Lauiloa

O a ni laʻasaga manaia e mafai ona fai ai oe mo aso malolo?

I sauniuniga mo le faʻamanatuina, soʻo se teine ​​e popole i lona foliga ma manaʻo e fatufatu se sitaili tulaga ese, faʻaalia ona uiga, ma faʻamamafa le taua o le mea na tupu. E mautinoa lava o se laulu ulu foliga fiafia o le a avea ma mea mulimuli i lana ata.

Aso Malolo e teuteuina o tatou olaga ma ua mamanuina e tuʻuina atu ni lagona lelei. Matou te faʻamoemoe i le Aso Fanau, Tausaga Fou, Aso o Valentine, faʻauʻuga ma le tele o isi mea e le mafaagaloina o le a manatuaina mo le olaga atoa.

Filifiliga lauulu lauulu

E masani ona e manaʻo i tagata e uumi o lea umi. E oʻo lava i le tipi sili ona lalelei ma sili ona manaia, le vave pe mulimuli mai le fiu. E tele suiga i aso uma, ae a, pe a fai o oe e te sau i se mea na tupu?

O le mea moni, o se laʻei mama ua leva ona avea ma se mea e mautinoa ai se matagofie matagofie foliga, pe o se aso masani pe o se aso malolo. Le mea taua - le ofu saʻo, le teuteu lelei, se malaga i le salon poo le onosaʻi i le tutoʻatasi o le fausiaina o se sili taulima i luga o lou ulu. I le tulaga mulimuli, e tatau ona faʻamau i laʻasaga faʻapitoa, ma ua saunia se filifiliga ofoofogia.

Afai o le uumi o curls tusa ma le 10 cm, e tatau ona e faʻaeteete i fautuaga nei.

  1. Mo galu - ua faʻaaogaina se diffuser.
  2. Le aoga o le susu susu e talafeagai, talafeagai ma talafeagai mo soʻo se taimi. E manaʻomia le faʻapipiʻi o le busa poʻo le mousse i alofilima o ou lima, tufatufa atu i luga ole loka uma. Faʻamago i se lauulu laʻitiiti, faʻamama i latou i se moto.
  3. Asymmetry, ma se faʻasologa umi o loʻo faʻamatalaina ai foliga, o se mea fatufatu e faia. O se uumi uumi e mafai ona faʻaosoina i se uila faʻamalosiʻau i galu malamalama.
  4. Ultrashort e fiafia i lamolemole pe le oʻo atu. E faʻamoemoe uma lava i mea e fiafia iai le tagata lava ia, le ofu filifilia, mea fai tino ma le mea moni ole mea na tupu.

Kare poʻo le bob-taʻavale e tatalaina ni lagi faʻafouina i le fatuina o se mafaufauga malamalama. Papillots o eseʻese lapoa o le a fesoasoani e fausia foliga matagofie, curuminous pe sili ona faʻatuina curls, tufatufa atu i latou i se faʻasologa tulaga.

Kare - fafine ma i lalagaina

E faʻatagaina ona teuteu manoa malulu e le oʻo atu i tauau ma se suamalie lalagaina ma malamalama le faʻamalosia. Le faia o lenei:

  • savili le lauulu luga curlers (o le lapoa ua filifilia e faavae i luga o le manaʻomia iuga iuga),
  • faʻamalo, taoto, siisii ​​aʻe i luga o aʻa ma ou tamatamaʻilima,
  • vaevaeina i le vaeluaina (miring pe sasaʻo).
  • vavae ese se tamai vaega latalata i le sone pito i luma, ma fili i se fili masani poʻo se fatu.
  • Ufiufi pito i luga o le ulu, i lalo ole mamafa atoa.

Lelei i le tino ma le muamua e maua e ala i le lalagaina o se taliga i le muaulu, piki i luga loka loka. Avanoa faaopoopo e toe faafou ai soo se sitaili ma mautinoa le mamalu.

Filifiliga mo lauulu laulu

O le lauulu feololo lona umi e tele ona aoga. E i ai se numera tele o sitaili teuteuga e fatu ai se foliga matagofie. Malamalama ma tuʻusaʻo faʻaavanoaina saunia ai le sitaili talafeagai mo soʻo se faʻamanatuga.
O foliga masani ma mafaufauga o le a avea ma vaega autu o foliga mataga fafine.

Aso nei, ua amata ona lauiloa le lalagaina. Afai na muamua, na manatu o se tuʻufaʻatasia uiga o faletua (toaluga o se puaʻa ma faʻataʻitaʻia ma le lotoa se fale), ona o le faiga o loʻo i ai nei e faʻatonuina tulafono eseʻese tulafono.

Fusia fusi i luga o le ea

Manaomia: curling, le vaaia, studs.

  1. O manoa i luga o le pito i luga ma se uʻamea uʻamea.
  2. O le aofaʻi atoa e togi i luga o le tauau e tasi ma o se tamai spikelet o faʻamauina.
  3. E ala i le tosoina o si tamaʻi puʻupuʻu, ia sili ona matagofie lona aoga.
  4. Ia milo le taliga i se fusipaʻu, puipui ma fulufulu.
  5. E maua le iuga i le varnish.

O se galuega taulima e mafai ona teuteuina i fugalaʻau fou pe tele pulou. O laʻei lauulu ma mea o loʻo fulufululele, faasee ma mea maualuga faʻataʻitaʻi foliga sili ona lalelei. Ae manaʻomia le lima o le polofesa.Ae ui i lea, i le fale o le a le faigata ona fai se mea manaia, ma e le manaʻomia le faʻaogaina o lavelave lalagaina, nonoa ma 'olo i luga o le ulu.

O le solofilasi solofanua ua fetaui lelei lava mo le tau afiafi. O se fusi e tatau ona fausia i lona itu, malupuipuia ma se pulu paʻu malamalama. Vavaeese le vilivili ma afifi faataamilo i le pito i lalo. Fautuaga e pipiʻi ma faʻamau se loka o bangs mo se faʻamalamalamaga lagona.

E le mafai lava ona faʻaua le ituaiga retro. Ole galu a Hollywood ole a le faʻatauvaʻa filifiliga. Faʻaogaina le styler, ma faʻapipiʻi, faʻaavanoa le malosi i teineiti taʻitasi. Faʻaopopo elemene matagofie i le faʻatusa o bros bros, lipine, rims ma lapoa fusi paʻu ma maʻa, e moni e maua ai le mata faʻaaloalo a isi.

O se le masani ai faʻamatalaga ma se puaʻa.

Lua lauulu vaaia.

Lauulu ma lauulu.

Eleni uiga

Le suiga sili ona talafeagai mo le aso malolo. O loʻo tuʻufaʻatasia manatu faʻapitoa ma le alofa tunoa ma le faigofie ma le gafataulimaina.

  • se manifinifi loka o le malumalu ua tuu eseesea ma ua fusifusia i se faaputuga,
  • milimili e oʻo i le iʻuga, pikiina ulu malulu, muamua mai itu, sosoo ai ma le ua, seia oʻo ina lalagaina uma uʻu i le ogatotonu o le isu,
  • mai le itu agai le tutusa gaioiga e faia,
  • lua flagella fesoʻotaʻi i le siʻusiʻu ma faʻamautu ma se garter,
  • ona faʻataʻapeina lea i totonu o le pu na fausia,
  • o le mutaʻaga o loʻo natia e le vaʻaia.

O le iʻuga iuga e teuteuina i pulupulu susulu.

Filifiliga mo Fulufulu Lulu

Fausiaina o le styling mo lauulu umi o se atoa art. Ia teuteuina lelei ma faʻaletonu, latou te foliga vaʻaia i taimi uma e ofoofogia, ma ituaiga uma o fesuiaiga faʻatagaina le matai e faʻaliliuina filifiliga sili ona faʻamalosi i le moni. O sitaili muamua e mafai ona suia se teine ​​le mafaamatalaina.

Vaʻavaʻai i le 20s o le seneturi talu ai, oe mafai ona tusia le tele o aitia i le retro sitaili.

Lauulu lauulu la luasefulu

  • a malosi fixative tufa atu i le umi,
  • o le tele o loʻo selu e faʻatumuina, ma uʻamea manuʻa ua faʻamau i luga o se uʻamea uʻamea
  • mai le taliga i le taliga, e lua sone e vavaeʻese e se uila vavaeina (ina ia le vaega pito i luga e faaluaina e manifinifi pei o le pito i lalo),
  • pito i luga tuuina atu le aofaʻi ma se fulufulu,
  • mautu i tua o le ulu ma pou,
  • ponytail pepa o loʻo i lalo
  • faʻaaoga se pulumu vaivai e selu ai le palu ua nana ma nana ai ni sese vaaia,
  • faʻasaʻo le iʻuga i le varnish.

Faʻatumu ma teuteu tuai, o loʻo tuʻuina mai ai se faʻafiafiaga faʻaaloalogofie. E mafai ona faʻataʻatitia ia curly curls i le mea faʻapipiʻi. O galu e salalau solo i luga o tauau e foliga sili ona lelei.

Mo le aso malolo, fesuisuiai ma le lalagaina o mea lelei - o se vaitafe tafe, leise, se gata, afifi faaseʻe fusi, ma isi. Afai ei ai se tasi, ona faagasolo ai lea o le fausiaina o se lauulu tulaga ese e matua moni lava.

  • e fausia ai se maualuga maualuga, selu lelei manoa,
  • tuʻu se ie tele i lalo o le faʻavae, puipui ma faʻamau,
  • lalagaina se fagota, faatasi ai ma lauulu o loʻo mafiafia,
  • tosoina mai laʻititi sina, mo se aofaʻiga matagofie,
  • lalagaina itu o loʻo faʻapipiʻi e le faʻaalia i le aluga i le umi,
  • o le pito e nana i lalo o le faʻavae.

O lenei faʻataʻitaʻiga na o ia lava e foliga mai e sili ona masani ma maoaʻe. Peitai, e leʻo faʻaleaogaina le faʻaaogaina o mea. Mo faʻapipiʻi, e mafai ona e faʻaaogaina studs ma volumetric maa ma rhinestones, lea o le a faʻateleina mamalu.

Mo le faʻaiuga afiafi mulimuli, o ituaiga eseese o fesuisuiaiga ma mea e lelei. Fuafua i le auala e te manaʻo e vaʻai i le iʻuga, faʻailoga flagella i le ulu atoa pe faʻapitoa. Afifi i ofutusi pe fausiaina se ato. I se tasi itu pe o se isi mea, aulelei matagofie fusi, lipine, fugalaau fugalaau (ae ui i lea, o mea ola e le o se faʻalavelave) atoatoa atoatoa faʻamanatu foliga.

Fulufulu o pati a tamaiti

Little fashionistas e masani ona fia foliga pei o se alo tamaʻitaʻi i le matinee i le aʻoga, i se faʻauʻuga pati poʻo se isi faʻamanatuga, i le mea e valaʻaulia ai se tamaititi lalelei.E sili le tuʻulafoaʻiina le faʻaaogaina o mea teuteu oloa, o lea o le filifiliga sili ona taliaina o le lalagaina, tamai laʻau, faʻataʻoto i le ata, ma isi.

O mea e alu o loʻo tumau ona avea ma se vaega taua: satin lipine, aufana lapoʻa, fulufulu uʻamea lanu tele, scallops, tiaras, hoops, ma isi.

Lua loto

E talafeagai mo lauulu umi, ma i le foafoaga e le tele se taimi.

  • ma le vaevaega vavaeina, o le lauulu vaevaeina i ni tutusa tutusa lua,
  • siusiu ua faia i itu uma,
  • o pito o loʻo faʻataʻamilomilo i totonu o le pu na fausia e lata i le pu,
  • ona vaevaeina lea i ni vaega se lua, ma milo ma flagella, fausiaina se fatu foliga,
  • faʻasaʻo i le pito i lalo ma le le vaaia
  • fesoʻotaʻi ma 'aufana, ofu faʻapipiʻi poʻo ni kilipa.

Aulelei lauulu lauulu ua saunia. Soʻo se teineitiiti e fiafia iai ma saunia se uiga faʻafiafiaina.

O le lauiloa masini, ua tele nei suiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e fili faʻapipiʻi ni manoa ma se fatu poʻo se sulu masani i laina e lua. Matagofie teuteuina i fugalaʻau. Faaauau le autu autu o loto, e i ai le isi matagofie faʻataʻitaʻiga.

Fiafia fatu

  • filifili ni vaega se lua i le occipital region ma le faʻavae faʻalava,
  • o le pito i luga e alu i le siʻusiʻu ma o le pito e toso i totonu o le pu i le pito i lalo,
  • 'au faʻamau vaʻai lua (tasi e faʻamatamata tolu taimi)
  • faʻauiga ma fulufulu ulu, fatuina ai se fatu fatu,
  • fesoʻotaʻi i le pito i lalo i le siusiu,
  • o le pito o le fusi ua afifi i se manoa mai lalo.

Mo pepe, o latou curls e leʻi tupu aʻe i le umi o loʻo manaʻomia, o soʻo se ituaiga laei, laʻau mama poʻo ni solofanua puʻupuʻu o le a sefe ai le tulaga.

Afai o le lauulu e mama, e sili atu le filifilia o ni voluma ituaiga. Vaʻaia le sili atu o le faʻatamala ole malamalama, na aoina ile maualuga tele.

Afai e te manaʻo i pupuni curly, e faʻatagaina ona faʻaogaina se laulu pulu poʻo papillotok. Ma e sili atu lona lalagaina faʻalelei i le tele o afiafi i le afiafi ma le taeao o galugalu matagofie ua saunia.

O le mea taua i foliga vaaia o tamaiti o le faigofie. O le tamaʻitaʻi talavou e aunoa ma se pisa e foliga mai e manaia tele

Lauulu mo le faafiafiaga - o se mea e le masani ai o le ata faʻafiafia. A itiiti mafaufauga ma aoga tulaga o le a fausia ai se laei matagofie i le puupuu taimi puʻupuʻu. E taua e fetaui ma le filifilia le filifiliga e aunoa ma le ova aveina.

Lauulu mo aso uma (62 ata, vitio) mo le laititi ma le umi o lauulu

Faigofie laulu mo aso uma, e mafai ona maeʻa i le 5-10 minute, o se filifiliga sili mo i latou e le mananaʻo e faʻaalu le taimi taua ae e te leʻi tuua le fale mo le lavelave o sitaili. O uluaʻi manatu na aoina i le ata i totonu o le tusitusiga o le a fesoasoani e faʻatino lou ata i le taimi sili ona lelei ma onapo nei e aunoa ma le tele o taumafaiga.

Lau laulu i aso uma mo aso uma:

Lelei lauulu talavou laupepa, e lautele mo soo se mea e tupu, tusa lava pe o le ae alu i se pisinisi pisinisi, o se tafaoga, o le feiloaʻiga ma se uo teine ​​poʻo se savaliga ma se tamaititi.

A faigofie vasega vasega fesoasoani ia te oe ia malamalama pe faʻafefea ona fatuina se "mama" manaia mai se teteʻe ulavale.

Aumai le lauulu i se fusiua uumi, ona pasi atu lea o le lauulu i se ato faʻapitoa, lea e faʻatauina i le toetoe lava o faleoloa mea e faʻaaogaina. Faʻasaʻo lauulu mai le siʻusiuga i luga aʻe atoa o le ato ma tuu i luga o le ofuvae, faʻamautu ia faʻapipiʻi. Afifi lemu leisi vaega o loʻo faʻataʻamilo ai le fusipaʻu, ma latou fulufulu.

Faʻaogaʻi se tamaʻi ato, e maua ai lau tamai faaputuga.

Ma e ala i le filifilia o se lapisi tele, o le laulu e fesuiaʻi ai foi o le a sili ona tele.

E mafai ona aoina lauulu i totonu o le mugala e aunoa ma isi mea faʻaopoopo, na o le aoina o lauulu i le solofanua solofanua ma afifi faʻataʻamilomilo faʻaʻofu i se faʻataʻavalevale foliga.

O foliga laʻei e sili ona manaia i patupatu.

Matamata i le vitio ina ia malamalama mulimuli i le faʻatinoga metotia:

Lauulu mo aso uma

Afai o loʻo iai lou soifua maloloina, aulelei lauulu, e leai se mea lelei i lo le faʻamamafa o lau tama ma latou fesoasoani. I le avea ai o se tulafono, o le sili ona faigofie lauulu mo aso uma mo le umi lauulu - o nei filifiliga ia ma le paʻu e pa'ū pa'ū ma sina leoe mafai ona faʻatinoina i se lua minute.

Afai e te fiafia i le lapoʻa sitaili, vaʻai i lenei filifiliga ma se faaputuga. I le ata ata, e mafai ona e vaʻaia e muamua lava ona e manaʻomia le lalagaina o lauulu laʻititi ma se uʻamea curling, ona faʻaaoga lea o le sitaili, faaputuina ma aoina le lauulu mai tua, faʻamautuina i se fusi laʻititi vaʻaia poʻo le manifinifi.

Tagata romantis atonu e fiafia i lea manatu mo lauulu umi. Vavaeese se loka o lauulu mai le muaulu ma mimiloina e avea i se tourniquet, pueina le lauulu i le itu o femalagaaiga. I le isi itu, ia faia tutusa lava i le faʻafesoʻotaʻi o loʻo faʻaalia i le ogatotonu.

O le isi suʻega, ae o loʻo faia i se isi itu ese - i lea tulaga e te le manaʻomia le tago i autafa e latalata i ai, mimilo lou lauulu, ae naʻo le vaega o le lauulu o le a e vavaeʻese mai le amataga lava o le a manaʻomia. Mimiloina lua vae valea, fesoʻotaʻi i le pito i tua o le ulu.

Afai e te manaʻo e toe fai le ata o Angelina Jolie, vavaeese le vaega o le lauulu mai luga, fai se tamai selu ma aoina manoa i le pito i tua o le ulu, ma tuua ni nai curls e pa'ū saoloto i luga o itu. O se sitaili lauulu fafine e matua faigofie lava e faatino.

Vavaeʻese manuia tuʻituʻi o lauulu, faʻasaʻoina i latou i le isi itu faʻatasi ma fulufulu lauulu poʻo ni mea e le o vaʻaia, e faʻaaoga ai le lace teknik.

O se masani masani Farani fili, le faia ma le faatamala i le tasi itu o se tamai vaega o le lauulu i luga o le muaulu, o le a fesoasoani e faaopoopo le alofa ma le matagofie i le ata. O le siʻusiʻu o le ofutele ua teuteuina lelei e le le vaaia. Vaʻai se filifiliga o ata - laʻei lauulu ma lalaga 'ulu.

O lenei vitio o le a fesoasoani e fai se laei manaia i lona laulu e vaeluaina:

Lauulu mo aso uma i luga o lauulu feololo

Mo lauulu lauulu, e tele filifiliga lalagaina o se lautele lautele o aso uma laulu. Na matou pikiina ata o mea sili ona manaia i latou.

Aulelei ma faʻalelei i lenei vaitau teuteu mo se sikuea e faigofie faʻaaogaina ai faʻaoga le uʻamea. Tulouna pito o le lauulu mai mata, avatu ia i latou foliga talafeagai, ma ua e sauni e manumalo le lalolagi!

Se manatu manaia i se farani Farani, lea o loʻo lalaga mai le pito i lalo i le pito i luga, ma i le pito i luga alu i totonu o se fusi maua fua. O le vitio faʻamatalaga faʻamatala auiliili ai le lalagaina metotia:

Seisi lomiga o lauulu mo aso uma i luga o lauulu feololo, lea e mafai ona e faia mo oe lava e aunoa ma le faigata tele. Vavaeeseina o manoa e lua i itu, milimili i latou i fusi, faʻapipiʻi faʻaputuputu eseʻulu eseʻulu o laʻau, ona faʻafesoʻotaʻi lea o lauulu uma i se fulufulu paʻu ma faʻatulagaina i latou i se puʻeleʻuga.

O le masani Farani fili, fili i lona itu o se sili filifiliga mo le amataina, talu ai e le faigata ona faamaeʻaina, oe na lalagaina lalaga 'ie, i le isi lalagaina o lalagaina o lauulu.

O se manatu atamai mo se pati o le faia lea o le itu valavala ma vavae ese vaega e tolu o le itu, lea ona faʻasolosolo lea i se fusifusi uumi, togi ma le le vaaia i lalo o le vaega autu o le lauulu. Tuu au 'au i luga o lou itu, mimilo malie le lauulu i totonu o curls.

Afai e te fiafia e ofuina se pu, ona, vavaeeseina se vaega o lauulu mai le muaulu, fili i se fili poʻo le agavaʻa i lona itu.

Lelei lauulu mo aso uma ma ou lava lima

I le filifiliga o ata i lalo, ua matou aoina le sili ona manaia lalagaina filifiliga mo lauulu uʻumiʻumi ma feololo, o lea sitepu ma lea laasaga faʻaalia le faiga o lauulu.

Vavaeese lauulu e oʻo lava i le vaeluaina, aoina lemu le vaega o le lauulu i autafa e fufusi flagella, tuʻu uma lauulu mai le pito i lalo i tua i se teuteu manaia.

O le Farani diagonal braid e faigofie - amata mai le pito i luma, vaeluaina le lauulu ma le itu vaevaeina, uu lauulu mai le pito i luga ma lalo pe a filiina lemu i le ulu atoa i luga ole laina.

O se laʻasaga ma lea laasaga ata faigofie faʻamatala le auala e lalagaina ai se fatu. A maeʻa ona vaevae uma lauulu i ni vaega se lua, aveese se manifinifi manifinifi mai ia taʻitasi, faʻaopopo i le isi itu. O lo o faʻaalia i le tusi lesona auala e faia ai lea mea.

Uluai filifiliga ma fili mo tagata e ona le mafiafia ma matagofie le lauulu. Malamalama i le aano o tekinolosi, e mafai ona faigofie lalagaina oe lava o se tele o fesuiaiga ma tapunia taliga, mo fale ma le ofisa, e aunoa pulu ma ma auu, faʻaaogaina i le lalagaina.

O le autu "laʻau lauulu malamalama mo laulu uumi mo aso uma" faʻaauauina le uluai lomiga e aunoa ma le lalagaina, lea e atoatoa e oʻo lava i le seasea lauulu. Faʻaaoga le soʻona faʻaataata i le lauulu, aoina mai le itu ma fusi i lou lima, ona toe faʻalelei lea i se mea le vaaia i le umi atoa o le "atigi".

Lenei filifiliga ma eli fusi na foliga foliga faigata, o le mea moni, faia i le faasologa, oe o le a malamalama i le faigofie o le iloaina. Vavae ese lauulu o lauulu mai luga, fili le fusi ia le fufusi, ona feliuaʻi lea i totonu, maua ni sootaga se lua. Fai le tutusa i nisi taimi sili atu ile umi atoa ole lauulu.

O lenei maualuga lauulu lauulu foi o le a le mafua ai faigata. Taʻitaʻi le siʻusiʻu, ma tuu ai se loka o lauulu i le itu. Ona fai lea o le fili, lalagaina mama sulugatiti mai le iʻu ma mai le itu tauagavale. A maeʻa, teuteu le fili i lalo ole “matau” ma fulufulu.

O se vitio mai YouTube faʻaalia auiliili auala e faia ai se fatu mai le lauulu:

O sitaili sili ona faigofie-foliga foliga mai e faigata i taimi uma, ae faatasi ai ma le fesoasoani mai lea laasaga ma lea laasaga faatonuga, ua manino mea uma. O se mimiti masani ua faʻamau i totonu ia te ia lava ma fusi faʻatasi i se fusi - o le a se mea e ono faigofie atu?

Faigofie lauulu mo aso uma mo lauulu migimigi

Mo lauulu laulu, e tele faʻataʻitaʻiga manaia: vaeluaina le lauulu i itu e lua, fili i latou i lua bagels, ma ua uma oe! Fiafia, laʻei lauulu i le 1 minute e aunoa ma le lavelaveina lalagaina.

E manaia le faʻamamafaina o galu malamalama e faʻaaoga ai se fusi sitaili - o sea laei o le taumafanafana e atoatoa mo se pikiniki poʻo le afiafi afiafi i luga o le faletalimalo.

Faaputuputu le lauulu laulu i tua o le pale, fai se tamai faaputuga. O le vaaiga faʻalelei ole atoatoa mo se teine ​​faʻaipoipo poʻo se tafaoga faamasani.

O fulufulu laʻei e mafai ona teuteuina i se matagofie sikoa, faʻaopopo lelei i le ogatotonu, e faʻatupu ai le maʻi o se fulufulu laʻau.

O se filifiliga tutusa, vaʻai le vitio:

Taoto le laulu malulu i lona itu, faʻamautuina ma le laei ma le le vaaia.

O paʻu masani e faia i le faʻaogaina o se cone-foliga curling iron o se sili lelei filifiliga mo taimi uma.

Faigofie lauulu mo lauulu pupuu mo aso uma

Mo pulu puʻupuʻu e faigata ona sau i luga ma le masani ai ma muamua lauulu laei, ae ma se vaega laititi o mafaufauga ma tomai, o le a e manuia!

Vavaeʻesea se tamai loka o le lauulu, fili se mea poʻo le faʻanana mai ia pei o se iʻa, faʻamautu i lalo o le lauulu - o se foliga faigofie ua saunia!

Afai ua e le lava i le masani masani mo pulu puʻupuʻu, taumafai e iloa se ata lotoa papa. Selu uma lauulu i luga, faʻalelei ia latou ile varnis.

O le mea sili lauulu lauulu mo se tafaoga faamasani o se afu, o se ata vitio:

O se puupuu lauulu oti pixie fautuaina se tele o filifiliga mo teuteu. Le faʻataʻitaʻia lau laulu i ou lima, aoina i ona itu, ma faʻalelei le iʻuga ma sitaili.

Ole isi manatu faigofie mo lauulu pupuu ole itu itu e vavaeeseina ma sina tamaititi i totonu o le ea.

Mo le iloaina o lenei filifiliga, fai se selu i luga o lauulu uma i luma, ona toe selu lea i tua, tamau ma varnish, tuu le pito i luga pito i luga lelei.

Lauulu i le la ma a latou suiga

Faama ia le pulou i luga o le pito i luga ma "fusi" ia ma se vaega o le laulu, fausiaina se laulu i le Eleni sitaili.

Vavaeese le lauulu i se itu itu, faʻalelei le pito ma pasi atu lauulu uma i totonu. Lenei e lelei mo foliga oval ma lapotopoto.

I le maopopo, e mafai ona e faaaogaina se fasi ie, o le mimilo mimilo ma mea uma e sau.

E oʻo foi i ni pulou faigofie e lua e mafai ona suia i se uluulu lauulu e faʻaaoga ai se lalelei lalelei.

O le uluaʻi faʻaopoopoga o le a avea ma faʻaata manino mo se laulu foliga faigofie.

O le fusi o le filifiliga sili lea mo taimi uma.

E mafai ona tata le siʻu masani ina ia avea ma faʻailoga matagofie i lau foliga.

A fulufulu laʻau faʻailoʻau lalagaina i totonu o le vaega autu o le laulu ma le itu o le itu o le manuʻa lauulu o se filifiliga sili lea mo le afiafi.

Tuʻufaʻatasia le iʻu o lauulu matagofie ma se tamaʻi faaputuga i luga.

A maeʻa ona tuu ese le pito i luma o le lauulu, fili i lona fili, ona fesoʻotaʻi lea ma le vaega o loʻo totoe o le lauulu, aoina i le solofanua.

O se filifiliga tutusa i luga ole vitio:

Ole isi suiga ole fusi ma le fili lalaga lalaga.

Ufiufiina se maualuga, fusi mau, vavae ese se vaega o le lauulu, ona afifi lea o le ofu manifinifi faataamilo. Nana le pito i lou lauulu, puipuia ma le le vaʻaia.

Faʻasolo i 'au fulufulu lua e lua.

Lauulu i le sitaili o Princess Jasmine.

Fai se faaputuga i luga o le ulu, aoina le laulu i le solofanua solofanua ma teuteu i se lulu.

Mo le sui o le vaitausaga vasega "luga 40" e leai se mea sili atu nai lo masani masani "atigi" i ai ni mea faʻapipiʻi ma paʻepaʻe paʻepaʻe.

Aua le fefe e fai ni laei laei pupuu i le sitaili o mea faufau leaga.

Lauulu sili ona lelei mo le galuega

Faiga laʻei o le ofisa e manaʻomia se vaega taofiofi ma saʻo ala.

I le aoina uma o lauulu i totonu o le talo, tuua se pu, e mafai ona saogalemu alu i se pisinisi pisinisi poʻo galue.

O lenei filifiliga e talafeagai mo faʻatau pisinisi po 'aiga o le afiafi. O se gaioiga faʻapea ua i luga o le vitio:

Fai se faaputuga laiti i le pito i luga ma faapipii fusi taʻitoʻatasi i le pito i tua ma manaia le le vaaia, ma faʻamama ai lou laulu.

O le maualalo ole fusi i le itu e sili mo galuega.

O le mafolafola vaeluaina i luma ma le fulufulu pulu o se sili sili ona lelei mo le FBI sooupu.
E pei ona e vaaia, e leai se mea faigata i le matagofie. Matou te faʻamoemoe oa matou lesona aʻoaʻo ia te oe pe faʻafefea ona fatuina ni laei faigofie mo taimi uma!

Lelei aso malolo mo lauulu lauulu: 10 manaia manatu

Soʻo se tausamiga o se mea e sili ona lelei lea e mafai ai ona maua sau taimi lelei ma faʻaali oe lava. Soo se aulelei foliga o le a faaumaina e aunoa ma se teuteuina lauulu lauulu, o lea, alu i le faafiafiaga, mafaufau muamua i lea laasaga ma lea laasaga uma auiliiliga o ou foliga.

O le averesi le umi o le lauulu o se tasi lea o sili ona lauiloa i nei aso. E fetaui lelei ma taugofie, ma sitaili mafai ona faia e sili atu leaga nai lo le uumi lauulu matagofie.

O aso malolo mo lauulu mo lauulu laulu e tele suiga ma auala e fai ai. O nisi e manaʻomia le lima poto o le matai, aʻo isi e faigofie ona e faia i ou lava lima ile fale.

Faiga faaEleni

E vave ona manaʻomia lauulu o aso malolo. O lea la, o se sitaili faia i le Eleni sitaili o le a taua tele i le tulaga pe a e manaʻomia e sauniuni mo le itiiti ifo taimi.

E te manaʻomia le laʻei faʻapitoa mo lenei sitaili.

  1. Palu le “manai” ma gagau i tua.
  2. Tuu se fusi i luga o lou ulu.
  3. Filifili se filo i le tasi itu ma, mimilo i le afa, lokaina le pito i lalo o le fusi.
  4. Mulimuli i le faiga tutusa ma le autafa latalata.
  5. O lea la, i lea sitepu ma le sitepu, afifi le laupepa atoa i se fusi, faʻaʻeteete faʻalelei.
  6. O se taunuuga, e te mauaina se vave ae matagofie fesuiaiga. A mana e tatau, ona e faʻaopopoina i ai ma se fesoasoani.

Kitsch i tua

O aso malolo mo lauulu mo le laulu feololo e mafai ona fausiaina e ala i le faʻamaloloina o latou, ma aoina i latou i tua o le ulu, ma faia se maualuga maualuga mama - e i ai le tele o filifiliga.

O se tasi o latou, pe a aoina le "mane" i tua o le ulu, o le a faʻaalia o se mea taua mo se faʻamasaniga alofa.

  1. Tuu le “manai” i tua, ma tuu ai ni manoa i itu uma e latalata i le mata.
  2. Faaputuputu se capna i tua o lou ulu ma ou lima ma mimiloina e se fusi puipui.
  3. Amata ona gagau le lautele, gagau i le afa.
  4. Tuu le pito i lalo ole fusi i lalo o le pito i luga ma malupuipuia ma se pea 'oti.
  5. Suʻe loka pito i luma mama i uʻamea uila, faʻatupuina ai le malamalama o galu fafati.
  6. Faʻaopopo le faʻaiuga ma le varnish.

Faʻafefea ona filifilia ni laʻei lalelei ma faigofie mo se tafaoga ma le laulu umi

O fulufulu umi e masani lava ona masani ona galue, o lea e tatau ona iloa e latou pule le tuʻu o latou matagofie lavalava i le laulu ma faia i se taimi vave. E mafai ona e faia ni pulou mafolafola, aulelei laiti curls, fusiua pe 'uʻu i ou lava lima. E mafai ona e teuteuina lou lauulu i fugalaʻau, pulou, lipine ma isi mea.

Ae e te leʻi amata fausia au oe lava filifiliga tino, filifili mo le mea gaioiga o loʻo e teuteuina ai.Afai o lenei aso poʻo se malaga i le fale tifaga, e sili atu le filifilia o laʻei faigofie, ae afai o le a e alu i se gaioiga faʻamoemoe, ia atonu o se laei lalelei faigofie e le fetaui ma oe. E sili atu pe a filifili se filifiliga sili atu le manaia, ae fai oe lava e ono le manuia.

Fili i fusi

Faigofie laei o lauulu e mafai ona foliga faigata tele ma soona fai. O lea la, o lenei eseʻesega i fafo e foliga mai e le masani ai ma e le mafai ona faia na o ia, ae ua naʻo le taimi muamua na tilotilo.

  1. Fa selu le manai ma filifili ni manoa se tolu latalata i le malumalu.
  2. E faigofie lava le lalaga ie. E tatau lava ona amata le puie ile muaulu, lalagaina ona fili fou mai ile itu ole makugka.
  3. A e taunuu i se malumalu latalata, seʻi e faaauau ona lalagaina.
  4. O le mea lea, lalagaina uma filo fou, aoina le atoa solo ma faaauau pea ona fatufatuina i le iʻuga.
  5. Faʻamau le pito i luga o se vaega faʻamalieina.
  6. Ave le fatu fatuga i lou lima ma, amata mai le pito, mimilo i totonu o le uili.
  7. Faʻaopopo le foa maua i luga o se ie ma fulufulu.
  8. Fuga ma varnish pe a manaʻomia ma teuteu ile faʻapipiʻi.

Hairstyles fiafia ma ofu tino

Volume maua frizz sili lauiloa i totonu o aso malolo hairstyles i aso nei, faatasi ai ma le fesoasoani o lea e mafai ona e faia sili lalelei ma manaia filifiliga lauulu. Tusa pe a paʻepaʻe tele lau lauulu, e tatau lava ona e taumafai e liliuina ia laʻau susulu. Ae ia manatua e le tatau ona soʻona vaʻai ia curls - pei ona faʻalauiloaina e tatou i faiga faʻaonaponei E tatau ona i ai la latou foliga matamuli, toe faʻamanatu i le "galu o le matafaga", ae le pei o laulu i aso uma, latou te manaʻomia ona faʻataʻitaʻia ma le faʻaeteete.

Lauiloa lauulu Matafaga galu Taeao afiafi Volume i aʻa Taeao afiafi

Ae o le umi o le lauulu, i le tulaga lea e le faia se tele sona sao: e mafai ona e faia ni curls i le uumi, pupuu, ma feololo curls. Ae afai e te manaʻo e faʻaopopo le mataina ma le sili atu le matagofie o foliga i lou lauulu, ona taumafai lea e fatuina le tele i aʻa - le lauulu laupepa o le a iloga suia ma oe faʻatasi ma ia. E mafai ona e faia lea i auala eseese e lua:

  1. Faʻaaoga se fulufulu faʻapipiʻi ma se mea faʻapitoa.
  2. I aʻa, faʻatuʻu laititi, mafiafia o laʻau, ma faʻaalu galu i le umi o totoe. Faʻafetai i lenei metotia, lau laulu lauulu o le a matua iloga lava tusa lava pe leai se fulu. Lauulu ituaiga laei Lauulu ituaiga laei Volume i aʻa Volume i aʻa

Aofai voluma

Faʻaituau atigi, amo ma fusi

Maualuga hairstyles aso malolo O nei onapo ua maua ai foʻi le masani. Ma le isi, e mafai ona faʻaeʻeina ni atigi teuteu lelei pe faʻaalu paʻu teuga - o laʻua uma laʻei foliga foliga fiafia ma matagofie. Tele stylists fautuaina foi e faʻaopopo le tele o lalagaina i ia hairstyles, o lea faʻalavelavea le lauulu ma faia ia sili atu matagofie. I lenei tulaga, e faʻamaea faʻalelei e le tagata le taulia, faʻataunuʻu faʻatasi.

Lauulu matagofie Lauulu mo le aso malolo Lauulu mo le aso malolo Sese faʻatamala Lauulu matagofie Lulu teuteu

Foliga maia Crazy Retro

Ua toe foi le faiga masani ile laulu ile laulu ile laei mai le mamao ese ma le 70 tausaga. O nei laei sili faʻaavanoa lava e faʻaopoopo faʻatasi le ata faʻafiafia ma fesoasoani e tu aʻe i fafo mai le motu o tagata i soʻo se aso faamanatu. Maʻeu aluga, galu galu ma uluaʻi ofu i le tuʻufaʻatasia ma laei matagofie o le a foliga sili matagofie ma lalelei. Taumafai e te alu i le mea na tupu i lenei auala, ae naʻo le faʻamanatu atu o lenei laʻei lauulu e manaʻomia manicure talafeagai ma vali.

Nofoa faʻaoso Lauulu manifinifi Lauulu manifinifi Nofoa faʻaoso Nofoa faʻaoso

Lauiloa lauulu i le lalagaina

E masani lava ona i ai lava i Braids pito i luga o lauiloa, ma aso malolo filifiliga e aoga foi. Ae ui i lea, mo se aso malolo, o nei laei e fausiaina i se sili sao le faiga nai lo aso uma lalagaina.Afai o le a e alu i se faʻamanatuga, e mafai ona e filifilia soʻo se lalaga lalagaina mo oe - e mafai ona avea ma fulufulu Farani fili poʻo le lalelei "iʻa fagota", o se matagofie "afu" po o le matagofie "pale", o se lalagaina tele-laina lalagaina poʻo se faigofie Rusia fili - filifili le mea e fetaui ma oe Oe ma ia tulaga ese.

Lalaga matagofie Lalaga matagofie Lalaga matagofie Lalaga lalaga Manatu lalelei Lalaga matagofie

Lauiloa lauulu mo lauulu puupuu

O nisi fafine e manatu o le sau i luga ma se teuteuga o laulu mo laulu pupuu e faigata tele. Ae ui i lea, o tagata taʻutaʻua taʻutaʻua e taʻutaʻu pea lenei taofi, i taimi uma e faia ai se mea e sili ona manaia hairstyles aso malolo. Mo se faʻataʻitaʻiga, o laʻasaga e fai faʻaaoga e teuteu lelei lava soʻo se ofu afiafi na faaigoaina o le laʻei sili ona manaia i lenei tausaga. O tomai faʻapitoa i le fausiaina o ia pupuni e le manaʻomia, talu ai e toetoe lava o tagata uma e mafai ona taʻimua le lauulu ma faʻalelei. E mafai ona e faʻaopopoina lenei laʻei lauulu ma fusi tuai ma maʻa poʻo fulufulu - e foliga matagofie ma matua fiafia.

Lauulu mo lauulu puupuu Lauulu mo lauulu puupuu Gaosi uila Gaosi uila Gaosi uila

I le lalolagi faaonapo nei o le a e le faʻateia ai se tasi i le mafuaga Iroquois, aemaise lava talu ai nei ua latou sologa lelei i le vaega o aso malolo lauulu. O le mea moni, o se lauulu lauulu e le oi ai le tele o tagata fiafia, ae peitaʻi, afai e mamanuina lelei, e mafai ona atoatoa mo mea faʻafiafia. Ae ia manatua, o le fatuina o se mea e le masani ai mai i lea lauulu sipela e matua faigata lava.

Tausiga mohawk Tausiga mohawk Tausiga mohawk Iroquois mo le aso malolo Iroquois mo le aso malolo

Hairstyles matagofie mo lauulu lauulu

Stylists autasi finau o le averesi umi o lauulu e sili ona manuia pe a faia ata aso malolo. Ma o le mea moni lea. I le uma, o curls o lenei umi e le o mamafa tele i le umi - latou te le manaʻomia le tele o lauulu ulu ma mea teuteu tino. O le mea lea, filifiliga mo se teuteuga teuteu mo se umi umi e sili atu tele.

Lauulu mo lauulu laulu Lauulu mo lauulu laulu Lauulu mo lauulu laulu Lauulu mo lauulu laulu Fulufulu o tamaitai Fulufulu o tamaitai Fulufulu o tamaitai Fulufulu o tamaitai

E mafai ona e mauaina se laulu matagofie afiafi laʻau ma le fesoasoani o moli malamalama o le a foliga sili atu i soʻo se mea na tupu. Ina ia fausia na, e mafai ona e faʻaogaina curlers, se fulufulu fulufulu ma se pulumu lapotopoto - e faigofie ma faigofie. Ae ui i lea, e aoga le amanaʻia o faiga masani, ae le o le soona fai o le curls - faʻatupu laititi le faʻatamala. E le iloa faʻafefea? Ae aua le faʻaaogaina auala mo le faʻamamaina ma faʻataʻapeʻapeina manoa i luga o curlers.

Malamalama uila Stylish curls Lauulu i galu Lauulu i galu

E i ai le tele o filifiliga mo lauulu i le lalagaina o fili - o lalagaina e mafai ona avea ma mea autu o le tuʻufaʻatasiga pe faʻaopopo. O filifiliga sili ona lauiloa i aso nei hairstyles aso malolo ma Farani lalagaina, "vaipuna", "pale", faapea ai ma le lalagaina i le tuufaatasiga ma se faaputuga poʻo se atigi.

Lelei lalagaina Lelei lalagaina Lelei lalagaina Lalaga lalaga Lelei lalagaina

O le masani o lenei tausaga ua avea foʻi ma ni fusiʻu ua maualalo. Ae ui i lea, mo se tausamiga faʻafiafiaga, o le masani masani e le aoga. Ae e leʻo se faʻafitauli - e mafai ona faigofie ona liua i se laulu laulu manaia e fetaui lelei mo se aso malolo. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faia se solofanua i luga pe na o le faʻamalosi atili ia - o le mea tonu lava na fautuaina oe e aso nei stylists ia tatou

Manoa fulufulu Faia faʻaiʻuʻaiga Faia faʻaiʻuʻaiga Faia faʻaiʻuʻaiga

Afai i le afiafi o le aso faamanatu e te le maua le taimi e asiasi i se fale lalelei pe faia ni sitaili faigata, ona mafai ai lea ma le fesoasoani a lauulu ona fai se laʻititi faigofie ma vave lauulu laei. Muamua, vilivae ufi, ma aoina le itu curls i tua ma faʻapipiʻi i latou ma fulufulu. Faʻaopopo mea teuteu ma se laei manaia e saunia!

Fiafiaga matagofie Fiafiaga matagofie Matagofie uila Matagofie uila

Hairstyles matagofie mo lauulu umi

O laʻei sili ona taugata ua faia mai i lauulu uumi, aua o loʻo teu lelei mafiafia mafiafia tusa lava pe a le faʻaaogaina mea o loʻo latou foliga mai e matagofie. O filifiliga mo le uumi uumi e mafai ona tutusa lelei ma le umi uumi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o tagata faʻauʻuga foʻi e faʻamatalaina ai le faʻailoaina o aga o le afiafi o lenei tausaga. Ma le isi, e mafai ona maulalo, ma maualuga, ma itu, ma lalaga, ma lamolemole, ma teuteuina lelei, ma le faʻatamala - soʻo se fesuisuiai o fusi o le a foliga sili atu i soʻo se mea na tupu.

Manoa fulufulu Faiga Faiva Faiga Faiva Faiga Faiva Faiga Faiva

Ole toe teuteuina ole laulu ole lae ole "Malvinka" ua toe sau i foliga masani. O palealii ua faʻaeʻeina ma moli paʻu malamalama e faʻaamalieina atoatoa soʻo se foliga o le afiafi ma fai ia le mafaagaloina.

Malavini Lauulu mo le fiafia Malavini Lauulu mo le fiafia Lauulu mo le fiafia Malavini

Afai o oe o le pule o se laulu umi, mai lea taimi i lea taimi e tatau ona e fili lau mea curls. Ma mo afiafi ma taimi faapitoa, o lalagaina o le a na o se filifiliga sili ona lelei. E ui o lea hairstyles aso malolo ma lalagaina e le faʻafaigofie - multi-laina openwork lalagaina o faigata e faia na o oe. E ui lava, e mafai ona faʻaogaina se sili atu faʻafaigofie filifiliga - e fili i se fili masani ma faʻapipiʻi i faʻapipiʻi malamalama. Faigofie ma matagofie!

Lalaga matagofie Faigofie lauulu i le lalagaina Faigofie lauulu i le lalagaina Lalaga matagofie Lalaga matagofie Lalaga matagofie

I le avea ai o se laulu fulufulu afiafi, o le a aoga foi e fausiaina ai ni ituaiga eseese ma atigi. Ae ia manatua, o mea na e tatau ona fai naʻo le lauulu masani. O le utupoto lava e mafai ona mama pe, i se isi itu, teisi le faaeteete. A o mea, iinei o latou aoga.

Afiafi afiafi Afiafi afiafi Lauulu mo le afiafi Afiafi afiafi Afiafi afiafi Lauiloa lauulu

Lauulu laulelei Eleni

E masani lava, teine ​​fai i luga o latou laulu se Eleni fesuisuiai ma teuteuga faaopoopo. O sitaili faapena, e faʻaopopo atu i le lauiloa ma le aulelei, e talafeagai ma aoga. E le gata i lea, o lenei laʻei lauulu e mafai ona faʻamamafa atili lou tagata, taofiofi, ma faʻailoaina ai le tamaʻitaʻi. E mafai ona e mimiti ai ni uluaʻi curls ina ia maua ai se alofa faʻafanua ile ata.

I le fou faiga, faigofie talafeagai e, o lea, mo se aso malolo, a fusi i eseese ituaiga mafai ona o mai.

O le tele lava o fulufulu foliga fiafia mo le laulu laulu e fausia i luga o se metotia e aofia ai ni laasaga se ono:

  1. Lau selu muamua
  2. Tulai ia
  3. Ua puputa i faʻapipiʻi pe le mafai ona vaʻaia
  4. Ua tuuina mai manoa i itu
  5. Fao polesi fao
  6. Faʻaopoopoina Mea Taua

Malamalama matagofie lauulu mo lauulu laulu

Ina ia mafai ona faʻatinoina faigofie le sitaili i fale, e te le manaʻomia se tele o taumafaiga.

  1. Tatou selu le lauulu o lo o i luga o le muaulu i le itu.
  2. Matou te avatua le isi malologa le masani ai.
  3. Talu ona matou faia le maualuga o lauulu, aveese le tele o lauulu i tua.
  4. A fai sau pa, e mafai ona e tuu, ma isi e faia tutusa.

Farani sitaili siusiu

O se tasi o le tele o lauulu sulu faigofie o le siusiu. Ae talu ai lona eseese, e mafai ona faʻaaogaina o se fiafia tuʻaiga filifiliga. O lenei sitaili faasino i lautele lautele; o foliga foliga ma lauulu fausaga e le taua mo i latou.

  1. Matou te fausiaina le solofanua maualuga o le siʻusiʻu, nonoa i se fusi faʻauma ma milo ma se manoa manifinifi.
  2. Tatou mimilo le lauulu ma teuteu le lauulu.
  3. Afai e te manaʻo i ai, e mafai ona e tuʻuina i lalo ni laina se lua i malumalu.


O lenei fulufulu lauulu e mafai ona fesuisuiai e pei ona e manaʻo, ae ae e te leʻi faʻaopopo asoa, filifili le saʻo.

O le atigi e afua mai Farani. O loʻo malamalama lelei le Falani i le feʻau faʻaaloalo, laʻasaga ma le laʻei matagofie. O atigi tekonolosi e talafeagai mo avanoa uma mo aso malolo ma ofisa. E mafai ona faigofie ona toe fai i luga ole umi lauulu.

Ua manatu nisi tagata o mea uumi e sili atu le faigata ona milo na i lo lapoʻa. Le sili ona umi le umi e manatu i tauau ma lalo.A e filifili e fai se atigi, ona e filifili loa lea e faʻaali mai lau faiga teuteu.

O le tino mai o lauulu e le tele se taimi

1. Ina ia faʻaleleia atili le atigi, muamua matou faʻaaoga mea teuteu oloa i se aofaiga laʻititi.
2. O le a foliga vaʻaia lelei pe a tuʻu le valavala i le itu.
3. Matou te selu le lauulu i le tasi itu.
4. Faʻamuta vaʻai lauulu mai tua, toso pito o le lauulu i le fogafale. E mafai ona e faʻaaogaina le alofilima po o le lima matua. Na faasolosolo malie ona milo latalata i le ulu.
5. Matou te faʻataunuʻuina le iʻuga ma faʻamaʻi.
6. Mo nisi faʻatuatuaga, faʻaopopo varnish. O le fulufulu ua saunia ma e mafai ona e alu saogalemu i se aso malolo.

Laloʻi siʻusiʻu

O le sitaili sili ona faigofie o lauulu o lauulu. O le isi faigofie auala e fai ai:

  1. I le pito i luga matou te faia se lapoʻa faʻataʻavale tele.
  2. I le faʻaaogaina o mea teuteu mea, fai se iʻu i tua o le ulu.
  3. E mafai foi ona e tuua ni nai manoa i luma.

Malamalama mataga faʻateʻa

Faʻavae i le filifiliga muamua, e mafai ona e toe suia le laulu e ala i le mimilo lea o le siusiu i luga o le uʻamea curling ma milo i le faʻatusa o se gulka le faʻamatalaina i tua o le ulu.

Fusi ma taʻoa

O le isi ituaiga o mea manaia e fai i lauulu: selu uma pito i tua, ma vaevae le lauulu i ni 2 fulufulu. Fatu ni toloa mai le iʻu. Tatou te taoto ma faʻamau faʻatasi ma le fesoasoani a studs. I le pito i tua matou te faʻaopopo se mea manaia ma le laei ua sauni. O se teuteuga e faia i fugalaʻau o le a foliga sili ona matagofie.

O tamaitai sili ona lauiloa ma pele i lauulu, e manatuina o curls. Aemaise pe a fai i le tasi itu. O teine ​​e feololo le umi e faʻaolaina lava; e tutusa lava laei foliga e lelei ia latou. E le faigata le faʻapipiʻi:

  1. Fausia se itu vavaeese.
  2. Lulu lauulu ma lautele lapoa uʻamea curling.
  3. Matou te faaaogaina le tele o varnish, o lea e sili atu le faʻaoga o se varnish ma malosi fixation.
  4. Faʻaopopo mea faʻaoga poʻo maʻa taua.

O se foliga le mafaatusalia o le a tuʻufaʻatasia asoa mai maʻa taua i luga o le laulu ma tautaliga i se sitaili tutusa.

Lauulu o le "Greek Goddesses"

Mo le tele o tausaga, o laʻei o laei i totonu o Eleni e leʻi ulufafo. E masani ona fautuaina e teineiti teine ​​le filifiliina o se laulu mai lea sitaili malu. O tamaloloa e vaʻaia Eleni fulufulu malamalama o loʻo malamalama le teine ​​ma e manaʻomia se auala faʻapitoa mo ia. Ina ia maua le faʻamoemoe e tatau ai, e tatau ona faʻatau mai le tele o elemene:
Eleni laei, lipine, tiara le vaaia ma uma ituaiga o pulou; maʻa, fugalaau fugalaau, lauulu.


Styling oloa
Le faaaogaina o se fulufulu mo lauulu, matou fausia le aafiaga o susu susu. Matou te tuu le lauulu i tua o le ulu. Matou te fausiaina se pulou malie ma teuteu i se lio ma mea faʻaopopo.

Faatasi ai ma se lauulu ulu, o le atua fafine o Athena e masani ona savali, o se tasi o atua sili ona faʻaaloalo i Eleni, o le atua fafine o le poto ma taua taua. Matou te tuua i luma ni nai manoa ma filifili pe a fai se tiara.

Afai o oe o se tina, ma e tatau ona e faia se laulu e le gata mo oe, ae faapea foi ma lou afafine, ua mafai ona e mimigiina lou lauulu.
O le laulu e masani ona e le ese mai ia te oe, o lea e le afaina ai, ma o le a mafai ona lagona e pei o se tamaʻitaʻi.

O le saoasaoa filifiliga o le pikiina o lauulu i luga o curlers tele. Faʻaopopo i le curls le tiara poʻo se afu ma maʻa, fugalaʻau, ma lou lalelei e sauni e alu i se faʻamanatuga faʻafiafiaga.


O teine ​​o teine ​​sili ona manaia, sili ona lelei i luga o le fogaeleele. O lauulu uma lava ua filifilia e se tasi poʻo se tamaʻitaʻi, e tatau ona faʻamamafaina le tagata lava ia ma faailoa atu lana amio. Afai o se fusi poʻo se atigi, o lona uiga, o le teine ​​o le sili atu faʻamalosia natura, pe a fai o curls ma eseese le faaituau lauulu, ia auai i le agamalu natura. E aoga foi le ofu a se fafine. O elemene uma faʻapitoa e faia se sao i le ata. Ma e leai se teineitiiti e mafai ona aloese mai le aulelei o foliga o alii.

"Puta" mo le laulu uumi

I le taimi muamua na tilotilo ai, o lenei faʻapipiʻi e ono foliga faigata, ae e leai lava! E faʻavae i luga o le siʻusiʻu, ia e matua faigofie mea uma.

  1. Toe selu uma fulufulu.
  2. Vavaeese lua manifinifi loka o lauulu mai foliga ma faapipii i se lauulu.
  3. Selu ia manoa i le pito i tua o le ulu i se selu, vali sina mea laititi ile lulu.
  4. Tuu le faaputuga pito i tua ma selu le ofu pito i luga.
  5. Vavaeese ia manoa sa faailogaina muamua i le ogatotonu po o le itu vavaeeseina. Ufiufi i latou ma varnish.
  6. Vaelua taʻitasi o nei manoa i le afa ma milo lua fusi. Nonoa le pito i luga o se fasi fusipaʻu.
  7. Faʻafesoʻotaʻi uma e lua ma le suauʻu paʻu i le pito i tua o le ulu i lalo o le fulufulu mamoe.
  8. Faia se iʻu e feliuaʻi.
  9. Toe tuu loka tutusa lua mai toe. Vaelua i le afa ma fai lua fusi. Faʻamau faʻatasi ma se fusipaʻu ma fefuluaʻi le iʻu.
  10. Toe fai le faiga seia uma le pito o le lauulu.
  11. O lenei faaloaloa le lalagaina ma ou tamatamailima ma faʻasalalau uma atu e fai ai se voluma.
  12. Faalelei le iuga ma le malosi o le fulufulu lauulu.
  13. Teuteu ma se mea fesoasoani.

Ofu lauulu matagofie e faʻavae i luga o Eleni anamua faʻailoga

O lauulu mo le faʻamanatuina e seasea mafai ona faia e aunoa ma le faʻa Eleni tuai faʻaata - anapogi, faigofie, ae ofoofogia. Lenei lauulu lauulu foliga foliga lalelei ma matagofie. E mafai ona faʻatino i lauulu uma ma uumi lauulu.

  1. Selu i le itu le vaeluaina.
  2. Faʻamau manoa i luga o le uʻamea uʻu.
  3. Vavaeese lou lauulu i se mea i le taliga maualuga. Maua ni vaega tutusa se lua.
  4. Pin le pito pito i luga ina ia le faʻalavelave.
  5. Nonoa le pito i lalo ma le paʻu ole paʻu ma ia tuʻu ifo i lalo ifo ole ogatotonu.
  6. Tuu le pito o le siʻi.
  7. Ufiufi le solofanua i le foeuli ma malupuipuia i se pea o faʻamaʻi.
  8. Vavae ese le lauulu i le pito i luma ma toe fai faatasi ma latou mea na e faia i le pito i lalo.
  9. Teuteu le mea teuteu ua maeʻa i le teuteuina o lauulu teuteu i fugalaʻau, lopa, peʻamaʻa. Faʻasusu ia manoa i se polesi pupula.

Toe teuteuina i le sitaili mo taimi faapitoa

Mai uumi uumi e mafai ona e vave faia se laei manaia, e talafeagai mo aso malolo ma aso faamanatu.

1. I luma ole ulu, vavae ese vaega ole lauulu ma nonoa i se fusi faʻauma.

2. Selu ma le faʻaeteete lauulu i lalo ole pito i luga ile selu ile tele o nifo. Ia malu malie.

3. Sii lemu i luga le selu ole vaega ole laulu. Faatulaga ma le le vaaia.

4. Vaelua le pito i luma ole lauulu (lea na vavaeina) ile vaeluaina - laina pe tutotonu.

5. Faʻamautuina nei manoa ma le le vaʻaia.

6. Tulua le lauulu i le pito i lalo i se malamalama bun ma puipui i lauulu.

7. Faʻaaoga ni lauulu manaia e teuteu ai.

Uluaʻi sitaili mai faaseʻe ma puʻeʻu

O sitaili Solemn mo lauulu umi ma feololo e mafai ona faigofie na o oe. Pau mea e te manaʻomia o se faaseʻe ma se pea o lauulu. Talitonu mai ia te aʻu, ma lenei sitaili, e mafai ona e alu saʻo i le kapeta mumu.

1. Nonoa se maualuga maualuga, tuu le faʻaluʻu se curl.

2. Lafo le tulimanu i luma ma faapipiiina faasee i luga o le lauulu i le lauulu laulu. Faʻasaʻo lelei i latou faʻapipiʻi.

3. Faʻasolo le iʻu i luga o le faaseʻe ma togi le 4 puʻelea - malamalama ma mama. E mafai ona e faia se fagota poʻo se Farani puaʻa. E tatau ona nonoa pito i lalo ma le paʻu manifinifi paʻu.

4. Faʻaaoga ou tamatamai lima e faaloaloa ai loka.

5. Faʻataʻoto matagofie fusi ina ia ufiufi le faasee. Sau faʻaiuga ma suʻega.

Lauulu mo filifili mama

E mafai foi ona faia i le selu ni laʻulu faʻapipiʻi mo se lalaga lemu. I luga o le lauulu uumi, latou foliga foliga matagofie!

1. Ave se manoa i le itu tauagavale ma lalagaina se puaa mai fafo. Matou te nonoa le pito.

2. Ia tutusa lalaga lalaga lalaga i le itu taumatau.

3. Matou te fusifusia i latou i se manoa paʻu i tua o le ulu ma afifi i latou i se manifinifi manifinifi.

4. laititi ifo lalagaina lalagaina e lua mimilo laʻititi paʻu.

5. Matou te fesoʻotaʻi lalagaina ma filo o le iʻuga e tusa ma le faʻavae o le tasi itu itu Farani faʻapipiʻi.

6. Tuʻu faʻatasi uma pito ma faʻauʻuina ma se vaega faʻamalosi tino.

Tele lauulu mo fulufulu lulu - i lenei tusitusiga.

Ma faʻafefea ona e fiafia i se laʻei faigofie ma le faʻaauulu:

Nofoa vaivai

O se aulelei e fai ma faʻalelei foliga tonu e te manaʻomia mo taimi faʻapitoa. O le ae faia i le naʻo le 10 minute ma e te manumalo i le faʻamanuiaina ma le sili ona fiafia tele fashionistas.

  1. Nonoa se solofanua i lalo o le solofanua, a leai se loka lautele o lauulu e leai se totogi.
  2. Tuu se faasee i luga o le ofuvae.
  3. Tamau le faʻatu e pei ona faʻaalia i le ata.
  4. Afifi le siusiu ma faʻamau i se fulufulu ulu.
  5. Mai luga, matagofie le taʻoto ole vaega na maua fua. Faʻasaʻo foʻi i le lalafi i lalo ole utupoto.

O sea sitaili laʻei e i totonu o le malosi o outou taʻitoʻatasi! Ole a ogatusa ma ofu mama tuʻusaʻo poʻo ofu o afiafi.

  1. Nonoa ia manoa i le aufaʻi laititi.
  2. Vili i se uʻu faʻataʻamilomilo.
  3. Ia mimilo le uʻu i lou tamaʻilima ma fai se mama. Faʻamama i se pulou.
  4. I lenei auala, mimilo pupuni uma i le siʻusiʻu.
  5. Teuteu le sitaili i mea e le o vaaia - tuʻi ia i latou i laina o foliga o le Kerisimasi poʻo se gata.

O lenei lauiloa ulu ulu foliga foliga tupu! E mafai ona e faia mo se faʻaipoipoga pe faʻauʻu - o oe o le a sili ona matagofie!

  1. Nonoa le toe i le pito i luga o le ulu.
  2. Tuu le faasee i luga ma nonoa pei ona faʻaalia i le ata. Vaelua pito i totonu ma faʻapipiʻi ma le le vaaia i le ulu.
  3. Vavaeese se filo o lauulu i luma o le ulu ma selu mama.
  4. Faʻasolo i luga o le faʻaseʻe ina ia tapunia atoatoa.
  5. Faaputuputu ni manoa i se siusiu, faʻataʻapeina i se uila faʻataʻamilomilo ma faʻataʻotoʻu curls
  6. Teuteu lau laulu lauulu ma se fesoasoani e pei o se pale.
  7. Aulelei matagofie le auupega.

Ina ia fausia se sitaili sitaili i ou lima, e te manaʻomia na o le 20 minute ma ni nai tomai.

1. Ole selu sina mea e paʻu ma taoto i le galu, faʻamautuina le pito o le mea e le vaaia.

2. Faatasi ai ma le vaeluaina o vaevaega, vaevae le lauulu i le 5-6 tutusa vaega. Nonoa taitasi i le fusi.

3. Ia sulu lemu siʻu i le faʻasolo ma faʻamaʻai i luga o le uʻamea curling poo le vevela curlers.

4. Fai mama mama ma faʻapipiʻi i le pine uʻumi.

5. Teuteu le sulu ulu ma se mea faʻapipiʻi.

Vaai foi i se filifiliga matagofie:

Mo teineiti e iai se pupuʻu puʻeleʻe (pi poʻo le pulu moli), matou te fautua le fausiaina o 'ula matagofie ma faʻaalu i latou ma se fulufulu laʻau.

  1. Faʻaoga sina faʻamama pei o le moana e mulumulu ma susu.
  2. Ia milo i manoa i le uila uila ile itu mai foliga.
  3. Faauʻu ia curls ma varnish.
  4. I le itu, tui se fulufulu lalelei.

Mo pupuu 'oti, o le voluma e atoatoa. I se ituaiga rocker laʻau oe o le a le mafai ona taofia!

  1. Faʻaaoga fulufulu foliga e solo ma susu ai lauulu.
  2. Faaputu i latou ma se fulufulu ulu ma se pulumu lapotopoto, fatuina se voluma i le aa vaega.
  3. O faʻailoga ma mea e fai i le pale e siitia foʻi i luga ma selu sina.
  4. Faasaʻo le folaina ma le malosi vale.

Iloa faʻafefea ona lalagaina pigtails? Ma o ia laulu foliga e foliga mai e faigofie tele ia te oe!

Lelei lauulu "Lulu uila" mo aso malolo

E masani lava e sili atu le faigata i le faia o lauulu laʻei faigofie mo lauulu lauulu i ou lava lima, talu ai o le galue ma uʻamea umi oe lava e sili atu faigata nai lo, mo se faʻataʻitaʻiga, ma le umi o le uumi.

E i ai se numera tele o sitaili ma curls e mafai ona faia i luga o lauulu uumi, o nei laei sili ona faigofie mo le aso malolo, ae i le taimi lava e tasi o le a latou foliga sili atu ma le manaia ma muamua, naʻo mea e te manaʻomia.

O uumi uumi moana e mafai ona faʻatulagaina matagofie i se mama, tiara, fusi, lalaga ie poʻo le selu. A vave lauulu mo le aso malolo o le a ofoofogia ma talafeagai i soʻo se aso faamanatu.

Ina ia vave lauulu i lou lauulu i curls, e mafai ona e faʻaaogaina fulufulu lauulu ma se laulu vavae. E tatau ona tofu uma manoa i luga o curlers ma faʻamafanafana ma se laulu vavae. A maeʻa, faʻatagaina le lauulu e malulu ma aveese le 'ula, ia faʻamau ma le faʻaeteete ia faʻataʻamilomilo uma mafuaʻaga o le lauulu ma le varnish.

Manatua o fulufulu tetele foliga foliga matagofie, ma o fulufulu lauulu e tatau ona laʻititi mago ina ia tumau ma matagofie le aafiaga. Ina ia faia le pito i luga ma tua o le ulu foliga lelei, e faatagaina e selu sina laititi pe a uma ona aveʻese le curlers. Ae taumafai e aua le faʻaleagaina le faʻataʻitaʻia o lauulu, o lea ia faʻaeteete fai.

Afai e leai sau mea faʻaalu Velcro, ona mafai lea ona e faʻaaogaina se uila faʻataʻutaʻu. Muai apalai le busa po o mousse i luga o le lauulu, latou o le a latou faia curls sili tetee. Tago lemu lau lauulu i pupuni pe a fai o le fusipau ua saunia, fasi i sina mea i ou lima ma faʻalelei i le varnish.

Ituaiga uma o siusiu - matagofie faia-oe-oe lava fulufulu mo le aso malolo

O le lauulu laʻau mo le aso malolo faʻavae i luga o le siʻusiʻu e vave ma faigofie, ae e matua vaʻaia matagofie. O se siʻusiʻu ma curls mafai ona avea ma se lalelei o laulu, o lenei laupepa o le fulufulu foliga o le a foliga manaia, matagofie ma uluaʻi.

O nei filifiliga faigofie lauulu lauulu e sili mo le alu i se tafaoga poʻo se pati. Uma le lauulu e tatau ona afifi i curls ma tuu i se fusi mau. I le avea ma mea teuteu, e mafai ona afifi le siusiu i se loka o lauulu, ma ni nai loka mafai ona tuu i luga o foliga.

Faigofie lauulu mo le aso malolo e faʻavae i luga o le siʻusiʻu e mafai foʻi ona faia i ou lava lima, pe a fai e te faʻatulagaina lauulu ma aoina i le siʻusiʻu. O fulufulu lamolemole o le a lamolemole ma susulu, ma o le sili sili ona matagofie lea ile teuteuina o le laulu. Afai e manaʻo i ai, o le pito o le fusi e mafai ona selu sina selu, ona foliga mai lea e sili le maoaʻe ma lapopoa.

Ole isi ese eseʻesega e ono avea ma fulufulu mata, lea e fesoʻotaʻi le siusiuga i totonu. E naʻo le faʻaputuputu o lauulu i le fusi, e le manaʻomia le fusifusi o le paʻu e faʻamalosia tele. I lalo o le ofu mafiafia, latalata i le ulu ma tamatamailima, matou vaeluaina le lauulu i ni vaega se lua ma filo le fusi i totonu o le pu na fausia. Lau vave ma aulelei faia-ia-oe lava lauulu ua saunia.

Lotoa - o se vave ma faigofie fai-oe-oe lava lauulu

Faʻailoilo ma ituaiga uma o lalagaina o le a i ai pea i foliga masani. E te le tau aʻoaʻi i le lalagaina o lavelave faʻataʻitaʻiga i luga o oe. Ua lava le faʻatinoina o nai fulufulu ma lou lauulu 'eseʻese o le a la faʻafiafiaina oe i le afiafi atoa.

Ole ae mauaina se laulu e sili ona aulelei ma manaia pe a fai e te selu teisi le laulu i luga o lou ulu ma amata lalagaina faʻamanuiaga fulufulu i totonu o se fili fili. E mafai ona e filiina se Farani fili, spikelet poʻo isi lalagaina, ae aua le fufusi tele. O le a manaʻomia e fulu faʻataʻoto le styling ma le sui sui teuteu.

Ua faʻamaonia lelei le fili i le itu, e mafai ona fili i luga o le laulu lulu, ona foliga ai lea o le faʻataʻitaʻi sina faasee, ae aulelei. E mafai foi ona faʻaopopoina lauulu ma se faaputuga.

A faigofie faia-oe-oe lava faʻataʻitaʻia foi e aofia ai ma se fili faʻataʻotoʻo faataamilo i le ulu. Ia fili i lou mafaufau, e tatau ona vaeluaina le ulu i ni vaega se lua ma aoina le laulu i lua falaoa i le vaeluaina. Mai vaega taʻitasi o lauulu e te manaʻomia ia fili i se fili, ina ua uma ona faʻamau uma fusi i le pale ma faʻamautu ma fulufulu.

O se mea lelei mo se tafaoga faamasani o le pigtail-waterfall. E matua faigofie na faʻatinoina, e foliga matagofie ma i le taimi lava e toʻafilemu, ma se laulu foliga e mafai ona e alu mo se savaliga, i se pati poʻo se ata tifaga.

Fai-e oe-aulape seti mo se faʻamanatuga

Bundles e sili ona lauiloa sitaili, e tele numera o filifiliga mo le auala e tuu lauulu i totonu o le talo. Ole fusi e masani ona fausia i luga ole laiga o le siʻusiʻu ma teineiti e tauʻau tauau ma lalo ifo ia mafai ona faʻamatalaina se sitaili.

E manaʻomia le aoina o lauulu i le ponytail ma, faʻaaoga o se tagata fai fulufulu faasee, fai se pulu. I luga o le lauulu e tatau ona e ofuina se ofu manifinifi manifinifi ina ia mau ai le laulu i le tulaga. A faʻapea e mafai ona umi, e mafai ona e fili pito ma faʻataʻatia i lalo o le fusi.

O sea sitaili e mafai ona teuteuina i fugalaʻau, lauulu ulu, se manifinifi manifinifi, se fusi pe fulu. O le mea taua o le moega e tatau ona foliga tele, o le lauulu o le a susulu ma teuteuina lelei. Ona fai ai lea o le faʻatasiga o se lagona saʻo ma e avea oe ma masiofo o lau afiafi.

A e le mafai ona e faia oe ile sitaili ile fale, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi le faʻataʻitaʻiga ole potu a le ICONBRIDE. Oe o le a galo ia oe e uiga i faʻafitauli e uiga i lou lauulu ma maua oe lava i lima o tagata moni polofesa o le a faia oe ma sili ona teuteuina foliga.

Faʻamalieina uila

O laʻasaga mo lauulu laʻititi mo le aso malolo e mafai ona faia e faʻaaogaina ai galu masani masani poʻo le curls.

  1. Fa selu lou lauulu ma siku i luga curlers tetele pe faʻaoga curling uons.
  2. Vaevae le solo i ni vaega se lua - lalo ma le pito i luga.
  3. Ave le pito i luga ma puipui i fulufulu lauulu poʻo fulufulu ulu.
  4. Agaʻi i luma, faʻalauiloa le manoa o loʻo alu atu mai le tasi malumalu i le isi, ma faʻanofo lelei i le tele e mafai ai, faʻamautu ia latalata i le taliga ma le le vaʻaia.
  5. A o le iuga, o le a e maua agamalu galu faatosina. Fagu ma varnish.

Atoatoa lamolemole

O le sitaili mo lauulu laulu mo se tafaoga e aofia ai e le gata i fili ma filifiliga manua. Ole lamalama auga e foliga atamai.

E faigofie lava le faʻatonuga e fausia ai.

  1. Vavaeese le lauulu ma se vaega ogatotonu i le lua.
  2. Faʻasaʻo ma se uʻamea.
  3. Mo se faʻamalosi sili atu, faʻaaoga se lamolemole faʻamalosi.
  4. I le iʻuga, faʻaaoga se mea e atagia mai ai i le iʻuga, o le a faʻaalia le teuteuga o se faʻata pupula. I lenei tulaga, e sili atu le aua le faʻaogaina le varnish, o lauulu e tatau ona sili ona masani pei ona mafai.

Aoina curls

O lenei filifiliga e sili ona lauiloa i faʻaipoipoga. Ma e le faia fua.

O le a ia avatua le faʻatusa agamalu ma le mama.

  1. Tulu le lauulu i le faʻaaoga o le curling iron.
  2. Aoina le solo atoa i tua atu o le ulu i le saoloto e mafai ai ina ia aua nei faʻaleagaina le foliga o uila.
  3. Sau lelei le faʻaiuga ma le fesoasoani a lauulu, tipi faʻatasi taʻitasi.
  4. O le a talafeagai lelei faʻapipiʻi lau fugalaʻau sili ona e fiafia i ai i le faʻaopoopoina o fusi.
  5. Teteʻe toso mai ni manoa mai le sikaili latalata ile foliga, o le a maua ai se femininai faapitoa.
  6. I le faaiuga o le ata, vali le ulu ma le varnish.

Fausiaina aso malolo lauulu i le fale e faigofie tele, na o ou mafaufauga ma lelei lagona e manaʻomia.

Ma o le sitaili sili ona e fiafia i ai?Faasoa atu i manatu!

Lauulu masani

E leai se afaina o le a le ituaiga faʻamanatuga o loʻo feagai ma oe - se faʻaipoipoga, faʻamanatuga poʻo se feiloaʻiga i le Tausaga Fou i se faleʻaiga, e tatau ona 100% mautinoa o lau ata o aso malolo. O se tasi o itu taua o le fatuina o se ata faʻafiafia o le filifilia o lauulu. I lenei tusitusiga o le ae vaʻai pe faʻafefea ona fatuina DIY aso malolo hairstyles mo lauulu ma umi lauulu.

Faia-ia-oe lava mea teuteu fale mo le umi lauulu

O le le faia o fulufulu uumi umi ile fale e matua faigata lava, aua ile taimi ole faʻatinoga o nisi galuega, ole lauulu e pa'ū ifo i luga o ou mata ile taimi uma, e le mautonu, mimilo ma faʻalavelave.

Ina ia aua neʻi afaina lou lauulu ma mautinoa le sili atu le mafanafana, e sili atu le faia o se mea manaia vave lauulu mo lauulu umi mo aso uma. O lenei faiga e le aveina oe le tele o taimi. O lauulu laʻasaga filifiliga e matou te ofoina atu, oe faia i le 5-10 minute.

Lauulu laulu mo lauulu umi

E mafai ona e aoina lauulu i totonu o le talo i auala eseese - i le pito i luga o le ulu, i tua o le ulu, itu, mai lalaga fili, faʻaaoga se bagel faapitoa. Le filifiliga o le fulufulu mata i le ituaiga o se fusipaʻu e faʻalagolago atoa i mea e fiafia iai le tagata lava ia.

  1. Ina ia faia se faigofie gula i luga o le pale, e tatau ona e muamua fusifusi le laulu i se solofanua solofanua, milo i le tasi sikuea sikuetini, ona vili lea i totonu o se fusi ma faʻamaumau ia ma fulufulu.
  2. E mafai ona e lalagaina tootoo mai le siʻusiʻu, 'aloʻimu sina laʻititi ma mimilo faʻatasi i se tulaga tutusa i se fusi.
  3. Mai le siʻusiʻu, e mafai ona e faia le tele o tuʻugamau ma i se faʻatupu vevesi faʻapipiʻi ma i latou e le vaʻaia i le pito o le siʻusiʻu.
  4. Afai e te manaʻo e faʻaopopo le voluma i lau fusi, ia e manaʻomia le afifiina o le fusi i se ato faapitoa.

O mea uma o i luga e mafai ona fai pe a fai o lou fusi o loʻo tu i le pito i tua o le ulu poʻo luga o le itu.


O le siʻusiʻu e aupito faigofie lauulu mo lauulu umi. Ae mafai ona faʻaputuputu i se auala faʻapitoa, ae le naʻo le fusifusia i se paʻu faʻamalosi. Matou te fautua atu ia oe faia se mea uiga ese le saʻo:

Ina ia faia lea, oe manaʻomia:

  1. Vavae le lauulu i ni laina tutusa se lua ma nonoa se nonoa mai ia i latou
  2. O faʻaiʻuga nifo e tatau ona liliu i totonu ma faʻamau i se paʻu
  3. Le nofoaga o loʻo ofuina ai le ofuvae e tatau ona afifiina ma se filo o lauulu e maua ai se lagona e faapea o le lauulu e faia na o lauulu

E mafai ona e faia le "Eleni tofa." Na te le lalagaina i le auala masani. Ina ia fausia, oe manaʻomia:

  1. Vavae uma lauulu i ni manoa se tolu - lua latou manifinifi (luma), ma le tasi lautele (occipital).
  2. E le tatau ona faʻaaogaina le nonoa okipital. E tatau foʻi ona fili i ni manoa mai autafa o le itu.
  3. O le nonoa mulimuli e nonoa ma se uʻamea paʻu, lea e manaʻomia foi ona faʻapipiʻi i se filo o laulu:


DIY video tutorial i le fausiaina o loka ea

Faʻafefea ona fai loka 'ea e aunoa ma le faʻaaogaina o ni filo faʻaopoopo? Oe o le a aʻoaʻo mai lenei video faʻatonuga.

Lauulu vaevaeina i ni vaega se fa. Fasi fulufulu i le pito i luga ma malumalu e tuʻi ai. Corrugate le lauulu i le pito i tua o le ulu ma a corugation curler (pe tusa o le 10 cm mai aa). Faapipii lauulu i totonu o malumalu i le auala tutusa. Salu lemu le fulufulu paʻu mo faʻaopopo le tele.

Ma le isi, vaevae le lauulu i ni vaega se fa (palealii, vaega faaletino ma occipital). Ona, faʻaaogaina se uʻamea curling o le lapoa tele (32 mm), matou te taʻamilo i laina, amata mai le vaega oksipital, faʻamautuina laʻau taʻitasi i se kilipa.

O le mea lea, matagi le lauulu i le pito i tua o le ulu, i le malumalu, ma mulimuli ae le taua, o le lauulu i le pale, vaeluaina i latou i se mamanu zigzag ma selu laiti latou mai totonu. O lauulu e tatau ona selu i luga ole muaulu (paʻu), ona mimilo ai lea o faʻasologa muamua i totonu, ona toe solomuli lea pe tusa ma le 10 cm mai aa, fafo (mai foliga).

Oe manaʻomia le tatalaina ese o lau laulu mai pito i lalo o le faasologa o loʻo e lavea ai lou lauulu.

Lauulu mo laulu umi ma se fusi

Ina ia faia se laulu foliga i le Eleni sitaili mo lauulu umi, e tatau ona e faʻaopopo faʻaopoopo se fusi faʻapitoa poʻo se lipine matagofie. E faigofie tele le ofuina i luga o le ulu, ma lauulu e pasia i lalo atu, ma fausia se matagofie matagofie pulupulu i tua o le ulu:


Ofu lauulu lauulu mo lauulu umi

E masani lava, o tagata e uumi lauulu e feagai ma faigata i le teuteuina, aua e faia fulufulu lauulu mo le umi lauulu le mafai ona o lo latou mamafa. Ae faʻafetai i masini faʻapitoa faʻapitoa, ua mafai ai ona ausia se faʻafefeteina voluma. Stylists i lenei tulaga fautuaina e faia lauulu ma lauulu uumi. Latou foliga aulelei ma lalelei.


Lauulu maualuga mo laulu umi

O se laulu masani lava foliga i le ituaiga o nifo e faia i lauulu o le a foliga sili ona masani i le afiafi mea na tupu. Ina ia fausia, e tatau ona e:

  1. Nonoa le solofanua i le palealii, vaevae le lauulu i ni laina tutusa se lua ma milo i le afa i le umi
  2. I le o totoe o le ponytail mai le lauulu, e tatau ona e afifi le ogatotonu ina ia mafai ai ona maua se aulelei faʻapitoa mai le lauulu i luga o le pito i luga
  3. O loʻo fautuaina e faʻapaʻu i le varnisi ina ia faʻapipiʻi ma umiaina mo se taimi umi i lona tulaga muamua


Lauulu mo laulu umi

Talu ai nei, sa matua lauiloa lava i latou teine ​​talavou. fulufulu ma se lalaga mo lauulu umi. E faigata tele ona faʻaʻofuina se fusifusi ia te ia lava, ae o le faia o se afiafi laulu tino e moni. I le avea ai ose faʻataʻitaʻiga, o le a tatou faʻamatalaina pe faʻapefea ona faia lea mea mai ni pulutasi masani masani fili i le fulufulu pulu.

O le a le faʻasologa o gaioiga e fausia ai lenei lauulu laei:

  • Nonoa muamua se fusi maualuga
  • Vaevae le lauulu i le siusiu i ni manoa se tolu, mai lalagaina uma lalaga masani lalagaina
  • Faʻalautele taʻitasi itu lautele ina ia foliga sili atu lona matagofie
  • Faia ni paʻu faʻalavelave mai i lavalava faʻamama ma faʻamautu ma pine i soʻo se foliga
  • Teuteu lou lauulu i lauulu fugalaʻau poʻo ni fugalaʻau (e mafai ona e faia oe lava mai le ie, pe e mafai ona e faʻaogaina tui ola)

Tamaiti laʻititi lauulu mo laulu uumi

Tina tina o afafine taumafai e o mai ma muamua aulelei o laei mo a latou tama teine ​​aloalii. Ma le mea uma, o aso na i ai aufana ma fugalaʻau i faiga masani ua mavae. O teine ​​laititi mai i le laiti laititi e tupu laʻau uumi, a o latou taumafai ia avea ma sitaili ma fausaga.

Nisi manaia lauulu mo teine ​​i luga o le uumi lauulu matou te tuuina atu ia te oe i lenei tusitusiga:

O sea laʻei lauulu e mafai ona faia ai se tama teine ​​aloalii, e oʻo lava ile tama. O le a le mea e manaʻomia mo lenei:

  • Tufatufa atu lauulu i ni manoa faataamilo i le ulu
  • Nonoa uma fasi o le u o le pu
  • Milo taitasi suʻega i totonu o le nonoa
  • Teuteu vaʻavaʻai taʻitasi ma le pulou poʻo le fulufulu 'ulu ma se fugalaau
  1. "Malvinka mai lalaga ''

E sili ona lelei lenei filifiliga lauulu mo lauulu umi ile aoga:

  • E manaʻomia le faia o se vavaeʻese ina ia tu manino i le ogatotonu o le ulu
  • Ina ua mavae lena, o lauulu i luga o le ulu e vaevaeina i ni tali tutusa se lua
  • O nei mea, o lala laʻau lalagaina, lea i le pale nofoaga e fesoʻotaʻi ma se vaega faʻamalosia poʻo se fulufulu ulu ma le aufana

  1. Faʻamau i luga o itu
  • I le auala lava e tasi e faia ai le valavala luga o le ulu. E manaʻomia e tu saʻo i le ogatotonu.
  • E mafai ona e faia i le faʻataʻitaʻiga o se zigzag, pe a faʻapea e aliali mai i le lamolemole ma le manino.
  • Ina ua uma lenei mea, e tatau ona e faia ni lua poni i lalo ifo. O fusi taʻitasi e manaʻomia ona liua e avea ma puaʻa.
  • O lona iʻuga, o nei puʻeleʻele e tatau ona milo faʻatasi i le foliga o se "ata valu", ma o latou pito e tatau ona faʻaai i le fusi o siʻusiʻu.
  • E mafai ona e teuteuina sea laei ile lipine poʻo lauulu.

Manatua o lauulu lauulu o se tasi lea o vaega autu o lau ata. E tatau ona mataʻituina ia foliga lalelei ma teuteuina faʻalelei.

Lauulu Asymmetric Side

I le pito i luga o lauiloa, o loʻo iai talu ai nei lauulu foliga na faia i le tasi itu. O lenei foliga agamalu ma le tauagofie e masani ona vaaia i faafiafiaga eseese. E fetaui i uiga atamamai ma faʻaaloalo, ae e foliga matagofie ma masani. Curls e taua mo lenei sitaili. Afai e le tauia i latou le natura, e mafai ona e faʻaogaina latou faʻaaoga se curling iron po curlers. Ma o le aoina o uumi lauulu ma taoto i lona itu, ua uma ona tuuina i se laʻei fiafia, e le tele se taimi e alu ai. Mafaufau i manatu sili ona manaia ma lauiloa mo le fausiaina o se faʻatusa e fetaui lelei i foliga o soʻo se aso malolo.

O le auala pito sili ona faigofie o le faia lea o se ea fusi i itu uma. Lenei e mafai ona faia i masani tino lauulu pe le vaaia, o le sili ona talafeagai. E tofu tamaitai ma le faia lelei o le sitaili lea i ona lima.

O le vaaiga i tua atu o sea utupoto e pei ona faʻaalia i le ata.

O se isi faʻaopoopoga i le faiga o lauulu mo le tuʻuaga o le faʻaaoga lea o lalagaina eseese. Scythe lalagaina tutusa, alu i le tasi itu. E le tatau ona fufusi le lalaga, ae fai sina faʻamalieina. I le faaopoopo atu i curls, a bouffant o le a talafeagai lelei ii, e maua ai i le ata se foliga faatamala. Matua maoaʻe ile faʻaulu ole laulu e umi!

E mafai ona e faia se faʻataʻitaʻiga i lalo o lalagaina. Ina ia faia lea mea, alu ese mai i luga i le pito i lalo, taamilomilo taʻamilosaga uma lava i lona natura punoua ma faʻapipiʻi i le tasi itu ma le fesoasoani o ni mea tetele ma le umi e le mafai ona taofia ni uʻamea mamafa. E taua le faʻasaʻo o sitepu taʻitasi ma le varnish.

Lenei, ua faia se lalagaina ie. O le iʻuga, e aliali mai e pei o se scythe, ma bends ua faia ona o mea e le vaʻaia. Ose sili lauulu lauulu mo se tafaoga, mo se faʻataʻitaʻiga, o se faʻaipoipoga. I sili auiliiliga pe faʻafefea ona faia lenei ata, oe mafai vaʻaia i le isi vitio.

Mo i latou e mauaina i luga faigata faigata i luga atu, e mafai ona e togiina curls i itu uma e lua, faʻalelei ma faʻalelei ma varnish. Ma mai le itu o le matala vaega o le ulu, fili mai le itu. O le a le mea e le o se filifiliga mo le fafine faʻaofuina mo se aso malolo?

Se ata muamua e faʻatatau i taʻuga

O fulufulu ua lalagaina i ni ofu i se laulu foliga foliga masani ma ofoofogia. Flagella e fausia e faʻataʻamilomilo solo o le tamatamai lima, e le manaʻomia ni tomai faʻapitoa. Ina ia latou le malolo ai, o latou taʻitoʻatasi e tatau ona faʻamautuina. O le a laʻasaga i lea laasaga ata o le a faʻaalia se tasi o nei sitaili.

O lenei metotia e mafai ona faʻaaogaina luga o le laititi ma pulu laʻau.

Tau maualalo utupoto

Volumetric bundles, teuteuina i lalo, teuteu lelei mo le laei i luga o le fola. O le mea lea, e masani ona filifilia e le teine ​​faʻaipoipo o se laei foliga faaipoipo. O tuʻufaʻatasia e tuʻufaʻatasia ma togi, ma mafai ona tuʻu saʻo mai.

E mafai ona vaʻaia iinei lauulu manaia i lauulu mo fulufulu umi.

O le iloiloina lauulu lauulu mo lauulu lauulu fiafia i a latou ituaiga o filifiliga ma maua sili atu mafaufauga mo a latou foafoaga ma faaleleia.

Faʻafefea ona fai oe maʻau maualalo

I totonu o lenei vitio faʻataʻitaʻiga, o le ae vaʻai pe faʻafefea ona fai se fulufulu faʻafiafia laʻititi bun faʻaaogaina se faasee faasee mo lauulu.

O lea, vavaeese le lauulu i le laina o le mata (mai le taliga i le taliga), mimilo le vaega o totoe o le lauulu, sii i luga ma faapipii. Tatala se tamai loka o lauulu i le pito i tua o le ulu i luga aʻe o le ua, vaevae i ni vaega se tolu. Tuu le sulugatiti ogatotonu ma afifi faataamilo i le foam roll. O le faasee e tatau ona tautau luga o le ua.

Tatala le vaega o lauulu i luga ole faasee (pe faʻaoga sese lauulu - tresses). Vaelua lenei lauulu i ni manoa, e taʻitasi ua milo ma se mea lelei ma faʻataʻamilo faʻataʻamilo i le faasee, ma fai le fusipaʻu o le ea.

O le mea lea, i taimi uma vavaeʻese vaega o le lauulu i se mamao e tusa o le 1 cm (ma faʻaopopo fulufulu sese pe a manaʻomia), vaevae i latou i ni manoa, mimilo ia filo ma fusi ma tuu i luga o le fusi.Vavaeese le lauulu totoe i vaega e lua (tuu sina mea i luga).

Lulu le pito maualalo i luga o le utupoto (e peiseai e nana), faʻanusisi i varnish, faʻalelei ma le le vaaia. Ma fai le mea lava lea e tasi ma lenei laulu e pei ona iai muamua - vaevae i ni manoa, milo i latou ma fusifusi ma faʻasaʻo i le pito i luga o le fusi. Fetaui lemu ia manoa mulimuli i luga o le fusi.

Volume siʻusiʻu

O le isi itu e mafai ona fai i aso malolo ile faiga o laʻau ile aso malolo. O lauulu lauulu laulu foliga foliga le masani ai, faigofie, faaneionapo, tuʻufaʻatasia ni laulu ma aoina. A laina tutusa e taʻua foi o le atopaʻu.

Faʻafefea ona fai sea matagofie tele o fulu tele? Oe o le a aʻoaʻoina lenei mea ile fesoasoani o lenei vitiō tutorial.

E taua le togafitia o le lauulu i le umi atoa ma le fesoasoani a se curling iron, tuua pe a ma le 10 cm i pito. Ona vaevae lea o le lauulu i ni vaega se fa (palealii, itu faʻaletagata ma vaega o occipital). Sii le lauulu i tua o le ulu, aoina i le siusiu. Tuu se faasee i luga o le siusiu, selu le lauulu teisi ma gagau pito.

Ave le lauulu i luga ole ulu, vavaeeseina 2-3 cm, taoto ia i luga, mimili lemu ma se uʻamea. Ona faʻamau lea le siʻusiʻu faʻataʻamilomilo faʻataʻamilomilo ma le le vaʻaia ma selu mai le pito i luga e nana ai le fala ma selu. Tuu lou ulu ile vaega o le tino ma vaevae i ni vaega se lua, ni vaega pito i lalo - pine i lalo o le siusiuga, pito i luga - tui i luga ole siusiu.

Fulufulu le lauulu i le 'auvae, sisi i luga, tutuʻi ma le lauulu le vaaia.

Maualuga koloseina o lauulu

Ma le mea mulimuli, o se lauulu lauulu maualuga e faia soʻo se foliga manaia. I le taimi lava e tasi, o loʻo iai ni metotia faʻapitoa lea e mafai ai ona e faia se laʻasaga maualuga na aoina.

Ole faigofie auala e faia ai lenei fusifulu ile laulu e laʻititi ma le umi o lauulu, e mafai ona e feagai ma oe, e te vaʻai ile nei vitio faʻataʻitaʻiga.

Vavaeese le lio o lauulu i le laina pito, tuu pe tusa o le 2-3 cm. Pasia le lauulu i le umi atoa. Ona pa'ū lea o lauulu o le pito i luga o le uʻamea i le itu mai le mata. Loka ia loka ma faʻapipiʻi. Selu le vaega o totoe o le lauulu, aoina i le pito i luga o le fusi, nonoa ma fusi uaua.

Mai le siʻusiʻu lalagaina se lalaga faʻapipiʻi tolu laina, o ona manoa o loʻo sosolo atu i le itu ma ou tamatamaʻilima mo se lapoʻa tele. Ona afifi lea o le fili faʻamau i le pito i lalo ma faʻapipiʻi i faʻamaʻi / vaʻai, oe maua se faʻapipiʻi laʻititi.

I lalo o le fusi, ia nonoa faʻataʻamilosaga mai le pito iʻu ma tuʻu lelei i luga o le fusi.

Lauulu i luga o le mumu aso kalena: 10 fai-oe-oe lava lauulu

Mo faʻamanatuga mea na tupu o la matou kalena faʻaletausaga, e te manaʻomia se sitaili matagofie, ae e leai sou taimi e te ulufale ai i le salon! pe umi laina, ma e oʻo foi i tofiga faʻatulaga ua fuafuaina mo le lima tausaga i luma atu.

La matou aso malolo (mo aso mumu) foliga e le sili le leaga i lauulu, ma e oʻo foi i le tele o filifiliga o faleoloa i ou taulaga o le a sili atu, ma e oʻo lava i se teine ​​aʻoga o le a mafai ona faia ia mea, o le a se mea e mafai ona matou fai atu e uiga ia matou aulelei matagofie.

O se tasi o aso faʻamoemoeina mo o tatou olaga o aso mumu lea ole kalena - aso malolo, faʻaipoipoga, aso o le Valentine ma isi mea faapena. Ina ia aua neʻi e sailia lau filifiliga i se sailiga tiga, na matou filifili e taʻu atu ia te oe ma filifili filifiliga sili mo nei mea aso malolo.

PEPA MO Fulufulu uumi

I le taimi muamua na tilotilo ai, o lenei sitaili foliga mai e faigata, ae e leai! I lona faavae e taoto le siusiu, o lona uiga la e matua faigofie lava.

  1. Galu i tua le ulu atoa o lauulu.
  2. Tuʻu 'eseʻese ni manoa e lua o laulu mai i ou foliga ma fusi i se lauulu.
  3. Gaugau manoa i le fusi o le ua i se mailei, teisi sasaina ma varnish.
  4. Faaputu i lalo ma faʻapaʻu le pito i luga.
  5. Ua maeʻa ona tufatufaina atu ia vaega ua tufatufa atu i se ogatotonu poʻo le itu itu. Faʻalelei ia i latou se varnish.
  6. Vaelua taʻitasi o nei manoa i le afa ma milo lua fusi. Faʻamuta le fusiua ma se paʻu.
  7. Faʻafesoʻotaʻi lima e lua i le silikone paʻu i le pito i tua o le ulu ae leʻi amataina.
  8. Faia le iʻufaʻasaga.
  9. Vavaeese, vavae ese lua manoa mai itu. Vaelua ma afa lua fusi lua. Skrepite i latou faʻatasi ma se paʻu ma faasaʻo le iʻu.
  10. Toe fai le gaioiga seia oo i le pito o le lauulu.
  11. O lenei faaloaloa le lalagaina ma ou tamatamailima ma faasaʻo uma ia mea ina ia maua ai le voluma.
  12. Faalelei le iuga ma le malosi o le fulufulu lauulu.
  13. Teuteu ma mea faigaluega.

O le ae fiafia e vaʻai i itulau nei:

TAMAITI A LE FUA O HAIRSTYLES PO O LE LOTO LELEI

E i ai foi le mea e vaʻai i AʻOAʻOGA O AIGA I LE GRADUAL BALL

Maualuga 11 o le teuteuina lelei, sitaili laei matagofie:

FUAFUAGA LELEI I FILIFILIGA FAʻATINO SILI

O laʻei lauulu mo se aso fiafia e ono le faia pe a leai ni laei faʻa Eleni anamua - vave, faigofie, ae aoga. Lenei lauulu lauulu foliga foliga lalelei ma matagofie. E mafai ona faʻatino i lauulu uma ma uumi lauulu.

  1. Faʻatasitasi i luga ole suʻega faʻapitoa.
  2. Faʻamau manoa i luga o le uʻamea uʻu.
  3. Vaelua le ulu o lauulu i se mea i taliga. Maua ni vaega tutusa se lua.
  4. O le pito i luga ua fasia ina ia aua neʻi faʻalavelave.
  5. Nonoa le vaega pito i lalo ile paʻu ole paʻu ma tuʻu ifo teisi i lalo ole ogatotonu ole fusi.
  6. Faauma ato o le siʻu.
  7. Afifi ile afoe faʻaʻai ma faʻamau le pea pili o lauulu.
  8. Vavae ese le lauulu i le pito i luma ma toe fai ma mea na e faia ma le pito maualalo.
  9. Teuteu le mea teuteu ua maeʻa i le teuteuina o lauulu teuteu i fugalaʻau, lopa, maʻauʻau. Faʻasusu ia manoa i se vali pupula.

MUSU E TALA MO LE FAʻAMATALAGA FAʻAMATALAGA

Mai uumi uumi, e mafai ona vave faia se laei manaia, e talafeagai mo aso faamanatu ma aso faamanatu.

  1. I le pito i luma o le ulu, vavaeese le vaega o le lauulu ma nonoa ma le paʻu.
  2. O lauulu i le pito i luga o lauulu e tatau ona lelei selu e masani ona iai nifo. Faamaʻeleʻele ma le faʻaeteete.
  1. Sulu lemu i luga le selu ole vaega ole laulu. Faʻamama i laʻua ma le le vaʻaia.
  2. Vavaeese le pito i luma o le ulu o lauulu (lea na vaeluaina) i se faʻataʻitaʻiga - lateral poʻo le ogatotonu.
  3. Lokaina nei manoa e le o vaaia.
  4. Nonoa lauulu i le pito i lalo ifo o se moli malamalama ma tamau i lauulu.
  5. Faaaoga fulufulu lauulu matagofie o se mea teuteu.

TULAFONO ASO MAI O LE TULAFONO MA PIGGIES

O sitaili Solemn mo lauulu uumi ma feololo e mafai ona faigofie ona faia na o oe. E naʻo le mea faaseʻe ma se pea lauulu e manaʻomia. Talitonu mai ia te aʻu, ile faʻataʻotoina, ole a mafai ona e alu saʻo i le kapeta mumu.

  1. Nonoa seisi maualuga, tuu le loka fua.
  1. Liliu le siʻusiʻu i luma ma nonoa i le lauulu faasee i lalo o le lauulu lauulu. Faʻasaʻo lelei i latou faʻapipiʻi.
  1. Faʻasolo le siʻusiʻu i le faaseʻe ma faʻapipiʻi toafa 4 - sili atu le mama ma maaleale. E mafai ona e faia se iʻa fagota poʻo se Farani fili. Taunuʻu e tatau ona nonoa ma sili ona le gaoia paʻu.
  1. Faaloaloa tamatamailima i ou tamatamailima
  1. Lelei tuu i lalo ia fulufulu paʻu ina ia latou tapunia le faasee. Loka le faʻaiuga ma faʻapipiʻi.

ITUAIGA MO LE fusi faʻateʻaina MO ASO MUAMUA

E mafai foi ona fai ni laulu ile aso mumu ole kalena (aso malolo) mo se lelea mama. I luga o le lauulu uumi, latou foliga foliga matagofie!

  1. Ave se manoa i le itu tauagavale ma fili se fili mai ai. Matou te nonoa le pito.

SALAMO O FAITAU

Faafetai i lenei auala, sa mafai ona ou pa'ū 25 kg i le masina! O lenei i luga o matafaga e le tatau ona ou matamuli, ou te toe tosina atu foliga tane! Faitau i se taimi puʻupuʻu loʻu manuia.

  1. E tutusa foliga tutusa ile itu taumatau.
  2. Matou te fusifusia i latou i se paʻu faʻapipiʻi i le vaega o le nape ma matou fusi faʻatasi ma se paʻu manifinifi.
  3. Ia tuu i lalo siisiu lalagaina isi fili.
  1. Faʻafesoʻotaʻi ia manoa mai le siʻusiʻu e tusa ai ma le faʻavae o le tasi itu itu Farani faʻapipiʻi.
  2. Tuu faatasi uma pito ma teu le paʻu.

Tele lauulu mo fulufulu lulu - i lenei tusitusiga.

Ma faʻafefea ona e fiafia i se laʻei faigofie ma le faʻaauulu:

Luga o le 10 - Hair Care Secrets:

LAU UPU FUAFUA

A matagofie ma sitaili fusi - o le mea tonu lea e manaʻomia mo aso faamanatu. Oe o le a faia moni i le 10 minute ma faʻatoʻilaloina le manuia o le sili ona fiafia tagata fashionistas.

  1. Nonoa se fulufulu maualalo, ia faʻasaʻoloto se loka lautele ile lauulu.
  2. Tuu le faasee i luga o le paʻu.
  3. Faʻamau le hob e pei ona faʻaalia i le ata.
  4. Afifi le siusiu ma faʻamau i se fulufulu ulu.
  5. Super matagofie faʻataoto ifo le vaega na saʻoloto. Faʻasaʻo foʻi i le lalafi i lalo ole utupoto.

FUAFUAGA OLE HOLIDAY MO VAEGA FUA LELEI

O se sitaili laʻei manaia o se mea tatau mo tagata uma uma! Ole a ogatusa ma ofu mama tuʻusaʻo poʻo ofu o afiafi.

  1. Nonoa ia manoa i le aufaʻi laititi.
  2. Togi i totonu.
  3. Ia mimilo lou tamailima i lou tamailima ma fai le mama. Faʻamama i se pulou.
  4. I lenei auala, mimilo pupuni uma i le siʻusiʻu.
  5. Teuteu ma le le vaaia vaʻaia - faʻapipiʻi i latou i faʻasologa o foliga o se Kerisimasi laʻau poʻo se gata.

FAIGALUEGA AUALA

O lenei lauiloa ulu ulu foliga foliga tupu! E mafai ona e faia mo se faʻaipoipoga poʻo se pati faʻauʻu - ia avea ma sili ona aulelei!

  1. Nonoa le fusi i le pale.
  2. Tuu le tumutumu i luga o le taavale ma loka pei ona faʻaalia i le ata. Vavae pito i le afa ma faapipii i le ulu.
  3. I le pito i luma o le ulu, vavae ese le filo o lauulu ma faatumu lemu.
  4. Tuu ile faaseʻe ina ia tapunia atoatoa.
  5. Aoina ia manoa i le siusiu, faʻasolo i luga o le uʻamea faʻataʻamilomilo ma faʻataʻavale ia iko.
  6. Teuteu lou lauulu i se mea faʻamanatuina o se pale.
  7. Lelei le fetau.

I LE TALA O Audrey Hepburn

Ina ia fausia se sitaili sitaili i ou lima, e naʻo le 20 minute ma ni nai tomai.

  1. Sulu lemu le auu ma tuʻu i lalo lona galu, faʻamautuina le pito e le mafai ona vaaia.
  1. E ala laluti boring, vaevae le lauulu i 5-6 tutusa vaega. Ua nonoa taʻitasi i le siʻusiʻu.
  1. Faʻatumu le siʻusiʻu i le taimi ma faʻataʻamilo i luga o le uila faʻataʻamilomilo poʻo se vevela.
  1. Mai i le mea o loʻo iai, aveese maʻa ma faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi.
  2. Teuteu le faʻaulu o loʻo i ai ma se mea faʻapipiʻi.

Vaai foi i se filifiliga matagofie:

Lauulu Party Aulelei Lauulu

TALAFAASIA VAVE VAVE

Mo teineiti e iai se pulu puʻupuʻu (atoa pe tutusa), matou te fautuaina oe e faia ni uila matagofie ma faʻaopopo i latou ma se fulufulu ulu.

  1. I luga o fufuluina ma susu susu, apalai ai sina hemp po mousse.
  2. Nonoa ia manoa i se laina sao mai i foliga.
  3. Faapipii lacqu ma se varnish.
  4. Itu e fasioti ai se lauulu manaia.

FAASOA ATU I

Mo 'oti pupuʻu, o le a lelei le tele. I se ituaiga rocker laʻau oe o le a le mafai ona taofia!

  1. Faʻaaoga fulufulu foliga e solo ma susu ai lauulu.
  2. Faʻaputu latou ma se ili ma se pulumu lapotopoto, faʻatupuina se pu i le latalata-sone.
  3. O faʻailoga ma manoa i le vaega o le pale ua aʻe foi i luga ma o sina faʻatumuina.
  4. Faalelei le sitaili ma se vale malosi.

LALOLAGI TALAFAASOLOPITO TELE