Lauiloa

Faaalia emo hairstyles mo tama ma teine

Emo o se aga i le autalavou aganuu faʻavae i luga o lagona eseese. O lona faʻamatalaga e puʻupuʻu ma e faʻaalia pesega, faʻapea foi ma le masani ai o sitaili. Ua avea o ia ma lauiloa tele i tausaga talu ai nei. Afai o oe o se tagata fiafia e mulimuli i lenei sitaili ma filifili ai e faia se emo taua lauulu, ave se tusi o ni nai fautuaga.

Uiga o lauulu i le sitaili o lapisi (faatasi ai ma ata)

O Emo hairstyles o loʻo faia saʻo le faʻatinoga ile fausiaina ole lapisi ituaiga na manumalo i loto o le tele o teineiti ma aliʻi. Tagata e filifilia se faʻailoga e iloga i lo latou lagona faʻaalia ma faʻateleina le iloa lelei i le mea moni siomia. Ioe, e atagia mai i lauulu. O sui o le emo aganuu e mafai ona faamamafaina saʻo le fiafia i le ata. E mafai ona faʻapea ni sulu lanu piniki i luga o paʻu poʻo se paʻu masaesae faʻatasi ma ni faʻailoga uumi.

Ole faʻaalia o oe lava ole mafuaʻaga sili ole lapisi ole laulu. O le mafuaaga lena o le taua foliga o lenei ata o: sloppy haircut, manaia lanu lanu ma le le masani ai lauulu laei.

O le Emo hairstyle e talafeagai e le gata mo sui o le tutusa subculture. O lapisi sitaili e masani ona manaʻomia e tagata masani e mananaʻo e suia se mea i a latou ata. E leai ni fautuaga manino e faatatau i le ituaiga lauulu ma foliga e mafai ona e filifilia se lauulu tutusa. O le mea e faapea o le lauulu ma le lanu e mafai ona matua ese lava, o lea o le ata i le sitaili o lapisi e mafai ona fetaui lelei i soʻo se tagata. Pau lava le mea i luga o tagata talavou o le laulu foliga o le a foliga sili atu le fealofani, ona o lenei vaitau e sili ona lelei mo faʻataʻitaʻiga ma foliga vaaia.

Lautele emo hairstyles mo tama ma teine

  1. 'Au faʻailoga. Ole uiga taua lea ole lapisi lauulu. E masani ona latou faia ia mafiafia. I se faʻaopopoga, latou te taumafai e fausiaina le aafiaga o lalagaina o lauulu i le fesoasoani a o eseʻesega o unta. O le umi o le 'au e ono fesuiaʻi e fuafua i manaʻoga o le tagata. O fulufulu uumi uumi o se vaega taua o lau lapisi sitaili laei
  2. Lulu uliuli lanu. O le tulaga lea e agai atu ai. I aso nei, o isi lanu e faʻatagaina, ae o le koale-uliuli sa uluaʻi faʻailoga o se tagata e faʻasino ia te ia lava o se emo aganuu. Sa masani ona iloga le Black ile aganuu emo mai le tele o isi vaega
  3. Lanu lanu. Afai e le toe fiafia le lanu uliuli i mata, o lanu pupula e mafai ona laveaʻi mai. E masani lava i lanu lanumoana, piniki, lanu viole, samasama ma mumu. O le lanu e faʻaoga e le gata i le fasi pepa, pe latou te faʻamamaina atoa le afa o manoa faʻatasi. Ole faʻaaogaina ole lanu pupula ile laulu e iloga ai le emo mai isi laupama. Lulu pupula foliga foliga lelei tele ile lapisi lauulu lauulu
  4. Leai o symmetry i le lauulu. O sui o le emo aganuu e le fiafia i laʻasaga lauulu manaia. Latou te mananaʻo i faʻasologa o uumi 'eseʻese, o faʻaliliʻuga e lua ma isi fofo malie. E taua le maitauina o le pisia e masani ona faia ina ia lanu e le tutusa le tufatufaina atu i luga o curls. Asymmetry o se tasi o le masani masani i hairstyles o emo tamaitiiti. E masani lava i le lapisi faiga lauulu, e maitauina tele lauulu e folo i le tasi itu nai lo le isi itu
  5. Mea faigaluega E moni tele lenei mo teine. O sui o le emo aganuu e masani ona teuteuina lauulu i aufana, a au po o lauulu e le masani ai. Pau lava lea e masani ai lanu piniki. O le tele o anoanoai o mea e iloa ai o se uiga sili lea i faiga lauulu
  6. O le ituaiga o lauulu oti. Le tele o taimi, i sui o emo aganuu, o pito i luma o lauulu e mafiafia ma umi atu nai lo le tua. O se tasi lenei o faʻailoga taua o lapisi lauulu. Le tele o taimi, i lapisi lauulu, latou taumafai e selu manoa mafiafia i luma, ma tuua na o sina lauulu i tua

Emo sitaili foliga

E leʻi faigofie le mea na tipi i le Emo haircuts mai isi auala e le masani ai, aua o loʻo iai se fesoʻotaʻiga taua - o lenei lanu. Na ia tausia foʻi i luga o tuaoi polar (mo se faʻataʻitaʻiga, paʻepaʻe ma le uliuli), poʻo luga o mama ma malamalama (faʻataʻitaʻiga, lanumoana, lanumeamata, moli).

I le sui o le subculture, o le emo hairstyles sa masani lava ona i ai se lanu iloga, lea e mafai ona faʻaalia e ni nai manoa, ae sili atu ona masani ai - i le afa faaputuga. O fesuiaiga valea i le va o fuchsia ma le lanumoana, o se tapoleni lanumeamata ma lanu samasama, ae o loʻo manaʻomia lava le faʻatagaina i leo malulu, ma le mafanafana - naʻo nai faʻaiʻu laititi. O le ie faavae e masani ona vali uliuli.

  • O se mea taua - o le emo hairstyles o loʻo faʻavasegaina Iai le Unisex: E le o le umi, poo le sitaili o le tipi, pe faʻapena foi ma le tekonolosi faʻatulagaina mulimuli ane mafai ona vaeluaina i le tane ma le fafine. O lona uiga, o lenei subculture na avea ma filifiliga a le autalavou, ae le o se avega a ofisa.
  • Ole uiga faʻapitoa o emo hairstyles - faʻapeamasani ona maofa pe saeia faʻailoga. E leai sona paʻu lamolemole, ae e mafai ona fesuisuiaʻi le maualuga pe a manaʻomia. O lea lava e alu mo le umi. O le mea lea, o emo haircuts ei ai le taua tele nai lo le tele - o le a fetaui i le toetoe lava o soʻo se ituaiga o foliga.

Tulaga ese, e taua le matauina o lenei subculture e sili filifilia umi lauulu: mo alii talavou, o le mea moni, o le laina tipi e le paʻu i lalo ifo o tauau, ae o teineiti e mafai ona laʻuina curls i le puimanava, e ui lava ina ia mafai ona faʻatumauina le tele laʻititi, latou masani ona tipi i le tulaga o le tauau. E tele taimi e faʻapuʻupuʻu le vaega o faʻaalu, ma e faʻafefeteina foi le vaega pito i luga. Ae o le pito i lalo, aemaise lava pito i luma, tumau pea i le umi e mafai ai.

O le sili ona lauiloa fafine lauulu mo lenei autalavou feʻaveaʻi o le faʻataʻamilomilo. E faʻafaigofie ona faia e oʻo lava ile fale, ae maise lava talu ai ole sao ole tipi e le faia se sao.

O nisi talavou e faia lava le emo haircuts i latou lava, na o le faʻamau o latou ulu, selu o latou lauulu i lalo ma tipi i le tulaga saʻo. E tuuʻesea, o le 'auʻau e galueaʻi, e muamua tipi faʻataʻamilomilo, ona teuteuina lea i mea toso faʻataulu o seleulu.

Afai e te taumafai e faʻailoaina lenei sitaili i le tasi upu, o le a "Faʻatalale": laina, aofaʻi atoa, faʻatonuga - mea uma e foliga masani, e peiseai e oʻo foʻi se selu e le paʻi atu i ai soʻotaga. I le taimi lava e tasi, latou te le mautonu: teuga ma tala lelei e le galo.

Faʻamatalaga faʻapitoa

Afai e te manaʻo e faʻaleleia tulaga o lou lauulu, e tatau ona vaʻai faʻapitoa ile shampoos e te faʻaogaina.

Se taufaʻafefe foliga - i le 97% o ituaiga lauiloa shampoos o vailaʻau oona e faʻalataina o tatou tino. O vaega autu e mafua ai mea uma faʻaletonu i le igoa ua filifilia o sodium lauryl sulfate, sodium laureth sulfate, coco sulfate. O nei vailaʻau e faʻaumatia le fausaga o lauulu, lauulu e malepelepe, leiloa le faʻamalosi ma le malosi, o le lanu e mou ese. Ae o le mea sili ona leaga, o lenei muck e oso i totonu o le ate, fatu, mama, faʻaputuputu i totoga ma mafai ona mafua ai le kanesa.

Matou te fautua ia oe ia mumusu e faʻaaoga le tupe lea e iai nei vailaʻau. Talu ai nei, na faia ai e le au atamamai mai le matou ofisa faatonu se auiliiliga o le shampo-leai se sulfate, lea na muamua ave tupe mai Mulsan Cosmetic. Le na gaosi o uma-faalenatura teuteu. O oloa uma e gaosia i lalo o le saʻo lelei tulaga pulea ma tusi faamaonia polokalama.

Matou te fautua e asiasi i le ofisa aloaʻia i luga ole laiga mulsan.ru. Afai e te masalosalo i le natura o au mea teuteu, siaki le aoga o le aso, e le tatau ona sili atu i le tasi tausaga o le teuina.

Le sili atu ona masani a emo hairstyles

O tamaitai emo hairstyles e masani ona fautuaina le i ai o mea faigaluega - fulufulu ulu, ulu fulufulu, laei, lipine. Uma lea faʻamamafa le vaivai ole agaga o se sui a le subculture. Ae na o le faʻaopopoina o se teuteuga elemene e le lava - e tatau ona e saunia lou lauulu muamua.

  • Mo faiga masani i luga o uumi uumi teuteu i se faʻaputuga, e manaʻomia se lelei varnish, se manifinifi manifinifi ma masani ona nifo, ma le faʻamama uʻamea.
  • Uli le tapoleni atoa, stomp le maualuga sone i luga o le aʻa: o le tele e manaʻomia, e tusa lava po o le a le umi lau lauulu. O le mea lea e le toe mou ese atu le faʻafitauli pe a maeʻa le minute, e taʻitasi o fasi peʻa i le aʻa e faʻamaʻi ma faʻamago i se tulaga saʻo.
  • Fai se vaeluaina o le itu, faʻaleleia le pito i luma o le itu ma se faaputuga masani. Fufulu le uʻamea ma toso uma le tapoleni. Taumafai ia aua neʻi e paʻi i le solofanua, ina ia aua neʻi oʻo i le maualuga o le voluma. E le tau manaʻomia le feoai, e tatau ona tilotilo manino i lalo pe laʻititi i fafo. Aua nei galo e uiga i bangs.
  • A maeʻa loa le laulu, togafiti ia uʻamea umi i le varnisina ina ia faigofie ona momoli i luga o tauau. Pau lava le mea e puʻupuʻu ai nai lo latou manaʻomia e faʻapipiʻiina: fai le mea lea, apalai se laʻititi gel poʻo le faʻamaʻi i luga o ou alofilima o ou lima, milimiliina i totonu o se manifinifi manifinifi i se paleni tele. Amata tago i togi, ruffling latou ma toso i tua latou.

Le vaega mulimuli o le masani emo hairstyle o le faʻaopopoina o lauulu: latou te masani ona tu i totonu o malumalu ma teisi piki. Pe e mafai ona suia e se pili. Ae, toe, e tatau ona i ai se sili aulelei ma talafeagai faigofie mamanu.

Afai e faʻapuʻupuʻuina lau ua, e mafai ona e selu i se malosi sili atu - galue ma se filo seʻi uma ni lauulu e tumau pea i lou lima: o isi mea e tatau ona "alualu i lalo" tuʻu i lalo. Ma o faʻataʻamilomilo pito e faʻamauina i solo, ma tuʻu i latou i le tulaga o nila.

Afai o lou lauulu e le umi, ae e te manaʻo e faʻataʻitaʻi se tutusa sitaili, ona mafai lea ona faʻavae i luga o se faʻauʻu bean poʻo soʻo se tamai lauulu 'oti ma se ulu malulu. I luga o laupepa puʻupuʻu, o se laulu foliga tutusa o le a le aoga.

  • E pei o le faʻasologa muamua, e manaʻomia le faʻalautele o vaega uma, aloese mai le mimilo o pito. Afai ua paʻu le lauulu, e fautuaina e faʻaoga se fasimoli poʻo se moseese aʻo leʻi oʻo i le vevela.
  • Galugatasi pito i luga agai i luma ina ia ufiufi ai le muaulu ma se vaega mata. Faʻasino uma pito i luma, aemaise lava mai le pale: e le tatau ona manino le vaeluaina.
  • Ina ia maua se laititi ma faʻaititia le voluma, oomi le loka i le va o papatusi i le aa mo 3-4 sekone. A e manaʻomia se faʻaaliga manino, suʻega 1-2 cm luga.
  • Faʻasusu le ulu atoa i le varnesi, ona faasolo ane lea i luma ma savali lemu ou tamatamailima i le umi, lulu. Aua le soona fai.

Faauma le laʻau lauulu i le faʻaopopoina o gel i pito sili o manoa taʻitasi: e faigofie ma faigofie ona fai pe a e fufuluina le sitaili i le va o ou tamatamailima, ae le o ou alofilima.

I le aotelega o mea i luga, ou te fia faamamafa atu toe faapea i le subculture, emo hairstyles taulai atu i le natura o latou e ona, o lea filifili se sitaili mo oe lava, ae le o tusa ai ma faiga masani. Manatua le taulimaina mama, le leai o ni vaega ma lanu lanu - o i latou ia e mafai ai ona iloga le lauulu o se sui o lenei tulaga mai isi le alualu i luma vaega.

Lauulu lauulu a Emo: lautele masani

O lauulu ma lauulu o loʻo avea ma foliga o le emo ata e mafai ona faʻatinoina i luga o le umi o le lauulu laʻau ma eseese i foliga. O le uiga taua o le auvae. E mafai ona faʻaʻeva, maʻei, ma 'umi lona umi (aʻapa le pito o le isu ma tapuni le tasi mata). Ole faʻaauau pea, faʻatonutonu ma fai sina puʻupuʻu ua faʻatagaina, e mafai ona selu ile isi itu pe pa'ū ile mata.

O le Emo hairstyle o loʻo tuʻufaʻatasia faʻataʻitaʻiga eseese: lanu uliuli ma papaʻe, saʻo lelei ma saeia fulufulu asimetris. Ua tofu paʻaga i lona lava sitaili ma foliga. Le filifiliga o lauulu lauulu po o le emo lauulu e fuafua i foliga o foliga. Ae o le filifiliga o lanu, tuʻufaʻatasiga o ata o se gaioiga faʻataʻitaʻi ma mea fausiaina.

O le uliuli o se masani ma lanu masani. E lautele lona feteʻenaʻi ma e mafai ona filifilia e le emo tagata lagolago o itupa uma e lua. Se isi tali o le pogisa chestnut. Le faailogaina o manoa taʻitasi e mafai ona faia i lanu piniki, lanumoana, mumu, lanumeamata, samasama, moli ma lanu viole. Faʻamalamalamaina ma le pito i luga pe a fatuina emo hairstyles tuuina fatufatuga ma le amataga.

E i ai filifiliga autu e lua mo le valivali: valivali o mea ua taʻua o fulu ma eseʻesega lanu o mea taʻitasi o lua vaega o le lauulu. I le taimi lava e tasi, o male emo haircuts e sili atu le taofiofia i o latou foliga ma lanu nai lo tamaitai. O le mea autu o le le atoa o le symmetry pe a faia ni lauulu ma valivali.

Lauulu laulu lauulu emo

O fulufulu o fafine e aofia ai faʻaopopo mea faʻaopoopo: lipine susulu, fulufulu lauulu, fulufulu, ituaiga uma o aufana. O le foliga ese e faʻaumaina e le tutusa foliga mamafa (smokey aisa) ma elemene o mea teuteu.

O ia ituaiga ata e sili ona faʻailoa maia le lagona o loʻo i ai nei, le mea e te mafaufau i ai, e mafai ona faʻataʻitaʻia i luga o se faʻapopolega, le leai o se mafaufau poʻo se amio le mafaufau ma leai se amio.

O le eseese o fesuiaiga ma filifiliga i le filifiliga o le lauulu lauulu faamamafaina le feteenaiga natura o le emo ata.

Emo sitaili foliga

O le Emo hairstyles o loʻo faatinoina uma i luga o le puʻupuʻu pe ogatotonu lauulu, ma i le uumi umi. O le faʻamamafa autu o le fausiaina o le voluma i luga o le ulu. O 'oti ulu e faia i le i ai o ni uʻumi umi, ma ni' auvae, mimilo, se vaega faʻapipiʻi occipital.

O le taoto o se tuʻufaʻatasia o le faiga. O le aʻafiaga o le faʻatalale, tousled lauulu e maua e ala i le faʻaaogaina o se gel. Na ia faia se lauulu laei, lea e mago lelei faʻatasi ma se la fulufulu ma faʻamautu ma varnish. Ma: o le voluma i le pale, tousled i tua ma atoatoa lamolemole o le lauulu i luma. Ole faʻamalieina e mauaina e ala i le faʻasaʻoina o manoa manaʻo i le uʻamea ma le faʻapipiʻi i latou i solo.

O fulufulu e mafai ona faʻatino e se matai poto poʻo le fale ma ni iloa ma tomai faʻapitoa.
"alt =" ">

Faʻafefea ona fai se emo hairstyle

O le mea taua e foliga ai foliga o foliga. O le filifilia o le lauulu e sili ona faʻamanino faʻamamafa lona oval, e mafai ona amata le faʻagasologa. Ua saʻilia le laulu i le umi e manaʻomia, ua ausia se vaega o le asymmetry, styling, combing, volume foafoa, valiina o filo ma le vaega o totoe o le laulu i le manaʻomia lanu, faʻalelei ma faʻaopopo teuteuga o loʻo faia.

O 'auvae e tatau ona i lalo ifo o laulu mata. E le manaʻomia le umi tele, ae le puʻupuʻu. O le seleina o lauulu e manatua ai le lauulu laʻei. E faia i vaega. Faʻalagolago i le lauulu lauulu filifilia, eseese auala e mafai ona faʻaaogaina: mo lauulu pupuʻu - luluina le nape, mo le laulu-umi lauulu (ma mo le uumi) - le laulu e sili ona folasi i luga ma selu.

Ava male emo lauulu

Le tulafono autu o le lauulu i le sitaili o emo o se tele pito i luga ma mafolafola pito i lalo. Faatasi ai ma le taliga o mea, o le vavaeeseina e tatau. E faʻaaoga se ave fulufulu e fatu ai aila faʻapipiʻi (o le aʻafiaga o le “lauulu lelea”). Soʻo se ala ma galu e mautinoa e faʻasaʻo i ni auala faʻapitoa. O le faʻamataina o se vaega faʻapitoa o le tipiina.

Valivali i lauulu mea e tupu ma le saolotoga atoa o ou mafaufauga. O fulufulu lauulu e mafai ona faʻaeseese ma lanu uliuli (uliuli, chestnut pe pogisa mumu).

Faaiuga: Emo Hairstyle

E le gata ile faʻaaliga musuia, laei sitaili ma amioga, ae o le faʻaalia o emo eseʻese ona sui taʻitasi mai le lautele lautele. O le Emo hairstyles o se atagia o uiga, tagata taʻitoʻatasi ma lagona. A filifilia se laulu i lauulu, ona foliga ma lona lanu, e tatau ona e mafaufau i foliga o lou lalolagi i totonu.

Lauulu emo lauulu

Emo style o se lalolagi faʻapitoa ma lagona loloto ma lagona olaola. Lauulu laʻititi, tuʻi faʻatusa, foliga susulu ma lavalava, mea e le masani ai e tosina mai ai tagata uma ma faʻaopopoina le talitonuga.

Tusi lesona

  1. Saunia lau lauulu mo se lauulu. Mo soo se fulufulu faʻapitoa, o manoa e tatau ona umi le taimi.O le emo hairstyle mo se tama e leai se tuusaunoaga. Afai e pupuʻe lau lauulu, e tatau ona e faʻatali ma faʻatali seʻia oʻo ina tupu i se umi umi e te ufiufi ai ou foliga atoa pe, a sili, e oʻo i le pito o le isu.
  2. Mo se emo lauulu, o laina i luma e tatau ona umi ma puʻupuʻu i le pito i tua. A o le laulu amata amata ona tuputupu ae i le umi manaʻomia, ua fautuaina e sulu ia soʻo i le itu saʻo, o lona uiga, i luga o le muaulu, lea o le a oʻo mai faʻailoga o le a faʻaalia mulimuli ane.
  3. A tupu lauulu, tipi lauulu. Ae ui i lea, e leai se tagata e leai se tomai faʻapitoa e mafai ona maua se laʻau lauulu na o ia. O lea e alu i le teineʻuluʻulu faʻatasi ma nisi o ata ma le ata o le emo tamaitiiti. Ia mautinoa e taulaʻi atu i le le gaoia, o le "uaʻi" paʻu. Taumafai e filifili se matai e faʻapitoa i autalavou fatuulu lauulu.
  4. Vali lau laulu e sili ona lelei ile uliuli pe enaena enaena. Ia mautinoa e puipui le vali ina ia le fufulu ese le paolo ma paʻau. Aua le pikiina lou lauulu lanumoana-uliuli, e mafai ona latou lanumoana-violet.
  5. E mafai ona e valiina ni manoa i moli, mumu, lanu piniki poʻo se isi lanu pupula, lea i le eseʻesega ma le uliuli o le a faʻatusaina se osofaʻiga o lagona. Afai e te manaʻo e valivali tino taʻitasi i ni ata, aua neʻi e soona faʻaaoga ma a latou numera ina ia aloese ai mai le "nuanua" aafiaga.
  6. I le taeao, teuteu lau laulu lau emo. Fai se itu o le mea e fai ai le lauulu i luma o ufiufi se vaega o foliga. O lenei sitaili sitaili e le gata foliga mataina, ae e fetaui foi ma le tele o ituaiga foliga. I le isi itu, siʻi le pito i tua o laina o loʻo i luga ma le "hedgehog" po o le faʻataʻatia i se isi lava tulaga e te manaʻo ai.
  7. Mo sili fofoina o le lauulu, faʻaaoga wax, styling mousse, gel po o fulufulu lauulu. I se tulaga lautele, o se emo hairstyle o se ituaiga o tapoleni mo lou mafaufau lelei. Taumafai eseese sitaili filifiliga ia foliga lelei ma faʻaofo ai isi. Aua le fefe e faataʻitaʻi ma lau ata, o le mea autu o foliga foliga susulu ma e le masani ai.

Lauulu laititi o tamaiti Emo: 3 lauulu sipela mo eseʻulu lauulu

O aso nei, o le tele o talavou 12-16 tausaga le matua o loʻo faʻaalia se fiafia uiga ese i le emo subculture. O nei talavou e faʻaigoaina o le emo kid, o lona uiga ile faaliliuga mai le Igilisi o lona uiga o le emo tamaiti. Emo o se subculture o talavou faʻavae i luga o se tasi o musika musika.

E le tuua ai oe e emo laulu foliga e aunoa ma le manatu a isi

O lenei aganuu ua maua lona lauiloa ona o le eseese o lana vaaiga i le olaga, o le feagai ai ma le le tonu ma tele lagona. Emo tamaiti e vaivai, nofouta i latou e mananao e suia le lalolagi mo le sili atu.

Na faia e le sosaiete sese manatu o tupulaga talavou e avea ma lamatiaga i le atinaeina o le tamaititi uiga lelei. Ae le pei o isi aganuu, o le emo movement is bertujuan i le faatoilaloina o le le tonu i sosaiete. O lea, e matua sese lava le mafaufau i ona sui e matautia pe "uiga ese".

O lenei sitaili ua avea ma lauiloa faʻafetai i le le masani ai o laʻei ma laʻei lauulu e faʻamamafaina ai le taʻitoʻatasi o se tagata. E laugaina ituaiga o lauulu o Emo i mea na mafua ai, soona fai mea sili, tele o lanu ma uiga ese.

O le ofuina o ia lauulu, o se sui o le emo aganuu e mafai ona lagona e pei o se saolotoga ma fiafia.

Vala o lauulu i lenei sitaili

O le emo haircut e talafeagai mo tama ma teine. E fesoasoani e faailoa atu tulaga taʻitoʻatasi ma tulaga o se tagata. O aso nei, o emo haircuts e faia i luga o lauulu laulu, uumi ma pupuu.

E leai ni tapulaa i le umi o le lauulu. Ole naunautaiga autu ina ia tu matilatila i fafo atu o le aotelega o tagata o le suia lea o a latou ata ma foliga.

Vala o lauulu i lenei sitaili:

  • Le i ai o bangs. E le afaina o le a o le a avea: oblique, ragged, saʻo. O le mea taua o loʻo i ai o ia. Ae e le faʻasoa e tagata faʻapea lenei taofi. E tusa ai ma a latou faamatalaga, o se tasi o faʻailo autu o lauulu i lenei sitaili o le talatala faʻataʻimau faʻataʻavale, ufiufi vaega o foliga.
  • Pulu uliuli lanu.

O sui o le subculture vali o latou lauulu lanu enaena, sukalati, uliuli pe uliuli burgundy.

  • Le i ai o ila susulu i le lauulu. E faasino lea i le iai o mea pupula lanu paʻepaʻe ile paʻepaʻe o lauulu uliuli. Emo kiddy stains loka i soʻo se pupula lanu: piniki, mumu, lanumoana, lanu viole, ma isi.
  • Fuafuaga faʻapitoa. A aunoa ma le teuteuina lelei, o se emo lauulu lauulu o le a foliga mai e pei o se masani masani. O le mea lea, ina ia faʻaumaina le emo ata e tatau ona e faʻaaluina i se itula i aso uma i luga o sitaili.
  • Le iai o manavaina o ni mea.
  • Lauulu lauulu. Ina ia faia se laulu i lenei sitaili i curls e le aoga. Mo teineiti ma ia curls, oe o le a manaʻomia e fetaui ma filo ma se styler i aso uma.

E manaʻomia e manatua o aso nei o le galuega autu a se subculture o le faʻailoaina o tagata taʻitoʻatasi. O le mea lea, e leai ni faʻavaʻa faʻatonutonu e faatatau i le lanu poʻo le sitaili o lauulu. O le aso nei e mafai ona e faʻafetaiaʻi le emo i le laulu ma le lanu laulu.

Ae e foliga mai o se tulaga o le le aofia nai lo se faʻatusa. Ae o le a iloga se lauulu lauulu emo mai le masani lauulu? E faigofie le tali - o ni sulu pupula ia i luga o le laulu, e fesoasoani e tu i fafo mai le motu o tagata ma tosina mai le vaai a isi.

Faia o se emo fulufulu mo le uumi ma le lauulu lauulu

Stylists fautuaina le sailia o le fesoasoani a se fulufulu tagata tomai faapitoa mo le fatuina o se emo ata. O le mea moni, o le emo haircuts i luga o le laulu uumi o se motusia uafu i le umi atoa o le manoa.

Ae afai e leai se avanoa e asiasi ai i le faleoloa, ona mafai lea ona e faia se lauulu i le fale.

Emo sipi mo lauulu laulu

E taua le maitauina vave o lauulu uumi-umi o se manoa i tauau. I se isi faaupuga, se kapeti le togafitia.

Laʻasaga-i-laasaga faatonuga mo le fatuina o se emo lauulu luga luga o lauulu lauulu:

  1. Muamua, e tatau ona e fufuluina ma faʻamago lou ulu.
  2. Ma, i se faʻataʻamilomilo faigata, o filifili e filifilia ma vavae ese. Trima manaomia se umi umi. Leai se mea e te fefe ai i le le malie. Ole mea autu lenei ole "pu card" o le emo - hairstyles.
  3. Le isi, oe manaʻomia le tipiina o laina uaea ma le seleulu seleulu.
  4. Ina ua mavae lena, e aoga le faia le pale. O manoa i luga o le pale e filifilia ma tipiina ina ia le sili atu nai lo 5-8 cm tumau mai i aʻa.O lenei e manaʻomia ina ia faigofie ona nonoa o nonoa e faaputuputu ma fatu le tele.

Emo 'oti i luga o laulu' umi

Laʻasaga i lea laasaga faʻatonuga mo le faʻatulagaina o se emo tipi i luga o le laulu uumi:

  1. I le amataga, o le lauulu e vaevaeina i ni vaega tutusa se lua e ala i le vavaeʻese. I se isi faaupuga, o pito i luga ma lalo o loʻo filifilia eseese.
  2. O le pito i lalo o loʻo tui. Leai se mea e piki ai o ia!
  3. Ona tatala ai lea o le pito i luga ma tipiina tusa ma le maualuga o le amataga o le tuputupu aʻe o le au pito maualalo. Ina ia faʻafaigofie ona fuafua, tui pito i lalo o le fulufulu ma tipi le pito i luga i le maualuga o le lauulu. Ma, o se “pulou” o pito i luga o le a maua mai.
  4. Ona tatau lea ona oloina laina pito i luga i le vevesi.
  5. Ina ua mavae lena, o le voluma i luga o le pale e faia: o se vaega o lauulu o luga o le pale ua tipi ese mai le 5 i le 8 cm le umi.
  6. A maeʻa, e faia lava faʻailoga i luga o mea e manaʻomia. Mo le umi lauulu, sasaʻo ma faaseʻe 'auvae e talafeagai. Ole tulaga taua mo le faʻapipiʻiina, o le folo faʻalilolilo.

O pupuu i emo lauulu

O puʻupuʻu emo lauulu e iloga e saea uaea, le voluma ma le le mafaufau. Ina ia fatuina se "matagofie" o le ae manaʻomia le tipiina o laina i le vevesi faasologa. Tua i le pito o le itu tauagavale agavale. O le umi o le lauulu e le faia se vaega faʻapitoa.

Ae o le sili 'oti lauulu foliga i luga o le lauulu i le tautaliga. O lenei lauulu lauulu e lautele. E ui e talafeagai mo tama ma teine. Ae o le tele o taimi i se lauulu laʻititi e mafai ona e feiloai na o tama. Teine e mananaʻo e laʻei fulufulu umi.

Emo lauulu mo tamaloloa

E taua le maitauina i le amataga, e fausia se fulufulu ulu tama i le sitaili emo, o le a manaʻomia le tausia lelei o le umi o le lauulu, talu ai o sea "sili ona lelei" e le mafai ona faia i luga o lauulu pupuu. Le laititi o le lauulu umi e tatau ona oʻo i le tulaga o le isu.

A tipi, e taua le manatuaina o luma o le lauulu e tatau ona sili atu le umi nai lo le tua. O se mea e manaʻomia muamua pe a fatuina se lauulu i lenei sitaili. Tagata e tatau ona vali o latou lauulu uliuli. O le Stylistics e le faia ai ni tamaloa e faʻataʻitaʻia manoa i lanu pupula, ae e mafai ona e faia pe a e manaʻo ai.

O le uiga autu o se emo lauulu lauulu o se pa lea e aofia ai le tele o foliga. Pei o teine, e manaʻomia e tama le fulufulu o latou laulu i aso uma ina ia fetaui ma le sitaili.

Lauulu mo tama ma teine

O le mea autu e iloga ai le emo e tipi ese mai le masani masani o le asymmetry o manoa ma faʻailoga. E tatau ona i ai o ia. O lauulu pupuu Emo sitaili e sili atu eseese. E fetaui lelei mo teine ​​ma tama.

O pupuʻu e leiloa ia lauulu o lona uiga o le tipiina o lauulu i tautaliga O le umi e le mafai ona i lalo ifo o tauau. A leai, o le a sili atu foliga o se fafine nai lo le lautele.

A maeʻa ona tipi, o le a amata loa ona vali. Soʻo se lanu uliuli e filifili. Ua vali uma curls. Ona filifilia lea o le tasi manoa pe tele ma valiina i se lanu pupula.

Emo bang lauulu fesuiaiga

O Bangs e faia se sao taua i le emo haircuts. E tatau ona umi ma gaʻoa. E tipiina ina ia ufiufi ai se vaega o foliga o le tagata. E le fetaui le oso sao i lenei sitaili.

E fautuaina ia faʻaavanoa le au ina ia fetaui ma le faigofie. Ua fautuaina foi ni upu malamalama lelei mo 'auʻau e tapunia le tasi mata. Afai o le laulu e uliuli lanu uliuli pe uliuli e sili atu ona lelei faia le lanu moli, mumu poʻo le lanu viole.

Lauulu

E manatua foʻi le sitaili o se soa e le mafaatusalia a le sitaili o lenei aganuu. Mo styling e te manaʻomia:

  • Fulufulu lauulu.
  • Gel, mousse, varnish.
  • Fulufulu lauulu.
  • Fulufulu e fau ai le fulufulu.

  1. Muamua, se fufulu ulu.
  2. Ona uʻuina malosi lea o le fulu i luga o le lauulu.
  3. O lauulu e tatau ona faʻatulagaina ma se laulu fulufulu poʻo le faʻasaʻo.
  4. Muamua, o le vaega occipital oso i luga e ala i le fatuina o le fulufulu mamoe. Afai e te le manaʻo e sola ese, faaaoga se fulufulu fatu e fatu ai le tele.
  5. A maeʻa ona "faʻaea" ia pito i luga, ona tapuni teisi itu loka.
  6. Ma o loʻo faʻamaloloina latou i le gel mo le faʻafaigofieina.
  7. O le ulu atoa atoa e folo i le vali.

Autalavou style: emo hairstyles auiliili

O le autalavou o le “emo” na afua mai i le amataga o le 21st seneturi ma na iloga i le faʻaopopoina o lagona oi latou na auai i ai. O le faʻailoga taua mai fafo o se tuʻufaʻatasiga o le lanu piniki ma le malala uliuli - o lavalava ma isi auiliiliga o le ata: o ia ituaiga na iloga ai le mataʻutia o lagona o le sui o le subculture - ofuina "tioata piniki" ma le soona faʻaititia, lagona faʻanoanoa. Ae a le emo hairstyles?

Tulaga lautele o le emo hairstyles mo tama ma teine

Maofa? Ioe, tagata emo foi. E le gata i lea, e le o se mea e manaʻomia e sui o le eleele poo le bohemia. O aso nei i taulaga e mafai ona e vaʻai ai i tagata talavou ua maeʻa maeʻa, ma taugata auro ma matata fou o taʻavale, ae o loʻo faasino i fusuʻaga emo.

Faʻafefea ona iloga uma a tagata fiafia ile faiga? Ole mea moni, mo le fulufulu male laei. O lea, emo tamaitiiti, o lenei:

    Foliga lauulu. O le fulufulu lauulu e mafai ona i ai toetoe lava soʻo se foliga ma le umi, o se mea taua o se pa, saeia pito. I le ala, o le au bangsing e tatau lava ona toso, ma o nisi taimi e oo atu i le pito o le isu, ufiufi tasi mata.

Manaia! Afai e le fetaui oe ma lenei ituaiga gaioiga i le ituaiga gaioiga, e mafai ona e faia se sao, mautu poʻo se puʻupuʻu puʻupuʻu - ua faʻatagaina nei. Ae aua nei galo o le lauulu e tatau ona "tautau" i luga o mata pe selu i le tasi itu.

  • Lauulu lanu. O lanu uliuli e sili ona fiafia i ai, ma o lanu o le oreva e mafiafia, mauliuli lanu uliuli ma lauulu e faigata. O le vaega paletisi e laiti, e tutusa mo itupa uma. Ae o le aso, ua maua nisi ituaiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, teine-emo-blonde foliga lalelei lava, o ata o loʻo teuteuina foʻi foliga lelei. Eseese lanu o uliuli e sili mo tama tama: mai iridescent glossy i tupu uliuli.
  • Lauulu lanu lanu i luga o le lauulu o se tatau! O lenei mafai ona avea ma se filo e tasi vali i se lanu eseʻeseʻe poʻo ni tele manoa e i ai 'eseʻese uumi, eseʻese mai le lauulu laʻau tele, e valivali i lanu sili ona maoaʻe.
  • Ia e pei ona mafai, ao mafaufau e uiga i le fatuina o se emo hairstyle, taumafai e faataʻitaʻi. I le amataga, e mafai ona ave ni vali mimilo (ina ia aua le toe vali atoa ma mo se taimi umi), fuafua lou lanu lanu ma e mafai ona e alu mo ai!

    Fautuaga taua mai le tagata faʻasalalau.

    Taofi le faʻaleagaina o lou lauulu i le faʻamama mo se pulufana.

    O ni suesuega lata mai o fulufulu oloa ua faʻaalia ai se faʻailoga mataʻutia - 97% o ituaiga lauiloa o laupepa ua faʻaleagaina ai o tatou lauulu. Siaki lau tusi mo: sodium lauryl sulfate, sodium laureth sulfate, coco sulfate, PEG. O nei vaega mataʻutia e faʻaleagaina ai le lauulu laʻau, aveʻese le curls o lanu ma eli, faʻapea latou leai se ola. Ae le o le mea sili lea ona leaga! O nei vailaʻau e ulufale atu i le toto i pu laiti, ma o loʻo feaveaʻi e ala i totoga o loʻo i totonu, lea e mafua ai faʻamaʻi e oo lava i kanesa. Matou te fautua malosi ia te oe e te teena ia ituaiga faʻapipiʻi. Faʻaaoga na o mea teuteu masani. O matou tagata atamamai na latou faia le tele o auiliiliga o le sulfate-free shampoos, lea na faʻaalia ai le taʻitaʻi - le kamupani Mulsan Cosmetic. Mea faʻamalieina faʻataʻitaʻiga uma ma tulaga o le saogalemu fale gaosi. Na o le pau lea o le gaosiga o uma-faʻalenaturo shampoos ma balms. Matou te fautua atu e asiasi i le aloaia 'upega tafaʻilagi mulsan.ru. Matou te faʻamanatu ia te oe, mo mea teuteu masani, o le ola le tatau ona sili atu i le tasi tausaga o le teuina.

    Lauulu laulu lauulu a Emo: laumei foliga e fetaui ma oe

    Soo se tasi e le fiafia i lanu uliuli tatau ona faʻaaogaina lenei faapitoa lanu palet. I aso nei, e le toe manaʻomia e le emo subculture le faʻatonutonuina o tulafono, o le mea taua o le faʻaalia. E taua le tu i fafo mai le motu o tagata, ma o lenei e sili ona faia i se fulufulu ma laulu lanu. O se pupula malosi o lauulu e le o se faʻailoga o le emo, o le tele o vaega o talavou fiafia ua uma ona "gaoia" lenei paʻi, ae o le teuteuina o emo tumau pea tagata taitoatasi e oo mai i aso nei.

    O se laʻei 'eseʻese e le masani ai, toe fai le mea e saeia ai vaega o loʻo vaʻaia ai le laulu, o se tuʻufaʻatasiga ma ova i le eseʻesega, ae saʻo pea lava - o le mea lea o le emo styling. Ae ina ia faʻaopopoina nisi "puppetry", ua alofagia tele e teine ​​emo, o le solofanua o le a fesoasoani i le faʻaaogaina o mea teuteu meafaigaluega. I le ala, i totonu o sili ona "alualu i luma" sui o le subculture, o le solofanua foliga foliga vevesi, o se sitaili sili ona lelei, lea, a tuʻufaʻatasia ma se ofu manaia, fatuina se ata sili ona matagofie.

    Faauma le lauulu i se aufana, ma e le mafai ona aveʻese ou mata mai ia te oe. Caramel emo o le agamalu, mama, fafine ma se vaega o feusuaiga. Ae o le mea tonu lea e fia foliga foliga soo se teine.

    By the way, emo hairstyles lauiloa e le gata i totonu o talavou, le tele o tagata lauiloa fiafia i lenei lalelei ata lea e vave faʻaalia ai o loʻo ia te oe o se uiga ese, loloto lagona ma maaleale. Ma o tagata faapena o le a le tuua e aunoa ma ni manatu faʻaalia mai fafo.

    O le isi lelei o le emo style o le eseese gofie. Lauulu e alu atoatoa ma matua mo tagata uma! Soo se ituaiga o tagata, tino, tausaga, tulaga i le sosaiete ma tupe talafeagai - leai se mea e taua. O le filifiliga o sitaili e matua mauoa lava o soʻo se tagata fai pisinisi ma fashionista o le a filifilia mo i latou lava le filifiliga atoatoa mo uma pupuu ma umi lauulu.

    Ma aua nei galo: emo amata i le mama. E le faatagaina se laʻititi gaʻoa lauulu poʻo ni mea valea. E oo lava i le vevesi i luga o le ulu e tatau ona mafaufau totoʻa iai.

    Emo haircut i luga o pupuʻu pupuu: tulafono ma avanoa

    Faʻalauiloa asymmetry, ragged lines, fleece, o le lautele le lanu gamut - o le mea lea o le emo haircut is. O le faʻataunuʻuina i luga o le lauulu o soʻo se umi e mafai ona matua ese, ae o le uumi o tuli, faʻapea foʻi ma le i ai o le misisese i se tagata e pupuʻu nape, e faʻatagaina.

    Afai ei ai sina au fatuga i ou lima, ona faia lea o le sili ona tipi lauulu e naʻo o le tulimanu. Ave le typewriter, faʻamalu seleulu, faʻata tele, ma faʻagasolo:

    1. O fulufulu lauulu i le pito i luga e sili ona nana i lalo o le tele o lauulu. O lea la ua e faʻamaonia le faʻaauau tele le pu
    2. O le seleulu seleulu nana o le a nana uma sese o le lauulu ma fatu le mea e tatau ai o le "ragged" pito,
    3. Fusi i le tasi itu, o le filifili o le umi le sili atu
    4. O manoa le tumau faia asymmetric,
    5. Tuu le pito i tua.

    Ua saunia le fulufulu ma e mafai ona e alu mo vali. Ma ina ia o le a le a le alofa mo le tipi ese-ula ma oe mulimuli ane fetaui ma le mea moni e tusa lava pe o se laʻua lauulu e atoatoa, o nei le fautuaga a le matai:

    • E faʻatagaina pupuʻu pe puʻupuʻu
    • O se ultra-puupuu ituaiga o lauulu e faatagaina, ae ona tuu ai le 'au foliga foliga gaʻoa ma faʻataʻimataʻi,
    • O le tele o sitepu e masani ai,
    • O le valiina o manoa i lanu eseʻese, e mafai ona e faʻafaigofieina ona sese mai le tutoʻatasi tutoʻatasi, ae filifili ni ie eseʻesega mo ni autafa e lua,
    • Ina ia faia se "maʻamaʻi" o se lauulu lauulu emo i tua o lou ulu o le a fesoasoani e le gata o se pulumu fufuluina, ae o se malosi malosi faʻapipiʻi. Faapena, selu ma lamolemole, ae a teteʻe i fulufulu lauulu,
    • Scallop styling e lelei mo emo haircuts ma laititi asymmetry ma ogatotonu 'umi. Ole mea e faigofie e fai: selu manoa mai le pito i luga ole ulu i luma (o se tulimanu e fai ile foliga), faʻalelei ile gel poʻo le varnish.

    Afai o lau emo lauulu lauulu e le o matua manuia i tulaga o asymmetry, aua e te popole, ia faʻatumauina le foliga, ae ia ausia le manaʻomia manaʻomia e ala i le suiina o filo o lamolemole ma le le faʻaalia. Mo se faʻataʻitaʻiga, i tua o le ulu, toso le lauulu i le gel, faʻamama le lauulu, pe "tuʻuina” atoa le lauulu, ma uʻamea le au i luga o 'au.

    Matamata i le faila faila, o le a taʻu atu ia te oe pe faapefea ona fai se lauulu:

    Emo haircut mo le afa-umi lauulu

    Teine, pe a fai e te le manaʻo e suia tele le ata, fai le sikuea masani, ae i ai ma elemene o emo.

    1. Muamua e tatau ona e alu i se lelei (igoa lelei) matai, ina ia e fatuina le laei sili ona manaia le laulu.
    2. Ona piki lea o seleulu ma tipi faʻataʻitasi manoa o lauulu i le aofaʻiga atoa o lauulu.
    3. Filtration o se tatau! Ma aua le fefe i le asymmetric wave, o le tele o loʻo i ai, le sili atu.
    4. O le pale e tipi i se umi o 5-7 cm, o lea o le taoto e tele se taimi.

    Ma o le emo haircut ua saunia. Lenei o le sili ona masani ma lauiloa filifiliga. Ae o loʻo iai lava le tele o auala e faʻaʻeseʻese ai lau sitaili: selu, teuteu lauulu, aufana, fusi ma ulu - e le mafai ona e faʻaaogaina uma avanoa o le emo hairstyle. Ae ia manatua le tulafono faʻavae - o se lauulu lauulu lelei mai le taumatau matai.

    Afai e te le manaʻo e faʻaleagaina lou lauulu lava oe, e tatau ona e vaʻaia muamua le ata filifilia e faʻaali uma ata i le tagata e auluulu. E le o soʻo se tagata tomai faʻapitoa malamalama i se subculture, ae faigofie ona tipiʻesea se ata poʻo se ata, faʻapea foi le fautua i filifiliga styling, lauulu tausiga auala ma isi poto.

    O le mea sili ona taua i le emo style o le faʻaalia o oe. O se lauulu 'otiʻese e faʻaalia ai ni mea faʻapitoa foliga, faʻamalieina ma e tatau ona faʻatinoina, e le naʻo se filifiliga teuteu, ae o se lagona faʻapea ma le faʻatonuga, faʻaletauaʻi ma le agamalu, vaivai ma le mafaufau - o lenei le mea emo.

    Lauulu laulu a Emo mo lauulu umi: e leai se mea e faigofie

    Fausiaina o le fulufulu i le sitaili o le autalavou agai mo le uumi lauulu e masani lava e le faigata. Ole faigofie ma sili ona faigofie o le faapuupuuina o tagata taʻitasi.

    1. I le ogatotonu i le pito i tua o le ulu, vaeluaina le lauulu ma se laina vaevaega,
    2. O le pito i lalo e alu i le siusiu,
    3. O le pito i luga o loʻo tipiina i le maualuga o le pito i lalo o le fusi,
    4. O loʻo faʻagaioia manoa o loʻo faʻatinoina i se aga feteʻenaʻi, e aunoa ma se faʻasoasoaina o soʻo se laina. O le mea na tupu, oe maua se bilayer o lauulu e manaʻomia le faʻamaloloina mulimuli. Ua saunia le faʻaalia vaʻaia o motusia uaea.

    Manaia! E mafai ona fai se lelei galuega e seleulu. O le a faigofie tele e maua asymmetry.

  • Ave ese uma curls, tipi le vaega o le lauulu i luga o le pale i le umi o le 5-8 cm ma aua nei galo e uiga i le fusi ua uma ona tuuina atu le aofaʻi. Leai se isi mea e manaʻomia, o le iʻuga o le a faʻafiafiaina le tagata taʻitoʻatasi.
  • Taua! Afai e le mafiafia lou lauulu, ona le umi lea o le manaia foliga. I lenei tulaga, o se asymmetric haircut e tatau.

    Ma o se vitio lenei e fesoasoani i tagata uma e le fefe i ni faʻataʻitaʻiga.

    Laugatasia laʻua lauulu o Emo

    Ina ia faia le laulu fetaui lelei, e te manaʻomia: selu ma nifo manifinifi, musise, lauulu mago ma onosai:

    1. I luga o mama mama faʻaaoga malosi taofi mousse,
    2. Faʻamago le lautele atoa o lauulu
    3. O le faaputuga i le pito i tua o lou ulu o le a siitia lou lauulu (e mafai foi ona selu le pale),
    4. Tuu le loka autafa i aa, ona selu atoa ai lea o le selu lapotopoto (fufuluina).

    E tumau pea ona faʻasaʻo le lauulu lauulu o emo i le lulu ma teuteuina i se fulufulu lauulu poʻo se lauulu. O oe o le finau ma faatosina!

    Faʻafefea ona fai se sitaili laʻei matagofie mo se faʻaipoipoga i luga ole laiga o le 'oti pipi "bob": vaega 1 http://www.howcast.com/videos/508151-short-bob-hairstyle-for-wedding-part-1-short-hairstyles/ I lenei ata pueata. faitau atili

    Fulufulu o alii ma ni mea taugata

    O sitaili sitaili faʻalelei ma loka tapuni matagofie faʻatupuina e masani lava ona mafua ai le tele o le agamalu mo tagata o le isi itupa. . faitau atili

    Lauulu laulu lauulu mo lauulu feololo

    O se tasi o saʻiliga sili atu ona sailia, 'ua leiloa foi, o loʻo ua iloaina o se pulu faʻapipiʻi. E talitonuina lena. faitau atili

    Fulufulu i le aʻoga mo aso uma

    Tamaiti e vaevaeina i ni ituaiga se lua: i latou e foliga lelava i le taeao ma foliga mai e momoe matala. faitau atili

    Lauulu

    Mo sui o le fafine vaega o le faitau aofai o tagata, o le lauulu lauulu e le na o se avanoa e faʻaleleia ai le pelu o lauulu, ae e faapena foi. faitau atili

    Mo le umi lauulu

    Ole uiga iloga ole emo hairstyles mo laulu umi o se mea e le masani ai ona tipiina. O manoa o lo oi le pito i luga o le ulu e masani ona puʻupuʻu nai lo i latou i luma. I le faiga o le tipiina, e mafai ona galo ia lemu, manaia laina. O le sili atu le vevesi o fusi o le a foliga mai i le faaiuga, sili atu. O se umi uumi ninii o le a avea ma atoatoa faʻataunuuina o le ata. O lenei laulu 'ulu o se masani. Latou te le faia ni isi lauulu mo le uumi uumi ile lapisi ile sitaili, ae e mafai ona e taʻalo ma lanu ma mea faigaluega. I se faʻaopopoga, mo tagata taʻitoʻatasi, o le matai e filifilia se laulu o le tagata lava ia e fai ai le eseʻesega o le umi o le filifili ma le foliga o le lauulu 'eseʻese mai le suiga masani.

    O le masani emo hairstyle mo lauulu umi e aofia ai i luga o fulufulu, se tele tele o lauulu i luga o foliga ma lavalava manuia i le umi atoa

    Mo le lauulu umi lauulu

    E le pei o le lauulu uumi, o le averesi o le umi e mafai ai ona e iloaina le sili ona le masani ai manatu o le emo hairstyles. O foliga o lauulu e tumau tutusa lava: uaea motusia, asimeti ma le uumi faʻataʻamilomilo. O isi gaioiga e faʻalagolago i le manaʻo o le tagata ma le mafaufau o le matai. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faia le asymmetric bang. O lona uiga, i le tasi afa o le muaulu, o le a atili puʻupuʻu ia manoa, ma le isi itu - umi atu. I se faʻaopopoga, e mafai ona e tipiina lauulu i le pito i tua o le ulu, ma tuu ni uumi uumi i luma. O ia fesuisuiaiga foliga sili atu le fealofani i luga o le umi-lauulu.

    I luga o le lauulu laʻau uumi, o le laulu lapisi nei e sili ona lelei: o se sikuea ma lanu lanu

    Mo pupuu lauulu

    Asymmetry, tetele lauulu ma lautele le lanu paetele o vala autu lava o pupuu emo lauulu. Ole uiga masani ole laulu e fai ose faʻataʻitaʻiga ole whisker. O lenei aafiaga e ausiaina e ala i le faapuupuuina o manoa i le pito i tua o le ulu, aʻo le uumi o malumalu e tumau pea le umi. E i ai laʻasaga eseʻese mo pulu pupuʻu ina ia foliga vaʻai fealofani e mafai ai.

    O tulafono faavae mo pupuu emo lauulu:

    • e mafai ona faʻaogaina uma uumi ma puʻupuʻu puʻupuʻu puʻupuʻu,
    • faamuamua le tatau ona tuu i multilevel unta, ona o lenei a faaopoopo voluma faaopoopo i lauulu puupuu,
    • e eseese lanu i le valivali e talia,
    • aua le fefe i le mea faʻafefe, o le sili atu asymmetric strands - o le sili atu
    • e faʻaʻautama le lauulu e mafai ai, e mafai ona e faʻaogaina lelei le laulu malosi o loʻo i tua o le ulu.

    O le lelei o pupuʻu lauulu o loʻo iai nisi filifiliga mo lauulu. Tusa lava pe le lava saʻiliga le lauulu lava ia, lelei sitaili ma taʻalo ma lanu e mafai ona faigofie faʻasaoina le tulaga. I se faʻaopopoga, e mafai ona e faia i taimi uma se pulou lauulu ma lalo le uumi i luga o ou foliga, lea o le a foliga sili ona lelei. O le isi itu pupuʻu filifiliga filifiliga o le Iroquois sitaili. Afai e te selu na o ni uumi uila, o le ata o le ai ai ile sitaili emo, ae le o le punk.

    O pulu pupuʻu e mafai ona tuʻuina atu i soʻo se foliga, latou foliga sili lalelei i le lapisi faiga

    Tafi laulu lauulu

    O loʻo vaʻaia laufanua vaʻavaʻai i luga o le puʻeata ma le uumi o emo haircuts. E tatau ona manatua i le mafaufau, o se sili lototele lea laʻasaga e tatau ona e suʻesuʻeina ma le totoʻa filifiliga uma mo ia ituaiga ata.

    Filifiliga mo le tipiina o le thrash style lauulu:

    • o le masani faʻamatalaga o se malumalu laʻititi luluina e foliga sili ona lelei i luga o le emo laʻei oti,
    • e mafai ona e tafiina uma malumalu i le taimi e tasi, ona mafai lea o le laulu e tuʻu i le tasi itu po o luga,
    • afai e te tosoina se avanoa tele i tafatafa o le malumalu, e mafai ona e faia ni mamanu mananaia i luga o se typewriter, pe valiina foi lenei vaega,
    • aemaise sui totoa o le emo aganuu vave tafi afa lo latou ulu, i lenei tulaga o le a latou vaʻaia mata faʻaalia i le tasi itu ma valivali i luga o se vaega ua tipiina.
    O se malumalu ua tipi e matua atoatoa le lapisi i le lauulu laulu

    Faia o le emo hairstyles

    Ole mea moni, soʻo se lauulu lauulu aulelei e teuteuina i le faʻaaogaina o le masani auala. O pupuʻu lauulu ile pito i luga ole laulu e selu mamafa ile fulufulu e maua ai le isi lauulu. O manoa uumi, i le isi itu, e faʻamalosia i le uʻamea. Ona o le malosi o le faʻatusatusaina o le aofaʻi ma le "lalelei", o le laulu foliga foliga foliga ese. O lenei sitaili e talafeagai mo soʻo se lauulu ulu. Ia mautinoa e faʻaaoga le malosi lelei varnish e taofi ai le laulu i umi.

    O le Emo hairstyles e sili ona masani faʻaofuina i se masani masani: selu le laulu i luga o le pale, ma faʻanofo lelei pito i luma i se uʻamea

    E i ai foi le masani ai sitaili metotia. Mo se faʻataʻitaʻiga, i luga o lauulu o le uumi o le umi, foliga mohawk sili. Fufulu pe susu lou ulu muamua. O lenei e tatau ona e vavaeeseina e uiga i le tasi vaetolu o le lauulu mai le tele tele. Faʻaaoga le taofiga gel ma liligi lou ulu i luma. Ave se fulufulu lauulu ma faʻamago lou lauulu i le itu o le tuputupu ae seia e ausia le taunuʻuga manaʻomia. O lenei sitaili e sili ona lelei mo 'oti ulu ma malumalu pupuʻu.

    Iroquois e le o le sili ona masani ai sitaili i emo kidov, ae o loo lauiloa pea ma foliga lelei i malumalu tipi

    Le asymmetric foliga o le lauulu e iai ona lava sitaili foliga. Afai o le tasi itu o le ulu o le laulu e matua puʻupuʻu, ma i le isi itu ei ai le averesi umi, o le "selu" o le a lelei. E tatau ona selu le vavae mai le pito i luga o le ulu, ona faʻaaoga ai lea o se valiina malosi.

    Faaalia emo haircuts ma hairstyles

    O lauulu o Emo ua iloga i le tele o foliga ma le umi o lauulu, ae o se tasi uiga e tumau le le suia - 'auʻau. E mafai ona omia pe saʻo, mautu pe masaesae, umi pe puʻupuʻu. Emo style bangs, fuafua i le umi o le lauulu ma le foliga o le fulufulu lauulu, selu i le tasi itu pe tautau i luga o ou mata.

    O le Emo style e lauiloa i lagona lagona o talavou uma e lua. E masani ona faʻaalia e aliʻi lo latou amataga faʻatasi ma mea laʻititi muamua. Emo hairstyles mo tama 'eseʻese i sili taofiofia foliga, e ui lava o mea taua uma (uliuli ma' au) e masani lava puipuia. I male emo haircuts, o lanu e ese mai e ono foliga mai e faʻaalia ma faʻafilemu lanu o loʻo faʻaaogaina.

    Mo teine

    1. Vavaeese lauulu ma se tafailagi vaeluaina i le ogatotonu o le ulu.
    2. Faaputuputu le pito i lalo o laina i se solofanua solofanua.
    3. Tipi le pito i luga ina ia pamuina i le siusiu.
    4. Taulimaina manoa e pei ona e manao ai. Galo ia sao laina ma suesue totoʻa o taʻamilosaga taʻitasi.
    5. Oti se vaega laʻau o loʻo i le pito i luga ina ia le sili atu o latou umi i le fitu senitimita.
    6. Valivali - i lau talosaga. Emo haircuts foliga lelei i teine, tusa lava pe leai se lauulu lauulu lanu.
    7. I le pito o le lauulu, fai se selu malosi i le pale nofoaga, ma faasaʻo ia vaega o totoe i se uʻamea.
    Toeitiiti lava soʻo se teineitiiti mafai ona faia se laei tipi masani i le sitaili o lapisi

    Mo tama

    1. Tago lau laulu e uumi ina ia ufiufi i luma pito o le pito o le isu.
    2. Aoina lauulu i foliga i luga o le siusiu maualuga.
    3. Taumafai e tipi ese 'au ina ia aua le sili atu o lo latou umi i le 4-5 centimita.
    4. Savali ma seleulu i luma curls i se vevesi faasologa. Aua e te fefe e fai le teʻei laletele soʻo, aua o le mea lea e te manaʻomia. Na ona tipiʻesea o laina, ia tuu le tasi saʻo atoatoa ae o le isi e tipi ese faʻapea ma isi.
    5. Blacking o se tatau. Ole uiga taua lea ole emo fights.
    6. Faʻataʻoto le lauulu i se uʻamea poʻo fulufulu faʻapipiʻi, ina ia mafai ai ona faʻasolosolo ia manoa i luga o le mata, ma i le pito i tua o le ulu e pupula tele. O lenei aʻafiaga e mafai ona ausia e ala ile selu lemu i le mea e manaʻomia.
    O se tama e mafai ona faia se laʻei masani i le faiga o le lapisi na o ia lava i le fale

    Vitio: lauulu emo style

    E ui lava i le mea moni e faapea, o le faiga mo na lauulu sa faifai malie tele, tele talavou talavou e naunau lava e fiafia i ia mea toe fanau. E i ai le tele o eseʻese o sitaili laulu foliga maua. O le mea taua o le filifili o lau ata lelei. E fautuaina e soalaupule ma se teineulu aʻo leʻi suia le sitaili, faʻapea foi ma le suʻesuʻeina uma ituaiga o fesuisuiai o lauulu.