Valivali

Ombre - lamolemole suiga suiga: valiina 5 faʻataʻitaʻiga

O lenei tusitusiga e faatatau i se metotia o le valiina o se laulu na aliali mai i nai tausaga talu ai - ombre - ma lona faʻaaogaina mo lauulu e iai le averesi umi. Lenei, o avanoa o le filifilia o se lanu paleti, o mea e lelei ma leaga o lenei metotia o loʻo suʻesuʻeina, ma o le togafiti o taualumaga lava ia ua faamatalaina.

O le faiga o se fesuisuiai masani: ua tupu muamua lauulu lauulu sa valivali masani, ma le tutusa lanu sa manatu o se faʻailoga o lalagaina o laʻei. O lenei o mea uma o le faafeagai: Farani stylists ma lauulu iloa iloa se tulaga ese tulaga i lenei - o se tulaga fou ua taua "ombre" aliali mai.

Tofotofo ma lauulu

Ombre o se valiina auala lea e fai ai se lamolemole poʻo se maʻai suiga o le lanu mai aʻa i pito. (tele taimi mai le pogisa e malamalama).

Ma le averesi le umi o lauulu - pei, i le lautele, ma soʻo se mea - o le ombre e sili le tuʻufaʻatasia ma le laʻau feʻaveaʻi poʻo galu: i luga ia latou, o le taʻalo o ata e foliga sili ona manaia, aemaise pe a faʻaaogaina se lamolemole lamolemole.

Lulu lauulu e mafai foi ona toe faʻafouina ma lenei metotia (pe a e manaʻo ai, e le faigata ona pipiʻi ia oe lava).

Malamalama ma valivali o manoa e tatau ona amata i le tusa o le tulaga o le auvae, ae o iinei e faalagolago uma i au oe lava ia mea e fiafia i ai ma le ituaiga o foliga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o malamalama e fusi ai foliga o le a atili ai ona vaaitino.

Afai e te manaʻo i se lauulu, e tatau ona e faia lenei muamua.

By the way, mo asymmetric hairstyles, ese a asimetris hairstyles ma a cascade lauulu lauulu o le a lelei. E sili ona talafeagai mo le pisipisia i ituaiga "Gagana o le afi" - Tuuina atu i le loʻo faʻavasegaina se paʻepaʻe malamalama ma faʻatusatusa i le faʻailoga autu. E tutusa foliga vaʻaia faʻapipiʻi pito e le faʻaalia foliga faʻatasi ma ombre.

Uliuliuli ma uliuli lauulu

Afai ei ai lou lauulu uliuli ma paʻepaʻe paʻu, burgundy poʻo se isalaʻelu o le a fetaui ma oe. E mafai foʻi ona faʻataʻitaʻia ma le siliva poʻo le pulu. Afai o le lauulu o lanu mafanafana uliuli, ma o le paʻu e uliuli, ona o le a na o le chestnut po o le enaena enaena, liliu atu i se pogisa uliuli, ma e oo lava susulu samasama.

O manoa o le valiina e muamua faamalamalamaina.

Laulu enaena ma uliuli

A filifilia se vali mo lauulu lalelei, faapea foi ma lauulu uliuli, e tatau ona e amanaia le lanu o le paʻu: sesega pe pala le lanu o le paʻu lelei ma lanu malulu, ma pouliuli i lanu mafanafana.

O tagata e fiafia i ata e le masani ai e mafai ona taumafai ombre i le piniki, lanu viole poʻo le lanumoana. E mafai foi ona e faia "Fesuiai" ombre: Aua le faʻamamaina, ae, i le isi itu, pogisa pito.

Mo lauulu enaena lauulu, e sili atu ona filifilia se vali e ese mai i le muamua lanu e lua pe tolu tone.

Lulu mumu

Laʻitiiti-umi mumu lauulu foliga sili atu ma lanu pupula: moka, eseese ituaiga o mumu, isalaelu. Ae lanu enaena pe mageso tatau ona aloese. Afai e te manaʻo i se fesuiaiga i se moli malamalama, mo se faʻataʻitaʻiga, oneone e talafeagai lelei.

E lelei ma leaga o ombre mo lauulu laulu

O le faʻaaogaina o le ombre metotia ma se lauulu laulu e faigofie atu nai lo se puʻupuʻu puʻupuʻu, ae o loʻo iai lava le faʻaletonu o le suiga e le mafai ona aliali mai pei o le mea matou te mananaʻo ai. Peitai, pe a fai e te le o faia ni faʻataʻitaʻiga i luga o lauulu ile fale, ae ia vave faʻafesoʻotaʻi le matai, E te le tau popole i le iʻuga.

E ui lava, atonu, o le faigata o le tutoatasi faia le staining taualumaga ma lona tau maualuga i le kapeneta mafai ona mafua ai i le le lelei o le metotia. O le isi tulaga le manuia o le le mafai ona fufulu lau lauulu masani lava, a leai, o le vali o le a mou ese ma le lauulu o le a malepelepe.

O le lelei o le metotia o le ombre o se sili lauulu-vavaeina auala: e le manaʻomia le valiina tumau o le pito. Ole a lava ona faia lea ile tolu masina.

Ma le maʻimau faʻatasi o le mafai lea e suia foliga e aunoa ma se suiga tele i lauulu. Ae o le mea moni, pe a fai e te manaʻo i ni suiga tetele, o le ombre o le a fetaui pea ma oe: e le mafai e se tasi ona le maitauina le tele o gaioiga.

Ombre metotia mo lauulu uumi lauulu

O le mea moni, o le valia faiga e sili atu ona faʻatuatuaina i le matai colorist, aua i le fale, o le taunuuga e mafai ona mamao ese mai mea e te mafaufauina. O le averesi o le umi o lauulu faʻailoa mai lava le faʻatapulaʻaina avanoa mo le faʻataʻitaʻi ma fesuiaiga pe afai e te le o se poto faʻapitoa.

Aua le fufuluina lau lauulu i luma vali, i sili lanu ma mea leaga o i ai le tuʻufaʻatasiga e faʻaletonu lauulu.

O lea la, muamua faʻamalamalamaga o taiala e faʻatinoina pe tusa mai le ogatotonu o le umi. A faʻaaogaina ni vali faʻapitoa, e le manaʻomia le faʻaaliga faʻapena. E vali le vali i luga ole vaega vali, i le pito e umi ai (pe a apalai, latou te siitia mai le pito i lalo i le pito i luga).

A maeʻa le valiina, e le tatau foi ona fufulu lou lauulu ia le itiiti ifo i le tolu aso, ina ia mafai ai ona sili atu le susuina o pulu i le fausaga o lauulu. Mo le fufuluina o lau lauulu, sulfate-leai shampoos e sili. Faʻaaogaina soo o se lauulu mago pe faʻasaʻo lauulu e le fautuaina.

O lea la, e pei ona matou vaʻai, o le ombre metotia e matua talafeagai lelei mo le valiina o lauulu o le ogatotonu umi. O le mea pito sili ona taua o le talitonuina o se tufuga lelei e mafai ona filifili le ufiufi saʻo ma iloa ou manaʻo.

O le a se mea faʻapitoa e uiga i le ombre

O le ombre i luga o le lauulu e maua ai se aafiaga ofoofogia: o lenei ova luga o lanu, vaaia vaʻaiga faʻateleina, faʻapea foi ma le mafai ona fai foliga o lē e ona le lauulu ma se lanu e sili atu ona faʻaosofia lelei. I se faʻaopopoga, o le igoa "ombre" ua maeʻa tosina mai ai le faʻaaliga o fashionistas.

Faʻafefea ona filifili le saʻo auala mo lauulu puʻupuʻu ma feololo

Ae a, faia ombre staining sili ona lelei faia i uumi uumi ma lauulu tipi. I lenei tulaga, o le valivali o le a maua ai se isi voluma, o le a susulu i le fou ala. O le averesi umi ombre foi liliu mataina, ae o lenei, muamua, e faʻamoemoe i le faʻapolofesa ma le poto masani o le teine ​​fulufulu.

Ombre faʻatinoina o tekinolosi: foliga ma mea lilo, ata o lanu lanu suia muamua ma ina ua maeʻa le faʻagasologa

Ole faia ole ombre staining e le gata ole felanulanuaʻi, sitaili, ae e sili foi ona faigofie. O lea la, o laʻau toto ua le mafai ona vaʻaia vave, lea e faʻatagaina ai le tele o mea e fai nai lo le masani ai vali, lea e iai se faʻaiuga lelei e le gata i le tulaga o curls, ae faʻapea foi i luga o le ulu. O lenei faʻataʻitaʻiga e talafeagai foʻi mo na fashionistas oe masalosalo le filifiliaina o lanu o curls ma manaʻo e suia teisi la latou paolo.

Valivali lou lauulu i le ombre style: o le faʻagasologa i le fale

Mo tutoatasi ma talafeagai lanu, e tatau ona e muamua e faamasani oe i le metotia o taualumaga, matamata toleniga vitio i luga o le Initaneti. Ae aua le fefe, aua o le faʻatekinolosi faʻatinoga e faigofie lava. Muamua e tatau ona e filifilia pe fia ni lanu ma ni ata o le a faʻaaogaina - 2 pe 3. Manatua o le galue faʻatasi ma ni lanu se lua o le a sili atu ona faigofie.

Faʻafefea ona fai ombre ile uliuli lauulu ile fale, faʻatonuga:

O le a le pasi pasi

Shatush o se tekinolosi o le foaʻiina atu i le lauulu le aʻafiaga o faʻamalamalamaga masani i lalo o le la. Ina ia maua le faʻaiuga, naʻo ni fasi tagata o lauulu e faʻamanino. O le taualumaga e faʻatupu se taimi laʻititi nai lo le vali masani, ma vaʻaia foliga fou ma manaia, faʻataga le laulu e pupula mai ile laʻau fou ma maua ai se isi voluma.

A uma ona aʻoaʻoina e uiga i le ombre metotia, matou mafai ma le mautinoa fai mai e mafai ona faʻamamafa atoatoa le aulelei atoa o lauulu, fai le lauulu sili ese, ma faamamafaina tagata taʻitoʻatasi. E sili ona valivali uumi uumi, ae o le tagata tomai faʻapitoa mafai ona vali lava lauulu e iai le laititi ma puʻupuʻu uumi.

Vailaau (lua-tone)

Na aliali muamua. O se ombre hair dye e aofia ai se sologa lelei i le suiga mai aʻa pogisa i malamalama malamalama ma faʻaalo leo. I le avea ai o se tulafono, o lanu e latalata i le natura e faʻaaogaina i le galuega: saito, nati-meli, sukalati, moli enaena ma isi. Ae sili atu le faʻamalosiʻau puipui e faʻatagaina. Lauulu lauulu o le umi o loʻo foliga foliga lelei tele i se ombre. A eseese o se fale, lea e taʻua o le sili ona atamai ituaiga o amber. A faʻataʻitaʻiina lea ituaiga togafiti, ua iloga ai le faʻapea ole 'ula' ua susunuina i le la.

O le metotia e tutusa lelei i le vasega masani, naʻo le suiga e faia mai malamalama malamalama i pito pogisa.

Multitone

Ina ia fausia fesuiaiga, tolu pe sili atu paolo faʻaaoga i ni fesuiaʻiga eseese. O le valiina o ombre lauulu e faigata tele ona fai, o lona uiga e tatau ona faia e se matai poto.

Valivali (fufui-lanu)

Lenei metotia o le fausiaina ombre i luga o curls tupu ai faʻaaogaina pupula, sili ona matauina paolo. E taua le mafaufauina pe a fai o se ombre e faia i luga o le uliuli lauulu, o nofoaga e tu ai le lanu lanu o le a iai muamua na vavaeina. E mafai ona faʻaitinoina i le “laulaufaiva o le afi”, pe a fai o le suiga e faia mai aʻa uliuli i pito, vali i soʻo se paolo o mumu.

Ma le manino tuaoi

E fetaui lelei mo i latou e fia faia ombre i luga o le lulu lauulu. Faʻafetai i lenei auala, ua faʻaalia se eseesega vaʻaia i luga o le faavae o le lua lanu.

I le salon, valiina ombre i luga o lauulu lauulu o le a tau e uiga i le 3,500 rubles.

Afai o le ombre valiina luga o lauulu laulu faia i le fale, ona faigata ai lea ona iloilo le tele o le valiina tau. Le tau o le a faʻalagolago i le numera o afifi o vali (lua pe sili atu fasi o eseʻese lanu). Taitasi afifi le tau e tusa o le 300-900 rubles (faʻalagolago i le ituaiga). I se faʻaopopoga, e masani lava ona faʻamalamalamaina le laulu, aemaise pe a fai o le ombre e faia mo brunettes i luga o lauulu feololo. Ma e te manaʻomia foʻi se faʻamanino. O lona tau e tusa ma le 300 rubles.

E taua le maitauina o loʻo i ai oloa taugofie mo pupuni ma faʻamalamalamaina curls. O latou tau e eseese le va o le 40-100 rubles. Ae talu mai le nana o se loka o se faiga lea, i le tasi tikeri poʻo le isi, afaina le lauulu, e sili atu le faʻamuamua i igoa lauiloa. O i latou e sili atu le nafa mo le lelei puleaina oa latou oloa.

Le aoga o le pisipisia

  • Natura lanu e faamamafa. Ombre valiina i luga o-umi pouliuli lauulu faia le masani paolo mauoa ma loloto,
  • aafiaga umi. E manaʻomia le faʻasaʻoga i le amataga o le tolu masina mulimuli ane,
  • lelei mo i latou e mananao e faʻatupuina uumi uumi. Tusa pe e te faia se ombre i luga o le lauulu i tauau, a o tuputupu aʻe i tua ia manulele, o le suiga i le va o lofituina ma lanu lanu o le a le vaaia,
  • faaopoopo voluma. E faapitoa le aoga o se ombre i luga o le enaena lauulu o feololo ma e le gata uumi,
  • se tele o filifiliga o lanu ma ata e mafai ona tuʻufaʻatasi i le tasi lauulu,
  • fetaui i tagata uma
  • itiiti afaina i le lauulu,
  • soʻo se lauulu 'ulu o le a foliga mai e sili lona susulu. Faʻamamafa le aʻafiaga o 'oti ulu e pei o le faʻataʻamilomilo, faʻapea foi ma curly curles.

Leaga o le pisia

  • Afai o galugalu e susunuina pe magaugofie, soʻo se ituaiga o soʻonaʻu i luga o lauulu laʻitiiti e teteʻeina. O le valiina o le a faʻateleina ai le faʻafitauli,
  • E faigata ona maua se faʻaiuga lelei ile fale. Sili atu le faʻatuatuaina o se tagata tomai tufuga,
  • vali vaega manaomia se tausiga faʻapitoa,
  • pe a fai o le a fai se mea e fai se ombre, enaena lauulu ma manoa o loo mama le lanu, o le lanu o le a avea ma le le mautonu i mulumulu taʻitasi.

Taua! Talu ai o le masani ona fufuluina e le fautuaina ile ombre, mo e o iai le gaʻo suaʻu o lenei auala e le talafeagai.

Vala o ombre i luga o le lauulu lauulu

Afai tatou te talanoa e uiga i valiina lanu enaena enaena, o metotia ma lamolemole suiga e fausia ai le taufaasese o le sili atu natura o le a avea ma filifiliga manuia. O le manumalo o le a pisia i le faʻataʻitaʻiina o le mou atu o le lanu o le saito.

O le faamamaina foliga lelei (pe a vali foliga e atagia mai ai le iloga maualuga o curls). O lenei metotia faʻataga oe e maua fiafia tele i luga o le ulu o lauulu ma faʻaopopo le laupepa vaaia.

Ombre mo blondes o se masani masani faiga, faʻapea foi ma se metotia o le faʻamamaina o aʻa ma faʻapogisaina pito. E masani ona faʻaaoga lanu lanu.

Ombre luga uliuli Curls

A e manaʻomia e fai se ombre i luga o vaeluaina lauulu uliuli, e aoga le mafaufauina o se tele o manatu taua:

  • faamalamalamaina manoa manaomia 2 i le 3 leo. E sili ona fetaui lelei ponesi mo le meli, auro, kapeti. Le lanu efuefu o loʻo faʻaopopo, faʻatasi ma le lanu uliuli o le laulu, vaʻai lelei foi.
  • e fatu faʻatusa, aʻo leʻi valiina, e tatau ona faʻamamalamaina manoa lanu i le lumanaʻi,
  • o se lelei filifiliga mo pupuni uliuli o le uumi o le "laulaufaiva o le afi", faʻamamafaina e galugalu curls,
  • suiga i le va o lanu e mafai ona puaʻu pe faʻamalamalamaina.

Faʻafefea ona filifili se ombre e ala ile lanu

Tagata e ona le lanu mafanafana ituaiga foliga (tautotogo, tautoulu) e tatau ona filifilia se mumu mumu poʻo le mumu. O le auro poʻo le meli lanu e talafeagai foʻi.

Ae o le malulu lanu lanu (taumalulu, taumafanafana) e sili atu le filifilia o fesuiaiga mai le pogisa i platinum blonde, siliva tint, malulu blond ma isi.

O le a i faiga

Afai tatou te talanoa e uiga i ombre 2017 mo umi ma le lauulu lauulu, lea talafeagai e lanu

  • piniki i ata uma
  • siliva ma le platinum,
  • fale
  • le faafeagai
  • tuufaatasiga o mumu ma lanu enaena, mumu ma karamel lanu,
  • ato ulu i uila nila.

Vala o le lauulu lauulu valiina

Mo lauulu i luga o tauau, o se ombre o soo se ituaiga e talafeagai. Ae e taua le mafaufauina o le lanu lea e faʻaleleia ai foliga, ma i le saʻo o auala, e faʻamamafaina ai le tatau ai vaega. Mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻaʻumiʻumi le ova, vaʻaia vaʻai i paʻu alafau ma sili atu.

Manatu taua:

  • faia lelei ombre i luga o curls, fesuiaʻiga tatau ona faia i le tulaga o le alafau pe a maualalo ifo,
  • e sili le faia o se asymmetric contour i pito o le lauulu,
  • le lamolemole mai le suiga mai le toʻamalie i se sili atu ma susulu paolo i le lanu tutusa foliga foliga lelei,

Fautuaga. Afai e faia le ombre i luga o lauulu laʻau ma 'ie, ona e faia lea o le valiina, i le mea o le mea latou te afaina ai. Foliga o le lanu tutusa e pei o pito o curls ua faia i luga.

Le togafiti togafiti

  1. O le lauulu e selu e vaeluaina ma vaevaeina i ni sone (mai le fa, fuafua i le maualuga o lauulu).
  2. O le matai faʻafefiloi le vali (poʻo le pelu mo pogisa pouliuli) ma tuʻu i luga o manoa. I lenei tulaga, e le o le vaega atoa o filifili filifilia ua vali, ae naʻo le tasi o loʻo fuafua ai le suiga. O gaioiga e tutusa ma le ata o vaega taʻitoʻatasi: malamalama i le pito i luga o le lauulu ma faʻamalosi latalata i aʻa. O le mea lea, o lauulu uma e gaosia.
  3. Le isi, e tatau ona e faʻatali taimi, e tusa ma faʻatonuga mo le faʻaaogaina o le oloa faʻaaogaina.
  4. Ina ua uma ona fufulu ese le tuufaatasiga.
  5. Afai o le sitepu muamua o le faʻamalamalamaina o pouliuli pogisa, ona faʻasolosolo lea o le matai e vali (po o le valiina) o uʻu i le lanu manaʻo.

Faapea foi stylists faaaoga le metotia o le faʻalauteleina se tasi paolo:

  1. Vali o loʻo faʻaaogaina i le pito (valiina maualuga e tusa ma le 5 cm) ma o se taimi o le 15 minute faamoemoeina.
  2. I le ma lea, o le tuʻufaʻatasiga e faʻaoga i le vaega lanu ma o se vaega o loʻo puʻeina i le maualuga e tusa ma le 5 cm mai ia.
  3. Fuafua i le umi o le lauulu, o le faʻasologa e toe faia.

O lenei metotia faʻataga ai oe e maua se faʻaaliga vaʻaia i ni faʻailoga se lua ma se faʻasolosolo sologa lelei mai le tasi paolo i le isi.

Tausiga pe a uma ona pisia

E ui lava i le mea moni o se metotia masani malie e mafai, e afaina ai lauulu. O le mea lena Tausiga lelei o curls ina ua uma ona staining e taua:

  • E te manaʻomia ona fufulu lou lauulu ia le sili atu ile 3 taimi ile vaiaso.Ole faʻaaogaina soʻo ole vailaʻau e faʻatupu ai le faʻamalologa o alatoto. E le gata i lea, e mafai ona avea ma sili atu maaleale. Ma pe a faʻaaoga le vali i le valiina taimi, masani ona fufuluina o le a fufulu vave le lanu,
  • faʻapipiʻi lau lauulu i ufimata, balms, teuteu suauu. Vaʻai totoʻa i vali vali,
  • Faʻaaoga mea vevela e fai ai le laititi pe a mafai. Ma ia mautinoa ia faʻaaogaina puipuiga vevela ae e te leʻi faʻaogaina,
  • a faʻamalamalamaina ou mafuie, faʻaaoga se kulimi lanu viole. O le a fesoasoani e faʻamalosia le tauʻave ma tuʻuina le lauulu lauulu o se paʻepaʻe pulu.

E tatalaina e Ombre le tele o avanoa: o le taʻaloga ma le paolo, faʻaaliga vaaia ma e oʻo foi i laʻei lauulu. O lenei metotia e maua ai le aofaʻi, e sili ona moni mo manoa paʻu. Smooth transying valivali ua avea ma lauiloa tele e leiloa le eleele mo ni nai tausaga i le taimi nei. O lona aoga sa talisapaia e tamaitai i le lalolagi atoa, ma fetu lauiloa foi.

Lea afai e te manaʻo e fai ma masani ma faia ni sitaili tulaga ese i aso uma, taʻalo ma lanu iila, o lenei auala e fetaui mo oe. Taumafai i ai, filifili lau filifiliga lanu ma fiafia i le tali.

O le a le mananaia ombre hair dyeing

O nisi tagata fulufulua latou te taʻua lenei mea o se valea, lea e faʻamatalaina ai le sili ona lelei le tekonolosi: o le valiina e aofia ai le faʻaloaloaina o le lanu mai le pito i luga pe faʻapea foi. Ole numera o ata e aʻafia ile mea e manaʻomia ma le auala faʻapitoa e faʻaaoga e le matai. Naʻo le tuaoi tuaoi, ma le filiga e "suia" ae le suia, ae e eseese foi le manino. Afai e leai se fesuiaiga lanu, na o lona tuʻufaʻatasiga faia, o le faigofie lea valivali o pito.

Aisea ua lauiloa ai ombre? O mafuaaga autu na:

  • itiiti lauulu manuʻa
  • le lava le manaʻoga e faʻafou lanu lanu i masina taʻitasi,
  • vaaia mamafa o lauulu manifinifi,
  • tau maualalo o le tautua,
  • le tomai e fai ai se manaia lauulu e oʻo lava i le sili ona faigofie le fausiaina ona o le taʻaloga moli ma lanu.

O ituaiga eseese o ombre:

  • Vailaau lua-leo. E mama le pito i le 2-3 nifo, pe a manaʻomia, ua pupuni i le lanu. Le filifiliga sili ona lauiloa, mafai i soʻo se lanu, e le aofia ai ma le 8-10 (blondes). Ombre i luga o le lauulu o le umi o loʻo i ai, i luga o se puʻeleʻele lauulu le a foliga e pei lava o ni aʻa toe.
  • Valivali. Fuafuaina mo tagata fiafia e le masani ai valivali, e foliga sili atu i malamalama mama (9-10 tulaga) laina, aemaise pe a fai e latou o le Scandinavian ash subton.
  • Felanulanuaʻi. Mo le faiga, filifili ni pupula, le masani ai ata (lanu piniki, lanumoana), lea e tafe lemu atu le tasi i le isi. E fautuaina e faʻatino sea ombre vali i luga ole laulu laititi pe uumi umi ina ia faʻateleina ai le lamolemole faʻaleleia.
  • Lautele. O le faʻaiuga mulimuli e foliga tutusa ma le susunuina faʻaleaganuʻu ma eseʻesega: o matala e matua malamalama, o laina e amata pogisa i luga, ae o le lanu lanu e seasea lava. Mo multitonal staining o ombre i luga o lauulu laulu, e oʻo atu i le 4-5 pauna mafai ona faʻaaogaina.

Faatasi ai ma tulaga lelei uma o loʻo faamatalaina atu i luga, o lenei filifiliga ei ai ni tulaga le atoatoa:

  • Le faigata o le filifilia o se polokalame mo pupuʻu pupuʻu.
  • I luga o se tapoleni tuʻusaʻo e le foliga matagofie uma - manaʻomia curling.

O a foliga ombre i luga o lauulu laititi

E tusa ai ma polofesa, o lenei auala faʻaopopo ituaiga eseese i foliga ma lavalava tagata uma: tagata e ona fili i le puimanava, ma i latou e fiafia i lauulu pipi. A o valiina i luga o lauulu lauulu, o le lalelei e matua lauiloa ma fesoasoani e faʻaopopo fiafia i ai e aunoa ma le suia o le ata faʻaogaina. Taulaitu ofoina nei manatu:

  • E le afaina le ombre i luga o fulufulu ma fulufulu e masani ona le afaina ai le valiina. O le tuusaunoaga o asymmetric elongated bangs.
  • Valivali ombre luga o lauulu lauulu laulu e manatu o le sili ona manuia: curls fausia se matagofie taʻalo o le malamalama ma le paolo.
  • Tagata e ona lauulu e ala i le ituaiga o laupepa (folo) sili atu ona tuʻufaʻatasia lea auala o le valivali lauulu ma le faʻataʻutaʻu faʻataʻutaʻu ma afaina naʻo pito tasi.

Ombre mo lauulu sinasina lauulu

O le sili ona lauiloa manatu faʻaalia muamua faʻamaumauga o le fausiaina o le mama faʻamalamalamaina pito e foliga pei o se masani burnout. Mea e lelei ai, e fautuaina e fai se lauulu 'uli "apefai" poʻo le "cascade." Faʻamaeʻa le foliga ma ni mea mataʻutia i matafaga matafaga, ma le muamua, foliga lelei mo se savaliga ma e oʻo lava mo galuega ua saunia. Ombre i lenei mataupu, e manaʻomia le faatinoina i le fefiloi faʻasalalauga - faʻalava ma le faʻatu.

Ombre luga o lauulu malulu lauulu

Brunettes e talafeagai mo le faʻamalamalamaina o 2-3 tone, lea o le a ufiufi i se pulu lanu ma se mafanafana mafanafana. E sili atu le mataina ole Caramel ombre ile laulu uliuli ole umi, e peiseai na i ai le teine ​​i le vevela o le Kalefonia. Masters fautua e sipela le manatu o le valivali i Hollywood fetu, talu ai i totonu o latou e tele naua o enaena lauulu lauulu ma brunettes ma ia faʻamalamalamaina vaivai.

Mid-Length Ombre mo Blondes

O lenei filifiliga e seasea lava, ae e le mafai ona foliga mai e sili atu lona faʻaaliga nai lo o se ombre i luga o brunettes, pe a fai o le faavae na faʻamalieina muamua i platinum. Polofesa ofoina e taumafai:

  • Valivali lanu ma pastel po o lanu.
  • O le tuu faʻafeagai e ombre pe a fai o pito uliuli e faia i ni aʻa malamalama.

Ombre mo lauulu mumu lauulu

Mumu, apamemea, siliva auro ma se faapogai o mea o le tapoleni o se filifiliga lelei pe a e manaʻo e maua se lanu masani. Usiusitai o ata manino ma le soona aa filifili filifili eseʻesega: lanumeamata, lanumoana, lanu viole, ae o le lanu paʻu faaitiitia, o le ombre ua faia ma toso faʻataʻamilosaga. Ua fautuaina e le au polofesa ia le faʻamalamalamaina le lauulu mumu, ona o se gaoioi o le a faʻamagaloina ai latou.

Vitio: oe lava valiina le umi o lauulu

I loʻu manatu, se ombre mo le laulu umi-umi uliuli (pei o au) e le o se lelei manatu pe a e le mama. Ma le isi, afai latou te oʻo i luga o le puimanava, semanu e foliga sili atu ona manaia, ae ma se aisa tipi i lalo tonu o tauau, o le aafiaga o se ituaiga ese. O le lagona o soona tupu aʻe e tatau ona valiina e le tuua aʻu. O le a ou le faia lava seisi mea, e ui ina fiafia i ai nisi o aʻu uo.

I le taumafanafana ou te faia ombre i taimi uma. O le punavai e lanu uliuli, e leai se mea faʻapitoa, o le lanu e averesi. Faapipiiina o lauulu ulu, i luga o tauau. Oute faʻamalosia le valivali i le tele o lanu, e masani lava mocha, karamel, vanila: e aliali mai manaia, ae o le natura. A maeʻa le sami ma se tan, o le aafiaga e ofoofogia! I le taumalulu, ou te lanu foʻi.

Sa ou mafaufau mo se taimi umi, ae filifili e fai se ombre. Laʻititi umi lauulu, manifinifi, le mafiafia, talu ai nei na vali pouliuli platinum. Mo le ata na ou filifilia le ie viole ma le fuchsia, na latou uumiina o latou teisi teisi aʻe nai lo le ogatotonu o le tapoleni. Na avea ma se mea e matua le masani ai, faʻalemafaufau, i se nofoaga faʻapitoa na ou puʻeina ai ni manatu fia iloa. Leai ni faafitauli ma le tuʻua.

E lelei ma leaga o tekonolosi

Faʻatasi ai ma metotia a togafiti ma balayazh, ombre e tele ona lelei.

Mo se faʻataʻitaʻiga:

  • Le mafai ona faʻasaoina le lanu natura, faʻamaloloina i le fou lanu.
  • Se lauulu-vaʻaia auala.
  • O fulufulu foliga foliga sili atu le soifua maloloina ma teuteuina lelei.
  • O le tele vaaia vaʻaia faʻateleina ma o uʻumi ia uumi.
  • Le mafai faʻataʻitaʻi ma lanu pupula, e aunoa ma le fefe i le faʻaleagaina uma o lauulu, talu ai o le vali fefiloi e faʻaaogaina na o pito.
  • O fulufulu lanu foliga foliga masani ma masani.
  • E le manaʻomia le faʻasaʻoga masani ile taimi e tasi (1 taimi ile 3 masina), aua e leai ni aʻa toe aʻe i lenei lanu.
  • E fesoasoani i le faʻasaʻoina o foliga o foliga, ma avatu ai se oval foliga e ala i le faʻamalamalamaina o manoa o loʻo faʻaaogaina.
  • Fetaui lelei mo soʻo se lauulu.

Le atoatoa

  • O se metotia faʻamau faʻamalositino e manaʻomia ai tomai faʻapitoa, ae maise pe a faʻataʻitaʻi i le fale.
  • Le faigata o le filifilia oseesega talafeagai paolo.
  • E le aoga tele mo le gaʻoa ituaiga (pei o le vali vave fufulu ese ma masani ona fufuluina), malulu ma vaivai lauulu.
  • Le talafeagai mo sili puʻupuʻu 'oti (pixies).
  • E manaʻomia mo le tausiga ona faʻaogaina oloa sili ona lelei mo lauulu lanu.
  • Ole maualuga ole tau o auaunaga (o le umi le fusi, e sili atu le taugata ole tau).

Ituaiga mo Pogisa Pulu

Ombre, lea e faʻaogaina mo lauulu uliuli o le umi o loʻo i ai, e tele ituaiga o tekinolosi:

  1. lua-leo masani,
  2. transverse pe lautele
  3. tasi monokrom
  4. Scandinavia (toe)
  5. Sina
  6. lefulefu
  7. lanu.

Transverse

Cross po o multitonal ombre o se mafiafia multi-tulaga faʻamalamalamaina ma lava lamolemole suiga o nisi lanu. O lenei metotia e fatuina se faʻafiafiaga matagofie e foliga sili ona matagofie i loka umi o curls.

E mafai ona e faʻaaogaina le lautele lautele o lanu, i le malulu ma mafanafana lanu. Uliuli, apamemea, chestnut, lanu enaena, sukalati ua suia malie ile saga, nati, cognac, meli, tina o penina, Beige, karamel, platinum, penina lanu.

O le tutusa tutusa leo o loʻo faʻaogaina i le fusifusia o le vali, o le mauoa ma sili ona matagofie o le lauulu foliga foliga.

O le transverse ombre o se auala faigata e faʻatinoina, e sili ona faʻatuatuaina i polofesa.

Monokrom

Monochrome colouring tuʻufaʻatasia le faʻaaogaina o valivali vali: radical black ma platinum blonde. O sea ombre mafai ona i ai se lamolemole poʻo le manino laina tuaoi, tuʻu eseʻese ese vavaeʻese.

O lenei ituaiga ombre ua filifilia e ni teine ​​faʻatauvaʻa e manaʻo e tuʻu i fafo mai le motu o tagata efuefu. Talu mai o loʻo faʻatino le fesoasoani moli malosi, ole monochrome ombre e le fautuaina mo le laʻau manifinifi ma faʻavaivaia.

Scandinavia

O le Scandinavian ombre o le faafeagai o le masani, na o aʻa, i le isi itu, o loʻo faʻamalamalamaina, ma o loʻo tumau pea le faʻataʻamilosaga nusipepa. Poʻo aʻa e faʻamalamalamaina, ma o uila e faʻapogisaina e 3-5 paolo.

O le tuaoi i le va o tones e lua i le Scandinavian ombre e tatau ona faanenefu. O lenei metotia e agamalu mo faʻavaivai ma pa'ū lauulu.

O mea ua taʻua o “laulaufaiva o le afi” foliga mataina i le mafiafia, uumi uliuli ma uliuli lauulu.

O ia aafiaga o le a mauaina pe a valivali pito o le uliuli lauulu i le lanu susulu lanu (mumu, chestnut, mumu, apamemea).

O le ash version o le ombre e ofaina ai tamaʻitaʻi o le malulu ituaiga ituaiga; malulu lefulefu ata o le lanu palette e faʻaaogaina mo ia: platinum, siliva, lefulefu-mafanafana, kiona.

I luga o le laulu uliuli, e pei o le auro ma le siliva e sili ona matagofie le foliga. Lefulefu ombre e faigata tele ona faʻatino, talu ai ma le lanu le talafeagai, e mafai ona e maua se lanu lanumeamata.

Teine filifili se lanu suʻega mo valivali e fausiaina se lototele ma susulu ata. Mo valivali faʻaaoga lanu nei.

Le masani ai ata:

O nei lanu pupula e faʻaitiitia ai le paolo. E matagofie le lanu ombre e vaʻaia i le pogisa o le chestnut poʻo le uliuli o auli masani. Red-burgundy ma lanu moana lanumoana-violet foliga sili ona soona fai.

E mafai ona fesuiaʻi se lamolemole sologa lelei o leo susulu faalava pe filifili na o ni lanu lanu. O tamaʻitaʻi sili ona lototele e filifilia latou lanu uma o le nuanua mai le lanu viole e oʻo ile samasama ma le fulufulu tuaoi i le va oi latou mo a latou foliga uiga ese.

I luga o le lauulu uumi

O le umi o le teine ​​lauulu, o le sili faʻateleina o le a foliga foliga lanu. Mo umi uʻamea, e sili atu le filifilia o le tuʻutuʻuga o le fesuiaiga o leo i le maualuga mai le auvae i tauau.

Afai o le laulu e mafiafia ma uumi, latou te manaʻomia le vaevaeina i totonu o se numera tele o filo (6 pe sili atu) ma malupuipuia i fusi eleni. Faapipii vali i fasi pepa taitasi, afifi i latou i le pepa pepa ma taofi mo le 15-20 minute.

Fufulu le vali ma toe faʻaaoga i luga aʻe o le tulaga muamua mo le lua cm mo le isi 10 minute. A maeʻa ona fufulu, faʻaaoga le valivali mea i le pito mo le isi 10 minute. Ona fufulu uma lauulu i le laulu ma faʻaaoga se pulupulu manaia.

I luga o lauulu lauulu

E vaʻai sili atu le lelei o le ombre i luga o laʻei fulufulu ma laʻau umi-umi o lanu uliuli (bob, bob, bob-car, cascading haircuts). Toeitiiti lava uma ituaiga ombre e talafeagai mo ia ituaiga lauulu.

I lenei umi o le lauulu, valivali i le fale e faigofie nai lo le uumi po o agamalu. E manaʻomia le vaevaeina o le lauulu o le uumi o le umi i ni vaega (5 pe sili atu, fuafua i le mamafa) ma faʻapipiʻi vali i le pito i lalo o le lauulu.

A maeʻa ona faʻaulu le vali, e tatau ona faʻapipiʻi lauulu i le pepa alumini mo le 10 minute. Ma, a aunoa ma le fufuluina o le vali, apalai i se isi 5 cm maualuga, afifi i le pepa ma faʻatali foʻi 10 minute. O le mea lea, toe fai i le tuaoi o le suiga o tones, e sili atu le filifili i le tulaga o le cheekbones pe faʻaitiiti ifo i lalo.

I luga o le lauulu pupuu

I luga o le lauulu pupuu, lamolemole suiga o nisi lanu e le aoga. E tatau ona vaeluaina lauulu i le uumi ile 3 vaega. Faapipii vali i le pito i lalo ifo o le lauulu, afifi i le pepa ma uu mo le 15 minute.

Ona faʻaaoga lea o le palu lanu mo le lona lua vae tolu o le lauulu ma faʻatali se isi 20 minute. A maeʻa le taimi lea, fufulu ese le vali ma le lauulu.

E sili le faʻaogaina o ni ata se lua mo ombre ma faʻamalamalamaina le lauulu i nai cm mai aʻa. A faʻapea e puʻupuʻu le uʻamea, naʻo na e manaʻomia le faʻamamaina pe pouliʻi manatu i sina pito i lalo, ma aua le faʻaogaina ni nai leo faʻatasi.

Ina ua maeʻa ona faʻamamaina le ombre i luga o le pupuʻu lauulu, e le fautuaina ai le fufuluina vave o lou lauulu, naʻo le 3 aso, talu ai o le vali o le a fufulu vave. Afai e te faia le ombre sese, o le laulu laei o le a foliga mai e pei ona ua toe totoina ma le valiina aʻa.

Lauulu i soo se lanu o lauulu e fetaui lelei ma ombre-colours bangs.

O lenei metotia o le a faʻasaʻoina ai foliga o foliga, vaʻai mata faʻalauteleina mata ma maua ai le lauulu lelei teuteuina, susulu ma tele. E manaʻomia e filifili se vali sina leo mama nai lo le natura poʻo se paolo manaia lelei.

Mea lilo ma foliga o le valiina:

  • Ole ombre mo fulufulu uliuli lauulu ole umi ole mea e faigata ona faatino ile fale, aua e iai le lamatiaga o le maua o se le tutusa le leo, le mautonu ma le faigata fesuiaʻiga.
  • E le mafai ona filifilia ni lanu mo ombre oe, e tatau ona e sailia saʻilia se fesoasoani mai se fomaʻi faʻapitoa poʻo se fulufulu mea.
  • A o lei valiina, e fautuaina e aua le fufuluina lou lauulu mo ni nai aso.
  • E manaʻomia le filifilia o se polofesa ma le maualuga-lelei o loʻo faʻamamaina e le amonia.
  • Ina ia faigofie le sapalai o tones, e le mafai ona ova malamalama le vali i luga o curls (mo se toetoe a le malamalama i fesuiaiga - le sili atu nai lo 10 minute)
  • Tagata tomai faapitoa fautuaina e maua ai le tausiga lelei o lauulu pe a uma le ombre, aemaise pe a fai ua faailogaina maualuga. E manaʻomia le faʻaaogaina o meaai lelei ma pulupulu, o suauʻu masani, e faʻaauau ona faʻalelei le fausaga o lauulu.

O auala mo le tausiga o fulufulu lanu (shampoos, conditioners, masks, fluids) e tatau ona filifilia mai se fomaʻi faʻapitoa ma se masani masani. E fautuaina le filifilia o mea teuteu faapitoa mo lanu lanu o lauiloa ituaiga.

Faʻatapulaʻa le faʻaaogaina o le soʻona faʻaolaina oloa ma mea vevela mo le mago. Faaaoga vevela-puipui pulu pe a faʻaaoga fulufulu lauulu, togafiti.

O le ombre auala i luga o le uliuli lauulu o loʻo vaʻaia le umi o se metotia faʻaonapo nei mo le mauaina o se foliga foliga ma tulaga ese, faʻaleleia atili le ata i fafo. O le valivali faapena e talafeagai mo tamaitai o soo se matua, lauulu lanu ma lauulu.

Ombre iloga i se auala lavelave o le faʻatinoina, o lea, ina ia aloese mai iʻuga le maʻalofia, e sili atu le faʻatuatuaina o ni lanu i se polofesa matai.

Pea talafeagai ombre:

Ombre pisia. Fautuaga Faapitoa:

Le metotia o le valiina ombre i luga o le uliuli lauulu o feololo umi:

Ombre ma Sombre: Tulaga tutusa ma Eseesega

Manatu ombre - valiina o uʻamea i le umi atoa ma le faasolosolo ona suiina o ata. O le faʻamatalaga masani e faʻaalia ai aʻa uliuli i se tuʻufaʻatasiga ma ni faʻamanatu lelei.

I se faʻaopopoga o le faʻanatura masani, e mafai ona e faʻaaogaina ni lanu susulu, latou te faʻatupuina se lagona faʻamalosi, e le masani ai, ma le le fiafia. O tuaoi o le paolo e mafai ona puaoa pe sili atu, e faʻalagolago uma lava i le ituaiga o laulu ma le mamanu o le valivali.

A valiina, e vali le vali i faaputuga, mai i le pito i le ogatotonu o ni manoa. Ole malosi ole lanu e faʻalagolago ile umi ole vali i luga ole lauulu. O le mea lea, e mafai ona e maua soʻo se aoga, mai le susunuina faʻamanuiaina masani manoa e faʻamama ese eseʻese eseʻesega o vali ese.

O le tekonolosi na fuafuaina i nai tausaga talu ai ma vave maua se lauiloa. Peitai, o aso nei ua suia i se filifiliga fou, valaauina le afā. O le faʻavae o valivali e tutusa, ae o le aʻafiaga e ese (vaʻai ata i luga). A faʻaaoga le vali, o le valivali faʻaaoga ata i laupepa, fufulu ese i taimi masani.

O se taunuuga, o tuaoi o fugalaʻau toetoe lava a le mafai ona vaaia e tafe mai le pogisa i moli malamalama, fatuina le faʻailoga o se masani masani susunuina i le la. O lenei tekonolosi e manatu e sili atu agamalu, ae na o talafeagai mo paʻu masani o lauulu. Sombra i luga o lanu lanu e mafai ona maua ai se aafiaga le mafaufauina.

Sombre staining e mafai ile fale. E le manaʻomia le pepa alumini, ona o le fatuina o ni lanu lanu moʻa. E te le manaʻomia se palaka o lanu, galuega uma e mafai ona faia i se paolo e tasi, faʻataʻitaʻi ma taimi faʻaali.

Na pau lava le leaga o le faigata mo se tagata amataina ona vavalo le faʻaiuga mulimuli. Faatasi ai ma se laʻititi suiga i tekinolosi, le lauulu e ono pogisa pe malamalama, ese mai le uluaʻi faʻamatalaga.

Ombre on dark hair: manuia ma faaletonu

Ombre - lelei mo teine ​​laulu ului latou e mananaʻo e suia o latou foliga, ae aua e te fuafua e faʻamamaina atoa o latou lauulu. Ua maua le tekonolosi maua lauiloa ona o le tele o lelei:

    O le pueina o faʻailoga e le manaʻomia le faʻasaʻoina faifai pea o le paolo o aʻa. Tuputupu ae, o manoa foliga foliga masani, e tusa lava pe lanu pupula eseʻese sa faʻaaogaina mo le ombre.

  • Le faʻaogaina o le taʻaloga ma le paolo, e mafai ai ona e vaʻaia faʻalelei vaʻaia foliga: faʻaititia alafau faʻalili, uumi le ua, ma tataʻi ese le mafaufau mai le mamafa o le auvae.
  • O lenei togafiti e talafeagai mo lauulu i le uu ma eseese filifiliga 'oti.
  • E ui lava i le tele o mea lelei, o le ombre e iai foi mea e le atoatoa ai:

    1. O le pogisa tele lauulu e faigata ona faʻamalamalamaina. Ina ia maua le manaʻomia, o le a tatau ona e faʻaalu se tele o vasega.
    2. O laʻititi ua mamago ma magumagu e le mafai ona faʻamaninoina, e tatau ona tipiina.
    3. Ombre luga o pogisa lauulu lauulu o se taugata taualumaga. E le o matai uma e mafai ona ausia gofie lanu fesuiaiga e aunoa ma afaina i lauulu.
    4. Lauulu e manaʻomia le tausiga faʻaeteete. Le puleaina o le vali e le talafeagai i luga e leʻi fufuluina, vaevae pito, leaga teuina ulu.

    Le ombre masani

    O le tusitusiga masani e aofia ai le faʻaaogaina o le masani lanu: chestnut, sukalati, kofe, i le tuʻufaʻatasia ma ata o le meli, pogisa uliuli, pulu.

    Faatasi ai ma lenei metotia, o aʻa e tuʻu e le fesuisuiai pe teisi uliuli, mo le ogatotonu vaega ma fautuaga, vali o loʻo faʻaaoga 1-2 paolo mama. O le tuaoi o paolo e matua malu ma puaoa, tamoe faalava. I lenei metotia, e mafai ona e valiina lauulu o soʻo se umi ma le vali, o le masani foliga matagofie i luga o soʻo teuteu poʻo le faʻauʻuina ona mama.

    O le sui o mea masani o le toe tuputupu aʻe. Mo galuega, o loʻo faʻaaogaina paʻu aulelei e naʻo tufuga atamamai e mafai ona fai lenei metotia. Lelei mo fulufulu lauulu lauʻeleʻele i laʻasaga umi.

    Solofanua

    O se faigofie ma aoga fofo talafeagai mo le umi umi lauulu.

    Lenei o se ituaiga o masani masani, talafeagai mo fulufulu poʻo le paʻu lauulu.

    O sulugatiti e faʻamalamalamaina le maualuga o mata ma maua a foliga masani lava.

    E le manaʻomia e le lauulu lauulu sulu o laupepa, ua lava naʻo le faʻapipiʻi vali i 2 laupepa ma se tuaoi lautele.

    Fufulu tuaoi tuaoi

    Le masani ma foliga faigata filifiliga, talafeagai mo lauulu saʻo, tipi tutusa. O se tuaoi manino e mafai ona pasi i pito poʻo aa, faʻaaogaina pepa foilua o le a fesoasoani e maua ai se susulu malamalama.

    O fulufulu uumi o loʻo valiina i lenei metotia foliga sili ona manaia. O lanu e filifilia e fai ma eseesega e ono mafai. Mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o le enaena enaena lauulu ose platinum, pupula lanu piniki, auro le meli fasi foliga foliga mataina.

    O le faʻasolosolo ombre o loʻo faʻataʻitaʻiina foi ma le faʻailoaina o le aʻa vaega i le faʻatasiga ma le pouliuli faʻailoga.

    Gagana o le mumu

    O se manatu manaia mo tagata e ana le enaena lauulu enaena ma se mafanafana mafanafana (pei o ile ata muamua). O aʻa e faʻatumauina lo latou lanu masani, o le ogatotonu vaega ma pito o loʻo valiina i lanu mumu, mumu, burgundy.


    O le vali e sili atu i fasi mafolafola o umi uumi, faafoliga o afi. O le metotia e foliga sili ona matagofie i luga o laupepa ma mimilo lavalava.

    Striped po asymmetric ombre

    O se tasi o filifiliga sili ona faigata, e manaʻomia ai lima o se poto masani colorist.

    Sili ona aoga o foliga vali foliga i luga o le lulu lauulu.

    E masani lava o le lauulu fulufulua mai aʻa, o le faʻaaogaina o le pepa fesoasoani o le a fesoasoani e fausiaina faʻalelei lava laina.

    O le tuaoi tuaoi e mafai ona faʻavaʻafa, pei ona i ai i le ata i le itu taumatau pe alu alu 'i luga, ma fausiaina se mananaia foliga.

    Ina ia faʻamalamalamaina ia toʻulu, ona faʻaaoga lea o le 2 lanu, e eseʻese e tele ituaiga.

    Valivali filifiliga

    Mo lenei ituaiga ombre, o lanu sili ona susulu ua filifilia. E mafai ona faʻapipiʻi vali i le umi atoa o lauulu ma faasolosolo ona suiina o le tasi lanu i le isi. O loʻo faʻaogaina le tekonolosi o le ombre masani ma faʻamamaina o pito, o le faʻafoi mai e foliga matagofie foi.

    Mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o le uliuli paʻepaʻe pe o le chestnut strands, o le loloto o leo o indigo poʻo burgundy uaina foliga faʻalelei. Teine o le malulu ituaiga e talafeagai mo lanumoana-violet pe burgundy-mumu gamma; tagata e ona le mafanafana auro paʻu e fiafia i apamemea, mumu-moli po o marsh-lanumeamata-lanu.

    Faʻafefea ona filifili se paolo

    O le filifiliga o vali faalagolago i le lanu o le paʻu ma mata, faapea foi ma le lautele ituaiga. Ma se masani ombre mo uliuli lauulu, e taua le mafaufau i lau oe lava paolo o lauulu. I malulu malulu ma le lefulefu pe lanu mumu, o pito o le lanu o le uliuli kalone po o le burgundy uaina foliga matagofie. Lulu-chestnut loka o le a teuteuina i le 'apamemea-auro palette.

    Tagata e ona se eseʻesega foliga ma paʻu paʻepaʻe, pogisa mata ma lauulu e talafeagai mo le faʻatusatusaina o laina, susulu lanu susulu i lanumoana, mumu, ma lanu viole.

    Teine o le "pa'ū" lanu ituaiga ma mumu malie o lauulu, tanu paʻu, lanu meamata po enaena ma enaena mafai ona faaopoopo i le pupula e faaaoga ai le "gagana ituaiga" o auro lanu moli po o lanu mumu mafanafana.

    O fafine e paʻu lona paʻu e tatau ona faʻataʻitaʻia ma auro, meli poʻo mumu faʻafefeteina, faia e faʻaaogaina le metotia o le regrowth bronzing.

    O filifiliga teteʻe maʻaeʻae manaʻomia ai le matagofie o fulufulu mata ma le faaeteete lelei o lauulu. O le masani chestnut-mumu gamut foliga malu ma mafai ona nana laiti foliga foliga leaga.

    Fale dyeing

    Ombre mo le umi umi lauulu uliuli ile fale - filifiliga taugofie mo i latou e i ai le tomai e galulue ma vali. Aua le fufuluina lau lauulu mo le 2-3 aso ae e te leʻi faia. O gaʻo faʻalenatura gaʻo e puipuia ai manoa mai le afaina o vailaʻau.

    1. O lauulu e vaevaeina i ni vaega, vali e faʻapipiʻi i le pito i lalo ma se pulumu faʻapitoa poʻo se pulumu nifo. Ua togi 'ie uma mo le sili atu le tufatufaina atu o fatuga. O le averesi vali pupula taimi o 10 minute.
    2. O leisi vaega o vali faʻaaoga ina ia ova atu i tua atu o tuaʻoi o le muamua pisipisia. O loʻo taofia le fatuga mo le isi 10 minute ma ua toe fai foʻi le faʻasologa.
    3. Ole aofaʻiga o laupepa faʻapitoa e faʻalagolago i le mamanuina o le laulu ma le umi o le laulu. O le sili atu o le saʻo o galuega e faia, o le sili atu foi o le natura o le taunuuga.
    4. I le iʻuga o le faʻagasologa, o le vali ua totoe ua fufuluina, ua faʻaaluina se pulufana meaai i mea ola, faʻamaʻimau ia manoa ma faʻamalamalama ai.

    I lenei vitio, o le teineititi faʻaalia auiliili auala na ia faia ombre i le fale:

    Fautuaga. E sili le faʻamamaina o le ulu i se mea faʻalenatura, e aunoa ma le faʻaogaina o se fulufulu ula.