Galue ma lauulu

O auala e 6 e fai ai se sitaili muamua i luga o uumi auala curls

"data-top1 =" 150 "faʻamaumauga-top2 =" 20 "faʻamatalaga-margin =" 0 ">

Faapipii curls i luga o lauulu lauulu umi

Curls e masani ona manatu o se lauulu lautele lauulu. Ua talafeagai ona faʻatutuina curls ua talafeagai lelei, atonu, i ituaiga uma foliga, ma o latou fausiaina e le manaʻomia ai le tele o le taimi. O le mea moni, pe a fai e te iloa faʻaletonu vave ma faʻaletonu teteʻe fulufulu.

O le aso, e te le tau onosaʻia le faʻaletonu i le po atoa, moe i luga o uʻamea, o taamilo i luga o ieie, fasi pepa, nusipepa nusipepa - o le feusuaʻi malamalama ua iloa lona tala. I le taimi nei o le fatuina o curls e le manaʻomia ni taulaga, naʻo le fiafia. Ole foliga o se metotia vailaʻau o curling, plok, styling, lauulu sulu o se lelei auala e fausiaina curls luga toetoe lava soʻo se lauulu.

Milo i luga o se ofu mafanafana

O le masani o le maua o pupuni i le taeao e ala i lou lalagaina o lou lauulu i le po o lo o tumau pea le faamuamua. E malamalama lelei lenei: i le taeao, selu, fufulu ma alu e galue ma se ulu teuteuina lelei. A faigofie ma malamalama tele i se auala e maua ai se lauulu i le laulu uumi auala o le faʻaaogaina lea o se lautele lautele ma e le fufusi tele fusi vaega.

Le tasi e te faʻapipiʻi ai le lauulu e talafeagai tele ina ia aua neʻi afaina i le taimi o toleniga. E lelei le i ai o se faʻapipiʻi poʻo se mea faigaluega mo le teuteuina o curls i lima, ae ia aua nei avea o se varnish, ae o se mea faigofie. O le mea e tatau ona e faia:

  1. Fufulu ma faʻamago le ulu, aemaise pe a fai o le laulu e mafiafia, i le po e ono latou le mago atoa. O le sitaili e aoga i le tulaga o le fulufulu poʻo le eletise eletise, e leai se mea faʻapena - aua le mamafa avega.
  2. E lelei le selu i le lautele o lauulu ma malupuipuia ma se manoa fusi. Ia ave laia taʻitoʻatasi ma milo i latou i autafa o le pito ma e sili le fai o lenei laina mai le tasi itu ma le isi. I le faaiuga, ailagi i le ua i luga o le ua.
  3. Ia moe nei. O le malulu manifinifi o le lauulu laʻititi e mafai ona vave avea le foliga o curls. I lenei tulaga, ua uma i ni nai itula o le ae mauaina le sili ona lelei lona faʻaogaina Ia, faigata ma le le usitai curls o le a tatau ona umi ona taofia. Ole faʻamanuiaga autu ole auala e leai se tiga, e masani ona sau mai curlers, tusa lava pe o nei mea e le mafai ona faʻaaoga i ai.

Faufautua! Ina ia le taofia le fuga mai le leiloa i le taimi o moe, e manaia le nonoa o se sikafu, selafu poʻo se bandana.

  • E taua le aveese o le kuluma i le tasi le gaioiga, e aunoa ma le tatalaina o le curls. O se taunuuga, e te mauaina sili ona lelei ile laulu lauulu.
  • O lenei filifiliga o le talotalo mo le po o le a sefe ai le tele o le taimi i le taeao, ma e te le tau atamai i lou lauulu: na e aveese le ofuvae, faʻasaʻo ia mama i ou tamatamailima ma faasaʻo le fausaga i se sapalai. Afai e te le fiafia i ni curls, nana i se pulou, selu po o le sulu. O loʻo i ai se paʻu mafiafia lautele uila ma se fugalaʻau - faʻalelei ia matagofie i le bohemian style. E foliga manaia, ma na fasiotia i se minute.

    Manaia! Afai o lou lauulu e feololo lona umi, ma i le fale naʻo curlers o lapoa lapoa, piki laupele koko. Lemu ma uumi, latou te nonoa atoatoa i se nonoa ma faʻatagaina oe e faʻasolo i luga oi latou loka o soʻo se umi.

    Pe a filifilia filifiliga curling, e sili atu le nofo i luga o sili ona agamalu. Ina ia aua neʻi toe lavea le lauulu. Ina ia faia ni curls i luga o lauulu laulu, e le manaʻomia le faʻapipiʻi o mea faʻapitoa ma isi mea teuteu. Fai se taimi, faʻaaoga nisi filifiliga:

    1. Fulufulu mama ma fufuluina lauulu ma vavae ese i ni vavae ese. Milo taitasi filo i le flagellum ma solo ma se fulufulu. Afai e te manaʻo, tuu le aufana uaua mimilo mo le po, ma ia maua ai ni laʻasaga malosi, "savali" i luga o se tuʻuaga toetoe lava faʻamago ma se uʻamea. Taofi le sapalai mai luga i le pito i lalo, i le umi atoa o le curl.
    2. Ia taʻimua i le au tamatamaʻilima o loʻo fufuluina ma fulufulu lima susu malulu o le uumi i luga o le tamatamai lima, ma fai se "bagel" ma nonoa i ni lauulu pe le vaaia. Faʻamamago atoa le aofai o lauulu i se fulufulu faʻamau pe faʻamago i ou lava ma aveese ma le faʻaeteete lauulu lauulu.

    Feololo Curl Hair Curler

    A e mauaina lenei fesoasoani ile fale, ua e laki. E faigofie, vave ma faigofie ona mimilo i luga o se lauulu lauulu, ma curls e sili ona ofoofogia.

    Taua! E le manaʻomia ona susu le paʻu o paʻu - o le curling e faia i luga o matutu matutu. Afai e susu le lauulu, faamago muamua, a leai, o le ausa faʻamalosi e le alu atu i fafo ma o le curls o le a faʻasaʻo pe a uma ona aveese le curlers.

    1. Aveese le tapuni mai le curlers
    2. Fufui meaʻai e aunoa ma se ufiufi mo 3-5 minute ile vai vevela,
    3. Maua le curlers (e sili atu le faʻaaoga totigilima) ma vave matagi i luga o fulufulu ua selu vavae.

    Faufautua! E sili atu le maua o ni meaʻai vevela i se sipuni, a le o le isi mea e mafai ona e maua tele.

  • Taofi le curl mo le sili atu ma le afa itula, ona aveese lea ma faʻamama faʻamaʻese le curls i ou tamatamailima. Afai e te selu le laulu i se pulumu, oe maua se laʻei sili ona manaia,
  • Faimai sina mea lalelei ma e mafai ona e alu e faʻatoilaloina le lalolagi.
  • O le lauulu lauulu e manatu o le sili auala e maua ai curls mo le lauulu lauulu umi. O le uumi o manoa e leai se taimi e "faʻamafanafana", ae o le laititi ma pupuu laulu e fetaui lelei.

    Manaia! Afai e leai ni curlers i lima, o le solo fulufulu ma auli o se uo teine ​​ua malepe, e mafai ona e faʻaaogaina le laupepa masani pepa e faʻataʻutaʻu ai uumi i luga o lauulu feololo. Faʻasusuina ia manoa i se ofu mafolafola, faʻailoa le valavala ma amata loa ona taʻamilo fasi manoa uma i luga o le solo. Mimilo le uila, nonoa se solosolo i se faapona ma agai atu i le isi. A uma le itula pe lua, matou te mauaina se sili moli ma le manaia sitaili foliga mai na faia i totonu o le fale, ae e le tau ia oe se sefulusene.

    Curl o curls luga ogatotonu lauulu mo fetogi

    O lenei metotia e fetaui lelei mo le umi ma le uumi lauulu. Paʻu koko - o fasilaau na faia i le palasitika poʻo fafie, ma faʻauʻuina i paʻu faʻapipiʻi mo le faʻamalosia o vaega. O le lapoa ma le umi o mea e tatau ona filifilia e tusa ai ma le manaʻo o foliga o curls ma vaʻai i le umi o le lauulu.

    Taua! O le filifiliga o le faʻataʻavaleina i luga o maso e mafai naʻo le susu susu, o lea e tatau ona e fufuluina muamua curls, faamago ma susu le styling mousse.

    O le curling lauulu i luga o maso e le sili atu faigata nai lo curlers. A uma ona matamata i le vitiō, e mafai ona e faʻataʻitaʻiina fua aunoa ma ni faafitauli ma popolega:

    Perm mo lauulu laulu ma se curling iron ma styling uamea

    Faatasi ai ma mea uma e mafai ai ma ituaiga mea e tele, e tele fafine e le mafaufauina se isi auala e faʻataʻutaʻuina ai curls. E faʻamau faʻamau o laʻau, e talafeagai lea ma e mafai ai ona e faia se tele o filifiliga teuteu mo lauulu laulu. E mafai ona e faʻamauina ia manoa mai le aʻa poʻo le iʻuga, taofi le mea faʻalatalata i luga poʻo le afifi faʻafilemu uʻamea - o le filifiliga e telē tele.

    O le mea taua o le faʻaalu o le uʻamea i le sao saʻo, aua le aveina mafiafia loka ma fai le galuega i luga o le lauulu sa puipuia muamua i se mea e puipuia ai le vevela mu.

    e fesoasoani a ia i le faiga o togafiti uma e aunoa ma ni mea sese ma maua le sitaili e fetaui ma oe.

    I le faaiuga

    Faʻaopopo i luga, o loʻo iai le tele o auala ma mea e faʻaavanoa e faʻapipiʻi ai lau laulu.

    Conical curling iron - o se mea e leai se togafiti, ma o le mea lea o se fafine e i ai soʻo se umi o lona lauulu e mafai ona faʻaogaina. E faigofie ona e galue ma le fesoasoani:

    1. Vavaeese lauulu i ni vaega, ona sosoo ai lea i ni manoa,
    2. Tusia uma fasi pepa i le styler,
    3. I le savili curls i luga o se conical curling uamea i luga o le mataupu faavae o le faamaapeina "mai le mafiafia pito i le vaapiapi",
    4. Uu le loka mo 10 sekone ma faʻataga loka e faʻasolo i lalo pe tatala i se vili i le itu faʻafeagai.

    Se selu e teuteu naʻo se pulumu poʻo se nifo namu. I se laititi laititi poʻo le averesi o le umi o le laulu, e manaia le selu soʻo le laʻau i le pito i lalo, o le lauulu e lalelei e sili atu le matagofie.Matamata le vitio ma mulimuli i fautuaga:

    Velcro tagata faʻatautau

    Tele pe lapoa, faʻapipiʻi paʻu, palasitika - o nei mea faʻaili e iloga e se fulufulua luga e fesoasoani e faʻalelei ia le sooga e aunoa ma faʻapipiʻi faaopoopo. Mo sitaili curls i luga o lauulu feololo, o mea faʻapipiʻi e talafeagai ma lelei. E faigofie ona galulue ma latou, e te manaʻomia le manatua o se tulafono se tasi: o curling loka e le tatau ona mafiafia. Aisea? Ona o le soʻona uʻuina o uu o le a fusifusia, ma o le a faigofie foʻi le tipiina o se laʻititi nai lo le tatalaina.

    E aoga foi le iloa o le foam rubber Velcro, e ui lava e faʻatagaina oe ona e moe i luga ia i latou, ae o sea curl e tumu i taʻaloga o loʻo sosoʻo ai i le curls. O le mea lea, e sili atu le mimilo o palasitika ma le busur curlers i le taeao ma feula faʻamago lau laumulu.

    Lapataiga! Mea teuteu palasitika e tatau ona filifilia ma le faʻaeteete faapitoa ina ia aua neʻi leaga latou peʻa taʻalialia i se tafe o le ea vevela. Ma, o le mea moni foi, sitaili manaʻomia foʻi ona selu ma le faaeteete, ia vavaeina faʻataʻamilomilo, faʻaaoga ou tamatamaʻilima poʻo se selu e seasea nifo lautele.

    Ma o se ata vitio lenei i lenei autu:

    Perm: auupega lilo o matagofie

    Faʻafefea ona fai ni curls luga o laulu feololo i le fale i 2 minute? E manino le tali - perm. Fai i aso nei e ofoina atu i tagata uma lavalava pulu faʻapitoa poʻo faʻataʻitaʻiga lalelei Ma e te le tau faʻalogo i tala faʻamataʻu a le fafine olomatua o le aiga o le "mataʻutia, leaga, faʻaumatia o lauulu ma paʻu i tua faʻaputuga".

    O le "chemistry" i lenei aso o se filifiliga mo i latou e "ola i le solaaga." O le mama poʻo le soʻona faʻaalia sikaili umi lava se taimi e oʻo lava i le paʻu paʻu manifinifi, lea e masani ai e leai lava se avanoa e tuʻu ai i se laei manaia.

    Filifiliga o se tasi o le filifiliga o kemisi: masini, vaʻavaʻaia, masani ma isi, oe maua se semi-maeʻa curls, lea e mafai ona aumaia i le atoatoa e aunoa ma se taumafaiga. E te manaʻo i faʻataʻamilomilo tele - ave 'ie velvetles, ou te manaʻo i ni tamaʻi curls i luga o le lauulu laʻau - i lau tautua o loʻo pulu pe papillots.

    E tele auala e fai ai curls mo lauulu feololo. Ma ina ia mafai ona filifilia sau oe lava, oe manaʻomia e taumafai taʻitasi. O se "fale tagata laʻau o le fale", i le ala, togafitia lelei le atuatuvale ma faaopoopoina le tele o lagona lelei.

    Eseese filifiliga mo le laʻititi lauulu uumi

    O lauulu mo le umi umi e talafeagai mo tamaitai ei ai ni manoa manifinifi. I luga o nei lauulu e mafai ona e faia se sitaili sitaili lelei i nai minute. O lenei umi e le manaʻomia ai le lavelave tausiga. O le filifiliga sili lea mo tamaʻitaʻi e malosi lona olaga.

    O aso uma faʻataʻitaʻiga e tatau ona fetaui ma tulaga nei:

    1. O aso uma o lauulu mo laulu lauulu e faigofie.
    2. Tetee atu i tuʻuga o le tau.
    3. Latou foliga aulelei ma muamua.
    4. A fai latou, aua le faʻaaoga le tele o styling oloa.

    O laʻasaga faigofie mo lauulu laʻititi e tatau ona mafai ona faʻataʻitaʻia ina ia mafai ona suia i se isi foliga.

    I totonu o filifiliga sili ona lauiloa e aoga le matauina o le galu, galu, fili ma pi. E i ai foi isi amataga lauulu mo le lauulu laulu.

    O le cascade e talafeagai mo soʻo se ituaiga foliga. E fesoasoani e faʻaopopo le telega i lauulu ma fatuina ni sitaili eseese.

    Ole a se mea e mafai ona fai i lavalava mama

    O le ulu feololo laulu foliga lalelei. O ula ua teuteuina lelei ma maloloina o le mitamitaga lea o tamaʻitaʻi uma.

    E mafai ona faʻaaogaina se filifiliga faigofie mo aso uma. Ina ia faia lenei mea, o palu ua fufuluina, ona faʻamaʻamoa lea ma mosese, sasaina ma faʻamago i se fulufulu. A maeʻa lenei faʻagaioiga, e mafai ona e faia ni foliga manaia mo lauulu laulu.

    I luga o laina mama, o loʻo faʻaogaina metotia nei faʻapitoa:

    • Pe a mago i se fulufulu fulufulu, o mata e faʻataʻamilomilo i le itu saʻo,
    • faatasi ai ma le fesoasoani a se uʻamea, ua faʻasaʻoina ai manoa,
    • ua faʻamago ulaula malulu e aunoa ma se selu, o le iʻuga o se laʻei fulufulu mo lauulu laulu,

    • o le tasi itu o le filo ua taufaalili, ma o isi mea o totoe ua leai se totogi,
    • faʻamavaega o loʻo faia, ua 'aveʻese luma curls i tua o taliga ma faʻamau i fulufulu tagata,
    • susu curls o manuʻa i luga o le lima i le taimi o faʻamago.

    Faigofie lauulu mo lauulu lauulu e faia i le lalagaina.

    O faʻamalama lamolemole e mafai ona teuteuina i ni laʻau manifinifi i itu. I lenei tulaga, o le fatu nei e fili mai le pito i luga o le ulu ma o manoa fou o loʻo mauaina i le faiga.

    E mafai ona faʻatino le mulvinka. Ina ia faia lenei mea, o pupuni itu e aoina i le pale, ae o isi e totoe matala.

    Auala e faʻaaoga ai curls: filifiliga mo faʻauʻuga ma mo aso uma

    A manaia lauulu mo le laulu lauulu ma curled curls ua manatu e taua tele mo soo se faafiafiaga po o faafiafiaga. Ina ia faia sitaili ma curls, e le mafai ona faʻatali mo le aso malolo. E tele naua mea masani ma aoga.

    O manoa manuʻa e aoina i se siʻu pe faʻataʻoto i le tasi itu. O curls e faia le aofaʻi e oʻo i paʻu manifinifi. Curls mafai ona maua i auala nei:

    • O laʻei felanulanuaʻi mo lauulu laulu ma curls o loʻo faia e faʻaaogaina ai le vevela curlers. O manoa ua manuʻa ia i latou ma tuua mo le 15 minute. E faʻaalu saʻo e aunoa ma le selu.

    • I le faiga lenei, o loʻo filo susu e afua i luga o pulu moli uila i le po. O lenei faia foliga matagofie mo lauulu laulu.
    • E maua mai i uila se foliga faataʻamilosaga i le faʻaogaina o ni ie poʻo ni fasi pepa o loʻo afifi ai manoa.
    • Mo tamai curls, o manoa e tatau ona mimilo i fusi ma tuu i le po.

    Faatasi ai ma le fesoasoani a se curling iron e mafai ona e maua ni lauulu laei manaia mo lauulu feololo. Aua le faʻamalosiʻaina curl ina ia lapoʻa ma galugalu.

    Tiute tuʻuina e faia i uumi manifinifi: o le vave filifiliga mo soʻo se taimi

    O lauulu ma le sulu mo lauulu laititi e eseese. O sitaili masani e mafai ona teuteuina i lavalava, curls poʻo loka taʻitasi.

    O le siʻusiʻu foliga na afifi muamua i se mea faʻapipiʻi tofa. Ina ia faia lea mea, o se filo ua vavae ese mai le siʻusiʻu, mai le mea na lalaga ai le lalaga faʻapipiʻi ma fusi faʻataʻamilo i le pito o le fusi.

    I se auala faigofie, e faʻaosofia se lauulu matagofie mo lauulu laulu, e iai lona igoa Farani mimilo. Ua faia e pei o mea nei:

    1. O manoa ua selu i tua.
    2. O le siʻusiʻu e aoina mai luga o le occipital eria.
    3. Curls ua afifi i totonu. I lea tulaga, o le fesoasoani e alu i lalo.
    4. E faapena foi lauulu ia te ia lava i luga o lauulu laititi e faapipii ma lauulu.

    O se sitaili faigofie ma le masani ai e mafai ona faia pe a fai e te tago i faʻataʻamilosaga i le pito i luga o le ulu ma luga o le pito i tua o le ulu ma aoina latou i le fusi.

    E faigofie lava le faiga o lauulu mai le pulu i luga o lauulu lauulu. Ina ia faia lea mea, o le siʻusiʻu e toso e fusi uʻamea ile lua nofoaga.

    Stylish fusi ma atigi ma 'aui faia-ia-oe i luga o le lulu lauulu

    Ole malamalama ole fulufulu afiafi ile laulu feololo o ituaiga uma ia o atigi ma buns. O nei filifiliga e faʻatulagaina faapitoa mo laina uumi.

    O le atigi faia e pei ona taua i lalo:

    1. Ole foam ile apalai ile curls.
    2. O le itu itu e faia.
    3. O manoa ua selu i le itu tauagavale. E tutusa foʻi lauluʻaiga ua faia i luga o laʻau saʻo o le umi.
    4. Ua faʻapipiʻi manoa i faʻaputuga.
    5. Curls ua milo i totonu.
    6. E faʻamautuina e lauulu ulu.

    I le lauulu i le laulu i lauulu laulu foliga lelei, latou te leʻi faia i luga o susu susu.

    Ina ia fatuina se ofoofogia ata, oe manaʻomia le tatalaina o ni uli ua uma ona faʻatu i luma.

    Faʻaoga mousse, selu ma lauulu, e mafai ona e aoina ni manoa i totonu o se faaputuga i nai minute. O le auala lea e faia ai le teuteuga ile laulu lauulu.

    O lenei faʻapipiʻi e aofia ai le faʻasologa o gaioiga:

    1. Ua maeʻa ona faʻamamaʻi ma auli le faʻavae.
    2. E faʻaaoga se tamai mouso ma o loʻo faʻalilolilo ni manoa i le umi atoa.
    3. Maualuga lau curls sina mea itiiti. Lea laititi laei mo lauulu laulu ma le tele ua mauaina.
    4. Ua saʻi ese ia manoa ma aoina i le siusiu ma tuʻuasoʻo.
    5. O le matasele e faia i luga o le ulu i foliga o se atigi ma o le pito e nana i totonu.
    6. Le fusia ua faʻapipiʻi i fata. E aliali lelei lauulu ulu ma lauulu ile laulu lauulu.
    7. O 'auvae e selu i tua pe taʻi i tua.

    Ina ia faʻaopopo le voluma, ua faʻapipiʻi se ato faʻapitoa i totonu.

    O filifiliga sili ona lalelei ma le faaputuga o le 2017

    O le faia o se selu luga laulu lauulu i le fesoasoani o se selu e le faigata. Ina ia faia lea mea, o manoa manifinifi ua vavaeʻese ma selu mai le ogatotonu o manoa i aʻa. I lenei tulaga, o le selu e seasea nifo ua faʻaaogaina. Ole selu e selu mai le pito i totonu ma faʻamalieina mai luga.

    I le faʻaopopoina o se selu, se lauulu faʻapipiʻi, varnish ma se pulumu lapotopoto e manaʻomia e fai ai le faaputuga.

    Fafine faʻaata i luga o fulufulu feololo faia e pei ona taua i lalo:

    • O le ulu e fufuluina i le laupepa, e oso ai le aofaʻi sili ona lelei.
    • Ua maeʻa ona filo e se lauulu. I lenei tulaga, o le ea na tafe vave faʻasaga i le tuputupu aʻe. E mafai ona faʻamau lou ulu i luma.
    • O se manifinifi mafiafia o curls e ave mai le muaulu ma selu i luga o aʻa. I lenei tulaga, tatou te agaʻi atu i le tuputupu ae o manoa. O le mea lea, o lauulu laʻititi o le umi o loʻo uʻuina ma 'ie.

    • Ma o na lava togafiti e faia ma itu itu.
    • Ma o uʻamea filogia i le vali vali.
    • Ua toe tuu le faaputuga.
    • Luga pito i luga e lamolemole. Ma o le faʻailoaina ua maeʻa faʻagaoioia ma se faufautua sui.

    E manaʻomia le manatuaina o na foafoaga e maua i luga o fou ma mago curls.

    Faamanino fili i luga o fulufulu masani, le lautele ma mimiti le laulu (fulufulu) lauulu

    O laupepa masani a le masani ai a tamaʻitaʻi mo lauulu laʻititi e maua i lalagaina.

    E tele filifiliga manaia. E lauiloa tele le lalagaina o upega. E faigofie ona faia oe lava ia.

    1. O manoa ua vaevaeina i ni vaega se lua.
    2. E mafai ona faia se tamai faaputuga i le occipital eria.
    3. O filifili manifinifi e filifilia mai itu e lua ma kolosi i latou lava.
    4. I le pito o le lalagaina, o pipii e faapipii ma se fulufulu paʻu.

    Mo lauulu laʻau lauulu, e mafai ona e fili faʻapipiʻi le amataga fili

    E taua tele le taumafai i filifiliga e pei o le Farani braid, se afu ma se spikelet.

    Afai o loʻo i ai sou ata faʻataʻitaʻi i ni mea faigaluega mo lauulu, e mafai ona e faia ni filifiliga le masani ai ma lelei. E le afaina po o le a le tele o laupepa.

    Ole a le eseʻesega ile va o sitaili umi ma perm?

    Stylists fai mai i le va o se perm ma se umi sitaili, e ui i le tutusa o le faʻatinoga metotia, E i ai le tele o eseesega taua e aumaia le auaunaga lata mai muamua:

    • O auala e faʻaaogaina mo le teuteuina umi-taimi e le afaina ai le lanu o le lauulu, o manoa ma paʻu o latou lava.
    • O le tuufaatasiga o loʻo togafitia ai le laulu e toe faʻafoʻi i latou.
    • Faatasi ai ma le pemita, o curls tutusa ma pepe. I le vaneina, ae i le isi itu, o curls e foliga masani.
    • A maeʻa ona faʻaavanoa mai, o le filifiliga i lauulu e manino lava le faʻatapulaʻaina - o mea ia o curls. Lenei e le mafai ona fai e uiga i vaneina - e mafai ona e faʻasaʻo lauulu pe fai ni galu malamalama pe a fai e le toe fiafia uila uʻamea.

    O ai e manaʻomia taimi uumi taimi?

    Styling umi-taimi o se sili auala lea e teu ai lou lauulu lauulu mo se taimi umi.

    Ae e tatau ona e teena pe a le lauulu:

    • vaivai ma pauu i se numera tele,
    • puupuu atu nai lo 5 cm pe umi atu nai lo 22 cm
    • faigata tele
    • sa vali i lalo ole 2 vaiaso talu ai.

    O le a le umi e fai ai le sitaili?

    Ua maeʻa ona faia ni sitaili uumi mo laulu umi, e mafai ona galo ia oe i aso uma styling mo 4-8 vaiaso. I lenei vaitaimi, o le a faifai malie ona faʻasaʻo. Ae o le manino o le tuaoi i luga o le togafitia ma toe maua ai lauulu o le a le matauina.

    O le umi o le teuteuina o le vaitau taimi e fuafuaina e vaega o le tuʻuga ia o loʻo togafitia le lauulu. A maeʻa ona toe taliʻaina mai le nonoa i la latou foliga masani, e mafai ona e toe faia le sitaili faʻasologa. Ae fautuaina e stylists le malolo o lou lauulu mo le itiiti ifo ile 2-3 masina.

    Ituaiga o teuteuga foliga umi

    Styling umi mo lauulu lauulu vaevaeina i ni ituaiga ituaiga, e fuafua i le foliga o le curler faaaoga i le taualumaga:

    • faaita tale - faʻaaoga e fau ai ni pupuga laʻau laiti,
    • faataamilosaga - ma a latou fesoasoani ufiufi uila e pei o se spirale ua fausia,
    • vevesi malosi (scooter) - manaʻomia e fai ni uʻu o eseese lapoa,
    • lapopoa tetele faʻaaogaina o fusi uaea ua faia i le laei o Hollywood fetu.

    Vaneina ua faavasegaina foi i le metotia o curling:

    1. Faʻafiafiaga masani, lea e matala ai e le matai le lauulu i se auala e mafua ai ona matou maua ni toniga tutusa i le umi atoa.
    2. Tipiina vaneinalea e faʻaaoga ai e le matai le curlers vertikal. O le iʻuga o se vaega o curly curls ma o se ofoofogia volume. E le pei o togitogiga masani, e mafai ona faia faʻataʻamilosaga i luga o pulu puʻupuʻu ma curls o umi.
    3. Matua vaneina poʻo le matagi i le lotoifale o le a faʻatagaina oe e maua le manaʻomia le voluma e aunoa ma le suia o le laei masani. I lenei pepa, o le lauulu e manua i le lotoifale - i aʻa poʻo pito.
    4. Talanoaga - O le ituaiga lea o vaneina o le a faʻatagaina oe e maua se uluaʻi lauulu laʻasaga na faia e tusa ai ma le ituaiga tagata. Faatasi ai ma lenei ituaiga curl, curlers e faia e faaaoga ai curlers.

    Auala tumau tumau

    O le umi faʻapipiʻi faiga faʻatulagaina ave 1.5-2 itula, i le taimi o le a faia le matai le mea lenei:

    • Iloilo le fausaga ma le ituaiga o lauulu,
    • filifili le mea talafeagai,
    • faia se suʻega e iloa ai se aʻafiaga o le afaina ai vaega o le vaega,
    • o le a vaeluaina lauulu i ni manoa ma faʻalelei ia,
    • o le a togafitia ia soʻo se vaega i le tuufaatasiga ma savili ai,
    • toe togafitia le lauulu ma le tuufaatasiga, pe a maeʻa uma ona pa'ū i luga o curlers po o reoping bativa,
    • faʻaaoga se fixative i laina,
    • ave ese curlers 10 minute pe a uma ona faʻaaogaina le fixative ma fufulu lauulu i le tele o vai.

    Vala o taimi uumi ituaiga mo lauulu pupuu

    Oe e puupuu lauulu e le mafai ona gafatia uma ituaiga lauulu e faigofie ona maua e teineiti ma laulu umi. O le teuteuina mo se taimi umi e leai ma se tuusaunoaga i lenei tulafono. Faatasi ai ma le uumi o le laulu i tauau, e mafai ona e faia ni malamalamaaga galu pe curls. I lenei tulaga, tele vaneina po o texting e talafeagai.

    Ata o foliga uʻumi-taimi i luga o le pulu i luga o le laulu-umi lauulu

    Stylists matauina o le vaneina o le a foliga sili atu i luga o laei e pei o le bob-car, cascade, one-way asymmetry ma hairstyles ma mea mafiafia.

    A vaneina mo pulu puʻupuʻu, spirals, boomerangs ma tele curlers faaaoga.

    Fulufulu lauulu laulu

    O le uumi o sitaili mo lauulu uumi e faia i le tele o ituaiga, o lea e mafai ai e tagata e ona ia curls mafai ona maua uma laʻitiiti laiti i le Aferika sitaili ma tetele curls i Hollywood.

    Faʻalagolago i manaʻo o le tagata o tausia, pe a vaneina mo lauulu uumi, faʻaaoga e matai:

    • faaita tale
    • faataamilosaga
    • lapopoa tetele
    • sikola.

    Stylists matauina o ia lauulu e le tatau ona pipiina i le umi atoa, talu ai o latou manoa vave faʻasaʻo i lalo o latou lava mamafa. Ina ia maua se laei manaia, e tatau ona e faia ni uila i pito pe faʻatapulaʻa oe lava i se faʻaopopoga i le aofaʻi o le aʻa vaega. Ina ia mafai ona tumau le iuga mo se taimi umi, ma le laulu e soifua maloloina, e taua le tausia lelei o latou pe a uma le faʻagasologa.

    Vala o taimi uumi ituaiga i lauulu laulu

    Masters fautuaina 3 ituaiga o vaneina i teineiti ma lauulu laʻau umi:

    • faʻamalosi ma laʻau malosi,
    • malamalama ma se faʻaopopoga i le tele o le vaega basal ma moli galu i pito,
    • tuʻufaʻatasia, o loʻo filifilia faʻatasi ma faia e faʻaaogaina ai ni ituaiga o ituaiga curlers.

    Mo vaneina mo feololo lauulu umi e faʻaaogaina:

    A maeʻa le faʻataʻitaʻiga, e te le manaʻomia le fufuluina, selu lou lauulu pe faʻapipiʻi ni au oloa tausi ia latou.

    Atamau - faʻalelei i laʻau tetele

    Mo sitaili ma curls tetele, e faʻaaoga e matai le tele-lapisi curlers. O lenei fale lauulu lauulu e sili ona talafeagai mo tagata e umi le laulu. Ona o le mea moni e faapea, i luga o le lauulu uumi, vavala vave malolo i lalo o latou lava mamafa, fautuaina le matai e faia togitogiga i le lotoifale - faamaʻimau le lauulu i le pito i lalo o le afa o le tapuni pe faʻatapulaʻa i le pito.O nei filifiliga uma e foliga vaʻaia faʻanatura ma teuga lelei.

    Ina ia faʻasaoina le faʻaiuga mo se taimi umi, ua fautuaina e le aliʻi:

    • oloa faʻapitoa mo fulufulu e feagai ma vaneina,
    • musu e selu ma nifo e seasea ma aua le selu le lauulu ia le itiiti ifo ile 3 aso pe a maeʻa le gaioiga
    • mumusu e faʻaaoga fulufulu lauulu ma aluga,
    • 2 taimi i le vaiaso e faia ai ituaiga eseese o mea toe fai pulou.

    Biowave

    O le bio-curling o se vaifofo fou lea e masani ai i pemita tuai. E le pei o le mea mulimuli, biowaving le faaleagaina le lauulu. Lenei e mafua mai i le mea moni o le tuʻufaʻatasiga o le vailaʻau, lea e togafitia i le laulu, e aofia ai cystaminohydrochloride ae le o le thioglycolic acid ma le amonia.

    O lenei mea e i ai le tutusa fausaga ma cystine, o se porotini o se vaega o lauulu, o lea o le curls ina ua maeʻa ona toe faʻafofoina, faʻatumu i le susulu maloloina ma le matagofie. Ole aafiaga ole biowaving e oʻo ile 6 masina.

    Ona o le tulaga ese o le bio-curling, e mafai ona faia pe a uma le valiina, faamamaina, bleaching ma ina ua uma perming, ma e le na o luga masani ma soifua maloloina lauulu.

    I aso nei, o tufuga ofoina tele o ituaiga o bio-curling. Le sili ona lauiloa o:

    • Faatasi ai ma le silikini porotini na faʻaosofia ai foi le paʻu e leai ni ola o lauulu malulu ma lamolemole. O le ituaiga lea e sili ona agamalu ma saogalemu.
    • Lalo Italia, lea e mafai ai ona e faʻapipiʻi fusi. O lenei ituaiga e talafeagai e le gata mo le umi, ae faʻapea foʻi mo pulu puʻupuʻu.
    • O le Iapani perm e talafeagai mo lauulu ma le umi lauulu, aua e faʻatagaina oe e maua ni curls ma auala faʻasaʻo galu. O le tuʻufaʻatasiga o le oloa, lea e togafitia i le lauulu, e aofia ai le kolagen ma le tele o isi vaega e toe faʻaleleia ma tumau ai le susu i totonu o lauulu.

    Faʻafefea ona fai faiga faʻaumiumi i le fale

    Ole teuteuina mo se taimi umi ole tasi o taualumaga faʻapitoa e mafai ona fai i luga o lauulu o soʻo se umi, e aofia ai le umi, ile fale. Ina ia faia lenei mea, e te manaʻomia se seti mo vaneina, e aofia ai se pulou palasitika ma se solo.

    Ina ia maua se lelei sili ona manaʻomia, e tatau ona e mulimuli i laʻasaga nei:

    1. Fufulu lou lauulu ma faʻamago teisi i se solo.
    2. Vavae uma lauulu i loka o le aofaʻi manaʻomia ma matagi i totonu o bobbins po curlers.
    3. Fufui le apalai i totonu o le mea faigaluega mai le vaneina pusa ma faʻataʻitaʻi ma le faʻaeteete vaega uma.
    4. Tuu se pulou i luga o lou ulu, afifi lou ulu i se solo ma tu i le taimi ua faamaoti mai i faatonuga mo le seti.
    5. Fufulu lou lauulu e aunoa ma le faʻamaluluina lauulu, e aunoa ma le aveeseina o le maso poʻo le oso ese mai le lauulu pe a uma le taimi.
    6. Faapipii se fixative i le lauulu ma tausia le taimi na atofaina i totonu o faatonuga.
    7. Tatala kuli.
    8. Toe fufulu lauulu e aunoa ma le faʻamalulu ma faʻamago masani.

    E tatau ona ou fufuluina loʻu laulu ae leʻi umi le umi e teuteu ai

    Stylists matauina o le taualumaga mo le umi teuteuga faia faapitoa i luga o lauulu mama.

    Lenei ona o le mea moni e faapea pe a fufulu ese le oloa, o le faʻaaogaina o le laupepa e le aofia, ma e mafai ona e fufuluina lau lauulu naʻo le 3 aso talu ona maeʻa le gaioiga.

    Ae a fufuluina lauulu ao lei vaneina, e tatau ona mafaufau lelei i tele nuances:

    • Ole ulu e tatau ona fufulu ile aso ae leʻi faia le togafiti e toe faʻafoʻi mai ai le tulaga tatau ole paʻu e puipuia ai ole gaʻo faʻalenatura, lea e faʻailoaina ile lapoʻa ole lapopo ole paʻu ile ulu.
    • I se faʻaopopoga i le fufuluina, 2-3 vaiaso aʻo le i faia le faʻataʻitaʻiga e taua le toe faʻaleleia o le soifua maloloina ma le fesoasoani mai o matapulepulega eseese, balms ma suauu.
    • E tatau ona teuteu ia togafiti pe a vaevaeina.

    Afai mo nisi mafuaʻaga e le mafai ona fufulu lou lauulu le aso ae leʻi faia le taualumaga, e mafai ona e faia lenei ae leʻi faia le taualumaga.

    Ae ina ia le umi teuteuga ituaiga e le afaina ai le lauulu, oe manaʻomia:

    • faʻaaoga se ie le palapala pH
    • fufulu lou lauulu tasi, e aunoa ma se pulu ma e aunoa ma se faigata pamu o le paʻu,
    • faʻateʻaina le faʻaaogaina o lauulu fulufulu ma pulumu, e pei ona mafai e le mea e fulufulu lauulu mafai ona faʻamago le ulu, ma le pulumu o le a faʻaleagaina ai le lauulu lauulu.O le auala sili e alu ese ai i lenei tulaga o le faʻamago o lou lauulu e masani ona, ona selu lea ma se selu ma nifo e seasea lava.

    E lelei ma leaga o taimi umi sitaili

    Styling umi-taimi o le a mafai ai e oe ona galo mo sina taimi e uiga i le teuteuina i se fulufulu laʻau, auli ma le uʻamea uʻamea ma o le a faʻatagaina le uumi uumi e malolo.

    O le taualumaga e tele ona lelei:

    1. O vanega mafai ona faia i luga o soʻo se ituaiga lauulu.
    2. O le tuʻufaʻatasiga e faʻaoga i le laulu i le taimi e teuteu ai e aofia ai ma aoga vaega e pei o laupepa o laupepa ma suauʻu. Lea faʻatagaina oe e aua le faʻaleaga le papala, aua le faʻamago o lauulu, e puipui ai le lanu masani.
    3. Stylists faʻaigoaina lenei auala saogalemu ma agamalu faʻafetai i auala na faʻaaogaina i le faiga.
    4. O le lauulu e faasolosolo malie lava, e aunoa ma le leiloa o ona foliga mataina.
    5. Faatasi ai ma le tumau sitaili, e le mafai ona e teena isi laei - e mafai ona e faʻasaʻo lauulu, lalagaina, fai ni amio leaga.
    6. O vanega mafai ona faia tutoʻatasi, i le fale.

    E ui lava i le tele o tulaga lelei, o le taualumaga foi ei ai ni taua taua tele:

    • E ui i le mea moni o le vaneina faʻaaogaina vaivai tapenaga, pe a uma ona latou faʻaaogaina, e tele le aoga o le lauulu o le a amata ona tipi ese.
    • O le tuufaatasiga faʻaaoga ua i ai se manogi faʻapitoa, lea e puʻeina mo sina taimi, aemaise lava pe a uma ona fufuluina le lauulu.
    • I iloiloga a le tagata maʻi na taumafai e vaneina, na maitauina ina ua maeʻa le faʻataʻitaʻiga, sa amata le laʻititi lauulu na amata ai.
    • Styling umi-taimi o se tasi o le sili ona taugata taualumaga i lauulu.

    Anotusi

    Le faia o se taimi umi laei luga o lauulu o soʻo se umi, e aofia ai le umi, e le fautuaina pe afai:

    • i luga o le papala ua i ai papala, manua,
    • ua faaleagaina le lauulu
    • 2 vaiaso aʻo le i faia le faʻatautaiga, sa faʻapupula, ua valivali, ua pisia i le basma poʻo le henna,
    • e i ai le faʻalautelega i soʻo se vaega o le teuteuga teuteu,
    • o le tagata o tausia ua maʻitaga, faʻasusu, inu ni hormone poʻo ni vailaʻau teteʻe.

    Styling umi-taimi e mafai ai ona e faia e masani ai lava foliga masani curls i luga o le uumi, ogatotonu ma puʻupuʻu lauulu, i le taimi lava e tasi e aunoa ma le faʻatapulaʻaina o le filifiliga o lauulu.

    Filifiliga masani ituaiga

    Classic curls faia e faʻaaogaina se masani curling iron e talafeagai mo soʻo se mea e tupu, pe o se aso fanau pe o se masani tifaga malaga. O le auupega toetoe o soo se tamaitai faa onapo nei ua iai lenei masini vevela.

    E lava le tausisi i ni tulafono faʻavae faigofie ina ia faia le fausiaina mo laulu 'umi o le lauulu e masani ma matagofie e mafai:

    1. Perm faia faapitoa i luga o fufuluina ma mago atoa lauulu. Aua le faʻataʻavaleina faʻaletonu loka. O na togafitia o le a naʻo le faʻaalia o ni manuʻa i le fausaga o fulufulu laʻau.
    2. A maeʻa ona fufuluina lau lauulu, aua le faʻaalu i le solo faʻamago. Sui sui o le fulufulu lauulu muamua, ona sosoo ai ma le curling uʻamea, o le a afaina ai le tulaga o lou lauulu.
    3. A o le i taʻoto i se masini vevela, ia mautinoa ia togafitia ia manoa i le faʻapitoa o le puipuiga o le vevela, lea e puipuia ai curls mai le matutu ma se isi vaega.

    O le faʻagasologa o le faʻatupuina o curls masani e aofia ai laʻasaga nei:

    1. I le amataga, vaeluaina le lauulu mago lelei ma selu i le pito i luga ma lalo ifo o vaega. Faʻasaʻo le pito i luga o le laulu i le pale ma soʻo se lauulu lauulu faigofie ia aua neʻi afaina ai oe.
    2. Le isi, vavae ese mai i lalo le tamaʻi manoa o le mafiafia mafiafia. Mo le faigofie, e fautuaina e amata teuteu ma lauulu o loʻo i tua o le ulu.
    3. O le vavaeese ua mavae ua afaina i luga o se masini vevela, amata mai le pito ma faʻai i lona faʻavae. Taua! Ina ia aloese mai le mu, taofi le afifiina o lauulu ile mamao ole 4 - 5 cm mai o latou aa. Taofi le uʻu faʻataʻamilosaga agai i le laina i luga o le mea faigaluega ma aua le faʻataʻutaʻu umi atu nai lo le faʻatulagaina 15 sekone.
    4. O le taimi lava e faʻapipiʻi uma le vaega pito i lalo, agai i le teuteuina o le laulu i le pale nofoaga. Ua maeʻa ona faʻalanoa i totonu o fesoʻotaʻiga. I le mea mulimuli, faʻanusisi le lauulu laʻau i sina laititi.

    Lauulu i laupepa lapopoa

    O laupepa lapoʻa e faapitoa lava mo tagata e leai ni faaputuga tele. O lenei sitaili faʻaopopo se isi laupepa vaaia o teineiti ma laulu manifinifi tele manaʻomia. Afai vevela mea faigaluega i lenei tulaga na o le faʻaletonu le tulaga o laina, ona masani ai lea, curlers tofotofoina taimi o le a avea ma se isi taua tele.

    Matou te fautua atu ia te oe e ave le faʻamuamua i papillots poʻo velcro curlers. Ae ui i lea, o le filifiliga mulimuli e le tatau ona faʻaogaina pe afai o le a e moe ma curls ua manuʻa faataamilo i curlers. Muamua, o le momoe ma Velcro curlers i luga o le ulu e matua le talafeagai, ma lona lua, ia oloa e mafai ona fenumiai manoa.

    Laasaga i lea laasaga laasaga faamaapeina:

    1. Lulu pulumulu lauulu i fou fulufulu lauulu e tatau ona togafitia i le busa ma sulu lemu.
    2. I le tulaga o curlers, e tatau ona amata amata curling ma le lauulu i luga o le ulu. Filifili ia e le mafiafia o filifili e faʻapipiʻi ai i le lelei sili ona mafai. I lenei tulaga, o le curl e mimilo ma Velcro mai pito o le lauulu e oʻo i lona faʻavae.
    3. Le isi, o togafitiga okipital ma tino faaletino. Ina ia fausia se laugofie sitaili, e manaʻomia le mimiloina o loka ese mai foliga. E tuʻufua mea i luga o le ulu seʻia mago uma ia curls.

    Lulu galu i luga o le umi o lauulu

    O moli uila ma le faʻatamala faʻatupuina lava e faʻatamala e matua lauiloa lava. O sea sitaili masani o le a apili mo i latou uma e le fiafia e soona fai umi ma le faia o aso uma laulu.

    O auala faigofie ia e tolu e malu ai le palu:

    • Faiga numera 1. O lenei metotia e aofia ai le faʻaaogaina o se diffuser. Laʻititi teuga ua faʻaaogaina i lauulu laʻititi susu, pe a maeʻa ona faʻamalamalamaina loka lemu i ou lima, faʻatupuina le aʻafiaga o sina faʻaletonu. Ma le isi, o galu e faʻaosoina e faʻamago i se laulu masani masani ma se faʻasoasouga.
    • Metotia numera 2. O le faʻafefe atoa ua vaevaeina i ni vaega tutusa. Le isi, o filo susu ua filo i fusifusi ma togafitia ma se fulufulu vavae seia latou mago atoa. Faʻamau le faʻataʻai i ou lima, ona toe faʻalelei lea o vilivae ma le laititi o le varnish.
    • Fiti numera 3. Mo le faia o lenei fusipepa e te manaʻomia se uʻamea. E mafai e laina laiti ona faʻaalu i se mea e mafai ai ona faʻamalama i le ulu. Ua saisai faʻasolo le mea e tusa ai ma ona itu, ona fulieseina lea o le soʻo mai le mata ma i le tulaga lea na tuʻuina atu i lalo i ni nai senitimita. Ma le isi, o le masini ua liliu i le isi itu ma o le isi vaega o le curl ua gaosi. Ua maeʻa faʻapipiʻi ia uʻamea i le ufiʻa i le vaega mulimuli.

    Lauulu laei ile laʻititi ma curls

    O lauulu laʻei i le laei i ni suiga fou o le faatinoga o se faatusa lava o le alofa tunoa moni ma le tamaitai. O le a le faʻatusa o Dita von Teese, o ia na avea ma faʻataʻitaʻiga o le faʻatusa i le retro style.

    Anapogi vintage curls:

    1. Fufulu mama, faʻamago lauulu ma soʻo se sitaili sui pe a tatau ai.
    2. Ma, amata mai i se faʻasologa i foliga, matou te faʻataʻapeina vilivili faʻatasi ma le fesoasoani a se uʻamea uʻamea e feololo. O le iʻuga Bagel ua fusifusia i se mea ua taʻimua ma soʻo se lauulu ulu.
    3. O le taimi lava e tutusa uma filo i le tutusa ala, faʻatali seʻia oʻo uma le faʻatuina uma le malulu.
    4. I le vaega mulimuli, aveese uma lauulu ulu ma selu lemu le galu e tupu mai.

    Faʻafefea ona fai ou laulu i Hollywood curls

    Ina ia fausia se saogalemu sitaili i le Hollywood style, oe manaʻomia ni papillots masani, i luga o laʻasaga susulu teisi ua mimilo. Le tusi ma le ituaiga mulimuli o lauulu e faʻalagolago i le lapoa ua filifilia ai oloa fesoasoani mo curling.

    O le lapoʻa o le lapoa o papillots o le ai ai, o le sili tele volousous ma lush le mafuaʻaga styling maua ai.

    O le taualumaga mo pipi e le faigata tele. E naʻo le fufuluina lou lauulu muamua ma tuu lou lauulu e mago fua. I le taimi lava e matala ai ona matala, e tatau ona e fufuluina ma le faaeteete le laulu i le selu ma nifo laiti. Ma le isi, o manoa laiti e manunua i luga papillots saunia i soʻo se auala talafeagai.

    O le faigofie o papillots, faʻatusatusa i le masani curlers, pepelo i le mea moni e faapea o ia oloa e le aumaia lagona le mautonu lagona i le taimi moe. I se faʻaopopoga, latou e faigofie tele ona aveese ma e le maua ai se afaina i le faʻatulagaina o lauulu soifua maloloina. I le taeao, o le curlers unindind, ma le uma teuteuina o loʻo faʻapaʻiina i le varnish e faaleleia atili ai curls.

    Matou te faia se laulu ile laupepa ole Eleni

    O laʻei lauulu ma curls i le faʻa Eleni o se masani le masani ai lea e tumau pea i le pito i luga o lauiloa mo se taimi umi. O ia sitaili foliga foliga agamalu ma matagofie i teineiti talavou, o latou foliga e le o fautuaina e sili atu ma sili atu le tele o mea teuteu meafaigaluega.

    Ina ia fatuina le sili faigofie, ae le itiiti le manaia lauulu, e te manaʻomia se teuteuga laupepa ulu, selu ma curling iron.

    1. Ina ia amata, nonoa se lipine faataamilo i lou ulu i luga o lou selu selu. E fautuaina foi tagata faʻatau pa ia faʻafofoa ia mea teuteu i luga aʻe o lona muaulu e ala i le tosoina o lauulu pupuʻu i lalo o le fusi. Ona, faʻaaoga le lapoa uʻamea mafiafia, fai galu lelei e ala i le mimilo ese o laina mai le mata.

    Nai lo le fusi, oe mafai faʻaaoga rims ma eseese teuteu filifiliga. E mafai ona rhinestones, maʻa, lopa, poʻo fugalaʻau fou.

    Afiafi ma afiafi o faʻaipoipoga ma afifi

    O le filifiliga o se laʻau lauulu e tatau ona faʻalatalata iai ma le vaʻai faʻapitoa, aua le matagofie o sitaili i se mea taua faʻapitoa mo le teine ​​faʻaipoipo e tatau ona tumau mai le taeao i le leva o le afiafi. I le tulaga o curls, e tatau ona faʻamautuina ma le faʻaeteete i mea faʻapitoa mo se umi faʻasao o latou foliga foliga manaia.

    Ua fautuaina e le au faʻataʻoto ia loteina ni uʻamea le talafeagai i le afiafi, ae tuu pea curlers i tafatafa o le lauulu seia oʻo i le taeao.

    O laupepa ua leva ona faia e faʻailoaina i se malosi faʻapipiʻi, ae o loʻo matua taua tele le aua le soona faʻaalu ina ia puipuia ai le masani ma susulu o laʻau maloloina.

    • Faiga numera 1. Selu ma le faʻaeteete curls, aveese pito i luma i luga o le tino i tua ma toe faʻapipiʻi i le pito i tua o le ulu i le fesoasoani a le le vaaia. Toso mai manoa manifinifi mai ou foliga. Fai se tamai diadem poʻo le fusi ua teuteuina i fugalaʻau fou i luga o lou lauulu.
    • Faiga numera 2. Fauaʻi le paʻu uaea i le malumalu i ni fusi ma ia saogalemu i tua. Salu malie le toe vaega i le faaseʻai, ma tuʻuina ia i latou le foliga o se matagofie matagofie. Faalelei lauulu ma lauulu. Teuteu le mea teuteu ua maeʻa faʻatasi ma se selu e faia i mea teuteu uaea ma ni lopa.

    Matou te faʻamoemoe o filifiliga mo le aulelei o le aoina mai i lenei tusitusiga o le a fesoasoani ia te oe e fausia se tulaga ese foliga mo soʻo se taimi. Aua le faʻaaoga sese masini vevela, faʻaaoga faʻapitoa puipuiga o le vevela ma aua le soona faʻaletonu curls ma sili atu le tele o varnish e puipuia ai le matagofie matagofie o lau lauulu.

    Lauulu curls luga o lauulu o le umi. Curls on medium hair: faigofie auala e fai ai ni lalelei matagofie

    O ufiulu lapoʻa e avatua le laulu e faʻatusa ma agamalu. O galu maualuluga e masani lava i le pito i luga o lauiloa. O ie e ufiufi ai mekasini e masani ona teuteuina i ata o ata ma foliga matagofie.

    Faʻafefea ona ufiufi uʻumiʻumi luga lauulu laʻitiiti i le fale? Faaaoga le aisa ma mea faigofie. E faigofie ona e maua mai le tali: taumafai auala eseese.

    Faʻafefea ona maua se sili aʻafiaga

    O ofu elastik mo le umi e umi le umi, i lalo o tulafono faigofie:

    • 'ae leʻi faia ni curls, faʻagaioiga le laulu i mousse poʻo le busa,
    • faʻaaoga vailaʻau puipui mata, vai tioata mo lauulu,
    • vaevae le uumi mai le tauau i le tauau i le umi i le 6 sone - e sili atu le faigofie ona punou galu matagofie,
    • faaaoga auala lapoa meafaigaluega
    • tatala filemu curls, faʻalelei lou lauulu i ou tamatamailima,
    • faaaoga fulufulu faʻamalosi malosi poʻo le malosi.

    Curling uʻamea

    Filifili se masini e iai se tulaga maualuga-ufiufi: O oe o le a faʻaititia le leaga le aʻafia o lauulu. Faʻaaoga se tagata fulufulu faʻatasi ma se laititi pe lapoa lapoa elemene elemene.

    E faigofie ona mimilo uʻamea o le umi uumi ma se uʻamea uʻu. O curls malulu e le malolo i lalo o le mamafa o lauulu, lea e maua ai le maualuga maualuga o curls.

    Faʻafefea ona fausia ni ula sili:

    • fufulu lou lauulu, mago atoa,
    • Mo se fofo lelei, togafiti loka ma se faʻapipiʻi mea. Malamalama mousse po o le foam o le a faia,
    • faʻatali seʻi uma le lauulu e mago: malulu curls e faigofie ona mumu,
    • Vavaeese le lauulu ma togafiti. E faigofie e faʻatulagaina 6 sone,
    • faʻapipiʻi le masini i totonu o le upega tafailagi: o le tele o laupepa o aso nei e vevela luga i minute,
    • amata le curl mai le pito i tua o le ulu, ma matagi le wiski. Luga loka i luma curl mulimuli,
    • liligi lou ulu, lulu lemu le laulu. Toe foi i le "tulaga amata", faʻaali le laʻasaga lauulu i ou tamatamaʻilima pe faʻaalu lemu lau curls ma se pulumu malu,
    • mimilo ia au poʻo le lamolemole i le itu,
    • vali loka pito i luma i le varnish, ona totoe ai lea o isi vaega o lauulu.

    Faufautua! Sui le curling iron i le uʻamea, fai uma taotoga, ma o le iʻuga o le a tutusa. Aua le pipiʻi faʻasologa, faʻaalu lemu le masini mai le pito i luga i le pito i lalo. Aua neʻi ova le faʻataʻavaleina le masini i le tasi nofoaga: o lea e te aveeseina ai le mataga ua i ai. Faatasi ai ma le fesoasoani a se uʻamea, e faigofie lava ona e faʻapipiʻi curl tetele. Ina ia faia ni laʻititi laʻititi, o se lauulu saʻo e le talafeagai.

    Velcro tagata faʻatautau

    Uluai masini ile pulu puʻupuʻu faʻaopopoina le tele o voluma, ae aua le faʻataʻutaʻu loka. Ma lauulu uumi taimi, o le tulaga e ese. Filifili faʻamalama laupepa lapoa, matau ia manoa i luga o tauau. E mafai ona faigofie ona maua le faʻamoemoega e tatau ai: matagofie, lapoʻa tetele.

    • teuteu lau lauulu mo teuteu pei ona masani ai
    • mama, laʻititi mumu loka faʻatasi ai ma se faʻavae ma se paʻiti mama
    • selu le lauulu, a leai o le taimi o le aveeseina o curlers lauulu o le a avea ma matua ninii,
    • i le isi itu, vavaeʻese le laina o le lautele (4-5 cm),
    • afifi i luga ole Velcro, sausau vali i luga,
    • faʻatali mo le lauulu e faʻamago pe faʻaaogā se mea fulufulu lauulu,
    • aveese malie Velcro curlers,
    • Faʻaaoga ou tamaʻilima e taia ai le curls poʻo le selu ma se selu fulufulu, faʻalelei le lauulu,
    • teisi lalagaina curls tetele ma varnish.

    Manatua:

    • O le uiga ese o lenei ituaiga o curler o le a uma faamaapeina, atoatoa curls maua. E te le ausia le "laʻitiiti temoni" tusa lava pe a maeʻa ona faʻaaoga laititi le lapoa Velcro,
    • Velcro curlers e le faaleagaina le lauulu, tausia le fausaga o lauulu,
    • faʻaaoga mea puʻeata "puʻe" puʻupuʻu i le ao: le mafai ona momoe ma ni manoa manoa ma le tele o faʻataʻutaʻua ile ulu.

    Magic curlers Magic Leverage

    Maua faigofie Hollywood curls! Faʻatau se seti o moli susulu o le ituaiga muamua, ma i le itula o le ae liliu ai laina sasaʻo i iko matagofie. Curlers Magic Leverage - o le faavae mo le fauina o curls o soʻo se lapoa, aofia ai ma lapoʻa tetele.

    Mo le averesi umi o lauulu e te manaʻomia curlers o lapoa Nu 8. O le seti e talafeagai mo le fausiaina vaivai, volumenous curls ma le lapoa o le 4-5 cm. O loʻo i ai i le pusa ni faʻamau faʻapitoa faʻatasi ai ma se numera o paipa silikon. Mo lauulu uumi lalo o tauau o feololo tapulaa o le a manaʻomia 16 pe sili atu curlers.

    • Faʻamama au mama mama, faʻapaleni sina siʻu pulu poʻo le mousse mo faʻalelei sili.
    • vaevaeina le lauulu i ni sone, malupuipuia ma ufiufi uumi,
    • uu le lauulu vavaeʻese ma le matau, toso mai i le curlers, tatala: o le a faʻaaoga le paipa i le sao saʻo,
    • fusi uma vaega o le lauulu i le tutusa auala. E tatau ona fetaui lelei faʻamalosi i totonu o le paipa silikini, ae ia lautele atu ia mafai ona fausia ni laʻau tetele,
    • fulufulu mamago le lauulu, faʻatali seʻi uma le gao,
    • aveese lauulu malamalama, sulu lemu le lauulu ma se selu seasea, faʻataʻatia ia manoa e te manaʻo ai,
    • faʻaʻitiiti teisi varnish mo eleni faʻapipiʻi.

    Pigtaili Lauulu Tulu

    Sa e alu i luga o le auala, ae e te leʻi aumaia ni curlers po curling iron faatasi ma oe? Ina ia faaleleia le tulaga, ia fulufulu le laulu foliga e fesoasoani i lavalava masani.

    • selu ia manoa, faʻamama le slang, pe a i ai se mosese poʻo se faʻapalapala i luga o mea, faʻaaoga le teuteuga ile lauulu,
    • vaeluaina le lauulu i ni vaega, vavae eseʻesea lautele, fili lalagaina masani poʻo Farani 'ulu,
    • o le lautele o le lautele o le lauulu, o le sili atu curls le a,
    • pe a maeʻa ona mamago mafoa, tatala ese fili: o galu matagofie e tumau pea,
    • fulufulu lauulu i ou tamatamailima, faasaʻo lemu. A i ai se mea e faʻapipiʻi ai sapalai i lau ato tupe, faʻanenefu le sitaili.

    • Ua galo ia oe le foam, mousse ma varnish ile fale? Pia o le a fesoasoani e faʻalelei lauulu laʻititi. Malamalama malie la lauulu i le lalagaina: o galu o le a umi le umi,
    • faʻamau pito, faʻamamaina laugofie ma solo susu (moʻi, na e alu ma oe se mea tumama i le auala). Ia fili le fili, faʻamau le 5-8 cm i pito. Faʻasolo le solofanua mai le solosolo, faʻamalama le pito, pe a faʻaaoga le faʻataʻavale, nonoa pito o le solosolo i se nonoa. Faʻatali seʻia maeʻa ona fili ma le solosolo: o le faʻaiuga o togafiti, e te ofo ai.

    Matagofie galu ma le fesoasoani a le o vaaia

    Ole isi auala faigofie e fatu ai galu matagofie, faʻaopopo le matagofie ile fausaga. E aoga le faʻamatalaga, i le mea e le o iai se mea, seʻi vagana le masani le vaaia.

    Manatua le faʻasologa o gaioiga:

    • faʻapipiʻi ni mama mama i vai, selu e oo i le pito. E le manaʻomia le maualuga tele o le susu: o le fausaga o le a mamago mo se taimi umi,
    • Vavaeese se fasi lauulu e 4-5 cm le lautele, ae le manifinifi, mimilo ma se sikoa sikoa, fai se pese masani, pei o le ballerina's. Fautuaga saogalemu faʻamau ma le lilo,
    • fausiaina ni nai buzzers. Ole aofaʻi o ofu manoa e faʻalagolago i le aʻafia o lauulu. Medium-long strands o le saʻo faavae mo lenei auala le masani ai e fatu ai galu vaivai,
    • fausiaina uluaʻi mamanu i le afiafi: i le po, o le a matutu le laulu, i le taeao o le ae mauaina ni laʻau susulu, maʻai. O le mea moni, e tatau ona e moe i luga o lou manava i le po atoa, ae o le taimi e mafai ai ona e tumau mo le lelei o se laei matagofie,
    • i le taeao e leʻi afe i luga lauulu, faasaʻo ma tamatamailima. E le talafeagai le faʻaogaina o se fulufulu laulu. Ma maua se malosi malosi sapalai? Manaia tele! Afai e leai, aua le popole: o laupepa tetele o le a tumau pe a ma le afa aso.

    Ole auala e talafeagai mo lauulu vaivai, manifinifi. O taʻavale maʻa ma le mafiafia e faʻateteleina le leaga e aunoa ma le faʻaaogaina o le uʻamea o le curling.

    Ina ia fausia galu maualuluga i luga o lauulu feololo, oe manaʻomia le lauiloa laʻei lauulu e laei e tofu tamaitai uma. O loʻo avanoa mea faigaluega o le a fesoasoani i le faʻamauina o laina pe a fai e leai ni curlers poʻo curling uʻamea i lima. E leai lava ni mea lilo e mautinoa le aoga mo le au faimalaga.

    Faʻafaigofie le faʻataʻavaleina, faʻatau faʻatau talafeagai Velcro curlers ma uluai Magic Leverage tubes. O le a le gata ia e maua ni lalelei matagofie, ae ia tausia foʻi lou laulu maloloina. Manatua: tumau vevela styling solia le fausaga o lauulu, uamea avea manifinifi, solia, lauulu leiloa faateleina.

    Faʻafefea ona fai ni curls tetele i le 10 minute? Le tali i lenei vitio:

    Talofa uo pele!

    Lauulu e talafeagai i taimi uma. Ma o le itu iinei e le gata i la latou faʻataʻitaʻiga, ae o le tele foʻi o sitaili. Afai e sasaʻo faʻataʻamilosaga ia oe, ua oʻo i le taimi e taumafai ai e fai ni uumi manaia ile fale mo lauulu uumi.

    Lelei, Hollywood galu pe faʻatamupula galu - o nei mea uma e lelei mo tagata e maua le laulu lulu. O aso nei matou te mauaina ni mea lilo i auala e faia ai ni uumi matagofie i luga o le laulu feololo e le sili atu lona leaga i lo le tagata poto faʻapolofesa. Sei o tatou iloaina poʻo fea auala e faigofie ona fai e oe lava ma mea e te manaʻomia mo lenei.

    O le togafiti o le meaola e tatau ona lapoa lapoa.O le tele o le curlers, o le sili atu o le curl lava.

    Boomerangs, bobbins, busa ma palasitika curlers e masani lava laiti pe feololo i le tele, ina ia latou le aoga. Mo curls tetele, e sili atu le aveina curlers tetele ma Velcro.

    O lea, pe faʻafefea ona fai ni laʻasaga tetele i luga o le ogatotonu pe uumi lauulu:

    1. Fufulu ma faʻamago lou lauulu laititi.
    2. Faaaoga sitaili busa.
    3. I le isi itu matilatila ni manoa laiti ma faʻamamaina i luga o curlers. Ia milo manoa i pito o i totonu. I le pito i luga o le curler mafai ona tuu uma i le taimi o le valavala ma i luga mo se tele tele.
    4. E le manaʻomia le faʻamau o loʻo pipi ma Velcro, ae afai latou te le uuina lelei, e mafai ona e faʻalelei ia i latou ma togafiti.
    5. A mamago manoa, aveese loa le curlers.
    6. Sulu lemu lau curls i ou tamatamailima ma faʻanusisi ma varnish.

    Ina ia sefe ai le taimi, e toatele fafine e sili ona fiafia ile faʻataʻitaʻi ma le uʻamea curling. E na o ni nai sekone e faʻamomoli ai ia soʻotaga, ma e leai se mea e faʻatali ai seʻi mago le lauulu, e le pei ole curlers.

    I faleoloa e mafai ona e mauaina le tele o ituaiga o curling uons: masani moli o lapoa eseese, cone-foliga ma spiral.Laega, stylers ma le tele o isi au ese, faaluaina ma tolu faʻataʻitaʻiga mo galu ie.

    Talu ai nei, o se otometi Babyliss Pro Perfect Curl curling iron ua faʻaalia i le faʻatau atu.

    E galue e tusa ai ma lenei faʻavae: oe manaʻomia le tuʻuina o se loka o lauulu i se pu faʻapitoa, fetaomi ina ia tapunia uma vaega o le masini.

    O le taʻega i totonu o le curling iron o le a faia ni suiga, o le lauulu o le a mafanafana tutusa ma o se leo o le a leo, faʻailoa mai ai ua maeʻa le gaioiga.

    Mo le faʻafaigofie, o loʻo i ai ki i luga o le 'au e mafai ai ona e fetuunai le faʻasolosolo o le talipalau agavale po o le taumatau ma le tikeri o le mafanafana.

    E mafai ona e faʻatonuina se masini otometi curling iron Babyliss Pro Perfect Curl iinei.

    Le faʻaogaina o ituaiga eseese, ituaiga ma tulimanu o le tongs, e mafai ona e fausiaina se lautele lautele o lauulu. O le manifinifi o le mafanafana laʻau o le masini, o le a sili atu le lelei ma vave le curl o le a.

    Ina ia mafai ona ufiufi foliga matagofie i luga ole lauulu lauulu, mulimuli i faʻatonuga:

    1. Faaaoga se vevela-puipui fagu e mago ai lauulu.
    2. Mo le faigofie, filifili ni sone i luga o le ulu ma malupuipuia taʻitasi i se kilipa. Amata le curl mai le pito i lalo.
    3. Ave se tamaʻi manoa, uu lona apo ma 'au. Ia mautinoa e leai ni lipine i pito.
    4. O loʻo uuina uʻamea uʻafa faataamilo i le ulu, ma faʻamau i ai se manoa i luga o le ulu. O lea e mauaina se ofuvae eleni masani.
    5. Ma afai e te uuina le masini i se tulimanu pe faʻatu i luga, o lona uiga o le curl o le a liliu liliʻi.
    6. Faatali mo ni nai sekone ma tatala malie le loka.

    Faʻafefea ona fai ni uumi i luga o le lauulu laulu e uumi le umi? E fautuaina e le au pulu faʻataʻitaʻi ia aua neʻi selu le vilivae, ae ia faʻalauteleina ma le faaeteete i ou tamatamaʻilima, ona toe faʻasaʻo lea i se laititi e vaʻaia. Lava malosi malosi varnish le talafeagai mo curls, e pipii faatasi lauulu.

    Taualuga Hollywood Galu

    Hollywood galu - o le sitaili tonu lea ua filifilia mo le kapeta mumu. E mafai ona e faia le faia i le agaga o le lauiloa.

    O le mea lilo autu o le fatuina lea o le aʻafia o lauulu, laulu faʻalelei i le laʻau malie i luga ole itu atoa. Ina ia faia lea mea, e manaʻomia muamua ona fai se fafagaina mea e faʻapitoa ai, ona faʻaaoga lea o se mea e faʻalelei ai le kulimi.

    Ole galu e tatau ona faʻafaigofie e aunoa ma ni manoa ma lulu 'ie, o lea e faʻataʻatitia ai e nisi lauulu lavalava au uʻamea ma se uʻamea muamua, ona vavae ai lea.

    O le tekonolosi mo le fatuina o se lalelei Hollywood hairstyle ma galugalu curls i luga o lauulu lauulu e pei ona taua i lalo:

    1. Fai se itu, matua matagofie.
    2. Faapulou lauulu i se vevela-puipui sapalai.
    3. Vaevae i latou i ni manoa, faʻapipiʻi le sili atu i togafiti. Amata curling mai lalo.
    4. Taulima le nonoa i le varnish ma le faʻamamaʻe i luga o le uʻamea faʻataʻitaʻi. E faʻamalosi uma curls i le tasi itu i le ulu.
    5. Tatala le loka, gagau i totonu o se mama ma malupuipuia ma se tamai kilipa i aʻa.
    6. A manua uma manoa, aveese mea faʻamama ma selu ma se selu.
    7. O lenei e tatau ona faʻamau uma faʻagasologa uma le umi atoa ma faʻapipiʻi lapoa, faʻataoto i le foliga o le galu.
    8. Faʻaosoina ma varnish ma aveese mailei pe a maeʻa ni nai minute.
    9. O le toe faʻaiuga ole susulu malamalama lea.

    O le uʻamea e aoga e le gata mo lauulu faʻasaʻo. I ai, e mafai foi ona fatuina se uluai perm. O le foliga o le curl o se tioata ma itiiti le le mautonu.

    Faʻafefea ona fai matagofie lalaga ma se uʻamea i luga o le uumi o lauulu:

    1. Faʻaoga le puipuiga vevela ma faʻamamafa se esi soʻo.
    2. 5 cm le mamao mai aʻa, faʻapipiʻi le manoa faʻatasi i le uʻamea. Ina ia faia lea mea, taofi le loka ma vili le faʻafoe 180 tikeri.
    3. Ia, e aunoa ma le tatalaina o papatusi, seʻi le mea alu i lalo.
    4. Ia mimilo le pito i luga.
    5. Afai e te uʻuina uʻamea faalava, oe maua se moli uila masani. Afai e te uuina le masini i sina laititi, o le ae mauaina spirals.
    6. Ia mimilo uma uma i le avanoa.

    Tiute metotia curling

    Afai e leai sau masini ma mea e faʻaavanoaina, taumafai e faʻamalosi lou lauulu i se auala e le masani ai. E mafai ona e faia ni uila matagofie e aunoa ma se uʻamea curlers ma curlers ma auala faʻaleleia. O ni manatu nei mo le vela:

    • O le auala pito sili ona faigofie e maua ai galu e mimiti ai o lona fili i luga ole laititi susu.
    • Nai lo papillots, tele fafine faʻaaogaina fasi pepa ua taʻimilo i totonu o se apa.
    • Flirty laiti curls mafai ona faia e ala i le mimilo o lauulu i ofuie. Sau le pito o le loka faataamilo i le ie ma nonoa.
    • Ina ia faia ni galu tetele - faʻaaoga mousse, fai se vaʻaiga ma feula faʻamago ma se la fulufulu.

    O le faia o pupuni mo le umi o le laulu o se sili lelei lea mo se fafine e maua ai se sitaili laʻei ma le manaia. O le mea sili ona taua o le filifilia o le sili ona talafeagai curling filifiliga ma aʻoaʻo pe faʻafefea ona fai lau oe lava sitaili. Ma o le lauulu o le a foliga mai e masani tamaitai ma manaia.

    E masani lava ona fiafia fafine i curls. O nisi e mitamita e faapea ua faanofoina i latou e le natura i lauulu lauulu matagofie. O isi e saili e faasaʻo le "soʻona faʻaletonu mea sese" o le natura ma soʻo se auala e mafai ai ona faʻasolo saʻo a latou mama mai le fanau mai. I aso nei, o le faia o ufiufi matagofie uumi ile laulu e le o se faʻafitauli. E masani ona iloa e fulufulu ma tagata le masani ai ituaiga auala e faʻaliliu ai le "vao" i luga o latou ulu ia laʻititi lava ia lamepa aulelei poʻo ni mea laʻititi foliga fia iloa.

    Zigzag uila

    Zigzag curls (pe na o le "zigzags") o se tasi o sili ona lauiloa ma manaia lauulu i laʻititi uumi curls. "Zigzags" e taʻua foi o le "gauia" curls.

    O ia curls o le a talafeagai lelei ma le faia i galuega i se ofisa, i le vaega o kamupani, i le fale tifaga, i se tifaga, mo se faaipoipoga, mo se aso fanau.

    O Zigzags e fausiaina e faʻaaoga faʻapitoa lava lauulu laʻititi fulufulu ma tali. I le fale, o mea faigaluega na e mafai ona suia i le masani ai pepa alumini, ma le teine ​​e mafai ona puipuia ona loka mai le leaga aafiaga o le maualuga vevela.

    O curling curls e tatau ona amata i le tua o le ulu. O fulufulu e le tatau ona lautele atu nai lo le lua centimita. A o le i taʻoto, e ao ona matua faʻamamaina le ulu, togafitia i mea e puipui ai ma le mea e fai mo mea le tumau - sprays ma mousses. O le 'ie uumi o le fasi pepa o loʻo mimiloina i totonu o se tamai flagellum ma faʻapipiʻi i le foliga o se "tick". O le manoa e afua i itu uma e lua o se "kiki". A maeʻa, e tapuni ma faʻapipiʻi le pepa alumini. A o uma filo o loʻo “faʻapipiʻi” i le pepa pepa, o faʻamafanafana taʻitasi e faʻamafanafana i se uʻamea uila poʻo se fulufulu faʻamanui. O loʻo tumau le pepa alumini ile ulu seʻia maalili atoa. Ona aveʻesea lea, ma vavaeina ua faʻapipiʻiina e lima i totonu o tamai "zigzags". O le gaioiga mulimuli o le faʻasaʻo lea o le "zigzags" i le iila.

    Lioʻe vilivae

    O se mea manaia o le tele o curls mo le laulu feololo o le "spirals". O lenei hairstyle faia le ata sili romantik, tuuina atu le teine ​​femininity, magnetism ma aulelei.

    "Spiral" o se lautele ituaiga.O le a ia fetaui i soʻo se foliga foliga.

    E le tele se taimi e alu ai le fatuina spirals. Afai i le taeao e le lava le taimi e fai ai se lalelei o laulu, ona avea lea o le "spirals" o le a sili lelei filifiliga mo le teuteuina lelei.

    Auala o le faʻatinoina o "spirals":

    • O paʻu mago e togafitia mo mosese ao le i momoe, togi i se fusi "mama". E mafai ona e faʻaʻauluina ni nai "sipika" e fai ai le laʻititi o faʻataʻitaʻiga.
    • Ina ua ala i luga, i le taeao, o laulu e ofuina.
    • Ma ona lima, o le ulu "vavaeeseina" i ni galu pei o ni manoa.
    • Ua pupula lauulu ma varnish.

    E le gata i lea, "spirals" mafai ona faia ma curlers. Ina ia faia lea, o le ae manaʻomia:

    • lapopoa tetele,
    • mousse ma fulufulu lauulu.

    O le faia o le faʻatulagaina e pei ona taua i lalo:

    • O le ulu e fufuluina ma mago mago, o sina vaega o mousse e faʻaaogaina i laupepa teisi susu.
    • O lauulu e vavaeʻese ma manuʻa luga o curlers.
    • E tatau ona e alu i le lua pe tolu itula ile curlers. A maeʻa lena, ua mago le laulu i le fulufulu tagata.
    • O loʻo aveese 'curlers.
    • O moega lapopoa e iʻu i le “togafiti” ua “faʻavasega” i tamaʻi laititi.
    • Faapipiiina ua tumau i varnish.

    Papillots: faʻafefea ona faʻaaoga

    O papillots o se faʻaaoga vaivai lea o curlers peʻai ni manoa i luga o fasi ie, paʻu poʻo se mea gaosi. O lenei tekonolosi na lauiloa talu mai le sefuluvalu seneturi.

    Papillots tatau ona matagi i luga susu susu. E tatau ona e mimilo loka mai aʻa - o lenei e alofia ai le femouliʻi o ufiufi.

    Papillots aveeseina fa i le ono itula talu ona mimilo.

    Aʻoaʻo e saʻo le laei

    O curlers o se auala tuai e fausia ai curls.

    I aso nei, ua sili ona faʻaonaponei curlers ma avea sili atu talafeagai mai se faʻataʻitaʻiga vaaiga.

    E i ai se tekonolosi o le faamaapeina o loka luga curlers, aemaise:

    • O tagata curlers e manua i loka susu (sei vagana ai curlers eletise). O le mea mulimuli e tatau ona faia muamua ma mousse.
    • O se selu e tuueseeseina e le selu e tutusa ma le lautele o le curler.
    • Le faamaapeina amata mai le pito - o lo o tu i le ogatotonu o le curler ma mimilo i totonu agai i aʻa.
    • E mafai ona e aveese le curlers pe a uma ona mago le filo.
    • Luasefulu minute pe a uma le curling, oe manaʻo e selu. Lea o le a faʻatagaina ai iko i luga o foliga.

    Faʻafefea ona fai curls faʻaaoga stylers?

    O le styler o se sili lelei filifiliga i curlers. Faatasi ai ma lenei masini e mafai ona vave faia se lalelei lauulu. O le maualuga o le gaioiga a le styler ua leva ona talisapaia e lauulu.

    Faʻatau mai se mea styler - uʻamea faʻapipiʻi ma le tele o namu - faʻatagaina fafine e faia galuega sili mai o latou laulu i le fale. Le mea sili ona taua, o le galue ma se styler e faigofie tele.

    E tatau ona ou faʻaogaina masini puipuia?

    Masini puipui o se mea muamua lea e manaʻomia mo curling. I fale teuteu e mafai ona e faʻatau uma ituaiga o balms, conditioners, shampoos, mousses, varnishes. E tatau ona faʻaogaina, aua i le tele ona faʻaaogaina o curling iron ma styler, o loka e matutu lava, - o le mea lea, latou manaʻomia le faʻaeteete tausiga ma meaʻai. O loʻo faʻaalia foʻi e fai ni matapulepulega i le fale.

    Faʻafefea ona filifili se curling iron mo le manaʻo o foliga o curls?

    A lelei le filifilia uʻamea o le ki i le matagofie o laʻei ma le soifua maloloina o lauulu.


    Aua le faʻataua se faʻataʻavale uʻamea ma ni uʻamea. I le maeʻa ai o le masina o galue ma se mea faapena, o le a le toe faʻaletonu le curls. E sili le filifilia o se 'uʻamea ma le ion-keramika poʻo le turmaline-coated plate.

    Laasaga ma lea laasaga faatonuga

    Ina ia faia ni ofu mafiafia ma lapoa i luga o lauulu laititi, e tatau ona e mulimuli i le faʻasologa o galuega:

    • Fufulu lau lauulu.
    • Faʻaaoga le soʻona faʻaauluina o lauulu i sina laulu malulu.
    • Vaevae lou ulu i loka o lautele lautele. E taʻitasi ma fili i se tamaʻi puʻeu. I le faʻaiuga, ua tatau ona faʻamaʻimau le fusi ma se paʻu manifinifi.
    • Taulima pigtail taʻitasi ma le uʻamea faʻataʻitaʻi - mai aʻa e oʻo i motugaafa.
    • Faʻamanuia ia faʻamaʻimau.
    • Faauʻu ia curls ma varnish.

    Faʻafefea ona alu le faʻasologa?

    Perm e talafeagai mo se fafine ma soʻo se foliga foliga.


    O lenei metotia faʻapitoa ua faʻaalia i tagata e ona le "suavai" lauulu - perm perm e mafai ai ona e faia le aofaʻi manaʻomia ma faʻaopopo le leai o le pomp.

    O ai le puleaina e maua ai le tino?

    O le Perm is contraindicated:

    • I le taimi o maitaga ma faʻasusu,
    • ma le malulu
    • i le maualuga o le vevela vevela,
    • pe a ave ni vailaʻau ma vailaau, e aofia ai le morphine,
    • toto maualuga pe maualalo toto,
    • i le taimi o maʻitaga,
    • ao aveina hormonal fualaau,
    • ma faaitiitia le puipuiga.

    O a iʻuga?

    O le mea sili ona leaga o perm o le tuusao aafiaga i luga o le lauulu fausaga, o se taunuuga o le curls mafai ona magaugau. O le mea lea, le tele o taimi i le faiga lea e le fautuaina.

    O le faia o ufiufi i luga o lou ulu e matua le faigata. Mo lenei "i le auupega" o tamaitai o aso nei o ituaiga o loʻo i ai ituaiga eseese o mea faʻaleleia meafaigaluega (curling uamea, stylers, papillots, curlers, irons), lea e mafai ai ona e faia ni mea manaia.

    Vitio: faʻafefea ona fai matagofie lalagaina i lauulu laulu

    Ole lalaga matagofie o le miti a soʻo se fafine. I le vitio muamua, matou te ofoina atu oe masani o oe i le tekonolosi o curling ma le fesoasoani o le faʻamama le faʻamoe, ma i le lua - curling uʻamea. Manaia lau vaaiga!

    Masalo, pe a le o mea uma, o lona uiga o lona lua uma e ona le laulu saʻo e manaʻo e tuʻuina atu ia i latou galu malolosi. O teine ​​e uumi lona lauulu e tatau ona galue malosi ina ia maua. Ae faatasi ai ma le averesi umi, e faigofie lava le suia i latou i curls matagofie.

    I le fiafia sili, tekonolosi suiga fou na aliali mai i le lalelei pisinisi, faʻataga ai tamaitai taʻitasi e fausia se foliga fou na ia fiafia i ai.

    Faʻafefea ona fai matagofie matagofie curls

    O foliga laʻei manaia ua faʻaalia i fulu pei o se manoa e talisapaia e tamaʻitaʻi mai le lalolagi atoa. O moli uila e maua ai le foliga agamalu ma le maʻaleʻale, fai se fafine e faʻamalamalamaina ma leai se puipuiga.

    Tagata e leai ni fulufulu uumi na o le laki. Latou te le manaʻomia le tele o se taimi e tuʻua ai ma fausiaina se ata. Masani galugalu faʻailoga o le a faʻaopopoina le agamalu ma le matagofie. O le averesi o le umi e faʻafaigofie ai ona sui lou ata, i se taimi puʻupuʻu, ua toe ola mai se tamaʻitaʻi fai pisinisi i se teine ​​aulelei ma le popole.

    E mafai ona e faia le pemita, lea e tumau ai mo se taimi umi, i le lulu. I totonu ole fale poʻo le fale, e mafai ona e faia ni sitaili umi - vaneina.

    E tusa Perm

    O aso nei "chemistry", e pei ona taʻua o lenei ituaiga curl, faʻafetai i le vailaʻau faʻaoga ua faʻaaogaina nei, e le mafua ai le afaina tele i lauulu. O lenei pemita umi mo le tele o masina, faʻataga pisi fafine e sefe le taimi.

    Ole taunuʻuga ole polofesa ole "chemistry" mafai ona ausia ile fale. A e siaki mea i totonu o le pusa a tina matua poʻo le tina, e mafai ona maua le tele o aitema aoga. Afai oi ai soʻona masani lava tale batiniʻi, ona mafai lea ona e mafaufau ia te oe lava o se fiafia le pule o se oa moni. Sa masani ona faʻaaogaina fafie e fai ai pikiapu.

    • ua mulumulu laulu ma mago sina mea itiiti,
    • A o leʻi afifi, e faʻapipiʻi se soʻona faʻaalu i soʻo se vaega ma tufatufa atu e faʻaaoga ai se selu,
    • i luga o manulele, amata mai le tua o le ulu, o se filo e manuʻa pe a mavae se manoa,
    • o ni nai itula, ua solo le lauulu ma ua pipiʻe le masini.

    Taimi uumi taimi mo le fausiaina o galu o le tino mo le 7 i le 9 vaiaso mafai ona fausia i totonu o le fale. O le taualumaga atoa tusa ma le lua itula. E mafai ona faia vaneina i le fale, i le maeʻa ona faʻatauina mea taua e tatau ai ma mulimulitaʻi i faatonuga

    • togafiti fufulu lona ulu,
    • ua manunu tagata curlers
    • ua faʻaaoga le tuʻufaʻatasiga
    • ua aui le ulu i le ie mafanafana, se sikafu,
    • ina ua mavae se taimi, ua aveese le curlers, fufuluina le fufuluina,
    • ua faatatauina le sui sooupu
    • a uma ona fufulu le fixative, ona faʻaalu lea o le palama.

    Sauni galu o le tino. Ina ia sefeina le laulu, e le fautuaina le fufuluina o lau lauulu mo le tolu aso.

    Malamalama uila

    Mo le tele o tausaga, femininity ua taua i le lalolagi o le matagofie, i le fausiaina o ia e le o le vaega mulimuli avea ma malamalama curls. E manino lava, e toʻatele na manatua le tamaʻitaʻi taʻalo lelei mai le ata tifaga "Pretty Woman", o le na manumalo i se tamaloa, ae le gata i ona manoa mamae.

    Fausia se sitaili "a la Julia Roberts" i lalo o le mana o soʻo se sui o le itupa vaivai. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona e faʻaogaina se tasi o le tolu meafaigaluega: tongs, papillots poʻo curlers. Laititi onosai, nai gaioiga ma ua e faia:

    • faaeteete sisina, vaevae i ni manoa manifinifi,
    • ua tofu taʻitasi taʻitasi manu a luga i luga o curlers, papillots, poʻo faʻapipiʻi i forceps ma faʻataʻitaʻiina vave i luga o ia,
    • pe a faʻaaoga le curlers ma papillots, e tatau ona faʻatali mo le laulu e mamago, pe a uma ona latou malolo,
    • ua faataatia ou manoa, e mafai ona e faia se tamai faaputuga i luga ole tumutumu o lou ulu, faʻamautuina le faʻaiuga ma le varnish.

    Malamalama ma faʻatamala e mafai ona maua i le puʻupuʻu puʻupuʻu taimi. Faʻapipiʻi na fausia e le matagi lava manaʻomia e tau laʻititi tau.

    • selu lou laulu e sili atu
    • mousse ma vevela faʻamamalu faʻaaoga e faʻaaogaina i le umi atoa,
    • o manoa, sii i luga o aʻa, ua mago i se fulufulu ma se diffuser nozzle,
    • leai se varnish e manaomia.

    Lauola mafiafia

    O lenei o fafine ua faasaoina i le tele o le faigata, o le mafai ona vave maua curls faaaogaina curling iron, hair dryer, ma styler. Ae o le masaniga o le vaʻai i le taeao i lima uma, fai fashionistas afifi i latou lava i le po. I le taimi nei o le mauaina o se laʻei manaia mo le po e sili atu le faigofie ma toetoe lava a leai se tiga. Ina ia faia lenei, e mafai ona faʻaogaina nei mea faigaluega mo curling lauulu o feololo umi:

    • lauulu faasee
    • mai le uamea paʻu,
    • faapipii
    • faʻataʻamilomilo faʻataʻavalevale
    • maea, papillots.

    Ole maualuga o galu e maua lelei ile fesoasoani mai ole spiral curls - loka. E faigofie lava lo latou faʻaaogaina ma e le manaʻomia le maualuga o le vevela mo le faʻamalama. Fausia mai le foam rubber, e vaivai ma faʻamafanafana e faʻaaoga.

    O le a faia le 5-10 minute e fausiaina ai le voluma manaʻomia. Ma le po o le moe loloto. E loka mai le aa i le isi, i luga o le aofaʻi atoa o le ulu. O sina mea e lelei ma fai. O le sutra e 2 minute e malolo ai ma ua mimigi au spirio ua tauau.

    Afai e iai sou taimi ile taeao, e mafai ona e fatuina ni siku matagofie ile nei auala:

    • faʻaaogaina o se lautele faataʻamilomilo afifi,
    • faʻaaogaina o se cone-foliga uʻamea curling, e tatau ona ofuina ni totini lima vevela e puipuia lima mai le mu,
    • mimilo i luga o se cocktail stick,
    • uʻamea uʻamea.

    Filifiliga o fulufulu lauulu ma curls

    O le a le o se mea e sili atu le faapea atu o ia ituaiga laei e talafeagai mo toetoe o tamaitai uma, amata mai se teineitiiti ma e oo atu i fafine o lo latou matutua ua sili atu Balzac's. O se foliga matamuli, tusa lava pe leai se sitaili faʻapitoa, e maua ai se ata faʻamalamalamoto, ma e masani ona faʻamalosi i soʻo se latou e ona. Ma se ituaiga laulu, o se teine ​​e masani ona tafia tagata o le isi itupa, uo, uo.

    E tusa lava pe le mafiafia lauulu ma se sitaili foliga foliga ofoofogia. Ae o le fafine uiga manaʻomia fai fou fou, saili le eseʻesega, ma o le na faia o foliga ofoina atu sili atu ma sili fou ituaiga ituaiga o lauulu ma curls.

    O se faigofie auala o le fulufulu lauulu o le teuteuina o lou lauulu i se sulu, tuʻuina ai ni manoa manoa e pa'ū saoloto.
    Tina ma feusuaʻiga o le a tuuina atu foliga foliga galugalu faʻataʻamilosaga e pa'ū i le itu taumatau poʻo le tauagavale agavale.

    O le siʻi maualuga, faʻapipiʻi i tafatafa o itu, e fetaui lelei i se teine. O le siʻusiʻu e mafai ona aoina i totonu o fusi, tuu ni nai curls e pa'ū.

    Mo se afiafi faʻafiafia ma mo se faʻatasiga pisinisi, e talafeagai se talotalo i le laʻei o Marilyn Monroe. Ina ia faia lenei mea, e lava lea e faʻapipiʻi ai le busa i luga o fulufulu ma mago. Faʻamago e oʻo i le iʻuga, ma sii aʻe luga aʻa. O le tele o manoa o loʻo taofia i tua o le ulu ma se kilipa. Ma, taitoatasi, loka e valavala, mimilo agai i foliga.O le faʻagaioiga e toe fai seia oʻo i le ogatotonu o le ulu. O le iʻuga ua faʻamautu ma varnish, ina ua maeʻa ona aveʻesea le tini.

    O curls o se filifiliga lelei tele mo se faʻaipoipoga i se faʻa رومona masani. O le fulufulu laʻau ma 'ula, teuteuina i se mama, o mea faʻataʻamilomilo, o le a faʻatupuina se tamaʻitaʻi faʻaipoipo aulelei toe matagofie. O nisi taimi, e faʻaopopo ai le matagofie, o ni voluma, o loʻo faʻaalu manoa.

    Atoatoa tuufaatasi malu malulu ma retro. Latou tufatufaina i tua o le ulu, ma i le taimi lava e tasi, sosoʻo taʻitasi ua faʻasao. E mafai ona faʻamamaina le sitaili faʻaipoipoga a laei i feuluʻiga, pulu, rhinestones, tioata, auvae. E mafai ona faʻamamafaina le faiga o se faʻaipoipoga faʻaipoipoga i se laʻau lapopoʻa, ma faʻamatuʻuina ai i latou i se fili. E mafai ona teuteuina le fili i lipine, fugalaau.

    Neat galu mafai ona avea ma se nofoaga lelei mo le fausiaina o lauulu lauulu. O lauulu e mafai ona faʻamau i luga o leisi itu pe faʻataʻoto i paʻu maualuluga. Faaopopo le teuteu o le ie puipui ma mea faaipoipo.

    I le faʻaopopoga i le faʻaipoipoga, o curls e mafai ona avea ma filifiliga sili mo tamaiti aʻoga maualuga i le prom. O se teineitiiti talavou ma curls pa'ū i luga o ona tauau pe o faʻaputuputu i se fusi o le a foliga vaʻaia faʻapitoa o le paʻi ma le mama. O le teuteuga lelei mo le laulu o le a avea ma fugalaau.

    A aunoa ma se masalosalo, o le lauulu lauulu ma curls e le manaʻomia le tele o le taimi mo lona fausiaina. E faigata ona maua se sili atu ona faʻalelei femitai, talafeagai mo toetoe lava o tulaga uma. O le faiga o le laulu i lauulu 20-30 centimita umi taofia le tele ma foliga. Faatasi ai ma curls, e mafai ona e fatuina le tele o filifiliga mo lauulu. Curls e talafeagai mo toetoe o ituaiga uma o lauulu ma mo tamaitai uma.

    Atonu o se tasi o laʻei fulufulu, lea e le uma le toe avea o se sitaili, o curls ma curls. Ae ui i lea, e le o se mea e ofo ai: latou te fesoasoani e faʻaopopo soʻo se ata ma faʻafouina le lauulu. E tele masini e mafai ai ona e faia ni uila o soʻo se tele, ae masalo o le sili ona taʻutaʻua o le curling iron. E mafai ona fai le sitaili ma lona faʻaaogaina e le gata i luga o laʻau umi, ae o loʻo feololo lava, ma e le faʻatapulaʻaina le talotalo i le naʻo le filifiliga. E tatau ona e mafaufau i auiliiliga pe faʻafefea ona fausia galugalu curls luga ogatotonu lauulu.

    TUPU FAʻAVAE FUA

    I lenei tulaga, o le upu "mama" e mafai ona faʻamatalaina vave ni vaega se lua o lenei lauulu: o le faigofie o sitaili ma le ea o le ea mafuaʻaga.

    Ina ia faʻaogaina se manatu faapena, e te manaʻomia:

    1. Meafaigaluega mo faʻataʻitaʻiga.
    2. Curling uʻamea.
    3. Faapaina varnish.
    4. Fulufulu ma le nifo nifo.

    O le algorithm mo le faia o ia sitaili luga o lauulu feololo e faapea:

    Selu ma le faʻaeteete le laulu ma togafitia i le oloa filifilia. Vavaeese se loka vaapiapi ma amata milo i se curling iron (e tatau ona i se tulaga saʻo). E mafai ona e faia lenei mea i le itu o foliga, e te mafaia - i le isi itu. I se aotelega, o loʻo fautuaina e le au faʻataʻulafulu ia faʻataʻamilomilo solo, ma o ese atu mai ia te ia.

    Fai tutusa ma lou lauulu uma. Mimilo le nonoa e le fufusi foi, a leai, e mafai ona aveese ai le lava "mama".

    A maeʻa ona faʻamau uma ia manoa, ave se selu ma soso lemu i luga o ikuga e maua mai.

    Faalelei le lauulu lauulu laei ma le varnis.

    E talitonuina na o tagata e uumi lauulu e mafai ona maua ni uʻamea matagofie. O le mea moni, e le o lea. Teine ma laʻasaga feololo e mafai foi ona faia se laulu foliga, lea, i le ala, o le a matua talafeagai lelei o se faʻaopoopo i le foliga afiafi.

    1. Faʻataʻitaʻiga mea faigaluega (e sili le tuʻuina i le faʻamuamua ia i latou o loʻo i ai se faʻaaliga "mo hot styling").
    2. Selu.
    3. Vili malosi uu.

    Faʻagasolo e pei ona taua i lalo:

    I luga susu mago, naʻo fufuluina lauulu i le conditioner pe balm, apalai le oloa filifilia. Faʻamago le lauulu.

    Faaeteete ma le faʻaeteete laʻau mago Ina ia puipuia fusi mai le fememeaʻi, vaeluaina le lauulu i luga ma lalo vaega, galulue muamua ma le mulimuli. Faʻagasolo tuʻusaʻo i le faʻasolo i luga: ua fautuaina e amata faʻataʻoto mai le occipital vaega o le ulu .

    Ina ia faia laupepa tele ma lapoʻa, e fautuaina e mimilo ina o filifili ia avanoa i itu eseese: nei, mai ia te ia. Aua le tausia le curler i luga o lou lauulu mo le sili atu i lo 20 sekone, a leai e te ono lamatia faʻaleagaina latou fausaga.

    E taua ia aua le mimilo le loka ma le faʻaluʻaʻi - mafai ai ona faʻataʻamilomilo curls. Uu i luga le masini.

    Toe faʻamau taulaʻi maua uma i le varnish ma, afai e mafai, taumafai e aua le tago atu i ai seia malulu atoa. O le a faʻatagaina lea o ia e "manatua" le foliga manaʻomia.

    I le faaiuga o galuega ma curls uma, e mafai ona e toe vavaeina le laulu ile laulu.

    O motugaafa, teuteuina i taʻalo feaveaʻi, faʻafouina le laulu ma foliga atoa. E leai se mea faigata i le fausiaina o sea sitaili.

    E taua le manatuaina o se tasi manatu: pe a fai o tulaga faʻamatalaina muamua atu, o le uʻamea uʻamea sa i le tulaga saʻo, ona tatau lea ona tuʻu i lalo faʻalava.

    Ina ia faia se filifiliga, ave:

    1. Auala mo styling.
    2. Curling uʻamea.
    3. Faapaina varnish.

    Fulufulu le lauulu ma faʻaaoga se faʻataʻitaʻiga mea.

    Filifili le loka ma amata mimilo ai (o le umi o le nofoaga galulue o 3-5 centimita mai le pito o loka). O le curling iron e tu i le tu-laina . Taofi le pau ile tulaga lea e le sili atu nai lo le 10 sekone.

    Faʻasaʻo le viliga o loʻo tupu i le varnish.

    Faia lenei mea ma lauulu uma.

    Curls i luga o lauulu lauulu: umi teuteuina

    E masani ona tupu o se fafine miti matagofie ma curl malamalama, ae na o ia e le lava le taimi mo se aso curl. Afai oe masani i lenei faʻafitauli, e i ai le sili fofo: fai se taimi umi sitaili i totonu o le lalelei. Toatele tu ma aga masani e faʻaauau. O le mea moni, e maua ai le umi iuga.

    Peitai, o aso nei ua le o toe vaea le auala lenei - o se tasi lea e mataʻutia ma leaga. Tele atu faʻaola tuʻuina atu le mea e taʻua o le biowave, o loʻo faia i aso nei i le tele o salota. E le pei o le chemistry masani, e leai ni vailaʻau leaga e faʻaaogaina i lenei faiga. Moni, o le faʻaiʻuga o le biowaving e le tumau lelei - e tumau i le lua i le tolu masina.

    Ata o fulufulu matagofie laei





    Faʻafefea ona fai i latou lava?

    Nei o lauiloa lauiloa sitaili metotia:

    • Le galu vevela. Le sili ona masani ai curl. O se mea faigaluega mo le fausiaina o se laʻei lauulu o se curling iron.
    • Taulaina o tagata curlers. O le faiga masani curling, sa sa fai e nai o matou tinamatua, e le o toe misia lona aoga i aso nei. E faʻamaonia lea i le tele o filifiliga o ituaiga curlers maua i faleoloa i nei ona po. E tatau ona e filifili le ituaiga curler talafeagai mo oe ma le saʻo lapoa.
    • Curling uʻamea. E le iloa e tagata uma lenei mea, ae o le aofaʻi o mea masani e mafai ona maua e le gata i le fesoasoani a curling iron, ae faʻapena foi ma le faʻaaogaina o le uʻamea mo le faʻasaʻo.

    E le masalomia o nei auala e sili ona faigofie ma faigofie e fausiaina ai ni curls tetele e aunoa ma le liliu atu i polofesa mo fesoasoani.

    Faʻafefea ona aina matagi e faʻaaoga ai masini eseese?

    Le faʻasologa o loʻo faia ai ikalulu tele e faʻalagolago i le faiga curling na e filifilia.

      A e fiafia isi filifiliga teuteuga vevela, faʻapipiʻi luga oloa vevela puipuiga ma styling. Muamua, tufatufaina lou lauulu i ni vaega. Amata le curl i le ogatotonu o le ulu.

    Vavae eseʻese uʻamea tetele ma faʻamamaʻe i latou i luga o le uʻamea curling, muamua faʻaaoga se mea teuteu meafaigaluega. Manatua o lau sini e le o laʻitiiti laiti, ae o le volumetric curls. O le mea lea, faʻaaogaina le lautele lautele uʻamea curling.

  • Ina ia ausia volumetric curls fesoasoani cone curling uʻamea. E faʻatagaina oe ona fai ni curls, lush i luga o aʻa ma faʻamama ma laiti i lalo ifo. O lenei sitaili filifiliga o le a faʻaopopoina le tele o pulu i lou lauulu O le faiga curling ma lenei mea faigaluega, o le mea moni, e le ese mai le faʻailoaina ma le uʻamea curling masani.
  • Ma o se isi auala talafeagai o fausiaina curls ma curlers. Ina ia maua le aʻafiaga o galu tetele, oe manaʻomia le faʻaogaina o lapoʻa lapoa.

    Le ituaiga o curler mafai ona o soo se mea - mai le masani palasitika e fetuunai boomerang curlers. Ina ua amata lenei metotia o curling, manatua o curling curls e mautinoa lava luga malulu lauulu. E mafai ona e faia ni curls ma sasaa uʻamea. O le metotia o sea mea curl e le faigata tele, ae manaʻomia sina toleniga.

    Se fasi lauulu o le a maua e le uʻamea i aʻa. A maeʻa, ona fai lea o le uʻamea i luga o le laualuga atoa o le sooga i lona iʻuga.

    O le vedeo manino faʻaalia mai pe faʻafefea ona e faia ni laka tetele i luga o lauulu laulu ma se uʻamea:

    Isi auala

    I le faaopoopo atu i le lauiloa metotia o curling on curlers po curling irons, e i ai isi tulaga le masani ai e fatu ai curls.

    • Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faia galu tetele, mimiloina loka o lauulu ma le tele flagella ma malupuipuia i ou paa ni fulufulu mata poʻo fulufulu masani masani. I le tatalaina o loka mimilo i le lua i le tolu itula, o le ae mauaina volumetric galu. Savali ma le faʻaeteete i luga o latou lima ma le selu ma nifo e seasea ma faʻalelei le iʻuga ma varnish.
    • I se faʻaopopoga, faʻalenatura curls mafai ona maua, mimilo o lauulu mo ni nai itula i totonu o le lapisi tele. O le a fesoasoani lea ia te oe e fatuina ni ie malu ma malu.
    • O le mea taua "Beach" curls - malepelepe ma seksi. E mafai ona faia e aunoa ma se faʻaleleia auala, naʻo ou lava tamatamaʻilima. Ina ia faia lea mea, e te manaʻomia se faʻapipiʻi e fai ai matafaga i le matafaga (e masani ona iai le masima sami i lona tulaga).

    Tuu i luga o le lauulu ma milo ma ou lima i le flagella, ona solo lea. O le aʻafiaga o mea e le faʻaalu i laufanua faʻalenatura (e peiseai na e asia muamua le matafaga, i le mea na faʻaalia ai le la ma le vai o le sami) ua tuʻuina atu ia te oe.

    Filifilia o le tonu sitaili

    I se faʻaopopoga, afai e te fuafua e pupuni lau lauulu i le vevela metotia (curling poʻo le faʻamamaina), aua nei galo e faʻaogaina ni mea faʻapitoa e puipuia ai le faʻaafi. Latou faia se ata manifinifi luga o le laualuga o lauulu, e puipuia i latou mai le faʻaumatiaina ma puipuia i latou mai le leaga aafiaga o maualuga vevela.

    Lea curls o le a tumau umi?

    O le sili ona umi o le faʻatinoina o metotia i luga, ioe, o le umi faʻapipiʻi. Ae, pe a tatou talanoa e uiga i fale auala o curling, sili ona tumau pea o le taunuuga maua ma se curling uamea po curler.

    Ae ia manatua lena mea le saogalemu o le fulufulu lauulu e le faalagolago i luga o le filifilia sitaili metotia, ae faapea foi ma le tele o isi itu, mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o le maualuga o le salu, le aofaʻi ma le umi o lou laulu ma lona fausaga masani.

    Tele volumetric curls o se sili sili ona lelei filifiliga mo fulufulu-umi laulu. O lenei fulufulu foliga foliga sili atu masani ma masani nai lo tamai curls. I se faʻaopopoga, o laʻupepa lapopoa e faigofie ona mamanuina ma talafeagai mo toetoe o tagata uma.