Lauiloa

Vala o se vevela tafi 'oti

E tofu tamaitai ma le tele o faʻafitauli lautele: maualuga, mamafa, tausaga. E le gata i lea, o le isi miliona faʻafitauli e laiti. O se tasi o mea matuia mafuaaga mo popolega o le vaeluaina o pito o laina. E aoga le faʻamamaina o lenei faʻafitauli, ma le tipiina o pito o lou lauulu i le vevela seleulu poʻo se fulufulu vevela o se tasi auala e faʻamau ai pito.

Vavaeina lauulu

E iloa uma teine ​​uma, o pito vae e vaʻaia vaʻaia o laʻau. Ua fai e latou autafa o fesilafaʻiga o foliga lē lelei, ma manaia. Ma afai e te tilotilo i le fausaga i lalo ole microscope, ona foliga taufaafefe ai lea o le ata.

I manoa maloloina, o le tipi e taoto i lalo tutusa, puipuia le vaega o le cortical. I le cortical layer, keratin fibers e fesoʻotaʻi e le interellular space susu. Faatasi ai ma le matua, pe a tualiali i mea le lelei, le talafeagai tausiga, sela avea dehydrated ma leiloa a latou meatotino. Ua faʻatafunaina le penipi, ma ua maʻimau le fesoʻotaʻiga o keratin, ma pipii ese atu i itu eseese.

O le a le tipiina o lauulu i le vevela seleulu ma se tafi

Toe, i lalo o le microscope, e mafai ona e vaʻai i pito o faʻasologa ina ua maʻea ma seleulu masani. Na latou foliga manunua: ua gau le pito, ua masae, ua lautele. O ia curls e sili atu ona aafia gofie i aafiaga leaga o le siosiomaga. O le mea lea, i le gaosiga o mea teuteu teuteu e tele auala mo le faʻamau pito.

Afai o le tipi e faia e se vevela fulufulu mo lauulu, ona fesuiaʻi lea e tutusa ma lamolemole. O se lauulu fulufulu vevela ua lauiloa i aso anamua - talu mai le taimi o Aikupito Aikupito. I le lalolagi faaonapo nei, o le amataga mo lenei tekonolosi o le 2003. Jaguar, o se kamupani Siamani, na ia faia ni masini tipiina e mafai ona faʻamafanafanaina ma tausia i luga o se faʻatulagaina o vevela.

Faʻafefea ona fai le faʻatulafonoina o le vevela?

Ole vavaeina ole vevela e mafai ona faia ile 2 ituaiga o mea faigaluega - tipiina o lauulu i se mea e vevela ai le vevela poo se vevela seleulu. O le tekonolosi o loʻo faʻaaoga ai seleulu e pei ona taua i lalo:

  1. A o le i amataina, o lauulu e tatau ona fufuluina, mago.
  2. Ma ma seleulu vevela mafai ona e tipiina ni nai centimita o vaevae pito.
  3. Ua vaevaeina curls i ni manoa laiti, mimilo i flagella.
  4. Ole mea faigaluega e vaʻai ia lauulu taʻitoʻatasi ma se faʻalavelave ole tino e oso mai ile tino ole flagellum.

O le tekinolosi vavaeina tekinolosi pei o lenei:

  1. O le fulufulu foi e faia foi fufuluina, mago.
  2. O lauulu e vaevaeina i ni vaega 'eseʻese, o le mafiafia ma le lautele o lea e sili atu nai lo le taimi muamua o tekinolosi.
  3. O loka e pipii i le va o 2 tamatamailima, o le meafaigaluega e tipi ese vae vaevaega.

Le mea e filifilia: manuia ma leaga fausia le tau

Lea e sili ona lelei: a fulufulu vevela mo lauulu po o seleulu mo se faʻafomaʻi togafitiga? E leai se tali se tasi. O seleulu e faigofie mo le fausiaina se laugatasi lamolemole, e faʻaaoga laʻasaga e fau ai volumetric hairstyles. Afai tatou te mafaufau mai le itu o manatu o le faʻatulagaina o le fasi, o lona uiga o le mea faigaluega lona lua e sili atu e sili atu.

Faʻafefea ona le fiu i se vevela vevela?

Le taimi nei, o se vevela fafine fugalaʻau ma se pulufana po o seleulu ua amata ona lauiloa. Ae i se isi itu, e le o salalau solo lava i lauulu lulu ma aulelei o fale. O le mea lea, e maualuga le ono iai o le matai:

  • mafai ona faʻalavelave faiga tekonolosi,
  • sese filifili le faiga vevela.

O mea vevela e mafai ona vevela i se vevela o le 90 i le 180 ° C. Le filifilia o le vevela e faʻamoemoe i le ituaiga ma le tulaga o le lauulu.

O le mea lea, ma le faʻamaoni uma, alu atu i le filifiliga a se fomaʻi faʻapitoa. Afai e te le manaʻo i le faʻataʻitaʻi, taumafai se isi matai, aua e aoga le taumafai faʻafomaʻi le vailaʻau.

Vaega o le faʻagasologa

E i ai le faʻaaliga na oʻo lava Cleopatra na tipiina e ala i lenei auala. Ona o lenei mea, o ona manoa uliuli mananaia na pupula ma maloloina. Le aso nei, o lenei faʻatulagaina ua le toe taua o se mea ese ma ua avanoa mo tagata uma.

I le taimi o lenei metotia, o le pito tipi e otometi lava soldered ona o le mea moni o le tipiina luga o le vevela fulufulu e masani faʻamalosia i se vevela. O le mea lea e mafai ai e le curls ona faʻamalosia lo latou susu ma le faʻaitiitia mea faʻaatura, ma i lea, faʻatagaina i latou, e mafai ai ona taofiofia le malosi aʻiaʻi o le siʻosiʻomaga. O le vevela o le mea faigaluega e filifilia faʻatasi - o le manifinifi o lauulu, o le maualalo ifo ia.

Le eseesega agavaa i le va o le tipiina o se lauulu i se tafi ma se faʻatonuga faapena, lea o loʻo faia i le seleulu vevela, o le tafi o le tipi e tipiina le laulu i le atoa umi, ae le na o le pito.

O lea, ua aveʻese pito pito i luga o le ulu, ona maua ai lea e le fafine se faʻamalamalamaga atili. Ina ua maeʻa ona tipiina le lauulu i lenei metotia, ona o le vevela faʻamalosi, o loʻo faʻaaoga muamua le pito ile mea lea ona faʻamau lea, lea ua maua ai e le fafine le avanoa e faʻagalo ai le faʻailoaina o faafitauli i sina taimi. O fulufulu pe a uma le faʻagaioia foliga foliga maloloina, susulu, ua teuteuina lelei.

I le maeʻa ai o lauulu muamua tipi faʻaaogaina lenei tekonolosi, o latou fausaga o le a suia mo le lelei sili atu, ma i lona masani faʻaaogaina, vaevae pito e mafai ona faʻagaloina. Fai mai Stylists o se vevela tafi e aveeseina i luga o le 85% o vaevaega faʻaiʻu i se tasi taualumaga.

O lenei sitaili mafai ona faia e tagata uma, ae maise o se fugalaʻau ma se vulu faʻapipiʻi ua faʻaalia i tamaitai ma le uumi lauulu - o loʻo i luga o ia loka o mea leaga e sili ona matauina. I le isi itu, o tagata e ana le laulu lauulu e fautuaina lenei faiga e faaleleia ai o latou foliga: o lauulu e sili atu le lapopoa ma usitaʻi i le taimi o sitaili. Aemaise e tatau ona faʻalogo i se metotia faʻapitoa mo fafine e masani ona ilia ia curls, faʻaoga uʻamea e ogatusa. A maeʻa ona tipiina le lauulu i le seleulu vevela, faʻaleleia le fausaga o manoa ma ua faʻalelei atili i latou. A maeʻa lenei faiga, e faigofie ona selu ia curls, aua neʻi fememeaʻi i pito, itiiti le paʻu ese.
"alt =" ">

Galuega auala

O le tele o itu lelei faia lenei faʻataʻitaʻiga lauiloa, ma i le lumanaʻi o le a avea sili lauiloa. E taumafai fafine ina ia tausia le soifua maloloina o latou lauulu mo le tele o tausaga, ma e na o le pau lea o se mea e mafai ona faia i le vevela tafi. O le sitaili ma seleulu masani faʻaleagaina le lauulu laʻau - latou te leiloa le susu, o mea leaga e alu i totonu o le root base. O se fulufulu lauulu e sulu i pito, faʻavavevave toe fanauina ma maua ai le faʻatuatuaina puipuiga i le lauulu.

Afi vevela

Ina ia mafai ona faʻatino lelei le faiga o lauulu ma ia tusa ai ma tulafono uma, e sili atu le liliu i se tagata tomai faʻapitoa mo se fesoasoani. Ae ui i lea, o fafine lava latou e ono faʻatauina se ultrasonic razor mo vevela lauulu. Faʻatonuga mo le faʻaaogaina o le a fesoasoani e malamalama i le faigata uma o le galulue faʻatasi ma. E ui e sili atu pe a fai e faʻatau e le fafine se mea e malamalama i se mea e laʻititi pe a maeʻa ona laʻei pe ua maeʻa ona faia i le fale. A leai, o tupe na faʻaalu i mea taugata e mafai ona lafo i le matagi.

O le metotia vevela vavae ese mai le vevela seleulu metotia. Ina ia faʻaaoga le seleulu, oe manaʻomia le mimiloina o le nonoa i se sikoa sikoa ma teuteu pito o loʻo aliali mai. Ma le tafi, e ese mea uma: e ave le filo, o le mea e tipi ai le lauulu e iloa lelei, ma o loʻo amata loa le amataga o pito. O lenei metotia e tau le maua se taimi ma e sili atu ona lelei.

E mafai ona e galue ma le faʻafiafia i lou lauulu i soʻo se itu, "faasaga i le peleue" foʻi. Ole a faʻataʻu nila lapotopoto ma faʻamaufaʻailoga.

Ina ia faʻamalosiʻau lauulu e vaʻai lelei, e te le manaʻomia tele - ave se avanoa ma fai se 'oti fulufulu ma se pulumu vevela. Ina ia faʻatumauina le aoga, e tatau ona fai se gaioiga 1 taimi i le 3 masina. O lenei metotia o le a toe faʻafoʻiina ai le lauulu foliga aulelei ma maloloina susulu.

O le a le vevela vevela

O le muamua taʻua o le faʻaaogaina o seleulu vevela toe amata i Aikupito anamua. O le Queen Cleopatra, o le sa lauiloa mo ana lauulu mafiafia, na ia faatonuina e tipiina ma seleulu ua vevela i luga o le afi.

O le togafiti o le tipiina o laulu e faʻaaoga ai seleulu faʻatasi ma ni vevela vevela. Ole mea faigaluega faʻapitoa lea e fesoʻotaʻi i le pito ma agaʻi atu i le vevela i le 80 i le 150 ° C. A tipi, o le lauulu tipi ua faamauina. O le mea lea, sili atu meaʻai ma le susu tumau pea i totonu o le fulufulu mata - le laulu taofi taofi i le pito.

Ole tau e faʻalagolago i le maualuga o le lalelei, o le poto masani o le matai, o le mauaina o fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga (mo se faʻataʻitaʻiga, ultrasound diagnostics o le tulaga o le lauulu), le umi ma le mafiafia o le lauulu. I le averesi, o le tau o se lauulu e fesuisuiai i le va o 1000-3000 rubles.

Mataupu faavae o le faʻagaioiga

A tipi ma seleulu vevela, le pito o le lauulu e fusi, ma sili atu meaʻai tumau i totonu. O le a le toe i ai se vaeluaina pito ma fafo atu curls foliga lemu ma sili atu lalelei. E le vevela le seleulu, naʻo le afi e tumau pea le vevela, o le taliaina vevela mo tagata taʻitoʻatasi ua filifilia taʻitoʻatasi.

A o leʻi faia le gaioiga, e mafai ona talosagaina le tagata o tausia ina ia faia ni komepiuta faapitoa suʻega e iloa ai le tulaga o le lauulu. E naʻo faleʻaiga tetele e avanoa lea tautua. O le mea lea, aua e te ofo o laʻititi fulufulu faʻatauvaʻa faapena masini atonu. E faʻatatau ile tagata faʻatau ona filifili poo ai e faʻatuatuaina lona laulu, ae i soʻo se mea, pe a fai o le iloiloga e uiga i le salononi e lelei, ona le taua lea o le tau o le tautua.

Faʻafefea ona fai le faiga

E i ai lua auala mo le tipiina ma vevela seleulu. Muamua o loʻo nonoa ia manoa i fusi ona sosolo ese ai lea o vae vaevae o lauulu na o ese mai.

Ae peitai, o lenei tekonolosi e tele ni faaletonu, mo se faʻataʻitaʻiga:

  1. Galueaiina e ono faʻaleagaina.
  2. E le vavaeeseina uma pito vae,
  3. O lauulu e mafai ona sili le aoga.

O le mea lea, o nisi matai e oʻo i le auala lona lua, ina ua uma ona mulumulu ma mago curls, ona faʻasaʻo lea i se uʻamea ma naʻo le taimi lena, e loka ma loka loka.

Uma lauulu e oʻo i le tapulaʻa o le faʻasologa mai luga ua aveʻese mai le itu e le matai.

E sili foi ona teuteu ia ato i le seleulu vevela.

Afai o le lauulu e le umi, ae o loʻo i ai se ata tipi lauulu, ona faʻamau lea o pito i luga ma teuteu faʻatasi ma se laulu vevela.

Auala galue

  • Iloiloina o le lauulu fausaga, filifiliga o le sili ona lelei vevela o le seleulu,
  • Faʻaogaina le metotia toso poʻo se faʻasologa, tipiʻeseʻese vaevaega, faʻapipiʻi,
  • Le teuteuina ole laulu ole laulu
  • Fai togafiti.

Ina ia maua le aʻafiaga ma maualuga-lelei faʻamamaina o vaevaega pito, e tatau ona fai le tau faʻatolu taimi, ia le itiiti ifo i le faʻatasi i le masina. Ma, afai e te manaʻo e tausia ia manoa i le tulaga manaʻomia, latou te manaʻomia ona teuina tasi i le 4 masina, ia le itiiti ifo.

O le taualumaga e maua ai taunuʻuga nei:

  • Puipuiga mai mea faigata, leaga siosiomaga, vevela aafiaga o lauulu, uʻamea,
  • Faaitiitia vaeluaina iuga
  • O le mafai ona taofi le tafe o lauulu, aua latou te faʻamamaina atili ai meaʻai mai faʻamoe ma shampoos,
  • Tuuina atu curls le malosi ma le tele,
  • Styling e faafaigofieina
  • O le pepa tuuina atu umi taimi.

Faamanuiaina ma le leaga

Faatasi ai ma auala talafeagai, e leai se afaina o le a faia. O le mea pito sili ona taua o le saʻo e filifili lelei e le matai le vevela mo tulaga faʻapitoa. Malulu ma manifinifi, faʻaititia le laulu e manaʻomia le faʻasaoina o le vevela, malo, mafiafia ma le mafiafia - se isi.

Manuia:

  • I le maea ai o seleulu vevela, o le lauulu lauulu o le a foliga sili tele ma sili atu le matagofie,
  • Curls o le a mauaina lamolemole ma aulelei foliga,
  • O le a latou tigaina i le laʻau, lauulu laʻititi ma le la, ona o meaʻai o le a le tuua le lauulu.

O le a se mea e tatau ona ou faʻamalamalamaina ae ou te leʻi alu i le faleoloa:

  • E i ai le agavaa le matai, ma o le a le umi na ia aʻoa ai e tipi ma seleulu. Afai o le vevela ua le filifilia lelei pe a le mafai ona faʻaaoga seleulu, e mafai foi ona malepe lauulu,
  • O le a le ituaiga seleulu e faʻaaoga e le matai. E talitonuina e sili gaosi oloa 'oti ulu e gaosia e le Siamani kamupani Jaguar,
  • Manatua, e tatau ona e tolu taimi e te asiasi mai ai, e naʻo le taimi lava e tupu ai le mea na tupu, e tusa lava pe a maeʻa ona lauulu muamua, o le a maua lava e le lalelei foliga.
  • E sili le faia o le faʻatulagaina pe a uma le valiina poʻo le curling, aua o le a fesoasoani e faʻaleleia atili le tulaga o le lauulu ma tapunia pito ina ia latou le fluffed i lalo o le faʻafitauli o mea vaega.

O le tau o le tautua e faʻamoemoe lea i le taulaga ma le fale faʻapitoa.

I le averesi, e le mafai ona taugofie nai lo le 600, ae o le pito i luga tapulaʻa e leai.

I nisi salonone, latou te ono fesiligia se lauulu e oo atu i le 2500 rubles. Ina ia sefeina le tupe, e mafai ona e faʻatauina togi paʻu, ia e masani ona faʻaalu i luga ole Initaneti.

I se aotelega, e aoga tele, aua o le curls faaleleia atili o latou foliga i se taimi puʻupuʻu, o le mea lea, afai o le fafine manaʻo e foliga aulelei, ona ia le faʻasaoina tupe mo ia.

Tulaga lelei ma leaga

Lelei o le taualumaga:

  • Ua sili atu le sifiina o laulu ona o le faʻailoga ua faʻapipiʻiina,
  • Puipuiga mai mea leaga
  • Ole togafitiga lea e puipuia ai lauulu, sopoia,
  • Susulu ma susulu mai
  • Aoga aoga ile vaivai o le tino, vali lanu,
  • Faʻafouina o le fausaga lava,
  • O se mea lelei e mafai ona tumau mai le 2 i le 6 masina.

Leaga:

  • E faʻalagolago lava ile tomai ole matai.
  • Maea filifilia o le vevela o le seleulu o lona uiga tele
  • Afai e tatau ona faʻamalosiʻina pe a tipi, ia maitau e faʻaaoga e le matai se mea vevela, aua e le mafai e tipi ese faʻamaufaʻailogaina ma seleulu masani - le uiga o le taualumaga atoa ua leiloa.

Na tupu aʻe lona lauulu ma manaʻo tele ia ona foliga aulelei. Sa ou faʻaaoga le nicotinic acid, capsules, lamination, ae leai se mea na maua mai ai le faʻamoemoe sili, lea ou te manaʻo ai. Ona ou alu lea mo le selu ma le seleulu vevela.

Sa ou faia se lauulu ma le flagella. Na fesoasoani o ia e faʻasaoina foliga o curls mo le toeitiiti ono masina e aunoa ma le tipiina i taimi uma pito. Na tipiina foi lauulu i le na o le ono masina, ma ou te fautuaina le toe faia o lea gaioiga, e pei ona sa ou faia mulimuli ane. Lauulu pe a uma ona tipi o le a vave faʻaitiitia, e ui lava i le mea moni na latou ola mai i le taumalulu, ma toe fai faʻamamago ma se lauulu. O le taualumaga umi umi le taimi, toeititi lava 2 itula, ae o le iʻuga e vave ona iloa. Na ou faʻatusatusaina nai salonoa, o le itu tau paʻu e le faʻalagolago tele i le tau o tautua. Ou te fautuaina tagata uma ia maua se seleulu seleulu tipi foliga e foliga sili atu.

O lauulu e masani ona manifinifi, maalulu. Ou te le faʻaaogaina masini faʻamago ma uʻamea, ou te le faʻaaogaina mea teuteu masini, o lea sa ou matua faʻamoemoe o le vevela vevela seleulu mafai ona fesoasoani ia te aʻu. Ua uma ona faʻamama ia filo i se fulufulu fulufulu ma se uʻamea aʻo leʻi faia le faʻasologa, ona aveese loa lea o pito vae, ma gagau le laulu i le faʻailoga. Ina ua maeʻa le faʻagasologa sa faʻaogaina le suauu. E foliga naʻo le ulu na amata seia fufulu muamua. Ina ua mavae o ia, sa ou le iloa le aoga o se lauulu. Ua sulu pea lauulu i luga, vaevae pito i luga, ua ou le aoga. Na faʻamatala e le aliʻi, e manaʻomia ona uia auala e 4, ina ia maua ai se aafiaga lelei, ae ou te le manaʻo e faʻaalu le 800 rubles ma sili atu. Sa iai le lagona na o matagi ua ova le suauu, ma o le suauu e mafai ona asuina i le fale. O laʻu iloiloga e le lelei, o le faiga e le fetaui ma aʻu.

Sa ia faia se seleulu ma seleulu vevela faalua. O le taimi muamua na ou tau ai i se tagata le poto masani sa faʻaalu uma le 20 minute. Ou te le malamalama i le uiga o sea laulu. Ou te leʻi faʻanoanoa, na ou toe alu faʻalua i le isi potu tele ma sa matua faʻateʻia aʻu. O le taualumaga na faia e tusa ai ma tulafono uma, e atoa le itula ma le afa le umi o le taimi, ma na maua ai le iʻuga malie. O le mea lea, e tasi lava le faʻaiuga - saili mo lou matai. O le malologa i le va o lauulu lauulu lona lua na faia i le tasi i le ono masina, na ou oʻo i le faʻaiuga o le pepa ua mou atu, e sili atu le faia o le faʻataʻitaʻiga masani lava, ona latou foliga sili atu le aulelei.

Teine e masani lava ona le tatau ona vaʻaia o latou lauulu.E talitonuina afai latou te 'oti le laulu e tasi, o lona uiga e tatau ona oka. Tulaga muamua, e manaʻomia le faʻasologa o 'oti, lona lua, e taua tele le tausiga, lona tolu, tele e faʻamoemoe i taumafa ma vitamini. Faatali mo se vavega mai le tasi taualumaga e le aoga, tausiga tatau ona faia faʻatautaia. E leai se tasi e faʻamoemoeina le toe faaleleia mai le maʻi mai le tasi laupepa poʻo le tui, ma i le laulu, o le tele lou tausia o latou, o le sili ona matagofie latou.

Le eseesega i le va o se vevela vevela ma se masani

O ufiufi fulufulu vevela o se mea e le mafai ona faʻaalia e taofiofia ki a tagata e mafai ai ona e suia le foliga masani ma maua ai lou lauulu i le puipuia sili mai le leaga aafiaga o le siosiomaga. O lenei metotia o loʻo iai se isi faʻamoemoeina e le mafaafitia, o lona sao lea i le faʻasaoina o vaega masani uma o lalaga o ie.

Tele malulu. I le tulaga o le alu i le isi itu ogaoga, o le faʻamalolo leiloa le aoga ma o le a faʻatatau i le faʻaaogaina pea ma le toe fai o fuaitau, faʻateleina pupula o paʻu. Aua le tape le amataga. E fautuaina e faʻamama le paʻu i le taimi o le "waxing", a leai, faʻaopopo atu, i le lauulu, tele epidermal sela e mafai ona mafua ai ni manua laiti aveesea. Dermatological fegalegaleaiga fautuaina se solofanua totini lima.

I se faapuupuuga. A le lava le laulu o lauulu, o le a le aoga. Aua neʻi faʻaaogaina le solo vevela peʻa faʻapena i le la. "E i ai se tulaga o le faʻateleina o pigmentation pe a maeʻa pupuga e mafua mai i fulufulu ese," o le tala lea a le faʻapitoa. Faamoemoega masalosalo. Afai o loʻo iai ni ou moli fulufulu ma le la, o le a faʻaosoosoina oe e manaʻomia le aveʻese e le solo. Ae i nei tulaga, ua fautuaina e aloese mai faʻalavelave masani mo le faʻaputuputu o pigments. "E sili atu le aoga le tafi ese o lou lauulu i seleulu ma seleulu."

O lea ia a faʻataʻitaʻia pe faʻafefea e se lauulu siliva vevela (iloiloga atili) ese mai i se masani ai seleulu poʻo tafi tipi. I le taimi o lauulu lauulu masani, o loʻo i ai se fetuunaiga i pito o le lauulu. Ae i le taimi lava e tasi, o le tipiina o laʻei taʻitasi o loʻo tumau pea le matala. O le ufiufi uʻamea vevela, lea o loʻo faʻaaoga ai se vulu mafanafana, faʻaalia mai se ese ese ese atinaʻe o mea na tutupu.

Faaaoga le faʻaogaina o ia lava. Waxing maua ai se fesuisuiai ma le le mautonu i lanu, o le sili atu manino vaaia i le vaega o le faʻaumatia. Faauma i soo se kulimi. E tatau ona malu ma faʻamalieina le kulimi, ae aua le manogi, aua o lenei kulimi e mafua ai le mu. E i ai mea e ese mai ai, pei o le manogi o cendana, lea, e tusa ai ma se suʻesuʻega a le Ruhr University i Bochum, lomia i le tausaga talu ai i le tusi talaaga Research Dermatology, fesoasoani i le toe faʻafouina.

Aveesea lauulu laser: fai tofa i le tanning

Tele mea sese na faamatalaina auiliili e Dr. Josephine Royo, Sui Faatonu o le Medical Laser Institute. Tuu le taimi. E sili atu ona aoga le sauniga lauulu o le laulu i le tele o laulu e tupu, aua o vasega taʻitasi e aveeseina le pasene o lauulu o iai nei. Mo lenei mafuaʻaga, e taua le faia o faʻamaoni sauniga. A leai, latou te ofaina sili atu nai lo le mea e tatau ai, ma le faʻatatauina o le tau tautupe.

O le faʻaiuga o lenei faiga, o fulufulu uma i luga o le tipi faʻamaufaʻailogaina e peiseai. E leai se mea e taʻu mai ai le faʻaiuga o se faʻataʻitaʻiga: o le fesoasoani e le toe maua se faʻalelei faaopoopo, soifua maloloina ma le aofaʻi. O le "faʻamaufaʻailoga" o le lauulu e puipuia ai mai le ulu atu i totonu o ituaiga le lelei vailaʻau e faʻaleagaina le lauulu fausaga.

Fufulu muamua ma se isi metotia. O le vaega o lauulu o loʻo iai le pigment ma faʻaaogaina le laser light o le fulufulu paʻu. E faʻamafanafana ma faʻaalu le vevela i le matrix ma le papilla ma faʻaleagaina i latou, e mafua ai le le mafai ona toe gaosia le folikel. Afai e leai se lauulu, o le aoga o le sauniga ua faʻaitiitia. I se faʻaopopoga, e tatau ona e aveese atoa le paʻu o le nofoaga, ma o le togafitiga avea umi. Lelei, le lauulu e tatau ona pupuu ae vaʻaia.

O le a le umi o le iʻuga?

Alu ile falemai tanning. E leai se masalosalo e faapea, o le laser hair removal e saogalemu ma aoga pe a paʻepaʻe le paʻu, talu ai o le laser e gaoioi i le taimi na ia vaʻaia ai le lanu, ma afai e maua ai mea uma i luga o le paʻu, o loo i ai le tulaga lamatia o mu. O metotia uma na faʻamaonia e le sosaiete faʻapitoa. Naʻo se mea o le sailia o le mea e sili ona fetaui ma ou manaʻoga ma mulimuli i nei fautuaga ina ia faʻaitiitia ai le faʻaletonu.

E leai se mea e mago ai lauulu ile vevela oona, e maua ai le "ola" male alualu i luma. Ma o lo latou soifua maloloina masani susulu faasao mo se taimi umi.

Faʻafefea mea uma

Ole tipiina i se vevela fulufulu (ata o loʻo tuʻuina mai i la matou tusitusiga) o loʻo i lalo: aʻo leʻi amataina se na togafiti, e faʻapupula e le matai le iila i le vevela o le 130 tikeri. Ona amata loa lea ona tipi lona lauulu e tusa ma le manaʻo o le tagata o tausia. Ae i lalo o le aafiaga o le vevela lau, tupu o le gaioiga o cauterization o vaega o lauulu. Ma, pe a maeʻa le faʻagasologa, e faʻaaoga e le pulu faʻapipiʻi se faʻamalologa faʻapitoa i le lauulu. A maeʻa 15-20 minute, o lenei oloa e tatau ona fufulu ese. O se taunuuga, o le lauulu lauulu maua le ono mafai e oe lava-faamaloloina.

Sili atu 200 miliona alii i le lalolagi fufuluina i aso uma. Ma tagata uma i se taimi i lona olaga o le a vave pe mulimuli ane tofo i lenei amataina sauniga. Sa masani le au tau a Roma ona vaneina a latou pelu a Velfofacial: e faigofie e vaai faalemafaufau ma a iʻuga. I Sasaʻe tutotonu, sa faʻaaoga faʻataʻifilo fua e tofu lauulu tasi i le isi. E faigofie foi ona e mafaufau ile tau e.

O le mea e malie ai, o le eletise faʻateʻe ma faʻaaoga faʻaʻasoʻo o loʻo iai i faletaele uma i nei aso ua matua faʻaleleia atili le saoasaoa ma le fulufulu tausiga. Ae o lea ua aliali mai nei le au tauvaga tuai: o se avega o le ola. “O isi taimi o auala tuai e sili atu ona lelei,” o le tala lea a Magpenny ina ua uma ona sulu ma se laulu ia James Bond i le faaiuga o le 007 Skype. I totonu o Peretania, i nai vaiaso talu ona maeʻa le ata tifaga, o le faʻatauina atu o lenei toega o le fale seleni na siʻitia i le 50 pasene. Na matou matauina e iai le manaoga lea sa leʻi iai muamua.

O 'oti fulufulu vevela e faʻasaoina le faʻamalosi faʻalenatura faʻalenatura ma faʻalenatura faʻalenatura taua. O lau lauulu o le a maua i taimi uma le teuteuina lelei, fou ma foliga lelei ona o le mea moni o tuaoi o vaega o lauulu e le mafai ona vaʻaia.

O le faʻaauau pea o le faia o ia gaioiga e mafai ai ona fai le tele o lauulu ma faʻalogo i latou.

E foliga mai ua toe foi tagata i le masani sulu le sailiga o fiafiaga, faʻamaonia Antonio Thomas mai le fale oti ulu o le igoa tutusa i Barcelona ma le ogatotonu o aesthetics o tamaloloa e tausia tagata. Mai lea taimi i lea taimi, faiga masani o se masani. E uʻumi le umi o le tafi, ae sili foi le lotofaafetai i le paʻu. E faapena foi, e sili atu le faanatinati, ”o le faamalamalamaga lea a Toma. E manaʻomia ona tuʻufaʻatasia lea tulaga i le ogatotonu o le taʻaloga tuai i isi vaega o le taumafaina. Ae i se faaopoopoga, o lenei ituaiga lototele o le alu ese atu o lo o tauaveina se faatusa. O le tafi ma le tafi o le macho, anachronistic ma fetishistic.

O ai e mafai ona faʻaalu i se vela vevela

Oe uʻamea vevela, poʻo se fulufulu mafanafana ma se pulumu vevela (faʻamatalaga, ata vaʻai i la matou toe iloiloga), ua fautuaina mo teineiti o loʻo ofuina umi, manifinifi ma o le Taualumaga o le a mafai ai ona faʻasaoina le uumi o fusi i le sili auala ma puipuia lo latou satauro. E le gata i lea, i le fesoasoani a oe e tipiina le vevela, e mafai ona e faasolosolo malie ona toe fuatia le lauulu na faʻaleagaina e le faʻamalamalamaina ma le perm

O le mea lea, i le taimi o le eseesega i le va o itupa e lua e sili atu le puaoa nai lo le taimi muamua, o lenei ituaiga o le luluina, e tusa ai ma le vaiaso Peretania, e manatu o se faʻaalia o le taʻuleleia o alii ma tamaʻitaʻi. Ole mea moni, afai e te filifili e alu i le teine ​​lulu, e te le mauaina se ata faʻataʻapeʻape lea na faʻafiafiaina le tele o tagata fai ata mataga. E mafai ona faʻaaoga masini e sui i nofoaga. Faatasi ai ma le lelei leai e leai se mea e faʻamalosia ai. Ma le isi, o le fesuiaʻiina lau ua i ai le faaitiitia tipi pito ma se taofi e taofia le vavaeina loloto.

I le tele o taimi, o lauulu oti ma se tafi e filifilia mo i latou lava e aliʻi e ofuina le laititi poʻo le uumi laulu. O le lauulu ei ai lona faʻaopoopoina aʻafiaga: matou talanoa e uiga i le mea e tupu i ona masani faʻaaogaina. Ma e tatau ona e toe faia le faʻasologa i le tolu masina uma.

O le a le mea e fai pe a uma

E moni, o le tipiina ma se fulufulu vevela e taofi ai le vaega o lalaga o taua ma maua ai le lauulu foliga maloloina. Ae o lea lava, e aoga lava le manatuaina i taimi uma le vaʻaia lelei o lauulu. Afai ua matauina afaina matuia o le lauulu, o le a le mafai ona e toe tuʻuina atu i le na o le tasi pe lua taimi i le naʻo le tasi vevela tipi. E tatau ona e faʻaaogaina oloa faʻapipiʻi lauulu toe faʻaleleia. E mafai ona avea ma ituaiga eseese o matapulepule, vibes ma balms. E te manaʻomia foʻi lauulu e masani ona vevela. O le a faʻaalia se taunuʻuga lelei i le ono masina.

Aua o le aganuʻu e mataʻutia lava. E mafai ona ati i totonu loloto, lapataʻi Antonio Thomas. O le tau o le fou tulaga lelei e uiga ile 100 euro. Mo lana tausiga ua tatau ile "toʻafilemu" le skipping le pito i luga o le paʻu nofoa luma ma pe a uma ona tipi, ina ia ogatasi pito.

Faʻaaogaina se fulufulu vevela mo lauulu ile fale pe i le faleʻoloa

Ole maʻai e taua foi, ma o le maa o le a faʻaoga faʻalua i le tausaga. I soo se tulaga, o le lelei o le sulu o le a le faʻalagolago tele i luga o le tisimasi pei o kulimi. Mo le tapenaina, o se pea tamatamaʻi lima o le a ave mai le tubito, o le a maua, latou o le a faʻalauiloaina i totonu o se pesini o le vai vevela ma, ma gaioiga a pulumu, faasolosolo mafiafia. E ono umi ni itula e ausia ai le mafiafia manaʻomia. O le foam o le a sauni pe a le paʻu ma e le pala. Ole a faʻapipiʻi ile mata, ile faʻailoaina lemu ole tino ile foliga o liʻo, faʻatonutonuina le palasi male gaoiga tutusa.

Fugafulu fulufulu vevela: iloiloga

O le fulufulu fulufulu na faʻamatala i totonu o le tusitusiga ua maeʻa maua e maua ai ona ili. O tamaʻitaʻi na faia lenei faiga sa fiafia tele i le aʻafiaga. Tusa lava pe a naʻo le tasi le taupulepulega, o le iʻuga e maitauina, e leai se tasi e manaʻo e toe foʻi i le laʻei masani.

O lenei auala o le ai ai sina faʻaititia o le tino ile paʻu. O le a ia siiina lona laulu ina ia sauni e vavaeʻese o ia lava mai aʻa. E sili le le faʻaoso: o le tele o paʻu e faʻafesoʻotaʻi le palu, o le sili atu: faʻamalologa, puipuiga ma faʻasee o le a sili atu nai lo seisi lava faiga.

Mai iina, e tele togafiti e maua ai le atoatoa tafi. O le mea pito sili ona taua o le faʻamaluluina o ou foliga. Ua fai mai tagata atamamai e sili atu le lelei o le tafi pe a uma le sauna. Talu ai ua paʻu le paʻu ma matala matala, ua le o se mea e faʻatinoina le fasimoli ma se faʻaputuga fatu. "E aoga foi le toe fai o le sapelu mumu ma le apalai mo le pasese lona lua," faʻaopoopo le Camp. Faatasi ai ma se masani masani naifi, o le aisles e pupuu ma masani i le itu o le lauulu. E le gata i lea, i le va o le tasi ma le isi pulu e tumau i luga o le laupepa i lalo o le popo, ae faʻatasi ai ma se ie faigofie. O le mea moni, o le lelei sulu o le lau tuua leai se kulimi i luga o le foliga i le faaiuga o le tafi.

Fai mai teineiti o le aafiaga o le vevela tipiina e fa masina, ina ua uma ona tatau ona toe faia. Ma latou te faia ma le fiafia tele.

O fea latou te faia

Soo se tasi lava e mafai ona faia se faʻamalu vevela. O nei aso, o se faʻatulagaga ua faia i totonu o fale faʻalelei uma. Lenei fiafia e sili atu taugata nai lo le lauulu masani, ae o le taunuuga faʻamaonia le tau. O le mea e masani ai, afai o le matai e le o lava le agavaʻa, poto masani, ona mafai lea ona ia faʻaititia le aʻafiaga, ae pe a maeʻa le lua pe tolu taualumaga o le ae mauaina se faʻailoga lelei.

Ole faʻamalosia oleʻa faia peʻa manaʻomia, aua ole faiga sili lea ona leaga mo le paʻu. E fautuaina i taimi uma le faʻaloaloa le itu e tatau ona faʻamamaina faʻalelei i le lua tamatamailima, ina ia soli lelei le pito. E masani lava ona faʻaleleia ni tagata e faʻataʻitaʻia lauulu faʻataʻitaʻi masani ile tele o auiliiliga, pei o le faʻapipiʻiina o le vai vevela i mata e faʻamama ai ma malolo le paʻu ae leʻi tafi, ona faʻapea lea o kulimi puipui. Ua tele le suiga ole lalolagi o kulimi. O lenei ua latou faʻaaogaina creamier ma sili atu lemu oloa, fai mai Antonio Thomas.

Vevela seleulu, se fulufulu i le afi - mo mautinoa, na e faʻalogo i nei faiga, ae e te leʻi faʻamalosi e siaki oe lava. Ma o mea uma ona o nei "vevela" tekinolosi o loʻo ufitia pea i le puao, ma e leʻo manino - e aoga ea le faʻailoa atu o lou lauulu i mea vevela tipi? Na matou filifili e saili mea uma ma taʻu atu ia te oe ina ia mafai ona e faia le filifiliga saʻo!

1. Talafaasolopito. Cleopatra sa faʻaaogaina le faʻataʻitaʻiga o sulu vevela. Sa faapalapalaina e ana pologa ni pito sili ona lamatia i le afi, ona togafitia lea e le fau pulu i latou i le manaia lauulu. Tasi le pisinisi tagata mai Suiselani, ina ua ia faalogo i lenei tala, na filifili e suesue maeʻa i lenei mataupu. E ala i le faamasinoga ma mea sese, na ia sau ai ma se faiga faʻaonapo nei o seleulu vevela, lea sa faʻaaogaina e le kamupani Siamani "Jaguar", lea na faʻaalia ai i le lalolagi se vevela vevela i le 2003. E fia iloa faapea o le seleulu e malulu lava, naʻo matala o loʻo faʻamafanafanaina ile pito tipi. O le vevela e mama atoatoa ma e faʻalagolago i le tulaga o lou laulu.

E i ai foi nisi mea e muamua-briquette oloa, aemaise mo mea faʻataʻavaleina eletise, lea e aoga pe a faʻaaoga le po ua teʻa. E le a le lamatia le fulufulu o tamaloloa. I tulaga lamatia o manuʻa laiti. O le auvae ma ua e sili ona faigata, ona o le iai o fulufulu lauulu e tutupu i le tele o itu. E i ai le laʻua fouvale, a uma ona tipi, e tupu i se isi itu mai le toʻatele. Nai lo le toso ese mai le paʻu, latou te uliuli ma tuputupu ae i lalo, mafua ai le ita ma tamaʻi laiti e ono afaina ai.

2. Auala o faʻatinoga. A tipi ma seleulu vevela, matata matauina matata tele tomai taua tele laasaga:

· Faʻailoga ole lauulu ina ia mafai ona filifili le saʻo.

· Mimili o faʻataʻamilomilo i flagella ma vavaeʻesea lauulu vavaeina.

· Oti 'ulu ma teuga i le talosaga a le kalani.

3. Faamanuiaga. Vevela selea e pei o soldered fesoasoani, le faʻatagaina latou e toesea. O lenei mea e faʻatagaina ai meaʻai ia “faʻamaumau” ile lauulu. I le taimi lava e tasi, o lauulu lava pe a uma se lauulu laulu e sili atu ona teuteuina ma lelei.

O lenei tanumia lauulu po o le folliculitis. E valu sefulu pasene o tane matutua na feagai ma lenei faʻafitauli i se taimi. E masani ona i ai le malulu o loimata. Aemaise i tamaloloa e ofuina ni fusiua ma ofutino tapunia. E tatau ona tafi uma i aso uma pe maua se malologa lelei mai lea taimi i lea taimi? Le sili ona leaga tuʻufaʻatasiga e paʻi tele le paʻu ma malulu lauulu. I lenei tulaga, matou te le fautuaina i le luluina o aso uma pe leai le faatopetopeina, fai mai ai Toma. E le moni o le masani o le seleina o lauulu e malosi. I le tausaga, e tusa ma le 13 senitimita o le a tupu.

Ae e le faʻalagolago ile masani o le tafi. O lauulu e le pei o se laʻau. E pei o fao, o se galuega oti. O le tafi o le a tele pe faʻateleina afaina ai le paʻu, ae le o le lauulu, lona malosi poʻo le tuputupu aʻe. O lenei ua e saunia mea uma, naʻo oe e tatau ona aveese le naifi. Blades ma foam spray - le sili ona lauiloa faiga. Ole eletise eletise, pei oi latou e sili atu le maaleale paʻu, aua, i le faʻaupuga, mafua ai faʻaititia. I le aotelega, i latou o loʻo faʻataʻamilomilo lau o loʻo sili atu ona fautuaina mo fulufulu mafiafia, aua e sili atu latou puʻeina lauulu e tupu i fafo atu, ae mo sili 'ava, o latou lulu e sili atu maaleale ma sili talafeagai.

4. leaga. Ina ia maua le aʻafiaga, oe manaʻomia ni taualumaga e sili atu taugata nai lo se lauulu masani. Ole taimi umi e oo atu ile lua itula, ua mafai ona tulei ai teine ​​pisi. Ma le mea mulimuli, o le faʻaaogaina soo o se uʻamea poʻo fulufulu vave e "faaleaogaina" le aafiaga o le "vevela" lauulu.

E sili atu ona faigofie foi le faʻaaogaina o laʻei faʻa-eletise e faʻaaoga: e leai se gel, faʻamalulu, mea faʻapitoa poʻo se mea e le manaʻomia.Latou te le faʻamamaina ma e le tau i luma o le faʻata i taimi uma: e mafai ona faʻaaogaina i soʻo se mea ma faigofie a o faimalaga, talu ai o le sulu e matutu. I le onosefulu, na susunuina se moli eletise. E valu sefulu pasene o tamaloloa na faʻaaogaina. Itiiti mea ua mavae talu mai lena. I se faʻaopopoga, o le eletise e tele ina tumau ai pea ile itu lava e tasi ole mata, e mafai ona oso ai le ita.

I le taimi lava e tasi, o moli fesuiaʻi ua alualu i luma taua tele faʻafetai i le tele-pepa polokalama e faʻaititia ai le numera o pasi, fai mai Thomas. O i latou e faʻaaogaina le tui masani e manaʻomia le fiafia mai i le masani ai, o le taimi e malolo ai, vavaeʻesea, ma oe lava tausiga. O le tipiina i le tusi paʻu e faʻamaonia ai le sili atu le saʻo ma mama, o le mea lea, pe a fai o le mea e matua faigata, o le sili lea fofo. I se faʻaopopoga, e mafai ai ona e faʻatumauina pea le pulea i le seleina: pa'ū, saoasaoa, malosi, ma isi. o le mea moni: o laulaau e masani ona sili atu le malosi ma e tele na mafua ai mafua ai tele manuʻa.

5. O le tau o taualumaga: mai le 900 i le 2900 rubles (e faʻalagolago i le maualuga o lauulu ma le foliga o le lauulu).

Lauulu sipiina e le afi

1. Talafaasolopito. O le tekonolosi, lea e faʻaalia i soʻo se mea e fou, sa 'sipaia' foʻi i aso anamua. O iina na faʻaaoga ai le afi e tata ai lauulu, ma le taimi nei - mo se faʻamatalaga manino. O le afi mumu i la matou latisi faaali mai faafetai i le stylist Olga Kurbanova. I fale salun, o lenei tekonolosi "nana" i lalo o le tele o igoa: pyrophoresis, lauulu togafitiga ma le afi, lauulu oti poʻo le "afi tipi", ae ia iloa o nei mea uma e tasi ma tutusa.

2. Auala o faʻatinoga. Ina ia faʻatumuina curls ma mea aoga aoga ae le o le faʻaleagaina, e tatau i le matai ona matauina ni manatu:

· Fufulu o lou lauulu i le faʻamalama faʻapitoa. Faʻamolemole ia matau o lenei taualumaga e le manaʻomia faʻanatinati - loka, le amanaiaina, pe a maeʻa ona faʻaalia tulaga lelei mai le ata.

Tufatufa atu o faʻateulu ma tuʻufaʻatasi i luga o lauulu.

· Sapalai talosaga i porotini, saito aveesea, vitamini ma suauʻu.

Faʻaogaina se faʻapitoa e mautinoa ai le puipuia o lou laulu mai le afi.

Faʻamamaina o lauulu mai faʻafefeteina ole "soʻo" fua ile faʻaaogaina o se faʻapitoa.

3. Faamanuiaga. A maeʻa le faʻataʻitaʻiga, o loʻo ua punitia i le laulu ma mea aoga, maua se ituaiga puipuiga mai faʻafitauli i fafo atu. E maua e lauulu le pupula, susulu ma sili atu le tupu vave. O le aafiaga o le pyrophoresis e maitauina i totonu ole 4 masina.

4. leaga. Ole iʻuga o le lauulu 'ula' e fuafua saʻo i le tomai o le tagata poto faʻapitoa. Tasi le faiga e le mafai ona fai, o le a e faia ni nai vasega e maua ai le manaʻo manaʻoga.

5. Tau: 3000-4000 rubles i le sauniga.

Oti fulufulu

1. Talafaasolopito. Talu ai nei, na filifili ai le au faʻalavelave e faʻateʻi tagata faʻatau i le faiga fou o le "tafi o le 'aina". Ae pe o le faʻaaogaina o le tafi, poʻo le i ai foʻi o le "aila", ua avea ai lenei tekonolosi fou. Ua leva na faʻaogaina le tafi faʻataʻoto i le tele o seneturi, ma o le manatu e faʻaaoga le vevela e faʻamau ai pito e nono mai le kamupani Jaguar na taʻua i luga. Ui i lea, o le suiga fou na faʻamalosia ona o le foliga mai o lauulu sulu i onapo nei, e faigofie ma vave ona fai se naifi nai lo se mea masani masani.

· Oti po o le teuteuina o lauulu. E maitauina e mafai e le matai ona faʻaaoga seleulu masani, ae le o le vevela.

· Fulufulu togafitiga ma se fulufulu vevela, soldering fesoasoani.

3. Faamanuiaga. E ui lava i le tutusa o le faʻagasologa ma seleulu vevela, o le faʻaaogaina o se tafi e sili atu le aoga: e le manaʻomia e le matai ona vaʻai i taʻitasi uʻamea, e mafai ona laveaʻiina oe mai vaevaega i le tasi togafitiga. A maeʻa ona tipi ma se tisiki, o pito o le lauulu ua faʻamaufaʻailogaina, o le laulu lea o loʻo faʻamalosiina, o se susulu maloloina ma le susu.

4. leaga. E toetoe lava leai! Pau lava le mea o le taua o le sailia o se tagata tomai faʻapitoa, aua e sili ona ono faʻaleagaina ai lou lauulu nai lo le faia sili ona aulelei.

5. Tau: mai le 1500 i le 2500 e fuafua i le umi o le lauulu.

O a faʻafitauli e fesoasoani i le faʻasologa?

O le seleulu vevela e mafai ona tipiina e avea o se profilaks ma ia fofoina faʻapitoa faafitauli.

Faailoga mo:

  • Malulu, vaevaeina ma faaleagaina lauulu.
  • Le mautonu o lauulu.
  • Folafoloina lauulu.

O le taualumaga e masani ona faia pe a uma le pulu, moli ma perm. Muamua lava, e fautuaina mo tagata e ana le laulu uumi. Ina ia maua le lauulu a teuteuina lelei ma maloloina, vevela vavaeina faʻatasi ma lamination, keratin faʻasaʻo ma puipuia.

Ata muamua ma ina ua maeʻa le faʻagasologa:

Fautuaga e uiga i lauulu ituaiga:

Mo le faʻataʻitaʻiga, lauulu o soʻo se ituaiga ma fausaga e talafeagai: sao, galugalu, galugalu, manifinifi, malo. Fuafua i le ituaiga o lauulu, o le vevela o le seleulu e tatau ona amanaia:

  • Afai e i ai lou manifinifi, mago ma matutu le laulu, o le vevela e le tatau ona sili atu nai lo 110 tikeri.
  • Mo lauulu masani, o se vevela pulega o le 120-130 tikeri e talafeagai.
  • O le mafiafia ma le maʻai o tuli ua veleina i le vevela e oʻo atu i le 150 tikeri.
  • I le tipiina o lauulu ua matua faʻaleagaina, ua sasaina seleulu i le 80-110 tikeri.

O le a le vevela vevela

O le mea faigaluega e pei o laʻei masani lauulu laʻititi ma le tasi eseʻese: e faʻafesoʻotaʻi i le mains faʻaaogaina se network adapter. E le gata i lea, e mafai ona aofia i le pusa: le pule i le vevela, le faʻamalu ole seleulu ma le faʻata, lea e faʻaaogaina foi mai le fesoʻotaʻiga.

E i ai tulaga kesi ma feaveaʻi. Ole vevela ole tele o vevela sele e 80-150 tikeri. Telefoni feaveaʻi ma faʻamaumauga tulaga eseese. Mo seleulu feaveaʻi, uma tipi lau e faʻamafanafana luga, ma mo le tumau - naʻo le tasi. O 'au i mea uma e lua o le mea faigaluega e ufitia i le vevela-insulating mea - o lenei faʻamamaina le ono mafai ona mu.

O sili ona lauiloa gaosi o seleulu o Jaguar (Siamani), Yasaka (Iapani), KIEPE (Italia). Ole tau e faʻamoemoe i le kamupani, le lelei ma uiga lelei o le mea faigaluega ma e ese mai le 40,000 i le 60,000 rubles.

Le eseesega i le va o se vevela seleulu lauulu ma le faaiila, se vevela faʻafiafia ma lauulu togafitiga ma le afi

I le faʻaopopoina o le faʻaalu i le vevela, o loʻo i ai foʻi isi faʻagasologa e aumaia ai le lamolemole i lauulu ma faʻamamaina ai ni vaega na faʻaleagaina.

E le pei o le tipiina ma seleulu vevela, o le polesi e le solia itu uma o le lauulu. O se masini faʻapitoa e faʻaaogaina mo le taualumaga, e tipi ese uma pito tipi, tusa lava pe o le puʻupuʻu lauulu.

Ole tafi tipi 'eseʻese mai le seleulu i lena i le tulaga muamua, e mafai e le matai ona faʻaogaina na o ni metotia se lua - flagella ma se fasi faʻaseʻe (fasi). Le faʻaaogaina o seleulu vevela mafai ai ona e faʻaaoga i isi metotia - mo se faʻataʻitaʻiga, tuusao tipi, etc.

Pyrophoresis (lauulu lauulu ma le afi) mafai ai foi oe e aluese mai le kolosi o le lauulu ma faʻaleleia lo latou soifua maloloina. Ae e le pei o fugalaʻau ma le seleulu vevela, pyrophoresis aofia ai le faʻaaogaina o laina i le umi atoa, ae le naʻo le faʻapipiʻi i latou i le pito.

A faʻapea foʻi, pe a togafitia i le afi, suauʻu faʻapipiʻi i le lauulu mo faʻaopopo togafitiga ma taumafa. Ole taualuga ei ai le tau maualuga: pyrophoresis o le a tauina oe ia le itiiti ifo i le 4000 rubles.

Ole filifiliga ole faiga talafeagai e matua atoatoa na ole tagata lava ia. E tatau ona e mafaufau i le ituaiga ma le aotelega o le lauulu, faʻapea foi ma le aofaʻi o le tupe o loʻo e naunau e faʻaalu i le faʻaleleia o lou lauulu.

O seleulu vevela poʻo le tafi faʻafefete? Mafua poʻo le faʻateʻaina o le matutu ma vaevae pito? Faaiʻu ata

O lenei e tipi faʻatasi ma flagella poʻo seleulu vevela e lauiloa tele.O le a ou le taʻuina.

E le gata i lea, pe a uma ona tipiina le lauulu, e i ai ni mea leaga ma le fiafia i le bzumiya iloiloga Le saʻo le vevela na setiina, vale vave, le palama faʻapitoa sa le faʻaaogaina, taugata, e leai se iʻuga, ma isi.

Na ou manaʻo tele ma tele loʻu masalosalo i le faʻaalu o se lauulu laʻau, aua toe - taugata + e i ai se iuga folafolaina?

Na ou tau atu i se faʻaaliga o loʻo i ai i laʻu taulaga le vavaeina o se mafolafola mafolafola, ma o loʻo i ai pea le faʻalauiloa. E sili atu le faʻatauina o coupons ma GB, o le mea moni, e suʻe ni coupon, e suʻe ni mea, aua i soʻo se mea e sau mai i se tau afa.

Mafaufau mo se taimi umi, ua ou saini loa.O le tau na ou totogiina sa avea ma 300 rubles! O lenei e laititi lava, a manatu o le siliva e taugofie nai lo le vevela seleulu. O le a iai se mea mai le 600 i le 1000, ma ma selea mai 1200 ma sili atu, maualuga, maualuga ..

O le tau lenei ua le mautonu soʻo seisi. Ma ua matou faʻataʻitaʻia))

O le taualumaga umi 30-40 minute. I le taimi lea sa ou fesili i le matai pe o le a le eseʻesega i le va o seleulu vevela ma le fulufulu, o le tau o mea faigaluega, masini mea e pipiʻi ai e se tasi latou, etc.

Na ou iloa ane e pei lava o le seleulu pei o seleulu vevela, naʻo le televave ma taugofie.

Taualumaga.

Na selu loʻu ulu, na iloilo lo latou tulaga, na latou fesiligia le mea ou te manaʻo ai ma e amata loa ona latou galulue.

Na vevela le silafiaina mo le 5-7 minute. Ona faʻasolosolo lava lea i luga o lauulu ma “masaʻa” fulufulu lauulu i le umi atoa. Na pei lava na toso lemu lau filo lauulu ma toso tasi lauulu i le taimi. E leai se afaina, e matua le masani ai. Ma sa ou mafaufau e uiga i le Le Atua e, na ia tipiina lou afa lauulu i oʻu tauau i le taimi nei!

Ina ua maeʻa le lauulu, na latou faʻaali mai ia te aʻu ma le laumata fiafia i luga o le fola o loʻo taoto ai oʻu 'aʻai. Sa taʻu mai ia te aʻu ua mago uma, ma e na o mea uma lava e tatau ona aveese.

O le mea moni, na ou teʻi)) O le umi o le lauulu e le i suia, tele foʻi.

Ae sa i ai se ofoofogia sausulu ai lauulu .. E pei o le siliki, e matua manaia. Sa ou fiafia lava.

I le aso lava lea, sa ou nofo ai i le fale, sa amata ona ou mafaufau i le fautuaga ma le aofaʻi atoa. Sa ou tauivi ma le malulu lauulu mo le tausaga, ina ia mafai ona manino loʻu iloa ai le mea o le "maʻi" ma le mea o le "soifua maloloina" lauulu.

Na ona faʻapea lava 'ou te leʻi maitauina iʻa paʻepaʻe, leai ni mea. E leai ni lauulu o loʻo tatali faʻatasi i le umi atoa. Vasega!

Ituaiga ma tekonolosi o tipiina ma vevela seleulu

Nei ituaiga o lauulu:

  • Tagavai. O le matai vaeluaina se manifinifi manifinifi o lauulu, milo i se tourniquet ma tipiina le lauulu lea ua pa'ū. Faatasi ai ma lenei metotia, o lauulu e tipiina i le umi atoa.

  • Faafiafiaina. Faatasi ai ma le fesoasoani a papalae vevela, e mafai ona faʻataʻitaʻia soʻo se lauulu tipi. I lenei tulaga, o le lauulu 'oti e faʻaaogaina le faʻaaogaina o tekinolosi lava pei o le seleulu masani.

  • Faaiilaina. Lenei ituaiga o lauʻeleʻele ma seleulu vevela pei o le polishing, ae ma le tasi eseʻese. O le matai e toso le nonoa e tago iai ma loloʻu. Uma pito o le lauulu o lo o tuʻituʻi i le loka o loʻo veleina ma seleulu vevela.

Fautuaga ile tausiga o lauulu pe a uma ona oti

Ina ia taofia le aafiaga o taualumaga mo se taimi umi, e fautuaina e usitai i tulafono nei:

  • Le faʻaititia o le faʻaaogaina o faʻaaoga curling uʻamea, auli ma lauulu lauulu. A faʻaʻauluina, ia mautinoa ia faʻaoga malulu puipuiga puipuia i le lauulu.
  • Mai lea taimi i lea taimi, oe manaʻomia le faia o fafagaina o laulu pulou.
  • E sili le faʻamago i lauulu masani. A faʻaaoga se fulufulu lauulu, e tatau ona e filifilia le aofaʻi o le vevela.
  • O lauulu e tatau ona puipuia mai le leaga o le siʻosiʻomaga. E fautuaina le ofuina o pulou (o le pulou i le taumalulu ma pulou i le taumafanafana) ma taumafai e aua le maileia i le timu.

Afai e te manaʻo e faʻamama ese le pito tipi ma avatu lau lauulu i le lamolemole ma eli, faʻalogo i le tipiina ma seleulu vevela. Le tuʻufaʻatasiga o mea teuteu teuteu ma togafitiga ua avea ai lenei faʻataʻitaʻiga o se fesoasoani sili mo le fofoina o le tele o lauulu faʻafitauli.