Lauiloa

Faiga masani o lauulu ma laei o vaitausaga o le 40

O le amataga o le limasefulu faʻailogaina ua tusia i le tala faʻasolopito o se taimi pogisa. Peitai, na tumau pea se fafine, ma e oʻo foi i tausaga o taua, o teineiti na manaʻo e aulelei ma teuteu lelei.

Faiga faʻalauiloa sili ma tele fou suiga, ma o le olaga na alu pea. O le taimi lena o le masani e matagofie lauulu i laei.

I le fasefulu tausaga sa leai se tele o lauulu mea pei ona i ai nei, ma o lea ua sili atu faigofie mo i tatou e faia ia ituaiga o laulu nai lo lena. I le taimi muamua, o teineiti na tele se taimi e faia ai palu.

Faaalia foliga laulu 40 tausaga

O lauulu laulu o le vaitau o le 40 na manaia ma atagia mai ai le manaʻo o le tamaʻitaʻi e ulufale i le faʻatusa o le tamaʻi taʻavale. I na tausaga, na talafeagai ai curls, pei ona uma ona taʻua. Sa ufiufi ufiufi uma i luga o lona lauulu manifinifi ma tutuʻi i luga. Ae ui i lea, o le sili ona aulelei o, e ui i lea, o se ata ma laʻau i lona laulu malulu. Matagofie ma malamalama, na ia tosina mata ma avatu le fafine i le aulelei ma le atamai. O le mea saʻo.

Faʻapena foi, talanoa i lauulu i le fasefulu sitaili, e mafai ona tatou manatua le pin-up style. O le laulu o pine-luga faʻataʻitaʻiga e tutusa lelei ma le sitaili o vaitausaga o le 40, naʻo le laulu e le tuʻu i luga o le laina sao, ae o le itu itu ma o teineiti i luga o faʻapipiʻi laʻau faʻapipiʻi.

I 40s, o laʻei uumi ma pupuu na laeiina, ae o le umi na sili atu ona lauiloa, talu ai sili sili atu lauulu laʻasaga e mafai ona fai ia i latou. E faʻapea foi i se faiga sa masani ai se malu - fulufulu fusi mau i le tua. Faapipii foliga sili atu ona malosi, ma o lenei sili ona taua masani tumau pea talafeagai i aso nei.

40 o le faiga faʻaipoipo

O laei o le lavalava laʻititi le laei e masani lava ona manumalo. Styling 40 tausaga foliga lelei uma i luga o le ogatotonu ma le laulu uumi. I luga o laina pupuu faia ni laʻitiiti laiti. Ile taimi ua tuanaʻi, e fatufatu ai si tamaʻi laʻititi, e falo e teine ​​ile laulu ile curlers ma tuu ai ile po. Ae o le mea e lelei ai, ua i ai nei ni auala sili atu ma talafeagai o le faia o lenei faiga.

Manatua o le faʻaipoipoga foliga e aofia ai ni vaega. Ina ia foliga faʻafiafiaina e mafai, e tatau ona e ulufale i le ata. O le mea taua e le o se mea maʻoti, ae o le tuʻufaʻatasiga o auiliiliga. Afai e te filifili e fai se sitaili i le faʻaipoipoga i le sitaili o le vaitau o le 40, ona e filifilia lea o se ofu, e taua le iloa pe faʻafefea ona tuʻufaʻatasiga le ofu ma le laulu. O le taua na tuua lona faʻailoga i luga o faiga masani, ma i le fasefulu tausaga na ofuina laei o le sili ona mausali sitaili ma se fusi i le puimanava.

Faʻafefea ona fai se lauulu 40s mo lauulu puʻupuʻu

O aso nei o fafine e laʻei puʻupuʻu masani lava, ma e mafai e tagata uma ona asiasi i le manaʻo e suia a latou foliga. Ma o nisi taimi e foliga mai, o le i ai o se pulu puʻupuʻu, e faigata ona tuʻuina atu i le foliga foliga lalagaina, aua o faʻapipiʻi tumu i mea matagofie ma uumi uumi. Ae o lenei manatu e sese. Curls mafai ona lelei faataatia e faʻaaogaina se manifinifi curler po curler.

Afai e te lalaga lau lauulu i curlers, pe a uma ona aveese, faaeteete ma le faaeteete curls ma se selu ina ia aua le faaleagaina. Ona faʻaaoga lea o le varnish. Aua neʻi galo o le taimi lena latou te mananaʻo ai i ni laʻitiiti laiti - tusa ma le lua millimeters le lautele.

Faʻafefea ona fai se lauulu lona 40 mo lauulu laulu

O le lauulu feololo e pei o se ufiufi lapopoa, ma i luga o le teine ​​na faia se faaputuga. O le valavala na faia uma saʻo i luga ma autafa. Fashionistas saili ia ausia le maualuga o le lauulu lauulu. Ona le talafeagai lea o nei faʻailoga, ma ina ia faʻatupuina se isi lapopoa, sa fusifusi e fafine le pito i luma i luga, pe sa faʻavaeina nei manoa i se galu.

Ina ia mafai ona faia se lauulu i le sitaili o le 40 i luga o lauulu lauulu, fai se sasaʻo pe faʻataʻapeʻapeina vaeluaina. Vavaeese luma o lauulu o lauulu. Faʻalagolago i le auala e te manaʻo e faʻataʻoto ai, selu ia manoa pe faʻaaoga se auli ma faʻamau se mea e teu ai, taoto i le mama o le tino. Matagi i luma mea uma o le lauulu i curlers. Vavaeese ia filo ma selu e fai se faaputuga lelei ia fasipepa. Faatulaga le faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi auala. Lauulu laʻasaga 40 tausaga mo lauulu laʻitiiti ua sauni!

I totonu o le ata vitio, o se ata afiafi o le 40s lauulu mo lauulu laulu. O lenei sitaili i le sitaili o le pin-up e le manaʻomia le tele o le taimi, o le fulufulu lauulu o le a faia ai le ata olaola ma manatua pea.

Faʻafefea ona fai se lauulu 40s mo lauulu umi

I luga o uumi uumi fai lauulu tutusa lelei ma faasee. Ina ia faia lenei faiga, e tatau ona vaeluaina le lauulu i ni vaega tutusa. Vaeluaina e faia i le ogatotonu. O manoa pito i luga e lua o loʻo manuʻa i luga o le faʻaseʻe ma faʻasaʻosaʻo ma se mea e le o vaaia. Mai le vaega totoe o le lauulu, curls ua afaina pe aoina i totonu o se faasee.

Afai e te manaʻo e fuli i tua lou lauulu e aunoa ma ni faʻafitauli i luga o se mea faaseʻe, ina ia mafai ona aoina mai i se fusi pe a uma ona e faʻatauaina pito i luma i luga o paʻu, ma sasaina ma le faaeteete ma lauulu e le o vaaia. Lote le siusiu i luga o lauulu, aveese le ofuvae ma tuu le lauulu i luga ole paʻu.

Le taua o le lauiloa lauiloa o na tausaga

Sili le tina-matua na fai mai o le ata fafine e amata i le mama ma le teuteuina lelei o lauulu. Tatou amata amata tui i totonu o le talaʻaga o foliga ile laulu.

E le i tele se mea i le Soviet Union, ae o le masani na i ai. Lauulu ma lauulu na taia, na mafai ai ona faʻaalia e oʻo lava i manatu faʻapolokiki. Mo se faʻataʻitaʻiga, o fafine na latou lagolagoina le saʻolotoga ma le tulaga tutusa e laʻei ni laʻei pupuʻu, tutusa tagata.

I aso o le USSR, "Garcon" o le sili ona lauiloa lauulu lauulu o le 40s. Teine o manatu faasaʻo e sili le puipuia i fili. Mai ia sa mafai ai ona iloa le uiga faaupufai o se fafine ma lana lalolagi vaaiga.

Mo le faʻataʻitaʻia ma le leleiga o loʻo laʻua lauulu lauulu, teineiti na le manaʻo e tipiina o latou lauulu faʻalauiloaina foliga mo le tamaʻitaʻi ae sexy hairstyles. Tina-tina matutua na mimiloina curls i luga o curlers, fasi pepa ma lipine ma faia tartlets mai fili. O le lalaga lalaga ofu na sao mai i le taua. I le USSR, o lauulu mo le uumi lauulu i le sitaili o le 40 o ni fili.

I Amerika, sa le lauiloa pulutasi, ae o le eseesega i le va o lauulu fafine o le 40s o lauulu. Sa latou mimilo eseʻese le itu mai le itu saʻo poʻo luga lava o le muaulu. O se taimi talafeagai e teuteu ai laei i laulu ma laʻei: o lenei ua i le tumutumu o le lauiloa.

O se mea lelei le fausiaina o galu i luga o le lauulu ma vevela tongs. Manatua e le faʻaeteeteina fafine Amerika i le uumi lauulu, o le mea masani mo teine ​​uma, o lauulu e alu ifo i lalo ifo o tauau. E sili atu ona faʻafaigofie ona vaʻai ia i latou, sa sili atu ona faigofie le faʻasolosolo o taʻavale ma faʻamamaina galu ma taofi le ata ia malamalama ma teuteuina lelei.

Tulaga talafeagai o taimi ua tuanai

  1. Faʻafetai i le galuega a stylists ma couturiers, na toe foʻi teine ​​i le aganuu-faʻatui tofi ma amata loa ona mimilo le lisi. Masani i laina suʻesuʻe o le Initaneti o ni talosaga i le auala e fai ai ia lauulu laʻau o le 40 ma vaʻai i ata o lauulu fafine. I luga o le YouTube, o le sili ona paie blogger e le faʻasoaina se vitio ma se lauulu laʻei o lenei sitaili.
  2. I le faʻaopopoina o paʻu, na toe foʻi lava sikafu i le faiga masani. Le tele o toleniga vitio tuuto atu i le sikafu i le lauulu e teu i luga o le upega tafailagi. O le sikafu o se vailaʻau maia ma sili ona faʻataʻitaʻia. Ole tele o mamanu ma le tele o sikafu e maua ai le saolotoga e faʻaali atu.

Ata o mea

Afai tatou te talanoa e uiga i lavalava, tatou te matauina o le masani i le vaitaimi o taua ua faʻaosoina agavaʻa nai lo faʻamalosi. Ruchechki, ruffles, puffy skirts, teuteu i lipine ma mea taugata na avea ma mea taugata ma na manatu i ai o se le puleaina o le valea o lo o aoga, e taʻufaatauvaaina ai se fafine i mata o se tamaloa. O le talatuu lea o le 1920s ina ua taumafai fafine mo le tulaga tutusa ma le saolotoga.


I taimi o taua, sa i ai tulafono mo vaega uma o le olaga ma mo faiga:

  1. O le taua na afaina i le leai o ni ie. E tusa ma le tusi o faʻatatau i le faʻatapulaʻaina, o ofu talatala o loʻo faasaina, ona o le tele o ie na ave e suisui. Peni skirt faia mai mea faigofie faigofie ua avea ma foliga masani: lino, fulufulu ma cotton.
  2. O le militeri sitaili sau i foliga masani. O tamaitai e ofuina ofu, ofu mafanafana, ofuvae ma cardigans ma lautele tauau, tutusa ma le toniga o le militeli.
  3. Na tuu mai le au koluma i le faiga masani. Se mea manaia: o le ofuina o totini e manaia, ae o le mauaina o latou e toetoe lava a le mafai. O le mea lea, tamaʻitaʻi atamamai tusia se ofi i le vae ma se penitala, ma naunautai tamaitai talavou toso a upega.
  4. I le afa lona lua o le fasefulu tausaga, ua sili ona manino le faʻaletino o oloa ma tupe le lava. Tagata suia ofu lautele mai militeli toniga. Brown, fagu lanumeamata ma le lanu efuefu-lanumoana lanu na avea ma mananaia. O e na i ai ni tupe se tele e ono mafai ona lolomiina ie lavalava, e ui lava latou te tauagafau: polka dots po o fugalaʻau laiti.
  5. I ofu o fafine, o faʻamatalaga o se toniga a le militeli sa fuafuaina: manoa ma ato taga. O se ofutino ofutino na “fatuina”: aoga ma puʻeaʻi, faʻaopoopo i se fusi.

O se vaʻaiga iloga o le vali ia matua matala mata o mata, faʻamanatu mai se filo manifinifi ma mumu mumu.

Malosi filifiliga

Sa i ai foi tamaloloa i aga masani. Sa faigofie ia i latou e mananaia i taimi o taua: e lava le le aveeseina o se toniga faʻamiliteli. Mulimuli ane, ina ua muta le taua, sa maua ofu talaloa puʻupuʻu ile tulaga o fitafita pailate. O se lalelei tele le i ai o se peleue faʻatasi ai ma se faʻataʻifau a se mamoe, ae na i ai ni nai tagata laki.

Mai iinei e amata ai le masaniga mo paʻu paʻu ma ofuvae mo tamaloloa, na faʻaogaina i le natura: na agi le matagi i le nofoa ave vaalele, ma o le 'au e manaʻomia fitafita maloloina. Talosaga ile ie uliuli. Ona ofuina lea e tamaloloa ni ofuvae, paʻuʻe ma ofu lelei. Mulimuli ane, lautele pulou na faaopoopo i le ata.

A o fulufulu o alii o le vaitau o le 40, sa taumafai tamaloloa ia pei o Rhett Battler - o se tasi o tagata autu a Gone With the Wind. I le taimi o le taua, sa selu ma selu le laulu e faigata, ae na latou manaʻo ia foliga foliga mai ma matagofie. Na latou tipiina o latou lauulu pupuu i itu ma tuu o latou lauulu umi i le ogatotonu, selu pe toe i lalo o le pulou pe agai i luma e fausia ai se foliga mataga o se fitafita totoa ua fiu i galuega.

Afai e te fiafia i ai, faʻasoa atu i au uo:

Faʻafefea ona fai lau oe lava lauulu i le sitaili o le 40s

I nei aso, ua toe faʻailoaina le sitaili retro i aso taʻitasi. Laei, vali, lauulu - mea uma lava sa matagofie i le seneturi talu ai, ua faʻalelei nei. Soo se tasi teine ​​po nei e mafai ona taumafai i luga o le ata o se retro matagofie mai pepa lautele o le 40s. Ma e tatau ona e amata, muamua a, ma le laulu.

Afai e i ai lou lauulu uumi pe ose fulufulu umi, ona mafai lea ona e faʻaaogaina se laulu i lauulu - i le sitaili o "Victoria Rolls" poʻo le solofanua solofanua. Afai e pupuʻu - e mafai ona e faia ni laʻitiiti laiti, faʻaopopoina se faʻaaliga matagofie i le laulu. Lelei, mafaufau i filifiliga uma i lenei sitaili.

Lauulu ma faasee

  1. Tatou fausia curls - matou te viliina le laulu i se curling iron pe i luga o curlers sili.
  2. Matou te faia se vaeluaina - tuusaʻo pe faʻafuaseʻi - e fetaui lelei ma oe.
  3. Vavaeese le frontotemporal loka o lauulu, selu ma se selu, velevaia ma varnish, ma faasaʻo lau toega i le kiliva mo le faigofie.
  4. Matou te faʻamauina le manoa i se faasee manaia - mo lenei, o le lauulu e tatau ona matua malo, o lea faʻaaoga se auala faʻapitoa o le malosi faʻamalosia. Tatou te faʻamautuina le faasee ma le le vaaia.
  5. Fai se isi faasee i le isi itu o le ulu.
  6. I le vaega totoe o le lauulu, e mafai ona e faia soʻo se mea e te manaʻo ai: o se fusi, paʻu poʻo le faʻamalolo foʻi lemu. Ua saunia le lisi manumalo!

Fulufulu uʻu

  • Matou faia le selu selu, faʻaopopo vali i aʻa. E lava mea e fai mo le 4-5 manoa i le parietal sone.
  • Matou te selu le taunuuga faaputuputu ma se pulumu.
  • Matou te faʻatuina le tele i le hairspray ma aoina le lauulu i le fusi i luga o le pito i luga o le ulu.
  • Le faʻaaogaina e le vaʻaia mata, matou te faʻamautuina le voluma i le pito i luga o le ulu ma fulufulu ma varnish.
  • Matou te faʻatuina tapuni faʻamalama i le pito i lalo o le fusi.
  • O manoa i foliga ua tuua fua.
  • O mea e totoe o loʻo totoe, e aofia ai loka i luga o mata, matou te savili i luga o laupepa. Fautuaga: aua nei vave lafoaia le fulufulu vevela, ae ia latou faʻamau i luga o le kilipa - o lenei mea o le a faʻalelei atili ai le lalelei. Ua sauni lauulu!

Laʻitiiti curls i luga o le pulu puʻupuʻu

O ula mo ia ituaiga laulu e mafai ona faia i ni auala eseese: i lalagaina o puʻeleʻele, savili ile curlers poʻo faʻapipiʻi uʻamea faʻapipiʻi. Ae peitai, tatou, atonu, o le a sili ona masani ai auala - o le a tatou taumafai e faʻamalolo le lauulu i tubules mai lalo o le sua. Curls liliu ese matagofie ma springy. O lea, faʻapipiʻi luga paipa ma le le vaʻaia, ma alu! O le a matou susunuina o matou lauulu, vaevaeina i se vavaega. O le a matou savili mai le pito i lalo o laina i le pito i luga.

  • Matou te faʻamamaina le faʻasologa i ni manoa - matou te faʻaʻalu le tasi pito i le aʻa o le laulu ma faʻamautu ma le le vaʻaia. Sa matou faamau le filo i luga o le faagaau, faasaʻo le pito o le filo ma se mea le vaaia. Ole mea lea, e tatau ona e faia ni uila i luga o lou ulu atoa.
  • Tuu le tubes mo ni nai itula.
  • Uilima tatafiina le lauulu.
  • Mai le faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai, e mafai ona e faia le tele o laʻei lauulu pe faʻatulagaina i latou e valavala, teuteu le ulu ma se peli i le retro style.
  • Ina ia faia se lauiloa lauulu lauulu foliga ma se sikafu, oe manaʻomia le ave o se felanulanuaʻi poʻo le susulu sikafu. Mai le pito i tua o le ulu, selu le laulu agai i luma, tamau ma varnish. I le mea e amata ai selu, tatou te nonoa se sikafu ma nonoa i se ofe matagofie. O tua o le lauulu e fulufulu ma varnish. Faia!

E taua ona manatua o lauulu laʻasaga o le 40s e manaʻomia ni teuteuga talafeagai. I le vaitau o le fasefulu tausaga, ia, na, uliuli uila ma mumu laugutu.

Foliga foliga

Matou te aʻoaʻo ia oe pe faʻapefea ona fai lau oe lava lauulu, lea na faʻatoʻilaloina ai le atunuʻu atoa i le 40 tausaga. Ae ina ia foliga alualu lelei, e te manaʻomia le tutusa sitaili i lavalava ma vali. O le mea lea, vaʻai mo se laei o ni tipi faigofie, faʻatau se lipine mumu lanumumu, aumai ou mata i le penitala uliuli, ma o le ae matauina mai mamao. E lalelei tele ma sitaili faʻaaliga i aso nei.

Ma o lenei ua gauai atu ile ulu. Mo hairstyles o le taua tausaga (mai le uumi lauulu), e lua rollers e manaʻomia. O le tasi e tele atu nai lo le isi.

O lenei faiga e pei ona taua i lalo: mimilo o le lauulu i fafo ina ia latou vaʻai i luga. Fai se vaeluaga. Liligi pito o le lauulu i le uila.

O se tasi loka e selu sina selu ile umi atoa. Ona tatau lea ona afifi faʻaeteete i le tamailima.

Sosoo ai: faapipii le faasee i le pale ina ia maua ai se mama. O pulupulu i itu uma e lua e uu ma e le mafai ona iloa.

O lenei matou faia se talitutusa tutusa i le isi itu. O ia e pei o se faʻata o le ata o le muamua. O lona uiga, sa e mimiloina le filo muamua i le itu tauagavale, sosoo ai ma le lona lua i le taumatau.

I le mea mulimuli, faʻalelei lauulu o le taua tausaga. Afai o le faʻaseʻe e mautu ma mausali nofo i luga o le ulu, ona faʻasolosolo lea i le laulu ma varnish.

Mea uma, ua e sauni e alu i fafo.

Oka Victoria

O tapuaiga lauulu lauulu o tausaga o taua o loo tumau pea Victorian curls. E matagofie, mama, matagofie. Ma o le a latou vavaeeseina oe mai le motu o tagata i soo se afiafi, e oo lava i le tele potu tele. Nei o laʻau sili ona lauiloa o tausaga o le taua. 40 tausaga ua faʻamaonia foi o lenei filifiliga e aoga. O le matagi, i soo se tulaga, e le leaga tele mo curls.

Matou te ofoina atu faatonuga mo le fatuina matagofie matagofie curls. Ae muamua, aumai se fulufulu lauulu (e mafai ona e faʻaaogaina se fulufulu fulufulu), 'ie ma ni uila le vaaia mo le selu. E manaʻomia pea le sili ona lelei le vali ma le pulumu (mai fulufulu pulu). Na ia faʻanofo lelei lauulu, aveese "moa". E le manaʻomia ni lauulu e le vaaia.

Laasaga ma lea laasaga

Matou te avatu i le lauulu le mea taua e tatau ma se fulufulu tagata. Matou te faʻatuina ni mama i fasi ie, na matou aveeseina.

Matou te vaevaeina lauulu i ni vaega se fa. Matou te faʻamutaina loka taʻitasi. I 'auvae, matou te filifilia se fasi i le foliga o se tafatolu i le ogatotonu o le pale. I le itu tauagavale tatou te aveina le tasi vaega o le lauulu. Matou te faia tutusa ma le itu taumatau. O toega lauulu o loʻo i tua ole ulu.

Vavaeʻeseina ia soʻo se tasi i le laʻasaga faʻataʻatitia laiti e leai se mafiafia nai lo le lua senitimita, selu. Saoloto i latou i se curl. Uu mau le loka i lou lima. Afai ua aliali mai aulelei, tutuʻi ma faʻalelei i le varnish.

Teteʻe faʻalelei le auu. Faʻamalie laʻau i le pito o le lauulu i se pulumu ina ia leai ni patu. Ma matou afifi foi lenei loka i le curl.

Ole mea lea ua tatau ai ona e afifi le au i tamatamaʻilima e tolu (aunoa ma le faʻaaogaina o le limamatua ma le tamailima Faamolemole ia matau: o le tele o lenei curl e tatau ona tutusa ma le tele o curls. Na matou faaleleia. A faaauau le lua, o le a avea ma tasi faasee tele.

Matou te faia se faaputuga i tua o le ulu. Ogatasi mea le fetaui ma se pulumu.

Faatasi ai ma le fesoasoani a lauulu fulufulu, matou te faamutaina curls i se laina i luga o le laina nape.I le va o ia ma isi lauulu, tuu le lua centimita. O pulou e tatau ona tuu ina ia maualuga le tasi i lo le isi.

O le laina ua sauni ma mautu. Matou te vaevaeina le lauulu fua i ni vaega se lua ma le tasi - o le ogatotonu. Uma mama sulu. Sa matou lalagaina faʻalavelave e ala i le lima. E aliali mai i foliga o curls. I le nofoaga saʻo tatou te faʻaleleiina.

O nei curls e tatau ona tutusa le tele. Ma, ona faʻafesoʻotaʻi faʻatasi lea mea uma, o le a matou vaʻai i se lautele, lautele uila. O le a ia toe faia le laina o lauulu i tua o le ulu.

O lenei matou te faanana mea uma i varnish. Ua tapena laupepa Victoria.

E i ai le isi ituaiga o latou. E naʻo le faʻataʻuina o le lauulu mai tua i luga o curlers tetele ma soloia fua.

Vintage vavaega-umi

Ma o isi lauulu laei o le taua tausaga. Faʻafefea ona fai, o le a tatou taʻuina atu. E sili atu ona talafeagai mo i latou o latou laulu e le umi pe puʻupuʻu.

Muamua, o le vaeluaina. Tuusaʻo (e aunoa bangs) pe faʻapea (faʻatasi ma bangs). Ua matou milimili pito o le laulu.

Vavaeese le pito i luma. Matou te selu i luga o le umi atoa. Tatou matagi i luga o le tamatamai lima. O le sela e aliali mai i luga ma faʻamautu i lauulu ulu.

Mai le isi itu matou simetrically faia se mea faʻataʻavale foliga. Matou te nonoa i lauulu. E tumau pea le faʻaaogaina o se polesi valiina.

O ia laʻei lauulu o tausaga o le taua e le gata na foliga lelei i le afiafi uma, ae mafai lava ona tumau seʻia oʻo i le taeao.

O se laei e faigofie ona tipi (ma sili atu i se lapisi tipi), susulu mumu lanu, mata mataina i le peni tetele - ma o oe o se aulelei!

Tulaga fou

Vaʻai poʻo faʻafefea e teine ​​ma fafine le laulu i nei aso. I auala eseese. Ae o loʻo iai le tele o 'braids. Ia, o se fou fou ua faʻatuina i le lalolagi masani - o le laei o le taua tausaga. O le ofutino i totonu ia o le teuteuga autu.

Afai e te vaʻavaʻai i ata o tausaga na muamua atu, e mafai ona e iloa o fafine Soviet e leʻi faʻatamala e faʻailoaina o latou foliga e ui lava i taimi sili ona faigata. Na aliali lelei, matagofie, ma aulelei. O se faʻataʻitaʻiga o le lua pigtails lafo i le fatafata. Poʻo le tasi gaʻo, taugata, e alu ifo ai i tua.

Ma e fia ituaiga ato "ato" ma "ato" sa i ai iina ina ua nonoa le pito o le tasi pigtail i le pito o le isi!

O le lauulu o le taua tausaga e ofoofogia. Faʻafefea ona fai o lea vavega aʻo faia le taua? Alii i luma. O fafine lava latou na galulue mo aso i tua. Ae aua le faia le loto. Sa latou fatufatu ma fiafia!

O le toe foʻi o le aga tuai

Afai na muamua ia mama uma lava i luga o taliga, o filifili i le ulu o le teine ​​na faia e foliga mai o se mea manaia i le aʻoga, inisitituti, i le faleoloa i le falegaosimea, o lenei ua fai fili i luga o se catwalk talafeagai ma e oo lava i pati sili ona lauiloa afiafi.

O aso nei, o loʻo tuʻufaʻatasia e lauulu sitaili eseese fusifusi o fusi i le tasi fulufulu. Liliu mai ai le atoa oloa.

O e faʻatopetope? Manaia tele

O le toe foi i faiga i aso nei, o lauulu i tausaga o le taua na faamalosia ai tagata e aulelei, ma tamaitai fai mea ia e sili ona fausiaina e mafai ai. O lea la, o nei o le masani, o le le faatamala ma le faaeteete i sitaili, asymmetry, protruding "cocks", lea sa i ai muamua na le taliaina! Ma faʻapea foʻi le voluma e alu saʻo mai i aʻa o le lauulu, le fesoʻotaʻiga o le tele o fili, taʻitasi ma lalagaina lemu.

I le taimi lava lea e tasi, e tatau ona foliga mai o le fili ua e lalagaina faʻanatinati tele. Poʻo le moe foʻi i le po, ma le taeao e leʻi oʻo mai foi i le faʻata.

E tele filifiliga mo lauulu. O le fili laia na sau mai i le siʻusiʻu, ma le manoa, ma le "spikelet", ma le "iʻa iʻa", ma le tele ma tele o isi mea e mafai e lou mafaufauga.

Lelei faataitaiga

Lauulu ulu o tausaga o le taua (1941-1945) o loʻo maofa i lenei aso ma o latou foliga aulelei, faʻaalia, muamua. O le a le aoga o le folaina ma se malamalama galu, lea e lauiloa e faʻailoaina "manumalo manumalo"! E toatele na latou faia i le faamanatuina o le Manumalo.

Po o le a le taimi, faigata pe toʻafilemu, fiafia pe leai, o se fafine e tatau ona tumau le matagofie ma le faʻafiafiaina. I lenei lagona, o laʻau lauulu o tausaga o le taua (1941-1945) o se faʻataʻitaʻiga sili lea mo tatou.

Vaega o foliga mo lauulu i le vaitau o le 40

Vaega o foliga mo lauulu i le vaitau o le 40

E pei ona uma ona faʻailoa atu, o ata o lena vaitau sa matua femulagaina tele, o le mea lea, ina ua mavae le 20s ma le 30s, ina ua faʻaitiiti e teineiti a latou laulu i se taimi puʻupuʻu, o laʻau umi na toe foʻi i le masani i le 40s. Ae le naʻo le sasaʻo, ae o le curled curls na faʻaavanoaina ai le laulu.

Ona o mea ua faʻaigoaina o faasee ua o mai i faiga masani, o nei curl tetele i le pito i luga. O nei laʻei lauulu e masani ona fesoʻotaʻi ma le pin-up style, lea na tulaʻi mai foi i le 40 tausaga i tua atu o le faʻateleina o le fiafia i le eroticism i totonu o fitafita puipuia le aia a le tina tina i pito i luga o le lalolagi.

Talitonuga i le Manumalo - Manumalo Rolls Hairstyle

Talitonu i le manumalo - VictoryRolls sitaili lauulu

Na faasolosolo malie lava, o le lola i le mamanuina o le vaitau o le 40 na tutupu i totonu o se eseese lauulu - VictoryRolls. Nei e sili maualuga le hairstyles ma lua simetric curls mimilo i rollers, tusa lava pe itiiti le tele ma sili malie. O le iʻuga, o se ata na fausia i luga o le ulu o le teine ​​na faʻamanatu faʻamanatuga o le mataitusi Latina "V", lea sa iai faʻailoga faʻapitoa i taimi taua, aua o le mataitusi lapopoa i le upu "Manumalo" - "Manumalo". O le manumalo, na naunau tagata i itu uma e lua o le Atelani.

Lauiloa lauiloa VictoryRolls sitaili lauulu e le gata teine ​​faigofie e mulimulitaʻi i faiga masani, ae o tamaʻitaʻi taʻutaʻua na faia VictoryRolls o se mea moni lavea i le vaitau. O lea la, mo se faʻataʻitaʻiga, se tali foliga tutusa e mafai ona vaʻaia i luga o le ulu o Gene Rogers poʻo Rita Haymworth - o feusuaiga faʻailoga o vaitausaga.

Eseese o laei ile laei ile VictoryRolls

Eseese o laei ile laei ile VictoryRolls

O lauulu i le VictoryRolls sitaili e mafai ona maua ai ni filifiliga i le taimi e tasi: ma le laulu malulu, teisi selu pe uma ona tuʻu faʻatasi i totonu o se mamanu se tasi. I se taimi mulimuli ane, latalata atu i le 50s, na amata ai ona latou faʻaopopo le laulu i mea eseese, mo se faʻataʻitaʻiga, laʻei susulu sa tuʻuina mai ai le faʻaaliga faʻaopoopo faʻafiafiaina ma atagia ai le agaga fouvale o le fanau mai o le vaitau o le rock and roll.

Sili atu aulelei uiga masani teuteuina le lauulu i fugalaʻau poʻo tamai fulufulu pulou. Lenei lomiga o le VictoryRolls sa sili ona talafeagai mo le lolomiga, i se au maimoa na taitaia lava e ala i tulafono o le saʻo Puritan ola mama.

Auala e Faia ai le Manumalo Rolls Lauulu

Auala e Faia ai le Manumalo Rolls Lauulu

Auala e Faia ai le Manumalo Rolls Lauulu

O sea laʻei lauulu e manaʻomia ni tomai ma agavaʻa. Mai le taimi muamua, atonu e leʻo tonu le iʻuga na faʻamoemoeina. Ae ui i lea, sina faʻataʻitaʻiga ma le faiga o lauulu i le sitaili o le vaitau o le 40 o le a sili atu le faigofie.

Lauulu laʻasaga 40s: vitio

I totonu o le vitio, e taʻu mai e le teine ​​i auiliiliga auala e faia ai se VictoryRolls sitaili lauulu ma lauulu filifilia.

Lauulu laʻasaga 40s: vitio

Ma o lenei le suiga o le VictoryRolls lauulu i le paʻu i le pito i luga ma le tele o ufiufi o laʻau matala i le pito i lalo. Ma le faʻaopopoga, i totonu o le vitio e mafai ona e vaʻai i le faʻaogaina o mea faʻaoga e mamanuina ai se laʻei ua maeʻa.

Eseese

Uiga masani o sitaili i laei retro o laei:

  • ma ufiufi uumi
  • manoa o le ua faataatitia i galu (faʻaaogaina le malulu auala undulation - ma le fesoasoani a tamatamailima),
  • faia i luga o le faavae o malosi malosi fleece,
  • tuufaatasia voluma ma tafe laina malamalama.

Ole foliga ma le tele o curls ile retro sitaili eseese mai le sefulu tausaga i le sefulu tausaga.

  • I le taimi o le 19 ma le 20 seneturi, sa nonoa niniʻi sa le mafai ona sela na matua lelei lava.
  • I le tolu sefulu tausaga mulimuli ane, ua amata ona faamuamua le matagofie ile natura vaivai ma curls masani.
  • 40s - o le nofoaiga o lauulu e faia i lauulu, mimilo mai le ogatotonu o le umi ma faʻataʻatia i totonu o coca matagofie ma tele faʻataʻavalevale. Ina ia faʻaopopoina le tele, ua sili ona faʻaaogaina le laupepa uluulu.
  • Fiafia fafine o le 1950s, faʻaaʻoaʻo i le Hollywood star star Marilyn Monroe, teuteu o latou ulu ma le solo o le televave, faʻataʻitaʻiga curls curled ma red-hot tongs. Fans of a romantis style faia hairstyles ma tele curls. O le vali lanu e mafai ai ona e filifilia se paolo pei o se tagata lauiloa.
  • O le masani masani o vaitausaga o le 60s sa masani ai taʻutaʻua na faia i seevae selu.

Ina ia fausia curls, e mafai ona e faʻaogaina curlers o ese lapoa, pepa papillots ma se uʻamea curling.

Ina ia mafai ona puipuia lou lauulu, faʻaʻauluina ma uʻamea curling, mai le faʻaalia i le maualuga o le vevela, e manaʻomia le togafitia o soʻo se tasi i se faʻapitoa mea e puipuia ai le vevela.

O sitaili, o manoa o lea e faaputuputu i galu, e masani ona faia mai pupuʻu puʻupuʻu ma feololo, vavaeʻese e se vaeluaina. O malulu malulu e mafai ona faia i luga o lauulu uumi. O lauulu laʻei e tatau ona laʻititi susu.

  • Vavaeeseina o le pito i luga (tolu tamatamailima lautele), faʻataʻitaʻi i le sitaili o le busa ma, faia se lamolemole lamolemole e tutusa ma foliga o le mataʻitusi "c", faʻamautu i lenei tulaga ma le faʻapipiʻi poʻo ni mea e le vaʻaia. O aʻa o le curl e tatau ona siitia aʻe.
  • O le ave o le selu, ua selu le curl agai i foliga, siitia le lauulu e taʻu manino mai ai le galu.
  • O le iʻuga na taunuʻu mai, e malupuipuia ma se lauulu lona lua, faʻatasi i le mea muamua e togafiti.
  • O le faʻamatala o gaioiga o loʻo toe faʻaluaina seʻia oʻo ina faia se galu i le umi atoa o le curl.
  • Ina ua maeʻa, ona latou agaʻi atu lea e fau le galu tutusa.
  • A maeʻa le laulu, ona aveʻesea lea o clamps, ma ua faʻalelei le laʻei i le varnis.

O galu e ala i le lulu o lauulu e sasaʻo (e tu tutusa ile vaeluaina), faataʻitaʻi (alu i le itu o le 45 tikeri e faʻatatau i le ogatotonu o le vaeluaina) ma faʻasolosolo (alu saʻo i le itu vavaega).

  • I le maeʻa ai o le Taua Lona Lua a le Lalolagi, o ituaiga uma o rollers avea ma sili ona matagofie: maualalo ma maualuga, itu ma lapotopoto. O se tasi o sili ona lauiloa lauulu o sitaili taua "rollers o le manumalo." Ina ua ea i luga ma selu le pito i luma o loka faʻamau lelei, milo i latou i mea maualuga volumetric rollers o loʻo i itu uma o le itu tuʻituʻi faʻasaʻo, faʻamautuina i latou ma ni pine. O maea na totoe na ave i totonu o se faase on i tua o le ulu, po o paʻu na manunua, ma faʻamaʻimauina.
  • O le lapoa o laʻei mai le selu na selu na solia i totonu o le faiga o le 60s ina ua maeʻa le tatalaina o le ata "Babette Goes to War". O le ulu o le vaega autu o le ata na teuteuina i se laei sili ona matagofie - laititi, lea na maua ai le lauiloa lauiloa i teine ​​o le paneta atoa.
  • O le fulufulu i lona itu ma se curl faia o selu nonoa o bangs ua leiloa le aoga. Vavaeeseina o le lauulu i le itu o le vaeluaina, selu le uumi umi i le tasi itu ma selu mamafa, faia se curl tele mai ai, toe fai ma lauulu pe le vaaia. O le aofaʻiga atoa o lenei teuga na mafuli i le pito i luga o le ulu.

Lauiloa retro lauulu e aofia ai ma sitaili:

  • ma lipine manaia ma fusi,
  • ma volumetric beams po rollers,
  • faatasi ai ma le malulu galu.

Popo mo le faʻaipoipoga

O le mataina tamaʻi pepe ua maeʻa tuʻufaʻatasia ma le taʻutaʻua tele faʻaipoipoga - o se diadem ma se ie puipui, o le mea lea e sili ona fiafia tamaʻitaʻi faʻaipoipo i lenei lauulu faapitoa.

  • Ua maeʻa ona sasauina o uʻamea ua tuu lelei i tamatamailima, ma maua ai le ea, ma aoina i le maualuga o le siʻusiʻu.
  • Tuʻu se faʻamama faaseʻe i le pito i lalo o le fusi, ia tufatufa ma le faʻaeteete le pito o le fulu i luga o le pito, ma afifi le faasee faataamilo ia i latou, ufiufi atoa i lalo o le lauulu.
  • Mo le faʻaleleiina o laʻau fulufulu faʻaoga le le vaaia, liliu i lalo o le faasee.
  • O le faasee faʻapipiʻi tuaoi o loʻo natia i tua o se taʻutaʻua matagofie teuteu ma maamaʻa maa.
  • I le mafiafia o le pa mo lauulu umi, e tatau ona vaeluaina i ni vaega le tutusa se lua, o le laʻititi o loʻo tuu i tua o le taliga, ma le lapoʻa ua tuu i le tasi itu - pei o le galu, e ufiufi muamua le muaulu.

Ina ia fausia se fulufulu ile laei e le manaʻomia le matua faʻaaloalo i tulafono uma o tausaga ua mavae. E lava ia teine ​​o nei ona po e faʻaaoga se tasi faʻailoga pupula o se sitaili mo lenei. O le matafaioi o le taia lea e mafai ona faʻatino e se lipine malamalama, se fulufulu laulu ma le pa, ua faʻataʻatia i foliga o se voluma faasee poʻo ni tapuni faʻamau tapuni. O lauulu mo lauulu puʻupuʻu ma ou lava lima ile retro sitaili o le a le faigata ona fai na o oe. Ina ia faia lenei mea, e te manaʻomia se curling iron ma isi mea.

O le lagolagoina o le laulu o le a fesoasoani ia teuga, faia i le agaga o le taimi: faʻaaogaina o lago, ufanafana i mata ma mumu lanu.

Oti luga

O sea laʻei lauulu e talafeagai i se pati na mamanuina i le sitaili o le 40 چال. E uiga i le tele o ituaiga o laulu i le lalagaina o sitaili mo lauulu laulu, faitau iinei.

  • O le atoa vaega o lauulu ua manua i curlers.
  • A uma ona aveʻese le curlers, o curls e maua mai ai e togafitia i varnish.
  • I le vavaeeseina o le pito i luma o le pito i luga, mimilo e avea ma se tusi faʻamau. Ua faaleleia e le o vaaia.
  • Lua faʻailoga faʻafoliga i itu o le ogatotonu faasee.
  • Mai manoa o loʻo totoe, ua aoina se maualuga tele siʻusiʻu.
  • Mo le teuteuina lelei, faʻaoga ia se fulufulu eli ma se lapoʻa tele fugalaʻau poʻo se fulufulu ulu.O le fulufulu laʻau ma ona faʻamalosiʻau ua aulelei ai soʻo se teine. Faatasi ai ma ia sitaili, o se aufana aulelei e faia i ie taugata (velvete, silika, taffeta) foliga sili, eseʻese ma le lanu o le lauulu. Faʻafefea ona fai le sitaili mo lauulu lulu lauulu faitau la tatou tusitusiga iinei http://ilhair.ru/ukrasheniya/ukladka/sekrety-krasoty-na-dlinnye-volosy.html

Lauulu laʻititi lauulu i luga o ulu o tamaiti foliga sili atu e le masani ai ma sitaili, o lea latou latou tali atu ia i latou i tulaga e latou te manaʻo ai e avea la latou tama teine ​​laititi ma totonugalemu o le fiafia.

Faiva curls

I le amataga lava o le seneturi na teʻa, sa faʻataʻamilomilo uumi uumi sa fai ma masani o laʻau foliga laʻei, pe a teuteuina latou te le taumafai e selu ina ia puipuia ai le latou fausaga matagofie. O le faia o ia mea lauulu lauulu, o le teineulu lauulu, na togafitia muamua i le sitaili busa, e tatau ona manua i le faʻaaogaina o laupepa laiti.

Ua maeʻa ona aoina ma le faaeteete loka fufusi lelei i le maualuga o malumalu ma faʻamautu i lipine, fusi paʻu poʻo fulufulu ulu.

O le aulelei o fale e faʻaopopo ai se lalelei faʻapitoa i le lauulu: loka na faia i le leise lipine, teuteuina i le leise, fugalaʻau fugalaʻau poʻo fulu. Ina ia tumau le laulu i lou laulu i le umi e mafai ai, e tatau ona e faʻaʻevae mama i latou i le varnish.

Alu aisa

O lenei fulufulu lauulu, lea na aliali mai i le lona lua tausaga o le 20th seneturi - i le taimi o le manumalo o le puʻupuʻu lauulu fafine - e talafeagai mo teineiti e laulu ma laititi le umi o lauulu. Mo le faʻatuatuaina faʻamautuina o pupuni i na tausaga, latou faʻaaogaina se malosi o le fola o le flaxseed. E le gata ina saʻo le faʻamau lelei ona mama, ae na ia faʻamalamalamaina foʻi le laulu.

O le a le sitaili mo laulu lauulu faitau tatou tusitusiga.

Ile taimi nei, ua faʻaaogaina se gel faʻapitoa faʻapitoa mo lea faʻamoemoe. Ia selu faʻatasi manoa uma ma togafitia le lauulu i le laʻititi o le gel, mai ia latou ma le fesoasoani a tamatamailima faʻatulagaina laina tutusa o galu matagofie. Ia faʻasaʻo galu faʻaaogaina faigofie e le o vaaia. I le maeʻa ona faʻaaoga o manoa uma, o le teuteuina lelei e togafitia i varnish. A maeʻa ona vulu le lapoʻa, ona aveʻesea lea o le mea e le vaaia e vaʻaia i le lauulu. Ina ia avatua i le lauulu foliga sili ona aulelei foliga, e mafai ona e teuteuina i se pulou ma se lapoʻa mea teuteu elemene. Afai e te le iloa faʻamalosi lavalava pupuʻu matagofie i le fale, faʻaaoga se cone-foliga uʻamea curling.

30s faʻatulagaina faʻalelei

O laʻei lauulu lauiloa o le "gangster" o le sefululima tausaga - le "aisa galu" ma palasitika curls - e iloga i se laʻititi umi uumi lauulu ma tutusa tutusa lelei sitaili. Ina ia faia ni laei mo teineiti laititi i luga o le pupuʻu lauulu ile sitaili o le 30s, oe manaʻomia le matagi laʻei malu, faʻagaioia i latou i le varnish ma faʻapipiʻi se laʻei manaia e teuteuina i maʻa ma fulu.

Fafine tulaga 40s

O se mea ua iloga ai le felanulanuaʻi i sitaili na sosoʻo mai o le isi sefulu tausaga. O le toe fai o le sitaili o na tausaga, o manu o le lauulu e paʻu i luga o curlers tele. Ia selu ma le faʻaeteete ia curls, teuteu latou i se lipine manaia pe aulelei. Le faʻaaogaina o fulufulu pasese i lenei tulaga e le manaʻomia. E te manaʻo i se ata a Marilyn? O le pulou pulou o le a faʻatagaina oe e filifili se laulu manaia.

Tamaiti lalelei

Babetta - o se sili ona lauiloa lauulu lauulu o 50s - na faia i luga o le faavae o fusi mau fusi. Ina ia fausiaina se laulu o tamaiti, o lenei sitaili metotia faʻatusalia e le talafeagai, o le mea lea, le tina o loʻo faʻatinoina i lona fausiaina mafai ona faʻaaogaina se mea faʻapitoa - o se donut.I ai, e mafai ona e fatuina se volumetric sitaili e matua lamatia i lauulu o tamaiti.

Babette e sili ona fatuina mai ni uumi umi ma feololo.

Se tamai pu, lea faataatia i le tasi itu, o le a matua teuteuina le lauulu. Ae ui i lea, foliga lelei pepe e aunoa ma ia. Lauulu mo lauulu lauulu lauulu, o lea e mafai ona e faʻaogaina e fausia ai se sitaili faʻaulu.

Teuga o DIY

A oʻo ina faʻaalia le retro-sitaili, e tatau ona matauina le tele o tulafono faigofie:

  • A faʻataʻitaʻia galu malulu, e le tatau ona taumafai e fatu se vaeluaina atoatoa. O le itu itu e faʻafaigofie tele le galuega, ae ma lenei metotia o sitaili, a vave-faamagoina gel o le a manaʻomia toe faʻaaogaina.
  • Ina ia faʻaopopoina le olaga o le faʻaola toe, i luga o le ulu ma galu na fausia faʻatasi ma le fesoasoani o le le vaaia, e tatau ona e ofuina i luga o se upega ma faʻamago lou lauulu, faʻamalosia le fulufulu faigaluega e galue i le laititi auala jet. A maeʻa ona faʻamamaina, o galu e faʻaalu lelei.
  • E faia galugalu i luga o fasi mama ma mago. E faʻamasimaina le ulu i le faʻaoga o le gel ua uma ona faʻasusuina ile vai.

Lauulu laʻititi le laei, toe fai lava le ata o tausaga ua mavae, e le masani ona manaʻomia i le retro party ma themed wedding, mamanuina i la latou sitaili. Ina ia faia ni ata i aso uma, o se faʻataʻitaʻiga atoatoa o ia laʻei lauulu o le a matua le talafeagai. I ia tulaga, e faʻamalosia le faʻaaogaina o se vaega se tasi (mo se faʻataʻitaʻiga, curls on bangs poʻo sulu sisina i luga o le pale).

Matou te fautua atu e te faitauina foi i le tele faʻamatalaga auiliili pe faʻafefea ona lalagaina se fulufulu Farani - sitepu i lea laasaga faʻatonuga.

Iti curls

I le 1940s, o fafine e pupuʻu lauulu na masani ona faʻaputuputu i latou i tamai curl. Ina ia faia lenei mea, muamua, le lauulu na manunua i tamai curlers, ona sa latou selu ma le faaeteete ina ia aua le faaleagaina le curl. O curls e tatau ona laiti, e le sili atu nai lo le 2 cm le lautele. Lauulu e manuʻa susu ma faapipiʻi i le ulu ma pulumu. O ia curls na taofiofi lelei o latou foliga nai lo le afaina i luga o curlers lapoa.

O lenei fulufulu laʻau e sili atu ona talafeagai mo pulu puʻupuʻu, talu ai o le mamafa o le uumi lauulu tosoina se curl lalo ma faʻaleagaina ona foliga. Suia o le tele, nofoaga ma le faʻatonutonu o curls, ua mafai ona e fausiaina le tele o ituaiga eseese. E le vave faia ni lauulu lauulu, e masani lava na faia le laulu i le afiafi na muamua atu.

Le sitaili sili ona taugofie "Manumalo taavavale"

Sili ona masani i sitaili "Taʻamilosaga manumalo" (victoria rolls) faia i luga o lauulu umi, ae e talafeagai mo soʻo se fafine ma lona lauulu e laʻititi pe a ma le 7-10 cm. O faʻataʻitaʻiga e mafai ona faʻaliliuina o le "faasee", ma i lenei faiga ua taatia ai le laulu. Le tele o taimi, na o le lauulu i luma o le ulu e aoina i le faʻataavale.

Ina ia fausia se laulu foliga, e tatau ona e muamua lalagaina le laulu agai i tua o le ulu. I le 40s, na masani ona faia lenei mea i le fesoasoani mai curlers, ma o tagata faaonapo nei stylists faaaoga toso vevela. Ona tatala lea o le curl ma toe piilima agai i le pale, lea e faʻasaʻo ma se lauulu. O ia faasee e masani ona faʻaluaʻina, ma e mafai ona faʻatupu pe tutusa. Mo pulu puʻupuʻu, o le Manumalo e fuliina lauulu e masani lava ona faʻaalu i laʻei laiti i tua o le ulu.

Lauulu upega

O se lauiloa lauulu mea fesoasoani sa i le 1940s ma se lauulu kolose koloseina pe faʻapipiʻi. O le mesh mafai ona faigofie faigofie pe susulu teuteuina ma teuteuina ma beads. O se pulu faʻapipiʻi e matua fetuʻunaʻi, ma soʻo se fafine e lava lona umi lona lauulu e aoina mai i le solofanua, tusa lava pe pupuu, e mafai ona ia ofuina. 'Ole upega e mafai ona toso agaʻi i luma i le muaulu, ae sili ai ona filifili tamaʻitaʻi e tuu o latou laulu i luma i galugalu poʻo tauvalaʻau, ae o le upega na faʻapipiʻi i tua o latou.