Lauiloa

4 ituaiga o tino oti i foliga foliga: stylist's faʻamatalaga

Lauulu e tusa ma le fesuisuiai o le loka ua vaevaeina i 4 vaega. O le mea lea, o fulufulu taʻitasi ua tofia i se tasi o fa vaega e fa. Tulaga o lauulu 'ulu e mafai ona vaevaeina i ni vaega se fa - o lenei o le toniga foliga, ona faʻauʻu lea, alualu i luma ma monolithic filifiliga mulimuli. O lenei faʻavasegaga e fatuina ai le manaʻomia lau lauulu.

O le filifiliga lauulu e filifilia e faavae i luga o mea nei:

Manatua! Filifiliina o le sao ituaiga, e te faʻamamafaina galuega taua ma nana le le atoatoa o foliga.

Monolithic (toniga) pupuu 'oti

O le umi o le lauulu e tutusa. Masalo o le faʻaaogaina o metotia faʻapitoa e maua ai le lauulu laupepa faʻaopopo le maualuga ma le aafiaga o le faʻatamala. O lenei hairstyle e talafeagai mo tagata e ona le taamilosaga ma sikuea eseese o foliga.

Faataʻitaʻiga: Rafao Rack. I le avea ai o se tulafono, o se laʻei tele lauulu lauʻeleʻele tuuina atu i luga o laina o ni laʻasaga e aunoa ma le faʻaaogaina o mea teuteu.

Ituʻaiga faʻauʻuga: fetaui lelei

Le uiga o lenei ituaiga: eseʻese umi o le loka. O le umi o le isi e faʻapipiʻi e le tasi le isi. O lenei e fatuina ai le aafiaga o se tafatolu tolu o lauulu. Tagata e ona o se foliga foliga oval, ua uma ona faia se laulu i foliga, vaaitino le le atoatoa o foliga.

Ole pito i lalo ole loka o loʻo tosi. O le pito i luga o le fulufulu mata e lamolemole ma ma se voluma.

Alualu i luma lauulu mo fafine

E tusa ai ma tulafono mo le fausiaina o laei, o se alualu i luma ituaiga o lona uiga o totonu o le loka e puupuu ma o fafo o le umi. Faafetai i lenei fausaga o le loka, le lauulu lauulu vaʻaia.

Ole ata ole faʻaalia o se faʻataʻitaʻiga mo lenei ituaiga. A oe vaʻai, o le lauulu e tutusa, o totonu o pito e puʻupuʻu.

Laugatasia ituaiga

E tusa ai ma le faʻavae, o se toniga tutusa i luga o faʻailoga o loʻo faʻaalia i lanu meamata. Ole ituaiga lea e iloa ai o loka e tutusa le umi. Smoothness, uniformity - uiga o le ata. O sea lauulu lauulu e le fatuina le tele o luga o le lauulu ma e le faʻapea e aʻafia ai le tele.

O le voluma e aveina i le faʻaaogaina o vailaʻau faʻapitoa: varnish, mousses, foams, gels ma isi oloa teuteu.

O se faʻataʻitaʻiga o se toniga masani o faʻataʻitaʻiga loka: sikuea i tauau, uumi sao o lauulu ma isi. O lenei faʻataʻitaʻiga filifiliga e talafeagai mo tagata uma e ana le ulu. Sili ona manuia, o lenei ituaiga e faʻamamafaina e puʻupuʻu ma feololo uʻamea umi.

O le ata o lo oi luga faʻaalia ai se tasi o ituaiga o toniga faʻataʻitaʻiga o loka. E pei ona mafai ona e vaʻai, o le lauulu na tipi atoa toe foliga i le ulu. O le tele na mauaina e ala i le faʻaogaina o mea teuteu. O le ata o lenei ituaiga e sili ona toe faʻatulagaina le auivi o le ulu.

Le ituaiga autu o lauulu

I le faʻaopopoga i filifiliga mo manoa, e manaʻomia foi ona iloa le faʻavasegaina masani o ituaiga o lauulu. E lua ituaiga autu:

O le faʻavae faʻataʻitaʻiga filifiliga o se auala e tuʻuina atu ai i le lauulu se faʻapitoa foliga, e tusa ma tulafono lautele taliaina (mo se faʻataʻitaʻiga, se faʻasologa). A faʻataʻitaʻiga o ituaiga eseese e fausia i luga o le faavae o le faʻavae tasi. Ae ui i lea, o le matai e amanaia ai le uiga faʻapitoa o foliga o le tagata foliga foliga. O le tuʻufaʻatasiga o lauulu lauulu e tele mea masani i le taimi e tasi, lea e faʻaofiina ia tasi.

6 pou

O le faʻasologa faʻatusa foliga o se alualu i luma o umi mai fafo i le i totonu. O nei uʻumi o loʻo faʻaalia se tasi tulaga i le pa'ū paʻu, fatuina se a ie lamolemole (le faʻagaioia). I le pale, o le foliga e sosoʻo mai le oval o le ulu. O le ata o le lapoa foliga faʻalauteleina i lalo ifo o le lautele, lapoa foliga

Faʻatupuina le aʻafiaga o le maualuga o le tele.

O le faʻauʻu foliga (samasama) faʻaalia ai foi se alualu i luma o le umi mai fafo atu i le totonu. Ae o iinei o le umi e faʻalu faʻatasi luga o le isi, ma faʻasaʻoina atu o pito i luga e iloa atu. O se gaioiga faʻamalosia e maua i le pito i lalo ma lamolemole i le pito i luga. Faʻailoga faauuina e tele lava se tafatolu tafatafa.

O le ata o le faʻauʻu faʻailoga faʻalauteleina e faʻateleina faataamilo i le lapataʻi i le ogatotonu vaega. Tuʻuina atu lenei i se lautele lautele. Faʻaaogaina i nisi vaega o lauulu, i.e. fua faʻateleina ai le faʻataapeapeina.

O le toniga tutusa (lanu lanumeamata) faatusa i le umi tutusa i luga o le ulu atoa ma fatuina se lapotopoto foliga ma se gaosia faʻaogaina.

O le ata o se toniga foliga toe fai le lapotopoto o le ulu. E le faia aʻafia ile lautele.

FAATULAGAGA FUA - vaega (1)

Le tuʻufaʻatasiga o lauulu e lua pe sili atu foi.

Le tele o lauulu oti na faia i totonu o faleoloa. o tuʻufaʻatasiga o faʻavae masani e tatalaina ai le le faʻatapulaʻaina avanoa o avanoa. Sei o tatou mafaufau i nisi filifiliga. O le faasolosolo vaega i le pito i luga faatasi ai ma le faauʻuga vaega lalo faia volumetric foliga, ao tausia le aafiaga o le tele i luga o le lautele. I lenei tulaga, o le lauulu o le alualu i luma laina e ogatusa ma lauulu o le vaega faʻauʻu, tuʻuina mai le laualuga

Atoatoa faʻaola vaʻaiga.

O lenei tuʻufaʻatasiga e aofia ai lavalava tutusa i luga ae alualu i luma i lalo Talu ai o nei faʻatusa o loʻo faʻatupuina ai se gaioiga faʻamalosia, o lo latou tuʻufaʻatasiga o le ai ai atoa le faʻaleleia

Pe a sili le lauulu sili ona umi o le alualu i luma vaega o le pito i luga i luga o le lauulu sili ona umi o le faʻateleina fausaga o le pito i lalo, o le laualuga ua i ai se faʻaogaina atoatoa. ma o le mataʻaga o le fomu na fausia ai le aʻafiaga o le maualuga o le tele.

FAATULAGAGA FUA - vaega (2)

O le tele mataʻi e tupu ai le aʻafiaga o le tele o le 'aʻai i le mea e oʻo uma i ai lauulu i le tulaga tutusa o le uumi.

O le tuʻufaʻatasiga o alualu i luma i le pito i luga ma faʻavasega i le pito i lalo e maua ai se tele o faʻafitauli i le soʻoga o fale e lua. Masini laina (ma gaosia e ia

Ou faʻalautele) fealuaʻi ma se suiga i le fua faatatau o le lua fausaga.

O le tele o aafiaga, tufatufaina atu i luga o se vaega sone, ae le o taulai atu i se tasi laina, ua taʻua o le vaega tele. Faatasi ai ma le faataapeapeina, o le tele aafiaga e faʻaitiitia.

Faʻailoa__

Auala faʻapaʻu - o se metotia mo le tipi ma se tafi, lea e faʻagaioi ai le lima o le uuina o se tafi e faʻatatau ai foliga o le latou.

O le taliga o le mafuaʻaga o le tipiina, pe a oka i luga o le laina o le pepa faʻapipiʻi.

O le spatial axis o le lua-itu-faʻailoga faʻatusa faʻatusa faʻaaogaina e faʻamatalaina ai laina, faʻatonuga, faʻataʻamilomilo tulimanu.

Masini faʻapipiʻi O se tagata i luga o le selu - o le selu e puleaina le umi o le manoa i le taimi o le oti. Nai lo le seleulu e mafai ona faʻaaoga seleulu.

O le faʻasolosolo tipi o le auala autu lea mo le tipiina o se alualu i luma pepa.

Satauro-siakiina - o le vaega mulimuli o le 'oti, lea e siakiina le saʻo o lauulu e faʻaaogaina ai laina e faʻasaga i le vaeluaina o le filifilia.

O le togafiti maua fua o se auala e tipiʻulu ai le tino, lea e faʻatautaia ai naʻo le mata ma lima.

Faʻateleina laina laina - lua pe sili atu faʻamatalaina laina laina.Faaleaogaina o lauulu- se lamolemole suia i le uumi ole lauulu mai le puʻupuʻu ile umi.

Le auala o le tipiina "loka faʻamau". Le faʻaaogaina o le "loka i le loka" auala o le tipiina, o le loka faʻatonutonu ua fuafuaina, o mea nei ua tuʻufaʻatasi ma faʻapipiʻi i luga o le loka pulea, tipi ese i le tulaga o lona umi.

Le metotia o le tipiina o le "soʻa e ala i le toʻulu". Lenei metotia saʻo tipi e tutusa ma le metotia o le tipiina e ala i le faʻaaogaina o laina i se filifili. Le eseesega o le loka o le lauulu e vaeluaina e vavaeina vavaeina. O le umi o le tipiina o lauulu e puleaina i ni auala se lua: o le fulufulu ua maeʻa ua maeʻa ua fuafuaina o se pule mo le isi (Ata 8 a), o soʻo se fulufulu sa sosoo ai ua sasaina, taulaʻi i le muamua - pulea (Fig 8 b).

Milling- lauulu manifinifi, fuafua i le mafuaʻaga o le lauulu i luga o le atoa o le lauulu poʻo vaega taʻitasi.

Faʻauʻuga- tipiina o laulu i se itu faapitoa, faʻafaigofie ona fetuunai le maualuga ma le tele o lauulu, vaʻaia faʻaopopo latou faʻafetai i le metotia o le tipiina o manoa ma tosoina le mea mulimuli i itu eseʻese.

Olo - aveeseina o le lauulu na faaleagaina. Faatinoina ile lauulu mago.

Faʻaliliuga paʻu Faʻaaogaina i lauulu sipela o se lamolemole faʻasolosolo lamolemole luga.

O le fulufulu lauulu e aofia ai 3 elemene: foliga, tino ma lanu.

Fomu Ole ata lea e tolu foliga ole laulu e iloga ile maualuga, lautele ma le loloto.

Talaaga - ata e lua itu e tolu ai foliga e tolu foliga e aofia ai le umi ma le lautele. O le otootoga e taʻua o le ataata.

Uiga - le lelei o luga o le lauulu (vaʻaiga vaʻaia). O se tino e gaioi, lē faʻagaioiga, ma tuʻufaʻatasia. E malosi peʻa toso mai pito o le lauulu pe o loʻo iai ni tulaga 'eseʻese. Le aoga vaʻaia - naʻo le pito i luga ole lauulu e iloa. Ae o laʻau lauʻeleʻele matou te maua ai le tuʻufaʻatasiga o foliga. O le laina e vaeluaina 2 ie e taua o le Kumbrera Line.