Lauiloa

Malulu galu - vevela masani i sitaili manaia

O laʻasaga e teuteu ai laʻau e matua eseese lava e faigata ai ona filifili le filifiliga saʻo mo le lauulu uumi, feololo ma puʻupuʻu. E tele ituaiga o sitailia mafai ai ona faʻamamafa lelei soʻo se ituaiga foliga, nana le atoatoa ma faigofie ona faia se tagata faʻatusa. Matafaga, Hollywood, malulu - o mea uma ia o taatitia i galu.

Styling metotia

E masani lava, i taumafaiga e gaosia galu, se uʻamea curling, curlers, foil ave i lima ma ina ua mavae le tele o itula o galuega faigata latou liliu mai ... curls. Ina ia mafai ona maua se lalelei lauulu i galu, e tatau ona e mulimuli i nisi faigofie tulafono curling. O le a matou iloiloina auiliili mo metotia taʻitasi.

O le curling uʻamea lelei ona fetaui e fausiaina malamalama loloʻu. Styling tatau ona faia i le fufuluina ma faʻamamago lou ulu. Aua neʻi faʻaaoga se fulufulu lauulu aʻo leʻi faʻataʻitaʻiina le mea ia le selu lauulu. Mo le taotoina, e te manaʻomia se curling uʻamea lapoa lapoa.

Faʻafefea ona faia:

  • Faaaoga mousse mo le toe faʻatuina.
  • Vaega o le ulu sa tuʻi i le pito i tua o le ulu.
  • Faasolo vavae au pito i lalo i le curling iron ma faʻatali 40-50 sekone.
  • Aveese le curls mafua mai, ae aua le malolo.
  • Toe faaaoga mousse.
  • Toe faia tutusa ma isi mea na totoe.
  • Salu ma taoto i ou tamatamailima.

O sea permo o le a foliga sili ona lelei pe a fai o le teine ​​laʻititi pe uumi lauulu.

A fausia fulufulu lauulu e faʻaaoga i luga o le uʻamea, o le fasi pepa o loʻo teu i mama, o le iʻuga o le a faʻalagolago i lo latou lapoa. Ma tamai mama mama, laiti curls po curls liliu atu i fafo. Ma le lapoʻa tele o galu malamalama. Ina ia fatuina se lauulu lauulu, oe manaʻomia le pepa 'ai ma le faʻamama.

Nofoa faʻaoso

Malulu galu - lauulu e masani lava mo pupuu pe ogatotonu lauulu. I luga o laina uumi, faia ai sina sili atu faigata, ae mafai foi. O lenei laʻei lauulu na aliali mai i le muamua-taua taimi o le seneturi mulimuli. I le faʻasologa masani, o loʻo i ai se itu itu ma faʻasologa sisina ile tasi itu.

O le galu malulu na matua lauiloa i le augatupulaga o nai o matou tinamatua. Ona faaaogaina lea o le fulufulu pei o aso uma. Aso nei faʻaaoga e masani lava o se aso malolo.

I le taimi muamua na foliga mai e faigata tele le faia o ia curls. Ae o le mea moni, i le taimi o le foliga mai o le lauulu, e tatau ona faia e teineiti le aunoa ma le faʻaogaina o ni mea teuteu faaonaponei meafaigaluega. Uamea, uʻamea, mousses, varnish - o nei mea uma o se sili taugata, le maua e soo se tagata, ma o nisi auala e leai lava.

I le amataga, o le malulu o le galu e le aofia ai le faʻaaogaina o soʻo se mea vevela sitaili meafaigaluega. Faafaigofie ia te oe lava ile fale.

Ole faia ose laulu e te manaʻomia, e te manaʻomia se sitaili mea teuteu, selu e masani ona nifo, lauulu niniʻi, vai e faasusuina ai manoa.

Hollywood styling

O lenei laʻei fulufulu sa seʻia mai televise TV i le ogatotonu o le seneturi talu ai. O ia, e pei o le malulu o le galu, e i ai lona itu i le vaeluaina, o lauulu e taoto i le tasi itu. Foliga lelei ile laulu ma le umi o le lauulu.

O mataupu faavae o le folaina o le Hollywood wave e ese ese mai le malulu. Ina ia mafai ona faia malamalama Hollywood galu, oe manaʻomia se curling iron, clamps, styling tools, se selu ma nifo tetele.

E leai se totogi

E le pei o lauulu laʻuina e pei ona taʻua i luga, o matafaga laulu e le o le uiga o le teuteuina o lauulu ile laulu. Matafaga matafaga fausia se ata o le māmā, faigofie o saolotoga, natura. Tulaga manaia, foliga matafaga matafaga pei o ona tagata e leʻi leva ona taele i totonu o le sami, lona lauulu e leʻi faʻamaloloina atoa, na latou faʻaititia e se savili mafanafana. E mafai ona e faia le vaeluaina tuʻusaʻo, faʻatamala ma le faʻaeteete sisina laʻau malamalama i le tasi itu.

Matafaga matafaga - o se lauulu laʻasaga le lelei, lelei mo se foliga i aso uma.

Matafaga matafaga - o le laulu e aofia ai malamalama, leai se totogi. E le afaina le laina umi poʻo le puʻupuʻu. Mo lona faʻatinoina, e te manaʻomia se uʻamea poʻo se fulufulu laʻau, o se auala e faʻapipiʻiina. E le tatau ona matua mama le ulu, e sili atu le fai o lauulu ulu ile aso lona lua pe a uma ona fufulu lou lauulu.

Fai se galu malulu

Ae e te leʻi amataina lau lauulu, e tatau ona e saunia lou lauulu, ia sili atu ona faʻalelei.

Saunia muamua se fofo o le flaxseed. Lima i le ono sipuni tele o fatu flax e faʻafefeteina i luga o le vevela maualalo mo le sefululima i le luasefulu minute i le lita o vai. A o le i teuteuina le laulu, faʻapipiʻi ile laʻau faʻapipiʻi ma selu ile selu ole selu ile nifo e seasea ma masani ai. Ole vaega ole basal e uʻu ile lima agavale, ma selu ile itu taumatau: muamua ma seisi namu, ona faʻaalu lea o nifo. O curls e fai ma le pito i luga ma nifo masani.

E tusa lava po o le a le umi o le filifili, o le masani masani ituaiga o sitaili e le suia, o eseʻesega e na o le maeʻa o sitaili, fuafua i le umi o le lauulu.

Laasaga i lea laasaga faʻapipiʻi faʻatonuga

  1. Le faʻavae o le uluaʻi galu. O se lautele lautele e mafai ona gaosia vave mai i itu e lua. Latou amata mai le itu i le itu e faʻataʻitaʻi ai o le a faʻataʻoto iai, a le o le isi itu, o le punou o faʻapipiʻi.
  2. Tolu i le fa centimita alu ese mai i aʻa ma oomi le soʻoga o loʻo selu faʻatasi ma le ogatotonu o le lima agavale.
  3. O le selu ma nifo e masani ona faʻaofi i le lauulu, ina ia faʻamau i le tamatamai lima ma tutusa lelei. O le ata ua puʻeina ua seʻe atu i le itu - tasi ma le afa senitimita, faʻasolo se selu i le vaalele e tasi.
  4. O le selu e faasolo atu ia te ia lava pe a ma le 45 tikeri, e aunoa ma le aveeseina mai le lauulu. I le taimi lava e tasi, o lauulu i le va o selu ma le galu o le galu, o le laina lea i le va o tamatamailima, o loʻo fetaomi ma le faʻasino lima o le lima agavale.
  5. Sulu le lauulu i lalo ifo o le limatusi lima o le lima agavale ma agai atu i le itu tauagavale o le filifili. Tolu i le fa senitimita solomuli mai le pito i lalo o le basal zone, faapea foi i le taumatau, ma fetaomi ma le tamatamailima ogatotonu o le lima agavale. O se pulumu lauulu e faʻaofi i totonu o lauulu ma agai i le itu taumatau seia oʻo ina fetaui ma se pale ua maeʻa fausia (o le pito sili ona ogaoga o le galu).
  6. O le galu ua tuʻufaʻatasia e ala i le faʻamauina o le pito o le selu ia te ia lava ile 45 tikeri.
  7. Le faʻavaeina o le lona lua galu laina. Amata mai le itu tauagavale o le unta, laa i tua mai le tolu i le fa centimita mai le laina muamua, taofi le lauulu ma le tamatamai lima o le lima agavale.
  8. Ua selu le selu i totonu o le manoa latalata i le tamatamailima ma agai i le itu tauagavale.
  9. O le galu e faʻamau e le limatusi lima o le lima agavale, ona toe faia foi lea o togafiti i le itu taumatau o le faʻasologa.
  10. O le iʻuga o se galu e faʻatapulaʻaina e luga ma lalo o pale. O le selu e agaʻi i le itu o le galu o loʻo fai ai. Ole aofai o laina ma galu e fuafua fuafua ile umi o le lauulu,
  11. O le faʻavaeina o le galu mulimuli: o le pale mulimuli, ua fausiaina, ma nai lo le selu i lalo o le umi o le lauulu, o le manoa e lafoina i le itu o le mea e tatau ona lafoina le selu mo le faʻatulagaina o le galu.

Le a le mea o le a manaʻomia mo teuga?

I le vaitau o foliga mai o lauulu i le malulu o galu, o le filifiliga o ata, selu ma le teuteuina sa matua tapulaa, o lea maualalo sitaili manaomia:

  • togafiti - pato e aunoa ma nifo,
  • selu ma masani nifo
  • koloseina nila mo faʻamaeʻaina paʻi,
  • styling oloa (varnish, foam) ma le moisturising spray.

Nisi nuances o sitaili

O le sitaili sitaili, lea ua toeititi selau tausaga le matua, ua mauaina ni mea lilo:

  1. Pe a aveese le selu, teisi maualuga le lauulu, ma fai ai se pale maualuga.
  2. I le uluai lomiga, o le fulufulu lauulu aofia ai se itu vaeluaina i itu uma.
  3. O togafiti o le a faʻasaʻo ai pale i itu e tatau ona tutusa tutusa. O lo latou lelei sili le umi o le afa se filo i le lautele.
  4. Faʻaau le fomaʻi ile a maeʻa ona faʻamamago ma aveʻese.
  5. Le sili ona lelei aofaʻi o galu: lima i le itu o loo iai le aofaʻi o lauulu e tele ma tolu i le itu faafeagai.

Lauulu laʻasaga o 'eseʻese uumi

Mo pulu pupuʻu, o le fatuina o se aufana retro e le mafua ai ni faigata, talu ai o le mamanu e mama ma o le faʻamaeʻaina e le manaʻomia nisi gaioiga.

O le umi o le lauulu e taua tele mo lauulu i luga o le malulu galu.

O pupuni masani i le lalagaina o sitaili mo lauulu umi e sili atu faigata ona faʻatumu.

Lauulu ma lauulu Trends

Mo le tele o vaitau sosoo, o ia ituaiga lauulu na tumau pea se masani. O le malulu o galu e mafai ona vaʻaia i ata o taʻutaʻua lauiloa, agafesootai, mea faʻamanatuina i le taimi o aso malolo ma e oʻo lava i aso uma aufana:

  • le faiga masani o sitaili ma malulu galu faʻamanino lelei le lanu o le lauulu, tuuina atu se faʻapitoa faʻapitoa i le ata,
  • i le fulufulu mo lauulu uumi, malulu malulu o loʻo tuʻufaʻatasia ma siusiu, uila ma fugalaʻau,
  • o se felanulanuaʻi tuʻufaʻatasiga o galu malulu ma faʻaolaina mea teuteu o se tasi lea o fou fou o le vaitau. Mo se faʻataʻitaʻiga, susulu ma taofiofia sitaili ma tautaliga,

Elemene o se sitaili e patino i le amataga - ogatotonu o le luasefulu seneturi, i lauulu foliga foliga fiafia i foliga o le afiafi, faʻamamafaina o tagata taʻitoʻatasi ma le amataga. Fafine i le paʻi mai o le mea lilo ma le faʻaalia lagona o loʻo faʻaavanoaina i se sitaili faʻaitu, o le matagofie o ia o le mafai foi ona faia se laulu tutusa foliga mo tagata taʻitoʻatasi.

O ai e masani ona faia se galu i luga o lona lauulu?

E tusa ai ma fuainumera, galu styling o le sili ona lauiloa lauulu mo tagata e umia lauulu lurus. Teine ma curls masani foi faʻaogaina lenei sitaili e faʻatulagaina o latou natura curls. Faatasi ai ma le faigofie i fafo atu, o lenei teuga faʻaalia le susulu ma le matagofie i teine ​​uma.

O le faʻavae o le fatuina o galu i luga o le lauulu e faigofie - e mamanuina ma faʻasaʻo. Ina ia fausia ni curls, ua faʻaaogaina nei masini eseese - curlers masani, se uʻamea curling poʻo se uʻamea e faʻasaʻo ai lauulu. I la latou faʻaaogaina, i le tasi itu, e leai ni faigata, ae i le isi itu, e i ai mea lilo ma togafiti.

Filifili lau faʻataʻitaʻiga o faʻataʻavale mai le ata, maitauina le ituaiga o lauulu ma foliga foliga.

Vaʻai faʻafefea ona lalagaina se farani Farani ma faʻatonuga ma lea sitepu i lea tulaga faʻatonutonu i lenei ata faʻatusa, ma faʻamatalaga auiliili ma faʻataʻitaʻiga fesoasoani. O lenei tusitusiga o loʻo i ai le tele o fesoasoani ma ata ia malamalama ai pe faʻafefea ona fai lemu le fausiaina o le Farani fulufulu i auala eseese.

Ina ia faʻasaʻo se faʻapipiʻiina e tele le auupega o faʻapipiʻi meafaigaluega.

Filifiliina o mea e teu ai mea e fai ai galu

  1. Mousse - talafeagai mo lauulu o soʻo se umi ma le fausaga, ae oi latou e iai le laulu uʻumi o le a talisapaia lona faʻamago aafiaga. Faʻaaoga ia mama le lauulu ma susu. O le tele o tupe e te faʻaaogaina, o le malosi foi lena o le faʻapipiʻi. I le taimi lava e tasi, aua le sili atu i le tele e tutusa ma se tenisi polo, a leai o le laulu o le a foliga malie ma palapala.
  2. Foam - e le gata e faʻauiga, ae e maua ai foʻi le tele. O lenei mea e talafeagai mo tagata e paʻu lauulu. E faʻapipiʻi i lauulu susu, faʻasoaina tutusa e se selu ma nifo lapopoa ma a maeʻa ona faʻataʻoto le lauulu ma se fulufulu laʻau. Foam e tatau ona faʻaalu nai lo mousse - e uiga i se moa fuamoa.
  3. Aerosol gels o se mea faigaluega fou. O ona itu lelei o le aofaʻiga fatufatuina, lelei le faʻapipiʻi, ma le mafai ona selu e aunoa ma le faʻaleagaina o le sitaili. E faʻapipiʻi i laulu malulu, faʻataʻitaʻiga faia i se pulumu mafiafia.
  4. Varnish - faʻaaogaina mo le faʻamaloloina lelei o iko uma. Le tulaga o le faʻapipiʻiina, malamalama pe malosi, e faʻamoemoe i le aofaʻi o le varnish faʻaaoga. Afai e te faʻaogaina le varnish ma se faʻapipiʻi faʻapitoa, e faigofie lava ona fauina se basal volume.

Faʻafefea ona fai se galu i luga o lou lauulu ma curlers?

Ina ia fausia galu, tetele curlers e talafeagai. O le curlers laiti o le a faia curls nai lo matagofie galu.

  1. Ae e te leʻi mataina le curlers, fufulu lou lauulu ma mago mama. E tatau ona susu, ae le o le susu.
  2. Ona faʻaogaina tutusa lea o le sui soʻona faʻaalu - mousse poʻo le busa.
  3. Amata le perm i le laulu i le pito i luga o le ulu, ona ave lea o manoa i le pito i tua o le ulu, ona sosoo ai lea ma itu. O manoa o le mafiafia tutusa e valavala ma manua i curlers i le itu tutusa.
  4. I le uma, le laei e faʻamago e faʻaaoga se fulufulu tagata. Faatali mo le lauulu e mago atoa.
  5. A aveʻese le curlers, seʻi vavae malie ia manoa ma ou tamatamaʻilima ma faʻapaʻu i varnisi.

Mo se galu lalelei, curlers o foliga eseese ma lapopoa e talafeagai, talafeagai e faʻaaoga. O se tasi e pei o vevela mea, pei o papillots poʻo Velcro curlers.

Faʻaogaʻina uila e fai ai galu

O nisi teine ​​e fefefe e faʻaoga mo le faʻataʻitaʻi, ae ua leva ona mafai e tekonolosi faʻaonapo nei ona fai le sitaili leai se mea e afaina ai. Faʻaoga lelei le faʻaalu o le uʻamea ma le 'ofu sima ma le mafai ona faʻatulaga ia lava le maualuga o le vevela. Ia milo ia laʻau mo sina taimi puʻupuʻu, ae i se maualuga o le vevela. E faʻaleaga le laulu. Ia mautinoa e te faaaoga puipuiga vevela.

O ufiufi manaia e maua pe a faʻaaoga uila uʻamea o le lapoa tele ma mai lautele lautele.

O le faasologa o gaioiga e faʻapea:

  1. O fulufulu e fufulu ma faʻamago faʻanatura pe faʻatasi ma se fulufulu faʻamalulu ma malulu ea.
  2. Vavaeina le lauulu i 2 vaega, tui le pito i luga.
  3. Vavaeese le nonoa, apalai i sina musise i luga ma afifi faataamilo i le uila uʻu. Taofi mau ia. Faatali se minute ma aluese. Tuu le manoa e malu. O lea e faʻasolosolo faʻasolo matagi uma pito i lalo.
  4. Faʻamatagofie le pito i luga o le lauulu ma faʻamama faʻapena i le tutusa auala.
  5. A vili uma ma feʻemoʻi manoa uma, e tatau ona tuʻu i lalo lou ulu i lalo, tuʻi lou lauulu i ou lima ma faʻanusisi i le varnish mo le toe faʻalelei atili.

Vitio toleniga i le fatuina o galu faʻaaoga se cone curling uʻamea

Galu ma le faʻaiuli

E le o mailoa poʻo ai na oʻo mai ma le manatu e taoto curls ma se lauulu saʻo, ae ua faʻateleina le metotia. O le uʻamea i le lautele lautele e masani lava lautele atu nai lo le curling uʻamea, o lona uiga o le a sili galugalu galu.

  1. Vavaeese se filo o lauulu mo curling.
  2. Uʻu le filo i le ogatotonu ma ni uamea tongs. O lona pito e afifi i ona lima. Manatua e femili faataamilo i lona matau e faamaamulu ai le pito i luga o le soʻoga i luga o papatusi.
  3. Uu le filo seia faʻamafanafana ma aveese ma le faʻaeteete mai le uʻamea.
  4. Tuu le loka e malulu ma faʻanusisi i varnesi.
  5. Ia milo uma ie ile avanoa, ma a maeʻa ona malulu, valavala i latou ma ou tamatamailima.

O le auala lona lua e faʻaoga ai le faʻamama uamea

O fulufulu e mimilo i se tasi pe lua fusifusi ma faʻamafanafanaina ma se uʻamea i le umi atoa. E tatau ona uʻuina umi le uʻamea ina ia iai le lauulu i totonu o fusi ua i ai le taimi e vevela ai. E sili le alu faʻaʻamalu faʻalua ona faʻaola lelei le laulu. O le taʻaloga tatau e faʻamutaina pe a malulu le lauulu. O galu e taoto i ala eseese pe a fai o le tafao fulufulua i tua o le ulu poʻo se muaulu.

Totoina o Galu ma se Lauulu Fulufulu

O le fulufulu fulufulu lava ia e le faia ni curls; mo ia, faʻaopopo masini e manaʻomia - se lapisi pulumu, se faʻasoasoaina au poʻo ni lauulu lauulu.

Faatasi ai ma se pulumu lapotopoto, matou te faaputu le lauulu feololo. Uu se filo faataamilo i le pulumu ma mago le mago. O lea e gaioi le ulu atoa.

O le diffuser faʻaaogaina e le gata e faʻaopopo le faʻaopopo i le lauulu, ae ia faʻasolosolo foʻi curls. Nonoa uma lauulu i mama, faʻamau lelei ile fusipaʻu ma solo faʻamago ma faʻaaoga le diffuser nozzle.

Tuu le lauulu i le 2 fusifusi, mimilo i mama ma malupuipuia i lauulu, a uma ona soloia le lauulu ma se fulufulu fulufulu oe o le a maua ni matagofie malie galu.

Vitio aoga o le a fesoasoani ia te oe e talotalo ma se laulu vavae:

O mea lilo e folaina galu i le lalagaina o sitaili

O laulu o loʻo teuteuina i 20s ma galu i totonu o lauulu o le a fetaui e pei o se laei fiafia. Ina ia fausia se retrowave oe manaʻomia:

  • uamea lauulu uila
  • malosi lauulu lauulu,
  • teuteuga mulimuli
  • tagata curlers
  • selu.

Laasaga o le fausiaina retro galu:

  1. Lauulu na vaeluaina i le itu tipi ese. Vavaeese 3 vaega tetele: mai le itu e vaeluaina i le pito i luga i le isi taliga, o le vaega lona lua mai le vaeluaina i lalo i tua o le taliga ma tua ma isi lauulu o totoe.
  2. Tumau le tumau i tua o le lauulu. Faʻapipiʻi le pito i luga ma se gel ma selu.Taofi le lauulu mai le muaulu ma i taliga i galu, faʻalelei ia punou uma ma faʻamau. I se tulaga talitutusa, sosolo i luga o le gel ma faʻataʻatia le pito lona lua. Faʻasolo le pito i tua o le gel ma le matagi i luga o curlers.
  3. A faʻamago le gel, aveʻese klipini ma curlers. Pulu fasi pito i tua sina. O pito o le lauulu i tua e totoe pe a maeʻa le faʻavaeina o galu, faʻatasi ai ma pito i tua, mimilo i se fusi volumetric ma tutuʻi ma fulufulu. Vali lou lauulu i varnish.

O sea laʻei lauulu o le a faia soʻo se foliga faʻafiafiaina atili matagofie ma matagofie.

Vitio e uiga i retro galu na faia e tusa ai ma faʻatonuga o loʻo taua i luga.

Fausia se Hollywood wave e aunoa ma ni mea lilo

O Hollywood galu o le auala sili ona faigofie e fausia ai se foliga sili. O lenei hairstyle ua fautuaina mo teineiti ma lauulu o le tutusa le umi. I luga o le lauulu ma se "apefai" lauulu, o le a pipii atu i itu eseese faʻataʻitaʻiga ma le manaʻomia le aoga le aoga.

Ina ia fausiaina Hollywood galu oe manaʻomia: mousse mo sitaili curls, se selu ma curling iron ma le lapoa o le 25 mm.

  1. Taoto lou lauulu i le itu vavaega.
  2. Vavaeese lauulu mai le vaeluaina i le isi taliga. O le a avea ma “sala galue” sone. O lona mimilo muamua. O loʻo iai ni lauulu i luga ole lio ma ni manoa ma se vaega ole "lē galulue" faʻapipiʻi mo se taimi le tumau ile fulufulu ulu ina ia le faʻalavelave ai.

  • O saʻo e tatau ona taʻe mai le pito i lalo, o laina e tatau ona vavaeʻese i laina e tutusa tonu ma le vaeluaina. O le filo muamua e ave saʻo i tua o taliga. Mo le faʻafaigofie, siitia le vaega totoe o le laulu ma faʻasaʻo i le pito i luga.
  • Ave le curling iron tutusa i le vaeluaina, tuu i lalo o le curl ma faataamilo solo i le curling iron i le fusi malo (i le taimi lava lea e tasi, mimili teisi le loka faataamilo i lona 'au ma taimi uma). Faaauau e uu le pito o le filo ma toso teisi. A maeʻa le 5-7 minute, tatala pito i luga o le lauulu ma faʻataga le faʻataʻapeʻape e see ese mai le curler lava ia. E sili atu le pikiina o se curl ma lou alofilima ma lemu lemu.
  • E le tatau ona paʻi i uʻimu uma seia maalili. O le lelei ma foliga o le galu e faalagolago i lenei.
  • Alu aʻe mai le pito i lalo i luga, matou te savili atu le vaega o totoe mai le “sone faigaluega”.
  • Ona manuʻa lea o le lauulu mai le “le galulue vaega”. I le taimi lava lea e tasi, o le curling iron e le amata i lalo ole loka, ae i luga aʻe. O iinei o le lauulu manuʻa i le tasi manoa tele.
  • Matou te faʻagaioia loka mai le pito i tua o le ulu i le mulimuli mulimuli. Vavaeese ia manoa mai lalo, tutusa i le fola.
  • Tuu le lauulu e malulu atoa, ona selu taʻitasi o manoa i aʻa ma faʻanusisi ma varnish. I le pito ole selu ma nifo e seasea faia galu.
  • Mo se aʻafiaga tele, e tatau ona faʻasaʻoina mea o paʻu mai le mea e fai ai le lauulu lauulu mafolafola, faʻaoso teisi le selu i luga ma le taimi e tasi.
  • O le sone "e leʻo faigaluega" o loʻo tutuʻi i le lanu o lauulu e leʻo vaʻaia.
  • A maeʻa 5 minute, aveese kulimi ma vavaeina lauulu i le varnish. Ina ia faʻamama ese lauulu laʻau i se selu, ia pei o le sitaili foliga o se galu lamolemole.
  • Se vitio ma lea laasaga ma lea laasaga faʻamatalaga o le a fesoasoani e fai se Hollywood galu i lou lauulu.

    Vitio faatonuga pe faʻafefea ona fai se galu i luga o pulu puʻupuʻu ma ogatotonu umi, ma faʻamatalaga i lea laasaga ma lea laasaga:

    O solo susu

    1. Faalo le solo susu (sili atu i le leai se manogi, sili atu ile pepe) i totonu o le flagellum.
    2. Ufiufi lauulu susu ile lapopoa lapotopoto ile ogatotonu ole solosolo ma nonoa se ie solosolo ile nonoa e faʻalelei ai le lauulu.
    3. Lea laulu uma lauulu. Tatala faʻamama fasi filo ma selu ma ou tamatamaʻilima, faʻapipiʻi ma varnish.

    Vitio faatonuga mo le fauina o galu i le fale e faaaoga ai solosolo

    Ole aofaʻi ma le lelei ole galu e faʻalagolago i luga ole numera o lalaga ma le ituaiga o lalagaina. Afai braid 2, lea i le ogatotonu, lea sa i ai se vaeluaina, oe o le a maua sao lauulu, ma o galu o le ai i pito.

    Le filifiliga o le lalagaina o se spikelet i luga o le ulu o le a faia le amataga o galu latalata i le ulu, ma o lea sili tele.

    Mo le maualuga tele, fili 5 poʻo sili atu fili i luga o le ulu, alu latalata i le ulu ma fai ni uʻu mai le 2 itu. O lenei filifiliga o le a tausia lelei ai le aofaʻi o numera o galu ma tufatufaina i le ulu atoa e aunoa ma ni aga.

    E aofia ai ni sitepu se lua: fili lauulu mafanafana i se fili ma tuu le po.

    Faaaoga a o leʻi lalagaina ma se gel aerosol e selu ai lou lauulu i le taeao ae aua le faʻaleagaina le teuga.
    Filifiliga mo lalagaina fili mo faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e vaʻai iinei.

    Ia mimilo galu i se sikoa faʻataʻamilomilo, afifi faʻataʻamilo i le faʻavae, fai se fusipaʻu, ma faʻamau i fulufulu poʻo ni paʻu.

    Vitio ma faʻamatalaga auiliili ma iʻuga o le a e mauaina pe a maeʻa: togi faʻamaʻamulu, faʻamau solofanua ma eseʻese eseʻesega i le aofaʻi.

    Ma le fusi


    Afai e leai sau mea mai le pito i luga pe e te manaʻo e faia ni laʻasaga tetele e faigofie pei lava e aunoa ma le afaina poʻo le le mautonu mo oe ma lou lauulu, ae e na o le fusi - e manaia!

    Matou te manaʻomia: laʻitiiti malulu lauulu, faʻamago ile 95%. Lau oloa teuteu gaosia, pei o le pulu poʻo le fasilaau. Lau masani ai le puluulu mo le ulu, e le fetaomi ma e taofiofi faʻalelei.

    1. Ou te selu uma lauulu i luma uma. Ia mautinoa e faʻaʻe teisi aʻe i aʻa.
    2. Tuu se fusi i luga o lou lauulu ma tuu lelei. E mafai ona faʻamatalaina se eseesega o le ofuina, pei o le pulou.
    3. Ave se fasi filo o lauulu e latalata i mata ma tuu ou tamatamailima i lalo o fusi mata mai le laina laei agai i le laulu, tulei i latou mai lalo i lalo o mata. Tuu i lau filifili filifili ma lou lima lona lua ma toso i lalo o le fusi
    4. O le vaega totoe lauulu e fesoʻotaʻi i le isi soʻotaga ma ua toe faʻagaioia taotoga. Ma e leai ni laina uʻamea. Ae o le afa lona lua e sili atu foi ona amata mai le le masani ai ma faʻasolo i le pito i tua o le ulu. Ia mautinoa o auauai e latalata latalata le tasi i le isi pe a mafai.
    5. A maeʻa uma ona fusifusia uma lauulu, laga siitia i luga o aʻa.
    6. Tuʻu i latou i lenei tulaga mo le 2-3 pe sili atu itula (pe a e manaʻo ai, tuu i latou mo le po. Teuteu lenei filifiliga i le fulufulu ulu poʻo se isi fesoasoani ma ia alu e fai feau i le fale poʻo galuega
    7. Faʻasaoloto lou lauulu mai le fusi ma faʻamama ese ma ou lima. Ua saunia curls!

    Vitio pe faʻafefea ona fai curls e aunoa ma se curling iron ma curlers, ma faʻaaogaina le tasi laulu fulu:

    Faʻafefea ona fai galu matafaga?

    O galu o le matafaga e teuteu pe a foliga mai le lauulu mimilo ma mimigi laulu lauulu. O lenei aʻafiaga e mafai ona tupu pe a uma se taʻele poʻo se taʻele i le sami.
    Ina ia fausia le aafiaga o matafaga galu i luga o lou lauulu, faʻagalo e uʻamea, curling uʻamea ma curlers. Matou te fautua atu ia te oe e faʻaaoga se pupuni e faʻaaoga ai oe lava.

    Faʻatonuga mo le fatuina o galu i le matafaga
    Mago mama lauulu:

    1. selu
    2. faʻaaoga se faʻapipiʻi faʻapitoa poʻo ni mea faapena e fai ai galu lemu,
    3. pulu ma agamalu gaoioi ia mago lelei,
    4. i le taimi o le faʻamamaina mulimuli, aua nei galo e faʻamalosi ia i latou, togi lou ulu i tua e avatu le tele,
    5. e sausau le tiaʻu faataʻoto ma varnesi.

    Faitau pe faʻafefea ona fai se aufana i fafo o lauulu pei o le ata - matafaga galu + aufana.

    O se tala auiliili e uiga i faaipoipoga lauulu mo malo, mo le uumi ma pupuu lauulu ma se ata iinei. I le maeʻa o le togafiti o le faia o curls i luga o soʻo se lauulu, e totoe na o le faʻaogaina i le hairstyles.

    O lenei tusitusiga http://ovolosah.com/parikmaher/ukladki/nakrutit/kak-nakrutit-volosy-na-utyuzhki.html o faʻamatala auiliili i le auala e faʻataʻamilo ai lau lauulu i se uʻamea ma faʻamatalaga vitio. Vaai nei i vasega vasega uma e fai ia oe lava curls ma le fesoasoani a uila.


    Na e le maua se faʻamalosiʻau mo peau o le matafaga i totonu o le faleoloa? Aua le lotoita. Fai oe lava ia, mo lenei e te manaʻomia:

    • masima sami (1 tsp),
    • vai mafanafana (1 ipu),
    • fagu fagu, soo se tasi, o nisi taimi fana fana e faʻatau ese atu,
    • suauu popo (0,5 tsp),
    • gel (1/3 tsp).

    Laasaga i lea laasaga vitio i luga o le spray sauniuniga:

    Faafefiloi mea uma i totonu o le fagu ma apalai, pei ona i ai i lenei vitio i luga o le fausiaina o galu matafaga.

    Soʻo se tasi o ia auala e lelei mo le taumafai e faia ni galu matagofie. Masalo o se tasi o latou o le a avea ma e sili ona fiafia i ai ma fesoasoani i soʻo se taimi e fausia se matagofie aulelei sitaili mo se tafaoga faamasani, pati, afiafi fiafia ma na o le alu i le matafaga.

    O galu uila ile 50s na faia e faaaoga ai ni kilipa faapitoa e pei ole paa - na o latou ufiufiina le laulu, na latou eaʻeina ona o lengket - ma aʻo leʻi mago. Ou te faʻanoanoa lava i loʻu talavou na ou lafo i fafo ia togafiti.

    Nei i faleoloa faʻapitoa e mafai ona faʻatau atoa mea uma e fatu galu i luga o lou lauulu. Aua le lotoita.

    Talofa. E iai laʻu fesili mo oe. Ina ia faia se fagu mo le aʻafia o galu matafaga, o le fea gel e tatau ona ou faʻaaogaina?

    Faʻaaoga le tasi ua ia te oe. Afai e leai seisi tasi i le fale, ou te fautuaina oe e te matamata i le ata i aso nei ua faʻaopopo i le tusitusiga, e iai le Aloe Vera gel.

    O se gel e fetaui lelei ma le faʻamamago lauulu tele ma e le faʻatupuina mamafa. Malosi pe vaivai le faʻatinoina ia oe.

    Le fanau mai o le le mautonu

    I le afio mai o le luasefulu seneturi, suiga taua na amata ona tupu i le lalolagi o foliga. Na faʻaosofia tele lo latou iloa faʻasaienisi mea na maua ma alualu i luma i tekinolosi. O Paul Poiret, o se masaniga mamanuina mai Farani, na faateʻaʻaina le korset. Ma o na aso sa manatu o se loto tele. Na filifili foʻi Poiret e fai ni ofu pupuʻu o laʻei o tamaʻitaʻi. Ioe, e leʻo ni ofu laʻititi ia, naʻo tapuvae ua tatalaina, ae o loʻo iai lava. O ofu pupuʻu na vave ona atagia mai ile lauulu pupuʻu.

    I Farani i le 1922, na vaʻaia e le lalolagi le tala "O le Tama", tusia e Victor Margheritte. Ile taimi lava e teuteu ai o le sitaili a se teine-tama ma se foliga foliga fafine. I le faaiuga o le 1920s, o le "garzon" na suia i se sili feminina sitaili: o le lauulu sa tipiina pupuu ma faaeteete faaeteete, teuteuina i galu matagofie. O lenei mea sa le lalagaina, poʻo, e pei ona taʻua i aso nei, o le laulu e faʻaʻataʻata "Wave" (retro).

    Le usi pei ona i ai

    Lauulu laʻititi lauulu "Galu" mai lea taimi i lea taimi e toe foi mai i foliga masani. I le uma, o le teuteuina o fuʻa o loʻo faʻamatalaina ai foliga ua maua ai e le tamaʻitaʻi se fafine ua faʻatauaina i taimi uma.

    E lua metotia e mafai ai ona e fauina retro galu. O auala vevela ma le malulu ia. O lea ituaiga sitaili o le a avea ma taʻutaʻua le taʻutaʻua lauiloa, poo le "Marseilles wave". O le igoa lona lua na avatua e faʻaaloalo ai ia Marcel Gratot - o le na faia le sitaili.

    O le mea sili e tatau ona iai i le fulufulu foliga "Wave" o le lalelei laʻau, e tatau ona faʻataʻitaʻiina foliga o le fuata: crest-palake ma isi mea tutusa. Faʻapipiʻi e tatau ona faia e aunoa ma le faʻaaogaina o ni ata. Mr. Grato na faia na na galu. Ae o aso nei manaʻoga mo lenei fulufulu laʻititi e le matua faigata.

    O le Marseille Wave

    Retrograde e masani lava i le pito i luga o lauiloa. O se lauulu laʻasaga e faʻailo e igoa o Marseille Wave sa talafeagai lelei i le 1920s. O lenei sitaili e atoatoa mo le faia o se afiafi masani foliga ma o le a faʻaalia uma tagata latalata i le manaia tofo o lē e ana.

    Ina ia fausia, e tatau ona saunia ni uila faʻapipiʻi ma se lapoa tele, se selu soʻo, faʻamafanafana vevela ma le pulumu lauulu, se fulufulu ulu.

    O lea, muamua, e tatau ona e faia se itu vaega. Ona matou oomiina lea o se lautele lautele o laulu ma se lauulu.

    Matou te faʻatautaia le laulu atoa i se vevela-puipui sapalai. Faatasi ai ma tiʻetiʻe agai i foliga matou te faʻaliliina solo. Taumafai e fai ni ufi moʻi. A leai, o le lauulu laʻei "Galu" (retro) o le a le galue.

    A maeʻa uma le lauulu o manuʻa, e tatau ona sausau i varnish, ma maua ai supresilic fixation. Ona selu lea o le lauulu i le selu soʻo. O foliga o teuteuga o le lumanaʻi o le a matauina. O uumi pipi ua suia malie lava e galu vaivai.

    O pito o le ulu selu atoa ua fautuaina e faʻamalosia le pito i lalo. O le laasaga mulimuli o le faʻasaʻo lea o fulufulu ma le laulu.

    Malulu retrov

    O le lauulu laʻau o le retro "Wave" mafai ona fausiaina e faʻaaogaina ai seisi metotia. Mo lona fausiaina, o le ae manaʻomia le faʻaalu se selu manifinifi, e faʻailoa mai ai le itu o le galu, i luma o le faʻasino ma tamatamai lima o le lima agavale. O le iʻuga faʻataʻitaʻi ua faʻamausali i ou tamatamai lima.

    Ole malulu faʻamalulu e faia i luga ole ulu ua fufuluina lelei. E faʻaalu malie le mea faigaluega mo le folaina tootoo, ma le faʻamamafa faʻapitoa i aʻa. Uma lauulu mai aa e oʻo i le pito e tatau ona matua puipuia i se faʻasologa.

    A maeʻa ona faʻaaogaina le fixative, ona selu lelei lea o lauulu ma se selu manifinifi. O se vaeluaga e sili ona talafeagai mo le malulu o le galu augatupulaga. I le itu o le ulu lea e i ai le tele o lauulu, e tatau ona i ai mai le lima galu, lea e itiiti ifo togi, mai le tolu.

    Galu vevela

    Sei o tatou mafaufau tasi se isi auala pe faʻapefea ona fai se lauulu lauulu "Waves" e se vevela metotia. Ina ia faia lenei, oe e mautinoa lava vevela vevela ma se selu. O galu e faia ona o le faifai malie faʻasolo ese le 'au mai le laulu oa i o latou pito. Ae o le forceps i lenei taimi e tatau ona suia o latou nofoaga: i lalo o le loka ma luga atu.

    O lea la, matou te vavaeeseina le loka o lulu ma selu. Tatou te tuu le ufi vevela i tafatafa o aʻa ina ia i lalo o le loka ei ai se laualuga e mafanafana. Matou te uuina le curl i lenei tulaga mo le tele o minute, ae aua nei galo e selu le vaega o loʻo totoe i loʻo fili ile itu ole isi vaega.

    O le isi galu e faʻatuina e ala ile uila vevela, o le vevela vevela o lea ua leva ona iai i luga aʻe o le afa. O mea na totoe o loʻo faia e faʻapena i le tutusa o galugalu e lua muamua.

    Tusa lava poo le a le fausiaina o le fulufulu Volna, o le teine ​​ma ia o le a le mafai ona taofia!