Foliga mata ma mata mata

Faʻafefea ona aveeseina se maʻila i le laulu mata?

O le manaʻo e tu ese mai i le lautele o tagata e uiga ese lava i tupulaga talavou, e ui lava o tagata matutua e le faʻaesea. I le sefulu tausaga talu ai, o le manaʻoga e tosina mai le mafaufau ua liua i foliga eseese. Daredevils, filifili i faʻamalosi tino, taumafai e tuʻi pe tattoo. O tagata e leʻo ni mea faʻataʻitaʻi e taofi i ni faʻaitiiga auala.

Tipiina le uaea i mata o le tamaloa ma lona uiga

O se tasi o filifiliga e faʻaalia le tagata taʻitoʻatasi o se tafi vavae i luga o fulu mata. I le folafolaina o lou eccentricity, a mavae se taimi puʻupuʻu e mafai ona faigofie ona toe foʻi atu i le faʻatusa e masani ai tagata uma, ma mo lenei e te le manaʻomia le liliu atu i polofesa mo fesoasoani. Tusa lava po o le a le itupa, o le lalaga lau i mata o lona uiga fouvale uiga o le natura, o le manaʻoga e faamamafaina o latou tutoatasi ma tosina le mafaufau o isi i o latou lava tagata. O le agavaʻa e faʻaosofia tagata lautele e masani ona matauina i talavou, o se mea masani lea. O le tele o tagata matutua taumafai i se auala tutusa o le tagata lava ia-faʻamalieina ma le le faamalieina i o latou lava olaga poʻo le tuputupu aʻe galuega, o le manaʻo e suia o latou foliga i le faʻamoemoe mo isi faʻalavelave fuli.

Faʻafefea ona solia mata o mata e tupu vave?

E tele avanoa fofo mo lauulu tuputupu ae ma faamalosia. O mea nei o suauʻu, keli, sosolo ma faʻamau. Castor suauu, peach poʻo burdock suauu tui le lauulu mai le pito i le aa, faʻamalosia ma le faʻamaloloina. Ua faʻapipiʻi le suauʻu mafanafana, faʻafefe i totonu o se faʻamama aafi. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga se selu mo lauulu mo mata ma lauulu mata pe pulumu mai se mascara tuai. Mo se faʻaleleia sili atu ma sili atu le tuputupu aʻe, ni nai mataua o vitamini A ma E ua faʻaopopo i le suauʻu, e faʻaʻofu ma faʻamalamalamaina.

Afai e te faʻamalu vale uʻumi ma le suauʻu ma faʻapipiʻi i lau fulufulu mata, e te maua lelei le ufimata. Faia o mata mata mai lea taimi i lea taimi e aoga ma aoga. O ufimata e faia i luga o le faavae o le suauʻu, vitamini ma mea totino masani. Mo se faʻataʻitaʻiga, aloe sua ma le pasili. O mea e fai e fefiloi, ma o le paluga o latou mea e fai i luga o fulu mata ma luga o le paʻu o laumata mo le 15-20 minute. E aoga e fai ni mata faʻapitoa mo le tuputupu aʻe faʻatasi i le lua vaiaso uma; e faigofie ona palu ma kuka i le fale.

O le mama aupito faigofie o vitamini ma burdock po o le suauʻu castor na iloa e o matou tina. O lea la, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻamalolo mata o mata ma fulufulu mata ma ausia a latou tuputupu aʻe. O le mea taua o le tau o sea ufimata i lalo ole 100 p. I se fale talavai masani!

Meafaigaluega e manaʻomia

Tuuina atu le sini o le sulu o se fasi pepa i luga o fulu mata, muamua lava, e tatau ona e tausia lelei o le mauaina maualuga-lelei meafaigaluega. Ma vaʻai lelei mo oloa paʻu tausiga i le taimi ma ina ua maeʻa sulu. O la matou lisi o le a fesoasoani e fausia se vaega atoa o mea manaʻomia ma mea e tatau:

Tafi masini ma mea fou faʻaaoga

  1. se masini uila eletise, o le seti lea e aofia ai se tamaʻi trimmer head,
  2. lamiga mataʻutia (e le puipuia lona mata)
  3. le tafi gel po o le mousse,
  4. aisa kulimi, sili atu faia i luga o le faavae o chamomile infusion,
  5. hydrogen peroxide
  6. kulimi e aofia ai le ava malosi,
  7. styling gel po o solo
  8. o se faʻata tele lava e maua i le itu o mea maualuga-moli moli.

Faʻaogaina tweez

O le matua tausisi i faʻatonuga ma le faʻaaogaina o nei mea o le a faʻatagaina oe e sulu le fasi pepa i luga o le tasi mata e tasi ma le le fiafia i le faʻaiuga o le faʻagasologa.

Faʻafefea ona fai se pepa i luga o ou fulu mata

A o le i amataina le faiga, e tatau ona iloa tonu le faiga. O se lautele lautele i luga o le fulu mata o le tagata foliga o le a noa. O se faʻataʻitaʻiga o le maʻila faʻaalia le sauaina o lē e ona le pepa. Mo feusuaʻiga vaivai, e sili le filifili i se sili saʻo faʻamatalaga o le fasi pepa i luga o fulu mata.

Faufautua! A filifilia se fomu, ia amanaia foliga foliga ma foliga vaaia o le tagata lava ia.

Laasaga o le taualumaga

O le taualumaga atoa aofia laasaga nei:

  • O teine ​​ua fautuaina e tausi lelei o le ave ese uma o vali mai o latou foliga. E fufulu ma faʻamaʻamago le paʻu. E fautuaina e saunia se paʻu paʻepaʻe paʻu, foliga e mafua ai le faʻamaʻi ma le ita, faʻatasi ai ma se faʻamalulu faʻamalosi. O lenei fesoasoani i le faʻatamala tiga o le faʻagasologa ma le leai o se faʻaletonu.
  • I le maitauina muamua foliga o se fulufulu mata tipi mata o le a foliga, o le sala vaega ua faailogaina i se penitala teuteu. E taua le aua neʻi faia se mea sese iinei, talu ai o le nofoaga e togafitia i le lumanaʻi e ono ese mai ile mea muamua.

E fautuaina fafine tamaʻitaʻi e teteʻe ona mata ao leʻi tafi

  • Aveese le soʻona lauulu ma se faʻafiafia poʻo fulufulu. I le mea muamua, o le metotia e leai se tiga, o le faʻaaogaina o tiʻetiʻe e faʻamaonia ai le umi o le faʻaoga e ala i le aveʻesea o le root system o lauulu.
  • A faʻagaioia se masini masini, o gaioiga e faia lemu ma faʻaeteete, i le vaʻaia lelei o le faʻamaoni o le paʻu. I le tulaga o se lavea lavea, e faʻaaogaina le swab vavae i le hydrogen peroxide mo le faʻamama.
  • Aʻo le isi itu, ua saʻili se fasi pepa i le fulufulu mata e faʻaaoga ai se sulu leaga. O le faiga e faia faʻapitoa lava i le i ai o le i ai o se tulaga lelei ma se lelei-faʻapipiʻi mata. O le paʻu e ono tumau matutu pe gel togafiti.
  • I le leai o se poto masani i le taulimaina o se mea e seāseā lava, o le au trimmer luga o se eletise e fesoasoani e fausiaina se afaina. O le faʻagaioiga o loʻo faia i luga o le paʻu matutu, ua manino le fasimea, pe a maeʻa, o le nofoaga o loʻo togafitia e le kulimi.

Ua mafai e Tweezers ona faʻasaʻo se nofoaga e le lava faʻaalia. Aveesea o lauulu sili atu o le a oʻo atu ai i le manaʻomia iʻuga. I le faʻaopopoga i le faʻaaogaina o filifiliga 3 mo se tafi, fasi faʻapipiʻi faʻapitoa na fuafuaina mo le aveeseina o lauulu i le fulufulu mata o le a fesoasoani e maua le manua mana.

Faʻaogaina fasi pepa

Ole malulu ole komipiuta poʻo aisa aisa e faʻavae ile tuʻuina atu ole chamomile e faʻauma ai le gaioiga. O le vaega mulimuli o le faʻafouina ata o le gaosiga lea o mata i le gel poʻo le pulu, pe a manaʻo ai, latou vali i se isi paolo.

Fulufulu mata: laasaga i lea laasaga faatonuga

O tupe e te manaʻomia

O lenei mea faigaluega na fausia i tua atu o faʻataʻitaʻiga o Fesili Vaiaso - faʻapitoa lava mo tagata vali faʻataulaitu e faia ni mea faʻataʻitaʻi i ni tala se lua. Ae e faʻasaoina oe, tusa lava pe e te le tamoʻe i le podium, ae i le ofisa. Filifili le oloa i luga o se beveled mafolafola pulumu ma aumai ou fulu mata - o le a faʻalelei ia lauulu mo le aso atoa ma avatu ia i latou le paolo manaʻo.

O lenei ie penitala vai ole a faʻasaoina le teine ​​faʻavavau faʻavaveina. I le tasi itu o ia i ai se spirale pulumu, i le isi itu - a retractable stylus (e le tatau ona e oloina). I ai, e mafai ona e faamamafaina vave mata o mata: faatumu avanoa, fatu le aluga talafeagai. O le fuainumera o le oloa tuʻufaʻatasia pigment ma mea aoga tausia: vitamini E, argan ma popo suauʻu.

Lauiloa bestseller: tuuina vave le foliga fou pe a apalai i le paʻu i mata. Matou te faamamafaina le fuainumera o laulu mata mai lalo: faapitoa e vaʻai i luga e vaʻai.

E sili ona maaleale le Highlighter pe a faʻaaogaina ma se manifinifi vaega. Mo le susulu malosi, lagona le saoloto i pupuʻu. Fausia se matagofie foliga susulu.

Faatasi ai ma se pulumu lapotopoto, e faigofie ona faamamafaina mata o mata ma toe fai lelei. O le hue e maaleale, malu, ma tufatufa lelei e lauulu ma taofi mausali i le aso atoa. E mafai ona faʻaopopo i luga o se penitala poʻo se paolo mata, pe mafai foi ona apalai o se soʻotaga lelei.

Atoatoa mata fulufulu mata: Fautuaga ma Lifehacks

  • Ua saʻo mata o mata i le mata lapotopoto, pei lava o le faaloaloa vave atu. Oval mata e talafeagai mo se pulu lemu tele pe saʻo mata lautele.

  • Afai e i ai lau manifinifi manifinifi, aua le tusiina se laina malosi ma le malosi, a le o lea o le foliga foliga foliga mamafa ma le masani ai. Selu lauulu - o le a foliga mai mata e sili atu le susulu. Faʻaaoga se auala lauulu e faʻatumuina ai avanoa.
  • Ole 'afa ole manuia o lona uiga saʻo. E sili ona faigofie le faʻaopopoina o mata le lelei o le vaʻai faʻapitoa ma se penitala (ia mautinoa e faʻamaai ma le malosi). E taua tele le tuuina o foliga ile laulu mata mafiafia - mascara poʻo gel e mafai ona taulimaina lenei. O loʻo i ai i le au soʻotaga lelei le faʻamauina lelei.

  • E masani lava, ia manatua o le manino o mata o le fulufulu mata faaopoopo. Afai e te le fia vaʻai matutua, fai se vali malie - faʻaaoga paolo ma faʻafefiloi ma le faaeteete.
  • Mo brunettes, o se taupe efuefu-enaena paolo e talafeagai, mo blondes, o se lanu e latalata i le ono i le leo o lauulu.

Fai se fasimoli luga o mata o mata

Mo le faia o au taumafaiga e faʻaopopoina le pupula ma le le masani ai i lau ata le manuia, nai lo le olopalaina mata, taumafai e faʻaaogaina na o mea maualuga lava meafaigaluega ma mea e sili atu. O a matou faatonuga laʻasaga i lea sitepu o le a lisi uma vaega talafeagai talafeagai o le seleina o lauulu.

E fulufulu mata e se tamaloa le sauaga ia te ia.

Faʻafefea ona tusi ou mata i se penitala: video tutorial

Afai e masani ona e paʻu ma seasea lauulu mata, matamata la matou vitio - e fesoasoani le fai o le mata i se penitala, fai i latou e vaʻaia mafiafia ma sili atu le malosi.

Hooray, lou LIKE musuia le faatonu mo tala fou!

Ia muamua e iloa e uiga ia i latou!

  • Natalia Iulai 30, 21:53 Mo se taimi umi lava ou le mafai ona mauaina se mea faigaluega mo fulufulu mata. Sa ou taumafaia mea uma, ae nofo i luga o Maybelline eyebrow mascara. E uiga i Brow Drama Sculpting Brow Mascara. Sa ou fiafia tele i le tumau o lenei oloa (8 itula ma e le o se tasi o faʻailoga o piopio), o le tino ma, e le gata i lea, le lanu malosi. Le tele o teineiti manaʻo e fai ia feoloolo mata o mata, aemaise lava i le tau mafanafana, pe a faaseʻe foliga, ma fulufulu mata, ua sui, ua mouese. O lenei oloa na sau i loʻu fesoasoani. Faafetai i le faufautua i le faleoloa, o lea atonu masalo ou te leʻi faia se faaiuga! Ou te manaʻo e matauina o le tau talafeagai, ma o loʻo iai pea le avanoa e sefe ai tupe ona o le faigofie afifiina. E mautinoa lava e te fiafia iai!
  • Nastya Zhemchuzhnikova Iulai 10, 11:40 Aliya, o le Brow Densify Powder-to-Cream mai Lancôme.
  • Aliya Iulai 6, 08:58 Taʻu atu le ata lafoia i luga o le GIF, faʻamolemole!

Uma e uiga i vali mo 2019: o lanu autu, tulaga ma ata o le Fashion Vaiaso ua mavae - ma o le paso ua atiae: nei ua tatou iloa le mea o le a avea ma vali foliga i le tausaga fou. Matou te faasoaina manatu!

O mea teuteu mo se turquoise laʻau: o le faʻavae taua A o le faʻavae o le ata o se laei o le lanu o le lanumoana lanumoana, e foliga mai e faigata tele ona faia se vali e faʻamalieina faʻatasi se laei. Ae o loʻo iai pea o matou manatu

Faʻafefea ona mamanuina ou mata? Faʻafefea ona filifili fulufulu mata oloa ma o a foliga o foliga e tatau ona mafaufau i ai ile taimi faʻasaʻo? Matou te taliina fesili autu i le faasologa

Faʻapefea ona faʻaaoga se stensil mo aū? Le lautele o le lisi o masini e faʻafaigofie sauniga masani matagofie. O le mea taua o le faʻaaoga saʻo. I lenei tusiga, o le a tatou faʻamatalaina le algorithm mo le faʻaaogaina o stensil mo le tusia o au

Maea 2018: faiga masani O a mea fou ua saunia e tusiata tusiata mo tatou i le 2018 mo vali?

O loʻo fai ma foliga o tagata teuteu ia lua, ma se laʻititi, ae maise ua teuteu ile atoatoa? Ioe, pe a fai tatou te talanoa e uiga i le masani uliuli ma paʻepaʻe - ma la latou fesoasoani e le gata e mafai ona e faia ni foliga lalagaina, ae ia faia foi se ata mo se taimi faʻapitoa

Faʻafefea ona fai fulufulu mata mo se penitala: sitepu i lea laasaga faʻatonutonu Faigata faia tusiata fautua valiina fulufulu mata ma penitala mo i latou oe ua na o le aʻoaʻo e fai vali. Ua matou iloa le auala e fai ai

Microblading

Microblading - faʻasaʻoga ma le aʻafiaga o le 6D. E faʻatagaina oe ona faʻataʻitaʻiina lauulu manaia - o mea vaʻaia e le mafai ona iloga mai ai masani. Ole microblading e faia i ni tulaga se tele i lalo o le lotoifale tui:

  1. O le tagata tomai faapitoa e tosoina le lauulu ma fatu le laina atoatoa.
  2. Ona ia faia lea o mea laiti e tuiina ai le vali i lalo o le paʻu.

O le fou tekonolosi mo vali mata fulufulu o se umi ma galue galuega. O le matai e tatau ona i ai le poto masani ma le faʻataʻitaʻiga taleni, aua e tasi le paʻi sese o le a faʻaleagaina ai foliga foliga leiloa. Faatasi ai ma le saʻo metotia, tagata faʻatau maua se faʻa-foliga masani ma faʻaali foliga.

Ole aafiaga ole micropigmentation e umi le 2 tausaga - ole vaitaimi e faalagolago ile ituaiga paʻu. I luga o le paʻu uila, o le vali o le a tumau itiiti.

Aulelei e le fautuaina fafine i le la e uu e aunoa ma mea puipui, aua i lalo o le aafiaga o le susulu o le la le lanu mou, mu i fafo.

Efuefu efuefu

Malosi ole efuefu o se fou tekonolosi mo fulufulu mata, na maua ai le aafiaga o le palu malie ole teuteu teuteu. O loʻo valiina le vailaʻau oona ile masini faʻapitoa ile tele o vaega.

O le masini e foliga mai o se lagona-pito peni ma se nila manifinifi i le pito. Ma lana fesoasoani, o le vali o loʻo tuiina i totonu o le superficial subcutaneous vaega ma tufatufaina iina. O le vali mea faʻapipiʻi faigofie faʻafaigofie ma tosina lelei pe a vaʻai totoʻa i foliga e faigofie ona fenumiai ma latou i laulu e vali ma se penitala, eyeliner, eyeshadow.

Malulu ole palu e mafai ai ona e faʻalautele pe faʻaitiitia le lanu, faʻalaʻu mata o mata pe faʻateleina le lautele. O le matai e muamua ona faʻalogologo i manaoga o le kalani, pe a maeʻa ona ia faia se suʻega mo le afaina ai o le maʻi, ma a leai se contraindications, o le a amata le faʻagaioiga.

Ole faʻapelepeleina ose tino e aunoa ma le toto, maoʻila ma palapala e le o iai i luga o faʻamalologa o manuʻa - e mafai ona e alu i sauniga faʻafiafia i ni nai itula pe a maeʻa le lalelei.

Le lelei o lenei ituaiga faʻasaʻoga:

  • Natura faʻaali.
  • Tele tusi ma malu ie.
  • Foliga manino e aunoa ma tousled aafiaga.
  • Leai ni mea e pa'ū ai.
  • Le mafai ona fai se foliga talafeagai mo le ituaiga foliga.
  • Iʻuga faʻaiʻu - le umi 1-2 tausaga.

Ava mata o se mea e sili atu nai lo se tekonolosi fou mo le vaʻai o mata. O le filosofia lea o le tausiga ia. O le igoa lona lua o le tautua o le tusiata faʻataʻitaʻiga, e latalata i le mea moni:

  • Muamua, o le lalelei e filifilia le sili ona punou, e fetaui ma le ituaiga o foliga, paʻu lanu ma isi foliga o foliga vaaia.
  • I le isi laasaga, na te aveeseina lauulu uumi ma le le tatau.
  • Ma - filifili le ituaiga vali. Mo valivali tomai faapitoa vali ma henna ua faaaogaina. O le Henna ua faʻaalia o le faʻaeteete ona e le aofia ai vailaʻau.
  • A manaʻo le tagata o tausia, fai le peʻa ae le o le pisia i le henna.
  • I le maeʻa ai o le sauniga, sa maua ai e le teine ​​le fautuaga ile tausiga, o fesoasoani ile filifiliga o mea teuteu.

O le faʻataʻitaʻiga atiaʻeina o se talenia matai e mafai ona suia se fafine, faʻamamafa lana ata, amio, faʻaalia le foliga fiafia, loloto pe matuia.

Toe faaleleia tumau

O le lelei o lenei togafiti o le toe faʻafoʻiina le leiloa pe paʻu vaega o lauulu. I le taimi o le faʻagasologa, o nei nofoaga o loʻo togafitia i se faʻapitoa faʻapitoa e faʻatusa le tuputupu ae o laulu mata. Ina ia maua le sili lona aoga, e tele ni vasega e manaʻomia.

Pupuni mata o le faʻaaogaina o tekinolosi fou faʻatagaina oe e:

  • Tusi manino se laina, ma faamamafa le matagofie o mata.
  • Faatumu avanoa.
  • Valivali i maʻila.
  • Ina ia faʻaopopoina le tele o voluma ma faʻalenatura ma le fesoasoani o ata tusi.
  • Faasaʻo le faʻatusatusaga o le fulufulu mata.

O le taualumaga e leai se tiga, e le mafua ai se maʻi teteʻe. O pulu ua faʻaaogaina e le fefe i le vai ma, i le faʻaeteete lelei, taofi le lanu ia vave pea mo le masina.

Ole tausiga saʻo e faʻaititia ai le vevesi ole masini - e te le manaʻomia le tele o taimi e paʻi ai lauulu i ou tamatamailima, olo ou mata. I le lua aso muamua ina ua maeʻa le faʻatinoga, e tatau ona vavaeeseina le faʻafesoʻotaʻi ma le vai.

Sauniuniga vaega

O lea la, na e filifili ai le sulu ese o se fasi ieie i ou fulufulu ma ou lava lima.

Ia e mautinoa o loʻo ia oe mea nei:

  • tafi 'ie faʻaaoga (e sili atu le aveina o se tasi fou),
  • masini cukur eletise faʻatasi ai ma se tamai ulu trimmer,
  • tatala lau uila (lamatiaga matautia),
  • fulufulu gel po o le fulufulu,
  • aisa poʻo le faʻamalulu faʻamalosi,
  • hydrogen peroxide
  • ava malosi-ava,
  • wax poʻo lauulu sailiuluulu.
  • faʻaliliuga
  • lapoa faata.

A o le i fuaina, e tatau ona e malamalama lelei i le faʻaiuga e te manaʻo ai e maua i le iuga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le mafiafia paʻu lavalava i teine ​​o le a foliga saua foʻi, ae mo tamaloloa o le a aoga tonu.

E ui lava, o le mea moni, o mea uma o le a faʻalagolago i au mea e te fiafia iai ma foliga foliga.

David Beckham (ata) - o se tagata taʻutaʻua e fiafia i faʻataʻitaʻiga ma ona foliga vaaia

  1. Ae e te leʻi tipiina se laupepa i luga o ou fulu mata, muamua lava, e tatau ona e saunia mea uma e te manaʻomia mo le faiga.

E taua le iloa!
Faʻaaoga na o se tafi fou; faʻafefete mata e mafai ona faʻaleagaina ai foliga o le fasi ma mafua ai le paʻu o le paʻu.

  1. Aveese uma vali i luga o le mata (pe a iai), fufulu le paʻu i le ava malosi-kulimi e faʻamamaina ma faʻamama ai. A faʻapea e paʻu lou paʻu i pupuga poʻo fulafula, e sili peʻafai e vaʻaia muamua ma le aisa kulimi poʻo se faʻamaluluina komipiuta.
  2. A o leʻi tafi, faʻaaoga se peni teuteu e maka ai le pito ma tuaoi o le fasi pepa. Faaalu lou taimi ma mafaufau i mea uma ma le faaeteete e mafai ai.
    Afai e te faia se mea sese i le taimi o le tafi, o le a, o le a, e matua faigata tele ona faʻasaʻo, aua o le a le ola mai laulu vave. I se faaopoopoga, latou ono foliga foliga ese.

Mafaufau ma le faʻaeteete i le tele ma foliga o lau fasi pepa i ou fulu mata.

  1. A maeʻa ona e otootoina ma le penitala o le nofoaga ma foliga o le laupepa i le lumanaʻi, faasaʻo foliga o le sili ona mata aluga e ala i le suʻeina o le lauulu faaopoopo ma faʻataʻotoʻo. E mafai ona e faia lenei mea i se pulumu, peitaʻi, tweezers o le a maua ai le sili atu le umi o lona taunuuga.
  2. Afai o loʻo e faʻaogaina se masini tafi, taofi i seisi itu i le taimi o tafi. Faia ma le faʻaeteete gaioiga puʻupuʻu, sulu lemu lauulu i le nofoaga fuafuaina. A faʻapea e le mafai ona e aloese mai i le tipi, ia e togafitia vave le paʻu i le peroxide poʻo se oloa e aofia ai le ava malosi.

Le faʻaaogaina o le sulu fulufulua aveese lagona le lelei lagona i le taimi o le tafi

  1. O i latou e talitonuina o latou tomai e mafai ona faia le faʻatinoga ma se lulu matautia. Aua nei galo e faʻamatamata muamua, o se mea fai mea pupuʻo naʻo le maosiosia ole paʻu.

Fautuaga!
A maeʻa le faʻagasologa, iloilo lelei oe lava i le faʻata.
Afai o le tafi e leʻi aveese uma lauulu, o isi o loʻo totoe e mafai ona faʻaʻofuina ma fulufulu.

Afai e te manaʻo e lafoai atoa le faʻaaogaina o mea tipiina, e mafai ona e faʻaogaina se tasi o le lua auala eseʻese. O le mea muamua e aofia ai le faʻaaogaina o le eletise eletise ma le faʻataʻavale solofanua. I se taimi puʻupuʻu, o le a fesoasoani e tipiina ma le faʻaeteete le laufanua manaʻomia, faʻamamaina le faʻafitauli o le tipiina o ia lava i luga o le tumutumu lau.

Pe e mafai ona faʻatau mai ni fulufulu mata alaʻo ile fale teu teuteu. Tele teineiti ua masani i lenei mea matagofie meafaigaluega mo lauulu aveese.

Wax fasi pepa mo fulufulu mata mata o le a faʻaititia le taimi o le faʻagasologa ma faʻateleina lona aoga

I le faʻaaogaina o fasi pepa, e mafai ona e aveese vave le le fiafia i lauulu ma fiafia i le iʻuga mo le tele o vaiaso. O le tau mo latou e maualuga atu nai lo mo masini lalagaina, ae i lenei auala e mautinoa mautinoa e te le lamatia tipiina oe lava.

A maeʻa le tafi, aua neʻi galo e tuʻu se komipiuta i le fulu mata.

A maeʻa ona e tafiina le fasi pepa e saʻo lelei, aua nei galo e faʻamafanafana le paʻu. Mo lenei mafuaʻaga, a faʻapipiʻi mai le chamomile infusion poʻo se aisa kulimi e atoatoa. A oʻo loa le paʻu i lalo ole paʻu, ile fesoasoani ole teugaina o oloa, e mafai ona e avatua ma le matagofie ni laulu mata ma ave ia latou foliga manaʻo.

Faaiuga

O le mea moni, i le uiga o le tisuina lavalava i luga o fulu mata o lona uiga, e leai se uiga faapitoa paia. E le o se faʻailoga lea o se lotu faʻapitoa, e le o se faʻailoga o le tulaga faʻapitoa, etc. I se auala faigofie, o le talavou taumafai e tu matilatila i totonu oa latou uo ma faʻamalosia malosi a latou lava sitaili.

Ole fulufulu mata ua mafai ona pupula matagofie i tamaitai ma alii

Fai pe leai foi se faia o se fasimea i ou fulu mata i luga ia oe. Na matou faʻailoa atu ia te oe pe faʻafefea ona faʻatino le faʻatonuga ina ia se taimi mulimuli ane e te le faʻanoanoa i le faʻaiuga na faia. O isi faʻamatalaga faʻaopopo i le mataupu e mafai ona maua i le vitio i lenei tusitusiga, oe mafai ona e faia au fesili i manatu, matou te taliina i latou.

Vaega ma ituaiga

O le paʻu o le teine ​​i ona foliga e matua manifinifi ma maaleale - soʻo se manuʻa ma se maʻimau e mafai ona tuʻua ni mea le manaia i le faʻatusa o ni paʻepaʻe paʻepaʻe, e afaina ai foliga vaaia. Afai o le leaga e aʻafia ai le fulufulu mata, ona uma lea o le faʻamalologa, o le laulu i luga o le siusiu ua le toe tuputupu ae ma le fulufulu mata ua i ai se vaʻaiga vaʻaia.

O nisi taimi o maʻila mai manuʻa tumau mai le laititi - o ia faʻailoga e faigata ona aveese. Afai e te faia laʻasaga talafeagai pe a maeʻa ona tipi le paʻu, e mafai ona e puipuia lo latou fausiaina.

Scars vaevaeina i ni ituaiga ituaiga e tusa ma le metotia aʻoaʻoga:

  • atrophy - e maua ai ni fulufulu mumū e o foliga vaʻaia pei o loloto gaogao. E faigata ona togafitia, ae faigofie ona faʻamalieina e teuteu - o le vali laulelei e tufatufa tutusa tutusa i luga o galugalu,
  • sili atu le totoʻa - faia ni mea e tupu i luga o le paʻu e faʻalauteleina i luga. E le mafai ona faʻamatalaina na maʻila ma kulimi faʻapitoa,
  • normotrophy - tuʻuina faʻailoga i le epithelium, faʻasaʻoloto ona o le le lanu tutusa poʻo le heterogeneous fausaga. Faʻapitoa taualumaga i faʻataʻitaʻiga ma faʻataʻitaʻiga faʻapitoa mafai ai ona valivali ituaiga fusipaʻu, latou te le vaaia,
  • keloid ituaiga faʻailoga - faia i luga o mata o mata i le tolu masina talu ona tipi, pe a paʻi atoa le manuʻa i luga o le paʻu. Toe maua mai i totonu o le ono masina, ma i le tulaga o loloto loloto, e mafai ona sosolo mo le tausaga.

Faʻaleagaina i le normotrophic ituaiga mafai vave ona aveeseina ma leai se tiga - latou te le manaʻomia taotoga taotoga ma le tausiga umi. O se faʻamatalaga o se faʻailoga i luga o le fulufulu mata o se mumu mumu, lea e nofouta i soʻo se aafiaga. I le taimi muamua, aʻoga faʻateleina i lapoa ma liua mumu, ma ina ua mavae ni nai masina maua malamalama. I totonu o le tausaga, o le a faigata ona iloagofie.

O mea o totoe o le a le pasi e aunoa ma se faʻailoga - aveeseina ia maʻila i le laulu mata e mafai na o le faʻatinoina togafitiga ma kulimi ma gel.

Auala e aveese ai se maʻila

Ina ia aveese le maʻila luga o paʻu mataga o le mata, e tatau i se tasi ona faʻapipiʻi luga vailaʻau. Moli pupula ma tuai e masani lava ona le mafai ona faia ni suiga ma aveʻesea, ae o le faʻatuina o se maʻila fou e mafai ona taofia. O laupepa togafitiga ma kulimi ei ai aafiaga nei:

  • faʻaititia o epithelium ua faʻaleagaina,
  • faʻagaioiga o le toefaafouina sela,
  • faʻaleleia faʻataʻamilosaga,
  • antibacterial aafiaga
  • aveeseina o le pupuga,
  • faʻaititia i le hyperemia.

E faʻatonu e le fomaʻi vailaʻau talafeagai pe a maeʻa ona iloiloina le leaga. Ole tagata lava ia vailaʻau ma kulimi e tumu i aʻafiaga i foliga o le mageso, ita ma mumu.

O kulimi e tatau ona aofia ai le silicone ma le sodium heparin - o mea aoga e faʻaititia ai le faʻaleagaina ma faʻamamaina ai le maʻila. O le aofia ai o le Silicone e maua ai le faʻamalosia o le dermis, ma o le sodium heparin ei ai lona faʻamalosiʻau lelei.

O vailaau faʻafomaʻi fesoasoani fesoasoani fausia maloloina tisu e aunoa ma le fausiaina o keloid afaina. Latou aʻafia manuʻa e le sili atu ma le lua tausaga le matua.

Aulelei oloa

Afai ua fai le faʻailoga i ni nai tausaga talu ai, ona e mafai lea ona ave se vali lauulu faapitoa pe faia se tattoo lē tumau - o lea o le a faʻataʻapeina o le a itiiti matauina. A faʻapea e faʻaleagaina le paʻu i luga aʻe o le fulufulu mata, e tatau ona faʻaaogaina se concealer o se tau. A iai le maʻila i le itu taumatau poʻo lalo o le mata mata, o le a fesoasoani ata.

O le fofo sili lelei e:

O teuteuga teuteu e faʻavavevaveina le faʻamalologa o le tino, faʻamalamalamaina le maʻila.

Ole mea taua: e faigata ole ola laʻau fou ile maʻila, o lea e manaʻomia le tausiga ile faʻaeteete e mafai. O mea nei e tatau ona i ai i kulimi:

  • hydroquinone - faʻamalamalamaina le paʻu, aveese le lanu mumu,
  • acidic compound - salicylic, lactic, citric (latou te faʻaaogaina le faʻafouina o le sela),
  • azelain - faʻalauiloaina le faʻamaloloina o maʻila ina ua maeʻa pupula,
  • vaega antibacterial - taofia le siama,
  • collagen fibre - nafa mo le aveeseina o patupatu ma faaleleia le faʻamalosia o le epidermis,
  • gaosi meaola mai le chamomile, patchouli laau - faʻatagaina lauulu fou e tupu,
  • ethers - faʻamalieina le ita.

Togafitiga fale

Afai e te manaʻomia le faia o se tino loloto faʻamamaina ma faʻamamaina atoa o le maʻila, ona manaʻomia lea fesoasoani faʻapitoa mai cosmetologists. O loʻo mulimuli mai taualumaga mo lenei:

  • vailaau ituaiga peeling - tofia e le vasega. Ole faʻamamaina loloto o loʻo faia i totonu ole epidermis ile faʻaaogaina o lactic ma fualaʻau o fualaʻau. Median peeling ua manatu o le sili lea auala e faʻafefe ai maʻila - o se ala o faʻagasologa e faia ma acetic acid molecules,
  • tau leisa. Ua taʻua le metotia o se tasi e sili ona sefe ma faigofie,
  • fractional photo-thermolysis - fausia ni collagen fibers i siama, lea e fesoasoani i le vave toe faʻaleleia o le tino,
  • taotoga taotoga - talafeagai mo le aveeseina o maʻi matua afaina.

A o le i faia le faiga e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi fomaʻi - o le a ia fautuaina le auala saʻo mo togafitiga.

Fofo togafiti

Afai o le faʻailoga e le mafua ai le le fiafia, ona mafai lea ona e faʻaaogaina metotia o vailaʻau faʻaleaganuʻu. O mea teuteu a le fale e mafai ona faʻaitigaina ai ni faʻaletonu, ae leʻo toe iai.

Le mea sili sili ona lelei a masani vailaʻau:

  • aloe vera sua: e tatau ona faʻaaogaina aʻo leʻi malolo le paʻu. Faʻamalu le manuʻa i le sua i le tele o aso i le aso. Ole mea lea e faʻagaioi ai le toe faʻafouina, ma avea ai le maʻila mulimuli ane itiiti le matauina,
  • kulimi o le sua o le kulimi: fai faʻatolu i le aso mo le 25 minute. O le faʻagasologa e faʻatagaina oe e mālamalama le paʻu,
  • Honey ma turmeric: o se sipuni ti o le meli fefiloi ma se pipi o turmeric. Fai se mata mata mo mata 30 minute i aso uma mo le lua vaiaso,
  • suauu almond: fesoasoani aveese le mumu. E manaʻomia le faʻamamaina o foliga ile suauu ole almond, ona tuu ai lea ile paʻu ole 15 minute.

Auala e aloese ai mai le faʻaleagaina

Fesoasoani muamua ina ua maeʻa ona manuʻa o se tinoʻi ma le faia o ofu. O le meaʻai ua faia i le 20 aso talu ona maeʻa ona faia, ma e tatau ona mataituina lona tulaga.

  • aloese mai le fesoʻotaʻiga ma le la, faʻaititia le fesoʻotaʻiga ma le nofoaga na lavea,
  • e le mafai ona faʻasalaina le maoti ma aveese le paʻu - e puipuia le paʻu paʻu mai le faʻaleagaina mai fafo,
  • faaaoga kulimi faʻapitoa ma fagu e puipuia ai le maʻilaʻila o le tino.

O taunuuga o le le faʻamaloloina lelei

A le talafeagai le taulimaina o mea ua faaleagaina, e tele faʻafitauli e tulaʻi mai:

  • lanu o le paʻu i le nofoaga nofoaga suia,
  • foliga mai o le mata
  • e leai ni lauulu i luga o le maʻila,
  • suppuration o le manua e tupu
  • faaleagaina o le neura optic - o nisi taimi e tau atu ai i faʻafitauli vaʻaia.

Afai na tupu se faʻaletonu ua faaleagaina le laulu mata, e tatau ona togafitia le lavea ma vili mai se fomaʻi. O faʻasaʻoga saʻo e mautinoa le vave faʻamaloloina o le paʻu ma le leai o se maʻila.

O le tafi esea o le mata i mata o le mata ua avane ai le ata i se mea le lelei ma fesoasoani e tosina mai le mafaufau i foliga. O le fulufulu mata o se teine ​​e mafai ona avea ma faʻaali foliga i ona foliga. I le tafiʻeseina o ou pito i ou lima i le fale, e manaʻomia e filifili ni mea faigaluega sili ona lelei ma faʻataunuʻuina le auala saʻo e mafai ai. Ma o lenei teuteuga o le a iai foliga foliga foliga. Soʻo se teineitiiti lava e mafai ona ia faia lenei faʻasologa.

Meafaigaluega ma mea mo le tafiina fasi pepa

Le mea e te ono manaʻomia e seleina ou mata.

  • iila mo le tasi faʻaaogaina,
  • se masini eletise e i ai le trimmer head
  • matala lau lau
  • seluluina
  • faamalosi mo le maalili,
  • soʻo se lauulu teuteu oloa,
  • ava malosi
  • faʻaliliuga
  • hydrogen peroxide.

Lalo o le a faʻaalia le polokalame, faʻafetai ia e mafai ona e laa i luga o lea sitepu tutoʻatasi luluina le mamanu i luga o fulu mata.

Faatonuga Suluʻe o fulufulu mata

  1. E manaʻomia le sauni muamua atu o mea uma e manaʻomia mo le faiga. E te manaʻomia le faʻatau se masini mo le faʻaaogaina e tasi poʻo se tafi faʻatasi ma le tomai e sui ai ata. A e fuafua e tafi mimiti, ona tatau lea ona i ai se masini uʻamea faʻataʻavale ma le tagata teuteu. Aua le faʻasaoina i luga o mea faigaluega, aua o le fulufulu mata blade mafua ai le ita i luga o le paʻu, ma o le faʻataʻamilosaga fasi lava ia i lenei tulaga o le a le galue lelei.
  2. Muamua lava, o teuteuga uma lava e ave ese mai i foliga. O le paʻu ua oloʻesea ma se ava malosi-lusi ina ia faʻamamaina ma faʻamaʻi ai foi. A paʻu ile paʻu ile mumu male fulafula, e mafai ona e faia se faʻamaʻi malulu ile itu na togafitia - faʻafetai i lenei faʻafoega, ole faiga e tafi ese ole a matua le tiga ma se fulufulu mata ole a le aumaia se faʻaletonu.
  3. E taua le filifili mo oe lava pe o le a le tali e aliali i mata o le mata, ma o le a le lautele ma foliga le pepa i luga o le a. E tatau ona manatua a fai o se mea sese e faia i le taimi o le sulu o le strip, o le a matua faigata tele ona faʻasaʻo lenei slip i se taimi lata mai. Tusa lava pe toe tupu mai lauulu, o le a tafiina eria mafai foliga ese.
  4. O le taualumaga atoa e tatau ona faia i tulaga. Muamua e tatau ona e maitauina le vaega o lo o tafi ai ma le manaʻo o le fasi pito i lalo ma se penitala mo fulufulu mata po o mata. Le isi, e tatau ona faʻasaʻoina foliga o le mata mata o mata. Ina ia faia lenei mea, o le tele o lauulu ua aveese mai i itu uma ma tiʻetiʻe poʻo se tafi. O le mea moni, e sili atu le faigofie le faia o lea i se tafi, ae a aveʻesea lauulu i le tiʻetiʻe, o latou aʻa e aveʻesea, ona o lea ua maua ai se umi o le le umi o le laulu.
  5. Afai o le fasi pepa e tipiʻatasi tutoʻatasi e se masini mea faigaluega, e tatau ona e taofi i seisi itu ma fai lemu, gaoioi faʻaeteete, aveese eseʻese lauulu ma taumafai e aua le faʻaleagaina le paʻu. A le mafai lava ona e aloese mai le tipiina, e mafai ona e taofia e oe lava le toto i le swab o loʻo faʻamaluina ile hydrogen peroxide.
  6. E televave ona vave fai se fusi se tuai tuai ma se matala matala, naʻo lona faʻaaogaina manaʻomia ni tomai. I le taimi muamua, e tatau ona e faʻataʻapeʻapeina le mata ma tamoe ma le faʻaeteete toso i luga o le vaega faʻailoga o le fulufulu mata, vavaeeseina o lauulu. E mafai ona e fufuluina le paʻu mamago pe faʻaaogaina se kulimi malamalama.

Mo i latou e matataʻu pe latou te le iloa ona faʻaaogaina ni mea maʻai, o loʻo i ai ni mea faʻapitoa eletise uʻila ma se nifo trimmer. E faʻafaigofie ona fai se vali manino ma teuteu lelei i le muaulu, a e le afaina ai le paʻu. E fulufulua le paʻu paʻu, ma a uma ona teuteuina ua togafitia i se kulimi malulu.

Atonu e le manino le fulufulu lau sa lelea i luga ole fulufulu mata, ona tatau lea ona e faʻaaogaina ia faaaoga pipi. Aveese ma le faaeteete lauulu sili atu. A maeʻa ona tipiina le paʻu, ua paʻu le paʻu ua malulu ifo ma se faʻamalulu malulu camomile. E mafai ona e faia fulufulu mata ile gel masani. O le fulufulu mata o le teine ​​e mafai foi ona vali i se lanu talafeagai.

Fulufulu mata e ala e fai ai

I le vaega Isi e uiga i le soifua maloloina ma le lalelei i le fesili Faʻafefea ona fai se maʻila ile laulu mata sa fesiligia e le tusitala Akuna Matata o le tali sili e O le auala pito sili ona faigofie e maua ai sau maʻila, o le faia lea o le mea pupuʻu e vaapiapi, pei o le naifi laui. Oi, ma se uo na tuu mai ia te aʻu se maʻila i luga o mata i le laititi - sa ou utaina i luga o se fao i luga o le lobeshnik, ae leai se mea faapena, o se aulelei, manaia le ie 🙂 Akuna Matata Connoisseur (450) hmm, ae faʻapefea ona faʻaaoga?

2 tali

Talofa Lenei o se filifiliga o autu ma tali i lau fesili: Faʻafefea ona fai se maʻila i luga o le fulufulu mata

Tali mai i Tamaitai moni
e uiga i le جام))

Tali mai i Kostya e faapena
Fesili i le Potsyks mai le eria.E oʻo lava ina latou maʻila ma ave fua le tau .. Ia, o loʻo iai se pia poʻo se fatu

Tali mai i Erina Ekaterina
O le filifiliga e sili atu taugata, ae saogalemu - piʻia o fulufulu mata, aua le ofuina se tautaliga, o le ai ai se maʻila. O le auala pito sili ona faigofie o le tipiina o oe lava, ae le o tagata uma e filifili e afaina i latou.

Tali mai i L g
E taufaifai tamaiti laiti i tino, ona faʻaaoga lea o latou olaga. O fea e tau suʻe ai matua? Faanoanoa.

Tali mai i Yeyid Seyidov
oe o atu i le 'au Caucasians i lalo o le taʻavale ma faʻapea, "Ua e fofoina?"

Tali mai i Tamaitai moni
e uiga i le جام))

Tali mai i Kostya e faapena
Fesili i le Potsyks mai le eria. E oʻo lava ina latou maʻila ma ave fua le tau .. Ia, o loʻo iai se pia poʻo se fatu

Tali mai i Erina Ekaterina
O le filifiliga e sili atu taugata, ae saogalemu - piʻia o fulufulu mata, aua le ofuina se tautaliga, o le ai ai se maʻila. O le auala pito sili ona faigofie o le tipiina o oe lava, ae le o tagata uma e filifili e afaina i latou.

Tali mai i L g
E taufaifai tamaiti laiti i tino, ona faʻaaoga lea o latou olaga. O fea e tau suʻe ai matua? Faanoanoa.

Tali mai i Yeyid Seyidov
oe o atu i le 'au Caucasians i lalo o le taʻavale ma faʻapea, "Ua e fofoina?"