O le faʻamaloloina meatotino o laʻau laupapa ua leva ona lauiloa i tagata faʻafomaʻi ma faʻamalolo. Shampoos faʻavae i luga ma isi mea teuteu mo lauulu e i ai uiga ofoofogia. E faatelevaveina le tuputupu ae o lauulu, faʻaleleia toto microcirculation, fesoasoani i faʻafitauli o le dermatological (ituga, mumu).

O le soifua maloloina maloloina e muamua ma taua o se tausiga lelei mo latou.

O tagata gaosi Rusia na latou faia le ta shampoo e faʻavae i luga o le birch tar, Finnish cosmetologists faaaoga tar pine. O le ituaiga lauiloa a Finelani o le faʻamalama faʻafomaʻi o le TervapuunTuoksu, o loʻo i ai mea masani a le tino ma se vailaʻau vitamini.

Fautuaga: o le faʻaaogaina o le faʻamasaniga shampoo ma tar ua fautuaina e oʻo lava i le taua faʻasaga i le ulu.

Faʻavaeina ma le tau e fai a latou galuega

O le fasimoli tar taro faʻamalosi tino e faʻavae i luga o le pine tar e talafeagai mo le togafitia o soʻo se ituaiga o laulu, le puipuia mai faʻamaʻi o le paʻu. Ae, i luma o le faʻaaogaina o le oloa, e sili atu le faʻafesoʻotaʻi se trichologist pe faʻalogo i le tuʻufaʻatasiga. Talu ai o loʻo iai le tele o mea masani, e mafai ona mafua ai allergies i tagata e maaleale ia i latou.

Ua sili ona talisapaia le lauulu a Finisi ona o le iai o:

  1. okeni okeni e iai se malosi malosi mo le ulufale,
  2. phenols ma antimicrobial ma anti-inflammatory aafiaga,
  3. o esters e fai ma vaifofo ma faʻaititia le paʻu o le paʻu,
  4. allantoins, le faiaina, ma faʻamagoina le ulu.

A lelei sapalai teuteu tuʻufaʻatasiga aofia ai se numera o elemene e galulue faʻatasi galulue faʻalelei, faʻateleina ma faʻamalosia le tasi i le isi gaioiga.

Manatua: E ui ole sodium laureth sulfate o loʻo i totonu o le tuʻufaʻatasiga, ona o lona mafuaʻaga e fai ai fulufulu, ae le o le mea lea e aʻafia ai le lelei o le oloa ma ona faʻamanuiaina.

7 faʻailoga ofoofogia o le vailaʻau

Finnish shampoo ma tar tar e fetaui lelei mo togafitiga faʻafomaʻi, fesoasoani e aveese soʻo le tele o faʻafitauli o lauulu gaʻoa. O le faʻaaogaina tatau o le oloa e faʻapea:

  • Faʻamago le ulu, o se mea taua e faʻapitoa pe a tausia lauulu gaʻoa. Le faʻaaogaina o le oloa i le faʻaopopo i ai ma le kulimi masani, faʻaititia le faʻaletonu o le gaioiga mo le fufuluina o lauulu. Curls tumau pea fou
  • Aveese le le fiafia, mumu ma le fuafua. A ufitia le uluulu i mea ninii pe o le maʻi ona o popolega, faʻaosofia i le la poʻo le matagi, ona vaʻaia lea o le phenols ma ethers o loʻo i totonu o le faʻatulagaina o le a feagai ai ma lenei tulaga i nisi o faʻasologa,

  • Fesoasoani e aveese le faʻamamago (e le naʻo le paʻu o paʻu poʻo faʻateʻu paʻu),
  • Ua na 'aveʻesea le silia ova, ina ia avea le laulu e māmā ma pupula,
  • Ole tar e fesoasoani e faʻamalosia moli, e faʻaitiitia ai le numera o lauulu na paʻu'ū,
  • E faʻasolosolo le toto o le ulu, faʻateleina ai le tuputupu aʻe o fua o curls,
  • Faamamaʻi le fuluga.

Taua! Le faʻaaogaina o le tar shampoo mo le togafitia o matutu ma faʻaleagaina fasi faʻapipiʻi ma pito vae e le taliaina. Talu ai o le tulaga o le a atili faʻaletonu, o le lauulu o le a avea atili matutu ma dehydrated.

Anotusi

Finnish pine tar, o se vaega o le lauulu teuteu teuteu, e leai se aoga faʻamalolo i tulaga uma. E i ai contraindications lona faʻaaogaina. E le toʻatele o latou:

  • mamago foi lauulu
  • paʻu paʻu, o le togafitiga lea e le mafai e aunoa ma le faʻaaogaina o vailaʻau,
  • afaina i le tar.

Afai e te manaʻo e faʻaoga le shampo Finnish mo le taimi muamua mo le puipuia poʻo le faʻavavevaveina o le tuputupu ae o manoa, muamua suʻea le oloa i luga o le paʻu o le lima. Sulu faʻalelei le paʻu i le tapulima ma faʻaaoga le fatuga. Afai i totonu o ni nai itula le lima e le fulafula, e le palu ma e le ufiufi i hives, ona mafai lea ona fufulu saogalemu lau lauulu ma lenei oloa. Afai o le tasi o le lisi tali atu faʻaalia ia lava i luga o le lima, e sili atu le musu e faʻaaoga le vailaʻau.

Fautuaga. Faʻaaoga laupepa mo lauulu ituaiga mo le mafuaʻaga o togafitiga, e sili naʻo le faʻatonu e le fomaʻi. O le a ia filifilia se polokalame mo le faʻamalamalamaina, lea o le a oʻo i ai le maualuga aʻafiaga lelei. Le faʻamalieina o le kulimi faʻapipiʻi ma se vailaʻau mo togafitiga o le faʻamamaina le paʻu.

Aʻoga lelei

Faʻatonuga mo le faʻaaogaina o le oloa faʻaaogaina fautuaina ia suia i le masani ai mo le afu, faʻaaoga mo se taimi. Ina ia faʻalauteleina le faʻagaioia o mea aoga aoga, latou te faʻaopopo i ma taua suauʻu, decoctions poʻo balms. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e maeʻa ona fufuluina lou lauulu o loʻo iai le lagona o le le fufuluina o le faʻamalama - faʻaaoga le mea e te fiafia iai ma fufulu lou lauulu i le vai. A maeʻa ona fufuluina, fufulu ia laʻau ma le bram chamomile, ona faʻafaigofie ai lea. Afai e te faʻaopopo se sipuni ti o le vineta i se pakete vai ma fufulu lou ulu pe a uma ona fufuluina, o le a maua ai uila i se pupula matagofie.

Fautuaga: i le va o vasega o togafitiga ma tar shampoo e tatau ona fai malologa a itiiti mai o le masina.

Faʻafefea ona faʻaaoga le Finnish tar shampoo

Phenols ma oona gaosi faʻaʻaisa o loʻo i totonu o le faʻamalosi tapoleni Finnish vaʻai faʻalelei mo le curls ma faʻatumu i le malosi. Peitaʻi, e tatau ona e faʻaogaina saʻo le faʻaupuga ma le tar:

  • fai le suʻesuʻega alergi ae leʻi faʻaaogaina,
  • amata ona fufulu lou lauulu, faʻamalulu lou lauulu i lalo o se vaitafe o le mafanafana vai,
  • teuina le faʻamalama i luga o le ulu, ae faʻapipiʻi i lima,
  • o le foam faia e faʻaaoga i le lauulu,
  • A maeʻa le faʻaaogaina, o loʻo susu le laulu faʻatasi ma se pasama poʻo se conditioner, a le o le mea lea o le a le selu lelei.

Ma tusi. Aua e te fefe o manoa pe a uma ona fufuluina o le a manogi pei o le ta. A sina mea manogi na totoe na o lauulu susu, ae a mago ai, ua mou.

Lice togafitiga

O le mea la e alu ese ai le utu, e faʻaaogaina le tar tar shampoo i le togafitiga lavelave e faʻatonu mai e le fomaʻi. E le o se vailaʻau oloa, o le mea lea, e leʻo mautinoa e faʻamamaina atoa le faʻamama o le parasites pe a uma le faʻaaogaina muamua. Mo le faʻatinoina o togafitiga, fai mea nei:

  • ua faʻaoga le ufiufi faʻapipiʻi i fulufulu susu,
  • faʻasoʻo lelei le ulu, tutusa le tufatufaina atu o le pulu,
  • e le fufulu ese le faʻavae mo 5-7 minute,
  • fufulu le pulu i le vai, afifi le ulu i se solo,
  • ua uʻu afu mafolafola ona selu soo ma se selu lapoʻa.

Ma tusi. Ina ia faʻamama atoatoa ese namu siama, na o le fufuluina o lou lauulu e le lava. E manaʻomia le faʻatinoina o auala i se laina. Poʻo le faʻaaogaina o le tar tar shampoo pe a maeʻa vailaʻau mo utu o se mea faʻaopoopo.

Tervapuun Tuoksu mai Foxtel OY

O lenei ituaiga sa fiafia i ai le tele o teineiti o loʻo taumafai e tupu tele lauulu mafiafia. Talu ai, TervapuunTuoksu na faatonuina e meli mai Finelani. O aso nei ua mafai ona faʻatauina e le gata i le fale talavai, ae faapea foʻi luga o fata o se supamaketi masani. O lona tau e matua faʻatemokarasi - mo se fagu 500 ml latou te fesili mai le 150 i le 220 rubles. E ese le faiga o le manogi: mo nisi e foliga mai e faigata ma le manaia, aʻo isi e manatu e taliaina. Ae ui i lea, e le aoga le fefe i le mea manogi o le a tumau i luga o le lauulu mo se taimi umi. E vave ona pala. I se faʻaopopoga, e ui lava i se mea manogi, o le launiu e talafeagai mo ituaiga uma o laulu, togafitia i latou ma toe faʻaleleia. Ona o le mea moni o loʻo aofia ai tar ma isi mea masani faʻalenatura, e le taʻoto faʻapena lelei. E manaʻomia le faʻamalieina lelei o mea i totonu o le fagu.

Trichologists fautuaga

I le ala i le mafiafia ma le soifua maloloina lauulu, trichologists fautuaina mea nei:

  • E faʻaaogaina le suamalie faʻatasi i le vaiaso mo se taimi e le sili atu ma le lua masina faʻasolosolo.
  • I le avea ai ma fofo togafitiga mo le ore o seborrhea poʻo faʻamaʻi foma, e faʻaaogaina pea mo le masina, ona fufuluina lea o le ulu i se masani teuteu oloa mo le lua masina (a maeʻa, afai e tatau ai, o le togafitiga e mafai ona toe faia),
  • aua le faʻamamaina le susu, aua le faʻaaogaina le tuʻusaʻo mai le fagu i le fulufulu, faʻaaoga na o se pulu faʻapipiʻi,
  • i le taimi o faʻagasologa togafitiga, mataituina le tulaga o le lauulu, pe a fai e le palapala pe leai se ola, suia le laupepa ma faʻaaoga le pulou meaai i pito o le curls.

Faʻaoga foliga laupepa lelei

Finisi lelei i le afifiina talafeagai e mafai ona toe faʻaleleia le ulu i se soifua maloloina, ma faʻatulaga lou lauulu ia vave tupu.

O le a le mea e aoga ai le tar tarampoo?

E tulaga ese le Tar, ona o se mea e matua saogalemu lava, o loʻo i ai ni vailaʻau faʻamaʻi, antimicrobial ma anti-inflammatory meatotino. E fuafua e faʻateʻaina le tele o faʻafitauli.

  • E aoga tele i le faʻaogaina o le faʻamamaina
  • Aveesea atoatoa le ita ma le vevela o le ulu
  • Aveesea le soʻona faʻaʻaluʻulu ole laʻau ile faʻatonutonuina ole gaioiga ole kelenous sebaceous
  • E faʻamalosia le curls ma puipuia ai latou mai le paʻu i fafo
  • O se vailaʻau lelei ma le saogalemu mo le utu.

Mo le togafitia o soʻo se faʻamaʻi (psoriasis, seborrhea), ua maeʻa ona faʻatino le laʻau i le 1.5 masina, o le isi vasega e mafai naʻo le 3 masina.

Manatua e le mafai i taimi uma ona e faʻaaogaina le tar tarampoo, e oʻo lava ia mo talavai, e tatau na tuʻufaʻatasia ma le masani ai, a le o lea, e afaina ai le papala ma le curls.

O a tulaga e tatau ona faʻaoga ai le tar shampoo, ma o fea e taofia ai?

E faʻaaoga e teteʻe ai laʻau ma psoriasis, ma e masani foi ona aʻoaʻoina e avea ma fofo mo siʻu. O lea la, pe a uma ona faʻaaoga se tasi, e maua faʻaitete laumei. Mo se feteʻenaʻiga lelei faʻatatau i le utu, e tatau ona e faʻapipiʻi se aofaʻi o loimata i ou lima ma faʻapipiʻi i le lauulu, pe a uma le 5 minute selu le curls ma se selu ma nifo masani. E le gata i lea, o se tulafono, o se solo mo lice, ua faatonuina e avea o se gaioiga fesoasoani faatasi ai ma le togafitiga faatonuina e le fomai. E le gata i lea, o le afaina mai le faʻaaogaina o se vaifofo mo utu ua le aofia, e le pei o nisi vailaʻau.

E ui i lona lelei tulaga ma le saogalemu, o lenei meafaigaluega e iai nisi faʻaletonu.

Tagata e ona lauulu lauulu e tatau ona aloese mai le faʻaogaina, talu ai o loʻo faʻamamaina le paʻu ma curls mo le mafiafia o le tar tar ma mafai ona faʻateleina le faʻafitauli.

Masalo e le o tagata uma e fiafia i ai le manogi o le lauulu. Ma i latou, e tatau ona manatu i latou e faʻamalama moli moli o loʻo mafai ona faʻamamafola ai le laupepa faʻapipiʻi.

Tar tar - faʻateʻese

Tar shampoo o se vailaʻau e masani ona faʻaogaina e tau ai le tele o faʻamaʻi o le laulu ma le ulu. Faiga i le lauiloa o le oloa o lona malosi malosi, faʻaavanoaina ma faigofie le faʻaaogaina (tele iloiloga faʻamaonia lenei). Maualuga tar shampoo fesoasoani e ausia:

  • manumalo i luga o le susu
  • alu ese le vevela, ulu leaga o le ulu,
  • normalization o sebaceous glands,
  • faʻamalosia o lauulu, taofi le paʻu o lauulu,
  • aveese le ulu lice.

Shampoo, e taʻua o le Tar, e faʻavae i luga o le mea aoga autu - tar. O lenei mea ei ai bactericidal, anti-inflammatory ma antimicrobial meatotino. Ole mea lea e mafai ai ona e feagai ma le tele o faʻamaʻi o le ulu ma le laulu.

Ole uiga iloga ole Tervapuun Tuoksu (shampoo tar falani na faia i Finelani) o le faʻaaogaina o le piniki tar o se vaega o le le birch.

E tusa ai iloiloga, o le fualaau faasaina e matua ese lava mai analog i manogi. O sea tar shampoo e talafeagai mo ituaiga uma o laulu. O loʻo faʻamalosiʻau faʻatasi ma le mativa, malosi le fafagaina ma faʻamalie le ulu, e faʻatupuina lona mama. E mafai ona faʻaogaina i aso uma.

Ole gaosi oloa e faʻamautu le tele o gaioiga e faʻalauiloaina e le tar tar.

  • aveeseina o susu,
  • aafiaga antimicrobial,
  • susu le tino ma faʻamalosia lauulu
  • normalization o sebaceous glands,
  • faigofie selu.

Ua lapatai mai e le au fai mea, e le o iai ni manogi i lea sapani, manogi mai le ta. Ma na ia folafola foi pe a uma ona mago le lauulu mai le manogi o le a leai se tulaga.

Lapataiga ma Lapataiga

O le filifili e taumafai tar tar tausiga lauulu, gauai atu i lapataiga a tagata tomai faapitoa. E fautuaina e muamua saili le fautuaga a se trichologist poʻo se fomaʻi. E manatua faʻamanatuina, o lenei fofo, e pei foʻi o soʻo se vailaʻau togafitiga, e iai ona aʻafiaga. Ole fomaʻi faʻapitoa o le a mafai ona auiliiliaina le tulaga o lou tino i se lavelave, iloa le faʻamoemoe o le togafitia tar.

O le faʻaogaina o se vailaʻau e masani ona faʻamauina faʻapea:

  • O le mago o le uiga lea o le ulu ma le lauulu,
  • e iai le faʻalavelave i le tagata taʻitasi,
  • na maua ai nisi faʻamaʻi o le paʻu.

I le leai o ni contraindicated vala, le vailaʻau e mafai ona faʻaaogaina uma mo togafitiga ma mo puipuiga. I le tulaga lona lua, e taua le matauina e suia ai ma masani laupepa. Le tele o faʻaaogaina o tar-faʻavae oloa e mafai ona taʻitaʻia ai le isi faʻafitauli: o le lauulu o le ai ai le soʻona faʻaaliali foliga, ma o le ai ai faigata i le selu. E le mafai ona faʻaaoga saʻo le vailaʻau ile paʻu, muamua e tatau ona e faʻapipiʻi i ou lima.

Afai e tumau pea le mea faʻapipiʻi (tele iloiloga e faʻatulaga ai le mea lea), e mafai ona e fufulu ma masani laupepa faʻatasi ma le conditioner. E aoga faʻatasi le faʻaogaina e ala i le faʻaaogaina o le tar shampoo ma ia "paʻaga": o se paʻu o le chamomile poʻo le sua o le faʻamamaina mo le fufuluina.

Mo le faʻamoemoe o togafitiga, e faʻaaogaina le tar-vailaʻau vailaʻau i vasega o le fa i le lima vaiaso. O le malologa e tatau ona tele masina.

Iloilo o lo oi ai faamatalaga lelei e uiga i le malosi o le vailaʻau faʻapipiʻi:

  • sefe mai mea taʻa,
  • puipuia lauulu gaoia
  • taofi le toe paʻu i fafo
  • E iai le faʻafilemu i luga o le ulu,
  • gafatia.

Faamaumau iloiloga ma vaivaiga o le meafaigaluega:

  • tangles manoa, lavelaveina selu,
  • lauulu ua malo
  • faapaʻu manogi.

Mea umu ta taro mo le fale

Afai e te manaʻo e fai ni ou oloa e faʻaalu ai lauulu i lou fale, o lona uiga o le fausiaina o se laupepa o le a le faigata lea mo oe.

Ina ia faia lea mea, o le a e manaʻomia se fasimoli faʻavae, pe a fai e le o ia te oe, pepe fasimoli aunoa ma soʻo se faʻapipiʻi e fetaui lelei. Olo ma tuu le ipu maua mai i le vai taele. O le taimi lava ua kua ai chips, faʻaopopo le tele o le tar, e faigofie ona faʻatauina i soʻo se laina o fale talavai. Faʻatagaina le fefiloi e malulu teisi ma faʻaopopo 2 sipuni mamago uaina mumu. O le iʻuga fefiloi e tatau ona tauanau pea 2 aso i se nofoaga pogisa.

Afai e te filifili e taumafai e faʻateʻesea le mativa, le pupula o le paʻu, gatalia poʻo le utu i le tar tar shampoo Mirroll, 911, Psorilom, Granny Agafia poʻo le selau tusi o mea matagofie, e taua le manatua o nei tupe e le o faʻaaogaina i le ulu i lona mama foliga, ae na muamua faʻaleagaina i le vai i totonu 1: 1 fua faatatau. Mo e ona le lauulu faigofie ona mago, matou te fautuaina malosi le faʻaaogaina o se pupuni po o le mata faʻapipiʻi pe a uma se mea faʻapipiʻi e faʻamalosi ai le laulu.

Tar tar suamalie - o le a le faʻaaliga?

Tar o le meaʻai malosi gaʻo i le shampoo. Faatasi ai ma se bactericidal, anti-inflammatory ma antimicrobial effect, e feagai ma le tele o faʻamaʻi o le paʻu ma lauulu.

Polokalame ta tar

  1. Aveesea le susu.
  2. E mapu ai le paʻu, tiga tele ile ulu.
  3. Faʻaavasegaina le sebaceous glands.
  4. E faʻaalu le mageso i luga o le ulu o tupuaga eseese.
  5. Faamalosia lauulu aʻa ma fulufulu lauulu.
  6. Aveesea lice.

Matou te fautua atu foi oe faitau le tala faʻavae e uiga i faʻamama tar mo lauulu.

Tar tar syampoo 911

Tar tar syampoo 911 lelei le feagai ma le seborrhea, psoriasis, peeling ma le vevela i le ulu fulu. E taofia ai le gaioiga o fungi lea e faʻatupu ai le susu ma le malie malie o siama ua oti. Faalauteleina le galuega o le sebaceous glands. E mafai faʻaaogaina naʻo ia pe i le togafitiga tuʻufaʻatasia.

Faʻavae

  • Tar birch
  • Giserini
  • Caton
  • Suauʻu popo
  • Manogi manogi

O le faiga e faʻamama ai le laʻau, e le faʻamagoina le paʻu ma faʻasao le pito i fafo o le lauulu. Maʻimau le faʻamuta pe a maeʻa le faʻaaogaina muamua, aluʻe le laʻititi ina ua tele 2-3 shampoos. Ole averesi o le tau o se oloa mai le 90 rubles i le 150 ml.

Mo nisi faʻamatalaga e uiga ile Tar Tar Shampoo 911, vaʻai: Tar Tar Shampoo 911 o se vaifofō mo le faʻamoe. Iloiloga

Iloiloga e uiga i Tar Shampoo 911

911 shampoo ma tar - loʻu alofa! Mo le silia i le tausaga sa le mafai ona ou onosaia, ono oʻu le tele o le taimi ma tupe, ma ua latalata tele le vailaʻau - i se fale talavai lata ane i le fale. O lea ua ou iloa le mea e fai pe a toe tupu le faʻafitauli.

Ava moega mo mimiti! Ua ou fiafia! O se tasi e manatu o le manogi o tar e leaga, ae i le isi itu, ou te fiafia i ai. A fufulu, o le lauulu manogi sina ulaula na lafo ifo, ona sosoo ai lea ma luga o le lauulu sina malamalama manogi. Le manogi o le natura! Le mafai ona ou manava!

Le 911 shampoo na faʻasaoina loʻu ataliʻi! I le 15 o ona tausaga, na amata ai ona i ai ni mea mataʻutia i le lauulu. Na lapoʻa tele. Sa matou taumafai i le tele o moli, ae e le suia ai le tulaga. Ulu pei o le palapala ma gaʻo, ma ua leva ni nai itula talu ona fufulu. O le atalii na fufuluina lona lauulu i le shampoo tar tar 911 ma o le aso atoa sa latou i tulaga lelei. Na ia faʻaaogaina le laʻau faʻapipiʻi tasi i le aso ma faʻasolo malie lava le faʻafitauli o le lauulu gao.

Uiga aoga o le tar tar shampoo

O le lauiloa o lenei oloa i totonu o fafine e mafai ona faʻamatalaina e le mea moni o ana faʻamalologa meatotino ua iloa i tagata mo se taimi umi.

Faamanuiaga o tar tarampoo:

  • e iai le aneti-inflamasi aafiaga
  • aveeseina le pupula o le paʻu, aveese le mumu
  • fesoasoani e faasaga i mea teteʻe
  • e aumaia ai lauulu iila ma matagofie
  • faʻamalosia folau o lauulu
  • faatelevaveina lauulu ulu, faaitiitia lauulu lauulu.

O nisi polofesa faʻaaogaina le tar tar shampoo i le taua o le pediculosis. O faufautua faʻapitoa latou te fautuaina le faʻaaogaina o lenei meafaigaluega i tagata e iai le laulu ole laulu.

Laupepa faʻapipiʻi tar

Laupepa faʻapipiʻi tar eseese i totonu e leai se birch, ae o pine pine. O loʻo iai foʻi ma vailaʻau ola o meaola mai fafo, o laʻau masani e faʻaosofia ai le toto i totonu o le ulu. I se faʻaopopoga i le faʻaumatia o faʻafitauli, e faʻamama ai le lauulu, folipalaina ma silika. E mafai ona faʻaoga mo le faʻaaoga i aso uma.

Le gaioiga o le laufasi Finnish:

  1. Aveesea le susu.
  2. E i ai se antimicrobial aafiaga.
  3. E faʻasaoina ma faʻamalosia lauulu.
  4. Faʻaavasegaina le sebaceous glands.
  5. Fesoasoani i le selu ma le le mautonu le lauulu.

Talu ai o le laʻau e leʻo iai ni manogi, o lona manogi lea i le ta. Ae a mago le lauulu, o le manogi e mou ese. O le averesi o tau o le Finnish shampoo e mai le 300 rubles i le 300 ml.

Iloiloga o lau tupe faʻaoga

O se vaiofo lelei mo faʻailo. Sa ou faʻaaogaina i luga o le fautuaga a se uo ma ua lua vaiaso ua lava mo aʻu e faagalo ai le kiona i loʻu lauulu. Maoae! Sili! Manaia tele! Ou te fautuaina!

Mataʻutia, faʻafetai i le Atua, sa leai ma ua leai. Ou te faʻaaogaina le suamalie Finilani e faʻamaumau ai loʻu laulu. Na vave ona oʻu mafiafia ia te aʻu, ma e tatau ona ou alu i ni pisinisi pisinisi mo ni nai aso i le galuega, ma e le mafai i taimi uma ona fufuluina atoa loʻu laulu ma teuteu. I lenei laupepa, ua lava mo aʻu le fufuluina o loʻu laulu i aso 3-4 uma. Ou te suauʻu suauʻu i luga o pito ina ia aua neʻi mago.

Atonu e le leaga le laupepa, ae pe a uma ona faʻaaogaina, e le mafai ona ou faia se mea ma le laulu. Ua faʻapea ona 2 taimi o fasimoli, faʻapea foi, ma ua le foʻi le faʻamati. Ae aua le selu lou lauulu, aua e te teuteu. Ua uma ona faʻaaogaina ma lona pulupulu, e leai se mea lelei. Lauulu ua malo le malo, mago, faaiu bristling. E mautinoa lava e le fetaui ia te aʻu, o le a ou vaʻai mo se isi fofo poʻo le faʻapipiʻi o se ese ituaiga.

Tar shampo mai le tina matua o Agafia

Dermatological togafiti mai le tina matua o Agafia Fuafuaina e tau le seborrhea. E ui lava i le mea moni o le fasimoli fasimoli ua faʻaalia o le pito i lalo, o le laupepa e faʻapaleni lelei, fufulu atoa le lauulu ma fufulu le ulu. I le taimi lava e tasi, e faʻaleleia le toto i sapalai, o le faʻagaioioina o le sebaceous glands e faʻaleleia atili, ma le tuputupu aʻe ma le toe gaosia o fungi na avea ma mativa ua taofia. E le manogi Tar, e iai sina manogi manogi laitiiti.

Faʻavae

  • Pepa birch
  • Climbazole 1%
  • Vitamini PP
  • Fasimoli

E mafai ona faʻaaogaina le laʻau mo le togafitia o le isuka ma lona puipuia. Na te faʻamamaʻina suauʻu ma ituaiga laʻei gaʻoa. O le tau o le tar shampoo mai le tina matua Agafia mai 70 rubles i le 300 ml.

Iloiloga e uiga i le tar shampoo Tinamatua Agafia

Ekaterina (Katrina), 41 tausaga

O le laupepa e lelei, e fesoasoani i le tetemʻe. Ae ou te le talitonu mo lena tau e mafai ona e faʻatau se oloa e aunoa ma SLS. O le kulimi faʻamomoli i luga o ipu fasimoli e le mafai ona faʻaʻimasina tele! Ia, le mea autu e fesoasoani.

Alice (Alisa1212), 38 tausaga

O loʻo i ai le Tar i le fatuga, na ou faʻamoemoe o se manogi faʻapitoa, ae leʻi mauaina. O le manogi e matua manaia, mama. Sa faʻalumaina lelei e le Samuʻe le folo, na ou tuʻuina malosi 5.

Larisa (Loka Kass), 25 tausaga

Na ou faapuapuagatia, faapuapuagatia aʻu galugalu, inu aʻu i aneti ma mea faʻaalu e leai se mea na fesoasoani tele. Na ou filifili i luga ole ta fasimoli, ou te alu e faatau, ma na ou teʻi ua tautevateva i luga o le palaka ma le ta mai Agafya. Na ia feagai lelei le faʻafitauli, na ia fufuluina lelei le lauulu, sa masani ona faamalieina, ma o lea ua filifili le tagata gaosi mea e vaai totoʻa. Ou te leʻi manatu e mafaia sea ituaiga lelei mo lenei tau.

Tar Tan Faʻamalolo

Tar Tan Faʻamalolo faʻalauiloaina e le gaosi oloa e avea o se lavelave homeopathic vailaʻau ma antifungal gaioiga ma faʻamama aveina mai le ulu fulu. O le mea faigaluega ua faʻamaonia e dermatologists ma ua fautuaina malosi e i latou mo le togafitia o faʻaili ma psoriasis. Ole mafiafia o le moliu e mafiafia, o le manogi o le tar. O loʻo taʻi lelei i totonu, e pei ona iai totonu 'sulfate.

Faʻavae

  • Pepa birch
  • Tetranil
  • Suauʻu popo
  • Citric acid
  • Giserini

Tan faiga mo lauulu:

  • Aveesea le susu ma le vevela
  • Fesoasoani e Taliaina ma Psoriasis
  • Puipuia le lauulu lauulu
  • Faalauteleina le paleni vai-masima
  • Fai le laulu e pupula ma tino malosi

E mafai ona faʻatau mai tar shampoo mai 160 rubles i le 300 ml.

Tar shampoo Neva mea teuteu

Tar shampoo mai Neva mea teuteu E i ai le anti-inflammatory ma antipruritic aafiaga. Lelei aveesea le taetaei ​​ma sili atu sebum. Lapataiga e tatau ona faʻaogaina i luga ole mago ma le paʻu ua afaina, aua o lenei e mafai ona faateteleina le tulaga. E faʻapipiʻi lelei le uapogi, e iai se manogi faʻaleaganuʻu lelei, ma e sologa lelei i le paʻu o le papala. O iloiloga taro mai mea taugata Nevsky e tele na lelei, e ui lava o le faʻavae e le masani.

Faʻavae

  • Tar birch
  • Ammonium Lauryl Sulfate
  • Sodium lauryl sulfate
  • Coconut Emulsifier
  • Masima
  • Cocamidopropyl Betaine

E mafai ona faʻatau mai tar shampoo mai Neva cosmetics mai le 70 rubles i le 250 ml.

Tar shampoo Neva cosmetics iloiloga

Varenka, 24 tausaga

Teu ese mai Neva vasega teuteu! E lelei, taugofie ma sili! Ou te fautuaina!

Angelina, 36 tausaga

Lei lava se mea i loʻu olaga o le a ou toe faatauina ai le tar tar shampoo mai Neva cosmetics. Na pa'ū loʻu laulu ma paʻi tele ai le maʻi. Ou te leʻi mafaufauina foi se mea faʻapenei, ina ua uma ona faitau lelei faʻamatalaga, na ou filifili loa e faʻatau, aua e iai lava meaʻai. Masalo e fetaui o ia ma se tasi, ae le mo aʻu.

Moli mai Neva cosmetics - o se isi mea i le tar fasimoli. Leai se mea e le sili atu. O le lauulu e malo, e le fufuluina lelei ma le manogi e talafeagai. Ae palaʻai faʻamaʻi vave, ma mo lenei e mafai ona e puapuagatia itiiti faaletonu! Ou te mo le+++

Ole vaega autu o soʻo se pulupulu tar o le tar. Ma ua ia te ia le malosi e mago ai le paʻu ma lauulu. O le mea lea, i latou e ona ni mea ua faʻaleagaina ma mamago lauulu e tatau ona faʻaogaina se faʻamalologa pasama po o se mata pulepule Ma ua aulelei, maloloina ma malosi lauulu ua saunia.

Matou te fautua atu foi ia e faʻamasani oe i le lisi o le sili atu lauulu lauulu shampoos leai sulfates, vailaau ma silicone.

E iai faʻamatalaga e faʻapea e mafai ona afaina ai le lanu o lauulu o le tar tar shampoo. Peitaʻi, e pei ona faʻaalia e le aʻoaʻoga, ma le saʻo o mea e filifilia i le faʻamalama ma lona faʻaaogaina tatau, e le aoga lea manatu.

Faamanuiaga ma leaga o le tar tar shampoo

Leitioa a latou fai mai o le matagofie e manaʻomia ai taulaga. O se tasi auala pe o se isi itu, ae o le ua afaina o se sui o le sili atu ona vaivai, lelei feusuaʻiga. O a mea na o teineiti e le o iai le lalelei, faʻapitoa foliga: latou te 'aina gaʻo-leai se sisi sisi, ae le o suamalie, i o latou taimi avanoa latou te tamoe ai, nai lo le matamata ata tifaga, ma latou faʻaaoga foi tulaga le masani ai ma e le masani ona manaia matagofie auala. O se tasi o ia mea o le tar tar shampoo, e i ai mea manogi faʻapitoa ae le o tagata uma o le a fiafia iai. O a aoga ma leaga o le tar tar shampoo i le taimi o le faʻaaogaina ma o ai e tatau ona faʻaaogaina?

Le faʻavae o le tui tar shampoo

O le mea moni, o lenei fofo mo pili ma le soona oona gaosia ua leva ona lauiloa. Ua uma ona faʻataʻitaʻi e le toʻatele o tagata ma taimi. Faʻafetai i meatotino taua o loʻo i ai i le tar tarampoo, e mafai ona faʻatinoina le tele o faʻamaʻi dermatological o le ulu. O se tasi o mea taua o lenei mea teuteu oloa o lona natura ma faʻapitoa fatuga, mauoa i mea aoga aoga.

Mo se faʻataʻitaʻiga, ona o se mea e pei ole phenol, o le oloa faʻamama le paʻu ma le lauulu, fesoasoani e faʻamamaina le mataga, pe a iai. Ma le faʻaopopoga, ua faʻavaveina le faʻafouina o le paʻu, paʻu o le paʻu, lea e mafai ona aliaʻe mai o se faʻamamaina faigofie, ma faʻaiʻuga o se faʻafitauli matuia, faʻafilemu filemu.

Afai e te faʻatusatusaina le aofaʻiga o le tar shampoo ma soʻo se isi mea faʻalalelei gaosi, e mafai ona e vaʻai atu o lona fatuga o le a sili mamao atu nai lo le tele o laupepa. O le mea masani lava, o le vaega autu o le birch tar, o loʻo i ai foi ni isi oloa e maua i luga o le pine tar ma juniper tar.

E iloga Tar i se pogisa, toeititi a uliuli, lanu ma foliga e tutusa ma le suauu. O le ata autu lava o se matua le manaia, manogi ma le tofo leaga. Tele tagata, faʻaaogaina laupepa, ua amata ona latou masani ai i lenei manogi ma e le faigofie lava ona latou matauina i le aluga o taimi, ma ni isi mea manaia e fiafia iai.

E le gata i lea, o le fuainumera o loʻo mauoa i laupepa eseese o laupepa - burdock, manoa, celandine, chamomile, aloe ma isi.

A filifilia se teuteu oloa, mafaufau lelei i le faʻavaeina. E le tatau ona i ai ni vali faʻapipiʻi i mea faʻalenatura, vali, ma mea sili ai, lauryl sulfate.

Leaga pe le lelei itu

O le mea muamua e tatau ona e faʻalogo iai o le ituaiga paʻu. Afai o oe o le pule o le mamago paʻu, ona sili ai lea ona faʻataʻitaʻi se isi filifiliga. Le ituaiga pito sili ona talafeagai mo le faʻaaogaina ole tar tar shampoo ole gaʻoa. I lenei itu, i le masani ona faʻaaogaina, aemaise pe a fai o fulufulu conditioner e le o faʻaaogaina pe a uma ona fufuluina, o se aʻafiaga e pei o laulu malulu ma o latou pito e ono aliali mai. By the way, o pito o pito e mafai foi ona mafua mai i le tar tar shampoo. O le mea lea, e aunoa ma le faʻaletonu, a maeʻa ona fufuluina lou lauulu, e tatau ona e faʻaogaina le ea malulu (i soʻo se foliga, e te filifilia mai ai).

Itupa ma peeling, o se filifiliga, mafai foi ona tupu pe a uma ona faʻaaogaina le tar tar shampoo.

E iai faʻamatalaga e faʻapea e mafai ona afaina ai le lanu o lauulu o le tar tar shampoo. Peitaʻi, e pei ona faʻaalia e le aʻoaʻoga, ma le saʻo o mea e filifilia i le faʻamalama ma lona faʻaaogaina tatau, e le aoga lea manatu.

E taua tele le maitauina o se mea moni - i le umi, masani ona fufuluina le ulu i luga o le faʻaauau pea ma le ta tar shampoo, o le lauulu e mafai ona sili atu ulavale, le mautonu, amata ona sili atu le le mautonu, e le gata i lea, o le fulufulu e vave ona faʻaaogaina i lenei oloa teuteu.

Faʻafefea ona faʻaaoga le mea faigaluega?

Tar shanterampampoo galue lelei pe a fai e saʻo ona filifilia ma faʻaaogaina. E ui i le laʻititi o le faʻavaeina, o loʻo i ai i le oloa se malosi lelei lava faʻamasaniga ma togafitiga, o lea e atamai ai le faʻaaogaina o lenei mea tumama. Le faia o lenei:

  1. I le faʻagasologa o le fufuluina, e manaʻomia le faia o gaioiga totoʻa faʻapipiʻi ina ia faʻavavevave toto faʻamama ma aveese flakes oi ai nei,
  2. I le faʻaiuga o le suamalie, o loʻo fautuaina e faʻaoga le conditioner (o le a faʻamamaina ai le manogi le lelei ma faʻapulou le lauulu), conditioners mafai ona faʻaaogaina i soʻo se ituaiga - balm, spray, serum ma isi mea,
  3. Aua le faʻaaogaina le mea teuteu teuteu mo umi atu nai lo le lua vaiaso o aso taʻitasi fufulu, e mafai ona fai ma vaisu ma nisi itu aʻafiaga.

Le faʻaaogaina o le tar tar shampoo mo lauulu e sili atu tele nai lo lona afaina, o lea la le faʻalavelave laiti e mafua mai le fufuluina o lau lauulu i lenei oloa, alu i le auala. E le gata i lea, o loʻo tauivi o ia ma le tele o faʻafitauli matuia.

Faʻafefea ona filifili?

Tar shampoo e faasaga i le soona faʻafiafiaina ma le susu na gaosia e le tele o kamupani eseese, lea e sili ona lauiloa o Nevskaya Cosmetics. I le faʻaopopoga i le tar shampoo, e maua ai e le kamupani le tar sabun, tar tar mo le taele ma isi oloa e fetaui lelei ma faʻafitauli o le paʻu.

O le faʻamalosi tino faʻapipiʻi o loʻo i ai foi le faʻaaogaina o le taro faʻatino, e moni lava e masani ai, ma e faʻamaonia le uiga lelei e le gata i iloiloga fiafia, ae ma faʻataʻitaʻiga dermatological.

Afai tatou te talanoa e uiga i tulafono faavae mo le filifilia o lenei mea faigaluega, o lona uiga, o le mea muamua e manaʻomia ona e faʻalogo i ai o le faʻavae. Afai o le oloa e maualuga uiga, ona o le a aofia ai mea masani, oe le a vaʻai ni mea manogi ma lanu i le tuʻufaʻatasiga, ma birch tar o le ai ai i tulaga muamua o le tuʻufaʻatasiga. Afai e te le faʻatuatuaina oloa na faʻatau i le faleoloa, ona e mafai lea ona e faia ni fasimoli poʻo se solo mo oe, ile fale.

O le sili ona lauiloa i tau ma uiga lelei o le kulimi faʻailoga "Neva cosmetics." E mafai ona mauaina i le tele o fale teu oloa ma fale talavai. E le aofia ai manogi, vali poʻo isi mea e laititi le aoga, e oʻo lava ina faʻailoa mai i le mea faʻapipiʻi e le gaosiaina e ono oso le birch tar, o lea e tatau ona lulu le fagu ao leʻi faʻaaoga. Lea ua faʻailoa mai ai le iai o mea masani faʻalenatura ma laititi o faʻasao. E naʻo le faʻamaonia o le faamatalaga i lenei manogi o le tar.

O aoga ma leaga o le tar tar shampoo e aliali mai pe a uma le faʻaaogaina muamua, o lea afai e te maitauina le afaina mai le laupepa, faʻatiga, maʻi teteʻe, afaina tele, ma isi, ona taofi lea. O le mea moni, afai o le tulaga e matua le amanaiaina, ona faigata ai lea ona faʻasaʻo ma se tasi laupepa, e ui i lea, o lenei filifiliga o le auala autu mo le faʻamutaina o le aluʻeseʻe, ova tele gaʻo ma isi faʻafitauli. Ma ia manatua o le lalelei e manaʻomia ai taulaga, o lea e i ai taimi e sili atu le onosaʻia o le manogi o le tar nai lo le faʻaogaina sili atu ogaoga ma taugata oloa fale talavai mulimuli ane.

Vitio "Faʻafefea ona fufulu lou lauulu?"

Faʻataʻitaʻiga vitio ma fautuaga ma faʻataʻitaʻiga iloga i le auala e fufulu ai lou lauulu.

Tele tagata feagai ai ma le faafitauli o le lauulu lauulu i aso uma. E mafai ona tele mafuaʻaga mo lenei: le lelei le siosiomaga, le lelei meaai, popolega, ma isi. Gaosi oloa o vailaʻau fofo teuteu gaosi tar shampoo.

Tar mea ai penitala faʻamanuiaina ma afaina, tau ma iloiloga

O faafitauli ile lauulu e popole tele. O se ufiulu uʻumi sa masani ona faʻamamaluina i taimi uma, ma talu mai aso anamua, o mea lalelei na tausia lauulu ma le lelei fua.O lenei gaosi oloa ua atili ai ona liliu i mea lalelei toe aulelei, i totonu o lo o i ai tar fatufatu. O na vailaʻau e faʻatauina ma le fiafia i fale talavai ma faleoloa.

E aoga le faʻamama e faasaga i lauulu leiloa?

Tele tagata feagai ai ma le faafitauli o le lauulu lauulu i aso uma. E mafai ona tele mafuaʻaga mo lenei: le lelei le siosiomaga, le lelei meaai, popolega, ma isi. O tagata gaosia o vailaʻau fofo teuteu oloa gaosi tapoleni tar tar, lea e mafai ona faʻaleleia atili ai le tuputupu ae o manoa, aveese faʻamalieina susulu ona o lona natura masani. O iloiloga o tamaʻitaʻi na filifili e taumafai e fufuluina o latou lauulu i lenei mea faigaluega e toetoe a autasi: o le oloa e aoga pe a fai o le leiloa e mafua mai i mea e le o le hormonal suiga.

Vailaau laupepa, na fausia i luga o le tar, fesoasoani i le faʻaopopoga o meaʻai o le ulu ma folau o lauulu. Natura vaega o le oloa e mafai ona:

  • tui i luga o vaega o le paʻu o se tagata,
  • faʻaosofia ai le siʻitia tele o tupe,
  • e fafagu ma faʻagaioi sela moe,
  • satura ma mea ai.

Faʻafefea ona faʻaaoga le seborrhea ma le laʻepaʻe shampoo

Ina ia alu ese mai le faʻafitauli matuia e tupu i taimi masani, fomai faatonuina lauulu fulufulu shampoos. O le sologa lelei o tupe faʻalagolago i le tulaga o le le amanaʻiaina o le le lelei gaioiga ma le usitaʻia o tulafono mo latou faʻaaogaina.

  • o le tuufaatasiga o loʻo faʻaaogaina ile susuluina o lauulu pe a uma ona faʻaʻofu foʻii totonu o alofilima (o lea e mafai ai e vaega autu ona malosi),
  • le laupepa ua matua i luga o le lauulu mo le 3-5 minute. (moli malamalama faʻamalositino solo le toto, sili atu faʻamamaina ese vaega),
  • fufulu lou ulu i le vai, faʻasaina i le sua o le tipolo (aveeseina o le pipiiina o vaega),
  • faʻaaoga vailaʻau fomaʻi mata i se taimi faʻapitoa, ae leʻo se tasi taimi.

Mafai ona ou faʻaaogaina se psoriasis vailaau i luga o loʻu ulu?

Afai e tupu se faʻamaʻi, faʻapitoa fomaʻi o nofoaga faʻafomaʻi faʻaaogaina le faʻaaogaina o le tar shampoo - e faʻateʻa ai patogen ma faaleleia le tulaga o le paʻu o le maʻi. Natura vailaʻau e fausia ai le oloa faʻaititia le vevela, susunuina, taofia le gaioiga a fungal microorganism e afaina i tagata, faʻaletonu lice.

O ai e faʻapipiʻiina le tar shampoo

Ole faʻamalolo ole vailaʻau o loʻo faʻailoaina I tagata e teteʻe ile vailaʻau o loʻo fai ma oloa. E taua le silafia o tar, faʻaaoga mo le gaosiga o vailaʻau oloa, gaosi oloa maua i auala eseese. O isi e faʻaaogaina paʻu birch, o isi e faʻaaogaina le malala. Tuʻuina atu i lenei mea moni, aʻo le i faʻaogaina le faʻatulagaina oloa, e tatau ona e faia se faʻatonuga faʻamaonia le leai o se mea e le manaʻomia o le uluulu:

  1. faʻaaoga se mea itiiti o le mea ile vaega paʻu ole paʻu,
  2. faatali taimi (15 minu.),
  3. iloiloina le suiga i fafo i totonu o le 'upega tafaʻilagi faʻaopoopo i ai ma le agavaʻa e onosaʻia le le manogi leaga o le suʻega oloa.

O fea e faʻatau ai ma pe fia

I luga o fata o fale talavai ma faleoloa i luga ole laiga o faleoloa i luga ole laiga e tele le numera o faʻamalama ta. O lona uiga e mafai ona faʻateʻaina le palapala ma le seborrhea mai le lisi o faʻafitauli masani o aso uma, ma faʻalauteleina le tuputupu ae o lauulu fou. O igoa nei e lauiloa:

  • Freederm - mo le togafitiga o seborrhea, tele gaʻo. Ole tau e faʻamoemoe ile aofaʻi o le vailaʻau: se fagu e 250 ml tau e 300-400 p.
  • Tar 911 - o se vailaʻau antifungal, o lona tau e 150-200 p. i le fagu.
  • Tina matua Agafia - faʻaitiitia le seborrhea, le susu, faʻamamaʻi. O loʻo maua le oloa i se voluma 300 ml. O le tau eseese mai 250 i le 300 p.
  • Golden silika - faʻagaioia le tuputupu ae o manoa fou. E tau le 100 p. i le fagu.
  • Psoril - faʻavasegaina le gaioiga o le sebaceous glands, faʻamama le paʻu, susunuina, avatu le lauulu foliga maloloina. O se mea ua iloga ai ona leaga le mafaia ona fausia faʻamalulu. Ole tau mo se fualaau faasaina o 300 p.
  • Neva mea teuteu (lavelave gaioiga). O le faʻatauina o le fagu shampoo le tau e 70-80 p.
  • Foxtel Oy Tervapuun Tuoksu - Finnish tar, faʻalauiloa atili faʻalauteleina lauulu. E mafai ona e faʻatau i le tau o le 150 r. mo le 500 ml.
  • Belita (Belarusian gaosiga) - ituaiga laʻele fuluʻe ua seasea lava i se fale talavai, aua ina ua uma ona faʻaogaina, e faʻaauulu le laulu, e mafiafia le totoa, ma moueseʻi. Fuafuaina mo i latou e manaʻomia le faʻateleina o le umi ma le mamafa o laina, e mafai ona e faʻatau le oloa i le tau o le 200-250 p.
  • Elfarma tar tar tapalafi. O le igoa lava e tautala e uiga i lona mafuaʻaga. Le tau mo sea fualaau faasaina o 220-250 p.

Vitio: laupepa "Tina matua Agafia"

Mo le tasi tausaga, e masani ona ou faʻaaogaina le fulufulu mama a Elfarm "Tar Stop Dandruff". Ua ou fiafia lava i le iʻuga. Pau lava le mea e totoe tele o le manaʻo i ai o le manogi sau mai le fatuga. E aoga le maitauina pe a uma ona vavaeina maea e le taofia. O se taua taua faʻaopoopo lea.

Sa masani ona ou faʻamatalaina i lena itu o le aulelei matagofie o tagata e le fiafia i latou laulu. Lenei ua mafua mai ile soona galue o le sebaceous glands (i le taeao na ou fufuluina loʻu lauulu, i le afiafi Icicles). Talu ai nei na amata ona ou faʻaaogaina le meafaigaluega Libriderm "Tar." Ina ua mavae 5 talosaga, na ou matauina suiga taua: o le lauulu e tumau toe mama umi.

Na ou faatauina Nevsky shampoo i le fale talavai ma na ou faanatinati e faʻasoa le iʻuga. O laʻua toʻalua na fefete, ma e masani ona sau mai lona lauulu i se suti manava (se ata le fiafia). Na taumafai o ia i le tele o meafaigaluega, amata mai le Headlandshalders ma faʻaiʻu i le mea teuteu a Neva. Ua iʻu nei le faʻaolaina o le faʻaogaina: na aluese le faʻamafu ina ua maeʻa 3 tusi talosaga.

E faafia ona ou faʻaaogaina

O le teuina laupepa o loʻo i ai le faʻaʻi masani o se vailaʻau, e le aoga le faʻatau mo aso uma. E masani lava, e faatonuina e tusa ai ma faʻailoga faʻalua i le vaiaso, mo le vasega o le fa i le valu vaiaso.

Mo le faʻaaogaina i mea e puipuia ai oe, e mafai ona e faʻaoga lea faʻapipiʻi tasi i le vaiaso i le olaga atoa.

E le tatau ona e faʻaogaina le laupepa lea i le lanu laʻau, aua o le a fai lava latou e mafiafia, e pei ona fufuluina, faʻaopopoga, o le lanu o le lauulu o le a faʻaleagaina e le lanu o le tar.

Faʻatonuga mo le faʻaaogaina

Tagata gaosi tusi tusi fautuaga i le auala o le faʻaaogaina i luga o fagu, e iai ni isi ituaiga e taʻu o le talafeagai mo le faʻaaoga i aso uma.

Tagata faʻatau na faʻataʻitaʻiina le ta tar shampoos faia fetuunaiga ia latou fautuaga faʻavae i luga o latou lava poto masani. Afai e te aoteleina i latou, e mafai ona e fautuaina:

  1. E mafai ona e faʻaoga ile tar shampoos 1-2 taimi i le vaiaso, ae le masani ona,
  2. Ia mautinoa e faʻaoga conditioner pe mata pe a uma ona latou faʻaaogaina,
  3. E sili le faʻatulagaina o le fausaga ae na o le fulufulu ulu (e aunoa ma le tago i le uumi ma faʻailo),
  4. A fufulu, maso, peiseai e faʻapipiʻi i totonu o le ulu, ma le le tufatufa atu ma faʻatinoina gaioiga,
  5. A maeʻa ona faʻamamaina le ufiulu ma le tar, e mafai ona fufulu lou ulu i se laupepa masani e ave ese ai se manogi ma faʻamamaina lelei ai lauulu.

Salu, lamolemole, malosi

O le kamupani taʻutaʻua aiga lotoifale Planeta Organica ofo atu lona lava lauulu tausiga filifiliga - Finnish soft shampoo. O le gaosi oloa e faʻalagolago i le natura, o le tuʻufaʻatasiga o le oloa e faʻavae i luga:

  • vaega faatulagaina o cloudberries ma le heather,
  • togavao vao ma fua o Scandinavia.

Ua saunia le sampo suamalie e faʻamalie ma faʻamalieina le ulu maaleale. Ole gaioiga a le mea faigaluega e faʻamoemoe e puipuia mai osofaiga ole siosiomaga. O loʻo faʻamatalaina e le tagata gaosi le filifiliga o le siamulu mo togavao ma laʻau o le Scandinavia aua o loʻo i ai i se tulaga faigata ma e tauivi pea mo le ola. Ole mea lea, o laʻau e iai se malosi malosi mo le olaga. O mea mata mo le gaosia o mea teuteu, tagata gaosi faʻamaoniga, o loʻo aoina i le faʻaleaga fanua faʻaagaga.

I le gaoioi malie, toe faʻaleleia e le laupepa malu le Finnish le fausaga o lauulu, faʻateleina ai lona faʻamalosia. O le ulu ia e tumu i faʻailoga aoga, faʻamalosia le lauulu oa. O lenei aʻafiaga e faʻalauiloaina e le cloudberry berry extract - o se vaega o le vaega ma le maualuga o le vitamini C ma polyunsaturated fatids acid Omega-3, Omega-9.

O loʻo iai foʻi i le siamupini malu faʻaiʻu nei le ekstrakolo, e taua tele lona i ai. Maualuga i carotene, calcium ma zinc, quercitin ma tanin. O le mea lea, ua faʻafaileleina le uluulu, faʻaleleia le toto, ma ua faʻamalosia folau o le laulu. Tuuina puipuiga mai le afaina o mea fafo.

Iloilo le aoga lelei o le tausiga mai le Planeta Organica, faʻalelei fuataga lelei o le lauulu. O mea nei: o le i ai o faʻaaliga faalenatura, e aunoa ma sulfates, faamaluluina o le ulu, maulalo tau, matagofie afifiina. Le alualu i luma: le lelei foaming, unonomonomical, e maua ai lauulu i luga o fluffiness.

O lea la, e le o folafolaga uma gaosi oloa liliu atu i mea aoga. Ae ui i lea, o ituaiga eseese o le Finnish shampoos e lauiloa ma sili ona aoga. Ia tuu lau filifiliga i taimi uma ia atoatoa!

Selau selau matagofie laiga

O lenei ituaiga o loʻo iai le laina o laupepa gaosi, e aofia ai ma Tar. O lenei mea faigaluega o loʻo avea ma se faʻamoe gaosi, e tatau ona faʻamalosia ai le papala o le gaʻo, a maeʻa ona tatau ona maua ai e le laulu le palapala faʻaleaga ma faʻaleagaina le susu.

I le tuufaatasiga i le mea muamua o surfactants o synthetic tupuaga (sodium lauryl sulfate, cocamidopropyl betaine, cocamphosphate), o loʻo i ai foi se faʻaʻupu faʻamalosi tino, o se fasimoli fasioti tagata. O loʻo i ai ni mea faʻalenatura vali ma mea manogi e fai mai mea masani e maua i mea manogi - birch tar, peppermint oil.

Le tau e tusa ma le 100r. mo le 250 ml.

Vita kamupani faʻatupuina ai le faʻamalu gaʻo le "Healer".

Fuafuaina e aveese faʻamamago, peeling ma le vevela. O le afifi fai mai e na te aveeseina le maʻi e mafua ai seborrhea, fufulu lemu le ulu ma e le mafua ai maʻi. Na ia folafola e faʻamama ese le afu ma le vevela o le paʻu, i luga o le paʻu, faʻaititia, paʻu, ma susu.

I le faʻaopopoga o le sodium lauryl sulfate, o loʻo i ai i le vailaʻau le birch tar, panthenol, laupepa mai le burdock root, allantoin, citric acid ma le vaega o le manogi.

Le tau o 250 ml. e tusa o le 120r.

O lenei tagata gaosi oloa e fai ma sui o le laina o tar shampoos, sina eseʻesega i se seti o meatotino:

  1. Tar shampoo ma propolis ma burdock root ua mamanuina mo le sili ona tumau pea le susu,
  2. Ma burdock aʻa ma nettle aveesea, e tatau ona tuuina silika lauulu
  3. Tar shampoo ma mumu pepa ma burdock faʻaopoʻopo faʻateleina lauulu tuputupu ae,
  4. Faatasi ai ma chamomile fasi mea e faʻatagaina ai le faʻaaogaina o lona lauulu siosiomia lanu.

Le faʻavae o le tuʻufaʻatasiga o surfactants o alafua faʻavae, tar, manogi, meaʻai lanu.

Tau 80r. mo le 250 ml.

Mea teuteu Krasnaya Polyana

O lenei ituaiga faʻailoga Lusia na ofoina atu faʻamalosi tino, o loʻo i ai se fasimoli mamago - "Tar" faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi faʻamalama faʻamalosi i le tino vai.

O le tuufaatasiga o loʻo i ai faʻalenatura o loʻo feula, o masima o le potassium masima o gaʻo gaʻo, o isi suauʻu faʻalenatura, tar, faʻasao masani, vitamini A, E.

E faʻatuina le teuina o oloa i totonu o le pusaaisa e faʻalautele ai le ono mafai ona ola, talu ai e le o iai ni vailaʻau sima. E i ai foʻi faʻamalolo, o lea e i ai le faʻamalolo.

Volume: 250 ml, tau 400 rub.

Agafia Pusa Fesoasoani Muamua

Laʻau mai le faʻasologa "First Aid Kit" e taʻua o le "Tar". Tuʻufaʻatasi ma le seborrhea, "o loʻo faʻamoemoe e faʻaitiitia faʻailoga o lenei faʻamaʻi. O le antimicrobial ma antifungal, e faʻamaonia ai lona faʻavae.

I le tulaga muamua o surfactants masani, aumai mai le sapalai faʻalenatura tiʻetiʻe meaʻai fasimea, klimbazol (1%), vitamini PP, o le mea Sodium Shale Suauu Sulfonate, o loʻo gaosia e ala i le metotia pyrolysis mai koale ma o le ko tar.

300ml le tau 130r.

Silika auro

O loʻo fuafua le laupepa malosi gaʻo e taofiofi ai le susu, ao ia laʻuina pea le laulu e faʻamalosiʻau ma le faʻamanuiaina ole Silk-Sil. A maeʻa lona faʻaaogaina, ua fautuaina e faʻaaoga se air conditioner mai le faasologa lea.

O le vaega o le vaega sapalai vaega o synthetic surfactants, o loʻo i ai le tar, sosolo o le hops, licorice ma birch buds.

"Pepa pasi"

Ua faʻaalia e le "The First Monastic Health Resort" le faʻatauina atu o oloa teuteu faalenatura mai tagata gaosi eseʻese e gaosia oloa faalenatura. Tasi le oloa faapena o le Shampoo "Birch tar."

Ua faʻailoa e le tagata gaosi oloa lenei ua fautuaina naʻo lauulu gaʻoa ma uluulu, e tatau ona faʻalauteleina PH - paleni, faʻamalosia lauulu ma faʻatelevave lo latou tuputupu aʻe. O loʻo faʻaalia foʻi aʻafiaga o mea e puipuia ai i le anti-inflammatory ma antiseptic.

O le aofaʻiga o loʻo i ai le faʻamanuiaga e maua mai i le Campo Plantservativ preservative - tusitusiga mai le Iapani honeysuckle, Cocamidopropyl Betaine foaming sooupu, ua faʻamaonia mo le faʻaaogaina i mea teuteu masani, inulin, panthenol, glycerin ma birch tar.

Le tau o 400 rubles. mo le 250 ml.

Moli esea "Vitateka tar" na faia i Rusia, gaosi oloa "Folk crafts." E faʻailoa e le tagata e gaosia le fesoasoani ia faʻamalosia ai le lauulu o le ulu, faʻaseese ai le susu, ma tausi lauulu.

O loʻo aofia ai i lea vaega ni vaega laʻasaga faʻapitoa: o se mea e faʻapipiʻi ai meaola (sodium laureth sulfate), o mea faʻasao (methylchloroisothiazolinone, methylisothiazolinone), o mea e fausia ai ata (styrene, polyquaternium). O loʻo i ai foi ni vaega sapalai o fualaʻau: oats, St. John's wort, hops ma birch leaf, ma birch tar.

100 rub mo se fagu 200 ml., ua faʻatau atu i fale talavai.

Iloilo fai mai o le Nevskaya Cosmetics shampoo faʻamamaina le maʻimau, lea sa faʻavae i luga o se ituaiga agamalu o le psoriasis, i na o le 2 tusi talosaga. O le paʻu e faʻamoe e mageso, o loʻo i ai se siʻitaga i lauulu ulu, o le soʻona faʻaʻefete maʻimau. Na latou matauina e leʻo faʻamaloloina le faʻamamaina, ae na ona mulumuluina i lenei fofo, aʻo toe foʻi atu i le faʻamalama o seisi gaioiga. Ole a le minus o le mea moni o le laulu e malo ma le mautonu, o lea pe a uma ona fufulu ma lenei oloa, o le faʻaaogaina o se conditioner poʻo lauulu balm o le a faʻamalosia.

Latou te fai mai pe a faʻaoga, o pito e vaevaeina ma natura curls atoa faʻamamaina. O se manogi le lelei o loʻo i totonu o le tar, ua maitauina, o lea, e fautuaina e sui ai ma le laupepa masani.

Manatu faʻaalia i luga o le tar faasologa mai le "Neva cosmetics", vaʻai le isi vitio.

O manatu i luga o le Tana shampoo e masani na lelei. E fesoasoani faʻamalieina le le manaia le fulufulu sili nai lo le aveʻesea o le susu. E i ai le feʻau na fesoasoani o ia i le papala o le papala, ae faʻailoa mai, i lea tulaga e manaʻomia e faʻaaoga i le olaga atoa. Faʻamalosia le tuputupu aʻe o lauulu fou, faʻaititia lo latou gaʻo.

Lenei e le o le faʻapea mai e faʻamama ese le lauulu mo lenei laulu, e sili ona afaina ai le ulu, ma mo le uumi, faʻaoga pea le fufuluina i le masani ai laupepa. O mea le aoga aofia ai manogi.

Iloilo o le tar shampoo Tana Vaʻai i le isi vitio.

O manatu e uiga i le faʻaumiumi tar shampoo "Tervapuun Tuoksu" e lelei. Latou matauina le le toe maua o meaʻai, lauulu gaʻoa, ua taofi le ulu itulu, lauulu ola lelei. O le manogi e naʻo le taimi e susu ai le lauulu, ona mou atu lea.

I le faʻamasinoina i iloiloga, latou te faʻaaogaina le "Tar shampoo" E selau faʻata aulelei i tulaga e i ai laʻititi le ova ma le paʻu o le ulu. E sili le fetaui mo tamaloloa nai lo o fafine, le mulimuli faitioga o lauulu mago ina ua uma ona faʻaaogaina.

Dandruff aveese, ae e le faʻamaloloina, e toe foʻi i tua pe a maeʻa le faʻaaogaina.

O faʻamatalaga e uiga i le tar "Healer" shampoo e lelei, e fesoasoani i le teteʻe atu o lauulu, faʻamama le suauʻu i aʻa, ma le laʻititi laiti. Lelei mo le valiina lauulu, e mafai ona faʻaaogaina e le gata i fafine ma alii.

Le faʻamalieina ma le au faʻatau na o le manogi lava o loʻo i luga o le laulu mago mo le lua aso.

Iloilo faʻamaonia o Mirrolla oloa fesoasoani e faʻamama ese le lauluʻauli lauulu, fefete laʻititi le paʻu ma le vevela. Ma le mea mulimuli, e le aveesea le susu. Le talafeagai mo lauulu mago. E le maua le manogi o le sukalati, e pei ona folafola le gaosi oloa, ae e i ai le manogi o le tar.

Iloilo o le tar shampoo mai Fata faata vaai i le isi vitio.

E faʻatau e tagata faʻatau o oloa a Krasnaya Polyana mea teuteu foliga matagofie, matagofie ma tusi e mafai ona e mitamita mo sea tagata gaosi oloa. O fulufulu ma le uluulu ua fufuluina, ituga ma le susu ile alu ese, aʻo faʻatumauina pea le tele ma le fausaga o lauulu. Ina ua maeʻa ona faʻaogaina lenei moli moega, e le manaʻomia moosa ma pulu mo le faʻaleleiina.

Tuʻufaʻatasia, o loʻo taʻua e faʻapea a maeʻa ona faʻaaogaina, o le lauulu i lalo o le pulou e le foliga "lalelei".

E uiga i le faʻamalu "Tar. T masani ma seborrhea "sili fefiloi iloiloga. E toʻatele ua feita ona o le leai o se manogi o tar, tusi e le aveʻese e le tataʻe lea fofo. O isi, i le isi itu, e fiafia e leai se manogi leaga e i ai pea, ma i luga o le palapala, o lenei fofo e foia mo 2 talosaga.

E manatu lelei o maua lelei mo le vave faaleagaina o le lauulu, lea e matua fufuluina ma avea ai fou ma leai se mamafa.

Iloilo mo le lauulu Tar. Masani ma seborrhea Vaʻai i le isi vitio.

Iloiloga, lea e faʻatau e tagata faatau le faʻamalama "Tar birch", e aofia ai vaega e lua: aoga i le tau faʻatasi ma le fefete ma le faʻasaoina o foliga vaaia o lauulu. I le tulaga muamua, tumu i faʻamanatuga faʻamanuiaina faʻamaonia o le susu ma le mageso alu ese, faʻamalolo fuafua. Peitai, pe a uma ona faʻaogaina, mo nisi, o le ulu e vave gaosia vave.

Toʻatele ua le mautonu i se malosi o le manogi.

O e faʻatau i le tar shampoo Golden Silk brand latou te le fiafia pe a maeʻa le talosaga, o le manogi o tar e tumau pea i luga o laulu mago. Dandruff toetoe e le aveeseina, ma faʻamalosia foʻi ese le laulu, e tuua ai se lagona o le unashedish.

O penefiti - pe a maeʻa le tasi ma le afa masina o le faʻaaogaina, ua pa'ū lauulu.

O tagata faʻatau o le Vitateka Tar Shampoo e fiafia i lona aoga.

Le faʻaaogaina o le tar shampoo

A leai se mea e tupu ai se mea e tupu i le papala, ma manaʻo e taumafai i le tar taro mo le puipuia, aua nei galo e fesuiaʻi ma le suamalie masani. I le masani ona faʻaaogaina, o le ta e mafai ona tuʻuina atu le faʻafeagai - o le lauulu o le a foliga le faʻaosooso ma o le a le selu lelei. E le mafai ona faʻaaoga saʻo le oloa i le paʻu - muamua e tatau ona faʻapapa i lima.

A maeʻa ona fufuluina oe i le lauulu, e mafai ona e fufuluina ile laupepa masani ile conditioner condition. E aoga faʻapitoa tar tar shampoo galue i le tuʻufaʻatasia ma se decoction o chamomile poʻo acidified vai mo vaimamaina. Mo togafitiga faʻamoemoe, o lenei meafaigaluega faʻaaoga i vasega o le 4-5 vaiaso, sosoʻo ma le malologa o tele masina.

Tar shampoo mo pediculosis

O le antiseptic meatotino o lenei mea faigaluega e fesoasoani i le foʻia o se isi faʻalavelave le fiafia - tar tar shampoo ua faʻaaogaina mo le utu. Ina ua mavae le muamua lauulu fulufulu, parasites avea itiiti itiiti. O le pulu e teu i luga o le lauulu mo le 5 minute, ona fufulu lea ma faʻamama lelei loka ma se uamea i le mafiafia o totoga. E taua le manatuaina e tatau ona faʻatonu e le fomaʻi le togafitiga o le pediculosis, ma o le faʻamalama o se mea faʻapipiʻi mo le siama.

Talanoaga i tar shampoo "Fua faʻatatau a le tinamatua Agafia"

O le a na o se mea ofoofogia pe a leai se nofoaga mo tar shampoo i lenei teuteu laina. O vailaau a Siberia o loʻo aofia ai naʻo ni faʻaopoopoga ma ni mea taua. Ole tau o mea teuteu e taugata tele, ma ole tar tarampoo mai le tinamatua o Agafya e mafai ona faʻatauina mo sina tupe - e oʻo ile 50 rubles. Tagata faʻatau tusi mai ai o le tuʻufaʻatasia o le ufiufi e lelei, mafiafia, ae e le faigofie tele le fufuluina mai le lauulu. O lanu o lanu uliuli.

O le fagu paʻu o 300 ml. O le oloa e le manogi tar, maua se manogi manaia. E faʻapipiʻi laupepa moli, e mafai ona faʻamatalaina e le maualuga o le sodium laureth sulfate o loʻo i ai i se mea, o loʻo i ai mulimuli ane i ai. Sao lelei le laupepa mo i latou o loʻo vaʻavaʻai i se filifiliga paketi mo lauulu gaʻoa tele - a maeʻa le faʻaaogaina, o le a latou nonofo mama atili ma o le a tafe moni i le pito i tua.

Iloiloga ile tar shampoo "Neva cosmetics"

Sa faʻailoa mai le faʻamama mai le kamupani "Neva Cosmetics" i le atunuʻu atoa. O loʻo i ai le birch tar, lea e faʻatulaga e le kamupani gaosi o se antipruritic ma degreasing ma anti-inflammatory sooupu. O le aofia ai aofia ai ma le faʻaopoopoina faʻaopoopoga, ona o le lauulu o le a faigofie ona selu, avea malie ma sili tele. E enaena enaena lona efuefu, faʻaoga faigofie. Tagata faʻaaliga matauina se manogi leaga o le oloa. Le tau mo se fagu o 280 ml i totonu o 80 rubles.

Iloiloga ile tar shampoo "Tan tar"

Malamalama lelei i le laulu ma le ulu i le tausiga o le faʻatauga o aiga. Tagata e matauina o le tar tar shampoo Tana puipuia lelei lauulu, aveʻese fulufulua ma puipuia lona toe faʻaalia, e i ai le aoga ma le malu i luga o le ulu. O le pulupulu fesoasoani e faʻamalosia ai le paleni-masima paleni, vave toe faʻaleleia le malosi masani o lauulu.

Ole masani ole faʻaogaina o le oloa e mafai ai ona e maua ni mea sili ona lelei, faʻalelei lau laulu ma faʻaolataina, fou, malosi ma susulu. O le togafitiga fofo o launiu e faʻaalia lea i luga o le ulu, alofia i ituaiga uma o eczema ma psoriasis, seborrheic dermatitis ma isi faʻamaʻi paʻu. Le tau mo le 300 ml e tusa ma 150 rubles.

Tar Shampoo Fua

O lenei fofo e matua tulaga ese, e faʻamatalaina e se tasi le tu mausali mo se mea faʻapipiʻi i le fale, seisi e avea ma se fasimoli faʻamamago lau lauulu. Ae ui i lea, mai le suiga o tofiga, o le matagofie o faʻaiuga o le faʻaalia i le lauulu e le suia.

Ina ia faia tar shampoo, tatou te manaʻomia:

  • tar birch - 1 vaega (e mafai ona faʻatau i le fale talavai poʻo le faleoloa i luga ole laiga)
  • pepe sili ona lelei (pe i totonu o le fale) fasimoli leai ni vali ma mea manogi - 1 vaega.
  • uaina mumu - pe a manaʻomia.

1. Faʻasusu le fasimoli i luga o se auala laʻititi pe lapopoa.

2. Faʻalauiloa tar i totonu lemu, faʻasolosolo soo.

3. Ufiufi le lapoʻa i le ata tifaga poʻo le taga palasitika, fai se polo, ma tuʻu i totonu o le ata.

4. E mafai ona faʻaogaina lenei laʻau mata mo le fufuluina o lou lauulu i le tasi pe lua aso. Ia faia le mea lea, toe sipi pe faʻamaluluina se tamaʻi fasi, faʻaopopo le uaina mumu i ai.

5. O le aʻafiaga o loʻo iai o lou laupepa, faʻapaʻi i se laʻititi ao fufuluina lou ulu i le paʻu ma lauulu.