Toe Maua

Filifiliga ma Faʻaogaina o se selu mo pito vaeluaina

Ioe, o le vaeluaina o se faʻafitauli o le tele o fafine. O ona mafuaʻaga o loʻo taoto i le faʻamago o curls i le malosi o lanu, le talafeagai le taumafa, le leaga o le la ma le faʻatamaʻiina o le la, aemaise lava, le le saʻo le selu o lauulu O nei onapo, gaosi mea faigaluega mo le gaosiga o pupuni o loʻo tuʻuina atu se selu faʻapitoa mo le valiina o lauulu - Taofi faʻaleaga, le tele o viʻiga mo ia e matua ofoofogia. E te aʻoaʻo e uiga i le auala e galue ai lenei masini, pe fia le tau ma faʻafefea ona faʻaaoga saʻo mai a matou tusitusiga.

O le a

E tofu o tatou lauulu ma ni malu puipuia - o se tipi, lea ua faʻaumatia i lalo o le faʻaiuga o le siosiomaga mea. O le iʻuga, o le lauulu e vaeluaina, e leai se ola, e le malie ma pipiʻi solo i itu eseese.

Ioe, e mafai ona e faʻatau mai ni tusi faʻapitoa e faʻaaoga i le fesoasoani, ae, faʻanoanoa lava, latou te le faʻasaoina oe mai le vaevaega pito.

Faʻafefea? E mafai ea ona tipiina curls i le afaina ai o latou umi? O Amerika faapitoa Victor Talavera ua atiaʻe se masini faʻapitoa mo le aveeseina o pito vae vaevaeina Split Ender Pro. Na ia faʻataʻitaʻia le laʻau pulupulu o loʻo pa'ū mai i le aofaʻi atoa o lauulu ma tipiina. E lamolemole le tipi, e faʻaitiiti ai ni vaega ole lumanaʻi.

O le a lona foliga

Split Ender mo le faʻamutaina o faʻataʻitaʻiga o se pusa palasitika ma le uʻamea faʻapipiʻi ma se pulou faʻapitoa, i le ogatotonu o se mea e faʻataʻavale ai se lau, aveese le vaega ua leaga o le lauulu.

E loka uma i le potu peʻa faʻamaʻape le kilipa. Ona o nifo faʻapitoa o loʻo i totonu o le faigaluega, o lou lauulu e faʻasaʻo, mautu, lea, i le iʻuga, e lafoina i lalo o le tipi. O fusi faʻamamulu e paʻu i totonu o le potu, o loʻo tu i luga aʻe o le potu ma le lau.

Vaega o faʻavae:

  • o le mataupu e faia i le mea le afaina o palasitika,
  • o le vaega o galuega e aofia ai maʻai faʻatautau mea tuu i le tele o laina,
  • e iai nifo puipuia e maua ai le saogalemu i le tagata faʻaaoga,
  • E i ai le Pule Faʻatonu o le faʻatonuga o gaioiga.

O se mea taua! O lenei masini e faʻaaogaina e le 4 tamatamai lima tamatamaʻi lima, lea e faʻamauina ma le manuia i totonu o le au. O le mea lea, o se selu mo vaevaega e mafai ona faʻaaogaina e tusa lava pe leai se eletise.

O le masini e faʻatau atu i se seti. I le faʻaopopoga i le selu lava ia, e aofia ai ma le pulou lauulu, selu ma se pulumu mo le faʻamamaina o fasipepa. O nei elemene uma o loʻo afifiina i totonu o se pusa teuteu, lea e o loʻo tuʻu faʻatasi ma faʻatonuga (i le uluaʻi faʻataʻitaʻiga, e naʻo le Igilisi).


Saina analog masini mo le 2500 rubles

Le tau o le uluai oloa e tusa ma le 15 afe rubles. E mafai ona e okaina le Split Ender Pro i luga o le upega tafaʻilagi a le kamupani tautua i le Russian Federation.

O nisi teineiti e manaʻomia se masini fai mai o loʻo moʻomia se tusi laʻau e faʻatau. Aua e te ita i lenei mea, aua avanoa avanoa o loʻo i ai se tala faatatau o le selu Fasiz poʻo Split Ender, le tau o le mea e amata mai 2.5 afe rubles. O lenei filifiliga o se lelei ogatotonu eleele i le va o se masini taugata taugata ma se taugofie Saina pepelo. E mafai ona e okaina lenei masini i luga o la matou upega tafaʻilagi, alu i le faʻasologa.

Talu ai nei, i fale televise, na amata ona latou faʻatau atu le masini Split Ender, tuʻuina i totonu o le piniki poʻo le lanumoana pusa, mo le 1-1.5 afe rubles. Aua le talitonu i le pisinisi, aua o lenei e mama pepelo. I le muamua, i masina muamua o le faʻaaogaina, atonu e foliga ia te oe o le masini o loʻo faia lana galuega. Ae ua i ai i le tusi talosaga lona tolu, o le a e vaʻai e le sui mea lou curls mo le lelei sili atu, ae i le isi itu, latou ua atili leaga. O le mea moni o lena mea blunt selu blades loimata ma afaina o latou fausaga.

Faʻafefea ona iloa se mea pepelo

I luga o le uluaʻi masini mai le USA, o le tusiga Split Ender Pro e tatau ona iai ma o le faʻailoilo Talavera Hair Products o le a faʻailoaina mai.

E uiga i se pepelo mafai ona taʻu:

  • upu i le igoa Fasis, Revo, Fasiz, Maxi poʻo Saina faʻatino,
  • o le lanu o le masini e lanu piniki, paʻepaʻe pe lanumoana (o le amataga e naʻo le mumu pe uliuli),
  • faaopoopoga mea faigaluega, mo se faʻataʻitaʻiga, se faʻaputuga faʻapitoa na faʻapipiʻi ai elemene ole seti,
  • leai ni faʻatonuga.

Faamolemole matau O le tagata gaosi oloa e tuʻuina atu se faʻamaoniga mo ana oloa, ma e tuʻuina atu e le tufatufaina tusi faamaonia.

Faamanuiaga o le faʻatau

E le manaʻomia le faʻatagaga a fomaʻi mo le faʻaaogaina o le mea faigaluega e tipi ai le faʻamutaina pito. Afai e te mulimuli faʻatonu i gaosi oloa, o le lauulu ninii o le a matua saogalemu.

Tulaga e aoga

  • teuteuina na o lauulu na faaleagaina, soifua maloloina na tumau le le lelei,
  • o se fulufulu e na o le 0.6 cm, lea e taua tele mo fafine o loʻo taumafai e ola umi,
  • a o selu foʻi, e le sae ese uma le lauulu ma lamolemole (ina ia mafai ona e tuʻuina le uʻamea ma le vevela faʻaaogaina i luga o vela i totonu o se pusa umi),
  • ergonomics, ona e faigofie le masini e uuina i lou lima ona o faʻapipiʻi faʻaofi, ma o le mana faamau o loʻo i ai i se nofoaga talafeagai,
  • Fiafia mamanu
  • o fasi fasi ua aoina i se atigipusa faʻapitoa.

O le fulufulu lauulu e sili ona lelei mo i latou e faʻauʻu ni lauulu e le manaʻomia e suia la latou lauulu, ae manaʻo e toe faʻafouina.

Mo lau faʻatau e tautua ma le faʻamaoni ia te oe mo le tele o tausaga, e tatau ona e tausia lelei. A uma ona tape le masini, ia mautinoa e fufulu le tane i le tipi pito. O toega lauulu i luga o le tino ma luga o le potu e faigofie ona aveeseina ma se pulumu faʻapitoa.

Afai na e faʻatauina se pulumu lauulu mo oe lava, ona a uma lea o faʻagasologa, aveese loa maʻa. Lenei faigofie faʻanatura o le a mafai ai oe e faʻatumauina le galulue faiga i le talafeagai, aua o nisi taimi malosi punaoa o loʻo faʻamamaina.

Aloese mai le toulu o le masini e aloese mai le leaga masini i le taimi o afaina.

Faʻafefea ona faʻaaoga

Polisher Tuu vaeluaina Ender E faʻaaogaina mo na o le mamago curls, na fufuluina muamua i le faʻamalama.

Taiala i gaioiga:

  1. Vali loa mafiafia ia selu. E mafai ona e faʻamaloloina latou mo le sili atu lamolemole ma aveese le galu.
  2. Vaevae le lauulu i ni vaega se lua i le vaeluaina. E amata le galuega ile tua o le ulu, ma ina ia mafai ona faʻamavae ese ai ni manoa, latou te tipiina le vaega ile pito i luga ole ulu.
  3. Iloilo le tulaga o le faʻaleagaina o galugalu ia iloa ai mai le mea e tatau ona amata ai le masini.
  4. Liliu le masini mo le vaevaeina pito i le oomiina se faʻamau faʻapitoa.
  5. Ave se tamaʻi manoa 3-4 cm le mafiafia ma tuʻi i le va o lupe ia lua.
  6. O lenei ia toso lemu le selu i le pito i luga-lalo itu. O le lau faʻataʻavaleina o le a tipiina ai aga faʻasolosolo. Ole taimi lava e alu ifo le selu ile pito, o le ai ai se tisaina teuteu o nai milimita.
  7. Ia toe iloilo le lelei o le filifili curl. Afai o loʻo lelei mea uma, alu i isi lauulu ma fai le faʻagaioiga e pei ona faamatalaina i luga. Afai ole faʻaiuga e le aoga, alu i totonu ole loka.
  8. I le maeʻa ai o le faʻagasologa, fufuluina lau lauulu i le faʻamama ma ia mautinoa e faʻaaoga se fufulu viliva faʻapipiʻi i laʻititi susulu curls.
  9. Tape le masini ma fufulu le container faʻapitoa e aoina le pito tipi.

I le taimi o le faʻagaioiga o le Split Ender comb mai le vaevaega pito, o le a faʻalogoina sina laumataʻi. O le ae faʻaaluina le 30-60 minute i lalo ole taotoga, faʻalagolago i le umi o le curls ma le mafiafia o le laulu.

Faaiilaina aafiaga

E tusa ma faʻamatalaga a tagata, o le masini vaeluaina e vave ona lelei ona taulimaina ma le misiona ua tuuina atu ia te ia.

Ina ua uma ona gaosia le lauulu na matauina:

  • lauulu malulu ma lamolemole luga
  • faʻasaoina o le umi i le taimi tipi,
  • faʻasaoina o laʻau lauulu faauu i le tulaga tutusa,
  • tutusa o le tipi, e faʻaititia ai le fevaevaeaʻi i le lumanaʻi,
  • maualuga pasene o le aveeseina o satauro vaega 80-100%,
  • manaia pupula o ufiufi,
  • lauulu ulu ona o le mea moni o latou na faia i totonu o le soifua maloloina sauniga.

Pau lava le tulaga faʻaletonu na faʻaaogaina e tagata faʻamaumau o le faʻamatauina o pito o le lauulu. Ina ia aloese mai se aafiaga leaga, amata faʻaaoga vitamini lulu ma aitema na fuafuaina faʻapitoa mo pito, faʻapea foi Taofi le faʻaaogaina o le mea masani.

O se mea taua! Aua le faʻaalu soʻo le selu mai vae vaevaega. Tasi 1-1.5 masina o le a lava mo sili lelei tausiga o lou loka.

O lea, ua vaʻaia e le selu Split Ender o ia o se masini faʻatuatuaina mo tipi ese tipi pito. Na ia feagai atoatoa ma le misiona ua tofia ia te ia - vave aveese pito o le vevesi lauulu, faafouina le laulu ma fai ia teuteu lelei o ia.

O le mea moni, lauulu vali e mafai ona faia i le salon. Ae afai e te faatauina le masini oe lava, e mafai ona sefe tele. Ae a faʻatau, e tasi lava le faʻaaliga: aua le faʻaseseina oe i le taugofie, a le o lea e mafai ona e maua se pepelo na o le a afaina ai lou curls.

Lauulu vali

I le taimi muamua, o le auala autu e faʻateʻaina ai le vaeluaina pito, uila faʻavae o lo latou peritomeina. Ae ui i lea, o lenei auala, naʻo sina taimi puʻupuʻu na aʻafia ai, ma e aʻafia tele foʻi le umi o lauulu. Se isi faʻafitauli ma sili atu ona aoga o le polesi.

  • mamago, malu
  • ogaoga le faʻaleagaina o paʻu,
  • taunuuga o le le talafeagai le pisia, perm.

Ole taualuga e iai lona aʻafiaga umi. I le laʻititi la o le 3-4 masina, e matua faʻamuta atoa vaevaega e faʻaiʻu.

O ona lelei e aofia ai:

  • faigofie faigofie
  • faʻasaoina o uumi
  • le mafai faʻatasia ma isi metotia tausiga.

O le polesi e talafeagai mo lauulu-tele lauulu, aua e le solia ai le fausaga o lauulu. O loʻo faʻatinoina se faʻaaogaina o se mea faʻapitoa - se trimmer ma ni mea e faʻalelei ai le tino.

O le matai na muamua vaeluaina le lauulu i ni vavae ese - e tusa o le 3 millimeters, e pei ona pe a taoto. Ina ua maeʻa, ma filifilia ai le vaʻaiga o le aliʻi, na ia faʻatautaia le faʻaiuga ua amata ona vaeluaina.

Le aoga o selu-trimmers

O se isi itu poʻo le masini e tipi faʻatasi ile laulu e iai le selu-trimmer. O le tau o lenei mea fou masini e maualuga teisi atu, ae o le lelei, faigofie faʻaaogaina ma le faʻatuatuaina o le mea faigaluega na faʻamatalaina atoatoa le tau.

O le autu aoga o se selu mo le aveeseina ole matutu ma vaevae pito o le lauulu e aofia ai:

  1. Sefe umi. E faʻaauupegaina le masini i naifi manifinifi, lea ua faʻatulaga e ave esea pe tusa o le 3-6 milimita o laʻau. O le mea lea, pe a uma ona gaosia, o le laulu e tumau e le suia.
  2. Faiga. Ole masini e alu i luga o maa masani, e leai ni uaea. O lona faʻaaogaina e faigofie ma faigofie. O le vaʻaia faʻapitoa o le selu-trimmer faʻatagaina oe e 'ave ma oe i se malaga.
  3. Mea teu. E pei ona uma ona taʻu atu, o le tau o lenei mea faigaluega e sili atu le maualuga nai lo le typewriter. Ae o loʻo faʻatauaina lana faʻatau. E te le manaʻomia le alu i le lalelei e masani ona fufulu pito o lou lauulu.
  4. Faigofie O le faʻaaogaina o se selu e le manaʻomia ai tomai faʻapitoa. E gaosi ni mea pupuni, e faʻaaoga i le auala tutusa e pei o se sapalai masani. E tatau lava ona e sela le faʻafitauli vaega.
  5. Toe Maua. O fulufulu palasitika ma laupapa e mafai ona faʻaleagaina ai le fausaga o lauulu, ma se faʻapipiʻi faʻapitoa, i le isi itu, e i ai togafitiga aoga ona o le ogatusa o le kutikula.

Valaauina se selu masini e le sao atoatoa, talu ai latou na o fafo foliga. A o le mea moni, o le masini vavaeina e faʻafilemu curls ma otometi aveese le tipi pito e aunoa ma afaina ai le umi.

E seasea lava le maketi mo mea e faʻataʻuluʻulu ai nei ituaiga ma ona gaioiga, vagana ai oloa na gaosia e le au Saina "i luga o latou tulivae". O le okaina o se mea faʻapipiʻi o le faʻamutaina lea o lau lalelei, lea matou te matua fautuaina.

E sili atu le faʻatuatuaina e filifili ma faʻatau se masini mai se faatuatuaina igoa ma se taʻutaʻua taʻutaʻua pisinisi, lea e i ai manatu lelei mai tagata faʻaaoga. Ioe, o le a taugata sili atu. Ae o le iuga faʻatauva e aoga.

E oʻo mai i le taimi nei, e mafai ona matou fautuaina ni faʻataʻitaʻiga se lua o le comb-trimmers - Split Ender ma Fasiz. Sei o tatou talanoa e uiga ia i latou uma i sili auiliiliga.

Toe vaeluaina

Tupe paketi, faʻaogaina i se malosi aoga. Pau le leaga o le leai o se paʻu. O le tau o le masini e tusa o le 1500-2000 rubles.

Ole masini “Split Ender” e taʻe lelei ona o le tino tulaga ese o le manifinifi. Faʻamalosia e tamatamaʻi lima (4 fasi). Aveese le 3 i le 6 milimita o lauulu na faaleagaina.

O se tasi o itu taua e puʻupuʻu vaʻaiga. Ole laʻititi lea o avanoa e mafai ai ona e ave i luga ole auala - e le tele se faʻaaogaina o se tamaʻitaʻi ato poʻo se ato tupe.

O se faʻataʻitaʻiga aoga e tusa ma le 3 afe rubles. E le pei ole pulumu o isi ituaiga, o loʻo faʻaogaina ma ni paʻu mamana e tau mai i le upega.

Nai lo le faʻaofi mo tipi faʻapipiʻi pito, ua faʻaaogaina le manifinifi manifinifi ma sili le lelei tipiina faʻaaogaina. Aveese le masini e oo atu i le 6 milimita o lauulu e aunoa ma le teuina po o mafua ai isi faigata.

Afai e te filifili e ave ma oe i luga o le auala, ia mautinoa ia faʻatagaina le eletise eletise. Tusa pe e te leʻi leva ona e faaaogaina le masini

Galulue mataupu faavae

E faigofie le faʻaaogaina le selu-trimmer, e le manaʻomia tomai faʻapitoa o fulufulu male malamalama. E faʻaauʻupegaina faʻatasi ni pisipisi faʻapipiʻi faʻapitoa ma se kilipa e lokaina ma le saogalemu ia nonoa ma faʻamamaina ai.

A faʻaaoga le mea faigaluega, e tatau ona mulimulitaʻi i fautuaga nei.

  1. A o le i faʻaaogaina, o le ulu e tatau ona fufulu, filifilia se suamalie faigofie e aunoa ma se togafitiga faʻamalolo. E le mafai ona faʻaaoga le fufuluina fesoasoani ma conditioner, talu ai o mea o le tausiga o le a faapipii pito tipi ma o le masini o le a misia itu faafitauli.
  2. O lauulu mago ua vaevaeina i ni fasi. Mo lenei, ua masani ai le selu masani. O le mafiafia o taʻitasi e le tatau ona sili atu nai lo le 3 senitimita i le lautele. E sili atu ona faigofie ona faagaoioia i latou.
  3. Ua ufiufi uulu i le va o tamaʻilima ma faaofi faʻapipiʻi i totonu o le ata o le selu-trimmer, ona sosolo lemu ai lea. O vavaeina faʻapipiʻina ma le mimigi ese, e tipi ese ma lamolemole gaioiga.

Faatasi ai ma lenei meafaigaluega, gaosiaina e mafai ona faia i luga o le umi atoa. I lenei tulaga, o le lauulu o le a teisi leai se aoga. Le masini tipiina na o na lauulu e ese mai le lautele fausaga.

Meafaigaluega tausiga

O se tasi o faʻaaliga manino o se vae selu o le le lava o le manaʻomia mo tausiga faʻapitoa. O loʻo faʻaogaina le masini i se tamaʻi potu mo le tipiina o lauulu, lea e tatau ona aveʻesea pe a maeʻa le gaioiga. Ina ia faafaigofieina le faʻamamaina gaioiga i le tele e mafai ai, gaosiʻoa faʻamaeʻaina le mea faigaluega i se pulumu ma se malo faigata.

Ina ia faatumauina le maualuga o le soifua maloloina lau ma puipuia le ele, o le masini e tatau ona lubricated. Ma e tatau ona e faia lea i taimi uma faʻaaogaina.

Aua le fufulu le masini. Talu ai o le mea sili faaiila vaega o le masini o se manifinifi sila lau, susu e tatau ona aloese mai le taimi o taotoga. O le tagata arimo na o le teuina o se nofoaga matutu.

Faʻafetai i fofo faʻatekinolosi i onapo nei, ua le toe avea lea ma faʻafitauli. Afai e te sau faʻatasi ia te ia ma ua e fiu e faʻaalu ni aofaʻi tele i luga o faʻataʻitaʻiga tausiga, e lava ma totoe le faʻatau faʻapitoa se selu-trimmer.

Lenei masini faʻatagaina oe e aveeseina le faaleagaina lauulu latou lava ile fale. E le taugofie se mea faifaaili. Ae e totogi atoa mo 1-2 talosaga. A o lei filifilia, matou te matua fautuaina e te faitau i tagata faaaoga iloiloga i luga o le Initaneti ma mumusu e faʻatau oloa o faʻailoga masalosalo.

Le faʻafitauli o le vaevaega muta

Ua vaeluaina faatasi pito vae, puipuia nifo o se selu masani e tuu eseeseina i latou. Na ia loimata lona lauulu, e faʻaopoopo i le le manaia o le tiga, matou te mauaina se fasi lauulu i lona lima. E masani ona tupu lenei mea i vali lanu, aemaise lava pe a le lelei le lanu. O le faʻamago i lalo o le faʻamalosiʻau o le maualuga o le vevela, sitaili, faʻaaogaina o uʻamea poʻo le uʻamea uʻamea e faʻamalosia ai le vaevaeina o pito. O nisi taimi latou te vaeluaina i lalo o le faʻafitauli o mea masani: maualuga pe matua maualalo le vevela.

I lenei tulaga, o le puipuiga puipuia o le lauulu, e taua o le cuticle, ua faatamaia. I le taimi muamua e tupu lea i le pito o le lauulu. Afai e le tipiina vaega na vavaeina, ona mulimuli ane lea e mafai ona latou faaleagaina e le tele centimita. E mafai ona malepe, mago ma leai se tino i foliga. Latou te gagau, pipii i itu eseese, pei o vao. Mea teuteu faʻapitoa na fuafua e pulu kulupu faʻaleleia atili ai le tulaga o sina mea. Ae latou te le fesoasoani i taimi uma ma e le umi.

Ina ia o ese mai lenei faʻafitauli, oe manaʻomia le tipiina o vaega ua maeʻa i le lauulu. Ma mo lenei e te manaʻomia e asiasi soʻo i se faletalimalo. Ae o loʻo faʻamamaluina lea i le lavelave o laʻei fulufulu e manaʻomia le faʻafouina pea. Ma afai o le lauulu e umi ma e tatau ona e aveese ni pito tipi e faʻapipiʻi agai i luga o le tele o le lauulu, e te le manaʻo i taimi uma e asiasi i le teine ​​lulu.

E faitioina teineiti o le laulu e masani ona tipi ese le pulu e le laʻititi ni centimita, pei ona fesiligia, ae mai le 3 i le 5 cm. . O i ai se auala i fafo?

O lenei masini e mafai ona fesoasoani ia te oe e vave ona 'aveʻese faʻafitauli, ua atiaʻe e se tagata Amerika faʻapitoa Victor Talavera. Ua taʻua o le selu "Split-Ender Pro".

Oloa Faamatalaga

O le selu vaevaega e pei o se selu masani. O lona tino palasitika. I le pito i luga o se mea puʻeata, i totonu o le lau e faʻafili. Na tipi ese le leaga o le vaega o le lauulu. Ina ia ulufale atu i le mea puʻeata, e tatau ona tatala le kilipa. O le gaosi laʻau ua faʻaofi iina. O nifo faʻapitoa na uu le lauulu, faʻasaʻo ma fafaga i le itu saʻo. O loʻo tuʻusaʻo le pito i luga o le lauulu i le mea e tipi ai.

I le pito i lalo o lo o i ai le 'au ma faʻapipiʻi faʻaofi. Latou te tautua e faʻafaigofie le masini e taofi i lou lima. I totonu o le 'au o se pusa maa. Ua faʻaola le selu ile faʻamau faʻapitoa. Split-Ender faʻamalosia e le 4 tamatamai lima tamatamai lima. Lea faʻatagaina oe e faʻaaogaina tuʻu ese mai le eletise eletise, lea e talafeagai, aemaise lava mai le fale.

Afifi afifi

O le pusa e aofia ai foi:

  • o le selu e fai ai manoa,
  • kilipa mo le faʻaleleiina o lauulu toto,
  • se pulumu na faʻaaoga e tafiesea ai le teuina o laulu.

O mea fai uma ma se selu ua tuʻuina i totonu o le pusa kamupani. Faʻatonuga faʻamatala ia te oe e uiga i tulafono mo le galulue ma le masini. Ae o le uluai oloa maua i le Igilisi.

Faʻaogaina o se fulufulu laulu "Split-Ender"

O lauulu togafiti e tatau ona mama ma mago. I le faʻaaoga o se selu palasitika, ua vavaeina ai se vaega o laulu Liliu le masini i le oomiina o le ki. Ua matala le togafiti. Tipi se nonoa i le va o laina e lua o cloves. Ua amata ona milo le lau. Sulu malie le selu i lalo i le umi atoa o le pau. Tago i ai le vaega o le laulu, e faʻasaga i le laina autu, e tipiʻese e le lau. Ole pito o le fuʻa ua tipiina foi i ni nai milimita. E tupu lenei peʻa aapa le lau i lona pito. O lapisi e le mafanafana solo, palapala lavalava, ae faʻaiʻu i se potu faʻapitoa. Aveese latou faigofie i le tatalaina o le ufiufi.

Afai e le i uma uma ni lauulu na pa'ū, o le faiga e mafai ona toe faia i le tele o taimi.

I le faʻagasologa atoa, ua faʻalogoina se valevale o le naifi galue.

Ia toe faʻasaʻo le pito na togafitia ma se togafiti faʻapitoa ma agaʻi atu i le isi. Vaeluaina Ender selu o le a gaosia lou lauulu i totonu o le itula pe sili atu vave. Iloilo faʻaalia ai pe a maeʻa le faʻagasologa, tumau pea le laulu e masani ona le suia. Ae latou e mama lelei ma teuteuina lelei.

Faʻamatalaga a tagata faʻatau

O le a fai mai tagata faʻatau oe na oʻo i auga o se aitu sapalai "Split Ender"? Iloilo faʻaalia ai o lauulu ina ua maeʻa togafitiga na faʻamaluluina, lamolemole ma usitaʻi. Ma leitioa. Ma le mea uma, o fasi mea uma na i totonu o le potu mo le aoina o lauulu. Naʻo le soifua maloloina na o le lauulu na toetoe a tutusa lona umi nai lo le taimi o le taualumaga.

O nisi tagata faaaoga, e faaopoopo atu i le aafiaga i fafo, matauina tasi tasi. Ua amata ona tutupu vave lauulu. Ae maise lava, ua latou soifua maloloina, leai se isi mea e faʻalavelave ai.

O le au faʻatau e fiafia i le laititi o le lapoʻa, le foliga o le selu. Afai latou te manatu e tatau ai, e mafai ona latou ave le masini ma i latou i se malaga.

O le Comb "Split-Ender", o loʻo faʻapea mai, e tipi ese e le gata i faʻamaʻi, ae e aoga foi vaega o lauulu. O se taunuuga, latalata atu i pito latou avea laititi tele masani. Ae o le selu o latou e matua faigofie nei.

O se tasi o mea sese masani peʻa faʻaaogaina le "Split-Ender" selu o le soʻona faʻaaogaina tele. Afai e te faʻapipiʻi lau lauulu tasi i le vaiaso, e pei ona faia e nisi tagata faʻatau, ona mafai lea ona feololo le laulu. Ae tasi le masina ma le afa e lava lea mo le tausiga lelei mo latou.

Tagata faʻatau mai fai mai o le selu e sili ona talafeagai mo fafine e ova le mafiafia, malo pe paʻepaʻe.

Vaeluaina Ender Tausiga

O le umi o le selu e faʻalagolago tele i le lelei tausiga mo ia. A maeʻa le gaioiga, tape le masini, tatala le tapuni o le potu ma fulufulu ulu, togi ese. Faʻaaoga se pulumu faʻapitoa, aveese vaega na totoe mai le tino ma le potu mo le aoina o lauulu.

Mataʻituina le lelei o maa. E sili atu le aveeseina i latou pe a uma lauulu e tasi. I le uma, o le isi taimi e te avea ai se vaeluaina-ender selu e le sili atu nai lo le masina mulimuli ane.

Fautuaina ia aua le lafoaʻi le selu ina ia aua neʻi faaleagaina le palasitika o le pusa.

Lelei o le Split Ender Comb

Ole selu ole "Split-Ender" mo lauulu e mafai ona faʻaogaina e aunoa ma se fomaʻi. E leai ni tapulaʻa mo lona faʻaaogaina.

Iloiloga a tagata fai mai fai mai o le masini tipi na o le faaleagaina vaega o le lauulu e aunoa ma le afaina ai le atoa.

I ai se selu faapena, e te le manaʻomia e asiasi i se teineulu laulu i masina uma. Split Ender o le a faia mea uma mo ia.

Iloilo fai mai o le masini e faigofie ona uuina i lima. E le mimilo ona o matala faʻapipiʻi. O le mana faʻamau e maua i se nofoaga talafeagai.

O le masini ei ai lona sitaili faaonapo nei onapo.

E mafai ona faʻatau mai luga o le upega tafaʻilagi aloaʻia o le tagata faʻatau atu le selu vaevaega. Le tau o le uluai oloa e tusa ma le 17 afe rubles. Latou fai mai e mafai ona e faʻatau atu naʻo i latou o loʻo i ai ni tusi laʻau. E i ai mea maualuga-lelei masini, o le tau o lona uiga mai 2.5 i le 3 afe rubles. A o latou e igoa ia Fasiz. E mafai ona faʻatau mo le faʻaaogaina.

Loto "Split Ender"

Le tele o leaga faʻamatalaga e uiga i le masini i le igoa tutusa, faʻatau atu i faleʻoloa televise. E masani ona faʻapipiʻi i totonu o se piniki pe lanumoana pusa ma tuʻuina i luga o se tulaga faʻapitoa.

Tau - 1-1,5 afe rubles. O se pepelo pepelo lea e sasaa ai lauulu. I le amataga, atonu e lelei le aʻafiaga mo ni nai masina, peitaʻi o le laulu e soʻona susulu, e pei o latou ua sele faʻata i le seleulu seleulu. O lo latou fale ua faaleagaina. O le mea lea, e mafai ona faʻatau naʻo le oloa autu.

Vitio aoga

Tausiga lauulu manifinifi fou, vaevae pito ma vaeluaina Ender.

Taofi vaevae muta!

Vaega ma faʻavae o taotoga

E le manaʻomia ni tomai faapitoa ile faʻaaogaina ole selu-trimmer. O le mataupu faʻavae o le faʻagaioiga e foliga tutusa ma se clipper, naʻo le tagata aʻo le trimmer e faʻaaogaina e fai ma selu, aʻo faʻaauupegaina faʻatasi ma se kilipa faʻapitoa o loʻo uʻu ma faʻafilemu curls, aʻo tipi eseina vaega vavaeina.

E i ai ni fautuaga ma tulafono e tatau ona mulimulitaia e faʻatino ai le faʻasologa o le oloina o lauulu i le lelei e mafai ai:

  • A o le i faʻaaogaina le selu-trimmer, o le ulu e tatau ona matua fufuluina. I lenei tulaga, e le mafai ona faʻaogaina shampoo poʻo seisi lava mea e faʻatautaia ai lauulu. A leai, o mea taumafa e mafai faʻamalieina le fausaga, vaevaeina vaega o lo o “faoina” ma le masini mafai ona latou. E sili le fufuluina o lou lauulu i le mafanafana vai, sulu mamago ma taumafai e faʻasaʻo ma se uʻamea,
  • O laʻau mago ma mama e tatau ona selu lelei ma selu masani pe selu, ma vaevaeina i latou i ni manoa. Lenei e manaʻomia ina ia oʻo i le lumanaʻi aua neʻi e fenumiai ia latou ma faʻagaioia vaega uma o le ulu,
  • E le tatau ona mafiafia ona o le nonoa o manoa, pe a ma le 3-4 cm. Ma, uu le lauulu i le kilipa ma le va o tamatamailima i se fusi malo, lemu ma lamolemole sisina latou,
  • Manatua o le gaosiga e tatau ile laʻasaga e vaeluaina ai lou lauulu. O lona uiga, o se tulafono masani, ua selu pito i luga, ae ui i lea e mafai lava ona e faʻaaogaina se palu e togafitia ai le laulu i lona atoa umi. Peitaʻi, ia manatua o se tusi talosaga e ono le maua ai se aofaʻi. I lenei tulaga, o le mea e le masani ai le tagata aʻe, e le faʻaititia le umi o le lauulu, ae naʻo tipi eseina vaega e tu matilatila mai le ogatasi

Sauniuniga mo le faʻagasologa

“Split Ender” o le a na ona galue i lauulu mago ma mago, o le mea lea, aʻo leʻi faʻaaogaina e manaʻomia ona fufulu le laulu ma faʻamamago atoa. Aua le faʻaogaina sprays, gels, suauu, poʻo tisaini oloa i le taimi o faʻagasologa. E manaʻomia le faʻamanatuina o le faiga e tatau ona fai e pei o le laulu o le ulu, o le faʻaaoga i aso uma i le fale e le manaʻomia. A maeʻa ona faʻagaoioia, ua tatau ona fufulu ma le maeʻa le pusa ma teu le mea e teu ai i se mea e puipui ai, faʻamago ma le mamao ese mai tamaiti. Afai e le masani ona faʻaalu le selu selu, e fautuaina e aveese maa mo le teuina.

A faʻaaogaina le iunite i le faleoloa, e tatau ona e mulimuli i le saogalemu lapataiga ma togafitia le laulu a le tagata o tausia ma le faaeteete. A maeʻa vasega taʻitasi, o le masini e tatau ona matua mama ma faʻamama.

Taiala a le tagata

A o le i faia se lauulu vavaeina lau Split Ender ma aveese vaegaʻu oti, e tatau ona e mautinoa e leai ni mea o lavelavea ma tangles e aloese ai mai feteʻenaʻiga malosi. Sosoo ai:

  • vavae ese se manoa manifinifi,
  • nonoa lau totoe i se solofanua solofanua,
  • e tatau ona toe selu le nonoa ma tuu i le pito i luga o le ipu ma se selu - o le a faʻatagaina le lauulu e maua fua ma tutusa le tulaga i lalo o naifi tui,
  • sapi lemu le lauulu i le masini ma fetaomi le ki faamau, se leo faapitoa o le a faʻaalia ai le amataga o galuega,
  • alualu i luma ma le malamalama lemu amata mai aʻa ma agai atu i pito e taofi ai se manoa,
  • e tatau ona faʻaaoga taʻi taʻitasi e le ititi faʻatolu.

O manatu faapolofesa o le Split Ender ua fautua mai pe a uma ona tipi, lou laulu e usitai ma ua le toe sulu.

Fautuaga

A faia se eletise eletise, manatua:

  • I luga o le pito i luga o le "Split Ender" o loʻo i ai nifo selu, ma o le faʻagaioiga curl e le tatau ona mafiafia nai lo o latou lapoa.
  • Afai o taimi o togafitiga e lagonaina o le laulu o loʻo faʻalauteleina, ia a o lea e tele naua lauulu i le masini pe latou te le selu lelei. E tatau ona tape le masini, ave ese le manoa, selu, ma afai e talafeagai, ave le laulu laiti ma toe taumafai.
  • A maeʻa ona faʻagaioia le tasi itu o le ulu, sui le ki ki mai le itu agavale i le taumatau poʻo le isi itu ma tipi le lauulu, taulaʻi i le taiala taiala, lea e tatau ona faasino i lalo.
  • E manaʻomia le mataituina o le faʻatumu o le potu palasitika ma faʻamama i se taimi vave e aloese ai mai le soʻona faʻaalu.
  • I le muamua talosaga, ua fautuaina e seti le masini i le tele o le 0.3 cm.
  • A o aveese vae vaevaega, ia mautinoa ua selu uma fasi.
  • E tatau ona aoina manoa faʻapipiʻi ma fulufulu poʻo faʻapipiʻi ina ia aloese mai le palu faʻatasi ma itu e leʻo faigaluega lelei.

Ma o le iʻuga o le lauulu 'ulu e mafai ona vaʻaia i le ata (luma ma mulimuli ane). O iloiloga a le Split Ender ua lapataia mai le le talafeagai le faaaogaina, lea e mafai ona taitai atu ai i le masaeina o lauulu ma le fausiaina o vaevaega fou.

Aisea e tatau ai taumafai stylists masini lenei masini?

Muamua, o lenei mea faigaluega ua fautuaina mo le faʻatauina mo salons ma lauulu ulu, aua o le toʻatele o tagata talitonuina lo latou matagofie i tagata tomai faapitoa ma o le a mafai ona maua le maualuga-lelei auaunaga ma se tagata faʻaogaina auala i se siosiomaga mafanafana.

Lua, o le selu e mafai ai ona e aluese mai vae vaevaega, ae tumau pea le maualuga o le lauulu.

Tulaga tolu, o le tagata tomai faʻapitoa stylist o le a mafai ona faʻatautaia le sauniga sili ona lelei.

Lona fa, o lenei masini o le a fesoasoani e faʻaola tele ai le taimi ma aveese 99% o le tipi pito, tipi naʻo le 0.3 i le 0.6 cm o mea na faʻaleagaina.

Lona lima, o se polishing pulumu e taugata tele, ma e le mafai e tagata uma ona gafatia ona faʻatau ai, ma i totonu o le salonona, e vave lava ona totogi lona tau mo ia lava.

Make-up tusiata-tagata fulufulu tatau ona manatua o le taimi ae e te lei amata ofoina atu se lauulu i lau tagata faʻatau, e tatau ona faʻataʻitaʻiina e maua ai le manaʻomia tomai, lea e taua tele mo fulufulu uumi.

O faʻamatalaga e uiga i le vaeluaina o Ender mai le matagofie aliʻi e matua lelei lava. O tagata e lafaʻau latou te matauina le maualuga le lelei o le gaosiga ma le avanoa e mafai ai ona faʻalauteleina se fale faʻataʻitaʻi.

Aisea e toe faʻafoʻi ai lauulu?

Faʻaleagaina vaega i pito o le lauulu faia le ola e le mafai ona gafatia, pei o le leaga lauulu uiga le mautonu i tamaitai uma. E ui lava ile taugata ole tausiga, ae leai se faʻamaoniga e aveese ai lenei le fiafia taimi. O vaevaega e mafai ona aliali mai i luga o lauulu e foliga mai e maloloina atoa, ma o lenei faʻafitauli e masani ona tulaʻi mai i totonu o tagata e masani ona laʻititi lauulu. O mafuaaga autu o vaevaega pito o:

  • sese selu
  • kulimi maualalo-lelei,
  • faigata gaosi oloa
  • malosi lanu
  • o le aafiaga o le susulu o le la ma vevela uila.

O lenei faʻafitauli e le mafai ona faʻateia, ona o le le atoatoa o le laulu e mafai ona oʻo i mala. Faʻamatalaga talafeagai i le Split Ender comb memastikan le aoga o lenei mea fou. O fulufulu masani e mafai ona faʻamutaina vaega ua faʻatamaia, ma vaʻai lelei lau laulu. Ina ua maeʻa ona oti e tusa ma le eletise:

  • e faigofie le selu o le laulu
  • vali tutusa
  • foliga aulelei ma iila
  • malolo itiiti.

O le a le umi e maua ai le faʻaiuga?

Polofesa iloiloga e uiga i le Split Ender comb fautuaina oe e togafitia lou lauulu i lenei auala pe a uma le perming, vali ma le faʻaauau pea o le vevela sitaili masini. Aua e te fefe o le lauulu mai le sapasapau masani lava o le a avea ma puupuu, i le isi itu, latou o le a tupu atili lava vave. O le aafiaga o le faʻaaogaina o le selu "Split Ender" e tumau pe a ma le 4 vaiaso, ae faʻaaogaina le aoga o mea lelei mo le faʻaaogaina lelei o oloa, e mafai ona faʻalauteleina lona aafiaga.

O fea e faʻatau ai?

O le tele o iloiloga e uiga i le Split Ender comb mai vae vaevaeina faʻaalia mea eseese, ae e taua le matauina o le tagata gaosi oloa o lenei masini lapatai mai i mea pepelo na faia o le le lelei lelei ma e mafai ona matua afaina ai lauulu. A filifilia se faleoloa o le a faʻatauina ai lenei masini, oe manaʻomia:

  • faitau ma le totoʻa manatu o tagata faʻaaoga ua uma ona faia se faʻatauina i luga o lenei punaoa,
  • faalogo i le oloa faʻamatalaga, lea e tatau ona auiliiliina,
  • tusi faamaonia e tatau ona tuʻuina atu faʻatasi ai ma le oloa faʻapitoa,
  • avanoa o le tuutuuga.

I se faʻaopopoga, e tatau ona e mafaufau totoʻa aʻo leʻi faʻatau, i le tele o taimi o lenei oloa e le toe faʻafoi atu. Ma o se faʻaiuga, e aoga le matamata i ata aoga i luga o Instaliga ma Youtube.

O lenei mea tulaga ese o le meafaigaluega e mafai ona maua i le tele o faleoloa i luga ole laiga, ae ia manatua o le faʻatauina oloa maualalo-lelei, e te lamatia lou lalelei ma le soifua maloloina lauulu. Ole mea lea, e tatau ona e faʻatonuina lenei selu mai sui aloaʻia ma faʻatuatuaina punaoa. Faavae i luga o iloiloga e uiga i le selu mai vae vavaeina o Split Ender, tasi e mafai ona iloga ituaiga faleoloa e pei Splitenderpro, Bellissima, Meleon.

Galo le lauulu laʻau ma le curling iron

Tatou malamalama o le taumalulu ma tuulafoaia atoatoa le lauulu lauulu, aemaise lava mo tagata e umi lauulu, o le a le faigofie. Ae o ni nai masina e aunoa ma vevela vevela ma faʻasaʻo, e mautinoa lava e mafai! Nana mea uma uila uila, faaaoga suauʻu ma mea faʻapolofesa, ma i le masina e te vaʻai i le iʻuga!

Inu Vitamini

O se tasi o mafuaʻaga e fulufulua ai lauulu ma amata ona vaeluaina i pito o le leai o vitamini. E sili ona faigata mo o tatou lauulu i le taumalulu! Ina ia fesoasoani ia lauulu i lenei taimi faigata mo i latou, faʻaopopo vitamini A, E ma B i lau taumafataga.O le auala, e mafai faʻatauina vitamini A ma E i totonu o pusa poʻo ma faʻaopopo tuʻufaʻatasi i lau masker tausiga mo fautuaga ma balms.

Filifili faʻapitoa tausiga

Ae e te leʻi amataina le misa, ae tipi lava le pito vaevaeina, e toe faʻafoʻi le mea tuai "oti" - e leai se aoga. Ua matou aoina mo oe masks, serum, balms ma suauʻu ia o le a fesoasoani ia te oe foia le faʻafitauli o le vaevaega pito. O le mea taua o le onosaʻi!

Organic Lauulu Suauu Weleda

E atoatoa le gaʻoa o lauulu laʻau i le laʻau mataga ma le malepelepe ma le soifua maloloina i le susulu ma fafagaina mago vaega mago. Lelei tele mo e ona le mamago o le ulu.

Le tau e tusa ma le 1000 rubles.

Restorative Masini, Moroccanoil

O le ufimata e aofia ai antioxidants, argan suauu ma porotini. I se isi faaupuga, o mea uma e te manaʻo e toe faʻafoʻi mai pito vae.

Le tau e tusa ma 3000 rubles.

Serie Expert Absolut Lipidium Serum, LʻOreal Professionnel

Absolut Repair Lipidium Serum o le a sefeina lava e oo lava i le ogaoga na afaina ai lauulu. Malamalama mama e vave maua ai le lamolemole ma le susulu maloloina.

Le tau e tusa ma le 1000 rubles.

Resistance Fiber Architecte Toe Faʻafouina Masini Lua Serum, Kerastase

Ole kuluma ua fuafua faʻapipiʻi e toe faʻaleleia pito maʻai. O le fuainumera o le oloa faʻafesootaʻi lauulu i lona umi atoa, toe faʻafoʻi mai ia i latou lo latou matagofie masani ma le malosi.

Le tau e tusa ma le 2700 rubles.

Split Iuga Seal Polishing Serum, Split End Seal, Oribe

O lenei serum e faapitoa faʻapipiʻi mo le laulu lanu, lea "mafatia" mai le vaevaega muta i tele taimi sili atu nai lo masani masani. O le oloa taofi lanu ma faamaufaailoga ia, puipuia lauulu mai le leaga o aafiaga o le UV leisa. Ole vailaau e mafai ona faʻapipiʻi ile lauulu susu aʻo leʻi faia le sitaili, ma mago ile ao.

Le tau e tusa ma 3000 rubles.

Split End Oil Lisap Fashion Silky Feel, Lisap Milano

Suauʻu faʻafailele e faʻavae i luga o suauʻu suauʻu suauʻu faʻamalosi, lea e faʻatumu ai le lauulu lauulu ma fausia ai se ata le vaaia ma le gaʻoa o loʻo puipuia e puipuia mai aʻafiaga o le laulu e faʻamama se fulufulu poʻo le uʻamea uila, ultraviolet ray ma isi mea le talafeagai o le siosiomaga.

Le tau e tusa ma le 1000 rubles.

Pulu mo pito o fulufulu lau Vaʻaia Toe Faʻaleleia Balm, Londa Professional

O se balm tumau e faʻavae i luga o siliki gaʻoa ma le suauʻu almond e faʻafailele loloto ma faʻafou vave le toe faʻaleagaina o lauulu, puipuia i latou mai le vaeluaina. O lenei mea faigaluega e faʻamalosia ai le laulu, avatu ia i latou le lamolemole ma susulu pe a uma le muamua apalai.

Tau ma le mea e faʻatau ai

Splitender device + comb mo le aveeseina o vaevaega e faʻatau atu e ala i se tautua faʻapitoa e ala atu i se faleoloa i luga ole laiga ma le tuʻuina atu i le Russian Federation ma le CIS atunuu. Mo lona resitalaina, ua lava ma totoe le faʻatagaina se talosaga i luga o le upega tafaʻilagi, ina ia faʻafesoʻotaʻi le tagata faafoe oe ma faʻamanino tuutuuga o faʻatau.

Faaeteete i le faʻatauina o le masini i se tau i lalo ifo 2,990 rubles, aua oe mafai ona tautevateva i luga o se mea taufaasese e leai se mea e fai ma le mea muamua. Ina ia faʻaumatia tulaga lamatia faʻatau, faʻatau oloa mai se faʻatuatuaina faʻatau.

O le vaevaega e faʻaiʻu o se masini puʻupuʻu e tamoe i luga o tamaʻi lima. E faʻatagaina oe e faʻaoga faʻapitoa i le fale ma i malaga, e faʻafaigofie ai lauulu ma e 'eseʻese foʻi mai vae vaevaega, e faʻaalia ai se foliga teuteu.

E le pei o asiasi fale salalau, e te mauaina le tali tonu - o le umi ua faʻasaoina, e aveese le masini e le sili atu nai lo 3-6 mm mai le aofaʻi atoa, lea e toetoe lava a le mafai ona vaʻaia.

A maeʻa le faʻatauga, e vave ona totogi e le masini vaeluaina le mea e faʻatau ai mo ia lava, aua e fesoasoani e aloese mai le mamafa o tupe mo le alu i le '' aina, o le a iai le tele o taimi faʻaavanoa mo mea tau le tagata lava ia ma vaʻaia oe lava, talu ai e te le manaʻomia e nofo i le nofoa o le teineulu mo itula.

O le masini e laʻititi tele, e le fuaina atopau i le malaga, e le manaʻomia mains power, o lona uiga e te le manaʻomia e saili mo se talafeagai 220V fesoʻotaʻiga. I le taimi lava e tasi, e iloga i le faʻagaioiga umi ma e masani lava le gugu.

Uiga

Ole lapoʻa ma foliga o le split ender foliga tutusa i le selu masani, lea e faia i luga o mea-malosi palasitika e tetee atu i suiga i le siosiomaga vevela. I le taimi lava e tasi, o loʻo iai se faʻamatalaga talafeagai ma faʻapipiʻi paʻu, lea e faʻatagaina ai le masini e aua le alu ese mai i ou lima.

Mo le faʻamafanafanaina o faʻagaioiga, o le masini e faʻaogaina i se kilipa mo le faʻamauina o se loka o lauulu - ina ia faʻatautaia atoa ai. I le selu lava ia e i ai ni faataamilomilo matau e faʻafesoʻotaʻi na o loka, le faʻatagaina o le tagata e tipiina i latou lava ma tuʻu ese ia le sili atu nai lo le 3-6 mm o le uumi.

Ina ia aloese mai le faʻamama umi o le faamamaina ma ia faʻamamaina lou fale ma lavalava, o le mea faigaluega o loʻo faʻaofuina i se lapisi lapisi, e le faʻatagaina ai ona fulufulu lauulu e tumau ai i se isi nofoaga nai lo.

O le afifi e aofia ai mea nei:

  1. Le masini lava.
  2. Selu.
  3. Togafiti.
  4. Fufulu mo le fufuluina o le fagu.
  5. Umia mo masini ma mea faʻaoga.
  6. Le faʻatonuga ile Lusia.
  7. Tufuina.

Lelei

Le tele o teineiti na faʻaaogaina le masini tuʻuina atu se faʻamaoniga lelei o le split ender ma iloiloga luga o lea. Ona o le mea moni o le salon tausiga e mafai ile fale, o le masini e sili ona lauiloa.

Plus o lenei masini:

  • Le tomai e tausia ai lauulu ile fale,
  • Tupe faʻaalu
  • Le tausiga o lauulu umi, le mafai ona tupu vave i latou,
  • Le selu aveese e le sili atu nai lo 6 mm,
  • Faia le laulu maloloina, puipuia se isi vaega o pito,
  • O le taualumaga faʻatoa sina taimi.

O le mea lea, e mafai ona e tausia lou lauulu mafiafia ma ola maloloina i se selu faʻapitoa e tausia le umi manaʻomia. Ina ua maeʻa le faʻataʻitaʻiga, o se mata e vaʻaia e aliali mai - susulu, lamolemole, teuteu lelei.

O le masini o le a totogia i le na o le lua i le tolu sauniga ma i le faʻaaogaina masani o le a puipuia ai le sili atu satauro ma le faʻaumatia o le lauulu fausaga. O le faia o sitaili o le a faia i se taimi puupuu taimi, lauulu o le a itiiti le mautonu.