Lauiloa

Top 6 manaia lauulu mo toleniga i le faletaalo

E te manaʻo e laʻei ile 2016? Filifili uma sili ona talafeagai mai le cat catks ma fetuunai i lau masani aso. Sa matou matamata i le faʻaaliga a Milan, Paris ma New York vaiaso, na matou suʻesuʻeina le teuina o laʻau pito sili ona lelei, ma filifilia mo oe le lauiloa sili i laʻei. Oti, lauulu mea fai meaʻai, lanu ma le valiina, sitaili - o mea uma e sili ona matagofie ma manaia.

1. Asymmetric sikuea ma asymmetric manatu.

O se tasi o le sili ona lalelei masani o le tausaga a sau o se sikuea ma le uumi o lauulu foliga i le tasi itu na. Ia saunia e aua le paie ma teuina i le filifilia o lenei oti oti. Peitai, 15 minute ua lava:

faʻaaoga le root mousse mo le faʻamamaina o lauulu

uʻamea naʻo ni nai manoa o mata (aua neʻi galo e teuteu muamua le lauulu i se puipuiga)

ni nai popo i luga o laulu lauulu spray - ma o lau vave sitaili ua saunia

Laasaga ma lea laasaga faatonuga:

  1. Saʻo lelei lou ulu. Vavaeese le manoa mai le ogatotonu o le ulu, ma vaevaeina i ni vaega tutusa e tolu.
  2. Vavae ese le pau i le itu taumatau o le ulu ma togi i le ogatotonu tutotonu. Toe fai le faiga mo le itu tauagavale.
  3. Faaopopo i le itu tauagavale ma taumatau vaega o loʻo totoe pea o le lauulu na totoe. Ia mautinoa ia tutusa: ma o lea lalaga o le a foliga manaia.
  4. Faʻaauau le lalagaina i le maualuga moʻomia. Faamaumau le ie vavaeina ma se fusi uaua.

Tolu-vaega o le siusiu

O le siʻusiʻu, e vaeluaina i ni vaega, o se lelei lelei i le leiloa vasega.

  1. Palu lou lauulu ma selu i tua.
  2. Faaputuputu le vaega pito i luga o lauulu (tasi vae tolu o le aofaʻi atoa) i totonu o le fusi ma ia faʻamau i se paʻu manifinifi.
  3. Toso le lauulu mai le ogatotonu ma lalo vaega i se fusi i le avanoa.

Romani tofa

O manoa ua maeʻa ona faʻafouina ai le solofanua masani. Ina ia faia se lauulu ulu, e le sili atu nai lo le lua minute.

  1. Tuu lou lauulu ma vavae ese lua manoa i le itu taumatau ma le itu tauagavale.
  2. Aoina le laʻau totoe i le solofanua.
  3. Tuu laina o le tasi i luga o le isi i luga o le kolosi. Ui faataamilo le siusiu ma faʻamautu le pito i lalo ma faʻamaʻi.

Tanya Rybakova

Ou te faamoemoe o le a fiafia teineiti i laʻau lauulu ma vitio na matou puʻeina ma le All Things Hair. I lesi mea uma, muamua lava, toleniga e tatau ona faia ma le toʻafilemu, ma pe faʻafefea ona fofola le laulu e aʻafia saʻo lava lea faʻailoga.

Lauulu ulu Nu. 1: Fusi i 'auvae lua

Lauulu ulu 2: Fulufaʻi oʻu

Lauulu ulu 3

Tanya Rybakova

- Ou te fiafia e toleni 2-3 taimi i le vaiaso. Oute galue i le faletaalo - o nei taʻaloga o aʻu taʻaloga e tele lava ina fesoʻotaʻi ma avega mamafa. Ou te masani foi i le cardio mo le soifua maloloina ma le fiafia - mo se faʻataʻitaʻiga, i le tau mafanafana e manaia le alu mo le tamoʻe pe tiʻetiʻe uila i le paka. E i ai aʻu taʻavale ma se scooter, o nisi taimi latou te le pepelo foi. I se taimi lata mai ou te fuafua e fai le aau - i le ala, o le lauulu i le aau e le taua tele, o le mea autu o le laulu e selu lemu ma tuu i lalo o se pulou.

I laʻu ato taʻutaʻua o loʻo iai i taimi uma se mea faʻamalosi mo le mata, o se kulimi kulimi mo le paʻu o loʻo vagaia mata, o isi taimi ole serum, shampoo, balm ma le suauʻu mo pito o le lauulu. A maeʻa aʻoaʻoga, ou te fufuluina loʻu ulu i le shampoo, ona ou faʻaaoga lea o le pulu pasama. Ou te faaaogaina se ufimata 1-2 taimi i le vaiaso.

Ina ua ou sau i aʻoaʻoga masani, sa ou maua ai le tele o tasene pauna. Sa ou matamuli ma sa ou fefe e alu i le faletaalo. Ae ina ua ou taunuu iina, na ou iloa: e leai se isi e popole ia te aʻu, e pisi uma tagata ma o latou tino. Ui i lea, e mafai lava ona e filifilia se taʻaloga malolo e na o oe e vali ai le ata. Ou te faʻaaloalo tele i na tagata e alu i la latou sini, ia aua le popole i o latou foliga vaaia. Ataata atili ma manatua le faamuamua!

Faigofie tofa

Mo toleniga, e oʻo i le maualuga ma le maualalo suʻi o laʻasaga lelei. Lenei o le faʻataʻitaʻi masani ma le muamua o se taʻaloga lauulu e foliga lelei i luga o le uumi lauulu. Ina ia fesuisuiai le masani solofanua, e mafai ona e faʻataʻitaʻiina saogalemu le nofoaga o le valavala.

O se suiga fesuisuiai o le masani lea velvet tail. Ina ia fausia, e te manaʻomia le vaevaeina o lauulu i se vavaega, faailoga se pa poʻo se lautele lautele i luma, selu ia. O toega o le lauulu e tatau ona aoina i le siʻusiʻu. E tatau ona tuu ese le soʻoga o le selu e tuu ai, aua o le mea lea e tatau ai ona e tuʻu ai i lona itu ma faʻataʻamilo faʻataʻamilomilo faʻaʻofu, ma faʻalelei ia faʻalelei.

O curls ao leʻi taʻoto i le siʻusiʻu e tatau ona faʻasaʻo i se uʻamea. Ma o le a latou le tuleia i le taimi o vasega vasega. O le faʻamamago suamalie o le a fesoasoani e faʻafaigofie ese ia manoa, ae e tatau ona e faʻaaluina i luga o lauulu i se vaega laʻititi, pei o isi mea teuteu.

Solofanua

Ina ia faia ni laei mo le faletaalo, ua lava lena e selu ai le lauulu ma le aoina lelei ile pale i se fusipaʻu. Ina ia le fusifusi le laei e fusiua, e aoga le faʻamavae o loimata mai i luga, teisi toso ia nonoa. O le 'auʻau o le a le tuʻituʻiina i fafo atu o le "faiga lautele" pe afai, ao le i faia le ponytail, faʻaaoga le mousse i le curls poʻo le faʻailoaina o le siʻusiʻu i le varnish.

O le solofilua solofanua e faigofie ona liua i se isi lauulu, mo lenei e mafai ona e filiina fulufulu laulu i se puai. Pe faʻaputuputu faʻatasi se ulaula. Ina ia fausia lenei uluaʻi sitaili, e tatau ona e vaevae le siʻusiʻu i ni vaega ma ni paʻu manifinifi. O se laʻei uiga ese e le taumate e masani i teineiti mai le atavili Aladdin; Na sili ona fiafia Jasmine e ofuina.

O lauulu e pa'ū i luga o mata, pipiʻi i le paʻu, e matua faʻalavelavea lava i le taimi o toleniga i le falemaʻi pe o le tamoʻe foi. Ae aua le taumafai e fai ia fili faʻamatamata poʻo lona fusi ia atili faʻamamaina ina ia aua neʻi malepe ese manoa pe a fealuaʻi. A fulufulu maʻimau lelei pe faʻamau fulufulu mata o le a faʻaletonu ai le toto sapalai atu i le uluulu, o le faʻaiuga lea o le a lagona ai le le mautonu, ma o le tiga ulu e ono tupu. Afai e masani ona e ofuina ni pulou le mautonu, solofanua solofanua, o le a avea lou laulu e leai se ola, maanuminumi.

Mo toleniga, e mafai ona faʻaogaina uma fesuiaiga o le sili ona faigofie lauulu - se faaputuga. E mafai ona e faia lenei mea i se mataupu o sekone, lea e taua tele pe a e tuai mo le faletaalo. O le fusi e lelei mo ituaiga uma o gaioiga, o le soʻona le maua mai palapala, pa'ū i luga o ou mata. E mafai ona tui lauulu ile nape poʻo le palealii, i tafatafa, e taʻoto ai se faapona ole fulufulu male paʻu-faʻapipiʻi.

Afai e leai se faʻata i le lima, o lona uiga, o se talo e sili ona faigofie faia i le muamua aoina o lauulu i le siʻusiʻu. Ona e tatau lea ona mimilo le siusiu i se tourniquet, afifi faʻataʻamilomilo i fusi ma tutuʻi le utupoto ma le le vaaia. O lenei auala ua fautuaina e faʻaaoga pe a fai e te ofuina i le kolisi se taimi e alu ai i le faletaʻalo. O lenei sitaili e sili ona afaina ai le laulu i le taimi o toleniga malosi.

Lauiloa fili

Faatasi ai ma le lalagaina o se faigofie lalaga 'ie e tolu, e oo lava i le tagata malamalama o le a malamalama. O lenei fulufulu mata mafai ona faia toetoe lava i le taufetuli, e faʻasaʻo ia te oe e te manaʻomia na o se ofuvae fulufulu poʻo se lauulu lauulu. O le lautele filifiliga mo soʻo se ituaiga o taʻaloga e foliga mai i taimi uma e teuteu lelei ma tamaʻitaʻi. I le taimi lava e tasi, e le pa'ū le lauulu mai le puaa, aua le faalavelave i le gaioiga.

Ina ia fausia se lalagaina, oe manaʻomia le selu lelei lou lauulu ma vaevaeina i ni vaega tutusa se tolu. Mo le faigofie o teuga, maulu lulu curls i vai. O laina tauagavale ma taumatau e tatau ona fealuaʻi faʻatatau i le ogatotonu, ina ia lalagaina lona fili i le iʻuga.

O le umi o le fili o le tolu manoa e mafai ona fesuisuiai. Afai e te manaʻo e faʻataʻitaʻi ma le ata, e mafai ona e fili i le fili faʻamalosi tino faʻamalositino i le amataga pe seʻia oʻo i le ogatotonu, ma tuʻu ai i lalo le mama o laina. I le iʻuga, e masani ona vavae le pu pupuni i se ofu lelei.

Mo i latou e umi le lauulu i le taimi o taʻaloga, e taua tele le puipuia o le lalelei o curls ma nana faʻapitoa ona nana. I le taimi lava e tasi, e tatau ona manava le papala ma le leai se mea e taofia ai le toto lelei. Mo lenei mafuaʻaga, e tatau ona e lafoaia uma ituaiga o lauulu lauulu, paa, aua le faʻaaogaina fulufulu uumi ofuvae ma fusi vaega. Ae le i toleniina, e fautuaina le faʻaoga laititi o mea teuteu tino. E i ai matagofie moli fulufulua e mafai ai ona e faʻanofoaina lauulu laʻititi ulu e aunoa ma le paʻi i le ulu ma e aunoa ma le ova tele le faʻatulagaina ole laʻei.

Ole umi lauulu oute fautuaina pea lalagaina. Muamua, ia aloese mai tulaga faigata i le faletaalo - leiloa lauulu mafai ona pipiʻi i se mea, avea ma lavelavea i se mea. Lua, o le pito i luga cuticular o lauulu umi e sili atu le maaleale, aemaise i pito (o lea ua faaalia i le vevesi lauulu) ma ina ia aua le toe afaina ai, e taua le puipuia o laina mai le le aoga feteʻenaʻi. O le mea lea, aoina lauulu i se fili, faʻapipiʻi, mama i totonu o se moega maualuga.

Afai o oe o se pule o se uila, ao leʻi aʻoaʻoina oe mafai ona faʻanaia i se tamai toʻa, ma faʻaoga se tisiketi paʻu suauʻu sikuea e faʻalelei e faʻalelei. Faatasi ai ma lenei sitaili, o le mea faʻalavelave e le faʻalavelave i le taimi o le vasega. E mafai foi ona e faia i se lauulu "cascade" - o filifiliga e ave ese ma le faʻaeteete le tele o manoa! E mafai ona e vavaeeseina i latou i luga, autafa, suia vaega, tuu le 'au tetele pe a sisina lamolemole. O fusi malu o le a oʻo mai i le fesoasoani a le au taʻalo.

Mo le le umi lauulu, o se maualuga maualuga, faʻamau i se soft silicone po o le ie gum, e talafeagai foi. Ou te le fautuaina le faia o se pito maualalo poʻo se fusi i tua o le ulu - latou ono faalavelave i nisi gaioiga.

Scythe "Iʻa fagu"

O le "iʻa iʻa" e le gata e aoga i taimi o taʻaloga, ae o loʻo vaʻaia foʻi faʻailoga. E aoga le filifiliina o se ofa, pe a fai o le taimi lava pe a uma le toleniga e tatau ona e alu e suesue pe o le ofisa, mo se savaliga ma uo. O le laulu lauulu e sili ona talafeagai mo tagata e umi ona faʻatulagaina ma laʻau lauulu, e mafai ona faʻaʻea ese faʻataʻamilomilo i se mea faʻapipiʻi.

Mo le lalagaina o se "fulu iʻa" lauulu e tatau ona muamua aoina i le fusi masani i le pito i tua o le ulu, faʻaaogaina se fusi faʻaoso. Combed strands e tatau ona vaevaeina i ni vaega se lua. Ma e tatau ona e filifilia se manoa manifinifi mai lalo i le itu taumatau o le lauulu ma togi i le itu tauagavale. Ma le isi, e tatau ona toso le loka mai le itu tauagavale, togi i luga o le taumatau afa. E tatau ona manifinifi ona mama ma tutusa le mafiafia, ona foliga foliga mama lea o le iʻa. O lea e tatau ona e lalagaina se puaa i le pito, mo faʻapipiʻi oe mafai ona ave se mea faapipii poʻo se ofu paʻu.

Autafa itu

O le 'ie faʻataʻotoe faʻataʻatia i luga o le tasi itu e mautinoa e apili i le tele o tagata taʻalo. E faigofie ona filiina oe lava, tusa lava pe leai se faʻata tele i ou luma. Mo lauulu lamolemole ma paʻepaʻe, o se filifiliga lelei o le fesuisuiai o le fili i le itu o le fa pe lima uʻamea, o se laumei Farani tele.

Taimi o le taimi o le a lalagaina o ie lalaga-fili mo 'u e lua. Ae le i taʻuina, e tatau ona selu lelei ula ma ave i le itu taumatau poʻo le itu tauagavale. O le aofaʻiga atoa o lauulu e tatau ona vaevaeina i ni vaega se lua ma milo taʻitasi taʻitasi i totonu o se taʻamilosaga agai i foliga. Ma o lona taunuuga faʻaaoga e manaʻomia ona mimilo faʻatasi i latou lava i le itu a le tagata. O le pito o le lalaga faʻamau e tatau ona faʻauʻuina ma se ofu mafiafia.

Manatua o le leiloa lauulu umi ile faletaalo o:

  • Le mama. Lauulu e palapala, afu, mafua ai le paʻu paʻu ma masani ona faʻafesoʻotaʻi.
  • Faafuasei. O uumi uumi e mafua ai le le mautonu pe a fealuaʻi ma le tagata taʻalo ia lava, ma isi, tapunia le iloiloga.
  • Le saogalemu O manoa e mafai ona puʻeina i luga o le simulator, ulufale i totonu o le sipi o le sweatshirt, ma isi.

Fusi foliga lauulu

O se fusiʻeleʻele tele e faia i mea eli o se mea lelei "fesoasoani" mo se tagata umi-laulu afeleti i toleniga. O le a mafai ona ia aveese le lauulu puʻupuʻu mai ona faʻailoga, lea e le mafai ai ona puʻeina le pulou poʻo se ofuvae. O fusi e matua talafeagai e faʻaaoga a o tamoe, faʻataʻitaʻi i fafo - o le a le faʻaoga le a faʻatagaina matagi matagi e faʻaleagaina ai le sitaili.

O le fusi e mafai ona suia i se ofu manifinifi poʻo se mea faapipii. Faatasi ai ma le fesoasoani a ia masini e faigofie ona faʻaopopo soʻo se laulu - se lalaga poʻo le siʻusiʻu, o le faʻamau. E sili le faʻatauina o oloa na faia mai i ie masani mo taʻaloga, latou te faʻaaogaina le afu lelei ma e le mafua ai le ita.

O le teuteuina ole laulu uumi ae e te leʻi alu ile faletaalo o le a fesoasoani ia oe foliga lelei, o se laulu malulu laulu e faigofie ai galuega. Filifiliga o le lauulu talafeagai, e mafai ona e alu vave i le fonotaga, pe a uma ona faʻatau, i faleoloa.

Ina ia le umi lauulu e le faʻalavelave i taʻaloga, e mafai ona e faʻaaogaina ni mea eseʻese. E aofia ai, fusiua - lavalava poʻo le felanulanuaʻi, manaia i le paʻi ae le mafiafia o laulu.

Pe e te fiafia i le yoga, malosi, tamoʻe poʻo le cardio, fusiʻuluʻulu, lipine ma bandana o le a avea ma mea talafeagai mea e fai mo mea i vasega i taʻaloga uma. Faaaogaina o latou e faigofie. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e aoina lauulu i se solofanua pupuʻu ma nonoa se sikafu i luga o lou muaulu. Afai o le lauulu e le umi se taimi, mafai ona e ofuina mama faʻaaoga se lauulu lauulu. O lenei masini o le a puipuia ou foliga mai le afu. O le fusi o le a avea foi ma filifiliga lelei mo teineiti e iai faʻailoga pe o le fulufulu e pei o le cascade.

Pe a filifilia se lauulu mo le laulu uumi e tatau ona taʻitaʻia e le lua faʻavae taua: matagofie ma le mafanafana. Ae o le ituaiga o gaioiga e taua foi. Mo se faʻataʻitaʻiga, ma se matau maualalo, o se mea faigata i le faʻatinoina o gaioiga faʻamalositino poʻo le nofoa taʻi. Ma braids i itu e mafai ona faalavelaveina a o tamoʻe. O le mea lea, e tatau ona matauina le tele o filifiliga mo faigofie-e-faʻaaogaina hairstyles.

Faʻaogaina ituaiga eseese o sitaili, e mafai ona e foliga sili i soʻo se tulaga, ma le umi lauulu o le a le faʻalavelave i le faʻaatoatoa o lau ata.