Lauiloa

O le a le vavaeʻau o le 'oti muamua, ma pe faʻapefea ona tipi

O le Hairstyle Debut e leiloa le lauiloa i le tele o tausaga. Na te le tuʻua le catwalk i le faʻaaliga a tagata lauiloa masaniga, tagata asiasi i fale lalelei e filifili o ia. O le mea lilo o ia lauiloa, o le eseese o lauulu. E faia i luga uumi, feololo ma pupuu pupuu. Faʻataʻitaʻiga ma suia le oval o le mata, faigofie ona faʻaogaina ma faʻataga oe e fai se ata mo soo se taimi. O le sitaili e matua ese lava ma e faigata i se tagata valea ona talitonu o le laei lava lea e tasi. Faigata ona faʻamaeʻaina.

O le Haircut Debut e faigofie ma ofoofogia

O ai e talafeagai mo

Ina ia malamalama pe o ai lauulu e talafeagai mo le tatalaina, e taua le iloa pe faʻafefea ona ia mafai e faʻaleleia foliga. O fulufulu e tosoina le oval o le teine ​​i foliga o le teine, e fai ai teisi teisi. I lenei tulaga, e le tatau i se tasi ona faia se laʻei lauulu mo teineiti e vaiti lava o latou alafau, ma le auvae malolo, poo le oval o foliga e faaumiumi e leai se lauulu. Ona pau lava lenei o le mea e mafaufau i ai pe a faia se lauulu. O le amataga e sili mo teineiti e iai le lapotopoto foliga poʻo lautele alafau. O se taunuuga, e mafai ona e faia le ata sili atu talafeagai.

O a isi foliga e tatau ona mafaufau iai?

  1. Afai o le foliga e lapotopoto pe tulimanu, e sili ona lelei le faia o se lauulu muamua ma se mea e faʻataʻutaʻu ai, lea e manaʻomia ona mimilo.
  2. I le tulaga o se oval foliga, e tatau ona e faia se amataga mo lauulu pupuu, ma faasaʻo ou 'au. I lenei tulaga, o le a amata ona puupuu foliga.
  3. Afai latou te manifinifi, o lona uiga la, e tatau ona faia ni fulufulu i luga o le lauulu uumi. Peitai o le vaega sone o le a manaʻomia le faʻalauiloaina.
  4. A mafiafia o ou manoa, ona mafai lea ona e faia manino milling 5 cm mai le iʻuga.
  5. I le tulaga o curly curls, e sili atu le filifilia o se amataga mo lauulu umi.
  6. Afai e te le manaʻo e faʻamamafa laugutu, mata i uma, ona sili ai lea le le faia o se amataga.

I luga o le vitio - vavaeeseina le amataga:

Mo le umi lauulu

O le tekonolosi o le faʻatinoina i luga o le lauulu uʻumiʻu taimi ma lauulu o le uumi o le umi o le a tutusa lava. O le faiga lava ia e aofia ai lava sitepu e tatau ona mulimulitaʻi. Ae e manino o le faʻaaogaina o lenei aʻoaʻoga i le faʻataʻitaʻiga e masani lava faigata. O lea, o filifiliga e ono eseese laʻititi. O le mea moni, e matua faigata lava e vaʻai i ituaiga tutusa e lua. A e iloa e uiga i sitepu uma, e mafai ona e aʻoaʻo e fai se lauulu lauulu ina ia taoto i ou curls leai se mea.

Faatonuga:

  1. Ae le i amataina, o loʻo fufuluina ia manoa, fufulu ma se solo ma selu, pei ona masani ona e faia.
  2. O lauulu e tatau ona vaevaeina i le ogatotonu i 2 vaega. Ma le isi, o le vaeluaina e tatau ona alu mai le muaulu, i le ogatotonu atoa ma faʻaiu i le ua. O le mea na tupu, na e maua 2 zones mo galuega. O lenei o nei sone taʻitasi ua vaevaeina e se tetea, lea e tatau ona alu atu mai le tasi taliga i le isi e ala i le pale.
  3. O vaega e lua o loʻo i le pito i lalo e tatau ona faʻasaʻo i se fulufulu paʻu poʻo se kilipa lauulu. Ma o vaega pito i luga ua tuu i luma.
  4. O lauulu sa i luga o mata e tatau ona tipi i le foliga o se semicircle. O le mea lea, o le ae faia se pule e faʻamauina ai.
  5. Uma curls o le a manaʻomia ona faapuupuuina e ala i le faʻaaogaina i le faʻasologa faʻasologa.
  6. Le isi, e tatau ona e faia se faʻamasinoga lua afa. O fale faigaluega o loʻo i luma ua vaevaeina i ni vaega se 2 o loʻo oʻo i le faʻataʻamilosaga. Ma le isi, o le mamao i le va o nei vavaega e tatau ona i ai i le 3 cm. O le solo moli i le ogatotonu e noatia i le faʻalautele e 90 tikeri ma ua vavae ese.
  7. O loo valiina uila faʻatasi ma se laina o le tagata, faʻatautau latou ma le vaega lona lua o faʻafoega.
  8. A maeʻa galuega faʻatasi ma le vaega pito i luma, ona e alu loa lea i le vaega lona lua o le okipital.
  9. Muamua e tatau ona e filifilia se filo i le pito i tua o le ulu. Ona vaeluaina lea o se vaega laititi i se vavaeʻese faʻalava. O lenei 'upega tafaʻilagi e tatau ona latalata latalata i le vaega lea ua maeʻa sau galuega.
  10. O lenei e tatau ona faʻatusatusa le manoa ma le occipital ma teuteu.
  11. Ua maeʻa ona galueaina le sone pito i lalo, ile faʻagasologa oe manaʻomia le faʻatusatusa o laina i le puleaina okipital. O toga uila uma e togafitia i lenei auala.
  12. O le laasaga mulimuli o le manifinifiina o lauulu.

O a lalelei matagofie mo fulufulu lauulu umi e sili ona faigofie le faia, o faʻamatalaga mai le tusitusiga o le a fesoasoani.

E maeu aulelei lauulu pupuni foliga i le ata, oe mafai ona vaʻaia i lenei mataupu.

Ae o le a sili ona lauiloa lalelei faia-oe-oe lava lauulu fulufulu o lauulu na faia iinei: http://opricheske.com/pricheski/p-prazdnichnye/krasivye-puchki-iz-volos.html

Aʻo le itu matagofie o uʻu ile laulu uumi e sili ona faigofie le faia, o loʻo faʻailoaina mai i lenei tusitusiga.

I luga o le lauulu pupuu

I lenei tulaga, o le umi o le lauulu o le a oʻo atu ai i tautaliga. Lenei teineiti mafai ona filifili mai i filifiliga lua lauulu tipi. O se tasi sitaili o lona uiga e tutusa le umi o le lauulu i le ulu. Ma o le lona lua o se lauulu 'ulu ma le uumi. O lenei filifiliga sitaili e masani ona faʻaogaina e tagata taʻalo, faʻapea foʻi ma teineiti aoga. Pisinisi ma fafine romantis filifili se lauulu e tutusa le umi. Tuʻu se lauulu laʻititi e matua faigofie. E mafai ona e faʻaogaina gels, mousses ma isi ituaiga faʻaosofia.

O le fulufulu lauulu o le a foliga mataina ona o le tele-vaega foliga ma milling. I le faagasologa o le tipiina, o le lauulu e mafai ona tuua umi i tua e faia ai se lamolemole suiga i lauulu pupuu, o loʻo i luga o le itu, faapea foi ma le pale o le ulu. O se taunuuga, o le ae faia le umi sili ona lelei.

O loʻo i ai foi le filifiliga e selu uma lauulu i luma ina ia latou matagofie faʻamatalaina le oval o foliga. O se lauulu 'ulu o le a sologa lelei ma ni mea faʻapipiʻi, pei o laina malu ma lamolemole o le a faʻatautaia le sitaili. O le auvae e tatau ona faʻataʻatia i lona itu, pe o le a faʻateleina ma o le a avea ma vaega o le lauulu atoa atoa.

E le gata i lea, ua mafai nei e tagata faʻatausulu ona faʻaogaina 'oti, o sitepu ia. E masani lava ona faʻaʻumiʻumi le pito i luga, lea e faʻasolosolo malie i le vaega puʻupuʻu. E aliali mai aulelei manaia foliga. Ae o le auala e fai ai se puʻupuʻu fafine le paʻu fafine, i auiliiliga uma, e mafai ona vaʻaia i le vitio i totonu o le tusitusiga.

O a fautuaga e tatau ona e mulimuli ai pe a fatuina se lauulu?

  1. Afai e te filifili e fai se lauulu i luga o uumi pupuni, ona tatau lea ona e mautinoa mafaufau i le foliga o ou foliga. O manoa o le a alu e tau i lalo ifo o le auvae o le a mafai ona faʻalaʻutele teisi le folo o foliga. I lenei tulaga, e manaʻomia le galueaina atoa o le pito i luga o le teuteuina lelei. Afai o le foliga o foliga foliga tafatolu, ona faʻaoso ai lea o le voluma i le vaega o alafau. Mo curly strands se filifiliga sili. I lenei tulaga, o le teineitiiti na mafai ona aveese ma le faʻaeteete mea sese uma.
  2. O le tele lava o taimi, o lauulu uumi o lauulu e faia ai se lauulu lauulu. Ole mea ua tupu, ole lauulu e fesoasoani e vave faia le ata. E mafai ona e nanaina nisi o mea sese o se tafatolu foliga ona o manoa o le a pa'ū i luga o ou tauau. I lenei tulaga, e te le manaʻomia e fatu ni aofaʻiga faʻatele.
  3. I le tulaga o le uumi ma le paʻu lauulu, e mafai ona e mafaufauina le laulu i se sili lelei malamalama. O manoa o le a foliga sili atu ona matagofie. O laulu malulu e mafai ona matagofie le laʻei matagofie ma e saʻo foʻi foliga o laulu.
  4. O le mea sili filifiliga o le tuʻufaʻatasia se lauulu 'ulu ma se sasa saʻo i le laina o mata. O le mea ua tupu, ua mauaina e le teine ​​foliga matagofie. O se tamaʻitaʻi i soo se matua e mafai ona faia se foliga faʻapena.
  5. E masani lava ona filifilia e tamaʻitaʻi talavou ni ulugaliʻuluʻuluʻulu mo le uumi o le 'umi ma le' iʻulu faʻataʻali. O i latou na maimoaina i le faasologa Friends e mafai ona latou manatuaina le lauulu o le amio a Rachel. O ia lea na tutusa lona lauulu.

O se lauulu lauulu muamua e mafai ona teuteuina i le tele o auala, faia se fou laulu i taimi uma. E mafai ona e faia le laulu masani e talafeagai mo aso uma. Ia faia lenei mea, naʻo le fufuluina o lou lauulu, mago mago. Ina ua uma lenei, o le ae manaʻomia se mausse e manaʻomia le gaosia o lauulu aa. Taʻitaʻia e tatau ona faʻamaeʻaina e le solo faʻamago ma se selu lapotopoto. Ina ia faia le voluma, toso ia curls i le pale luga. E mafai foi ona faʻataʻamilomilo ato i totonu ma fulufulu laʻau. Varnish o le a fesoasoani e toe teuteu le lauulu.

E mafai ona faʻaolaina lou lauulu e faʻaaoga ai se uʻamea. Le tele o taimi, lenei auala e faʻaaogaina e teineiti o latou lauulu lauulu na faia i luga o le puʻupuʻu pe semi-le umi lauulu. Mo le galueaina o le siosiomaga i totonu o le ofisa, e mafai ona e faʻasaʻolotoina i latou ma o le a lava. Afai e te manaʻo e fai sina mea fatufatu, ona e tatau lea ona e tuu le lauulu i luga ole foliga, e peiseai i le itu ma faʻalelei i le varnish. Faaputu lelei i latou i le gel.

Tamaitai ma le toa malosi mafai ona faia se laulu foliga tutusa. Teine ma lona laʻau puʻupuʻu ma le laʻau feololo e mafai ona fai le lauulu foliga fepuleaʻi, ma o le aofaʻi tele o le a foliga faʻateleina. O fulufulu ua fufulu e tatau ona tuua sina pamu ma togafitia ma mosese.

Ua nonoa faʻafilemu lima o ou lima ma faʻapipiʻi lou ulu i lalo. Ma e taua le faʻamalolo o uʻu naʻo, faʻatonutonu laʻau fulufulu. E manaʻomia tele le faʻanusuina o lou lauulu i ou lima, e tatau ona e maua se faʻamoemoe mata. Ile taimi nei ole faʻamago, faʻavasega lou lauulu laʻititi ma faʻapaʻu lau 'au. O lauulu e togafitia i varnish.

E maeu le matagofie o laulu foliga foliga ma curls mo lauulu uumi, e mafai ona e vaʻaia i le ata i lenei tusitusiga.

Mo i latou e fia vaʻai i foliga o se pulou matagofie mo lauulu laulu ma o le a le auala e fai ai ia lauulu faʻapipiʻi, ua faʻailoa mai i lenei tusitusiga.

Ole auala e faʻatino lelei ai le lalelei ole laulu ile laulu ma fulufulu ile fale o le a fesoasoani e faʻailoa le ata mai lenei tusitusiga.

O le a le lalelei o laei mai fulufulu mo fulufulu uumi e sili ona faigofie le faia, o loʻo faʻamatalaina auiliili i le tusitusiga ma se ata.

E tatau ona mama lauulu aʻo leʻi teuteuina ile teuteu. O lenei e mafai ona faʻaaoga apalai poʻo se gel. Ae aua le soona fai i mea teuteu oloa, ona e mafai ona faia le laulu mamafa. O lenei o le lauulu e tatau ona mago, ae o lauulu e tatau ona siitiaina i aa.

E te le manaʻomia e faʻamamago atoa lou lauulu, o le isi laʻasaga o le faʻaoga o curlers tetele. Afai o le a curls ave le foliga manaomia, ona mafai lea ona e aveese le curlers. A maeʻa, e tatau ona e selu lemu le lauulu i se selu e seasea lava.

O 'auvae e tatau ona tuʻu i le tasi itu. Afai e umi, ona foliga atili ai lea o le ata. Le teuteu atoa lauulu oloo iloga i varnish.

O se amataga muamua le lauulu na faia mo soʻo se umi o le lauulu e mafai ona faʻamamafaina le mamalu o ou foliga, e mafai ona faʻamalamalamaina laugutu ma mata. O le ata o le a sili atu ona aulelei pe a e fai. O se fulufulu ua manatu nei e sili ona manaia, ma o le tele o filifiliga teuteuga ua aliali mai.

O le a le foliga vaʻai o le lauulu?

O le Haircut Debut o se lauulu sili ona maualuga-sitaili, tele-layered hairstyle. O ona manoa e masani ona vavaeeseina ("saeia"), o ona foliga o lo o matala, o loʻo matala tapena ona fulufulu lauulu, o le solofanua o loʻo taatitia ai o ia, tipi e se apefai. O le umi o le lauulu e mafai ona 'eseʻese - puʻupuʻu, feololo ma le umi. Le iai o se pa e le manaʻomia, ae o loʻo i ai i le tele o taimi, e masani ona saeia pe faʻataua. E masani lava, o le tele o le atoa o le lauulu o loʻo tuʻua i tua, o loʻo ufiufi le ua, pe tutusa foʻi le tufatufaina i le ulu, ma fausiaina se voluma.

Taliina lauulu e filifili filifiliga muamua

O teuteuga o aso nei o tagata muamua e faia tele lava ile averesi umi o curls (i tauau). Na ia vaʻaia foʻi le manaia i luga o fulufulu o soʻo se ituaiga - o lona uiga sili lea, faʻaalia ma lelei. Ae ui i lea, o le sitaili o le lumanaʻi foliga o se tamaʻitaʻi e faʻalagolago i le umi o le laulu lea o loʻo faʻaogaina ai lenei auala o fugalaʻau, e fesuisuiai mai taʻaloga i le alofa faʻapitoa. Ina ua maeʻa ona fatuina le faʻaaliga mulimuli, e mafai ona fetuunai i le sitaili.

I luga o lauulu lauulu

Ole masani ile umi mo le fausiaina o se lauulu uluulu ole averesi lea. O faʻataʻitaʻiga uma o loʻo i ai o latou mama mai le mea faʻataʻavale e tau i le tauau e iai i lenei vaega. E mafai ona i ai ni faʻatulagaga eseese: pupuʻu puʻupuʻu i tua o le ulu, umi i le pito i lalo ma itu, lautele-tatala foliga pe pa'ū i luga o taamilosaga i luga, ma le lurus, faʻataʻitaʻi, lacerated auvae ma e aunoa ma. Lauulu amata i luga o lauulu laulu e fetaui lelei. Faatasi ai ma le fesoasoani a sitaili, ata o sitaili eseese e mafai ona fausiaina. Lelei mo tamaʻitaʻi faʻa-teine, masani, teine ​​matagofie, faʻataʻitaʻi-alofa teine.

Ole faʻaeeina e mafai ona faia i filifiliga nei:

  • Fiafia. O le faʻapipiʻiina o mea i le curler poo le curler o le a faʻaopopoina ai le agamalu i laina.
  • Ala, mataga. O le faʻamamaina o maʻila nila i se gel o le a faʻamaninoina ai laina ma faʻatupuina se lagona o le "ulavale" lauulu.
  • Pisinisi. O le faʻamamago ma faʻamamago faʻamago i mousse o le a faʻaopopo le matagofie, le tele, ma faʻamaoni.
  • Taaloga fiafia. Tuuina atu le lauulu i se spikelet, ato, magoto, snail ma le tatalaina o pito i luma. Lenei o le a faia le lauulu lauulu lavelave, ae lemu faatamala ia ausia le modable aafiaga o naturalness.
  • I aso uma. Tuuina atu le tele ma tamatamailima ma mousse, faʻamautu ma varnish, lea o loʻo fulufulua le laulu, ae le maʻimau lona matagofie ma foliga.

I luga o le lauulu uumi

O le teuteuina o le ulu i luga o le lauulu uumi e matua matagofie, fememeaʻi ma sitaili. E faʻatagaina ia manoa, e aunoa ma le faʻaaogaina o mea faʻaopopo (uʻamea, gel, varnis), e taoto tutusa ma lelei. Talafeagai mo eseese mafiafia o lauulu, pei ona teuteuina ia i latou ma avea ai i latou volumenous, harmoniously pepelo. E faigofie atu ile sitaili nai lo isi lauulu oti. Fausia se foliga fiafia ma foliga matagofie.

Ole manifinifi o le laulu e sili ona le tipiina i lenei sitaili, ona ole faʻamalosiina e toesea ai le mafiafia tele. Po o le mea e aoga e taofi i se puʻupuʻu faʻataʻitaʻiga, poʻo luga ole pili faʻamoe. Afai e manifinifi le laulu, o le lauulu e amata ai le alualu i luma le tulaga, aua o manoa puʻupuʻu e tele ai le faigofie nai lo faʻasologa uumi. Ma curling lauulu pe faʻamago i faʻamasinoga eseese, e faigofie lava ona fausiaina se lagona o le mamafa.

Polokalame ma tekinolosi mo fai lauulu tipi muamua

O le tekonolosi mo le faʻatinoina o lauulu ia o le a tutusa i taimi uma, ae mafai ona faʻaaoga i auala eseese, e mafua ai le tele o ituaiga i totonu o faʻataʻitaʻiga. E faigata tele ona fetaui lua tutusa lelei lauulu. O se faiga lea e filigree, iloa ai metotia faavae o le galulue ma fusi, e faigofie ona malamalama pe faʻafefea ona tipiina lauulu i lenei auala ma aʻoaʻo pe faʻafefea ona fausia soʻo se faʻatulagaina e tusa ma le sitepu i lea laasaga faʻamatalaga poʻo faʻatonuga. Taiala i gaioiga:

  1. Fufulu lau lauulu, palu faʻamago i se solo, selu i lona tulaga masani.
  2. Vavaeina i se vavaeina vaevaeina tonu i le ogatotonu - mai le muaulu e ala i le pale i le laulu i luga o le ua. Ua e faailoaina ni vaega se lua. Vaevae ia i latou e fa: tusi se tafailagi vaeluaina e ala i le pale i taliga.
  3. Faʻapipiʻi le pito i lalo ma le fulufulu lauulu poʻo ni kilini, selu le pito i luga ile foliga.
  4. Faailoa le vaega muamua pulea: vavae le lauulu selu i luga o le foliga i se afa lapotopoto e faatatau i foliga.
  5. Tuʻu tasi loka i luga o le isi ma faʻatusatusa i latou ma le faʻatonutonu, puʻupuʻu uma lauulu.
  6. Fatu se lua pulea faʻasologa: fai ni 2 vavaeina vavaeese (o le mamao i le va o ia 3 cm) i luma galuega vaega. Toso mai le vailauga ogatotonu 90 tikeri mai le ulu, tipi.
  7. Tuʻu tasi le loka i luga o le isi, faʻatusatusa i latou ma le lua faʻasologa 'oti, tipi le laulu ma se tagata laina.
  8. O le vaega i luma ua galueaina, alu i le occipital.
  9. Filifili le sulugatiti: vavae ese se vaega manifinifi o lauulu ma se tafailagi vavae latalata latalata i atoʻea pito i luma.
  10. Faatusatusa le sulugatiti o le pito i latou ma latou, tipi ese.
  11. Faʻatusatusa i le faʻatonutonu okipital, faʻapipiʻi o le tasi fusi i luga o le isi, galue i lalo ifo o sone.
  12. Faʻamatala uma fasi. Ua teuteuina lauulu!

Vitio tutorial i le fatuina o se lauulu amata muamua mo tagata amata

Ia aʻoaʻo pe faʻafefea ona tipi lauulu i lenei metotia, aumai faʻamatalaga a le aitu. Afai e le mafai ona lesitala i vasega poʻo se faʻatalanoaga taʻitoʻatasi, e tatau ona matamata le ata vitio.Latou faamatala auiliili le lauulu 'ulu, o le auala o le galue "loka i le loka", tulafono mo le manuia mamanuina lauulu, filifilia meafaigaluega, faʻailoaina o utaina pulea. Oe o le a vaai pe faʻafefea ona avea le faagasologa atoa laʻasaga i lea laasaga, ma uma faʻamatalaina taimi e mafai ona vaʻaia i nisi taimi. E mafai ona matamata se ata lelei vitio iinei:

Ata 'oti lauulu faʻaoso ma' au ma aunoa 2017

O se filifiliga mo le teuteuga o lauulu o le rhapsody haircut. O loʻo faʻataʻitaʻiina lea ona o le soʻona faʻaosoʻo ni mama i luga o le tasi ma le isi, ae e sili atu lona faʻaaliga nai lo le faʻataʻitaʻiga muamua. Rhapsody tuuina atu i le lauulu se sili atu le lapoa tele, talu ai o le "pulou" i le pito i luga o le ulu (nonoa pupuu) faigofie atu ona faʻataʻutaʻu ma se fulufulu poʻo le curlers. E aoga, e faigofie ona fetaui, foliga lelei i tamaitai o ituaiga eseese foliga, mafiafia ma lauulu umi. Tuuina atu le tomai e faʻataʻitaʻi ai, faia uma ituaiga o ata. Vaʻai le lata mai ata i le ata i lalo:

O le Model Haircut Debut e matua lauiloa i tamaitai o aso nei o soo se vaitausaga. Na ia foliga matagofie i lauulu o soʻo se umi ma le fausaga: uumi, pupuu, curly, e oʻo lava. Lenei lauulu 'ulu e aulelei ona o lona le faʻaalia ma le faigofie o sitaili i aso uma, e mafai ona faia i se taimi puʻupuʻu ma lagona le matagofie i le aso atoa.

O le amataga o lauulu laʻasaga na faia, manino le mulimulitaʻi i se faʻatusa. Ua alualu malie lemu laina o lauulu, faʻatupuina ai se foliga lamolemole. O le tasi mama e folasia i luga o le isi, ma fai ai se "apefai" i le umi atoa o le lauulu. O le amataga e ese mai isi tipi lauulu i se foliga manino foliga foliga. I lenei eria, o le laulu e tipi i totonu o le semicircle, lea e mafai ai ona e mauaina le māmā ma faʻaopopo le voluma i le occipital ma parietal eria o le ulu.

Lauulu Debut Tulaga

Laʻasaga uma faʻamatalaina i totonu o le faʻatonuga mo le fausiaina o se lauulu laʻasaga Debut e tatau ona faia i se faʻamatalaina faʻasologa lelei.

1st tulaga. Malulu lemu le lauulu susu susu i se tulaga saoloto.

2 vaega. O lauulu uma e tatau ona vaevaeina i ni vaega se fa. Muamua, vaeluaina le lauulu i luga o le ulu i le itu tauagavale ma itu taumatau ma se vavaeina tutusa tutusa, o le a laasia le ogatotonu o le pale. Le isi, e tatau ona e filifilia le itu tauagavale ma taumatau frontoparietal ma le taumatau ma le itu tauagavale vaega occipital. Matou te faia se vaeluaga vavaeese mai le tasi taliga, e ala i le pale, i le isi. Na matou tutuʻi ma ave ese le lauulu ile pito i tua o le ulu ina ia aua neʻi faʻalavelave I le galuega o loʻo faia nei.

3 tulaga. Ole mea lea e tatau ona e faia iai se manoa ose mea tatou te ogatusa ai le lauulu. I le vaeluaina vaevaega, o loʻo taofi i le pale e tutusa lelei ma le laulu, tatou te vavaeeseina le sooga ma selu i luga o le foliga. Matou te tuʻuina atu i ai se foliga faʻatapulaʻaina e fesoʻotaʻi ma le mata ma, pe a faʻamauina ni manoa i le pule o loʻo faʻataʻitaʻiina, matou te ogatasi le lauulu o le frontoparietal zon i ona tafatafa.

4th tulaga. O le isi, i le parietal sone, matou te faia lua vavaeina vavaeese i le mamao o le tolu centimita. O le iuga uʻamea filo o le a avea o se pule, ma o le umi o le a fausia i luga. Sa matou tipiina le lauulu, faʻatusatusa i latou i le pule faʻamalosi ma tosoina faʻataʻamilosaga i le ulu.

5 tulaga. Seʻi o tatou soloʻe ma faʻaeteete le lauulu i le pito i tua o le ulu ma faʻatasi ai ma le vaeluaina tatou filifilia le pule saʻiliga mo le pito i tua o le ulu. Faʻatusatusa ma le umi o le frontoparietal sone ma galue i le lauulu totoe i le faʻaaogaina o le "loka i le loka" metotia.

6 vaega. Malamalama lelei le lauulu, tuu le māmā ma faaopoopo tusi.

I luga o lauulu pupuu, o le muamua lauulu foliga foliga sili atu susulu ma malamalama. E manaʻomia e le matai ona galue uma auiliiliga ina ia foliga atoatoa le lauulu 'aina. O se togafitiga faʻapolofesa o le curl mafai ona fesoasoani i se fafine e aloese mai le umi sitaili ma faia pupula, eseʻese ata i aso uma.

Lauulu teuteu Styling filifiliga muamua

(kiliki i le ata e faʻalautele ai)

O le a le mea e tatau ona fai ma le 'oti lelei atoatoa? Aunoa ma le masalosalo, e tatau ona alu i lona faletua, na te tuu le avanoa mo sitaili suʻega, e aulelei, faʻaʻoleʻole ma faigofie ona tausia. Ma o le lauulu laʻititi e le tatau ona fiu i masani faʻasaʻoina, vaʻai i faiga masani, ae i le taimi lava e tasi faʻamamafa le tagata taʻitoʻatasi. Lauulu sulu amata "i 100" ausia nei manaʻoga.

E iloga foliga vaaia o lauulu muamua

I le faaiuga o le seneturi talu ai, o se mea taua na tupu i le lalolagi o laʻei o laulu: megapopular solosolo i le va o tamaitai Rusia o le masani, fusi o maualuga maualuga ma le tele o lanu felanulanuai fusi ma le le mautonu lush chemics a la "Rich too cry", suia se foliga fou i mama fafine foliga, ma se lauulu lauulu-ulu. I le manumalo ai i fatu o le lalelei i le seneturi talu ai, o le lauulu laʻau e leʻi faʻagaloina faʻatasi ai ma isi "taʻaloga" muamua-lauiloa, ae na mafai ona tumau pea le felelei seia o tatou aso.

Rachel mai le faasologa Friends na tele lona sao i le lauiloa o agavaʻa.

Moni, o isi metamorphoses ma le amataga - ma o le mea tonu lava lea na maua ai le igoa o le lauulu - na tupu pea. Nai lo le pupuni maaleale, na ia maua ni motusia uaea na vaeluaina mai le tasi ma le isi, o le faamaluluina o laina tuu atu i le sili atu faigata faafaatusa ata i aso nei, ma le naunautaiga masani mo faalenatura na mafai ai ona faaopopoina nota faatamala i le lauulu. I le taimi nei, le le mafaufauina faʻauigaina o stylists ua aumai ia i tatou le tele o manaia fesuiaiga i luga o le autu o laei masani masani, o lea la o nisi taimi e lua sitaili faia "tasi mamanu" eseʻese mai le tasi i le isi i le auala sili ona mataina. Ae o vaega autu o le amataga na tumau pea le le suia. O lenei:

  • eseese tulaga pe eseese vaega
  • foliga faaumiumi
  • foliga faʻaata o laulu
  • saea togafiti
  • 'au e faia i foliga o solofanua (faitotoʻa) poʻo ni loka' umi o lauulu e latalata i le muaulu, toe fai tutusa foliga.

Faaopopo foi laei

O le tumau le lauiloa o le amataga na faʻamatalaina.

  1. O 'oti ulu e talafeagai mo tamaitai o soo se tausaga ma soʻo se umi ma lauulu laʻasaga.
  2. Multilevel apefai po cascades maua tele e oo lava i manifinifi ma vaivai vaivai.
  3. E mafai lava ona tuʻufaʻatasia lauulu vave ma leai se pisa. Mo filifiliga i aso uma, o se pulumu ole pulumu ma se lauulu e lapoʻa e lava. Ma faʻataʻavaleina uʻamea - pe a fai o le talimalo fiafia i galu ma lapotopoto laina sili atu.
  4. Ae ui i lea, e faʻavae i luga o le amataga, e faigofie lava ona fai ni sitaili manaia o laʻei fulufulu, mimilo ma faʻailoga matagofie.
  5. Fesuiaiga o lauulu sapasapaia faatagaina i tulaga taitasi tulaga e filifili ai e le gata modable, ae faapea foi se tagata foliga ma lona lava mimilo.

O le lauulu mulimuli e faʻalagolago i le ituaiga tagata ma manaʻoga o le tagata o tausia

Upu e uiga i le tele o filifiliga e le o se fuaitau fuaitau. Naʻo patupatu e mafai ona fai e mafiafia, manifinifi, sasaʻo, maʻimau, pe faʻatumu foʻi e aunoa ma ia, ma faʻatupuina le taʻutaʻua o le “faitotoʻa” faʻatasi ma le fesoasoani o lauulu sa faʻataʻatia i le tasi itu. Malie talepe fulu-fulu o le a apili atu i tagata alolofa o se malosi faiga. O pulou lauulu lamolemole o le a apili i teine ​​lalelei, oe e ui i lea latou te le mananaʻo e faamalieina ile manaia le "manaia" sitaili. Faamalamalamaina fesoasoani, valivaliina ma faaloaloa le lanu o le a atili matagofie ai le laulu. E tele avanoa mo faʻataʻitaʻiga, e naʻo le filifili pe o le a le mea e fetaui ma oe ma fiafia ia te oe.

Lauulu foliga

Maloloina - tutasi eseese lauulu lauulu. O laina o le fesoʻotaʻi faʻatasi ma le tasi ma le isi, ae faʻatulaga i se faʻatupu vevesi. O lenei faataitaiga e talafeagai mo teineiti e fia faʻaalia le mamalu o foliga. E taua le maitauina o lauulu foliga foliga lelei i se duet ma 'au. Ina ia faamamafaina le oval o foliga, e tatau ona e faʻamatala pito. Le foliga o le amataga e pei o se solofanua. Stylists faamamafaina o lenei filifiliga e tutusa lelei ma le apefai.

O le fesuisuiai o le laulu o lauulu lea e fetaui i le laulu 'eseʻese uumi. Afai o oe o le pule o feololo pe umi lauulu, e aoga le vaʻai totoʻa i lenei faʻataʻitaʻiga. O le puʻupuʻu e le gata faʻatumu le ata, ae o loʻo nana foʻi le le atoatoa o foliga, mo se faʻataʻitaʻiga, o le muaulu maualuga (i le mea lea, ua fautuaina e faia ai le pupu i ni nai senitimita luga o mata o mata).

O le fulufulu e tuʻufaʻatasia lelei ma faigofie teuga. E te le tau faʻatauina stylers taugata ma faʻaalu se taimi tele i le amataga. A filifilia se laulu i amanaia foliga o foliga vaaia.

  1. O le faʻataʻitaʻiga o loʻo iloiloina e lelei tele mo foliga lapotopoto, o loʻo vaʻaia mata ma nana ai le tumu i alafau.
  2. Tagata e ona se tafatolu foliga e tatau ona faʻamuamua i isi faʻataʻitaʻiga. O le amataga i lenei mataupu o le a faʻaalia mai ai le auvae malupuipuia.
  3. O le faʻataʻitaʻiga o loʻo fesiligia e mo teineiti e i ai paʻu ma mafiafia lauulu. Afai e le mautonu lauulu, e tatau ona faʻaogaina isi oloa faʻaopoopo. O le fulufulu foliga foliga atoatoa i lauulu maloloina.
  4. Tagata e ona foliga oval e fautuaina se lauulu e iai nafa faʻataʻitaʻiga, ae ui i lea, e taua le mafaufauina o le fausaga ma le tele. 'Auiʻa e mafai ona saʻo.
  5. Afai o paʻu e manifinifi ma seasea, e aoga le vaʻai i le uluaʻi lanu. Radical highlighting e lelei. O manoa mafiafia e sili ona faʻamatalaina e 4 cm.
  6. Afai curls curl, ua fautuaina e filifili se faʻasologa umi.

Debut Varieti

O lona isi faʻasologa o se faʻasologa. O lauulu laei e faʻalagolago i lau laulu ma le umi. Lauulu muamua muamua mo pulu pulu foliga foliga matagofie. E maeʻa le laina i lalo ifo ole tautaliga. E mafai ona faia se faʻaopopoga. O nisi filifiliga e aofia ai le faia o manoa o le umi tutusa. Mo faʻataʻitaʻiga, gel poʻo mousse e tatau ona faʻaaogaina, ae e taua le aua le soona fai. O pulupulu e toe teuteuina o le a faʻaalia le manaia o lauulu.

Le faʻataʻitaʻiga e fesiligia lelei mo le umi. I lenei tulaga, o laina e aʻe le tauau. Fuafua i le filifiliga filifilia, e mafai ona e faia ni uumi pupuu i le ua ma faaumiumi i itu. O fulufulu ua faaalia ai foliga. O le ogatotonu-umi faʻataʻamilosaga fetaui lelei ma atoatoa, asymmetric 'au.

Eseese o sitaili

Ose lautele filifiliga o sitaili mafai ai oe e faʻataʻitaʻi ma filifili foliga fou mo oe lava. O le sitaili e mafai ona faʻafiafiaina, faʻauafale, teisi mataga. Mo curling strands faaaoga faʻaaoga curlers, tongs poʻo se curling iron. Stylers mafai ai ona maua ni pupuni o ituaiga eseese, ma suia ai le ata.

O le muamua lauulu lauulu atonu e laititi. O le matai na teuina le faʻaoga ma faʻaaoga se laʻititi o le gel i luga ia latou, ona faia lea o se sitaili tutusa. O ni lauulu e tuta muamua i lauulu laʻititi e faʻaalu i laʻasaga masani, lea e lelei mo aso uma. Ina ia fausia se lauulu lauulu, tele pulumu ma lauulu fulufulu ua faʻaaogaina, na muamua faʻaaoga fixatives i lauulu. O le faʻataʻitaʻiga o loʻo talanoaina, e mafai ai ona faia ni laʻei uiga ese: o se atigi, o le la. Ina ia foaʻiina le ata, e tatau ona e tatalaina paʻu manifinifi i itu.

Mo teuteuga i aso uma E aoga foi le faʻaaogaina o le mousse. Mo le mauaina o le aofaʻi, e fautuaina e faʻalelei lau laulu i se pulumu ma faʻamautu i varnish. O le faʻataʻitaʻiga e faʻamamafaina le matagofie o uumi ufi, e tele lava faʻaalia ai le fafine. Ina ia faia le faataatitia i luga o se ulu umi o le lauulu, e tatau ona e faʻaogaina se laititi o le mousse, gel e faʻaaogaina foʻi. Afai e le ula ia curls, e fautuaina e faʻaaoga uʻamea mo le laugatasi. E taua le faʻaogaina o se mea e puipui ai le vevela, o le a puipuia paʻu mai mea le lelei o le styler.

Tala faʻalelei e faʻamalulu ai lauulu. Ae o tagata e ofaina manifinifi curl e le fautuaina ituaiga ma faaiu pito. Afai ei ai sau ulu umi, sili ona matagofie o lauulu, e te le manaʻomia le oloina pito, a leai, o le a foliga mai e seasea. O le faʻataʻitaʻiga foliga lelei i luga o le manifinifi, le lautele o lauulu. Afai e te faia le voluma, o le ata o le a manaia.

O ai e ofi le teuteuga muamua?

O le teuteuina o lauulu e aofia ai i na nai ata e fautuaina mo tamaitai ei ai le faataamilosaga pe sikuea foliga. O le taua o le 'oti muamua o lena e pupuʻeina foliga, faia e sili atu ona lelei ma nana le le atoatoa o vaega. I le taimi lava lea e tasi, e tatau ona manatua i tamaʻitaʻi e le umi o latou foliga ma (poʻo) foliga manifinifi, e le talafeagai lea faʻataʻitaʻiga.

Afai tatou te talanoa e uiga i le fausaga o lauulu, lea o iinei le versatility, lea ese le lauulu lauulu, e atoatoa ona faʻaalia. Mamoe, sao, manifinifi, mafiafia - i luga o soʻo se lauulu o le muamua amata foliga foliga manaia. O se sitepu lauulu e lelei mo le le lelei o sitaili galugalu. Mo lauulu manifinifi, o se lauulu 'oti'ā tuuina atu le tele talafeagai, aʻo le laʻau malulu, malu ma lamolemole laina.

Vala o le faʻataʻitaʻiga mo lauulu 'eseʻese uumi

O le matagofie o se lauulu na amata mai e pasi uma i le pupuʻu ma le laulu umi.

O le averesi umi e sili ona manuia mo lenei faʻataʻitaʻiga. Sei o tatou mafaufau i filifiliga uma i sili auiliiliga.

    • Lulu lauulu
      O le masani masani o le puʻupuʻu 'oti o le amataga lea - i le auvae o le laina pe laʻititi teisi (pei o le ata). O le apefai i le taimi e tasi e tatau ona faʻaalia lelei. Isi voluma, e masani ona manaʻomia mo unta o puupuu le umi, mafai ona tuʻuina atu e ala i manifinifi.

    • Feololo le umi o lauulu
      Lenei o se vaʻaiga masani lauulu tipi. I luga o le umi laulu lauulu, e faʻatinoina le faʻaaogaina o le "lima manatu" auala na faʻalauiloaina e le lauiloa taʻutaʻua Peretania Vidal Sassoon. Ae ui i lea, e tusa lava ma le faʻaaogaina o tekinolosi faʻatekinolosi, tipiina se amataga o se faʻauiga o le masani "pulou" ma faʻamalamalamaina i le tele e mafai ai i le miloina umi uʻamea. Ona o le faʻataʻitaʻi faʻauʻu o lauulu-umi lauulu ma faʻamutaina o pito, o se ata i ona po nei ua faia - impulsive ma mautinoa. I le taimi lava e tasi, o laina lamolemole o le "pulou" e faʻafilemu ai lenei aʻafiaga, ma o le umi faʻataʻamilomilo tutusa e tuʻufaʻatasia mea e feteʻenaʻi ai le amataga o lauulu tipi.

    • Fulufulu lauulu
      O se lauulu lauulu muamua o le a sili sili ona lelei filifiliga mo tagata e umi le laʻulu lauulu, talu ai o le a faʻafaigofie tele faiga. Ae ui i lea, e faʻamanuiaina mo ia laina uumi, aua e maua ai le tele ma se muamua foliga.

Faʻatau tekonolosi

O le muamua lauulu sipela e le mafai ona taʻua faigofie. Ina ia faʻataʻitaʻi i lenei ata, e sili atu le liliu i se matai poto ma talitonuina.

Mafaufau i le tekonolosi e faʻatumu le lauulu 'ulu muamua i nisi auiliiliga.

  1. I luga o laulu susu, faʻaʻavaʻava (mai le taliga i le taliga e ala i le pale) ma faʻamalosi (i le ogatotonu o le pale) faia vavaega. I le itu taumatau ma le itu tauagavale okipital.
  2. O lauulu i le frontoparietal eria i luga o le pale ua vavaeʻese e se vavaeina lea e faʻasolosolo tutusa i le laulu laina. Ua sausau manoa i luga o le mata ma sele faataamilo i le foliga o se solofanua.
  3. Le isi, o le muamua tipi 'otiina e faʻaaogaina le faʻaaogaina o le "loka e loka" auala, taulai atu i le umi le pulea.
  4. I le ogatotonu o le frontoparietal vaega, lua vavaeina vavaeina faia i se mamao o le tolu centimita mai le tasi. Ma avea ai ma manoa maua foi avea ma pule. E teuteu ma le laina o le 90 tikeri, ona taulaʻi lea i lenei umi, tipi le lauulu i itu uma e lua o le ulu.
  5. E vavaeina le vaevaeina i le pito i tua o le ulu. O le iuga o manoa ua vavaeina e tusa ma le tulaga o le parietal hair processing. Ma i taimi uma ia lauulu uma o le okipital eria tipiina.
  6. O le teuteuina o le ulu na muta i le faʻafiligiina ma le manifinifi.

Styling fautuaga

O le ulu ulu oti, pei o le tele o laʻasaga i laʻasaga, e le itiiti ifo ma le lua filifiliga teuteu - tagata masani ma fiafia. I le muamua tulaga, o le faʻaaogaina o se fulufulu fulufulu ma le fufuluina ma le lapoa manaomia ua lava, i le lona lua, styling oloa (busa, mousse, varnish), le faʻaaogaina o curling uʻamea ma isi mea faʻapitoa (rim, lipine, pulou ulu) e manaʻomia.

O se lauulu lauulu muamua e talafeagai mo tamaitai o soo se matua, o lona uiga o le filifilia i luga e le o tuai.

Lauulu togafiti

O le polokalame mo lenei faʻataʻitaʻiga e faigata. Ina ia fausia se lauulu, oe manaʻomia le i ai o tomai o se pulu faʻataʻoto. Na faʻaalia e le Master Elena le metotia.

  1. Muamua, vaimama ma faʻamago laititi. Vaʻai, o loʻo vaeluaina i 2 vaega, o le vavaeʻese le ogatotonu. O taunuuga e lua sone ua vaevaeina i isi fa sili atu. O le vaeluaina vavaeina o loʻo i le pito o taliga.
  2. Na maua e le matai le faailo muamua ula ma tipiʻina le vaega o totoe i le foliga o se taamilosaga.Faʻafetai i lenei metotia, ua faʻaali foliga.
  3. O le faʻataʻitaʻiga ua faia e le faʻavae o superimposing strands, taʻitasi a i latou e faʻatusatusa ma le filifilia filifilia. Ua faapuupuuina ia manoa, ua fusi pito.
  4. Le togafiti faia lona lua auiliiliga, fai lua vaeluaga ma se mamao o le 4 cm.
  5. Le isi, o loʻo gaosi le faaputuga vailauga. Curls ua sili atu i luga o le tasi, ma o latou taʻitasi o loʻo faʻatusatusa i le lua latalata laina.
  6. A maeʻa ona faʻagaioia le pito i luma, o le matai e alu i tua o le ulu. E tasi le filo ua tuu eseeseina i lenei vaega. E manaʻomia le faapuʻupu faʻatasi ma seleulu ma faʻatusatusa ma le lua latalata.
  7. O pito e tatau ona faʻataʻitaʻia pe a fai o lenei ata faʻaalia.

O se tasi o isi faʻataʻitaʻiga o le rhapsody. O loʻo faʻataunuʻuina foi i luga o le faʻavae o le faʻaaoga o manoa. Rhapsody suauu o le mea e ese mai le amataga, o le lauulu lauulu ua faia i luga o le faavae o le cascade - o lana mea lea sili ona foliga. O lenei faʻataʻitaʻiga e talafeagai mo lauulu manifinifi, aua e maua ai le tele. I le itu o le pale e mafai ona e faia se pulou. Le aoga o rhapsody o versatility, e pei lava o le amataga, e fetaui lelei ituaiga eseese. O tamaʻitaʻi fugalaʻau video tutorial "Faʻatekinolosi faʻatinoina" ua tuʻuina atu i lalo.

Lauulu e amata muamua - o le a lea?

Sei o tatou vaʻai i nisi o ona vaega:

  1. Lenei o se lauulu e valavala le lautele ma e faʻatinoina e ala i le apalai o ni manoa i laina.
  2. Lata i luga o le mata, o le lauulu laulu e faia i le foliga o se vali. Ole mea taua ole eseesega lea ile amataga.mo se faʻataʻitaʻiga mai rhapsody.
  3. E tatau ona vavaeʻese ia sooga o le tasi ma le isi, ae leʻo le soʻo e tasi e pei o le apefai.
  4. Le faia o lenei lauulu 'oti, o soʻoga o soʻo se umi e talafeagai, e tusa lava mo lauulu puʻupuʻu.
  5. I se faaopoopoga, o le ituaiga o lauulu e toetoe lava le taua: sao, galugalu, mafiafia, manifinifi.
  6. Ae ui i lea, mo fulufulu laulu, laʻei lauulu oti o se filifiliga sili lea. O ia lauulu e faigata tele, ma o se amataga poʻo se taufetulele e faʻaiʻu ai.
  7. A itiiti voluma - le amataga o le a tuuina mai le tele, mea uma fluffy ma mataga - le amataga e faʻamalieina mea leaga.
  8. O le laulu e foliga lelei foi ma foliga oval foliga, ma ma sikuea, ma lapotopoto.
  9. Ae mo tamaitai e vaapiapi, ma faʻafefeteina foliga, e sili atu le taofi ese mai se laʻei lauulu: o le vaapiapi foliga o le a foliga sili atu ona sili atu le umi.
  10. O le amataga e nana faalelei ma faʻasaʻo ni sese sese o foliga.
  11. Filtration o le a maua faʻaopopoa voluma.
  12. O le filifiliga moʻomia e mafai ona matua i soo se mea: saʻo, faʻataʻimilo, faʻapena, puʻupuʻu, pupuʻu.

Ui i lea, ina ia aua neʻi vevesi i totonu o nei uma laina eseese laʻau, siaki le eseʻesega i le va o le ana ma le apefai, ma rhapsody mai le amataga.

O le mata foliga e tatau ona tusia. I le tulaga o le amataga, o le mamanu e tatau ona fai i le tulaga o le arc (solofanua), ma e leai se isi auala. O lenei mamanu na avatua i le lauulu sili matagofie lava, e maua ai le tele o le voluma i le pito i tua.

Faʻasaʻo ma faʻasaʻoga o le oval o le mata - o le mafuaʻaga lea e muamua ona talisapaia le amataga. O se uʻumi uumi e aunoa ma ni suiga uʻamea e tafe i autafa o le pito i lalo ma alu ifo i lalo. E faʻamalu lemu le foliga ma fai ma se ovavae atoatoa.

E mafai ona faʻatinoina lenei lauulu i luga o le puʻupuʻu lauulu, ma luga feololo ma le umi. O patupatu e ono, ae mafai foi ona i ai. Ae o le mea moni o le au bangs o loo iai pea.

I luga o le lauulu pupuu, e foliga sili ona manaia pe a fai o loka e malo, latou te faatagaina oe e te tausia se foliga lelei ma tausia le sitaili.

O fulufulu e matua fesuisuiai ona o lona tele-sitaili mamanu - o taimi uma e mafai ai e le tagata puluʻaʻai ona avatua ia se foliga fou ma foliga.

Ma e matua faigofie, aoga ma versatile.

Lauulu ulu Debut pupuʻu lauulu

O le umi o ia laʻulu lauulu e masani ona oʻo atu i le auvae pe laititi ifo foʻi i lalo.

O le amataga mo le lauulu puʻupuʻu e mafai ona malosi ma pisinisi, ma faʻaletonu ma faʻateʻe. Lenei lomiga o le lauulu foliga foliga fiafia tele, nei onapo, talavou. Lelei tele mo teine ​​talavou ma teine ​​laiti i tausaga.

E te manaʻo i se laʻei maoaʻe ma le maoaʻe? Ona lauulu pupuu lauulu amata mo oe. Faavae thinning le a tuuina atu se tele o isi voluma ma faafaigofie tuu.

Lauulu ulu mo le laititi ma le laulu umi

I luga o lauulu laulu - o se faʻaaliga masani lea o lauulu. Tina fafine ma nofoaga lemu. Faʻasaʻoina faʻalelei atoatoa foliga: le lautele o le muaulu poʻo le paʻu alafau.

Mo le laulu umi - o se faʻalauteleina lena o mea masani. O ni manoa manifinifi, o le a ia avatua faʻaopopo le voluma. Mafiafia - aveese ni mea soʻona faʻaalu, faʻatulaga ia latou, avatu le lamolemole, ia faʻaʻau atili

E tele filifiliga teuteu ile laʻei filifiliga muamua

Faifai malie

Faaaoga mousse po o le fulu i le filo. Faatasi ai ma se fulufulu ulu ma se pulumu lapotopoto, mimilo pito ma faia se malamalama mama lava.

Faaletonu

Masua lou lauulu. Faʻapaʻu lou ulu i lalo, faʻaoga le busa poʻo le mausse ma amata le faʻamama gaioiga. Lenei filifiliga o le faʻamamaina o lau lauulu o le a latou maua ai le sili matagofie. Oomi siku i ou lima seia oo ina matutu atoa. O lenei metotia o le a avatua ai le faʻafitauli o ufiufi uʻamea.

Tausiga

E faigofie lava ona tuʻuina. Naʻo le toso ese uma o maea i se uʻamea ma se pisinisi, ua saunia le foliga mai o ofisa. E mafai ona e faʻaitiitia le matuia o le ata i le laʻititi, ae teuteu mea faʻaoga.

Alofa

Faʻamalu ia manoa. Ma, a o faʻamago, siʻi i latou i aʻa. Faʻaʻaoga curlers e fai ai curls. Ia mautinoa ia faʻalelei mea uma i le varnish.

O le lauulu ulu muamua e matua lalelei, matagofie ma matua matagofie. O lenei lauulu 'ulu e fetaui lelei mo' oe, talu ai o le lautele o lenei sitaili iloa leai ni tuaoi. Afai e te filifili e faʻaeseese lou ata pe e te suia foi, ae e te le iloa faʻafefea, o lona amataga o lau filifiliga lea!

Ata: o le fulufulu lauulu ua, e mafai ona puʻupuʻu ma umi

Lauulu e ese ese ata paepae pei o le tusi ata. E i ai lana oso. O loʻo mataala tonu lava ile laina o loʻo sosoʻo mai ile mata.

Pe a tuufaatasi ma niu, latou te faʻatupu se 'ava. Suia o bangs, o le umi ma le nofoaga o autafa itu ma maua ai le tomai e faʻataʻutaʻu ai le oval o foliga, faʻamamafa nisi laina ma nana isi.

O le eseese o lauulu e mafai ai ona e faʻatino i uumi, feololo ma pupuu laʻau. I se puʻupuʻu vaʻaiga, e sili ona talafeagai mo le lauulu lauʻele, aua o loʻo taofia ona foliga. E taufai tutusa le laulu ole tino ma le laulu.

Ona o le multilayer fausaga, e mafai ona fesuisuiai taua. E mafai ona fausiaina filifiliga masani ma fatufatuga, tutusa ma le faʻapitoa. Le iai o pulu, lauulu laʻei i le pito i tua o le ulu ma se pulou foliga e tumau le igoa.

O ai e mafai ona filifili e suia le ata?

O le lauulu lauulu e sili ona lelei aua e mafai ai ona e faʻataʻitaʻia foliga o foliga. O ee umia mea mamafa, sulu paʻepaʻe tetele, muaulu lautele, ma alafau faataamilo, ma tele pe lapoa foliga e tatau ona muamua taulaʻi i ai. Uma lea debut o le a vaʻaia faʻalauteleina, uumi ma taʻitaʻia le fealofani, aemaise pe a fai o se matai agavaa fesoasoani ia te oe e filifili le laulu saʻo. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le mafiafia o faʻataʻamilomilo, faʻatasi ai ma le malamalama o itu mama e faʻapaleni lelei ai vaega o foliga ova, ma faʻafuaseʻi - faʻaalu le tulimanu.

Ae ui i lea, e tonu lava ona o lona agavaʻa e faʻalautele ma faʻalautele mea uma o loʻo faʻaainuina e le laulu mo fafine ma o loʻo vaʻai fuluʻi foliga faʻapipiʻi ma tusitusi. I lau mataupu, o le a ia talepeina uma itu vaevaeina ma suia tusa lava aulelei foliga.

Mafua le muaulu, mamafa le auvae, umi foliga ova? O se lauulu 'ulu o le a faʻalelei ia mea uma!

Ae o isi tapulaa - tausaga, umi, lauulu lanu - ona leai lea o ni tapulaa. O le amataga e mafai ona taʻua saogalemu o se lauulu lauulu lautele. E alu o ia i teine ​​talavou, fafine i le matutua, blondes, brunettes, enaena enaena, uumi ulu-ma-pupuu ma laulu.

O fafine matutua e filifili mo le teuina o lauulu e tatau ona aloese mai faʻataʻamilomilo bangs.

Puupuu asiosio

Afai e le ofi atu ou tauʻau i tauau, faʻafetaui le filifilia o foliga ile foliga o foliga vaʻaia e taua tele. O le faataamilosaga alafau ma lautele alafau foliga o le a foliga lelei i tafatafa o manoa ua tipi i lalo ifo o le auvae o le auvae, luga le lauulu ma se atigi lelei atiaʻe i tua o le ulu. O le faʻalauiloaina foliga tafatolu o foliga o le a faʻaitiitia ai le faʻateleina o le voluma i le laina laititi i lalo o alafau. O le amataga i luga o le lauulu e faʻamutaina i tautaliga o le a fetaui lelei i foliga o teineiti oe tausisi i taʻaloga sitaili i laei.

O ou foliga e mafai ona agamalu pe faʻafefeteina.

Manoa o umi

Lauulu, o le tuaoi o lea e tapa i se mea i le va o le auvae ma tauau, ua manatu i le sili ona lelei "toleniga eleele" mo le tipiina. Oe i mea uma o le mea sili i tulaga lamatia o faʻaʻisa i se tasi foliga!

O curls ua fausiaina ma le curling iron poʻo le ironing faʻaopopo sina faʻamalamalamaga i foliga. O fautuaga ua faʻamauina e le gel o le a faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga ma le le fefe. O manoa lelea i luga o aʻa ma le fesoasoani a se fulufulu fulufulu ma se selu lapotopoto ma tuʻu faʻapena i se lamolemole "pulou" o le a suia i se tamaʻitaʻi fai pisinisi. Ma e tusa lava foi pe foliga faʻatamala, a oʻo na e selu lou lauulu, tuu i ai sina maʻa ma sina tata i ou tamatamailima, o le a le faʻateteleina ai le leaga. E na ona mauaina se filifiliga i aso uma lauulu 'oti - masani ma faigofie.

Tusa umi ua manatu e sili ona lelei mo le amataga

Fulufulu umi ma pe leai ni mea

O le amataga e fesoasoani i le teine ​​pule o lauulu taugata, e oʻo i le puimanava, e tuʻuina atu a latou oa i lona mamalu uma, a ia faʻafaigofie le tausiga o latou. Lenei, o aso nei Rapunzel o loʻo feagai ma le tasi tulaga e lamatia: pe a fai o le laulu e manifinifi tele, o le tuʻufaʻatasiga o le umi ma faʻamaloloina mafai ona faʻaleagaina le tele. Ina ia taofia lenei mea, e tatau ona e faapuupuu ia curls, pe faʻaoga loa se manifinifi luga.

O le amataga e foliga manaia tele i le lamolemole ma le lauulu lauulu

Laasaga ma lea laasaga faatonuga

Matou te lapataia oe ma le faamaoni: o le amataga e manaʻomia ai le matai ina ia iai le poto, e oʻo lava i le leai o se seleulu, o lea e sili ai mo tagata amataina ona vave tuua le manatu ma se tutoʻatasi suiga ma alu e saili se fale lalelei. Ae afai o loʻo iai sou poto masani i le lalagaina o laʻau poʻo se uo ua i ai se lima i luga 'oti ua uma ona kiliki ma seleulu lata ane, e mafai ona e taumafai e fatuina se laʻua taua laʻau lava.

E pei e laia nei.

  1. Fufulu ma faʻamago le lauulu ina ia tumau ai sina masusu. Tuu le lauulu lelei ma vaevaeina i ni vaega se 4, muamua vaevaeina faalua mai le muaulu i le pito i tua o le ulu, ona faʻatetele lea, mai le taliga i le isi taliga. Faʻasaʻo ia loka o le vaega o le ulu i luga o le ulu ma faʻamaʻi seʻia oʻo ina e manaʻomia.
  2. I luga o lauulu e totoe fua, fai se vaeluaga fou, i le taimi lea i le laina o lo latou tuputupu ae, ma selu ese vae valavala i luga o foliga. Ole a latou faatinoina le matafaioi ole pulea. O nei manoa e tatau ona e tipi muamua - faʻau, toe fai foliga o foliga.

O 'oti ulu e amata mai le pito i luma o le vaega o le ulu

Ua saʻili faʻamalie ia manoa ma le taʻi 90 tikeri

O le mea moni, e taua le mafaufauina o matai taʻitasi e sili ona fiafia i ai togafiti ma faʻamatalaina o le galue ma lauulu. O le faamatalaina auala o le tipi e na o se tasi o le sili, ae e mafai lelei ona taialaina e.

Styling filifiliga

E leai se masalosalo o se tasi o mafuaaga mo le lauiloa tumau o le muamua lauulu lauulu o le eseese o sitaili na mafai ai ona e fatuina. Faamasino mo oe lava.

I le maeʻa ona faʻamauina o aʻa o le laʻele fufulu ma mago faʻatasi ma le mousse, faʻaloaloa sina laʻititi, ae tuʻu ia laʻau ma se fulufulu ma le laulu lapotopoto, o le a e maua se laulu i taimi uma mo aso uma - feololo fua, faigofie ma manaia. I le motugaafa e sili atu le alu ma se curling iron, ae le o le tele, ma mulimuli spray le styling i varnish.

O aso uma e mafai ona e foliga manaia ma manaia.

Faʻalautele ia faʻaputuga ma se uʻamea ma faʻataʻamilomilo pito o le laulu i totonu pe fafo atu, o le ae faia se faʻaaliga mataʻina ma manaia e fetaui lelei mo le ofisa ma faʻafiafiaga lautele.

Aulelei ma aoga

I le faʻaaogaina o se sui sooupu i sina mea pupuʻu ma faʻafefeteina ma ou tamatamaʻilima, o le ae faia se foliga matamuli ma toa mo le kalapu kalapu. A e togafitia lou lauulu i se fulufulu ulu, faʻatonutonu se vaitafe o le ea mai le pito i lalo i luga e faʻaopopo le voluma, tuʻu se pu ma faʻaaoga se varnish ma pupula.

Malamalama vaivai i faiga i aso nei

O le faʻaleagaina o laulaʻau susu ma le pulu poʻo le mousse faʻatatau ia i latou i luga o curlers tetele, o le ae mauaina ni curls manaia mo se tafaoga faamasaniga alofa.

Tuu i luga mea na fai ma le selu, fai se lauulu i ou lima, selu ai nonoa i le muaulu

Fulufulu, lipine, lauulu ma isi lava mea aoga e mafai ai ona faia afiafi teuteuina o soʻo se tikeri o faigata.

O foaʻi laʻau e maua ai le tele o avanoa mo se matagofie liua

Faʻavae i luga o le lauulu, e mafai ona e fausiaina le tele o lauulu manaia: o se solofanua maualuga, fili i le lalagaina masani, lalagaina o se laulaau, suti aulelei, faʻa Eleni ma sili atu.

Fautuaga mo Fulufulu Tausiga Polofesa

Leai se mea lilo faʻapitoa e teuina le amataga o lauulu e le o iai. Mai ia te ia fiafia pule na o mea e lua e manaʻomia:

  • fufulu lau lauulu i taimi uma (o ni manoa e mamafa i lalo o le faʻamalosi o sebum leiloa le tusi ma foliga le palapala),
  • mataitu le tulaga lautele o le lauulu. O le vaivai tele, vaeluaina, ma le manifinifi o lauulu o le a vave lava ona faoa lou lauulu suia o soo se ituaiga.

Le filifiliga o se lauulu fou fou o se mataupu nafa. O ia, ia manuia pe ua le manuia, i aso a sau ae suia le ata e iloa ai le lagona o le teine ​​talimalo, avatu ia te ia le talitonuina i lona lalelei pe totoina lavelave. Faʻalatalata atu i le filifiliga ma le faʻamaoni ma ia mautinoa e maua se matai lelei e maua ai lagona sili ona lelei mai le masani ai ma matagofie faʻamanatuga igoa o le "muamua".

Lauulu Eseesega

E i ai se suiga tele atu, e tusa ai ma le lauulu o le '' masae '' poʻo le laina manino. ata faʻamalosi tino faʻapitoa mapusaga. Ma o le teuteuga o foliga e faia i le foliga o se vulu. E faʻaaogaina i lauulu o 'eseʻese uumi - i tauau ma lalo. Ole puupuu ole laulu e le talafeagai.

O le kasascade masani amata amata mai i le auvae. O le lauulu lona lua e alu i luga o le ulu, mai le pito i luga ma i aso uma sitaili sili sili atu ona talafeagai pe a fai e te le maua i taimi uma le taimi mo sitaili.

O uma lauulu e foliga sili ona matagofie. Tuu le mama i lauulu. Ma o le a latou avatua le avanoa e faʻaalia ai latou ia, nana ni sese ma iloga foliga foliga.

Afai e te filifili e faʻaeseese lou ata pe suia atoa, ae le iloa pe faʻafefea, faʻalogo i nei mea oti ma aua nei galo e uiga i oloa tausiga. A uma mea uma, e oo lava i le sili ona faigofie 'oti laʻau le a le aulelei ma teuteuina pe a e galo e uiga i meaʻai ma faʻamalosia le fausaga o lauulu. Ia e aulelei ma sui naʻo le lelei.

Tekonolosi ma polokalame mo le faʻatinoina o lauʻeleʻele i luga o lauulu laulu

O le faʻafaigofie o le "muamua" lauulu lauʻeleʻele fautua mai e fetaui lelei i soʻo se foliga - romantis, pisinisi, le faʻamalosi. A filifilia, mafaufau i foliga o ou foliga. Afai o oe o le a maua se lauulu e pei o lenei, alu na o oe i le poto sa iai le poto masani ua i ai le poto masani i le tipiina o le "muamua", ona o le auala o lona fausiaina faia se maualuga maualuga o lavelave. Lenei laʻasaga ma lea laasaga aʻoaʻoga o le a fesoasoani ia te oe ia malamalama i le tekinolosi o le tipiina o lauʻeleʻele:

  1. Fufulu lau lauulu lelei, feula le mago ina ia susu. Faʻaaoga le pito maʻai o le selu e faʻalogoina ai le lauluʻulu: muamua, faia se vavaeina faʻataʻamilosaga lea e alu atu i le pito i luga o le ulu i le ogatotonu, ona sosoʻo lea o se vaega o le lautele e sosolo mai le tasi taliga i le isi. Mo le faʻafaigofie, malupuipuia lauulu i le pito i tua o le ulu ma paa.
  2. Fai se isi vaevaega i le palealii (i le frontoparietal zona), selu le lauulu i luga o le foliga ma amata ona tipi, ma faʻaali ia latou le solofanua foliga.
  3. I le tulaga muamua, na e faia se pule e fusi faatasi ai o le a e tutusa le vaega totoe o le laulu. A faia se lauulu i luga o le pale, faaaoga le auala o le "faaeeina o fasi i luga o laina".
  4. I le ogatotonu o le frontoparietal itulagi, fai ni isi se lua vavaeina, e tatau ona oʻo i le saʻo, e tutusa tutusa ma le tasi ma le isi ile mamao e tolu centimita. O lea e te mauaina se isi pule faʻamalosi, faʻatasi ai ma oe e tatau ona faʻavasega le vaega o totoe o le lauulu.Oti i se tamaloa i le itu taumatau. O mea totoe o loʻo tipi i le auala tutusa e pei o le sitepu muamua i le faʻaaogaina o manoa.
  5. I le tutusa i le amataga vavaega, fai le lona lua faalava i le pito i tua o le ulu. Faʻafesoʻotaʻi le soʻoga i le laulu o le pale, tipi faʻatasi ma se tamaloa i le itu taumatau. O le vaega o totoe o le lauulu, o loʻo teuteuina e ala i le metotia o le "faʻapipiʻi manoa."
  6. Faauma lau laulu ile teuteu male manifinifi.

Oti 'ulu: o se vaivaiga i se mea latalata

O se lauulu tipi amata i luga o lauulu laʻitiiti poʻo seisi lava umi e le o manatu ua sili ona faigata ma mo se poto masani matai o agavaʻa faigofie e faʻatino. Ae ui i lea, o aliʻi e le masani ai, e tatau ona sili atu le faʻaeteete, talu ai o laʻasaga fulufulu e ono mafua ai faigata.

O le mea faigata e le lava o le tusiata lava ma le lauulu 'oti, ae o lona mafai ona vaʻaia vaʻaiga foliga o foliga. Oe manaʻomia e galue faʻatasi ma manoa lata ane ia te ia ma le faʻaeteete, ona e tele le lamatia o faʻaleaga foliga o le tagata o tausia.

Ole faigofie ole auala e fai ai lenei pepa ile lauulu uumi. O sitepu o le tipi e masani lava tutusa, e tusa lava poʻo le a le umi o le laulu, ae a e galue i le pupuʻu ma le uumi lauulu, e i ai ni nuances.

Laʻasaga-i-sitepu 'oti Laumei luga o le laulu-umi lauulu: metotia i fuafuaga

Mafaufau i auiliili o se lauulu i luga ole averesi umi.

  • Saunia lau lauulu. Fufulu faʻamamago ma faʻamago ile solo ile solo.
  • O le taimi latou te mago ai sina mea itiiti (i se tulaga talafeagai mo galuega), selu latou i se selu seasea,
  • Tusi se vae vavae ese mai le ogatotonu o le muaulu i le ogatotonu o le ua i le ulu atoa,
  • Fai se laina vaevaega mai le tauagavale agavale i le taumatau, e ala i le pito sili ona maualuga o le ulu,
  • Faapipii ia manoa i 4 sone, pe a fai o le umi e mafai ai,
  • Vavaeese se tasi manoa i foliga, tutusa i le laulu lauulu. O le lautele o le filo o le 1 cm,

  • Fai se ovalo faʻataʻamilomilo i luga o mama, o le a avea ma pule,
  • Filifili manoa i le centimeter lautele, faia le valavala tutusa i le lauulu e ala i centimeter taitasi,
  • Faʻapipiʻi manoa filifilia i luma ma tipiina latou i le tulaga maualuga,
  • O le mea lea, galue i le vaega atoa o parietal i le faʻalavaʻitu vavaeese,
  • Filifili le pulea kulimi lona lua. Ina ia faia lea mea, ia vavaeʻese manoa i itu uma e lua mai le vaevae vavaeina i aofaʻi tutusa. Tuu le sulugatiti e alu i luma ma tipi e faaumiumi. Lenei o le kulupu lona lua,
  • Tipi le sone i le taimi. Sulu agaʻi i luma ma tipi i le umi o le pule lona lua,
  • Vavaeese le isi kulimi pulea i le pito i tua o le ulu, tutusa ma le laina faʻavae. Oti i luga o le umi o le vaega o totoe o le lauulu. E tatau e le filo ona tipiina i tua o le ulu,
  • Tusi ni vaega uumi, toso ia laʻititi i le faʻatonutonu ma tipi,
  • Fulu lou lauulu ma uu lou ua
  • Faʻataʻamilomilo ia manoa.

O le faiga lauulu lauulu e faigofie, taumafai ma fai

Afai e te galue ma le uumi lauulu, o lona uiga e sili atu le mamanuina i le loloto o le 4 - 6 cm. Afai o le laulu e manifinifi - filifili se root milling. O auiliiliga polokalame o le a fesoasoani i se tagata poto tufuga fausia le foliga atoatoa.

Vitio: faia se lauulu tipi muamua mo le umi umi lauulu

O le amataga o le a avea ai teine ​​uma foliga foliga fou. Ina ia fausia se laulu, e tatau ona e feutagai ma le poto faʻapitoa. O se vitio i luga o le lauulu lauulu o le a aoga mo uma tagata poto masani atamamai oe mananao e toe manatua le tekinolosi o le tipiina, ma mo tagata amataina oe mananao e aoao. I le toleniga vitio o loʻo i lalo, o le ae vaʻai i le faʻaaogaina o le fusipaʻu metotia lea e masani lava mo se muamua tipi lauulu. Matamata i se auiliiliga faʻataʻitaʻiga vitio ma lea laasaga ma lea laasaga faʻagaioiga o le galuega, pe a faʻasolosolo laasaga taʻitasi o se matai faʻapitoa:

Ata puʻeina muamua ma paʻu 2017

O ulu muamua lauulu e seasea faia e aunoa ma ni pu, ona o lenei auiliiliga e fesoasoani e faʻamamafa ai foliga lelei atoatoa pe nana ai foi ni le atoatoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, pupu asimetris e talafeagai mo teine ​​mimilo ma sikuea-foliga, oe e ona foliga oval foliga e mafai ona filifilia se laina sao. O lona laʻititi te feʻe laʻi, foliga le lelei. Vaʻai i lalo o se filifiliga o ata o lauulu tuta muamua ma ma e leai ni faʻailoga.

Tele fafine o ni tagata fiafia o cascading tele-vaega lauulu. Lenei e mafua mai i le mea moni o ia ituaiga lauulu laʻititi e lautele, aoga i aso uma olaga ma foliga sili ona manaia. O se faʻataʻitaʻiga o le teuteuga muamua o lauulu i luga o le pulu puʻupuʻu. E le aoga, lelei mo le tele o fafine ma i le taimi lava e tasi e tulaga ese i tulaga taʻitasi. Faigofie ona fausiaina soʻo se foliga ma ia ma aulelei ma aulelei.

Lauulu e amata muamua - o le a lea?

O le amataga e lua filifiliga autu: o se lauulu 'ulu ma faʻalautele ma faatasi ai ma le tutusa o le umi o filo. O le ituaiga muamua o lauulu laʻititi o se tali lelei mo tama talavou, toaaga ma afeleti teine, ma le lona lua e sili atu ona talafeagai mo pisinisi poʻo tamaʻitaʻi faʻaaloalo. I soʻo se mea e tupu, pe a tipiina le amataga, o loka itu e oʻo i le ogatotonu o le taliga pe ufiufi lemu. O le "valaau pepa" o le lauulu o le teuteuina o foliga o lauulu faataamilo i foliga, o luga tonu o lenei faavae e faigofie ona iloa le amataga.

O se lauulu lauulu e tatau ona aofia ai le faʻatinoina o le milimiliina, ina ia maua ai le lauulu matagofie ma se faʻafiafiaga maoaʻe. I se faʻaopopoga, o lenei metotia faʻafaigofie tele le faʻapipiʻiina. Afai tatou te talanoa e uiga i foliga o le pu, o le amataga e alu lelei ma soʻo se tasi o ana filifiliga, ae sili atu le faia ina ia le mafiafia tele. O le fulufulu foliga foliga lelei e aunoa ma ni patupati.

O le amataga e le gata e faʻatagaina ai lona e ona e masani foliga manaia ma matagofie, ae e maua ai foi se avanoa sili e faʻaalia ai ona uiga.

Ole vaega autu ole lauulu

O le amataga e aofia ai le tele-vaega foliga ma le i ai o faʻamatalaina loka. O suiga uma i le va o vaega e tatau ona malu, ma laina e tatau ona lamolemole. O le tekonolosi mo le faʻatinoina o lauulu e sili ona faigata, ma e ono le mafai ona mafai ona tipi lou lauulu lava ia. I se mea sili, oe manaʻomia le suesue ma le totoʻa laasaga uma i lenei faiga:

  1. muamua, o ufi e mama ma teisi solo-faʻamago e tatau ona selu ma ni laumei seasea ma faia i ni vaega se lua, o le muamua e tatau ona ui atu i le pale atoa mai le tasi taliga i le isi, ma le lona lua i le laina pito i luma e faʻafesoʻotaʻi le muaulu ma le pito o le ua,
  2. Ole mea lea e tatau ona e faia o se manoa faʻatonutonu, aua o lea e te manaʻomia ai le filifilia o se vaiti vaʻai (tusa ma le 1.5 cm le mafiafia) ma lou muaulu, faʻaloaloa i le mata, mimilo ma se flagellum ma tipi i le umi manaʻomia,
  3. uma lauulu i lenei nofoaga e tatau ona selu i luma ma tipi, taulai atu i le pulea curl, a uma lea o se ov o loʻo faia i le foliga o se solofanua,
  4. le vaega o totoe o le lauulu i le parietal zona e tatau ona tipiina e tusa ma le auala o le "loka i le loka", faia le valavala ma tipi i totonu o senitimita taʻitasi,
  5. O lenei e tatau ona e uuina isi lua vaega i le pito sili ona maualuga o le ulu, e tatau ona laasia uma itu o le ogatotonu tutotonu ile mamao o 3 cm,
  6. seisi loka pulea ua iloga i luga o le ulu, e tatau ona tosoina i le itu taumatau agai i le laualuga o le ulu ma tipi i le maualuga o le tulaga manaʻo,
  7. uma lauulu i le pale e tatau ona tipiina e tusa ma le "loka i le lokaina" metotia, taulai atu i le pulea curl,
  8. i le occipital eria, tasi vaega e tatau ona faia tutusa i le muamua faʻalilo ma tipi uma lauulu, pei o le tulaga muamua,
  9. selu lou lauulu, e tatau ona e siaki ma faʻasaʻo lou lauulu,
  10. le sitepu mulimuli - e tatau ona e faia se faʻamalologa o le loka e faʻaopopo le tele i le lauulu.

Ona o le tele-layered foliga, o le amataga o se lauulu lauulu multivariate. I tulaga taʻitasi taʻitasi, o le matai e mafai ona faʻaopopo foliga taʻitasi ma foliga i ai, ae o le aotelega o sitaili o lauulu e tumau tutusa.

Styling metotia

O le amataga e foliga manaia tele i le aso masani ma i faafiafiaga mea na tutupu. O se lauulu 'ulu e tatalaina lautele lautele mo faʻataʻitaʻiga, ma oe e mafai ona fausiaina ni ata eseese. I le taimi lava e tasi, o sitaili faʻataʻitaʻiga e le tele se taimi, ma e mafai e tagata uma ona feagai ma se galuega faapena.

  1. Ina ia faia se filifiliga sitaili i aso uma, e lava lava le faʻagaioia o uʻamea ma le fulu poʻo le mousse, ona, faʻauʻupegaina lea i se fulufulu ma fufulu, faʻasolosolo lemu pito o faʻasologa i totonu ma tuʻu le lauulu laʻititi.
  2. E te manaʻomia se fausiaina foliga mo se taua pisinisi fonotaga? Naʻo le luluina o se lauulu faʻaʻuluulu ma toso eseʻeseʻaga ia vaega.
  3. Ina ia avea ma tamaʻitaʻi agamalu ma faʻamalieina e faigofie tele: laititi faʻaʻofu le laulu, faʻamago i se fulufulu, fausiaina le aofaʻi i le pito i lalo o le basal, ona faʻataʻamilo lea o loʻo i ai se curling iron poʻo curlers sili, i le faaiuga matou te faʻataunuʻuina le iʻuga ma varnish.
  4. E mafai ona e aumaia le toa ma le fiafia i lauulu pe afai e te susu mama i uʻamea, ia fai sina laʻasaga ia i latou, tuʻu i lalo lou ulu ma i lenei tulaga e faʻamama ai le lauulu, ma faʻamama le ala i ou lima. O lenei metotia o le a avatua le lauulu laulu ma le aafiaga o le faʻatamala.

O le teuteuina o le laulu mo lauulu puupuu e taulai atu i foliga, o lea aua nei galo e uiga i vali, o le a faamamafaina foliga matagofie ma ufitia laiti faaletonu.