Lauiloa

O le sili lauulu lauulu o lauiloa lakapi soka i 2018

06/29/2018 | 11:51 | Joinfo.ua

Fans o lakapi o loo mataʻitu ma le totoa le ala o le au taaalo faia i luga o le fanua - latou metotia, gaioiga ma, ioe, sini. Peitai, o isi, aemaise teineiti poo stylists, tilotilo mai i tama aulelei o loʻo tamoʻe solo faʻataʻamilomilo ma matau foliga o latou foliga. Joinfo.ua filifili e faʻaali ni laʻei sili ona iloga mo le 2018 World Cup tagata taaalo - mai le leaga i le sili.

Fugafulu o le 2018 World Cup

O le Ipu a le Lalolagi o le sili sili faʻaaliga i luga o le Lalolagi lea e oʻo ai le faitau selau o lakapi taʻaalo. Ma o lona uiga o le tele o laʻau, lauulu, lanu ma isi mea ua faʻaalia i o tatou mata, e mafua ai se eseʻesega tali mai lava mai le tagata sili ona fiafia o lakapi.

O lo matou aoina, e aofia ai 13 ata o taʻalo soka sili ona taʻutaʻua, o latou tino oti ulu iloa na sili ona lelei ma sili ona leaga.

I le taimi o le siamupini, o le lalelei ma sitaili e talanoaina e le gata i tagata lakapi, ae faapea foi teineiti aulelei o loʻo tutu i tu. O mea matagofie mai vaega eseese o le lalolagi e manumalo ia latou foliga ma foliga matagofie. I le taimi muamua, matou lolomiina se filifiliga o le sili lagona lagona fiafia tamaitai.

Matou te manatuaina, muamua na lauiloa na maua e Diego Maradona se tupe tele mai le pulega FIFA mo le mea moni na ia faaali mai i le 2018 World Cup. Aisea na vaevaeina ai e le soka lakapi sili atu nai lo le 13 afe tala i le tala?

O le sili sili ona manaia o lauulu o lakapi sili ona lelei i luga o le paneta i le 2018

O le tele o tamaʻalo o loʻo i lalo nei e laʻei, laʻei manaia, e ui lava o loʻo iai nisi o loʻo latou fusifusia o latou, o le mea moni, foliga malie ma le faʻavaea. Afai e te fuafua e taumafai e fatuina se laulu lalelei mai lou laulu, ona e vaʻai totoʻa lea i le ata o lauulu 'lauʻeleʻele lalo, masalo o le ae mauaina se mea mo oe lava.

Neymar (Pasila)

A o taalo mo le Pasila FC Santos, Junior Neymar e masani ona asiasi i le teine ​​fulufulu. I le taimi muamua, sa i ai le lauulu o le lauulu laulu, ma lona pito e pei o se laʻau. O lenei o le fetu Pasila fiafia e pupuu laʻau oti, ma i nisi taimi vavae lona lauulu laititi.

Lionel Messi (Atenitina)

I le lakapi faaonapo nei, Messi o se tasi o le sili lakapi lakapi. O lenei tagata taʻalo ua lauiloa i konetineta uma, i setete uma ole lalolagi. A ulufale o ia i le malae, e faitau miliona tagata e mulimuli i ana gaioiga, e le gata i le malae pe o televise. E malamalama lelei lava le tagata sikoa o Barcelona, ​​o loʻo vaʻavaʻaia e ia mai itu uma, o lona uiga, o loʻo taumafai e tumau lalelei, ona o le lauulu.

Paul Pogba (Farani)

O le siitia mai Juventus i Manchester United, na avea Paulo ma tagata lakapi sili ona taugata i luga o le paneta i lena taimi. E alofa le ogatotonu i tagata lautele e soalaupuleina pea o ia. E masani ona faataʻitaʻi i lona lauulu, faia ni tipi o ituaiga eseese i itu. E le gata i lea, e fiafia le Farani e sui lanu lauulu. O le lanu e fiafia lava i ai o le paepae.

Paulo Dybala (Atenitina)

O le aufaasālalau pea e taulaʻi atu ia Dybala, ma talitonu o le tamaʻopopika lava lenei e mafai ona oʻo atu i le tulaga tutusa e pei o Messi. Dybala o se tasi o le sili ona alualu i luma tagata taaalo i aso nei. I luga o le malae lakapi, e masani lava ona matauina o ia, ma e le gata i gaioiga le lelei, ae faapea foi ma lona laulu manaia, lea e toatele alii talavou e manaʻo e fai.

Cristiano Ronaldo

O lenei etort footballer ua leva ona i ai i le pito i luga o lisi o le sili ona lauiloa ma alofagia e tagata taʻalo. O ona foliga vaaia na iloga ai lava le Potukale mai isi tama taʻaalo. I le aluga o lana galuega, Ronaldo ua suia le tele o lauulu, mai le semi-pusa i le Iroquois. O lenei ua i ai lona aulelei faigofie lauulu, ae i le amataga o le siamupini e mafai ona suia mea uma.

Paulo Pogba

O lenei Farani e lauiloa e le gata mo ana aga saua i luga o le malae, ae faapea foi ona o ona foliga fiafia. I le taimi o ana tautalaga, na suia ai e Paulo lona lauulu sili atu nai lo le luasefulu taimi, ma o lea lona au talimalo mai ia te ia se mea atoatoa atoatoa i lenei siamupini.

Pasila Pasila na tutu ese i taimi uma e le gata i la latou ituaiga moli manaia, ae faapea foi ma lauulu manaia. Tasi lava le mea e tatau ona manatua na pei Ronaldo, Ronaldinho poʻo Roberto Carlos foliga. Afai tatou te fai atu Neymakra, ona manatu lea o ana 'au o ia o se tasi o le sili ona lelei taaalo i lana siamupini. Ma e mautinoa lava o le Ipu a le Lalolagi o se mafuaʻaga sili lea mo ia e faia ai se mea fou i luga o lona ulu.

Lionel messi

O lenei tagata Atenitina o se tupua mo le tele o talavou i totonu o le lalolagi atoa. O le mea lea, o ona foliga vaaia na masani ona matamata ma le faʻapitoa ma le naunautai. Ma e ui lava i le taimi nei Lionel ua i ai se masani masani lauulu mo le aso, o mea uma e mafai ona suia tele ma o le a tatou vaʻai i se fou sitaili o le lauiloa taʻalo.

Tony iloa

O tagata Siamani, pei ona outou iloa, o se atunuʻu saʻo. E le gata i le amio a tagata masani, ae faapena foi i fetu lakapi. O le mea lea, e tatau i se tasi e faigata ona mafaufau e sili atu le manaia o lauulu mai lenei tagata taʻalo, e foliga mai o ia o le a filifilia se mea masani.

1. Cristiano Ronaldo, auʻa a le atunuʻu Potukale

O ai, pe a le o aulelei Ronaldo, ua tuuto tele le taimi i lona foliga mai. E fia lau fulufulu na fai e se talenia lakapi soka - afa-pusa, mohawk, faasee bangs, ma isi.

I le taimi nei, o Cristiano e leai sona lauulu e le faʻapipiʻi - i ona itu e puʻupuʻu ai lona lauulu, ma ufiufi i aʻa.

3. Neymar, Pasila 'au a le atunuʻu

Neymar na le mafai ona misia le lisi o le sili ona lalelei lauulu mo tagata taaalo o le a o atu i Rusia i le 2018 World Cup. Stylish curlers tuuina atu i le tagata taalo se faatosina faapitoa.

I le lalolagi nei o loo siamupini lava Pasila lauulu e le mafai ona tuufaʻatasia i le lisi o le "Sili lakapi soka lauulu", pe a faʻatusatusa i ai tusa lava ma "mivina". Ae peitai, Neymar e leʻi faateʻia ma ina ua mavae, na o ni nai aso, na ia suia le laulu e tasi i le taimi e tasi.

I le taimi nei, o ana lauiloa o lauuluulu e faʻaosofia le au tusitala o lea na latou tusia le tala ma fai mai, i le 2018 World Cup, o Neymar na sili atu lona lauulu nai lo le sikoa sikoa.

6. Paulo Dybala, Atenitina au a le atunuʻu

O le fiafia o le tamaʻitaʻi faʻalogologo i totonu o le au fiafia o Paulo Dybal o loʻo maitauina luga o le malae soka e le gata i lana taʻaloga manaia, ae faʻapea foʻi ma le manaia laʻei.

Ma e ui lava na ia faʻaaluina le 30 minute i luga o le malae i le aotelega mo le 30 minute, ae na mafai ona latou tuuina o ia i luga o le lisi o sili sili ona lelei lauulu o tagata lakapi taʻaʻalo o le 2018.

7. Gerard Piqué, Sipaniolo 'au

Ole sikola ole 'au a le au Sipaniolo, e mafai e le gata ona faʻaalia se taʻaloga lelei i luga o le malae, ae o se foliga teuteu lelei.

E fiafia lava Gerard Piquet e matamata. Ae, e le mafai e se tamaloa aulelei ona alu atu ma le le iloa i luga o le malae.

8. Mohammed El Nenny, Aikupito

O ai na fai mai o sui o Aikupito e sili ona fiafia i paʻu masani. Vaai ia Mohammed El-Nenny, o lenei stereotype pau i lalo i luma o tatou mata.

O le le masani ai o laulu o tagata Aikupito i le totonugalemu o le a le mafai ona tuua ai tagata le fiafia. Carless dreadlocks fetaui lelei le tagata taalo.

9. Bruno Alves, 'au a le atunuʻu Potukale

Tagata faʻamalosi e masani ona nonoa fulufulu uumi i se laʻasaga solofanua - aoga ma sitaili i le taimi e tasi.

O le laulu o Bruno Alves, na o le solofanua o lona solofanua i luga o lona ulu, e leʻi tuʻua ai lava le le lakapi lautele. Ma, e ui lava i le mea moni i totonu o lenei lisi o le au Potukale e sili ona leva le tagata taalo, e le o lona uiga o le na te le mulimuli i faiga ma lona sitaili. O lona lauulu 'ulu e mafai ona toe faʻatumuina lelei le lisi o "Faigofie lauulu mo tagata lakapi soka."

10. Marcos Rojo, Atenitina 'au a le atunuʻu

O le isi sui o le au a le atunuʻu o Atenitina sa i luga o la matou lisi o ofu manaia mo tagata lakapi soka i le 2018 World Cup.

O le tagata sikola o Atenitina Marcos Rojo e fiafia foi i le faataʻitaʻi ma lauulu. Talu ai nei, sa ia faʻateʻaina ai le au fiafia ia Iroquois, ma o lea ua i ai nei lona taofiga faʻaofuina ole laulu.

11. David De Gea, Sepania

O le Spaniard David De Gea o se sui iloga o le fulufulu o laʻau i lalo o le pito i lalo, tusa lava pe o le pu puʻupuʻu e avea foi ma mea e fiafia iai i le sikola o le au a le au Sipaniolo.

E pei lava e le fiafia le Spaniard i laʻei felanulanuaʻi ma olaola, ae na mafai lava ona ia faailogaina ia lava i luga o le palasitila e matua ese lava - na avea lava ia na o le pau le leoleo na te leʻi faia se faasao mo lana 'au.

12. Marouan Fellaini, Peleseuma

E faigata ona misia le taamilosaga i luga o le malae lakapi, ma e le gata i lea i le lelei o le taʻaloga ma maualuga le tuputupu aʻe o le tama taʻaʻalo, ae faʻapea foʻi i le curlers i luga o le ulu o Fellaini.

O le taimi lava e leʻi taʻua ai e le au faʻamatala le laulu o tagata sikoa a le au a le atunuʻu Belgian, Maruana Fellaini - "dandelion", "washcloth", "cute curlers", etc. Ae ui i lea, e leʻi taofia ai lea mai le au taamilosaga mai le faʻaalia o se taʻaloga manaia, ma o le iʻuga, o le tulaga tolu i le Ipu a le Lalolagi 2018.

13. Misha Batshuayi, Peleseuma

O le isi pupula maoaʻe o le 'au a Peleni, Misha Batshuayi, 24-tausaga na tosina maia le mafaufau o tagata lautele i lana puʻupuʻu puupuu. O lenei lakapi taʻaʻalo e leʻi aliali mai i luga o le malae e pei ona masani ai nisi o tagata fiafia, ae ui i lea, o lona lalelei e faigata ona misia.

14. Olivier Giroud, auva a le atunuʻu

O se laʻei manaia lauulu mo le 31-tausaga Farani Olivier Giroud e aoga ma lautele. Ae e le faʻapea e le manaʻomia tele le faʻaeteeteina, ae a pe faʻafefea taoto, umi le umi tipiina, etc.

O ai na te iloa, atonu o le fulufulu fulufulu fulufulu ma Olivier Giroud fulufulu ua toe fesoasoani i Farani e manumalo ai i se manumalo ua leva ona faʻatalitali i le 2018 World Cup.

15. Antoine Griezmann, Farani

O le tagata sikola Farani o Antoine Griezmann o se tagata fiafia i laufanua masani. O lea la, o le soka taʻalo na tele lava ina aliali mai i tioata a pueata.

Ma i le 2017, Griezmann ua ​​vali paepae ma tupu lauulu, o lenei lauulu ulu mafua ai le le mautonu i isi. Ma i totonu o nusipepa sa iai faʻamatalaga e faapea ina ua maeʻa le faʻaipoipoga sa faia le filifiliga a le lakapi taʻalo lava ia e suia ai ona foliga laʻititi.

Ae o le 2018 World Cup, o le fulufulu Farani na taofiofi ma saʻo, ma o tagata fiafia na matamata i le taaloga a le lakapi soka nai lo ona foliga vaaia. E mafai e Farani ona maua le manumalo i le mea tonu ona o le au taaalo na faʻaaluina le tele o taimi avanoa i toleniga, nai lo o latou foliga.

O laei o lau lakapi soka e le tumau pea i ata lafoia, aemaise pe a fai latou te le masani ai, ma e seasea ona maua i se olaga masani. Ma o ni tagata fiafia e fiafia tele i ai, ma o loʻo taumafai e fai o latou lava laulu sulu, pei o tama taʻaalo.