Lauiloa

Bohemian fili mai plaits: faʻafefea ona lalagaina o se ulutala fili ma lauulu laʻasaga e faʻavae i luga o se totoga

Lauulu - o se tasi o mea taua sili ona taua e faʻamamafaina ai le matagofie uma ma le lalelei o se tamaʻitaʻi, faʻaopoopo le ata faia. O le fili ua faʻamauina o se tamaʻitaʻi femalagaiga ma le le faigata e ofuina e o tatou tinamatua matutua. O aso nei ua toe faʻatulaga, ua faʻaaogaina e tagata pepese, faʻataʻitaʻiga, o tamaʻitaʻi, o loʻo iai ni suiga fou o le fili: solofanua, Farani, solofanua solofanua, maea ma isi. Ua maua nei puloua mai harness atili ma sili atu lauiloa ona o foliga ma faigofie o lalagaina. O lenei fulufulu lauulu e mafai ona ofuina i aso uma ma faʻaleleia ma ou manaʻo mo le aso malolo.

Lauiloa ituaiga o lalaga o lalaga

Ua i ai nei lavalava i lavalava ma o le numera o lalagaina filifiliga e tele. O le nei e sili ona lauiloa.

O farani Farani e iloga i le fufusi o laei i luga o le ulu. I le faʻaaogaina o nei fili, lalagaina "farani" ma le anoanoai o laupepa manifinifi, faʻataʻatia ese a latou mamanu ma foliga eseese, pe na o le faʻaʻofuina ia laʻei.

O se mea uiga ese o le fili i le foliga o le fatu, e foliga mai e muamua ma o le a fetaui ma teine ​​talavou, faʻapea foi ma matua alofa loto e fia faʻaalia o latou lagona. I se faʻaopopoga, o lenei laʻei lauulu e laʻititi sina taimi ma foliga mataina ma tulaga ese. Ma le isi, e mafai ona e teuteuina i lauulu i laʻau peau pe tele fugalaʻau.

Leai se mea sili ona lauiloa o puaʻa: fishtail, afu, spikelet, afro-fili ma isi.

O loʻo iai se fusifusia o loʻo aofia ai i se laʻei-faiga e faʻaaoga mo le faʻataunuʻuina.

Polokalame o vane masini: faʻafefea ona lalagaina

O lenei hairstyle e le faigata, vave, ma e naʻo le tausiga ma le saʻo o le a manaʻomia. Ina ia mafai e lau laulu foliga foliga mataina, lou lauulu e tatau ona i lalo ifo o le tauau uʻumi pe umi. Ina ia faia se fili i le lauulu i tauau, faʻaaoga uʻamea luga, faʻatau atu ma eseese uumi, lanu ma paolo.

Mai meafaigaluega tatou te manaʻomia:

  • Faigofie faʻata
  • Maopoopo
  • Toto ma Vaʻaia
  • Feololo fulufulu faʻasaʻo.

Faʻafefea ona lalagaina o se fusi ua faʻamatalaina i le ata.

O le 'ie mai faʻamautu lalagaina o loʻo lalagaina i vaega e tele:

  1. Ia selu ma le faʻaeteete le lauulu, aoina i le maualuga o le siʻusiʻu ma faʻamautu ma se vaega paʻepaʻe,
  2. Vavae le siʻusiʻu i vaega tutusa e lua. Tatou mimilo vaega taʻitasi i le itu e tasi (o le faʻatonuga o le fulufulua e tatau ona soʻofaʻatasi). E lua ni au faʻagasologa
  3. Lalagaina faatasi Afai e manaʻomia, nonoa faʻapipiʻi ma mea e le o vaaia. E iʻu ane lava o se toʻa faʻapolopolo i le faʻailoga o isi ua fusifusia lua.
  4. Matou te faʻatuina le siʻusiʻu ma se ofu lelei. Faigofie lauulu i totonu o foliga lauulu faʻatasi - sauni!

Lelei lelei e maua pe a lalagaina lipine lanu, fugalaʻau i le tourniquet, faʻapipiʻi se fusi i le ulu, ma aoina i se fusi. E ui lava o le faʻaaliga vaʻaia e le faʻatupuina le fealofani ma le matagofie.

O ai e faʻamanuiaina i ai lauulu

Matagofie lalagaina foliga sili atu i luga o curls o soʻo se tino ma lanu. O le a avea le umi o ni manoa i le tauau poʻo lalo. Ona foliga mauʻoa lea o le fili.

Afai o lauulu e seasea lava, manifinifi, mama puʻeina le manoa. O le lelei filifiliga e fai ai le puaa ia sili atu lona maoaʻe o le faia o le le lua, ae tolu flagella, e mimilo latou.

Ma le tele o mea e faʻaaoga, e masani ona aliali mai fetu i faʻafiafiaga lautele. Le manaia le atoatoa mo se ofu afiafi tatala.

Faiga masani

Sauniuniga:

  • fufulu lou lauulu
  • faʻamamago ia manoa ina ia tumau ai sina susu,
  • selu lau curls i le pito: o mea faigata o le a faʻaleagaina ai le laei atoatoa.

Laasaga ma lea laasaga faatonuga:

  • faapotopotoina manoa i le siusiu i luga o le pale pe latalata foʻi i le pito i tua o le ulu,
  • vavae ese se puʻupuʻu o lauulu, afifi faataamilo i ofu manifinifi,
  • e mafai ona e tapuni le pito o le fusi i se isi auala: mai tolu manifinifi manoa, fili i le pito puaʻa, mimilo solo le ofuvae, nonoa ma lauulu,
  • vaevae ia uila i vaega e lua,
  • ave le itu taumatau vaega ma lou lima taumatau, tauagavale afa ma lou lima tauagavale,
  • faʻamau uma fusi i luga o ou tamailima. Ia mautinoa e mimilo ina o le tasi itu - i le itu taumatau po o le itu tauagavale, a leai e leai se mea o le a aoga pe a fatuina le fili.
  • fusia faatasi le laʻau faʻatasi ma le tasi ma le isi,
  • faʻamau le pulu i se paʻu paʻu pito i lalo.

Galueaiina solofanua

O se lauiloa sitaili filifiliga e talafeagai mo aʻoga, ofisa ma uo uo. Faatasi ai ma le uluaʻi puaa, e faigofie ona fai feau i le fale i le aso malolo.

E faigofie ona fausia se lalelei matagofie

  • sauni ia curls i le auala masani, faʻaeteete ma le totoʻa i le umi atoa,
  • fai se fao maualuga
  • vaeluaina ia mama o le tino i 3 vaega,
  • mimilo le faasolosolo mai laina taitasi,
  • e totoe e faʻataʻapeʻapeina latou, fatuina se masani "ata",
  • ina ia le paʻu paʻepaʻe, e tatau ona e mimilo ma fesoʻotaʻi vaega faʻatasi mai le itu taumatau i le agavale,
  • i le faaiuga, faʻamau le aufaʻafefe faʻapitoa i se fulufulu mafolafola e faʻafetaui le lauulu.

Aʻoaʻo fomaʻi faʻamalosiʻau solofanua i le fale.

Faʻafefea ona fai se aufulu lauulu? Laasaga ma lea laasaga ata i lenei itulau.

Uluai faiga Falani

Na e aʻoaʻoina le auala e faʻavave ai lalagaina se filifiliga faigofie? Taumafai se auala fou. O le piki i luga o lenei tekonolosi e sili atu lona matagofie, ma se lavelave.

Laasaga ma lea laasaga faatonuga:

  • selu mama, manu susu,
  • vavae ese ia lua manoa mai le pale, mimilo solofanua faasolosolo,
  • Ia faʻafesoʻotaʻi nei i latou i le mimilo i se isi itu, e faasolosolo atu,
  • faʻaopopo manoa i le itu tauagavale ma itu taumatau i le puaʻa, toe mimilo taitasi fasi faataamilo agavaʻa,
  • faʻafesoʻotaʻi le potu i lalo (fusipaʻu fou) ma le lalaga faʻapipiʻi (faʻaopopo i taimi uma ma faʻasologa o taimi),
  • agai i le iʻuga o laina saoloto,
  • mulimulitai i le faʻagasologa, faʻataʻitaʻiga o le faʻatautaia
  • faʻamau le pito i lalo i se paʻu paʻu masani.

Faʻafefea ona faʻamalamalamaina le uliuli lauulu? Aoao auala lelei.

DIY hairstyles mo le aʻoga mafai ona vaʻaia i lenei tusitusiga.

I le http://jvolosy.com/problemy/vypadenie/vitaminy.html, faitau e uiga i vitamini ma lauulu leiloa fofo.

Manaia Lauulu Manatu

Original flagella e talafeagai mo le fausiaina o ituaiga eseese. Faʻalagolago i le tele o filo e te faia mo se le masani ai "lalagaina", o le a ese filifiliga.

O le lautele o unta e taua foi. Mo fusi itu, e mafai ona avea oe mafiafia mafiafia, o le fulufulu foliga o le a feminina ma aulelei. Lauulu flagella luga malulu lauulu foliga manaia.

O le a faʻamatalaina harness o se sili sili ona lelei i le tele o lauulu. O se mea e masani ai o le lalagaina o fugalaʻau, lipine susulu i fusi, vali pito taʻitasi ma penivali susulu, pe faʻaoga fulufulu lauulu lauulu.

Teine talavou o le a manaʻomia se lauulu mataʻina mataʻina ma le faigofie i le faʻaofuina o laʻau laiti e lua .. Ole manifinifi manifinifi ua mimilo i totonu o aulelei manaia e foliga aulelei ma matagofie.

O le isi filifiliga manaia o se itu fili mai se fusi. Ina ia fausia se lauulu lauulu e te faʻaaluina na o le 10-15 minute. Fai se pito maualalo i le tasi itu, mimilo le masani flagella e tusa ai ma se tasi o metotia, faia se puaa - "maea". A manaʻomia, teuteu i le susulu ofuvae fusipaʻu, lipine pe tuʻu ese le masani masani e aunoa ma se mea teuteu.

Mai ie manifinifi mafiafia pe mafiafia, e faigofie ona fatufatuina le masani ai poʻo le afiafi sitaili - o se fusi o fusipaʻu. Faatasi ai ma le fesoasoani a studs e faigofie lava ona faataatia ese se lavelave faʻatulagaina.

O le uluaʻi teuteuga o le a avatua i le utupoto foliga atoatoa ma manaia. O fugalaau manaia, lauulu ulu ma penina i le pito foliga matagofie.

O le fusi o mea e faʻaaogaina - o se lauiloa lauiloa mo se faʻamanatuga. O le uluaʻi sitaili e talafeagai mo le teine ​​faʻaipoipo. E mafai ona e faapipiiina se pupuni pupuni i lalo ole maualuga maualuga pe teuteu le mamanu ile fugalaʻau matagofie.

Vitio - fili lalaga 'ie lalaga fili.

E te fiafia i le tusitusiga? Lesitala i 'upega tafaʻilagi faʻafou e ala ile RSS, pe nofo fuafua mo VKontakte, Odnoklassniki, Facebook, Twitter poʻo le Google Plus.

Lesitala i faʻafouga e ala ile E-Mail:

Taʻu i au uo!

Auala e lalagaina ai lavalava faigofie

O le faigofie faigofie lalagaina o lalaga faʻamau amata i le selu. Fulufulu le lauulu toso i tua i tua ma se selu ma nifo e seasea. Muamua selu pito o le laulu, ona faasolosolo lemu lea maualuga atu ma maualuga atu.

I lenei tulaga, e te faʻaititia lau lauulu, selu e toetoe lava a leai se tiga, o le lauulu e faigofie ona tatalaina.

A o le i fufuluina faigofie lalaga, alu atu i lou lauulu ma se palu malu fulufulu. Vaevae uma lauulu i luga o lou ulu i ni vaega se tolu. Ave le itu tauagavale o le lauulu i le lima agavale, ma le itu taumatau i le lima taumatau.

Faataatia ese itu agai i le ogatotonu o le laina. I lenei tulaga, o le paʻau mai le lima agavale o le a avea ma totonugalemu, ma le manoa sa i ai muamua i le ogatotonu o le a alu i le lima agavale.

Le isi, sui le filo fou ogatotonu ma le filifili mai le lima taumatau. Toe fai lalagaina.

I le taimi o lalagaina, uʻumi taimi ia uʻamea o laulu ma ou lima ina ia aua neʻi fenumiai, e lamolemole ma tutusa. Talanoaina se lalaga i le umi e te manaʻo ai.

Vaʻai totoʻa i le ata o se lalagaina faigofie lalaga - i le pito tuʻuina i taimi uma tuʻu i se siʻusiʻu ma le umi o 10-20 cm ma puipui i se ofuvae poʻo se fulufulu tagata.

Lalaga '' ulu mai itu e fa (ma ata)

O le totoa o ia manoa e fa e fili faʻapipiʻi tutusa ma se faigofie lalaga. Vaʻavaʻai i le ata o fili i faʻi - o le lauulu a o leʻi lalagaina e le i vaevaeina i ni vaega se tolu, ae o vaega e fa ma ova le tasi i le isi ile isi. Mulimuli i le alualu i luma o laina o loʻo i le ata, ma e mafai ona e tutoʻatasi ona faʻalea se faʻamamaina.

1. Ina ia faia se lalelei o laʻau faʻapipiʻi i mea faʻapipiʻi, muamua vaeluaina le lauulu ma se vaega laulu, ona vavaeʻese lea o le pito i tua o le ulu ma tui ina ia aua neʻi faʻalavelave.

2. I itu uma e lua o le ulu lalagaina tootoo o manoa e fa ma faʻamalosia o latou siusiu i fusi faʻaoso.

3. Ona selu lea o lauulu i le pito i tua o le ulu ma faafesootai ia fili ia latou. Faʻapipiʻi lauulu i le pito i tua o le ulu ma se fulufulu uʻamea poʻo ofuvae faʻamalieina.

4. Fuga lauulu malulu. O le iʻuga, o se lauulu laʻititi: uluaʻi ulu i itu o le ulu, ma le siʻusiʻu i le pito i tua.

Lalagaina Farani lalaga ma laʻasaga i lea laasaga ma lea laasaga ata

Lalo o se laasaga ma lea laasaga faʻamatalaga o le lalagaina o se Farani fusi faʻatasi ma ata.

1. Selu tua lauulu.

2. Vavaeese le lauulu i luga o le ulu ma vaevaeina i ni filo e tolu.

3. Tuʻu se tasi itu o se laina i le ogatotonu, e pei o le lalagaina o se lalaga faigofie.

4. Tuu le pito lona lua i luga o le laina fou fou. O lenei o laina uma e tolu e tatau i lou lima e tasi (agavale), ae vavaeʻese.

5. Le isi, uu se filo o lauulu manifinifi mai itu uma i tafatafa o itu o le autafa, soʻofaʻatasi ia filo i itu ma faaauau le lalagaina. Tuu sulugatiti itu lautele i le ogatotonu ma lalagaina e pei o lalagaina faigofie lalagaina.

6. O le mea lea, faʻaauau le lalagaina, faʻaopopo laʻau paʻu i tafatafa itu ma fusi ese ia manoa mai le tasi lima i le isi. A o loʻo lalagaina, uu mau lou lauulu ma taofi ou lima latalata i lou ulu i le tele e mafai ai. Ona mama lea le pulutasi ma o le a tumau i luga o le ulu mo se taimi umi.

7. Sulu faʻasolo lemu uma fulufulu mama fou i autafa o le fili, faʻaauau pea lalagaina seia oʻo i le pito i tua ole ulu.

8. I le oʻo atu i le pito i tua o le ulu, e mafai ona e vave fusifusi le laulu malulu ma se fulufulu paʻu - fai se siʻusiʻu i le pito o le Farani faʻanana. Ma oe mafai ona faʻaauau ona lalagaina loimata i foliga o se lalaga faigofie. O le filifiliga e a oe.

Vaʻai i le sitepu i laʻasaga o ata o Farani lalagaina o loʻo lalagaina e faʻaputuina ai faʻamatalaga ia na maua.

Farani fusi ma toe lalagaina

1. O le lalagaina o le Farani tootoo faʻafuaseʻi, pei o isi totoa uma, amata i le selu. Lalo o ni laasaga ma lea laasaga ata o le Farani braid ma faʻafefeteina lalagaina.

2. E faapena foʻi le lalaga lalagaina e ala ile Farani. Ae o loo iai ni eseesega. Faʻamalolo lauulu pe a faʻaopopo i autafa o pito sulugatiti sosolo mai luga. O lona iʻuga, o le a faʻafaiʻa ona avea ma fili.

3. I le filiina ole laulu ile pito i tua ole ulu, ole a mafai foi ona e vave ona faʻamau ile 'ie felanulanuaʻi poʻo le faʻaauau ona fili i le faʻailoga o se lalaga faigofie.

E tatau ona lalagaina uʻamea maʻa, ona foliga lelei lea ma matagofie.

4. Selu le toega totoe i se pulumu. O le umi laʻau e foliga sili ona manaia, ma le pupuʻu tasi e foliga mai e faʻatamaiti.

Laʻasaga-i-laasaga o lalagaina o se iʻa fili

Laʻasaga i lea sitepu fili "Fishtail" o loʻo faʻatinoina i le faasologa lea.

1. Selu tua lauulu.

2. O lenei 'ie lalaga lalagaina o filo e lua. Muamua, vaevae uma lauulu i ni vaega tutusa se lua ma se vavaeina vaevaeina i tua o le ulu.

3. O le isi sitepu i le sitepu i lea laasaga o le lalagaina o le fulufulu masi laʻau o le vavaeeseina lea o le tasi vaega mai le lauulu i luga o se tamai filo ma togi i le lauulu o le isi vaega.

4. Fai tutusa i lauulu o le isi afa o le ulu.

5. Toe fai gaioiga uma i le tele o taimi seʻia oʻo ina tofa le tofa.

6. Tuʻu ia lauulu saʻoloto o le umi manaʻomia (solofanua) ma faʻamau le fili i se fusi paʻu.

Faigofie lalaga lalagaina matagofie ma lalagaina

1. Aʻo leʻi fili mea totoa, ia fili le lauulu ile pulumu.

2. Aoina mama ma mago lauulu ile maualuga solofanua.

3. Faʻasalalau le siusiu i vaega tutusa e tolu.

4. Twist taitasi vaega o le lauulu i le itu taumatau po o le itu tauagavale, ae ia mautinoa ia tasi.

5. Nonoa faatasi vaega e tolu o le laulu faʻatasi i le isi itu.

6. Faʻamau le sikoketi maua mai i lalo ma le au fulufulu mo lauulu.

7. Selu fua fulufulu (solofanua).

Faigofie lalaga: o le a le lalagaina o se fili-peli (ma le ata)

1. Selu le lauulu, e mafai ona e selu i tua pe fai se itu i le itu tauagavale.

2. O le lalagaina o ie vulu faʻamau e amata i le vaeluaina o lauulu i ni vaega se lua o loʻo vaeluaina, lea e alu atu i le vaega parietal o le ulu mai le tasi taliga i le isi.

3. Aʻo leʻi fili lalaga-faʻamama, ole vaega ole laulu ole laulu e vaʻaia tumau i le fusi.

4. Mai le tauagavale agavale pe mai le itu vavaeeseina i le itu agavale i le itu o le taumatau taliga, lalagaina se farani Farani.

E mafai ona e faʻatautaia le faiga masani poʻo le toe lalagaina.

5. Ia lemu lemu le ulu i le fili i lauulu uma ole vavaeʻese luga ole ulu. Aumai fulufulu lauulu fou ile fasi.

6. I le maeʻa o le fili i le taliga taumatau, e mafai ona faʻaauau ona lalagaina se lalaga faigofie poʻo le faia o le siʻusiʻu.

Oe mafai ona faʻamalosia le iʻuga o le Farani faʻamau, ma tuʻufaʻatasia le itu fua o le laulu ma le aofaʻi atoa o lauulu i le pito i tua o le ulu.

Lauulu o loʻo faia e faʻatino ai le faʻaaliga

E i ai se vaega tele o lauulu i le mea e faʻaaogaina ai le fusi.

Mo le faʻamanatuga, o se maualuga potopoto fusi o fusi e talafeagai. E foliga faʻafiafiaina ma muamua. O le ie puipui poʻo se fugalaʻau manaia ua tuʻu i luga o le tama faʻaipoipo.

O mea teuteu elemene o loʻo lalagaina i totonu o se mea maualalo laupepa, latou te faʻaopopo ai le atamai.

O auga mananaia e fausia mai i manoa, lea e faʻamautu ma pine. O lenei fulufulu 'lauulu e talafeagai mo afiafi o koko i se siosiomaga malolo lelei.

O se fulufulu laʻei e faia ma le faʻaopoopoina o lauulu i le tasi fasi e tasi ma faʻasolosolo faʻatasi. Lelei tele mo savali ma feiloaʻiga uo. O le teuteuga e faʻaopopo i lau tofo poʻo le tumau tumau

Mo talavou ma tamaitai talavou, o se laei faigofie e i ai ni tamaʻitaʻi pupuʻu e lua. Gulki foliga matagofie ma matagofie.

Filifili se filifiliga mo oe ma ia matagofie

O le tamaʻi 'ulu lalagaina o foliga i se laei manaia i lona lauulu manifinifi, ma faʻatumu le feminini o le ata.

Faʻamanuiu fili. Faʻafefea ona faʻapipiʻi tofa

1. A o leʻi lalagaina tootoo faʻatasi ma toso, selu le lauulu ma vaevaeina i ni vaega se lua faʻatasi ma se toso faʻavae mai le muaulu i le pito i tua o le ulu.

2. Aʻo leʻi fili lalaga lalagaina, o se tasi vaega o le laulu e fusifusia mo se taimi le tumau i se ofu lelei ina ia aua neʻi faʻalavelave.

3. Vavaeese se loka o lauulu mai le muaulu ma se tafailagi vaeluaina i le itu mai le faʻavae agai i le malumalu ma milo 2-3 taimi e fai ai se flagellum. Uu le faʻailoga i le alofilima taumatau.

4. Vavae ese le isi pito o lauulu ma se laina valavala ma milo ia tutusa lava auala ma lou lima agavale.

5. Nonoa uma flagella faatasi.

6. Ma lou lima agavale, ave le isi sooga tutusa ma toe fai se flagellum mai ai.

7. Faʻaaoga lou lima taumatau e faia tutusa. Aua le tatalaina le vaega o le fili uila mai ou lima.

8. Faʻaauau le lalagaina o le fili i le tasi afa o le ulu i le tua o le ulu.

9. Faʻamau le ulu vavae i se pito sili atu o lona ulu.

10. Ole mea lava lea, fili i le fili i le isi afa o le ulu.

11.Sosoo ai, e mafai ona e teuteuina taʻitasi-fili i se fusipaʻu tuʻufaʻatasi pe tuʻu le fili i se siʻusiʻu ma faʻamau i se tasi ofu faʻamau pe faʻaauau i latou i se lalaga faigofie ma faʻamau i se fusi faʻaoso poʻo le aufana.

Galueaiina: o le a le ituaiga fili ma o ai e fetaui i ai?

Tatou amata i mea faʻavae. O le a le tourniquet ma o ai e faʻatatau i ai lenei fulufulu?

O le isi igoa e te ono feiloai ai i luga o Upega tafaʻilagi pe faʻalogologo pe a talanoa ma au uo o le "maea", poʻo le "maea". Tusa o nei upu, e mafai e se tasi ona taumateina foliga o se lalaga-ie. Ma o le ata i lalo o le a fesoasoani ia te oe e fai sau oe lava lagona o ia ituaiga lauulu. Ma afai e te fiafia i ai, e mafai ona e amata faʻatinoina.

O ai e talafeagai ai le ofutino? E leai ni tapulaa i lauulu lanu poʻo se vaʻaiga, maualuga. Pau lava le faʻamatalaga e faʻatatau i le umi - o ou curls tatau ona oʻo atu i tauau tauau, i lenei tulaga o le lalagaina-lalaga o le a foliga atoatoa. O le mea moni, o le mafiafia o le laulu, o le mauʻoa o lauulu. Ae e le tatau ona faʻatamala i le au faʻapipiʻi laʻau manifinifi.

Afai e manifinifi lou lauulu, selu lena ae leʻi lalagaina. Lenei o le a faʻatupuina le manaʻomia le voluma.

Toe tasi le isi fesoasoani: taumafai e faʻataʻitaʻi ma le numera o faʻagasologa. Fusi tolu o nei elemene, ona fesoʻotaʻi lea i latou i le fulufulu e tusa ai ma tulafono lautele. Ui i lea, o sea ofa fili e talafeagai lava mo se ofu afiafi. Leitioa a fetu i luga o le kapeta filifili lenei filifiliga.

Faʻafefea ona fausia se fusi puʻupuʻu masani?

A o le i fausiaina se laulu sulu, sauni lau lauulu mo ia. Fufulu lau lauulu. Aua le faʻamamago faʻamago ete uʻu pe tuu ai i sina masusu. Lenei fesoasoani le toe faʻatinoina o se teuteu manaia. Ia mautinoa e selu ia manoa aʻo leʻi lalagaina se fili lalagaina. A leai, o le a vaaia uma patupatu, ma uma le galuega o le a toe faia.

O se laasaga ma lea laasaga fili o loʻo fatuina e pei ona taua i lalo:

Faalelei lauulu i le pito i tua o le ulu i se maualuga solofanua. Faʻasaʻo i latou ma lamalama. I lenei tulaga, o le laulu lauulu o le a mama ma mamalu. Afai e te manaʻo e ausia le faʻaiuga maua ai le fausiaina o se faʻatamala, ae i le taimi lava lea e tasi faʻataʻitaʻiga matagofie, aua le faʻalelei lou lauulu maualuga. Na o le faʻaseʻe lava le mea lea.
Vavaeese le faʻaiuga o le siʻusiʻu pe naʻo le lauulu i ni loka tetele se lua o le lapoa. Afifi se tasi loka faataamilo i lou tamailima ma mimilo faasolosolo agai i le pito i lalo. Fai tutusa ma le lua manoa.
Fusi faatasi uma filo faatasi. Afifi le tasi i le isi ma o lea alu uma i le itu i lalo.
Ina ia le faʻamalieina le lalagaina ma le laulu e le salalau solo i luga o tauau, nonoa i latou i le pito i lalo i se tamai lipine pe nonoa ma se paʻu paʻu manifinifi. Scythe-solofanua i le faavae lomiga ua saunia.

Ina ia le vevesi laulu ile ao ma toe taofiofi lona foliga muamua umi, lulu lauulu ile laititi e iai se varnish.

Galueaiina Farani fili

O lenei lomiga o lauulu foliga foliga matagofie, manaia. O lenei fesuiaiga e talafeagai mo se moli laʻei o le taumafanafana, ma mo le faʻatusa ma se peleue paʻu, laupepa paʻu ma lipine jeans. Faʻafefea ona fatufatu se laupepa lautele? O le faʻasologa o gaioiga e faʻapea:

Sauniuniga mo lalagaina o loʻo tumau e tutusa lelei pei ona faamatalaina muamua: fufulu lou lauulu ma tuʻu teisi mago lelei, ona selu lea.
Vavaeese lua manoa o lauulu i le pito i luga. E pei ona faamatalaina i luga, mimilo latou ma flagella. Milo faasolosolo.
Tatala le flagella le tasi ma le isi, ae o lea ua sui le itu ma agai agaʻi i le itu i lalo.
I le itu taumatau ma le itu tauagavale o le iʻa mai le πλεoʻai, uu mai i le nonoa. Ia mimilo foi faʻaalu i latou.
Weave fou flagella i le fili ma faaauau pea ma isi totoe. Ua saunia fulufulu fusi Farani.

Eleni fili

O lenei 'ie faʻalava o le a fesoasoani e fausia se ata faʻamomoli ma faʻamaoni. Taofi lau filifiliga lavalava i luga o se ofu talaloa malamalama, ma o le a avea oe e pei o se atua fafine Eleni.

Lenei laupepa o le lalaga-braid ua faia e pei ona taua i lalo:

Mulimuli i laʻasaga i luga e sauniuni ai mo le lalaga lalaga.
Vavaeese lauulu i le ogatotonu i le ogatotonu o le ulu.
I le pito i luma, vavae ese lua manoa manoa i le taumatau. Ia milo ese le flagela mai ia mea, ona lalagaina faatasi lea.
Vavaeese se tasi loka laititi teisi ma mimilo faʻatasi ma le ua uma ona liliu flagellum.
Ave se isi manoa latalata ane ma faʻaauau ona mimilo i se flagellum.
Fai ia togafiti seʻia oʻo i le itu e tasi ua e fili uma lauulu i le tau o le ua. Ile pito i lalo, faʻasaʻo le tourniquet i se faʻamalosiʻau paʻu.
Ma, i se auala faʻapena, mimilo le lauulu i totonu o le flagellum i le isi itu o le vaeluaina. Fai foi lauulu i le laina o le ua.
Ia, i le tasi itu, vaeluaina le lauulu i ni vaega tutusa se lua ma milo ese le flagella mai ia i latou. Faatulaga i latou i lalo ifo o paʻu paʻu.
Fai tutusa i le isi itu.

Tuu faatasi ia toso e fa, ma fesoʻotaʻi i latou i se fili. O le uluaʻi Eleni lauluulu ma 'aufana ua saunia.

E pei ona e vaʻai, o lenei filifiliga e faigofie, ae aʻo le i faʻatino lona aoga o le a avea ma faʻaopoopoga pe a fai e te faʻataʻitaʻiina ma aʻoaʻo pe faʻafefea ona lalagaina se lalaga faʻapitoa ma faʻa Farani o ia ituaiga laʻau.

Fautuaga mo fili lalaga lelei

A fausia se lauulu i luga ole lalagaina o lou lavalava, aunoa ma le fesoasoani mai fafo, faʻaaoga fesoasoani nei:

Asiasi i le lalaga 'ie vavaeina galuega - latou lolomi laupepa ma le faʻagaioiga faʻatusa i ata vitio. Lenei o le a fesoasoani ia te oe malamalama manino i le faasologa o laasaga.
Faaalu lou taimi. Afai na e ala i luga i le taeao nai lo le taimi masani ma o lea ua e tuai mo galuega poʻo le suʻesuʻega, e sili atu le tolopoina o le faʻataʻitaʻiga ma le lalagaina o se ituaiga fou o lulu. Fatuina o lauulu i luga o le faʻagasologa o se faiga e tatau ona aumaia i le otometi, ma o lea e sau ma le taimi.
Faʻaaoga fulufulu lauulu, mousse poʻo le pulu e faʻalelei ai lou lauulu. Ae maise ile amataga, ole styling oloa ole a fesoasoani tele ia te oe.
Aua le tilotilo i le faʻata pe a lalagaina o se laia-lalaga 'ie. O le manatunatuga o le a i lalo, ma o lenei e suia ai le lagona o foliga vaaia. Lelei aumaia le gaioiga i automatism ona fiafia ai lea ile mea na tupu.

Scythe-solofanua o se sili manaia tali. O ia lava na faia faigofie, ae hairstyles faavae i luga e manaʻomia ai nisi aoaoga. Ae e aoga, aua o le faamemelo ai latou o loʻo siomia oe ua saunia.

Auala e faʻatupu ai tofa mamao mai poloaʻiga

Ole aoga autu o se fili i uta o lona lautele. O lenei filifiliga e tutusa lelei mo fafine o soʻo se matua. O le a foliga vaʻaia o ia i luga o le ogatotonu ma le laulu uumi.

E maasiasi i le manifinifi ma le le mafiafia o laulu? Ua faʻaopoina le totoa mai i le faʻamanuiaina o le a leiloa le tusi, e manaʻomia lava le selu mama ia mama mama. Volumetric solofanua ua tuʻufaʻatasia ma le lua lavalava masani ma se ofu tatala. O le iloaina o lenei, tele fetu e masani ona aliali mai i mea e tutupu ma lenei laei faapitoa.

Lauiloa fili

O le isi taua taua o se fili mai le flagella o le faigofie o lona faia. E te le manaʻomia ni mea faʻapitoa poʻo mea taugata faʻailoʻoa. O lenei fulufulu lauulu e mafai ona faʻalalagaina e soʻo se teineititi e le tele o latou poto masani i le fatuina o mea faigata.

Fulufulu mafiafia le umi ma se fili i uʻamea - o se tuʻufaʻatasiga e leai se tasi e mafai ona teteʻe

O lenei o le a matou taʻuina atu ia te oe le lalagaina o se 'ie.

  • Fufulu ma togafitia lou lauulu i lau pulu e te fiafia iaie faʻaopopo ia lamolemole ma silkiness ia i latou.
  • Faatali seia malulu ia maea.ae tuu na o sina mea mumu.
  • Salu lou lauulu ma nonoa pe a manao i le umu umi pe masani.
  • Vavae le siʻusiʻu i ni laina se lua tutusa. Uʻu le loka taumatau ma le lima taumatau, le agavale ma le agavale.

E oo lava i se laulu foliga faigofie-e-fatuina e mafai ona foliga lelei matagofie.

  • Faapipii uma flagella i ou tamatamailima i le taimi e tasi. Ia mautinoa o le itu o le curling strands e tutusa, a le o le isi, o le laulu lauulu o le a le galue e pei ona tatau ai.
  • Nonoa faatasi le fusi ma fusiua i latou i se ofu tino manifinifi manifinifi e fetaui ma le lanu o lou lauulu.

Fautuaga! Afai e te manaʻo e faʻaatoatoa le lauulu, i le amataga lava, ia vaeluaina se manoa manifinifi mai le siusiu ma afifi faʻataʻamilomilo faʻaʻataʻulu.

E taua le maitauina o le lalaga o le flagella o se sili lelei filifiliga ina ia nana le "uaea" lauulu.

Filifiliga Farani

Ile iloa vave ona lalagaina masani mimiti mai fusi lima ile vave, e mafai ona e alu agaʻi i le fausiaina o isi filifiliga lavelave.

E mafai ona e mauaina Falani faʻaʻofu i sitaili o lenei:

  • selu mama ma le susu mimiti,
  • fai se itu itu ma i le tasi itu vaevaeina ni tamaʻi se lua,
  • mimilo faataamilo i latou
  • A maeʻa ona faʻasolosolo ona amata mimilo ese solofanua faʻatasi, faʻatasi ona faʻaopopo ane laina i le itu taumatau ma le itu tauagavale o le fili,
  • taitasi fou curl aua neʻi galo e faʻamalosi e faʻamau i luga o le tele tele faʻasolosolo uati taimi,
  • agai atu i lenei auala seʻia oʻo i le iʻuga o ni mea e saʻoloto mai, ona faʻasaʻo lea o laʻau fulufulu ma se vaega faʻamalositino.

Faaopoopoga

Original ma cute plaits mafai ona avea ma faʻavae mo le tele o sitaili faia-ia-oe lava lauulu. Le ituaiga o sitaili o le a suia uma e fuafua i luga o le lautele o le fufulu oe filifilia.

Nei o ni nai faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga e pei o laina-tows o se mea matagofie ma matagofie.

A faigofie ma mafaufau faaopoopoga o fusi - atoatoa mo aso uma teuteu

  1. Lauulu vave ma maoaʻe le laulu faʻatasi ma ni fusi lua e faʻamanuiaina. Faʻailogaina manifinifi flagella i fusi laiti ma maua le sili teuteu filifiliga mo lau masani i aso taʻitasi.
  2. Nei manifinifi manifinifi talafeagai lelei ma fulufulu umi ulu. Ma afai e faʻaopopo atu i le savili le laulu i curlers po curling iron - oe maua se matagofie matagofie sitaili.

Flagella e mafai teuteu i soʻo se aso malolo laulu

O teine ​​e fiafia tele iai, e mafai ona faʻaosofia lenei lulu i le teuteuina o lipine, fugalaʻau poʻo ni manoa susulu.

  1. O le itu fili ua faia i poto masani o le a avea ma mea e taua tele o se pisinisi faiga. Fulufulu le lauulu i le tasi itu, nonoa i le ponytail ma fatu le 'ie vili faʻaaoga e faʻaaoga se tasi o metotia faʻamatalaina.
  2. Aulelei maile. O le vaevaeina o lauulu i ni manoa, ma milo taʻitasi i se fili, lalagaina latou ma lauulu i se mamanu e le masani ai. O le taunuʻuga o le 'aufaʻatasiga o le a foliga talafeagai i le galue ma i se pati' fiafia.

O lea ua e iloa togiina toea faʻaleʻeleʻese i auala eseese ma e mafai ona e faigofie ona faʻaogaina le malamalama maua i le faʻataʻitaʻiga.

O le lalagaina o 'auvae mai taʻavale e ono avea ma se tasi o sili faigofie ma i le taimi lava e tasi e teuteu ai ma teuteu filifiliga mo le fausiaina o se sitaili fafine. Le itiiti ifo tupe teu o taimi ma taumafaiga faia lenei lauulu sili lauiloa ma matagofie. Taumafai ma oe!

O lenei e mafai faigofie ona fausiaina se laei lauiloa i le 5 minute!

Afai e te manaʻo e iloa sili atu faʻamatalaga aoga e uiga i lalagaina mai 'ie faʻamama, ia mautinoa e siaki mai le vitio i lenei tusitusiga. E mafai ona e fesiligia au fesili i manatu, matou te fiafia e taliina.

Scythe-tourniquet - susunuina o le vaitau

O le maʻoti o le maʻa lalaga o se mea lelei tele lea mo i latou e leʻi faʻaopopo ma ni lalaga masani. O le lalagaina o ia lalagaina e foliga leai se leaga, ma e sili atu vave ma faigofie ona faʻatumu.

O le maise-fili-lalaga o se faigofie metotia, faʻafetai ia e mafai ona e fatuina fou laei foliga. Mo se faʻataʻitaʻiga, tolu filifiliga, o le a talanoaina mulimuli ane. Tusa pe e te leʻi iloa pe faʻafefea ona lalagaina le puaʻa sili ona masani ai, o nei sitaili oe i totonu o lou malosi.

Scythe-tow - o le a lea ma o ai e fetaui

E vaʻaia se mea e sili atu le leaga o le scythe-braid nai lo isi lalagaina, ae sili atu ona faigofie ona faʻatino. Vaʻai mo oe lava le faʻataʻitaʻiga o lenei itu o le siʻusiʻu ma se mea teuteu faʻatasi:

Fautuaga a le faatonu ina ia avea le lauulu foliga mai e sili lulu le lauulu, e sili atu le faʻatinoina i luga o fulufulu mama fou. Afai e te manaʻo e faʻamama lelei pea le uʻamea (ia e taua), faʻataʻalo le laupepa ma le conditioner Dove Nutritive Solutions "Nourishing Care" ma suauʻu e mama. O le oloa oloa faʻataga oe e faʻamalulu lelei lauulu, ae aua le tuʻua se lagona o gaʻo.

Ma le iʻusiʻu, ma 'fili ma lalagaina. Faʻatasi lava!

A o le i faia se faʻataʻamilomilo tulimanu ma le agavaʻa faʻataʻamilomilo, pei ona iai i le vitio, faʻaaoga le shampoo ma le conditioner, faʻamago ma selu lou lauulu. Ole manuia ole toeititi soo se laulu e faalagolago lea ile mea lea. Vaʻai vaʻai foʻi i ausilali faʻapea - "tagata auai" o le vitio - varnish ma spray.

Faʻafefea ona fai tofa ma le fili mai ni fusipaʻu

Afai e umi lau lauulu, vaʻai pe faʻafefea ona lalagaina se vavae mai lalagaina i 'ie fusi. E oʻo lava i ofu manifinifi, o lenei laʻei lauulu o le a foliga matagofie tele.

Mai le itu, o le fulufulu foliga foliga foliga lalagaina tolu-itu e lalagaina.

E ui i le manaia foliga, i totonu o lenei sitaili e leai ni lavelave elemene o lalaga lalaga, na o ofu manifinifi o lauulu.

Taumafai i ai, e matua faigofie.

O le mea muamua e fai o le faʻafesoʻotaʻi o itu e lua i tafatafa o foliga i le pito i tua o le ulu i se tamai uʻamea, e peiseai o e faia se laulu lulu.

Ina ia faia se tourniquet mai le lauulu, e te manaʻomia ona mimilo ia i latou, i lenei tulaga, i totonu.

I le va o manoa, filo le iʻu o lou siʻu. Taumafai e faʻataʻitaʻi uma gaioiga ma le faʻaeteete i luga o le lauulu e mama ma faʻapipiʻi fulufulu, ina ia aua neʻi fememeaʻi ona manoa.

O le ulu tino.

O le mea lenei e tatau ona iai. I le mataupu faʻavae, ua leva na mafai ona taofi luga o lenei laʻei fulufulu ma le solofanua solofanua, ae o le a tatou o atu atili ma o le a tatou faia le fili i se lalaga.

E faʻaalu leisi auala lona lua.

Toe fesoʻotaʻi pito e lua i le pito i tua ma filo le pito o le siusiu ia i latou. Ina ia fatuina se faʻafitauli masani o le lalagaina o lalagaina, e aoga le faʻaogaina o laei uʻamea e le vaaia, latalata i le paolo o lau lauulu.

Scythe mai lua pulou.

O le mea lenei e tupu pe a e mimilo le lona lua faʻasolo i se tourniquet. O mafai foʻi ona e taofi mai iinei, ae maise pe a fai o le umi o ou faʻataʻamilomilo e tauʻau ou tauau, ae i lenei faʻatonuga matou te faia ai ni plaiti se tolu.

Se 'ie faʻataʻotoʻo o le tolu plaits.

O le suʻega lona tolu e faia i le tutusa o le auala muamua. E mafai ona e faia sili atu tosotoso pe a fai o lou lauulu e sili atu le umi nai lo le faʻataʻitaʻiga i totonu o le ata, ma faʻaaogaina foi susulu teuteu matagofie ofu. Ui i lea, maitau mea teuteu ma lauulu mea masani i le taimi nei.

O le fili mai togi i le faʻamatalaga o loʻo sili atu lona matagofie ma foliga.

I mea e le maitauina o ona lavalava, o lenei fulufulu foliga foliga mai o se mea sili ona lalagaina-fili, ae na ona fausiaina e aunoa ma le lalagaina, ma naʻo oe ma ou te iloa lenei mea lilo. Ina ia faʻateleina le tele o voluma, taumafai e faʻasaʻo sina mea e iloa ai i itu. Ma ia manatua foi o se vaega tele o le vaʻaiga vaaia ua ausia ona o le gaosia le pisia o le ombre.

Fautuaga a le faatonu afai o loʻo faʻauluina lou lauulu, tusa lava pe ova pe ala poʻo se metotia lemu, ae aua nei galo ona fafagaina i latou i matapulepule. Mo se faʻataʻitaʻiga, atonu o le "Laupepa o Valivali" ufiufi o le "Pure Line" faʻailoga i luga o se fofo faamalolo o laulaau, ma clover extract ma le FITOKERATIN complex. E fesoasoani i le lanu le fufuluina, ina ia o le ombre pisia avea atili tumau ma umi-tumau.

Scythe-galuea ma faʻafefea ona lalagaina - o se isi auala

Ole isi auala e fai ai se fusipea lalelei e lelei aua e fa sitaili eseese ile laei ole laei. Sei o tatou fai atu e mafai ona taofi i le laasaga lona tolu ma faʻasaʻo 'au vavae ina ua e aumaia i le pito i tua o le ulu.

O lenei laʻei lauulu mai le tele o mea e le tatau ona faʻamaeʻaina ma mafai ona faʻaliliuina i lou fiafia.

Pe e manaia pe a fai e te faʻamauina o loʻo faʻaalia i nei totoa lua, ma e le faʻasaina foi ona faʻafesoʻotaʻia uma fusi e lua i le tasi ina ia e maua ai se tasi totoa 'ulu. Le filifiliga mulimuli - se fusi o 'ie faʻamau, oe mafai ona tuʻufaʻatasia pe faʻaputuputu i tua i le ao.

Fasioti "Faalua Matua"

1. Fufulu ma faʻamago lou lauulu. I le vaeluaina o vaega e lua, vaevae le lauulu i ni vaega se tolu (tasi i le pito i luga o le ulu, lona lua i le pito i luga o taliga), malupuipuia vaega uma o le lauulu i ni ofu mafiafia.

2. Faʻaaoga le vaevaega vavaeina, tufa le pito i luga o lauulu i ni vaega se lua.

3. I luga o le ulu afa i luga ole ulu, fili i se ofutau Farani. Lalagaina muamua i le tasi itu, sosoo ai ma le isi. Ona tuʻufaʻatasi lea o matala pito o le lauulu faʻapipiʻi ma fusi faʻatasi ma se vaega faʻamalositino.

4.O le ogatotonu o le lauulu i luga o le ulu e vaevaeina foʻi e ala i le faʻaili vaevae i le afa. Faʻapipiʻi ma se faʻapipiʻi Farani, muamua le tasi afa o le ogatotonu o le vaega o lauulu, ona sosoo ai lea ma le isi. Faʻapipiʻi pito matala o le laulu i se faʻamalositino, pei ona i ai muamua.

5. I le pito o le lalagaina o le Faʻafulu Laʻau toʻa, naʻo le selu ole lauulu i le pito i tua o le ulu ma faʻamama ese.

Lalagaina fili-fili: faʻafefea ona lalagaina lavalava fili

1. Ae le i lalagaina le fili i le "tarako", faʻasolosolo lou ulu ma selu lou ulu e teteʻe i lauulu ulu - i le itu i luma.

2. Amata lalagaina Farani fusi mai tua o le ulu i le pale.

3. Mai le pale faaauau pea ona lalagaina lona lalagaina faigofie, o lona iʻuga o lea e malupuipuia ma se ofu manifinifi.

4. Ole vaega mulimuli ole auala e lalagaina ai le ofaga ole Dragonfly - fusi aʻe se lalaga faigofie ma faʻaiʻu lona pito i lalo ole fusi Farani.

Scythe "Petala"

1. Sulu lou lauulu. Vavaeese le lauulu i le itu tauagavale o le ulu ma se diagonal vaeluaina alu mai le laina lauulu i le itu taumatau o le ulu i le tauagavale tauagavale.

2. Ia uʻamea vavaeese ole lauulu i se 'aufana Farani.

3. E faapena foi, vavae ese le fasi lauulu o le itu taumatau o le ulu. O le a amata mai le Farani pigtail i le itu tauagavale afa o le ulu ma faʻaauau i le taliga taumatau.

4. Ia faʻaʻumi le pu lona lua Farani i le itu taumatau o le ulu.

5. O le mea lea, i se isi itu lalagaina taofi i le itu agavale ma le itu taumatau i luga o le ulu ma oʻo i le pito i luga o le ulu.

6. Mai le pale i le pito i tua o le ulu e tatau ona e tuua se lautele lautele vavaeina o lauulu. I tafatafa o ia lalagaina uma lauulu i Farani itu fili.

7. Taʻai le vaimata faʻatu ma se vavaeese ese.

8. Laʻasaga faaiu o le lalagaina o 'iʻa fulufulu' - i tua o le ulu, tuʻu uma lauulu i le ulu faigofie poʻo tulimanu ma tutuʻi i se fusipaʻu. Mafai ona faia ni nai manifinifi faigofie faigofie.

Lalaga fili. Faʻafefea ona lalagaina o lona pale

1. lalaga lalaga "Paʻia" e amata ile selu mai le pale ile itu ole laulu e ola ai. Faasalalau tutusa i soo se itu.

2. Mai le pito i tua o le ulu, amata lalagaina le French pigtail, aoina le laulu o loʻo tupu mai le pale e oʻo i le laina o le ulu i tua o le ulu.

3. I le faiga o le lalagaina o le "Pale" tootoo, faʻasolo i autafa o le ulu i le uati faʻasolosolo.

4. Ua oʻo i le pito i tua o le ulu, fai le lalagaina o loʻo teu, faʻamau le laulu i se fulufulu paʻu ma nana i lalo o le lalagaina.

5. O lauulu e mafai ona teuteuina i teuteu lauulu ulu ma fugalaʻau.

Le metotia o le lalagaina o lalaga '' mesh '

1. Amata, selu le lauulu. O le metotia o le lalagaina o 'ie faʻapipiʻi "Setochka" amata mai le vavaeeseina mai le ogatotonu o le muaulu o se manoa o se taʻamilosaga foliga tutusa ma faʻamau i se fusipaʻu.

2. I ona itu uma, ia vavae ese isi 2-3 manoa o foliga tutusa ma ia tofu uma a latou ma ni uʻamea.

3. Vavae taʻitasi faʻaiʻuga i vaega e lua.

4. Faʻafesoʻotaʻi vaega o le siʻusiʻu tuliga i fusi fou ma ia faʻamau i laʻau uʻamea.

5. E tau le vavaeina solofanua i le taliga i ni vaega. Faatasia i latou atoa ma autafa, i luga o laina o ponytails.

6. A maeʻa le laina lona lua o fusi faʻamalosi mai luga o le ulu, togi uma i luga agavale i luma (luga o foliga).

7. I le ogatotonu o le ulu i le vaega o le pale, tuu ese le laina o le faatafafa foliga, teisi laititi i le lapoʻa o le ulutala muamua.

8. Faʻafesoʻotaʻi le soʻoga fou i le afa o laina e fusi ma faʻamau i se fusi uaea.

9. I itu o latou faʻaauau pea le masani lalagaina.

10. E tatau ona maua le laina lona tolu o fusi faʻamalosi, ma o le aofaʻi o tulimanu e tatau ona tutusa ma le numera o fusi i le laina muamua.

11. Selu le lauulu i tua o le ulu. Faapulou lauulu i lauulu salu.

Lalagaina fili "Daisy"

1. Sulu lou lauulu. Vavae le lauulu i le faʻatu o se vaevaega i ni vaega se lua.

2. Vavae ese vaega taʻitasi mai le pale i vaega e fa ma vavaeʻese faʻafa.

3. Mai le pale i luga o le valavala, amata lalagaina o se Farani puaʻa. Oe uma i le iuga, se taimi ma amata lalagaina o se puaʻa mai le vaega lona lua. I le pito i luga, aoina le laulu i le solofanua.

4. Amata lalagaina "Camomile" fili mai le pale o le isi Farani puaʻa i luga o le afa tutusa o le ulu. Fai mea uma i le auala tutusa, ma le liliuina i le isi vaega o le lauulu.

5. Fai tutusa lalagaina i le isi afa o le ulu.

6. Tuu faʻafefiloi uma lauulu laulu e tasi ile “solofanua pupuʻu” poʻo se ulu faigofie ile pale.

Lalagaina metotia "Air Cross"

1. Fufulu lau lauulu. Ole auala lalagaina o le "Air Cross" e amata ile vaevaeina o lauulu ma le faʻamalosi vaevaeina i vaega tutusa e fa.

2. I luga o afa uma o le ulu, fai se tasi ma vaeluaina vaʻaiga - mai le ogatotonu o le fusi i le pito i luga o le auricle.

3. Amata lalagaina Farani braid i le itu tauagavale o lou ulu. I le taimi lava e tasi, uu lauulu na o le tumutumu o le ulu. E tatau ona saʻoloto le pito i lalo o le fili, le fesoʻotaʻi ma le lauulu o le pito i lalo o le ulu.

4. I le pito o le farani Farani, fai se puie faigofie ma malupuipuia le laulu manifinifi ma se ofuvae.

5. Sa faʻapea foi ona lalaga le pu Falani ile itu taumatau.

6. Ona amata lalagaina lea o le sisi Farani i le itu tauagavale o le ulu i le pito i tua o le ulu. Ole a foliga mai ole faʻaauauina ole popo ile itu taumatau ole ulu. I le pito, togi se pulu faigofie.

7. Tatala se fulufulu faigofie, o le faʻaauau lea o le lalagaina o Farani i le itu tauagavale afa o le ulu. Faʻaauau pea ona lalagaina, ae o lenei ua i le ituaiga Farani pigtail. Tuʻu le lauulu o le taumatau pito i lalo o le ulu i totonu.

8. Teuteu lua ni pu pupuʻu tau tupe poʻo ni puʻupuʻu faigofie i soʻo se afa o le ulu i mea teuteu paʻu e teuteu ai, atonu ma fugalaʻau.

Scythe "Snail"

1. Sulu lou lauulu. Liligi lou ulu i luma lemu ma selu le lauulu i le itu o lo latou tuputupu ae, o lona uiga, lauulu uma e tatau ona taoto mai le pale i le susulu itu.

2. Amata lalagaina Farani fusi mai le pale. Aumai ni manoa fou o lauulu i taimi uma na o le tasi le itu.

3. Vili le Ulyk fili i le vili seia uma le lauulu.

4. O fulufulu malulu e mafai ona faʻasaʻo i se fusipaʻu foliga ile fulufulu poʻo le fili i se fili faigofie. Nana i luga o se fili faigofie lava i lalo atu o filo faʻapipiʻi faʻapipiʻi i fusi Farani.

Atoa ma se "pu"

1. Sulu lou lauulu. Fai se siusiu i le okipital-lateral vaega o le ulu.

2. Ia vavaeese le vaega lona tolu o le laulu mai le fusi ma lalagaina mai se ulu puʻe mai i fafo.

3. Ia milo le puaa ile foliga ole lapisi ile pito i lalo ole auvae ma faʻapipiʻi i le fulufulu mata.

4. E faʻatatau i lou manaʻo, e mafai ona e teuteuina le siʻusiʻu ile "Snail" ile teuteu fulufulu ulu pe mimilo foi pito o le siʻusiʻu ile fesoasoani ole moli eletise.

O le fusifusi ma le ogatotonu

O le fusi faʻatasi ma lalaga faʻapipiʻi e matua vaʻaia ma matagofie.

1. Sulu lou lauulu. Fai se pito maualalo ma le maualalo i tua o le ulu ma nonoa i se fusi faʻaoso. Vavaeese le lauulu o luga ole ofuvae ma pasi pito o le siusiu i totonu o le pito.

2. Vavae le siʻusiʻu i vaega tutusa e lua. Mai vaega taʻitasi lalagaina se puʻeʻa faigofie.

3. Ufiufi pigtails faataamilo i le pito o le fusi, lea ua foliga mai e pei o se fusi.

4. Faʻamamaina pigtails i faʻamaʻi ma le le vaaia. Faʻamautinoa o loʻo natia pito o loʻo faʻanana.

Suetena fili

Ua lalagaina Swiss braid ma le fesoasoani a se fesoasoani.

1. Sulu lou lauulu. Fai se tu maualalo i le tua o le ulu.

2. Vavae le siʻusiʻu i ni vaega se tolu ma mai i taʻamilosaga taʻamilosaga uma, fai i le fesoasoani e uu.

3. Mai faʻaaliga, lalagaina se lalaga faigofie. O le a foliga sili atu lona matagofie ma maoaʻe, nai lo se lane masani.