Lauiloa

Kare i luga o le vae - o se igoa le masani ai, foliga le masani ai

O le vae faia le sikuea faʻapitoa ma tulaga ese. E mafai ona avea o ia ma ana. I le lomiga masani, o lenei tamai vae i le foliga o se tafatolu. O pito o le lauulu autu e iai se sulu sasaʻo, ona o le laina manifinifi i le va o laupepa e iloa atu. Ae ua fautuaina e le au faʻataʻitaʻia le faia ose suiga, e tau le iloa gofie - e foliga sili atu lemu.

Lauulu aoga aoga

O se lauulu 'ulu i luga o le vae ei ai le tele o ni tulaga eseʻese, faʻafetai ia e matua lauiloa:

  • O le mataʻitusi manino e matala ai le ua ma foliga, faʻaalia ai foliga matagofie,
  • O lauulu ma sea laulu foliga e foliga sili atu lo mafiafia
  • E laʻititi le paʻu, aua ua filifilia e tamaʻitaʻi pe a maeʻa le 40 tausaga.
  • O se mea lelei lea mo lauulu o laʻasaga eseese - sao, lalagaina ma galugalu,
  • O le faʻapipiʻi o se sikuea i luga o le vae e matua faigofie ma faigofie,
  • E talafeagai mo foliga uma - e te manaʻomia le filifilia o le sili ona manuia filifiliga.

Muamua, o lenei 'otiʻele sa fuafuaina mo lauulu saʻo, mafiafia ma uliuli. O le aotelega o le laulu e iloa gofie lava. Ae i le gasologa o taimi, sa mafai ai e stylists ona fetuunai ma fai atili sili lona fiafia faafetai i isi togafiti.

Faapuupuuina

Lelei malosi filifiliga e manaʻo i tamaitai o vaitausaga uma. Faatasi ai ma se puʻupuʻu faʻataʻitaʻi, o le pito i tua o le ulu e tatau ona tatalaina toetoe i le ogatotonu. O manoa faataamilo i mata e matala atoa le taliga pe na o lona ili. O tala soona faʻatupu le faʻatagaina e te le faʻatagaina oe e tumau e aunoa ma le faʻalogo a tama. E foliga manaia ma fetaui lelei i kalapu kalapu ma le faʻamalosi fafine tamaʻitaʻi.

Faauu

O se taʻutaʻua lauiloa ua leva ona tele moʻi mo ni vaitau. Ona o le puʻupuʻu nape ma le faʻateleina uumi i le laina o le auvae, o le fulufulu lauulu e maua ai le telega e oo lava i mama manifinifi. E lelei tele mo fafine e iai le lapotopoto foliga - o laina lamolemole o le sikuea e fai si puupuu. Ae o le fausaga, e le taua tele. O le faʻauʻuga kapeti i luga o le vae e mafai ona tipiina uma i luga o le lurus ma le laʻei malulu.

Kare-bob i luga o le vae

O le mea sili faʻaopoopo o lenei hairstyle o le faʻataʻitaʻia ma faʻafaigofie, o loʻo tuʻufaʻatasia i totonu o laʻau sili lauiloa e lua. O le mea moni, e matua faigofie lava e taoto le pulu i luga o le vae, ma o foliga o foliga e le taua tele iinei. O lenei ituaiga o laulu foliga foliga matua fiafia tele ona o le averesi umi o manoa ma le uumi faʻataʻamilomilo paʻu.

Fiafia

Se isi faiga masani! O sea sikuea e iloga mai filifiliga masani i le lavelave tusi i le pito i tua o le ulu. E faia i le fesoasoani o loka tipiina e se lata.

Faatasi ai ma le uumi o laina

O lenei laulu matagofie lauulu ma le uumi i foliga e sili mo teineiti ma le auvae vaapiapi ma lautele le vaega pito i luga. O le ata ua avea ma mea fou, sili i tamaʻitaʻi ma aulelei - e foliga tutusa gofie ma ofu talaloa kuka ma afiafi. O le sili atu eseesega o le suiga mai le puʻupuʻu i uʻumi umi, le sili atu le lelei o lona iʻuga. O lenei '' oti lauʻeleʻele faʻaalia le i ai o le faʻaputuga pa, ae e mafai ona e tipiina le lurus. A e faia se itu i le itu ma tuu atu i lenei sitaili foliga le faʻapitoa, o le a atili matagofie.

O le fata ma faʻailoga e matua maoaʻe. E tele filifiliga eseese - mafiafia, lamolemole, asymmetric, milling, miring ... Filifili le faʻataʻitaʻiga e fetaui ma oe.

Tuʻu o se sikuea luga o le vae

O se lauulu 'ulu i luga o le vae ei ai le tele o filifiliga o sitaili - mai le fulufulu laulu mo aso uma i se faʻamanatuga ma le masani ai. Ia mautinoa e faʻapipiʻi i mea manaʻomia "mea faigaluega" - se pulumu lapotopoto, se fulufulu laʻau, se uʻamea, curlers, selu ma nifo e seasea. Ma o mea uma e matua faigofie:

  1. Faaaoga sina mousse i susu, mama mama.
  2. Faʻaaoga se pulumu ma se la fulufulu, faʻamago le laulu e ala i le mimiloina o pito i totonu.
  3. Aulelei matagofie le auupega.

A i ai le pusa i totonu o le kapoti, fatuina sina laʻititi. Faaaoga lenei oloa mo le umi atoa o le lauulu, liligi lou ulu i lalo ma punou ese le lauulu ma se fulufulu selu, maanuminumi malosi i ou lima.

O se kapeti faaumiumi e manaomia le tele i aʻa - o le selu ma nifo laiti lava mafai ona faia. Punou le pito i totonu ma se pulumu lapotopoto. Soʻo se sikuea i luga o le vae e mafai ona faʻafefeteina ma se uʻamea pe faʻaopopo i curls. Mo taimi faʻapitoa, faʻapipiʻi lima susu ile sulu tetele ma faʻamago. Suauʻu ou tamatamai lima i le solo ma lulu lemu ona mama.

Tausiga vae ma lauulu

O lanu o lauulu e tele sona sao ile teuina o ia mea. I luga o le monochromatic lauulu o lanu susulu masani, e foliga sili mai. Fiafia ombre, faigofie faʻamamaina poʻo faʻamamaina fesoasoani o le a tuuina atu le tele i luga o laina. Ae o le sao foʻi o le suiga mai le tasi lanu i le isi e le tuʻufaʻatasia ma se sikuea ma lona foliga mama.

E mo ai?

Fuafua i le ituaiga o foliga poʻo lauulu foliga, o mea nei e mafai ona iloa faʻapitoa:

  • foliga faaumiumi - sikuea puʻupuʻu, ma faʻailoga i le ogatotonu o le muaulu,
  • ituaiga oval o foliga pe tafatolu - kapeti e aunoa ma tulimanu tulimanu,
  • foliga lapotopoto - tetele ma sikuea sikuea, ma se uumi umi,
  • mafiafia ma le lauulu - o se sikuea i luga o le vae o lau filifiliga lea,
  • ua se pupuu - e sili atu le tipiina o se sikuea masani masani,

Ae i le aotelega, o le lauulu 'ulu e matua vavaeʻesea, talafeagai mo le tele o fafine, o le ituaiga o lauulu e toetoe lava leai se matafaioi, talu ai o le lauulu foliga foliga sili atu i luga o le faavae o soʻo se laulu fausaga (e oo lava i lauulu lauulu e fetaui lelei i lenei foliga).

Classic fa-vae sikuea

O le fulufulu ua i ai se foliga sili ona le masani ai ma e matua ese lava mai isi vasega masani. E puʻupuʻu lava le puʻega lauulu - o le uumi pito i luga o le auvae. I le pito i tua o le ulu, o mea uma na tipi puʻupuʻu lava ma faʻapea ona faia le vae lava. O le pale o le volumetric ma faʻauʻu.

Oti vae - tua manatu

O le lavelave o foliga e mafua mai i le fausiaina o vae e maua ai le lauulu sili ona lelei ma sili ona lelei, ua maua ai se faʻaopopoga faʻaopopo ma faʻaititia le siluiti ma le mamanu o le lauulu.

Faigofie, e aunoa ma le faʻaopopoina o faʻamatalaga faʻaonapo nei, o foliga e manaia ma manaia e oʻo mai lava i lenei aso. Tulaga mama ma matagofie. O le taoto e laʻititi lava se taimi ma faʻasaʻo le fesoasoani.

E pei lava o le puʻeina i luga o le vae ua tuua le masani masani masani, faʻaliliu lona foliga, ua avea foi i aso nei ma nisi o masani ai fesuiaiga lea e ono avea ma mea masani mai i luga o le pu i luga o le vae i aso nei:

  • fata ma se pa,
  • faʻatasi ai ma ni uʻumi,
  • ma le le fiafia
  • fiafia.

I se faʻaopopoga, e maua ai 'eleʻele eleele mo faʻataʻitaʻiga ma lanu ma fausaga. E mafai ona fai se lauulu i luga o le puʻupuʻu pulu, ma luga o loka o le umi (i luga o tauau). E masani ona fufusi pe tipiina le pito - o le pito e tatau ona fai sina gase.

Kare i lona vae ma le pa

I le mataupu faavae, o lenei ituaiga sikuea foliga lelei ma ma aunoa bangs. Lenei oe manaʻomia le faʻaua mai au tapulaa. E i ai taimi e le mafai ai ona fai e aunoa ma le patini, pe faʻapea foi, o le malosi o le a faʻaleagaina uma le tino o le lauulu. I totonu o se sikuea faigofie, pei o se sikuea i luga o vae, o pulu e masani lava ona iai ma e oʻo foi i se mea tuʻufaʻatasia.

O 'auʻatu e mafai ona sasaʻo, faʻafisi, faʻaʻofu, ultrashort pe umi, Farani (i le ogatotonu o le muaulu). E filifilia mea uma taʻitasi.

E le gata i lea, e masani ona faʻaʻaina ma faaseʻe ni 'auʻili ina ia faʻamalulu ma faʻaavanoa ai le tele o faʻatagata i le ata atoa.

Moli vae ma faʻalautele

O le masani, o ia o le masani, e avea ma faavae mo fatufatuga ma suiga fou i le lalolagi o lauulu. O aga masani e suia, ae i le taimi lava e tasi ua faʻaalia ai ni tusi mataina, o le lalelei o lauulu e faʻamamafaina ma faʻaopopoga isi paʻi matagofie ua faʻaopopoina i le siluata o se fafine. I le 2015, o le mimilo o se vae ma le faʻateleina na avea ma tulaga masani.

O le mea lilo o mea e teuteu i lauulu o loʻo i le itu umi (faʻaletino) ni laina. E mafai ona latou aapa i tauau. I le taimi lava e tasi, o lauulu laʻau foliga tumau tumau malu ma lamolemole - mai i laina pupuu i luga o le pale e oʻo i pito tusi i le itu. Saʻo faʻamanuiaga mata i foliga.

Pe a faatusatusa atu i itu uumi itu, latou te foliga mai e le laulelei foliga ma e puʻupuʻu - i le laina o le alafau. I lenei tulaga, o le vaeluaina e mafai ona tuʻusaʻo pe matau.

Ituaiga o lauulu: Leai 1 kapeta ma ni mea faapapa

Ole faʻailoaga lea e masani ona lauiloa i tamaʻitaʻi o soʻo se tausaga. O se fulufulu faapena e mo toetoe o tagata uma ma e le manaʻomia se tausiga faʻapitoa. Pau lava le mea e manaʻo ai, e tatau ona masani ona faia (ia le itiiti ifo i le tasi i le masina) fetuunai e le teine ​​fulufulu. I luga o le sikuea ma ni mea faʻapipiʻi, e tele aulelei aitia e mafai ona faʻaali, ma faʻaopoopo ai le ata. O le faʻatulagaina o tagata i se pese taʻutaʻua e faʻa foliga foliga laʻititi lalelei, manaia ma faʻapitoa. Mo sea sitaili, e tatau ona e faʻataʻutaʻuina pito o le laulu i luga o curlers, ona tuʻu ese lea o le uʻumiʻu curls i ou lima. O 'auʻau e mafai ona faʻasaʻo ma se uʻamea. O le folasaga a Hollywood e leʻo se mea mataina ile sikuea ma le pa.

Ituaiga o lauulu e tipiina: sikuea ma le Hollywood bang, ata

Ituaiga o lauulu e tipiina: sikuea ma le Hollywood bang, ata

Ituaiga o lauulu: sikuea ma se sasa sao, ata

Ituaiga o fasi oti: Leai. 2 Bob

Bob-car o se taʻitaʻi i totonu o lauulu o lenei ituaiga. E aofia ai male lua sitaili laʻasaga male tamaʻitaʻi. O le lautele o lenei laʻei lauulu e le iloa ni tuaoi. E talafeagai mo teine ​​talavou uma ma fafine matutua. E i ai eseese ituaiga o bob haircuts. E taʻitasi o loʻo i ai ona uiga ese ma e talafeagai mo se ituaiga mata. O nei aso, ua i ai le sao-taʻavale lelei i le faiga, ma le tipiina e oʻo atu i tautaliga, ma le vaeluaina saʻo. O lenei filifiliga foliga lelei ile lauulu saʻo ma lamolemole.

O se sili lelei mo le masani fausaga o se mea e fai mai ai bob-taʻavale ma foliga vaivai. O lenei lauulu 'ulu e talafeagai mo lauulu o soʻo se paʻu ma le pa'ū.

Ituaiga o lauulu: bob, ata

O le bob-car foi foliga sili atu ma loka sikuea i luga o foliga. E mafai ona uumi pe umi. I lenei tulaga, o le suiga mai le okipital i le temporal zona e lamolemole.

Asymmetric bob-car e talafeagai mo teineiti e le fefefe i faʻataʻitaʻiga ma latou foliga vaaia. O le uiga ese o le lauulu 'oti i lona faʻatinoina: o manoa ua tipi i' eseʻese uumi i luma ma tua. E taua le mafaufauina o lena laʻei lauulu o le a foliga lelei na o luga atoatoa lalagaina o lauulu. O le mea lea, ua fautuaina e faʻatau se uʻamea mo le faʻasaʻo lauulu e oʻo lava ia i latou e ana ia lauulu saʻo.

Ituaiga o lauulu: bob, ata

Ituaiga o lauulu: Leai 3 kapeta e leai ni patini

O le sikuea e aunoa bangs e le itiiti ifo le ofoofogia, e pei foʻi o ia. E mafai ona 'avea ma se ata puʻe pe leai. Vaeluaina e mafai foi. E vaʻaia le manaia o le vaeluaina, aua e oʻo lava i lenei mea e maua ai se faʻailoga mataʻina. O le sikuea e aunoa ma le pa e mafai ona faʻamalieina pe faʻafefeteina.

Ituaiga o lauulu sasaina: sao sikuea aunoa bangs, ata

Ituaiga o lauulu: Leai. 4 Caret ua faauu

O le faʻauʻuga faʻauʻu o se filifiliga sili atu le tipiʻulu lauulu, e le talafeagai mo fafine uma. O le faauuga e faʻatagaina ai oe e avatua le paʻu i luga o le ea ma toe faʻafouina laina saʻo. Caret faauu foliga sili atu i le soifua maloloina, susulu lauulu. Ae mo tagata e ona le maaleale, vaevae pito, e sili le lafoai o lenei filifiliga.

Ituaiga o lauulu: sikuea faauu, ata

Ituaiga o lauulu: Leai. 5-vae-vae

O le sikuea i luga o le vae o se laʻei manaia ma le manaia e fetaui ma soo se ituaiga o laulu. E tatau ona manatua o le sikuea i luga o le vae faʻaalia le ua, o lea e sili atu mo i latou e ana le puʻupuʻu pe atoa le ua e taofia mai lenei filifiliga. O le sikuea mo le puʻupuʻu lauulu tuuina atu i le lauulu faaopoopo le tele, faia le faʻataʻitaʻiga sili feminina ma vaivai.

Ituaiga o lauulu: sikuea i le vae, ata

Ituaiga o lauulu: Leai 6 kapeta mo lauulu lauulu

O se kapeti mo lauulu lauulu foliga foliga lelei ma faʻataga se fafine e vaʻai faʻalelei vaʻaia faʻapitoa foliga. E le manaʻomia le teuteu faʻalelei ma e matua manaia le ofuina. O se kapeti mo lauulu laʻititi e mafai ona faʻatinoina e le gata i le laʻau saʻo ma le lamolemole, ae e faʻapena foi ile lauulu migimigi.

Ituaiga o lauulu tipi: kapeti mo le lauulu feololo (eseese filifiliga teuteuga), ata

Ituaiga o lauulu: Leai 7 kapeta ma le faʻalautele

O se kapeta ma faʻafefeteina o se faʻaolataga moni mo tagata e iai le lautele o alafau. Faafetai i ia lauulu sipela, o foliga o foliga e mafai ona faʻaalia i se sulu lelei. O se kapeti ma le faʻalauteleina o loʻo faʻaalia mai ai le i ai o laina uumi i le itulagi faʻaletagata. I lenei tulaga, o le pu o le ua e mafai ona tipi pupuu.

Ituaiga o lauulu e tipiina: kapeti ma faʻalautele, ata

Ituaiga o se lauulu: Nu. 8 Oti pipiʻi

O puʻupuʻu bob lauulu, o le masani lea o le 2018. E le gata i lea, o le lauulu umi e mafai ona ese mai le umi puʻupuʻu i le laina o le auvae. Filifilia o se kapeti lauulu lauulu tatau ona mafaufau i foliga o foliga. A uma mea uma, o se lauulu lauulu faʻaopoopo le ata atoa, ma e tatau ona faʻamamafaina le matagofie matagofie.

Ituaiga o lauulu tipi: pupuu lauulu tipi, ata

Ituaiga o lauulu

Aua le fefe e faataitai ma ou foliga vaaia. I mea uma lava, o le ata saʻo e fesoasoani i se sili lagona. Soo se fulufulu-faʻataʻitaʻi le a fesoasoani ia te oe e filifili i se lauulu. Ma o lenei, e mafai ona e faʻamasani oe i ituaiga o tagata oti, ata o latou ua filifilia e mafaufau i le tele o ata. Ole kapeta lenei mo lauulu lauulu, bob, uumi ma tele.

Ituaiga o lauulu mo lauulu lauulu, ata.

Ituaiga o lauulu mo le laulu-umi lauulu, ata.

Ituaiga o lauulu tipi i luga o le lamolemole lauulu laʻititi o le umi, ata.

Ituaiga o lauulu pupuu, ata.

Ituaiga o lauulu 'ulu ma le uumi mo lauulu umi, ata.

Ituaiga o lauulu mo le laulu lauulu, ata.

Ituaiga o lauulu lauulu ma galu i luga o laulu laititi, ata.

Ituaiga o lauulu e tipi mo pulu pupuu, ata.

Ituaiga o lauulu bob-taʻavale, ata.

Ituaiga o lauulu tipi i luga o le lamolemole lauulu laʻititi o le umi, ata.

Ituaiga o lauulu bob-taʻavale, ata.

Ituaiga o lauulu puʻea oti ma se sasa sao, ata.

O le a le lelei o se sikuea vae?

O le sikuea vae e matua lauiloa, ma ei ai mafuaʻaga mo lenei:

  • faʻaogaina tekinolosi faʻaopoopo vaʻaia le tele o lauulu, ma le lauulu foliga malosi ma maloloina,
  • ua faʻaalia le ua ma faʻamamafa ai le lalelei o lona galugalu.
  • o se lauulu lauulu lafo ese ni nai tausaga mai foliga ma foliga sili ona faafouina
  • Foliga matagofie i lauulu toetoe o soʻo se ituaiga o lauulu - sao, migimigi, migimigi mimilo,
  • O le kapeta e faigofie tele ona tausi ma e le tele se taimi.

Faatasi ai ma le tele o faʻaopoopo, o se lauulu 'ulu e mafai ona naʻo le tasi le minus. O lenei le sese le faʻaogaina tekonolosi, ona o ia e le aulelei foliga lalelei lauulu. E faigofie le fofo - saili se matai ma lona tomai maualuga.

Vae ma ni uʻamea pito i luma

Vaʻa iloga - o pito i luma o le umi e sili atu nai lo le laulu i le pito i tua o le ulu, ma o le sili atu eseesega o le suiga mai tua i tua, sili atu le manaia o lauulu foliga. Atoatoa mo teineiti ma se tafatolu ma lapotopoto foliga, pei o le autafa itu e fesuiaʻi lemu foliga ma faamamafaina lona taua. O le mamafa o alafau ua faʻaleleia, ma o le tino o foliga ua faʻalauteleina. E aliali mai a sili femininai foliga ma e le tatau ona suia tele le umi.

Asymmetric sikuea

Asymmetry foliga matagofie ma catchy. O lona uiga matagofie o le eseʻese umi ma foliga o manoa i itu uma e lua o foliga. O lenei mea e mafai ona avea o se malumalu puʻupuʻu i le itu tauagavale i le tuʻufaʻatasiga ma se filifili umi i tauau i le itu taumatau, pe o se eseesega laʻititi i le umi o le 3 cm.

O se laulu lauulu e faʻamalieina faʻalelei foliga tutusa foliga ma ma faʻamalieina faʻapaleni mea tetele. Fetaui lelei mo tafatolu ma sikuea foliga. Ae o teine ​​e iai foliga lapotopoto e tatau ona vaʻai i isi filifiliga.

Caret ma le valeina

O se mea taua i le pupuʻu 'ulu e faʻataʻalo i le lanu. E masani ona fautuaina le kapeti masani mo brunettes, ona o lauulu uliuli ua faʻamamafa atili le faʻamanino o le kapeta. Ae ui i lea, e le o lona uiga i isi uma o loʻo manaʻomia e lafo ese lenei lauulu. Ua lava le lanu e fou ma susulu.

O le ombre metotia foliga sili ona matagofie, ae e mafai ona mafua ai le faʻaleagaina o le lauulu, lea e masani ona mama ma vali.

O le sili malie, ae le faʻaitiitia vaʻaiga mataina o le lauiloa lauiloa. O lenei o le faʻailogaina vali o filo o lautele lautele.

O le faʻailogaina e mafai ona faia i auala eseese, o mea nei e tele:

  1. Masani: o lenei sili atu ona sili atu ona tufatufa faʻamanino manoa i le lauulu.
  2. Multitonal: pei o se ombre i lena o le aʻafiaga o le la siliva ua foafoaina foi.
  3. Pulu: faia ma se pulou ma pu laiti, ona o lea ua mama manifinifi o laina.
  4. Lua-leo: lua paʻepaʻe mai le lanu lava lea e tasi o loʻo faʻaogaina, ae e eseʻese ma le leo autu.
  5. Peek-a-Boo: naʻo manoa faʻataʻamilomilo e vali i le pito i lalo o le ulu, ae le oʻo atu i aʻa, o le lanu e masani ona filifilia faʻavasega.

Ma afai tatou te talanoa e uiga i le lalagaina o se sikuea i luga o le vae, o lona uiga atonu o le sili lea filifiliga. E tele mafuaaga mo lenei:

  • vaaia vaeluaina matagofie ma le tele i le lauulu,
  • faamamafa le tino ma foliga o le lauulu,
  • malulu mo lauulu nai lo le tele o isi ituaiga o valiina, e aofia ai monochrome,
  • toe faʻatupu le ata,
  • faia lauulu lauulu olaola ma sili atu feololo.

Lauulu Tausiga

O fulufulu mata i luga o le vae e mafai ona faia i foliga eseese ma e mafai e tagata taʻitasi ona filifili lana lava sitaili metotia, ae o loʻo i ai foʻi ni metotia lautele. Mo le faigofie faigofie, o le ae manaʻomia se lapisi lapisi (fufulu), se fulufulu ulu ma se vaivai faʻapipiʻi: ausa pe mousse. O le teuteuina o laulu e masani ona faia i luga o le mama, fufuluina o lauulu. Faaaoga sina mousse i sulugatiti pe i le aʻa autu. Faatasi ai ma le fesoasoani a fufulu, ili faamago lau lauulu e ala i le siiina ma mamanuina. O le mea mulimuli e fai o paʻu. Mo se fulufulu fulufulu, e sili atu le filifilia o le "mafanafana" poʻo le "malulu ea" auala, e togafitia lauulu sili atu ma le faʻaeteete.

Fausia se faigofie galu: apalai le foam ma manatua sina manoa laititi. O se faiga masani ua fefiloi ituaiga eseese. Taumafai e tuʻufaʻatasia laina laina ma fusi faʻataʻaliʻi i ou lauulu. I curls faalauteleina i luma, e mafai ona e faʻaogaina se moli uila. Aua nei galo e faʻasaʻo ia pito pe toso i le itu saʻo.

Latou te le ofi i le sikuea i luga o le vae. Afai e te manaʻo i le laulu e tumau umi, faʻaaoga le varnish i le pito i tua o styling.

Fiafia lauulu o le a manaʻomia asiasi soo i le matai - e uiga 1 taimi i le masina. O le ulu laitiiti i tua o le ulu o le a tupu vave i tua vave ma o le lauulu o le a manaʻomia ona fetuunai. Ile tulaga tutusa Ae o le faasaolotoina nape o le a avatu ia te oe se lagona o le mama ma le saolotoga. Aemaise lava i le tau vevela.

O le Karet i luga o le vae i tulaga eseese e lelei tusa lava poʻo le a le matua ma le tulaga i totonu o le sosaiete. E mafai ona faʻataʻitaʻia metotia lalelei eseese, mai le flamboyant i le aulelei. Fatu lou lagona pe filifili le ata saʻo mo le mea na tupu. Soo se mea e te filifilia, o le fulufulu foliga o le a catchy ma matagofie.

O le "Kare" o se mau talafeagai

Ae afai e faʻafuaseʻi ona maua e se tasi le faʻamatalaga masani ai o le matua mataga foʻi, ona e tatau lea ona taumafai "sikuea vae." Lenei sili atu le faʻamalieina ma soona fai mea ese Hopscotch sa lauiloa talu ai nei i le tele o fafine.

Talafeagai mo le fausiaina o se fatuga ma pisinisi ata. Ae ui i lea, ae e te leʻi alu i le pulu faʻataʻitaʻitele, oe manaʻomia le iloa i nisi auiliiliga o le a le "sikuea vae".

Faʻamatalaga faʻapitoa

Afai e te manaʻo e faʻaleleia tulaga o lou lauulu, e tatau ona vaʻai faʻapitoa ile shampoos e te faʻaogaina.

Se taufaʻafefe foliga - i le 97% o ituaiga lauiloa shampoos o vailaʻau oona e faʻalataina o tatou tino. O vaega autu e mafua ai mea uma faʻaletonu i le igoa ua filifilia o sodium lauryl sulfate, sodium laureth sulfate, coco sulfate. O nei vailaʻau e faʻaumatia le fausaga o lauulu, lauulu e malepelepe, leiloa le faʻamalosi ma le malosi, o le lanu e mou ese. Ae o le mea sili ona leaga, o lenei muck e ulu i le ate, fatu, mama, faʻaputuputu i totoga ma mafai ona mafua ai le kanesa.

Matou te fautua ia oe ia mumusu e faʻaaoga le tupe lea e iai nei vailaʻau. Talu ai nei, na faia ai e le au atamamai mai le matou ofisa faatonu se auiliiliga o le shampo-leai se sulfate, lea na muamua ave tupe mai Mulsan Cosmetic. Le na gaosi o uma-faalenatura teuteu. O oloa uma e gaosia i lalo o le saʻo lelei tulaga pulea ma tusi faamaonia polokalama.

Matou te fautua e asiasi i le ofisa aloaʻia i luga ole laiga mulsan.ru. Afai e te masalosalo i le natura o au mea teuteu, siaki le aoga o le aso, e le tatau ona sili atu i le tasi tausaga o le teuina.

O ai le kapeta i luga ole vae

O filifiliga uma e foliga lelei i luga o lulu lauulu ma avatu le foliga matagofie. Faatasi ai ma le filifiliga saʻo i le umi ma foliga, o le laulu e fetaui ma tagata uma, tusa lava poʻo le a le matua, o le mea e fiafia iai, e tuʻufaʻatasia ma lauulu mimilo. E tupu i ma pe a leai ni pulu, faʻasaʻo, sao i le pito i tua, poʻo le faʻapogisaina. Afai na e filifilia mo lenei ata tipi lauulu, e taua le mafaufau o loʻo faʻamamafaina ai le ua, tatala atoa le tua o le ulu.

Tagata e iai se puʻupuʻu uaua lenei meatotino faʻatagaina oe e faʻaʻumiʻumi i ai, ae afai i le taimi e tasi e lautele pe i ai le faʻaletonu faʻamalosi tino, ona fautuaina lea e musu e tipiina le sikuea i luga o le vae, sili atu i lona ituaiga tuai, i se tulaga maualalo mai le laulu. O sea laulu foliga foliga iloga mo teine ​​lalelei ma fafine ma le paʻu manifinifi ma tauau e tauau, faʻamamafa le "swan", o se siliva agamalu.

Faatasi ai ma se laʻei manaia lauulu, e tatau ona faʻauʻu le lauulu, 'aloese mai le laina saʻo e' oti, ma le valavala. I luga o le lauulu mafolafola foliga foliga matagofie uma. Afai e lapotopoto foliga, aua neʻi e le amanaʻia le sikuea o loʻo i luga o le vae ma se faʻaopopoga e mafai ona faʻaloaloa ai. O se foliga umi e mafai ona faapuupuuina i manoa i lalo o le auvae ma uumi uumi. Ua ufitia e le auvae alafau matata i le mamanu o le faʻauʻuina lelei ma ni manatu faʻaosofia i totonu ma le faʻataʻamilomilo.

Eseese o lauulu

E tipi ese le lauulu ile vae ile umi ole pito o autafa, tipi le pito i tua, ole itu ole suiga mai i le occipital ile temporal. Le tele ma foliga o le lauulu lauulu e faʻalagolago i le auala o le faʻauʻuga (o le lemu le fesuiaiga mai le umi i le puʻupuʻu manoa). E taua tele le foliga, o le uumi o faʻailoga - ma lona fesoasoani e mafai ona e faʻamamafaina faʻamanuiaina tuʻuina atu i le retouching le manaʻo. O laina asimetris e mafai ona avea ma mea ofoofogia, faʻaliliu ai le fafine tauagafau o ananafi i le fafine mataga.

O le a lona foliga

Soo se umi e talafeagai mo ia (oʻo i lalo ifo o tauau). O lona faʻavae faʻavae o le laina i le pito i luma (i foliga ma pe tusa o le ogatotonu o le taliga) umi vaʻai ona o le laina puʻupuʻu i le pito i tua (o le vaega i tua o taliga ma tua o le ulu).

O lenei ituaiga o laulu e mafai ai ona e manifinifi manifinifi foliga sili atu le matagofie tusa lava pe toetoe a leai se sitaili. O lona eseesega o tumutumu ma kalafa laina, lea e masani ona faʻaavanoa i le tagata e ana le laulu se laei e sili atu talavou, malosi. O le mataʻitusi e faʻafoliga mata. O fulufulu e tipi i se auala faʻapena, e pei o i latou lava e siitiaina ma matagofie faʻataʻatia i foliga o se pulou (poʻo pulou pulou - o lea o le igoa).

O le ata o loʻo faʻaalia se foliga manaia.

Lelei mo fafine ma se foliga tafatolu tafatafa ma foliga maai, foliga foliga.

Faʻapea foʻi ona manaia ile ata ile tuʻufaʻatasia ma foliga ova pe umi.

Chubby teine e le fautuainaaua e matala atoa foliga ma faʻamamafa lona mamafa.

E taua tele le fafine i le taimi lava e tasi e i ai foliga aulelei, maaleale, mimiti. I lenei tulaga, e tatau ona i ai se umi uumi o le matagofie foliga, talu ai oe o le ua o le a matala atoa mai itu uma. I le pito i lalo ata e matua matauina.

Afai e pupuu tele, o le lauulu lauulu o le a foliga mai e alofagia.

O lenei fulufulu lauulu e mafai ona faia i luga o le lurus pe i luga malie malie. Latou lanu ma le fausaga i tuutuuga o mea matagofie leai se mea o iai, e ui lava e talitonuina o le laʻei sili ona manaia i luga o le vae foliga i luga uliuli pe enaena mafiafia lauulu. Vaʻai lalo ifo se ata o lea filifiliga.

Afai e te faʻamalamalamaina, e ono iai faʻafitauli i le sitaili. Malamalama lauulu, ma le matutu, e faigofie ona faʻaleagaina e le faʻamama uʻamea.

Lauulu filifiliga

E tele ituaiga autu:

  1. O le laulu i le pito i tua e fai sina puʻupuʻu nai lo le pito i luma, ma i luma e alu ifo i le tulaga o le auvae pe lalo ifo, o le pito i tua o le ulu e le tipiina. O se faʻataʻitaʻiga o le bob i luga o le vae: e le paʻomia se pa, o le ua e ufiufi.
  2. O le tua o le ulu e ufiufi, o le ua e tatala, manoa i luma o lalo ole pito i tua e tele senitimita.
  3. O le eseesega i le va o le pito i tua ma luma o le lauulu o lo o vavaeina, o le laina pito i luma e umi. I le ata e matua matauina.
  4. O le tua o le ulu e tipi latalata i le ogatotonu, ae o le laina i luma e alu ifo i lalo ifo o le auvae. E faapitoa le alu i tamaitai ma se foliga tafatolu.

Filifiliga ma patupatu

E foliga vaʻaia, faʻaalia se fatuga fatufatu, lalo ole aganuu. E nana ai foliga sese (matuā maualuga / maualalo muaulu), faʻaalia foliga foliga. O le oso e mafai:

  • mafiafia, tusa lava
  • ogatasi
  • manifinifi

Soʻo se umi e mafai

I luga o laulu manifinifi, umi uumi, toetoe lava mai le ogatotonu o le ulu, o nisi taimi foliga faigofie gofie. O le mea lea, e sili le tuʻuina atu o le auʻi malo le mafiafia, ia faʻataʻitaʻi amata latalata i le laina o foliga o lauulu tuputupu ae.

Ma le mafiafia o lauulu, o lenei hairstyle ua lava lea e taoto ai na o se fulufulu. Afai latou te manifinifi, e fautuaina oe faʻamau faʻapipiʻi ma se masini faʻamago pe i ai ma curlers tetele i luga o lauulu susu.

O le "sikuea vae" lauulu sulu saunia tele avanoa mo faʻataʻitaʻiga, ma o lau ata o le a suia ma ia.

Faauigaina lauulu

Faatasi ai ma se lauulu 'oti, o se tipi na fatuina e le lamolemole, ae faʻatasi ai ma se mea "apefai" lelei. Lelei mo lauulu manifinifi, aʻo faʻaopopoina le tele o le voluma. A aunoa ma le talotalo, faaloaloa atu foliga lapotopoto. I luga o le lauulu lauulu, le mamanu o le "sitepu" ua leiloa, o lea, mo le tuuina atu foliga fuafuaina, faasaʻosaʻoina ma se uʻamea o le a manaʻomia. Mai le pulupulu nape afifi amata. Na faasolosolo ona latou uumi - o tagata uumi o loʻo i le tulaga, pe i le eria i lalo ifo o le auvae.

Lauulu e teuteu i foliga pupuʻu

O se pusi puupuu i le ogatotonu o le muaulu e mafai ona suia tele le ata. Lenei laulu o laulu foliga lauiloa mo le manaia tele ata tifaga o le tupu fafine Aikupito Cleopatra. O na mea faʻapipiʻi e sili ona tuʻufaʻatasia ma ni vaega uumi, ae afai e le faʻasolosolo foliga, ona foliga sili lea i ni pupuu. Faʻaopopo le taʻaʻalo i le ata o lona pule ma le bob i luga o le vae ma ni mea faʻapipiʻi, faʻaopopo le faʻaalia manino i mata, faʻamamafa le matagofie o foliga o le fulufulu mata, faʻafouina ma faʻaalia foliga laʻititi.

Vae bob

E faʻaaogaina le faʻaogaina e faʻatatau i fafo iinei - o soʻo se isi sosoʻo o le 0.5-1 mm puʻupuʻu nai lo le taimi muamua. Ona o lenei, ua faia ai se isi tusi, aemaise i tua o le ulu, ma foliga fouvale. E oʻo lava i le pito i tua le lavea, pe faʻasolosolo malie i luga. O le fulufulu mafai ona faʻataʻitaʻiina ma ni laina uumi, i le masani vaega o paʻu e le faʻapea. O se fulufulu e faigofie ona tausia ma e fai sina taimi e faʻatino ai - o se masani i le siiina o laulu i aʻa. E i ai fetuunaiga ma talafeagai mo toetoe o fafine uma.

Lauulu Asymmetric

I le faʻaogaina o le asymmetry, e mafai ona e fausiaina se ata faʻateleina e faʻamamafaina ai le taua ma nana le le atoatoa o foliga. O le natura o suiga ile lauulu e tatau ona talanoaina faʻatasi ma le matai. Lenei, eseese uumi o itu unta ua faia, faapea foi ma masani faia faia bangs. Asymmetry foliga sili atu ona manaia i luga o pulu uliuli, lea o pito o le suiga e sili atu ona manino i luga o le faʻavae o paʻepaʻe paʻu.

Auala vae

Afai e te mulimuli i tulafono faigofie, o le fulufulu mata e le faigata tele, ae sili ai ona tuʻu lou ulu i lima o polofesa e malamalama lelei i le tekonolosi. Faʻafefea ona tipiina se sikuea luga o le vae:

  1. Vaevae le mama, le susu lauulu i vaega e fa i le ogatotonu agai i luga vavae ese mai le muaulu i le pito i tua o le ulu, ma le tafailagi i laina o malumalu, ma le vaeluaga i le ogatotonu o le ulu. Faʻasaʻo i lauulu.
  2. Muamua, latou amata amataina le vaega o vaega - o "vae". Ina ia faia lea mea, ia vavae ese le pito i lalo o le maualuga o le taliga, ma faʻamau le vaega faʻatumauina i lauulu. O sulugatiti manifinifi o loʻo vaseina faʻasolo i le itu mai le pito i lalo i le pito i luga, ma fai ai se "tamatamaʻi vae".
  3. A maeʻa le tamatamai vae, ona vavaeeseina lea o le sulugatiti oke ua tipi i le uumi o le a toso ai le kapeti i le vae. I se tulaga talitutusa, o isi pito na sosoʻo ai.
  4. Ona faʻasolosolo atu lea i le pito i luma o le laina, ia ogatusa le umi ma le mea ua fuafuaina, i le avanoa lava e tasi.
  5. A saunia se pa, ona amata ai lea o lana ata i le pito o le lauulu.

Faamanuiaga o se bob lauulu

I lenei lauulu aoga, e masani lava ona manaia ou laulu e faʻafetai ai i laina lelei. Pau le tulaga o le masani ona asiasi i le teine ​​fulufulu e tausi ia: le lauulu i tua o le ulu tupu vave tosoina i tua, o le tamatamai vae e tatau ona fetuunai. Faatasi ai ma mea lelei e aofia ai:

  • lelei le tausiga lelei e tusa lava pe leai ni mea faʻapitoa faʻapitoa, e taua mo manifinifi, lauulu manifinifi,
  • pe a filifilia se filifiliga lelei - lauulu umi, fusi, foliga, tipi tulimanu - talafeagai mo soʻo se ituaiga o foliga,
  • toe faʻafouina vaʻai, aemaise i le tuʻufaʻatasia ma se puʻupuʻu puʻupuʻu, faia le lauulu 'aina lautele i vaʻaiga o tausaga - e fetaui lelei ona fetaui i totonu o le sitaili matagofie o tamaʻitaʻi e 40+ ma teine ​​talavou,
  • sili ai le faʻamamafa o le ua, faʻaalia le matagofie matagofie ma le puipuia o le natura o le fafine.

O ai e tatau ona faʻaogaina sea laʻei?

Naʻo fafine mimita e tatau ona mumusu i se laulu. O paʻu pito i luma, o loʻo i ai se foliga semimiofi, e faʻamamafa atili ai pili, ma le ua pupuʻu ua leiloloa atoa leiloa i curls. O isi ituaiga e mafai ona filifilia ma le saogalemu se sikuea.

O 'oti ulu e faʻamamafaina le matagofie masani ma faʻaalia le amio. Lauulu lanu aumaia lona malamalamaaga o foliga. Ae ua fautuaina le laulu laulu e ufiufi e ala i le faʻailoaina o laina taʻitasi poʻo le ombre.

E le tatau ona popole ile lauuluulu lauulu fafine ile foliga. O foliga foliga mauaina o le faʻaalia ma le fafine. O le uʻumi itu o faʻataʻalo e fai se sao tele i le faʻaalia o uiga ma uiga ita.

O le sikuea i luga o le vae e fetaui lelei mo teineiti ma se foliga vaivai. I tagata atoa, o ia foliga foliga valea. Tuputupu i lenei tulaga e le faia se sao.

O le lauulu 'ulu ua sili ona faʻamamafaina le saʻo o foliga ma foliga le lelei. Afai o se fafine e le fiafia i lona foliga vaaia, e sili atu le teena o ia laulu ulu.

Faʻafefea ona maua ni lauulu mananaia mai se solofanua i luga o lou ulu?
- O le faʻatupulaia o fulufulu ulu ile lauulu atoa ole ulu ile naʻo le 1 masina,
- O le vaega faatulagaina e matua hypoallergenic,
Faaaoga tasi i le aso,
- E SILI OʻI 1 MILIONA faʻamalie tagata faʻatau o tane ma fafine i le lalolagi atoa!
Faitau atoa.

Pepe vae

Avea ma se tuʻufaʻatasiga o lauulu e lua. E faia e aunoa ma ni mea faʻapipiʻi ma ni 'auʻafa i luma atu e ufiufi le ua. Talu ai nei, o fesuiaiga ua aliali mai i ni faʻailoga o se foliga saʻo ma miring.

O tapulaʻa i le va o sitaili e lua ua soloia e le fou manatu o le matai ma tagata faʻapitoa o le tagata e ona le mea faʻatautaia itu. O lenei faʻatagaina oe e filifili se foliga talafeagai mo se ituaiga ituaiga o lauulu. O le fulufulu lauulu e fetaui i ituaiga uma o foliga foliga.

Fata ma se tapuni tapunia

E masani ona faʻatino i lauulu mafiafia. O le pepa e aumai ai le tipiina o le occipital vaega i le maualuga o le auvae. O le umi o ni manoa i se lio e tutusa. I le sitaili, o le laulu fulufulu e faapitoa, o lea e i ai le manaʻoga e faʻaaoga tongs ma se uʻamea.

Faʻafefea ona faʻatino?

O le sikuea vae e le auai i le lavelaveina o lauulu lavelave, o le mea lea e masani ona faia e le matai faʻataʻitaʻi e aunoa ma ni mea sese ma ni mea e le fiafia ai.

Le galue, o se tapulaa maualalo o meafaigaluega ma mea faigaluega manaʻomia:

  • seleʻulu lauulu mo tipi ma 'eseʻese mo faʻamalu,
  • selu ma nai nifo laiti,
  • Cape
  • vai vai
  • togafiti
  • fulufulu lauulu.

Savali

  1. Faʻamalu lou lauulu ma faʻamago i se solo.
  2. Faʻaulu ia manoa ma vaevaeina i latou i le 4 zones: occiput, 2 itu, pale.Tipi ese 'ese ia lauulu e oʻo atu ia sone.
  3. Amata lauulu 'ulu e tatau ona i luga o le occipital itu. A maeʻa ona aveeseina ia togafiti, e tatau ona e selu ia seu ma tusi se laina faʻataʻoto i le vaeluaina o le ua i le pito o le selu. Lauulu pito i luga toe oti ese.
  4. Tipiina le pito i lalo o le pulou.
  5. Tatala le pito i luga ua leva na tipiina i le tusa ma le 1 cm ma tipi i le tutusa auala, ae fai sina puʻupuʻu (fuafua i le mafiafia o le laulu mai le 2 i le 4 mm).
  6. Faʻaauau le tipiina i lenei nofoaga faʻaaogaina metotia tutusa i taliga tulaga. Le faʻailoaina o se vaega o le occipital, ina ia faʻataʻamilomilo foliga i le laulu. Afai e malolo ia faʻamalosi i le taimi o le tipiina, e tatau ona susu vave. Lenei mafai ona faia i le faʻaaogaina o se fana fana.
  7. Tatala le vaega o totoe i lalo mai lalo o le togafiti. ma fuafua lau maualuga lauulu manaʻomia. O le a avea lenei autu autu o le sikuea. Faʻamolemole ia matau a maeʻa ona faʻamamaina, o le umi o le a oso e le 1-2 cm.
  8. Le isi, o le fulufulu e faia tutusa i le pito i lalo, i luga o uumi umi. Tulaga vaʻaiga: O le fusi e le tatau ona sili atu i le mafiafia o le 1 cm, o le vavaeʻeseina faʻatinoga o loʻo faia i luga o le laina faʻavae.
  9. O le isi vaega o vaega faaletino. Ina ia faia lenei mea, aveese taʻele taʻitasi tasi ma selu le lauulu. Vavaeese le pito i lalo ma le mafiafia o le 1-2 cm, ma toe 'oti ese le toega. Tuʻu atu le mea o loʻo manaʻo ai i isi itu. E mafai ona faʻauau laina pe laina faʻatasi ma faʻaʻopopo i le pito i luma. Ia tasi ma le tasi e vavae ese ia manoa, tipi i luga, ma tuu ia latou tutusa tulaga. Aua nei galo e fai se suiga lamolemole mai le pito i tua o le ulu i malumalu.
  10. A i ai le pito i luga, ona sulu faʻasolo lea e sili atu ona talafeagai mo ia. O le failaina o le a tuuina atu ai le malamalama malamalama ma le ea. E tatau ona faʻatinoina ma seleulu faʻapitoa, alu ese mai le pito o 2-4 cm.
  11. Tuu le oti ulu ma se fulufulu ulu ma se selu lapotopoto.

Faʻapefea ona teu?

E tele fesuiaiga o sitaili. E le faigata uma a latou mea, e taugata tele i tamaʻitaʻi ona faia se latou laʻei manaia ile latou fale. Mo filifiliga i aso uma, o le ae manaʻomia se lapisi selu, lauulu e mago ma mea teuteu mea. Ma o le faia o se sitaili afiafi, curlers, tongs, a uʻamea e aoga.

Auala:

  1. Faigofie auala aofia ai le faʻaaogaina o sina tupe itiiti o mousse ma sosolo mulimuli ane faʻaaoga le lapisi selu. E mafai ona faʻapipiʻi pito iʻu i totonu pe faʻasaʻo i se uʻamea, ma faʻamalosia ai le tutusa.
  2. O le "Artistic chaos" e foliga soona fai, lea e faʻatinoina e pei ona taua i lalo: e faʻapipiʻi le busa ile lauulu lauulu ma tutusa lava le faʻasoasoaina. Le isi, e mago le laulu ma le ulu i lalo. I se faʻaopopoga, e tele ina faʻaalia mo le faʻataʻamilomilo ni manoa ma ou tamatamailima e faʻaopopo le tele. I le faʻapipiʻi i luga, e tatau ona e faʻasaʻo teisi laulu ma laʻau e teuteu.
  3. Avanoa faʻavavevave kapeta filifiliga Foliga matagofie mai ma lalelei nape. O ia sitaili o le a avatua le tulaga ma le faʻatinoina lelei i se tamaitai talavou. Ina ia faia se foliga afiafi, e mafai ona e faʻataʻuina teisi laulau.

A o le i faʻaaogaina ni mea eletise eletise mo le vevela o togafitiga o lauulu, e tatau ona faʻaogaina le puipuiga ole vevela (gel poʻo sapalai).

Hoops, hairpins ma isi mea suamalie o le a faʻafouina le lauulu, avatua faʻafiafia ma le faʻamamita.

O le sili ona lalelei ma manaia laulu o le 2018 - o le sikuea vae

O ituaiga uma o ata ma ata ma lenei lauiloa ma masani ai lauulu e iai ma ona ituaiga e mafai ona fesoasoani ia te oe e faia le filifiliga saʻo aʻo leʻi suia lau foliga. O se kapeta ma le vae o loʻo faʻailoaina mai e le mea moni e manaʻomia le asiasi pea i le teine ​​fulufulu, i le mea o le a avea oe ma polofesa faʻataʻamilomilo pito ma toe faʻafouina tino oti. Lulu lauulu i le pito i tua ma fulufulu umi i le pito i luma - o le mea taua lea e manaʻomia ai le sitaili ma le tausiga.

Ata o le sikuea i luga o le vae:

Tausaga Fou Tausaga

Faatasi ai ma mea masani, o fugalaʻau pei o le puʻupuʻu lele o faasitepu, o se taʻuga i le tuʻufaʻatasia ma se sikuea i le vae, ma ni manoa uila-puʻupuʻu i itu, sulu i itu, toe avea ma sili ona matagofie. O le faʻauuga faʻavasegaina e maua ai le aofaʻi e manifinifi ma manifinifi lauulu, lea e masani ona maua i teine ​​talavou. Afai e leai sau lauulu mafiafia, o le a mafai ona e masani i se laʻei lauulu, lea o le a faʻamalamalamaina ai le sese, faʻailogaina se uumi matagofie uu ma faʻamamafa le auivi o foliga. Lalo o ata fuafuaina o le a fesoasoani ia te oe e filifili nisi filifiliga talafeagai lou mafaufau mo suia le ata. Ae aua nei galo e uiga i mea e le mafai ona suia e pei o mousse, gel ma varnish, lea e tumau pea le fesoasoani muamua pe a e mamanuina ulavale puupuu.

E fa o le ituaiga i luga o le vae i tua ma luma vaʻaiga ata:

Oti vae e faʻaʻumiʻumi ata

O se teineititi ma lona ua uumi ma le aulelei, lea o le a tu matilatila mai lona lalelei i le tuʻufaʻatasia ma lenei lauulu, e mafai ona uumiina lenei lauulu. O se faʻataʻitaʻiga manino o lenei mea o Victoria Beckham, o le sa fiafia ia i matou mo se taimi umi lava, ma i le tele o taimi na toe faʻaofi mai le faiga i luga o le pi pi ma se faʻaopoopoga.

O lenei lauulu ulu e mo fafine e laititi lauulu. O asimetric pito o pito i luma o pito sili ona lata mai i tagata lauiloa Hollywood, pei ona vaaia mai ia latou ata lata mai.

Oti lauulu Bob mo lauulu puʻupuʻu ma feololo ma le faʻalauteleina:

Ata kapeta i luga o se vae mo le laulu manifinifi

E oʻo lava i se tamaʻitaʻi e iai le laulu lulu e mafai ona ia saʻilia le bob 'oti i luga o le vae. Ina ia mafai e le laulu foliga foliga matagofie ma tele, se aa voluma e tatau ona faia. Faʻapena foi, aliʻi fautuaina e toe vali, talu ai le tala o le moli ma eseʻesega faʻatupuina e mafai ona tupu ai le aafiaga o le mafiafia o lauulu.

O i latou e lelava i ofuina lurus ia curls mafai ona maua i taimi uma se lauulu ma toe faʻafouina o latou foliga naʻo latou ile fale.

Oti mo ata e leai ni lauulu laʻititi:

Lauulu pulu vae bob ma ni pu

O se mea lelei faʻaopopo i se pipiʻauli lauulu o le a avea ma mea alofa lelei. E mafai ona umi, puʻupuʻu, mafiafia, seasea, sao, toso, faauu.

Long bangs o le a faia lou malamalama foliga lilo ma maaleale, ma e oo lava i le faafeagai o le a faaopoopo faigata. O faʻataʻitaʻi faʻauʻu e matua fetaui lelei i tamaʻitaʻi talavou, ma o tamaʻitaʻi matutua e tele lava ina filifilia faʻaeʻe i itu, e taumafai e nana ai maanuminumi.

Le filifiliga e sili ona faʻamalosi o se puʻupuʻu puʻupuʻu pu. Teine ma se oval, foliga manifinifi, lelei, pe na o le lototele ma le toa, latou te le fefe e faataʻitaʻi ma foliga, mafai ona gafatia.

Ata faʻataʻitaʻiga:

Vitio pe faʻafefea ona faʻatulagaina se laʻau lauulu a le bob i luga o vae - teuteu le vasega sili

Afai e te filifili e aʻoaʻo pe faʻafefea ona faʻataʻoto lau lauulu pupuʻu fou, e tatau ona e muamua vaeluaina le lauulu i ni vaega se fa - le parietal, lua occipital ma le faaletino. Alu faasolosolo lauulu lauulu ma se selu ma lauulu mago fulufulu e maua ai se aulelei matagofie. A maeʻa ona e mafai foʻi lea ona taʻalo ma le kulimi e faʻaaoga ai le faʻamama uʻamea poo le curling iron. O nisi o galu matagofie e suia uiga masani, fatuina se lagona faʻafiafiaina.

Lesona vitio: