Misi faʻamatalaina

O le a lea miti a Kosa?

Le faamatalaga sili ona manaia e uiga i faʻaaliga maua mai ia i matou se miti tusi. Lotoa fili o se faʻailoga uigaese. Ma mafai ona faʻamatala i ni auala eseese. Ma, mo lenei e aoga le liliu i le sili ona lauiloa ma taʻutaʻua tusi miti.

Miti e uiga ia Scythe

O le vaʻai atu i se miti i se miti o lona uiga e le o toe mamao mea o le a pupula tele ma o le a alualu lelei mea uma ia oe oe lava o le a le talitonu i lou fiafia.

I se miti, a o galueina e le tagata le vao mago, o le a latou ofoina atu ia te oe se galuega lelei i le fale, ma faʻaalia ai isi tupe maua.

O le teuina o le mafiafia o le mutia po o le sega o se pito i lalo o le mailoa e leiloa ai se tagata e te alofa i ai. O le solia o se sulu i le vaʻai i luga o le maʻa o se faʻailoga o le vavalalata vavaeeseina mai le aiga ma le umi ona le alu i le fale.

Le Uiga o Scythe Moeina

Ia manuʻa e se scythe: se faʻailoga e le tatau ona faia se pisinisi. Atonu e leʻi oʻo mai le taimi mo ia, pe e sili foi pe a e teʻena atoa. Faʻafefe oe lava: o lona uiga o lou mau mafai ona taʻitaʻia oe i le manuia.

Ae a pe a fai i lea lava taimi na e manuʻa ai se tagata pe faʻaleagaina se fili i luga o le maʻa.

O le a le uiga o le vaai ia Kos i se miti

meafaigaluega - oe vaʻaia se scythe i le miti - seʻia oʻo i taimi uma, na lelei mea uma ia te oe, ae o lenei, o le mea lea ua tupu mai i lou faʻamaʻi, o au fuafuaga o le a fai sina faʻalavelavea, e ono e tatau ona tolopo le malaga.

E te moemiti i se toeaina samasama pe ua uma ona taʻe - oe faʻamoemoe i le fesoasoani a uo, ae ua leva ona e vavaeʻese mai ia i latou, o le pisinisi na e faʻatuina ma na amata maua se tupe maua o le a paʻu ese, o le a e faʻanoanoa i lou mafaufau tama.

E foliga mai e te moaina le mutia - e foliga mai, o le a e faia gaioiga e leʻi mafaufauina aʻo leʻi oʻo i le iʻuga, o le mea sese e iʻu ai i le tele o le leiloa, o lau pisinisi pisinisi o le a le lotovaivai.

Faʻamalamalamaina o le Scythe moe

Afai o oe ma se scythe - ona e lagona le tatau ona faʻamutaina lenei tulaga.

O le vaʻai i le oti ma se maʻi, tusa pe leai pe leai foi se paʻepaʻe ma se scythe e le tatau ona oti.

O lenei ata o lona uiga vave o le faʻaiuga o se galuega, tulaga, fegalegaleaiga, ma isi.

Aua neʻi galo o loʻo iai tulaga faʻataunuʻuina, e iai foʻi amataga amata, ma le mea lea e iai ni avanoa fou.

Le mea na valoia e le Scythe

Afai o le lauulu e pogisa, i se taimi lata mai o le a e feiloai ai ma se tagata e puipuia oe. Ina ia aua le pasiaina lenei tagata, nonoa se fulufulu uliuli filo i lou itu taumatau mo le vaiaso.

Afai o lau lauulu e lalelei, o le valea o le a toilalo oe i se taimi vave. Ina ia aloese mai lenei tulaga, ave se tamai polo tioata i lou agavale agavale mo le vaiaso.

Tusi a le Miti a Mila

faʻamatalaga o moe moe

Afai i se miti na e vaʻaia i se sulu mo le moa o vao - o se faʻailoga o lau fuafuaga e ono faʻalavelave ai i se maʻi poʻo se mea e leʻi fuafuaina, e mafua mai i lea fuafuaga o le malaga atonu e le tupu. O se mea le mautonu ma le faʻaogaina ua faʻailoa mai ai le motusia ma le uo poʻo le pa'ū o se pisinisi pisinisi.

Miti faʻauiga o Tsvetkova

toea i se miti o le a lea

Afai i se miti e teu lou ulu i se fili - sauni mo feʻau, popolega, leiloa. A faʻapea e te faʻatuina le fili - se faʻailoga o le a le toe fiafia ai tagata ia te oe. Afai na taia oe i le "fili i le puimanava" - i se auala umi: o le umi o le lauulu e taʻu mai ai le mamao atu o le malaga. O le 'ie vavae eseina i le miti lapatai mai ono mafai ona faalataina.

Miti Faamatalaupu Hasse

toea i se miti o le a lea

Afai na e miti i se mea faigaluega e pei o se lalaga - o se faʻailoga lelei e faʻailoa mai ai se olaga sologa lelei. Afai i se miti na e moaina le mutia - o se faʻailoga o le puipuiga mai faigata, le mataala o Fortune ma le fiafia i le alofa.

Miti Faʻamatalaina Meneghetti

Afai o le fili lalaga miti e se tamaloa - faaeteete i fafine faalataina. Uliuli uliuli - manuia, tamaoaiga. Afai e te fili lou lauulu ile lalagaina - talanoa, manumalo, malie. Oti eseʻese braid - taufaʻaleaga, taufaaleaga, mea le lotoifale, fefinauaiga i totonu o le aiga. Ole mea ole selu ole scythe ile selu ole ala umi, ole asiasiga vave poo le maasiasi male maasiasi. Afai o le taimi e tasi e te vaʻai ai i le faʻata - suia le olaga, ma mo tamaitai talavou e leʻi faʻaipoipo - vave le faʻaipoipoga.

Tusi miti Esoteric

o le a le moleʻoleʻo miti e uiga i

Afai i se miti na e vaʻai i se tasi lauulu lalagaina i se fili - mo le alu vave. Afai e lalagaina e se tasi lauulu i se miti - o se suiga lea i le tulaga faʻaipoipo: mo fafine e leʻi faʻaipoipo - i le faʻaipoipoga, mo tagata faʻaipoipo - e malepe. Afai, ao leʻi aoina le laulu i se fili, e te tatalaina ma se selu pe selu, le mea o le a oʻo mai o le a tupu moni faasaga i lou manaʻo

Miti Faamatalaupu sonniq.ru

faʻamatalaga o moe moe

Afai na e fili lou lauulu i se miti - faaeteete i faitatala, misa, pisinisi faigata. A faʻapea e uliuli le fili mai le moe i le po - e le mafaitauina le tamaoaiga. Afai e te fili lou lauulu o lau fanau teine, o se faʻailoga lea o le ae mauaina faʻatonuga, e sefe le taimi ma sefe tupe. O se ufiulu uumi e valoia ai se pisinisi umi. Kutsy fili - mo se umi tuueseeseina ma puupuu fonotaga fonotaga. A faʻapea e te moe i le miti, ua leai se mea faʻapipiʻi. O se mafiafia mafiafia ma le matagofie o loʻo vavalo mai e faʻamaeaina le maeʻa o le fuafuaga. O se fili lalagaina, i se isi itu, e atagia faigata i le ala i le faʻatinoina o le fuafuaga poʻo le vave tuʻufua fuafuaga.

Aisea e taua ai i le teine ​​ona iloa le uiga o miti?

I aso nei, o talitonuga ma faʻailoga lauiloa ua amata ona mou atu i tua. Ae e le mafai ona taʻu atu ni miti. Ole tele ma sili atu, tagata liliu atu i fetu ma miti tusi mo decoding po faaaliga. A uma loa, iloa muamua le mea o le a tupu, e mafai ona fai le faiga talafeagai.

I aso tuai, sa talitonuina o le miti pigtail i totonu o se faalavelave. Ae ina ua mavae le tele o tausaga, ua le toe iai se aoga o lenei faaliliuga, e pei ona faʻamatalaina e le tele o miti tusi le faʻaaliga o se fili i se miti eseʻese

I aso tuai, sa talitonuina o le fili faʻalava i se miti - e faʻalavelave

Moe: o se tamaloa faʻanana lalaga lona matagofie i se fafine maʻitaga

Fusi le fili i se miti i le foliga mai o faigata. Vaʻai folafolaga folafola suiga i le olaga. Afai o se tagata ata na vaʻai i se faʻaaliga - o se suiga lea i lona lava olaga. Masalo e le o toe mamao ona faia lea o se feiloaʻiga taua ma se faʻamanatuga o le faʻaipoipoga.

Fai mai Miller, o le mitiafu miti mo se faʻaipoipoga

O le a le uiga pe'āfai i se miti e fili faʻapipiʻi poʻo lalaga faʻaulu i lauulu

Fusi lalaga i se miti i se auala mamao ma mamao. Le miti faʻatusa se malaga, le tatalaina o nofoaga fou, le toʻafilemu o le agaga.

    Le tusi "Tsvetkova". Faamanuiaina lauulu ile miti ile foliga o popolega ma talanoaga i tua. Vaʻai ata o loʻo faʻatupu ai faitatala ma faitatala. Ufiufiina o lauulu e fofo ai feeseeseaiga ma faafitauli.

Fai mai Tsvetkov - e faitatala

Loffa. E tusa ai ma lenei lomiga, lomia i luga o le fili fili miti o faigata. Vaʻai o se faʻaaliga. E aoga le suia o lou olaga, sili atu taimi e tuʻuina atu i aiga ma fanau. O le ulu lalagaina o se faʻailoga o le masani ma agaese.

O le fili i le miti o se faʻailoga lea e te manaʻomia e suia lou olaga

Iuni. O le faʻasalalauga fai mai afai e te miti i se scythe, ona o lea o le iʻuga o galuega pe galue vave.

E tusa ai ma le faʻamatalaga faʻatusatusaina, o le moemiti miti o le faʻamaeʻaina o mataupu

Pythagoras. O le faʻapipiʻiina o manoa i se pu pailate o loʻo folafolaina ai le faʻamaʻimauina o le malosi ma le mafaufau. E tusa ai ma le miti tusi o Pythagoras, e aoga le gauai atu i le tulaga o puaa. Matagofie ma lalelei ua faʻaalia mai ai manuia i le galuega. Afai e leʻi folo lelei lou lauulu, faʻatali faigata.

Faalogo totoa i le tulaga o le fili i se miti

Lauiloa tusi miti

Faʻamalamalamaga miti o aso fanau: Faʻamatalaga o se mafiafia, mafiafia mafiafia i se teine

I le lalolagi, o se miti tusi o aso fanau tagata e sili ona lauiloa. O loʻo faʻamatalaina ai le faʻamatalaga e faʻatatau i le masina o le fanau mai o le tagata na vaʻaia le po faʻaaliga.

Ae paga lea, i aso nei, e naʻo le lua lomiga o lenei tusi miti na ola:

O le miti muamua tusi faʻamatala le taua o mea e vaʻaia i luga o le faʻavae o gaioiga:

Teine ma se puaʻa

O le tusi miti lona lua fai mai afai e tatalaina le lauulu, faʻamoemoe le leiloa. A i se isi itu, latou te lavelavea, sauni e faafeiloaʻi ma lau faʻaipoipo.

Le a le mea o miti ai Scythe (Laititi Velesov miti tusi)

Scythe - A vaaia e se tamaloa i le miti se lalaga lalaga o ie, o lona uiga o le mea moni e tatau ona ola o ia i le taufaasese a se fafine. Na ou moemiti e faʻaputuputu ia to loʻu fili - ia maua tupe, tupe maua ma le tupe. I isi tulaga, o le lalagaina o se fili ile miti e mafai ona avea o se taumatematega o le faitatala poʻo le fiafia faafuaseʻi. Mo se tagata faʻataʻoto nofofua, o lea miti o se faʻailoga o le lumanaʻi faʻaipoipoga. I le isi itu, o le faʻamamaina o le fili faʻailo o le mauaina o se maliega, ae afai o le laulu e lavelavea, o le miti lapatai mai o se tulaga faigata o le a avea atili sili atu ona le mautonu. Oti, tipi le fili - i le maasiasi, maasiasi, maasiasi, pepelo. Teuina sauaina i le miti - i le leiloa i totonu o le aiga, teteʻa, isi malaia o soo se ituaiga - o lenei o se leaga tele faailoga. Afai e iloa e se fafine o lona lavalava faʻafuaseʻi lona fili, e mafai ona e faʻamoemoeina se taulaga vave a le lima ma le fatu, faʻaipoipoga. O le togiina o le fili i le miti e mafai ona avea ma faʻailoga lelei pe a ia valoia le taunuu atu o malo faʻaaloalo poʻo le ala i le tagata moemiti. Pe, o se miti faapena e le lelei ma lapatai mai se ono leiloa o se igoa lelei, le faamaoni. Oʻo mai ile pulou ao tilotilo ile faʻata - ile suiga ole olaga, ma le teine ​​e leʻi faʻaipoipo - faʻaipoipo ise isi taulaga poʻo seisi atunuʻu.

O le a le mea o moemiti iai Kosa (miti tusi o le toʻalua E. Tsvetkova)

A fai sau miti na e toʻoto ai le fili. Ile tele o taimi, o lenei mea e valoia ai ni umi talanoaga ae le o le mea moni. Ma le isi, o le umi le lalagaina na e vaʻaia, o le umi foi o le talanoaga o le a i ai. O nisi taimi o lalagaina fili i se miti faatusa o tala ma faitatala, i le gaosiga ma le tufatufaina o lea o le a e aofia ai tuusao. Ae afai na e manatu o oe o le tatalaina o se fili - o le lelei lea o faʻailoga e faʻailoa ai o le a mafai ona e oʻo, mulimuli ane, maliega i nisi o mataupu po o feeseeseaiga.

Faʻauiga o le Scythe mai le lolomifefiloi a le Wanderer's dreambook (Terenty Smirnov)

Scythe - Scythe, lea e te vaʻai i lau po miti, o se faʻailoga o le teineitiiti, mama, o le tulaga o le mama. O le mea lea, pe a fai o se miti faapena o se tamaloa e leʻi faaipoipo, e mafai ona valoia o le a vave ona ia feiloai i se teine ​​le sala, ma o lenei tuuina ai se tiute faapitoa ia te ia i se mafutaga. Afai na e vaʻai i se miti na e faʻataʻitaʻia ai se lalagaina, o se faʻailoga lelei foʻi lea, e faʻailoa mai ai e iʻu lava ina mafai ona e maua se leleiga ma se tagata na e i ai i se feʻeseʻesea mo sina taimi.

Le a le mea o miti ai Scythe (faʻamatalaga mai le Big Dream Book)

Scythe - O se miti na e vaʻai ai pe faʻapefea ona faʻailo lalaga faʻailoilo faʻaalia ai o lou umi, ma atonu e leʻo se talanoaga faigofie. Afai e te miti i se pulou ua lavelavea e le mafai ona e iloa lelei i se isi itu, ona o le tasi itu e mafai ona vavalo o le a le pine ona oʻo mai lea o ni tala ia oe e te le tatau ona faʻatuatuaina, aua o nei mea o le gaogao gaogao. Ae e te malamalama ia, e ono umi sau taimi. I se isi itu, o le mea nau lava ia na e taumafai e faʻataʻitaʻi e ono avea ma lapataiga e ono le mautonu se ituaiga pisinisi faigata.

O le a le miti a le Scythe i le Tusi o Miti (miti tusi a Simon Kananita)

Scythe - Scythe - E leai sau mea e maua - le fiafia, alofa

Miti faʻamalamalamaga o Scythe (lauulu lauulu) - Faamaʻea fili i le miti - e tautala, faitatala, faʻafitauli i le pisinisi poʻo suiga i le olaga, o le maʻimauina lalaga umi - i le le faʻamaoni. O le malu uliuli o loʻo moemiti i polofiti, o le matala o se mea o le auala. O le tipiina o 'ie faʻateʻa - mo le teteʻa ma lona toʻalua, tipiʻesea maʻa faʻataʻitaʻi i se miti - ma lona maasiasi tele. O le vaʻai atu i se tamaʻitaʻi o lona fili i se malologa mo se tamaloa o lona uiga o le taufaʻasese a se fafine.

Moemiti Scythe (lauulu) - Vaʻai i le auala. Braiding mo le faaipoipoga mo nofofua, mo le tetea mo le faaipoipo. Afai o le taimi lenei e leʻi selu le ulu, ona tutupu mea uma faʻaletonu ma lou manaʻo.

Le miti e uiga ia Scythe, o le a lona uiga? (faʻamatalaga a Stuart Robinson)

Scythe - O se miti na e lalagaina ai pusi i lau fanau, fai mai o le fautuaga a tagata atamamai ma faʻaaloalo o le a sefe ai lou taimi ma tupe. Faʻapeʻapeʻa tofa - i faʻafitauli tau tupe. Long braids - fiafia ile alofa. pupuu puʻelea - feʻaveaʻi mea fiafia. Tipiina se scythe - leiloa o se mea taugata tele mo oe lava. O le uumi uumi o lona uiga o le auala. Mo se fafine e leʻi faʻaipoipo, o se miti e uiga i le faʻamauina o le fili i lona uiga o le faʻaipoipoga, ma mo se fafine faʻaipoipo, o le teteʻa. Tuʻufaʻutuʻu le taʻavale aʻo leʻi lalagaina - o mea uma o le a tutupu e ese mai ma lou manaʻo.

Faʻafefea ona malamalama i le mafuaaga na miti ai Scythe i le miti? (faʻavae i se faʻatasiga o faʻamatalaga a Simeon Prozorov)

Fili-faʻapipiʻi Fulufulu o le lauulu o se faʻailoga sili ona aoga. Mo se fafine, o le miti e uiga i se lalagaina matagofie e masani lava o se suamalie lelei, ae afai o le lalaga fili ua umi, o lona uiga o le manaʻomia o le a tatau ona faʻamoemoeina mo se taimi umi. O se miti e le-lelei-lelei o se fili faʻafefeteina pe le mautonu, lea e faʻailoa mai ai le le mautonu ma le faʻaletonu i pisinisi, faʻapea foi ma pupuʻu faigata faʻailoaina e tautala e uiga i faʻaolataga ma togafiti. Afai o se miti e uiga i se fili i luga o lona ulu e vaʻaia e se tamaloa e pei o le fulufulu o se toa o se oriental thriller - o se lelei lea faʻailoga lelei, ae afai o le fili faʻalea faʻaʻofoina i se tamaʻitaʻi auala, o le a ia feagai ma togafiti ma faʻaseseina.

Le Uiga o Pigtail Sleep (Creative Miti Tusi)

Na e miti Scythe - vaʻai foi ma Sickle. 1. O le scythe o se meafaigaluega tipiina, o le mea lea e tutusa lona uiga ma le naifi (vaʻai Auupega). I miti, e masani ona faʻailoaina e le fili faʻailo e tatau ona tipi ese nisi gaioiga faʻalenatura poʻo ni talitonuga. Pe atonu foi na ia faʻapea mai e manaʻomia ona tatou faʻaalia atili le faʻamalosi e ausia ai le faʻamoemoega. 2. O le scythe o se mea tuai lava le faʻailoga o aso ua tuanaʻi. O lona foliga mai i miti, e faʻaalia ai o loʻo tatou fesoʻotaʻi ma loloto talitonuga ma manatu. Ua tatou malamalama i le motusia o le tafe o nisi malosi, e ui lava e le o le mea lea o lo tatou oti. Se mea ia i tatou lava e le toe mafai ona aumaia ia i tatou mea tatou te manaʻomia. 3. O le 'ie faʻamoe, pei o le itulagi, o le faʻatusa o le Oti, lea e valoia le iʻuga o le tino.

O le a le miti i totonu o le miti na valoia e Kos (faʻamatalaga e le tagata suesue o le mafaufau A. Mindell)

Scythe - na e miti ia Scythe po o le a le (hairstyle) - oe vaʻai i se lalaga - o se talanoaga manaia umi o loʻo faʻatali mo oe, atonu feutagaiga, oe ma lau paga pisinisi talanoaina talanoaga fuafuaga mo le lumanaʻi, oe o le a le matauina pe faʻafefea ona alu le taimi. Ose fafine na moemiti o lona filiina o le fili. - i talanoaga lautele o lenei tamaitai o le a - o le vaiolini muamua, e le o talanoaga uma e uiga i ē masani ma aiga e mafai ona faʻaalia i le vaega o le faitatala.

O le a le uiga o le vaʻaia o le Scythe i se miti (Psychoanalytic miti tusi)

Le a le uiga i se miti Braid / Lauulu. 1. I aso anamua, o se fili lalagaina o 'ie e tolu o lona uiga o se tuʻufaʻatasiga o le mafaufau, tino ma le agaga. Ma faʻailoa ai foi aʻafiaga na aʻoaʻoina e se teine ​​matua. O le mea lea, o le lalagaina o moa i se miti e faʻatusa i le fafine matua. I nei aso, pe a oʻo ina faʻamalosia tamaloloa, uumi lauulu o le a faʻanunaina atili fatufatu. 2. O le ulu lalagaina o lauulu sa fesoʻotaʻi ma le maopoopo ma le mama. E le gata i lea, o le lalaga fafagaina o se uo. O uo anamua na latou o ma latou i luga o le malae o le lauulu o la latou pele, pei o le mascot. O lenei o le tofa ua i ai se sili mageta ma fiafia uiga. I se miti, lalagaina se maea, filo, lauulu, ma isi. o lona uiga o le mafaia e tuʻufaʻatasia aafiaga eseese i se tasi faʻatasi. 3. A tatou alualu i luma faaleagaga, tatou te ono aafia i ni aafiaga le taua. O le fili faʻamaʻai luga o le ulu ma le pale o se faʻailoga faaleagaga.

O le a le uiga o le miti ma Scythe manatuaina le aso fanau (e tusa ai ma le miti tusi o le Aso Fanau)

Afai na e fanau i le tautotogo, aisea e mafua ai ona moemoe lalagaina fili i le miti - i se uo tama fou, e tipiina tootoo - ia leiloa.

Afai na e fanau i le taumafanafana, o le mea na e moemiti o faʻalava i se miti o le mimilo lea o le aupopoto.

Afai na e fanau i le tautoulu, aisea na e miti ai i le auala na e fili lau tama teine ​​i 'ulu-i se auala umi.

Afai na e fanau i le taumalulu, aisea miti e uiga i toafilemu oe lava pe ma isi - Alofa ma le olioli.

Lautele faʻauiga

Tagata uma iloa o lauulu o lo o faʻatusa mai le tamaoaiga masani ma fafine matagofie.Ae o miti latou e aliali mai e le mafai ona faʻamatalaina i taimi nei.

Afai o se tagata na vaʻaia pe faʻapefea ona ia fili lalaga miti i se miti (ia te ia poʻo se tasi) - e le lelei atoatoa lea. Faailoga feteʻenaʻi. E iai le talitonuga, o se vaʻaiga faʻapitoa e lapataia ai se tagata e tatau ona amio faʻaeteete i le olaga moni.

Ae e taua foi le mafaufau lanu - o le mea lea ua taʻu mai e le miti tusi. O le fili uliuli uliuli e tino lelei lava. Ae o lea vaʻaiga faʻaalia mai o le olaga o se miti e sau se tagata o le a avea ma fesoasoani faʻatuatuaina mo ia. E tele tagata e faʻapipiʻi taua tele i miti, latou te fautuaina le nonoa o le uliuli fulufulu fusi i o latou tapulima mo le manuia.

O le a le miti a se paʻepaʻe paepae? E masani lava ona faʻaalia ai se tulaga le lelei. I lea tulaga, o nisi e fautuaina e amo le tioata polo i lau taga. Latou fai mai na te teena le le manuia.

Tusi o miti i aso nei

O le maamaea lalaga o le tagata na momoe na ia faia ia masani lava o loo faailoa mai i le moni olaga o le a ia faailoa atu isi tagata mea lilo. Pe saili nisi mea lilo. Ma o le a liliuina faafuasei.

O le vaʻaia o oe lava o le faʻailoʻoina se puaʻa i se isi tagata o lona auai lea i faitatala ma talanoa faʻamatalaga mai olaga o isi. I se vaʻaiga, e masani ona faʻaalia e se tamaloa se faʻatagaina, ma se fafine e taʻutaʻua i totonu o le aiga. Lea, i mataupu silisili, o se "fesootai" faafitauli.

Afai na iloa e le faimiti le auala na nofo ai i lalo e fili ana fili i le miti, lona uiga o le a ia maua se ituaiga o talanoaga le aoga, i le taimi o ona fili o le a taumafai e saili nisi o faʻamatalaga lilo. E tatau ona e mataala ma mataala i tagata o loʻo e latalata ia te oe, faʻatuatuaina i latou.

Ma e taua le faʻalogo i le umi na fai ai toʻa. E taua lenei. O le 'ie uumi umi e faʻaalia ai se uo lelei, lea e mafai ona atiaʻe i totonu o se mafutaga faauo malosi. E puʻupuʻu le tasi i se taimi puʻupuʻu. Ma afai o le tagata i le iʻuga fusi le pigtail i se lipine - o le mea lea i le manaʻo e toe faʻafouina mafutaga lea ua aliaʻe.

Fai mai Miller

O lenei tusi miti mafai faamatala mai le tele o mea manaia. Ua faamalamalamaina le lalaga fili, pei o le selu i le auala ma le auala. Afai o se tagata na amata ona faia se laulu ese mai lauulu saunia (mama, teuteuina lelei ma lamolemole), o lona uiga e le o toe umi ni mea e tupu lea e tatau ai ona ia auai. Masalo e le o lana ia lava filifiliga saoloto.

O le vaʻai ia oe lava ia faia se fulufulu mo se teineitiiti o se mea e le o toe mamao e tatau ona usitaʻi ile fautuaga a le augatupulaga matutua. Lenei mea e le tatau ona le amanaiaina. Ma ona o mea e mautinoa o le a sologa lelei.

A vaʻai mai se teine, o loʻo nofo i tafatafa o le faʻata ma teu lalaga lona fili - ose suiga faigata lea i lona olaga. Ma o le a lelei mea uma pe a faʻapea e liliu mai e mamafa, mamafa ma faʻamalosi. E faapena ona faʻamaonia e se tagata le manuia. Ae o le vaʻai paʻu, vaivai, vaevae pito o le faʻalavelave.

O a nisi mea e te manaʻomia ona e faʻalogo i ai?

O le itupa ma le matua o le tagata lea na faʻaalia i ai le faʻaaliga o le mea taua e mafaufauina. Fai mai o tusi miti uma. A fili, lauulu, taumafai e fai se lauulu - pe a na o nei mea uma na aliali mai i le po i se teine ​​talavou, o lona uiga o le a faia e ia se tafaoga faamasaniga alofa, o se afa alofa poʻo se mea malie. O se tamaʻitaʻi ua faʻaipoipo e tatau ona faʻamoemoe i aiga ma faʻafitauli. Afai e moemiti se tamaloa i se faʻaaliga, o lona uiga o mea uma o le a sese mo ia i le tulaga tautupe.

O le itupa ma le tausaga o le faimiti e le afaina i le naʻo le tasi tulaga. A vaʻai i se faʻaaliga na ia tipiʻesea se ofutino - ua folafola mai ai o le le faʻamaoni. By the way, afai i le faiga o le faia o se lauulu lauulu na le mautonu i taimi uma, ona tatau lea ona manatu se tasi le mautonu i le olaga moni. E mafai ona ia paʻi mai i soo se mea - ola patino, galuega, pisinisi.

E uiga i le lauulu sinasina

E tele teineiti ma tama talavou e masani ona miti o latou laulu faʻafuaseʻi ua paʻepaʻe, o lona laulu e liu paʻepaʻe. E le manaia le vaai i lenei mea i se miti, ae sili atu manaia e iloa o le a lenei mea e mafai ona tupu. Faauiga o le a fesoasoani i se miti tusi.

O le lauulu sinasina na foliga mai e vaivai tele ma gase ole amataga ole faamaʻi. Afai e le mafaufau le miti i tafaoga, ona tumau lea o lona paʻu "nofo" ma e tatau ona feagai ma faʻamamaʻi eseese. Ma pe a vaʻai se teine ​​faʻapefea i se miti o ia taumafai e nana le lauulu lauulu na aliali mai i le fili poʻo le valiina latou, o lona uiga o le mea moni, o le a ia nana lona lava olaga mai tagata ese.

Ae o le tusi miti a Wangi, ua mautinoa o lauulu siliva, e iloa ai le talafeagai o latou e ona. Afai o se alii poʻo se tauleʻaleʻa talavou i se vaʻai matauina ia lava ma le paʻu mafiafia uliuli - o lona uiga o le a ia maua se sili manuia taumafaiga i lona olaga. E lava lona poto masani e amata ai ma faʻaauau se pisinisi aoga. A iai ni fuafuaga faapea, ua oo i le taimi e amata ai ona faatino.

E le itiiti ifo le manaia faauigaina na aumaia e le tusi miti a Freud. Afai o le miti efuefu lona lauulu sinasina i se miti, ma o ia lava vaai ia e fetaui ma ia ma talafeagai i lona matua, ona ia tuuina atu le lagona o se lelei alofa. Na o ana togafiti e matua monononous ma mafai ona vave avea ma mataga. O le mea lea, e le tatau i se tasi ona fefe i faʻataʻitaʻiga.

Isi faamatalaga

A fili mafai ona miti o le ono maʻutia o le. O lea na fai mai le tusi miti a N. Grishina. A e talitonu ia te ia, ona fai mai ai lea o le maʻa, e le maitauina e le fai miti, le saoasaoa o le taimi. Ma, masalo, na ia misia le tele o mea na tutupu i lona olaga.

Ua faʻamautinoaina le tusi faʻataʻitaʻiga miti: afai e vaʻaia e se tagata lona lalagaina o se puaa, o lona uiga e le o toe umi se taimi e fetaui ai ma lona agaga. Ma e tatau ona ia taofi mau ia te ia.

Ma e tusa ai ma le tusi miti a le fafine, o le puaa faʻailo e faʻatusa mai ai le manaʻo e faʻafetauia uma feteenaiga ua mavae ma ia faʻatutu sootaga ma tagata latou te leʻi fesili. O le numera numera o tusi o faʻamatalaga na fai mai o se faʻaaliga vaaia faʻaalia sili atu le mautinoa ma le le mafai. Ae a, afai e le mafai ona lalagaina, o lona uiga e leʻo toe umi ae maua e se tagata faʻafitauli. O le mea lena e miti ai lane faʻapitoa i lenei mataupu.

I se tulaga lautele, e pei ona e vaaia, e tele faʻauiga o lenei faʻaaliga. Ma o le isi oi latou e faʻalogo i ai - ua leva ona filifili tagata uma mo ia lava.

O le laulu matagofie ma le aulelei i se miti ua manatu o se faʻailoga o le lalelei, malosi, tamaoaiga ma le lumanaʻi fiafia. Ae o miti o le lalagaina o lauulu i se fili o faʻamatalaina e le tele o miti tusi i auala eseese. Mo le faʻauiga o moe, e taua le mafaufau i le tulaga o manoa, o latou uumi ma le tagata e faia se laʻei lauulu.

Faaeteete i togafiti

O le miti miti tusi faamatala o miti o le lalagaina o lauulu i se fili. O le miti faʻataʻitaʻia o loʻo faʻatusa mai ai togafiti poto ma le poto. Mo se tamaloa, vaʻai i se fafine lalagaina pipi i se miti, o lona uiga, i le mea moni, o se fafine lalagaina fau, faʻataʻitaʻiina, ia maua le moemiti i lona upega. Mo se tamaʻitaʻi, ae maise o le fafine ua faʻaipoipo, o lea miti e faʻailoa mai ai le i ai o le tauvaga e mafai ona faʻaleagaina le aiga.

Ua oʻo i le taimi e fai ai le ola

E tusa ai ma le Tamaʻitaʻi Miti Tusi, lalagaina i se miti o lona uiga ua oʻo mai le taimi e fau ai "alalaupapa". Ose avanoa lelei lea mo le faʻafaigofieina o feeseeseaiga ma faʻamalosia sootaga i totonu o aiga ma galuega. Na ou miti na latou faʻalumaina oe - faitatala ma togafiti. Taumafai ia e umi ma sili atu lou poto nai lo ou fili, aloese mai le faʻaosofia o lagona o lagona ma fefaʻatauaʻi.

Cupid e latalata

Ua faamatala e Esotericists le mafuaaga latou te miti ai i le faia o ia laʻei lauulu, o se ata muamua o le vave faaipoipo mo tagata nofofua. I tamaitai faʻaipoipo, e vaʻai pe o le a le umi o fili lauulu, selu ma toe fili, faʻasalalau e uiga i se umi vavaeʻese mai le afa lona lua pe o se teteʻa.

Alofa mataupu

I le tusi miti a le Tusi Paia o Azar, night vision, lea e te milo ai se ulu umi o lauulu i pu, e manatu o se ata muamua o le alofa mataupu. Na latou tosoina oe i se miti - vave faʻatalitali se valaaulia i se tafaoga faamasani, lea e ono faʻaiʻu i le moega. Afai o lenei gaioiga e tuʻufaʻatasia ma selu le umi uumi, ona, i le taimi moni, faʻatali mo se valaaulia i se malaga faʻamasaniga, i le taimi o le a tuʻuina atu mo oe se uso malaga se lima ma se fatu.

Sui lau amio

I le Numerological faʻamatalaupu, o se miti faʻataʻitaʻi lea e te tuʻuina ai curls i luga o se tasi e tautala e uiga i lou le aoga, le matua, sili tele optimism. Afai i se miti o loʻo e tauivi malosi ma faʻaletonu i mea e le masani ai, o lona uiga, o le le talitonuina o uo ma tagata o le aiga ia te oe e faʻamatalaina ma faʻamatalaina. Taumafai e ave ou tiute ma le galuega o loʻo e faʻatinoina.

Na ou miti faapea oe mafai ona feagai ma loka e aunoa ma le tele o faigata - o le ae agaʻi i se itu tetee. O se miti na e le manuia ai i laʻua lauulu, folafola mai ala mai suiga tetele.

Miti auiliiliga

O se tusi o miti tuʻufaʻatasi o loʻo faʻamatalaina ai se vaʻaiga foliga tutusa i le po e faʻavae i luga o le ata o se amio na tupu i lona fili i lona fili. Ma:

  • e lalagaina lona lauulu i se miti i lana tama, ona o le fiafia o lana fanau,
  • auai i lauulu o se uo teine ​​po o tuafafine - i le amio a le tagata faaipoipo,
  • e tuu fili i le fili - i le faatoilaloina atoa o le fili,
  • lalagaina lauulu i se fili i se le masani ai uiga o le isi itupa - i se alofa fiafia.

I aso anamua, o le fili o le faatusa o le faamaoni. I Lusia, sa iai se tu masani: pe a o ese le teine ​​faaipoipo a le teine ​​po o le tane, sa ia fili i le fili se faailo o le a ia faaipoipo.

Fili fili - o le faʻailoga o le atoatoa, o se leoleo o le faʻatasi fiafia. Ae toʻatele tagata ua leiloa pe a vaʻai i se tamaʻitaʻi faʻaleo i se miti. Latou te le iloa le uiga o lenei faʻaaliga, pe taua le aoga e fefefe ai pe, pe manaʻomia le olioli i le faʻailoga na vaʻaia.

E tele auala e faʻamatalaina ai se miti ma lauulu fili i lauulu fafine. O le uiga o le moe tuusao i luga o le foliga mai o lauulu, gaioiga na faʻatinoina i le vaʻai, ma le itupa o le tagata na moemiti le vaʻai.

Faʻamatalaina o le moe e faʻavae i luga o le itupa o le tagata na vaʻai le miti:

    I ai le maʻi mo se tamaloa. Faʻauigaina o se vaʻaiga e faʻavae i luga o ai e ona le lauulu na vaʻaia i se miti:

• Afai o le lalaga lalaga o le teineitiiti le uo tama, ona lapataia lea e le vaʻai ni faʻafitauli mai le mafutaga. Le miti faatusa le foliga o masalosalo o le fouvale, faalata pe taufaasese. O le vaʻaiga lapataia le alii o le isi lona ono nana se mea mai ia te ia pe taʻitaʻia le ola faaluaina.
• Afai o le pule o le laulu e le masani ai se fafine, o lona uiga o le faʻailoga lea o le polofiti. Afai o le laulu e uliuli, o lona uiga o le tupe mama o le a faigofie ma vave.

  • Afai teine ​​miti, ona faailoa mai lea e lenei faailoga ia te ia e naʻo tagata amio lelei ma agalelei o le a aliali mai i lona olaga, le agavaa i ni uiga faʻaletonu pe faʻalataina.
  • Tele miti tusi faʻamatalaina se faʻaaliga o se faʻailoga mo le vave malaga. O lona uiga, e le o toe mamao le fai miti a se malaga poʻo se malaga fai pisinisi. Le malaga o le a umi e le umi o le lauulu:

    1. Fulufulu lauulu faamatala se malaga umi.
    2. Lulu lauulu faailogaina se vave toe foi mai i le aiga.
    3. Afai i se miti se tagata vaʻai na o le pito o le puʻaiga, ona avea lea o se faʻailoga e le toe foʻi ai ile aiga. Le miti vaʻaia ata o se feiloaiga ma le afa lona lua, lea o le a faʻatosina ai le miti e nofo i lona nofoaga nofo ai i le atunuʻu o le latou feiloaʻiga.

    Faʻauiga faʻavae i luga o tulaga

    Faʻauiga faʻavae i luga o tulaga o tutupu i se faʻaaliga:

      Seʻi vaʻai lua pusiiai. Lenei uiga faʻatusalia ai le moemiti le faigata ona filifili.

    E lua auala e fai ai e le tagata le tulaga, ae le mafai ona ia filifilia le mea saʻo, e masalosalo lava i le sao o le filifiliga. Na o ia lava le fai miti lava ia mafai ona foia lenei faʻafitauli. E tatau ona ia faʻalogo i lona leo ma lagona loloto.

    Na moemiti se fafine i le fili lalagaina o lona ulu. Faauiga e lua uiga:

    • O le faʻailoga e atagia ai le fiafia ma le tala lelei.
    • O le a feiloaʻi le teine ​​faʻaipoipo. O lenei fonotaga o le a faʻaiʻu i le faʻaipoipoga. O loʻo faʻaalia mai i le vaʻai, o le fonotaga o le a faʻatulaga e se tasi o uo a le fai miti.

  • Lalagaina lauulu. O le faʻamausatuʻai faʻanana i le miti o se faʻailoga lea o faigata ma faʻafitauli. Afai e faʻaʻumiʻumi le puaʻa ma le faigata, ona faigata lea ona manumalo i faʻafitauli na aliali mai.
  • Tatala le tolotolo. O le uiga o le vaʻaiga faʻalagolago i ai o lalagaina lauulu:

    • Teine. E le o toe mamao, e faʻasalaina le teine, o le a ia le toe mauaina lana faʻamalosi i sosaiete ma le pule i totonu o uo.
    • Tagata. E tatau i se tagata faʻatali i le taunuu mai o malo poʻo aiga mamao.

  • Seʻi vaʻai tipi lauulu. O loo faatalitali se tamaloa e se matamuli tulaga; mo se taimi umi o le a le mafai ona foliga mai masani i tagata i le vaai.
  • Mafiafia, matagofie fafine pigtail faatusa i le polofiti.
  • Afai o le miti a se tamaitai talavou faʻaipoipo ua maua se faʻaaliga - o le faʻailoga lea o le a tupu se taʻutaʻua i totonu o mafutaga aiga, latou a amata amata ona malepelepe. O le ulugaliʻi o le a o mai faatasi ma misa ma feteʻenaʻiga e mafua mai seisi fafine.

    Le lapataiga lapataia le foliga mai o se tauvaga e mafai ona faʻaumatia le aiga idyll. O se fafine e tatau ona sili faʻaeteete i ana gaioiga ma faʻamatalaga e faʻatatau ile toʻalua. Aua le faʻatupuina se tamaloa, a le o lea, o le a faigofie ona ia faʻamalieina i le alofa ma le faʻatiga a le isi fafine ma tuʻua le aiga.

    Faʻauiga e tusa ma miti eseese o tusi

    Braid lau tama teine ​​ma se pipi i se miti. O le fai miti o le a sefeina se aofaʻi tele tupe.
    • Faʻamaua lauulu o le teine ​​i foliga o faʻafitauli i totonu o meafaitino.

    O se faʻamatalaga matagofie o miti mimilo o loʻo faamatala mai i le tusi miti a Miller:

    1. O le lalagaina o laulu e faʻaalia ai manatu faʻataʻitaʻi ma faitatala. O le faʻailoga lea o le tagata moemiti e taʻitaʻia le gaogao lauga.
    2. Afai i se miti a se teine ​​faʻaipoipo ia lava faʻailoaina se pu, lona tatau ona ia faamoemoe se teteʻa ma lona toalua. Afai e toafilemu lona lauulu o se tamaitai talavou e leʻi faaipoipo, ona faʻatalitali loa lea o ia i se faʻaipoipoga.
    3. Vaai ia oe lava ile faʻata a o lalagaina. Faamoemoe se suiga i le olaga.

    Aisea miti o lalaga o se fili?

    I soʻo se tusi miti e mafai ona e mauaina se sili atu le faʻamatalaina faʻamatalaga o le moe, lea faʻamau se fafine i lona fili. O le decoding lona uiga e mafai ona faʻatosina mai i le tele o mea, pei o mea laiti mea tutupu ma le lautele siosiomaga na manumalo i lena taimi.

    Afai e mamanuina e le tagata fai miti se ufiufi umi, ona avea lea ma mea moni o le a laki ia i taumafaiga uma ma le alofa fiafia. Ae afai o le umi o le fili lalagaina i se miti e leai se taua, ona e le tatau ona faʻatali mo se umi ma le malosi faʻauo mai ē masani, lea e tatau ona tupu i le isi aso - latou uma o le a tetea.

    O se tagata e moemiti na te faʻamauina moa mo se tamaititi e tatau ona mulimuli i le fautuaga a tagata matutua aiga, o le a latou fesoasoani e ausia le manuia i pisinisi. O se miti i se tagata lalagaina fili i se tagata atoa fautua mai e tatau ona ia faaeteete i tala leaga ua faasalalau e tagata le lelei.

    I le tusi miti Laiti Veles e mafai ona e mauaina le faʻauigaina o lenei miti: afai e tatau ona faʻaʻoleʻole se tamaloa i le miti, ona faʻaseseina lea o ia e se fafine i le mea moni, pe afai o le laulu i se fili uliuli e tatau ona taunuu, fili i le fili - i le faitatala, faaipoipoga, fiafia, faʻateʻaina - ia malie i ai, pe a fai o le taʻapeʻapeina ia lava - ia avea ma teine ​​ua faaipoipo.

    I le tusi miti a le Faʻamatalaina o Miti, se ie lalaga faʻaata o loʻo faʻaalia mai ai le tagata maʻi i le oti, afai o le tagata moe, ua soifua maloloina, o lona uiga moni o le a ia mauaina se mea e leʻi mafaufauina. Aisea o le miti o le lalagaina o se fili i luga o le miti a Tsvetkov? Se tasi o loo faʻatali mo se tautalaga.

    I le tusi miti a le Wanderer, o le lalaga faʻailoga o le mama, teineitiiti, mama, toʻotoʻo, o lona uiga e tatau ona toe faʻafesoʻotaʻi ma se tagata moni. Faʻamalamalamaina o miti E faʻamatalaina e se miti se miti lelei, o le mea moni o se tagata e momoe o le a tele naua. O le faʻauiga a Simon Kananit e maua mai ai le faʻauigaina e tasi, faʻaopopo i le fiafia ma le alofa i luga.

    O le faʻamatalaina e le miti a Mila faʻamatala le miti pei o le faʻatautaia o talanoaga, faitatala, mea faʻafitauli i pisinisi pe suia foʻi le olaga. Afai o le fili i se miti e faʻalataina e se alii e toʻatasi poʻo se teine ​​e leʻi faʻaipoipo - o le a faʻaipoipo, faʻaipoipo ma faʻaipoipo, o se miti faʻamoemoeina se teteʻa.

    O le faʻauigaina lava lea e tasi e mafai ona maua i le miti tusi a Sonan, ma fai mai afai o le tagata moe e muamua selu lona lauulu, ona avea lea o le mea moni o le a ia iloa ni mea e le mafai ona ia faʻatosinaina i se auala.Afai o le tagata moe e filiina le fili o le uo, ona ia faia ma le le malamalama faafitauli mo ia ma o le a le umi ae e alu mamao atu.

    Afai o le tagata moe faia se laulu i se tagata ese, o le mea moni e tatau ona faaeteete i gagana leaga. Afai e leoleoina e le fafine lona fili mo ia lava, e le pine ae aliali mai le tamaloa i lona olaga. Afai e laiti le umi o le fili - o le a avea ma ni mea e fiafia i ai e leai se faaauauina.

    O le mafiafia ma le umi o le fili i se tuusaʻo tonu lava i le manuia i pisinisi. O le malosi ma le malosi o lona, ​​o le sili atu tulaga o le a atiae. Afai e fusia e se fafine le fili i se lipine, o le a i ai isi faʻaosofia lelei, mea e leʻi mafaufauina, mea fiafia ma le fiafia.

    Faamausuina lauulu i se miti tusi

    O le mitamita o tamaitai uma o se lalelei ma teuteuina lelei lauulu, i se miti faatusa o le soifua maloloina, tupe maua ma le manuia i le pisinisi ma tagata taʻitoʻatasi. Ae o a miti a le lalagaina o lauulu, e tusa ai ma le tele o miti tusi, lapataia o le le mautonu, tekaʻi ma isi tulaga o le a aafia tonu ai fuafuaga a se tagata moe. E ui lava i lenei mea, o le miti ata e manatu i taimi uma o se faailoga lelei, faasilasila manuia i se taimi lata mai.

    Mafaufau e uiga i fanau

    I le tusi miti mai le A e oʻo atu i le A e i ai se faʻauiga o le mafuaʻaga o le tamaititi miti e fili lona ulu. O le mea lea, o le lalagaina o pu i lau tama faʻailoa ua e faia le filifiliga saʻo e ala i le fautuaga a tagata agalelei, ma faʻasaoina lau paketi ma le taimi.

    Le miti faʻauiga mo le aiga atoa ofoina lona lava faʻauiga, o le mafuaʻaga lena e tasi le miti o le aoina o le tamaititi lauulu i pigtails. Faia o se laulu ulu mo se teine ​​folafola le lata mai foliga o tamaiti i le fale o le miti. E ui lava i feʻau e faʻamataʻu ia te oe, o le ae mauaina se fiafia tunoa mai le fesoʻotaʻi ma le tamaititi. O le vaai atu i le miti a se tamaloa na ia lalagaina ai ni ie faʻamaʻimau i se tamaititi o lona uiga ua leva le tagata moemiti e avea ma tama.

    Ia mataala i faiga pepelo ma mailei

    O le faʻamatalaʻupu miti faʻaonapo nei faʻatusa ni ofutele uʻamea umi i se miti faʻatasi ai ma ata fuafua lelei. O le mea lea, o le a le lalelei ma maʻoti lauulu lauulu o se isi tagata miti o lona uiga o se tasi ua fuafuaina ma le faaeteete se faatosina e faasaga ia te oe. O le tusi faʻataʻitaʻiga lautele e faʻamatala ai se miti i se eseʻesega eseʻese e uiga i uʻamea fili o se isi tagata. O loʻo faʻailoa mai e lenei ata se faʻaeseese manino i le faʻatinoina o sini. Ae o le vaʻaia o lalaga faʻapipiʻi uumi o ona lava tagata - i le iloaina o le fuafuaga na fuafuaina.

    I le filiina o le laulu a lona tinamatua, lea e mafiafia ma umi le miti, e iloa ai se miti faamatalaupu se tulaga o le a moemiti le mautonu ia lava. Afai e te aoina ni manoa mo lou tinamatua, o le na maliu moni, ona faaeteete i tagata o lo o tuuina latou faafitauli ia te oe.

    Ata o le miti a le tagata lava ia

    E tusa ai ma le faʻamatalaga o le tusi faitau a miti tuʻufaʻatasi, o se miti e tatau ona e laʻuina faʻamau o oe lava poʻo isi e aumaia le fiafia ma faʻalauiloa le faʻamoemoe o le faia o se alofa fou. Mo teineiti talavou, o le faʻauigaina o le moe e aofia ai foliga vaaia o se uo faʻatuatuaina talitonuina ma folafola. Ae o le vaʻaia o se vaʻaiga mo fafine faʻaipoipo, o le faʻamatalaʻupu na te faʻaalia ai faʻafitauli ma le toʻalua, e iʻu ai i le faʻateʻa.

    Isi mea taua

    Ole foliga vaaia ole laulu ile lulu e ala ile miti e aʻafia ai foʻi le aotelega ole faʻauigaina o se miti. Ma:

    • lalagaina o lou lauulu i se maualuga maualuga - o oe e te masani ai i le lautele taʻaloga,
    • e lalagaina se lipine i totonu o lauulu - mo se malie malie i le sili atu kamupani,
    • fai se "hoot" i luga o lou ulu i se miti - oe lava-tutoatasi ma mautinoa ia te oe lava,
    • lalagaina lauulu i se laei matagofie i lauulu, tautala e uiga i lalo ifo o le le mautonu i lona lalelei,
    • fai ni lua poni i luga ole ulu, faʻasalalauga e uiga ile soona faʻaluaina pisinisi.

    Afai na e miti muamua a o leʻi lalagaina tootoo, e te selu i latou, o lea la, e tusa ai ma le Esoteric miti tusi, sauni mo mea le lelei o le a tupu e faasaga i lou manaʻo.

    E lalaga e se tamaloa le ofutane i se fafine

    Faʻamalamalamaga miti Tagata lalagaina se fili i se fafine miti pe aisea i le miti a se tagata lalagaina se fili i se fafine? Ina ia filifilia se miti faʻauiga, ulufale i le upu autu mai lau miti i totonu o le pepa suʻesuʻe pe kiliki i le uluaʻi mataʻitusi o le miti ata (pe a e manaʻo e mauaina se faʻamatalaga i luga ole laiga o miti i se tusi e leai se totogi faʻavae).

    O lenei e mafai ona e mauaina le uiga o le vaʻai i se miti O se tamaloa lalagaina se fili i se fafine e ala i le faitau i lalo mo le faʻamatalaina fua o miti mai le sili ona lelei luga o lugalaina tusi o le Maota o le La!

    Faauiga miti - Scythe, mow

    O se miti e faʻatatau i Braids poʻo le faʻafefea ona galue Kosari, o lona uiga e tusa o le ono masina. A maeʻa ona e vaʻai i se miti e uiga i se fili, o le a tupu se mea leaga i lou olaga. E ono teteʻa ma se pele poʻo le tetea. O nisi taimi o se miti faʻapea e mafai ona valoia mai se maʻi ogaoga o le pele ia te oe poʻo se faʻalavelave i luga o le auala. E i ai leisi faʻamatalaga, e tusa ai o mea uma e fesoʻotaʻi ma galuega i le fanua, e aofia ai o le maina, moʻaina poʻo le vaʻaia o se maʻila o ni faʻailoga tusitusi e faʻamatalaina ai le faigofie o tupe maua, tupe maua ma le laki i se pisinisi lamatia. Vaʻai faʻamatalaga: fanua.

    Faʻauiga miti - Scythe

    Afai o lau miti na e fili lou ulu i lau fanau - ona sefe lea o le taimi ma tupe ile mulimuli ile fautuaga a tagata agalelei. Lafoai totoga - i le mea moni o le ae fetaiai ma se faʻafitauli tau tupe.

    Vaʻai ia te oe lava i se miti ma 'ulu umi - faʻatali mo le laki i le alofa. Pupuʻu puʻupuʻu - i fonotaga foʻi ma le vaeluaina mo se taimi umi.

    Tipiʻoti toʻa i le miti - i le olaga moni, leiloa se mea e sili ona pele ia te oe lava.

    Faʻamatalaina o miti - Fafine faʻapipiʻi

    Fusi tamaitai i miti: o se faʻailoga o le fuafuaina ma le faʻaeteete laʻasaga.

    Pe afai e matagofie ma malosi: o le faʻailoga lea o fesoʻotaʻiga malolosi, mautu ma, o lona iʻuga, o se iʻuga manuia.

    Long braid in a dream: lapatai mai o le mataupu e ono tuai pe o le a umi foi se faaauauina. Taape solo fulufulu: o lona uiga e alualu i luma au fuafuaga ona o lou le malie, pe o oe foi na filifili e lafoai.

    Scythe i miti: o se faʻailoga o le lamatiaga poʻo se sili ona faigata. Vaʻai le scythe mai le itu: lapataiga o se ono maua. O se miti faʻaalia mai ai o au mataupu e le lelei mafaufauina ma manaʻomia le sili atu gauai ma pulea.

    Fa’amalamalamaga miti - fili i lauulu

    Faʻamanuiua faʻamaua - ia talanoa, faitatala, mea faʻafitauli i pisinisi pe suia suiga o le olaga.

    O le valuina o 'aufaʻi uumi - le faʻamaoni, faʻatali mo le auala.

    Uliuli uliuli - ia aoga.

    Faʻamaʻimau ia lalaga - e tetea ai lana tane.

    Oti tipiʻimini o se matamuli tele.

    Fafine faanana - mo se tamaloa - o se fafine taufaasese.

    Na faʻanana e le tamaloa se lalaga i se fafine

    Faʻamalamalamaga o miti O se tagata e fili lona fili mo le fafine miti pe aisea e ala ai i se miti ona faʻanana e se tamaloa se totoga mo se fafine? Ina ia filifilia se miti faʻauiga, ulufale i le upu autu mai lau miti i totonu o le pepa suʻesuʻe pe kiliki i le uluaʻi mataʻitusi o le miti ata (pe a e manaʻo e mauaina se faʻamatalaga i luga ole laiga o miti i se tusi e leai se totogi faʻavae).

    O lenei e mafai ona e mauaina le uiga o le vaʻai i se miti.O se tagata fili se fili mo se fafine e ala i le faitau i lalo mo le maua fua faʻamatalaina o miti mai le sili ona lugalaina tusi miti a le Fale o le La!

    Miti Tusi Maya

    Afai o le lauulu e pogisa, i se taimi lata mai o le a e feiloai ai ma se tagata e puipuia oe. Ina ia aua le pasiaina lenei tagata, nonoa se fulufulu uliuli filo i lou itu taumatau mo le vaiaso.

    Afai o lau lauulu e lalelei, o le valea o le a toilalo oe i se taimi vave. Ina ia aloese mai lenei tulaga, ave se tamai polo tioata i lou agavale agavale mo le vaiaso.

    Gypsy miti tusi

    O le faatusa o le iʻuga. Afai o oe ma se scythe, ona e lagona lea o le manaʻoga e faʻamutaina le tulaga. O le vaʻai i le oti ma se maʻa - tusa pe leai pe leai foi se paʻepaʻe ma se scythe ofu pe leai foi - e le tatau ona oti. O lenei ata o lona uiga vave o le faʻaiuga o se galuega, tulaga, fegalegaleaiga, ma isi. Aua neʻi galo o loʻo iai tulaga faʻataunuʻuina, e iai foʻi amataga amata, ma le mea lea e iai ni avanoa fou.

    Le numera miti tusi o Pythagoras

    Scythe - i le miti, lalagaina o se fili, vaeluaina ma le faaeteete le lauulu i ni vaega se tolu, o lona uiga o le mea moni, o le ae faʻaaluina le tele o le mafaufau malosi e faʻanofo ai ou uo poʻo aiga o oe lava lou saʻo. Afai i se miti e faigofie ona e fili i lou fili ma o le a umi ma matagofie, ona o le mea moni o le a e ausia lau sini ma i le 30 aso o au mataupu o le a agai i luga. A le lalagaina lau tofa, pe e te faia i se isi itu, ona faʻatali lea ma le moni i le 3 vaiaso ma le 3 aso mo se suiga i au fuafuaga faataʻatia. Masalo e te vaʻavaʻai i le faʻafitauli ua tele naua, ma au uo pe tonu aiga i le le talitonuina oe. Taumafai e vaai i mea uma ma le faamaoni, mai le vaʻai o se tagata aoga.

    I le miti, e faʻafefea ona vave lalagaina e se teine ​​lalelei se fili - ile fiafia o aiga. Afai e le aina le teine, ona e le fiafia ai lea i lou toalua. Afai e le mafai e se teine ​​ona faʻafetaiaʻia lana toafilemu i soʻo se auala pe a leai se avanoa e vaeluaina ai lona lauulu i ni vaega tutusa e tolu, ona avea lea o le agamalu ma le filiga e avea ma laina autu o lau amio mo le isi 66 aso.