava. O le mea lea, e tulaʻi mai pe a faʻafesoʻotaʻi ma nisi vailaʻau, faʻataʻitaʻiga, pe a ofuina se pulou gaosi pe o le iai o ni vaega i le shampoos poʻo isi mea e tausia ai lauulu.
  • Faifai pea le vevela. O le muamua lea o faʻailoga o se siama. Atonu e leai se paʻu o le paʻu ile vaivai ole tali, ae e masani ona fuluʻi lava le ulu seia uma le faʻamalosiʻau. O isi taimi e o faatasi ma le lagona o le mamago ma le paʻu o le paʻu.
  • Fata, fulafula, mageso e masani ai mo tagata o loʻo afaina ai faʻamaʻi. O faʻailoga ia e ono le saogalemu. O lea, afai e te iloa e uiga i lou maʻi teteʻe matuiā i mataʻutia - e oʻo lava ia filifili ma le faʻaeteete le filifiliina o le hypoallergenic shampoo. Naʻo le tasi le mea le talafeagai e ono lava e faʻaosofia ai le le lelei ole faʻatinoina ole tino.

Taua! A faʻapea o loʻo e tigaina i maʻi teteʻe, e sili atu le faia o se suʻega ae e te leʻi faʻatauina se mea e faʻamalolo ai: faʻaopopo sina vaega i le auvae ole tulilima ma faatali ile 15-20 minute. Ma le mumu o le paʻu ma soʻo se faʻalavelave le lelei, e tatau ona e faʻatau se isi fofo.

Auala e filifili ai

O fale teuteu teuteu, fale talavai ma e oo lava i supamaketi o loʻo latou ofoina atu le tele o filifiliga o hypoallergenic shampoos. Ae a faʻatau, ia manatua o le tau e le o se faʻailoga o le lelei ma o le oloa e fetaui lelei mo oe.

O se laupepa lauiloa e lelei, ae sili atu le fuliina o le fagu ma suesue ma le totoʻa le fuataga. Tele o alergi tagata mafatia i se malosi le lelei tali:

  • vali vailaʻau - o le tele o latou o loʻo iai foʻi masima o uamea mamafa, o lea e fautuaina e filifili laupepa manino,
  • faʻasao - ma le faʻatapulaʻaina (poʻo le sili atu i le 3 tausaga le ola taimi) atonu latou i ai i shampoos, ma mea faʻanatura (citric acid poʻo le pi pi) mafai foi ona faia lenei vaega, ae o nisi taimi latou alergens foi mo tagata,
  • manogi - vailaʻau e tuʻuina mai i le sulu le manogi manaia ma e tele i mea faʻafefiloi poʻo ni suauʻu taua (e masani lava ona afaina ai!).

Hampoallergenic shampoo o loʻo faʻatau atu i le fale talavai o loʻo i ai le sili atu ona faʻatonutonu ma mafai ona manatu e saogalemu nai lo mea na faʻatau i se supamaketi masani. Ae ia manatua e iai taimi e naʻo le tasi lava o vaega le talafeagai mo se tagata teteʻe ona faʻaalia se malosi le lelei o le tino.

Le puluepa sili

Ona o le mea moni o le allergen e ese mo tagata uma, e faigata tele ona faʻaigoaina fofo sili. O lenei filifiliga e matua tagata lava. Tele, mo se faʻataʻitaʻiga, fufulu o latou laulu i faʻapipiʻi pepe. Ma o lenei foi o se tali lelei - latou maua se faʻaititia laititi o le paʻu paʻu ma membrane mucous.

E mafai ona e saunia se faʻaoga masani mo le fufuluina o lau lauulu ma i le fale - ona e mautinoa lea e leai ni mea aoga le aoga mo oe.

Hypoallergenic

E sili atu le faʻatau mai o loʻo saunia ni hypoallergenic shampoos mai i latou ua leva ona gaosia ni o latou lava fale suesue ma mafai ona tuʻuina atu tusipasi lelei mo a latou oloa. Nei o nisi o sili lauiloa ituaiga:

  1. Vailaau. E ofaina ni ituaiga se lua mo lauulu mo tagata e aafia i le paʻu maaleale: lavender ma chamomile. O loʻo iai uma i totonu aitema e maua mai i totonu o laʻau ma le laʻitiiti - chemistry. Leai ni parabens. Faʻamalieina le vevela, faʻamama le paʻu o le paʻu, ma fufuluina lelei lauulu.
  2. Natura Siberica - o le lautele o faʻamalama e sili atu le lautele. I le aofaʻi: cloudberry ma juniper upu sii, suauʻu buckthorn sami, ma isi. Latou faaleleia le tulaga o le lauulu ma le ulu, faʻaosofia le tuputupu ae o lauulu, ma toe faʻaleleia lona pupula leiloa.
  3. Ua fai mai Dr. Hauschka. O se mea sili ona lelei hypoallergenic oloa mo le fufuluina o lauulu ma fafagaina lauulu folasaga e faʻavae i luga o le suauu jojoba. E faʻamafanafana le paʻu, faʻamamaina le susu, faʻatonutonuina gaioiga o le sebaceous glands, ma faʻafaigofie le selu.

O le mea moni, soʻo se faʻamalolo e le o iai mea e mafai ona faʻaosofia ai se tali paʻu paʻu o le a hypoallergenic mo oe. O le mea lea, e mafai ona e taumafai e kuka i le fale e faʻavae i luga o fanau mautu pe faʻamama vai, faʻaopopoina isi vaega. Mo se faʻataʻitaʻiga, pei o lenei:

  • Saunia se malosi hero decoction mai se manoa, burdock root, lavender, chamomile, mint, calendula, oak bark (1-2 laʻau ua lava). Uili i totonu ile termos mo 1-2 itula, vaimama lelei.
  • Fofo mimiti pepe faʻamama ma liusuavai ile vai taele i le vevela ile maualuga e 40 ° C (pe faʻamalo ave loa se vai). Faʻaopopoina se ipu vai mafanafana mafanafana i se fasi fasimoli faʻafefeteina ma vevela i luga ole vevela maualalo i se pulu.
  • Liligi lemu le pulu sauni-sauni i totonu o se vai mafanafana fasimoli ma se vaitafe manifinifi ma palu lelei mea uma, vevela i luga, tape.
  • A uma ona malulu, sasaa i totonu o se fagu talafeagai ma mafai ona faʻaaogaina.

O nisi tagata e fiafia e faʻapelepele faʻapipiʻi sampo i mea taua poʻo suauu masani. Lenei e aoga, ae afai o e mautinoa o mea faʻaopoopo e leʻo tuʻua mo oe.

Manatu faaalia ma iʻuga

Le masani ona faʻaaogaina o se mea e faʻataunuʻuina faʻapitoa hypoallergenic shampoo e fofo ai le tele o faʻafitauli ma lauulu, ona e mafua i le le mautonu tumau o le ulu, e amata ona mafatia ai folika lauulu, lea e mafai ona taitai atu ai i le pulu. Dandruff ma le mageso vave mou, lauulu avea lamolemole ma susulu, selu lelei.

Manatua o le mea lea, e le o le tau ma le ituaiga o laupepa e taua, ae naʻo lona fatuga tino. E manaʻomia ona vaʻai totoʻa i ai muamua. Ma o le mea moni, isi oloa tausiga tatau foi ona hypoallergenic. A leai, o le faʻamalama e faʻamalieina ai le paʻu, ma latou toe faʻamalosi ai ia i latou.

Lisi o le sili atu tamaiti shampoos leai sulfates ma parabens: natura fatuga ma le saogalemu

Ua iloa e tagata uma, o ituaiga 'chemistry' o loʻo i totonu o mea teuteu teuteu, ua mamanuina e faʻaleleia atili ai le tele o meatotino pe faʻalauteleina le ola umi. Ole tele o mea leaga e mafai ona afaina ai le soifua maloloina.

E leʻi sola ese le fale gaosi oloa a tamaiti, i le vailaʻau. E masani na maua parabens ma sulfates iinei.

Sei o tatou liliu atu i lenei autu taua i faʻamatalaga auiliili ma mafaufau maualuga-lelei faʻavaomalo faʻasamoa-leai se pepe shampoos - e mafai ona faʻaaoga mo pepe.

Tagata faʻatau pepe shampoos faʻaaoga foi vailaʻau leaga ia latou oloa

O a mea o sulfate ma parabens?

I le iai o le mafiafia o le busa i le sulu, tatou te mafaia ai se faʻaiuga o loʻo iai sulfates i ai i totonu. O la latou sini o le lauulu faamamaina.

O le mea moni, sulfate o masima o le sulfuric acid. Latou faigofie ona feagai ma le faʻamamaina o ituaiga eseese o filogia. I se fua tele, o nei vailaʻau o loʻo iai i oloa nei:

  • fufuluina efuefu
  • togafiti
  • taele gel ma fufulu,
  • fufuluina fufulu vai, ma isi.

Fuafuaina o latou maua ai e matua faigofie. O ituaiga masima nei e avanoa:

  • sodiumlaurylsulfate poʻo SLS - i totonu o Rusia o le ai ai sodium lauryl sulfate,
  • sodiumlaurethsulfate poʻo SLES - faʻaliliu o le sodium laureth sulfate,
  • sodiumdodecylsulfate poʻo le SDS - sodium dodecyl sulfate,
  • ammoniumlaurylsulfate poʻo le ALS - ua taʻua o le amonium sulfate.

Sulphates o vailaʻau oʻooʻo e sili ai le faʻamamaina faʻamalieu uʻamea

E masani ona faʻaaogaina le Parabens ile fausiaina o mea teuteu teuteu, aua o latou e nafa ma le umi o le ola o le oloa. Faʻafetai ia latou "galuega", moli ma microbes le mafai ona toe gaosia.

E manaʻomia mea faʻasao? Latou te manaʻomia pe a na o le puʻupuʻu puʻupuʻu olaga e le fetaui i faʻatau pe faʻatau. E leai se tasi e manaʻomia se oloa e mafai ona faʻaleagaina i le lua i le tolu aso. Aua le fesuiaʻi i le "faʻatonuga a le tina matua", aua e i ai oloa lelei e faʻatau atu.

SLS ma SLES

Subgroups o sulfates (SLS ma SLES) e i ai se matua sili ona leaga aafiaga i le paʻu maaleale o tamaiti, e faʻapena foʻi ona aoga i le paʻu o le mata, ulu, ma le tino atoa.Ua faʻaletonu gaioiga o metabolic, ma o nisi sulfate ua teuina ma faʻaputuputu i totonu o sela o le tino.

O le a le leaga sulfates mo lauulu? Matou te lisiina a latou mea le lelei:

  • solia o lauulu fausaga,
  • manifinifi laulu
  • mafai ona afaina alergi,
  • o le tuputupu aʻe o mea taumafa,
  • E mafai ona leiloa atoa lou lauulu.

O faʻafitauli i lauulu e le faʻapitoa i tagata matutua, e mafai ona tupu e oʻo lava i tamaiti laiti

E talafeagai ma talafeagai pe a lafoaia atoa lauryl sulfates pe sili atu ia faʻaititia le numera o oloa ma nei mea leaga i lou fale. E mafai ona e suia i latou sulfate-leai filifiliga.

O saienitisi mai Peretania na muamua iloa o parabens e matua matautia lava. Na latou mauaina nei mea ile auiliiliga o le kanesa o le susu.

Ole a matou le lilo le mea moni e faapea, o suʻesuʻega mulimuli ane i lenei nofoaga ua le faamaonia ai le tulaga lamatia o foliga o le kanesa o le tino pe a faʻaaogaina oloa teuteu, o mea o loʻo aofia ai parabens i se aofaiga e i lalo ifo o le 0.8%.

O lea, e aoga le mataala i nei elemene, ae le mafai ona taua lo latou soona soifua maloloina.

Laupepa le aoga

O le solo o tamaiti, e le fiafia i lima ma mata i le mafiafia o paʻu faʻapipiʻi, e tatau ona aumaia le fiafia ia i latou e sili atu lemu le mafai e tusa ai ma le paʻu o le pepe. I totonu o isi mea i le tuʻufaʻatasiga o le pepe shampoo, oe mafai ona maua ai ni vaega 'eseʻese o loʻo iai se laʻau faʻavae, laʻau ma meaola laiti ma meaola. O i latou uma e le afaina ma e siosiomaga.

O mea e aoga mo le laʻititi ua saunia e faʻavae i luga o laʻau aoga ma ni suauʻu taua

Faalenatura-faʻavae shampoos i ai le tele o faʻafitia lelei:

  1. agamalu ma le mautu le laulu teutusi, puipuia i latou mai mea leaga mai fafo,
  2. laupepa e leai ni sulfate ma parabens i ona vaega e faʻamalieina malu le paʻu, aʻo avea ma antiseptics,
  3. lauulu amata ona tupu malosi tele, avea ma vaivai ma docile.

Lisi o lauulu mo tamaiti e leai sulfates ma parabens

O le vaʻai i le auala e mafai ai e le parabens ma sulfate ona afaina, i le faʻalogo i manatu eseese i le tulaga o lo latou tulaga lamatia, ma le suʻesuʻeina lelei o loʻo i ai i le laupepa ma le lauryl sulfates, matou te liliu i faʻataʻitaʻiga.

O le a le faʻamalologa o le a sili ona lelei mo se tamaititi? O le le faʻamama sili ma leaga mo tamaiti mo e leai ni mea leaga i totonu o latou vaega o le a ofoina atu i lou mafaufau. O le toʻatele o latou na auai i le polokalame "Suʻega faʻatau".

O lea la, o le sili o sui o le fale gaosi oloa mo tamaiti.

Mulsan teuteu teuteu

“Masini teuteu mo i latou o loʻo faitauina le tuʻufaʻatasia” - o le poto lea a le kamupani. Mulsan o se taʻimuaʻi i le itu o le saogalemu cosmetics mo tagata matutua ma tamaiti.

Ole tele o taimi ua fautuaina e tamaiti lauiloa fomaʻi ma fomaʻi faʻapitoa ile matata o mea teuteu tino. E malupuipuia mo tamaiti o soʻo se matua.

Pe a faʻatusatusa i isi gaosi oloa, e sili ona puʻupuʻu le ola (10 masina), e faʻailoa mai ai le leai o se kemisi.

E le mafai ona faatauina lenei oloa ile supamaketi poʻo le fale talavai. Ona o le faʻatapulaʻa o le ola o le ola, o le kamupani faʻatau atu naʻo mai le faleoloa aloaia i le initaneti. Mulsan Cosmetic mauaina le maualuga o faʻailoga, matou te fautuaina.

Aofai o tupe: 200 ml.
Tau: 399 rubles.

O lenei ituaiga o polofesa faʻalelei sili ona lauiloa i matua. O le a saogalemu lauulu lau tama, aua o loʻo i totonu o le faʻamalama o le ae maua ai naʻo mea masani e masani ai: suauu vine, ylang-ylang ma lavender. O le suamalie pepe Baby Teva o loʻo faʻamamalu malie ai ma susu malie le ulu o le pepe, faʻapea foʻi ma fafagaina le lauulu i mea aoga lelei.

Aofai o tupe: 250 ml.
Tau: 1300 rubles.

Malamalama malamalama e le afaina ai le paʻu ma e le afaina. O le tuʻufaʻatasiga o le oloa e matua le afaina ma ua fautuaina e faʻaaoga e tamaiti mai le aso muamua o le ola. E te le maua sulfates, parabens, dyes, po o mea manogi ii.E faʻavae mea uma i mea masani, o lona uiga e saogalemu. O lauulu o tamaiti lāiti e mālie ma lamolemole.

Aofai o tupe: 450 ml.
Tau: 1500 rubles.

A-derma mea taua

Le aoga sili o pepe shampoo i lona faʻamalieina aafiaga ma aafiaga e aunoa ma loimata.

O paʻu susu e masani ona tupu i tamaiti laiti o le a mou vave pe a fai e te masani ona fufuluina le ulu i lenei oloa (matou te fautua e faitau: faʻafefea ona aveʻese le papala i luga o le ulu o le tamaititi?).

O lenei polofesa oloa o loʻo aofia ai le suauʻu suauʻu, lea e faʻamoemoe e faʻamalosia le tuputupu ae o lauulu ma faʻamalieina ai ma mea lelei.

Aofai o tupe: 250 ml.
Tau: 1000 rubles.

Tina tausiga

O lenei polofesa oloa e faʻavae i luga o le sulfate-leai ma hypoallergenic formula. O mea vaivai e mafai ai ona e faʻaoga gofie mo lauulu vaivai o lau pepe ma aua neʻi e fefe e aliali mai le mataʻutia.

O mea e filifilia i se auala e mafai ona e faʻaogaina le oloa i aso uma. I totonu o vaega o le pepe shampoo oe o le a maua ai vaega mai le olive, aloe vera ma saito siama.

O lauulu o lau tamaititi o le a i lalo o le faʻatuatuaina faʻafoe ma puipuiga.

Aofai o tupe: 200 ml.
Tau: 600 rubles.

O se siosiomaga faauo, sulfate-leai oloa fuafuaina faapitoa mo tamaiti.

Aʻo le i oʻo i fata o faleoloa ma fale talavai, na faʻataʻitaʻia lelei le oloa e fomaʻi, oe na faʻamaeʻaina lona saogalemu e oʻo i pepe fou.

O le sensider epidermis o le a le afaina i ni "vailaʻau" osofaiga, talu ai o mea uma o loʻo iai se natura, ma o lea saogalemu, base.

Le leai o se malosi faʻaopoopo ma preservatives faia lenei tomai faʻapitoa mea uma leai se mea. Faigofie selu ma manaia le mafiafia - o mea ia o iʻuga ua faamaonia e le tagata gaosi.

Aofai o tupe: 150 ml.
Tau: 600 rubles.

Natura Fale Pepe Cucciolo

Faigofie, faʻamamaina, faʻaalia se lagona o le agamalu ma le matagofie - o lenei e taua tele mo paʻu pepe paʻu. O le sampo e leai ni Sulfate e aofia ai mea totino ma mea faalenatura, e aofia ai mea silika protein ma le saito siama suauʻu. Faʻafetai i mea gaogao, lauulu laʻititi ua faʻalauteleina, ma lo latou malosi na matua matauina. E le faʻaitiitia le pH.

Fufuluina o le ulu o lau pepe i lenei fofo, e le mafai ona popole i le ono afaina ai o le ulu ma mata. O le filifilia mautu e le afaina ai mata mata, ma e le mafua ai loimata. Naʻo faʻamafanafanaga ma lagona lelei ae leai ni mata mumu!

Aofai o tupe: 150 ml.
Tau: 450 rubles.

Faʻatoʻa fananau mai pepe ua mafai ona faʻataʻitaʻiina lenei siamenenisi pepe faʻanatura i latou lava, ae e le faʻamauina mo tamaiti matutua ma tagata matutua

Ou te fiafia e leai ni parabens, sulfates, dyes, silicone ma paraffins i ai. O le hypoallergenic foliga o le pepe shampoo faia e matua afaina ai ma saogalemu.

O le faʻamamaina o lauulu muamua pepe e o faatasi ma le faʻamalieina o le tino, lelei ma le faʻaeteete tausiga.

Aofai o tupe: 200 ml.
Tau: 120 rubles.

O le fofo Bubchen e faʻavae i luga o meaola laʻau. Mea masani e aofia ai chamomile ma linden fugalaau.

Faʻaaogaina pea lenei mea faigaluega, e mafai ai ona maua ni faʻaaliga vaʻaia: o le leai o iai muamua sa i ai le papala faʻaititia, mago. O lauulu e olaola ma susulu.

Panthenol, o se vaega o le tuʻufaʻatasiga, o loʻo faʻamoemoe i le vave faʻamaloloina o manuʻa o loʻo i ai nei. Ua toe faʻavaveina le toe faʻafouina ma le leai o se mea e le fiafia ai.

Aofai o tupe: 200 ml.
Tau: 180 rubles.

Bubchen pepe pepe

Atoatoa hypoallergenic, laau-faʻavae shampoo. I totonu o vaega o le oloa o loʻo i ai lemon lemon balm, linden fugalaau ma calendula. E mafai ona faʻaoga le oloa mai ile aso muamua o le ola.

O le mea faʻalenatura pepe laupepa e le pipiʻi ou mata, o lona uiga o le a faʻamaonia soʻo se mea leaga.Faʻamalieina vaega faʻamalosi e faigofie ona moe, o lea e matua fautuaina ai le fufuluina o le ulu ao leʻi moe.

O le tau o le oloa e taugofie, ma le tele o le aofaʻi. O se filifiliga talafeagai lea, o le a taugata mo soʻo se matua.

Aofai o tupe: 200 ml.
Tau: 160 rubles.

O le tuʻufaʻatasiga o le oloa e matua leai se afaina, o lona uiga e le maua e le pepe le paʻu maʻaleʻa oona ma le mimita. Malamalama mama mama ma tuʻufaʻatasia ma le agamalu mo le itu atoa o le ulu. O le vaega o le oloa o loʻo faavae vaega. Ua toe faia suʻega e fomaʻi ma ua faʻamaonia e fomaʻi lona saogalemu.

Aofai o tupe: 500 ml.
Tau: 400 rubles.

Johnsons Pepe Ulu i le mulivae

O le gaosi faʻapitoa faʻapitoa i oloa taele. Tamaiti shampoo-foam o lenei kamupani ei ai se malulu foam ma manaia le manogi.

O le oloa e faʻamamaina faigofie, ma o le leai o ni vaega o le a teteʻe a aloese faʻafitauli pe a fufuluina. Mata, gutu - o nei mea uma i le saogalemu atoatoa. O le taimi lava iina, o le mea faigaluega e le afaina ai.

Ona o lea, o le a outou vaʻai ai fulufulu lauulu, lea e maeʻa faʻapena lelei selu.

Tusi: 300 ma 500 ml.
Tau i le 500 ml: 220 rubles.

Faʻasalalau Nannies

O le Big Eared Nanny e tele lava o mea masani, ae o loʻo i ai sulfates, e maua ai le tele o faʻaputuputu. O se tasi o vaega o le vaega o le oloa o le chamomile extract, lea e iai lona aneti-inflammatory. Le faʻaititia o le aʻafia o mataʻi i lenei mea faigaluega. O le mea oona, o le le faʻapipiʻi o mata o mata e leʻo iai foi iinei. Masalo aso uma faʻaaoga.

Aofai o tupe: 200 ml.
Tau: 120 rubles.

O le oloa, na faia faʻapitoa mo tamaiti, o le a foʻia ai le faʻafitauli o le mumu, o le soʻona faʻamamaina o le paʻu ma afaina ai faʻafitauli.

O le tamaititi o loʻo iai faʻamalamalamaga o loʻo iai ni mea taua a le vao - string, calendula, chamomile, ma panthenol. Ole faʻaiuga ole apalai, o lauulu o lau tama ole a avea ma usitaʻi ma suamalie.

Faigofie selu ma susulu masani o ni faʻamoemoega lelei, a ea? Pau lava le leaga o le iai o le SLS.

Aofai o tupe: 150 ml.
Tau: 150 rub.

  1. Faitau le tuʻufaʻatasiga. Soʻo se oloa oloa e tatau ona iai ma lelei ma faʻatuatuaina faʻamatalaga e uiga i mea faʻavae. Ole mea foʻi e fai muamua, o mea muamua e fai ile vailaʻau, o loʻo tele ai i mea e maua ai, ma i le iʻuga - i na mea e aofia ai i naʻo sina laititi. Ia manatua o vaega uma e tatau ona masani.

Mo se faʻataʻitaʻiga, mea e faʻasainu ai faʻapipiʻi "Meaalofa o le Natura" e aofia ai le tele o le taua ma suauu fualaʻau. Soʻo se faʻamaimu o iai se fufulua. O le sili filifiliga o le vaivai surfactants, o le glucosides ma betaines. E tatau ona lisiina i le faʻavae.

Atonu o loʻo i totonu o le oloa ni vailaʻau anti-inflamasi poʻo isi mea fesoasoani, pei o vitamini ma fualaʻau aoga. Surfactants o surfactants. Latou i totonu o ni vailaʻau, ae e taua latou te faʻamalulu atu ae le o le faʻamalosi. Foam mai mea faapena e laititi, ae o le fufuluina aafiaga e sili.

Ia mautinoa e leai se sodium laureth sulfate, sodium dodecyl sulfate (SDS), sodium lauryl sulfate (SLS), titanium oxide (titanium dioxide, titanium white, titanium dioxide, food color E171) i totonu o mea. PEG-80 ma le PEG-150.

  • O mea teuteu faalenatura e masani ona tuʻu eseʻese i ni vaega eseese, o lea la e fautuaina e lulu le fagu ao leʻi faʻaaoga.
  • A faʻatau mai se mea faʻapipiʻi faʻavae i le vailaʻau, siaki lona manogi ma le lanu. E le tatau ona avea ma ni mea maʻai poʻo se faʻaaliga manino. E le aoga mea manogi ma vali i totonu o vailaʻau masani.

    O mea teuteu mataʻutia e faigofie ona iloa lelei e le manogi manogi o laʻau. Dyes le tatau ona avea, ona o le mea o le lanu o le oloa o le ai ai masani paolo o le natura.

    Ia e nafa ma matua! Faʻalatalata atu i le filifiliga o sulufaʻi mo pepe fou ma faʻalelei sili! O se lisi o oloa e aunoa ma le "chemistry" na matou faʻaalia i lenei tusitusiga o le a fesoasoani ia te oe. O loʻo aofia i latou i le tuʻufaʻatasiga o mea sili ona aoga mo tamaiti. O le fea o le a sili mo le pepe, e te filifili.

    Alergi: mafuaaga, mea matautia

    E talitonuina faʻateleina, o tuʻutuʻuga o le papala e mafua mai i le faʻaogaina o taugofie auala e fufuluina ai lauulu. Peitaʻi, o le asiasiga i se tau lalelei e faʻaaoga ai shampoos, balms, e mafai foʻi ona maua ai le faʻafitauli faʻapena. Aisea e i ai le faʻamalolo i le faʻamalama

    Toetoe o vaega uma o le mulu e mafai ona afaina ai meaola. O mea uma e faʻatatau i le tagata lava ia lagona o le paʻu, e oʻo lava i mafuaʻaga. E tolu vaega autu o mea e aofia ai vaega teteʻe:

    • dyes e aofia ai tagata gaosi toetoe o lauulu laulu uma. E mafai ona lanu eseese: amata mai i le paʻepaʻe faʻapea ua leai se mea e faʻaleagaina, faʻaiʻuina i le susulu pupula,
    • preservatives e maua ai le faʻamoe shelf olaga. I le avea ai o se tulafono, o le faʻatagaina teuina vaitaimi se tasi i le tolu tausaga. O nisi lauulu lauulu o loʻo iai faʻasao i tele tele - o lenei faʻaosofia foi le aliali o aʻafiaga teteʻe. I le taimi lava e tasi, pe a fai o se olaga puʻupuʻu olaga puʻupuʻu mo le oloa, e le o lona uiga o le sili ona le afaina. Masalo o mea teuteu faʻavae e faʻavae i luga o le pi, lea e le talafeagai mo tagata uma. O se mataupu o le le faʻapalepale faʻapito e le o se faʻapalepale i shampoo, ae o le aʻafia o meaai,
    • manogi - mea manogi faʻaaogaina e avatua i le faʻamalama se manogi manaia. O nei vailaʻau o loʻo maua faʻamanuiaina ia meatotino o le manogi. Ae ui i lea, o latou tele mea e faʻaosofia ai le foliga mai o gaioiga teteʻe.

    O isi mea na tupu, o le tele o aso e mavae pe a maeʻa ona faʻafesoʻotaʻi le papala ma le faʻamoe. O le faʻafitauli e mafai ona tupu i matemate, faʻatasi ai ma le vevela, paʻu mumu, mageso, mu, fulafula ma isi mea.

    E i ai ni suʻesuʻega faigofie e mafai ona faia i le fale e faʻailoa ai mea teteʻe i se moega faʻapitoa. Mo le faʻataʻitaʻiga, se vaega laʻititi o le sui sooupu e tatau ona faʻaaogaina ile paʻu ile mea ole tulilima ole lima. A maeʻa le aso, ona aliali mai lea o le paʻu ile tino (faʻataʻitaʻiga, mumu pe mumu), e ono e ono teteʻe atu foi i lenei laupepa. Faʻaogaina le mea faigaluega lea e le aoga.

    I le fiafia o le saogalemu

    Le faʻamatala mai faʻafitauli mo vailaʻau faʻaonapo nei ma teuteu foliga e le o se mea fou. I le sailiga mo anti-allergenic shampoos, o le lauiloa auala o le faʻaaoga o kulimi teuteu ala.

    I aso tuai, kefir, fuamoa ma sili atu na faʻaaoga e fufuluina ai lauulu. Le tulaga o se air conditioner po balm mafai ona faia e ala i decoctions o aʻa nettle po burdock.

    Peitaʻi, e leai se faʻamaoniga e le tuʻia ai se tagata i nei vailaʻau.

    Ole manaʻo e saili se mea e sefe ai se mea e puipuia ai mea ai, o loʻo iai se mea e faʻaaoga ai mea teuteu a tamaiti. O oloa faapena e le itiiti ifo le faʻasao.

    Mo se faʻataʻitaʻiga, shampoo-gel ma le igoa "Hypoallergenic" mai le TM "Eared Nanny", lea e i ai le manogi manaia, o se tuʻufaʻatasia o le mamafa feololo.

    O le tuʻufaʻatasiga o le oloa o loʻo aofia ai vailaʻau (polyethylene glycol), ae le toʻatele na mea faʻatusa faʻatusa i fomaʻi o isi pepe shampoos (mo se faʻataʻitaʻiga, le Johnsons Baby faʻasalalau).

    E le mafai foʻi ona latou faafitia e tele ina aliali mai ile papala taugofie. Taua tulaga maualalo pe a faʻaaogaina oloa faʻapolofesa (mo se faʻataʻitaʻiga, Revlon Tomai faʻapitoa hypoallergenic anti-hair shampoo teuga). I le taimi lava e tasi, pe a fai o se tagata e aʻafia i se mea faʻapitoa i mea teuteu tino, ona le faaleleia ai lea o le tau o le vailaʻau.

    O le mea e sili ona lamatia vailaʻau o faʻamalama o:

    • O le DMDM ​​Hydantoin e lamatia ai le faʻaalia o le aʻafia o mata, ae o le tele o faʻafitauli (tulaga e ono maua ai ile kanesa),
    • O mea manogi e i ai toxins e mafai ona mafua ai e le gata allergies, ae e afaina foʻi le hormonal system,
    • Ceteareth ma le PEG suauʻu oloa faʻatosina mai ai se afaina ai gaioiga,
    • sodium dimethyl sulfate o le sili ona sefe lea o nei vaega, ae e mafai foi ona mafua ai se maʻi teteʻe.

    O le soifua maloloina o se tagata o ona po nei e manaʻomia ai le mataala, suesue ma le totoʻa o oloa na ofoina atu mo le tausiga. A faʻapea ua lofituina oe i se faʻafitauli mataʻutia, aua e te alu i togafitiga a le tagata lava ia - saili se fesoasoani mai fomaʻi faʻapitoa!

    Pepe shampoo - faʻafefea ona filifili le sili sili ona lelei oloa gaosi mo lauulu o lau pepe?

    O galuega a maketi mai le tau o mea sili ona matagofie e faʻatauaina. Tele matua e filifilia oloa paʻu tausiga ma faʻamama mo le la tama, faʻalagolago i faʻasalalauga ma maualuga-faʻailoga slogan. O ia togafiti faʻataʻitaʻia e faʻatatau i le soifua maloloina o le pepe. A filifilia ni mea teuteu a tamaiti, pau le finauga e tatau ona iai lona saogalemu.

    O le a le mea e sili ona lelei mo le faʻamalama pepe?

    Faateleina manaʻoga e faia i luga o le paʻu ma lauulu oloa tausi. Lenei ua mafua mai i le mea moni o le paʻu o le pepe e matua maaleale, latou puipuiga faʻapitoa e leʻi atiaʻe.

    O mea e tupu mai ai i mea leaga e fai ai mea teuteu mo tagata matutua, e afaina ai: mafua ai le mataʻi, oso ai le i totonu o le mucous, faaosofia ai le susu ma le lauulu.

    O le a fesoasoani matua e filifili se siamama pepe saogalemu - o se faʻasologa o le sili ona lelei, tuʻufaʻatasia pe a maeʻa se auiliiliga suʻesuʻega o vaega ma iloiloga:

    1. Mulsan teuteu teuteu. Mea teuteu mo i latou e faitauina le faʻavae. O le slogan fai uma faʻamatalaina le filosofia o le kamupani. Numera tasi i mea teuteu saogalemu, e le gata mo tagata matutua, ae mo tamaiti foi. O le atoa le leai o ni vailaʻau leaga - SLS, SLES, laureth, Coco sulfate, parabens, vali. O tagata gaosi uma, o lenei kamupani faʻaavanoaina se laʻitiiti taimi e ola ai o le 10 masina, lea e faʻamaonia ai le natura o le tuʻufaʻatasiga. Faleoloa aloaia i luga ole laiga http://mulsan.ru
    2. Mustela. Tamaiti shampoo e faʻavae i luga o mea masani a le tino, e le oi ai sulfates ma parabens. E matua faʻamamaina lauulu, fai ai latou pupula ma susulu.
    3. Fula. O le gaosi oloa tuu lona oloa e matua saogalemu lava tusa lava mo le sili ona laiti. O le igoa faʻailoga ua faʻailoa mai o le oloa ei ai lona faʻa natura ma e hypoallergenic.
    4. Bubchen. O le laina o mea teuteu mo le tausiga o pepe o lenei ituaiga e lautele. O oloa e faia mai meaʻai laʻau, ma le sili i le chamomile ma linden otootoga.
    5. Le pepe Johnsons. Ua faʻamaufaʻailoga i tagata matua le talitonuina o lenei ituaiga. Latou te le maua se manogi leaga, le fufuluina o latou mata, e faigofie ona fufulu ese ma e le faia ni faʻaletonu iluga.
    6. Tamaiti taliga tele-taliga. I totonu o le taugofie oloa, o nei shampoos faʻamalieina nofoia o latou nofoaga. E iloga i le maualuga o vaega o mea totino ma se faaitiitia o aafiaga o mataʻutia.

    Lea shampo pepe e filifili ai?

    I totonu o le tele aofaʻi o pepe faʻapipiʻi, e faigata tele ona filifili se oloa sili ona maualuga ma saogalemu. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona i ai sou manatu e uiga i le masani ai fatuga o lenei oloa, ma e uiga i na mea leaga mea gaosi mea e tatau ona vavaeeseina mai mea teuteu faʻatatau i se faʻalogologo tagata. Le mea e sili ona lelei, saogalemu pepe suamalie:

    • ei ai faʻamatalaga lautele e uiga i le tuʻufaʻatasiga i luga o le igoa,
    • o loʻo iai se vailaʻau vaivai (glucosides and betaines as surfactants - surfactants),
    • e leai se manogi leaga ma lanu pupula,
    • e leʻo iai ni sulfate o le kulupu SLS, SLES ma parabens.

    Sulfate ma paraben leai se pepe moega

    Mafiafia mafiafia, taʻalo i lanu uma ma nuanua, ma le umi umi le ola o ni faʻamaoniga manino o le pepe laupepa o loʻo i ai nei vaega i lona tuʻufaʻatasiga.Sulphates o vailaʻau malolosi e fetaui lelei ma le filogia. O le faʻailoga mautinoa o lo latou i ai o le lelei foaming.

    Sulfates faia le oloa tamaoaiga ma matautia i le taimi e tasi. Ua faʻamaonia ua latou solia le fausaga o laulu, manifinifi, fesoasoani i o latou leiloa ma foliga o le matala. Sulphates faaputuputu i totonu o le tino, le lelei afaina le tuputupu aʻe o le pepe.

    O nisi suʻesuʻega latou te fai mai latou te faʻatupuina le faʻatupuina o maʻi leaga.

    O Parabens ua taʻua foi o meaola faalafua o le soifua maloloina o tamaiti - faʻasao e faʻalautele le ola umi o vailaʻau. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se vailaʻau i lalo ole faʻapuʻupuʻu MIT - ua afaina ai le faʻaletonu ole pepe, faʻaleleia le fauina o fatu. O le tuʻufaʻatasia ma isi vaega, e ono afaina ai le parabens ile tulaga ole fol (hair follicles), faifai malie ai le tuputupu aʻe o lauulu, ma mafua ai ona paʻu'ū.

    Ona o mea lamatia, o le faʻamalolo tamaiti ma sulfates ma parabens, o le lisi e le o se mea tele, o loʻo manaʻomia tele i matua agalelei.

    O oloa faapena o le busa e sili atu le leaga, e le faʻaaluina i le tamaoaiga, e sili atu ona taugata, ma e iʻu laʻititi laititi le umi o le ola. Peitai e le mafua ai ona le manaʻomia tele i latou pe a lamatia le soifua maloloina o le tamaititi.

    E mafai ona iloa ese auala saogalemu e ala i le suʻesuʻeina ma le totoʻa o vaega - o nei mea e le maua ai iina:

    • sodium lauryl sulfate SLS,
    • sodium laureth sulfate SLES,
    • Sodium Dedecyl Sulfate SDS,
    • Ammonium sulfate ALS.

    E taua le maitauina o le tele o le gaosi oloa gaosia o loʻo suia le sili ona lamatia sodium lauryl sulfate (SLS) ma isi, e sili atu ona lauiloa lamatia vailaʻau, ma ou te faʻatulagaina aʻu oloa o le sulfate-leai. Ole mea lea, filifili se pepe faʻapipiʻi, e sili atu le talitonuina faʻamoemoeina ituaiga.

    • Natura Siberica,
    • Agalelei,
    • Mama-Pepe,
    • Avalon
    • Pepe Teva,
    • Mama Mama.

    Pepe fulufulu susu

    O pulumu na aliali i luga o le ulu o le pepe ua faʻaalia ai, o le paʻu o le paʻu o le pepe na osofaia e se siama. O le faamaʻi lea e taʻua o le seborrhea ma e manaʻomia togafitiga faigata. E tele taimi, e oso mai le susu ile taimi o le talavou, pe a faʻavaivaia le tino o le tama ile suiga ole hormonal.

    Ole faʻamamafa, ole vitamini, ua tele le suka ma le masima e faʻaalu tele iai. Ina ia faʻamalolo le seborrhea, e tatau ona e faʻaitiitia le mafuaʻaga ma faʻatulaga tatau le lauulu ma le ulu. O le mea mulimuli e mafai naʻo le faʻaaogaina o le laʻau faʻamalolosi pepe faʻapitoa, e sili ai le faʻatau i le fale talavai.

    I totonu o faʻataʻitaʻiga tupe e mafai ona iloa:

    1. Bubchen - O le maumea o le fanau mo le mamago o le fulufulu o le a fesoasoani e faʻamama ese peeling i se taimi puʻupuʻu.
    2. Faalapotopotoga - o le faʻamaoniaina meafaigaluega e mafai ona faʻaaogaina mai le tamameamea. E le tupu ai ni mea teteʻe poʻo isi mea e ono afaina ai.
    3. Sebozol - mautinoa se iʻuga lelei, e matua saogalemu lava.
    4. Ketoconazole - oloa taulaʻi, faʻaaoga i le lotoifale 1 taimi i 5 aso.

    Pepe shampoo mo seborrheic crusts

    O lapisi samasama ole gaʻo poʻo le paʻu ole ulu o le pepe, e le manatua faʻapea le susu, o se mea taatele.

    E mafua mai i se mafuaʻaga o le malosi o le galuega o le afu ma faʻalu o le susu o le pepe, faʻafefeteina le ova tele, sili atu le tumama pe faʻaaoga tatau mea taʻele.

    O faʻaʻai laʻau e mafua ai le le mautonu o le pepe, papala ma masani ona mafua ai le suppuration. O le mea lea, ina ia faʻaumatia ai latou, e tatau ona e faʻaoga faʻapitoa shampoos ma foams:

    1. Mustela - ose mea lalelei faʻalenatura e faʻavae i mea masani a mea e aveʻese ai fua, faʻamamaina le ulu, e le oʻo lima.
    2. Pepe - laupepa pepe mai i faʻamaʻi mo le papala mamago. O se fofō fuafuaina e faʻamama le seborrheic dermatitis e talafeagai mo tamaiti o uma tausaga.

    Tamaiti suamalie hypoallergenic

    O mafuaʻaga autu o allergies o sulfates, parabens, dyes ma mea manogi, lea e mafai ona avea ma vaega o le tumama oloa faʻaaoga.

    Ina ia aloese mai ia faʻafitauli, e tatau ona faʻaeteete matua i le filifiliga ma, afai e mafai, faʻatau se pepe shampo hypoallergenic mo tamaiti. O le tuʻufaʻatasiga o le oloa saogalemu e aofia ai laʻau o loʻo i ai fualaʻau, vitamini, suauu faʻalenatura, porotini.

    O le igoa e ao ona iai faʻaaliga "hypoallergenic" ma le "aunoa ma loimata", ma o lona uiga o le shampoo pepe e i ai le le masani o le pH pH, o loʻo i ai se mea lelei e faʻasaina ai le vailaau, ma e leai ni pia ma manogi.

    Moli e leai ni loimata mo tamaiti

    Mo le tele o pepe, fufuluina o latou lauulu ua avea ma mea tele. Tamaiti i soo se auala mafai aloese mai lenei faʻatonuga, tagi ma faʻatino i luga. O le mafuaʻaga o lenei amioga e mafai ona o le matafi e alu i mata, lea na mafua ai le mu mu ma isi lagona le lelei.

    Ina ia puipuia lenei mea mai le tutupu ai, pepe lauulu shampoos le tatau ona aofia ai malosi luga-gaoia mea (surfactants) e le gata fusifusia gaʻo, ae o loʻo ulufale atu foi i totonu o le mucous membranes, mafua ai le tiga.

    Faʻaola surfactants - glucosides ma betaines ua manatu o le sili sili fofo mo le soifua maloloina oloa tamaiti, latou te gaoioi lemu ma lemu.

    O a manaʻoga e tatau ona faʻaaogaina i le vailaʻau faʻapipiʻi laʻititi?

    1. E mafai ona e faʻaogaina ni mea teuteu teuteu mo tamaiti - e laʻititi lo latou acid PH i le tulaga o le 4.5-5.5,
    2. Le itiiti ifo o le i ai poʻo le leai o ni meaʻai alergen, e aofia ai faʻamalosi malolosi, vali pupula, faʻasao, mea ola bioadditives,
    3. E tatau ona i ai se aʻafia malu o le vailaʻau oona - e sili ona lelei le filifiliina o le laumua a tamaiti "e aunoa ma loimata", o ia oloa e le faʻatupuina ai le lagona o le iʻatu poʻo le uluulu,
    4. Vitamini, suauu masani ma fua o laʻau e talia lelei - o le sili ona masani ona faʻaoga o chamomile, manoa, calendula, apricot, peach, sea-buckthorn, lavender, saito porotini, vitamini E, A, vaega B - latou te fafagaina uma, faʻasusu, faʻamalieina le ita ma toe faaleleia microdamage i le fausaga o lauulu,
    5. O vailaʻau e le aoga ia mea e tatau ona 'alofia, e aofia ai le helium shampoos poʻo conditioner shampoos, aua o ia sauniuniga e tele lava ina faʻamamago le paʻu.
    6. E aoga le faʻalogo atu i le igoa - e tatau ona latou faʻaalia le "hypoallergenic" poʻo se tausaga faʻatapulaʻaina o le 3 tausaga.

    O a mea e le tatau ona aofia i totonu o le samuini:

    • DMDM Hydantoin - talu ai e mafai ona latou faʻaosofia e le gata i se aʻafiaga, ae faapea foi i le kanesa,
    • Manogi - e aofia ai toxins e mafai ona mafua ai uma allergies ma se le lelei le faiga o hormonal,
    • Oloa suauʻu Ceteareth ma le PEG - e masani ona faʻaosofia ai se gaioiga teteʻe,
    • sodium dimethyl sulfate o le mafuaʻaga foi lea o se tali teteʻe, ae i totonu o nei mea leaga, o ia le e sili ona saogalemu.

    A o leʻo faʻatauina le faʻamalama, e tatau ona e iloiloina ma le totoʻa le igoa i le pito i tua. Afai e mafai ona faʻaalia uma mea aoga faʻaopopo i le pito i luma, ona faʻaaoga lea o mea o le masalosalo o mea aoga poʻo mea leaga e masani ai o loʻo faʻailo i le ufiufi i tamai lolomi - faʻataunuʻuina e le gaosi oloa le aia tatau faʻavae a le tagata e iloa le tuʻufaʻatasiga o le oloa teuteu, ae o le tele o taimi o le fon e laʻititi tele e mafai ona tatalaina. e oʻo i totonu o le fale teuoloa a tagata e matua le mafai lava.

    Laʻasaga faʻapipiʻi: o se mea masani ona tupu

    Soʻo se paʻu ma lauulu mea e tausi ai oloa, mai le faʻamamaina o kulimi i le faʻamalama ma laulu o loʻo tupu, e ono lamatia le soifua maloloina, e oʻo lava i sina vaega itiiti. O le vailaʻau e maualuga lona uiga ma sili ona taugata mai le gaosi oloa faʻatuatuaina lea e faʻatauina e le miliona o tagata e mafai ona mafua ai ni afaina pe a faʻavaivaia le puipuia o le tino ma tali vave atu i vailaʻau ua manatu atoa e leai se leaga i tagata.

    Tusa lava poʻo le mea muamua e le o se mea e tupu ai se siama, e le o le mea lea e faʻapea o le a saogalemu uma - o nisi taimi masani, faʻaʻumi taimi o le faʻaaogaina o le laulu e mafua ai alergi.
    O loʻo i ai le tele o ni gaioiga teteʻe atu ona maua i le tele o laupepa. O mea nei e te sili atu ona taatele:

    • Fragrances, o loʻo avea ma vaega e le gata i le faʻapipiʻi, ae o isi oloa ua fuafuaina mo le tausiga o lauulu - balms, conditioners, hair masks.
    • O faʻasao ma vailaʻau antibacterial o loʻo faʻaopopo i le vailaʻau tuʻufaʻatasi, faʻateleina ai le ola i le fata.
    • Eseese vailaʻau vailaʻau e manaʻomia e mafiafia ai le faʻamalama, avatu i ai le lanu poʻo le pearlescent susulu.
    • O nisi o vailaʻau fomaʻi faʻapitoa mo shampoos ma isi fulufulu oloa-e aofia ai cocamidopropyl betaine, paraphenylenediamine.

    Ole lauiloa ole sodium lauryl sulfate e maualuga tele - o se mea e taugofie tele e faʻaumatia lelei soʻo se mea leaga ma tuʻuina i le faʻapipiʻi ma ona faʻailoga foaming. Lulu laʻititi faʻamataʻu, ae o loʻo aofia ai foi ile lisi o mea e ono mafua ai, sodium lauryl sulfate ole sodium laureth sulfate.

    O faʻailoga autu o se alergi i le kulimi

    O faʻailoga iloga o le mataʻutia o le mataʻi e aliali mai i le paʻu i totonu o le paʻu i totonu o le luasefulu ma le fa ma le valu sefulu itula pe a maeʻa ona paʻu le paʻu ma le mea e faʻapipiʻi ai le uila - e ui lava i nisi tulaga, e ono tupu mai se aʻafiaga i se taimi mulimuli ane, e oʻo lava i le vaiaso talu ona amata le faʻamalama. O faʻailoga o le mataʻutia o le mataʻi i le laulu o loʻo moʻi i le tagata, ae o faʻailoga masani e aofia ai:

    Afai e te manaʻo e faʻaleleia tulaga o lou lauulu, e tatau ona vaʻai faʻapitoa ile shampoos e te faʻaogaina. Se taufaʻafefe foliga - i le 97% o ituaiga lauiloa shampoos o vailaʻau oona e faʻalataina o tatou tino. O vaega autu e mafua ai faʻalavelave uma i luga o igoa e faʻailoaina o le sodium lauryl sulfate, sodium laureth sulfate, coco sulfate. O nei vailaʻau e faʻaumatia le fausaga o lauulu, lauulu e malepelepe, leiloa le faʻamalosi ma le malosi, o le lanu e mou ese. Ae o le mea e sili ona leaga, o lenei muck e oso i totonu o le ate, fatu, mama, faʻaputuputu i totoga ma mafai ona mafua ai le kanesa. Matou te fautuaina oe e te musu e faʻaaoga le tupe lea o loʻo iai nei vailaʻau. Talu ai nei, na faia ai e le au atamamai mai le matou ofisa faatonu se auiliiliga o le shampo-leai se sulfate, lea na muamua ave tupe mai Mulsan Cosmetic. Le na gaosi o uma-faalenatura teuteu. O oloa uma e gaosia i lalo o le saʻo lelei tulaga pulea ma tusi faamaonia polokalama. Matou te fautua e asiasi i le ofisa aloaʻia i luga ole laiga mulsan.ru. Afai e te masalosalo i le natura o au mea teuteu, siaki le aoga o le aso, e le tatau ona sili atu i le tasi tausaga o le teuina.

    • Paʻu mumu
    • Faamaloloina o le paʻu
    • Salu ma susunuina lagona
    • Pogisa, mamago, mago le paʻu
    • Lefata

    Talu ai o faʻailoga iloga o le mataala i le shampoo e talitutusa ma auga o le tele o faʻamaʻi dermatological, e sili ona lelei le faʻafesoʻotaʻi fomaʻi pe afai e te mauaina muamua faʻailoga o se aʻafiaga.

    Faʻafefea ona togafitia se tui mo le laulu

    O le mea muamua na faʻatauina pe a oʻo i se tali teteʻe i le faʻamalama, e mautinoa, ia vave tuʻua. I le tele lava o tulaga, o le aʻafiaga o le mataʻutia i le laupepa e mafai ona faʻamaloloina na o latou: i totonu o fale talavai e aunoa ma se talavai, e mafai ona faʻatau mai ni vailaʻau faʻapitoa e togafitia ai mataʻutia - mo se faʻataʻitaʻiga, o suauu ma cortisone, antihistamines. Afai o faʻailoga o se aʻafiaga teteʻe e le alu ese pe ua faʻaletonu, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi fomaʻi o le a le gata e faʻatinoina le mafuaʻaga o le tali atu, ae e faʻatonuina foʻi vailaʻau aoga mo le togafitiga o faʻafitauli.

    Le faʻaititia o le maʻi

    A faʻapea e faʻaititia le paʻu poʻo ua vaivai le tino o le tino, o se tali teteʻe i le laulu e le masani ai. I mea faʻapena, o sulu e tatau ona filifilia ma le faʻaeteete lelei.

    . I se faʻaopopoga, o le a latou lava vaʻaia lelei le galuega o le masani ai siisii ​​ma e le faʻatupuina se maʻi teteʻe i se siamosi e aunoa ma ni manogi ma ni ie lanu.

    O le mea e sili ona taua galuega i le sailia o muamua faʻailoga o le aʻafia i le paʻu o le iloaina o le mafuaʻaga o le alergi: e mafai ona mafua ai o le mafuaʻaga e le o vailaʻau o loʻo faia ai le lauulu lauulu, ae, mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻailoaina o vali poʻo isi oloa tausi tino. Naʻo le faʻamaonia o le mafuaʻaga, e mafai ona e agaʻi atu i le togafitiga o allergies.

    Laʻasaga e leai se sodium laureth sulfate

    Ioe, o le galuega o le faʻamalama o le fufuluina ma faʻamalosia lea lauulu. Ae i le tele o tulaga o loʻo faʻatinoina ai se matua faʻafeagai tiute. Ole averesi, e taʻitasi le tagata faʻaaogaina le 1.5 lita o moli ile tausaga. Ma faʻatasi ai ma ia, e le gata o faʻaopoopoina o vailaʻau ma suauʻu, ae o le sulfates (sodium laureth sulfate) e ulufale mai i totonu o lo tatou tino.

    E leaga? Ma afai o lea, e fia? E iai ni faʻamalolo leai se sodium laureth sulfate?

    Sulfates i totonu o laupepa

    Ave lau mea e te fiafia ai ile faʻamalama ma faitau totoʻa lona faʻatulagaga. Ou te matea o le muamua i le lisi o mea ai o le a SLS, pe SLES, pe ALS, pe ALES. Lenei mea e leai se mea ae o le faʻamalama faʻamamaina. Ma mai i le mea gaosi manatu - masani sulfates. Mafai chemistry aoga i le tino? I le tele o tulaga, o le mea moni e leai. Ma sulfates e leai se tuusaunoaga.

    O le faʻaopopoina o sulfates i le solo, o le auala sili lea e faigofie e maua ai se mafiafia mafiafia, faʻapea foi ona aveese sebum mai le lauulu ma le ulu. Ma o le taugofie auala.

    Mauaina o se sodium sulfate-free shampoo tusa lava pe o se tau tele o tau e le faigofie se galuega!

    Mo se taimi umi na talitonuina o sulfates i mea teuteu o se tasi lea o mea e mafua ai le faatupuina o kanesa. Peitaʻi i le 2000, na lomia ai se lipoti i le tusi o faʻamaumauga a le American College of Toxicology lea na faʻaumatia ai lenei tala.

    O suesuega uumi na faʻaalia e sulfate e leʻo ni carcinogens. E foliga mai e mafai ona e manava filemu ma faʻaauau ai le faʻaaogaina o lau fiafia i ai sulfate-o loʻo iai shampoos. Ae e le se mea faigofie! Na e tau manatunatu ea pe aisea, pe a uma ona e faʻaaogaina le mea lea poʻo lea fofo, e oso ai le paʻu i paʻu, papala faʻafefeteina, o lauulu e amata ona paʻu ma maʻaleʻale? Ma o lenei ua matou toe foʻi i sulfates ma latou aʻafiaga ile tatou soifua maloloina.

    Ua faamaonia mai e saienitisi, o le maualuga o le sulphate i totonu o le shampoos, e mafua ai le le fiafia o le paʻu ma le faʻapipiʻi o mata, ma o le faʻasolosolo o nei mea i totonu o le tino, e le gata e faʻaleagaina ai le leaga o le tino, ae o le afaina o le faiai.

    💦 Finnish hypoallergenic shampoo mo le maaleale o le ulu, lea o le a apili i le aiga atoa. Fautuaina mautinoa!

    Talofa

    O le aso ou te fia taʻu atu ia te oe e uiga i le paketi hypoallergenic paketi mai le ituaiga LV, na oʻo mai ia i matou mai Finelani. Ole a le gata ile apalai i tagata e iai le maaleale maaleale, ae faapea foi i latou uma e fiafia i le malu shampoos e le o le fufuluina i luma o le squeak, e le oi ai le manogi ma le vali. Ma e mafai ona e faʻaaogaina ma le aiga atoa, lea e matua talafeagai foi!

    Na e taumafai le Finnish ituaiga LV, pe a fai o lea, ia taʻu atu e uiga i lau fiafia i tala.

    Faʻamatalaga faʻavae e uiga i le faʻamalama

    • Tau 249 rubles
    • Fua- 250 ml
    • Tagata gaosi- Helsinki, Finelani
    • Nofoaga faʻatau- Maksidom fale mea faufale, Nizhny Novgorod (ioe, aua e te ofo! Latou te i ai ni fata tetele ma aiga ma mea teuteu, o lea pe a e i Maksidom, mafaufau)

    💦 Afai e te nofo i St. Petersburg, ona avea lea o lenei faʻatau e faʻatau mai ia te oe e leʻo se faʻafitauli i le mea moni, pei o le tele o isi oloa a Finelani. I se tulaga lautele, i le taimi nei o lenei ituaiga o loʻo avea ma sui i le tele o faʻatusa poʻo faleoloa tetele (o le sili lauiloa ata o mea teuteu Essence ma Catrice-Beautyhome).

    O le a le mea na folafolaina e le tagata gaosi oloa?

    LV shampoo lauulu - moli, fufulu lemu lauulu, e le mago le maaleale afaina. Ole a fesoasoani ia e foia ai lauulu leiloa ona o le mamago o le ulu. Atoatoa hypoallergenic oloa, e le oi ai manogi, vali. O le lauulu lauulu LV o loʻo faia faapitoa mo tagata e aʻafia i le teteʻe atu i mata o le tino, ma le maualuga o le paʻu o le paʻu ma mo tagata o loʻo feagai ma le faʻaopopoina ole paʻu mamago. Leai se faʻamisa e oʻo lava i paʻu ua leaga. O le lauulu lauulu LV o loʻo fuafua e faʻaaoga e le aiga atoa. O le lauulu lauulu LV e sili mo le masani i aso uma, mo ituaiga uma o laulu.Talu ai o le lauulu lauulu LV e matua saogalemu e ala i Europa uma tulaga, e mafai ona faʻaaogaina e oʻo lava i tagata e le tigaina i faʻamaʻi alualu i luma, o lenei laulu mo lauulu lauulu e le afaina ai, ae o loʻo avea, o se puipuiga puipuia, o le a aoga tele.

    Tulaga lelei:

    A aunoa ma phosphates, vali, flavors, zeolites, parabens, hypoallergenic.

    Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Glycereth-2, Cocoate, PEG-4 Rapeseedamide, Sodium Laureth-11 Carboxylate, Laureth-10, Sodium Chloride, Polyquaternium-10, Citric Acid, Sodium Benzoate.

    Teuina:

    A paepae-paepae fagu palasitika e talanoa mo ia lava e uiga i le mama ma le tausiga. O le minimalist afifiina fausaga faatusa le itiiti ifo le fausaga, ma o le oloa e tutusa lelei ma faletalavai ituaiga, o loʻo hypoallergenic. O mea uma e fai i totonu o le Igilisi, ae o loʻo i ai le faʻapipiʻi ma le faʻaliliuga i Lusia. O folafolaga nei a le gaosi oloa, ma le tuʻufaʻatasiga ma le taimi e faʻatino ai.

    E uiga i faʻailoga i luga o le afifi:

    O nei mea teuteu faʻataʻitaʻi na atiaʻe faʻatasi ma le "Union e faasaga i Alergi ma Asma o Finelani" ma e hypoallergenic atoa, e le oi ai vailaʻau mo tagata, e pei ona molimauina e:

    • O le “Swallow Badge” i luga o atigipusa taʻitasi o oloa LV.
    • “O le Crane Badge” o se tusi a tagata fomai paʻu mai Finnisi o mea LV e lelei uma siosiomaga, e le oi ai manogi, tinting ie, ma e leai ni chlorine, zeolites, phosphates, po o mea sili malamalama o se mea o mea oona ma mea teuteu aiga.

    Malilie o lenei o se mea sili ona manaia mea moni. Ma i le matua o le chemistry, ou te manaʻo tele e puipuia aʻu ma aʻu pele ia mai meaʻai. Ma o lenei mea teuteu o se mea moni mauaina mo aʻu. Ua uma ona ou taumafai la latou kulimi po ma sa fiafia! O le mea lea, gauai atu i lenei ituaiga! E i ai foʻi a latou vailaʻau mo le fale, ma afai e iai sau fanau laiti, ia mautinoa ia e vaʻai i ai!

    Biodegradability o oloa tausisia ma le faʻavaomalo faʻavaomalo maliega faʻataʻitaʻiga OECD 301B, e tusa ai ma le oloa e tatau ona faʻataʻapeina e le 60% i le 10 aso. Le faʻatusatusaina atoa o oloa LV o 83.2% i 28 aso.

    O nai upu e uiga i:

    • Valivali manino
    • Tumau - pei o le gel. Mafiafia mafiafia.
    • ManogiTumau. Ma o lea ou te manaʻo e taofi ni nai upu. Afai e tusia e leai ni manogi, o lona uiga e le manogi uma le oloa. O lona uiga e leai ni manogi i totonu. Ia, o mea latou te ono maua ai ni nai vaivai tele ma le faʻaalu manatu. I lenei tulaga, e toetoe lava leai se manogi. Faʻamanatu se vailaʻau mo tamaiti pe faʻapitoa mai.

    Lauulu:

    Afai ua uma ona faitau e se tasi loʻu "lauulu iloiloga" na ia vaʻai i loʻu umi umi. ioe, ioe, na ou filifili ma vavaeeseina. Na ou manaʻo e fai se suiga. Ou te salamo Ioe, e leʻi faia muamua le mea lea. Le afa o lou lanu ma le afa lou laulu vali. Ituaiga lauulu masani. E le magaugofie, leai se vaega. Ou aso uma, i aso uma. I lenei tulaga, ou te mago i taimi uma ma teuteu loʻu laulu ile pulumu ma se laulu vavae. O le lauulu e feololo i mea laʻititi, teisi laʻititi (o lea le itu o loʻo valivali ai).

    O aʻu isi iloiloga o lauulu oloa ou te fiafia i ai:

    Ou manatu ina ua uma ona faʻaogaina lenei faʻapipiini:

    Sa ou faʻaogaina lea maʻa mo le masina ma loʻu aliʻi. Ou te fai atu na sau le suluisi ma matou fiafia i ai. Ou te leʻo faʻafitauli foi i le uluulu, aʻo aʻu o se tagata e paʻu i lona paʻu.

    • E faʻamamaina malie lauulu ma le uluulu (aua le mafiafia),
    • E le mago, e le faia ni mea e afaina ai,
    • O le lauulu e ola, fulufulu, malu ma susulu,
    • E le fememeaʻi ma e le faʻapipiʻi le lauulu
    • E leʻo faʻapopoleina vave le paʻu ma lauulu o le tagata,
    • Ina ua uma se kulimi fou, na foliga mai ua maʻila mai loʻu ulu, ma o lea ina ua uma ona fufulu mo le 2 aso, na aveese uma e le ulu o le Finelani mea pei o se lima. O lea na te aveese le manua!
    • Taugofie ma tau talafeagai
    • E fetaui lelei mo le aiga atoa. Ma oe, lou alii ma tamaiti mafai faʻatau ai le afifi tele ma fufulu faʻatasi uma ma le tasi faʻamalama.

    Na ou fiafia tele i le kulimi lea, pei ona outou malamalama ai. E fetaui i ituaiga uma o lauulu ma tagata uma o le aiga! E le gata i le hypoallergenic, ae e faʻamamaʻi foʻi le paʻu o le ulu i le faʻamaʻi aliali. Fautuaina mautinoa mo le faatauina mai ma tuu ia te ia lona tatau-lelei 5 fetu!

    Tausi oe ma e pele ia te oe! Ia soifua maloloina!

    Fulufulu o lauulu teteʻe

    Ole taimi nei, ua masani mai teuteu faʻalenatura, o lea la e lautele ai le lautele ole hypoallergenic oloa mo le fufuluina o lau lauulu.Toetoe o tagata gaosi mea uma e taumafai e tatalaina se tasi pe sili atu filifiliga o loʻo iai ni faʻamanuiaga aoga masani, nai lo le lamatia vailaʻau. O oloa Hypoallergenic o loʻo tuʻuina atu i vaega uma o tau o mea teuteu mo lauulu lauulu: mai mea taugata i maketi tele.

    O loʻo faʻapitoa le kamupani i le gaosiga o mea teuteu tino mai mea masani ma ola manuia i luga o le maketi mo le 10 tausaga. E leai ni minerale suauʻu, silicones, vailaʻau faʻaopoopo i oloa a le faleoloa a le Botanicus lugalaina. Taitasi oloa fetaui uma tulaga lelei tulaga faʻapitoa ma faʻamatalaga auiliili.

    I totonu o le atoa vaega, o le oloa nei e sili ona lauiloa:

    • igoa atoa: Botanicus, Krasnaya Polyana teuteu teuteu, Malamalama faʻapipiʻi mo lauulu lauulu "Chamomile" aunoa SLS,
    • tau: 409 rubles,
    • Uiga: 250 ml, o loʻo i ai chamomile broth, potassium masima o gaʻo gaʻo o le olive, popo, sunflower, grapefruit oil, lemon, neroli, vitamini A, E.
    • faʻaopopo: faʻamamaina, faʻamalamalamaina, malosi, teisi pupula, toe faʻaola mamago lauulu, faʻamaʻamulu le malulu ma le susu, faʻamalosiʻau, ua iai se faʻamalosiʻau togafitiga i luga o le ulu, toe faʻafouina le natura,
    • leaga: pupuu olaga fata.

    Natura Siberica

    Natura Siberika o le muamua faʻatulagaina gaosi oloa i Rusia o loʻo i ai se ICEA tusi pasi lelei. Uma a latou paʻu o sulfate-leai ma faʻavae i luga lima-filifilia pipi. O le mea e faʻamuamua i le Natura Siberica tagata tomai faapitoa o le lelei, masani ma maua oloa. O sea mea faigaluega o lenei ituaiga e matua lauiloa:

    • igoa atoa: Natura Siberica, Shampoo le faaituau mo le malamalama o le ulu,
    • tau: 260 p.,
    • Uiga: 400 ml, o loo i ai se manoa ma licorice (o se natura foaming faavae), o loʻo faʻaogaina i le ulu ma faʻafefeteina gaioiga ma fufulu ese ma le mafanafana vai, e aunoa ma sodium lauryl sulfate, SLES, PEG, Glycols, minerale suauu ma parabens,
    • faʻaopoʻopoa: tausia ma le agamalu lauulu, e le faʻaita le paʻu maaleale i se mea e ono tupu ai,
    • leaga: leai.

    Fua faʻatonuga a le tina matua o Agafia

    O le gaosiaina e ofoina atu faʻalenatura faʻamaonia teuteu mai laʻau ma laʻau, masani faʻaopopo le laina oloa, faʻaleleia atili o fua. Ole faʻamoemoe sili lava o a latou auala o le aumai o penefiti. O pusa teuteu “Fua o le tina matua o Agafia” e lauiloa tele, e maualuga le tau ma tau gafatia. E tele a latou hypoallergenic shampo, lelei tele lenei:

    • igoa atoa: Fua faʻatatau a le tinamatua Agafia, Faʻamasaniga Siberia tuʻuaiga Nu 4 i luga o fugalaʻau propolis Volume ma le matagofie,
    • tau: 130 p.,
    • Uiga: 600 ml, o loo i ai propolis tuia i fugalaʻau pollen, resin o hop cones, taua suauʻu o meadowsweet ma verbena,
    • faʻaopoopo: tamaoaiga tau taumafaina, lelei foaming, manaia manogi,
    • leaga: e le maua.

    O le kamupani Falani kulimi vichy na faʻafiafiaina fafine ma aliʻi ma ana oloa mo le silia ma le 80 tausaga. O ona tagata tomai faʻapitoa atiaʻe faʻamalosi tino, faʻaaoga se saienisi metotia, alualu i luma tekinolosi ma le mana o le natura. Vichy Laboratories galulue faʻatasi ma dermatologists ma isi sui fomaʻi e fatuina oloa e le faʻaolaina faʻafitauli faafitauli, ae aveese mafuaʻaga o latou foliga mai. O le faʻailoga e tuʻuina le lelei ma le saogalemu i le pito i luma. Ina ia fufuluina o latou lauulu, latou te i ai se hypoallergenic sooupu:

    • igoa atoa: Vichy, Dercos Intensive Dandruff Shampoo for Sensitive Scalp,
    • tau: 845 p.,
    • uiga: 200 ml, e aunoa ma sulfates, dyes ma parabens, o le fuainumera ua faʻamalosia i Pyrocton Olamin, e aofia ai salicylic acid, Bisabolol, Vichy SPA vai vai,
    • faʻaopoopo: afaina ai le paʻu, faʻamalieina, fasia le taliga e mafua ai le susu, faʻamalieina ai le vevela,
    • leaga: e le maua.

    O a vaega i le tuʻufaʻatasiga e mafai ona faaosofia ai tali teteʻe

    Ia manatua e oo lava i le sili tamaiti sili hypoallergenic shampoo mafai ona aofia ai faʻasao, manogi, vali ma isi mea faʻafoliga faʻaopopo. O se afaina mo i latou e ono tupu ona o le vaivai o le tino puipuia, ma le faʻaaogaina masani o tupe mo se taimi umi. Masani allergens o:

    1. Faasao, antibacterial elemene e faateleina ai le ola fata.
    2. Fragrances, e tamaoaiga e le gata i shampoo, ae faapea foi conditioners, balms, hair mask.
    3. Eseese vailaʻau vailaʻau e faamafiafiaina ai le fusi, tuuina atu ia lanu ma susulu.
    4. Kemisi: paraphenylenediamine, cocamidopropyl betaine. Manatua o le sodium lauryl sulfate o se mea mataʻutia - o se surfactant e faʻamamaina ma le faʻamamaina ai mea leaga ma faʻaavanoa uiga i pepe susu. E leai se leaga o se mea e suitulaga i lenei mea - sodium laureth sulfate.

    SLS poʻo SLES (o loʻo i ai i totonu o mea taugata a tamaiti), ALS poʻo le ALES (faʻaaoga i taugofie taugofie) ma isi sulfates e tupu ai le faʻatupuina ole paʻu, iva o mata. A oʻo atu nei vailaʻau i le tino, ua afaina ai le manava o le tino, o le faiʻai, metabolic faʻafitauli e faʻalavelavea, ma faʻasolosolo ai le faʻamalositino tino. Ole masani ole faʻaaogaina o oloa ile SLS ma le SLES e oʻo atu ai i le tulaga o le sulfate i sela o le tino.

    24–48 itula poʻo le vaiaso pe a maeʻa ona fufuluina lau lauulu i le pulupulu leaga, e ono tupu mai se afaina i le paʻu.

    • mumu o le paʻu,
    • solo
    • vevela, mu,
    • le i ai o le mamago, taʻe le paʻu,
    • mageso
    • susu le susu
    • le i ai o lauulu manifinifi ma le faʻalavelaveina le fausaga poʻo lo latou leiloa.

    Faʻailoga o le sili hypoallergenic shampo mo tamaiti

    O le teuina laupama i se tulaga faʻalenatura o le a puipuia le lauulu o le pepe mai fafo faʻaleaga itu, faʻatoʻafilemu le ulu, faʻamalieina le paʻu ma meaʻai e faʻamalosia ai le olaola lauulu ulu. Ina ia filifilia le mea e sili ona lelei mo le pepe susu mo le puipuia o le tulaʻi mai o aʻafiaga teteʻe, mafaufau i ni numera o fautuaga:

    1. O le faʻavae e tatau ona lamatia: aunoa ma valiina, vailaʻau faʻasa, alkali, sulfates.
    2. Suesue ma le faʻaeteete le lisi o mea taua. Ole tagata gaosi oloa e tatau ona saunia faʻamatalaga atoa e uiga i mea o loʻo i totonu o le oloa. E manaʻomia le faʻaolaina o mea uma: o le 'aʻai e mafai ona aofia ai i fualaʻau, meaʻai taua.
    3. Ole aoga ole mea e sili ona lelei ile suamalie ole hypoallergenic pepe e tatau ona amata mai le 4.5 i le 5.5. Mo oloa masani tausiga, o le pH e le mautonu, tutusa ma 7.
    4. Aʻoaʻo mea e faia mai le mulumuluga: surfactants vaivai (glucosides, betaines) e taliaina. Latou fausia se itiiti laʻititi o le foam, ae o le faʻamamaina o latou aoga e matagofie. Manatua o le mafiafia o le foam i le pepe oloa, o le tele foi e aofia ai mea leaga sulfates (SLS, SLES, ALS, ALES).
    5. O le tuufaatasiga e tatau ona aofia ai vaega anti-inflammatory mea - siiina aloe, chamomile, manoa, calendula, peach, apricot, sea buckthorn, saito porotini, lavender, vitamini A, B5.
    6. Ole faaletonu ole fanau ole hypoallergenic shampoo ole iai ole sodium laureth sulfate (sodium laureth sulfate), sodium dodecyl sulfate (sodium dodecyl sulfate, SDS), sodium lauryl sulfate (sodium lauryl sulfate, SLS, E171), PEG-80, PEG-150, ammonium sulfate (ammonium lauryl , ALS).
    7. E leai se manogi susu i le laulu lauulu laʻititi faʻapipiʻi. O se faʻamaoniga o le leai o ni manogi o se mea manaia, e tau le mafai ona iloa lelei fualaʻau, fua, manogi manogi.
    8. E manaʻo le lanu o se meaola pepe e le malamalama, faʻalenatura, faʻalenatura, faʻamuamua i mea le gaogao e aunoa ma mea leaga lanu.

    O se isi itu aoga o le sili vai hypoallergenic vailaau o le "leai loimata" fua faatatau. O lona uiga o le hypoallergenic lauulu shampoo e le faʻaita ai i luga o mata o le mata. Faʻafetai i condensing additives, o le lauulu o le a le fememeaʻi pe a fai o le tamaititi e mafiafia, uumi, loka loka, faʻatau oloa "2 i 1" (shampoo + conditioner).

    Sapamu pepe mo utu ma nits

    Afai o malo e le manaʻo - lice ma nits - ua nofo lelei i le laulu o le pepe, naʻo le pau le fofo o le avea ma se vailaʻau faʻapitoa o le a aveesea namu. O le suamalie pepe mo le lice ma le nits o le a le mafua ai allergies ma le ita, e le afaina ai le soifua maloloina o le tamaititi.Faatasi ai ma mea lauiloa meafaigaluega i lenei vaega o:

    Faʻafefea ona fai pepe shampoo?

    Mātua o loʻo suʻesuʻeina ma le faʻaeteete le faʻavaeina o le pepe faʻapipiʻi e masani ona o mai i le filifiliga e faia e latou lava.

    Mo nei mafuaʻaga, o mea faʻalenatura ua faʻaogaina: decoctions of herbs, taua suauʻu, vitamini, meli, fuamoa, mustard, sour-susu oloa, fua.

    E tele masoʻaiga mo le faiga o siamosi i fale, na pau le mea e tatau ona mafaufau iai o le matua o le tamaititi ma lona agaʻi atu i le faʻamaʻi teteʻe.

    Faia-e ia-oe lava pepe fasimoli fasimoli

    O se saogalemu ma le taugofie oloa gaosi mo pepe o tamaiti o fasimoli. O le mea lea, e masani ona fausia le faʻavae o fale teuteu fale. E faigofie lava le faiga o le suamalie mai le fasimoli pepe: e tatau ona e vavaeina le 100 g o le faʻamaeʻaina, ia faʻavaivaia i le vai poʻo se pala o laumei (mo tamaiti e sili atu le aveina o le chamomile, linden, nettle), faʻaopopo sina tamaʻi suauu ma nai mataua taua pe a manaʻomia.

    "Botanicus" ma le chamomile

    Seisi siamupini Czech i le lelei faʻamamaina ma hypoallergenic meatotino. O lenei mea faigaluega e lelei tele mo tagata e iai ni malamalamaʻaga mafanafana, e faʻamaluluina ai le fausaga o faʻasologa, faʻafaigofie ai le selu ma le faʻaofuina, puipuia saogalemu mai le ita.

    O lona masani faaaogaina fesoasoani i manoa maua maua se silkiness, a maloloina ma susulu foliga, i se faaopopoga, tuuina atu le oloa maua curls se fou ma mauoa paolo masani.

    Pei o le fofo i luga, o lenei moli faʻapipiʻi e le lava le lelei. A faʻapea o se faʻafitauli ia, aʻo leʻi tuʻu saʻo le mea, ua fautuaina e faʻaopopo sina laʻititi o vai mafanafana ile vai, palu ile alofilima o ou lima, ona faʻaaoga lea ile laualuga o laina.

    Fautuaga e fesoasoani ia te oe e filifili le mea sili lauulu shampoo:

    Malu e leai se faʻamalama LOGONA

    Lagon o se Siamani igoa o ana oloa faʻamaonia e le BDIH. O lenei tulaga lelei faʻailoga otometi le aofia ai le faʻaaogaina o sulfates poʻo parabens o mea masani. O le faʻalauiloaina o lenei ituaiga e masani ona faʻaaogaina e avea ma vailaʻau mo lauulu. Filifili le mea saʻo mo lau lauulu ituaiga ma fofo tonu lou faʻafitauli: lauulu vaivai, susu, susu, mago poʻo le uʻumiʻulu lauulu, ma isi.

    1. Kulimi kulimi ma fasi ofe
    2. Shampoo Volume ma le meli ma pia
    3. Juniper Suauu Dandruff Shampoo

    Ituaiga o pepe moli

    Muamua, o le faʻamalu masani mo tagata matutua e le talafeagai mo tamaiti, ae maise pepe fou.
    O le pH maualuga o le pepe shampoo e tatau ona i ai se laʻititi aʻafiaga o tali ma ia i le laina o le 4.5 - 5.5.
    O tamaiti mo le faʻamama faʻapipiʻi e tatau ona hypoallergenic, ma o lea, o lona faʻavae e le faʻatagaina le i ai o le i ai o faʻasaina faasa, susulu vali, manogi manogi ma mea ola bioadditives.
    E tatau ona iai se faʻamamaina lelei mo le faʻamamalu ma faʻaalu le mageso e le gata i le uluulu, ae o le faʻapipiʻi o le mata. O le teuga shampo "aunoa ma loimata" faʻatagaina oe e faʻaliliu le faiga laʻulu-faʻamamaina, lea e le alofagia e le tele o tamaiti, i se aafiaga manaia. Ole fautuaina ia suʻe le moli mo le saogalemu ole taumafaina. Peitaʻi e tusa lava pe o loʻo faia suega talafeagai, e pei ona faʻaalia i luga o le afifiina, e le o le faʻata mo le faʻaaogaina totonu o le fale. Lenei e tatau ona manatua e matua ma mataitu le pepe i le taimi e taele.
    I se faʻaopopoga, o laupepa e iloga i le aoga faʻaopopo ua mamanuina ina ia iai se aoga aoga i luga o le uluulu vaivai ma lauulu.

    I totonu o faʻaopoopoga, fualaʻau laʻasaga ma vitamini ave le tulaga muamua:

    • se vaega o se manoa, chamomile, calendula ua i ai se aneti-inflammatory aafiaga,
    • peach, apricot, sea buckthorn, saito porotini - fafagaina ma faamaluluina
    • lavender - malolo, faʻafilemu pepe i le taimi o le gaioiga,
    • Vitamini A, B5 - fafagaina le lauulu ma le ulu.

    Le tele tele o pepe shampoos ua faʻamoemoe e faʻaaoga e tamaiti mai le 3 tausaga ma luga atu.Ina ia fufuluina le lauulu o se pepe faatoa fanau, e tatau ona filifilia se oloa o lona igoa faʻaalia manino mai ai e mafai ona faʻaoga le shampoo mai le fanau mai.

    O le tele o laupepa o loʻo iai ma faʻaopoopoga faʻaopoopo. E mamanuina e fesoasoani i le selu o laulu, lea e le mautonu i tamaiti. I le avea ai o se tulafono, tamaiti tusia 2 i le 1, e faʻapea o le "shampoo + conditioner", agasala e pei lava o le faʻailoga lautele mo tagata matutua. Taitasi vaega "e le uma." E le fufuluina lelei le faʻamalama i lauulu ma atili mamafa ai, ma e le fafagaina lelei e le conditioner ia. O le shampoo conditioner e sili na faʻaaogaina pe a fai o le tamaititi e maua i le mafiafia, uumi pe laulu ulu. A leai, ia faʻaaogaina le kulimi masani.

    Ole mea e suʻesuʻe pe a filifilia se faʻamalama

    • A filifilia le faʻamalama mo se tamaititi, faʻamuamua mea i oloa lauiloa o mea gaosi oloa mo tamaiti. Talosagaina se tusi faamaonia uiga lelei ma faitau lelei le faʻamatalaga i luga o le igoa.
    • Afai e le faʻailoa mai i le fagu le tausaga mai e faʻatagaina ai ona faʻaogaina lenei mea teuteu tino, ono, e le fautuaina ai le faʻaaogaina o se mea faʻapipiʻi seiloga ua oʻo le tamaititi i le 3 tausaga le matua.
    • O le tusiga i luga o le fagu "e aunoa ma loimata" e sili atu le siakiina oe lava. I le avea ai o se tulafono, o le lauulu e le faʻatupuina le mimilo o mata o le mata e le maua ai le tele o faʻapalagi.
    • E sili le filifilia o lanu poʻo sina lanu laʻititi e leai se manogi poʻo se sogisogi e manogi. O le manogi ma le lanu mo le pepe shampoo o se masei e mafai ona mafua ai allergies.
    • Filifili se fagu e talafeagai mo le tina e faʻaaogaina: faʻatasi ai ma se puipuiga alatoto, dispenser ma isi masini. Ole foliga ole fagu e le tatau ona sosolo ese mai i ou lima, ma e le tatau ona sosolo le solo i se taimi vave.

    Vaaiga lautele i pepe pepe hypoallergenic shampo

    O lenei ituaiga e tele ina faaaoga i aso nei e matua e tausi ai lauulu o le la tama. I le taimi o lona atinaʻeina, faʻapitoa tagata faʻaaoga faʻaaoga natura vaega. E aofia ai le suauu lavender, ylang-ylang, fatu vine. O le faʻagaioiga o nei tupe e faʻamoemoe i le faʻaseseina o le ulu ma le tuʻuina atu o manoa ma mea aoga.

    O lenei faʻatau oloa e maua ai le faʻamalosiʻau i luga o le maʻaleale vaivai. Lelei mo pepe fou. I lona tuufaatasiga e le mafai ona maua parabens, sulfates, tofo ma vali. Ina ua uma ona faʻaaoga, le laulu e silika ma malu i le tago atu.

    A - Derma Primalba

    O lenei tau lalagaina oloa maua se faʻafilemu aafiaga. Ma le masani ona faʻaaogaina, e mafai e fufulu mama le paʻu ole ulu ole pepe, e aveʻese ai le susu susu. I le atinaʻeina o lenei pepe sapalama, faʻaaogaina le suauʻu lafo. O lona tiute o le faʻatinoina o lauulu tuputupu ae ma ia faʻamalieina ai ma aoga vaega.

    Aubrey okeni

    Ua iai le aoga alofa i lenei moli. O lona ogatasi o jelly-pei. A faʻaaogaina, e faʻamamalu uʻamea, selu lelei ma maua se foliga maloloina. O le tuufaatasiga o loʻo iai le tele o suauʻu taua. E fautuaina mo tamaiti uma ma tagata matutua ma le paʻu maaleale.

    Moli pepe faʻalenatura

    Faatasi ai ma isi mea fai mo le fale o mea teuteu a tamaiti, o solo faʻaopopo i luga o le fuamoa fuamoa, o le eleele oatmeal e lauiloa.

    E aoga e faʻaopopo le suauʻu lavender i mea teuteu lelei, e iai lona aoga i le neura o le pepe, ma faʻaleleia ai le moe lelei. O le vaega o le Chamomile aveese le mafanafana, faʻamafanafana le paʻu.

    Ina ia saunia le oloa, e mafai ona faʻaaoga se decoction o basil, sage po o rosemary. Fai mo oe lava le paʻu mo le fanau e le teuina mo se taimi umi - 3-7 aso i totonu o le pusaaisa.

    “Dr. Hauschka »

    O sea mea teuteu teuteu galue i le tele o itu - e taofia ai le foliga mai o le susu, tuu atu le malosi i le filifili, toe fuatai le vai-gaʻo paleni, ma le masani ai le fausaga o totonu o le foe.

    Togafitiga poto

    Afai o le faʻateleina o le paʻu o le paʻu e le o faʻaaogaina faʻaaogaina shampoos hypoallergenic, ona e manaʻomia lea ona faʻafesoʻotaʻi se tagata teteʻe alualu i luma poʻo tisikologia. Ina ua maeʻa faia faʻataʻitaʻiga mea e manaʻomia mo suʻega ma faia suʻega, o le a filifilia e le fomaʻi togafiti togafitiga, lea o le a faʻavae i luga o le faʻaaogaina o le togafitiga hypoallergenic shampoo.

    O loʻo tuʻuina atu e le fale talavai se lautele tele o fomaʻi talafeagai, ae naʻo le fomaʻi e mafai ona filifilia le sili ona aoga i latou pe a maeʻa suʻesuʻe le tagata ma maua mai i faʻaiuga o suʻesuʻega faʻaletino na muamua atu.

    Moli faʻapitoa talavai a le falemaʻi:

    Tulaga taua mo le teteʻe faʻapipiʻi

    1. Tele trichologists fautuaina tagata afaina i le faʻaaogaina o pepe shampoos, ona latou paleni pH,
    2. Mea teuteu tatau ona filifilia ma le itiiti ifo le aano o vali, manogi ma isi mea le lelei,
    3. Manaia tele, pe a fai o mea teuteu e “agamalu”, mo se faʻataʻitaʻiga, "Laʻepaʻe e leai ni loimata",
    4. E matagofie pe a fai o iai le tele o vitamini, suauu masani, ma faʻaopoopoga o vailaʻau o loʻo i totonu o le tuʻufaʻatasiga o le teuga oloa. O le mea sili ona lelei o le vitamini faʻamalosi o le a avea ma vaega o vitamini B, faʻapea foi ma A ma E - latou te faʻamamaina lelei le le fiafia i luga o le ulu, toe faʻalelei le fausaga o lauulu taʻitasi, fafagaina ma puipuia le manoa mai le leaga o fafo aafiaga,
    5. E le fautuaina e faʻaaogaina ni mea teuteu mata e tele, mo se faʻata mo le gel shampoo poʻo le balm shampoo.
    6. A o lei faatauina ni mea teuteu tino, e tatau ona e suʻesuʻeina le igoa o lana fagu. E tatau ona faʻaigoaina "Hypoallergenic" poʻo le "Mo tamaiti."

    Vaʻai foi: Faʻafefea ona filifili le "taumatau" shampoo (vitio)

    Faʻafefea ona fufulu lau pepe

    Tamaiti fufuluina o latou lauulu i mea faʻapitoa vailaʻau faʻasusu tasi pe faʻalua i le vaiaso. Mo aso uma faʻaaogaina, e sili atu le faʻaoga masani o vai faʻapuna matamu ma fula vailaʻau o chamomile, calendula poʻo se manoa. Natura vailaau faʻamamaina le paʻu, faʻamalosia lauulu ma, pe a tatau ai, aveese le afaina. Faitau atili e uiga i le masani ona fufuluina lau lauulu i pepe fou, faitau iinei.

    E mafai ona e fufuluina lau lauulu i le pepe shampoo poʻo fasimoli. Mo se tamaititi, e mafai ona faʻaaogaina le fasimoli faʻanatura e aunoa ma ni manogi, manogi ma isi vailaʻau faʻaopopo. O se faʻaopopoga, o se faʻapipiʻi faʻapitoa pepe hypoallergenic e talafeagai lelei. O le mea taua o loʻo aofia ai naʻo mea faʻalenatura ma e talafeagai mo le tamaititi.

    E toʻatele e naunau i pe e mafai ona fufuluina le ulu o le tamaititi ma le tagata faʻamalama. E le fautuaina le faia o lenei, ae maise ile faʻaeteete i tamaiti ile uluaʻi tausaga ole olaga. O le paʻu ma le lauulu o se tamaititi e 'ese mai i le tagata matua.

    O lea la, o le puipuiga stratum corneum o le pepe e matua manifinifi, o le mea lea, uma aoga ma leaga mea e ui atu i le paʻu sili ona malosi.

    Ma o le laititi le tamaititi, o le tele foi lea o ia e masani ona aʻafia i aʻafiaga leaga o le siosiomaga.

    O le ulu o le pepe e faʻaitiitia ai le gaʻo masani. O lauulu pepe e sili atu lemu, mama ma manifinifi. O tamaiti laiti e tele ina afaina i faʻafitauli mai le maʻi.

    Paʻu ma lauulu e faʻamalosia faʻamalosi ma tino, e pei ona i tagata matutua, naʻo le fitu o le tausaga. O le mea lea, e manaʻomia e tamaiti le tausiga mālie faʻalelei, ma le faʻapipiʻi tagata matutua e lē talafeagai mo i latou.

    Aua neʻi faʻaaogaina le teuga lelei o tagata matutua seʻia oʻo i le 14 tausaga. Ma mafaufau pe faʻafefea ma o le a le ituaiga pepe pepe shampoo e filifili ai.

    Faʻafefea ona filifili le mea saʻo mo le tamaititi

    • Baby shampoo tatau ona aofia ai naʻo le masani ma saogalemu vaega. O le tuufaatasiga le tatau ona aofia ai vailaʻau malolosi, faʻasao ma lanu, manogi ma manogi,
    • E le tatau ona aofia Parabens ile lisi o laupepa.

    O toksini ia e faasolosolo ona faaputuputu i totonu o le tino, o le mafuaʻaga lea e mafua ai alergia ma e oʻo atu ai i maʻi ogaoga Filifili se sulfate-leai se lotoa (SLS ma SLES).O mea nei e leaga tele o loʻo faʻaputu i totonu o le tino ma e afaina ai le soifua maloloina o le paʻu, lauulu, ma mafai ai ona mafua ai ni papala ma le susu.

    Lauulu e manifinifi ma pa'ū masani i

  • O le vaega e tatau ona saogalemu e pei ona mafai ma le gaoioi agamalu, e tusa lava pe oʻo i le gutu o se tamaititi, e le mafai ona afaina ai,
  • Filifili faʻapitoa hypoallergenic oloa e le faʻapipiʻi pe faʻaita mata.

    Filifili faʻapipiʻi ma faʻailoga faʻapitoa talafeagai,

  • E taua le faʻafiafiaina e talafeagai mo le tamaititi tausaga. Ia mautinoa e siaki le tuʻufaʻatasiga, aso o le gaosia ma le tautua olaga aʻo leʻi faʻatau,
  • Filifili oloa ma sina laʻasaga o le pH o le 4.5-5.5,
  • Filifili faʻasologa o loʻo i ai vitamini ma fua o laʻau.

    Mo tamaiti, faʻapipiʻi ma faʻaopoopoga o calendula, manoa ma chamomile, eseese fua ma le sami buckthorn, lavender e talafeagai. Faʻafailele le ulu, faʻamalosia ma faʻalelei le lauulu laʻau vitamini A, B, E,

  • Faʻatau mai oloa gaosi. Siaki le tusi faamaonia o uiga lelei,
  • O le oloa e tatau ona mimiti lelei, ae aua le fausiaina le tele o le busa.

    Filifili le lanu poʻo sina lanu lanu i se laʻau fugalaʻau pe toto le manogi manogi,

  • O le lelei o le shampoo foams, o le umi a o le tuʻuaga e umi. Filifili ni fagu talafeagai ma se dispenser poʻo se valve faʻapitoa. Siaki ia lē lusi le fagu mai lou lima.
  • Ituaiga moli mo tamaiti

    O nei aso, ua gaosia e le au gaosi oloa le fuainumera o tamaiti e tele mea teuteu, e aofia ai ma faʻamalama. Latou eseese i le tuufaatasiga ma le aafiaga. E tusa ma le anotusi o vaega, o vaega nei e mafai ona iloa ese:

    • Faatasi ai ma le chamomile extract or lavender - moisturize le ulu ma aveese paʻu mago, faʻamama le afu ma faʻamafanafana. Lelei le faʻaaogaina aʻo leʻi moe (Bubchen, Johnson's Baby),
    • Faatasi ai ma calendula ekstrak - faʻamama aveina ma le tiga, faʻavaveina lauulu tuputupu ae (Weleda),
    • Ma le sami buckthorn suauʻu - faʻamaloloina manuʻa ma le paʻu o le paʻu o le tino, fulufulu mata malie ma lelea (Eared nanny),
    • Faatasi ai ma le panthenol poʻo le vitamini B5 - o se auala e faʻamalosia ai lauulu. Ua avea ma pupula, mafiafia ma manaia (Big-eared eared nannies)
    • Faatasi ai ma conditioner - talafeagai mo mafiafia lauulu e mafai ona selu vave ma faigofie pe a uma ona fufuluina. Taofi le mautonu (Bubchen).

    I se faʻaopopoga, latou te gaosia ni oloa faʻapitoa mo pepe fou, mea teuteu mo maaleale paʻu, lautele tuʻufaʻatasiga mo le tino ma lauulu.

    O le mea mulimuli e fai ma sui peʻa e faʻaoga mo le taele taele ae faʻatagaina oe e fufulu lau tama “mai le pale i mulivae”. Ae peitai, latou te le masani ona aoga.

    Ina ia filifilia le mea e sili ona lelei mo pepe faʻamalama, matou te fautuaina le mafaufauina o le faʻailoga o le lauiloa oloa i lenei eria.