Misi faʻamatalaina

O le a le miti e uiga ia Lauulu leiloa i se miti tusi

O miti uma tatou te faia miti tatou maua ai le avanoa e mafaufau ai i mea uma a tatou mataupu faʻavae ma uiga o le olaga, faʻapea foi ma le mautinoa o loʻo tatou ola saʻo. O nisi taimi o togaviti totolo miti o ni suiga lelei i le olaga. Ma aʻoaʻo atili e uiga i miti eseese, tagata taumafai i le fesoasoani o miti tusi.

E faʻamatala e miti ia tagata, ma atili ai ona faʻaalu tagata i tusi miti

Matua ia lauulu i se miti - Miller tusi miti

Afai o le malosi feusuaʻiga o le sosaiete na miti o ia na leiloa ni lauulu tele o lona lauulu, ona avea lea ma mea e le fiafia ai ma tupe leiloa. O mea faʻapitoa foi mo fafine.

O lea vaʻaiga faʻaalia mai ai faʻaalia ai lou manaʻomia ona sefe laʻititi, ina ia i se taimi lumanaʻi o le a faigofie ia te oe ona ola i le leiloa o tupe.

Aisea miti o lauulu paʻu: liliu i le miti tusi Wangi

E tusa ai ma le taʻutaʻua faʻamalamalamaina mai Bulgaria - Vanga, pa'ū lauulu miti miti o se olaga pisi ma tele le talitonuga o lou olaga alu i tulafono uma.

Mo ni mafuaaga e le mailoa, o lou filemu o le olaga o le a muta, ae naʻo oe e mafai ona e faʻaleleiina oe lava

Le uiga o le miti a Freud i le sela o lona ulu

Afai na e miti o lauulu ua paʻu i paʻu, ona avea lea ma pa'ū o le alofa malosi ma le fiafia i se olaga vavalalata, fai mai Freud tusi tusi.

Ma afai i le vaʻai pe a uma ona e mafuli ma ua e filifili e vavae ese uma curls, ona e mafua lea ona o lou talitonu atoatoa i ou tomai.

Togafitiga Loff: o le a le uiga o le vaʻai i lauulu pauu i paʻu ma manoa i le ulu

Na fai mai se tagata sa iai le poto masani o le mafaufau, o faaaliga i se po mo se tagata e eseʻese faʻamatalaga, ae, e ui lava i lea, na ia mauaina faʻamatalaga lautele mo miti o paʻu pa'ū.

A pa'ū lauulu i mailei i se miti seʻi uma le afaina - o lenei faʻaalia o se tagata i le olaga moni e matua popole o ia i lona soifua maloloina mai le feusuaiga itu, ma e le mafai lava ona maua ni fanau.

E oʻo lava i galuega a Loff o loʻo tusia ai, o lenei vaʻai o se faʻailoga ua e fefe ai e tupu lou matua, ia avea oe o se tagata vaivai ma ua i ai foʻi ni maʻi e le manaʻomia o loʻo tu i ou ala.


Farani miti tusi: tele lauulu na pa'ū pe a selu

Faafitauli i le olaga faaleaiga, e mafua mai ile leiloa o mea taua, faʻatali ile na vaʻaia le leiloa loka ile po.

Afai e leiloa se fafine ona mama i se miti, pe na ia fetaui ma se tamaitai talavou botak, ona moni lea o ia i le olaga moni o le a ia maua maʻi ma fiaai.

Ma mo tamaloloa, o lenei ua faʻamatala mai i le isi itu: ia faʻamoemoe i le tamaoaiga olaga ma sili le soifua maloloina.

Miti faʻauiga o le au Saina: faʻatauaina uma

I le gagana Saina, o curls e fesoʻotaʻi vavalalata ma ia fatugaʻo. E mafua ona o lenei o le laulu e paʻu i mimiti o loo moemiti e tele faʻafitauli ma le genitourinary faiga.

I se faʻaopopoga, pe a paʻu i latou na mea, pe afai na e vaʻaia se tele faʻaputuputu o lauulu i luga o se selu poʻo le uuina o se ulu o lou ulu i lou lima i se miti, faʻailoa mai ai le atinaʻeina o soʻo se maʻi lea o lona tulaga e tutusa lelei ma oe. tausia le umi o curls.

Ole mea e tutusa pe a e vaʻai i vaivai ulu ile po.

Le uiga o le moe e tusa ai ma le Noble Dream Book N. Grishina

I le vaʻai na i ai le leiloa o lauulu, o se tusi miti faʻapea o le mea moni i le olaga moni oe amata ona leiloa le mamalu ma le faʻaaloalo i le tagata o isi tagata, ona o le faʻamatalaina gaioiga.

Ma afai i le miti oe vaʻai ia te oe lava, o le a faʻatupuina le faʻanoanoa, poʻo se faʻaletonu o loʻo faʻatali mo oe.

O le saeia o lauulu mai le ulu i le maʻuluʻua, ua faʻataʻitaʻia ai le leiloa o se tagata pele ma pele pe malolo foi ma se uo pito sili ona lelei.

O le a le isi mea o miti e uiga i le mauaina o lauulu?

Mo le moe, o le mea sili ona taua o le o gatasi ma le ola moni.

Afai o le mea moni o loʻo iai sou ola maloloina, ona o lea miti o lona uiga o faʻafitauli i le itu tau tupe poʻo se suiga i fegalegaleaiga ma uo ma uo.

Faʻapea foʻi, pe a fai o se miti e te toso ese ai ni fusi, o le mea moni, e tatau ona vaʻavaʻaia mea e te fai atu ai, aua neʻi e faʻatupu ai ni faʻafitauli.

Afai o oe o le pule o se soifua maloloina lauulu i le olaga, ona leiloa lauulu i se miti mafai ona lapataia oe mai le tele o faafitauli

Peitaʻi e oʻo lava i se miti, e mafai ona atagia se suiga atoatoa i le olaga ma se manaʻoga malosi e tiaʻi mai faʻafitauli ua tuanaʻi.

O le a le mea e miti ai lauulu?

O le leiloa ole tino ile mea ole olaga moni o se auala le manaia ma le faʻalavelave pei ona ono avea lea ma faʻaaliga o se maʻi. Miti na faʻapea sa maitauina se faʻagasologa sa i ai uiga tutusa. E masani lava, o sea miti o se faʻailoga o mea ua leiloa. Ina ia aʻoaʻoina e uiga i mea tutupu i le lumanaʻi ma le taimi nei, e manaʻomia le faʻauigaina o le miti ona faʻatatau i mea taua. E taua le faʻatusatusaina o faʻamatalaga ua mauaina ma le ola moni.

Aisea miti o le lauulu e pa'ū ese?

FILIFILI SOLITULAFONO

Afai e selu e le fafine lona lauulu matagofie i se miti - o lenei mea e folafola mai ai lona le talafeagai i ana gaioiga, lea na ia mulimuli ane salamo. O se tamaloa e vaʻai i se miti lona laulu manifinifi, o le mea moni, o le le faʻamaoni agaalofa o le a oʻo atu i le faʻaletonu ma le mativa. O lona lauulu sinasina e sui o se faʻanoanoa faʻanoanoa. O le vaʻai ia oe o loʻo ufiufi i lauulu folafola atu oe le faamagaloga ma le alofa mutimutivale Afai e vaʻai se fafine i se miti faapena, o le a ia uai uma atu lana vaai i lona tagata ma, masalo, o le a faʻanofoia ai lona fiafia i le afaina ai o le ola mama. Afai e te moemiti o loʻo iai lou uliuli uliuli, ona folafola atu lea ia te oe se mailei alofa mailei. O le lauulu auro o se faʻailoga o le mamalu ma le lototele o lau tasi na filifilia. O le vaʻai i lau pele mumu lauulu se suiga i lau mafutaga. O enaena lauulu e faʻailoa ai lona tagata i ni faʻaletonu aloaʻia. O le lalelei o lauulu i se miti o le faʻailoga lea o se manuia o le fesuiaʻi o au mataupu, ae afai o lou lauulu e sapasapaia soʻosoʻo - o le lapataiga lea: aua le maʻimauina e aloese ai mai le le fiafia. O le sela lauulu o le sela i luga o le lauulu malulu lauulu - i le leai o se fiafia. Afai o se fafine i le miti vaʻai i le uliuli ma lauulu lauulu i luga o lona ulu i le taimi e tasi - o lenei le tele masalosalo i le o lumanaʻi filifiliga ma le manaʻoga e tatau ona faʻaeteete. Le mautonu i lauulu le lelei - i le le mafai. O le vaʻaia o tagata laulu-ulu i se miti o se faʻailoga foʻi lea o ni suiga le manaia, mo e fiafia i lona uiga o le foliga mai o tauvaga. E le gata i lea, o le miti e uiga i le leiloa o lauulu e le fiafia. I le taimi lava e tasi, lauulu-paʻepaʻe lauulu folafola folafolaga faʻamafanafana, malaga ma fonotaga ia latou e ona. O le mimitiina o le lauulu o se tasi i se miti o se lelei lelei i lou loto mataupu, i se tagata alofa. Fugalaʻau i lou laulu - i le faʻalatalata i faafitauli, lea, e ui i lea, o le a le faʻaletonuina oe ma o le a le faʻafefeina ai oe. Afai e vaʻaia e se fafine o lona laulu atoa ua ufitia i fugalaʻau paʻepaʻe, o lona uiga moni, e manaʻomia ona ia faʻamalosi lona loto ma saunia lona agaga mo faʻafitauli faigata, e ui i lea, e le umi se taimi. O le lauulu sinasina ma le foliga talavou o le fai miti folafola ia te ia faafitauli, leiloa ma le maʻi e mafai pe a fai e le faaeteete.

Aisea miti ai se lauulu leiloa i se miti (miti tusi o le tagata poto faapitoa o mafaufau G. Miller)

Leiloa o lauulu i se miti valoia faigata ma faafitauli i le ala tupe. Masalo, o le ae mauaina oe lava i se ituaiga o faigata tulaga tautupe, alu ese mai ai o le a matua faigata. O le mea lea, pe a moemiti i lauulu leiloa, e tatau ona faʻaititia tau ma mafaufau loloto i le fuafuaina o lau paketi. Taumafai e saili ni mea faʻaopoopo o tupe maua. Ma le isi, afai i se faʻaaliga na e vaʻaia o lou lauulu e pa'ū'ū tele i fuainumera, pe oʻo ai le pala atoatoa. Pei o se miti, e mafai ona valoia le malaia mulimuli poʻo le leiloa o au mea uma.

Faʻamatalaina o lauulu e leiloa mai le Dictionary of the Wanderer (Terenty Smirnov)

  • A e vaʻai i lou laulu e pa'ū ese, o se faʻailoga tele tele lea. I le tulaga sili ona lelei, i le mea moni o le a e maua se ituaiga o poto masani, a o e masani ona paʻu lauulu valoia ogaoga gasegase ma tele tupe tupe faʻafitauli.
  • Aisea miti lauulu leiloloa ao lei atoatoa baldness, o lona uiga, ua e leiloa uma lau lauulu atoa, o le sili ona leaga lea oms. O sea miti, o se tulafono, e iloa ai le leiloa atoa o meatotino, afi, faʻalavelave ma isi mala faʻapena.
  • I se faʻaopopoga, lauulu leiloa i se miti e mafai ona vavalo e te le maua le mea e te faʻamoemoe i ai, sili atu, oe o le a leiloa e tusa lava pe o le a le mea ua e maua nei.

Afai o le tagata moe vaʻai i le Fulufulu Fulufuluʻese i se miti (mai le tusi o Tatyana Lagutina)

O lauulu i se miti o se faʻailoga o lou malosi i totonu, tino ma le malosi faaleagaga. A e moemiti e uiga i le leiloa lauulu, lapataia o oe i le valea faaaogaina punaoa ua ia te oe, faamaʻimauina le aoga, leai se uiga ma aoga aoga mo oe lava. Afai e te faʻaauau pea i lenei alatoto, e mafai ona e faʻaleaogaina atoa au oa, ma i le iʻuga, o le a oʻo ai i se tulaga faʻaleagaina taua i lau tulaga tautupe.

Le miti lea e te vaʻai i lauulu leiloa fautuaina le taulaʻi atu o au 'au ma faʻatonu latou e faʻatino se galuega se tasi, ma mauaina se faʻamoemoe faʻapitoa. A e faia, o le manuia o le a matua lofituina.

Le Uiga o se Miti e uiga i le pulu (Lyricist - Hubayshi Tiflisi)

  • Aisea miti lauulu leiloa i se miti o se le mautonu ma finau faʻailoga. A e vaʻai i lauulu leiloa, ae i le taimi lava lea e fou fou tupu mai i tua, ma e te le matauina i luga o nila o lou ulu, o lenei miti e mafai ona mafaufauina o se lelei o taua. Fai mai e le o toe mamao ona mafai lea ona e tuʻua mea uma o loʻo faalavelave ia te oe ile olaga, mo se faʻataʻitaʻiga, mai nisi faʻafitauli poʻo ni aitalafu, i se isi itu, e te maua le fiafia, ma o le a, i se tulaga lautele, o le a faʻamalieina i lou i ai.
  • I se isi itu, o se miti na mafua ai le leiloa o lauulu i le fulufulu atoa, lapatai atu e te manaʻomia ona sili faʻaeteete i tupe ma fuafua lau paketi i se tulaga talafeagai. A leai, pe a mavae se taimi puʻupuʻu e mafai ona e feagai ma le malaia.

Vaʻai i Lau Pulu, pe faʻafefea ona foia faʻailoga o le moe (tusa ma le Family Dream Book)

  • Lauulu O se fafine ua faʻaipoipo miti o le laulu o lauulu, o se faailoga o se ono ono tupu maʻi o lona toalua. O le lauulu, o se faʻailoga o le malosi o le tane, i se miti faʻapea e faʻamatalaina o le aveesea o le malosi o le tamaloa, o lona uiga, vaivai, puʻupuʻu, puʻupuʻu tulaga.
  • O se tamaloa e vaʻai i se miti e tatau ona sili atu ona faʻaeteete i mea tau tupe. I le toe faʻamalosia oe lava ma faʻamama ese ma mea le aoga tupe teufaafaigaluega, oe o le a vave ona alu ese mai faigata tautupe, aloese atoatoa le gaumativa.
  • Lauulu leiloa mafai foi ona faatusa faatusa faafitauli pe a e vaʻai i se miti i totonu e le pa'ū mai le ulu. I lenei tulaga, o lou olaga o le a vave ona suia tele mo le lelei, ae i le lumanaʻi, ina ia mafai ona tumau le tulaga, e tatau ona e taumafai malosi.

Le miti e uiga ile lauulu lauulu, o le a lona uiga? (faʻamatalaga a Stuart Robinson)

  • Aisea miti lauulu paʻu - O lona uiga o le gaumativa, gaumativa po o le pau.
  • Afai e vaʻaia e se tasi lona lauulu e pa'ū ifo seia oʻo i le pulu, ua ia te ia le mafuaʻaga e fefe ai mo le maʻimau o lana tupe maua, faʻapea foi ma lona taʻuleleia.
  • O le vaʻaia o se fafine i le auala na paʻu ai lona laulu i se miti e faʻaalia ai mafuaʻaga o finauga.
  • Po o ai lava e vaʻaia o ia lava o le pala, o lona uiga e faʻamoemoe lona pule se paʻu i tupe teu tupe - o le a ia mafatia i le leiloa, o le a afaina ai lona mana poʻo lona igoa tauleleia.
  • Peitai, o nisi e fai mai o lenei miti atonu o se harbinger o le mea moni o ia o le e vaai ia te ia o le a totogi uma ana aitalafu.

Faʻafefea ona malamalama i le mafuaaga na miti ai Lauulu leiloa i se miti? (faʻavae i se faʻatasiga o faʻamatalaga a Simeon Prozorov)

  • Lauulu e pa'ū i se miti. Mo tamaitai - o lenei mea e iloa ai lona le taua i gaioiga, lea na ia mulimuli ane salamo ai.
  • Aisea miti lauulu leiloa mo alii - i le mea moni, le faamaoni le limafoai o le a taitai atu ai i le toilalo ma le mativa. O le leiloa o fulufulu-laulu o se lauulu faʻailoga lea.
  • Afai i se vaʻai uma lou laulu uma paʻu i luga o lou tino - o lenei faʻailoga o oe faʻamagaloga ma alofa mutimutivale. Afai e vaʻai se fafine i se miti faapena, o le a ia uai uma atu lana vaai i lona tagata ma, masalo, o le a faʻanofoia ai lona fiafia i le afaina ai o le ola mama.
  • Afai e te moemiti o loʻo iai lou ulu fulufulu - moni o le a tatau ona e alu i se mailei alofa alofa.
  • Vaʻaia i le fiamoe pe faʻapefea lauulu pa'ū i isi tagata - ata o se suiga i lau mafutaga.

1 Dreamwalker

Afai na e miti o lou leiloa lauulu o le taʻavale - sauni mo le faʻavaivai, maʻi, faigata mea moni i le mea moni.

O le moe sili ona leaga o le tasi lea o le a, pe a mavae le paʻu lauulu, o se mama mama paʻu nofoaga tumau. O sea miti faʻataʻitaʻia le leiloa o mea uma ua e maua poʻo le fuafuaga e te mauaina, le faʻaleagaina o fuafuaga ma faʻamoemoe.

Faaeteete i mea tau tupe, feuiuiaiga e faatatau i mea totino ma isi meatotino. Faʻapea foi i le tusi o miti lapatai mai le tulaga lamatia e fesoʻotaʻi ma le afi afi - taulimaina ma le faaeteete i aso uma ma le ogaumu, afitusi.

Vaʻai fulufulu lauulu i se miti: faʻamatala

2 Fai mai Miller

Afai o loʻo tumau pea mea i ou lima pe a maeʻa ona selu, faʻamoemoe i mea tau tupe, sefe tupe ae aua le faʻaalu i faʻafiafiaga ma mea e fiafia ai.

Loka curly pa'ū i le fola e mafai ona faʻauigaina o se alofa, e mafai ona muta i le salamo ma le salamo, aveʻesea le tele o mafaufau mafaufau ma taimi e leai se mea.

Tele tupe fuafuaina le fuafuaina e le mafai ona aloese. Aua le nonoina tupe mai tagata talitonuina.

O a aso e le mafai ona tipiina lauulu (faailoga)

3 E Lagutina

Ole leiloa o au uila a o fufulu lou lauulu atonu o lona uiga e te le o faaaogaina lou malosi i totonu ma le malosi. Iloilo mea e alu ai le tele le malosi ma taimi i aso uma.

Faʻasino uma au taumafaiga i sini e sili ona taua - a fai e te faʻaaluina le malosi i se mea, e i ai le tele o le lamatiaga o mea uma. O le tele o lauulu leiloa i se miti, o le tele o le pa'ū ona o lou faatamala.

Aisea miti o le tipiina o lauulu?

4 Peresia faʻamatala

O le faʻataʻitaʻiga o le miti Peresia e togafitia le leiloa o lauulu e pei o le aveeseina o faʻafitauli tuai ma aitalafu - e le o toe umi ae e fai se tala togi i aitalafu, ae na o oe pe a e le vaʻai i lou botd spot i le miti.

O le leiloa o le mautonu, pouliuli manoa e tatau ona faʻamatalaina o se vaifofo mo faʻafitauli tuai ma le totogiina o aitalafu. Le leiloa o curls lelei e mafai ona faauigaina le leiloa o se uo, fale faigaluega, tulaga lautele.

5 Family dream tusi

Mo se fafine ua faʻaipoipo, o se miti faʻaalia e mafai ona faʻailogaina se maʻi o le toʻalua - ia mataala i lona soifua maloloina. O le laulu e pa'ū i paʻu ua taʻu mai ai i le miti a se fafine faaipoipo le pa'ū i le malosi o lona toʻalua ona o se gasegase puʻupuʻu.

O le leiloa o manoa i le miti a se teine ​​talavou lapatai mai o gasegase taimi puupuu ona o le faatamala e mafai ona vave pe a uma le hypothermia, mafatiaga pe a mavae se pa'ū.

6 Saunia e Stuart Robinson

O se miti lea e te leiloa ai le laulu i lelea, selu i latou, faʻailoga faʻaleagaina, gaumativa i se taimi lata mai. Afai i se miti e te vaʻai ia te oe lava e faʻatamala, mataala e leiloa lou igoa taʻuleleia ma foliga mai o aitalafu tetele.

Afai e te vaʻai i se miti faʻafefea ona paʻu le lauulu o seisi tagata ma avea loa o ia maʻi atoatoa, vaʻai lelei i lou siosiomaga. Se tasi e latalata ia te oe ua ita ma taufaasese oe.

7 Fale Miti Fale

O se miti e te leiloa ai lou lauulu i le selu e lapataia ai oe o le a tele ma le faʻaalugofie ma le faʻaolaina, lea e te salamo ai mulimuli ane. Afai e te leiloa lauulu lauulu - o se faʻailoga leaga lea. I le olaga, e mafai ona e mafaufauina mala, lea, e ui i lea, e le lamatia ai lou soifua maloloina.

Afai e te vaʻai i se miti ua paʻu uma lauulu i luga o le tino, faʻamoemoe i le faʻamagaloina mai ia i latou e te salamo ai. O nisi taimi o sea miti o lona uiga o le a avea oe ma le manatu faapito ma o le a alu le taimi ma le tupe na o oe ia te oe e afaina ai le ola mama.

O se miti lea e toso ese ai e le tamaititi lona lauulu o lona uiga i le lumanaʻi grandiose fuafuaga mafai ona pau i se tasi taimi - ia faaeteete, iloilo ou tomai ma le faamaoni.

Lauulu leiloa - faʻamatalaina o le moe e tusa ma le Miller's Dream Interpretation

Afai i se miti na pa'ū ese le lauulu, ona tatau lea ona sauniuni le fafine mo tala le lelei. Masalo na ia faʻatali mo le leiloa i le galuega pe faʻafitauli tau le soifua maloloina. O le isi mea o le pe a fai o lenei miti o se tamaloa poʻo se uo tama. Ole faʻailoga lea e manaʻomia ona ia faʻaalia uiga faʻatasi ma ana paʻaga pisinisi poʻo uo.

E masani lava o se miti folafola folafolaga tupe faʻaalu. Ole mafuaaga lena e ao ai ona manatunatu lelei I au tupe maua ma tupe faaalu.

O lauulu e pa'ū ese i le palapala - faʻauiga e tusa ai ma le Miti Faʻamatalaina o Nostradamus

Na talitonu o ia o le taua o se miti e ese lava mo tagata uma, ae e i ai se uiga lautele o le moe. O lea la, lauulu leiloa i fafine i se miti e fesootaʻi tonu lava ma le popole o latou lava foliga vaaia. Masalo i le olaga moni e iai le le fiafia i o latou foliga mai. E le gata i lea, o se miti "tautala" o maʻi po o le matua.

O le a le mea e faʻailoa mai ai se miti e uiga i le leiloa o lauulu?

Afai o le teine ​​talavou miti lena i se miti na te faamemelo i lona ufiufi umi, ma ia vave avea manifinifi, ona i le taimi lata mai o le a ia feagai ma faigata faigata. Le a le uiga i se miti tusi pe a pa'ū lauulu i loka?

I se aotelega, o se faailoga le alofa lea e lipotia ai faʻafitauli ma mea leiloa. Afai e matauina e le tagata moe lauulu i paʻu, o le a le taimi nei o le a ia mauaina le matua tele o le ola. Lenei mafai ona faʻaalia e le gata i le atuatuvale, ae o le tele o le faʻaletonu o tulaga tau tupe.

Ina ia mafai ona faʻamatala saʻo mea o loo moemiti iai, e faʻapau le laulu, e tatau ona e manatua ni mea laiti. Muamua lava, manatua e uiga i lagona na maua i le taimi moe.

Afai i se miti na toulu uma le laulu, i le olaga moni o lenei faatusa o le defenslessness. A vaeluaina le ulu o le ulu, e leʻo toe umi se taimi e faia ai e le tagata se mea valea tele, e i ai sona aafiaga taua i lona olaga.

Ae a, afai e moemiti se 'ava, ma e leai se afaina - mo se tamaʻitaʻi poʻo se fafine, ona faʻailoga lea o se siʻitia o totogi pe maua se aofaʻi tele tupe.

Fai mai le tusi o miti, pe a fai o le lauulu lauulu i se nofoaga faitele, o lona uiga o se tulaga leaga o uo po oe pele. A i se miti amata lau manifinifi o le laulu, lea i le olaga e tatau ona faʻalatalata atu i le filifiliga o le afa lona lua.

Afai o le laulu e amata ona paʻu i lalo pe a selu, o se faailoga le lelei lea e fesoʻotaʻi ma le faʻaseseina poʻo le leiloa o oa faʻapitoa. Ae ui i lea, e mafai foi ona afaina ai fegalegaleaiga ma e pele ia i latou, aua latou te matua afaina. E manaʻomia le manino auiliiliina o le miti, aua o faafitauli o loʻo loma e mafai ona faigofie ona puipuia!

O le a le miti a le pa'ū lauulu? Lauulu leiloa i se miti, pei o le mea moni, faailoaina malosi malosi vaivai ma soifua maloloina. I se faaopoopoga, miti tusi i le lalolagi atoa malilie o se miti lea e te leiloa ai lauulu e atagia mai ai faafitauli.

E ono tupu mai suiga e ono tupu ai le popole tele. O se suiga i le olaga soifua ona o le leiloa o tupe maua, leiloa o le tauaiga poʻo se uo, e le gata ona o se motusia o le mafutaga, ae e oo lava ona o lona maliu, o loʻo valoia foʻi e se miti tutusa. Afai o le laulu e pa'ū i totonu o se miti, e le o toe mamao ae e vaeluaina ma mafaufauga poʻo mea e te le toe manaʻomia pe faʻamuta se mafutaga e faʻalavelave ai oe.

Mafuaaga o le paʻu o lauulu luga o le miti tusi a Miller

O le Amerika miti suʻesuʻe e maua ai le taua tele i fafine lauulu miti. Afai o le laulu e pa'ū i se miti, o lē e ona le ulu o lea laulu e tatau ona sauniuni mo faʻafitauli tau le soifua maloloina ma tele tupe leiloa.

Ae mo se tamaloa e leiloa lona lauulu i le miti o se faʻailoga lea o lona agalelei o le a afaina ai lana atotupe. Malolo fautuaina e taofiofi le talafeagai le faaalu nei, sauniuni mo le lata le leai o se tupe maua. Afai o le laulu e pa'ū mai i le 'ava, o lenei mea e lamatia ai i le leiloa o le faʻaaloalo, le leai o se malamalama i isi ma le le loto faafetai mai ia i latou e faasino atu le agalelei.

Afai i se miti e te vaʻai i se pulumu lauulu mafiafia ma lau lauulu, ona avea ai lea o mea moni ma mea e te tosina ai i se taamilosaga o faʻafitauli ma mea fou e tutupu o le a suia atoa ai lou olaga.

O lauulu e pa'ū'ū i lalo pe paʻuʻese - Wangi's dream book

Lauulu leiloa i se miti, e tusa ai ma le Bulgarian seer, o loo taʻu mai ai le toʻilalo o le toʻafilemu ma le talitonuina i le saʻo o sini o le olaga. O lou filemu o le a luluina mo mafuaʻaga e le mafai ona e pule i ai, ae naʻo oe lava o le a maua le fofo i faʻafitauli o le soifua maloloina ma toe vaʻai lelei lau vaʻai i le olaga.

Lauulu leiloa i se miti - Freud's dream book

Le masalosalo i se tasi lava tomai i luga o le moega ma le leiloa o le fiafia i feusuaiga lautele - o le mea lea, e tusa ai ma Freud, tauaveina se miti e uiga i le pa'ū lauulu. Ae a tali atu i lauulu pa'ū, e te fufuluina atoa i latou, lea ua faailoa mai le talitonuina o ia lava.

Lauulu e pa'ū i se miti - Loff's dream book

E ui lava o le tagata lauiloa fomai mafaufau talitonu o le faatusa o miti e ese mo tagata taitoatasi, ae ui i lea na ia togiina le uiga lautele o le moe e uiga i le lauulu lauulu. O le leiloa o lauulu ma le pala atoa i le miti e faʻamatalaina i se auala tutusa - o se faʻaaliga lea o le moemiti popolega e uiga i lona lava foliga, e uiga i lona malosi tau feusuai ma ono mafai ona le manuia. O se miti e taʻu mai ai se fefe i le loomatua, vaivai, gasegase, ma le faamai lava ia ua uma ona latalata.

Aisea miti lauulu leiloa i le tusi miti a Hasse

Leiloa o meatotino lamatia lauulu leiloa i se miti. Ma afai o le laʻau pa'ū e uliuli foi, faʻatali mo faʻafitauli mai le umi-fofo mataupu.

Aisea miti o lauulu pau - o se miti Falani tusi

O le faʻalavelave ma le leiloa o mea totino e faʻamataʻu ai i latou e leiloa le lauulu i se miti. Afai e leiloa le laulu o se fafine, pe i se miti e i ai se teine ​​ma lona lauulu pauu, lea i le mea moni o le faʻaleagaina e mafai foi ona taitai atu ai i le fiaaai ma maʻi. Ae o le miti a se tamaloa ua leiloa atoa lona lauulu faamafanafana ma mafai tamaoaiga ma le soifua maloloina.

Lauulu leiloa i se miti - uiga e tusa ma le Saina malo miti tusi (miti tusi o le samasama emperor)

I le aganuʻu Saina, o fulu e fusifusia i fatugaʻo. Ole mea lea, faʻafitauli ma lauulu e atagia mai ai le tulaga ole fatugaʻo ma le urinary system. Afai o le laulu i se miti e paʻu naʻo ia pe tumau pea tui i luga o le selu, o le faʻailoga lea o se faʻamaʻi alualu i luma, o le atiaʻeina o ia ua talafeagai ma le umi o le lauulu. Vaivai vaivai e mafai foi ona faatatau i lenei mea.

Aisea lauulu e pa'ū i se miti - Noble miti tusi N. Grishina

Lauulu leiloa - leiloa o le mamalu, faʻaaloalo, amio le talafeagai. Afai ua paʻu atoa le lauulu - o se malaia tele, ae mafai foi ona faʻauigaina tupe e leʻi mafaufauina: tofi, manumalo tele poʻo polofiti. O le saeia o lauulu i luga o lou ulu, aveʻese i fusi o le toʻesea o se tagata pele, i le mea sili, o se misa ma se uo.

O le a le isi mea o miti o lauulu leiloa

Mo soʻo se miti, e taua tele le moni. Afai o le mea moni oe maua mafiafia lauulu lauulu ma e leai ni faʻailoga o maʻi e maitauina, ona miti lea o le leiloa o lauulu lapataia oe i ono afaina ai tau tupe po o suiga i fegalegaleaiga ma uo. Vaai lelei i au upu pe a fai na e miti o lou laulu na toulu ese fasi pe sa e saeia oe lava i le ita po o le faanoanoa.

O lea miti e fautuaina le mataituina o au upu ma gaioiga ina ia aua neʻi afaina oe. E ui atonu o lona uiga o lou olaga taua e matua suia e te manaʻo e vave aveese le taimi ua tuanaʻi.

Miti avea ma mea moni ma uiga

O le fautuaga ua faʻailoaina i le miti, o se faʻamatalaga i le auala e faʻatino ai i le lumanaʻi i le tagata o loʻo moe poʻo ona tagata tau. O le miti lelei ma le matagofie e faʻaalia mai le manuia i mataupu i le taimi nei ma taumafaiga. Ata o loʻo iai ni faʻatapulaʻa ma faʻatapulaʻa e iai le uiga faʻafeagai.Miti i lenei aso o le vaiaso e valavalo.

O se miti e masani ona aofia ai faʻafefe ma le manaia ata. E leai se mafuaʻaga e popole ai i lea mea: o miti faapena e le faavaloaga. Galo le mea e te vaai iai ile vave.

O le miti tautala e uiga i suiga fou o mea e tutupu o le a tupu lata mai. E faʻasino mai itu ole olaga ma mataupu e tatau ona taulimaina i se taimi lata mai. O miti i luga o le masina tupu e faʻavaloaga.

O se miti e masani ona ave le tagata moe i le lalolagi o ana manatunatuga ma faʻataunuʻuina faʻamoemoe. Ole gaogao miti lea e leai se uiga.

Lauulu leiloa ona o mafatiaga: o le a le mea e fai

O nei ona po o le lalolagi, o le faʻaauau lava o mafatiaga. Ma o se teineititi onapo nei manaʻomia e faʻaalu vave soʻo se mea ma feiloaʻi i se mea. Ma e le mafai e lo tatou tino ona tatalia soʻo se popolega faʻaletino ma le mafaufau.

O lona uiga, a mavae sina taimi o le a amata ona e iloaina e te le o malosi lelei. Ma le isi, o le saoasaoa ma le saoasaoa o le olaga e afaina ai ou foliga. Ma o se tasi o mafuaʻaga e mafai ona feagai ai i lenei tulaga o lauulu leiloa. O le aso o le a matou taʻu atu ia te oe le mea e fai pe a pa'ū lauulu mai le popole.

O nei ona po o le lalolagi, o le faʻaauau lava o mafatiaga. Ma o se teineititi onapo nei manaʻomia e faʻaalu vave soʻo se mea ma feiloaʻi i se mea. Ma e le mafai e lo tatou tino ona tatalia soʻo se popolega faʻaletino ma le mafaufau.

O lona uiga, a mavae sina taimi o le a amata ona e iloaina e te le o malosi lelei. Ma le isi, o le saoasaoa ma le saoasaoa o le olaga e afaina ai ou foliga. Ma o se tasi o mafuaʻaga e mafai ona feagai ai i lenei tulaga o lauulu leiloa. O le aso o le a matou taʻu atu ia te oe le mea e fai pe a pa'ū lauulu mai le popole.

  • Aisea latou te paʻu'ū ai?
  • Taulimaina o Lauulu Leiloa Ona o Faʻafitauli
  • Faʻafefea ona toe faʻafoʻi le lauulu pe a mavae le faʻafitauli?

    Aisea latou te paʻu'ū ai?

    Ae e leʻi amata ona tatou malamalama i auala e tausia ai lauulu, tatou suʻesuʻeina mafuaʻaga o le laulu e mafua mai i mafatiaga.

    I lenei tulaga, e tatau ona e faʻalogo i le mea moni, o le faʻafitauli tau mafiafia e mafua ai e le gata le leiloa o laulu, ae e faʻapea foi ma faʻamaʻi o le ulu.

    O nei mea uma e tupu e pei ona taua i lalo: o le faʻatiga i lagona e masani ona o faatasi ma le le paleni o le mafaufau. Ma o ia, i le isi itu, mafai ona avea ma mafuaʻaga o le le masani ai mago poʻo le gaʻo gaʻo. E faʻapea foi ile tulaga lea, seborrhea, aveʻesea ma isi faʻamaʻi o le papala e ono aliali mai.

    Lapataiga! Afai na e maua ni faʻamaʻi, ona tatau lea ona togafitia i latou i le fesoasoani mai i vailaʻau faʻapitoa. Le faʻaaogaina o mea e fai ai i totonu o le fale mata i lenei mataupu o le a le maua ai se tele o faʻamanuiaga.

    E taua le maitauina o le mea moni ma mafatiaga masani, o laulu e le amata amata ona paʻu vave i se taimi. Ae paga lea, o se faʻafitauli faʻapena e mafai ona tupu i ni vaiaso ma masina pe a maeʻa se faʻafitauli.

    Ma ina ia taofi a lea faʻalavelave i se taimi vave, ia tatou suʻeina poʻo a ituaiga o paʻu leiloa lau:

    1. fulufulu mata mafai ona 'aisa i le taimi o malolo poʻo moe moe. E foliga mai, e le afaina. O le mea moni, o le ituaiga leiloa lea e tupu sili ona masani. E tupu i le auala lenei: muamua le folini 'aisa i le moe moe, ma ina ua mavae sina taimi o lauulu uma faʻapipiʻi i nei folasaga na mou ese atu. O le lelei i lenei tulaga o le lelei tausiga ma faʻamamaina o mafuaʻaga o mafatiaga, lauulu folau mafai ona toe amata la latou galuega,
    2. o le loto malie. Ioe, patipati laʻititi na e faʻafuaseʻi ona aliali mai i luga o le ulu e mafai ona faʻaalia mai o se maualuga maualuga le popolega o lagona. O lea la, pe afai e te matauina faʻaaliga ia oe lava, ona ono aoga le toe mafaufau loloto i lou olaga,
    3. trichotillomania. O lenei ituaiga e faʻavae e ese mai lo isi muamua. O le mafuaaga o le leiloa i lea mataupu
      E le o se faʻaletonu i galuega a le tino, ae o le maitau a se tagata i le mea moni e manaʻomia e tosoina lona lauulu i fafo. I le taimi lava e tasi, o le tagata lava ia na te malamalama i lea ituaiga faʻatuatuaga o se auala masani e feagai ai ma mafatiaga. Lapataiga! I le tulaga lea, e le mafai ona fai e aunoa ma le feutagaiga ma le fomaʻi o mafaufau, ona o faʻafitauli tutusa e mafai ona avea ma faʻafitauli o le mafaufau i le aluga o taimi, aluese mai ai o le a faigata tele.

    Ina ia mafai ona iloa le mafuaaga o le malosi leiloa o curls, ia mautinoa e talanoa i se fomaʻi. A uma mea uma, afai e le gata o le mea e popole i ai popolega, ona e manaʻomia lea e inu ni fualaau. Ae mo auala o le toe faʻafoʻiina o le paʻu o lauulu, ia manatua o lauulu e tupu pea i le nofoaga o leiloa.

    Ae ina ia mafai ona toe galulue momoe momoe, o oe ma aʻu e tatau ona faʻaititia le popole. Faʻalogo i le mea moni o le lauulu tuputupu ae taamilosaga e umi naua. O lea e ono umi se taimi ae e te leʻi vaʻai i ni suiga lelei.

    Taulimaina o Lauulu Leiloa Ona o Faʻafitauli

    O le mea muamua e tatau ona e faia i lenei tulaga o le lava o le moe. Ia manatua, ina ia ola lelei lou tino, e tatau ona e moe tusa ma le fitu i le valu itula i le aso. Faʻapea foi, ae e te leʻi alu i le moe, taumafai e aua le galue pe matamata i ata tifaga, aua o le tulaga lea e sili ai le le mautonu o lau moe.

    Aʻo le faitau pe fai le taʻele aʻo leʻi moe, o le a fesoasoani i lou tino e faʻamalieina ma maua ai se malologa lelei.

    E aoga foi le mataala i taumafa. Afai o lau laulu ua amata ona pa'ū mai le popole, o lona uiga curls e tatau ona lagolago i vitamini.

    Ma e mafai ona e mauaina fua i le tau saʻo na o mea masani. Afai e te manaʻo e iai se ulu manaia o lauulu, ona tatau lea ona e faʻagaloina meaai vave. Ma o le mea moni, aua nei galo e uiga i le tausia lelei o lau lauulu.

    Faʻafefea ona toe faʻafoʻi le lauulu pe a mavae le faʻafitauli?

    Afai ua uma ona e mautinoa o le leiloa o curls e mafua mai i popolega, ma aveʻese le soʻona faʻalavelave mai lou olaga, o lea ua e manaʻomia e toe faʻafou le muaʻi matagofie o le laulu. Mo lenei faʻamoemoe, mafai ona e faʻaaoga fofo vailaʻau. Ina ia mafai ona toe faʻatulaga lauulu, oe manaʻomia le faʻaopopo o mea pei o le sua oona, o laʻau, o le tar poʻo le burdock suauu i lauulu.

    Gauai atu i le mea moni o le faaaogaina o se ufimata foliga tutusa na o le tasi, e te le foia le faafitauli. Oe manaʻo e toe fai faʻagaioiga toe faʻafouina o le faʻalua i le vaiaso.

    Ae mo oloa masani curl tausiga, i se tulaga e tatau ona e faʻaoga shampoos ma balms ma le tele o kemisi. Sili lelei totogi sina faʻatopetope, ae faʻatau sau suamalie masani. By the way, e tusa ai ma balms, oe tatau ona taofi lau filifiliga i luga o meaʻai, talu ai ma la latou fesoasoani oe e le gata e mafai ona toe faʻaleleia le laʻau, ae ia faʻaleleia atili le uluulu. Ma mo le puipuia ma le togafitia o le lauulu leiloa e mafai ona e faʻaogaina se faʻapipiʻi faʻapitoa "Sulsena". E le gata o le a fesoasoani e faʻagaioia ai le galuega o le folikel, ae e faʻateʻa ai foʻi le susu, pe a i ai.

    E pei ona e vaʻai, o le togafitia o lauulu e mafua mai i mafatiaga e leai se mea faʻapitoa. Ole mea taua ole aveeseina ole mafuaʻaga ole faʻalavelave, ona avea lea ma mataupu ole tekonolosi. I se tulaga lautele, ave faigofie olaga ma o le a lelei mea uma! Malie lelei leaga

    Ua faʻaaogaina lelei e le matou aufaitau Minoxidil mo le toe fuataina o lauulu. Vaʻai i le taʻutaʻua o lenei oloa, na matou filifili e ofo atu mo lau silafia.
    Faitau atili iinei ...

    Matua ia lauulu i se miti - Miller tusi miti

    Afai o le malosi feusuaʻiga o le sosaiete na miti o ia na leiloa ni lauulu tele o lona lauulu, ona avea lea ma mea e le fiafia ai ma tupe leiloa. O mea faʻapitoa foi mo fafine.

    O lea vaʻaiga faʻaalia mai ai faʻaalia ai lou manaʻomia ona sefe laʻititi, ina ia i se taimi lumanaʻi o le a faigofie ia te oe ona ola i le leiloa o tupe.

    Aisea miti lauulu leiloa i fusi

    I le mea moni, lauulu leiloa o se faailoga popole; i se miti, natia gasegase po o tiga tiga e mafai ona faaalia i latou lava i lenei auala. Le faʻauigaina pe aisea o se masaniga o lea e miti ai, o se miti tusi lapataia o le ono leiloa. E tatau i fafine maʻitaga ona manatu mamafa i mea latou te vaaia. O se miti e mafai foi ona faauiga o le fiainu mo suiga.

    O loʻo i ai se faʻamatalaga saʻo: o le leiloa o le laulu e mafai ona fai ma sui o le aluese mai le faʻanoanoa lagona poʻo le suia o le ala o mafaufauga i se sili atu-faʻamaonia olaga. O nisi taimi o na miti e asia e tamaʻitaʻi e le faamalieina i o latou foliga, i mea faʻapenei e mafai ai ona avea ma ni mea e tiga ai le asiasiga i le aulelei ma le faʻatusa fou, lea e masani ona amata i se laulu.

    Aisea miti o lauulu le mautonu i vaega o le tino, o le miti tusi e masani ona faʻamatalaina le vaivai mai faigata faifai pea ma le efuefu olaga i aso uma. O le mea moni, o le fai miti e tatau ona mafaufau i le leai o se mea o tupu.

    I lenei mataupu, o le mea na e vaʻai i se miti e tatau ona manatu i ai o se valaau e toe mafaufau ai i lou olaga, e foliga mai ua oʻo mai le taimi e faʻatautaia ai mea tutupu.

    O le a le aoga o alu ma le tafe ma mulimuli i le ala a isi, pe afai o oe a e vaʻai o lenei le auala i le mea.

    A e matauina lauulu lauulu i fusi i se miti, gauai atu i le tulaga o nei manoa. Afai e te iloaina e matua uliuli laʻau, o le miti tusi lapatai atu e manatua o faigata na, e foliga mai, ua tuua i le taimi ua tuanai, mafai ona o mai lata mai i se taimi lata mai. I le tele o taimi, latou e fesoʻotaʻi i mea tautupe, atonu o se manatua pea o le galo aitalafu.

    O mea uma e moemiti e pa'ū i lauulu, o le miti tusi e fesoʻotaʻi ma le lumanaʻi faʻaalu, atonu e solia mo le manuia.

    O le mea e sili ona faʻanoanoa, o le tele o latou o le a avea ma matua le aoga lava: le faʻamaonia o faʻamoemoe na tuʻuina atu ia i latou, pe mulimuli ane e faʻailoa mai ai o nei tupe faʻaalu e mafai ona aloese mai ai.

    Faʻauiga faʻamalosia oe e mafaufau faʻalua ae leʻi faʻaalu tupe.

    Afai o se fafine maʻitaga na maua se avanoa e vaʻai i lauulu leiloa i se miti, le miti tusi fautuaina e ave lenei miti ma le taua.

    Atonu o se lapataiga e iai se mea o faaletonu ile soifua maloloina ole tina ua maʻitaga. I aso tuai, o miti faapena na manatu i ai e oʻo foi o se taufaamataʻu o faalavelave.

    Ma o nei aso, a maualuga le tulaga o vailaʻau, e faʻamanatu mai le tusi miti e tatau ona sili atu ona faʻalogo ia te oe lava aʻo faʻatali mo le pepe.

    Ina ua e maua se miti e pei o lauulu leiloa i fasi, vave ona amata se galuega fou. Miti Interpretation lapatai mai e faapea i lenei vaitau soo se amataga amata ua malaia i le toilalo ma fautuaina e tolopo le amataga. Aemaise lava, o se miti e faʻaaogaina i mea uma e fesoʻotaʻi i mea tau tupe, fesuiaiga o tau poʻo le faʻatauina o le fou fou o oloa.

    E leʻo le pito sili ona manuia, ma le au fiafia i taaloga faitupe, taofi. Tusa lava poʻo le a le manaia o se masani masani e foliga mai, o le a le talitonuina o le a avea oe ma se ulugalii talafeagai mo le tasi ma le isi. Sefe le ola o le olaga seʻia oʻo i taimi sili ona lelei

    Faʻauiga o taimi eseese ma tagata

    O le faʻamatala a miti a Mila faʻamatala lauulu paʻu e faʻapea: e tele lau tupe faʻaalu i faʻafiafiaga ma le faʻamalieina o ou lagona. Ile iʻuga, o ia galuega faʻamalosi e mafua ai le gaumativa. A e maise o le faʻamatalaga e faʻaalia le aufaafia soʻo o loʻo galulue mo tagata lautele ma tagata taʻitoʻatasi e ono le faʻatauina faʻatau.

    O le a le miti a lauulu leiloa i luga o le ulu, o le miti Isilama tusi faamatala o le lata mai bankrupt. Afai e te vaʻai atu o lou ulu ua matua valea, se miti mafai ona mafua ai le leiloa o igoa taʻutaʻua i se faʻaopopoga. Afai o pa'ū paʻu foliga matagofie, ma e matua le lelei i le vaeluaina ma i latou e tusa lava pe miti, o le uiga o le miti faʻalauteleina.E tatau ona faʻaeteete le puipuiga ma le puipuia o le autu autu o tupe maua.

    E tusa ai ma le tele o miti tusi a Danilova, o mea uma e moemiti ai e pa'ū i le ulu ua faʻamalamalamaina e lou le talafeagai i fegalegaleaiga vavalalata.

    E te faaaluina le tele o le malosi ma le mafaufau mafaufau i manino le talafeagai paaga.

    E ui o fonotaga ma fevaevaeaʻiga e aumaia ai le alofa faʻaaloalo ma adrenaline, o le mea na ou vaʻaia i se miti o faʻamanatu mai ia te aʻu e le mafai ona alu pea mo le umi, ma fautuaina aʻu e teu malosi mo lagona moni.

    O le uluaʻi miti Peresia tusi Taflisi, o loʻo ofoina mai e sili atu le faʻamoemoeina faʻauigaina o le moe: pa'ū lauulu e umi lava le umi, ae ui i lea, o le ulu e le avea le paʻu i le taimi lava e tasi, o lona uiga o le aveeseina o se mea le talafeagai, o se mea ua leva ona mamafa, na faigata ai ona agai i luma ma fiafia soifua. I lenei tulaga, o le miti a se miti e manino lelei le lelei.

    Aisea miti lauulu leiloa. Le faʻamatalaina o miti

    Vaʻaia o lauulu e pa'ū i se miti e le o se faʻailoga lelei. I le tele o taimi, o miti faʻapena o se ituaiga lapataiga. O lauulu na vaʻaia i se miti o se faʻailoga o le moe a le tagata malosi ma le malosi, o lea le miti lea e te vaʻai ai latou paʻu'ū e le lelei le lelei.

    I le olaga moni, o se miti e mafai ona liua i leiloa, leiloa ma malosi lagona. O mea leiloa e mafai ona faʻaletino ma faʻaleagaga. Ona o se tulaga le fuafuaina, e ono le toe maua sau uo lelei pe e te alofa i ai. I taimi uma, o le miti a le vaeluaina ma lauulu o se faʻailoga mataga lea e faʻaalia ai na o leiloa.

    Na pa'ū lauulu i se miti - o le a lea?

    Aisea miti pa'ū ulu i se miti

    Afai o le lauulu e paʻu ese i se miti, lona uiga o lona uiga o le a i ai le matua lelava i luma, e ono mafai lea. O le isi faʻauigaina o sea miti o le ono maumau o le tele o a latou meatotino ma le le fiafia galuega e fesoʻotaʻi ma ia.

    O nisi taimi o se miti faʻamatalaina o se faʻafuaseʻi ona amata o se mea leaga, le maliu o se uo poʻo se tasi e pele. Afai e paʻu ese mai le tagata na o se vaega o le lauulu, ae le o le atoa, ona mafai lea ona manatu e na te faʻateʻaina nisi o manatu faʻanoanoa ma le le fiafia, o tiute, lea na umi se taimi o se avega mamafa tele, ma o le a oʻo mai le agaga filemu i lona agaga.

    Na pa'ū lauulu i se miti - aisea e miti ai i le tusi miti a Miller?

    Na finau le tagata vavalo Amerika o se miti e taua tele mo tamaitai. Lauulu leiloa i se miti folafola soifua maloloina faʻafitauli poʻo tupe leiloa. Ae peitaʻi, mo se tamaloa - o le faʻailoga foʻi lea.

    O le tala a le tusi o miti, e sili atu le taofia o le faʻaalu i le taimi nei, ma ia saunia foi mo le mea moni e leʻo maua se tupe maua vave.

    O le a le miti a le paʻu o lauulu mai se 'ava? Masalo i se taimi lata mai o le a fai ma miti le faʻaaloalo i tagata i ona autafa.

    Aisea miti se fulufulu o lauulu. Le faʻamatalaina o miti

    O le faʻamatalaina o lenei miti e faʻalagolago lava i le utupoto faʻapitoa na e vaʻai. Afai o se mea matagofie ma aulelei o le curl lea sa masani ai ona tuu atu mo le umi manatua ma e fai ma faailoga o le alofa ma le tuuto, lona uiga o le uiga o le moe o le a lelei. E tatau ona mafaufau i ai i le uiga o le alofa mafutaga. O lea la, o le leiloa o le curl mafai ona faʻauigaina se vave vavaeeseina ma faʻamutaina le faia.

    Afai e te moemiti o se fusipaʻu fulufulu ulu, nai lo se fasi, o lona uiga o se miti tatau ona iloiloina mai le itu o le itu tau tupe: e faʻailoa mai faigata tautupe ma uma ituaiga o faigata e fesoʻotaʻi ma tupe ma masani manuia mea aoga.

    Na ou miti o le lauulu na paʻu ese ... o le a lea mea.

    Ole leiloa o lou laulu i se miti o lona uiga leiloa lou malosi. O le a le mea e miti ai lauulu? Afai na e miti o lou lauulu ua paʻu i fafo, ona mo se tamaloa i le mea moni o lenei miti o lona uiga o lona le faamaoni le agalelei e mafai ona tau atu i le le manuia i pisinisi ma le mativa.

    Vaʻai lauulu e pa'ū mai i lou ulu i se miti o se miti leaga tele mo oe ma o lona uiga o le tuʻua oe i faʻafitauli ma au uo vavalalata ma uo.O le taupulepule i le miti o se misa e fefinauai. E te moemiti i ai mo le tele o mea, pe mo se tamaoaiga tele.

    O le vaʻaia o le fafine mativa i le miti o lona uiga o le fiaʻai, mativa ma faʻamaʻi. Ma le vaʻai i se tamaloa i le miti e leai se lauulu o se faʻailoga o le tele, tele le tamaoaiga ma se soifua maloloina lelei.

    Ma vaʻai i se toeaina e leai se lauulu i se miti, oe miti o le laki tele. I le miti, o se teine ​​talavou e leai se lauulu e miti o le fiaaai, mativa ma maʻi.

    Afai e vaʻaia e se tasi i le miti le mea na pa'ū ai lona ulu i luga o lona ulu, ae leai se mea na faia ai, o lona uiga o le mea moni o le a ia solomuli ai lona tiute, pe ono saʻoloto foi mai soʻo se faʻanoanoa poʻo le popole ma le loto I le lumanaʻi, tofo i mea faʻamalieina mea uma ma le olioli.

    Afai o lau miti e faʻafuaseʻi ona pa'ū lauulu, ona avea lea o lenei miti ma faʻataʻitaʻiga o oe faʻanoanoa e fesoʻotaʻi ma le oti o le tama a lau tama tama po o lou ataliʻi. Ma afai e te moemiti latou te toe tuputupu aʻe, ona avea lea o lenei miti ma ata o lou umi.

    O le a le miti a le pa'ū lauulu? tusi miti - lauulu e pa'ū

    O le a le miti a le pa'ū lauulu? Lauulu leiloa i se miti, pei o le mea moni, faailoaina malosi malosi vaivai ma soifua maloloina. I se faaopoopoga, miti tusi i le lalolagi atoa malilie o se miti lea e te leiloa ai lauulu e atagia mai ai faafitauli.

    E ono tupu mai suiga e ono tupu ai le popole tele. O se suiga i le olaga soifua ona o le leiloa o tupe maua, leiloa o le tauaiga poʻo se uo, e le gata ona o se motusia o le mafutaga, ae e oo lava ona o lona maliu, o loʻo valoia foʻi e se miti tutusa. Afai o le laulu e pa'ū i totonu o se miti, e le o toe mamao ae e vaeluaina ma mafaufauga poʻo mea e te le toe manaʻomia pe faʻamuta se mafutaga e faʻalavelave ai oe.

    Mafuaaga o le paʻu o lauulu luga o le miti tusi a Miller

    O le Amerika miti suʻesuʻe e maua ai le taua tele i fafine lauulu miti. Afai o le laulu e pa'ū i se miti, o lē e ona le ulu o lea laulu e tatau ona sauniuni mo faʻafitauli tau le soifua maloloina ma tele tupe leiloa.

    Ae mo se tamaloa e leiloa lona lauulu i le miti o se faʻailoga lea o lona agalelei o le a afaina ai lana atotupe. Malolo fautuaina e taofiofi le talafeagai le faaalu nei, sauniuni mo le lata le leai o se tupe maua. Afai o le laulu e pa'ū mai i le 'ava, o lenei mea e lamatia ai i le leiloa o le faʻaaloalo, le leai o se malamalama i isi ma le le loto faafetai mai ia i latou e faasino atu le agalelei.

    Afai i se miti e te vaʻai i se pulumu lauulu mafiafia ma lau lauulu, ona avea ai lea o mea moni ma mea e te tosina ai i se taamilosaga o faʻafitauli ma mea fou e tutupu o le a suia atoa ai lou olaga.

    Lauulu leiloa i se miti - Freud's dream book

    O lona manatu, o le faimiti ua leai uma le fiafia i le mafutaga mafana. O le isi mea o le pe a fai o se miti na te seleina atoa lona ulu. O lona uiga o le faʻaaloalo ma le talitonu ia te oe lava.

    Aisea miti o le lauulu e pa'ū i le miti tusi Loff?

    Ole mafuaʻaga tonu lea mo le faʻaalia o le popolega i se tasi mafuaaga poʻo se isi. Masalo o se tagata ua popole i lona foliga.

    Miti Faamatalaiga o se ulu o lauulu i se miti

    Aisea miti se fulufulu o lauulu. Le faʻamatalaina o miti

    O le faʻamatalaina o lenei miti e faʻalagolago lava i le utupoto faʻapitoa na e vaʻai. Afai o se mea matagofie ma aulelei o le curl lea sa masani ai ona tuu atu mo le umi manatua ma e fai ma faailoga o le alofa ma le tuuto, lona uiga o le uiga o le moe o le a lelei. E tatau ona mafaufau i ai i le uiga o le alofa mafutaga. O lea la, o le leiloa o le curl mafai ona faʻauigaina se vave vavaeeseina ma faʻamutaina le faia.

    Afai e te moemiti o se fusipaʻu fulufulu ulu, nai lo se fasi, o lona uiga o se miti tatau ona iloiloina mai le itu o le itu tau tupe: e faʻailoa mai faigata tautupe ma uma ituaiga o faigata e fesoʻotaʻi ma tupe ma masani manuia mea aoga.

    Na ou miti o le lauulu na paʻu ese ... o le a lea mea.

    Ole leiloa o lou laulu i se miti o lona uiga leiloa lou malosi.O le a le mea e miti ai lauulu? Afai na e miti o lou lauulu ua paʻu i fafo, ona mo se tamaloa i le mea moni o lenei miti o lona uiga o lona le faamaoni le agalelei e mafai ona tau atu i le le manuia i pisinisi ma le mativa.

    Vaʻai lauulu e pa'ū mai i lou ulu i se miti o se miti leaga tele mo oe ma o lona uiga o le tuʻua oe i faʻafitauli ma au uo vavalalata ma uo. O le taupulepule i le miti o se misa e fefinauai. E te moemiti i ai mo le tele o mea, pe mo se tamaoaiga tele.

    O le vaʻaia o le fafine mativa i le miti o lona uiga o le fiaʻai, mativa ma faʻamaʻi. Ma le vaʻai i se tamaloa i le miti e leai se lauulu o se faʻailoga o le tele, tele le tamaoaiga ma se soifua maloloina lelei.

    Ma vaʻai i se toeaina e leai se lauulu i se miti, oe miti o le laki tele. I le miti, o se teine ​​talavou e leai se lauulu e miti o le fiaaai, mativa ma maʻi.

    Afai e vaʻaia e se tasi i le miti le mea na pa'ū ai lona ulu i luga o lona ulu, ae leai se mea na faia ai, o lona uiga o le mea moni o le a ia solomuli ai lona tiute, pe ono saʻoloto foi mai soʻo se faʻanoanoa poʻo le popole ma le loto I le lumanaʻi, tofo i mea faʻamalieina mea uma ma le olioli.

    Afai o lau miti e faʻafuaseʻi ona pa'ū lauulu, ona avea lea o lenei miti ma faʻataʻitaʻiga o oe faʻanoanoa e fesoʻotaʻi ma le oti o le tama a lau tama tama po o lou ataliʻi. Ma afai e te moemiti latou te toe tuputupu aʻe, ona avea lea o lenei miti ma ata o lou umi.

    O lauulu e pa'ū'ū i se miti: o le sili ona saʻo faʻamatalaga o le tusi miti

    I se miti, e masani lava ona toe maua mai le faiʻai fefe ma faanaunauga lilo. Peitai, o nisi miti atonu e iai se uiga paia, e tatau ona faʻalogo i ai. Ina ia malamalama i le mea na miti ai o lauulu leiloa, o le miti tusi o le a fesoasoani.

    Ua moe moe teine

    Miti e uiga i lauulu

    Na talitonu tagata anamua o le malosi o le tagata e natia i meaola. O le mea lea, latou mumusu vaeluaina i lauulu umi, ma leiloa se fili mo se teine ​​o lona uiga maasiasi.

    O le fili o le fafine e faʻatusa i le tamaʻitaʻi, matagofie, agamalu. Mo se tamaloa - o le umi ma le malosi o le laulu - o le tele foi lona malosi ma le faʻamalosia o lona agaga.

    O miti faʻateleina o mugala e faʻamatalaina o le fefe i faʻafitauli ma vaivaiga. Ole fefe lea ole mea e maua ai se mea totino taua, tinoitupe poo se galuega. O le mea lea, pe a fai o se fafine vaʻai i se laulu i se miti, e tatau ona ia saunia mo le le lava, o le leiloa, poʻo le soifua maloloina faafitauli, aemaise lava pe a ia moemiti o pa'ū pa'ū tele.

    Fafine feita o loʻo maitauina ni fulufulu tetele o laulu i luga o se selu

    E masani ona leai se aoga o mea na moemiti iai, ae na o lagona fefe. Peitai, i le malologa o le po e mafai ona e vaʻaia se lele o se mea na tupu poʻo le lapataiga faʻeteeteina. Iloaina faalilolilo faailoga o miti tagata e uiga ma sao le faauigaina o le miti fesoasoani a tusi miti lauiloa.

    E fautuaina le filifilia o se miti tusi e sili atu lou fiafia.

    Miti faʻamatalaupu "Wanderer"

    Le tele o miti tusi mafai ai ona e faia le sili sao faamatalaga o le moe. O le a miti o le leiloa o curls i laina o lo o faamatalaina auiliili i le tele aoina o faʻauiga.

    I le tusi miti a le Wanderer, o le leiloa o curls i se miti faʻailo mai le nei:

    • faafitauli o le soifua maloloina
    • aveesea mea,
    • le faʻataunuʻuina faʻamoemoega.

    Se vaega taua o loʻo faia e le faʻaaliga faʻaletonu.

    Le tamaloa na leiloa lona lauulu

    A e moemiti o le tagata e uuina le lima i luga o lona ulu ma vaʻaia pa'ū pa'ū - o lenei mea i le leiloa ma leiloa.

    Ma afai o se vaʻaiga, o le tagata vaʻai ia te ia lava le paʻu pe leiloa uma ona curls i se taimi puʻupuʻu - o se vaʻaiga faʻaalia mai ai maʻi.

    Miller e uiga i lauulu

    O se tasi o faʻatasiga masani o faʻauigaina o le tusi miti a Mila. O le fesili o le a le miti a le leiloa lauulu, Miller tatalaina lautele:

    • a faʻapea e paʻu i paʻu faʻafuaseʻi ia tamaʻitaʻi - o lenei mea e leiloa ma le maumau o meatotino
    • leiloa o lauulu e le sausua, e se tamaloa - i faʻafitauli tau le soifua maloloina,
    • leiloa o lauulu mai mustaches ma beards mo alii - i le le loto faafetai o isi.

    O le tusi miti lapatai mai afai e te vaai i se selu lapisi ufiufi i lauulu pa'ū, e tatau ona e saunia mo popolega popole ma suiga iloga mo le lelei.

    Freud e uiga i le pulu

    O le lauiloa psychoanalyst na valoia faafitauli i feusuaiga. Lea, i lona manatu, lauulu leiloa e mafai ona faauiga o le le saogalemu ia latou lava feusuaiga tosina ma solvency, mo alii ma tamaitai.

    Se selu o loʻo i ai le tele o paʻu paʻu

    Peitai, e faalagolago uma lava ile amio a le tagata lava ia. Afai i se miti na te luluina i luga o lona vae ina ua uma ona ia iloaina le paʻu pa'ū, ona ia mautinoa atoatoa lea i ona tomai ma leai ni mea mai fafo e mafai ona talepeina o ia.

    Tusi miti Farani

    I lenei miti tusi, lua faʻamatalaina faʻamatalaina o le leiloa lauulu e mafai ona maua:

    • E folafola e fafine le gaumativa, fia 'aʻai ma faʻamaʻi,
    • Mo alii, o le faʻamatalaina e folafolaina faʻaalia vave maua ma fofo i faʻafitauli tau le soifua maloloina.

    O le tele o paʻu na paʻu'ū - o le tele foʻi o le faʻauiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e vaʻaia e se tamaloa lona tino, e tatau ona e faʻamoemoe i se meaalofa moni o le iʻuga.

    Isi tusi miti

    O loʻo i ai pea le tele o tusi miti eseese lea e mafai ona e maua ai le tali i le fesili o le a le mea e mafua ai lauulu leiloa. I totonu ia i latou, o loʻo i ai ni faʻamatalaga lelei ma faʻafefe, o faʻafitauli faigata, pe a fai o oe miti o le leiloa o curls.

    O nisi nei o:

    • o se fafine e vaʻai ia te ia lava, e faʻalata i lona toʻalua poʻo lana pele,
    • e vaʻai i le tele o tagata gaʻai - i le le faʻatamala ma leiloa le malosi,
    • pe a fai o se fafine miti i se tama nenefu - i se taimi lata mai e tatau ona mafaufau se tagata faʻanoanoa,
    • pe a fai o lau miti pe faʻafefea ona paʻu i lalo manulele - e tatau ona e faʻaeteete i au mea totino, o loʻo iai le tulaga lamatia e avea oe ma tagata aʻafia i se tagata taufaʻaseʻe.

    I le avea ai o se tulafono, o le leiloa o curls i mea uma faamatala faamatala e fesootaʻi ma le leiloa o meatotino.

    O le mea lea, ua lapatai autasi tusi uma miti - e tatau ona e mataala, mataala ma le totoa au lava meatotino ma aloese mai tupe faʻaalu le aoga.

    Lelei le tau o le moe

    Faʻauiga o moe i le frizzy curls e tele lava e le lelei. Peitaʻi, o faʻamatalaina lelei o loʻo maua ai foʻi.

    Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tusi miti a Peresia, o loʻo folafola mai ai se fofo i mea faigata mo se tagata na vaʻaia lona frizz, ae le vaʻai ia te ia lava le pala. O le tusi miti lava ia e lapataia le ono tupu faʻaletonu o le soifua maloloina pe afai e te vaʻai i se miti o oe lava manatunatuga ma se ulu ulu.

    Na matauina e le teine ​​lana ata manatunatu i le faaata

    O nisi faamatalaupu e faamatalaina le leiloloa o pupuni o se manaʻoga o se tagata mo suiga o lona olaga. O lea vaʻaiga atonu o lona uiga o se suiga vave o le nofo ai poʻo se malaga umi.

    A miti se tagata maʻi ua vave ona manifinifi ona mafuie i luga o lona ulu, o lenei faʻatusatusaina vave le laveaʻiga mai le faamaʻi.

    O nisi taimi o le leiloa o manoa ua miti ona o le mea moni o se fafine i le malologa po e lagona le le mautonu, aemaise lava pe afai o moe o ia ma fusi mafiafia.

    Mafuaaga o lauulu leiloa.

    O le a le mea e fai pe a pa'ū lauulu i le moni o faʻamatalaina i le vitio i lalo.

    Tagata ese mea e moemiti i ai tagata mo se mafuaʻaga. Ae le o miti uma e aumaia se taumatematega faʻapitoa. E masani lava ona miti le tagata i le mea e faʻalavelave ai ia te ia, ma e leai se mea e manaʻomia ai le tatalaina o le miti tusi e iloa ai le mea ua oʻo mai i ai le miti.

    Mo se faʻataʻitaʻiga, afai o se fafine na togafitia mativa vaivai ma miti na latou pa'ū i ai, o se miti na ona atagia mai ai le miti mea na tutupu ma le fefe.

    Talitonu i ai pe leai o pisinisi a tagata uma. O le mea moni, e moemiti tagata uma e uiga i se mea e tupu mo ia lava. E masani ona fautuaina e le au atamamai e saili le faʻauigaina lelei o le vaʻai i se mea na vaʻaia ma faʻalagolago i ai - ona avea lea o le miti ma mea e sili ona lelei.

    O le a le miti a le pa'ū lauulu? tusi miti - lauulu e pa'ū

    O le a le miti a le pa'ū lauulu? Lauulu leiloa i se miti, pei o le mea moni, faailoaina malosi malosi vaivai ma soifua maloloina. I se faaopoopoga, miti tusi i le lalolagi atoa malilie o se miti lea e te leiloa ai lauulu e atagia mai ai faafitauli.

    E ono tupu mai suiga e ono tupu ai le popole tele. O se suiga i le olaga soifua ona o le leiloa o tupe maua, leiloa o le tauaiga poʻo se uo, e le gata ona o se motusia o le mafutaga, ae e oo lava ona o lona maliu, o loʻo valoia foʻi e se miti tutusa. Afai o le laulu e pa'ū i totonu o se miti, e le o toe mamao ae e vaeluaina ma mafaufauga poʻo mea e te le toe manaʻomia pe faʻamuta se mafutaga e faʻalavelave ai oe.

    Mafuaaga o le paʻu o lauulu luga o le miti tusi a Miller

    O le Amerika miti suʻesuʻe e maua ai le taua tele i fafine lauulu miti. Afai o le laulu e pa'ū i se miti, o lē e ona le ulu o lea laulu e tatau ona sauniuni mo faʻafitauli tau le soifua maloloina ma tele tupe leiloa.

    Ae mo se tamaloa e leiloa lona lauulu i le miti o se faʻailoga lea o lona agalelei o le a afaina ai lana atotupe. Malolo fautuaina e taofiofi le talafeagai le faaalu nei, sauniuni mo le lata le leai o se tupe maua. Afai o le laulu e pa'ū mai i le 'ava, o lenei mea e lamatia ai i le leiloa o le faʻaaloalo, le leai o se malamalama i isi ma le le loto faafetai mai ia i latou e faasino atu le agalelei.

    Afai i se miti e te vaʻai i se pulumu lauulu mafiafia ma lau lauulu, ona avea ai lea o mea moni ma mea e te tosina ai i se taamilosaga o faʻafitauli ma mea fou e tutupu o le a suia atoa ai lou olaga.

    O lauulu e pa'ū'ū i lalo pe paʻuʻese - Wangi's dream book

    Lauulu leiloa i se miti, e tusa ai ma le Bulgarian seer, o loo taʻu mai ai le toʻilalo o le toʻafilemu ma le talitonuina i le saʻo o sini o le olaga. O lou filemu o le a luluina mo mafuaʻaga e le mafai ona e pule i ai, ae naʻo oe lava o le a maua le fofo i faʻafitauli o le soifua maloloina ma toe vaʻai lelei lau vaʻai i le olaga.

    Lauulu leiloa i se miti - Freud's dream book

    Le masalosalo i se tasi lava tomai i luga o le moega ma le leiloa o le fiafia i feusuaiga lautele - o le mea lea, e tusa ai ma Freud, tauaveina se miti e uiga i le pa'ū lauulu. Ae a tali atu i lauulu pa'ū, e te fufuluina atoa i latou, lea ua faailoa mai le talitonuina o ia lava.

    Lauulu e pa'ū i se miti - Loff's dream book

    E ui lava o le tagata lauiloa fomai mafaufau talitonu o le faatusa o miti e ese mo tagata taitoatasi, ae ui i lea na ia togiina le uiga lautele o le moe e uiga i le lauulu lauulu.

    O le leiloa o lauulu ma le pala atoa i le miti e faʻamatalaina i se auala tutusa - o se faʻaaliga lea o le moemiti popolega e uiga i lona lava foliga, e uiga i lona malosi tau feusuai ma ono mafai ona le manuia.

    O se miti e taʻu mai ai se fefe i le loomatua, vaivai, gasegase, ma le faamai lava ia ua uma ona latalata.

    Aisea miti o lauulu pau - o se miti Falani tusi

    O le faʻalavelave ma le leiloa o mea totino e faʻamataʻu ai i latou e leiloa le lauulu i se miti. Afai e leiloa le laulu o se fafine, pe i se miti e i ai se teine ​​ma lona lauulu pauu, lea i le mea moni o le faʻaleagaina e mafai foi ona taitai atu ai i le fiaaai ma maʻi. Ae o le miti a se tamaloa ua leiloa atoa lona lauulu faamafanafana ma mafai tamaoaiga ma le soifua maloloina.

    Lauulu leiloa i se miti - uiga e tusa ma le Saina malo miti tusi (miti tusi o le samasama emperor)

    I le aganuʻu Saina, o fulu e fusifusia i fatugaʻo. Ole mea lea, faʻafitauli ma lauulu e atagia mai ai le tulaga ole fatugaʻo ma le urinary system. Afai o le laulu i se miti e paʻu naʻo ia pe tumau pea tui i luga o le selu, o le faʻailoga lea o se faʻamaʻi alualu i luma, o le atiaʻeina o ia ua talafeagai ma le umi o le lauulu. Vaivai vaivai e mafai foi ona faatatau i lenei mea.

    Aisea lauulu e mugala i se miti - tamalii miti tusi n. grishina

    Lauulu leiloa - leiloa o le mamalu, faʻaaloalo, amio le talafeagai. Afai ua paʻu atoa le lauulu - o se malaia tele, ae mafai foi ona faʻauigaina tupe e leʻi mafaufauina: tofi, manumalo tele poʻo polofiti. O le saeia o lauulu i luga o lou ulu, aveʻese i fusi o le toʻesea o se tagata pele, i le mea sili, o se misa ma se uo.

    O le a le isi mea o miti o lauulu leiloa

    Mo soʻo se miti, e taua tele le moni.

    Afai o le mea moni oe maua mafiafia lauulu lauulu ma e leai ni faʻailoga o maʻi e maitauina, ona miti lea o le leiloa o lauulu lapataia oe i ono afaina ai tau tupe po o suiga i fegalegaleaiga ma uo.

    Vaai lelei i au upu pe a fai na e miti o lou laulu na toulu ese fasi pe sa e saeia oe lava i le ita po o le faanoanoa.

    O lea miti e fautuaina le mataituina o au upu ma gaioiga ina ia aua neʻi afaina oe. E ui atonu o lona uiga o lou olaga taua e matua suia e te manaʻo e vave aveese le taimi ua tuanaʻi.
    Lolomi ...
    Category: Faʻauiga miti | Lauulu i se miti | Leai manatu

    Faʻamalamalamaina o miti Lauulu leiloa i luga o le ulu: mo alii, fafine, teine ​​e vaʻai i se miti po o le a le miti?

    Miti Fa’amatalaina Hair lauulu

    Talu mai aso anamua, o lauulu leiloa i luga o le ulu ua manatu o se faʻailoga o le le fiafia ma faʻafitauli. Sei o tatou taumafai e iloa le uiga o le vaʻai i se po vaʻai ma se faʻataʻitaʻiga.

    Afai na e faia se miti lea na tupu ai le vaʻai i lauulu - o lona uiga o lenei miti e tatau ona manatu o se faatusa o le malosi malosi ma le soifua maloloina o le miti. Faapea foi le ola mama ma le faʻapitoa penefiti i le olaga o se tagata ua tuuina atu. O le taua vaega o le fai miti i le moni olaga e faʻalagolago vave i le tulaga o lauulu na vaaia i le po taupulepulega.

    Lulu poo se vaega leiloa

    O le a le mea e miti ai lauulu? O le faʻamatala faʻamatala e uiga le uiga o miti i le isi itu - o le miti o le faʻailoga o maʻi, faʻaletonu ma poto masani. E ao ona silafia, o le tele o le leiloa i le po vaʻai, o le tele foʻi o faʻafitauli o le a tupu i se taimi lata mai. Ae o se miti faapena e mafai ona atagia mai ai le faʻatauvaʻa ma leiloa le malosi.

    Na ou miti o le leiloa na i ai i se aofaiga tele - o se miti o mea faigata. Na ou miti ma se palaai - ua e le mautonu ma ua ou le iloa le mea e fai saʻo i lenei tulaga. O le faʻamatalaina o miti e faʻailoa mai ai foi lou toʻafilemu ma lou tuʻufaʻatasi.

    I luga o le ulu, sa i ai se vaega leiloa o lauulu ma e te miti i vaega atoa o le pulu? O le faamatalaina o miti faʻaalia ai na faia e le miti se solitulafono, lea ua ia te ia e tatau ona totogi.

    Sisu ma maitau o le lauulu tumau i luga o le selu - i le olaga o le moemiti o le ai ai se taufaasese, lea o le a aofia ai faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma le ola o le tagata lava ia ma mea taua taua.

    Faʻamalamalamaina o le faʻaaliga mo Fafine

    O ai na moemiti i le vaita

    Afai na e mauaina lenei faʻaaliga, o lona uiga o se feʻau mai le malamalama o le feusuaʻi o le le fiafia i ona foliga vaaia.

    O se tamaʻitaʻi e manaʻomia ona taumafai e manatua le tagata sa ia vaʻai.

    Sa e vaʻai i se lauulu malulu i se miti i se tamaloa? O le mea lea, e tatau i le teine ​​ona teena ma le manino le uo tama le fiafia.

    Vaʻai oe lava

    E leiloa lau vaomatua i luga o lou ulu? Le miti miti faʻalata o le faʻalataina se pele. Mo fafine ua faʻaipoipo, o se miti mafai ona valoia se uo ma lona lumanai fiafia, ae le faʻamoemoe i le faʻamaoni. Mo teine ​​nofofua, o le miti faʻaata o se mea e matataʻu i le lata mai o le faʻaipoipoga, ae o le toʻalua o le a faʻaaloalo ma le faʻaolaina.

    Le tagata miti

    O le sui o se malosi malosi o le tagata miti miti i le pala i se po miti, e aoga le matauina na ia miti e uiga i ai:

    • O se teineititi miti na miti - o le faʻauiga o le moe e atagia mai ai se misa ma lana pele. Mo i latou ua tonu lava e fusifusia o latou olaga i le faʻaipoipoga, o le miti faʻataʻitaʻiina se fafine faʻataʻitaʻiga o le a le fiafia i taimi uma i mea uma ma le lotoleaga foi.
    • Faapaleni oe lava - i faafitauli ile pisinisi.

    Teineitiiti

    Mo se teineiti miti e uiga i le mea moni o ia o se umi fili ma le faufau na moemiti lona ulu amata ona pa'ū - i mea faigata. O loo faʻailoa ai foʻi le amataga o se taimi faigata o lona olaga. O le a iai misa i le aiga, ma faʻafitauli faʻafomaʻi.

    Aisea ua pa'ū ai lau tama i lona tauleʻaleʻa? Le faʻauiga miti faʻamatalaina le taupulepulega o se faʻailoga e faʻapea o le moni tagata e musu le aliʻi e faʻaipoipo ia te ia, o le mea lea, e le tatau i le teine ​​ona ofo i faʻamoemoe leai.

    Na paʻu se pepe? E tusa ai ma le faʻauigaina o miti, o lea po o le po o se faʻailoga o se faʻailoga o le fiafia ma aiga manuia i totonu o le fale. Ae afai i se miti na latou vaʻaia ai le tele o fanau pala - e maasiasi i le moni olaga.

    Tusi a le Miti a Mila

    O le American psychologist ma le po faʻaaliga suʻesuʻe ua faʻaeteete tele i miti faʻauiga o le tulaga o lauulu o fafine. Na ia faʻailoa foʻi afai e te miti i lauulu, o le faʻailo lea o faʻamaʻi maʻi i le olaga moni ma faigata o mea. O se tamaloa na vaʻai i se miti e tatau ona sili atu lona faʻaeteete, aua mo lona agalelei e mafai ona ia totogia ma lona tamaoaiga.

    Lauulu e tupu i lima

    Sa matou iloiloina poʻo le a le pa'ū o lauulu i luga o le ulu e foliga, ma aisea o le miti o le leiloa i luga o lima? O le faʻamatala miti e faʻailoa mai o lenei auala e faʻataunuʻuina ai le fofo i faʻafitauli uma i le olaga o le fai miti. Ua oʻo mai se taimi manaia, o le a maua ai le fiafia ma le laki.

    Manatua o mea moni uma miti e taua pe faʻapefea ona latou fetaui ma le ola moni.

    Afai o loʻo iai sou ulu lalelei ma maloloina, ae na e moe miti i se po na e vaʻaia ai lau laulu, ona oo lea i le taimi e te popole ai i lou soifua maloloina ma sili atu lou tamaoaiga, aua e oʻo mai taimi faigata.

    Vaʻai se vaʻaiga le manaia: paʻu ese mai i latou i ni fasi - pulea au upu ma gaioiga. Taumafai ia aua neʻi e maʻimau mea taua o lou olaga ma aveʻese mai le avega mamafa talu ai.

    Faasoa atu i au uo:

    O le a le uiga o le folo lauulu i se miti?

    Le a le mea e te faamoemoe mai le moe ma lauulu leiloa? O le lauulu e leʻo se teuteuga. O i latou o leoleo o faamatalaga. O le latou tulaga ua faʻaalia ai le tulaga o le soifua maloloina e le gata o se tagata, ae o lona siʻosiʻomaga.

    Miti, tasi auala pe o le isi fesoʻotaʻi ma le lauulu, e tatau ona faia ma le faʻaeteete, aemaise pe a fai o le olaga moni e leai ni faʻafitauli ma lauulu ma o le miti e le na o se faʻaiuga o lagona e uiga i lenei.

    Ma lauulu e pa'ū i se miti... Ina ia mafai ona malamalama sao i le uiga o le mea na fai mai le Lalolagi, e tatau ona e taumafai e manatua le sili atu o le miti auiliiliga ma loloto auiliili ou lagona.

    O le taeao "aftertaste" o moe atonu o le sili ona taua taua mo le faʻamatala. Afai e le pipii le miti, e le tuua lagona, i le mataupu faavae, e mafai ona e galo saogalemu.

    Afai e amatalia se mea na tupu, "vaʻai totoʻa" i ai.

    O le lauulu o loʻo faʻailogaina ai le malosi o le tagata.

    I le faʻaalia mai ia i matou "ata tifaga" e uiga i faʻafitauli ma i latou, e tele lava ina manaʻomia e le mafaufau le malamalama i lalo o faʻafitauli i le olaga moni. Aemaise e tatau ona gauai atu i na miti i le feusuaʻiga talafeagai. O le vaʻaia o lauulu leiloa i se miti e sili atu le leaga mo fafine nai lo tama.

    I mea uma e lua, o se miti faʻailo atu le lelava, faʻaititia le malosi, faʻamalosi ... Ae e mafai ona faʻailoa se faʻasologa o faafitauli i fafine.

    Aisea miti lauulu leiloa, e tusa ai ma miti tusi

    E pei ona toetoe o soʻo se miti tusi e taʻu mai ia i tatou, o le pa'ū lauulu i se miti e le lelei. Ae o loʻo iai le eseʻesega o lea togafiti.

    • E vave paʻu lauulu, i manoa - e leʻi mafaufauina le toʻilalo o ē pele. O sea miti e matua lamatiaga mo tina maitaga. E mafai ona faʻaata mai ai se maʻi fafano, o lea la e tatau ona vaʻavaʻaia lelei lou soifua maloloina, taumafai e 'aua le popole,' ai lelei ma puʻe soʻo se popole.
    • E pa'ū lauulu efuefu - umi-faʻagaloina, foliga mai, taimi ua tuanai faʻafitauli e ono tulaʻi. O le vaai i se miti faapena, e sili atu le tolopoina o amataga fou ma suʻesuʻe i aso ua teʻa. Vaʻai pe o iai se mea e leʻi foia iina.
    • Vaeluaina o lauulu leiloa. Afai latou te paʻu teisi, o le miti e sili atu le lelei nai lo le leaga. O lona uiga e le o toe mamao ona mafai lea ona foʻia o faigata na solofa.Ae i le mataupu pe a matauina leiloa, le lauulu pauu i faaputuga pe tufatufaga, ona atonu o lenei le faʻaalia o se malosi vampire ua aliali i totonu o le siʻosiʻomaga, "susu" malosi taua. E aoga le vaʻai i ou masani masani ae e te leʻi alu i maʻi ma le faʻatamaʻiaina. O le le mautonu le vaefaʻai o tamaloloa e mafai ona atagia ai tupe leiloa (e oʻo i le gaumativa), leaga o le taʻuleleia poʻo le leiloa o tagata.
    • Afai o lauulu leiloa e vaaia i se miti teineitiiti, e manaʻomia lona mafaufau e uiga i le filifiliga saʻo o paaga feusuaʻi. Ma afai o se alii talavou - ona tatau lea ona e mafaufau e uiga i le iloiloina o olaga faʻamuamua i lautele. Masalo e tatau ona e faʻaalu ou taimi i se auala talafeagai.
    • Le miti i se pulou umi na faafuasei ona amata manifinifi - I mea faigata.
    • Ma le mataga, e aveese fusifusi o laulu mai le ulu - i se maʻimau tele o le malosi taua, e mafai ona taitai atu ai i maʻi poʻo le atuatuvale.
    • Seʻi vaʻai tootoʻo i luga o le ulu - se lapataiga e faasaga i le faia o le valea tele o le a afaina ai le taunuuga.
    • Afai na e moemiti e faʻaalia se fusi o lauulu luga o le tulivae poʻo lalo foi o ia ma amata loa ona manifinifi, ona lelei lea o lenei miti. E faʻailoa mai ai ni fesoasoani faʻaletupe e leʻi fuafuaina mai aiga.
    • O se miti lea o le tagata moe i nisi nofoaga lautele ma faafuasei lagona o ia ua amata vave tafi laulu, uiga o le taimi faigata o le a tuʻua e ia ona tagata vavalalata.
    • Vaʻai lena lauulu ola malulu, manifinifi, leiloa susulu - lona uiga e tatau ona e tilotilo i lau paga. O ia ea o tatou manaʻomia moni? Ma afai e leai se, o lona uiga e tatau ona e faʻaeteete i lana filifiliga.
    • A paʻu i lalo le laulu, ma momoe i se miti e le popole uma i lenei, tatou tatau ona manatu muamua tala fou o tupe leiloa mai e pele.
    • Saili lena mea pe a selu, e tele lauulu e totoe ile selu poo pulumu - i tupe leiloa ona o pepelo. O mea leiloa e mafai ona avea ma faʻaletino ma le ola mama.
    • Le miti sili ona leaga - Ole mea lea e vaʻaia ai lou ulu ua afaina. O se miti faʻapea e ono uiga i le tagata moe ua lagona le puipuia atoa mai tulaga o le olaga. E oʻo foi i le pala i se miti faʻailoa nisi taimi le auala mai a se maʻi ogaoga poʻo ni faʻafitauli matuia. I le vaaia o se miti, e tatau ona e iloiloina totoʻa lou olaga ma tali faʻamaoni ia te oe lava le fesili sili ona tiga.

    Tatou o atu i le miti tusi o taimi eseese ma tagata. E ese le faʻauiga?

    E pei ona ia fai mai isalama miti tusi, lauulu e pa'ū i se miti i tupe leiloa.

    Tusi a le Miti a Mila e faʻamatalaina foi miti o le leiloa o lauulu o le faʻailoga o le le faʻaaogaina o le tupe mo faʻafiafiaga ma faʻafiafiaga, lea e mafai ona oʻo ai i le gaumativa

    Erotic Dream faʻamatalaʻupu Danilova e faafesootaʻi miti o lauulu leiloa ma le le talitonuina i mafutaga mafana.

    O le sili sili ona talitonuina o mea uma i lenei mea tusi miti Taflisituufaatasia e le Peresia anamua. Fai mai o ia o miti na tatou vaʻaia ai le uumi o lauulu, lea e le mafua ai le pala, o lona uiga o le faasaolotoina mai le ola.

    O lea, o miti e fesoʻotaʻi ma le lauulu lauulu e masani ona talanoa i mea leiloa: faaletino, amio lelei poʻo le mea. Ma sili ona taua, o le mea e tatau ona e mafaufau i ai pe a fai sau miti faapena e uiga i le sefe. Malosi, neura, taimi, tupe ... Soo se punaoa o le ola.

    O le sili atu ona iloga le miti, o le malosi faʻapipiʻi lea i le manatua, o le sili atu ona afaina ai le lagona lagona atoa, o le tele o le a ono o se miti e le na o se "seti ata", ae o se mea taua, ma o nisi taimi faʻailoga taua.

    Le masani o tusi miti

    • Afai o se tagata miti o le lauulu lauulu o loo tupu i luma o ona mata, ma vave vave, ona miti lea o lona uiga faigata tautupe, aitalafu, tulaga le lelei tau.
    • Afai o se tamaloa miti o lana pele fafine ma le leiloa lauulu pe pa'ū foi, ona mafai lea ona folafola lenei e uiga i le lumanaʻi misa ma lenei tamaloa.

    O le ono teine ​​/ ava o le a le aoga i le faʻatulagaina o faʻalavelave ma tulaga o feeseeseaiga.

  • Afai o se fafine miti le palaai i se tamaloa e le masani ai ia te ia, o lona uiga e te manaʻomia le sili atu lototele i le va feagai ai ma lau uo tama, taumafai e aua le avatua ia te ia le faʻamoemoe leai.
  • O se fafine faʻaipoipo poʻo se teine ​​e iai sana uo tama e ono miti i lauulu laʻititi, o lona uiga o le kopiina o lana paga.

  • Afai e le faʻaipoipo se teine, o se miti na ia vaʻaia ai o ia, e faʻataʻitaʻia ai se tane le faʻamaoni.
  • O se teineititi talavou e pele ia te ia, ae leʻi faʻaipoipo, o se miti faʻaalia atonu e taʻu mai ai o le a ia le faʻaipoipo i lenei tamaloa, o lona uiga uma o lenei mafutaga.

  • Afai e miti se aliʻi poʻo se fafine o se tamaʻi lele, o se faʻailoga lelei lea, na te faʻailoa mai le faʻafiafiaga, mea fiafia e tupu, le tupe, manuia o aiga.
  • Afai i se miti sa i ai le tele o fanau pala, o lona uiga o se miti atonu o se miti i tulaga o le a se tagata o le a matua maasiasi.

  • A miti se teine ​​o loo ia aveeseina se palapala palapala o lauulu mai lona ulu, lenei ono faailoa mai se maʻi.
  • Afai o se miti talavou miti o le leiloa lauulu lauulu i luga o lona ulu, o lona uiga o se miti faʻaalia mai ai se faamaʻi i se tasi o matua matutua.

  • I le tulaga o se alii / tamaitai muamua miti o lauulu leiloa, ma a lea la latou tuputupu ae vave, ona moemiti lea e mafai ona faʻailoa mai se faʻamoemoe e le maua, manumalo.
  • Afai o le a le tagata ua pau i ai na o se vaega o le lauulu, ona miti se miti e ono i ai ni faigata i lona ala e mafai ona tagofia.

  • E mafai e se fafine ona moemiti o loʻo na selu ana loka, ona totoe ai lea o se fasi laulu i lona lima, e ono faailoa mai ai le vave faʻaalu o tupe.
  • Afai e miti se fafine / tamaloa pe a uma ona ia taia se tasi i luga o le ulu, o le lauulu o le tagata ua paʻu i paʻu, ona avea lea o se miti faʻataʻitaʻiina o le alu i totonu o se tulaga le mautonu, sosoo ai ma faʻafitauli tele.
  • Le fegalegaleaiga o le vaitau ma miti e uiga i lauulu leiloa

    1. I le tautotogo vaitau, o se miti faapena e mafai ona valoia faigata tautupe.
    2. I le taumafanafana, o se miti lea e vaʻaia e se tagata le masani ai, mafai ona talanoa e uiga i le le tumau le tumau, leiloa le malosi.

    I le taumalulu vaitau, o sea miti e mafai ona avea ma miti e lapataia se tagata e uiga i le gaoi. A uma ona e vaʻaia le pala i se miti, e tatau ona vaʻavaʻaia totoʻa lau telefoni, atotupe, aua le tuʻuina i se tasi se numera feaveaʻi, ma isi.

  • I le tautoulu, o le miti e uiga i le lauulu leiloa mafai ona valoia se malamalama manaia, se masani masani, uo.
  • Lafa's Miti Faamatalaupu

    O le iloa atu o le palaʻai atoa ua faʻaalia ai o loʻo popole se tagata i ona foliga, ma o loʻo popole foi e leai se suli.

    Miti Faamatalaupu Hasse

    Miti faʻamalamalamaga Hasse faʻailoa faʻalavelave i mea totino.

    Tusi miti Farani

    Vaʻai lenei miti, e mafai ona e sauniuni mo faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma mea totino i le olaga moni. O se fafine i le miti po e faasolosolo malie lona fia oso - i le fiaaai ma le mativa. Afai o le vaʻai faʻapitoa e faʻatatau tonu i le tamaloa (e vaʻai ia te ia le pala) - o le fai miti ua le aoga na te faʻamafanafanaina o ia lava ma le faʻamoemoe mo le tamaoaiga.

    Tusi miti aiga

    O lenei faamatalaupu o po vaaia e faailoa ai o le lauulu o le malosi malosi o le tagata. O se manifinifi o le mafiaʻeina o se fafine na faʻailoa mai ai se maʻi o le toʻalua. Mo se aliʻi vaʻai lenei tala i faʻafitauli tau tupe. O le tusi mo miti ua fautuaina i le moemiti e faaeteete i le faamaeʻaina pisinisi pisinisi.

    Afai na e moemiti e le paʻu le lauulu i luga o le ulu, ae i isi vaega o le tino - o le fai miti o le a ausia le mea na ia manaʻo i ai, ae tele taumafaiga e tatau ona faia i luga o le ala i le manuia.

    Lauulu e tupu i lima

    Sa matou iloiloina poʻo le a le pa'ū o lauulu i luga o le ulu e foliga, ma aisea o le miti o le leiloa i luga o lima? O le faʻamatala miti e faʻailoa mai o lenei auala e faʻataunuʻuina ai le fofo i faʻafitauli uma i le olaga o le fai miti. Ua oʻo mai se taimi manaia, o le a maua ai le fiafia ma le laki.

    Manatua o mea moni uma miti e taua pe faʻapefea ona latou fetaui ma le ola moni.

    Afai o loʻo iai sou ulu lalelei ma maloloina, ae na e moe miti i se po na e vaʻaia ai lau laulu, ona oo lea i le taimi e te popole ai i lou soifua maloloina ma sili atu lou tamaoaiga, aua e oʻo mai taimi faigata.

    Vaʻai se vaʻaiga le manaia: paʻu ese mai i latou i ni fasi - pulea au upu ma gaioiga. Taumafai ia aua neʻi e maʻimau mea taua o lou olaga ma aveʻese mai le avega mamafa talu ai.

    Faasoa atu i au uo:

    Aisea e te le maua ai lauulu

    I se miti, e alu le tagata i le tasi vaetolu o lona olaga. Ae e leai se mea, o le taimi lea “ua lafo i le matagi”, aua a malolo le tino, e faaauau pea ona galue le faiai. Faʻasaʻolotoina mai noataga o le malamalama, na ia matauina ai ona avanoa natia ma faia vavega: faʻaoso tatou i le taimi ua tuanaʻi pe le lumanaʻi, aumai ia i tatou mafaufauga lelei, lapatai mai mea matautia .... O le mea taua o le mafai ona saʻo faʻailoa manino faʻailoga o le atulaulau!

    O tala e sefulu e sili ona lauiloa o miti po e aofia ai miti e paʻu ai lauulu.

    O le a le uiga o le folo lauulu i se miti?

    Le a le mea e te faamoemoe mai le moe ma lauulu leiloa? O le lauulu e leʻo se teuteuga. O i latou o leoleo o faamatalaga. O le latou tulaga ua faʻaalia ai le tulaga o le soifua maloloina e le gata o se tagata, ae o lona siʻosiʻomaga.

    Miti, tasi auala pe o le isi fesoʻotaʻi ma le lauulu, e tatau ona faia ma le faʻaeteete, aemaise pe a fai o le olaga moni e leai ni faʻafitauli ma lauulu ma o le miti e le na o se faʻaiuga o lagona e uiga i lenei.

    Ma lauulu e pa'ū i se miti... Ina ia mafai ona malamalama sao i le uiga o le mea na fai mai le Lalolagi, e tatau ona e taumafai e manatua le sili atu o le miti auiliiliga ma loloto auiliili ou lagona.

    O le taeao "aftertaste" o moe atonu o le sili ona taua taua mo le faʻamatala. Afai e le pipii le miti, e le tuua lagona, i le mataupu faavae, e mafai ona e galo saogalemu.

    Afai e amatalia se mea na tupu, "vaʻai totoʻa" i ai.

    O le lauulu o loʻo faʻailogaina ai le malosi o le tagata.

    I le faʻaalia mai ia i matou "ata tifaga" e uiga i faʻafitauli ma i latou, e tele lava ina manaʻomia e le mafaufau le malamalama i lalo o faʻafitauli i le olaga moni. Aemaise e tatau ona gauai atu i na miti i le feusuaʻiga talafeagai. O le vaʻaia o lauulu leiloa i se miti e sili atu le leaga mo fafine nai lo tama.

    I mea uma e lua, o se miti faʻailo atu le lelava, faʻaititia le malosi, faʻamalosi ... Ae e mafai ona faʻailoa se faʻasologa o faafitauli i fafine.

    Aisea miti lauulu leiloa, e tusa ai ma miti tusi

    E pei ona toetoe o soʻo se miti tusi e taʻu mai ia i tatou, o le pa'ū lauulu i se miti e le lelei. Ae o loʻo iai le eseʻesega o lea togafiti.

    • E vave paʻu lauulu, i manoa - e leʻi mafaufauina le toʻilalo o ē pele. O sea miti e matua lamatiaga mo tina maitaga. E mafai ona faʻaata mai ai se maʻi fafano, o lea la e tatau ona vaʻavaʻaia lelei lou soifua maloloina, taumafai e 'aua le popole,' ai lelei ma puʻe soʻo se popole.
    • E pa'ū lauulu efuefu - umi-faʻagaloina, foliga mai, taimi ua tuanai faʻafitauli e ono tulaʻi. O le vaai i se miti faapena, e sili atu le tolopoina o amataga fou ma suʻesuʻe i aso ua teʻa. Vaʻai pe o iai se mea e leʻi foia iina.
    • Vaeluaina o lauulu leiloa. Afai latou te paʻu teisi, o le miti e sili atu le lelei nai lo le leaga. O lona uiga e le o toe mamao ona mafai lea ona foʻia o faigata na solofa. Ae i le mataupu pe a matauina leiloa, le lauulu pauu i faaputuga pe tufatufaga, ona atonu o lenei le faʻaalia o se malosi vampire ua aliali i totonu o le siʻosiʻomaga, "susu" malosi taua. E aoga le vaʻai i ou masani masani ae e te leʻi alu i maʻi ma le faʻatamaʻiaina. O le le mautonu le vaefaʻai o tamaloloa e mafai ona atagia ai tupe leiloa (e oʻo i le gaumativa), leaga o le taʻuleleia poʻo le leiloa o tagata.
    • Afai o lauulu leiloa e vaaia i se miti teineitiiti, e manaʻomia lona mafaufau e uiga i le filifiliga saʻo o paaga feusuaʻi. Ma afai o se alii talavou - ona tatau lea ona e mafaufau e uiga i le iloiloina o olaga faʻamuamua i lautele. Masalo e tatau ona e faʻaalu ou taimi i se auala talafeagai.
    • Le miti i se pulou umi na faafuasei ona amata manifinifi - I mea faigata.
    • Ma le mataga, e aveese fusifusi o laulu mai le ulu - i se maʻimau tele o le malosi taua, e mafai ona taitai atu ai i maʻi poʻo le atuatuvale.
    • Seʻi vaʻai tootoʻo i luga o le ulu - se lapataiga e faasaga i le faia o le valea tele o le a afaina ai le taunuuga.
    • Afai na e moemiti e faʻaalia se fusi o lauulu luga o le tulivae poʻo lalo foi o ia ma amata loa ona manifinifi, ona lelei lea o lenei miti. E faʻailoa mai ai ni fesoasoani faʻaletupe e leʻi fuafuaina mai aiga.
    • O se miti lea o le tagata moe i nisi nofoaga lautele ma faafuasei lagona o ia ua amata vave tafi laulu, uiga o le taimi faigata o le a tuʻua e ia ona tagata vavalalata.
    • Vaʻai lena lauulu ola malulu, manifinifi, leiloa susulu - lona uiga e tatau ona e tilotilo i lau paga. O ia ea o tatou manaʻomia moni? Ma afai e leai se, o lona uiga e tatau ona e faʻaeteete i lana filifiliga.
    • A paʻu i lalo le laulu, ma momoe i se miti e le popole uma i lenei, tatou tatau ona manatu muamua tala fou o tupe leiloa mai e pele.
    • Saili lena mea pe a selu, e tele lauulu e totoe ile selu poo pulumu - i tupe leiloa ona o pepelo. O mea leiloa e mafai ona avea ma faʻaletino ma le ola mama.
    • Le miti sili ona leaga - Ole mea lea e vaʻaia ai lou ulu ua afaina. O se miti faʻapea e ono uiga i le tagata moe ua lagona le puipuia atoa mai tulaga o le olaga. E oʻo foi i le pala i se miti faʻailoa nisi taimi le auala mai a se maʻi ogaoga poʻo ni faʻafitauli matuia. I le vaaia o se miti, e tatau ona e iloiloina totoʻa lou olaga ma tali faʻamaoni ia te oe lava le fesili sili ona tiga.

    Tatou o atu i le miti tusi o taimi eseese ma tagata. E ese le faʻauiga?

    E pei ona ia fai mai isalama miti tusi, lauulu e pa'ū i se miti i tupe leiloa.

    Tusi a le Miti a Mila e faʻamatalaina foi miti o le leiloa o lauulu o le faʻailoga o le le faʻaaogaina o le tupe mo faʻafiafiaga ma faʻafiafiaga, lea e mafai ona oʻo ai i le gaumativa

    Erotic Dream faʻamatalaʻupu Danilova e faafesootaʻi miti o lauulu leiloa ma le le talitonuina i mafutaga mafana.

    O le sili sili ona talitonuina o mea uma i lenei mea tusi miti Taflisituufaatasia e le Peresia anamua. Fai mai o ia o miti na tatou vaʻaia ai le uumi o lauulu, lea e le mafua ai le pala, o lona uiga o le faasaolotoina mai le ola.

    O lea, o miti e fesoʻotaʻi ma le lauulu lauulu e masani ona talanoa i mea leiloa: faaletino, amio lelei poʻo le mea. Ma sili ona taua, o le mea e tatau ona e mafaufau i ai pe a fai sau miti faapena e uiga i le sefe. Malosi, neura, taimi, tupe ... Soo se punaoa o le ola.

    O le sili atu ona iloga le miti, o le malosi faʻapipiʻi lea i le manatua, o le sili atu ona afaina ai le lagona lagona atoa, o le tele o le a ono o se miti e le na o se "seti ata", ae o se mea taua, ma o nisi taimi faʻailoga taua.

    Aisea e te le maua ai lauulu

    "Aisea ua miti ai lauulu?" - O lenei fesili e masani ona fesiligia e alii ma tamaitai. I tusi miti eseese, o le tali i lenei fesili e foliga ese, ae i le tele o latou e le maua se mea lelei.

    Le a le ituaiga miti tusi talitonuina galuega a tagata taʻitoʻatasi. E masani ona latou tusia o le pala i luga o le ulu atonu o se miti o le toilalo, fouvale, taufaasese, le talitonuina, ma isi.

    E taua foi le maitauina i le moni olaga, fafine ma aliʻi o loʻo popole tele i o latou lauulu tulaga e ono fai miti ma lauulu le mafuaʻaga ona o le mea moni o lenei mataupu e faʻaosofia ai latou ma matua loloto i totonu o le mea natia.

    Le masani o tusi miti

    • Afai o se tagata miti o le lauulu lauulu o loo tupu i luma o ona mata, ma vave vave, ona miti lea o lona uiga faigata tautupe, aitalafu, tulaga le lelei tau.
    • Afai o se tamaloa miti o lana pele fafine ma le leiloa lauulu pe pa'ū foi, ona mafai lea ona folafola lenei e uiga i le lumanaʻi misa ma lenei tamaloa.

    O le ono teine ​​/ ava o le a le aoga i le faʻatulagaina o faʻalavelave ma tulaga o feeseeseaiga.

  • Afai o se fafine miti le palaai i se tamaloa e le masani ai ia te ia, o lona uiga e te manaʻomia le sili atu lototele i le va feagai ai ma lau uo tama, taumafai e aua le avatua ia te ia le faʻamoemoe leai.
  • O se fafine faʻaipoipo poʻo se teine ​​e iai sana uo tama e ono miti i lauulu laʻititi, o lona uiga o le kopiina o lana paga.

  • Afai e le faʻaipoipo se teine, o se miti na ia vaʻaia ai o ia, e faʻataʻitaʻia ai se tane le faʻamaoni.
  • O se teineititi talavou e pele ia te ia, ae leʻi faʻaipoipo, o se miti faʻaalia atonu e taʻu mai ai o le a ia le faʻaipoipo i lenei tamaloa, o lona uiga uma o lenei mafutaga.

  • Afai e miti se aliʻi poʻo se fafine o se tamaʻi lele, o se faʻailoga lelei lea, na te faʻailoa mai le faʻafiafiaga, mea fiafia e tupu, le tupe, manuia o aiga.
  • Afai i se miti sa i ai le tele o fanau pala, o lona uiga o se miti atonu o se miti i tulaga o le a se tagata o le a matua maasiasi.

  • A miti se teine ​​o loo ia aveeseina se palapala palapala o lauulu mai lona ulu, lenei ono faailoa mai se maʻi.
  • Afai o se miti talavou miti o le leiloa lauulu lauulu i luga o lona ulu, o lona uiga o se miti faʻaalia mai ai se faamaʻi i se tasi o matua matutua.

  • I le tulaga o se alii / tamaitai muamua miti o lauulu leiloa, ma a lea la latou tuputupu ae vave, ona moemiti lea e mafai ona faʻailoa mai se faʻamoemoe e le maua, manumalo.
  • Afai o le a le tagata ua pau i ai na o se vaega o le lauulu, ona miti se miti e ono i ai ni faigata i lona ala e mafai ona tagofia.

  • E mafai e se fafine ona moemiti o loʻo na selu ana loka, ona totoe ai lea o se fasi laulu i lona lima, e ono faailoa mai ai le vave faʻaalu o tupe.
  • Afai e miti se fafine / tamaloa pe a uma ona ia taia se tasi i luga o le ulu, o le lauulu o le tagata ua paʻu i paʻu, ona avea lea o se miti faʻataʻitaʻiina o le alu i totonu o se tulaga le mautonu, sosoo ai ma faʻafitauli tele.
  • Le fegalegaleaiga o le vaitau ma miti e uiga i lauulu leiloa

    1. I le tautotogo vaitau, o se miti faapena e mafai ona valoia faigata tautupe.
    2. I le taumafanafana, o se miti lea e vaʻaia e se tagata le masani ai, mafai ona talanoa e uiga i le le tumau le tumau, leiloa le malosi.

    I le taumalulu vaitau, o sea miti e mafai ona avea ma miti e lapataia se tagata e uiga i le gaoi. A uma ona e vaʻaia le pala i se miti, e tatau ona vaʻavaʻaia totoʻa lau telefoni, atotupe, aua le tuʻuina i se tasi se numera feaveaʻi, ma isi.

  • I le tautoulu, o le miti e uiga i le lauulu leiloa mafai ona valoia se malamalama manaia, se masani masani, uo.
  • Tusi a le Miti a Mila

    Afai o se tagata na moemiti i lona lauulu leiloa, Miller miti tusi e mafai ona valoia mai maʻi po o faigata tautupe. I le tulaga pe a faapea o se miti o se miti a se tamaloa, o lenei mea e mafai ona faauigaina leai se tau tupe. Afai o le lauulu e le pa'ū i luga o le ulu, ae i luga o le 'ava, o lona uiga o se miti e ono faʻailoa mai ai le leiloa o le muaʻi i le kamupani, sosaiete.

    Miti Tusi Wangi

    Le tagatavaai fai mai o se tagata e moemiti i lona lava botdness i se taimi lata mai atonu e le laki. O se alii / tamaitai e mafai ona aveesea lona talitonuina, pe paʻu i se tulaga sili ona faigata.

    Tusi Miti a Freud

    Fai mai lenei tagata, o se miti ma le lauulu lauulu e mafai ona faauigaina le leiloa le fiafia i le isi itupa, i le feusuaiga.

    Lafa's Miti Faamatalaupu

    E tusa ai ma le tusi miti a Loff, o se miti e tupu ai le lauulu, e mafai ona valoia le latalata atu i feau ma le popole. Ae, e taua le matauina o se fafine o se miti faʻaalia sili atu ogaoga popolega nai lo se tamaloa.

    Erotic miti tusi Danilova

    O se miti lea e vaʻaia e se tagata le leiloa o lona lauulu o lona uiga ua oʻo i le taimi e taofi ai le le toe faʻatinoina o feusuaʻiga, faʻaalu lona malosi ma lona malosi. A uma, o na mafutaga e le taʻitaʻia i se mea lelei, ma mafai ona taʻitaʻia ai le mea moni e le maitauina e se fafine / aliʻi lona alofa moni.

    Moon Dream Tusi

    Afai o se fafine ua faʻaipoipo miti e aoina lana paʻu paʻu ma se pulou ulu ma manaʻo e tausia e ala i so o se auala, ona ia manaʻomia ia nofouta i ana uo. O le miti faʻailoa mai o se tasi o "uo" ua tilotilo atu i lau tane. Masalo na ia fiafia foi ia te ia.

    Afai o se tagata na faia se miti e uiga i le leiloa o lauulu, aua e te fefe i lenei mea ma faʻatali mo faigata ma le le fiafia.

    Afai e te le faʻapipiʻi taua tele i miti, aua le faʻatali mo le faigata, masalo o mea leaga uma o le a pasia o ia.

    E le gata i lea, e taua le mafaufauina mo tagata e soona vaʻaia manatu i o latou foliga vaaia, o le moe na te le mauaina ni faʻamatalaga (talu ai o le iloa e oe lava ia e maua ai faʻafitauli mai fafo i le miti).

    Aisea miti lauulu lulu Link i autu lomiga