Mataupu

5 sili ona leaga vaiaso lalelei foliga vaaia

O le lauiloa Kanata pop pese Kiesza (Kiesza) na tuuina mai se ata mo le pese fou Stronger. O le pese na avea ma vaega o le Finding Neverland music collection, o loʻo iai tala mai le taʻutaʻua Broadway musika e tutusa lava igoa.Faʻatasi atu ma le pese Stronger, o loʻo iai le isi pese e 14 na faʻatinoina e le tele o fetu mai fafo. Faatasi ai ma Jennifer Lopez ma Trey Songs, John Bon Jovi, Nick ...

O le lauiloa Kanata pop pese Kiesza (Kiesza) na tuuina mai se ata mo le pese fou Stronger. O le pese na avea ma vaega o le musika aoina Finding Neverland, lea na aoina mai pese mai le lauiloa Broadway musika o le igoa tutusa.

I le faʻaopopoga o le faʻamalosiʻau malosi, o loʻo i ai i le tisiki isi auala e 14 na faʻatinoina e fetu o popo mai fafo. Faatasi ai ma Jennifer Lopez ma Trey Songs, John Bon Jovi, Nick Jonas, Zendaya, Christina Aguilera, Ellie Golding, Rita Ora ma isi.

O lenei ata kaisa o lenei aso e matua faigofie lava, ae e ui i lea e manaia lava. I le tulaga o le taamilosaga ma le sitaili, e tutusa lelei lava ma ata muamua o le tusiata mo le pese Sound Of A Woman.

Na usuina e le teine ​​se pese e matua tele lava, malosi le gaoioi, faʻanoanoa ma siva. I tua o le tagata faʻafiafia o loʻo tusia laʻau ma fugalaʻau faʻaaogaina ata komepiuta. Le ata ma foliga vaaia o Kaisa tumau pea le suia mai le kiliva i le kiliva: saini lauulu ma laei ma suspenders.

Tori sipelaga

Beverly Hills, o le 90210 star Tori Spelling o loo faaauau pea ona atiina aʻe le ata o se lalelei 90s lauulu lauulu. Ae afai o lona lauulu laʻasaga e le mafua ai ni faitioga, ona faʻapea lea o le teuteuga laupepa e sili ona manaʻomia: o fulufulu mata mata ma lanu mumu susulu lipine, lea e manino lona alu i talaatu o le laugutu, faʻaali le ata foliga foliga malie.

Chanel Iman

O le teuteuga saʻo e tatau ona nana ai sese ma faamamafaina uiga lelei. Vaʻai atu i le Chanel Iman o loʻo faia foliga, na aliaʻe ai le fesili - o fea na vaʻai i ai le vali foliga mai ina ua latou fausiaina se foliga uiga ese e le teuteuina atoa ai le faʻataʻitaʻiga. O lanu paʻepaʻe sesega e manino le le fetaui ai ma le paʻu o le teine, ma o le lipine nude e faʻaalia foliga o laugutu.

O le tagata pese Kanata o Kaisa, e lauiloa i lana lavea o Hideaway, e aliali mai i uamea uma i lenei tautotogo, e ese lava mai lana aufaigaluega i ona foliga lalelei matagofie: o le lavelave o laʻau o Iroquois ma foliga matagofie o ana filifiliga masani lea. Ae i le sauniga Tony Awards-2015, o le tusiata na sili mamao atu ia lava ia: laei faʻalelalolagi, u fanafana toetoe lava i malumalu, ata o tina-o-penina i luga o le alalaupapa o le isu, isu le isu - o nei mea uma e sili atu ona tele lava mo se teine ​​le soona fai.

Kelly Osbourne

Ole teineititi lea, e pei ona masani ai, i ana tala fatu: o mata sese, lanu viole e toe faʻaalia le lanu o lona lauulu, ma lanu samasama lanu. Sa i ai se taimi o se metotia foliga - e filifili ai le lanu o vali mo se ofu - na goto ifo i le le leva ona leva taimi, ae, foliga mai, Kelly leai se tala e uiga i ai.

Hirst Shkulev Lomiga

Moscow, st. Shabolovka, fale 31b, 6th ulufale (ulufale mai Horse Lane)

E fetaui aʻu?

E faigofie lava ona iloa pe alu le faʻafoe ia te oe pe leai (tusa lava pe sili ona tupu). Afai e masani ona e faʻatulagaina lou lauulu i le tasi itu ma le itu itu, ona paʻu lea o lauulu fou o le a avea oe ma fiafia. E taua le mafaufauina e sili atu le pule e fai mo tagata e ana le laulu lauulu. Ma o le a foliga sili mai. E ui e le o se mea e tatau ai. I se vaitau o le tele o le tele o ituaiga o mea teuteu, faʻaopopoina oe lava sina voluma i luga o lou lauulu o le a le faigata.


Ma o le a lona eseesega mai isi?

O le faʻatautaiga autu o le pulega o se faʻamaninoina vaeluaina i le itu. Faatasi ai ma le fesoasoani a se masini ma se manifinifi manifinifi, e mimigiina teisi, faia se manifinifi mama laina. O le vaega o le malumalu ma le pito i tua o le ulu ua faia i se taimi puʻupuʻu; o le wiski e masani lava ona faʻaititia i se 'ava. O 'auvae ma le vaega pito i luga o loʻo tuʻufua e tuu i lona itu, tuʻuina atu sina tamaʻi tusi ma faʻamamafaina le auivi.


Faʻapefea ona teu?

O le tulafono autu o le fufuluina o lau lauulu masani i taimi uma e foliga foliga fou ma lelei. Fuafua i le ituaiga o lauulu e tatau ona e filifilia le saʻo mea teuteu oloa (solo, fudge, omea). O le a latou fatuina le taua avega ma faʻamamafa ia soʻotaga. Manatua e toe faʻafouina lau laʻau e ala i le asiasi i le tagata oti ulu tasi le 3 vaiaso.


O e masalosalo pea pe o le a faia se pule pe filifili se mea masani? Matou te fia faʻamanatu ia te oe, o mea e fiafia i ai tamaitai pei o George Clooney, Ryan Gosling ma Brad Pitt ua leva na latou ofuina. Ua uma ona lesitala mo matou?

Fulufulu ma ituaiga eseese o lauulu

Lauulu mo lauulu i luga o lauulu ulu - o le filifiliga sili mo le suiga. Faigofie o faaaoga o latou autu taua. Lalo o le sili ona lauiloa lauulu sitaili laei.

O le maketi o aso nei ua tumu i le tele o lauulu mea e fai

Twister o se tasi o sili ona talafeagai mea aoga mo le fausiaina o se mea teuteu manaia. Na te faʻaopoina le matagofie ma le mamalu, aʻo tumau pea le le mafai ona vaʻaia. Le twister umia curls ofoofogia, ina ia e le mafai ona fefe o le styling o le a pauu ese.

Ata o le faʻataʻuina fou o le "atigi" faʻaaogaina le twister

E mafai ona e faia saogalemu ni lauulu mo lauulu laulu ma twister lauulu, mo se faataitaiga, o le masani "atigi" o le a foliga manaia ma matagofie.

  1. Teteʻe faʻalelei ia curls.
  2. Faaputuputu ia manoa i se laʻau maualalo ma faʻamau le twister i se auala faʻalava.
  3. Faʻasolo le faʻasolo i le itu, ma feliʻi malie le tuluaʻi i se tulaga masani, aʻo le mimilo o ni manoa.
  4. Toso le twister i le pito i luga, faataamilo i le mea lea o le curls liliu ese i lalo.
  5. A maeʻa ona faʻalavalava lelei le faʻasologa, e tatau ona nana pito, ma e tatau ona toe faʻafoi le uila i le tulaga faʻalava.
  6. O le vaega lena o le fulufulu lauulu, o le a umi, e tatau ona nana i totonu o le atigi, ma le puʻupuʻu e tatau ona faʻasaʻo i luga o le vaega o le voluma.

O lauulu mo le uumi lauulu ma pulou lauulu e tele filifiliga latou te faʻalauteleina lou foliga:

  1. Faaputuputu lauulu i se solofanua solofanua, tuu i le va o ni fasi mafanafana. Faatu le filo i le umi atoa o fasi pepa ma faʻamau. Faʻaititia le heagami i le pito o se manoa, teʻi i latou i totonu ma fuli faʻataʻoto i se fusi. Aumai ia pito i luga o le pulou i luga, ona mimilo lea e maua ai se mama.
  2. Fulufulu le lauulu i tua, ma vaevae i le occipital eria i lua tutusa tutusa. Faapipii i luga o le tasi heagami, i le tufatufaina loka i luga o le laualuga, savili i luga o le lauulu. Faaputuputu le vaega lona lua o vilivili i totonu o le siusiu ma faʻamau i totonu o le lavea manua ma faʻataʻavale.

E aliali mai o le fusi o le ai totonu o le mama.

Heagi sitaili suiga

  1. Mulimuli i le laasaga muamua o le fatuina o se siʻi i totonu o se tinoga.. Ave faʻaopopo heagami, ma faʻataʻape le siʻusiʻu i le pito i lalo. Faʻasaʻo ia pito o le fulufulu uila i itu uma e lua o le mama ua uma ona faia, ma faʻasologa tutusa ona tufatufaina i luga o le lauulu.

E sili ona fiafia i lauulu ma se faigofie fale lauulu fale, uma ona o se fesoasoani ua i ai se muamua mamanu. E aofia ai uamea filiga e lua, e fesoʻotaʻi i isi malosi, filo filo.

Faigofie le fale - faigofie tele ona faʻaaoga. O le mataupu faavae atoa o se tasi itu o le selu ufiufi curls i le tasi itu, ma le lona lua i le itu i tua. Lea laititi o le a faʻamausali faʻamau, aʻo mea uma e taofia faʻamau, e aunoa ma mafua ai le tiga ma le le mautonu.

Faatasi ai ma le Easy Home, ua e faʻaalu sina au taumafaiga i le fausiaina o se mea teuteu matagofie

A vaʻai se fulufulu ulu, e mafai ona e taʻoto ma le saogalemu, mo se faʻataʻitaʻiga, i le tele o itula o malaga, pe a e manaʻo moni e malolo teisi i le nofoa o le pasese, pe a malolo ai i luga o le matafaga.

Mo se faʻataʻitaʻiga, ma se "paa" e ono e le manuia ai i snoozing, o le a faʻamalosi malosi ma faʻalavelave, ma faigofie fale uma mea uma le isi itu - o le lauulu lauulu e aoga ma sili talafeagai e mafai. Afai o loʻo e vaʻai mo se filifiliga talafeagai e fai ai se laulu e iai ma ni lauulu e tipiina mo lauulu pupuʻu, ona faigofie lea ole Fale, i lenei tulaga, o le a lelei.

  1. Aoina mai curls i le foliga manaʻomia, mo se faʻataʻitaʻiga, asymmetric poʻo atigi.
  2. Taʻu le tasi itu o le fulufulu i le itu taumatau o le faia fausiaina.
  3. Tataʻi lemu le vaega lona lua ma faʻamau i le itu tauagavale.
  4. O nisi taimi, e faia ai ni lavelave faʻapitoa, Easy Home Twist.

Lauulu ma False Manoa

Lauulu mai lauulu i luga o lauulu fesoasoani o le a fesoasoani tuuina atu le leiloa umi ma le matagofie. O lenei filifiliga e fetaui lelei mo afiafi ma faʻaipoipoga. O loka pepelo o le a faʻaopopo le femininoa ma feusuaʻiga i le ata atoa, ae aua le faʻalavelave i fale faigata ma taugata.

O lea la, o le masani vaega o lauulu mo lauulu i luga o fulufulu mafai ona avea Eleni. E masani lava ona talafeagai, mo se faʻaipoipoga ma mo nisi faʻamanatuga.

Gauai atu! Ina ia mafai ona aulelei foliga sese o loka sese i luga o lauulu, e taua le filifili saʻo o latou lanu, e faʻapena foi ona lelei tausi. Aua neʻi galo e fufulu mama i le solo, ma faʻaaoga se pulou alofa.

O laei a le Hollywood e manaia, e manaia tele pe a le galu lemu ma loka sese o le a atili faʻaosofia ai le tamaoaiga ma mea lelei. Afai e te manaʻo e foliga lalelei, feusuaʻiga ma lalelei, ona faʻaopopo lea o se mea manaia i le laulu ma ni uʻamea sese - se vali ma rhinestones, se tamai fugalaʻau, ma isi. O nei filifiliga teuteuga o le a fetaui lelei mo le alu i se faleʻaiga, ma mo le alu i le fale faafiafia, ma mo se faʻauʻuga pati.

Aulelei i le faʻaipoipoga i le faʻaogaina o ni manoa sese

Mo aso masani faʻaaogaina, e mafai ona e lalagaina faʻateʻa manoa i se lalagaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se laʻititi malulu spikelet ma se fulufulu umi o le a avatua i le teine ​​alofa ma agaalofa. E leai seisi e sili atu lona manaia o le ponytail matagofie, lea mo se suiga e mafai ona tuʻuina i le itu.

Gauai atu! Ina ia tausia lelei pea faʻapipiʻi luga o lou tino lauulu, selu ia masani masani i le aʻa ae le i faʻamautuina.

E pei ona e vaʻai, e mafai ona e avatua i foliga foliga manaia se faʻaaogaina o metotia faigofie. E taua tele le filifilia o se lauulu manaia ma faʻaoga saʻo. Laititi mafaufauga ma lilo o le lima, ma - voila - o le uluaʻi ma olaola lauulu ua saunia.

O le vitio i totonu o lenei tusitusiga o le a talanoa e uiga i isi faʻaopoopoina auala e fatuina ai lauulu laei faʻaaoga ai eseese lauulu lauulu.

Fou sitaili lauulu

E mafai ona suia faiga. Ua aliali mai ni aitia fou, faiga lauulu ula. Ae o le laʻau fulufulu mo lauulu laulu ua i ai nei i le masani?

Lenei vaitau, mitamita o nofoaga o se natura. Afai o oe o le pule o lauulu laulu, ona e te le tau popole tele e uiga i le sitaili. Le tulaga taua - le lauulu tatau ona soifua maloloina ma le i ai ni vaevaega pito. Sulu curled curls foliga matagofie ma masani. Atiina ae i le matagi, latou faaeeina le ata i le maʻaleʻale ma le matagofie faatamaitai.

O laʻei sili ona taugofie mo lauulu laulu e mafai ona faia i le fale ma le curling iron poʻo le hair straightener.

Le sili ona laʻei fulufulu mo lauulu lauulu ma malamalama curls. Faigofie, tusa lava pe o le fale.

E leiloa eleele - lalagaina. E le gata i lea, e mafai e le pikii ona teuteu se vavaeese pe mafai foi ona faia i luga o lauulu malulu. O le "faatamala toʻa" foliga mai muamua ma sina lototele. O le tuʻituʻi i fafo loka o le a fesoasoani e faʻasaʻo ai ni mea faigata ma faʻalugofie.

O le masani a le laupepa laei mo lauulu laulu ma se fili lalagaina i se tasi itu, e faigofie e fai mo oe lava.

O lenei vaitau o se taimi fiafia mo tamaiti aulelei. Afai e leʻo faʻaleagaina oe i le natura i uʻamea, ona mafai lea ona e faʻaogaina se laʻau faigofie. I le po, matagi tele lapoʻa flagella. I le taeao, lauulu o le a fiafia ia te oe i matagofie ma sili ona teuteuina curls.

Lauulu laʻei foliga ma se vaega le magalua i lauulu lauulu. O le teuteuga e mafai ona faia ile fale ma se fulufulu ulu, pulumu ma varnish.

O le isi mea fou i totonu o lauulu mo lauulu laulu, e mafai ona faia ile fale. Faigofie laulu foliga kaiza.

Uluai lauulu o kaiza.

Fulufulu laʻei foliga ma ni pu manifinifi i le itu.

Lauulu mo lauulu lauulu ile fale: ofisa filifiliga

Pisinisi lauulu lauulu ua iloga i le taofiofi ma le saʻo o le faʻatinoina. Le filifiliga taatele o le fusi. I le palealii, e faia ai le faaputuga, lea na maeʻa uma fulufulu i se siusiu. Ina ia latou le tuleia, latou faʻasaʻo ma se uʻamea.

Faavae i luga o le pu, e mafai ona e faia ni filifiliga se tele mo le ofisa laulu. E manaia le faʻaaliga. Ina ia faia lea mea, o le siʻi ua vaevaeina i ni vaega tutusa se lua, o loʻo taʻamilo faʻatasi. E faʻamautu le pito i luga ole paʻu ole suauʻu paʻu.

Lelei lauulu lamolemole lauulu atonu o se ofisa laulu lauulu filifiliga. E mafai ona e faia i le fale pe a fesoasoani i le faʻamama uʻamea.

O se bun matagofie e mafai ona faia e faʻavae i luga o le siusiu. Ina ia mafai ona manaia, e mafai ona e faʻaogaina se "donat" faʻapitoa. O ata e mafai ona vaʻaia laʻasaga i lea laasaga i soʻo se nofoaga autu.

Fiafia i taimi uma i lau pisinisi lulu lauulu - atigi. E faʻataʻitaʻi i totonu o nai minute ma i le taimi lava e tasi e foliga mai e sili ona manaia.

Filifiliga mo lauulu ulu e mafai ona talafeagai mo le ofisa. Utupoto ma fusipaʻu., O mea e faʻamautu e le vaaia ma fulufulu.

O se ofisa lauulu lauulu filifiliga ma se feliuaʻuga ekale, e faigofie ona fai e tutoʻatasi.

O le saoasaoa ma i le taimi lava e tasi o le muamua laulu mo lauulu laulu i le fale o le aufaʻaliʻuga. Lenei filifiliga o le a avea ma se tagata moni ola faʻaola ma se faʻalavelave matuia o taimi. Ina ia faia se lauulu lauulu, e tatau ona e aoina le laulu i se ponytail ona pasi ai lea i le va o le ofuvae.

Faiga masani 2016 - 2017 - lauulu i le laititi i foliga o se matasele luga luga o lauulu lauulu.

Fulufulu mo lauulu lauulu ile fale: mo se savaliga

O se savali savali o le fulufulu mo lauulu laulu i le fale (ata i lalo), e faigofie ma manino. E mafai ona na o le malulu lauulu. Afai e te manaʻo i mea saʻo, ona mafai ai lea ona mimilo le laulu. O se fale e masani ai e fetaui lelei i totonu o le taulaga. Atonu o le masani lea o lenei vaitau. E foliga mataina faapitoa ile sitaili "Ala - Malvina." Faia oe lava e le faigata i ou lava lima. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e selu ma le totoina lau lauulu. I le pito i luga, aoina le laulu ma fai i totonu o se bun. Faʻasaʻo i faʻamaʻi. O toega mama ua totoe e mafai ona faʻaoso teisi. Ole iʻuga tali e vaʻaia ma se vali lalelei feololo.

Tausiga o le vaitau, Malvina's lauulu mo le laulu feololo. O loʻo faʻataunuʻuina ile fale e aunoa ma ni tapenaga faʻapitoa ile 5 minute.

Fulufulu mo lauulu laulu ile fale: afiafi

O le faia o se laulu o lau afiafi mo oe lava e le faigata. O se tasi o filifiliga faigofie tele o se fusi maulalo maulalo. Ina ia faʻatinoina, oe manaʻomia mousse ma curling uʻamea. O fulufulu e tatau ona selu ona vaeluaina ma vaeluaina. Ma le isi, e tatau ona pipiʻi ia loka itu. Aoina le laulu i le pito i tua o le ulu i le ponytail ma fai se fusipaʻu mai ia, malupuipuia ma lauulu.

Faigamalaga afiafi mo le laulu feololo ma le fili.

Faigofie laʻau afiafi mo le laulu feololo ma fili.

O le masani o le vaitau o lauulu i le tasi itu. E mafai ona e faia oe i le fale. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faʻataʻuina lou lauulu i mea pipi poʻo se uʻamea uʻamea, selu uma itu i le tasi itu, tuʻu i totonu o se moi ma faʻalelei ia ma le le vaaia ma varnish.

Filifiliga ituaiga foliga i luga o le itu, ata.

Filifiliga ituaiga foliga i luga o le itu, ata.

Isi filifiliga mo aso uma ma le afiafi laulu mo lauulu laulu, ata

O laʻei fulufulu i le sitaili o Taylor Swift.

Fusi suʻega ma lalagaina ma toʻalua.

Faigofie ofu afiafi.

Fiafia i 2016 - 2017, laulu sulu i le itu.

Manaia ulaʻi tulimanu.

Lauulu ma fulufulu.

Lauulu i se ofu tino.

Lauulu i le faʻataʻitaʻiga o lauulu susu.

Lauiloa laulu foliga i laupepa faʻaulu.

O laʻei fulufulu i le sitaili o Taylor Swift.

3,057 vaʻaiga faʻaaliga, 1 vaʻaiga i aso nei

O ai le igoa o foliga

O le rapper lava ia e le faapitoa le talanoa e uiga ia te ia ma ona foliga vaaia, ae ui i lea, o le tamaloa foliga foliga manaia ma lelei tele mo lona ata.E ui ina ua leva, ae e leʻi uma ona talanoa faapitoa lana galuega, e foliga mai e masani lava Tui, faʻatasi ai ma le laʻititi puʻupuʻu e faapalapala i se masini fai taipese. Rapper Face ma se pupuu 'oti laei o loʻo tauaʻoina atu i lalo i le ata.

Tele ole au fiafia ile rap atavili e fiafia ile ituaiga ituaiga la e i ai le Faith. Stylists finau o le fou lauulu, lea ei ai le rapper Face ua i ai le igoa o le Farani sikuea. Talu ai o lenei faʻailoaina o tane, e moni lava, e eseʻese faʻailoga mai le tamaʻitaʻi.

O lenei e sili atu ma sili atu tama tane sui filifili e toto laʻau ma faia o latou umi averesi. O le mea lea, le tele o lauulu, lea e oʻo i sina taimi sa tele fafine, ua suia nei ma avea ma lautele, o lona uiga, e mafai e se matai lelei ona faia se laʻei fulufulu mo se tamaʻitaʻi ma se tamaloa, o le mea moni, a itiiti i faʻaaliga eseese, ina ia latou leiloa lo latou uiga.

Faʻafefea ona fai se foliga pei o foliga lauulu

O le vaʻaiga faʻailoga o le sikuea Farani o se puʻupuʻu puupuu poʻo lona toesea, lea e faʻaalia e le laulu o Feiss, ma le faʻavae umi o le lauulu, lea e mafai ona tauau-uumi. Le tele o taimi, lenei hairstyle foi taua o fausaga kapeta.

O le faiga o lauulu e le ese tele mai fafine ma e le mafua ai le tele o faigata. E masani ona filifili e ni tagata mataga e fia tutu faatasi ma isi.
O le laulu o le rapper Faith e talafeagai mo tamaititi e toetoe lava o soʻo se ituaiga o lauulu ma foliga foliga. O se uiga iloga o ia lauulu e sili atu ona loka i le parietal sone. E tatau ona manatua i le mafaufau o lenei filifiliga o le sikuea o le a manaʻomia ona faʻataoto soʻo.


O le tekinolosi sitaili e faigofie tele. Muamua, o le vaeluaina o le ulu o lauulu e vaevaeina i ni vaega se lua: le eria o malumalu ma le tua o le ulu. I le tasi itu, o se filo e aveese mai le malumalu, o lona umi o le a avea ma faavae mo le isi mea. I luga o manoa faʻauʻuina e faia i le faʻatonuga mai le malumalu i le pito i tua o le ulu. O le tulaga o unta mai le tasi ma le isi e tatau ona tutusa pe a ma le tasi senitimita.
I luga o le itulagi parietal, e tasi le filo ua ave, ae o isi mea ua milo i foliga o se fusipaʻu ma se lauulu 'oti e faia i le uati agavaʻa.
Le faʻaogaina o le auala sala oti, faʻasolosolo uma lauulu, faʻasolo malie atu i le pito i tua o le ulu.

Lauulu Tausiga

E tatau ona faʻafesoʻotaʻia le matai e tumau ai lona laʻei manaia. E oo lava ia i latou e le i le vave ola o latou lauulu o le a manaʻomia le fesoasoani i se fomaʻi faʻapitoa tele taimi i le masina.
Curls e tatau ona fufulu e masani ai ma teuteuina tutoʻatasi, a leai, o le lauulu o le a foliga mataga ma mimita i luga o palapala palapala.
Aua nei galo o le laulu lauulu e umi se taimi; e manaʻomia le togafitia e le aunoa ma le faʻamauina o sui.
E le tatau ona masani ona faʻaavanoaina le fesoasoani o ni mea pei o se fulufulu laʻititi poʻo se mea e faʻaua saʻo, aua latou te solia tele le fausaga o le curl.