Foliga mata ma mata mata

Faasaʻo o mata: pe faʻapefea ona faia foliga vaʻaia

O le faiga o le luasefulu muamua seneturi o loʻo uia se suiga fou - o le mataala o taʻitaʻi taʻutaʻua o le lalolagi ua toe tuʻuina atu i se foliga foliga taua o le tagata e pei o fulufulu mata. Latou te talanoa e uiga ia i latou. Na kopiina, nono mai au pele ma au fai pese e te fiafia i ai. O loʻo vaavaaia ma faʻaalu iai faʻasaʻoina.

E le saʻo nei mea uma. O le fulufulu mata, e moni, o se vaega taua o foliga, e le gata e faʻaalia ai lona faʻaaliga, ae o le vaʻaiga foi. Lelei e leai se mea ae loto gatasi. O le mea lea, o le fealofani, toe teuteuina o mata o laulu mata e faʻamamafaina ai tagata taʻitoʻatasi o le sili lea ona iloga o le sefulu tausaga.

Foliga foliga ma oval

E le o tamaitai uma ua faʻaeeina e le natura ma fulufulu mata talafeagai mo ona foliga. Ina ia latou foliga faʻalenatura ma e le faʻaosofia le tele o faʻailoga nai lo le manaʻomia, o pito e tatau ona fetaui ma le auivi o le foliga. E le mafai ona suia foliga o foliga, ae o se isi mata mata e ese mai le masani, e faigofie ona maua.

E tele filifiliga mo fulufulu mata. I totonu o le eseese, e lima vaega sili ona iloga:

  • Faʻataʻamilosaga - o le faʻaogaina o le fafine, faʻaalia foliga foliga.
  • Lotomalie - faʻaali lagona.
  • Tuusaʻo - avatu le talitonuina. E uiga i se fafine ma mata lulu latou te fai mai o ia "e amio."
  • O le Refracted o le sili sili filifiliga e suia ai lou matua, ma i soʻo se itu.
  • Faatasi ai ma se malolo malie - le paleni atoatoa i le va o le femininio ma malosi i totonu.

I le fetuunaiga o foliga o fulufulu mata i totonu o le faleoloa, e faia e le matai se foliga fou mo le kalani. E taua le mulimuli i tulafono lauiloa:

  • Ole lapotopoto foliga e moʻomia ai se mata mata mo le punou. Le mafai ona e taofi i le filifiliga o soʻo lapotopoto pe gau mata. O laina faapena o le a foliga faʻalenatura ma faʻalenatura.
  • E faataamilo foliga faatafafa, fulufulu mata malu o le a teuteuina ma faamaluluina.
  • Mo se foliga tafatolu ma le auvae maʻamaʻi, o fulufulu mata ma se punou vaivai e talafeagai e tosina ese le mafaufau mai le tulimanu i le pito i lalo.
  • O le uumi ma le rhomboid foliga o le a faasaʻo ai mata mata, avatu le femininio, fausia se feteʻenaʻi o le ata.
  • I le oval foliga, pei o le avea ma sui o symmetry, fulufulu o soʻo se foliga e talafeagai. A manino le punou o le fulufulu mata, e masani ona faia se moliaga o le osofaʻi, e tatau ona aloese mai ai.

Faʻafefea ona fai mata o mata

Faasaʻoina metotia fulufulu mata mata laiti. Uma i latou ua faʻataʻitaʻi taimi, mafai ona faia se suiga matagofie: o se lalelei, tutusa, fulufulu mata aliali mai mai le sili ona laʻei laina laulu i luga aʻe o mata i lalo o lima poto o le matai.

E faigofie ona 'ausia. E tolu auala:

  1. Faatasi ai ma fulufulu. Le auala lauiloa e le manaʻomia ai le poto faʻapitoa. Le lelei o le na o tweezards maua faʻasaʻoga saʻo. O le mea le lelei sili o le tiga. Faatasi ai ma taimi mulimuli ane, o le tiga i le toso ese lauulu e faaitiitia. O folauga o lauulu e amata vaivai, ma o le mata mata e mafai ona faʻasaʻoina faigofie.
  2. Wax ala. O ona lelei 'aʻafia e aofia ai le' aveʻesea atoa o lauulu, e oʻo lava i le fulu. O le le lelei o le faʻagaioiga e aofia ai le ono i ai o le tiga. Wax lavea le paʻu, aemaise le manifinifi ma le maaleale. I le tulaga o le le aoga, e faigofie lava ona aveese se vaega o le lauulu manaʻomia. E matua faigata lava faasaʻoga saʻo.
  3. Tipiina, poʻo le 'aveʻesea o lauulu i le filo filo. O lenei auala na sau mai Asia, e leʻo se mea e masani ai fulufulumata mata mo ni fafine, ma e manaʻomia ona faasaʻoina masani i taimi uma. O le lelei o lenei metotia o le mauaina o le manaʻomia iuga mai le faʻaaoga muamua. O nai mea laiti e aofia ai le faigata o le tutoʻatasi faʻatinoina ma sina tiga, aemaise lava ile amataga o taualumaga.

O fea fulufulu mata e fetaui ma oe

Ina ia ausia lo latou saʻo foliga, e tatau ona amanaia le tele o itu.

Sei o tatou vaʻai iai.

  • Fulufululele mata o mata e maua soo se foliga o se foliga.
  • O fulufulu mata ma se tafatolu poʻo le "fale" o le a fetaui mo na tamaitai talavou oe na teisi aʻe le ogatotonu o latou mata.
  • O fulufulu mata i se vulu e mafai ona faʻamaluluina ai le maʻai o foliga o foliga.
  • O fulufulu mata ma se "malolo" i teine ​​o aso nei ua manatu e sili ona aoga. O le a latou faʻaalia le foliga lemu, ma foliga - o se natura. Faatasi ai ma lenei pepa, e le mafai ona e fefe i ni foliga le fuafuaina.
  • Vaʻai pito saʻo - fetaui lelei mo tagata manifinifi, a o latou laʻititi le faʻalauteleina o foliga, faʻalelei le auvae.

Mata mata foliga

O le auala e sili ona taugata e tuʻuina ai i latou le faʻatulagaina foliga o le pisipisia. Tagata faʻapitoa o Brow Henna faʻatupuina le henna faʻapitoa e fetaui lelei i le laina taumatau, e le vali lima, pei ona faʻapipiʻiina. O tamaitai onapo sa fiafia i henna maualuga pei o se vaega manuia i le tauiviga mo le lalelei.

Staining mafai ona faia i le fale, ae o le fafine e le masani ona tele se taimi e tusi manino ai se laina lalelei. Tele tamaitai fai tattoo, o lona uiga, latou o i le salon e faʻaaoga le valivali vaega.

E mataʻutia? E tusa ai ma tagata atamamai, o le taualumaga leai se tulaga lamatia. Afai na sologa lelei mea uma, e te fiafia i le lanu ma le sitaili, ona manaʻomia lea o se faʻasaʻoga fou naʻo le 1.5 tausaga. Manaia tele!

Faʻasaʻo tatau le a faia ia te oe ile fale. O le a filifilia le fomaʻi faʻapitoa foliga, ma ia taua le oval o mata, le vaega o mata, mea faʻavae o le laumata pito i luga.

O loʻo iai le tulaga masani.

Ina ia saʻo le mauaina o le amataga, o le pito ma le pito sili ona maualuga o le fulufulu mata, e tatau ona tusia ni laina 3 e amata i le apaau o le isu.

O laina e faʻataʻamilo i totonu ma le pito i fafo o mata o le mata, faapea foi ma le tamaititi. O le mea e faʻamanatuina ai lau laulu mata, o iina o le a iai ai lona amataga, ogatotonu ma le faʻaiuga.

Faʻafefea ona fai o se mata mata

Faʻaaogaina ofuvae, toesea lauulu tasi i le taimi. Ae ina ua maeʻa lenei faiga, e vave ona toe ola mai i tua, malo le lanu ma pogisa ile lanu. O lenei metotia e mafai ona faʻaaogaina i le fale.

O lenei faiga e fai lava tiga, i le potu, e paʻu le paʻu ona aveese lea ona amata mai lea, mai le tulimanu pito i totonu o mata, agai atu i fafo. Faʻasaʻoga e faia 1 taimi i 14 aso.

Aveesea o le pala. O lenei metotia e lelei aua o isi mea uma, e oʻo lava ia sili ona paʻu, laʻititi le vaʻaia ua aveeseina ile 1 taimi. O le paʻu pe a uma ona aveese lauulu e lamolemole, mama. I le tulaga lea, o le a tumau mo le 35 i le 40 aso.

Faʻafefea ona fai le faʻaaogaina? Muamua, o le paʻu e oloʻe ma se fofo faapitoa. Ona faʻapipiʻi lea i luga o le maulu ma se fasi ie. A maeʻa ona faʻamamaina, ona aveʻesea ai lea o le paga ma le tele o laʻau

Aveʻese Asia filo. O lenei matua auala auala e faʻaaogaina lautele i atunuʻu o Asia. Mo lona faʻataunuuina, ua aveina se filo vulu faʻapitoa. O le matai e uuina i ona tamatamailima, ma milo i se auala faʻapitoa.

Ma, o le matasele e maua ai le puʻeina o lauulu, fasi fasi i le taimi e tasi. Ona faʻafuaseʻi lea ona toso i fafo i latou. A uma na faia se fetuunaiga o le salon, latou te le tuputupu ae mo se taimi umi.

Tuputupu ae o se mea fou! O aso nei, ua manifinifi foliga manifinifi o foliga ile le moʻomia e se tasi, i foliga e faʻaalia foliga matagofie.

Aʻoaʻo atili e uiga ile fulufulu mata

I totonu o auala e faʻateleina ai le laulu mata, le metotia o le fausiaina o fulufulu taʻitasi e sili atu lauiloa. O se mea iloga o lenei togafiti ua manatu o se matua faʻapitoa foliga.

Laasaga i lea laasaga faʻatinoga o faʻasolosolo:

  1. Faʻaogaina o se faʻamamaina faʻapitoa faʻamamaina.
  2. Talaa tusi i le paʻu.
  3. Aveʻesea o le tele o laʻau toto ma tweez.
  4. Filifiliga o le umi manao ma le lanu o mea elemene.
  5. Faaaogaina o se pulu faʻapitoa i luga o le lauulu (nofoaga). Fusia faʻatasi e mafai ona faia i luga o le paʻu ma luga o mata.

O le a le umi o le iʻuga?

Afai e te le mulimuli i tulafono, ona tupu lea o le aafiaga na o le 14-16 aso.

Tausiga mata o mata:

  • Itiiti paʻi
  • Aua e te fufulu, aua le fufuluina, aua le selu,
  • Suauʻu ma kulimi ma suauʻu, ia ole a fautuaina e le matai.
  • Ina ia toe faʻalelei le matagofie, e tatau ona vavaeina lauulu.

Fausia i le fale

Ina ia amata, faʻatau se seti o fulu mata sese, kelu, ma sili atu ona tonu mulimuli i faʻatonuga.

O le a faia mo le 14 aso. Vaʻavaʻai i le ata pe faʻafefea ona suia foliga o le teine ​​i mata fou.

Afai e manaʻomia mata o mata mo le lolomiga, ia faʻaogaina le auala e sili ona taugofie - faʻapipiʻi fasi pepa, ma faʻaiʻuina i le kulimi. A maeʻa, sapalai tutusa lau mata i mata. A maeʻa ona faʻamamaina, o se mea faʻapipiʻi sili ona lelei e le mafua ai le faʻaletonu.

Luga o lau initaneti e mafai ona maua ni ata mata o le vaʻai mata. Matamata i se tasi o nei faʻataʻitaʻiga vitio.

Faasaʻo Fulufululima Male

E manaʻomia e se tamaloa se faʻasaʻoga pe afai na tutupu ona fulufulu mata, foliga vevesi pe avane foi se faauu. O mata o mata e ave i le fulufulu mata mafiafia ma laiti laulu.

O mata o mata o loʻo vaevaeina ile 3 ituaiga:

Ina ia faʻaalia foliga vaʻaia lelei, e tatau foʻi i tagata ona suʻi o latou laulu mata ma peise, taumafai e aveʻese le soʻona totoina ma le solo poʻo se laser.

Ae o le tele o taimi nai lo le leai, o se laei masani masani ma seleulu ua lava mo i latou. E taua le aveeseina o tafegaʻo lauulu ma selu mata o mata.

Afai e te le filifili e vaʻavaʻaia mata o ou lava mata, o le a tuʻuina atu oe i le mea e nofo ai lau faʻasologa i ni nai minute.

I le vaeluaina, ou te manaʻo e manaʻomia fafine ma alii uma e teuteu lelei, matagofie, ma mo lenei ua tatou maua tele avanoa, o mata o mata ua na o se tasi oi latou! Ia mautinoa e te faʻaaoga.

Faʻafefea ona e iloaina le foliga o foliga mo le saʻo o le ata

O le mata ova e seti ai le faasaʻoga auala. E mafai ona iloa pe o le a le foliga o le fulufulu mata e tatau ona faia, lona lautele ma le umi o le lauulu, na o le maeʻa ona filifilia le ituaiga o foliga:

  • Oval mata i foliga foliga tutusa ma se fuamoa. O le tumutumu maualuga, ma le auvae vaʻaia, o se suiga gofie i le va oi latou.
  • O le lapotopoto foliga e pei o se ovalu, e naʻo o latou alafilima faʻalilolilo e avatu i le ova sina faʻataʻamilomilo.
  • O le tafatolu foliga e sili atu le maʻai, e peiseai o loʻo tusiaina i se tafatolu tafatafa, o lona faavae o le muaulu laina, ma le pito i luga o le auvae ua maamaʻai.
  • O se mata tafafao masani e sili ona taatele. Tutusa tutusa ma tutusa.
  • Loto-fatu. E faamanatu ai foliga tafatolu, na o alafau matagofie e avatua i le tagata e fiafia.

Mamanu e le mafai ona faʻaaoga i tagata; o tagata taʻitoʻatasi e taʻitoʻatasi. E i ai ni nai tagata o loʻo iai ni sikaili manino e mafai ai ona e saʻo le fausaga o foliga. Ina ia faia ni lauulu mata matagofie i totonu o le faleoloa poʻo le fale, e tatau ona tuʻufaʻatasia filifiliga, ma ua amata ona faia mai ia mea, alu i le galuega.

E tofu lava le fulufulu ma foliga o le mea saʻo: le lanu saʻo o fulufulu mata ma mata mata

I le filifilia o foliga ole mata, e mafai ona e amata filifili le foliga ole laulu mata. O lau tulafono le suia:

  1. Ole mata foliga e manaʻomia se galugalu lamolemole e aunoa ma ni suiga, e maua ai le lapotopoto ma le nofo lelei.
  2. O le lio lapotopoto, ae a faafeagai, e manaʻomia se laititi. O le a ia tuuina atu le faʻaalia ma faʻaopopo lagona.
  3. O loʻo fautuaina e aua neʻi gagau le faʻatusatusaga o le faʻatulagaina o foliga tafatolu ma faʻataʻamilomilo, o lea e sili ai le aumai o le vaulu mata i se tulaga tuusaʻo. E pei mea uma ose mea aoga a geometry.
  4. O le foliga-foliga foliga o se fefiloi i le va o se tafatolu ma se lio, o le punou o le laulu mata e tatau foi ona avea ma fetuunaiga o nei fuainumera.

O le galuega a le matai e taofia se feteenaiga i le va o fomu, ia sili ona faigofie le feulu mata i totonu o le fale seleni, e le gata ona o galuega faapolofesa e galulue ai iina, ae faapea foi ona o le vaaiga mai le itu e mafai ai ona faasaʻo le iuga i le taimi o galuega.

Faʻasaʻoga ma se filo: o le tau e taʻuamiotonuina i le iʻuga

Ala Asia. O lona aoga o le tuʻufaʻatasia umi o le aʻafiaga, o le matai e milo se faʻapipiʻi filo filo i totonu o se matasele, ma o le ulavale namu e puʻeina lenei filo.

  • e le gata o le lauulu tele, ae o le fana,
  • leai se faʻamaʻiʻaina o le paʻu,
  • aliali aafiaga tumau 3 vaiaso.

Naʻo le tasi a le minus o se faʻataʻitaʻiga faigata, e mafai ona e vavaeina lauulu i le teine ​​fulufulu ma se mea teuteu, ae le o le fale.

Faʻasaʻoina ma le solo ma le lauulu laʻasaga

Ole auala ole aveeseina o lauulu, e masani ai tamaitai, e na ona o faia ile nofoaga sili ona iloga; ole mea sese e matua maualuga lava iinei. O le tamaitai masani o ata tifaga faleaitu e masani ona tuua uma o latou lauulu i luga o pepa solo, ae i le olaga moni e le tatau ona faʻatagaina. Faatasi ai ma le fesoasoani a o faʻamalosi tino, o le faʻalauiloaina o mata e masani ona faia i le salon, aua o le fale faʻaaoga le auala lenei e le fautuaina. E ui lava o loʻo ia te ia se paʻu manino - faʻalelei paʻu paʻu, ua ia te ia foʻi leaga:

  • tiga o le faʻagasologa
  • mumu ma faʻaleagaina le paʻu,
  • tele mea sese tau.

Faʻapipiʻi faʻasaʻo

O le auala masani sa faʻaaogaina e o matou tinamatua. Faatasi ai ma tweezers, e mafai ona vili lau laulu mata i le luluulu, pe mafai ona e fetuunaia i le fale. Pau lava le faʻafitauli, o lauulu na aveeseina i lenei auala tuputupu vave vave, ma le tiga o le faʻasologa e le fiafia.

Teuteuga: tato mata, biotattoo ma henna, teuteu tumau i totonu o le fale

E le lava le tau pulupulu o mata i le fale seleni e ave ai faʻaaliga. O loʻo e manaʻo foʻi e tipi le umi 'umi, tuʻuina le lanu o loʻo manaʻomia. Faaaoga metotia eseese mamanu:

  • Mascara masani.
  • Semi-tumau. O se vailaau faʻapitoa o le hypoallergenic vali le paʻu, vali luga o mea na faʻaleagaina. O loʻo ia taofia le masina e tasi,
  • Tata O se taugata taualumaga, o lea la e fai ai le "fulufulu mata" i le fale salalau, i le fale e le aofia ai se faiga. O le aʻafiaga e oʻo atu i le tolu tausaga, faʻatasi i le lua tausaga uma e manaʻomia se faʻasaʻoga.
  • Henna lanu. O se vaifofo fou teuteuina le laulu mo le tasi masina, pe a fai o le aso muamua na leai se vai i luga o latou.
  • O nisi taimi faia ni laulu mata i totonu o le fale seleni ma le teuteuina o vailaʻau. Afai latou te le ola i le itu saʻo, pe le pipiʻi lelei ile paʻu.

E leai se faʻatonuga e tasi mo tagata uma, naʻo le talenia matai e mafai ona avatua le mata i lana tagata peʻa.

O nisi togafitiga togafitiga mafai ona faia i le fale. Ole suauu kastina i aso uma, faʻalua i le vaiaso faʻamalieina ma se pulupulu fafaga, faʻafuaseʻi i le aso i se pulumu faʻapipiʻi. O nei togafiti ile fale e mafai ai ona faʻasaʻo mata i le faleoloa o se galuega manaia ma aoga.

2. Microblading

O se tautua fou, pei o se peʻa. Ma ia fesoasoani mafai ona e "faʻaumaina" lauulu i le mea na latou leʻo iai, faʻasaʻo le le faʻapitoa o mata o mata, faʻatumuina i latou i lanu. I le taimi o le faʻagasologa, na faʻalauiloa e le matai le lanu i totonu pito pito i luga o le paʻu (i le loloto o le 1 mm) faʻaaogaina nila manifinifi. E filifilia le foliga ma le paolo o atolaau ma toso uma lauulu i lou lima, teisi na valivali ai le vali - ina ia maua ai le sili atu le faʻalenatura iʻuga.

Fai mai Eva Wistern, o le masina e tatau ona alu i le faʻasaʻoga, o lenei, o se mea e manaʻomia. Ina ua mavae lena, o le aafiaga o le natura o le mafiafia o laulu mata o le a tumau i le 6 - 10 masina. E faʻamoemoe uma lava i le tikeri o le pigment application شدت, ituaiga paʻu (e umi aso i luga o le paʻu mago). Ma - faʻateʻiteʻi! - tausaga: i tausaga uma faʻagasologa malie le faʻafouga sela - i lenei tulaga, na o le lima.

I fale lalelei faʻataʻitaʻi ituaiga eseese microblending. Matou te taʻu atu ia te oe pe aisea e lelei ai mea taʻitasi.

  • Slide & Tap, poʻo le ata faʻaaoga o ata, o se faʻaolataga mo tagata e ona le tele o mafiafia. Ua faamaonia le aafiaga o lauulu mata tele e vali ma paolo pe penitala.
  • HD Line Brows, poʻo le togafiti lauulu, o le tali pe a fai o le laumata mata e masani lava mafiafia, ae i ai "avanoa". O le matai e tosoina manulele lauulu i nofoaga e leiloa (sili ona masani ona faatatau lea i le pito o le fulufulu mata). E tusa ai ma Ekaterina Savelyeva, i lenei auala e mafai ona faʻatinoina atolaau.

3. O fulufulu mata

O se teuteuga teuteu e maua vave ai foliga vaaia mo le isi 2-3 aso, leai toe. E i ai se taua taua i luga o le isu? I le 1-3 itula, e mafai e le matai ona suia faigofie foliga o lau fulu mata, faʻaopopo le maualuga ia i latou pe faʻasaʻo arcs asymmetric.

O le tagata faʻapitoa o le a faʻaauupegaina ma lauulu lapoʻa faia o fulufulu vaivai, tone-luga-leo oe lava. E tofu faʻapipiʻi faʻatasi i le faʻaaogaina faʻalenatura o le kulimi faapitoa. O le tuufaatasiga, pe a fai e iai, e manatu o le selau pasene saogalemu. "Oe mafai lava ona tupu lauulu latex i luga o se lauulu e tau le iloa - faʻataʻitaʻi, i latou o loimata o paʻu ma seasea!" - fiafia Eva Wistern.

  • faʻaaoga mea teuteu ma suauʻu i le gaosiga,
  • auai i malaga i taʻele, sauna ma isi nofoaga "vevela" i le maualuga o le susu
  • a uma ona fufulu, milimili ou mata i se solo - e sili ona lelei ona faʻamama ma se solo.

4. Lauli mata o mata

Lenei o loo tatou talanoa e uiga i se popolega toefuataiga taualumaga, ua faatonuina mo i latou uma e ona o le mafiafia lauulu lauulu. O lo o togafitia le arka i le faʻamau o totoga ma keratin e faʻaaogaina mulimuli ane ai.. O le mea mulimuli e taumamafa i laulu ma aoga microelements, faʻaleleia o latou luga ma puipuia le mimiti leiloa. Ona o lenei, ua atili ai le mafiafia o le laulu mata, ma le lapopoa ma faaiila. O le faʻagasologa e tumau i le malosi o le itula ma le afa, ma o le iʻuga e 8-12 vaiaso le umi.

E tatau ona ou alu mo le henna mata o le fulufulu mata?

Ae faimai foi Ekaterina Savelyeva, o lenei o se tasi lea o taʻutaʻuga sili ona lauiloa i le lisi o ufimata (20 minute i le nofoa o le matai - ma ua maeʻa oe!). I le ma le ponesi, o le henna e faʻamalosia lauulu ma faʻamalosia lo latou tuputupu ae. Fai mai Eva Wistern, “E le gata i lea, o le aʻafiaga e tumau pe a ma le masina, ma o lenei, mo le minute, o le faʻailoga aupito maualuga lea mo pulu.

Peitaʻi, o le henna e leʻo faʻaalia i tagata uma. Ae, ae e te leʻi alu i totonu o le salon, ia agalelei, siaki le lisi i lalo.

  • Natura vali mafai leaga vali mata o mata pe a fai o lou paʻu e manino gaʻoa poʻo, faʻapea, mago.
  • E le masani ai.
  • O le vali e mafai ona opeopea le sili atu ma le tasi i le masina. A le o lea, o le henna o le a faʻamago le lauulu ma o le a latou mautinoa mautinoa tupu malulu.

Faʻafefea ona tupu ou mata?

Maua mai faʻamatalaga auiliili mai le Eva Wistern. Aua le faʻatali mo se vave tali, e manaʻomia le taimi.

  • Aso uma selu lou laulu mata ma se laulu malosi. Ma o lauulu o le a ola i le itu sao.
  • Faia se tulafono faʻatasi i aso uma 3 aso ae le i alu e moe e fusi ese mata o mata i le kinaina laufanua. O le efuefu o le a exfoliate le keratinous vaega o le paʻu ma faʻaosofia ai le tafe atu o le toto i le lauulu (ma na tatou manaʻomia lava!). Faʻasusuina le paʻu - faʻaaoga le suauʻu suauʻu i puipui ma alu e moe i lenei pepa. I le taeao, aua nei galo e fufulu ese ma se fufulu.
  • Vaʻavaʻai i mea faʻapitoa mea e faʻaosofia ai le tuputupu ae o laulu mata ma laulu mata - ma le suauʻu o usma po o le minoxidil i le tuufaatasiga. Muamua o se siosiomaga faʻalenatura e sili tele le aoga nai lo burdock ma castor suauu. Ole lona lua ole vasodilator e taofi le paʻu ole paʻu ma faʻaosofia ai le tuputupu ae ole laulu.

Faʻafefea ona valivali mata o mata?

I le fale, e matua mafaia lava i le valivali mata o mata i se vali faapitoa tumau (e oʻo atu i le lua vaiaso) poʻo le kapisi (mulimuli ane pe a ma le 6 vaiaso). Henna, poʻo le a lava se tasi e mafai ona faʻapea, o se vaega e le masani ai o le natura e sili ai le aua le tuʻua naʻo ia.

Le mea e fai

  • Muamua lava, filifili i le lanu o le vali. Blondes ua fautuaina e filifili se paolo a leo e sili atu le pogisa nai lo latou lava. Brunettes, i se isi itu, o se leo e mama nai lo le lanu o lauulu.
  • Faafefiloi vali ma oxidant (1 i le 1). Afai e te manaʻo e ausia se saturated colour - ipu i se fua faatatau o le 2 i le 1.
  • Faaaoga le oloa i luga o le fulufulu mata ma a beveled gaosi pulumu ma faatali 5 minute.
  • Aveese le vali mai le pito i lalo o le arc. Faitau i lalo le isi 2 minute ma fai tutusa ma isi.
  • O le aso e sosoʻo ai, apalai se kulimi aoga poʻo se ufimata ile mata o mata. Ma o le aafiaga o le pisia o le a umi le umi.

Faʻafefea ona fai o mata mata i totonu o le salon?

Muamua, o le tagata tomai faapitoa e filifilia le sao saʻo o laulu mata. I lana filifiliga, e taʻitaʻia e le ova mata, foliga ma foliga faʻapitoa o le laumata pito i luga. O le faʻavae lautele mo le fulufulu mata e pei ona taua i lalo.

O lona amataga o loo i luga o le laina alu ese mai le apaau o le isu i le pito i totonu o mata. O le galu o le mata mata (le nofoaga o iai le mea e sui ai le itu mai luga i le pito i lalo) e fuafua i le vaeluaga ma le laina e ui mai le apaau o le isu e ala i le ogatotonu o le mata (pupula). O le fulufulu mata e faʻaiʻu i le mea na tafe ai ma le laina mai le apaau o le isu e ala i le pito i fafo o le mata. Faatasi ai ma se faataamilosaga lautele foliga, o le mata o mata mata e faʻasaʻo i le tele e mafai ai, ma tuʻu sina kiki. O le vaega o loʻo faʻasaga atu i le malumalu.

Mo se tafatolu foliga, tanumia mata mata e talafeagai. Mo tagata e ona le faʻafefeteina ma oval foliga, e tatau ona latou amata teisi atu mamao mai le isu ma latalata i se laina sao. Ma faatafafa sikuea, a pupula le arc aulelei, teisi sili soona manatu. Faasaʻoina mata o le mata i le salon e faia i le tele o auala.

Faʻapipiʻi Faʻapipiʻi

Faaputuga mata ole mata ma fulufulu

Faatasi ai ma lenei metotia, o lauulu e aveese tasi i le taimi, e mafai ona otoʻoto mai le manaʻo o mata o mata i le penitala. O isi paʻu uma o loʻo teuteuina i faʻapipiʻi.

O le mea le lelei o lenei metotia o le lauulu folau ua manua, lauulu tuputupu vave vave ma avea ma mafiafia ma pouliuli lanu. O le itu lelei, o se metotia faʻapitoa e manaʻomia ni tomai laiti ma ni mea.

E mafai ona e faia le muamua fulufulu mata fetuunai i totonu o le salon, ma faʻasaʻo i latou i le fale a o latou tuputupu aʻe.

O le faʻagasologa mo amataga 'e tiga. A iai le paʻu i lou paʻu, e sili le saini iai mo se faʻasaʻoga pe a maeʻa le lua ile aoauli - ole taimi nei ua fai sina sili atu le maualuga ole tapulaʻa nai lo masani. Ina ia faʻafaigofie ona aveʻesea lauulu, o le aliʻi o le a fufuluina le paʻu i se mafanafana mafanafana. O fulufulu ma le mata o le fulu mata e togafitia i se antiseptic.

O le uuina o le paʻu ma ni tamatamailima e lua ma toso teisi, o ese o le laulu e tusa ma le foliga fuafuaina. Ole teʻaina ole sapalai mai le tulimanu i totonu ole mata i fafo. I le faʻaiuga o le faʻagaioiga, o le paʻu e faʻamaʻi ma faʻafefeteina ma se palu faʻamalieina.

Ole auala ole taimi faifaipea ma e manaʻomia 20-30 minute e fuafua lava ile tulaga o laulu mata. E tatau ona faʻasaʻoina tasi le lua vaiaso uma. Uma mulimuli mai taualumaga o le a faʻaititia ma faʻaititia le tiga, a o le paʻu ua faʻaaogaina ma avea ma lagona le mautonu.

Wax faʻasaʻoga

Faasaʻoina mata o mata ma solo

O lenei metotia faʻatagaina oe e aveese uma lauulu tele i le taimi e tasi. Faatasi ai ma le fesoasoani a solo, e oo lava i le manifinifi ma le le vaaia lauulu ua aveese, o le paʻu pe a uma le epilation o le a lamolemole ma o le a tumau mo se taimi umi - e uiga i le 30 - 40 aso. Faatasi ai ma lenei metotia, lauulu folau ua aveʻesea faʻatasi ai ma le lauulu, talu ai o loʻo taofia e le faʻamau gaʻoa.

Afai e te faia faʻamalosi masani, faʻasolosolo ona ova laʻititi o le a avea loa laʻititi, o le a mama ma manifinifi, tuputupu ae maitauina lemu.

O le itu i lalo o le gaioiga e sili atu tiga nai lo le taimi e 'aveʻese ai ma tweezers ma sili atu le tiga mo le paʻu. O le faʻatinoina e manaʻomia ai tomai ma auala e puipuia ai faʻamaʻi pipisi i le paʻu. Mautinoa paʻu e ono afaina ai.

Muamua, o le paʻu ma lauulu e saunia mo faʻamalieina, solo ma faʻapipiʻi se kulimi faʻapitoa. Ona faʻaaoga lea e le aliʻi solo mafolafola ma faʻapipiʻi se ie lavalava. Ina ua mavae ni nai minute, na malulu ma faʻamaʻi le solo. Ona aveese loa lea o le fasi pepa, ma ave ese atu le lauulu faʻaʻaisa i totonu o le paʻu.

Faʻasaʻo filo Asia

Faasaʻosaʻo Filo

O lenei auala ua tuai tele, ua tufatufa atu lautele i Asia. Initia ua manatu o lona nuu. Isi igoa: Sasaʻe, Alapi, Asia faʻaolaina, "Bollywood eyebrows."

E mafai ona e mauaina sea ituaiga tautua i soʻo se fale lalelei i le teritori o atunuʻu o Asia. Talu ai nei, ua maua ai le alualu i luma le metotia lauiloa i Europa. Matai iai ma a tatou tagata poto. E manaʻomia se filo faʻapitoa vali laʻau. Na milo e le matai, uu i ona tamatamai lima i luga o le satauro, ma o le matasele na fausia e maua ai le tele o lauulu i le taimi e tasi. Ona toso atu lea ia i latou ma le malosi gaoioi. Aafiaga ma le poto masani e manaʻomia, i le tulaga lea o le fetuunaiga o laulu mata i totonu o le salon e le umi se taimi.

Aveesea lauulu ile filo e tiga foi. Ae o le paʻu ma lauulu folau e faʻatamala tele i lenei tulaga, o loʻo i ai i totonu lauulu foliga mai, e leai se faʻatupuina. O metotia uma i luga mo le faʻataʻitaʻiga o laulu mata e le taugofie. O le taualumaga e tatau ona toe faia faavaitaimi.

Aveesea lauulu laser e maua ai se sili atu ona umi se aafiaga, ae o lona tau e sili atu maualuga.

Foliga mata

Foliga mata

Tuʻu i ou laulu se foliga atoatoa e le o mea uma. E tatau ona o gatasi ma lauulu ma fulufulu mata i lanu. Tele fafine faʻaaogaina se penitala poʻo se ata mata mo lenei, faʻaaoga le teuteu i aso uma.

Pe a fetuunai laulu mata i totonu o le salonone, e mafai ona e alu i le faiga mo le valivali o laulu mata, lea o le a sefe ai oe mai le tatau ona faʻaaogaina pea le vali. Le pisia e faia ma vali faapitoa. O lenei taualumaga e tumau 15-20 minute.

Afai o le Initia henna o enaena lanu e faʻaaoga o se vali, o lona uiga o le umi faʻateleina i se itula. Ae o le henna e afaina ai le paʻu ma lauulu. E taua tele le filifilia o le lanu sao, o le a uliuli laulu mata o le a foliga mataga. I le faiga o le staining, o le matai vaʻaia faʻatonutonu le malosi lanu, teisi umi pe puʻupuʻu le taimi o le faʻaalia i vali.

Atonu e manaʻomia le susulu o mata mo mata. E masani ona talafeagai lea pe a suia le lanu o lauulu. O sea ituaiga o moli i mata o le mata ua leva na i ai i Iapani, ma talu mai le 2010, ua amata ona lauiloa tagata, fulufulu ma le laulu mata ona o le foliga mai o moli-lanumoana teine ​​i luga o ufiufi foliga.

Faʻafefea ona tausi le laulu mata?

Tausiga mata o mata

Ina ia mafai ona tuuina atu i le fulu mata lelei foliga, oe manaʻomia mea maualuga-lelei puna puna mea. O fulufulu mata e matua malamalama lava i gaioiga eseese, o aso uma e faʻaalia i vali ma mea e le talafeagai ai ma le siosiomaga.

Ole mea lea, e manaʻomia le tausiga ole laulu mata, ave i latou le itiiti ifo le faʻamuamua nai lo mata mata:

  1. Aveese le kulimi i ou mata i taimi uma e aunoa ma le tuua i le po.
  2. Faʻaaoga ni mea faigaluega faapitoa mo lenei: susu poʻo le teuteuga lusi kulimi.
  3. Salu lemu lauulu, e aunoa ma le gagau ae le afaina ai le paʻu.
  4. E aoga e fai i mata o mata pe na o sina taimi e faʻapipiʻi ai le castor poʻo le suauʻu burdock i lou laulu.
  5. I totonu o mea teuteu, oe mafai foi ona maua ai le faʻapitoa mata alumini oloa.

Le aluga o taimi, o le masaniga mo foliga o laulu mata e suia foi. I Rusia, mafiafia ma uliuli mata o mata, na taua o le "sable", sa iai i se taimi masani. I Europa e le ogatotonu, na tauʻave e fafine ni mata mata atoatoa, ona vali lea o latou i le vali. I le luasefulu o le seneturi talu ai, o filo manifinifi na taofia i se tulaga maualuga. Ma io tatou nei vaitaimi, ua sili le faʻamuamua i le natura faʻalenatura, teisi faasaʻoina e le lima o le matai.

O le mea taua o lenei mata e tatau ona o gatasi ma isi vaega o foliga, ia i ai se teuteuina lelei. Ma o le foliga o le atoa o le a foliga matagofie, ma le foliga o le a mauaina se faʻapitoa loloto ma faʻaalia.

O le a fulufulu mata faasaʻo metotia na e faʻaaogaina? Taʻu mai ia matou e uiga ia te ia i faamatalaga.

Ua e matauina se mea sese? Filifili i ai ma fetaomi Ctrl + Ulufalee taʻu mai ia i matou.

E faʻapefea ona pupula mata o mata i foliga vaaia ma ona foliga

O foliga o fulufulu mata e tatau ona o gatasi ma le auivi o mata, vaega o mata ma le laina o laugutu. Physistists finau e faapea:

  • tamaitai talavou ma fulufulu lauulu mafai gafatia mafiafia ma lautele mata, o isi o latou ma le a foliga mai e faigata, ma se foliga le fiafia i luga o latou foliga,
  • afai e i ai se fafine i ai se mata lapotopoto ma foliga o alafau iloga, ona lautele mata o lona mata o le a faia ia te ia e sili atu le lapoʻa vaaia,
  • o le tulimanu foliga o le a faʻamalulu teisi pe a fai o le laina o le fulufulu mata e fai sina puʻupuʻu mai le pito i fafo,
  • ia "leiloa" i ni nai tausaga, e tatau ona e faapuupuuina le laina o laulu mata mai le pito i fafo atu, siitia i luga teisi i le itu o le malumalu,
  • a faʻapea le fafine e ova atu ma le 45 tausaga, ona faʻapea lea ona alualu i luma le faia o paʻu laulu e laʻititi ae feosofi aʻe.

Ole tausiga ole laulu mata e tatau ona faia faapea ile mata atoa. O le mea taua i lenei mea o le faʻasaʻoina o mata i le fale.

Depilation ma ana metotia

I le taimi nei, o le sili ona taugofie ma masani ona faʻaogaina auala e faʻasaʻo ai mata feulu o le tosoina lea ova laulu ma tweezers. O le faʻamanuiaga o ia faʻaseʻe e le manaʻomia ni tapenaga faʻapitoa ma isi mea faigaluega. E taua le filifilia o uiga faʻapalepale. Le sili ona lelei, o ona pito e faʻaalu, maʻimau ma tapunia lelei.

Le a minus mafai ona mafaufau i ai o se taimi e tatau ona e toe fai soo le aveeseina, lauulu foliga toe aliali mai pe a mavae ni nai aso. I se faʻaopopoga, e tatau ona e mulimuli i tulafono o le tumama e puipui ai oe mai faʻamaʻi.

Ina ia mafai ona faʻatautaia le faʻasologa ma maua le faamalieina, e tatau ona e tausisi i nisi faigofie tuutuuga:

  1. A o le i amataina le fulufulu e tatau ona togafitia ile ava malosi, fufulu ou lima.
  2. Fufulu le swab i le tui faagase (eg benzocaine) pe i le vai vevela ma tuu ile paʻu. Lenei faigofie auala o le a fesoasoani faaitiitia lagona o le tiga.
  3. Ina ia vave faʻataunuʻu le faʻasologa, e uʻuina le aufaʻi i le lima e tasi, toso le paʻu o le isi. Ole mea lea e aveese ese ai le laulu ole pito i totonu ole mata.
  4. I le iʻuga o le faʻagaioiga, o le paʻu e tatau ona faʻamaʻimauina.
  5. O le mea e mafai ona aveʻese le ita ona o le swab ole paʻu ile vai malulu, poo le kulimi.
  6. Fautuaga mai tusiata tusiata: depilation e sili faia i le ogatotonu o le aso, pe a tali atu le tino i tiga i se tulaga maualalo.

Seleulu seleulu

O le vaʻaia o laulu mata ile fale e foliga mai e tele e faigofie: na ia tago seleulu ma aveese isi lauulu. Ae o faʻataʻitaʻiga gaioiga e mafai ona tumu i mea le lelei. Le mea e masani ai: ua suia le laina o laulu mata, ua amata ona tutupu lemu lauulu, pe na mou atu foi i nisi nofoaga. O le mea lea, e lelei le faʻaavanoa i le fesoasoani a seleulu i mea na o le laulu e seʻe faʻataʻapeʻapeina i itu eseese ma aua le uuina le fulufulu mata, ma i le taeao latou foliga maanuminumi pe le mautonu, e faigata ona taoto.

O lenei metotia o fetuunaiga ua manaʻomia ni sauniuniga. O se lisi o mea talafeagai meafaigaluega:

  1. E i ai faapitoa seleulu mo le tipiina o laulu mata. E faigofie ona latou iloaina e vaiti miti ma lapotopoto fesoasoani e aloese ai mai manuʻa a oe lava ia. O mea na latou faia mai ai o le maualuga-lelei tulaga taotoga uamea.
  2. O le teuteuina o lauulu o le a fesoasoani i le tagata trimmer. Fomai uamea ma le maualuga-malosi titanium, mai le mea na faia ai le masini, mautinoa lelei-lelei taualumaga.
  3. Fulufulu mata. Ae paga lea, e mafai ona e aveina le pulumu mai le tino, le selu poo le selu a tamaiti, e masani ona ufiufi, e talafeagai foi.
  4. Manifinifi manifinifi.

Ae le i amataina se lauulu ulu, o masini uma e togafitia i le ava vai fofo.

Faʻafefea ona lavea mata o mata

Muamua e tatau ona e filifilia se nofoaga e lelei moli ma leai se paolo, ina ia manino ai lauulu. O le galuega o le a sologa lelei pe a e muamua fufuluina mata o mata ile laulu mai laupepa ma fufulu ile chamomile decoction poʻo le tuiina o fugalaau calendula (e le tatau ona faʻaoga kulimi i le tulaga lea: o se gaʻo luga luga o le a mafua ai le seleulu faʻaseʻe). E taua le faamautu i le nofoaga e tatau ona fai ai le faʻasaʻoga.

Muamua, fetuutuunai le umi. Mo lenei mea, e tatau ona selu ma le faaeteete laulu mata, ona selu ai lea o lauulu o le pito i totonu. Aemaise puupuu faapuupuuina. Ona latou faia lea o le tutusa togafiti, selu o latou lauulu i lalo. Afai e te manaʻomia le aveeseina o lauulu i le pito i lalo o laulu mata, ona e na o le tasi lava le auala: e faapuupuuina i le tele e mafai ai. O le paʻi mulimuli e faia i teisi, lea e faʻapipiʻi le faʻaopoopo.

Ua maeʻa ona seleʻulu. O mata o mata ua sauni. Faʻaogaina ia ata lafoia poʻo se penitala o le paolo manaʻo, e mafai ona sili atu manino latou. Galuega e tatau ona faia ma le faʻaeteete, mafaufau loloto ma le faaeteete, o le faʻavavevave e mafai ona faʻaleagaina uma mata o mata ma le mafaufau.

Stencil fulufulu mata

Ina ia mafai e le laulu mata pe a maeʻa ona tutusa foliga ma lautele, e mafai ona e faʻaogaina se faʻailoga E matua faigofie ma faigofie ona faʻaaogaina.Ae le i faia se mea, o se manifinifi manifinifi o le paʻu e faʻapipiʻi i fulu mata ina ia faʻamama lelei e le penitala se laina malamalama. Ina ua uma ona faʻaaoga le stensil, o loʻo faʻatulagaina le auivi o faʻamanuiaga ma se penitala teuteu (sili atu le uliuli). A maeʻa ona faʻamamaina le stensil, ova le laulu e aveʻesea faʻatasi ma fulufulu. A faia le faiga, e tatau ona e mataituina ma le totoa le auivi o le auivi.

E mafai ona faʻatau se seti stensil i totonu o le faleoloa, ona faʻasolo mai lea i filifiliga filifilia, filifili "lau oe". O mamanu e masani ona faia i palasitika, alamanuia e tele ituaiga:

  1. I le palasitika palasitika, e fai tipi - le foliga o mata o mata. E tumau pea e faʻapipiʻi ile foliga ma otootoina le auivi.
  2. Stensil i foliga o se matapulepule ma tipi mo le isu ma fulufulu mata.
  3. Mamanu na faia i le palasitika, faʻapipiʻi ma Velcro ma fusi faʻapitoa. E faigofie ona faʻaaogaina, e mafai ona faʻasaʻoina ma lima saoloto mo le faʻagaioiga.

O le stensil mafai ona faia i le palasitika i le fale tutoʻatasi. Ina ia faia lea mea, naʻo le suʻega o le template i luga o le Initaneti e sili ona talafeagai, toe tusia pe lolomi ma fai le fomu.

Faia mata o mata ua faia foi e faʻaaogaina le solo, ae i le fale o le a le matua faigofie tele, le metotia manaʻomia poto masani ma tomai.

O le isi auala e maua ai le lauiloa o le faʻasaʻoina o filo. A faʻaaogaina, e toetoe lava a leai se paʻu o lona paʻu. Ae muamua e tatau ona e aʻoaʻo mai se fomaʻi faʻapitoa, suesue tusitusiga i lenei mataupu, faʻamasani oe i le metotia faʻaaogaina o vitio.

Vaaia faʻalelei

I aso nei, ua naʻo se tagata paie e le o sailia ni auala e mafai ai ona ia avea ma mea e le mafai ai ona taofia. O le matagofie alamanuia gaosia se talitonuina tele o ituaiga uma o oloa. Ma mo le vaʻaiga faʻalelei o laulu mata foi. O le mea sili ona lauiloa ma sailia o le meafaigaluega o se kontour penitala. O le a ia avatua le umi ma le lautele manaʻomia, nana le leai o lauulu i nofoaga saʻo, avatu le atoatoa o le fulufulu mata. Ae o loʻo i ai foʻi ni faʻaletonu: faatasi ai ma lana fesoasoani e faigata tele ona nana le lauulu sinasina ma faʻamalamalamaina lala.

Faigofie lava ma masani masani o se masani. Faʻaaogaina ni paʻu mago mo foliga o le tino e mafai ai ona maua foliga masani. Leai se paolo e manaʻomia? I le palu faatasi o ata o lanu eseese, e mafai ona e maua le mea e te manaʻo ai. Ae a aunoa ma le faʻaaogaina o se faataʻitaʻiga gel, o le iʻuga e le umi se umi. Lenei le sili le afaina o le oloa.

I le fale, o le faʻaaogaina o mata mata e faigofie lava. E tatau ona selu le lauulu i le tuputupu aʻe, apalalau ata, taoto malie faʻaaoga wax.

E i ai foi le emo mata. E pei o ata lafoia, ua faʻatatau i mea teuteu e latalata i le masani. Le eseʻesega i foliga o le faʻasaolotoina. I le seti o ata lafoia, o se tulafono masani, 3 lanu, ma le paʻu e maua i le tasi paolo. E faʻaaoga, pei o le ata lafoia, ma se pulumu faʻapitoa, faʻamautuina ma solo i le paʻu. E faʻaoga e faʻamaalugofie laina i le taimi o le suiga o le tasi paolo i le isi, e maua ai arcs voluma ma suia a latou lanu.

Faatasi ai ma mafiafia mafiafia mata, e sili atu ona talafeagai le aua le faʻaogaina le paʻu, o le a maua ai latou e le masani ai.

Faʻataʻitaʻiga gel mo faʻasaʻoga i le auupega o mata o mata mata foliga foliga lata mai. E tele ona aoga: e mafai ona ia suia se penitala ma se paolo, paʻu, ua le fefe i le timu ma le vevela, faigofie ona faʻaumatia lauulu ulaula, faʻataʻatia i latou i se laina manaia ma tuʻuina atu ia i latou le agamalu, le faʻamalosi ma le susulu. Ma e faigofie ona faʻaaogaina le gel: e vave faʻaogaina ma e le manaʻomia ni togafiti faʻapitoa ma aiaiga. E mafai ona e lanu lauulu lauulu poʻo se laulu malulu i se lanu lanu.

1. Ia e faʻatauaina faiga masani

E tele taimi, pe a vaʻavaʻai i foliga, e vave ona mataala e tagata ile laulu mata. O latou foliga, lanu, tele - e mafai ona matua ese lava, ae o mata e tatau lava i taimi uma ona teuteuina lelei, matagofie. O le mea lea, e tatau ona vaʻavaʻaia totoʻa o latou tulaga ma mafaufau i faiga masani, ma latou fai mai - mata e tatau ona foliga masani.

Fai ni fulufulu mata matagofie ma teuteuina le faigata e pei ona foliga mai. E tatau ona e iloa i taimi uma le fuataga. Ole tele a, e te manaʻomia le peʻa i se mea, ma toso ane i se mea. Fausia i luga o uiga taʻitoʻatasi o mata o mata.

  • Tagata e iai le mafiafia ma lautele mata e fai e le o se mea faigata. Le tele o taimi, teineiti ma le uliuli lauulu ma enaena mata e lauiloa mo ituaiga mata.
  • Afai o mata e seasea ma malamalama, ona latou manaʻomia le sili atu le vaai totoʻa - tusia ma faʻatumu le pepa, valiina o lauulu.

2. Malulu mata o mata ae leʻi faasaʻoina

Afai e leai se taimi e asiasi ai i le faleoloa, ona mafai lea ona e fatuina se lalelei o oe lava ile fale. Tagata poto masani atamamai fautuaina oe e fetuunai lauulu mo lauulu tuputupu ae (e le o le tiga). O fulufulu mata e ufiufi i le faʻaaliga o sesaceous glands, o le mafuaʻaga lea e masani ai ona o mai faʻataʻamilosaga. Ina ia faʻaititia le gliding, e mafai ona na faʻapaʻu lau fulufulu mata muamua aʻo le amataina le faʻagasologa.

3. Faailoga le foliga muamua

  • Ina ia malamalama pe o le a le umi o laulu mata e fetaui i ou foliga, e tatau ona e faʻaaogaina se tasi lauiloa metotia. E tatau na e ave se penitala ma faapipii i le apaau o le isu ina ia pasia le itu i fafo o mata. O lea e faigofie ona e vaʻai i tuaoi o le pito o le laulu mata.
  • Ina ia malamalama poo fea le amataga o fulufulu mata, e tatau ona e faapipii se penitala i le apaau o le isu ma fuafua le itu o le vaeluaga ma le fulu mata.
  • Ina ia maitauina le pito sili ona punou, toe faʻafesoʻotaʻi le paʻu tutusa o le isu ma le iila o le mata, a o vaʻai saʻo i le faʻata.

4. Mafaufau i foliga o foliga

  • Mo i latou o loʻo vaivai le laumata pito i luga poʻo se faʻataʻamilomilo foliga, e tatau ona e siisii ​​ou mata.
  • “Oval” o foliga? Ona aveese ese lea o lauulu i luga ole laina pito i luga.
  • Se tafatolu pe sikuea foliga? Taumafai mo se paʻu malu o lauulu, e aunoa ma le maualuga maualuga o le maualuga.
  • Aua foʻi, aua neʻi galo e uiga i le laulu o luga o le isu. E manaʻomia uma le tapeina.

Fulufulu mata pulupulu tulafono

1. O le faʻatinoga e sili ona faia i le ao, ae le o le moli o le kesi lamepa.

2. I le ao (latalata i le aoauli), o lo tatou tiga tiga i le sili atu ona malamalama i ai. Taumafai e faʻatino le faʻatonutonuga o taimi i le taimi faʻailoaina ina ia faʻaititia ai le lagona le lelei.

3. A faia le faʻasaʻoga, e le mafai ona tipi uma mata e lua i le taimi e tasi. A amata ona faʻasaʻoina le laulu mata lona lua, ia faʻatusatusa lava ia i taimi muamua ma ia mauaina tutusa lelei.

O a mea faigaluega e manaʻomia mo le vaʻai o mata i le fale?

E laʻititi le lisi, ae e sili atu le sauniaina o mea uma i le taimi e tasi, ina ia manaʻomia mai tupe e tatau ai. O lenei faʻatagaina oe e faʻataunuʻuina le faʻasologa vave ma faigofie i le mafai. E te manaʻomia:

- faʻapipiʻi mo le sipiina o laulu mata,

- se laulau e faʻaaoga e laititi e faʻalauteleina ai le ata ina ia mafai ona e vaʻaia nisi laʻititi manifinifi o lauulu,

- se ava malosi-gaʻo kulimi poʻo isi faʻamaʻi (eg chlorhexedine),

Sauniuniga mo le faʻagasologa

O lenei laʻasaga e avea ma se tasi e sili ona taua, aua e tatau ona e iloa le nofoaga o le pito sili ona maualuga, faʻapea foi ma le setiina o le amataga ma le faʻaiuga. E le faigata ona iloa pe faʻaaogaina e oe se penitala poʻo seisi manifinifi, ae le tatau ona e faia e ala ile mata - e mafai ona e faia se mea sese. Faafetai i se auala faigofie, e mafai ona e aʻoaʻo pe faʻapefea ona sapauina mata feoloolo ma se fale.

Amataga. Ina ia iloa tonu le mea e amata ai le mata mata, faapipii le penitala agai i le puʻe o le isu. I le nofoaga o fesoʻotaʻiga ma fulu mata o le a avea ma ona amataga.

Le mea taua. A aunoa ma le siiina o le penitala mai le fofoga, faasolo i lalo ina ia paʻi atu le pito pito i luga i le tulimanu pito i fafo atu o mata. Aʻi le mea e paʻi atu ai le penitala poʻo le fasilaau i luga o mata mata, ona iai loa lea o le iʻuga.

Punou poo le maualuga maualuga. Ua taialaina le penitala ina ia laasia le laina fuafuaina i le ogatotonu o le tamaititi. I le nofoaga o fesoʻotaʻiga ma fulu mata, o le ai ai le faʻaalu mo se mea.

Faʻafefea ona tipiina mata o le fale i le fale: sitepu ma lea laasaga faʻatonuga

1. Fufulu ou lima ma faʻamama au mea faigaluega i se 'ie ufitia faʻamafu i le ava malosi.

2. Salu lemu mata o mata i le itu e vaʻai i ni mea le atoatoa.

3. Faʻamama se cotton swab i le vai vevela ma faapipii i luga o fulufulu mata mo ni nai minute: o le paʻu o le a oso i luga ma o lauulu o le a tosoina ese faigofie.

4. Aʻo leʻi aveeseina lauulu, togafiti laulu mata ile kulimi e iai le ava.

5. Iloilo mata amata ma le pito o le fulufulu mata, le vaega punou, sili atu le laulu. Mo se mea aoga, faʻaaoga se nifo.



6. I le lima e tasi, toso lemu le paʻu i le itu poʻo le puʻeina o lauulu, ma se vave toso latou toso i luga ole laulu.

7. Aveese lauulu e fai ai mata mata mai i totonu (aluga) vaega ma mai fafo. Uma Cannon lauulu ma vavaeina lauulu ulu eseʻese ua aveese i tua atu o le laina o le fulufulua foliga foliga. Afai e le tutusa sima laulu mata, ona lelei ai lea ona faʻatuatuaina le faʻasaʻoga muamua i le matai i totonu o le lalelei, ona o lea i le fale ua uma ona tausisi le faʻatulagaina foliga.

8. A uma ona uma le galuega, ia toe soli mata o mata ile kulimi e iai le ava malosi.

9. Faapipiiina le faamaluluina poo le faasusuluina o le kulimi i le paʻu faataamilo i mata o mata e mapu ai le ita ma faʻamalieina le paʻu.

Ina ia fesoasoani, matou te faʻapipiʻi se vitio i le auala e suʻi ai fulufulu mata i le fale. E faʻatagaina oe e faia faʻasaʻosaʻo faʻavave ma lelei.

Faʻafefea ona mimiti mata ole mata: vitio

Fautuaga 1. Fuafuaina o le ala mo fulufulu mata foliga

Tele stylists fautuaina e amata i se teuteu penitala e tusi ai lena matagofie fulufulu mata foliga e te manaʻo e fai oe, ma naʻo le amata loa ona aveese lauulu sili atu.

E tatau ona e suʻi ou mata e le gata i le pito i lalo, ae atoa foi luga.

Ae i luga o le laina pito i luga - ia faaeteete: ma tiilo, faʻamamaina ma le faʻaeteete na o na lauulu e solia ai le fealofani o le ala.

Fautuaga 4. Dorisovki aunoa fanatik

Afai mo nisi mafuaʻaga o lau fulufulu mata e le mamao mai le lelei: latou foliga mai e seasea lava pe malamalama foi ma e le faia ai le talafeagai talafeagai i luga o foliga, ona pe a faʻaoga vali mata, vali ou fulufulu mata i se penitala faapitoa (mo fulufulu mata po o mata).

Faaaoga le auala lauulu. O lona uiga, fai faʻataʻamilosaga puʻupuʻu i le faʻatonutonuga o lau "atunuʻu" lauulu. Vaʻai ile ata i lalo.

Ae aua le soona maʻelega, a leai, o se taunuuga, o le lauulu "laufanua" mai le mataupu o le faamaualuga o le a avea ma taimi e tauemuina ai.

Fautuaga 5. Matou te faʻaaloaloina vaega o loʻo sailia i le tulaga faʻatauaina

E i ai vaega lelei e tatau ona mafaufau iai pe a faʻasaʻo foliga o laulu mata.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o le mata mata e tatau ona amata le amataga o le ala ile laina i le pito o le isu ma le pito i totonu ole mata.

O le vaega pito sili ona maualuga e tatau ona tu faataʻitaʻi ma le apaʻau o le isu ma le mata o le pupula, ma le mata o le mata e tatau ona muta i le toso ata mai le apaʻau o le isu i le pito o le mata.

Faʻataʻitaʻiga 6. Matou te taofia i matou mai tulafono ma faʻataʻitaʻi: auala e filifili ai foliga o fulu mata

Stylists matauina o foliga uma o le foliga e sili ona fetaui lelei foliga tasi foliga o le lauulu mata.

O le mea moni, e mafai ona e faʻataʻitaʻia, aua o tulafono taʻitasi e iai ona lava tuusaunoaga.

Ma o iinei tamaitai ma foliga foliga oval ma o lenei tuusaunoaga, talu ai soo se foliga o le fulufulu mata latou fetaui:

Ae o fafine mumusu e tatau ona ave le faamuamua i mata maualuga mata i se laulu puupuu.

I luga o se mata faatafafa mata, mata fulufululele foliga foliga tutusa, e aunoa ma le faʻaalia maualuga.

O se tafatolu tafatafa o le a teuteuina i le lapotopoto ma le laulu mata.

O fulufulu mata i luga o le sikuea foliga e tatau ona mamanuina ma se maualuga maualuga, ae o lo latou umi e tatau ona faʻaititia foi nai lo fafine o loʻo foliga foliga faʻata.

Faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi: O fea mata o fulufulu mata e fetaui mo oe?

Ina ia faia ou fulufulu mata o le foliga saʻo i le fale ma oe naʻo oe, fai ni faʻataʻitaʻiga mo foliga taʻitasi o lou mata. Vagana, o le mea moni, oe naunau.

  1. A maeʻa ona faʻapipiʻi le faavae i luga o ou foliga, taumafai e “nana” ou mata i le tele e mafai ai. Na o le ufiufi i latou i se manifinifi mafiafia o le leo (aua e te popole, oe na o le suʻesuʻe poo a ituaiga mata o mata e fetaui ma oe).
  2. Ona liu lea o lou fofoga atoa.
  3. Fai ia mata mata.
  4. E mafai ona e faia se laʻititi eyeliner pe a e faʻaaogaina i lau teuteuga.
  5. Ma amata nei e "mamanu" ou fou mata e te manao e taumafai mo oe lava:
    • Tusi se mata o le mata mata
    • faatumu i “lauulu” faʻaaogaina se peni mata o mata pe mo mata,
    • ma se pulumu poʻo se mea faʻapipiʻi, fausia se pito i tua,
    • ma talisapaia le fou mamanu lau laulu mata!

O le a lau tala? O lenei mata o le fulufulu mata e talafeagai mo oe? Ua sili atu ona faʻaali ou foliga?

Afai e LEAI, fufulu lau "ata" ma toe fai 5 laasaga.

Afai o le IOE - sili! E te manaʻo e filifili se isi mata fulufulu i lau aoina?

Fautuaga 7. O se mea lilo o le atoatoa foliga o le fulu mata

Afai e te faʻaaogaina ufanafana e manino pe paʻepaʻe i ou vali mata, o lona uiga la o ou mata mata e tatau ona uma i le faʻaiuga o le u.

A leai, o lau laulu mata o le a foliga puʻupuʻu ma le faʻataʻuina e leʻi maeʻa. Ma o lau tagata talanoa o le ai ai se lagona o le "se mea ua misi" i ou foliga ...

Ina ia mafai ona aumaia ou fulufulu mata i se tulaga lelei, e talafeagai lava le sainia mo se faʻasaʻoga faʻapitoa. Mai i fafo o le a mafai ona ia iloiloina le lelei o lou foliga mai o fulu mata i le taimi nei ma mea e mafai ona faia e faʻaleleia atili ai.

O le tagata faʻapitoa o le a tuʻuina atu foʻi fautuaga i le fulufulu mata e mafai ona foliga e sili atu le pupula ma sili atu le aoga nai lo le taimi muamua.

Faʻafefea ona faʻaaoga nei fautuaga ma mea e te faʻaopoopo mai ia te oe lava, o le mea moni, e te filifili ...

Le ala, le au pele faitau, faʻafefea ona e fiafia i le feulu o nei teineiti i le ata i lalo? O le a sou manatu: o le a le saʻo o laulu na ia i latou uma?

Tusi lou manatu i tala: i lalo o le aofaʻi e matua lelei lava fulufulu mata:

Ou te moomoo ia te oe matagofie ma agaalofa i soo se matua!

Faafetai mo lou gauai!

Ma foi:

  1. Tusi au fesili, manatu, finagalo ma fautuaga - i totonu o manatu!
  2. Ma kiliki i luga o faʻamau o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga! Masalo o se tasi o au uo fafine na saili mo lenei mataupu, ia fesoasoani ia latou!

O a mata o mata e te ofi?

I fale matagofie, e mafai e matai ona filifili foliga o laulu mata e sui ai foliga. O a mea lilo o faʻaaogaina tagata faʻapolofesa ma pe faʻafefea ona faʻasaʻo mata o mata? Ina ia fausia se foliga matagofie o fulufulu mata, ia vaʻai i vaega taua o foliga, faʻapea foi ma foliga, foliga, lapisi o laugutu ma mata.

E masani lava ona vaevae mata o le mata i ni vaega se tolu: o le pito i totonu o le ulu, o le ogatotonu o le tino, o le pito i fafo o le siusiu.

Ile mea lelei, o pito sili ole amataga, ogatotonu ma le faʻaiuga e tatau ona fetaui ma manatu 1, 2, ma 3.

E mafai ona vave iloa le tulaga lelei o togi i luga o foliga, mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaoga se penitala. I totonu o le ata, e tatau ona tusia ni laina sasaʻo e fesoʻotaʻi le apaau o le isu ma togi: 1 - le pito i totonu o le mata, 2 - o le ogatotonu o le mata, 3 - le pito i fafo o le mata. E talitonuina e tatau ona tutusa le feʻeʻe o le ulu ma le laulu mata. I vaitau lata mai, ua faataga le ponytail i lalo ifo ma luga o le ulu o mata.

O lenei sei tatou fuafua le ituaiga o foliga - o le a sili atu manino pe faʻafefea ona filifili se fulufulu mata e fetaui ma ou foliga.

Sei o tatou nonofo i lima autu autu:

  1. Manatu foliga latalata i le oval foliga talafeagai lelei.
  2. Ole lapotopoto e manaʻomia le vaʻai umi ma le faʻaititia.
  3. O le faʻafoliga foliga o se maualuga o le muaulu ma tutusa le va i le va o malumalu ma pipi.
  4. O se faatafafa foliga ma le lautele o le muaulu ma tutusa lautele maualalo auvae.
  5. O se tafatolu faataamilo ma le auvae vaapiapi ma lautele alafau.

Tuufaatasiga foliga ma mata o mata

O foliga o laulu mata e tatau ona filifilia e fua ile foliga o foliga:

  1. O mata o mata mata e tuʻufaʻatasia ma soʻo se ituaiga foliga. Afai o lau sini o se foliga matala, taumafai i latou.
  2. O fulufulu mata e talafeagai mo se lapotopoto, faatafafa, foliga mata.
  3. O mata o loimata ua mafai ona faʻafetaui le lautele o le auvae i lalo. Latou fautuaina mo sikuea foliga ma sikuea foliga.
  4. Foliga mata toto mata foliga lelei i luga o se tafatolu foliga.
  5. Mo fulufulu mata, o le pito pito i fafo e maualuga atu nai lo totonu O ia mata o le mata o le a avatua le taʻaalo i se oval ma tafatafa ituaiga.
  6. O lauulu mata e seasea filifilia ose fale, aua latou te faʻaopopoina le faʻanoanoa ile ata.

O mata o mata i le ata o le foliga saʻo o laulu mata. Ma pe faʻafefea ona fai o vaʻaiga o mata, avatu ia latou foliga e te fiafia i ai, matou te mafaufauina i lalo.

Faʻafefea ona e avatua lau fulufulu mata foliga manaʻomia?

Suia pe faasaʻo le foliga o mata o mata e tasi pe a tuʻufaʻatasia nisi o metotia. O le fulufulu mata lauulu e masani ai mo le tuuina atu o manaʻo i punou, mafiafia ma foliga.

Aveesea e lauiloa i auala nei:

  1. Razor - o le metotia e le faʻataʻitaʻiina i faleoloa faʻapitoa ona o le maualalo gaosi ma se maualuga maualuga o faʻaletonu e paʻu paʻu,
  2. O lauulu o le laser poʻo le eletise e faʻaaogaina o se lauiloa lea e aʻafia ai folikelia ma puipuia le tuputupu aʻe o lauulu i le lumanaʻi,
  3. Depilation ma filo (teuteu) poʻo fulufulu (teuteu) - aveeseina o le vaʻaia vaega o le lauulu, sili atu ona masani nai lo isi metotia faʻaoga e fausia ai fulufulu matagofie mata,
  4. Sugar depilation po o waxing - faia le vevela poʻo le malulu e tusa ma faʻatonuga.

E leai se vave maua ni iʻuga e maua i le eletise ma le laser hair removal ona o le faʻaaliga i lauulu na e vaʻaia. O taualumaga e taugata ma manaʻomia le toe fai. O le tafiina ma le tipiina o lauulu e aoga e avea ma faʻalavelave faʻafuaseʻi taʻi tasi taimi - o le lauulu o le a faaauau pea ona tupu tele vave vave.

Fefaʻatauaʻiga ma matou e le masani ai nai lo atunuʻu o Asia, ona o le le lava o matai e masani tele i lenei metotia. E aofia ai i le aveʻesea o lauulu i le faʻaogaina o filo. Lauulu fou e aliali mai i le 3-7 vaiaso.

Trimming e taua o le pikiina ma tweezers. E le itiiti le aoga nai lo fefaatauaiga. E le faigata le puʻeina, naʻo le lapataiga o le mulimuli i tulafono o le paʻu o le tumama ma le faʻamama o mea faigaluega.

Waxing e tiga ma afaina. Suafaʻi faʻafefeteina naʻo mata e aunoa ma le faʻaleagaina o le paʻu. O le faʻasaʻoina foliga e umi lava le umi i mea uma e lua, ae o nei taualumaga e sili ona faia e le matai ile fale.

Sili atu i le teuina - pe faʻafefea ona fai vaʻai fulufulu mata ma fulufulu

Ole taualuga mo le vaʻaia o mata ile vaeluaina o le a leai se mea e tiga ai pe a e fufuluina le paʻu (mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaaogaina se solo vevela) pe soloi i se poloka aisa. Faatasi ai ma se penitala uliuli, e mafai ona e filifilia le vaega o lauulu e tatau ona tuua, ma faatasi ai ma se penitala paepae faailoa mai ai le lauulu e aveʻese.

Afai ua i ai se stensil, ona faʻaaoga lea ma faʻataʻamilo faʻatasi ma se penitala paepae.

  1. Muai selu mata ole fulufulu ma se pulumu ia sili atu vaʻai i isi lauulu e sasaina.
  2. Ua amata ona latou toso mai fulufulu mata mai lalo, toso mai fafo o laulu uma ile itu ole tuputupu aʻe.
  3. O le fulufulu mata luga e paʻi i tulaga sili ona lelei, pe a fai e manino lelei ma le faʻamoemoe foliga.
  4. I le maeʻa o togafiti, e togafitia le paʻu i se antiseptic ma faʻamamaina ma se faamaluluina kulimi.

Faia o laulu mata atoatoa: Taua taua

Tamaitai pele, faasaʻo o laulu mata, e le tatau ona faia mea sese masani:

1. Aʻo leʻi amataina le aveeseina o le ova lauulu, e tatau ona e mautinoa manino le foliga, ole tele ma le punou e sili ona lelei mo oe. E sili le faʻaaluina o le lima minute i lenei taimi nai lo le faʻafetaui o mea na totoe ma toe tupu le mea paʻu.

O faʻataʻitaʻiga e faʻaalia ai mo le toʻatele e sili atu le faigofie le alu i le paʻu mo le faʻasaʻoga i se tagata poto masani, ma pe a maeʻa na ona faʻatumauina se tulaga lelei ole fulufulu o oe lava.

2. E le mafai ona amata le fetuunaiga ma le laina pito i luga o fulu mata.

Muamua, ona e masani ona le manaʻomia ni suiga. Fulufulu mata ma se mama, olaola, masani tapering top arch alu teine ​​laiti. Latou te avatua foliga lemu leai se faʻatamala, aʻo le malamalama manino o mata o le fulufulu mata - malo.

Lua, pe a fai o le lautele mata, ma i luma o latou e i ai, e tele naua a filifili eseʻese ituaiga e mafai ona e avatua ia i latou. I le mea lea, e masani lava e sili ona aoga le aveeseina o lauulu mai lalo, aua o lenei mea o le a faia le nofoaga o loʻo vaʻai mata e sili atu ona matala, o lona uiga o le a mafai ai ona faʻaaoga soʻo se laei, mo se faʻataʻitaʻiga, mea teuteu mo mata lanumeamata ma e aoga le faʻamamafa o le sili atu.

Tulaga tolu, tusa lava pe e te manatu e faʻafetaui le laina pito i luga o fulufulu mata, e sili atu le faia o lenei mea mulimuli, pe a ua uma ona manino poʻo le a le faʻaiuga o le taualumaga atoa.

3. Aua le faia le fulufulu mata e matua manifinifi, ma sili atu i lea - aveese atoa, seʻi vagana ua e manaʻomia mo se ata faʻatusa, pe e te filifili e faʻalogologo tagata uma ile Halloween i le valiina i le lanu uliuli! Manatua, matagofie matagofie masani e sili atu ona taua nai lo le valiina, faʻapipiʻi, faʻalauteleina ma isi. Ina ia aua neʻi e vaʻai faʻaletonu ma e le pala ai le ata atoa, e sili le tuʻuina atu o le sapalai o lauulu, aua le faʻalelei atoatoa le foliga, nai lo le sasaina o le sili. I se faʻaopopoga, mata lautele mata i foliga foliga masani tele lava nai lo vaiti vaiti.

Foliga mata o mata

Faʻafefea ona filifili le pepa? Muamua lava, e tatau ona e sailia poʻo fea laina e fetaui ma ou foliga. Oval, elongated foliga fetaui lemu curved, toeititi lalelei mata o mata o le mafiafia mafiafia. Aua le faʻapea le malosi o le uʻu faʻafuaseʻi, aua o le a faʻaopopoina foliga o foliga ile faʻataʻamilosaga.

Mo le lapotopoto foliga, e sili atu le filifilia o laina ma se punou lelei ma se tulimanu manino i le pito sili ona maualuga. Aua le faia soona lapotopoto pe manifinifi, ae i le iuga e tatau ona manino manifinifi pe a faʻatusatusa i le vaega lautele.

Mo se foliga faatafafa foliga, laina maualuga ma se lamolemole lamolemole faataamilo, tuuina atu le foliga lemu, e talafeagai. Aua foi neʻi faia latou e manifinifi. A leai, ua e faʻamamafa le laina mamafa o auvae i lalo.

Tagata e ona se tafatolu foliga fetaui lelei le foliga o le uumi o le umi ma se toniga tutusa. Aua le faʻasaʻo laina - o lenei mea o le a faʻamamafaina ai le maai o foliga o le auvae ma iloga le pito i lalo o foliga.

Fulufulu mata o loʻo fai

O le isi sitepu o le sailia lea o le saʻo nofoaga o le amataga, faʻaiʻuga ma le pito sili ona maualuga o fulu mata i se penitala (poʻo seisi lava uumi manifinifi laau). Faʻafesoʻotaʻi le penitala i le apaau o le isu ma le pito i totonu ole mata. O le vaeluaga o le kayal ma fulufulu mata o lona amataga tatau. Uma lauulu e oʻo i le isu mai le penitala ua aveese. Ina ia maua le iʻuga, faʻafesoʻotaʻi le penitala ma le apaʻau o le isu ma le pito pito i fafo o mata. Ole maualuga maualuga e tatau ona fesoʻotaʻi ma le apaau o le isu ma le tamaititi vaai aʻo saʻo. Matou te faamatalaina foi.

O nei faʻatulagaga e moni pe a fai o le mamao i le va o ou mata e tutusa ma le umi o le mata lava. O lenei manatu ua fuafuaina faʻapitoa. Afai e vaʻai lautele mata, e tatau ona faʻaititia le mamao ole va ole fulu mata. Faatasi ai ma mata pupuni, laititi faʻateleina.

Ae o le mea lautele, o le tele lava o lenei o le amataga o laulu mata. Peitaʻi, o le pepa faʻaopopo ma se vaega faʻalautele maualuga, poʻo le mafiafia e tasi mai le amataga o fulufulu mata i ona sili ona maualuga, foliga matagofie ma faʻaalia. O mata o mata e tatau lava ona faʻagasolo papala agai i pito.

O nisi taimi laulu ma ulavale lauulu o le pito i luga arc faalavelave i le ausia o le manaʻomia foliga. E mafai ona tipi ninii ma sele faigofie fao fao. Lenei o le a avea le laulu mata sili atu le saʻo.

Le aoga o le salon faʻasaʻo

Ole le manaʻo e totogi tele atu mo se foliga foliga foliga faigofie pei ole faasaʻoina o mata, oloo osofaia e le Initaneti punaoa Initaneti, suesue le tulafono "vaega auro", vavae o latou fulu mata ma avatu ia i latou le tele o ituaiga i le sailiga o le mea sili.

Ae paga lea, o le tele o latou e le fiafia i le faʻaiuga. O lona mafuaʻaga, a amata loa ona sui foliga o fulufulu mata, ua matua le iloa e le fafine le faʻaiuga mulimuli e manaʻo ai.

O se matai na faia se toleniga faʻapitoa e vaʻaia lea iʻuga e maua mai ai lona mafaufau loloto, ma taumafai atu iai. E tumama o ia, e masani ona faʻaaogaina mea faigaluega pipiʻi, lava puipuia le faʻatupuina o le ita, e maua ai le fautuaga ile paʻu pe a maeʻa ona faʻatautaia. Ma, ioe, poto masani ma tele tomai o iai i lana itu.

Faʻapefea ona faʻamamafaina le taua?

E le o se mea lilo i luga o fata na mafai ona e mauaina le tele o filifiliga mai penitala. Ae e tatau ona e mafai foi ona faʻaaoga i latou.

1) E tatau ona e filifilia le penitala saʻo. Afai ei ai lou lauulu laulu ma lauulu, e tatau ona e filifilia se penitala e fetaui ma lauulu, poʻo se leo uliuli. Afai o le lauulu e uliuli, aua le vave aveese le lanu uliuli. Tasi e tatau ona faaeteete ia te ia. Filifili se penitala se leo pe lua malamalama nai lo lou lauulu pe fetaui ma latou. I le faʻaopopoga o le "tone", aua neʻi galo e i ai se "lanu", e tatau ona ogatasi ma le lanu o lou lauulu.

2) Filifili poʻo le fea vaega e faʻamamafaina. Sili a mea uma - ogatotonu o mata o mata e latalata i le pito sili ona maualuga. Mo mata matala lautele, o se faʻamamafa i le vaega mai le amataga i le pito i luga e talafeagai. E le tatau ona e tusia se laina faʻataʻitaʻi mai le amataga e muta i mea masani o le aso i le taeao, aemaise lava pe faʻataʻamilomilo foliga pe sikuea.

Faaaoga lanu ma ni tamai fasi mo lauulu tuputupu ae.

3) E tatau ona valivali le penitala pe a uma le talosaga. E sili le faia o lenei i se selu faʻapitoa, ae nai lo lea e mafai ona e faʻaaogaina ni mea faigaluega ua e masani ai, e tusa lava pe naʻo le fufulu pulumu mai se mascara tuai. O lea o ou foliga o le a foliga sili atu masani. O le mea lea, o laina i luga o le lauulu ua fai sina pouliuli i le nofoaga saʻo - faamamafa ua tuu.

Afai e te manaʻomia e faʻaʻataʻalia lauulu masani, tusi latou i se manifinifi manifinifi tutusa le lanu ma le leo o lou lauulu. Le mafai ona e paolo latou, pe naʻo le faʻamalamalamaina sina mea i le tamoeina latou i le tele o taimi i le cotton pad.

I se faʻaopopoga i le penitala, e mafai ona e faʻaaogaina faigofie ni ata mata e tusa ma le mataupu faavae lava e tasi. Malamalama tina-o-penina ata, faʻaaoga maualuga i luga o le laumata pito i luga, o le a faʻaalia foi faʻamatalaga faʻaalia. Ole mea lea e faʻamamafa ai le galu ole superciliary arch, o lona uiga, o lana moli vaega ma nana le toe tutupu mai o lauulu.

Tausia mata o mata, selu latou i le itu sao, vave le taimi i le taimi ma latou te teuteuina oe.