Lauiloa

5 auala e fausiaina ai se mataʻina faʻafiafia ma foliga maualuga o foliga ile laulu

O le maualuga o le muaulu sa manatu i taimi uma o se faʻailoga o se tagata atamai, o le aristocratic, ae o nisi taimi o lona maualuga e matua faailoa lea e vave pueina lou mata. Ma i lenei tulaga, e ana ia ituaiga foliga e masani lava ona le mautonu i le filifiliga o se lauulu poʻo le fulufulu mo se ulu maualuga. I lenei tusiga e mafai ona e mauaina le tele o fesoasoani ma fofo e mafai ai ona faʻateleina faʻafofoga ou foliga latalata i le lalolagi tulafono o matagofie.

E tatau ona nana loʻu muaulu maualuga?

Ole tele ole ata i fafo ole teine ​​e faalagolago ile lauulu, e mafai ona ia faasaʻoina ni sese laiti ile tino mai, na ia faataatia le faamamafa autu. Afai ua filifilia ma le iloa lelei le fulufulu mata mo se mata foliga ma maualuga lona ulu, ona mafai lea ona teuteu faʻavavega se teine, e aoga i le "galue" ma ona foliga vaaia.

E i ai taimi e tetele uma foliga o se teineititi, faʻatasi ai ma le muaulu, ona le tatau ai lea ona nana. I mea uma, o mea uma foliga lelei ma manaia.

Ae afai o le muaulu tu i fafo ma nofoia se vaega tele o foliga nai lo le tatau ona i ai, ona tatau ai lea ona faʻaogaina ni mea lilo o laʻei faigofie e teuteu ai ou foliga.

Faʻasaina ituaiga o faʻailoga

Ae ao lei mafaufauina i le hairstyles mo le maualuga o le muaulu, o le a matou avatua ni uluaʻi faʻamalosi fesoasoani mo teine ​​oe ua tauaaoina e le natura lenei faʻaaliga foliga foliga.

Tatou amata i le pa, lea e ono afaina tele pe a fai e te foaʻi ma le umi lona umi.

O pupu pupuu o loʻo tauʻaveina mo le maualuga o le muaulu, e faʻatinoina se amio leaga iinei, ma vaʻaia faʻalauteleina le vaega ua iloga o foliga, ma faʻaitiitia ai le pito i lalo atoa o le auvae ma auvae.

Mo e ona lauulu e le eseʻesega i le maualuga, o le filifiliga o faʻatafaʻi bangs ua le aofia ai foi, aua o ia lauulu mo se maualuga o le muaulu o le a faʻamamafa lona lautele ma lautele.

Ole isi tapu e maualuga ile lauulu. O laʻei lauulu mo foliga e iai le maualuga o lona ulu e matua le talafeagai lava, foliga malie ma le manaia. Latou te tuuina atu le tumutumu o le ulu i se foliga e pei o teineiti tutusa humanoids.

Fulu e fetaui ma le lautele o le muaulu

Ma o lenei o le a tatou iloiloina na lauulu mo le maualuga o le muaulu o le a avatua foliga i se paleni ma faamamafaina ona aoga aoga.

O le mea muamua e te manaʻo e fai pe a e vaʻaia i se maualuga maualuga o le muaulu o le tipi ese lea o patupatu mo le teine, ae e oʻo ia oe iinei e te manaʻomia e iloa ai tulafono o mea matagofie. Le talafeagai ai lauulu laʻei ua faamatalaina i luga.

Afai o le teineititi e lava lona mafiafia lauulu, ona mafai lea ona e faia ni faʻapipiʻi auu, sasaina o ia i se mea manaia foliga, teisi faʻapolofesa ma faʻamamafa loka tagata taʻitasi. I se tulaga atoatoa, o se mea faapena e tuʻufaʻatasia ma le faʻatamala lelei i le ulu.

E lelei foi o le sasa sao o le auala umi, sili atu i le maualuga o mata o mata.

O 'oti ma lauulu mo tagata e ana le maualuga maualuga

Afai o se teineitiiti e fuafua e nana lona muaulu maualuga, o le a le laʻau lauulu e atoatoa mo lenei faamoemoe? Mafaufau i lalo o numera o filifiliga talafeagai.

Tatala lauulu laʻititi o se auala lelei lea mo i latou ua uma ona tipi lelei 'auvae. I lenei tulaga, o le laulu e sulu i tua i luga o le laina mai foliga, ma tatalaina ai. Ae afai o le teineititi e i ai foi ona maualuga alafau, e sili ai le ufiufi i latou i manoa i tafatafa o malumalu poʻo itu o le lauulu.

Masalo o lenei mea o le a faʻateia ai se tasi, ae o le pipiʻi lauulu lauulu o le a avea ma lelei filifiliga mo tagata e ona le maualuga maualuga. O le mea taua o le tatau ona faia e se tagata tomai faapitoa. Afai e saʻo le malamalama o le matai, ona ia faia lea o se laulu sili ona matagofie, faasaʻo ia ina ia paʻu ni manoa i le muaulu, nisi i luga o malumalu, ma faapena ona ia tosina ese ai le vaai mai le latitude o le pito i luga o le ulu.

E mafai foi ona fesoasoani i se pupuʻu lauulu asymmetry, lea e masani ona foliga lelei i lauulu mafiafia. Ma o le tulafono lautele mo lauulu pupuu uma mo le lautele muaulu o le umi o le curls, lea e tatau ona tutusa ma le tautaliga, lea e mafai ai ona e faia se sologa lelei i le va o tagata taʻitoʻatasi o le mata.

O le feusuaʻi o le feusuaʻi, o le natura faʻauʻuina se tuʻufaʻatasiga o le maualuga o le muaulu ma lautele foliga, o le a fetaui ma le faʻasolosolo ma le asymmetric 'au ma lauulu.

Afai e i ai i le teine ​​le oval saʻo i ona mata ma le lautele o lona muaulu, ona mo ia o se filifiliga lelei o le saʻo, manifinifi puʻupuʻu i le tuʻufaʻatasiga ma lauulu saʻo i lalo tonu o tauau.

Fulufulu mo se tagata ma lona maualuga pito i luga, lea e sili ona faʻamamafaina itu lelei ma nana le faʻaletonu o foliga vaaia: o se sikuea, cascade, itulau ma faʻauʻuina le pi.

E sili atu le teuteuina o lou lauulu i se tasi o filifiliga nei:

  • Laei o le laʻau lauulu pe a fai e loka lauulu i luga o le muaulu,
  • le fili ua faʻaʻoleʻole i luga o le fofoga, e taʻua foi o le 'ie faʻamaonia-boho,
  • le lalaga 'ie, lea ua fili i le itu o le ulu ma faʻamautu i le itu o le ulu i le malumalu, e tutusa o ia.

Valivali o lauulu

O le paolo o lauulu o se mea taua foi lea i le filifilia lelei o le ata ma faʻasaʻoina o foliga o tagata taʻitoʻatasi. O le lanu o le lauulu e muamua tosina le mafaufau, ma naʻo le vaʻai atu i le laulu sulu vevesi.

O lanu uliuli o lauulu, pei o le uliuli sukalati, le lanu uliuli pe uliuli, e le foliga taimi uma foliga lelei. Afai e faʻamanuiaina e le natura le teineititi i lauulu uliuli, ona faʻafaigofie lea ona malamalama e ala i le faʻailogaina o laina taʻitasi.

Ae o le mea sili, o le mea moni, o lauulu mo le maualuga o le muaulu i moli laulu o laulu, ma o lo latou eseese ua tele nei. Ma o le pikiina o se tasi e saʻo mo oe e le o se mea tele.

Maualuga o le muaulu. Fulufulu o fafine e aloese

E aofia ai mea nei:

  • lauulu pupuu "pei o se tama",
  • vaeluaina sao,
  • hairstyles lavelave ma le tele o elemene
  • puʻupuʻu puupuu
  • suavai suavai
  • volumetric comb i le pale,
  • lamolemole toe selu (i le leai o se pa)
  • solofanua (pe a fai e leai se saʻo ua filifilia).

O lona muaulu ua manatu maualuga

E talafeagai le telē o le muaulu, lea e nofo i le tasi vaetolu o le foliga. O lona lautele e tutusa i le afa lona maualuga. Ae ui i lea, e le o mea uma e tutusa le feusuaʻiga i ai vaʻaiga tutusa, e tele na i ai ituaiga e iai oʻoʻo i luga pe vaʻaia o latou muaulu, lea e i ai foʻi lautele alafau. E ui lava e leʻo se mea leaga lea, o le toʻatele e taumafai e nana i faʻaogataga avanoa uma.

Faʻafefea ona nana le maualuga o le muaulu

Aua le faʻanoanoa mo i latou e le atoatoa o latou muaulu i foliga. A e manaʻo e nana o ia, ona latou o mai lea e laveaʻi i latou 'ie mafiafia, lea foi faʻamasania foliga mai o maanuminumi. Tagata e ona lenei vaega o le foliga, faʻatasi ma le auvae vaʻaia, o le a faʻaaogaina se umi lomiga, faʻataʻatia i lona itu, lelei - faʻapea fomu. Nana se teineititi o lona muaulu ma se galugalu oso ua vavaeeseina e se vavae sao. O lenei filifiliga e alu lelei i lauulu umi ma faʻamau lelei le lautele o auvae.

Faʻafefea vaʻai vaʻaia o le muaulu

Lelei filifilia lauulu lanu ma vali fesoasoani o le a natia vaeluaina o le lautele o le muaulu. Ae ui i lea, o na togafiti e sili atu ona lelei faia i lalo o le vaʻavaʻaiga a se polofesa ina ia maua ai se faʻaiuga talafeagai. Ona mafai lea ona fetuunai vaʻaiga o ou foliga ile fale. Pau le na o le taʻitaʻia e le faigofie auala:

  • Sii le fulufulu mata laina i se peʻa tumau poʻo se peni teuteu.
  • Faʻaaoga le faavae, paʻu, poʻo le pulu uliuli i lalo ole lauulu.
  • Aua le faʻaaogaina se moli ilaila i lenei vaega o foliga. E aoga naʻo vaega pito i luga o alafau ma lalo ole laulu mata.
  • Aua le faʻatagaina tele ole manifinifi pe mafiafia laulu o mata ile pogisa.
  • Mo lauulu, filifili moli lanu. Mo brunettes ma enaena-lauulu lauulu maualuga e talafeagai. Le eseʻesega o le paʻu ma pouliuli manoa faʻaoso atili le gauai atu i le muaulu, lea e le manaʻomia.

Lauulu ma le maualuga maualuga

O fulufulu umi e masani ona manaʻomia le teuteu. Ina ia faia lea mea, e manaʻomia ona aoina ina ia aua neʻi faʻalavelaveina, pe faia se lauulu ulu. Lauulu mo teineiti ma lona muaulu maualuga, lea e pa'ū ai le tele i luga o alafau ma vaega o le auvae, o le a fesoasoani i le vaʻaia faʻalilolilo ma fetuunai vaega o le foliga. Vaeluaina e tatau ona i le taimi e tasi autafa itu. Teine ma tamaʻi muaʻi ua le tatau ona filifilia ni filifiliga maualuga - latou te vaʻai i fafo ma le le talafeagai.

O le fulufulu mo le maualuga o le muaulu e aunoa ma ni faʻailoga e le o lona uiga o lelea ma lamolemole lauulu i tua. O na metotia faʻaalia vaʻai foliga. E ese mai ia i latou, o le lalagaina o boho i luga o foliga o le a foliga lelei i luga o le muaulu lautele, aemaise lava talu ai e tele ituaiga o filifiliga filifiliga. O le vaega faataapeina e mafai ona aveeseina i le lauulu lauulu. Faigofie laulu mo se teineititi ma lona maualuga ma mafolafola muaulu - o lenei mea e teuteu foliga fuga ma manoa ei ai i le muaulu. O se rimeti-pigtail faia mai i se itu pau ma tumau i le isi itu o le a foliga lelei.

Mo se amio ma foliga lapopoa, filifiliga mo pupuʻu puʻupuʻu ma seasea le taliaina. E sili le filifili i fulufulu mata. A faʻamamaina lenei vaega o le lauulu, e tatau ona faʻataʻatitia ia lauulu i totonu, o le a faʻaopopo le tele ma vaʻaia vaʻaia le lautele o le muaulu. Tatala lauulu foliga e foliga lelei foi, ae naʻo le sasaʻo faʻailoga. I lenei tulaga, ua fautuaina e selu le laulu mai foliga, lea e mafai ai ona e tosina mai lou mafaufau ile foliga atoa. O se tamai "mess" i luga o le ulu, asymmetry, o le faasoasoaina o le tele o filo e mafai ona faasaʻoina ma le manuia le ata.

Mo alii

O lauulu mo le maualuga o muaulu o sui o le malosi o le afa o tagata e eseese, mo se faʻataʻitaʻiga, o se laʻasaga lauulu e oʻo lava i le fesoasoani. O faʻailoga i lenei tulaga e mafai ona eseese 'umi. O ufiufi, manoa, lauulu mimilo o le a fesoasoani e toso ese mai le mafaufau mai le itu o foliga e le o manaʻo i ai, aʻo siʻusiʻu, 'ie faʻamau, dreadlocks ma faʻapea foi ma lauulu e tatau ona' alo ese mai ai. Fautuaga e tofa:

  • E sili le filifili i luga atu nai lo pupuu puʻupuʻu.
  • Vaeluaina e tatau ona avea ma itu i tua.
  • O le lauulu e le tatau ona selu i tua.
  • Ole vaega autu ole lauulu e tatau ona umi teisi nai lo le occipital.

Mo teine

O se filifiliga lelei mo tamaitai o se pipiʻi puʻupuʻu ma le umi o le laulu i le tautaliga, mo se faʻataʻitaʻiga, o se sikuea. O le matagofie foliga ma loka e ufiufi ai le muaulu o le a faapaleniina ni vaevaega, o le mea taua o le aua nei galo e uiga i le le fiafia. O lenei auala o le a faʻailoa atu ai le fesuisuiai suiga mai le tasi itu o mata i le isi. Ae ui i lea, o le filifiliga sili ona talafeagai o le umi-umi lauulu, oʻo atu i le tulaga o le auvae. Ua latou ave le faʻamamafa i mea laiti i lalo paleni a o le vaega pito i luga. A filifilia se lauulu, e tatau i se tasi ona amanaia mea taua:

  • Faatasi ai ma le auvae laʻititi, le maualuga maualuga e tatau ona i ai i le tulaga o le tautaliga.
  • Vaʻaia faʻateleina le lautele ma se vaiti vaʻai o le a fesoasoani lush hairstyles, mo se faʻataʻitaʻiga, o se faʻasologa ma i paʻu lamolemole.
  • O le valavala e tatau ona sosoʻo pe faataʻitaʻi, ae leai se mea faʻasaga i ai.
  • E mafai ona e aveese le faamamafa mai le tele pito i luma le faʻaaogaina o le asymmetric version o le lauulu ma le fala ma aila ma loka eseese eseʻesega.
  • A oso mo le maualuga muaulu e tatau ona i luga ma lona ogatotonu, o se puʻupuʻu lomiga o le a faʻaopopoina "mamafa" i le pito i luga o foliga.

1. Filifili le sao ma talafeagai sitaili lauulu

Manatua e uiga i luga o uʻamea solofanua, paʻu ma 'au sasaʻo. O le fofo sili o se lauulu e taatele - o le a faʻaopopo le maualuga o le aofaʻi ma vaʻai vaʻai i ou foliga. Lelei teuteu filifiliga filifiliga - faatamalagaluma mamacurlse fesoasoani vaaia vaʻaia o alafau.

Lauulu mo fafine e maualuga ma lautele le muaulu

Faatasi ai ma le maualuga o le muaulu, e mafai ona e ofuina lauulu laei ma ni 'ie

Mo lenei fausaga o foliga, ina ia mafai ai ona pupuni le faafitauli vaega, soʻo se ituaiga o bangs e talafeagai:

A filifilia le ituaiga o bangs, e aoga le mafaufauina o le foliga o foliga.

O le lautele o le muaulu e aunoa ma le pa e faʻamamafaina ai mea sese.

Tagata e ona le ituaiga foliga e le tatau ona faʻaaoga lauulu ma selu le laulu faʻafilemu i latou fale

Lauulu mo le maualuga muaulu

O le maualuga o laulu e faʻaalia vaʻaia foliga.

Pe a filifilia se lauulu lauulu, o le galuega autu o le faʻamamafa lea o itu lelei o foliga ma nana ona vaivaiga. O le au bangs o le a faia le galuega o le nanaina o sese, ma ina ia faʻamamafaina le taua, aua le le mautonu i le vaega o totoe o le lauulu i mea le aoga.

I tagata, e tele foliga sese ile taimi e tasi. A filifilia ni lauulu mo se foliga ma le maualuga o le ulu ma luga o alafau maualuga, e tatau ona faʻaopopo elemene i lauulu selu ile foliga ile foliga. O lauulu mo foliga ma le muaulu e nana ai le le atoatoa i le selu o laulu mai le mata, ma tatala ai ma le tataʻiina o mea mai faafitauli.

Ia nana le muaulu maualuga i laʻau lauulu, 'oti pupuʻu pipiʻi ma laʻau tipi i se laina sao i le ua o le ulu e tatau ona' alofia.

Lauulu e aunoa ma ni patini

  • I le feagai ai ma le le atoatoa e aunoa ma ni pu, e mafai ona e faia se laulu foliga i le ogatotonu o alafau. E tuu foi lauulu i le tua o le ulu i le tuʻufaʻatasi ma ni manoa sasaʻo i luga o malumalu e faʻapuʻupuʻu ai foliga.
  • O le uumi ulu lauulu e aunoa ma ni patini mo le uluulu maualuga e tuʻufaʻatasia ma le perm poʻo le teuteuina o laei.

Curls o se sili lelei fofo e nana ai le atoatoa foliga

  • O 'oti fulufulu mata ma le muaulu maualuga e sili atu ona faia ile umi. I lenei tulaga, o pito o le laulu e ufiufi i totonu vaʻai vaʻaia faʻalauteleina foliga i le paʻu uʻu paʻu ma faʻaititia i le pito i luma. I se faʻaopopoga, o lenei laʻei lauulu o le a fetaui lelei mo le foliga i aso uma, ma mo pisinisi ma afiafi.
  • Pe a faʻataʻitaʻiga lauulu, e tatau ona aloese mai le valivali i lanu uliuli, aua o le a latou faamamafaina ai mea sese. O se sili lelei fofo e mafai ona valivali ma le aafiaga o le taua maualuga.

Lauulu laʻei a laʻititi mo le maualuga o le muaulu

Tulaga o tamaloa e iloga i lona ogatasi. O tagata oti i lauulu e nana ai sese e vaevaeina i:

  • Fuga e oti i le vaega o fusuʻaga ma 'afa-fusifusi ma le laulu uumi i le pale.

Pe a filifilia se lauulu a tama tane, e mafai ona e taulai atu i le sili masani masani, ma tuʻuina atu i se foliga le masani ai e ala i le tipiina se tasi malumalu po o le afa o le ulu.

O se mea faʻapitoa e vaʻaia ese mai foliga le atoatoa Lauulu laʻititi le laʻei ile muaulu e teuteu ile ulu

  • Lauulu laʻititi le laʻei ile muaulu e teuteu faʻatasi ile 'au faʻapipiʻi o loʻo teuteuina ile tele o auala, agaʻi i luma, i autafa pe o tua
  • O 'oti tagata mo le ulu maualuga i luga o le uumi ma le uumi lauulu.

O le lelei o ia ituaiga 'oti o loʻo i le sitaili, lea e mafai ona faia e se tala faatusa ma fafine faʻataʻitaʻi

O le mea autu i le fausiaina o lau ata fealofani o le saʻo le filifilia o lauulu ma le lalagaina o sitaili, mafaufau i mea lelei ma faʻaletonu o foliga.

Manumalo ia oti ulu ma lauulu

I le tatou mea, e le gata o le foliga o le muaulu e taua, ae o lona tuʻufaʻatasiga ma isi vaega o foliga ma ova. E manaʻomia le iloiloina o le ata i le aotelega ina ia malamalama pe faʻafefea ona liua sese i itu lelei e iloa gofie e tagata uma. Lelei pe a fai e se tagata tomai faapitoa: stylist, hairdresser, makeup tusiata. O ana faatonuga mo le filifilia o se lauulu lauulu o le a sili ona saʻo.

Faʻafefea ona fai se vavaeʻese mo teineiti ma lona muaulu tele

E talitonuina o le averesi o le umi o le lauulu e sili atu le sili ona lelei, pe a latalata i le auvae laina. E i ai le tele o lauulu 'ulu o lenei umi: fa, bob, cascade, ma isi. O mea vaʻai e vaʻaia, latou te faʻaopopo le “mamafa” i le pito i lalo o foliga, faʻaleleia le pito i luga.

Ae, filifilia se lauulu, mafaufau i fautuaga nei:

  • pe'āfai e iai se tamai auvae, o le aofaʻi o le laulu e tatau ona i ai i le tulaga o le tautaliga,
  • a faʻafaʻumiʻumi foliga ma se muaulu maualuga o le a faʻateleina vaʻaia pe a fai e te filifilia se fulufulu lauulu, mo se faʻataʻitaʻiga, o se lamolemole lamolemole ma aau na faʻatupu ai le tele. E alu o ia i le e ona le umi lauulu,

Cascade luga o le lauulu uumi

  • aua neʻi e totonugalemu i le ogatotonu.I lau mataupu, e sili le nofo i luga o le itu pe loloto le vaeluaina,

I le ata, a vaeluaga bob-taʻavale ma le itu vavaeeseina

  • O ulu pipi faʻapitoa e aunoa ma ni mea faʻapipiʻi ma 'eseʻese uumi o manoa ma se faʻamutaina o fautuaga e faʻaseeseina ese ai le mafaufau mai se muaulu maualuga.

Fautuaga. Afai oe filifilia pea i luga o le pu, fai ia le itiiti ifo seia oʻo i le ogatotonu o le muaulu. O le sikuea ma le puʻupuʻu pu i lalo o le muaulu o le a matua tele le pito i luga o foliga.

Faʻafefea ona fai lou laulu

O tulafono uma o loʻo faamatalaina mai i luga e faʻaaogaina mo tagata e umi le laulu. O latou o le a alu lauulu, o le vaega autu o loʻo paʻu i luga o le eria o alafau ma auvae, vaevaega i le itu ma o tino laʻei.

Ae o le malulu lauulu e seasea ofuina, o le tele o taimi e tatau ona aoina ina ia aua le faʻalavelave, pe faʻataʻoto i luga o fulufulu mo le maualuga o le muaulu e aunoa ma le pa, ina ia foliga lelei ma matagofie.

Matou te ofoina atu ia te oe ni faʻataʻitaʻiga o le faʻailoaina manuia, faʻataga oe e nana ma vaʻaia vaʻai le laulu:

  • A oʻo le pupuga o le boho i ona foliga E mafai ona tele suiga o lona lalagaina, i le itu i le ogatotonu ma le tele o lalaga.

O le tele o lauulu e mafai foi ona fili ma faʻaleaogaina lemu.

  • Lauulu laei ile laei i luga o le muaulu. O nei aso ua foliga fou ma e leʻo sasaina, o le a faʻaopopoina lou matagofie.

E ono le mafai ona e ofuina lou lauulu i ou lima i le taimi muamua, ae o le poto masani e oʻo mai ma le taimi

  • O le isi filifiliga o le lalagaina o se pusi pailatefili mai le itu o le filo ma faʻamausali i le isi itu o le malumalu.

O le puʻeata tulei i lalo ifo o le laulu e mafai ona toe vaʻaia le vaʻaiga o le muaulu

Fautuaga. Ae o le mea e le tatau ona e faia uma o le lamolemole lamolemole lau lauulu i tua pe fai se faaputuga i luga, vaaia lautele ou foliga luga.

E i ai isi auala e faʻaitiitia ai lou muaulu e aunoa bangs, faʻaogaina togafiti eseese fafine. Nei o nai faataitaiga ma ata.

O isi taimi e i ai se isi manaʻomia: faʻafefea ona aveese meaʻai - pe a fai o le muaulu e maualuga ma faʻalavelaveina oe, ae o loʻo vaʻaia pea lou le fiafia? Faigofie tele: e mafai ona lalagaina i totonu o se boho braid faatasi ai ma ni manoa o lo oi luga aʻe pe tuu i luga o se fusi mitiiti ma afifi i lalo.

Isi metotia o faʻaaliga vaʻaia

I le faʻaopopoina o le saʻo o lauulu laʻei poʻo le faʻaofuina o lauulu, e mafai ona e faʻaogaina ni lauiloa lauiloa metotia e pei o le teuteuga ma le talafeagai o lauulu lanu:

  • afai e te siitia se laina o fulufulu mata i se penitala po o se peʻa, o lou muaulu o le a le toe foliga foliga maualuga atu,
  • tutusa aafiaga e mafai ona ausia e ala i le faʻapogisa i lalo o le laulu ma lanu uliuli palu poʻo le faʻavae,

Le faʻaaogaina o le pogisa ma le moli faʻasaʻo fesoasoani e faʻapaleni le tutusa o vaʻaiga o foliga.

  • lanu uliuli lauulu eseʻesega ma le paʻu, tusia le gauai atu i le tuaoi o le muaulu. Taumafai e sui a latou moli i se mama ma o le a e vaʻai vave i le eseesega,
  • afai e te le manaʻo e suia tele le lanu, faʻaogaina faʻailoga - o le a tutusa le aafiaga.

Ma o lenei ile gaioiga:

O le mea moni, e fautuaina e faʻatino nei faʻataʻitaʻiga i lalo o le taʻitaʻiga a se stylist, talu ai e faigata ona tutoʻatasi tutoʻatasi le iʻuga. Ia taugata lona tau o ana tautua, ae ona e te le aua e toe valivali lou lauulu pe o le a faʻateʻa e aunoa ma se vali tumau.

O faavae o lauulu laei, Kuleshkova O.N., Chitaeva O.B., Butko T.N. - Faʻataʻitaʻiga ole lauulu e fuafua ile foliga o foliga

Faʻataʻitaʻitiga lauulu e fuafua ile foliga o foliga

A faʻataʻitaʻiga ma tekinolosi faʻatinoina o lauulu, e tatau ona mafaufau i le ituaiga foliga o le tagata o tausia. E lima ituaiga autu o foliga: oval, tafatolu, sikuea, faatafafa ma lapotopoto.

Ole foliga mata ole foliga (Ata 4.8) e iloa lelei. Soo se lauulu lauulu e talafeagai mo lenei ituaiga o foliga. E mafai ona faia se eseesega i le faʻataʻitaʻiga, mo se faʻataʻitaʻiga, le iai poʻo le leai o ni mea e tatala, faʻaaliga e le matala pe tapunia foi, o se laʻau tutusa.

Fig. 4.8. Ova foliga lauulu filifiliga

O le tafatolu o le fatu foliga (Ata 4.9) e iloga e ala i le paʻu o alafau, o le lautele o le muaulu, ma le manifinifi. O le foliga e sili uiga, muamua.

A fausia se lauulu i lenei mea, e lua galuega e mafai ona seti:

1. ia saʻo, faʻamaʻimau le laina maʻai o le suiga i le va o le lautele o alafau ma le auvae vaiti,

2. faatumauina le amataga o le oval o le mata, faamamafa le eseesega o laina maʻai o le suiga.

Faatasi ai ma lenei ituaiga mata, e tatau ona e aloese mai le laei o lauulu lea e iai le faʻamalosi i totonu o malumalu ma faʻafefete le mata. Fautuaina lauulu ile itu ole vaevaeina ma loka o lauulu e agai atu i alafau. O le muaulu e vaeluaina (ae le o le atoa) ufiufi i le faigofie ona pa'ū lauulu.

O le tafatolu foliga foliga-foliga (Ata 4.10) e iloa ai e vaapiapi muaulu ma lautele le auvae. Ina ia lautele le muaulu, e tatau ona e ufiufi i se vaega i ni mea.

Fig. 4.9. Faasaʻoina ma le laulu o foliga o se fatu foliga

Fig. 4.10. Faasaʻoina e faʻaaogaina le laupepa foliga foliga pir

Fig. 4.11. Faasaʻoina ma le fesoasoani o se sikuea foliga foliga laulu

I le lauulu laʻitiiti, oe manaʻomia le faʻatonu o lauulu i luga ma lautele.

O le sikuea foliga o foliga (Ata 4.11) e iloga i le lautele o le auvae, e faʻaali ai se lagona o se auvae mamafa, ma se muaulu e tutusa ma le auvae. O foliga o lenei ituaiga foliga foliga ma lē migao. O le galuega o le pulu faʻamamalu o le faʻamaluluina lea o tulimanu laina o le auvae. Mo se tagata faapena, le fiafia i laupepa i laei. Alo ese mai le uumi mafiafia o le lulu lauulu, lea e faʻamamafaina ai le auivi o vaega o le auvae, ma sulu lelei lauulu mai luga o le foliga, faʻaalia tulaga le talafeagai o le muaulu.

O le faʻataʻamilosaga foliga o le foliga (Ata 4.12) e faʻailoaina i le lautele ma le maualuga o lona muaulu, e faʻataʻamilomilo i autafa o le auvae i lalo, amata maualuga ma se laulu. Afai e vaʻaia se tagata faʻapitoa, o lona uiga e iloa ai le saʻo o lona muaulu, ae foliga mai e lelei. Ole galuega a le oloo tatuata ile fausiaina o se lauulu ile la lea e iai o le faamaluluina uma o laina faʻataʻitaʻi ma faʻataʻoto foliga o foliga.

Fig. 4.12. Lauulu teuteu foliga tutusa o le foliga

O le sikuea foliga o foliga (Ata 4.11) e iloga i le lautele o le auvae, e faʻaali ai se lagona o se auvae mamafa, ma se muaulu e tutusa ma le auvae. O foliga o lenei ituaiga foliga foliga ma lē migao. O le galuega o le pulu faʻamamalu o le faʻamaluluina lea o tulimanu laina o le auvae. Mo se tagata faapena, le fiafia i laupepa i laei. Alo ese mai le uumi mafiafia o le lulu lauulu, lea e faʻamamafaina ai le auivi o vaega o le auvae, ma sulu lelei lauulu mai luga o le foliga, faʻaalia tulaga le talafeagai o le muaulu.

O le faʻataʻamilosaga foliga o le foliga (Ata 4.12) e faʻailoaina i le lautele ma le maualuga o lona muaulu, e faʻataʻamilomilo i autafa o le auvae i lalo, amata maualuga ma se laulu. Afai e vaʻaia se tagata faʻapitoa, o lona uiga e iloa ai le saʻo o lona muaulu, ae foliga mai e lelei. Ole galuega a le oloo tatuata ile fausiaina o se lauulu ile la lea e iai o le faamaluluina uma o laina faʻataʻitaʻi ma faʻataʻoto foliga o foliga.

Fig. 4.13. Faasaʻoina e faaaoga ai se lauulu foliga foliga lauulu

Faatasi ai ma foliga faaumiumi foliga, ua fautuaina e aloese ai mai luga o laulu laulu ma lauulu lamolemole i malumalu. E le tatau foi ona matala lou muaulu, i.e. faaleleia lauulu foliga foliga o elongation

Mo se tagata o lenei ituaiga, o le laulu mata ma se uumi laina sao pe afa-sao, e tau atu i le laulu mata o le laulu, e talafeagai. O 'ie e ufiufi ai le muaulu o le a nana ai le umi o foliga. I le maualuga o taliga ma i tua o le ulu, e tatau ona sili le lapopoa le lauulu ina ia foliga mai e le laʻititi tele le pito i lalo ole mata.

O le galuega o le pulu faʻapipiʻi lauulu o le lalagaina o laina o mea faʻalenatura i foliga o le tagata o tausia ma le toomaga o elemene o lauulu.

O le lapotopoto foliga o foliga (Ata 4.14) o loʻo faʻailoaina mai i alafau atoa, o le muaulu maulalo, laina lemu o le suiga o le auvae i le pito lautele o le foliga (ponaivi) ma le lauluʻimalo laititi i luga o le muaulu. O le lapotopoto foliga foliga mafolafola.

Fig. 4.14. Faasaʻoina ma lauulu laulu

Faatasi ai ma lenei ituaiga o foliga, e tatau ona aloese mai faʻataʻamilosaga, o le taamilosaga lapotopoto o le laulu e toe fai ai le foliga o foliga foi e le taliaina. Lulu lauulu laulu ma le mafolafola pito i luga ufiufi taliga, faapea foi ma lauulu laulu e faalautele ai foliga ma faateleina le tele o le ulu, e le fautuaina. Ole lapopoa tele ole mata e mafai ona ufitia e laina asimetriata ile laulu.

A faʻataʻitaʻiga lauulu mo se foliga lapotopoto, e tatau ona taumafai e fausia le foliga mai o lona umi, i.e. foliga foliga latalata i oval. I lenei mea, o le agai i luga-vaavaai auiliiliga o le laulu ma galugalu auvae e sili ona talafeagai. Ole foliga ile fulufulu ile la lea e tatau, faasolosolo ona faalauteleina (agaʻi i taliga), alu i luga.

I se faʻaopopoga, o laupepa taʻitasi e lima o le ono ono iai se tasi pe o se isi ese mai le masani. O lea, mo se faʻataʻitaʻiga, o ese mai le saʻo foliga o se isu e umi pe umi foi, puʻupuʻu puʻupuʻu ma puʻupuʻu, tele pe laʻititi foliga foliga, o se vaega o le ulu mafolafola ma se muaulu malulu, o se auvae tuai foliga foliga, tele tele taliga taliga. O ia eseʻesega e mafai foʻi ona faʻasaʻo ma se lauulu laulu.

Mo se tagata e umi lona isu, e fautuaina le lauulu i le laulu e faasaga i foliga ma le pa (Fig 4.15). O le pito i tua o le ulu e tatau ona paleni e ala ile fatuina o le malamalama matagofie. O laʻasaga ile laulu e iai ile laulu o loʻo ile ulu ole ulu male selu lemu ile pito i tua e le fautuaina.

Mo se tagata e laititi lona isu, soʻo se laulu e faʻamamafa i le faʻamatalaga e talafeagai. E le fautuaina.

Fig. 4.15. Lauulu mo foliga ma le isu umi

Fig. 4.13. Faasaʻoina i puʻupuʻu ma le manifinifi o le ua

Faatasi ai ma le snub isu, le lauulu e tatau ona fluffy, ma otootoga e tutusa ma laina o le punou o le isu.

Mo se tagata ei ai le puʻupuʻu puʻupuʻu (Fig 4.16, a) sili lauulu lauʻeleʻele e sili ona lelei, lea o le lauulu i luga o le ua fausia se pulou faaumi, o lona uiga, o le lautele foliga o le lauulu e tatau ona foliga e pei o se inverted cone sili atu o laina faalava.

Mo se tagata e iai le manifinifi umi o le ua (Fig 4.16, b), tutusa lauulu ma lauulu e sili ona talafeagai, lea e faʻasolosolo ai le lapoa tele i le pito i lalo o le nape.

Mo se tagata ei ai foliga lapoʻa, o loʻo fautuaina ai le ogatotonu, le laʻititi tele ma le laʻititi lava le laulu laei. O ona elemene tatau ona i ai lamolemole suiga ma aofia ai o laina sao saoloto. O auiliiliga ole lauulu e tatau ona tuu iai, ina ia tumau foliga matala

Mo se foliga e laiti foliga, lauulu e sili ona talafeagai i totonu o le lauulu e le ufiufi tautaliga.

Faatasi ai ma le moomoo o le occipital vaega o le ulu ma le ulu mimigi, e tatau ona mafaufau i ona pito i luma ma le ata o ata pe a filifilia se lauulu. Tau lava i le mea lea e mafai ai ona ausia le atoatoa o le lauulu lauulu. Mo lenei foliga o le ulu, o lauulu e pei lava o se inverted cone, o le pito i luga o le auvae, e fautuaina. A fulufulua le lauulu i le pito i tua o le ulu, ma selu le laulu pito i luma i le muaulu, foliga foliga tutusa.

Mo se tagata ei ai le matua poʻo le 'auvae mamafa, e fautuaina ai lauulu i le laulu. Ole mamafa tele ole auiliiliga ole lauulu e ono eseese ma le laina ole auvae.

Mo se foliga i taliga tetele, soʻo se laulu e vaʻaia taliga e talafeagai. E laʻititi lava le lauulu foliga, o foliga masani e pei o se kesi faʻaliliuina, aʻo afa ua ufiufi. I le ma lea, o le lalagaina o lauulu i itu, e tatau ona siitia le lauulu i le vaega parietal ina ia foliga mai e le ulu le ulu.

E le o tagata uma ei ai foliga lelei ma foliga o le ulu, ae o le fesoasoani o lauulu e mafai ai ona e faʻasaʻoina i latou.

Faaiuga

E tofu lava le fafine ma le mea e alu ai le tasi e le valivaliina le isi. O le mea lea, o le a tatau ona e vaʻavaʻai i le auala lava lea e faʻatagaina oe e aumaia lau ata i le mea sili. Matou te faʻamoemoe o le o loʻo i luga fesoasoani ma vitiō i lenei tusitusiga e fesoasoani ia te oe maua lenei auala.

Ma o le a matou fiafia e tali au fesili e uiga i le tusitusiga i totonu o manatu.

Fautuaga stylists:

  • Ma se tamai auvae, o le tele o lauulu e tatau ona taulai atu i le laina o tautaliga.
  • O le ulu maualuga i luga o se foliga lautele o le a vaʻaia vaʻaia foliga lautele ma se laʻei sili ona lauulu - o se faʻauʻu sikuea poʻo se pou. O le puʻupuʻu lele o faasitepu ma le faʻaosofia o le aofaʻi o le a vaʻaia matagofie le lauulu umi.
  • O le vaeluaina i le ogatotonu e le o se manatu lelei, e sili atu le faia o se loloto miring poʻo le itu.
  • Fafine femalagaiga ma faʻataʻamilomilo o le a faia le faʻailoga lemu ma tosina ese le mafaufau mai se soʻona maualuga le muaulu.
  • O laei lavelave e le o se filifiliga mo le tagata e ona le ulu tele, o lea la e tatau ona e aloese mai le faʻaputuina auiliiliga, o lenei mea o le a le foliga mai e sili ona manaia pe le aulelei foi.
  • O se pulu puʻupuʻu laititi o le a le faʻaopopo i le ata o le matagofie.
  • Tauloto - lauulu lalagaina toe selu i tua, solofanua poʻo pupuʻu lapopoa i le palealii, pe a vaʻai i mea e tosoina ai luga luga atili.

E mafai ona ou ofuina ni pu?

Mo se muaulu lapoʻa, e fautuaina e tagata atamamai e ofuina ni ie

O tagata maualuluga maualuluga ua fautuaina manino e fai se pa. O le a ia tuuina le agamalu i foliga foliga, faʻaopopo foliga i le ata ma suia le masani foliga.

O pato sasaʻo masani a foliga foliga faʻataʻitaʻi ma tusi le mata i mata, o le mea taua e le tatau ona puʻupuʻu. O se mea sao na pa i luga o le lautele o le muaulu foliga mataʻutia.

E sili le ave ile faʻamoemoe ile paʻu mafiafia mafiafia, e oʻo atu ile umi ole maualuga ole laulu mata ma lalo ifo. Ole a fetaui lelei male bob, page ma le bob haircuts.

E masani ona aulelei foliga masani faʻatasi i tuʻufaʻatasi ma laina uumi umi. Mo se suiga, e mafai ona vaeluaina i lua tutusa vaega. O se sili lelei filifiliga i le mafiafia o le aufaʻailoaina au, ua faʻasaʻo lelei ai foliga o foliga.

O le lauiloa o paʻu lima i luga o lima o teineiti ma le muaulu maualuga.

Faʻafetai i lona foliga manaia, o se teuteuga teuteu matagofie o le a faia le faʻailoga ogatasi ma atoatoa. Filifili tagata loka taʻitasi ma faʻatupu se faʻataʻitaʻiga faʻataʻamilomilo faʻasili i luga o le ulu, e mafai ona maua se sili manaia filifiliga, suia ma faʻalavelaveina le mafaufau mai se maualuga o le muaulu.

I ia lauulu sapasapaia e pei o se sikuea, apefai, bob, uumi faʻataʻamilomilo bangs alu tele. Tasi lapataiga: lauulu e tatau ona oloina.

Afai e le mafiafia le laulu, o lona uiga e sili le le faʻaogaina o lenei auala, aua o le a faia paʻepaʻe lauulu laititi le vaʻai.

Lauulu teuteu

E tusa ai ma stylists, o le sili ona lelei le umi lauulu mo teineiti ma lona muaulu tele e averesi, o lona uiga, mai le laina o le auvae i tauau. E mafai ona avea ma pulu moa, bob, cascade, lauulu e tipiina. Latou te faapaleniina luga ma lalo vaega o foliga.

O se lauulu 'ulu e talafeagai mo teineiti ma lona muaulu maualuga

O lenei lauulu 'ulu e tele filifiliga, o le teine ​​e mafai ona filifilia naʻo le mea e talafeagai i le fausaga o ona foliga, lauulu ituaiga ma aotelega sitaili.

O le lelei o lauulu laʻititi o le eseese fetuʻunaʻi, e alu i le toetoe o fafine uma.

O le sili atu filifiliga o se kapeta le umi, o le a fausia ai le isi faʻatele i le taliga, lea e vaʻaia vaʻaia foliga o foliga.

O se fulufulu laʻau ma ni uʻumi fesoasoani o le a fesoasoani e nana le lautele o le muaulu, ma se pito o le a faʻaitiitia ai lona maualuga. Afai e mafiafia le laulu, sasaʻo pe aisi ma faʻauʻu pito o le au o le a foliga sili atu. O le mea mulimuli e talafeagai lava mo tagata e paʻu lauulu laulu.

Asimetri

Lauulu asymmetric - o se sili aoga filifiliga mo sitaili

O a Asymmetry haircuts o se filifiliga sili ona aoga. E le tele se taimi e faia ai le sitaili, ae mo le teine ​​i luga o lona ulu e foliga mai o laʻei fulufulu foliga matagofie, foliga mataga e mautinoa.

A manaʻomia, o le a tipiina le lauulu o le a fesoasoani e faasaʻoina nisi o foliga vaaia sese, e aofia ai ma se muaulu maualuga.

Ae peitai, afai o le laulu e matua manifinifi, asymmetry ma a slanting bang e le fesoasoani e nanaina.

O loka pupuʻu i luma ma luma o vaega o loʻo tuʻuina atu ai ni laʻasaga maualuga ma faʻaitiitia vaʻaia o le muaulu lautele.

O le lauulu laʻau o Aurora e sili ona talafeagai i teineiti e manaʻo e savali pea i le uumi o le laulu, talu ai o curls o loʻo i luga o malumalu ma tua o le ulu e mafai ona soʻo se umi.

Eseese maualuga cascade

O sea lauulu 'ulu e lelei tele mo lauulu umi. E manino tulaga faʻatino faia le faʻatusa o le ata, a o foliga vaʻaia i aso nei ma matua faʻaalia. Cascade faia lauulu sili atu matagofie. Ua fautuaina e Stylists ofuina i se ofu mafuta ma se pi umi faaumiumi.

O le ae aʻoaʻo e uiga i le saʻo filifiliga o lauulu mai se vitio autu:

Oti 'oti pupuu

O le mea e masani ai, o se lauulu 'oti puʻupuʻu o se sili laulu foliga e fetaui lelei mo se lautele pe maualuga lona muaulu.

Le manaʻoga autu - o manoa i le pito i luga o le ulu e tatau ona uumi ina ia latou paʻu saoloto i luga o alafau ma o latou muaulu.

O le afa-piʻuluʻulu pei o se tamaloa e lauiloa, ma le pau lava le eseʻesega o le a ese o le lauulu i le pito i tua i le pito o le ua, ma le umi o ni manoa i le pito i tua o le ulu. I le pito i luma ma le itu o le tino, e le tatau ona puupuu ia curls nai lo 15-20 centimita.

Lauulu teuteu

O le aulelei o lauulu foliga ma le tele o lalagaina ogatasi faʻatasi ma se muaulu maualuga

Faʻafefea ona teuteuina lauulu mo le e ona le maualuga maualuga?

O teine ​​e iai le laulu uumi na sili ona laki i lea tulaga - e tele a latou filifiliga o auala e faʻaʻaulelei ai o latou laulu i laʻei matagofie ma le manaia. E mafai ona avea o se ituaiga o lalagaina, fili, lalelei o laei i le retro sitaili.

Afai o se fafine e fiafia e faʻaofuʻe lona laulu malulu, ona, pe a teuteuina, bangs le tatau ona manuʻa i luga o se tamaʻi lapisi pulumu, curler go curlers. Lenei o le a faʻatupuina se paʻu foliga, o loʻo ua i ai nei i foliga le masani.

E sili le faʻaaogaina o le selu sasaʻo poʻo le pulumu lapoa (a itiiti le 10 centimita i le lautele), ma le fauina o le basal volume, faʻaaoga mousse poʻo le busa. E le fautuaina e tufatufa atu le styling oloa i le uumi atoa o le laulu, aua latou te foliga foliga le masani ai ma mamafa.

O fulufulu umi e moni, matagofie, ae matua le manaia lava. Ina ia le faalavelaveina manoa ma aua le paʻu i luga o latou foliga, latou te faʻataʻatia i ni laei eseese. O nai filifiliga ia mo le teuteuina o foliga mo se maualuga maualuga, lea e mafai ai ona e vaʻaia vaʻaia le lauluʻulu:

  1. O le ituaiga e mafai ona faʻaogaina le boho style i laʻei lauulu. Pigitails faataamilo i le ulu, eseʻese i le tele ma le itu o le lalagaina, o le a teuteuina soʻo se teine. Foliga matagofie i lauulu atoa ma ulu malolo.
  2. E mafai ona e aveeseina le 'apaʻese ma se fusi faʻafiafia pe lalagaina i se' ie faʻatasi ma ni manoa o lo oi luga.
  3. O le sitaili ile sitaili foliga foliga fou ma lelei. O manoa ua folasia i luga o foliga o le a faʻaopopo le manaia i le ata ma faʻatagaina oe e nana le le atoatoa o foliga.
  4. E fetaui lelei mo tagata e iai le maualuga o laulu i laʻau faʻatasi ma fusi ole flagella, o ona pito e faʻaalu ese ile auala faʻaʻoleʻole.
  5. E ufiufi le fili i le fulufulu lalaga mai le itu o lauulu, mautu i le itu pito o le malumalu e faʻaaogaina ai ni ulugaliʻi teisi, e tosina ese ai le mafaufau mai le muaulu lapoʻa ma toe fuatai atu vaega.

Isi metotia mo faʻasaʻoina le maualuga muaulu

Teine ma lona muaulu maualuga o le a fetaui ma lanu mafanafana lauulu

O se faafitauli taatele i le maualuga o le muaulu o paʻu. E mafai ona e nana i latou ma le tele o sitaili ma faʻataʻitaʻiga i mea faʻatapulaʻa, ae le gata i lea.

Afai e filifili le teine ​​i gaioiga tetele ina ia mafai ona nana ai le pulu afifi mo se taimi umi, o le a ia manaʻomia se lauulu lauulu gaioiga.

O le polofesa polofesa o le a faʻateleina ia manoa i itu saʻo, pikiina latou i le paolo o lauulu masani.

O le isi auala e vaʻavaʻaia ai se laulu o le ulu i tua o le pisia lea o le ulu ma se vali tutusa ma le lanu o le lauulu. O lenei togafiti o le a fesoasoani e nana le malaia i le tele e mafai ai.

E i ai isi auala e faʻasaʻo ai foliga:

  • Faatasi ai ma le fesoasoani a se penitala lelei faʻaaogaina poʻo se maʻa lelei tattoo, e mafai ona vaʻaia vaʻaia le loimata mata, ma faʻaitiitia ai le muaulu. E taua tele le gauaʻi mai i foliga o laulu mata. E tatau ona avea ma paʻu mafiafia, o le paʻu sili ona masani ai, i le leai se mea e sili ona pogisa ma lautele, aua o lenei mea o le a faia le muaulu e sili atu le lautele ma maualuga. O le mea lava e tasi e faʻatatau i le suʻi o le filo poʻo le le lanu o mata.
  • Ole faʻavae ile fulufulu male malu ole paʻu uliuli o le a fesoasoani e tuʻu i lalo le laulu.
  • Ole tuʻufaʻatasiga ole malamalama ma pouliuli faʻasaʻo e fesoasoani foi e tau faʻasolosolo le vaʻaiga o foliga ile tino.
  • Afai o le muaulu e le gata maualuga, ae faʻapea foi, e nana ai le faʻaletonu o le a fesoasoani lalagaina se leo e sili atu le pogisa nai lo le paʻu masani paʻu. E tuu i le ogatotonu o le muaulu, ona ave malu ai lea o malu i malumalu.
  • E taua foi le teuteuina lelei o laulu. Tamaitai ma se muaulu tele e le tatau ona filifilia lanu uliuli ma pouliuli, moli mafanafana malamalama o le a foliga sili atu ona aoga.
  • Ole faʻamamafa ole a avea ma filifiliga sili, e le gata o le a atili ai ona tele le laulu, ae faʻafouina foʻi le ata.
  • Highlighter, faʻaogaina i le pito i luga o le pipi uila, alalaupapa isu ma ogatotonu o le auvae, o le a tuuina atu le foliga faʻaopopo le faʻaopopoga, faʻamamafaina mea lelei ma nana le le atoatoa o foliga.
  • Lagona le saoloto e faʻaoga mea faʻaoga - dressings, scarves, lipine, scarves, manaia fulufulu lauulu, fusi i luga, aufana, pulou. Tau lava ina e manatua o se fusi faʻasaʻo o le a vaʻaia vaʻaia le muaulu i ni vaega, ma o se lautele fusi o le a natia atoa. E mafai ona e ofuina le fusi i auala eseese: teisi lemu i luga o le muaulu o le a fetaui lelei i le boho sitaili, ma o loʻo i le ogatotonu e sili atu le uiga o hippies.

E tatau ona faʻamaonia o fafine taʻitoʻatasi taʻitoʻatasi, ma o le mea e fetaui faʻatasi e le teuteuina le isi.

E tatau ona e sailia lau ata oe lava, peitaʻi, afai e te masalosalo i ou tomai, e tatau ona e feutagai ma le stylist, o le a fesoasoani lea e aloese mai mea sese - toe vali le sese lauulu lauulu pe suia le lauulu.

Ole taimi nei ua e iloa laʻau lauulu mo le maualuga o le muaulu e tatau ona ofuina, o taimi uma e mafai ona foliga manaia!

Tele teineiti mafaufau se maualuga maualuga o se faaletonu i foliga. E tele auala e faʻaititia ai. Stylists fautua atu e le gata i laʻei lauulu ma sitaili, ae o nisi togafiti togafiti.

Ua e matauina se mea sese? Filifili i ai ma fetaomi Ctrl + Ulufalee taʻu mai ia i matou.

2. Taumafai e tupuʻeina le laulu malulu o mata

O le fiafia o mata fulufulu mata o le a faʻaalia ai foliga manifinifi manifinifi ma sili atu ona faʻaalia - o le a latou fesoasoani e faʻaliliu ese le uaʻi mai i alafau i le vaega o loʻo vaʻai i mata. I aso uma faʻasaʻoina o foliga o fulufulu mata, penitala faʻapitoa, pulupulu ma ata o le a fesoasoani ia te oe. Ia vaʻai foliga i ou foliga teisi teisi le umi o mata o mata i malumalu.

3. O le vaʻaiga a Ombre o le a fesoasoani i le vaʻai vaʻai ma faʻalautele ou foliga

O se sili filifiliga e tosina ese ai le mafaufau mai i alafau ua pisia ma le ombre metotia. O lanu malamalama e tosina atu le tele o mata nai lo lanu pogisa, o lea e tatau ai Faia pupula o lauulu nai lo o latou aʻa, faʻapea ona taulaʻi le vaai i pito, vaʻai umi le faʻaaliga ma vaʻai.