Lauiloa

Lelei lauulu sili mo alii i le 2018

O lauulu e sili ona lauiloa, sitaili ma ituaiga o valivali

Afai e te lei filifilia se mea e amata ai se olaga fou i le 2018, matou te fautuaina oe e mafaufau i ai i se lalelei. Ma i le taimi lava lea e tasi, avatua se ola fou i lau lauulu. O le aso o loʻo matou mafaufauina le 5 lauulu lauulu masani o lenei tausaga, ma a taeao e mafai ona matou taumafai toetoe o nisi o latou. Filifili sitaili, umi pe lanu, ma ia mautinoa o le faʻataʻitaʻiina ma lauulu o se isi aganuu e faia le taumalulu e le iloa.

1. Lauulu umi

O laʻo e laʻititi le laʻasaga masani ole laulu ile tausaga nei. Ae aua e te tuʻua atoa le malaga i le teineʻuluʻulu - ina ia faʻatumauina le "fou" o le lauulu, e tatau ona e masani ona tipi pito o le lauulu ma faafou le lauulu i le fou "layer".

2. Lauulu lauʻeleo mafanafana

O se lanu masani e le alu i fafo o sitaili. I le faamautinoaina o lenei - Carly Kloss, Kim Kardashian, Cara Delevingne ma isi tagata lauiloa.

3. Le pulu tipitipi

Lenei aga o le faʻamalosi agai mai 2017 i le 2018. E ui i le faigofie o le itu i fafo, e mafai ona faʻaofuina lenei laulu i le tele o auala eseese - faʻataʻitaʻi ma auu ma loka i ou foliga, ma vaʻai ia Cara Delevingne mo musumusuga.

4. Volumetric sloppy curls

O le tele, sili atu. Lenei tausaga, ua lalagaina o laulu ma matafaga galu ua suia e manino volumetric curls - lē gaoia galu, pe a e manaʻo ai. Ae ui i lea, i le tuʻufaʻatasiga ma ni pu, o le a foliga mai e sili atu le maai o mata.

5. Fusia i tua lauulu

O lenei sitaili, lauiloa tele i luga o le kapeta mumu, e talafeagai mo le taumafai i ai, alu i soo se pati. Lauulu faufautua fautuaina: nai lo le gel po o le fagu, faʻaaoga se lipstick faapitoa mo le teuteuina - faatasi ai ma le aʻafiaga o le a avea ma moni lava susulu.

Faʻavae i mea mai harpersbazaar.com

O pulou sili ona lelei mo lauulu pipi

O pulu pupuu i alii e masani ona foliga foliga sili lelei ma lalagaina, ona e laiti i latou ma, e tusa ai, faʻaititia ma le filogia. Ole vaʻaiga o lauulu laʻititi e manaʻomia le itiiti ole taimi, faʻaitiitia ai mo le taumafaina ma le faʻamalositino mo meaʻai. Ma lauulu mago aveina foi sina taimi.

Fiafia i lauulu mo tamaloloa ma lauulu laititi

E masani lava e uʻuina le laulu i lauulu ma le laʻei faʻaofofesa pei ona laʻei le tele o tamaloloa mai le faia o laʻei sili ona laulu mo laulu uumi. Ma e le faia fua. O laʻei o lauulu feololo e mafai ai e se tamaloa ona foliga sauā ma lototele.

Lauiloa manaia lauulu mo lauulu umi

O laʻei o lauulu ile laulu umi e manaʻomia le tele o tausiga ma tau, o se sitaili faʻapitoa i mea uma ma e le lauiloa tele. Ae o na alii e ofuina fulufulu umi taumafai e fili i latou pe nonoa i latou i le solofanua. E manaʻomia e le iunite lauuluʻulu ma 'ie.

10 lauiloa tagata lauulu laei i 2018

O le masani ai o lauulu i tamaloloa ma lauulu puupuu o pulu. Faigofie sitaili ma gel po o le faapipii tele faaitiitia taua le taimi o se pisinisi-orient man ma faamoemoe, ma o oe o se aulelei aulelei mai le faavaa o se mekasini e leai se tasi e mafai ona tetee.

2018 lavea - tagata bun 'oti. Sa faʻaaogaina lautele faʻaoga e le au aʻai, ae o aso nei ua faʻateleina lauiloa i tama talavou, aua e faʻaatagia atoatoa ai se lagona o sitaili ma sitaili. E taua le tausia lelei o lau laulu i aso uma, ae e umi se taimi. O se sauniga masani i taeao uma: sulu i itu ma, pe a manaʻomia, teuteu laulu i le fusi. Tausia lou lauulu mama aua o le gaʻoa ma le gaʻo lauulu foliga manaia!

Lauulu lauulu la 50-60s

Afai na e matamata ma manatua ata tifaga tuai, ona e manatua lea o le 50-60s o taimi o le tamaoaiga ma le tulaʻi mai o le faʻaolataga ma le faʻavae manatu. Na o mai faatasi ma le sitaili laei fou mo tagata lauiloa mauoloa. O musika ma ata tifaga alamanuia ua matua iloga ona aafia ai le lauiloa o alii e fulufulu lauulu i le lalolagi atoa. O le alii pese Amerika Elvis Aaron Presley ma le tamaʻitaʻi o James Byron Dean, na tele sona aafiaga i tamaʻitaʻi lauulu laulu. Ua toe foi nei laei i laʻasaga fou ile faiga o laʻau ua leva ona galo.

Le fouvalega i le lalolagi o tagata oti, lea na tupu i le 70s, toe tupu foi ile 2018. O se ata e le mafaafitia, o le saolotoga o le agaga e totoa i le tagata e ona le lauulu laʻei ma sitaili. O le Regent hairstyle e fesoʻotaʻi ma le aʻoga hooligans ma le tagata autu o le ata Lusia "The Brigade".

Afai e te manaʻo e foliga foliga mai o se rock star, ona lelei lea o lau mullet hairstyle mo lenei faʻamoemoe. Manatua le vaega faʻa-Peretania The Beatles, lea sa foliga sili ona matagofie mo na tausaga. I le 2018, o se laulu-luga mullet lauulu foliga na avea o se lanu suia. Colorists sau i luga ma se lē mafaatusalia taʻaloga o masani ma lanu susulu.

Tele fafine e tosina atu i tamaloloa ma ia ituaiga laei, aua o ia o se tasi o sili ona lauiloa tipi ulu i le 2018 ma o le a le toe mamao ese atu ai i le masani.

O le lomiga faaonapo nei a tagata Buzzcut lauulu e iloga i le minimalism. O le fulufulu la lea e aunoa ma le matua ma le poto masani. O le puʻeina lauulu puʻupuʻu toetoe lava a "i le leai" faʻafouina le ata o tamaloloa ma vaʻaia vaʻaia o ni nai tausaga.

O fulufulu umi ma le 'ava

O le 'ava o se mea taua i totonu o lauulu. O le a le mea na faʻatagaina ai le tamaititi Igilisi Kit Harington, o le sa avea ma John John - o le uiga mai le taʻutaʻua faasologa "Taʻaloga o Nofoaga", e suia mai se tauleʻaleʻa vaivai a le tauleʻaleʻa avea ma masani malosi malosi e aunoa ma le maʻimauina o ia muamua tosina? Le tomai e galue ai oe lava ma le filifiliga saʻo o lauulu! O le mea moni, e le o tagata uma e maua le avanoa e avea ai ma fetu, ae o le filifilia o se laulu saʻo e talafeagai lelei mo soʻo se tamaloa. Mo tagata matutua, o fulufulu uumi ma le 'ava e atoatoa, i se gatasi lelei ma se tuksedo, fusiua ma faʻamanuiaina pateni paʻu seevae.

Fai mai stylists, leai se mea e fou. Ina ia fausia se sitaili foliga, e le manaʻomia ni lauulu fou-fangled; na o le filifili Fade lauulu, lea e i ai i ituaiga e tolu. O se lauulu mai le malumalu o se vaeluapo. Vaʻaia fulufulu uʻumi ae i lalo ifo o le ta o le tino. Ma i High Fade, lauulu lauulu lulu i luga o le malumalu.

O le talatuu lauiloa e taʻua o Ceasar. "Leaga o aliʻi" fai le uliuli Ceasar, ae o loʻo iai tala o loʻo faia e lenei laulu i tagata e faʻamanino le mafaufau, mafuaʻaga ma le faautauta. Ua iloga o ia i le sili ona laʻei, aoga ma sili ona tipiina le laulu i le a sau 2018 tausaga.

Fulufulu Pixie mo alii

O fafo atu o foliga foliga mai o se tamaitai fulufulu fulufulu fugalaʻau, o le lauulu lauulu, lea na taua muamua o le Hitler Youth, ua lauiloa. O se fulufulu faapena e mafai ona suia le ata o le tama tane, fuafua i le sitaili. Lauiloa mohawk poʻo le faʻatupuina o lauulu atoʻatoa - e pule lava oe.

Afai o loʻo e sailia lauulu lauiloa tagata i le 2018 e toe faʻaolaina ou foliga, vaʻai i faʻataʻitaʻiga i lalo atu:

Falani Farani

O lenei hairstyle e fetaui lelei i teine ​​uma ma le uumi ma le lauulu lauulu. E eseʻese faʻailoga lavelave ituaiga o sitaili. Fashionistas ma foliga lapotopoto foliga sili ona tuua i fafo ma bangs ma curls i luma. Mo le "sikuea" ma le "tafatolu", e talafeagai se atigi fulufulu ma se faʻatautuina moʻi.

O le faagasologa o le fausiaina o se fulufulu laʻitiiti e uiga ile 10-15 minute.

  1. Fufulu ma selu le lauulu lelei.
  2. Aoina le laulu i le pito i tua o le ulu i le siusiu, ae aua le nonoa.
  3. Ia mimilo le siʻu i se tafaoga.
  4. Mai se mimilo mimilo, fausia se atigi.
  5. Pine ma faʻamaʻi, nana le iʻu i totonu o le atigi.
  6. Faʻaaoga se selu ma nifo e seasea lava, faʻaali le atigi.
  7. Faʻasaʻo i le faʻamauina o le sui sooupu.

Ina ia fausiaina se asymmetric cochlea, fai se fusi i lona itu ae le o le pito i tua o le ulu.
O le ulu laulu o le atigi na matuā faʻamalieina atoatoa le faʻailoga fiafia. E fetaui lelei mo fafine e eseʻese tausaga, mo tafaoga, faʻaipoipoga ma faʻafiafiaga masani. O le tala Farani mafai ona vaaia i faʻataʻitaʻiga i le aoina o Laura Biagiotti.

Fusuaga Farani

O le isi lauulu ulu e aofia ai i lauulu sili ona lelei. Foliga lelei i lauulu i lalo ifo o tauau. Taua ma aulelei, faigofie le faʻatinoina o lauulu.

  • manifinifi scallop,
  • se seti o mea e le vaaia
  • ofuvae mo lauulu.

  1. Malulu lauulu selu lelei.
  2. Nonoa le solofanua i le palealii.
  3. Aveʻese mai le tasi manoa ma nana le ofu faʻapipiʻi ma ia, afifi faʻataʻamilomilo i ai.
  4. Vavae le siʻusiʻu i ni vaega se lua; mimilo autafa e lua eseʻese i le tasi itu.
  5. Faʻafesoʻotaʻi solofanua, faʻasolosolo faʻatasi i le isi itu.
  6. Nonoa le pito o le tafaoga faʻamalie ile fusipaʻu.
  7. Ole faʻalu ole fulufulu e folo lelei le lauulu.

Lelei mo ofu o le afiafi. Afai e te faʻaopopo vali laupepa i le auvae, o foliga laulu e matagofie ma lilo. Eseese ituaiga o 'auga o le faʻavae o le faʻaofiga koleti Gareth Pugh.

Tulu i le 10 sili ona manaia foliga

Sili ona o le vaitau talu ai, na faia e le au fai pisinisi foliga maualuga. Ae o le tausaga nei, tele fashionistas sa fiafia i tuli i tua o o latou ulu, teuteuina i lipine, rhinestones, maa teuteu. E faigofie ona fai se sitaili laulu, ma e sili ona taua, o le teine ​​foliga manaia ma aulelei ma ia. Manaia tele manatu mo galuega, taimi paganoa, taʻaloga. I le faʻaopopoina o se fesoasoani i le solofanua solofanua, poʻo le faia o se tete'ga le masani ai, oe mafai ona alu i se tafaoga poʻo le 'aiga o le afiafi i se faleʻaiga. E leitioa a nofoia le siusiu tulaga muamua i le pito i luga 10 ituaiga laei 2018. O Valentino, Marrisa Webb, Cadric Charliar na laʻititi lona faʻailoaina i se mea na faʻatino i Farani.

Le laei foliga manaia i le 1980s, toe fuatia le masoa, i le faʻaaliga o le 2018 Manish Arora, Iosefa, Gucci aoina tuʻufaʻatasiga. A auga mata o se sili auala e faaopoopo eseese i lauulu aso uma. Le faavae o le lamolemole galugalu, i luga lava voluminous lauulu.

E i ai ituaiga:

  • Laʻau laʻititi, o se uiga o se malosi matagofie o lauulu, pei o se mea leaga i le ulu. Foliga lelei i lauulu pupuu.
  • Medium corrugation, galu e tele lapoa nai lo i le lomiga muamua. O loʻo i ai le saʻo foliga.
  • O galu tetele, e i ai ni laʻasaga laiti, e le tele lo latou malosi e pei o uluaʻi lomiga lona lua. Fausia se foliga fiafia ma miti.

E mafai ona e tuʻufaʻatasia ituaiga eseese o faʻapipiʻi i le fatuina o lauulu. O se tasi o filifiliga faigofie o le nonoa o le siusiu, ma faatasi ai ma le fesoasoani a uila uʻamea, faʻatupu ai galu.

Classic bunches i luga o pusi o le lalolagi

Fusuʻaga e ofi mai i totonu Luga o le sili sili ona teuteuina lauulu laei o le 2018. O le nofoaga e eseese ma i luga o le pale ma i le pito i tua o le ulu. O le fusi ua taʻua o se laʻei faigofie, ae e faia i auala eseese.

  1. Salu lelei lou lauulu ma aoina ile maualuga naʻo ou taliga.
  2. Vaevae le lauulu i ni vaega, ma faaputuputu vaega taʻitasi.
  3. Aumai lauulu i le solofanua solofanua ma afifi faataamilo, fai se bun.
  4. Faʻasaʻo i suʻega ma faʻapipiʻi i varnish.

E mafai ona e tuua se filo o lauulu, fili i se manifinifi puupuu ma afifi faataamilo i le lulu, e foliga mataina. E mafai ona e faʻaopopoina le vaʻai ma se ofu lanu uliuli ma seevae mulivae.

  1. Vavaeese lauulu i luga ma lalo vaega.
  2. Aoina le pito i luga o lauulu, malupuipuia ma se lauulu.
  3. Tago i luga lauulu e ala i le selu ma selu.
  4. A maeʻa le fulufulu manu, faʻasaʻosaʻo ma, faʻatasi ai ma le paʻu pito i lalo, faʻaputuputu i le seʻi.
  5. E le o tuiina le siʻu, ae i le foaʻi fua ua fusiua i le bagel.
  6. Tuʻu faʻatamala i ou tamatamailima.
  7. I le faʻaiuga, faʻamau ma se laulu vavaeina varnish.

O lenei fulufulu lauulu e talafeagai mo savaliga 'aʻai, feiloaʻiga ma uo i le cafe, faʻatauga.

Fausia se volumetric beam faʻaaoga se faasee faasee.

  1. Tuu lou lauulu.
  2. Filifili se nofoaga mo le lumanaʻi utupoto.
  3. Faaputuputu lauulu i se solofanua solofanua, tuu i luga o le busel bagel i le pito i luga.
  4. Nana le faasee i manoa o lauulu faataamilo i totonu.
  5. Faia se fusi matagofie, tuʻu i luga o se isi ofuvae luga i luga.
  6. Faʻasaʻo i le faʻamauina o le sui sooupu.

O lenei metotia o le a faʻaopopoina le manaʻo tele i le falaoa.

Vaeluaina i le pito i luga o laei foliga matagofie

I le faʻaaliga foliga, o lauulu o ata na teuteuina i le itu ese. Faʻamataʻu ia lauulu, pe fili i siʻu ma puʻupuʻu. Toe ulufale mai Retro i le pito i luga 10 sitaili foliga. O suti pisinisi ma ofu talafeagai e faʻaopoopo le ata.

E saʻo foi se mea sao i le ogatotonu o le ulu ae e leʻi iloa sao. Faʻatumuina le aoina o ituaiga lauiloa lauiloa o tagata fai pisinisi pei: Elie Saab, Alberta Ferretti, Balmain. Sili ona talafeagai mo lulu sasaʻo pe laititi le lauulu.

Faʻaputuga i faʻaputuga o tagata lauiloa ituaiga tisaina

E tauau atu faʻapolopolo i faʻaaliga eseese. O se tasi o ituaiga lauiloa i luga o le catwalk o le Farani braid. I totonu o le aoina, Lemaire o se uiga taua o le fafine ma le poto. E faigofie le auala lalagaina, o loʻo tu i lalo ifo uma i lalo tonu ma autafa.

Tasi le fesuisuiai filifiliga o le fili toilalo.

Laasaga i lea laasaga laasaga lalagaina faatonuga

  1. Vavae le lauulu i ni vaega se tolu.
  2. O le pito pito i luga o le lauulu e tatau ona tuʻuina i lalo o le totonugalemu sone.
  3. Tufatufa atu le isi i lalo ole ogatotonu.
  4. Faaauau i le iuga o pigtails.
  5. Nonoa faʻatasi ma se vaega faʻapipiʻi faʻapipiʻi.

O le lauulu e saunia i se mataupu o minute, e foliga masani ma manaia. E mafai ona e lalagaina se lanu lanu ua fetaui ma le lanu o ou ofu. O sea laulu e talafeagai, i lalo ole ofu ma lalo o le ofuvae.

O le faia o ia ituaiga lauulu e tatau. Fulufulu le lauulu i itu o le fili e le o se fusiua, fusi le pito i se fusi lelei. E mafai ona e aveeseina pito i luma e faia ai curls.

O le faʻamaʻai o ia ituaiga laulu e le faigata uma. I le tulaga o tolu manoa, e na o le lua e manaʻomia, ma lalagaina ni vaega se lua e fetaui lelei i luga o le tasi.

O le iʻa faiʻa e tuʻufaʻatasia ma ni mea e saʻo ma le asymmetric i ai i luma o foliga. E mafai ona tuʻu i le ulu ma luga o le ulu. I se faʻaaliga foliga, o se laulu foliga e pei o se faʻaopopoga i le ata sa faʻaaogaina e Vanessa Seward, Rachel Zoe. E fetaui lelei ma soo se ituaiga lavalava. Amata i se tamaʻi ofu lanu uliuli ma faʻaiu i ofuvae manifinifi.

Manulagi pepelo

O teine ​​e uumi lauulu e fefefe e tipiʻulu latou lauulu, ae manaʻo e taumafai se lauulu. E mafai ona e faʻaogaina le manatu o le tele o couturiers. Nana le tele o lauulu i luga o se sikafu po o se lautele o le ua o se sweater. O le mea lena couturiers Nina Ricci, Ralph Lauren faia i le faʻaaliga o latou aoina aoina.

I le pito i luga 10 ituaiga lauulu femalagaiga i tamaʻi teine ​​ma faʻafeusuaʻi. E leʻi tuʻufaʻatasia e le paʻu o le pa poʻo le malulu. O le galu lemu mai le 20-30s o le XX seneturi i lenei tausaga, na maua ai se lagona fou i luga o le lalolagi. O sea galu e mafai ona fai gofie ma se konekalate curling iron poo crocodile clip.

Ina ia fausia, oe manaʻomia: gel ma fulufulu lauulu, crocodile kilipa ma curling uʻamea.

  1. Fulufulu lauulu susu.
  2. Vavaeʻese ma se vavaeʻese faʻamalosi.
  3. Avea se vaega o le 2-3 senitimita.
  4. Loka le lauulu i se kilipa.
  5. Sii aʻe le selu sina faʻafefete ma faasaʻosaʻo i se isi togafiti ma fai e oʻo i le iʻuga.
  6. Tuu le afu e mago.
  7. Aveese le faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi ma varnish.

O le isi auala e fai ai se curl faʻaaoga le curling iron.

  1. I luga o lauulu fufulu, vavae ese le pau.
  2. Faaaoga gel i le curl, tufatufa i le umi atoa o le lauulu.
  3. Vili se curl 3 cm le mafiafia i luga o le curling iron, taofi mo le tusa o le minute.
  4. O le faʻataunuʻuina le faʻamanuiaina o le a faʻamautuina i se lauulu, faia foi e oʻo i le iʻuga.
  5. Ona aveʻese lea o faʻapipiʻi ma vaʻai le tali.

Ma tapunia le 10 sili ona lalelei fafine foliga o Malvina

  1. Vaevae le lauulu i ni vaega se lua: o le pito i luga ma lalo ifo o le sone.
  2. Nonoa le pito i luga ole lauulu i le fusi. E mafai ona e teuteuina le siʻusiʻu i se pupula susulu, se lauulu i maʻa, lipine. Se aufana mai lona lava lauulu o le a foliga matagofie lona lauulu
  3. Tuu le pito i lalo mafolafola pe faovilivili i luga o le curling iron.

O le mama o le ata o Malvina o le a ofi se pisinisi suti, faʻapea foʻi ma le laʻei afiafi.

I totonu o le tele lauulu sapalai, ulu malu mitamita i nofoaga. Velvet lipine foliga foliga faigofie ma matagofie ma soʻo se ituaiga o sitaili. I le 2018, ua mafai e teine ​​ona ofuina ni ofu eseese. Amata i ie faigofie ma faaiu i maʻa teuteu lelei. I solofanua ato 'aʻai ma fili faʻapitoa e faʻatagaina ese paʻu ma mama paʻu.

Lauulu laei foliga o le 2018, o le a faia le ata foliga lelei ma tulaga ese. I le faʻaopopo atu i le lalagaina o 'ie faʻataʻitaʻi, silasila lelei i lauulu lanu. Ala masani pe latalata ile paʻu masani paʻepaʻe ile faiga ile nei vaitau. O le auala sili e pala ai o 3D. O lea ua mauaina lauiloa faʻafetai i lona tekonolosi, e mafua ai le masani aʻafiaga. Ma aemaise matagofie, o ia lauulu foliga o le a vaʻaia ma se tasi o laei sili ona manaia o le 2018.

O foliga o foliga vaʻaia i lalo o le filifiliga o soʻo se lauulu

O lea faaupuga e leʻo se manatu poʻo se faʻamaumauga faʻaiʻuga, ae o se mea moni e ao na iai le mafaufau. Pe a filifilia se lauulu, e tatau ona e mafaufau laititi foliga. O se tuʻufaʻatasiga manuia e matua manumalo. O lea la, e mafai ona e maitauina fetuunaiga o iai sese pei o le mamafa, maualuga ma lautele tino vaega.

Ae faʻafefea ona filifili se fulufulu mata e fetaui lelei i loʻu foliga foliga?

E lava le faʻalagolago i se numera o tulafono lautele o loʻo i ai i le lalolagi o lauulu laei talu mai lona amataga:

  • Afai o oe oval foliga - Galue faʻamalosi, o le a sologa lelei mea uma,
  • Taamilosaga - tuu mai i ou foliga sina faʻatusa ma foliga faʻaalia i foliga le fiafia, itu vaevaega, se tamai pu ma le le maluelue. Vavaeʻese tusitusiga i le filifilia o lauulu mo tamaloloa ma le lapotopoto foliga - Tagata ma le taamilosaga ituaiga
  • O le auvae lautele ae le o le lautele o lona muaulu - E tatau ona e faʻagalo e uiga i maualuga maualuga ma fatufatuga foliga foliga,
  • £ tele le muaulu ma tafatolu le auvae - aloʻese mai pupuʻu pupuʻu, sili atu le aofaʻi i le pito i luga, itiiti i luga o malumalu,
  • Lotoa sikuea - e mafai ona e faʻatagaina oe lava ia, e pei ona i ai i le oval, ae sili atu "male."

Peitaʻi, ia e manatua e le mulimuli i nei tulafono lautele ona ausia le 100% o le iʻuga. O le mea lea, ia e faʻalogo i taimi uma i tagata o latou manatu e le faʻaeteete ia te oe. E le gata i lea, e mafai ona fesoasoani tele:

  • Ata vaaia
    Taumafai mafaufau i ai pe faʻapefea lea poʻo lena lauulu 'uluʻoti ia te oe. I le taimi muamua o le a le faigofie tele, talu ai ua e masani i lau faʻatusa, ae pe a maeʻa ni nai minute gaioiga o gaioiga "mafaufau" gaioiga o le a amata ona e manuia.
  • Manatu poto
    O se tagata e faʻaogaina le sitaili lelei ma le poto masani o le a fesoasoani ia te oe e filifilia laei sili ona lelei mai na oe na folasia. E fesoasoani tele i lenei galuega, ae tatau ona e mautinoa le agavaʻa a le tagata ua filifilia.

O se tala sili i le auala e filifili ai se foliga tipi mo alii - Faʻafefea ona filifili se lauulu mo se tamaloa e tusa ma foliga foliga ma lauulu ituaiga

O lenei, i le le mauaina o se manatu le malamalama o le auala e te manaʻo e vaʻai ia oe i se fou matafaioi, e mafai ona faʻamaeʻaina lenei ata. O le a faʻavae i luga o lauulu 'oti a alii, o loʻo i le pito i luga o lauiloa i le 2019.

Lauiloa 10 sili ona lelei lauulu oti

Afai e te le filifilia lau sili lauulu lauulu, ona fai lea ole lisi ma mea e sili ona teuteu ile laulu mo tamaloloa o se laititi ae e aoga tele pepa laupepa. O le a se mea e te manaʻo ai i le aso - puʻupuʻu pe umi le laulu, leai ni motusia, sitaili pusa poʻo se masani - matou te le iloa. Ae matou te mautinoa mautinoa o le olaga e suia i se fou lauulu - Britney Spears faamaonia.

Ituaiga o lauulu oti tagata ma le faamamafaina o foliga o foliga

O ulu o tagata onapo nei o se saafiafiga i le taimi ua tuanai ma le lelei o fasi fou manatu: ata i luga ole Initaneti o le a le avea oe pepelo.

O le a se mea manaia i totonu o emeperoa Roma o loo tupu pea - ae ui i lea, i se laititi faʻaleleia lomiga. Ia, ina ia le faʻailoaina o se retrograde poʻo tagata valea i totonu o le taulaga, e tatau ona e filifilia ni laei o tagata o aso nei ina ia sili latou faʻamamafa o le oval o foliga ma nana mea le oi ai nei. O le mea lilo atoa!

O loʻo iai le au barbers e iai le poto masani e oʻo mai igoa mo lauulu uma ma laulu o tagata, e naʻo se mea e mafai ona mafaufauina ile ulu ole tagata e ona, e taua le taʻu atu ile ituaiga autu. E masani ona tipi i lalo o le "zero" aliʻi e faitau ma le faʻaeteete - ua oʻo mai lou taimi mo ni faʻataʻitaʻiga ma foliga vaaia!

Vavaeina o alii masani

O le tautinoga i laʻau lauulu masani e le o se faʻailoga o le lemu o lē e ona. O le masani masani manaia o lauulu saiʻulu o tagata sa, ma o le a i ai pea i foliga masani. Pei o se uati taugata poʻo se suti tamaloa lelei.

O le faʻataʻitaʻiga sili ona lauiloa o se taʻutaʻua lauiloa mai aso ua tuanaʻi o le lalagaina o laʻei o le Ivy League i le 1950, ua faʻaigoaina foi o le "Harvard" poʻo le "Princeton". O le mea moni, o se laʻasaga umi lea o le "fitafita" oti tagata oti, ae ma se faʻaopopoga tele i luga, e maua ai se avanoa mo togafiti taufaaʻoleʻole. O sui sili ona lelei o aso nei e toetoe lava e tausisi i lenei laei o Ryan Gosling, Ryan Reynolds, Zac Efron ma Daniel Craig.


Afai o oe o se tasi o i latou e fiafia i se matua le masani ai, ona fai lea i le puluʻulu ia tuu le tusa ma le 5 cm o lauulu i le pito i luga, ma tuu le umi o lou lauulu e faasolosolo ona faaitiitia i le 3 cm mai le itu ma tua. O le umi o le puʻupuʻu o lauulu i le itu ma tua o le ua o le 1-2 cm. O le fasi tagata oti tagata "Ivy Liki" e folo faigofie lava - faʻaaogaina le solo poʻo le gel.

Manoa oti ulu i se masini

O le afa muamua o le 2000s sa matua faanoanoa lava e tusa ai ma aga masani i alii e 'oti ma lauulu laʻei. O le aufaasese o le pu, e sili ona manino le faʻailoaina ma lenei noodles leaga i le ulu o Justin Timberlake - brrr ... Ae peitai, sa i ai se mea lelei i nei tausaga - ia tatou manatua le lauulu o Brad Pitt, lea e masani ona aliali i luma o tagata ma se pupuʻu puʻupuʻu.
I vaitau mulimuli o vaitau, o lenei laʻei (ma, i le ala, fafine,) lauulu, e taʻua o le "bas-cut" (buzz cut) e faʻaaloalogia o le leo iloga na faia e le masini, sili atu ma tele taimi e moli i luga o catwalk - e manino lava o le mod ua le lava i le tafi nape ma toe foi i le amataga. O le tala lelei o se vaʻaiga puʻupuʻu laʻititi lea e mafai ona faigofie faia i le fale, ae mo i latou e manaʻomia ona nana le le tutusa o latou ulu poʻo maʻila, e sili atu le liliu atu i polofesa.

Lauulu "tenisi": mo le sili afeleti

Afai e te manaʻo i lauulu uumi o le laulu, i le 2018 e mafai ona e masani ona liliu i se tenisi lauulu ulu. O lea, na faʻaigoaina ai lenei lauulu lauulu mo se mafuaʻaga. Tele tele tagata taʻalo tenisi na faʻaaoga e tipiina o latou lauulu pei o lenei, aua uumi loka ma faʻata taofia latou mai le toleniga. O lauulu tenisi e fulufulua ua matua lauiloa i aso nei, aemaise lava ona o lona faigofie. E talafeagai mo tagata o soʻo se foliga, talavou ma sili atu le poto masani, ma lauulu o soʻo se mafiafia ma toetoe lava soʻo se foliga oval.

Tulaga masani a lauulu laei "tenisi" o le:

  • Lulu faaumiumi lauulu i luga o le pale
  • Oti pipiʻi o le itu ile taimi ma le okipital,
  • Leai se suiga faʻalavelave.

Alalaga gofie e aunoa ma se teteʻe paʻu i le lauulu ulu - o le mea autu lea o lenei tamaʻulu lauulu. Ia, o le umi o le laulu i ituaiga eseese o le "tenisi lauulu" e mafai ona ese.

Lauulu pusa: faigofie ma le mafanafana

O le puʻupuʻu a tagata laʻititi fulufulu "fusuʻaga" e talafeagai mo soo se tasi, aua o le atoatoa fetaui lelei o sitaili ma le faigofie. O lenei lauulu lauulu e sili ona fiafia i ai le tele o tagata taʻutaʻua taʻutaʻua ma fetu tifaga: tutusa Brad Pitt, Tom Hardy, Jake Gyllenhaal, ma isi.
Lauulu laʻasaga "fusuʻaga" faʻaalia atoatoa foliga, foliga suamalie ma manaia. I le tulaga o lenei lauulu 'oti, o le teuteu o lauulu e faia i luga ae o le nape, ma o le nape lava ia tuu avanoa matala. O le umi o le lauulu i le pito i luga e mafai ona aapa i le 5 cm.

Luga o le 10 haircuts o alii. fulufulu o alii 2018

Le afa-pusa: mo i latou e alolofa sili faʻamaoni

E pei foi o le tulaga o le "fusuʻaga", o le "afa-pusa" faʻaavanoaina foliga lelei, faʻamaninoina ai le muaulu ma ivi pipi ma e talafeagai mo soʻo se lauulu. O eseesega e pei ona taua i lalo:

  • O manoa i le pito i luga e tuua umi (e oo atu i le 5-7 cm),
  • O le laina laulu e i lalo ifo - i le pito i tua o le ulu pe i lalo ifo,
  • O le umi faʻaliliuga e sili atu lamolemole.

O lenei puʻupuʻu tagata puʻupuʻu e talafeagai mo i latou e fiafia e tumau i luga o le galu, ae o nisi taimi e faataʻitaʻi i lauulu, ona o le uumi o le laulu e maua ai nisi filifiliga mo ituaiga uma o sitaili.

Kanata: Fasioti tagata mo seneturi

O le fulufulu tagata Kanata na sau ia i matou mai le itu i matu o Kanata. I le limasefulu tausaga talu ai, na alu ai le fuʻa a le atunuʻu i le USSR mo le taʻaloga o le hoki, o le toʻatele o latou na 'aina na latou laeiina o latou laʻei ulu. O a matou tagata taaalo ma tagata fiafia na vave vaetamaina le manatu o lauulu, sili atu le mautonu i lotoifale lauulu.

O se lauulu lauulu Kanata o se lapoʻa tele o laulu i luga, faataamilo i le muaulu. O fulufulu i itu ma i tua o le ulu ua seleʻelea tele, ae o fesuiaiga e lamolemole ma e le matauina. "Kanata" e talafeagai, pe a le mo tagata uma, ona o le tele, ma fetaui lelei i foliga vaaia o tagata o le XXI senituri. Ui i lea, muamua suiga o lenei lauulu foliga e mafai ona maua e le gata i le ata o le 70s. Tupu o Peretania Tele George V o se moni mod, ma lona faamanatu lauulu lauulu ma se manino valavala foliga mai ua talafeagai e oo lava i aso nei.

Lauulu tama a tagata e masani ai: sitaili o uiga fatufatu

A tatou mafaufau e uiga i le 1990, e oʻo mai i le mafaufau faʻavaʻa o ata ma Nicolas Cage, ata o tagata valea, ma leo o musika sili ona lelei o le Brit-pop, lea ua tatou taʻua nei o le "Indie". O le taimi lena, o fulufulu masani o vaitausaga o le 1960 na ati atu i le lalolagi o faiga, na faʻanoanoa ona o taimi ua mavae, e aofia ai ma le lalagaina o laʻei fulufulu o tane. O se faʻataʻitaʻiga sili o lea mea o le tagata taʻalo o le vaega lauiloa o Oasis Liam Gallagher, o le ua taʻua o le "sili ona manaia o le 90s i Peretania."

O le oti fugalaʻau a tamaʻitaʻi faʻapea e mafai ona avea ma soʻo se mea, ae a e manaʻo e foliga e pei o Gallagher i ona tausaga silisili, aumai naʻo le tagata fulufulu ata o le tusiata. O le uiga ese o le tagata puʻuluulu lauulu o le i ai o le pa (ma sili pupuu) ma le faʻataʻalofaina faʻataʻulu uumi i luga o le itu ma tua o le ulu. O sea faʻamanatuina o sitaili o le a foliga ese mai luga o ituaiga eseese o lauulu, ae o le tagata poto masani o le lulu o le a iloa ai le auala e faia ai se moni papa ma taamilomilo mai lou lauulu, ae le o le valea solo.

Ava o le laʻau faiʻai: taʻaloga masani

Hedgehog mo alii e matua afeleti, e ui lava e manaia tele i le faʻatulagaga o aulelei sili ona leise aufana. O le lauulu lauulu lauulu laʻasaga e lautele, faigofie ona faʻaogaina (fufuluina lou lauulu ma alu), ua foliga fou ma olaola. O lenei lauulu 'ulu e le talafeagai, vagana mo i latou o loʻo iai ni taliga i fafo - i lenei tulaga e tatau ona latou o mai faʻatasi ma se isi mea.

I le lauulu "laʻau", o le laulu i le pito i luga e oʻo i le 2-4 cm - o le uumi uʻamea e sili atu le faigata ona tuʻu i totonu o le lava "vaotuitui". Ia, pe afai e te maua faalelei lauulu migimigi, e mafai ona e liliu atu i le tupuaga ma fai se laei o le tagata "High Fade", lea sa mitamita e ofuina e sui o le auro tausaga o le hip-hop. I se taimi, o lenei tamaloa lauulu 'oti na avea ma se ituaiga moni o ata, ma tagata fulufulu sa tauva i le tomai o le fatuina o laina sili ona mama ma manino pito o lenei "pulou" mai lauulu.

Ae ui i lea, e le manaʻomia e fatuina ni lauulu foliga umi i luga o lou ulu e pei o le 1980s - e sili atu le taliaina maualalo ma feololo mou atu i le laveaʻiina.

Lauulu lauulu "Grunge": lavelave ma alofa

I le faaopoopo atu i le salalau naunau i musika disco, o le 1970 ua lauiloa mo le mea moni o alii mo le taimi muamua i le mulimuli ulugalii seneturi na filifili i luga o le uumi lauulu. Ma o lenei masani na mausali i le vaitau o le 1980, ina ua lolovaia laupepa ma ni laulu uumi tino - le vaitafe o Phoenix, Stephen Tyler ma Kurt Cobain.

O le lautele o laʻei fulufulu i sitaili grunge o le aulelei ma le faʻatalale i le tasi fagu. Ma e le o se mea lea e tatau ona 'uʻumi le laʻei fulufulu i tauau: o se laʻasaga puʻupuʻu lauulu e lava lava e aunoa ma se vaeluaina manino ma se laʻititi aafiaga o lauulu susu, lea e faʻatinoina ma le solo. E mafai foi ona avea ma se laulu tipi faʻalelei i malumalu laʻei ma le valivali malamalama - o le mea taua o le aua le soona faʻataua ma aua le faʻaseʻe atu i le malamalama maualuga 2000s.

Oti o le 'au a le militeri: o se tino malosi mo se tagata manumalo moni

O le pupuʻu lauulu laʻau o le Militeri na toetoe a masani i faiga masani - lona lauiloa i le tele o tamaloloa ona o le le lava o manaʻoga i le teuteuina o laulu ma le umi le laulu o lauulu. Ae ui i lea, ina ia foliga vaʻai feusuaʻi male tama, e tatau ona i ai se ulu o lē e ona, e leai ni maʻila ma isi faʻamaʻi o le paʻu. Ae o lauulu e mafai ona i ai, tusa lava pe matua manifinifi pe migimigi.

Ata o laʻei foliga o tagata 2018-2019

Ua sui taimi, ua sui foʻi lauulu o alii. Afai e te manaʻo e faʻalelei lau foliga vaaia pe sui le sitaili foliga, e mafai ona e amata i se lauulu. Mai le uumi papa ma taamilosaga laina i filifiliga faigofie laconic mo taimi uma - tagata lava lauulu o 2018-2019 fiafia ma eseese ma atoatoa saolotoga o filifiliga. Le taimi nei, oe faʻalauiloaina foliga: lagona le saʻo e ave le sili ona lelei o tausaga ua mavae o se faʻavae ma suia i latou i le laʻei mafanafana ma matagofie - o le mea moni, ma le auai o se tagata poto masani ulu. E naʻo le filifili pe e te sauni e faʻaletonu ma lauulu laʻasaga - ae, e mafai ona masani ai!

Afai e te fiafia i lea tusitusiga, faʻasoa atu ma au uo i agafesootai. fesoʻotaʻiga. Uma le mea sili, Tofa!