Mataupu

Tamaitai 'upega tafaʻilagi

O nei uiga uma faʻamalosia tapulaʻa o mea faʻapitoa ma tausi ma faʻaavanoaina tatou ma maua ai le avanoa e faʻataʻitaʻi ai, faʻaofo ma faʻafiafiaina isi, pe o latou o ni uo, paʻaga poʻo e pele.

Afai o le filifiliga lauulu e le talafeagai ma lavalava, mea e faʻaaoga ma seevae, o lona uiga o le a faʻaleagaina le manatu lautele ma, faʻanoanoa, tagata o le a tusia a latou faʻaiuga ma, talitonu mai ia te aʻu, o le a lava latou e fatuina se lagona le lelei.

  • Afai ua filifilia ma le atoatoa le ofu puipui, o le ituaiga laulu e faʻamamafa ai naʻo le tofo, poto ma le talafeagai o le tulaga. I ou lima e le gata o se faʻatusa, ae o se taʻuleleia foi, lea e taua tele i o tatou taimi.

Mo le laulu uumi, o le maualuga maualuga, pei o Angelina Jolie, poʻo se fulufulu maualalo, pei o Irina Shayk, o se atigi, fusiua faʻaputuputu i totonu o se atigi, ma fusi o fesuiaiga eseese, fetaui lelei. Ou te fai atu ia te oe, ia e faʻalogo lelei i lauulu o Kate Middleton - latou te aulelei ma talafeagai i taimi uma.

Nu. 1: O le laʻei faʻamalieina lea o lauulu - vave ma faigofie

Manatua le Wash & Go shampoo ad? E faigofie ona fufulu lou lauulu i le taeao ma alu e faigaluega. Ae o le faʻaalia i totonu o se ofisa ma le lauulu susu e leai se aoga. O le mea lea, i le taeao, pe a fai e tele sou taimi e faʻamago ai lou lauulu, fuli le lauulu i se sikoa faʻataʻamilomilo ma nonoa se laʻititi - o le mea lea e tupu ai le faʻatusa o se mea, ae a vaʻaia le manaia o lauulu mago ma susu.

Nu. 2: Fulufulu lua-lanu French fulufulu - faigofie ma lelei

I nisi o tulaga, o se lauulu laei ma se fili e le talafeagai mo le galuega - o le soʻona masani sitaili o loʻo teena pea i ofisa matua tausi. Ae ui i lea, na matou tusia e uiga i le casual style i le tusitusiga "5 mea taua e ofuina i se casual casual style". Ae ui i lea, e mafai ona e taumafai e tofa le fusifusi e tusa lava pe o le a le saʻo o laei e faʻaofuina: tausisi i le masani ma faʻafaigofie, mo se faʻataʻitaʻiga, o se Farani fulufulu ma ombre valivali: faigofie, ae i le taimi lava e tasi faʻalelei.

Nu. 6: Champagne Chignon - Faiga Farani Ofisa

Chignon o se anapogi ma i le taimi e tasi mauoa lauulu mo lauulu umi. E sili ona lelei lana alu ma fulufulu i le masani a tamaiti tuai-Farani tifaga fetu e pei o Brigitte Bardot.

Vitio i luga o le auala e fai se sapalai i le sitaili Brigitte Bardot:

Nu. 7: Maualalo fulufulu talo ma se fili fili - mo le paʻu mafiafia ma mafiafia

Aemaise mo i latou e le lava i simetry: fausiaina se manaia ma le manumalo sitaili, faʻamamafaina le tasi itu o foliga. O lenei fulufulu lauulu e sili ona fetaui lelei mo le mafiafia o lauulu, aua e manaʻomia se volumetric braid i le itu ma i le taimi lava e tasi volumetric maualalo bun. Afai e te faia se laulu i laulu manifinifi, pe o le mafiafia o le fili poʻo le bun o le a mafatia. Ma mo lauulu manifinifi, ua i ai le matou faʻavae ese - "O 'oti ma ni laʻau faʻalenatura mo laʻau manifinifi ma seasea (sili atu i le 200 ata!)".

Nu. 8: Fulufulua pi ma se sulu - e le mo se faʻamalosi malo

Lulu galu - mautinoa mo fatufatu galuega - mekasini, PR-lala sooupu, mamanu kamupani. Ae o le tulafono laei o le tulafono e le faʻatagaina lea. Ae, e ui lava i le tulaga faaonapo nei o se laulu, e tatau i se tasi ona faʻamamafaina lona tomai faʻapitoa ma le paʻi mai o le lalelei i le faʻatusa o se lalaga faʻapipiʻi, pei ona i ai i le ata.

Nu. 9: Twisted Mohawk - Iinei ma iina

Afai o lou ofisa o se koluse i le va o "mea uma ua faʻatagaina" ma "militeli taʻavale", o lona uiga "Mohawk" faiga o le a sili sili lauulu lauulu filifiliga. O le mimilo tele foliga foliga lelei ma susulu, ae afai e iai sau pisinisi pisinisi ma tagata matuia, o le Mohawk tatala, lou lauulu e potopoto i se solofanua solofanua. Leai se mea faigata.

Vitio i luga o le auala e fai se mimilo Mohawk:

Nu. 11: Valivali autu - nai lo le le mafaufau

E le tatau ona faigata le laei fulufulu pisinisi, aemaise lava pe a fai e te tamoe e galue i le taeao. Filifili se palaka lanu mo lau foliga ma pipii i ai e ala i le tuʻufaʻatasia lauulu mea faʻapena ma lavalava. I le auala, o lanu o ofu ma mea e tatau ona faamamafaina ai le lanu o le lauulu.

Nu. 12: Ose faasee utupoto ma se moli - faʻasao

Mo faʻatulagaina faʻalapotopotoga, latou te le talia le fatufatu, ae faʻataga avanoa. O le faʻaseʻe faʻataʻavaleina e se scythe faʻamalieina ou manaʻoga. Tomai faʻapitoa, matagofie ma le mafanafana.

Vitio i luga o faʻafefea ona fai se utupoto ma se faʻaseʻe:

Nu. 13: Aulelei suʻi ma le fulufulu talimalo - manaia ma faigofie

O pulupulu lauulu fetuutuunai e maua ai se avanoa matagofie e liliu ai le laoa masani i se laei manaia ma le fesoasoani o penina ma laʻititi laʻau laiti. O le mea e malie ai, o lauulu laʻau e sau i lapoʻa eseese, e talafeagai mo lauulu manifinifi ma mafiafia.

Nu. 14: Farani fusi - mo taimi uma ma aunoa ma ni studs

Laʻititi buns o se masani pisinisi lauulu: e chic ma talafeagai mo soʻo se siosiomaga galuega. O le fusifusi e aunoa ma fulufulu e sili ona moni; nai lo, ua faʻaaogaina fasilaau e taofia ai le lauulu i luga. O le lelei o se fusifusi faʻapipiʻi o le i taimi o taumafataga o le aoauli poʻo le 'aiga o le afiafi ma uo pe a maeʻa galuega, o le ae faʻatagaina lou lauulu e matala ma o le a taoto i le matagofie, lemu galu.

Nu. 15: Laʻau manifinifi lauulu lauulu - sitaili, faʻamamafaina le lanu uliuli o lauulu

O le laʻititi fulufulu fulufulu e le gata e fetaui mo le faʻalelei o fulufulu ma luga lauulu maualuga. Afai e te manaʻo e faʻaopopo se mataua o le lanu susulu i lauulu uliuli, le lauulu lauulu ua atoatoa mo lenei faʻamoemoe. Ia lau tautaliga faafefiloi i lanu po o mamanu i se lauulu lauulu - o se lauulu lauulu faigofie o le a vave susulu lava ma sitaili.

Nu. 17: Matau ma le ie lanu viole - Initia faiga

Paranda o se tu masani masani a Initia sulu na faia mai filo filo. O se paranda e mafai ona lalagaina i totonu o se fili ina ia faʻaavanoa le lauulu o laʻau lauulu olaola. I le taimi lava e tasi, o le meafaigofie e faigofie ona aveeseina mai le lalaga soo i soʻo se taimi e tatau ai ona fai se fonotaga pisinisi. Afai oe fiafia i laʻei lauulu ma lalaga 'ulu, faitau e uiga i la tatou tala "Taʻamilosaga. Lauulu laʻulu foliga i pulou. Vitio ".

Nu. 18: O le fusi ma ni 'auvae pupuʻu - e sefe ai le taimi

Afai e te fiafia e tuu lou lauulu i lona foliga masani pe faʻatali mo le tupu o le lauulu i tua pe a uma le leiloa o se lauulu, o nei "puipuia" lauulu e sili ona lelei mo galuega. E fili faʻamaʻamaʻa faʻatasi i le vaiaso ma fufuluina ile taimi tutusa, e sefe ai le taimi. I le taimi lava e tasi, o laulu foliga e masani ona foliga mai e fou.

Nu. 19: Matua mananaia o le itu a Dutch - lalo ma le fiu

Fulufulu Farani e faigofie ona lalagaina ma manaia ona foliga. Ae afai e te fiu i lilivau nifo i aso uma e aliali mai i totonu o le ofisa ma le lauulu e tasi, ua oʻo i le taimi e faʻafou ai lou sitaili. Ole mea e faigofie lea: fai le fili i le faasologa toefaafoi - e fesuiaʻi ma le solo faʻamau a Dutch i totonu. Le manaia tele ma le manaia o le selu lauulu.

Vitio i luga o le auala e togiina se Dutch braid:

Fusi matau

Lauulu manaia i le ofisa

O lenei sili ona faigofie-e faʻatino lauulu lauulu o le a manaʻomia le itiiti ifo o le taimi mai ia te oe - na o 5 minute. O le ae mauaina se uluaʻi, ma i le taimi lava e tasi, malo le faʻataʻitaʻiga o pisinisi.

Lauulu manaia i le ofisa

Fausia se sitaili: faʻaaoga sitaili kulimi poʻo mousse lauulu e mago, mama lauulu. Ona selu lea o le lauulu ma aoina i le maualuga o le ponytail, puipui i se fusi uaua. Fausia se "matasele" o lauulu: mimilo ina ia o le pito o le siusiu i luga o le ulu. Fai se vaeluaga luga o le ofuvae i le ogatotonu, ma afifi le mimilo o le lauulu i totonu o le pu na fausia. Sii mai le "matasele" mai le lauulu ma afifi i le ogatotonu. Ina ia faaleleia lou laulu, faʻaaoga fulufulu lauulu, hairspray. Aua le teuteuina le laulu ile fesoasoani ile mea e faʻaopopo: lauulu poʻo fulufulu ulu ma rhinestones - o le ofisa ofisa e tatau ona manino. Ma tuʻu i lau auupega naʻo fulufulu matuitui.

Faigofie atigi

Lauulu manaia i le ofisa

O lenei hairstyle e talafeagai mo lauulu umi ma o le a manaʻomia sina taimi sili atu e fatuina. O lenei sitaili foliga foliga manaia ma fetaui lelei i totonu o le ofisa ofisa.

Fausia se sitaili: Muamua lava, feula le lauulu i le taamilosaga fufulu lauulu lauulu, ona fatuina lea o le tele e ala i le faia o se selu i luga o le pale. Aumai le lauulu i le pito i tua o lou ulu, milo i se ofu manaia ma afifi i se atigi (e mafai ona e toe faia i se fulufulu poʻo fulufulu ulu). Fulufulu ia manoa i le pito i luga o le ulu, faʻalelei le lauulu ma le fesoasoani a le le vaaia.

Malosiʻaga lauulu mo le laulu uʻumi - pe faʻafefea ona vaʻai foliga manaia

I le tele o kamupani e faʻalauiloaina se ofu laʻei mo a latou tagata faigaluega, o le uumi malulu lauulu e le talia. Ae o le tipiina o ie mafiafia mafiafia mo le lelei o le taʻitaʻi e le aoga. E mafai ona e faia ni lauulu faʻamalosi tino aʻo le i alu e faigaluega, e le tele se taimi.

O le mea moni, foliga mai, ae sili laʻasaga lauulu - le mea e taʻua o le chala. E faia faigofie. O le lauulu e selu i luga ma faʻaputu i se fulufulu paʻu i le pito i tua o le ulu. Liliu ane le siusiu, o le pito lea e afifi solo i le pito i lalo. Afai o le aofaʻi o lauulu e le lava - e mafai ona selu. O i latou e manaʻo i le lauulu challah manaʻomia le faʻatauina faʻapipiʻi laʻau faʻapipiʻi fulufulu. Latou te omai i lanu eseese, o le pikiina o latou i le paolo o vilivae e le faigata. O le faʻaseʻe o loʻo faʻaofi i totonu o le siusiu ma faʻapipiʻi i se fulufulu fulufulu i le ofuvae. Ua fusifusi ona lauulu lauulu. E aliali mai o se sili matagofie ma teuteu lauulu e fetaui ma le sili ona faʻaaloalo ofisa tulaga.

Le gaosia o lauulu laʻasaga malosi, e sili ona manaʻomia le teuteuina o mea teuteu - varnish, foam, gel, etc. Latou te faʻatagaina oe e tausia se foliga manino mo se taimi umi.

Feololo le umi o lauulu - faʻafefea ona fai se laʻasaga foliga lelei

Mo curls o le umi umi - i tauau po o sina teisi laʻititi, o loʻo i ai le tele o fusi luga lauulu. A faaputuga, atigi ato, eseese fesuiaiga i luga o le autu o lalaga 'ie, na o le saʻo o ia teuina pei o se sikuea. Le taimi nei, o se tasi o sili ona talafeagai lauulu lauulu o se atigi retro, lea e faigofie ona fai i luga o le uumi o lauulu.

Mo lauulu e te manaʻomia se lauulu faʻapitoa ma se slot i le ogatotonu. Ua faapipiʻi i le pito i tua, luga o le ulu. O le aofaʻiga atoa o lauulu e toso e ala i le slot, ma i lalo o le lauulu. O fesoasoani e aumai mai lalo. Ina ia taofia le teuteuga mai le solia, e sili atu le selu itulagi ma sausau ma varnish. A iai le pa, e mafai ona taʻoto i luga o le muaulu pe selu foi i tua.

E le talia e le fulufulu lauulu sulu sisina malamalama. Maualuga - e mafai ona pikiina se tamaʻi mea e faafetaui ai le suti ma teuteu o latou laulu.

Lulu lauulu - faia se lauulu laʻei sao e matua faigofie

O pupuʻu lauulu sipela i latou lava foliga faigata tele. Ina ia fetuunai ia i latou i le faiga pisinisi, ua lava le lava o le aofaʻi o vilivaega, faʻapipiʻi ma a fulufulu ulu ma selu lapotopoto. A maeʻa, filifili ni nai manoa latalata i foliga ma se gel - ina ia manino atili ai le foliga o le lauulu.

O nei filifiliga mo lauulu mo lauulu o eseese tino e talafeagai e le gata mo tamaitai pisinisi. E mafai ona aveina atu i aʻoga, kolisi suʻega, faatalanoaga ma isi. Poʻo fea lava e te manaʻomia ai e foliga mautinoa, teine ​​matuia.