Tapē

Fugafulu vavalalata

Uma le vavalalata lauulu mo fafine o loʻo faia i ni itu: lauulu lanu, teuteu i rhinestones po o isi elemene, o le faateʻaina o lauulu lauulu, lauulu sipiina. Tele taimi latou te tuʻufaʻatasia. O uluai auala e fai ai fugalaʻau vavalalata ua vaevaeina i vaega nei: matua mama paʻu, leai se lauulu - le Brazilian model, fatu, foliga faʻatusa, fetu ma isi mamanu - o se curly, tamai tafatolu i luga o le lautele a le autafa - o le Brazilian tafatolu, se vaʻai vaapiapi lava lauulu - "ave ese '' ".

Ole auala pito sili ona faigofie e fai ai stensil haircuts ile fale, ae mafai pea ona e “tutoatasi” i le siosiomaga mafanafana “masina”, “pepe”, “ala savali”. Lauiloa o: sonata - o le faʻatusa e pei o le yin-yang icon, the lotus - o le outline o le fugalaʻau, e maua ai le femininai, o le fatu o le "classic of the genre", pe a e faʻaopopo se faʻataʻitaʻiga o le uila i le ata, e te maua le "momomo" fatu, se tusi - e mafai ona e faʻailoa mai ai le mataitusi lapoa o le igoa i luga o le pubis, faʻaiu poʻo le faʻapuʻupuʻu.

Ituaiga o lauulu oti: faʻataʻitaʻiga o tusitusiga, tattoos ma hieroglyphs, pale, fasi poʻo le "ala taʻavale" - o se lagona sili ona aoga o le faʻaauauina o le penis, teteʻe ma se masina, se taʻavale taʻavale, se faʻailoga tala, foliga lelei atoatoa na o luga o le fale o tagata.

Le masani ona faaaogaina le pisia o laau afu i tamaloloa, ae afai e paʻu le filifiliga i luga o se taʻavale taʻavale, ona tatau lea ona faia lenei mea.

Meafaigaluega vavalalata lauulu i le fale: se faʻapipiʻi faʻapitoa, o le tasi itu o loʻo i ai se gaioiga faʻalauteleina, e tatau ona tu le nofoa / nofoa / nofoa ina ia mafai ona vaʻaia le nofoaga e togafiti i totonu o le faʻata ma mafai e lima. Oe a e manaʻomia foi: se fulufulu mafolafola ma nifo laiti, soʻo se auala mo le faʻaitiitia o le tino, eyeliner poʻo nisi lava mea teuteu teuteu, seleulu manicure, tweezers ma faʻailoga vaiti ma mafolafola, ava malosi, laupepa mama pepa, se stensil (pe a manaʻomia). Le faʻaaogaina lelei o le seʻila.

Faʻatonuga mo le faʻatinoina

  1. Suia le lanu o lauulu i le vavalalata mafutaga a o le i amataina le lauulu. Ina ia aloese mai le atinaʻeina o se maʻi teteʻe, masani (henna) poʻo le amonia-leai ni vali e tatau ona faʻaaogaina mo lenei faiga.
  2. Liligi poo taele. E le tatau ona vevela le vai, o le sini e le aoga le faʻamaloloina o le paʻu.
  3. Uma le lauulu lauʻeleʻele o loʻo i tua atu o le tuaoi o le lauulu lauʻeleʻele ua aveʻese.
  4. Tuu le selu o totoe i le selu. O le stensil e faʻapipiʻiina i luga o le lau, ua faʻaalia mai ai le auivi o le ata ma se penitala teuteu.
  5. Ua toe aveeseina lauulu - i latou e tumau i fafo atu o le tuaoi.
  6. Manicure seleulu poʻo se tagata e teuteu le laulu i luga o laʻau. O lo latou umi faatagaina o le sili atu 5 mm ma le itiiti ifo i le 3 mm.
  7. Fufulu le laina agavale i le penitala ma vai mafanafana ma fasimoli. Siaki i le faʻata o le saʻo o foliga faʻapipiʻi, aveese le soʻona lauulu ma faʻalise.
  8. O le pubis ua togafitia e tatau ona faʻamaʻimauina / solo i se faʻamaʻi.

Afai e te manatu e faʻatino se laʻei mafanafana e aunoa ma se stensil, ona faʻaaoga lea o le peni ata "i lima".

Ufiufi paʻu i le 2-3 aso muamua, e tatau lava ona aofia ai se faʻamalieina kulimi, ona suia ai lea o le oloa i se mea faʻaʻo. E le fautuaina le faia o se vai vevela vevela poʻo le taʻele, asiasi i le sauna. E mafai ona aveʻese le ita decoctions o chamomile po o sage fugalaau, aloe sua (solo 2-5 taimi i le aso).

Faitau lenei tala

Ituaiga o lauulu vavalalata

O le talaʻaga o lauulu vavalalata 'ua leva ona umi; i le gasologa o tausaga o na togafiti, tele "vaega" ua faailoaina, na aofia ai ituaiga eseese. Ma afai e sili atu talu ai nei, o se faʻatonuga e aofia ai na o fafine uʻumiʻae oti lauulu, o lenei ua faʻaaogaina foi e tamaloloa auaunaga tutusa.

Uma le vavalalata lauulu mo fafine o loʻo faia i ni itu:

  • lauulu lanu
  • teuteuina i rhinestones po o isi elemene,
  • lauulu aveeseina o lauulu,
  • lauulu lauulu.

E masani lava, o le tasi lauulu laʻasaga e faia i le taimi e tasi i nisi itu - mo se faʻataʻitaʻiga, o laulu i le vaʻai vavalalata e muamua vali ona teuteu lea. Uluai metotia mo le faia vavalalata vavalalata e vavaeina tuutuuga vaevaeina i nei ituaiga:

  • matua mama paʻu, leai se lauulu - Pasila faʻataʻitaʻiga,
  • loto, foliga numera, fetu ma isi mamanu - faʻatifaga,
  • faʻataʻamilosaga tolu i luga o le pubis - o le Brazilian tafatolu,
  • vaapiapi, ma le lauulu lauulu - “ave ese le pito”.

O le auala pito sili ona faigofie i le fale o le faia lea o se laulu e tusa ai ma le tuugamau, ae e mafai lava ona tutoʻatasi "faʻaali" le "masina", "pepe", ma "runway" i totonu o le sone vavalalata. O filifiliga lavelave e sili atu ona lauiloa:

  • sonata - o le ata e pei o le yin-yang aikona, e le faigofie le faʻatinoina, ae a iai tomai e moni lava.
  • lotoa - o le auivi o se fugalaʻau e maua ai se femininai,
  • o le fatu o se "masani a ituaiga", e faigofie ona faʻatinoina ma e aunoa ma se faʻailoga, ma afai e te faʻaopopo faʻataʻitaʻiga o uila i le ata, o le ae mauaina se "loto momomo",
  • le tusi - o loʻo i ai le tele o le avanoa mo le mafaufauina, talu ai i luga o le pubis oe mafai ona faʻataʻitaʻia le mataitusi lapopoa o le igoa, faaiu po o le faapuupuuga.

Ma o lenei e sili atu e uiga i foliga o le ELOS bikini lauulu aveeseina.

Afai ae leʻi i ai se vavaeʻese manino i le va o ituaiga o vavalalata vavalalata i fafine ma alii, nei ua tapunia nei tuaoi. Ae peitai E i ai le tele o faʻataʻitaʻiga e foliga atoatoa i luga o le tane pubis:

  • faafoliga o tusitusiga, tattoos ma hieroglyphs,
  • pale - ua manatu o se tasi o ata faigofie,
  • fasi poʻo le "ala taʻavale" - o se lagona sili ona aoga mo le faʻaauauina o le penis,
  • droplets ma le masina - faʻafiafia lava ma e sili mo i latou oe na o le aʻoaʻo e faia ni vavalalata lauulu,
  • taʻavale taʻavale
  • e faigata le faailoga tala, ae matua fou.

Valivali o laʻau afu i tama e seasea faʻaaogaina, ae afai o le filifiliga ua pa'ū i luga o se taʻavale taʻavale, ona tatau lea ona faia lenei mea - o laulu laina e matua manifinifi ma o le a manaʻomia latou mataina faʻatatau i tulaga lautele.

Tufugaaao

O le vaega atoa o mea faigaluega o le a manaʻomia mo le faiga o le tipiina o lauulu i le vavalalata nofoaga amata i le faʻata ma se nofoa / nofoa / nofoa. O le mea muamua e tatau ona mautu ma sili atu le itu-lua - se faʻaata faapitoa, tasi itu o ia i ai se faʻalauteleina faʻafitauli. Ae o le nofoa, o le filifiliga e tatau ona faia i le mafaufau i le mea e tasi - o le a mafai ona nofo i lalo ina ia mafai ona vaʻaia le nofoaga o loʻo togafitia i le faʻata ma faigofie ona maua e lima.

O le ae manaʻomia foi:

  • tamaʻi-scallop
  • soʻo se mea e te faateʻaina ai - solo faʻatumu, kulimi faʻapitoa, faʻafiafia,
  • eyeliner po o se isi teuteu,
  • manoa felanulanuaʻi,
  • puʻeleo ma mafolafola faʻailoilo
  • vailaau
  • pepa avanoa
  • stensil (pe a fai e te manaʻo e faʻaogaina e faʻaaoga ai se laulu vavalalata).

Afai e i ai se a trimmer, ona mo se vavalalata lauulu, o le a sili filifiliga lelei. O mea faigaluega faapena e mafai ai ona e faʻatinoina soʻo se ata ma seʻi uma ona aveʻesea lauulu mai le pulisese, pe na o le puʻeina i latou i le tele e mafai ai.

Faʻatonuga mo le faʻatinoina

Afai e te fuafua e suia le lanu o lou lauulu i le vavalalata mafutaga, ona tatau lea ona faia aʻo leʻi amataina le lauulu. Ina ia aloese mai le atinaʻeina o se maʻi teteʻe, masani (henna) poʻo le amonia-leai ni vali e tatau ona faʻaaogaina mo lenei faiga.

Oe o le a mautinoa lava e manaʻomia e faia se allergotest - i le vaega mafaufauina o le ogalaau, o le paʻu e matua sili ona maaleale ma tusa lava pe leai se alergi pe a valiina le lauulu i luga o le ulu, ona e le o se mea moni o le a le o le tulaga i lalo o le iloiloga.

O le isi faʻataʻitaʻiga faʻasologa (tusa lava pe o a ituaiga o vavaeʻeseina lauulu vavalalata e aofia ai) aofia ai laasaga nei:

  1. Liligi poo taele. E le tatau ona vevela le vai, o le sini e le aoga le faʻamaloloina o le paʻu.
  2. I soo se auala faigofie, o pulu uma lauʻeleʻele o loʻo tu i tua atu o le tuaoi o le lauulu laʻuina i le lumanaʻi ua aveʻese.
  3. Tuu le selu o totoe i le selu. A stensil e faʻaoga i le iʻuga e maua mai ai ma o faʻasologa o ata i le lumanaʻi o loʻo faʻamatala mai ai ma se penitala teuteu.
  4. Ua toe aveeseina lauulu - i latou e tumau i fafo atu o le tuaoi.
  5. Manicure seleulu poʻo se tagata e teuteu le laulu i luga o laʻau. O lo latou umi faʻatagaina o le tapulaʻa o le 5 mm, ae le tatau ona latou faia soʻosoʻu (sili atu i le 3 mm).
  6. Fufulu le laina agavale i le penitala ma vai mafanafana ma fasimoli. Siaki i le faʻata o le saʻo o foliga faʻapipiʻi, pe a fai e i ai ni lauulu, ona aveʻesea ai lea ma tiʻetiʻe.
  7. O loʻo togafitia le fale gaʻo e tatau ona gaʻo / solo i se vailaʻau.

Afai o se lauulu vavalalata vavalalata e tatau ona faia e aunoa ma se stensil, le algorithm e le suia - le penitala ata tusi e faʻaaoga "i le lima".

Faʻafefea e lauulu vavalalata i totonu o salon

I le tele ma le lautele, o le faʻavasegaina mo le faʻatinoina o taualumaga i fale faʻapitoa nofoaga e leai se ese mai lo le faʻamatala o loʻo i luga mo tulaga fale. Ae o le aliʻi faʻaaogaina mea faigaluega faʻapolofesa i lana galuega, e mafai ona ia faʻataʻitaʻia ai lava e oʻo lava le ata sili ona lavelave ma teuteu se lauulu laʻititi faʻatasi ma rhinestones.

O le tau o sea tautua ua lava, i salons ma se tulaga tauleleia e mulimulitaʻia mea uma o le tumama, ma o le faʻasologa atoa e naʻo ni nai minute mai le polofesa.

Paʻu tausiga

E leai se mea muamua i lenei mea, o le bikini sone o loʻo uia tutusa aga faʻataʻitaʻi e pei o masani fausaga. I le muamua 2-3 aso, o le paʻu ole pulisi ua faʻatinoina faʻamalieina ma se faʻamalieina kulimi, ona suia ai lea o lenei fofo i le susu. I le vaitau lava lea e tasi pe a maeʻa ona oti, e faʻapea lava ona le fautuaina e faia le vai vevela poʻo le taele, asiasi i le sauna ma ave le sun suns in the intim area.

Afai e oso ai pea le ita i luga o le paʻu, ona mafai lea ona e faʻaogaina ni decoctions o fugalaʻau chamomile poʻo le sage, vave aveese pulu o le aloe sua - o lona uiga na o oe e tatau ona fufulu vaega faʻafitauli 2-5 taimi i le aso.

Faʻafefea ona tausia se vavalalata vavalalata 'oti mo se taimi umi

Afai o le lauulu o lo o siomia ai le ata e le 'aveʻesea ma le aʻa, ona paʻu lea o lauulu i totonu o le vaʻaiga vavalalata o le a le toe vaʻaia i ni nai aso. Ina ia aua neʻi e toe faia soo le faʻagasologa, e aoga le faʻasaʻolotoina o lenei vaega o le pubis mai vegetation e shugaring poʻo se masini epilator - soʻo se auala e aveesea lauulu faʻatasi ma aʻa.

E i ai ni ituaiga o kulimi ma mekasini i le teuteu maketi e mafai faʻagesegese le tuputupu ae lauulu. O i latou ia e aofia ai Floresan, Arabia, Skin Doctor.

O le a le auala o faʻafefeteina e sili atu talafeagai ona fai se vavalalata lauulu

O le auala e sili ona aoga e aveʻese ai le soona lauulu o le faʻaaoga lea o se trimmer. Aʻo le faʻafitauli, a maeʻa nei togafitiga, e vave ona toe ola mai le laʻau ma i le tele o le vaiaso e tatau ona fai se faasaʻoga.

Masters fautuaina le faʻaaogaina o soʻo seisi auala e aveese ai le laulu faʻapea ma lona aʻa. Ioe, e le fiafia ma e tiga lava, pe a uma na ona faʻamaʻi, e ono oso le faʻatupuina o le ita, ae o le vavalalata ulu lea e taofi ai lona foliga muamua mo le tele o vaiaso.

Tamaitai e teuteu i lauulu vavalalata

I le taimi nei, o le filifiliga o lauulu mo le bikini sone e matua lautele lava, i nisi taimi, e mafai ona faigata tele le faia o le filifiliga saʻo.

Tagata tomai faapitoa fautuaina e taulai atu e le gata i mea e fiafia i ai le tagata lava ia, ae faapea foi ma le ituaiga o fuainumera.

Lenei ona o le mea moni o le tasi po o le isi laulu e mafai ona faasaʻoina pe, i se isi itu, tuuina atu ona sese i le sili ona le lelei vaʻaia.

Bikini Hair Removal Techniques

Faʻatumauina lau bikini laina i se tulaga teuteuina lelei ma leai se lauulu e le maua ai ni faigata faʻafetai i metotia fou o wax ma depilation kulimi. Lenei matou vaʻavaʻai atu i nei metotia ina ia mautinoa le vave aveeseina o lauulu, faigofie, ma le tiga.

Afai e te manaʻo e aveese lou lauulu i se bikini sone oe lava i totonu o le fale siosiomaga, ona fufuluina atonu o le sili ona faigofie. E mafai ona e aveeseina le lauulu i le bikini eria ma se tafi, ae a sili saogalemu nai lo le faʻaaogaina o se masini tafi eletise eletise.

Afai e te filifilia se tafi, ona faʻaitiitia lea o le aʻafiaga o le paʻu ma oso i luga lauulu, oe manaʻomia le faʻaaogaina o le faʻaʻatoa foliga i le gel po o le fulufulu uu. A faʻaaogaina le tafi, e te manaʻomia le tipiina o lou lauulu i se taimi puʻupuʻu lava ina ia aua neʻi pupuni naifi.

Aveʻese lauulu ma le paʻu o se sili lelei filifiliga aua o loʻo latou aveʻese faʻatasi ma le aʻa, o lona uiga o lo latou tuputupu aʻe pe a maeʻa le faʻataʻitaʻiga e faia i le fa vaiaso poʻo le sili atu foi. I le aluga o taimi, o le a avea i latou malu ma manifinifi, lea e aumaia ai itiiti le fiafia mo oe.

E lua metotia matou te fautuaina, ma e mafai ona vaeluaina i le malulu ma vevela vevela wax.

Depilatory kulimi o se lelei filifiliga pe a fai e te manaʻo e faʻaavanoa ma le faʻaavanoa laina o lau bikini se foliga matagofie, atoatoa mo le faʻamutaina o fale.

Latou faʻaaoga vailaʻau e talepe i lalo le faʻatulagaina o polotini i lauulu. Depilation kulimi faigofie aveese aveese vegetation i lalo ifo o le laualuga o le paʻu.

Naʻo le kulimi i le vaega e te manaʻo e aveese le lauulu ma alu mo sina taimi. Ina ua mavae ni nai minute, fufulu le lauulu na aveese mai i lenei nofoaga. 'Aua neʻi sili le taimi na faʻaalia i faʻatonuga. A e iloaina o nisi o lauulu e leʻi paʻu i le taimi e faʻaalu ai le kulimi, na ona piki faʻatasi ma le lamepa.

Epilators o mea masani o se paga mo 'ie' uʻamea faʻafesoʻotaʻi i totonu o le tasi mea e sae ese ai le lauulu ma le aʻa, pei ona faʻatauina. Naʻo le faʻatusatusa ia te ia, o lenei auala e galue ai e aunoa ma le faʻaaoga o ni vailaʻau.

Ae peitai, epilators e le fautuaina mo ni lauulu Pasila po o Hollywood haircuts, ae mafai ona faʻaaogaina saogalemu mo le laina bikini.

O lenei metotia lelei i totonu oe mafai ona tumau e aunoa ma le lauulu mo ni vaiaso. Ae ui i lea, o le depilation metotia faʻaaogaina e sili atu taugata nai lo isi o faʻamatala i la matou tusitusiga.

Leisa lauulu aveese

O le mea taua e manatua pe a aveʻese lauulu ma lenei metotia o loʻo i ai le faʻasalalauina faʻamaumauga faʻamaonia e faʻailoa mai poʻo fea e maua ai le sili atu faʻaiuga.

Lua, e tatau ona e iloa o le lasers na faʻaaogaina i salons o loʻo faʻagaioi i mea maualuga atu nai lo mea e avanoa mo le faʻaaogaina i le fale, ma o lenei e maua ai sili atu faʻaiuga.

Tulaga tolu, le laser e le talafeagai mo tagata uma.

Ituaiga o fafine vavalalata vavalalata

1. Pasila - ua lauiloa foi o le "Hollywood" poʻo le "Sphinx" tipi ulu, o le sili lea ona masani ai sitaili o soʻotaga vavalalata uma. E aʻafia ai le aveeseina o lauulu uma i autafa ole laupepa ma alataua. O le fanau mai o lenei lauulu nana na tupu i le 1987 i Pasila, lea e sau ai lona igoa. I nisi o atunuu, e pei o Iran, o le Pasila lauulu lauulu na o le pau lea o filifiliga mo le tele o fafine, talu ai e talitonuina e sili atu le tumama mo feusuaʻiga lelei ma, o se tulafono, sili atu erotic.

2. Mauaina o le lauʻeleʻele - aʻo i ai nisi fafine e mananaʻo e maua fua paʻu leai se lelei ma leai se laʻau, ae tuʻu atoa latou vaega vavalalata mai le lauulu, e tele fafine e mananaʻo e fai ni latou uluaʻi autu.

O se tasi o laupepa sili ona lauiloa mo tamaʻitaʻi vavalalata lauulu o le faʻaumatia o foliga i le mea ua taua o le tulaueleele. O le faʻatulagaina o le lauʻeleʻele o le lauʻeleʻele o lona uiga o le tafi ese uma o laulu i le itu o le taʻavale ae tuʻua na o le laʻititi laititi e amata mai le tumutumu o le vaega i luga aʻe o le faitotoʻa.

E fiafia tele tamaʻitaʻi i le lauulu o le fasi pepa, ona e itiiti le puipuiga o le pu i le ituaiga o se fasi pepa ma e le tumau le paʻu atoa. E le sao mai le laulu o loʻo toso i fafo mai ofuvae.

3. Big bush - o lenei vavalalata fafine 'oti lauulu, fatuina i le fale, o le ituaiga o laulu i taimi e te filifili ai e faia leai se mea i lau laulu lauulu ma e tumau tumau atoatoa masani.

O feusuaiga manaia e sau i le tele o ituaiga, ma mo nisi, atoatoa natura o se ituaiga o feusuaiga. O nisi tagata fiafia i le natura manogi o lauulu lauulu, e aumaia ai se tulaga ese o feusuaʻiga i taimi o feusuaʻiga.

4. O le Bermuda Triangle o se tasi lea o lauiloa o fulufulu lauulu tupuʻaga lauiloa foi o le "Amerika."

I le avea ai o se tulafono, lauulu e teuteu i se auala e tausia ai le muamua foliga o le matala itulagi, ae e mafai ona fetuunai i le tele. O lenei filifiliga o se tasi o faigofie, aemaise pe a fai e te manaʻo e tafi nai lo le faʻaaogaina o le suka.

Pau lau mea e fai o le fufuluina o le aotelega o le vaʻavaʻaiga vaega seia oʻo ina e faia le lapoa e te manaʻo ai, ona tipi ai lea o le umi e maua ai le matua manaia foliga.

5. Bikini laina - O lenei sitaili o se tasi o sili faigofie ona faʻaaogaina ma tausia. Afai e te fiafia i lenei foliga, e te manaʻomia le aveeseina o le laulu mai itu ma le pito i luga o le pubis. O lenei sitaili o se mea lelei foi i le amataga i le filifilia o lau vavalalata lauulu peʻa e te le o mautinoa poʻo fea e sili ona lelei mo oe.

E i ai nisi filifiliga mo le filifilia o le metotia o le aveʻesea o lauulu e le manaʻomia, o le tafi, o le faʻamalosia, o le aveeseina o lauulu, e pei ona i ai i lenei tulaga o loʻo ia te oe se tulaga e faʻataʻitaʻi ai. Masalo o le auala e sili ona faigofie o le faʻaogaina lea o se fale pipi faʻapitoa mo le vaega ole bikini.

6. Taʻoloto fua. O lenei vaega e masani ona ufiufi luga o le laupepa alualu i luma i le lautele ma e le lauiloa e pei o filifiliga o loʻo lisi atu i luga, ae o loʻo iai pea ona tagata fiafia. Tau atu na o nisi o mea mo ni mea taua: uila, uila, oso oso i le la, mugala, au fuʻa poʻo le igoa o le pele, pe a fetaui. Mo se faiga fua - e le o le tapulaʻa lea. E manino lava, e le mafai ona faia se tele o nei galuega oe lava e aunoa ma le fesoasoani a se fomaʻi faʻapitoa, o lenei filifiliga e le o le manaʻoga.

Fautuaga pe faʻafefea ona sele lauulu lauulu

  • Faʻaaoga se fulufulu lauulu lauulu lava. Lenei e sili atu i lo o le tipiina o le kulimi, lea e mafai ona pupuni pori ma faʻateleina ai le ono o le mu ma le pupuga o le paʻu.
  • Pea faʻaaogaina ni laʻulu maʻai mama.
  • Tafi i le itu o lauulu tuputupu ae e aloese ai mai lauulu ulu.
  • Aua le faia le sili atu nai lo tolu gaioiga i le nofoaga e tasi. E le gata i lea, e mafai ona afaina ai le paʻu.
  • A maeʻa ona fufulu ma fufulu lau paʻu pito i luga, faʻaoga se moisturiser ma le aloe vera. Afai e tupu se paʻu paʻu, faʻaaoga se kulimi ma se faʻafilemu aoga. E mafai ona e faʻaogaina lenei kulimi faʻalua i le aso e faʻamama ai le paʻu o le paʻu. Lenei o le a faʻatupu ai lamolemole ma matagofie lau pubis.

Afai e te faia mea uma saʻo, o le a sili atu nai lo le faamalieina i lau fou laʻititi lauulu.

Vavaeina vavalalata

Talu ai nei, ina ua amata ona masani ai tagata oti i totonu o fafine, pe a ma le tele lautele o le faitau aofai o tagata, ina ua aliali mai le muamua "tagata fulufulu ulu", o lona uiga, matai faʻapitoa lava i le lauulu o fafine paʻu, na mafai ona faʻatuina se mafutaga i le va o foliga o le lauulu fuga i lenei tino vaega ma liʻo o se fafine foliga, aemaise i le manava ma sulugatiti.

E aliali mai, a vaʻaia lelei lauulu vavalalata, e mafai ona vaʻavaʻai i ou vae, faʻaititia lou manava pe uʻumi lou tino. Matou te ofoina atu auiliiliga fautuaga i luga o le "vaʻaia" faʻasaʻo o le faʻatusa. I le faaopoopo atu i le lauulu lava ia lava, nisi auala faʻapitoa mo le teuteuina o fafine pubis e lauiloa tele. Matou lisiina le sili ona lauiloa ma, pe a mafai, faʻaali.

Fugafulu e fale i le ata

O se fulufulu mata vavalalata mafai ona faia matua i soʻo se metotia avanoa i ai oe, e leai ni tapulaa faʻapitoa. Mo se aso faʻapitoa, atonu e te manaʻo e faʻamalieina oe lava i se uluaʻi teuteuga, ma i se taimi o totoe o le taimi atonu o le a e loto malie i se laʻei puʻupuʻu puʻupuʻu pe aveese atoa le laʻau i luga o le pubis ma sauni e teuteu i soʻo se taimi.

Faʻafefea ona fai sau oe lava vavaeʻese oe lava

Nei e sili ona faigofie o le mafana uma lauulu 'ulu e mafai e soʻo se fafine ona faʻatinoina, pei ona latou fai mai, e aunoa ma le faʻalavelave i fafo ma seleulu ma se tafi. I le taimi lava lea e tasi, aua nei galo o le faʻaaogaina o stensil mo bikini mamanu, lanu bio tattoos, glitter ma rhinestones o le a faʻatagaina oe e iloa oe sili ona e leʻi mafaufauina manatu.



Ia maitauina i taimi o faʻagasologa, e le gata i le tasi e tatau ona matauina tulafono o le saogalemu saogalemu (aua le faʻaaogaina se laʻau mataga, lea e masani lava o le mafuaʻaga o le ogaoga paʻu paʻu o le paʻu, pe 'uae "mago", o lona uiga, e aunoa ma le faʻaaogaina o kulimi faapitoa ma gel.)

Ae e te lei amataina lauulu lauulu e tusa ai ma le filifilia ituaiga, e tatau ona e aumaia i latou i le umi lava le umi. Lenei, i luga o mataupu masani, e le faigata, ua lava lea e toe manatua ai le gaioiga a se tagata e masani ai lona laʻuluulu masani ina ua ia teuina ona 'auvae.

O le umi lauulu sili ona taliaina mo se vavalalata lauulu o 0.5-0.7 cm.

Faia oe e se vavalalata vavalalata lauulu oe lava, aua le soona fai ia. E le manaʻomia ni lauulu o nisi vaega o le itutino o le tino o le fafine. O le tosoina o ia vaega, faʻapea foʻi ma le le tipiina o se laʻau, e mafai ona tupu ai le tele o faʻalavelave (pe a savali, ma aemaise lava peʻa vavalalata ma lavalava) ma mafua ai le ita tele, mai ona itu (lanu mumu mumu, e masani ona o mai ma le ogaoga o le vevela) e faigata tele ona aveese .

A filifilia se vavalalata lauulu, aua nei galo e uiga i laei. O le mea moni, o nisi taimi o ona foliga, mo se faʻataʻitaʻiga, o le maualuga o le ua i luga o pupuu, e aʻafia ai le foliga o lauluulu. Malilie o se lautele faatafafa, tusa lava pe o le a lona manaia, o le a le foliga lelei lelei i le tuʻufaʻatasia ma se manifinifi fasi ofuvae.

O ie lauʻeleʻele manino e manaʻomia ai se lauulu faapitoa. O le filifiliga sili lava mo teineiti ma soʻo se ituaiga o foliga o se laʻititi manifinifi, tau le iloa.

O le tekonolosi mo le faʻataʻitaʻiina muamua o le puʻeata vavalalata e malamalama ma e le manaʻomia se faʻamatalaga faʻapitoa faʻamatala. Ae peitai, mo le tele o fafine, mo se faʻataʻitaʻiga, ova, o le faʻatinoina e oe lava o se lauulu mo mafuaʻaga manino o se galuega faigata. E mo i latou, e faʻapea foi mo feusuaʻiga uma, o loʻo manaʻo e matagofie i nofoaga uma, e aunoa ma se tuʻusaunoaga, ae o lo latou matau e fefe i le tuʻia ma le tipiina o mea, ua faia ni fale lalelei e faʻatino ai e le au faʻatausalia a latou tagata faʻataʻitaʻi o ituaiga eseese o laʻau faʻapitoa na mamanuina mo lenei faʻamoemoe.

Fai mai tagata faigaluega o fale faʻaalu latou tagata faʻatau masani e le o latou o loʻo manaʻo e vaʻai faʻalelei latou foliga, ae na o tagata e fiafia i mea uma e le masani ai ma matagofie. O i latou na e masani ona o mai faʻatasi ma faʻateleina faʻataʻitaʻiga o lauulu vavalalata. Mo se faʻataʻitaʻiga, e pei o nei: mamanu i luga o le laufanua masani o fulufulu lauulu tipi tipi i le faʻatusa o zigzags, zippers, loto, Kerisimasi laʻau, ma isi. Talu ai nei, ua mafai ona faʻailoa se mea i luga o le pubis, i luga o le ata o lau pele.

Le amatalia o le vavalalata "hairstyles" i aso anamua

O nisi e talitonu o lauulu vavalalata na foliga mai e lei leva talu ai. Ae e matua sese lava lea, na afua mai i aso anamua. I le male, na latou lauiloa i le tele aganuu. Mo se faʻataʻitaʻiga, i Roma, o fugalaʻau mafana sa faia e ni pologa faʻapitoa e faia mo lea mea, faʻaaoga tongs ma vali na faia mai mea masani.

E ui lava i le mea moni o lenei ituaiga o bikini mamanu na sili ona lauiloa na o le seneturi talu ai, o ona aʻa toe foʻi i tua i taimi mamao. O polo na fuafuaina mo le faaseeina na faataamilo solo i le tino ma o latou lima e ave ese ai lauulu e le tatau ai.

E iai le talitonuga o aso anamua o Aikupito i fafine e aofia ai o tamalii, o se tulaga masani le aveeseina o lauulu i le siosiomaga vavalalata. Mo lenei, sa faia se paluga faʻapitoa, lea e aofia ai laʻau. Ma e tatau ona ou fai atu o le matai o aso anamua na maua ai ni ituaiga sili ona lalelei o tamaʻitaʻi vavalalata vavalalata. O isi taimi na latou vaʻai i polo solo, lea na fetaui lelei ma le galuega o le aveeseina o le tele o lauulu.

I le atunuʻu o Sasaʻe, o lauulu 'eseʻese i le bikini sone na sili atu le tumama. O lauulu vavalalata - tane ma le fafine - sa taʻutaʻua tele i nei atunuʻu.

I le tele o taimi, e faʻatinoina e teine-aʻoga faʻapitoa mea o lo o totoe i le laʻau o bikini ma le henna masani. Ma o nisi taimi e maofa se teuteuga uiga ese i luga o le tino o tamaʻitaʻi matagofie. I Initia, pei foi o Sasaʻe, na selea le lauulu tele ona o mafuaʻaga o le tumama.

Le tupuga o lau vavalalata vavalalata i le lalolagi nei

Ae o le lalolagi faaonapo nei, o ituaiga o vavalalata vavalalata mo fafine ua avea ma sili ona lauiloa na o le afa seneturi talu ai. I le taimi lea, o le feusuaʻiga lelei na sili atu ona malolo. O le faʻatupulaia o laʻau vavalalata a fafine, e mafua mai i le mea moni o ofu eseese na faʻatuina, ma ina ua maeʻa sa i ai ni matafaga nudist. I le masani ai, na moomia ona faʻatulaga le siosiomaga vavalalata.

O se tasi o le muamua faiga o lenei ituaiga faia i seleulu ma tafi, lea, e le masalomia, sa matua matautia mo se fafine. I aso nei, e tele sili talafeagai ma lelei auala na fausia.

E pei ona uma ona taʻua, ma le fausiaina o bikini ofutaele i le seneturi talu ai, mataituina le matagofie o nofoaga vavalalata ua avea ma se sauniga talafeagai. O lenei e masani ai, aua o le lauulu e feosofi mai i lalo o le ofuvae foliga mataga. Mo lenei mafuaʻaga, o ia taualumaga o loʻo fautuaina e oo lava ia i latou e le o manaʻo e faia se ulugaliʻi ni lauulu, ae taumafai e faʻaititia le tele o laʻau e ala i le lauina o le fulufulu poʻo le faʻafefeteina.

O le a le mea e manaʻomia e fai ai se lauulu vavalalata ile fale?

Afai e te filifili i lenei ituaiga faiga, e te manaʻomia mea nei o loʻo i ai i tamaʻitaʻi uma: se selu, se mata peni mata, se tafi masini, se tamai faʻata, mea e faʻataʻamilomilo ma ala faʻapipiʻi (e ave ese ai lauulu e tasi).

Tagata faʻapitoa o loʻo faʻatautaia faʻapitoa i le mamanu o vaʻaiga vavalalata latou te teteʻe i le faʻaaogaina o lauulu sulu i le muamua. Mea sili lava, latou te fai mai, ave le faʻamuamua i seleulu masani ma le aveina. Ma i le mauaina o le manaʻomia o le poto masani, o le a ua i ai mafai ona faia ata sili atu ma sili atu faigata, faʻaaogaina wax ma se masini. Ae aua le vave faʻatopetope, ae maise i le faia o se taualumaga!

Valivali

O le mea moni, o le mamanu o le bikini sone e le faʻatapulaʻaina i lauulu. Ole vaega lona lua, lea e taʻutaʻua foi i tamaʻitaʻi, o le valivaliina o le vaʻaiga vavalalata. Le lanu e masani ona faʻaaogaina mo ia faiga o le henna. E tele ona faʻailoga i luga atu o isi fausaga.

Henna umi lava le umi, leai se afaina i le paʻu (seʻi vagana ni faʻalavelave e le masani ai). I se faʻaopopoga, faʻatasi ai ma le fesoasoani a mea faʻalenatura vali e mafai ona e maua ni faʻalenatura lanu ma paolo (mai ile lanu enaena lanu uliuli ile pogisa). E mafai ona e teuteuina i le henna e le gata o le vavaeina vavalalata. O tato a le tamaʻitaʻi poʻo ni mea teuteu i le paʻu e masani ona faʻaoga e faʻaaoga le vali mai laʻau mamago o Lavsonia.

Ae le ona pau ai lena. O se isi metotia lea o le a faʻatagaina ai soʻo se fafine e faʻaalia lona mafaufau loloto ma faʻaopopo soʻo se ituaiga o vavaeina vavalalata (fafine) o se paluni. Eseese lanu ma paolo faʻatagaina oe e faia ni ata manino o matua soʻo se foliga mataga. Muamua e tatau ona e faʻaaogaina se stensil, e matua fetaui lelei ma aoga. Ma faʻataʻitaʻiga lelei, oe ua mafai ona amata amataina le lima i luga o lima, faʻalagolago i lou lava mafaufau.

Fautuaga Faapitoa

A o le i amataina le faiga, faitau ni nai fesoasoani ia e fesoasoani ia te oe e faia ma le saʻo:

  1. E le tatau ona amata se fulufulu mafanafana vavalalata pe a fai o oe i se popolega pe ita tulaga.
  2. Afai e i ai lava sina masalosalo, pe ua e fefe i foliga o ni lagona tigaina, ave le tui mata i le tasi le itula muamua le faʻagasologa.
  3. O le mea muamua lava lauulu vavalalata mo fafine (le ata o loʻo i lalo o loʻo faʻaalia ai faigofie filifiliga filifiliga) e tatau ona faia naʻo le taimi lava o se suʻesuʻega faʻapitoa i le eria vavalalata. Muamua, o le tali atu i luga o le epilasi e iloa, ona sosoo ai lea ma se loloto loloto.
  4. Afai e te manaʻo e fai se ata lavelave, e tatau ona e faʻaaogaina se mea na faia faʻapitoa pe faʻatau mai mo lenei stensil, lea e faʻatulaga mo le mamanu ole bikini.
  5. Manatua a e faʻaaogaina le solo, o le iʻuga e faʻafiafiaina oe oʻo atu i le tolu vaiaso. A o le tafi, e tatau ona faʻaaogaina masani. I lenei tulaga, o le tulaga lelei o taualumaga o le a le sili atu nai lo le lua aso.
  6. Nisi fafine o loʻo faʻataʻitaʻi fafine laʻititi paʻu paʻu i le fale e ono maua ni faʻafitauli masani o le lotoifale. Mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻo i ai i totonu ulu, fuluga, ma isi mea. E tatau ona manatuaina, ina ia aloese mai le aliaʻe o faʻalavelave, e manaʻomia le matua tausisi i tulafono uma o le tumama ma le asepsis. Ma o le a le toe iai ni faʻafitauli.

Fautuaina filifiliga mo fale fale vavalalata, fuafua i le tino

O le tutusa lava lauulu vavalalata mo fafine (o ata o loʻo faʻaalia i totonu o le tusitusiga o loʻo faʻaalia ai nisi o stensils sili ona lauiloa) o le a le ofi i fafine eseʻese. E faʻamoemoe uma lava i foliga o latou foliga ma le tino ituaiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o fafine ia e iai o latou suilapalapa atoʻatoa, latou te fautuaina e le au atamamai le faia o pipi laʻau o ni motumotu vavalalata mo fafine, faʻalautele i luga poʻo le faʻataʻitaʻi.

Mo se fafine ei ai le puimanava suilapalapa, o le sili filifiliga sili o le a tisiki lauulu lauulu pe lava niniʻi lalo. Faatasi ai ma isi mea, o le mamanu o le bikini sone e faʻalagolago i luga o le eria ma le tele o lauluulu. Manatua ia manatunatu i lea itu. Ina ia faia lenei mea, faʻatali mai le lua i le tolu vaiaso mo le lauulu e tupu ai i le umi e manaʻomia. Ma na o le taimi lena e mafai ona e faʻatinoina le sikola mamanu oe fiafia i ai.

Faʻaonapo nei suiga ile vavalalata vavalalata

O le a tatou mafaufau saʻo i na fesuiaiga faapitoa o vavalalata vavalalata ni lauulu sili ona lauiloa talu ai nei uma i tamaitai masani ma i tagata lauiloa.

  1. Masina Lenei ua pito sili ona lauiloa ile vavalalata lauulu mo fafine, tutoatasi faʻatino ile fale. O lenei ata o se faʻailoga o le mama e leai se mea, ma i se faʻaopopoga, e avea ma matagofie teuteuga o le sika bikini. E faigofie tele le faʻatinoina, ma e mafai ona faia e aunoa ma le tele o taumafaiga i le fale, e faʻaaogaina ai ni mea faigaluega faigofie o loʻo i totonu o le auupega a sui uma o le itupa tutusa. Faigofie tele, e pei o se lauulu 'ulu e faia e faʻaaoga i se stensil. Ina ia faia sea bikini mamanu foliga sili atu ona matagofie, e mafai ona e teuteuina le ata ma tamai rhinestones.
  2. Niu Ioka O lenei ituaiga o vavalalata vavalalata e pei o le sulu e sau mai le pito i lalo o le bikini sone. Ina ia faia le ata sili atu moni, e mafai ona faʻaopopo le vali faaopoopo i samasama, moli poʻo le mumu. Afai e saʻo le valiina le lauulu, e ono faʻataʻitaʻi ai se afi mumu.
  3. Laufanua. O se lauulu vavalalata vavalalata e pei o se tamai laina i le foliga. E fetaui lelei mo teineiti ma le mafiafia o latou lauulu.I lenei tulaga, o le fasi pepa o le a manino vaaia. O le lautele o lenei ituaiga o vavalalata vavalalata e mafai ona ese. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le vaʻavaʻaia o faʻamatalaga ua fautuaina i tagata e mauaina ni tino lelei, ma le lautele, i se isi itu, i fafine lapopoa.
  4. Tafatolu O lenei faia faʻamafanafana fafine vavalalata i le fale e matua faigofie. O lona lautele e mafai ona faamatalaina e le mea moni o foliga o le tafatolu foliga tutusa ma le natura ma, i se faaopopoga, fesoasoani e nana uma le atoatoa o le fafine foliga, pe a iai.
  5. Paʻu (Loto). Le igoa o ia vavalalata vavalalata lauulu talanoa mo ia lava. O mataʻu-paʻu ma talafeagai mo toetoe o fafine uma. Ma o le bikini mamanu e matua faigofie. Ua lava naʻo le faʻatau pe faia se stensil oe, faʻapea foi le faʻaaogaina o le laʻititi o seleni e fausiaina ai se lauulu 'ulu i se nofoaga mafanafana.

Le sili ona lauiloa ituaiga o vavalalata vavalalata

Ae ui i lea, o le faatufugaga o le bikini mamanu e le faʻatapulaʻaina i foliga faigofie faʻa geometric. Afai ua uma ona e maua le poto masani, e mafai ona faʻataʻitaʻia nisi uluaʻi filifiliga. O sili ona lauiloa ituaiga o lavelavea lauulu i le vavalalata nofoaga o mea nei:

  1. Sonata O lenei faʻafanua e lua vaega. E masani lava o se lavelave lenei faʻamatalaga ma se tulaga e tutusa lelei ma faʻailoga lauiloa oriental "Yang" poʻo "Yin". E faigata tele ona faʻatino, ae peitaʻi, ile maelega ma le faʻamaoni e sau ai i lea taimi ma lea taimi, o se laʻau vavalalata lalata i lou aiga e mafai ona faia e aunoa ma se faʻalavelave.
  2. Hollywood O lenei lauulu 'ulu o se tasi o sili ona fatufatu. Faatasi ai ma lenei fausaga, uma zonal lauulu e toetoe lava a aveesea atoatoa, e tuua ai na o se laititi lava ata. E sili atu ona talafeagai mo teine ​​o loʻo i ai foliga atoatoa.
  3. Tulouna E pei ona faʻaalia le igoa, o le ata e tutusa foliga i lenei lalelei fugalaʻau, pe sili atu foi, lona faʻatusa ata.
  4. Pasila filifiliga. O se vaʻaiga vavalalata mo fafine i le fale e faia e aunoa ma ni faʻafitauli, talu ai o se tasi o le sili ona faigofie. E aofia ai le aveʻeseʻesega atoa o lauulu ile vaega ole paʻu, ile puimanava, faapea foi totonu o le ogavae. I se faʻaopopoga, e mafai ona e 'aveʻese le lauulu i nofoaga lata ane, pe a fai o loʻo iai (mo se faʻataʻitaʻiga, i le vaega o loʻo i lalo o le nila ma i lalo ifo o le subclinical folds). E masani lava ona vavaeʻese ni ulu oti e faia e teine ​​talavou mai le 18 i le 27 tausaga le matutua. Ae o isi taimi o le filifiliga Pasila e filifilia e tamaitai matutua. E faʻalagolago mea uma i manaʻoga faapitoa.

I le mataupu faavae, o ituaiga uma o loʻo i luga o ituaiga vavalalata vavalalata mo fafine, e faigofie ona faia i le fale.

Fugalaʻau totonu o aiga: fesoasoani taua

A o le i faia se bikini mamanu ile fale, siaki nai fesoasoani ia:

  1. O se lauulu faʻapipiʻi mafolafola o se tui mama o loʻo faia i luga o itupa o loʻo i fafo, ma faʻatinoina galuega taua. Mo lenei mafuaaga, ao le i faia le togafiti, e tatau ona faia le taʻele poʻo se taʻele. E leai se mea e te manaʻomia ona fufuluina nofoaga vavalalata, na ona fufulu ia lava. O le faʻaalia i le mafanafana o le vai o le a faʻanofo ai lauulu i le bikini eria ma le paʻu iina. Lenei fesoasoani le tele faaitiitia le ita ma le tiga.
  2. Ae e te lei amata faia se vavalalata vavalalata lauulu, e tatau ona e tutusa le umi i lauulu uma. E tatau ona i ai pe tusa o le 3 po o le 5 mm. A maeʻa, faʻaaoga se penitala mo fulufulu mata poʻo ni mata, e tatau ona e faia ni sitaili ma tuaoi o le lumanaʻi ata. Ona mafai lea ona e laititi teisi le faʻatusa seia oʻo i le filifiliga manaʻomia maua. Mo nei faʻamoemoe, e masani lava ona faʻaoga le stensil (faʻatau pe faia tutoʻatasi) pe o se ata o le ata manaʻomia o loʻo tusia i luma ole faʻata.
  3. Afai e te le mauaina se sili ona fetaui lelei foliga pe a uma ona fausiaina, e mafai ona faigofie ona faʻasaʻoina ma tweezers, lea o le a faʻamamaina malie uma lauulu le aoga. A maeʻa ona faʻaaoga le tafi, ia mautinoa e faʻapipiʻi kulimi poo kulimi i le vaega o le bikini. O ia togafiti o le a fesoasoani e aveese le ita i totonu o le vafealoai ma iloa ai se aafiaga antiseptic.

Fautuaga lautele

E toatele fafine e muamua lava ona masalosalo i le fautuaina o le faia o se vavalalata lauulu ulu i le fale, na oi latou lava. Latou te mautinoa o loʻo iai foi ile fale puipui ole faiga faʻapena e sili atu lea. Ae e matua sese lea mea! Faatasi ai ma le saʻo auala, o mea uma o le a liliu mai e leai se leaga nai lo ma tagata tomai faapitoa.

Afai e maualalo lou tiga i le taimi, e tatau ona inu muamua le tui faagase e leʻi faʻataʻitaʻia. O le a fesoasoani e onosaʻia mea le talafeagai uma.

Afai e te le mautinoa pe o e iloa le mea o ou tiga tiga, e tatau ona faia se suʻega e siaki lou tulaga lelei o le tagata lava ia. Mo lenei, faia lauulu masani 'eseʻese i le vavalalata nofoaga ua faia. I se faʻaopopoga, e mafai ona e faʻafaigofie - toso mai nai laulu. Afai o le faʻaiuga e lelei, e mafai ona e agaʻi atu i le loloto o le faʻagasologa o le aveeseina o lauulu ma faia soʻo se ituaiga o vavalalata vavalalata mo fafine i le fale.

E pei ona e iloa, o le faʻaaogaina o se tafi e le mafai ona mautinoa se selau pasene tali. Ina ia faaleleia, e tatau ona faia se faʻasolosolo gaioiga. O ia togafiti e tatau ona faia pe a maeʻa le lua i le tolu aso. Wax, i le isi itu, o le mafai ona maua se lauulu vavalalata tumau lelei - o lauulu i le bikini eria o le a amata tuputupu ae i le tusa o le masina.

Afai e te manaʻo e fai se ata lavelave pe tusi se mea, e leai se mea faʻalagolago i lou lava malosi, ae faʻaaoga se stensil mo lenei faʻamoemoe. Faigofie ona faia mai le polopisi pepa malo poʻo le mamafa pepa. Tau lava o le faaliliuina o faʻasologa o masaniga na filifilia muamua ia i latou ma otiʻese ese.

Ina ia mafai ona puipuia le fulafula, le mautonu ma i luga o lauulu i luga o paʻu uliuli, faʻaaoga se kulimi vaivai po o le gommage. O na togafiti e tatau ona faia aʻo leʻi amataina le taualumaga. O le a fesoasoani lea e faʻaitiitia le foliga mai o lauulu ulu. A oʻo i ai i ai, e toso faʻapipiʻi tiaʻi ma faʻapipiʻi mo fulu mata.

O le mea moni, mo tagata amataina, e sili atu le faʻataʻitaʻi i le faletaele i luma o le faʻata i le faia o se vavalalata lauulu. O le tulaga lelei o le faʻatinoina o ia gaioiga i le fale o oe, pei o le isi, iloa lou tino ma ona foliga. Ma i le faʻaauʻau ma le faʻaeteete, e le mafai ona e mauaina se laʻititi matagofie aulelei lauulu fafine nai lo le faleoloa!

O le a le mea e fai pe a le galue le lauulu

E mafai ona faʻataʻitaʻi ona sui le faʻataʻitaʻiga - mo se faʻataʻitaʻiga, mai le loto toʻilalo e faia se auala vaapiapi. Ae e ui i lea, o le filifiliga sili lava o le aveeseina atoa o le lauulu lauulu - ia tumau pea e le lavalava. I se taumafaiga mulimuli ane, o mea uma e ono tupu lelei.

Afai ua faia se ulugaliʻi lauulu mafanafana mo le taimi muamua, ona faʻasolo ane lea ma se tagata e tipi - le lauulu o le a tupu vave i tua ma o le toilalo o le muamua taumafaiga e mafai ona taumafai e faʻasaʻo pe a uma le 10 - 15 aso.

Faʻafefea ona fai glitter tattoo stains

Muamua, shugaring o le lautele siosiomaga sone faia ma na o le uma lena o se ata faʻaaoga o le stensil. E faʻataunuʻuina ma se moli faʻapitoa e tumau mo se taimi umi, e le faia se maʻi ma foliga pupula tusa lava pe a maeʻa le tele o vai vai taualumaga.

Glitter tattoo seti mo bikini mamanu.

Le mea e mafaufau tagata e uiga i se lauulu i se vavalalata nofoaga

Manatu eseese - o se tasi e fiafia, se tasi inosia ma fegalegaleai ma sui o le sili anamua poto. Afai o se vavalalata vavalalata lauulu e faia e se fafine mo se pele, ona e sili atu le logoina o ia e uiga i lenei ma filifili faʻatasi se ata, lanu. Lenei i le lumanaʻi o le a le mafua ai le le mautonu poʻo se isi lava mea le lelei i se suiga o le vavalalata nofoaga. I le talanoaga, o le a manino ai pe talafeagai le amataina o le faʻagasologa.

Ma o lenei e sili atu mea e uiga i mea e fai pe a iai ni ulu ulu i totonu o le bikini sone.

Fuga lauulu vavalalata - o le faiga e sili le maaleale ma e sili atu le faia i le fale. Ae afai e faʻalialiavale ma uiga i le matai faʻafomaʻi, o lona uiga e tatau ona e faʻatuatuaina le sone bikini i se tagata tomai faʻapitoa.

Sauniuniga taualumaga

Ae e te lei amata faia se lauulu lauulu, e tatau ona e filifili i se suiga i le lauulu lauulu, pe e te manao ai. I le mea e tupu pe a fausia se fulufulu fafine i totonu o se sone vavalalata i le fale, e faʻamoemoe o le a faia se suiga tele, oe tatau ona filifilia na o vali saogalemu (mo se faʻataʻitaʻiga, amonia-leai) ma vali ae e te leʻi amataina le lauulu.

Ina ia fausia se ata i totonu o se vavalalata fafine a oe, e tatau ona e faʻatauina se aofaʻi o mea oe lava:

  • se faʻata
  • penitala uliuli
  • seleulu o ituaiga eseese,
  • 'ulu
  • se masini ma se tafi ma faamau,
  • o se faʻataʻitaʻiga o le lumanaʻi ata,
  • antiseptic sui - i le tulaga o chlorhexedine poo miromistin,
  • faapitoa vailaʻau mo lauulu aveeseina.

Eseese ata eseese mo le tusia o se bikini sone

O lauulu vavalalata oe na faia i tua anamua Aikupito ma Roma. Ma i le taimi nei ile atinaʻeina ole sosaiete, o ata mananaia vavalalata ua mauaina le sili atu ma sili atu lauiloa ma le tele o filifiliga mo le faʻatinoina. Ona o lenei mea, e oʻo lava i tulaga o le fale ua avea ma mea e talafeagai mo le fausiaina o se laulu faigofie lava i se itu malu i le tino.

Ina ia fatuina laʻau lauulu i le siosiomaga vavalalata o tamaʻitaʻi i le fale, e tatau ona e mulimuli i se vaega faʻatonutonu o togafitiga:

  • faʻaaogaina se penitala uliuli, o le ata e faʻaaoga pe a faʻaaogaina se stensil,
  • e selu le laulu i le itu o le tuputupu aʻe,
  • le faia o taga ese atu i tua atu o tapulaa o le faia mamanu,
  • fetuunaiga o lauulu umi ma seleulu.

Mafaufau i ituaiga sili ona lauiloa o mamanu na faʻaaoga i le taimi o le fausiaina o vavalalata vavalalata.

  • O tamaitai lauulu vavalalata i foliga i se tafatolu ua aloaia o le sili faigofie ma sili ona lauiloa. O le lautele faʻaaogaina e fesoʻotaʻi ma le talafeagai o lenei pepa ma le masani ma saofaga i le nanaina o le le atoatoa i le manava o fafine,

  • O laʻasaga mafanafana na faia i le foliga o le masina o se masani masani o le tafiina i le fale. O fafo atu, o le ata e matua uiga ese. Ina ia fausia, e tatau ona e faʻaogaina se faʻapitoa stensil,
  • O le laina laʻau o se laina foliga-lauulu e laʻititi lava ma tutusa. O se filifiliga sili mo le lalelei feusuaʻiga, o e e ona le pogisa mafiafia lauulu i lenei nofoaga. I le lautele, o ia fasi e mafai ona ese - lautele - mo tamaitai o mafiafia paʻu, vaapiapi - mo fafine ma se vaega tutusa,

  • O filifiliga laʻititi o le lauulu ua faʻaalia i le foliga o se sonata - pei o le ata o yin-yang. O le faʻaaogaina o auiliiliga o le Iapani sitaili, e faʻaofi mai ai elemene o le mea lilo ma faʻapitoa i le faʻatusa, ua maua le lauiloa i teine ​​o aso nei. Ae, o le fatuina o sea ata o se galuega faigata,
  • Lotoa mamanu. Talafeagai mo tamaitai uma, ma aumaia elemene o le matagofie ma le matagofie. Fausia e template.

Vala o lauulu 'ulu i totonu o le vafealoaʻi nofoaga

E mafai ona fai tutoʻatasi vavalalata lauulu i le fale faʻaaogaina se lautele 'eseʻese o metotia, e tofu i latou ma itu lelei ma faʻaletonu itu. Mafaufau i sili lauiloa ituaiga fulufulu lauulu i le fale.

Suavai Aveesea Lauulu

Sugaring, sui suka suka, ua avea ma masani masani faʻaaogaina o se auala mo le teuteuina o bikini sone i le fale.

O lenei auala e toetoe lava a leai se tiga ma se maualalo le afaina o lauulu ma ulu i totonu. Mo le faʻataʻitaʻiga, e tatau ona e saunia se paluga o suka, sua o fualaʻau ma vai. O le fefiloi e talafeagai e tusa ai ma se faʻapitoa algorithm:

  • Faafefiloi i totonu o se pusa loloto o le 0.5 kg, 4 sipuni vai ma 3 sipuni tele o le sua o le tipolo,
  • E tuu le apa i luga o afi ma o nisi taimi e palu ai le paluga i totonu,
  • A maeʻa le faataapeina o le suka, ia ufiufi lea i le tapuni e tapuni e 10 minute le umi.
  • A maeʻa lenei vaitaimi, o le paluga ua palu ma kuka mo le isi sefulu minute.

O le suamalie suamalie ua saunia e tatau ona malulu i totonu o se isi pesini mo le 30 minute.

Lenei metotia ua faʻamauina i se faigofie ma vave faʻatinoina, ma muamua faia, e aunoa ma le faʻaletonu, degreasing le paʻu faʻaaogaina se meafaigaluega faapitoa.

Malie

Waxing atagia ai gaioiga tiga e le talafeagai mo fafine e maualuga lona mafaufau. O taualumaga i lenei mataupu ua faapenei:

  • Faʻaapipiʻa o faʻatauga vela, e tatau ona matua oomi i se solosolo,
  • Ina ua mavae se taimi, o le solosolo e tatau ona aveeseina ma le malosi gaoioi i le itu faafeagai i le tuputupu ae o lauulu,
  • O le paʻu i luga o le 'upega tafaʻilagi e togafitia i le malulu o le suauʻu.

Le auiliiliga o vailaau faʻamutaina

I le taimi nei, ua faʻaavanoaina sui uma o le itupa e faʻatau le kulimi talafeagai e faia ai le faʻamama i le fale, e aunoa ma le faʻatupuina ai o le mageso ma mumu o le paʻu. Le sili aʻe o le faʻaletonu o lenei metotia o le fatuina o se mamanu i totonu o se maaleale sone o lona le afaina puʻupuʻu puʻupuʻu.

Ma o le faiga lava ia e matua faigofie ma e aofia ai:

  • Faapipiiina kulimi i le togafitiga togafitiga,
  • A maeʻa se vaitaimi, o loʻo faʻaalia i luga o le pusa apa (e masani lava mai i le 3 i le 15 minute), e aveʻesea tupe e faʻaaoga ai se spatula faʻapitoa faʻatasi ai ma le lauulu ua leiloa,
  • O le fufuluina ese o le vailaʻau o loʻo iai le vai o le mafanafana o le vai mafanafana ma faʻamama faʻamalieina ma le pauta o le vaega togafitiga.

O le masani ai i fafine o se electroepilator, lea e faʻatagaina oe e aveese lauulu i le bikini eria mo le tolu i le fa vaiaso. Peitaʻi o lenei auala ua iloga ona o le maualuga o le tiga, e mafai ona faʻaititia e ala i le matauina o ni tulafono.

  • Fualaʻau aʻo leʻi faia le faʻafefe o le paʻu,
  • Faʻamamaina le galuega ma le ava malosi,
  • O le tafi o lauulu e talafeagai mo lo latou tuputupu aʻe,
  • Faʻamama le vaega na tipiina ma se antiseptic.

Tafi Fulufuluina Lauulu

O le faigofie, vave ma sili ona taugofie auala o lauulu aveeseina i le fale o lona sulu auala. Ae o loʻo i ai foʻi ni le tele o faʻaletonu i le tulaga o le ita, faʻaʻi, ma le laulu o ulu.

Mo le laititi o le ita, e tatau ona faia le tafi i le faʻatonutonuga o lauulu tuputupu ae, i luma o le faʻagaioiga, fai se taele mafanafana, faʻaaoga se kulimi sele faapitoa, togafiti le ua tipiina ma se kulimi faʻapitoa.

Le mea e tipi ai


O se fulufulu mata vavalalata e faia i le fale pe i totonu o se faleoloa, ma e tele auala ma metotia o loʻo faʻaogaina e faʻasaʻo ai.

  1. Ole auala e sili ona mausali ma taugata mo le faʻafetaui ole laina ole bikini ole laser hair hair, faia faʻapitoa e le laiseneina faʻapitoa o loʻo folafola atu se iʻuga o le olaga atoa i le tele o taualumaga.
  2. Lauiloa Pasila poʻo le pulu, suka fulufulua lauʻeleʻele, aiaia mo ono mafai fesuiaiga i le iʻuga o lauulu. Le faʻaaogāina o le suka i le suka ma le suka suka, faʻafefeteina le paʻu ole bikini i totonu o le faleoloa poʻo le fale. Ioe, pe a fai e te lava le faʻamalieina, faʻapea foi ma se tasi tulaga o le le faʻaaloalo ia te oe lava.
  3. I le faaopoopo atu i mea faʻapitoa mo mea e aveʻesea ai lauulu, gaosiʻoaʻoina ofoina lautele avanoa solo mo le aveeseina o lauulu lē fuafuaina, ua mamanuina mo eseese talosaga, faigofie e faʻaaogaina.
  4. Mo le fuafuaina o se lauulu lauulu fafine i se eria vavalalata oe lava, e mafai ona faʻaaoga se faʻataʻavale poʻo se masini faʻapipiʻi faʻapitoa, e tusa ai ma le faʻavae o gaioiga, faʻamanatuina ai se pulumu eletise ma se faʻailo itiiti. Ma lana fesoasoani, o lauulu leiloa e aveesea faigofie ma le saogalemu. E mafai ona faʻatau se fafine trimmer i soʻo se faleoloa meafaigaluega e faʻaogaina mea teuteu matagofie.

Tau i totonu o faleoloa

Afai e te fiafia ile aveeseina o lauulu faapolofesa, siaki le tuatusi o faleoloa ma tau:

Faʻaogaina tautua na o aliʻi faʻatuatuaina, fautuaina aliʻi e i ai tusi faʻamaonia e faʻataga ai oe e mimita lau bikini.Siaki le ata ata ma le vaega o lauulu vavalalata o le matai. Faalagolago i le matai pe a fai e fetaui mea uma ia te oe.

Faiga masani

Talu mai le faʻaiuga o 80s o le seneturi talu ai, o laei ma laʻei ole laʻititi na avea ma mea laʻititi, lea e faʻatapulaʻaina ai le lautele ole vaʻai vavalalata tagata i tausaga uma, faʻaititia ia latou. O aso nei, o lauulu lauiloa lauiloa e pei o le bikini loloto, pe a fai o le lauulu e aveʻesea atoa.

O le fesoasoani sili i lea faʻagaioiga o le solo i lalo o le suka poʻo le suka, e faʻatagaina oe e aveese atoa le laulu ma e faʻamautu ai le sologa lelei i le 2-3 vaiaso.

E mafai ona e tausia ia le faʻaiuga o le salon waxing oe lava.

  1. Aveese lauulu ile tiʻetiʻe poʻo se epilator. Aua neʻi tafi ese lauulu taʻitasi e aliali mai, ina ia aua neʻi afaina ai le paʻu manua. E le gata i lea, o lauulu o le a amata tuputupu ae malosi.
  2. Ina ia faʻatumauina le lelei atoatoa, faia ni fetuunaiga ia le itiiti ifo i le faʻatasi i le vaiaso.
  3. Vaʻavaʻai vaʻai ile laulu mo lauulu ulu poʻo pimples.
  4. Faʻaaoga se moisturizer, suauʻu mo togafitiga i fafo, aua a maeʻa ona soloʻua lauulu, o le paʻu vaivai o le vaʻai vavalalata ua faʻamago ma oso le ita.
  5. Afai o le epilation e faia i se tafi ma se trimmer, faia le fetuunaiga i aso uma 3-5 aso - e faʻalagolago uma lava i le fua o le tupu fua. Aua neʻi e le amanaʻia ia faasaʻoga ia foliga lelei ma lelei.

Ole laiga ole taimi nei o tausaga ua tuanaʻi atu ole faʻaopopo lea ole laʻulu faʻapipiʻi ile nofoaga mafana ma mea e faʻaaoga:

  • i le ituaiga o rhinestones,
  • maa
  • ituaiga tuʻaiga tuʻia,
  • ata i luga o mataupu eseese: vali i luga o le faavae o spangles po o le henna faalenatura.

O mea teuteu elemene na tupu i le 1-2 vaiaso - e faʻamoemoe uma lava i le ituaiga fesoasoani, ma le faʻaeteete pe a faʻatautaia.

Matou te lapataia le tiga

Filifiliina o le filifiliga o lauulu aveeseina, ia taʻitaʻia e le tikeri o ou tiga tiga ina ia avea le teuteu faʻataʻitaʻiga e le avea ma suʻega:

  1. Faʻaaoga le kulimi ma vailaʻau pe a e asiasi i le fale, lapataʻi le aliʻi e uiga i le manaʻoga e faʻaaoga ni vailaʻau vai mo nofoaga.
  2. O le 1-2 aso muamua pe a uma ona laʻuina le laulu, fai ni 'ie faigofie tipi na faia i ie masani. Lenei aloese mai le ita ma sa oloina le bikini eria.
  3. Afai ua e fuafuaina le filifiliga o se vavalalata vavalalata lauulu pe a le o ese le vaega o lauulu, filifili ma le faaeteete ofuvae ina ia le faʻaalia ai mea o totoe.
  4. Faia vave teuteuga o lauulu, spa taualumaga. O le faʻasusu ma fafagaina le pito i fafo o le bikini o le a faʻaitiitia ai lauulu ulu. Mo ia faʻamoemoega, malulu fulufulu poʻo mata ufimata e talafeagai.


A filifilia se ituaiga o lauulu 'oti ma lauulu' aveʻese, faʻatonutonuina e lagona. Le mafanafana ma le faigofie sili atu i mea uma.

Afai e te fiafia i ai, faʻasoa atu i au uo:

Lauulu vavalalata vavalalata Pasila

O vavaeʻau vavalalata "Pasila" o se umi ma sili ona manifinifi laina.

E faigofie tele le vaʻai lelei i se laulu foliga, e foliga manaia tele, e ui i lea atoatoa mo na o tagata e foliga manifinifi ma matagofie pulou.

O teine ​​manifinifi tele e tatau ona filifilia se isi filifiliga, talu ai o lea fasi lusi o le a faʻamamafaina ai o latou lemu, sili atu "faʻamalosi" le ata.

O se mea sili ona leaga o le Pasila lauulu 'ulu o le' aveʻese atoa o lauulu mai le pito i tua ae mai totonu o le ogavae.

O le a le tele o tau a lauulu vavalalata i totonu o le lalelei o ia

O le tau o lauulu vavalalata i totonu o le lalelei e faʻalagolago i le tele o itu:

  • le maualuga o le lauiloa o le faleoloa ma lona tulaga,
  • faʻapea foʻi ma le auala e sili atu ai lauulu o le a 'aveʻesea (aulelei, lauʻeleʻele fulufuluina, shugaring poʻo le masani tafi ma se masini).

Le mea e te manaʻomia e fai ai se lauulu i le fale

E mafai ona e faia le bikini eria matagofie ma teu lelei i le fale, faʻaaoga meafaigaluega na, pei o se tulafono, lata mai mo tamaitai uma:

  • faʻata
  • se selu poʻo se selu manifinifi
  • faʻaliliuga
  • seleulu fulufulu
  • masini aveeseina o lauulu,
  • penitala teuteu penitala
  • stensil (e fatu ai se ata faigata),
  • antiseptic.

Trimmer - vavalalata vavalalata

O le paʻu i le bikini eria e sili atu le malamalama i ai, ma tele fafine ua faamalosia e suʻe se isi mea e ese mai i le pisia masani, ina ua uma ona faʻaoga le pupula le fiafia.

Trimmer mo le fausiaina o se vavalalata lauulu - se mea e faʻafetai ai i ai e mafai ona e faia soʻo se lauulu ma se faila filigree pe na o le teuteuina o lauulu i se umi faʻaopopoina. I le avea ai o se tulafono, o le tele o auva, ma o nisi taimi stensils, sau ma se vavalalata tagata.

Faʻafetai i lenei clipper, e mafai ona galo oe i le tele o faʻafitauli e fesoʻotaʻi ma le tausiga o se nofoaga maaleale. E le pei o le epilator, o le tagata e leʻi mamanuina le talepe i lalo ma le aʻa, ma le maua ai se lagona le fiafia. Ae ui i lea, na te le tafiina lauulu e pei o se masini, ae e tipi lemu ia i latou ile umi manao.

E le taumate e le mafai aʻa ona paʻu le paʻu uumi ma se trimmer, ae i le taimi lava e tasi e mafai ona e aloese mai le faʻafitauli o le ulu i totonu o lauulu, le fiafia i luga o le paʻu ma le tiga i le taimi o le faʻagasologa.

I totonu o masini sili ona lauiloa:

  • trimmer mo le Valori bikini zona,
  • Veet Sensitive tonu trimmer,
  • trimmer mo se sone o Philips brt383 / 15 bikini,
  • Braun fg 1100 Silkfinish bikini trimmer.

Mafiafia lau

E le mafai ona fausia se laei manaia mafanafana e aunoa ma se pulisini sili ona maualuga. Mo lenei mafuaʻaga, o masini faʻaalu uma e faʻaaogaina mo fafine ma iila faʻaaogaina ma faʻailoga e faʻaliliuina, e tutusa lelei.

E tusa ai ma tagata atamamai, tamaʻi razers e fetaui lelei mo depilation o le bikini sone, talu ai ua mamanuina latou te mafaufau i le le tutusa o foliga ma e masani lava e le afaina.

Peitai, e le tatau ona e faʻaaogaina le masini a lau pele. E tatau ona tofu tagata uma ma lana lava meaʻai taʻitasi, e le aoga le faasoaina atu i se isi.

Ole fuainumera tele o mata e maua ai le sili ona lelei faʻapipiʻi, ae ui i lea, o nei masini e tatau ona faʻaogaina ma le matua faaeteete e faʻaitiitia ai le aʻafia o mea e le manaʻomia.

E le tatau ona faʻamau i le 'ie faʻapipiʻi i totonu o lima susu ma fufulu. E sili lava pe a fai o le gaoioi o le ulu, mo se sili ona faigofie tafi i faigata e oʻo atu i nofoaga.

Le lauiloa gaosi o laʻei tamaʻitaʻi e pei o Gillette (Venus), Schick (Schick / Wilkinson Sword Quatro for Woman Bicini), Dorco (Dorco Shai Sweetie), BIC (BIC Miss Soleil).

Fautuaga Aoga

E i ai ni togafitifaʻafetai ia i le a le faiga o faʻalelei vavalalata o le a avea e le gata aoga, ae faapea foi vave ma toetoe a leai se tiga:

Ina ia aloese mai le uluina o lauulu ma le ita, ao leʻi faaseʻe ma se vavalalata lauulu, faia se peeling i le bikini eria

  • Ina ia mautinoa e leai ni ulu ulu atu i totonu ma ni ituaiga o pupuga i luga o le paʻu i le mea o le bikini, ua fautuaina, ia faʻaaogaina se fulufulu vaivai poʻo le peeling, ma e naʻo le faʻaauau ona faʻaumatia.
  • O le paʻu o le a malu ma veloveti pe a e faʻaaogaina se kulimi faʻapitoa poʻo kulimi pe a uma ona faʻamutaina.
  • Afai e leai se manaʻo e faʻasaʻo ni lauulu vavalalata i 2-3 uma aso, e mafai ona e faʻaaogaina se mea faigaluega faʻapitoa mo lemu lauulu laulu, lea e tatau ona fufuluina faʻalua i le aso. O le iʻuga o le a maitauina i le masina talu ona amata le masani ona faʻaaogaina.

O lauulu vavalalata e mafai ona suia i le loto ma le lagona, valiina ma vali faapitoa ma e oʻo lava teuteuina i rhinestones ma isi mea teuteu.

O le pulea o le auala e fausiaina ai lau laulu ile bikini sone, e mafai ona e faʻamalieina e le gata ia oe, ae o lou tagata pele, o le a mautinoa lava e fiafia i na faʻataʻitaʻiga.

Le tala i le foliga mai o vavalalata vavalalata

O lenei mea matagofie amanaʻi ua iloa talu mai aso anamua. Fafine Aikupitoe tu ese ia mai ou fili, faia "alofa" hairstyles, sa faaaoga e Roma le vali ma e mimilo foi lauulu lauulu.

Ae o aso nei, ua leva ona faafeiloaia e Mosalemi le paʻu atoa lauulu o fafine i le inguinal itulagi. Ma i Europa, o lauulu vavalalata na amata ona faʻaaogaina lautele lautele naʻo le 60s. seneturi talu ai.

Tausisia tulafono o le vavalalata mama

O manatu o gynecologists i le mataupu i le lauulu 'eseʻese i le inguinal eria ese. O loo finau mai nisi e faapea o laau ma vao e puipuia mai ai ni siama, o isi - o lona uiga, e mafua mai ai se siosiomaga lelei mo lo latou toe gaosia.

  • Faifai malie
    Taele i le taeao ma le afiafi, faapea foʻi ma le taimi aʻo leʻi maeʻa le faʻatasiga.
  • Ua filifilia le tupe
    Mo fufuluina, mafanafana vai ma se vavalalata mama tumama e faʻaaogaina. Masani fasimoli o se auala tuusaʻo e faʻamago ai genital mukosa ma vaginal dysbiosis.
  • Ova totino
    E tatau ona faia i mea masani ma mago, mama ma mama.
  • O le saʻo le metotia mo le faʻatinoina o taualumaga
    Fufulu faʻatasi i le itu mai le pubis i le anus, faʻaaogaina se vaivai o le vai. E manaʻomia lea mea ina ia le maua ai se avanoa o siama e ulufia ai le faʻaʻi. Faʻapea foʻi, e le mafai ona fufuluina it alatata i se malosi o le vai: o lenei auala e fufulu ai lo latou puipuiga ma tatala le faitotoʻa i siama.
  • Ufitia lauulu vavalalata i le vevela vevela
    Natura vao i le inguinal itulagi i le tuʻufaʻatasia ma mea teuteu lavalava fatufatu ai aafiaga oona ma faʻatupuina le tuputupu aʻe o siama. O le mea lea, afai i le vaitau malulu o le mataupu o le depilation o sootaga vavalalata e sili atu aesthetic, ona i le vevela o lenei taualumaga ua faʻaalia mo le puipuia o faʻamaʻi fafine.

Ole aveeseina ole lauulu e mafai ona faia ile lalelei o oe pe oe na o oe, fesili i se paga e uiga i lea mea, pe valaʻau se matai fale. I soo se tulaga, lima e tatau ona mama ma mea faigaluega pupuni.

O a mea e le mafai ai ona e faia se vavalalata vavalalata lauulu?

O nisi metotia o lauulu aveeseina o loo i ai contraindications. E leai se faʻatupuina ma le puʻeina pe a:

  • Paʻu faamaʻi.
  • Diabetes mellitus.
  • Toto maualuga.
  • Paʻu lauulu
  • Tagata le faapalepale.

I ia tulaga, e fautuaina e faʻaaoga se trimmer.

  • O se auala lelei mo le aveeseina o lauulu i itu uma o le tino o le maluelue. Talosaga ma ulutala poto o tekonolosi mo vaega taʻitasi.
  • E mafai ona fai se puʻega ole sone vavalalata ile fale? Ioe, ae pe a fai o e iloa le lavelave o taualumaga. O le a tatou talanoa e uiga i lenei mea iinei.

E faʻafefea e se ulugaliʻi ona ufiufi le tino le atoatoa?

Bikini mamanu vaʻaia vaʻaia faʻalelei.

Faʻamatalaga auiliili:

  • Ole puʻupuʻu ma le mea e mapu ai lona lima, faʻasino i lalo, vaʻai teisi e faʻalautele le puimanava.
  • O le masani faʻafefeteina o le cone faʻaitiitia vaʻaia le manava ma fusi.
  • O le umi vaiti o le tisiki o loʻo faʻataʻalo ai le ata.
  • O se lautele lautele, tusi i luga, vaʻaia vaʻaia le puimanava.
  • Ole lautele faalava e maua ai foliga o sulu lamolemole.

Faʻaogaina o stensils

O le mamanu ole bikini e faigofie ona faatino ile fale ma se faʻailoga faapitoa. E faʻamalositino, ma e fetaui lelei lava i le tino ma mafai ai ona fatuina se mamanu matagofie.

I le avea ai ma mea faigaluega, e mafai ona e faʻaaogaina se tui poʻo ni isi lava auala mo faʻafefeteina: mousse, gel, kulimi.

O le stensil mafai ona faia tutoatasi. Ina ia faia lea mea, faʻapipiʻi lau ata sili ona e fiafia i ai i luga o se tagata-faʻapipiʻi ata tifaga ma tipiina i luga o le auivi.

Malamalama vavalalata lauulu (masina, pepe, taʻavalega)

Tele faʻataʻitaʻiga o lauulu e faigofie ona fai ei latou lava:

  • "Masina"
    Faigofie i foliga ma faʻatinoga.
  • Pepe
    O pito i luga ma lalo apaau faia eseese ituaiga. Aua foʻi neʻi galo e uiga i antennae, a leai se isi mea o le aau o le oe maua se aufana.
  • "Alatele"
    O le pito i luga ole pito i lalo e tatau ona i lalo ifo o le ofuvae o ofuvae, o le lautele e faʻalagolago i lou manaʻo. Ua manino uma laina.

Isi ituaiga o vavalalata vavalalata

  • Sonata
    faatusa tutusa ma yin-yang. O lenei mamanu e faʻaopoopo ai mea lilo, ae le faigofie le faʻatinoina. Muamua, tusi se faʻataʻamilosaga tutusa, ona filifili ai lea i luga o se togi faʻasolo ma se tamai lio.
  • Lotoa
    ata matagofie o se fugalaʻau. O lenei fuafuaga fai le ata sili ona matagofie.
  • "Loto"
    moni lauulu mo le Valentine's Day poʻo se isi faʻafiafiaga fiafia. Afai tatou te faʻataʻitaʻia uila i se mamanu e ala i le aveeseina o fulufulu tutusa, tatou te maua le "loto momomo".
  • "Tusi"
    mataitusi lapopoa o le igoa poo se isi.

O lauulu i le inguinal itulagi e masani ona teuteuina i rhinestones, sequins pe vali i lanu eseese.


O le a le mea e aofia i totonu o le komipiuta 'oti ulu?

O sea pusa e aofia ai:

  • Fetu faata.
  • Nofo i lalo, faʻataga oe e maua ai se vaaiga atoa o le nofoaga togafiti.
  • Fulufulu.
  • Fao seleulu.
  • Depilation mea faigaluega: tafi mimilo, solo faʻamau poʻo se trimmer.
  • Faʻaliliuga
  • Pepa pepa.
  • Peni teuteu.
  • Ava malosi
  • Stensil (pe a tatau ai).

Faʻaaogaina se Masini Tafi

O le trimmer o se masini faʻapitoa e faʻataga teine ​​poʻo se fafine tausisia i le matagofie laʻau lauulu o sone vavalalata pe fatuina ni foliga fou e maila ma rhinestones.

O le masini e le toso ese lauulu, o le mea lea i lona aoga sili sologa lelei pe a faʻatusatusa i se epilator. O le faʻaaogaina o se masini mo lauulu laʻititi tipi faʻatupu se laʻasaga eseese, ma ia maua foʻi le paʻu lamolemole e aunoa ma le ita ma ni faʻaumatiaga.

  • O fafine uma e fefefe i mea le lelei na tutupu pe a uma le puʻeina. O le aso o le a tatou talanoa ai e uiga i taimi latou te faʻaali ai ma pe faʻafefea ona feagai ma i latou.
  • Saili poʻo fea e sili atu: fufuluina pe puʻeina ma a matou filifiliga o loʻo i ai iinei. A uma ona faitau, e mafai ona e faia le filifiliga sao mo oe lava.

Laʻasaga i lea laasaga faʻatonuga mo lauulu vavalalata

Afai oe mulimuli i faʻatonuga mai lea sitepu i lea laasaga, ona mafai lea ona e faʻatautaia le faia o se laʻasaga sili ona lelei faʻataʻamilosaga fafine paʻu paʻu e oʻo lava i fale.

  • Fufulu mafanafana vai ile faletaele.
  • Aveese lauulu i fafo atu o le lauulu 'oti.
  • Selu le isi vaega.
  • Faapipii se stensil i ai ma liʻo ma se penitala.
  • Aveese le lauulu o totoe i tua o le laina o le mamanu.
  • A faʻaaoga se trimmer poʻo se isi mea faigaluega, faapuʻu lauulu o le mamanu i le umi o le 3-5 mm.
  • Fufulu le penitala.
  • Asiasia le ata mo sese ma aveese sili atu lauulu pe a totoe.
  • Faamamaina le nofoaga na togafitia.

Lauulu Tuputupu Ae Retardants

E i ai ni lauulu faʻapipiʻi tuputupu ae. La latou gaioiga e faʻamoemoe e faʻaititia le gaioiga o lauulu folikel. O le mea ua tupu, ua amata ona malamalama ma manifinifi le lauulu, ma o le faʻafitauli o le faʻafefeteina i luga o nofoaga ua togafitia e sili atu ona tumau.

O oloa faapena ile rub ile paʻu e lua ile aso. Ole tali o le a aliali mai pe a uma le tasi i le lua masina masani ona faʻaaoga.

Bikini mamanu o se elemene o le tagata lava ia tumama, faʻapea foi ma le avanoa e taumafai ai mea fou ma faateʻia lau pele. Ole faʻatinoga e mafai ona faia i totonu o le fale lauulu o le lalelei poʻo le fale. Faʻaogaina le stensil, lauulu e aveʻesea meafaigaluega poʻo se trimmer, e mafai ona e fatuina ata muamua, valivali i latou pe faʻapaleniina i latou i chic sequin ma rhinestones.