Valivali

Ombre mo pupuʻu lauulu 2016 agavaʻa 36 ata

Aemaise lava le mataina, o lenei fulufulu foliga foliga vaʻai i lauulu pupuu.

O tamaitai uma taumafai e fausia se tulaga ese foliga ma i le 50% na ia taumafai e ausia lenei mea ma se laulu ulu. Leai se mea e faʻamatalaina ai se fafine pei o se laʻei sili ona manaia i le taimi nei.

Pulu puupuu ombre

I le taimi lava e tasi, o ona foliga e mafai ona faʻamamafaina e le gata i le umi o le laulu, ae ma lo latou lanu. O aso nei i le lauulu fugalaʻau o loʻo i ai ni nai auala valiina i latou faʻamamafa (i le tulaga o paʻepaʻe tagata vali paʻepaʻe) ma valivali (o iinei le saʻiliga mafai ona o lanu eseʻese) ma faʻaopopo atu i lenei, o se suiga fou i lauulu vali ua taʻua. ufiufi. E sili ona aoga le fausaga o le fulufulu foliga foliga luga o lauulu pupuʻu, o lea ia tatou talanoa e uiga i le auala e faia ai ombre i luga o pulu pupuu.

Ombre mo 'oti pupuʻu i 2016

O le mea moni, o le iʻuga o lenei valiina auala foliga foliga sili ona manaia i luga o le lauulu uumi, faʻataga ai tele ni suiga lanu. Ae afai e te faia saʻo, i se taimi puʻupuʻu o le ombre o le a foliga ofoofogia! E faigofie ona 'ausia le faʻamoemoeina o le lauulu i lalo ole tauau nai lo le pupuʻu sikuea poʻo le pi. Ae leai se mea e le mafai.

O le mea taua o le filifili o se matai lelei, pe o le mauaina o le sao vali lanu ma suesue ma le totoʻa le metotia o taualumaga. Mo lauulu o puʻupuʻu uumi, o le lanu o manatu e tatau ona ese mai le uluaʻi lanu i le laititi o 2-3 tone. A leai, o le a e foliga mai e peiseai e le pisia aʻa ina ua latou ola aʻe.

Filifiliga o le paolo o vali mo ombre

Ae o le filifiliga tones mo lauulu lanu, ei ai tulafono:

E mafai ona ofoina atu ni Brunettes e fai ai se ombre masani - paʻu uliuli i aʻa o faʻafaigofie ona suia i moli ile pito. O teine ​​e sili atu le lototetele e mafai ona taumafai ombre ma ni manoa susulu, mo se faʻataʻitaʻiga, 'apamemea poʻo le mumu. O loʻo faʻaogaina e Blondes le suiga o le isi itu - mai le malamalama i aʻa i le pogisa i pito. Filifili lanu sili atu le malosi i le 2-3 tones, ina ia aua le faia le ata le tusa ma le tofo. O tagata uliuli-lauulu e sili ona laki, talu ai o lenei lanu e mafai ai ona e faʻataʻitaʻia i le tele o auala - apamemea, chestnut, ma auro uila o le a foliga sili atu. Tagata e ona lauulu lauulu e matua laki lava oe e mafai ona mama uma pito ma faia latou pogisa. E faʻamoemoe uma lava i le atunuʻu lanu. I le filifiliga, e mafai ona e faʻauluina le lauulu enaena ma mumu-enaena, apamemea poʻo mumu-mumu.

Ombre - luma foliga. Le ata sili ona lelei o 2016

I le ata o loʻo i lalo, o le ombre e faia i luga o le uliuli lauulu lauulu, o le lanu suiga e amata mai le ogatotonu o le taliga. O le leo e filifilia lelei, e leai se aʻafiaga o le faʻaʻupu ma le faʻaaloalo: I luga o se lauulu sinasina, o le ombre foliga masani e pei ona mafai, le suiga suiga e le mafai ona vave matauina. Ole mea autu ile faʻaogaina ole auala lenei ole faʻaopoopoina ole vaʻaiga ile tele ma le paʻu ole lauulu.

A sili atu "sloppy" filifiliga, lea e amata ai le ombre aafiaga i lalo ifo o alafau, e ui lava o mama i luga o le mata e faʻamalamalamaina toetoe lava mai aa.

O le ata o lenei teineititi ma le enaena enaena lona lauulu e sili atu lona manuia nai lo le isi muamua: ona o le toniga lanu o pito uma i luma ma luga o itu, o le lauulu foliga foliga lelei.

E ui o le ombre foliga mai e sili ona faʻaleaga ona o le "tuai" ma le suiga faʻafuaseʻi: Le lanu paʻepaʻe auro ma le lanumoana-lanumeamata mata e matua faʻamalieina e uʻamea auro-apamemea. O le suiga e sease lemu, o lea o le ata i lona aotelega e foliga mai e sili le aulelei ma masani. O se faʻalenatura sa masani ona maua ona o le mea moni o le lanu e sili ona latalata i le nuʻu lanu na filifilia mo le ata o lenei teineiti - o le eseʻesega e 2 tones.

O le isi filifiliga ombre mo lauulu lauulu: talu ai o le lauulu e umi atu nai lo tauau, vali amata na o ni nai centimita mai aʻa. Ona o se leo filifilia-lelei, e le gata o le auga o le lapoʻa o aʻa e le o fatuina, ae o le lanu o mata ma le paʻu o le faʻataʻitaʻiga o loʻo valeina foi: O se aafiaga le masani ai o le a mauaina i luga o le pulu puʻupuʻu tele. E pei ona matou vaʻaia, o le ombre e amata 10 cm mai aʻa, ae o le suiga e matua mama ma lamolemole, o le eseesega i le va o le pogisa ma le malamalama tele o vaega o le laulu e foliga sili ona manaia:

Valivali ombre i le 2016

O se filifiliga mo tamaʻitaʻi lototetele, aemaise lava i le lanu viole o faʻailoga, e talafeagai faapitoa mo tamaitai talavou e sailia a latou lava sitaili. O le lanu o le ombre e le ogatasi ma le lalelei-fulufulu o le laulu o le fafine pule, o le mumu-mumu laupepa o le a foliga sili atu ona matagofie - e le itiiti le susulu, ae sili atu le maliega: I le ala, e mafai ona faia se ombre lanu e faia e faaaoga ai pastel po o vali masani masani vali.

Faʻafefea e le faia ombre i luga o le pulu puʻupuʻu?

Muamua, e aoga le talanoa e uiga i paionia o lenei faʻafaileleina foliga. O i latou o Farani. O le igoa e mafai ona faaliliuina mai le Farani o le "shading". E ala i le taina o mea le lelei, paolo i luga o le lauulu, o se aafiaga o se tele e le masani ai ua faia. Amata lava, na o aʻa e pisia, ona o lea alu ile motugaafa. I lenei tulaga, o le vali ua filifilia ina ia o aʻa foliga pogisa ma maua se lanu saturated, ma o pito e tele leo leo mama. O se taunuuga, o le lanu o curls foliga mai masani. E mafua lenei mea ona o le mea moni e mafai ona faʻailoa le tuaoi o le fesuiaʻiga o le leo i le va o aʻa ma motugaafa. O lauulu foliga sili atu le matagofie ma avatu se tulaga ese faʻapitoa i lē e ona. Ae o mea uma e sili ona matagofie? Sei tatou talanoaina poʻo a ni mailei e mafai ona natia i le taimi o le faʻaaogaina o lenei staining metotia.

Ombre Faamanuiaga mo Lauulu Lulu

Faatasi ai ma lenei valiina metotia, e mafai ona e faʻamamafaina le matagofie o soʻo se lauulu, e tusa lava poʻo a latou fausaga. Uma masani lalelei ma lauulu lauulu o le a foliga faigofie. Talu ai o le laupepa o le puletasi e iai le mafaitaulia lanu, e mafai ona e filifilia le sili ona lelei mo oe. E mafai ona e sinasina, brunette pe enaena lauulu, e tusa lava poʻo le a le ombre mo pulu puʻupuʻu faʻamamafaina atoatoa le matagofie o lauulu.

Ma ombre, o le ae maua se avanoa manaia e sefe ai tupe. I le uma, pei ona matou fai atu, o aʻa o le a sili atu le pogisa nai lo pito ma latalata i le mafai i lou lanu masani, ina ia tuputupu aʻe lauulu, o le a le vaaia le eseʻesega ma o le a le tatau ai ona vali masani.

Ia maitauina pe a uma le valiina (tusa lava pe o le a le lelei o le vali), o le lauulu e mago ma avea ma magulu. Avanoa e masani ona valiina itiiti - o lenei lava moni avanoa e faʻatonutonu atili ai ma mafanafana ou curls.

Ombre faʻateleina le aofaʻi, o lea e te le manaʻo ai e faʻaogaina ni mea teuteu 'eseʻese e faʻaleagaina ai le fausaga o le laulu, faʻapea foi ma le faʻaogaina o le curling irons poʻo le uʻamea e fatuina ai.

Ombre vaivaiga mo pulu pupuu

Ae paga lea, e le mafai ona e faʻaaogaina lenei staining metotia i le fale e aunoa ma le fesoasoani a se tomai faʻapitoa. Lenei, o le mea moni, le lima o se tagata poto masani e manaʻomia. A le o lea, o le a mafai ona e faʻafitia uma lelei taua i luga ole ombre.

I le avea ai o se tulafono, mo le valiina o lauulu e faʻaaoga ai se metotia tutusa, amonia-leai ni vali faʻaaogaina, lea e fufulu vave vave. O lea e sauni mo lau laulu lauulu e leiloa lona foliga muamua pe a mavae ni nai vaiaso. E moni, e mafai ona toe faʻafoʻi le uluaʻi faʻaupuga o loʻo faʻaogaina le shampo tinted, ae e aofia ai nisi tupe faʻaalu tau tupe, ma o le aʻafiaga o le a le tutusa e pei ona i ai pe a uma ona asiasi i le salonona. Ma aua nei galo, o se pupuu laulu e masani lava ona manaʻomia le faʻasaʻoina, o lea, poʻo le a lava se tasi e fai mai, e tatau ona e masani ona e asiasi i le matai.

Vala o lauulu lanu e tusa ma le ombre metotia

A o mo puupuu lauulu, ombre staining i lenei tulaga o le a foliga sili ona aoga pe a fai e te maitauina se lamolemole lanu fesuiaiga. E tatau ona aofia ai le itiiti ifo ma le tolu tone. Lenei o le a maua ai se sili atu faʻalenatura foliga ma fesoasoani faʻamamafa le mamalu o foliga. E i ai tuusaunoaga pe a le umi o le lauulu e le mafai ai le faʻaaogaina o sili atu nai lo 2 tones.

Ona feagai lea o le matai ma galuega faigata, e vali uma le pito i sina lanu, ae aloese mai le faʻalavelave. E tatau ona maitauina mo tagata faigaluega, o galuega faapea e le maua ai ni faigata, ma e faigofie ona latou fatuina foliga foliga lelei. O le mea autu o loʻo fai lona sao i lenei mataupu o le le valea valivali, pe a vavae atoa le wiski i aʻa, ma naʻo le afa i le pito i luga o le ulu. Ina ia fausia se sitaili foliga ma ombre, e taua le filifilia o le lanu talafeagai. I le tulaga o lauulu pupuu, o itu uma o lauulu o le a i ai i foliga, mo lenei mafuaʻaga e tatau ona o gatasi ma le leo o le paʻu ma mata. O mea uma ii e mo le tagata lava ia.

Naʻo mataupu faavae e mafai ona avatua. Lea, e sili mo teine-lanumoana-mata faia se ombre o malamalama mama o le malulu gamut, lanumeamata-mata o le a fetaui ma mafanafana apamemea. Tagata e ona mata enaena o le a fesoasoani e faamamafaina ai le manino o le foliga mai o se mumu pe o le chestnut tusi. A o mo le paʻu lanu, e tatau ona e tausisi i le mataupu faavae e tusa ai ma lanu mafanafana e ogatasi ma le mafanafana, ma malulu lanu e o gatasi ma le malulu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le lalelei o le uliuli paʻu e mafai ona faʻamamafaina e ala i le valiina o pito o le laulu i moli auro lanu.

Lelei ma vaivaiga o le metotia

Lenei metotia o le valiina o le tuuina atu i le lauulu se isi laupepa i le fesoasoani o lanu eseese. I le taimi lava e tasi, o lanu uliuli e filifilia mo aʻa, ma mama mo le curls i luga o le umi atoa. O ata pogisa e faasolosolo lemu ona liliu i le malamalama, o tuaoi o le suiga e le tatau ona vaaia. O le mea lea, o se tala o paolo ua fausiaina, e pei o le lauulu susunuina i le la i se auala masani ma foliga sili tele.

O le Ombre mo pulu puʻupuʻu e tele faʻamanuiaga i lo isi ituaiga o valiina:

  1. Isi tusi ua tuuina atu ona o le tala o le lanu, lea e faʻamamaina ai le manaʻomia mo faʻaopoopoga styling po o fulufulu mamoe.
  2. E faʻafaigofie le faia o foliga o Ombre. Malamalama faatamala o curls i le tuufaatasiga ma "susunuina ese" laina na o ia lava foliga foliga manaia.
  3. Ole ituaiga staining e mafai ai e faʻaitiitia taimi masani o malaga ile faleoloa, aua o tupu tuputupu ae e le mataina.
  4. E fesoasoani foi Ombre i latou e mananaʻo e toto la latou lava lanu e nana ai le tutupu aʻe o aʻa uliuli.
  5. O na fatufatuina lanu o lauulu puupuu e talafeagai mo tagata uma, e aunoa ma le faʻatatau, tusa lava poʻo le a le mea muamua e laulu ai, lanu. E lauiloa le Ombre i fafine e eseʻese tausaga.
  6. I le faʻaogaina o ni ata pupula, e mafai foi ona e fetuʻunaʻi foliga o foliga ma faʻafouina lona lanu.

Valivali lanu

O le puʻupuʻu mo lauulu puʻupuʻu e masani pe a latalata mai le tasi i le isi pe faʻafefeteina ata ma ua avea le fesuiaiga i le va oi latou "tafiesea", ma tele tele pe a faʻaaoga nisi paolo.

Tagata e ana le uliuli pe uliuli lauulu e mafai ona e filifili naʻo le tasi le paolo mo fautuaga, ma aua nei e tago i le pogisa aʻa, aua ua maeʻa ona i ai se susulu satura lanu. I lenei tulaga, e sili atu le lelei o le faʻamamaina o ata 2-3 tones lighter nai lo le basal tone, a leai, e i ai se lamatiaga e susunu ai le lauulu ma maua ai se "vao" i luga o le ulu, talu ai o se malosi o le okesene e manaʻomia e maua ai se malamalama paolo i lauulu uliuli. O le uliuli lauulu e sili ona faigata e valivali pe a fai o le lanu e le o le tamaʻi tama. E ono manaʻomia se fufuluina ile lauulu uliuli.

Ma lauulu sinasina staining o le a fai fai sili faigata sili atu ona faigata, talu ai o le a muamua ona e faʻapogisaina ia aʻa, ona e amata loa lea i le staining le fautuaga. Ae i le taimi lava e tasi, o moli malamalama e faʻaaogaina lelei le pigment, o lea e le manaʻomia le okesene ma le maualuga pasene.

Malamalama enaena paʻepaʻe paʻu o latou lava e manaia tele, ae o nisi e manatu latou e mataga, o lea la foi o le ombre e omai e laveaʻi ma faʻaopoopo se faʻaalu i le ata. Le filifiliga o lanu iʻina e le faʻatapulaʻaina se mea, e mafai ona i ai, faʻalagolago i luga o manaʻoga. Malamalama lanu enaena mafai ona pisia, ae leai, e faalagolago foi i manaoga ma sini o le staining. E mafai ona e faʻafouina lau lauulu laʻititi ma ni nai manoa malamalama, ae mo le suia o le ata, sili ona e manaʻomia ni lanu.

A filifilia ni ata o le vali, lele o le faʻataʻitaʻiga o le le faʻatapulaʻaina, ae polofesa colorists tumau fautuaina le amanaia o le lanu ituaiga foliga.

Afai o se lauulu 'ulu ma faʻailoga

E le tatau foi i le au pele ona fai le faʻamalieina. Faʻalagolago i le foliga o le au, o le valivali metotia o le a ese. Tina ma le saʻo o faʻatatau mata e le tatau ona vali, ma faʻamama manoa amata i lalo o le tulaga o le au. Ae le asymmetric bangs mafai ona faʻamalamalamaina vave o fulufulu lanu o le vaega tele o lauulu o, e pei ona i ai, o le faʻaauauina o le 'au, o lona uiga, sa i ai se sologa lemu.

O leleʻele ua faʻaaluʻese tino ma lauulu pupuʻu poʻo ni fale e teteʻe ma faʻapea foi ma se uumi umi ua fautua mai ai le aofaʻi o le ombre staining i luga o 'auʻau. I ia ituaiga laʻei e tusa lava a itiiti lanu masani ma lanu pupula foliga talafeagai.

Faʻafefea ona fai le pisia i le fale

O le mea moni, e pei o ombre mo pulu pupu pei o ombre manaʻomia nisi tomai, e le faigofie tele e faia oe lava, o lea e sili atu le faʻatuatuaina o lau ata i se tagata tomai faapitoa ina ia aloese mai i le le fiafia iʻuga. Ae afai oe filifili pea e vali lou lauulu i le fale, ona e tatau ona tausisi i le tele tulafono.

  1. Ina ua faʻatauina vali, tuu le faʻamuamua i ituaiga faapolofesa, e aofia ai ma aso nei vaega tausiga lauulu. O lea o le a e puipuia lou laulu mai le matuia mago pe a uma le vali.
  2. Mo tutoatasi vali, e sili atu le nofo ai i luga o le maualuga o le lua ata, aua multi-level valiina o ombre manaomia se poto masani.
  3. Usitai ma le faʻamalosi i faʻatonuga mo le faʻamaloloina o le vali ia aloese mai mea le fiafia ai foliga i le faʻatusa o lauulu mu pe le paolo o le na faʻamoemoeina.
  4. E fautuaina e saunia muamua ni faʻata tetele se lua, ia o le a tu ai le tasi i luma o le isi. O le mea lea, e mafai ona e vaʻai i ou loka i le pito i tua, o le a sili atu ona faigofie ma faigofie ona galue.
  5. E fautuaina e amata vali i palapala lauulu. O le paʻu o paʻu o se pa faʻalenatura e puipuia ai mea leaga o le lanu, o lea e puipuia ai lou laulu mai le soʻona uu.

Ombre staining tekonolosi

Ina ia amata, e te manaʻomia:

Ombre vali Loreal

  • lua ituaiga o vali
  • oxide mo vali vai. Afai e te filifilia se polofesa laina o vali (faleoloa), ona tatau lea ona faʻatauina le okesene faʻaʻeseʻese, i pusa mo le faʻaaogaina o fale, o le oxide ua faatauina atu atoa ma vali,
  • seleulu
  • lua pulu o totigilima paʻu (mo vali uma o vali),
  • pepa alumini (e le manaʻomia e faʻatau se tasi faʻapitoa, e mafai ona e tipiina le pepa pepa mo le palu i fasi fasi le tele e te manaʻomia, e faʻalagolago i le umi o se manoa),
  • ipu mo le fefiloi vali. E sili le faʻamuamua i le palasitika poʻo le tioata, aua o le uamea mea o loʻo i totonu o le fagu e mafai ona tali mai ma le vali,
  • selu.

Tulaga lelei ma leaga

O lenei vali o curls e tele mea aoga ma ni mea le lelei tele. Sei o tatou auiliiliina i latou auiliiliga. Ma Le lelei o ombre staining aofia ai mea nei:

  • faʻaopopo le leo vaaia (aemaise lava i le aʻa sone)
  • mafai ai ona e filifilia soʻo se ata lanu - mai le masani (auro, asala, enaena, saito) i faʻatele (mumu, lanumoana po o raven apaau),
  • fesoasoani e toe faʻafou le ata,
  • e le manaʻomia le masani lanu,
  • faasaʻoina le foliga ma foliga, e faʻalagolago i le laina o le amataga o atavali ma le filifilia uila.

Leaga:

  • e le talafeagai mo lauulu pupuu uma (o le pixie masani ombre e mautinoa o le a le teuteuina)
  • mafai ona faamamafaina ai mea e le masani ai i luga o le paʻu o le mata,
  • e faigata tele ona maua se suiga gofie ma pupuʻu pupuʻu.

O le fea lauulu e sili ona lelei mo valivali?

O le faia o se uiga faʻalelei i luga o pupuʻu faiʻai e faigata tele, o lea le tele o lauulu e a le a fetaui lelei e le talafeagai ma lenei valiina metotia. O nei lauulu e aofia ai:

  • pulou ma le ulo (lauulu sao o le umi lava e tasi e oʻo i le 5 cm),
  • Twiggy (ata o se tama talavou ma ua tifaina malumalu),
  • pixies e aunoa ma ni fusipaʻu (fautua mai ni puʻupuʻu puʻupuʻu),
  • uma ituaiga o punk haircuts (mohawk)

Lelei sili le umi mo valiina pe tusa e 10 cm, ona o le faiga e le aofia ai le paʻi i aʻa, e tatau ona latou tumau ai i se lanu masani. I le umi e itiiti ifo nai lo le faʻamaoti, o le a le galue e fai ai se suiga lanu malu. Na pau lava le filifiliga o le naʻo le faʻamalamalamaina o pito, ae o le a le o se ombre.

O le a le ituaiga o laei e talafeagai: elongated caret, pixie ma isi

E i ai ni foliga mamanuina mo lauulu pipi lea o lenei metotia foliga faigofie lelei:

  1. Lotoa - manatu tutusa vavaeina curls. O lenei lauulu 'ulu o le a faʻamamafaina le suiga laina ma se faʻaopopo, moli lanu, e masani mo se masani ombre. E faʻatulagaina le folaina i galu, o lea e maua ai e le laulu le ea ma le vaʻaiga vaaia.
  2. Faaalo kapeta - iinei e mafai ona faʻataʻitaʻia ma lanu. Tulimanu pito i luma o se sikuea mo le faʻaʻumiʻumi o le a foliga mataina tele i le tulaga o le valiina ma ata susulu, mo se faʻataʻitaʻiga mumu poʻo le ie uliuli (o le filifiliga talafeagai mo lauulu uliuli tamaitai talavou).
  3. Bob - Faauuina lauulu lauʻeleʻele o se atua mo le ombre. Bob i luga o le lauulu lauulu i le tuʻufaʻatasia ma ashen tips o le sili ona manuia tuʻufaʻatasiga. O le suiga laʻasaga e tatau ona faʻamataʻu, mo lenei valivali e te manaʻomia ni foliga tutusa. Pale, e le masani ile tan, o le paʻu e faʻaopoopo i le matagofie.
  4. Pupuʻe puʻupuʻu - staining vaaia e maua ai fausaga. Mo se faʻamanuiaga taunuʻuga, oe manaʻomia le faʻaogaina o ata o vali ma se eseʻesega e le sili atu nai lo le 3 tone. O le fomaʻi sili ona manuia mo lenei lauulu, o le moli lanu o curls ma pouliuli motugaafa (reverse ombre)
  5. Pixie ma 'au faʻalauteleina - Le le masalosalo masani o nisi vaitau. Lelei mo soʻo se lanu o curls, faʻamamafa le faigofie ma le matagofie natura. E aulelei matagofie ma se vaʻaiga faʻapitoa suiga - se laina manino i le va o 2 lanu. O le mea taua e mafaufau i ai o ni teuteuga lelei, latou te manaʻomia ona teuina aʻo leʻi valiina ina ia leai se isi itu.

Tupu muamua ma tua

Vaʻai i le ata o lenei ituaiga o valivali i luga o se sikuea, e aofia ai ma le uumi, pi ma isi puʻupuʻu pipiʻi:



Faʻafefea ona filifili se lanu?

E tele fesuiaiga o ombre. O le mea lea, ao leʻi filifilia se lanu, e tatau ona e filifili i le ituaiga lanu. Faʻatasi ai ma le ombre masani, e tatau ona e tauivi mo faʻanatura masani, o le vasega e tatau ona malu ma lamolemole.

  • Mo e ona le uliuli lauulu mea uma o sukalati ma enaena, karamelu ma kofe o le a faia.
  • Teine lalelei lauulu e aoga le faʻaeteete i saito, auro, meli, fatufatu.
  • I le blondes e mafai ona e tuuina le fiafia i le lefulefu ma penina.
  • Mumu mumu matagofie e sili le faliu i leo pei o burgundy, ginger ma strawberry.

Afai o le foliga ei ai tulimanu alafau, ona mafai lea ona faʻamaluluina ma le paʻu lanu vaivai, ma afai lapotopoto, e mafai ona toso i fafo i le valiina o pito i luma o loʻo faʻaaogaina le faʻaoso metotia.

Le togafiti togafiti

Mo lauulu lanu, o le ae manaʻomia mea nei:

  • pau totini lima
  • ipu e leʻo se uʻamea - 2 pcs.,
  • pulumu - lautele ma vaapiapi,
  • togafiti palasitika
  • 2 puipui o vali
  • seisi selu
  • 'alia.

Algorithm o gaioiga:

  1. E manaʻomia le faʻafefiloiina o paʻu o vali ma mea faʻapipiʻi.
  2. Vavaeese ia nonoa, apalai le moli mama i luga o le fesoasoani. Afifi i latou i le pepa alamini.
  3. Ona vali lea ma se pogisa uliuli le mamao mai le faʻata i le aʻa siosiomaga (le oʻo o ni nai centimita i aʻa).
  4. Faʻatali mo le taimi faʻaalia i luga o le afifiina o le gaosiaina filifilia.
  5. Fufulu le vali ma le kulimi.
  6. Faaaoga se meaai manaia. Fufulu pe a uma nai minute.
  7. Faʻamago lou laulu i se fulufulu laʻasaga, alu atu i le teuteuina o sitaili.

E tele foliga pe a vali ombre mo pupuni pupuu:

  • e tatau ona faʻatupu vevesi ia faʻafuaseʻi ina ia o le laina fesuiaʻi e le mavaaia e mafai ai,
  • oe manaʻomia le faʻaogaina 2 tutusa lanu o le vali e maua ai se faʻasolosolo,
  • o le laina amata mo le vali e tatau ona filifilia se sili atu maualuga nai lo le maualuga o laulu mata.

Matou te ofoina atu oe e matamata se vitio i luga o le autu: "Valivali ombre luga pogisa lauulu"

O le fea ituaiga e sili ona talafeagai?

Ituaiga o valiina i luga luga o le lauulu lauulu metotia auala:

  1. Faafoliga - o le fesuisuiai suiga mai le pogisa pito i luga i se malamalama pito i lalo poʻo le isi itu, o ata e mafai ona ese mai lanu eseese palette, mo se faʻataʻitaʻiga uliuli ma le pulu, papaʻe ma mumu.
  2. Faʻaloaloa - foliga mai i le puaoa poʻo se fale, i le mea o le faʻasolosolo suiga e sili ona puaoa, o le lanu lelea tafe mai le tasi i le isi.
  3. Valivali - valiina le pito i lanu susulu - lanu viole, lanu piniki, lanumoana.
  4. Transverse - fesuiaiga o pogisa ma malamalama moli i le umi atoa.
  5. Scandinavia - E tai pei o le faʻailoaina, e aofia ai le faʻamalamalamaina o manoa i se faʻatupu vevesi.

O le a le taimi e fai ai: pupuu umi, curly curls ma isi nuances

E i ai ni faʻamaoniga mo le valiina o manoa i lenei metotia:

  • lauulu puupuu - i luga 10 cm (e le mafai ona ausia se lanu fesuiaiga),
  • overdried, discolored po o laina ina ua uma curling (vaevae pito o le a foliga mataga lava)
  • masani lava curly curls - tamai curls (ombre o le a foliga valea ma le talafeagai i luga),
  • uliuli lauulu (mimigi mafai ona ausia le aafiaga o le 'apamemea ma samasama) - manaʻomia muamua fufuluina ese le vali ma se faʻamamafa faapitoa.

Faaiuga

Ombre o se tasi o nai lauulu valiina lanu sa i ai i le pito i luga o lauiloa mo le tele o vaitau i se laina. E faigofie lava mo le faʻaaogaina o fale, e tele fesuiaiga ma lanu lanu. O le pupuu lauulu e le o se mea e faʻalavelaveina mo se ombre, e tele naʻua le 'otiʻele o loʻo foliga mai e matua matagofie lava!