Mama

O mea lilo o le mauaina o le atoatoa lanu ma lauulu lanu ina ua uma ona faʻamalamalamaina

Soʻo se teine ​​e manaʻo e faamalamalamaina lona lauulu, taumafai e faia lenei mea e le gata i se aoga lelei ma matagofie, e aveeseina le samasama, ae e faʻapopoleina foi. Talu ai nei lava, na aliali mai ai se mea fou e faʻamaninoina ai le tonic lauulu i luga ole fata ole fale teu mea teuteu. Ua maua e lenei oloa le lautele tufatufaina ma le lauiloa i lauulu teine ​​e manaʻo e faʻamalamalamaina o latou lauulu mo ni nai leo.

Brightening tonic o se sili atu agamalu filifiliga i lauulu vali e faaleagaina le fausaga ma le soifua maloloina o curls tele pe a faaaogaina. O le tonics e le aumaia se mea leaga ma faʻatagaina oe e faʻamamaina le lanu oi ai nei i le tele o leo. Ae ui i lea, e taua le mafaufauina o teine ​​laulu uliuli ma le laulu sinasina o le a le mafai ona ausia se paolo o se moli uliuli ma le tonic, aua o ia e vaivai tele mo se ituaiga cardinal suiga. Ae o le tamaitai laulu enaena ma blondes o le miti o le mauaina o moli i se mea i le fa pe lima tone o le a mafai ona faataunuu lo latou manaʻo faʻafetai i lenei oloa.

Valivali

Lenei o se tasi-lanu o lanu, o lona uiga, o le masani masani lanu e masani ai tagata uma. Ina ua uma le tone, o lauulu uma e tutusa lanu i le lanu tutusa. Faatasi ai ma lenei metotia, e leai ni suiga, leai ni fetuunaiga, pe faʻafefiloi ata o lauulu. Ae o le lanu e mafai ona tuʻufaʻatasia mai le tele o tui ma eseese lanu e ausia ai le mea e manaʻomia.

O se tasi o ituaiga fou o lauulu lanu, lea o le lanu i aʻa e sili atu le pogisa nai lo pito. I le ogatotonu, o lenei metotia e latalata ile faʻailoaina, ae e leʻo ni loka e mama ai, ae o le lalelei i le uumi o le lauulu. O le lanu uliuli i aʻa i pito e malamalama ma mama. E tusa ai ma tulafono, o le fesuiaiga e tatau ona lamolemole, o le taunuuga e le tatau ona pei o le lapoʻa o aʻa aʻa o se brunette lea o lo o valiina i le enaena.

Mai i ituaiga uma o laulu lanu, shatushi foliga sili ona masani ai. E le o tagata uma o le a mateina o le laulu ua vali. I lona autu, o le shatush e faʻapena ona faʻapupula, o le faʻamam foʻi foi lea o loka ma a latou toe valiina. Ae o laupepa o loʻo faʻaogaina e latalata ile lanu masani o lauulu, tuʻufaʻatasiga.

Masalo o le ituaiga sili ona laei o lauulu o lanu o balayazh. Ole lelei lea ole auala ole ombre. Balayage o se Farani upu ma faaliliuina o le "salu". E pei foi o le ombre, o le sini o le faia o le valea mai le pogisa i aʻa i le malamalama i pito. Ae o lanu e faʻaaoga masani ma ese mai le lanu masani o lauulu e le sili atu nai lo le 3 tone.

Valivali

I le 2016, o se suiga fou amata - lanu laulu. Teine, tusa lava pe o le a le ituaiga ma ona tausaga, na amata vali o latou lauulu i lanu manaia pei o le lanumoana, piniki ma e oʻo lava lanu viole. I le taimi muamua, na o talavou fiafia i le aganuu ma cosplay rock fiafia i lenei. Faatasi ai ma le tuʻufaʻatasia faʻatasi ma lavalava, vali ma mea teuteu matagofie, e foliga sili ona matagofie ma matagofie. E toaitiiti tagata e mananaʻo e savavali pei o lenei mea i o latou olaga atoa, ae o le taimi e taumafai ai se mea faʻapenei, e leʻo i le ogatotonu o se aga.

Tauia

Lenei o le faʻailoga masani a vali i le enaena, o le cardinal lightening, e aunoa ma ni suiga. Permanent blonding e le o se fiafia taugofie, ae na o le suia o nai teine. O le sili ona manaʻomia mo teineiti e filifili e avea ma blondes o se malulu Scandinavian blond. Ae o le mea sili ona faigata e fai, talu ai o le tele o teineiti e iai se mumu lanu i o latou laulu, lea e faigata tele i le togitogi. O le mea lea, o matai le talafeagai i le lanu samasama.

Vala

O le tino sili ona agamalu ma faʻaaogaina tele mo moliulu lauulu o se tonic faapitoa. E gaoioi sili malie, tele salalau lalelei ma lauulu lalelei latou liliu atu i nei aso. E masani lava, fashionistas liliu atu i le faʻamalamalamaina o aufaʻi ma pulu.

Faatasi ai ma le fesoasoani a ia auala, o le lauulu e mafai ona susulu vave i le tele o leo. Ae aua nei galo o tagata e ana le pogisa ma le mumu uʻamea e foliga mai e ono le mafai ona ausia le manaʻo o le paepae ma le tonic vaivai. E matua vaivai lava mo se ituaiga papalagi.

Brightening tonic ma shampoo ei ai le matagofie o aafiaga i lauulu o enaena lauulu laulu ma blondes.

Ole taua ole lelei o nei fomaʻi ole laʻititi aoga e le aoga ma fesoʻotaʻi ile soʻo ma le ulu. O na vali o ni mea faʻapitoa tausiga oloa e faʻapipiʻi ma faʻamalulu lauulu.

O lenei isi suiga i vailaau vali ua matua lauiloa talu ai nei, aua o tamaʻitaʻi uma e manaʻo ia maua se lalelei o lauulu e aunoa ma se leaga. E mafai ona e faʻaaogaina le faʻamalamalamaina tone.

Ae o mea faʻapena e iai mea e le atoatoa ai. Latou te le taofia le lanu mo se taimi umi ma e masani ona fufulu ese. E mafai ona lua pe tolu vaiaso. Ae talu ai le saogalemu o le tonic, balm po o le shampoo, e mafai ona toe faʻaaogaina latou.

Tonic namu le uluulu, solo ma le faletaele lava ia. E faigata tele ona fufulu ese le paʻu, ma e fautuaina ai le faʻaeteete i le taimi e mafai ai i le vali, a leai, e tatau ona e fealuaʻi solo mo ni taimi lanu.