Valivali

Ombre vali

O se vaʻaiga lautele i se seti o vali faʻapipiʻi mo le faʻatinoina o le ombre faʻamamaina auala i le fale - LʻOreal Colorista Ombre.

E leʻo le mea muamua lea mai Loreal mo le vavaeina o ia lava ma le faʻauʻuina o le lanu - ombre. I nai tausaga talu ai, i le laina faʻaaloalo Manatu, ua uma ona tatou vaʻaia se mea faapena - Wild Ombres i faʻaaliga e fa (ma le eseese o tikeri o faʻamalamalamaga). O le aoina fou e tolu seti mo eseese faʻamalamalamaina metotia - ombre, balayazh ma bleach. Ole tala a Novika Ombre Colorista e naʻo le tasi lava le ituaiga, ma i le ata na tuʻu i luga o le atigipusa, o loʻo faʻaalia lea i luga o le tulaga o le malulu malulu. O le vaʻai atu i lenei ata, ou te manaʻo ai e faʻatau le seti lea ma fai ai se suiga faʻapena ma loʻu laulu.

I le faʻaopopoga i le filifiliga filifilia i luga o le pusa, o lenei seti o le a fesoasoani e saunia le laulu uliuli mo le faʻaaogaina ma isi oloa Colorista - fagu, pasama poʻo le vali paʻu e le masani ai lanu susulu.

Ua e mauaina le pusa Loreal Colorista Ombre, ua e mauaina: se pepa faʻapipiʻi ma se kiliva efuefu, fagu i le oona faʻasaʻo, fagu o loʻo valiina kulimi, o se mea e faʻaalu lelei ai, mea e faʻaaoga ai totigilima, se pulumu mo le saʻo le faʻaaogaina o le palu lanu. Faʻaaogaina lenei pulumu e mafai ai ona e saʻo faʻapipiʻi vali i pito poʻo se vaega o le uumi, ia maua le ombre aʻafiaga.

Ae le i amataina ona faʻamalamalamaina le laulu ile faʻaaogaina o lenei vali, e tatau ona e iloa o lona faʻamalamalamaina le agavaʻa o loʻo maualalo, ma moli uila o le a naʻo le 1-2 tone, e fuafua i le taimi o valiina. O lona uiga o le faʻaaogaina o le Loreal Colorista ombre i luga o le enaena lauulu, e te le maua ni pito o le lanu enaena, o le a avea ma pito o le moli lanu enaena, atonu ma se lanu mumu poʻo le 'apamemea. Ae o le mea lea ua leva ona lava e faʻaaoga ai toetoe o lanu susulu uma o le Colorist oloa.

Ata o le faʻaiuga o le valiina ma se seti o Colorist ombre mai le gaosi oloa:

Ata o le faʻaiuga o le staining ma se seti o Colorist ombre lava-faʻaaoga:

E le faigata ona tapena le tuʻufaʻatasiga, o loʻo i totonu uma o loʻo i totonu o le seti ua faitaulia, ma o loʻo iai ni faʻamatalaga auiliili. Aua nei galo e puipuia lima ma lavalava i le taimi o vali.

Ole paluga maeʻa e tatau ona faʻapipiʻi ile palasi ma se mafiafia faaputuputu, ma salalau solo ile lauulu mai luga i lalo. Le fautuaga masani mo le faʻaogaina o se pupula faʻapipiʻi pe a pulu ombre o le amata i le maualuga o le tautaliga ma i le fesoasoani. I luga o se sikuea puʻupuʻu, o lenei laina o le a amata amata teisi atu. E sili atu ona faigofie ona amata mai le tua o le ulu, faʻaiʻu i sone o loʻo i luga o foliga.

O le oloa tumau i luga o le lauulu mo le 25 i le 45 minute, fuafua i luga o le manaʻomia bleaching malosi. Mai lea taimi i lea taimi, e mafai ona e siakiina le malamalama tele o lou lauulu - faʻamama se tamai vaega o vali ma iloilo lona lanu. A faʻamalieina oe le iʻuga, fufulu le vali, a leai, ia toe fai i le vaega o le suʻega ma faʻaauau le faiga. I soo se tulaga, e tatau ona manatuaina o le tapulaa maualuga le taimi faʻaalia o le oloa i le lauulu e le tatau ona sili atu i le 45 minute.

O loʻo fufuluina le vali faʻaaogaina se vailaʻau, ona faʻaaoga lea o lau pulu mo lauulu ile lauulu.

L 'Oreal Pale

O lenei tagata gaosi o vali sili ona lelei, ua leva ona faʻatuina ia lava ma le lima sili ona lelei i tamaʻitaʻi i le salafa o le lalolagi. E moomia le faʻapitoa ile ombre kit.

O le L 'Oreal Paris brand latou te ofoina atu 4 seti mo le fatuina ombre i ituaiga eseese. O loʻo i ai le vali lava ia, o le pulumu mo faʻanofo lelei faʻaoga, e faʻatagaina ai oe e fetuunai le maualuga o le valea, lona malosi ma le mafiafia.

L 'Oreal Paris ofo atu tali nei mo i latou e manaʻomia le fausiaina se laei lelei i luga o latou lauulu:

  1. Leai 1. Mo tamaitai uliuli lauulu-lauulu. Faʻatagaina oe e maua se leleiga suiga mai le pogisa chestnut i le malamalama chestnut lanu.
  2. Ombre Valivali apamemea. Mo lauulu enaena. O le lamolemole suiga o lanu mai le malamalama chestnut i le apamemea ua faia.
  3. No. 4. Mo le paepae malamalama. Malamalama, fausia se fulufulu malie o leo malamalama.
  4. Ombre Valivali Mumu. Mo tamaitai uliuli ulu-lauulu. E le gata i lea, pei o se seti Nu.1, ua faʻapipiʻi faʻapitoa mo lauulu uliuli. Ae ui i lea, e le pei o mea na muamua, e le faʻapupula pito, ae valivali latou i le paolo o mahogany, moli faʻaleleia le natura masani o lauulu i totonu.

Faʻafefea ona vali lou lauulu i le fale?

I le maitauina o lalagaina o laulu o loʻo taugata tele tau tupe, tele fafine o loʻo mafaufau e fai lenei faiga i le fale. I le mulimulitaia o faʻatonuga manaʻomia ma le faʻaaogaina o mea taua uma, e mafai ona e mauaina gofie se faʻataʻitaʻiga tulaga e aunoa ma le faʻaalu i se fesoasoani mai fafo.

Ina ia maua le manaʻomia i le fale, oe manaʻomia:

  1. Vali. E sili ona faʻatau muamua se pusa ombre - o le a faʻaititia ai le tulaga lamatia o le tuaoi i le va o faʻaiʻuga ma lanu masani o le a matua iloga pe maai. O nisi taimi o seti o loʻo iai vali mai le tele o paʻu e sili ona fealofani ma le tasi i le isi, ia e sili atu ona faigofie ona faʻaaogaina.
  2. Fualaau. O le tele o taimi e faʻatau atu i se pusa sauni-faia. Ma a latou fesoasoani, e mafai ona e tutusa ma lelei le valiina o lou lauulu. Le tele o taimi, pusa e aofia ai foʻi se selu faʻapitoa e mafai ai e oe ona fetuʻunaʻi le tele ma le malosi o le talosaga.

Savali

  1. Muamua e tatau ona e saunia se lanu lanu. O faʻamatalaga auiliili pe faʻapefea ona fai o lenei mea e masani ona maua i luga o le afifiina. Mo lenei, o le vali faavae ua fefiloi ma se moli ma se lanu atiʻina.
  2. O lauulu e vaevaeina i ni vaegae tofu ia mea ma le peʻa fulufulu poʻo le aoina faʻatasi ma se fusipepa
  3. O loʻo vali le vali i laina o loʻo i ai se pulumu faʻapitoa. E taua le faamautinoa e le taʻoto i luga o le fusi, ae tui loloto i le va oi latou. E tatau ona sili le puaʻi le tuaoi - e faʻapupula le aʻafiaga
  4. Faʻaaogaina se paolo o ombre e manaʻomia, amata mai le ogatotonu o le faʻasologa i le pito. E manaʻomia le afaina o faʻamalosi agai i luga - ma o le a latou le sili atu le matauina.
  5. Ua tofu paʻu lanu i le 'alia. Ina ua mavae sina taimi, na latou tatalaina ma faʻaaogaina se isi laupepa laitiiti o vali.
  6. Pe a ma le 10 minute (sili le sao taimi o loʻo faʻaalia i luga o le afifi) mafai ona e fufuluina lelei lau lauulu i se faʻapipiʻi faʻapitoa - o le a faʻaolaina lanu pupula mo se taimi umi.
  7. Ina ia mafai ona sili atu manino le aafiaga, a māeʻa le lauulu, toe fai sina vali i pito.

Puipuiga

  1. Afai na muamua vavaeina ia curls i le pouliuli pe uliuli lanu, tatau ona muamua talanoa ma se tagata faʻapitoa. Lulu vali mafai ona amio matua le masani ai.
  2. Aumai o lenei ituaiga o pisia e matua leaga lava aafiaga ile pito o le lauuluAʻo leʻi amataina le faʻagasologa, e ao ona togafitia ma le faʻaeteete
  3. Ae le i faia se filifiliga e fiafia i le poo lea le vali, oe manaʻomia le iloilo totoʻa i mekasini poʻo luga o le Initaneti o iloiloga uma ai latou na uma ona taumafai

  1. A fuafuaina se fale valiina, e sili le filifili mo se vali tumau e mafai ona tumau a itiiti mai e tolu vaiaso.
  2. E fautua ia iai i ou tuʻufua se vali o le paolo malamalama mo fesoasoani ma le malamalama lelei mo se suiga sologa lelei mai le tasi lanu i le isi.
  3. E taua tele o le ombre paolo e o gatasi ma le masani lanu o le lauulu. O lea la, e sili le faʻamalamalamaina o lauulu uliuli i le moli o le chestnut, o le laulu enaena fafine e tatau ona filifili mo le apamemea, karamel poʻo le auro, ma le blond e platinum po o le saito.
  4. Taulimaina ombre i le fale, e sili le muamua asiasi i se lalelei poo le le itiiti ifo matamata se vitio pe faʻafefea e se tagata poto faʻapitoa ona fai le faʻatulagaina mo ia lanu.
  5. I latou ua uma ona i ai se poto masani o vali i le falee ono filifili i nisi faʻamalosi e faʻataʻitaʻia ma le pisia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le isi ombre, o loʻo i ai pito o le laulu e valivali ma le paolo uliuli, o aʻa - i le isi itu, i le malamalama. Poʻo le lanu, e aofia ai le valivaina o fautuaga i lanu pupula.

Nina:

Ombre o se sili lelei filifiliga mo i latou e mananaʻo e faʻaopoopo la latou foliga ma se leo le masani ai ma susulu. O le fagu vali i le taimi muamua na foliga mai e laʻititi, ae na lava lea. O le pusa e aofia ai se selu faʻapitoa.

Ou te fiafia tele i le tuaoi i le va o lauulu-lanu laulu ma paʻu paʻepaʻe e le maamaai, ae, i le isi itu, malu ma le paʻu. Lenei e mautinoa le faʻaopoopo, ona o suesuega fale e seasea maua ni taunuʻuga aoga. Ae o lenei ua sologa lelei mea uma. Ua faamalieina aʻu.

Nina:

Svetlana:

Ou te leʻi valiina loʻu lauulu ma sa ou le mautinoa pe mafai ona ou avatua ia i latou le ata lelei i le fale. Ae, ina ua uma ona faitauina iloiloga, sa ou filifili pea e faʻataʻitaʻi sina mea itiiti ma le ata. Ioe, ina ia mafai ai ona fatufatu le aʻafiaga o se lamolemole sologa lelei o lanu, e tatau ona e taumafai.

Ma o curls i latou lava pe a uma ona faʻamamaina e manaʻomia le toefuataiga taualumaga (faʻapitoa manatu e tatau ona totogia i pito). Ae i le aotelega, o le vali e matua agamalu, o le selu e mafanafana. O le iʻuga na fetaui ma faʻamoemoega uma. Ma talu ai o le fale taualumaga e sili atu taugofie nai lo le salonisi valiina, ou te mautinoa faia se filifiliga ia te ia.

Valivali Loreal Ombre Colorist

O le ombre metotia e alofagia e le tele o teine. I se tulaga lautele ua faʻasolosolo maliega mai le pale i pito o le curls. I le taimi lava e tasi, latou te taumafai e tuʻua o latou lanu masani o aʻa i le root area. Afai o loʻo vali ou lauulu i se lanu uliuli, e mafai ona ave mo le mea faʻavae.

O fautuaga, i le isi itu, e mama ma valiina i:

  • karameli
  • sikoa
  • Cherry
  • oneone
  • saito lanu.

O le mea lea, o le aafiaga o loka-fafo loka ua ausia i luga o le lauulu, ma o le curls maua ai le masani matagofie ma dynamism.

O lanu faʻateleina ua maua ai le lauiloa tele. O le na gaosia le lauulu lauulu Loreal na filifili e tuʻuina atu le avanoa e faʻaliliu ai le faʻasologa mai se fale faʻapitoa faleoloa i tulaga fale, atiaʻeina se vali faʻapitoa Ombre.

Masalo ua leva na e faʻalogologo pe faʻataʻitaʻiina le Preference Wild Ombres, lea e aofia ai ma le eseʻesega o le malamalama. E naʻo le tasi lava le filifiliga a le Ombre Colorist, ua mamanuina e lafoai ai lanu moli lanu enaena ma malamalama launiu.

Ae paga lea mo le tele o teineiti, le pupula malosi o lenei vali e maualalo (naʻo 1-2 tones). O le mea lea, afai o oe o le pule o enaena poʻo le uliuli lauulu, faia o se ombre sologa lelei ma le fesoasoani o vali mai Loreal o le a le aoga - e mafai ona na o le maua o se moli lanu enaena poʻo le 'apamemea. O manu mumu laulu sa totoe foi i le sami, e ui lava e mafai ona e faʻataʻitaʻiina e ala i le faʻaitiitia o le lanu i sili atu auro auro.

O se mea taua! O le vali ma le gradient effect e i ai le amonia, o lea e le fautuaina ai le faʻaaogaina mo tina maʻitaga ma tina faʻafailele. E pei ona outou silafia, o le vailaʻau lea e mafai ona ofi atu i totonu o le toto, lea e ono leagaina ai le susu pe afaina ai foʻi le pepe ile manava.

Tulaga lelei ma leaga

Faatasi ai ma mea lelei:

  • faigofie i le fausiaina o se meaola ombre vali,
  • le mafai ona fesuisuiai lanu e fuafua i le taimi faʻaalia,
  • aoga umi-umi e oʻo i le 8 vaiaso, talu ai o le vali e vave ona i ai ni paʻu malolosi,
  • leai se mea e manaʻomia le faʻamaninoina o le manoa, ma nini loa, ona o le oloa e aofia ai le fefiloi o le kiliva ma pigment.

Le leaga o lenei vali e le tele naua:

  • vete le lauulu, pei o se isi lava tumau tumau vali,
  • faigata i le filifiliga (e le mafai ona mate ma le lanu).

I le taimi nei, o le tau o 'ie i totonu o le 400-450 rubles, fuafua i le nofoaga e faʻatau ai (Initaneti, fale teuteu, faleoloa supamaketi). E malilie lava, e le maualuga tele le tau o se faʻauluuluga polofesa. Oe mafai faʻatusatusa ma tutusa lanu i totonu ole fale: ole a tau oe 4-7 afe rubles.

E le gata i lea, e te le tau lesitala i le faʻasologa i le matai ma tipi se minute e leai se totogi. Faatasi ai ma Lʻoreal Ombres, e mafai ona e faʻatautaia le faiga valivali i soʻo se taimi talafeagai mo oe.

Afai e iai sau siku uumi, e foliga mai e mafai ona fai le vali i le fale e ala i le filifilia o le laina suiga e manaʻomia. Afai o iai lau lauulu i tauau, atonu o iai ni faʻafitauli i le filifilia o manoa i le pito i tua o le ulu, o lea matou te fautuaina ai le faʻaaogaina o le fesoasoani a se uo, tina poʻo se tuafafine.

O vaega autu o le seti

O lenei seti o le a faʻatagaina ai oe e fausia faʻapitoa se lalelei i luga o ou faʻamalama. E aofia ai:

  • tulagaese selu
  • lanu activator
  • efuefu faʻamalamalamaga
  • atiaeina kulimi
  • fagu fagu ua mamanuina e toe faʻafoʻi mai ai curls pe a maeʻa le faʻagasologa,
  • se pea totigilima
  • faʻatonuga ma faʻamatalaga auiliili.

O se selu faʻapitoa e manaʻomia ai le faʻaaloalo faʻapitoa, lea e faʻatagaina ai oe ona fai se faʻalautelega lanu i luga o curls. Ona o le tulaga tulaga ese o le ufiufi, o le manaʻomia manaʻoga o le faʻafaigofie fesuiaiga o lanu ua ausia i le na o le tasi le gaioiga. I se faʻaopopoga, o lenei mea faigaluega e mafai ai ona e pulea le umi o le mama.

Taua! Pe a faʻamaʻapeina le vali vaega, e sili ona lelei le faʻatinoina ai se laupepa itiiti i totonu o se mea e le uʻamea (ave se ipu tioata poʻo le ipu keramika). Manatua, o le faʻatupuina o paluga e le mafai ona teuina seiloga o le isi pisipisia.

Pupuni taualumaga

Manatua ia faitau lelei ma le faʻatonuga. E mafai ona e faia se suʻega derma mo tali teteʻe. Ina ia faia lea mea, e tatau ona palu faʻaopoopo sina mea faigaluega laiti ma faʻapipiʻi i luga o le lima (i le va i le va o le tulilima ma le lima). Afai urticaria, ituga, mumu poʻo fulafula e toesea, ona mafai lea ona e faia saogalemu le valiina.

Mo teineiti e fuafuaina e faia se lauulu, e sili atu le faia o se lauulu i luma o le valiina taualumaga. Afai o loʻo e faʻatautaia le maeʻa o lauulu, e ono lamatia lou le maua se suiga lemu ona o le uumi o le umi. E fautuaina e filifili se laulu o le bob, cascade, apefai, aua o luga o ia ituaiga lauulu lea o le felanulanuaʻi o foliga o le a foliga masani.

Ina ia tuʻufaʻatasia lelei le oloa, mulimuli i fautuaga nei:

  1. O se taga faʻapitoa e sasaa i totonu o se fagu ma se emulsion.
  2. O mea oi totonu o le uʻamea uamea o loʻo tuu i totonu.
  3. Sosoo ai, ma ni mea faitino (pulumu, laupapa laupapa), e mafai ai ona toe paluina le togi.
  4. O lenei ua latou tapunia le fagu i se fagu paʻu ma toʻulu lemu mo le lelei faʻafefiloi vaega.
  5. A uma na faigofie togafiti, ua saunia le pigment mo le faʻaaogaina. Aua e te popole pe a e vaʻai i se faʻafefeteina e mafiafia tele - o le tumau lea e manaʻomia mo le saʻo faʻaaogaina, aua o le a faʻaaogaina se selu faʻapitoa.

Tulafono mo le pisipisia:

  1. Ina ia amata selu le lauulu, vaevaeina i latou vaeluaina i vaega tutusa. E manaʻomia lenei mea ina ia le mafai ona teteʻe i le taimi o le faʻapipiʻi, ia mautinoa le faʻasoasoaina o le valivali.
  2. Ufiufi ou tauau i se solo. Afai e te fefe o ou taliga poʻo le ua e ono faafuasei valiina, ona vaega uma o se ono mafai ona faʻafesoʻotaʻia le vali vaega ma se suauʻu gaosia poʻo suauʻu suauʻu masani.
  3. Faafefiloi le fausaga ma faaaoga se vaega laititi i le laititi laititi o selu e sau i totonu o le pusa.
  4. Le filifiliga o le loka faia mai le taliga laina. Afai e umi le laulu, o le amataga o valiina e tatau ona amata mai le lauulu o loʻo i le tulaga o le auvae. Valivali polofesa stylists masani fautuaina e amata i le tua o le ulu.
  5. Taʻu se selu mai le vaega ua fuafuaina, pasi atu le vali i se paʻaga faʻatasi na o le tasi le taimi. A e manaʻo le fesuiaiga ia malu, e tatau ona e tausi saʻo le selu. Afai o oe o le a faia se feteʻenaʻi ombre, ona tuu lea o le selu i luga ole laina.
  6. Ina ua uma ona gaosia uma uʻamea, o le oloa mafai ona tatalia 25-45 minute, fuafua i le paolo manaʻo. E le manaʻomia le ufiufi o uʻamea i se palasitika ata tifaga ma se sikafu.
  7. Ave le faʻamalama ma le conditioner e sau ma le pusa ma fufulu faʻalelei curls.

Ina ia faʻamaonia le lanu, pe a uma le 25 minute, ave se tamai loka o lauulu ma fufulu ile vai, vave mago i se lauulu. Afai ua e faʻamalieina i le paolo mafua mai, amata mulumulu uma lauulu. Le fiafia i le faʻaiuga? Ia na ona vali laia i luga o le loka ma faatali mo se isi taimi.

Fautuaga. E te manaʻomia se alualu i luma? Ma i soo se tulaga faʻaoga afifiina curls i pepa alumini. O lenei mea ua fuafuaina e maua ai se eseesega lanu fesuiaiga.

Taunuuga ma le tausiga

A uma ona vali ma vali o le a e matauina:

  • matagofie ma malu le susulu o lanu,
  • faateleina le laulu i lauulu,
  • mauoa paolo i pito o le laulu,
  • o le agamalu ma le usitaʻi o ou loka,
  • e le manaʻomia le valiina masani o lauulu aa.

E taua le maitauina o lena ua gaosia e le au gaosi oloa se vali ie ina ia le sosolo i luga o lauulu. Too mafiafia tumau mafai ai ona e aufaatasi fausiaina le foliga o se fafine alofa mama pe talitonuina-mautinoa.

E tusa ma iloiloga o teineiti ua uma ona latou iloaina lenei vali ia latou lava, e mafai ona tatou fai atu o le mea faigaluega e faigofie tele e faʻaaoga ma e mafai ona sefe tele le taimi i luga o taualumaga.

E le tatau ona e faʻaoso i se mea faaseʻe ma faʻaaoga se metotia faʻapitoa o le suiina o le namu i le umi - na o le palu ai le vali ma faʻaaoga i se selu faʻapitoa. Tumau ma umi-taimi aoga aafiaga e mautinoa.

A maeʻa ona tuʻuina se laupepa malosi, e tatau ona vaʻaia lelei mo au curls:

  • faamago lou lauulu i se auala masani
  • ave vitamini
  • faʻaaoga pulu fufulu, conditioners ma masks e toe faʻaleleia ai le paleni vai na leiloa i le taimi staining,
  • aua le selu sisina lauulu susu ma faʻaititia le faʻaogaina o mea teuteuina oloa,
  • fufulu lauulu e seasea - faʻalua i le vaiaso o le a lava,
  • teuteu uma le tipi i taimi uma
  • 'ai saʻo ma ave vitamini e faʻaleleia ai le lauulu tulaga.

O le mea lea, o le faʻaaogaina o le Loreal Ombre Colorista vali e maua ai le tele o avanoa mo vali i le fale mo teineiti e laʻititi lanu enaena ma lanu enaena lauulu. Afai e te mulimulitaʻi i le faʻatonuga, e mafai ona e mauaina se sili atu o lona lalelei, lea o le a foliga sili ona aoga ile uumi uumi ma lauulu laʻititi.

Filifili le vali saʻo ma ia mautinoa e faʻaaoga se selu faʻapitoa, lea e maua i totonu o le pusa, ona e maua ai lea o le vali, leai se sili atu leaga nai lo i se fale faʻapitoa faleoloa.

Faʻafefea ona 'ausia le aʻafiaga o le "Ombre" i le fale

LʻOreal Paris faʻaalia se faʻapitoa ombre hair dye - o lona tau e i luga ole averesi 9-10 tala. O le mea lea, soʻo se fafine e tausia mo ia lava e mafai ona ia mauaina.

Ae muamua, iloilo oe lava:

  • Lulu lauulu, maualuga, sili atu (lelei - e sili atu lauulu lauulu lanu).
  • Lauulu uumi (e sili atu le faigofie ona maua o se faʻaaliga mataʻina i le fale i luga o le lauulu uumi).
  • Soifua Maloloina lauulu (pe afai e iai lauulu malulu, mamago pe gaʻoa - o le Ombre aafiaga o le a foliga lemu, muamua saunia le lauulu).

Ombre hair dye (Preference, Wild Ombres, LʻOreal Paris) faʻatagaina oe e ausia se mea e faʻataunuʻuina ai le faʻafetai i le selu faʻataʻitaʻi na atiaʻe e LʻOreal top colorist Christoph Robin.

A faʻamalamalamaina fefiloi e faʻaaoga i ai, ma amata mai e uiga i le earlobe (poʻo lalo), o le laulu e lanu.

Na o le faʻataʻitaʻi o ia i luga luga o le lauulu e oʻo i pito ma tu mo le 25-45 minute e aunoa ma le ufiufi lona ulu. Gradient wavelength ma lightening umi - filifili mo oe lava.

Le a o loʻo aofia i le seti mo valivali ombre

  • faʻamalamalamaina
  • faʻaolaina
  • faaiila efuefu
  • polofesa selu
  • conditioner balm ma se alofa tausia faigata,
  • totigilima.

A oe malamalama, "Ombre" (i le fale) e le valivali pe a vali le lauulu i lanu e lua. E naʻo faʻamanino ole mea lea, amata mai le ogatotonu ole ulu pe naʻo lalo. O se tasi na liliu ese matagofie, se tasi e le faia.O le tulaga lea pe a vali le ulu i ni lanu se tolu ma o le ombre o pea itiiti mativa ...

Tele tele o iloiloga e uiga i ombre hair dye positive: a maualuga-lelei-lelei tuʻufaʻatasiga o le susulu, e matua faʻalelei le pulumu ma le paʻu e pa'ū i luga o soifua maloloina ola pei o i le ata.

Afai e te le manaʻo e faʻapupula maualuga Ombre, taofi le fusia i lou lauulu mo le 25-30 minute. E taua tele le filifili lelei.

Valivali tagata pikiina

E tolu lanu e avanoa mo le pisia:

  • Leai 1 - mai le malamalama e lanu enaena enaena (mo lauulu uliuli),
  • Nu. 2 - mai le uliuli uliuli i le chestnut,
  • Leai 4 - mai le moli lanumoana e lanu enaena (mo blondes).

Ombre dye i luga o le uliuli lauulu E foliga maoaʻe. Ae sili atu ona faʻaaoga latalata ane i le fautuaga, ua mauaina le aoga o le laulu o Jay Lo. Ma oe manaʻomia le teuteuina o lou lauulu talafeagai. Curls i luga o le manino manatu e faʻamamafaina lelei le Ombre style.

O lenei ua mafai ona faʻatau mai lauulu vali Preference Ombre (Loreal Preference OMBRE) i soʻo se faleoloa, luga o le Initaneti, e sili atu ona faigofie mo oe. E leai ni ona talaʻiga.

Afai o loʻo e manaʻo e ausia le aʻafia o le "Ombre", ae o lou laulu e valetali e le tutusa, faʻafesoʻotaʻi le matai. Gradient dyeing sili atu le faamamafaina na o le soifua maloloina lauulu ma se tutusa.

Loreal Ombre lauulu lauulu e aofia ai na o se pupula, e leai ni lua tone, pei ona manatu nisi tagata. Afai e te faia ombre i le fale, e sili atu le filifilia o se leo latalata i lou lauulu laulu, o lona uiga o le valivali o le a matua iloga lava, ma toe iloga.

Tele faʻataʻitaʻiga e faʻaalia ai o le valiina o fale e le sili atu lona faʻaletonu nai lo le potu peʻa matauina tulafono uma, aemaise lava ile umi uila. Ma o le a le mea e fiafia ai, i ia lanu, o lauulu e mafai ona tupu ma tupu, ma o le ombre o le a foliga mai "pei lava o lena mai le salon"! E faigofie tele mo i latou e sefe le taimi ma tupe.

I luga o le lauulu pupuu E vaʻaia faʻalelei pe a naʻo le faʻamalamalamaina na o le pito sili, pe naʻo lalo ifo o le ogatotonu o le ulu i luga o se ulu umi.

"Ombre" o se sili matagofie ma matagofie faiga o lalelei lauulu lanu. Ma e matua lelei tele ua maua nei i le fale.

VAAI ma UO:

Tulafono mo le faʻatumuina o fesili ma faʻamatalaga

E manaʻomia le tusiina o se iloiloga
lesitala i luga ole 'upega tafaʻilagi

Saini i lau Wildberries account pe lesitala - e le sili atu nai lo le lua minute.

TULAFONO MO FESILI MA LE FAʻAALIGA

Manatu faaalia ma fesili e tatau ona naʻo faamatalaga oloa.

Iloiloga mafai ona tuu e tagata faatau ma le toe faʻatau pasene o le itiiti ifo 5% ma naʻo luga o poloaiga ma auina atu oloa.
Mo se tasi oloa, le tagata faʻatau mafai ona tuua le sili atu nai lo le lua iloiloga.
E mafai ona e pipii atu i le 5 ata i iloiloga. O le oloa i le ata e tatau ona manino manino.

O iloiloga ma fesili nei e le faʻatagaina mo le lolomiga:

  • faʻailoa ai le faʻatauina mai o lenei oloa i isi faleoloa,
  • o lo oi ai ni faʻamatalaga faʻafesoʻotaʻi (numera telefoni, tuatusi, imeli, soʻotaga i isi itu-upega tafaʻilagi),
  • ma le upu masoa e faʻaluma ai le mamalu o isi tagata faʻatau pe faʻatau,
  • ma le tele o mataʻitusi lapopoa (mataʻitusi lapisi).

O fesili e lomia pe a uma ona talia.

Matou te taofia aia tatau e faʻatonutonu pe le faʻasalalau atu se iloiloga ma se fesili e le o usitaia tulafono ua faʻavaeina!

Fautuaga mo le filifilia o lanu ma mea e vali ai

E lua ituaiga o ombre - lenei:

  1. masani (o vali ua vali ma se lamolemole lamolemole, le lanu e latalata ile natura),
  2. feeseeseaʻi (maʻi lanu fesuiaʻi, susulu paʻepaʻe - mumu, lanumoana, paepae, samasama, Vaioleti, ma isi).

O e ona ia lanu uliuli ma paʻu uliuli e talafeagai mo lanu mafanafana: enaena ma sukalati, auro lanu enaena ma karameli. Afai o le paʻu e mama, e sili atu e fiafia i malulu leo ​​- ashen, ash-blond, blond, cold chestnut.

O le mea taua i le filifilia o se lanu mo se ombre o lona foliga masaniina ia le laulu e le vaʻai tele. Mo ofisa galuega, e aoga le filifilia o sili atu maaleale ata o le a latalata i le uluaʻi lanu o manoa. Ia, o loʻo iai le avanoa mo tagata atamamai e faia ai se savaliga - o le paleti atoa o loʻo latou maua.

Ae mo le ombre vali, e tatau ona i ai suauʻu ma faʻafailelega natura laʻau i lona faʻatulagaina, aua o nei mea e puipuia ai lauulu fuata i le taimi o valiina faagasologa.

O suauu nei e manatu taua tele.:

E le gata e puipuia le fausaga o lauulu taʻitasi, ae faʻapea foi ona maua ai le sili atu le susulu matagofie, ma puipuia foi le gaosia ma le susunuina o le lanu valivali. Tele fafine talitonu o le sili atu le taugata o vali, sili atu. Ae i le mea moni, o lenei e le mamao mai le mataupu: o aso uma o loʻo i ai ni tagata gaosi fou oe faia moni aoga oloa i se tau taugofie.

Pe a filifilia se vali, oe manaʻomia e faʻavae i luga o lana vasega - e mafai ona e faʻatuatuaina naʻo polofesa faʻapolofesa, e masani lava o oloa ia e faʻaaoga i totonu o fale lalelei.

O leisi mea taua o le i ai o le amonia.: e le tatau ona lelei le vali (pe itiiti se tupe). O lenei vailaʻau ua faʻaleaga faʻaleagaina lauulu: e solia ai le paleni o le hydro-lipid, ova tele ma mu. Afai e ova na inu le vali i le amonia i luga o vilivae mo le umi nai lo le taimi faʻatulagaina, oe mafai ona maua se moli mālie ae le o le lauulu, aemaise o lenei mea e aoga i le bleaching vali.

O le mea e leaga ai, o vali mo le ombre metotia e le mafai ona fai e aunoa ma le amonia, aua o le malamalama ua saunia, o lea e tatau ona e filifilia le tasi lea o lona anotusi i se laititi.

LʻOreal Paris Colorista - Afa Ombre

O le ata pupula lea, ia tuuina atu le lamolemole lamatiaga mai le lanu masani i moli manatu. E fetaui lelei mo valivali mea i le fale.

Le oloa feagai ma lana galuega atoatoa: faʻatuatuaina vali curls, faʻamautuina le iʻuga maua mai mo se taimi umi. O se tulaga ese pulumu selu o loʻo aofia ai ma le vali, ua fuafuaina ina ia tuʻufaʻatasia tutusa le oloa i luga o le laualuga atoa o manoa.

O le auala o le faʻaaogaina o le mea faigaluega e faigofie tele: faʻaaoga vali ma se pulumu i luga o le curls, na tu i luma ae fufulu ese le taimi tatau, tusa ai ma faʻatonuga.

O le oloa e talafeagai mo faigata, masani ma gaʻoa uila, i lanu - leai ni tapulaa.

Na o le pau le pau o lona tau, o le vali o le a tauina ifo e le itiiti ifo ma le 300 rubles.

Loreal Fiafia - Wild Ombres

Lenei meafaigaluega e tele ona faʻapitoa, faʻapitoa:

  1. E faʻamalosia ma se faʻapitoa faʻapitoa, lea e aofia ai nutri-lipids i se lua o loʻo i ai ma se '' elixir e faʻamalamalamaina.
  2. I se faʻaopopoga, o le vali faʻaopopo i se balm e faʻalauteleina ai le lanu, i lona faʻavae o vitamini E, e puipuia curls mai le susulu o le la tuusaʻo.

O oloa e sili atu puʻupuʻu - naʻo le lua lanu, o lea e le faigata ona fuafuaina le palet.

Ma ona lelei uma, o le oloa e le atoatoa: ia Contraindicated i le maitaga ma lactation, o le taua tele minus.

O lenei vali e talafeagai mo le mago, gaʻoa, masani, pogisa uliuli, lefulefu enaena ma enaena lauulu.

E taugata le 250 p.

Syoss Oleo Intense - kulimi faʻamalama

O le oloa e aofia ai le tele o vitamini ma minerale.e mafai ona saturate curls ma mea aoga. E le oi ai le amonia!

O le vali tuuina mai lanu vaivai, e toetoe lava hypoallergenic. I le faaopoopo atu i le mea moni o le oloa tisaina faalagolago curls, e maua ai foi latou susulu, agamalu ma lanu puipuia mai mea leaga o le siosiomaga. Fetaui lelei mo ituaiga uma o lauulu vagana ai le matua faaleagaina ma sili atu le mago.

Fuafua e faamalamalamaina soo se lanu o curls, e tusa lava pe uliuli. Tau - 200 p.

O le sili auala e faʻasaʻo ai le iʻuga

O nisi taimi, e le lava le vali, e foliga mai o lau samasama, o le lanu e felanulanuaʻi ma le le manaʻo. I lenei tulaga, e mafai ona e faʻalogologo i sui tinting. Latou faʻatuatuaina faʻatuatuaina le iʻuga o le valiina ma tuuina atu i le laulu o se mea faʻapitoa.

O le sili o le sili ona:

LʻOreal Paris Colorista Washout 1-2 Vaiaso

O le paletetupe o loʻo mauoa i paolo - mai le sili faʻalelei i le susulu ma feʻe. Le aafiaga o le valiina o lava mo 2-3 laupepa, o le oloa ua uma ona sauni, e le manaʻomia le palu faʻafefiloi.

Ua lava na ona faʻaaoga i luga o curls ma taofi mo le 15 minute, ona fufulu lea. Tau - 250 p.

Dikson Maschere Nuance Ravviva Laila

Lelei e le gata mo le valiina o le uumi o curls, ae faʻapea foi ona nana faʻamalieina luga o aʻa. O le oloa e iai le malamalama laititi, e faʻaaogaina lelei, e le tafe. Ma faʻamalama taʻitasi, le pupula o vali faʻapipiʻi e faʻaitiitia ma faʻamuta atoa pe a maeʻa 3 talosaga.

O le metotia o talosaga e tai tutusa ma le meafaigaluega muamua, peitaʻi, o le faʻaali taimi e le tatau ona sili atu i le 10 minute. Tau - 700 p.
Le mafai ona faʻaoga i le papala, e mafai ona mafua ai tali teteʻe!

Faaiuga

Ombre - O Se Lauiloa Lauulu Ava Valivali. E masani lava foliga tulaga ese, ma i se isi itu ala faapitoa, fuafua i le punavai lanu ma le ituaiga o manoa. Ae o le taunuuga e faʻamoemoe tonu i le lelei o le vali. O le mea lea, o lana filifiliga e tatau ona togafitia ma le mataala faʻapitoa, aua o loʻo lamatia ai e le gata o le foliga mai, ae o le soifua maloloina o curls. E aoga le gauai atu i le vaega, tuʻufaʻatasiga, tau ma le ituaiga o le gaosi oloa - o le ki lea i le faʻatauina o le faʻatauina o se vali manuia. Ma mea uma faalagolago i le metotia o staining.

Valivali o le Ava - O Se Tataʻitiʻuga Aʻoaʻoga luga o Lauulu Tausiga

I le moni 15 tausaga talu ai, o le tele o teineiti na iloa na o le lua ituaiga o vali: faigofie ma faʻamamafa. Ae o lenei ua tele ituaiga eseese, ma o teineiti ua uma ona le mautonu i igoa o le ituaiga o lauulu o lanu. O ata i tusi laupepa e faʻaalia i le iʻuga manuia o le tele-vaega pamu, ma ou te matua manaʻo e faʻataʻitaʻi aʻu lava. Ia o le a le eseʻesega i le va balayazh ma faʻamaninoina, ma le rookery mai le ombre?

Valivali o lauulu - se pupuu puupuu o le lauulu tausiga i ProdMake.ru

Valivali

Lenei o se tasi-lanu o lanu, o lona uiga, o le masani masani lanu e masani ai tagata uma. Ina ua uma le tone, o lauulu uma e tutusa lanu i le lanu tutusa. Faatasi ai ma lenei metotia, e leai ni suiga, leai ni fetuunaiga, pe faʻafefiloi ata o lauulu. Ae o le lanu e mafai ona tuʻufaʻatasia mai le tele o tui ma eseese lanu e ausia ai le mea e manaʻomia.

O se tasi o ituaiga fou o lauulu lanu, lea o le lanu i aʻa e sili atu le pogisa nai lo pito. I le ogatotonu, o lenei metotia e latalata ile faʻailoaina, ae e leʻo ni loka e mama ai, ae o le lalelei i le uumi o le lauulu. O le lanu uliuli i aʻa i pito e malamalama ma mama. E tusa ai ma tulafono, o le fesuiaiga e tatau ona lamolemole, o le taunuuga e le tatau ona pei o le lapoʻa o aa aʻa o se brunette lea o lo o valiina i fulufulu.

Mai i ituaiga uma o laulu lanu, shatushi foliga sili ona masani ai. E le o tagata uma o le a mateina o le laulu ua vali. I le ogatotonu, le shatush e faʻapena ona faʻapupula, o le faʻamamaina foi lea o loka ma a latou toe faʻalautele. Ae o laupepa o loʻo faʻaogaina e latalata ile lanu masani o lauulu, tuʻufaʻatasiga.

Masalo o le ituaiga sili ona laei o lauulu o lanu o balayazh. Lenei o se leo malu ma masani a le ombre. Balayage o se Farani upu ma faaliliuina o le "salu". E pei foi o le ombre, o le sini o le faia o le valea mai le pogisa i aʻa i le malamalama i pito. Ae o lanu e faʻaaoga masani ma ese mai le lanu masani o lauulu e le sili atu nai lo le 3 tone.

Valivali

I le 2016, o se suiga fou amata - lanu laulu. Teine, tusa lava pe o le a le ituaiga ma ona tausaga, na amata vali o latou lauulu i lanu manaia pei o le lanumoana, piniki ma e oʻo lava lanu viole. I le taimi muamua, na o talavou fiafia i le aganuu ma cosplay rock fiafia i lenei. Faatasi ai ma le tuʻufaʻatasia faʻatasi ma lavalava, vali ma mea teuteu matagofie, e foliga sili ona matagofie ma matagofie. E toaitiiti tagata e mananaʻo e savavali pei o lenei mea i o latou olaga atoa, ae o le taimi e taumafai ai se mea faapenei, ae le o le maualuga o le masani.

Tauia

Lenei o le faʻailoga masani a vali i le enaena, o le cardinal lightening, e aunoa ma ni suiga. Permanent blonding e le o se fiafia taugofie, ae na o le suia o nai teine. O le sili ona manaʻomia mo teineiti e filifili e avea ma blondes o se malulu Scandinavian blond.Ae o le mea sili ona faigata e fai, talu ai o le tele o teineiti e iai se mumu lanu i o latou laulu, lea e faigata tele i le togitogi. O le mea lea, o matai le talafeagai i le lanu samasama.

10 motugaafa e faʻatumauina lau saloniki foliga umi pe a mafai

Valivaliina o lauulu - pe faʻafefea ona tausia se fale gaʻo i le umi e mafai ai - fesoasoani mai ProdMake.ru

O nisi nei o fautuaga ile auala e faʻatumauina ai le iʻuga o ituaiga fou o laulu e vali ai mo le umi e mafai ai:

  1. Faʻaoga mea faʻamama mo lauulu lanu, e leʻo se faʻasalalauga faʻalauiloa, latou te fufuluina lava le vali i lalo ifo.
  2. Aua le tuulafoaia le conditioner, na te faʻamauina le pigmen.
  3. Fufulu lau lauulu i le vai malulu.
  4. Ina ia aloese mai le lanu samasama i le lauulu, pe a uma ona fufuluina ma aʻo le i faʻamalamalamaina balms, faʻaaoga se moli lanu viole mo le 10 minute.
  5. Aua le faʻaaogaina ni suauʻu ile lauulu, aʻo latou fufuluina le vali.
  6. Aloese mai le tuusaʻo i le la susulu ma faʻamamaina moega, ultraviolet malamalama o le a faʻaleagaina le mea faʻataunuʻu.
  7. A uma ona asiasi i le salon, taumafai e aua le fufuluina lau lauulu mo le 2 aso, ina ia faʻamaʻa ai le vali.
  8. Fufulu lau lauulu laʻititi lava pe a mafai, pe a vave ona gaosia, o lona uiga, e talafeagai le faia o uo ma laumei mago.
  9. Sauna ma le vaitaʻele afaina ai le lanu o lou lauulu, o le mea lea pe 'alofia le asiasi mai pe puipuia lou lauulu i le solo ma le pulou.
  10. Taumafai e asiasi i se matai faʻatuatuaina a itiiti mai e tasi i le 2-3 vaiaso, ona maua ai lea o le iʻuga le suia. -

Ombre Hair Valivali Auala

O le vali ata o loʻo faʻaalia i ni suiga se valu, i le tala lea Loreal vali se faʻasologa faʻapitoa o le a faʻaaogaina. Vali ua faʻatauina i le toetoe o faleoloa teuteu. O lenei valiga faiga e mafai ona faia i le fale.

    O se tulaga masani a Ombre. O lenei sitaili o se lanu e lua-lanu ma se lamolemole sologa lelei. Mo le togafiti, mafanafana lanu, kofe, saito, sukalati, chestnut e talafeagai. I le faasologa vali a Loreal, o le leo 01 e talafeagai mai le moli enaena ma le lanu enaena lauulu . O le vali o loʻo tuʻuina atu i totonu o se atigipusa o loʻo iai se mea e faʻapipiʻi ai se mea, se fausaga vali, se pulou mo lauulu vali, se selu faʻapolofesa, mo le faʻatinoina o se Ombre, faʻatonuga, totigilima. E tuʻufaʻatasia uma mea ma faʻaaoga i se selu i le vavaeʻese ua seʻe i le umi atoa. Aemaise lava le lelei i le niniina o pito. O le taimi ua faʻapitoa i faʻatonuga e teuina, ona fufuluina lea o laulu ma faʻataʻitaʻia.

Ombre lauulu valivali ile fale

E toatele na latou le taliaina lenei faʻatonuga, ma le manatu e faigata tele i lona faʻatinoina. Ma i fale faʻatau lalelei e taugata. O le mea moni, e leai se mea faigata. E lelei le pupula a le Ombre i luga o le lulu ma le lauulu laʻititi. Ma o le fausaga o lauulu e le afaina ai le gaioiga galue.

O le valiina o lau laulu i le Ambre style i le fale, e te manaʻomia:

Ombre vali Loreal

  • lauulu lauulu faapitoa Loreal faasologa
  • filifili le lanu talafeagai
  • palasitika poo ipu keramika
  • totigilima
  • selu
  • fulufulu mamoe lauulu
  • pepa meaai
  • pulumu vali
  • togafiti
  • fulufulu lauulu poʻo ni faʻamalosiʻau lelei
  1. Mo le valiina, e manaʻomia le susu o lauulu i le vai, ae le tatau ona susu, ae tatau ona susu susu.
  2. Fulufulu le lauulu i se selu, vaevaeina i latou i ni manoa se fa, e fagota uma ma le fulufulu malo, poʻo se paʻu faʻapipiʻi ile tusa o le maualuga o le auvae.
  3. Faafefiloi Loreal vali tusa ma faatonuga i le saunia mo le ipu muamua.
  4. Vali o lo o apalai i atigi taitasi, aemaise o pito e tatau ona vali luga. Talu ai ua vave vave le vali, e tatau ona e faia le faʻasologa i se saoasaoa.
  5. Ona tatau lea ona afifi taitasi fasi lanu i le pepa ma tuu mo le 40 minute, le taimi e faʻamoemoeina le manaʻo lanu fiafia.
  6. A maeʻa le taimi umi, aveese le pepa alumini ma fufulu le vali.
  7. Faʻaaoga le selu mai le pusa Loreal, faʻaaoga le valivali mea i le lauulu o le fa centimita i luga aʻe o le maualuga o fulufulu paʻu, faʻalautele i le umi atoa o le lauulu. Alu mo 15 minute, fufulu pe a uma le taimi.
  8. A maeʻa ona totoe le vali tatau ona faʻaaoga i pito ia mama ai latou.
  9. Faatali mo le isi 20 minute. Fufulu lau lauulu i le laupepa ma le palama. Faʻamago ma faʻalelei lau laulu.

Fautuaga mai ile au matai ile staining auala

  1. Ae le i valiina le fale, e manaʻomia le faia o se lauulu, pe vali le laulu, ina ia mafai ai ona aveese vaega na tipi. O le vali i luga o le lauulu ua paʻu e taatia leaga ma foliga mataga.
  2. toniga faʻaaogaina o le valivali gaosi, e aloese ai maʻi suiga i le lanu. Ambre o lona uiga o le lanu masani o lauulu lea ua mou atu i le la.
  3. pe a valiina mo pupuu lauulu, e tatau ona e faaeteete. E sili atu le faʻamalamalamaina le tele o le umi.
  4. pe a uma le valiina, e sili atu le le faʻaaogaina o se fulufulu laʻitiiti ma curling uʻamea, faʻamalamalamaina le lauulu ma isi mea mamafa.
  5. mo i latou e fefefe e vali o latou laulu i le fale, e mafai ona amata i le fautuaga.

Oe mafai ona suia le ata, ma i le fale e aunoa ma le faʻaalu i le tautua o taugata faleoloa lalelei.