O faʻafitauli

Fofo Fofo Sili Mo le Feteʻena o le pulu

Ou te faasoa atu loʻu poto masani i le alu i le trikologist i se falemaʻi tumaoti: i le afa tausaga talu ai na ou filifili e alu tutusa lava, aua o tagata uma e leʻi malolo e fai mai na ou vave tele (i le 23, ao loʻu tamamatua na o le 40, ma loʻu tama na latalata i le 50) na amata ona goto mai luga o lona ulu. O au lava ia ou te leʻi matauina muamua lenei mea, ma fai mai le momoʻona ua lelei mea uma ia te aʻu.

Na faʻailoa mai e le fomaʻi loʻu pale i lalo o le microscope ma fai mai o loʻo ia te aʻu le androgenetic alopecia ma e mafua mai i mea e tele: o popolega ma kenera o mea taua ia. I luga o le fautuaga, na amata ona ia vavalo Generolon (2%) i le pala vaega 2 i le aso ma ave se kuata o Proscar laupepa faʻatasi i le aso (sili atu nai lo sili atu 1g ma mamafa lapoʻa o 5g). I le faʻaopopoina o togafitiga, o le suia o le shampoo nai lo le masani ai Shauma ma isi i le cosmetic Alerana na avea ma ona lava paʻi. I le aluga o le taimi o togafitiga, sa ou taumafai i le tele e mafai ai e mulimuli i faʻatonuga ma aua le misia le taimi o le inuina o fualaau.

Ina ua mavae 3 masina, na ou filifili e faasaʻoina le tali ma sa ou fiafia: o le lauulu na matua iloga malosi, na taofi le pa'ū ma le naunautai pe a fufulu ma selu. Ma le isi mea, i nofoaga e iloa ai le papala, o lenei ua leai se mea susulu. O le totonugalemu o le goto, o le mea moni, e le i tupu tele, ae mo le 3 masina e vave tele e talanoa i ai. Le lanu o le lauulu ua suia sina mea itiiti - ua latou mauaina se paolo pogisa. O lenei, i le mulimulitaia foʻi fautuaga a fomaʻi, ua malolo i le 3 masina, i lalo o laʻu lava siaki faifai pea. Le mea ou te le o vaʻaia ni faʻaletonu, ae i ai na i ai sina mageso ile mea lea pe a ou le fufuluina loʻu ulu mo le sili atu ma le 24 itula.

O le a ou tali i tagata uma e uiga i fesili e te fiafia i ai) Vaʻai faalelei oe lava, afai e te liliu i se tagata poto faʻapitoa i le taimi, e mafai ona e faaleleia ni mea sese!

Mafuaaga o le pala i tamaitai

E tele mafuaʻaga mo lauulu leiloa:

  • mafatiaga
  • hormonal ma isi faamai
  • faʻafitauli metabolic

Lē talafeagai oloa teu

  • tupuʻaga mea
  • suiga tau tausaga.

Aisea e pa'ū ai lauulu i alii

I tane, e tele lava 2 mafuaʻaga o le pulu:

  1. gafa tausaga
  2. hormonal, e fesoʻotaʻi ma le siitaga i le testosterone level.

O le mea masani a le pala, e masani a e leʻo se mea e ofo ai

E le manatu o se pathology. E oʻo i le 60 tausaga le matua, naʻo le tasi vaetolu o tamaloloa ua totoe i le lauulu e le o aafia i lenei faʻafitauli.

Mo fafine, lauulu leiloa o se malaia. Le tele o taimi, le leiloa o manoa i latou faateleina i le postmenopausal vaitaimi, pe a o le maualuga o le testosterone. E leai se faʻatusatusaga o le vaʻai ole paʻu, o loʻo feosofi solo le lauulu mai luga ole ulu.

Le tala fou i metotia ma metotia e feagai ai ma le pauna

E tolu ituaiga o le alopecia (botak).

  1. Le tikeri muamua o loʻo faʻailoaina i le leiloa o se tasi fasi lauulu. O le mea اها le paʻu e iai le foliga o se liʻo pe ova.
  2. Le tikeri lona lua o le tele o vaega o lauulu leiloa. E mafai ona fusia faʻatasi.
  3. Le tikeri lona tolu o atoatoa atoatoa.

Fesoasoani faafomaʻi

Afai e pa'ū lauulu lauulu, ona faʻapitoa lea o mea e sili atu tausaga-fesoʻotaʻi poʻo hormonal. A i ai se vaega o lauulu i luga o le ulu, o lona uiga o lenei ituaiga o alopecia.

Focal ituaiga o alopecia

O lenei ituaiga o pulu masani lava e iai ni mafuaaga taua.

  • autoimmone faamai
  • faamaʻi ma faʻamaʻi pipisi
  • maʻitaga ma nifivaʻi oo atu i le ono masina,
  • togafitiga e pei o chemotherapy,
  • le lava le taua micro ma mea elemene,
  • vailaau oona
  • paʻu paʻu (psoriasis, seborrhea, lichen, ma isi),
  • vaevaeina o glands ma isi.

E pei ona e vaʻaia, o le mafuaʻaga e mafai ona avea ma soʻo se mea, ma ina ia mafai ona e iloaina, e tatau ona e alu i sili atu ma le tasi fomaʻi: o se endocrinologist, trichologist, dermatologist, ma fomaʻi lautele. O le tagata faʻapitoa o le a faia se suʻesuʻega i fafo ma fesili mo suʻega. Faʻavae i luga o iʻuga o le suʻega, o togafitiga talafeagai o le a faatonuina.

Afai e te matuia foliga o lou pulu ma lou laulu ua paʻu i lusila, aua e te taumafai e togafitia oe lava!

E matua le mafai lava ona e faia se mea saʻo, ma o le taimi o le a leiloa.

Fofo togafiti

Fomai masani e tatau ona faʻaaogaina pe a maeʻa feutagai se fomaʻi

Masalo o le ai ai latou aoga aoga pe a faʻaaoga faʻatasi ma vailaʻau malolosi.

O isi la auala e tele se mea e tupu ai se afaina pe afai o le mafuaʻaga o loʻo taoto i gaioiga metabolic i le ulu, leai o vitamini ma minerale. O meaʻai paleni e fesoasoani e faʻamalosia ai le toto i totonu o le paʻu, faʻamalosia ai lauulu.

O nai fua na.

  • Faafefiloi i se fua faatatau o le 3: 1: 3: 3 o le aa le burdock root, cognac, aniani juice ma fuamoa. E faʻamau le ufimata i le tumutumu i vaiaso taʻitasi mo le 2 itula.
  • Ufimata ma se aufana.

I totonu o le aniani gruel, faʻaopopo se sipuni o le suauʻu olive ma le meli, 1 moli fuamoa ma sina laupepa. Faaaoga le ufimata i aso uma mo ni nai itula. A fufulu ese le mata, e tatau ona e fufuluina lau lauulu i le vai ma le faʻaopopo o sua o le tipolo e toese ai le manogi aniani.

O lauulu mai se fufulu maua o le a maua ai le susulu ma malu

  • E i ai seisi togafiti e foliga muamua. Afai e paʻu ese le laulu i manuʻa, ona faʻaofi ai lea o le tui o le mumu vevela vevela i luga o vodka i aʻa.
  • E mafai ona e liliu i se laau ua leva ona lauiloa mo ona faʻamalologa meatotino.
  • Garlic gruel ma le faʻaopopoina o suauu fualaʻau o se aoga aoga root-faʻamalosia fofo.

Grlic kulimi ma suauu fualaʻau

Suiga olaga

Afai o le lauulu e paʻu ese ona o le le lava o vitamini, micro ma mea elemene makro, ona faʻapea o meaai i fafo atonu e le lava. I lenei tulaga, o le a tatau ona e tausisi i se taumafa faʻapitoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, leiloa ua mafua mai le leai o se uʻamea e togafitia naʻo le faʻaopopo o vailaʻau e maualuga ai le maualuga o le hemoglobin, faʻapea foʻi ma le faʻalauiloaina o oloa e pei o le ate, soba, rimoni ma isi i totonu o le lisi.

Ia mautinoa ia e ai nei meaʻai i au meaʻai i aso taʻitasi

Afai o se tagata e sili ona fiafia i taumafa ma le faʻamoemoe e leiloa le mamafa, ona le mafai ona umi se taimi faʻafitauli o lauulu. Afai e alu ese vave le gaʻo gaʻo, ona sui tele ai lea ole hormonal. E sui foʻi faʻafitauli ole metabolabol, pe a leiloa le tele o gaʻo-gaʻo mea a le tino.

O meaʻai e tatau ona paleni i le aofaʻi o porotini, gaʻo ma gaʻo masoa, aemaise porotini! O le le lava o porotini vailaʻau e mafai ona avea ma se isi mafuaʻaga o lauulu leiloa.

Ina ia faia lenei mea, faʻaaluina sili aano o manu, fuamoa, cottage sisi, sisi

Foi, o le faʻagaioiga o le leiloa le mamafa e le tatau ona faʻasolosolo vave ina ia maua e le tino le taimi e toe fausia ai.

Oe atonu e manaʻomia e iloilo e le gata o lau lisi, ae o lou masani foi. Ia puleaina le alopecia ona o le le talafeagai o le olaga, ia mautinoa e faʻaogaina mea taua o loʻo mulimuli mai.

Malolo ia le itiiti ifo 7 itula i le aso

  • Afai e mafai, savali i aso uma.
  • Faʻaititia, ma sili atu, teena e faʻavavau mai le taumafaina o le ava malosi ma tapaa oloa.

Tuu ia amioga leaga

  • Puipui lau laulu mai le malulu aisa i le taumalulu ma ultraviolet leisa i le taumafanafana.

Headwear o le a fesoasoani ia te oe i lenei.

  • Tele taimi, tuu lau lauulu le avanoa e mago faalenatura e aunoa ma le faaaogaina o se lauulu masini.

Amata selu lou lauulu i le faʻapipiʻi o se selu fulufulu.

  • Afai o le laulu e manifinifi ma malepelepe, aua e te filifili e faʻaʻofu pe vali lou lauulu i amonia lanu.

E le gata o oloa faʻapitoa o le a fesoasoani e faʻaleleia le faʻamama toto o le ulu, ae ia faʻataʻitaʻi foʻi masani le ulu i tamatamailima poʻo fulufulu vaivai

  • Fai mai latou o faʻamaʻi uma e mai neura. Vaʻai lelei ou neura!

Lauulu Products tausiga

Lauulu tausiga e tatau ona faia e le gata pe a latou o mai i fasi, ae faapea foi pe a foliga mai latou te maloloina atoatoa. Tausiga tatau tumau mafai puipuia le leiloa ile mataupu. Ia, afai ua amata ona e leiloa lauulu ile tele o laupepa, ona tatau lea ona e iloiloina le faiga na e faia muamua.

Muamua, o taimi e masani ai e mafai ona aʻafia le numera o manoa e o mai. O le taumalulu na suia ai a matou meaai mo le leaga.

Le lava o vitamini ma minerale afaina ai le tino atoa: paʻu, fao, aofia ai ma le lauulu

I lenei tulaga, e tatau ona e amata amata ona "fafagaina" le lauulu i fafo ma totonu. Ina ia toe faʻaleleia le paleni o le vaega elemene ma vitamini i le tino, e tatau ona faia tuʻufofoga. O nei aso, ua tele vailaʻau vitamini mo ni mea eseese. I le tulaga o le pala, ua fautuaina tapenaga o loʻo i ai kalisiu, uʻamea, vitamini B, zinc, amino acids, ma laupepa vaega. Afai tatou te talanoa e uiga i taumafa i fafo, e tatau ona e masani ona faia faʻapipiʻi lauulu faapitoa, lea i ai i latou tuufaatasiga o loʻo aofia ai vaega e faʻaleleia atili ai le toto i luga o le ulu ma faʻamalosia tupu aa .

Poʻo le a lava le mafuaʻaga o le alopecia, afai e paʻu i lauulu le tele o tagata, aua e te faʻatali, faʻafesoʻotaʻi se fomaʻi faʻapitoa! Na o lou mauaina o le mafuaaga o le faʻamaʻi, e mafai ai ona e filifilia le fofo saʻo mo le faʻafitauli.

Masini aniani

Le sili ona taatele lauulu lauulu fofo i le lalolagi, e aunoa ma se masalosalo, o aniani. E le gata i lea, e faigofie tele ona faʻaogaina e tau ai le faʻafitauli ua i ai nei. Ua lava le tipiina o le aniani i le pasi atu i le aano o meaʻai, ma mafuli le iʻuga slurry i vaega faafitauli i luga o le ulu, afifi i luga o le cellophane ma se terry solo mo 30 minute. Ina ia faʻaleleia atili le aʻafiaga o le aniani, e mafai ona e faʻaopopo se sipuni o brendi, kaliki lapisi poʻo le meli. A maeʻa ona fufuluina lau lauulu ile laupepa, aua nei galo e fufulu ma se decoction o chamomile, calendula poʻo le sage. O le faʻagasologa e tatau ona 2-3 taimi i le vaiaso.

Mumu pepa lanu

Tasi o le vailaʻau sili ona lelei e fofo ai le alopecia o le lanu mumu o le mumu. E le gata i lea, o le malosi o le pepa, o le sili atu ona aoga o le fofo e sau mai ai. Mo le tapenaina o le vailaʻau, ua lava naʻo le oloina o le paluga e tasi, sasaa ma le 100 ml o vodka ma faʻamama tapuni le tapuni, tausisi mo le tolu vaiaso i se nofoaga pogisa. Ole faʻaiuga ole vailaʻau e tatau ona fufuluina ile eria ma le alopecia e le sili atu ma le 30 minute, ona fufuluina lea o lou laulu ile laupepa. O ia faʻatonuga e faʻatinoina 2 taimi i le vaiaso.

Nettle infusion ma burdock

Ina ia saunia se fofo lelei aneti-leiloa leiloa lauulu, na o le fefiloi 2 kulimi. lauina o lau o burdock ma faatasi ai ma le aofaiga lava e tasi o le lapisi nettle. A maeʻa ona sasaa le vailaʻau tuʻufaʻatasi ma le 200 ml vai mafanafana, e aoga le tuʻu mo le 20 minute, pe a maeʻa ona totoe naʻo le faʻamalosia ole tui ma olo i le mea e paʻu ai lauulu. E tatau ona e faʻatautaia le faʻasologa 3 taimi i le vaiaso, pe a maeʻa ona fufuluina lou lauulu, e aunoa ma le fufuluina ese le totoga.

Nettle ma Vinuka Lotion

Ina ia saunia se kulimi, i lona aoga e le maualalo ifo i vailaʻau e tau ai alopecia, ua lava e sasaa ai 5 kulimi. lapisi nettle fou ma 0.5 l o le vai, aua nei galo e faʻamalo le palu faʻafetaui lea ma ni nai sipuni tele o le vineta. Aumaia le paluga i se mea faʻapuna, e tatau ona tuʻu i lalo o le vevela laʻititi ma taofi mo le 30 minute, ona ufiufi lea ma ia malulu. O le kulimi na maua mai i lenei auala e tatau ona oloina i totonu o le ulu vaivai ulu ao leʻi moe. E mafai foʻi ona e togafitia lou ulu i lenei oloa ile lua itula aʻo leʻi fufuluina lau lauulu. O le faʻatinoina o ia togafitiga 2-3 taimi i le vaiaso, o le ae vave matauina ai se iʻuga lelei.

Paʻu o le sinapi

E aliali mai o le sinapi e le gata o se mea e sili ona fiafia i ai vaitau mo tagata uma, ae o se vailaau e faʻamalosia ai lauulu tuputupu ae ma faʻamalosia atoatoa folika lauulu, puipuia le tulaʻi. Ina ia faia lenei mea, e te manaʻomia le faʻaititia o le sinapi efuefu ma se laititi o vai i le tulaga o le gruel ma olo i le ulu. Fufulu le oloa pe a uma le sefulu minute ma le tele o le vai, aua afai e te ova i luga, e mafai ona e maua se paʻu paʻu. O ia togafiti e tatau ona faia i isi aso uma, seʻia oʻo ina e matauina iʻuga lelei o togafitiga, ona e alu loa lea e puipuia, faʻaaoga le vailaʻau tasi i le vaiaso.

Aisea na paʻu ai loʻu toalua?

O mafuaʻaga o aliʻi mamanu le pauna (faʻasaienisi: androgenic alopecia) e tele. O nisi o na mafua mai i faʻaletonu o le tino, o isi e mafua mai i se kenera predisposition, ma isi e mafua mai i amioga leaga.

Le masani a mafuaʻaga o le leiloa atu. E amata le pulu pulu pe a maua e le tino le lauulu lauulu. I le saienisi, e faʻaigoaina alopecia. E leai se mea faʻapitoa tausaga e amata ai le faiga e taʻua. E mafai ona amata i soo se taimi pe a uma le talavou. Muamua, o itulagi o le itulagi e le paʻu. Ma le laulu, o le laulu i le moe moe ua faʻaitiitia, mouese ma tuua lou ulu e faavavau.

Alopecia genes e mafai ona tuufaʻasolo mai tane ma fafine, ma aliali mai i le taimi o loʻo i ai androgens (feusuaiga hormone) o loʻo lava i tele. O falemaʻi ua saunia nei le faʻatagaina o le faʻaogaina o le auupega - le HairDx test. Lea i so o se taimi e mafai ona e maua ai pe o i ai se predisposition i le taimi lauulu lauulu.

O le isi mafuaʻaga, ia, i loʻu manatu, e taʻatele. O ni tulaga vevesi. Muamua lava, tigaina ai le faiga faʻasoesa. O vaʻa i luga o le maʻi ua vaapiapi. Ma faatasi ai ma le faaumiumi o le popolega, o lenei mea e mafua ai le mea moni o laulu e le maua ni meaai lelei, mafua ai le pulu.

  • Aafiaga itu o fualaau faasaina

E mafai ona e mauaina, mo se faʻataʻitaʻiga, pe a maeʻae aveina antidepressants. O le mea lea, aʻo leʻi faʻaaogaina ia seleni, e manaʻomia ona feutagai ma se fomaʻi faʻapitoa.

  • Maʻi Maʻi

Ma le le lava galuega faʻatino, e tupu le pala i luga o le pito i luma, o le occiput. Baldness, uiga o tagata matutua, mafai ona amata i talavou talavou atroid atrophy. Faatasi ai ma le faalauteleina o le keleni, o lauulu e pa'ū foi.

Mo se faʻataʻitaʻiga, ulaula e faʻateleina le aʻafia o lauulu e leiloa. I le tepa muamua, e faʻafefea ona ula le ulaula? E faigofie. O Amerika saienitisi na faia le tele o faʻataʻitaʻiga, ma ua oʻo i le faʻaiʻuga e faʻapea, o le meaola o le lauulu, lea e fai ai le laulu,

E i ai isi mea. O le toniga leiloa e tupu pe a maeʻa manuʻa, mu le ulu, ma vegetarianism. E faʻapea foi, o faʻamaʻi pipisi (fungi) avea ma mafuaʻaga. Ae o nei mafuaʻaga e naʻo le 1%.

Ina ua uma ona faia suʻesuʻega i le falemaʻi ma feutagai ma se fomaʻi, na maua e loʻu toʻalua le mafuaʻaga tonu o le pala. Na aliali mai na i ai lenei faʻafitauli na tupu ona o se ulu na afaina. Ua loa i o tatou luma togafitiga umi, ma, ioe, sa tatou faia le mea sili.

Tagata mimita

Baldness o se faiga. O le uluaʻi suʻesuʻega tele i lea itu na faʻatautaia e Hamilton ma Norwood. Na latou tuufaatasia se fua faʻailoaina mai o le tulaga o le androgenetic alopecia. O loʻo faʻaalia manino ai le auala na paʻu ai lauulu.

O nei auala ua fesoasoani i loʻu toʻalua e faʻamalolo ai le paʻu.

Atonu na taumafai uma loʻu toʻalua i togafitiga uma. Mo le 10 tausaga, matou faʻaaoga eseese auala toetoe o aso uma, faʻamoemoe mo la latou fesoasoani.

Vailaau

O le sili ona lauiloa ma lelei o Propecia ma Minoxidil.

Ae e te leʻi faaaogaina nei tupe, e ao ona e faʻaeteete i suʻesuʻega faʻatonuga, ma e sili ona lelei ona vaʻai i se fomaʻi.

Fuafuaga - O le vailaʻau e faapitoa lava mo tamaloloa. Faʻaaoga mo le agamalu o le pulu. Ae mo aʻafiaga, o loo i ai se faʻaititia o le manaʻo feusuaiga, faigata i le mauaina o se faʻatuina, ma se faʻaititia o sperm faitau. Peitai, o faʻailoga uma na mou ese atu pe a maeʻa le vailaʻau.

Minoxidil - se meafaigaluega e faʻaoga i le papala. E faia mo alii ma tamaitai Ae e le aoga pe a fai o le vaega e vaʻai atoa. Mo le mauaina o faʻaaliga vaʻaia, Minoxidil tatau ona faʻaaogaina mo le 5 masina i le 2 tausaga.

Matagofie togafitiga

Ole lautele ole faiga teuteu e matua lautele lava. Ae peitai, o taualumaga lava latou e le masani le fesoasoani i le taua faasaga i le pala.E sili na faʻaoga o se ausilali filifiliga faʻatasi ai ma isi metotia.

Plasma siitia - lauulu lauulu toe faʻaleleia. Faʻafetai i lenei auala, ua faʻamalosia ai le latou tuputupu aʻe, faʻalelei le paʻu. Ole galuega ole sebaceous glands e toe foi mai i se tulaga masani, ua aveese le fulafula, ma e faʻaitiitia seborrhea, fungus. Ole iʻuga o le plasmolifting o se siʻitia i le le puipuia o le paʻu, faʻaititia le lauulu leiloa. O le vasega e aofia ai faʻataʻitaʻiga 6, ina ua maeʻa filifilia e le tagata lalelei faʻalelei fulufulu lauulu.

Togafitiga laser - O se auala aoga e tau ai alopecia. Ae peitai, e le fesoasoani ma se tupuaga mafuaaga o le pala. Ae le i faʻaogaina le laser, e manaʻomia le faia o suʻega, pasia suʻega. O le galuega a le faʻapitoa e le gata o le faʻaaogaina o le faʻatulafonoina naʻo ia, ae ia faʻataʻoto atoa le tele o faiga. O faʻaiʻuga o togafitiga o le laser e maitauina pe a maeʻa le tolu masina o sauniga masani, o le leiloa e faʻasolo i lalo, o se vulu e aliali mai. Ma le isi, o le ata e sili atu lona faʻamoemoeina, aua o le soifua maloloina laulu e ola, malosi ma susulu. Ae ia ausia lenei mea, e tatau ona faʻaalu i luga o le mausali, naunautai ma, o le mea moni, taimi saoloto e asiasi i le falemaʻi lalelei.

Togafitiga osone mafai ona taʻua o se faiga masani. O le aoga sili o le ozone o le agavaʻa e faʻaleleia ai le toto microcirculation i vaʻa, e faʻamalieina ai aano ma le okesene. Ona o lenei, o le faʻafouina o lauulu folau ua faʻaleleia, o le tuputupu aʻe o lauulu fou e faʻamalosia.

Trichologists faʻaaoga auala e lua o le faʻaaogaina o le osone. Muamua o loʻo i tulaga o tui. O le ozone-okesene fefiloi tui i lalo subcutaneously pe intradermally ma se tui. Ole iʻuga ole toe faʻafoi ole metabolism, meaʻai, faʻamalologa ole paʻu. O le auala lona lua o le mea pueata. E tumu le papala i le ozone e aunoa ma se fesoasoani, leai se tiga, ae e le loloto.

Toe suia lauulu

Ole taotoga e avea ose auala lelei e fofo ai le faʻafitauli. E le manaʻomia le togafitiga ile falemaʻi; e faia i lalo ole vaifofo. Mea mo le toe totoina - fai ia oe lava lauulu mai tua po o autafa o le ulu po o tagata foai. Ina ua mavae le totoina, latou te le manifinifiina ese, aua le mou atu, aua le pauu. Tisiki toe faʻafoʻi vave. Le lauulu lauulu ulu e tupu i le olaga atoa.

Ae o le taotoga e avea o se fofo talafeagai mo na o mu ma ulu, afaina i le kenera alopecia, e ono le fesoasoani.

Fofo togafitiga mo le pala

O vailaʻau faʻaleaganuʻu e naʻo se fale teu o mea aoga e aoga mo taimi uma. Ou te vaevaeina nei togafitiga togafitiga i ni vaega se lua.

Muamua o le pijat. E mafai ona faʻafesoʻotaʻi le fale faʻataʻitaʻiga, pe e te mafai ona fai le oe lava-massage ile fale. Faʻaaoga ou tamatamai lima e faʻafilemu ai lou ulu i aso uma mo le 5-10 minute. O lenei faiga e lelei lona aʻafia i le tulaga o le maʻilaʻulu; faʻalauteleina le toto toto. Ina ia maua le sili ona lelei faʻaiuga, o le faʻamalositino e tatau ona faia masani.

Lua vaegalapisi togafitiga togafitiga. O loʻu toʻalua ei ai ni faʻamaoniga lelei.

  • Fua ole numera 1. "Meaola ava malosi." O le a ave i tutusa vaʻa mamago nettles, birch lau, hop cones. Mea uma na kuka mo le 5 minute, tuiina mo le afa itula. Faapipiiina i totonu o le ulu. O le masani masani o le faʻagaioiga o le 2 taimi i le vaiaso.
  • Fua ole numera 2 "Maututu mautu." 15 mago paʻu burdock ua sasaa i le 200 ml o le vai faʻamama, rebus mo 10 minute, o le tincture e maalili i le potu vevela. Ina ua mavae lena, e oloia i le paʻu.
  • Fua ole numera 3. "Suauu moni." Sini-faia gaosia uila e faigofie ona maua i le fale talavai. Ae na sili ia te ia lava. Matou te manaʻomia mea nei: 100 g o burdock root, 200 ml o sunflower suauu. Burdock ma pata kuka mo le 15 minute, faamama. Faʻapipiʻi i le paʻu, afifi ma se solo mo 2 itula ae leʻi fufuluina lau lauulu.

Puipuiga o le lauulu lauulu

I le taua faasaga i le pala, e taua le puipuia. Fofo togafitiga e mafai foi ona faʻamatalaina i faiga puipuia. Ae na faia e loʻu toʻalua le faamamafa i meaʻai maloloina.

Lua faavae faʻavae o le talafeagai taumafa: eseese ma paleni. O le filifilia lelei o oloa i se auala masani o le a maua ai le tino ma microelements, vitamini, e talafeagai mo le matagofie ma le soifua maloloina o lauulu.

Vitamini B12 e iai se aoga aoga mo lauulu soifua maloloina. E maua i fuamoa, aano o manu. Na ou faʻaopopoina le porotini i la matou meaʻai, o le autu na faʻamamafa i ai moa - moa, pipi.

O le isi oloa taua tele o iʻa. Sa ou faia ia tulafono i le faʻatasi i le vaiaso, i Aso Lulu, e fai le kuka kuka samoa poʻo le cod. O le suauu o le la e suia i le olive.

E tatau ona e taumafa mataʻai mata ma fualaau 'aina masani, o loʻo iai le tele o mea aoga e taua mo lauulu ma folini. O le taumafaina o le “anapogi” carbohydrates e sili lelei le faʻaititia (suamalie, sukalati).

Baldness o se tele faafitauli mo alii. E le gata e faʻaalia ai le tino, ae o le tele o lagona. O le mea lea, i le faʻailoga muamua e manaʻomia le faia o gaioiga galue e faʻagesegese ai le fua o lauulu leiloa.

Na vave ona liliu loʻu toʻalua i se trichologist, suia lana taumafataga, ma faʻaaoga metotia masani a vailaʻau. O lona uiga, ina ia mafai ona foʻia ma le manuia le faʻafitauli, e manaʻomia le saunia o se tulaga atoatoa ma lelei.