Lauiloa

Le malosi o lauulu, pe faʻafefea ona suia olaga i lauulu

O se suesuega talu ai nei e Dr. Mark Sergeant o le Iunivesite o Nottingham, lea na auai tamaitai 2050, na faʻaalia ai, o fafine e vali o latou lauulu muamua ina ia avea ma sili atu le talitonuina o ia lava.

O le valivaliina o laulu e tau atu foi i le mea moni o fafine e 'aveʻesea totonu o lavelave, avea ma sili atu le paoa i sootaga ma le isi itupa, pe a latou lagona sili sili ona manaʻomia ma manaia i tulaga o feusuaiga. I se tulaga lautele, lauulu lanu e mafai ona suia atoa le amio a se fafine. O le mea moni, o lenei masani e faʻaalia i lanu vali.

Vaʻai foʻi: E pa'ū lauulu. Le mea e fai

E i ai se auala e taofi ai le leiloa e aunoa ma le faaaogaina o vailaau? Fesili: Talu ai nei, ua ou maitauina ua tele ma totoe lauulu na tumau i luga o le selu. E i ai se auala e taofi ai le leiloa e aunoa ma le faaaogaina o vailaau? Tali: O le leiloa o lauulu o se masani masani faafitauli, lea, ese mai talitonuga lauiloa, o fafine e feagai ma le itupa alii. Ina ia foia lauulu leiloa, o loʻo fesoasoani faʻapipiʻi lauulu lauulu fesoasoani, mo se faʻataʻitaʻiga, o le Himalaya Herbals faasologa lauulu lauulu.

I se lautele, e taua le matauina o blondes, vali pe masani ai, mai taimi anamua, e sili ona aulelei i alii ma sili manuia i o latou olaga faapolofesa. O le isi evolusione tala fai mai o tagata o le aisa e sili ona fiafia i blondes. Na taʻua e Peter Frost, o se tagata anotropologis mai Kanata, o le le lava o tamaloloa i aso anamua na mafua ai le siʻitia o le tulaga o tamaitai laulu e lalelei, ona o le mea moni o latou foliga vaaia na sili atu ona matauina i se tulaga lautele.

I le lalolagi o ona po nei, o le mea moni lava lea e lagolagoina e suʻesuʻega a le au saienitisi a Amerika mai le Iunivesite o Kalefonia, na latou iloa e sili atu le talitonuina ma le malosi o le blondes nai lo le laulu mumu ma fulufulu. Blondes o loo siomia e le sili gauai o le isi itupa, lea e tau atu i le mea moni latou te lagona o latou lava tulaga ese ma sili mautinoa mautinoa ausia a latou sini.

Lenei suesuega faʻamaonia le sili atu manuia o blondes i pisinisi. I le taimi lava e tasi, e ui lava i le tele o le osofaʻiga, e leʻo se mea e sili ona alofagia nai lo isi fafine e amata ai taua - latou te le manaʻo e faʻaleagaina o latou foliga mataina ma manaia.

O le a le mea e tupu i le olaga o le tagata blondes? E ui lava e manatu tagata e sili atu le manaia ma sili ona lalelei, ae latou te faaipoipo i le nei brunettes. O le faʻamaumauga o le laulu e vaʻaia i mata o se tamaloa o loʻo faigofie lava ona faigofie ona ulufale atu i ai ma se fafine le talitonuina. Ma i latou e umi lauulu lauulu e mafai foi ona fesoʻotaʻi ma se tasi faʻapitoa ma le solitulafono. O fafine e uliuli fulufulu latou te faia lagona o tamaloloa saogalemu, mafanafana ma aiga. O le tasi i le lima mai le tolu afe tamaloloa na fesiligia e faʻapea o le blondes e sili atu le feusuaʻi nai lo brunettes, ma le afa o i latou na fesiligia o le mautinoa o le blondes faia faigofie faʻafeiloaʻiga. O lenei suesuega na faia e le kamupani a le tusitala o Peretania o Andrew Colling.

E tutusa foʻi faʻaiuga na maua pe a maeʻa se suʻesuʻega na lomia i le Scandinavian Journal of Psychology. Mai le 130 aliʻi ma le 112 fafine o loʻo faʻavasega le faʻatonuga 12 ata o tagata e eseʻese lauulu ma paʻu o latou paʻu, o le toʻatele na filifilia ni brunettes ma paʻu paʻu.

Malosiʻau Malosi, poʻo le Faʻafefea ona Maua se Tagata Tasi

Soo se tasi e le o lava le iloa i le vateatea iloa e uiga i le faʻaputuga o Veronica o Fulufulu. Ma aisea? E tusa ai ma le tala, Berenice (Veronica), le avea ma faletua o le tupu o Aikupito Ptolemy III Everget, ositaulagaina lona lauulu mo le manumalo o lana tane tupu i le taua faasaga i Suria i soo se mea. O lenei gaioiga na faia i le III seneturi. T.L.M. ioe! Na togi e Berenice ona fili ma tuu ai i le malumalu o Aphrodite, ma i le aso na sosoo ai, na vaaia e tagata vavalo se fou fou o fetu i le lagi. Matou te le iloa le faʻatuatuaina o lenei tala, ae matou te talitonu o loʻo iai se faʻamaoni i totonu.

Faaiuga: aua le fefe e fai taulaga!

Malosi Malosi: O Se Talaʻaga o le Faʻalataina

O loʻo tatou talanoa e uiga i le toa sili o Isaraelu, Samasoni poʻo le faʻaigoa o ia e Isaraelu. Na lapataia matua e uiga i le fanau mai o le lumanaʻi faaola o tagata Iutaia e fesuiaʻi le tautoga e aua neʻi tipiina le lauulu o Samasoni, i le mea e sili ai le malosi o le a teuina. Na tupu malosi le tama matua, lea na vave ona salalau tala i le laueleele o Iutaia. A le o le a ia saeia le gutu o le leona, a leai o le a fasiotia Filisitia. I se aotelega, na ia faia ituaiga uma o toa ma isi agavale i lea mea ma lea. Ma ia avea tatou ma Samasoni e sili ona fiafia tagata i le lalolagi, pe a le ona o lona iloa vaivai mo tamaitai ma le tausalaina. Ina ua feiloai muamua Filisitia Delilah, o se tagata ulavale ma atamai, Samson gau lona ulu. Ma o ia, ua uma ona faailoa mai lana mea lilo i le malosi i lona lauulu, vave lipotia lenei mea ia te ia "tagatanuu." Ina ua maeʻa ona ia avatua lana uaina o le uaina, sa tipiina o ia e Delilah, ma le maua ai o ia i le talafatu pule. Ma falepuipui ai fili i le tamaʻitaʻi ua vaivai, ma ua leoleoina ona mata. E moni, ua galo ona latou mafaufau o le a tupu ai le laulu, lea na latou totogia.

Faaiuga: Filifili ma le totoʻa se teine ​​laʻititi.

Malosi Malosi: Sutherland Sisters

Masalo o le aiga taʻutaʻua ua maua le taʻutaʻua ona o le uumi ma le mafiafia o lona lauulu. O le aofaʻi o le lauulu o le toʻafitu tuafafine na sili atu i le sefulutasi mita! I le 19 senituri, o uso fefaʻasoaaʻi na mafai ona maua se tupe e ala i le faʻaalia o latou laulu i le liʻo ma tuuina atu le fautuaga i le tausiga o teineiti e le lava le talenia lauulu. Ma, ina ua latou fatuina a latou lava lauulu tonic, latou talepeina faʻamaumauga i lauiloa, na maua Charlie Chaplin lava ia!

Faaiuga: lauulu o lou tamaoaiga.

Malosi Malosi: Marie Antoinette

O le Masiofo o Farani na sili ona lavelaveina ona laulu foliga o taimi uma. O nisi taimi o le mamanu i luga o le ulu na oʻo atu i le mita le maualuga! O le a le mea na faʻaaoga e le faia ai se lauulu lauulu tupu: suauʻu, fulufulu, lipine, uʻamea mesh! Ae ui i lea, na puipuia e le tupu tupu le ulu mai osofaʻiga o isumu, na nonofo mafanafana lava i se ituaiga o "fulufulu" fale.

Faaiuga: Aua neʻi galo e uiga i le tumama.

Malosi Malosi: Marilyn Monroe

Ou te manatu o le ae le maofa i le iloa o le sulu laʻau paʻu e le faʻalenatura. E moemiti e uiga i le galuega a le tamaitai e pei o, Marilyn siosiomia tapulaa o le potu, ma sa taʻu atu ia te ia o ona foliga foliga faigofie tele ma le malamalama. O le suia o le lanu o lona lauulu, le lumanaʻi aikona o le sitaili faia se suiga moni i lana galuega ma lona olaga.

Faaiuga: Aua le fefe e suia le ata.

Malosi Malosi: Natalie Westling

Leai se tasi e matauina se faʻataʻitaʻiga ma se foliga vaʻaia lelei pe a le o lona naunau mo faʻataʻitaʻiga. I le maeʻa ai o lona moli lanu enaena enaena ile lanu mumu, na faʻaali ai Natalie mo le suega. O le lauulu mumu o le "teineitiiti le teineitiiti" na tosina atu le mafaufau o le tele o lala sooupu ma avea ma uiga iloga o se talavou.

Faaiuga: fai ioe i le faʻataʻitaʻiga!

Malosi Malosi: Aiga Harlem

Ina ia avea ma lauiloa i le lalolagi atoa, o nisi taimi e lava le lava e lomia ai ata i totonu o se lauiloa agafesootai. O le mea lena na faia e Benny Harlem, lafo se ata ma lona afafine ile Instagram. Ata ma na o le valea o lauulu na sioa uma le Initaneti! Eseese mafiafia lauulu, malie foliga - o le a se mea e sili atu? Ae tele teineiti o le a tamoe e faʻasaʻo o latou lauulu migimigi, fefefe e le o ausia tulaga faʻaonapo nei!

Faaiuga: Aua neʻi galo le uiga.

Oti 'oti pupuu

Ua uma ona faamaonia o se puʻupuʻu pipiʻi mafai ona suia atoa le faʻaiuga o se tagata. Mai le itu malosi e vaʻaia, tipiina le lauulu, o le a le tagata e aveʻesea le malosi le lelei, lea e masani ona faʻaputuputu i pito. Ua maeʻa ona e filifili i se sitepu faapena, e mafai lava ona e lagona le saoloto, pei ua e maua le tele avega. O lea, o le a e faʻailoaina le Vateatea ua e sauni e faʻatagaina suiga ma e te le fefe e amata le olaga mai le amataga.

Fai mai tagata atamamai o tagata e malosi a latou amio e mafai ona filifili i luga o sea lauulu. Muamua, e talitonuina o se pupuʻu pupuʻu e faʻaavanoa ai i latou e ona le faʻamoemoe ma e faʻaalia ai foi latou te feoloolo ai. Lona lua, o ia suiga e le mo tagata uma. Afai ma le fesoasoani o fulufulu umi e mafai ona e natia ai ou le atoatoa, ona faatasi ai ma pulu puupuu o le a le mafai ona fai lenei mea. O se sao taua lea ile taliaina o oe ma ia e iloa o le mea moni o le tele o tatou vaivaiga e mafai ona manatu i ai isi o ni uiga lelei. Mo nisi, mo se faʻataʻitaʻiga, o se foliga faʻataʻamilomilo foliga ua e masani ai e pupuni i uumi uumi atonu e foliga sili ona manaia. Ole a faʻaopopoina ai lou talitonu ia te oe lava ma fesoasoani ai ia te oe e toe vaʻai lelei i ou foliga vaaia.

Fulufulu lauulu

E umi se taimi e tupu ai lauulu. Afai e le o oe se tagata onosaʻi ma e te manaʻo e faia ni suiga i se taimi vave, ia faʻaaoga le metotia faʻaonapo nei metotia - lauulu ulu. O le aso lava e sosoo ai o le a mafai ai ona e maitauina nisi suiga i lou olaga. E talitonuina o fafine e uumi lauulu e sili ona lauiloa i tamaloloa. O lona uiga o le lauulu fou la e le gata e suia oe, ae fesoasoani foi ia te oe ia maua le alofa. I se faaopoopoga, o lauulu e mafai ona tosina ma faaputuputu le malosi sili ona lelei. E tusa ai ma lauiloa poto, o fafine na filifili i luga o se pulu puʻupuʻu taofia ai i latou lava o le soifua maloloina, laki ma le lalelei. Peitai, aua le ositaulagaina au mea e te fiafia i ai, ma faalagolago i faʻailoga. Afai o le a le umi uʻumi e te le mautonu, aua e te fefe e leiloa.

Aua nei galo o se laulu foliga e manaʻomia se tausiga faapitoa. Afai o e taulai atu i suiga, e tatau ona e malamalama ai o palapala palapala ma sloppy styling le a le mafai ona e iloa le mea e te manaʻo ai. O le mea lea, afai e te manaʻo ia avea oe ma e ona le umi lauulu, ia e maua le onosaʻi ma ia vaʻai totoʻa iai latou.

Lulu lauulu fou

Afai e te leʻi sauni mo se suiga tele i lau laulu, taumafai e sui le lanu o lau lauulu. I lenei tulaga, e taua le filifili o le mea tonu paolo. Mo se faʻataʻitaʻiga, o tagata e ana le lanu mumu ma mumu-enaena e sili atu le faʻamoemoeina ma le matala. Afai o le vave tauagafau ma le le mautonu le faʻatagaina oe e iloa oe lava, ona faʻapea ai ma se lanu mumu oe mafai ona 'aveʻesea tumau le fefe ma mea faigata. Ata o le laulu e faʻamalamalamaina ma toʻafilemu, e faʻapea latou te onosaʻi mo tagata e vevela-faʻaoso oe e tele lava ina osofaʻia. O lanu uliuli e maua ai le malosi ma le talitonuina, ma e fesoasoani foi e vaʻai i avanoa fou lea sa lilo muamua mai ou mata.

Afai e te le o filifili pea ile lanu o lou lauulu, aua e te faʻataʻitaʻi ma pupuni e ono mafua ai faʻaleagaina tumau lou lauulu. Nai lo lena, faʻaaoga tamped shampoos, lea e mafai ai e oe ona "taumafai" se foliga fou ia oe lava, ae aua le afaina lou lauulu laei. O le taimi lava e te iloa ai ua e mauaina le tutusa lanu lea e te maua ai le malosi faaopoopo ma fesoasoani e tatala moni, o le a suia lou olaga mo le sili atu.

Lauulu atiae

I le lalolagi faaonapo nei, ua amata ona mauaina le lauiloa lauiloa o lauulu tipi. Masalo o le mafuaʻaga lea ona o le toʻatele e manaʻo e lagona le tutasi ma tūmau mai le "grey mass". Ioe, e le o tagata uma o le a latou filifili i sea faʻataʻitaʻiga. O le mea lea, o sea foliga mafai ona mautinoa tosina suiga i lou olaga. E mafai ona e faʻataʻitaʻia oe i se isi matafaioi fou, iloa lagona e le masani ai mo oe. Afai e te leʻi faia se filifiliga i se gaioiga ogaoga, ona mafai ai lea ona e iai i le fulufulu faapena. Atonu o se tulaga le faʻatusa foliga o le a faamalosia oe e toe mafaufau ai i lou olaga ma aveese ai le mea e taofia oe mai le agai i luma.

Afai e te manaʻo e faia se lauulu lauulu fatufatu, muamua o mea uma e faʻalogo i le filifiliga o le lalelei, ina ia aua neʻi avea oe ma tagata aʻafia i se matai e le tali atu. Tusa lava pe na e vaʻai i le lauulu e te manaʻo ai i le ata, aua e te fefe e fai sau oe lava fetuunaiga ile ata. Aua neʻi galo e amata atu ile taimi nei, o se lauulu niniu o se vaega o oe, ma lona malosi e mafai ona aʻafia ai lou lumanaʻi manuia. Soo se suiga o lau lava filifiliga, aua naʻo oe e i ai le aia tatau e suia ai lou olaga i le auala e te manaʻo ai.

E faigata tele ona fausiaina le ata atoatoa e tosina ai le fiafia ma le laki. Ina ia faia lea mea, e mafai ona e liliu atu i le astrology mo se fesoasoani ma suʻe poʻo fea lau fulufulu e sili ona fetaui mo oe e tusa ai ma le Zodiac Sign. Matou te fia maua le fiafiama aua nei galo e fetaomi faamau ma