Lauiloa

Lauulu laititi fugalaʻau afu

Scythe-waterfall - lauulu mo lauulu toetoe lava o le umi. Faʻafetai i le tele o lalagaina filifiliga, e talafeagai mo aso uma ma aso malolo aso.

O se mea e fou, o se mea e le masani ai, ma se mea e faavavau. O lenei faʻamatalaga e aoga tele i lalagaina. Ile taimi lava lena ole tausaga, e le gata e lafoai ai a latou tulaga, ae o le a latou faʻaauau pea ma le faʻaaogaga a latou ala i le pito i luga o siata foliga. O se tasi o laʻei sili ona lauiloa i lalagaina o loʻo tumau pea Farani afu poʻo, faigofie lava, se fili-afu.

O le igoa e atagia atoatoa ai le aano o lenei hairstyle. Ole eseʻesega lea a le maʻa Farani. Ae nai lo le afifi uma o le lauulu i se fili, o se vaega o manoa ua tuua e tafe saoloto, ma faapena ona tusia ai se tala faatatau ma le pa'ū pa'ū o se afu. O lenei lauulu lauulu e fetaui lelei i le faʻaaloalo ma le alofa faʻapea. E le faigata tele le faatino ma foliga ofoofogia ile lauulu lauulu i lalo o tauau.

O se faʻaaliga manino o lenei lalagaina o lona lautele. E mafai ona fili faʻamaʻamuta le pulou-i luga o le uumi, ogatotonu ma e oʻo foʻi i le laʻititi puʻelea ma lauulu laʻau.

O le i ai o tomai o lalagaina o se Farani fulufulu, e faigofie lava le faia o ia lauulu i luga o oe lava, ma le tele o filifiliga o le a faʻatagaina oe e filifili le lalagaina e fetaui ma lou taimi ma lagona.

Faiga masani

E le manaʻomia se taimi faʻapitoa ma le taumafaiga a le paʻo-o le vaipuna. Ina ia faia le laulu foliga foliga sili atu ona ofoofogia, o lauulu e tatau ona fufuluina, mago ma teuteuina lelei. Ona mafai lea ona e amata lalagaina:

  1. I le itu o soʻo se malumalu e tuʻuina ai ni manoa e tolu E tatau ona tutusa lo latou telē. O le mafiafia o faʻamaʻi - le mafiafia o le lalagaina o le a lalafi i le iʻuga. O lona tele e mafai ona fetuunai tutoʻatasi.
  2. Ona amata loa lea ona latou lalagaina se lalaga masani. Muamua i le lalagaina oe manaʻomia le faʻaaogaina o le manoa e sili i mea uma. Matou te ave ma fofo i le ogatotonu.
  3. Ona latou ave le paʻu pito i lalo ma faʻasolo atu foʻi i le ogatotonu. Ina ua maeʻa ona sui ai lea o le pito pito i luga ua i ai nei i lalo.
  4. E galo ia i latou ma tuu fua e pa'ū. E mafai ona e faʻalatalata i ai i ou foliga ina ia le faʻalavelave ai i nisi galuega.
  5. Ia, nai lo le itu tauagavale, ave se mea fou mai le tele o lauulu i lalo ma faʻaauau lalagaina. Tulei i le ogatotonu o lauulu.
  6. Ua fepasiaʻiina mai le vaega faʻasolo mai luga, ina ua maeʻa ona toe aliali mai i lalo. Tuu o ia ma alu atu i se fou.

Lenei, o le lalagaina o loo faaauau pea.

E mafai ona e fili i le totonugalemu o le ulu o le ulu ma fai lava sitepu, amata ona lalagaina i le isi itu, pe a uma ona lalagaina o loʻo faʻapipiʻi ma se fusipaʻu, pe e mafai ona e fili i le isi itu o le malumalu ma naʻo iina e faʻalelei ai le lauulu.

E mafua mai i le lauulu sela i le varnish, ae le tatau ona soona fai ma faʻafoeina auala.

Faalua Weave Waterfall

O lenei fulufulu lauulu o se fesuisuiai o le masani afu. E faigofie foi i le faʻatinoina:

  1. Muamua e te manaʻomia ia lalagaina tasi fili-paʻu, taʻitaʻi mai le tasi itu i le isi.
  2. E le gata i lea, mai le isi pito, o le lona lua o le afu paepae, ao i lona lalagaina o loʻo manaʻomia le faʻaaogaina o mama na paʻu mai le uluaʻi vaipuna.
  3. Ona mafai lea ona fili faʻamautu ma faʻamautu ma se fulufulu lauulu poʻo se lipine.

Filifiliga atamai

O se sili atu foliga matagofie o le omea-vaipuna e mafai ona fatuina e ala i le lalagaina o se lipine masani e pei o se mea teuteu.

I le malumalu, o se vaega o lauulu e valavala ma vaevaeina i ni manoa se tolu. O se lipine ua nonoa lelei i le ogatotonu. Ona amata loa lea ona latou faʻanolomoli lalagaina lalaga.

Ole faʻavae sili ile laulu ee tatau ona taʻitaʻia le soʻoga i le ogatotonu i lalo o le pito i lalo o le ogatotonu, ma e tatau ona faʻaseʻe le pito i lalo o le soʻotaga pito i luga.

Lalagaina tatau ona faʻaauau i le isi itu o le ulu.

A maeʻa le fili, e mafai ona e faaumaina le laulu i se puie masani ma se lipine ma faasaʻosaʻo.

Mimilo vaipuna

O lenei filifiliga foliga lelei uma o se laulu aso uma ma pei o se fiafia:

  1. Mo amataga, o se lautele lautele e vavae ese mai le tasi itu o le ulu i luga aʻe o le taliga.
  2. E tatau ona vaevaeina i ni vaega se lua tutusa. O le kolosi luga ma le pito i lalo ina ia o le pito i luga o le pito i lalo ifo o le pito i lalo.
  3. Ona vavae ese lea ole isi curl mai luga. E tatau ona togi i le va o le pito i luga ma lalo ifo ina ia taoto i luga aʻe o le pito i lalo ma lalo o le maualuga curl.
  4. Ina ua mavae lena, o motumotu pito i luga ma lalo o loʻo toe faʻamatalaina.

O le faavae faʻavae o taua fou, vavae ese mai luga, e tatau ona pasia i le va o le lua muamua.

E mafai ona faʻaauau le lalagaina i le isi itu faʻasa, ona malupuipuia ai lea ma se laʻua e leʻi vaʻaia. Faʻaopopo ma varnish.

Stylish ma aso nei: mafaufau i filifiliga autu teuteu

O le lalagaina "vaipuna i Farani" o avanoa matala. O le mafuaʻaga na foliga mai o le ofa foliga matagofie - i le taimi nei, o laʻei lauulu e aoga e oʻo lava i teine ​​faʻaipoipoga - latou te faʻamamafaina faʻalelei le ata mama, faʻaalia le foliga mai o le ea ma le matagofie.

O nisi o toleniga i le faʻata e lava - ua maeʻa ona laʻuina mai ia lauulu, o le a mafai ona e fausia ni mea sili ona taua!

Lauulu styling maua lona igoa ona o le mea moni o le ulu lalagaina ma le matagofie pa'ū i lalo - na mafua ai le lagona e faapea o le lauulu tafe.

O le fulufulu lauulu e mafai ona faʻamatalaina o avanoa mataga - e tele ona maua fua sela. E mafai ona ausia faʻafoliga gaʻoa faʻafetai i le loka faʻapipiʻi o lauulu - e mafai ona manifinifi pe lapoa.

E mafai ona e fili i le fili faʻaaogaina filifiliga eseese:

  • tasi itu itu lalagaina,
  • uma i luga o loʻu ulu
  • lalagaina saʻo.

Ina ia mafai ona faʻatonutonu le laulu o le "French Falls", muamua e tatau ona e aʻoaʻo pe faʻafefea ona lalagaina Farani Farani.

  1. Filifili se aofaʻiga lauulu o lauulu.
  2. Tufatufa atu i vaega e tolu.
  3. Ua oʻo i le taimi e amata ai ona lalagaina se fili, faʻasolosolo ona uʻuina lemu lauulu.
  4. E tatau ona manatua i lenei faʻaupuga, o le lalaga ole pulou i le taliga - taumafai e lalagaina faʻalelei le fili.
  5. Aofai, e tolu a matou loka: agavale, taumatau, ma le ogatotonu foi. Matou te faʻaaogaina le aia tatau e lalagaina ai isi vaega o lauulu.
  6. Toso, sopoia le pito muamua ma le lona lua. I lea tulaga, e le manaʻomia le sopoia o le tolu faʻasologa - oe na ona e faʻataʻamilo i lalo, o lona uiga, e aliali mai naʻo oe e galulue ma ni afa se lua.
  7. O le tumutumu o le iʻuga o le puaʻa tatau ona malupuipuia ma se fulufulu ulu pe le mafai ona vaaia.
  8. O lo o totoe uʻamea mafai ona potopoto faʻapipiʻi lelei pe faʻaavanoaina faʻaaoga ai se uʻamea curling.

Fautuaga taua mai le tagata faʻasalalau.

Taofi le faʻaleagaina o lou lauulu i le faʻamama mo se pulufana.

O ni suesuega lata mai o fulufulu oloa ua faʻaalia ai se faʻailoga mataʻutia - 97% o ituaiga lauiloa o laupepa ua faʻaleagaina ai o tatou lauulu. Siaki lau tusi mo: sodium lauryl sulfate, sodium laureth sulfate, coco sulfate, PEG. O nei vaega mataʻutia e faʻaleagaina ai le lauulu laʻau, aveʻese le curls o lanu ma eli, faʻapea latou leai se ola. Ae le o le mea sili lea ona leaga! O nei vailaʻau e ulufale atu i le toto i pu laiti, ma o loʻo feaveaʻi e ala i totoga o loʻo i totonu, lea e mafua ai faʻamaʻi e oo lava i kanesa. Matou te fautua malosi ia te oe e te teena ia ituaiga faʻapipiʻi. Faʻaaoga na o mea teuteu masani. O matou tagata atamamai na latou faia le tele o auiliiliga o le sulfate-free shampoos, lea na faʻaalia ai le taʻitaʻi - le kamupani Mulsan Cosmetic. Mea faʻamalieina faʻataʻitaʻiga uma ma tulaga o le saogalemu fale gaosi. Na o le pau lea o le gaosiga o uma-faʻalenaturo shampoos ma balms. Matou te fautua atu e asiasi i le aloaia 'upega tafaʻilagi mulsan.ru. Matou te faʻamanatu ia te oe, mo mea teuteu masani, o le ola le tatau ona sili atu i le tasi tausaga o le teuina.

O le lelei o sea vaʻai

  • E leai se mea e te manaʻomia ai le tele o le taimi taua ina ia fausia ai se sitaili.
  • O lenei filifiliga o le a talafeagai i kolisi, ma i le galuega, ma i se aso malolo.
  • E leai se mea e manaʻomia ai le faʻaogaina o mea faʻaopopo - naʻo le faʻatau atu o se mea matagofie e fesoasoani ina ia faʻaopoopo i le ata.

Afai e te manaʻo e vaʻai i le faʻagasologa o le faia o lauulu, e mafai ona e vaʻai i se faʻamatalaga auiliiliina o le faʻatinoina o le lauulu "French Falls":

Lauulu laulu fugalaʻau lauulu ma se moi - mo mea lalelei e masani ona tu i fafo mai le motu o tagata!

O se filifiliga lelei mo aso uma - e mafai ona e faʻaʻoleʻole i se mataupu o minute, ae i luga o lou ulu o le a i ai pea se lalelei matagofie. Lea, o le a tatou iloiloina i le tulaga pe faapefea ona mafai ona e fatuina se lalelei lauulu ma lalagaina:

  1. Tatou amata e tusa ma le tulaga faʻapena - pei lava o le faʻavaeina masani o le "French Falls".
  2. Matou taunuu i le taliga. Ole taimi nei ua e manaʻomia le pulu.
  3. Na matou faʻasaʻo le puʻupuʻu e maua mai ai.
  4. Manatua: o le ai ai ni ou manoa e alu i lalo i le taimi o lalagaina. E tatau ona tutu i luga aʻe o le siʻu faʻaoga le vaaia.
  5. Ina ia mafai ona vaʻaia le lapopoa o le fusipaʻu ile lumanaʻi - e tatau ona selu sina selu ile siʻusiʻu.
  6. Na ma faʻamautuina le matou fusipaʻu ile faʻaaogaina o se fulufulu laʻau manaia poʻo se momoʻe lanu. Faia!

Falani afu lauulu mo fashionistas e masani ona manumalo, matagofie ma tu matilatila mai le motu o tagata!

E i ai le tele o filifiliga mo le lalagaina o 'aufana mo sea laei foliga. Mo se faʻataʻitaʻiga, sitaili foliga manaia pe a fili i luga ole luga. O lenei filifiliga e fetaui lelei lava mo teineiti e iai le pu - e tatau ona umi ona fai se lalelei matagofie o le lalagaina.

O le afu ma le au a foliga foliga lelei i le tuʻufaʻatasia ma soʻo se ofu. O lenei sitaili mafai ona faia luga o lauulu laʻitiiti. E le gata i lea, o le filifiliga o lavalava e le faia se sao i mea uma - e mafai ona e ofuina ni ofuvae tosotoso ma seevae seevae - i le taimi lava e tasi, ma ia ituaiga laei, oe o le a foliga vaʻaia sili!

O lea, sei amata tatou fausia laʻei:

  1. E tatau ona amata le lalagaina ma se ila. Vaevae i totonu o le vavaega, ona lalagaina lea o lavalava i le tasi itu, faʻaaoga le agavale tauagavale ma le taumatau.
  2. Faʻafefea ona fai lenei mea: ua amata le untia tauagavale i le ogatotonu, pe a uma ona tatou o atu i le pito i luga - ua faʻaalia le aafiaga o le tafe o le afu. O le loka lona tolu ua faʻaalia i lalo.
  3. Matou te tuʻuina i lalo le taumatau, ina ua maeʻa, ona puʻeina lea o loʻo i luga atu o le pito o le pea saʻiliga, matou te tuʻuina saʻo i le ogatotonu o le lalaga.
  4. O lea e faia atoa le umi ole lauulu.
  5. Ile taimi mulimuli, oe manaʻomia le tuʻu i lalo ole loka mulimuli ma fusi faʻapipiʻi ma le faʻaeteete i le lalagaina ua lalagaina. Matou te faʻasaʻoina le iuga ma le le vaaia.

Afai e te le fiafia i ai pe a matala atoa le mata, e le mafai ona lalagaina le au i se lalaga faʻapipiʻi, e ui i lea, o le laulu laulu o le a foliga vaʻaia lava paia.

Lua i le tasi laulu foliga - pe a fai e te manaʻo e tu ese i fafo atu o le efuefu mass

Ole aoga tele ole nei sitaili e mafai ona vaʻai e le gata i tua, ae o luma ma itu. Atoatoa mo tamaitai talavou oe mananao e faʻaalia i latou lava o se tamaitai talavou aulelei, teuteuina foliga. O le lalagaina o loo amata i itu uma e lua o le ulu, maua i le pito i tua o le ulu ma fausia i se teuteuina lelei o solofanua poʻo se fusi. Mo se suiga, e mafai ona e tuʻufaʻatasia i latou i se fili.

  1. O lauulu e tatau ona selu, ona vaevae lea i le vaeluaina.
  2. O itu uma e lua matou te vavaeeseina ai faʻaputuga loka - e tatau ona tutusa le mafiafia ina ia foliga laulu foliga mai.
  3. Tatou amata le lalagaina masani i le tasi itu. I le faiga, e tatau ona puʻeina se tamai loka mai le itu - ae le o le tasi mai le mea o le a tu ai lau lalaga lona lua.
  4. Ua maeʻa le uluaʻi puaʻa, ona tatou o loa lea i le lona lua. Matou te gaioi e tusa ma polokalame luga.
  5. O loka e totoe e tatau ona selu lelei.
  6. Ole taimi pito sili ona taua: matou te fesoʻotaʻi uma tauaʻa maua ma le tele ole lauulu, ma faʻaosofia ai se fale matagofie, manaia.
  7. Vavaeese se tasi o manoa (o lenei tatau ona avea ma se vavaeʻese maua), a uma ona tatou afifi i le pito o le fusi. E tatau ona faʻaputu le loka.

Afai e te fiafia i ata vitio, lea o loʻo faʻaalia manino mai le ala e fausia ai se laʻasaga mataʻina ma lalagaina ma lalagaina curls, oe mafai ona vaʻaia mea nei:

Faaluaina 'ie puipui - mo i latou ua uma ona mafai ona aʻoaʻoina uluaʻi tomai lalagaina

Masalo mo se amataga, o lenei filifiliga o lalagaina o le a foliga faigata. Ua faʻailoa mai e le au atamamai, muamua ona faʻataʻitaʻi le faia o filifiliga masani - pe a maeʻa ona faʻataʻitaʻi i latou ona amata lea i le fausiaina o se sitaili faigata

E le ese mai le faaseʻega lalaga lalaga ie.

  1. O le vaega muamua e aofia ai le lalagaina o 'ie faʻataʻitaʻi e tusa ma le masani masani. E tatau lava ona amata teisi le pole i luga ole taliga, ile pito o le isi itu.
  2. E tatau ona fai sina vavae faʻamaʻele, puipui i se faʻaʻau paʻu.
  3. O le lalaga lalaga lona lua e tatau ona amata lalagaina lemu maualuga nai lo le muamua.
  4. I le faia o le lalagaina, e manaʻomia le faʻaaogaina o manoa sa totoe ina ua lalagaina le uluaʻi puaʻa.
  5. I le iuga o le lalagaina na gaosia, e tatau ona e faʻalelei le lalaga lele, ma le faʻaeteete faʻafeiloaʻi i le muamua.
  6. Tatou tuua isi vaega ua totoe - e tatau ona tafe saoloto.
  7. I le taofia ai i latou i le umi atoa ma manifinifi fusi paʻu, matou te vaevaeina le vaega i le ogatotonu.
  8. E ala i lea, oe manaʻomia le mimilo o uʻamea - ina ia le maitauina ai fusi faʻamalosia.
  9. Matou te faʻatuina ni mea e faʻaogaina ai le le vaaia.

E tasi le faʻaaliga: o lenei sitaili e fetaui lelei mo lauulu uumi, aua o loʻo iai ni totino faʻalua. O toega lauulu e tatau ona tafe - o le ute lea o laulu.

Fautuaga: O se fulufulu i luga o le lauulu lauulu o le a foliga atoatoa. Ae peitaʻi, afai e iai ni lauulu lurus - e mafai ona faʻaleleia mea uma, e mafai ona e faia ni mea faʻataʻalise e ala i le mimilo i luga o curlers po curling iron.

Faamanuiaga o Faalua-Wicker Stacking

  1. O le a foliga matagofie i le gala mea na tupu.
  2. Ina ia fatuina, e te le manaʻomia le tele o mea faigaluega - ia te ia lava, o lauulu foliga foliga tutusa, faʻamanatuina.
  3. E le motusia, e foliga laʻei manaia ma le teuteu.
  4. Lelei mo le fausiaina o se ea ea - e sili atu le tuʻufaʻatasi o laulu lauulu ma laei umi, tafe.

O ni nai upu e uiga i faaopoopo fesuiaiga o lauulu ma Farani lalagaina

Afai o oe o se tamaʻitaʻi tulaga ese e masani ai i le suia o lana ata i aso uma, i lenei tulaga e tatau ona e faʻaogaina fesoasoani o loʻo i lalo.

  1. E mafai ona e fausiaina asymmetric lalagaina.
  2. E mafai foʻi ona fili i le tasi poʻo itu uma e lua o le ulu.
  3. Fausia se pale i foliga o se pale.
  4. A manaʻomia, e le manaʻomia ona lalagaina Farani fusi - e mafai ona avea ma se fatu, poʻo se lalagaina masani.
  5. Taumafai e fai se apefai - o se vaʻaiga o ia ituaiga lauulu e pei ona faʻamatalaina i luga. E le mafai ona teteʻe mai curls i luga o le ulu, ae o loʻo fili faʻamamae seia lalagaina le lalagaina i luga o le ulu.

Faʻafefea ona fai se sitaili laulu mo se faʻaipoipoga i luga o le faʻavae o le pipiʻi laʻau "bob": vaega 1 http://www.howcast.com/videos/508151-short-bob-hairstyle-for-wedding-part-1-short-hairstyles/ I lenei ata pueata. faitau atili

Fulufulu o alii ma ni mea taugata

O sitaili sitaili faʻalelei ma loka tapuni matagofie faʻatupuina e masani lava ona mafua ai le tele o le agamalu mo tagata o le isi itupa. . faitau atili

Lauulu laulu lauulu mo lauulu feololo

O se tasi o saʻiliga sili atu ona sailia, 'ua leiloa foi, o loʻo ua iloaina o se pulu faʻapipiʻi. E talitonuina lena. faitau atili

Fulufulu i le aʻoga mo aso uma

Tamaiti e vaevaeina i ni ituaiga se lua: i latou e foliga lelava i le taeao ma foliga mai e momoe matala. faitau atili

Lauulu

Mo sui o le fafine vaega o le faitau aofai o tagata, o le lauulu lauulu e le na o se avanoa e faʻaleleia ai le pelu o lauulu, ae e faapena foi. faitau atili

Faʻafefea ona fai se lauulu "Falani Falls": lalagaina o taimi

Ae e te lei filifili pe faʻafefea ona fai se laʻau "French Falls" i luga o lou lava lauulu, e tatau ona e filifilia poʻo le fea o ona filifiliga e sili ona fetaui ma ou foliga. Styling atoatoa faamamafaina foliga o le mata, ma e talafeagai mo tagata e ona o vaʻaiga "vaʻaia" foliga, ae mafai ona faʻasaʻoina le lapotopoto foliga, mo lenei e te manaʻomia e tuʻulafoaia itu sulu saoloto.

Lelei matagofie lalagaina ma se atoatoa silhouette tali na o le mafai ona faia i luga o lauulu teuteuina lelei, maloloina, susulu ma lauulu usitai.Faatasi ai ma lenei sitaili, o aʻa ma tipi pito o lauulu na tupu ina ua uma ona valiina e le tuʻufaʻatasia - e aoga foi le iloiloina. O soʻo se ituaiga o valiina poʻo le faʻailoaina atu e mafai ona avea le fausaga faʻalelei 'oa ma sili atu faʻaalia, ae i luga o sitaili teuteuina i totonu o loʻo valiina i vali masani, o na sitaili foliga matagofie tele.

Vaai lelei i le matagofie ma le matagofie o lauulu "Farani vaipuna" foliga i nei ata:

Mo le fausiaina o se sitaili, o le ae manaʻomia se selu, tele fusi faʻamalosi, e fetaui ma lou lauulu, soʻo se sitaili o feololo faʻamalosi e fetaui ma oe, faʻapea foi curlers po curling uʻamea, e teuteu pito o uaea.

Faʻafefea ona lalagaina o se "Farani vaipuna" o le a taʻu atu ia te oe faʻataʻitaʻi-i-laʻasaga faatonuga e tatau ona mulimulitaʻi i ai pe a fatuina se sitaili o soʻo se sitaili. E tatau ona e amata i le mamanu o le "Farani braid", lea e masani ona lalagaina mai fusi e fa, eseʻesega ma le faigofie - "Lusia". Ina ia amata, vaevae le lauulu i se vaega.

E mafai o faʻasolo toso pe saʻo - e faʻalagolago i le sitaili e te filifilia. I le faʻaaoga o se selu, ia vavae ese tolu manoa o le tutusa mafiafia mai le vaeluaina ma fai ni nonoa se lua masani, tuʻu i le ogatotonu muamua le pito i luga ona sosoo ai lea ma pito i lalo.

Ma, ia tuu ese le filo pito i lalo, vavae ese le "fou" pito i luga mai le lapoa tele o lauulu i luga o le pale ma faaauau pea lalaga. E taua tele le mataʻituina o le "sitepu" poʻo le faʻasologa o lalaga o lalaga, o le iʻuga, o se tulafono, e foliga sili pe a e tatalaina se soʻona saʻoloto mea uma e lua pe tolu fusifusi.

O se laʻasaga taʻitoʻatasi o le a taʻu atu ia te oe naʻo le taunuʻuga na maua, i soʻo se mea, e le tatau ona i ai le fili i soʻo se mea e toso soʻosoʻo ma faʻasaʻo ia uʻamea, ma avatua ia i latou le laʻititi ma teisi lava foliga.

O se mea e tasi o le lalagaina o lau laulu "Farani vaipuna" e faalagolago naʻo le sitaili na e filifilia. E mafai ona e faia se tasi fili, teuteu ia i le sasa, pe tataʻafa ma fatuina se lavelave simetric mamanu. Ma e mafai ona e fili fili faʻamimalu lua i le fesoʻotaʻi i latou i tua o le ulu, o lenei filifiliga e talafeagai mo i latou e ofuina saʻo le vaeluaina poʻo ni faʻailoga.

I soo se tulaga, i lenei auala, e aoga le faia na o le lauulu o le parietal ma le temporal sone, tuua le tino autu o lauulu e leai se mea. Afai e te mulimulitaʻi i le tutusa faʻasologa o lalagaina, ona ia lava o le a matagofie vaevaeina e oo lava i laina o le a manaʻomia atili teuteu. Ae muamua, e taua le faʻamamaina pito o ona faʻaiʻuga ma se fusipaʻu paʻu, ma afai e manaʻomia, studs, nana o latou pito i se sitaili.

Tuʻuina atu i luga o nei ata, o le lalagaina o ata o le "French Falls" o le a fesoasoani ia te oe e filifilia se tagata se vaega o le lauulu:

Faʻafefea ona fili lalagaina o lauulu ile laulu "Farani aʻau"

Tagata e umi ona laulu, e mafai ona e fili i le "French waterfall", faatasi ai ma le lua ma le lua - vaega toso salalau i vaega. O lenei metotia ua manaʻomia i aso nei pe a faia afiafi ma e oʻo lava faʻaipoipoga faʻaipoipoga. Ole vaega lona lua e faia i le auala tutusa e pei o le muamua, ae e taua le mafaufauina i le aofaʻi o lauulu e totoe fua. Ole iuga e faʻalagolago i le auala tonu e te tuʻuina ai.

O se ata sili ona lelei ma le lalagaina o se fulufulu, i luga o lurus ma luga o le laulu malulu, e mafai ona toe faʻaogaina le faʻaaogaina o le "malulu malulu" sitaili. Ina ia faia e pei o se tagata tomai faʻapitoa, faʻaogaina mafolafola lauulu curling ma teuteu talafeagai mo o latou ituaiga, e tatau ona faʻaaogaina i luga o le umi atoa o curls.

Ina ua o ese atu mai le fusi pito i lalo ni nai senitimita, taoto i latou ma 'au i luga o toniga galu tutusa. O pito o ni manoa e tatau ona teuina i totonu, ma aumaia se auivi malie i le tipiina o le lauulu. Ia fai lenei mea, e le o se faʻamau le faʻaaogaina o sina laʻititi o le paʻu poʻo le gel, ma tuʻuina atu ia i latou le foliga o curls. Ma o le vaega autu o lauulu, e aunoa ma le faʻavasegaina i seisi vavaeina manava, ua faʻamautu ma malamalama fixation varnish.

O le "Farani vaipuna ma curls" e mafai ona fausia i se tulaga ese ese - e faʻalagolago i naʻo le metotia o le faaiʻuga faaiu. Malu malie le lauulu, vavae ese e pei o ni manoa, faʻaoga busa poʻo mousse i le umi atoa ma faʻataʻamilo i luga o curlers tele. Ia faʻamama ia manoa, sili atu i le leai o se fulufulu fulufulu, aua e te fufuluina faʻatasi ma le faaeteete, e lava ma le faʻasalalauina atu mafuaʻaga i ou lima.

E mafai ona e faʻamamago teisi i latou, i le faʻailoaina o se laititi teʻi. O le mafiafia ma le paʻu o lauulu ona o lona lava kalave o le a taofia ai na o le curl mo ia mo le tele o itula, ae manifinifi ma ulavale mea e sili ona lelei i se laititi o varnish, ao puipuia ai le natura o sitaili.

Le uluai lomiga o le "Farani vai afu" i luga o lauulu feololo o le a mafai ai oe e faia se curling iron ma le tutusa seti o sitaili, filifilia mo le ituaiga lauulu. Vavaeina le lauulu i ni filo tutusa tutusa, ina ia foliga lelei teuteu faia ma se selu.

Faatasi ai ma le fesoasoani a se uʻamea uʻamea, tuu le lauulu i tulimanu toso faʻataʻatitia, alu ese mai le fili i ni nai senitimita ma vaʻai faʻapitoa i pito o uʻamea. Afai e manaʻomia, ae maise pe a iai lau paʻu manifinifi ma faʻalialiavale, ia faʻaopopo se isi launiu o le sitaili i pito o le manoa ma avatu ia i latou le foliga o curl soft.

O sitaili ituaiga ia e le tatau foi ona selu ma le faʻaeteete, a ia tausia se mamanu manino o faʻasaʻoloto atu curls. O lenei fulufulu foliga foliga sili i luga o lauulu i luga o tauau pe laititi teisi ma e talafeagai mo le fausiaina o ata mo taimi faʻapitoa faʻapea foi ma aso uma.

I le fausiaina o se tele o sitaili manaia ma matagofie "French Falls" o nei laʻasaga i lea laasaga ma lea laasaga ata o le a fesoasoani:

Suavai ma se utupoto

O ia lalagaina e talafeagai mo taimi faʻapitoa. O le faʻatinoga e le ese tele mai le faʻailoga Farani faigofie:

  1. Scythe lalagaina mai le tasi itu i le isi.
  2. Oʻo atu i le taliga faʻafeagai, o lauulu e tatau ona faʻasaʻoina i se fulufulu paʻu poʻo se vaega lauulu.
  3. O le faʻaiuga o le siʻusiʻu e mafai ona selu e tuʻuina atu le aofaʻiga i lauulu laʻititi i le lumanaʻi.
  4. Ina ua mavae lena, faʻaaogaina konekarate konekarate, o se fusi ua faia ma faʻapipiʻi.

E moʻomia le faʻaleleiina o sea laulu. O le a ia avatua le ata o le tumau.

Vaega o galuega ma lauulu puʻupuʻu ma umi

I lauulu puʻupuʻu ma feololo, o laʻei lauulu e mafai foi ona talafeagai.

Na o le eseesega o le a aofia ai i le mea moni e faapea, ona o le fouvale o manoa puʻupuʻu, o le a manaʻomia le faʻaogaina o faʻaopoopoga auala o le faʻamauina, mo se faʻataʻitaʻiga, gels poʻo mousses. O le a latou fesoasoani e taofi le laulu foliga tusa lava pe pupuu lauulu.

O le mea lea, e faigofie ona e vaʻai i le pito i tua o le ulu, lea e faigofie ai le galuega i luga o le fulufulu lima ma ou lima.

Faatasi ai ma se scythe-waterfall, o lauulu e masani ona foliga manaia ma faamamafaina le matagofie sili ona matagofie. Faigofie, a tuufaatasi ma le muamua, o le a maua ai curls se foliga ofoofogia. Ma o le faigofie i le faʻatinoga o sea laulu e mafai ai e tagata uma ona faʻaopopo i le piggy bank o latou fiafia i ai ata.

O a laulu e foliga pei o se Falani afu?

Lenei faigofie, ae i le taimi lava e tasi lilo o lalagaina e lautele. O lauulu lauulu atoatoa o le a iai
vaʻai i tagata e ana le lauulu o soʻo se umi, lanu, tino ma le mafiafia. Ae ia matau o se pigtail foliga foliga sili ona lelei i luga o uumi o le umi faʻaalu ma galu malamalama.

Mo le tausiga o lauulu, matou aufaitau faʻaaogaina le metotia o Dasha Gubanova, ma le maeʻa ona iloiloina maeʻa lelei, matou filifili loa e ofo atu lenei metotia ia oe. Faitau pea.

Tonga ma maualuga le a mafai ona faamamafaina ai le punou o le laulu lauulu ma vaʻaia faateleina voluma faia braids. O le sitaili o lenei laʻei lauulu e mafai ai ona e ofuina i se aso masani, faapea foʻi ma aso malolo. Ma talitonu mai ia te au, o le a mautinoa masalosalo moni mataina mata.

Afai ua i ai ia te oe le faʻavaeina manatu i le lalagaina o 'aufana i le faiga Farani, o le a vave ona e malamalama pe faʻafefea ona lalagaina se afu. Ae afai e te leʻi mauaina se mea faʻapena, o le mea moni, e tatau ona e taumafai faʻataʻutaʻu aʻo leʻi amata le laulu foliga foliga i le auala e te manaʻo ai.

Suia le foliga o lau ata e ala i le aveina o manoa o eseʻese mafiafia - filifiliga taʻitasi foliga sili ma manaia. Ae o le tulafono autu o se laʻau pa'ū malie e tuuina atu i lou sitaili a manaia.

Falani vaipuna: lalagaina mamanu

O le mea lea, o le faia o le lauulu e matua faigofie lava, pe a fai e te mulimuli i ni faigofie fesoasoani:

  1. O le lalagaina e tatau ona amata mai luga o foliga, laititi ifo i lalo ole laina o lau valavala.
  2. Ave tolu filo e fesoʻotaʻi tasi ma le isi, e pei o soʻo se mea fili.
  3. Ona tatala loa lea o le tasi loka. O le mea lea e tatau ona muamua latalata ane ile vaeluaina, ona tautau faʻalelei lea, tuusaʻo, ma aua neʻi pipii atu faʻafuaseʻi ile itu.

Afai e te faia se fulufulu mo se uo po o se afafine, ia tuu ia te ia lokaina loka tatala ia lava le mau ia le o le mamanu e le uu ai ma le manino o le ata faia faia e le o leiloa.

Faʻafefea ona lalagaina se afu mo oe?

E moni, o le a fai lava sina faigata ona faʻafofogaina, ae e mafai ona e afifiina lauulu mafiafia ma lou auvae i lou tauau.

  • A e tuʻuina i le manaʻo manoa, e tatau ona faʻaauau pea lalagaina, piki lemu i luga o se isi curl o le umi lava tutusa ma muamua tolu.
  • Fusia faʻatasi i latou.
  • Toe faia seia e alu i le umi e te manaʻo ai i le afu.

O nisi taimi o le laulu laulu o se afu e tusa ma le polokalame ua fai sina ese. Pe a lalagaina, e vavae ese vavaeina e le gata mai luga, ae faapea foi mai lalo. Ona matou mauaina lea o manoa manaia mai le lauulu, lea e faia cvex ma faaleoina, ma foliga tutusa foi ma le tele o le "seam".

E mafai ona e fili vavaeina ia vaega o totoe i se puaʻa masani, lea e faʻamautuina ma se laʻau fulufulu puʻe poʻo se manifinifi manifinifi tele.

Lauulu laulu: o le a se isi mea e lalagaina?

  1. O le lalagaina e mafai ona faia faʻapitoa i le tasi itu o lou itu vaeluaina, poʻo luga uma e lua, pe e te mafaia fatuina
    filifiliga symmetrical mo le vaeluaina vaeluaina.
  2. A faʻatautaia lelei lau sikaili, e mafai ona e faia se mea talitutusa lava i se mea e maua ai le fulufulu manu ina ia faʻataʻamilomilo solo i lalo o le ulu atoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, mai le tasi malumalu i le isi, pe o le maualuga teisi atu.
  3. Mai Farani vaipuna e mafai ona e faia se ituaiga apefai - o le tatala uila e le tautau i lalo saoloto, ae e fili faʻapipiʻi i le auala tutusa i le laina lona lua. E tatau ona tutusa ma le muamua, ni nai senitimita i lalo ifo. O lenei uluai lomiga foliga lelei atoatoa i luga o le uumi, matua sasaʻo lauulu.

Hairstyle waterfall, o se polokalame e malamalama ai, ei ai lona lava aulelei: e lelei mo tagata uma. Tapulaʻa na o au vaʻavaʻaiga faʻaitagofie.

  • Na e taumafai uma auala, ae leai se mea e aoga?
  • E malepe i le lauulu lauulu malepelepe ma paʻu.
  • E le gata i lea, o nei prolapse, mago ma le leai o vitamini.
  • Ma mea sili ona taua - afai e te tuua mea uma e pei ona i ai, ona e tatau lea ona vave faʻatauina se wig.

Ae o loo i ai se aoga toe faaleleia meafaigaluega. Mulimuli i le sootaga ma saili pe faʻafefea Dasha Gubanova tausia o lona lauulu!

Nisi faʻailoga o lalaga lalaga

Lauulu mo se fafine o se pisinisi pisinisi. O le mea lea, e tatau ona latou aulelei ma teuteu lelei ile laulu. Ma o le fea teine ​​e le manaʻo lona laulu e teuteu i se manaia manaia e aunoa ma le tele o taumafaiga? O le Falani braid, lea e taua foi o le spikelet, o se fiafia fafine lalagaina. E mafai ona faʻataʻamilo i le ulu, toe liliu ma lona tua, pe fai ni pulou lurus o loʻo fesoʻotaʻi e se fusi i le tua o le ulu.

O se vaipuna o le tutusa Farani toafilemu, ae ma se mataua o fatufatuga. I le faaopoopo atu i le mea moni o lenei laulu foliga foliga sili atu ona matagofie ma muamua, e tele ona aoga:

  • oe mafai ona lalagaina se afu nai le lauulu oe lava ma aunoa ma le fesoasoani mai fafo,
  • mo le lalagaina, e le manaʻomia le faʻaogaina o varnish ma mousses, ae ua lava le i ai o se ofuvae tuʻi ma se selu,
  • E foliga manaia i luga o le faʻailoaina o lauulu pe a vali le ombre,
  • hairstyle o le a faʻaopopoina femininity ma sophistication i le ata.

Faʻafefea ona lalagaina se afu mai lauulu: laasaga i lea laasaga faʻatonuga mo le masani vaega

E faigofie ona fai se lauulu, e tatau ona e masani ai, ona ave uma lea a teine ​​uma i le uumi o curls lea e mafai ai ona lalaga ia lalaga ma se afu Falani.

  1. Muamua e tatau ona selu lou lauulu lelei ma fai se itu itu, e amata mai le malumalu i itu uma.
  2. Matou te filifilia le filo ma vaevaeina i ni vaega se tolu, e pei na e faia i se fili masani.
  3. Ina ia lalagaina o se fili masani, oe manaʻomia le ave o le agavale agavale ma tuʻu i le va o le ogatotonu ma le taumatau, ae i la matou mataupu e manaʻomia e le gata na tuʻuina, ae ia faʻamatuʻu mai foi, ma faʻatuina se alia.
  4. Nai lo le tatalaina o se manoa o le lauulu, e tatau ona filifilia se mea fou mai le ulu.

E manaʻomia le manatuaina o le lalaga faʻalelei foliga aulelei pe a lapoʻa, o lea e sili atu le filifilia o ni manoa taʻitasi taʻitasi. Ma le isi, aʻo leʻi lalagaina se afu mai le lauulu (o se laʻasaga ma lea-faʻataʻitaʻiga o le faʻasologa o le a sau i lau fesoasoani), e tatau ona e fuafuaina le itu a le fili. O le faʻatonutonu e mafai ona sasaʻo pe faʻaʻafaʻafa, lua ma faʻatolu foi laina ona faia, lea e foliga e le masani ai.

Le auala lona lua

E i ai le isi auala o le lalagaina o se afu mai le lauulu, i le taimi o le ae mauaina se saolotoga paʻu ifo:

  • oe manaʻo e selu le lauulu ma vavae lona pito i luga,
  • vaevae ia vavae ese vavaeina i vaega e tolu ma amata lalagaina o se masani fili,
  • tatala le pito i luga ma filifili le pito i lalo.

I le faʻaaogaina o lenei metotia, e mafai ona e faia ni puie se lua i itu o le ulu ma nonoa i luga o le pito i tua o le ulu.

Faʻamatalaga o le alofa faʻamaoni

Mo teineiti o loʻo i ai ni auvae, lalagaina o se afu mai le laulu, o se ata o le a taʻu atu ia te oe le mea e fai, e taua e fatu ai se ata faʻalelei. I lenei tulaga, o 'ie e le lalagaina i totonu o le fili, ma o manoa ua tautau i lalo i le galu e mafai ona mimilo ma le alofa i faʻamau. E sili ona aulelei pe a amata le lalagaina mai le malumalu ma faavaa atoa le ulu pei se pale.

I se faʻaopopoga, nai lo le faʻauia o le pito ma se paʻu masani masani, e mafai ona e tuʻuina se laupepa manaia i tua o lou taliga, mo se faʻataʻitaʻiga i foliga o fugalaʻau. I lenei tulaga, e le manaʻomia le aumaia o le puʻeu i le pito o le laulu, lava e lalagaina i le taliga.

Pulu puʻe loimata

Tagata e puupuu lauulu e le toe manaʻomia le pisa pe faʻafefea ona lalagaina se afu mai lauulu, laasaga i lea laasaga faʻatonuga (e mafai foi ona fai lau oe lava lauulu lauulu) o le a taʻu atu ai ia te oe e uiga i laiti togafiti. O le mea masani, e mo le taimi muamua e sili atu le taumafai e pulu le faʻanana i luga o se isi tagata, vaʻai ma lagona le mea e tatau ona faia, ma pe a maeʻa ona e faʻataʻitaʻia le tino o le lauulu ia te oe lava.

O le faia o le fugalaʻau Farani i luga o le puʻupuʻu umi e sili atu faigofie nai lo luga o fulufulu uumi, aua o le faiga e toe fai soo, ae o le taofia o fulufulu o laulu i ou lima ma pikiina o le a sili atu faigofie. O le mea moni, o le i ai o le puʻupuʻu puʻupuʻu e pei o se pixie, e le mafai ona mafaufau i soʻo se lauulu Mo lalagaina fetaui bob ma sikuea. E sili atu le laulu e tutusa foʻi le umi. E moni lava, o le lalaga faʻaseʻe mafai foi ona vaʻaia i luga o le ana, ae o le a le foliga vaʻaia matagofie.

Pau lava foliga o lauulu puʻupuʻu: ina ia mafai ona taofi le laulu i luga o lauulu, e tatau ona e faʻaaogaina le mousse poʻo le fulufulu, ma i le faaiuga faʻasaʻo mea uma ma varnish.

Lalaga faʻalua

Ina ua uma ona iloa teineiti le lalagaina o se afu mai le lauulu, isi sili atu filifiliga manaia mo le fausiaina o lauulu foliga mai. Mo se faʻataʻitaʻiga, e lua le vaipuna, e faigofie tele. Ina ia fausia, e tatau ona fai muamua se lalosoa, ona fili faʻamau ai lea o le lona lua i lalo ifo, ae o le mama pito i luga e tumau le tatalaina e tatau ona tutusa ma le lalagaina muamua.

I le isi itu o le ulu, i le mea o loʻo lalagaina muamua lalaga, e aoga le faʻamutaina o lona lua ma faʻafesoʻotaʻi latou i le tasi ofu paʻu. Ina ia le mafai ona vaʻaia le fesoʻotaʻiga, e mafai foʻi ona e faʻaogaina se aufana aulelei poʻo se lauulu ulu.

Faʻaogaina mea fai

O se vaega sili ona lelei o le a avea ma lipine lalagaina i lalagaina. O le lipine e mafai ona filifilia ina ia mafai ai ona fatuina se eseesega ma le lanu o le lauulu ma i le taimi lava e tasi e ofi ai i lalo o lavalava, o le lima-lima poʻo seevae.

O le lipine e tatau ona faʻapipiʻi i le ogatotonu saʻiliga, o loʻo tumau pea le ogatotonu i le lalagaina atoa faiga.

E le gata i lea, o nisi fai pisinisi latou te le tuua ni ie tautau, latou te aoina i latou i se itu manaia i le itu. Ua fili le fili faʻamasani e pei ona masani ai, ma o le ao ua potopoto ua lafo i luga o le tasi tauau ma potopoto i se soʻotaga ma sina le faʻatamala, lea ua faʻaavanoaina nei. Ina ia mafai ona aliali tele le fusipaʻu, aʻo leʻi lalagaina se afu mai i le lauulu (laasaga i lea laasaga faʻatonuga, ata o loʻo tuʻuina atu i luga), e tatau ona e selu lelei le lauulu. Aua le popole e uiga i le mea moni o le laulu foliga o le a foliga teisi laeʻe teisi ma maseesee, aua o le tele o teineiti faʻaalu ni nai itula i luma o le faʻata, faia lenei lava aʻafiaga o le faʻatamala.

Nisi fesoasoani

O le tele o teineiti mafaufau: "E faʻafefea ona lalagaina se afu mai lauulu?" O se laasaga ma lea laasaga faʻatonuga e le masani ona aoga, ma e oʻo lava ina faia i le sitepu ma lea sitepu, latou te le mauaina le faʻaiʻuga e pei ona faʻamoemoeina.

O mea uma lava o mataupu tau tekonolosi, aua o lenei laulu lea e le faigofie pei ona foliga mai i le amataga, ma e mafai ona e mauaina se taunuʻuga lelei naʻo le fesoasoani o le faʻataʻitaʻi. Muamua e tatau ona e malamalama i faʻafaigofie auala o lalagaina, faʻataʻitaʻiina oe i fusi Farani ma Tenimaka, ma naʻo le alu i le afu.

Manatua foi o le na ona fufuluina lauulu o le a malepelepe atili ma e le faigofie tele le lalagaina, o lea e tatau ona e faʻaoga sina laʻau pe mousse, ma pe a maeʻa le faʻagaioiga lalagaina le gaosi e maua ai.

O le French Falls e fou lava, lea e le masani ai i luga o auala. O le laulu e fetaui mo le fausiaina o foliga lalelei i aso uma, ma mo afiafi ma aso malolo taimi. O fulufulu e mafai ona faʻaleagaina ma le uila pe, i se isi itu, faʻafoe i se uʻamea, o pito e faʻaiʻuina i se fusi pe aoina i au. O se faigofie faʻaopopo o se soa i le foliga o se fugalaʻau o le a faia le faʻatusa feminoaʻi ma ogatasi.

Lauulu laei fugalaʻau fulufulu i luga o le lauulu uumi auala: pe faʻafefea ona lalaga

O le mea e sili ona faigata mo le tele o sui o le aulelei matagofie o tagata o le faʻavae o le faʻasologa o le a aofia ai le fili.

Ae e leai se mea faigata, ma o le ae malamalama i lenei e ala i le faitauina o le tusiga e oʻo i le iʻuga.

Hairstyle Farani vaipuna o le a liliu ese matagofie ma saʻo, pe afai e te mulimuli i nei fautuaga:

  1. Fufulu lau lauulu ma mago.
  2. Fufulu maea mama.
  3. Ave se manoa i tafatafa o lou muaulu, ae le mafiafia.
  4. Vaevae i vaega e tolu, ma lalagaina o se puʻei masani.
  5. O le ata o faʻaalia mai ai o le paʻau muamua e alu i lalo i le lauulu, fai tutusa.
  6. Ave le maʻai ua leiloa mai le pito i luga, ma toe tuu i lalo se tasi oi latou i lalo.
  7. Faʻaauau le lalagaina o le vaipuna, togi mai laina talafeagai i lalo, ma aumai le leiloa mai luga.
  8. Pine ma le fulufulu ulu ma faʻanusau i varnesi.

Fautuaga: ina ia aua nei paʻu lauulu mai le fusi Farani faʻamau, aemaise pe afai o loʻo i ai se lauulu tipi ulu po o le apefai, ona faʻaaoga lea mousse po o le fulu i le nonoa aʻo leʻi amataina.

O le faiga o lauulu mo laulu uumi e faia i ituaiga eseese - sologa lelei i le lalaga faʻapipiʻi, ma curls, tele faʻaletonu ma isi.

E le umi se taimi e lalagaina ai le lalagaina o laulu i lauulu, ona o le umi e puʻupuʻu. Fai se fili i le lulu lauulu, pe gagau foi uu na paʻu'ū, o le a liliuina malie ma fememeaʻi.

E leʻo se mea e leaga ai le paʻu o le afu i luga o le pulu puʻupuʻe nai lo le uumi po o le faʻaleleia o soʻotaga.

O le lalagaina o metotia ma uʻamea ma 'auʻau

E matagofie ma lalelei le pu ole pu, aemaise lava pe afai e te fusi faʻataʻamilo uʻamea ma se curling iron po curlers i le faʻaiuga, e mafai foi ona matagi uma lauulu i luga o se aila poʻo se styler faʻatasi ma se mea mo ese galu - o lona aafiaga e ofoofogia.

Ina ia faigofie ia te oe ia malamalama pe faʻapefea ona faia lauulu laʻau se afu, matou te tuʻuina atu ia te oe se faigofie otootoga.

O lenei faiga o le lalagaina o se afu e faigofie, e faʻaalia ai le auala e fai ai se lalaga faʻapipiʻi, pe a fai e iai ni paʻo ia saʻo pe faʻasaʻo, naʻo le ave o le lauulu e le latalata i le muaulu, ae i le itu o le pa.

O le laulu o lauulu e iai ona curls o se filifiliga faʻaumamaina, o le a foliga vaʻaia lelei i teineiti ma laulu umi.

Motugaafa: faaiu le laulu, filifili na manoa na e tosoina i lalo, ma faamaape. E mafai foi matagi uma maea, ma ona amata loa lea ona lalagaina le scythe vaipuna.

Lauulu laulu e iai laʻau laʻau ma se puʻeleʻele: laa ma lea sitepu taʻiala

  • Fulufulu le lauulu ma faaaoga sina pulu.
  • Ia taʻimua i maea i se auala talafeagai mo oe.
  • Amata le faia o lauulu laulu i le tasi itu ma le iloa lelei.
  • Faauma le lalaga, ma malupuipuia ma se fusi eleni.
  • Tuu faatasi le vaipuna mai le lauulu ma ni manoa o totoe, aoina i se fusi ma toso lemu teisi atu e maua ai le tele.

Lauulu sitaili ma curls ua saunia!

Tuufaatasia mamanu: lauulu filifiliga filifiliga

Tuʻuina mai o se Farani vaipuna e tatau ona i taimi uma i luga o le itu, pe o se scythe toso, pe lua fesoʻotaʻi i le ogatotonu.

  • Afai e te filifili e faʻalauteleina
    lalaga ie, faʻaopopo le lua i le tasi vaega.

  • O le ala lea na faia ai le fulufulu Falani 4-vaega lauulu, o le filifiliga e matua faigata lava, ae a maeʻa koleniga, o le a e avatu le lalelei i e pele ia te oe, pe o lau oe lava lauulu lauulu o le a faʻafiafia oe i soʻo se mea na tupu pe i le aso vaiaso.

  • O lo matou lalagaina mo lauulu uʻumi, ia suia malie ile apefai. E mafai ona e lalagaina se fili ina ia pa 'ese lou lauulu. O sulugatiti pito i lalo e tatau ona lalagaina i totonu o le lona lua.

E i ai ni filifiliga mo le lalagaina o laʻei lauulu French Falls ma o le a mautinoa lava e te filifilia se tasi e fetaui ma oe

Matou te faamoemoe o le tusitusiga ua avea ma aoga ma aoga mo oe. Na matou aumaia ia te oe ni lauiloa ma matagofie filifiliga, o loʻo i ai foi ile laulu e faasolosolo malie malie lou lima e tusa ai ma le gaioiga e ala ile gaioiga, ma o le a fesoasoani e faia se sili atu lalagaina mo soʻo se umi.

Ina ia faia se afu mai le lauulu, e te le manaʻomia le tele o tausaga o faʻataʻitaʻiga, na o le faʻataʻitaʻi i ni nai taimi, ma o le a mautinoa lava le manuia i se sili atu leaga nai lo le poto masani o lauulu ulu.

Faʻafefea ona fai se pupulu lauulu laulu?

O le sili ona manaia laulu o fulufulu Farani maua lona igoa ona o le tele tutusa ma le moni vai elemene. Ma, moni, matagofie mama taulaʻau e pa'ū i luga o tauau e tutusa lelei ma vaalele o vai tafe mai luga o mauga. E te manaʻo e aʻoaʻo pe faʻafefea ona lalagaina lenei ie lalaga mama? Mulimuli i matou motugaafa ma fatuina moni galuega o lau tusi mai lou lauulu.

Farani vaipuna - o se auala masani e lalagaina ai livi

O sea laulu foliga e faia ai le ata faʻafiafia ma ola fiafia. I se faʻaopopoga, e faʻafaigofie tele, pei ona e vaʻaia.

Laasaga 1. Selu le lauulu i le itu vavaeina ina ia leai ni fusiua.

Laasaga 2. Matou te vavaeeseina se tamai vaega o le lauulu mai le vaeluaina lava - o le mea lenei o le tatou amataga.

Laasaga 3. Vaevae i ni laina tutusa se tolu ma lalagaina se tolu laina laina se puaʻa.

Laʻasaga 4. Amata le lalagaina lona lua, tatala le paʻu pito i lalo. Nai lo lena, filifili se loka o le tutusa mafiafia mai paʻele lauulu e leʻi leva na faʻaaogaina.

Laasaga 5. E faʻaauau pea lo matou lalagaina e tusa ma le mamanu lava lea e tasi: o le pito i luga e lalagaina i totonu o le matou afu, o le pito i lalo e suia i le leai se totogi.

Laasaga 6. Matou te oʻo atu i le isi taliga ma faʻalelei le fusi ma se fusipaʻu. Pei o se filifiliga, e mafai ona e faasolosolo maualalo lalo le puaa lalo - e faalagolago uma i ou manaʻoga.

Ua saunia le afu Farani!

O fulufulu manifinifi e mafai ona tuu saʻo, ae o se afu e laʻulu lauulu ma curls foliga mai e le masani ai le aulelei - o se filifiliga sili mo aso malolo ma aso faamanatu. Pau mea e te manaʻomia o le faʻamoe o lou lauulu i se uʻamea, curling iron po curlers. Aua le selu ulaula faatasi ai ma se selu, ae tuu malie ma ou lima.

O le mea e malie ai, mo le Farani vaipuna e le tatau ona iai le uumi lauulu. O le averesi umi talafeagai mo lenei lalagaina e leai se mea leaga. Taumafai e faʻaoga e faʻaliliu ai se fulufulu poʻo le bob masani ma vaʻai pe faʻafefea ona sui lou laulu. Ma ina ia le pauu le afu, ma faʻanusuina i varnish.

Faigofie Farani vaipuna

O lenei lalagaina e mafai ona avea ma sili sili ona lelei mo eseʻeseʻulu lauulu, e aofia ai le faʻailoaina ma se solo. Tina ma le aulelei, o ia o se faailoga le masalomia o aristocracy ma matagofie.

  1. Fausia se Falani afu e tusa ma le mamanu na e masani ona e iloaina. Taumafai e lalagaina i luga o le laina salalau.
  2. Fufulu pito o le laulu, taoto i totonu o fusi mama ma puipui i fulufulu.

O se faʻafaigofieina o le Farani vaipuna o le ae faia vave ma faigofie:

Filifiliga fiafia

Faʻafefea ona fai se lauulu lauulu a se fugalaʻau ma le vaeluaina saʻo ma tuʻuina atu le foliga o se paʻi alofa? O lenei polokalame foliga mai:

  1. Tuu lou lauulu ile ogatotonu. O lau galuega o le aveese uma o nodules.
  2. Ave se manifinifi manifinifi i le tasi itu ma faia le tolu-laina puisi i le taliga maualuga.

3. Ia tatala loa le pito i lalo ole pito ma ave lau loka e leai se totogi.

4. O loʻo faʻaauau pea ona lalagaina vaipuna i luga ole laina. E mautu le pito i se ofu lelei mo le lanu o lauulu.

5. I le isi itu na lalagaina tutusa lalaga. Tatou te faʻaleleiina foʻi ma se ie manifinifi e fetaui lelei i le fulufulu mata.

6. Toso lemu le lalaga lalaga o ou lima i ou lima ina ia mafai ai ona avea ma lalaga ia lautele.

7. Matou te nonoa uma totoa le vaaia.

8. Tuu saʻo fua lauulu pe vilivili ma le uʻamea.

9. Faafou le sitaili ma varnish.

Lalagaina mea lilo

Pe a fausia se fulufulu Falani lauulu lauulu, mafaufau i ni manatu taua:

  • A lalagaina ua lalagaina, e malosi foi le ata. Afai e le fusi mafiafia o maea, o le a aliali aʻe le laulu laei,
  • Ia faʻamalamalamaina le fili, lalagaina lalaga, se faʻapipiʻi i paʻu poʻo se lipine e felanulanuaʻi ona lanu,
  • O le isi teuteuga mo lau laulu o le a avea ma aulelei o aufana, fugalaʻau, lauulu ulu ma rhinestones poʻo se fulufulu laei,
  • Masalo lauulu amata ona amata e faasee ma gagulu i ou lima. Faʻaoga gel poʻo le mousse - o le lalagaina o le a sili atu faigofie.

O lenei sitaili lautele, e fetaui lelei i soo se sitaili o lavalava ma taimi. Lagona le saoloto e fai mo suʻesuʻega poʻo galuega, se tafaoga poʻo se pati, faʻafiafiaga lautele ma pisinisi pisinisi.

  • O a fulufulu e fetaui i le sikuea foliga?
  • Lauulu mo teineiti taliga
  • O a fulufulu e talafeagai mo se lio foliga?
  • Faʻafefea ona fai tofa a isi maʻa mafiafia?

O ai na fai mai e le mafai ona e faʻaititia le mamafa e aunoa ma taumafaiga?

E te manaʻomia e leiloa ni nai pauna faaopoopo i le taumafanafana? Afai o lea, ia e iloa muamua le mea lea:

  • ma le faʻanoanoa lava ia aʻu lava ile faʻata
  • tuputupu ae o oe lava masalosalo ma le matagofie,
  • faʻataʻitaʻiga faifai pea i taumafataga eseese ma le mulimulitaʻi i le polokalame.

Ma o le taimi nei tali i le fesili: e fetaui lenei ma oe? E mafai ona tumau le mamafa? O le mea e lelei ai, e i ai se tasi taimi faʻataʻitaʻi fofo na fesoasoani i afe o teine ​​i le lalolagi atoa susunuina gaʻo e aunoa ma se taumafaiga!

Faitau atili e uiga ile faʻaogaina.

Laʻasaga-i-laasaga fausiaina o le lauulu Falani "Waterfall"

O mea uma e faigofie e faigofie, e pei foi o le laulu o se Falani vaipuna. E leai se mea e te manaʻomia ai ona fai ni sitaili faigata mo se faʻaipoipoga poʻo isi taimi faʻapitoa, aua e mafai ona e vaʻaia fafine pe a le faʻaalu se taumafaiga.

O se fulufulu ma se igoa matagofie na sau mai Farani. E iai le galu Gavarni, ofoofogia i lona matagofie. O le mea moni, o le foliga i se pa'ū tafe styling e faia e ala i le alu ifo curls mai lalo o se fili.

Faamatalaga auiliili

Afai e te vaʻavaʻai i le ata o lauulu, e mafai ona e iloa ai o laina faʻapipiʻi i laina faʻapipiʻi. O le afu o le a alu i teine ​​uma ma le lauulu ma le uumi lauulu, saoʻu poʻo le lauulu lauulu. O le fili i le va o saʻoloto maua maua le matagofie i luga o se lauulu malamalama - o iina e mafai ona e vaʻaia le muamua matala mamanu o le lalagaina.

Lauulu "Waterfall" foliga foliga faigata. A maeʻa le taumafaiga muamua, ona e iloa lea i le faigofie tele o le lalagaina. E le gata le faigofie o lona lauiloa. Aunoa ma le tele o taimi, sitaili tausia lona foliga i le aso atoa po o le afiafi. Na ia manumalo i loto o le fia miliona o fashionistas.

Ituaiga ma metotia o faʻatinoga

O le lauulu lauulu "French Falls" na fausia i luga o le faavae o se faigofie fili poʻo se spikelet. O le mafuaʻaga o sitaili o le faia lea o se fili ma curls saoloto paʻu i lalo i tua.

E mafai ona e faʻailoaina ni laulu i laulu uumi ma feololo. Ae e oo lava ia i latou e ofuina le bob lauulu oti e mafai ona faia a latou lava sitaili mo lauulu pupuʻu. Naʻo le puʻupuʻu lava o le a le aoga e galulue ai mo le fulufulu laʻau.

Ina ia fausia, e te le manaʻomia le tele masini:

  • pulumu selu
  • selu manifinifi ma le manifinifi pito - e vavaeʻese mata mama,
  • manifinifi manifinifi, sili atu silicone,
  • elemene mo teuteuga.

E ui lava e leʻo manatuina le laʻua fulufulu, e te manaʻomia le onosaʻi ma sina poto masani. Aafiaga mafai ona maua pe a fai e te suʻesuʻeina le lalagaina o loʻo vaʻaia e ala i le vaʻavaʻai i toleniga ata faʻataʻitaʻi ma faʻataʻitaʻi laititi

Faʻatonuga mo le faʻatinoina

  1. Selu le lauulu ma faia se vaeluaina.
  2. Vavae ese le pau mai le itu e te fuafua e amata lalagaina.
  3. Vaevae le filifili filifilia i 3 vaega ma lalagaina se spikelet masani, ae na o le muamua 2-3 avanoa.
  4. Ia tatala loa le loka ma le piki, ia e ave mai luga ma alu ifo i lalo.
  5. Sui le nonoa uaea ma se filo fou mai le pito i lalo o lauulu.
  6. Faʻaauau le lalagaina, aumai le totoa i le pito i tua o le ulu ma faʻamautu le pito o le lalagaina ma se paʻepaʻe faʻauʻuga.

Mo sili atu faʻalelei, matamata i se vitio e uiga i le fausiaina o se Falani fugalaʻau lauulu ma suesue ata ma ata.

O lea laasaga ma lea laasaga faatonuga e lautele. I luga o lona faʻavae, e mafai ona e faia le sitaili ma pe e aunoa bangs, double, triple braid, ma curls poʻo nonoa sasaʻo.

O le vaaiga i luma e faʻalagolago i le umi ma le fausaga o laina, le i ai ma foliga o le 'au. Faʻatinoina o sitaili, aua le tago i le puʻupuʻu ma le sasaʻo 'au. Afai e umi, toso, e faigofie ona faʻaofi i ai i le lalagaina faiga.

Long bangs - potu mo mafaufauga:

  • lalaga i le totoa autu,
  • Fausia se isi vaega. Mo se faʻataʻitaʻiga, mimiloina o se fugalaʻau mai le faʻailoga poʻo se puaa masani,
  • selu ma tui le tumutumu o le ulu.

O le mea lelei o le afu o le lauulu o lauulu e mafai ona faia mo le olaga i aso uma. Tagaʻi i lea sitepu ma lea laasaga faʻatonuga mo le faia o se aso malolo filifiliga. E faʻalagolago uma lava i le mafaufau, ae o loʻo taua foʻi le fausaga o laina ma le umi.

E mo ai

Laei faʻalelei foliga vaaia ile laulu malulu. E mafai ona e faia i ni auala 'eseʻese:

  • ua i ai ou laʻau fulufulu paʻepaʻe - oe e laki. Teine ma ni laina uumi e tatau ona mimilo i latou ma curlers po o se styler. Ua lalagaina se 'ie faʻataʻavale i lulu mafiafia,
  • a e manaʻo e fai se vavaeʻese faʻaali, ma matala i latou pe a uma ona fai se lalaga,
  • Aua e te manaʻo e faʻamamaʻesea uʻamea - pe a uma ona faia le afu, soʻotaga pito ma se fusi mafiafia ma fusi faʻatasi i se fusipaʻu. O le polokalame e fesoasoani e fai le faʻailogaina. O ia o le a alu i tamaʻitaʻi ma le lauulu uumi o le laulu, talu ai o le 'au e le aoga le tele pe laiti.


Siaki le vitio faʻataʻitaʻiga i le Lusia, e faʻasolosolo ona faʻamatalaina mea taua uma o le fausiaina o se sitaili Farani.

Seisi vaega o le laulu "Waterfall", pe a fai e te tilotilo i le laʻasaga i lea laasaga ma lea sitepu - faʻatasi ai ma lualua faʻalua. E i ai iailiga ituaiga 2:

  1. E fili se tasi ona fili mai le afa o le ulu ma latou faʻatasia faʻatasi i le pito i tua o le ulu. O le faʻapipiʻi e manaʻomia le ufiufi pito o 'auʻaunaga, i lona fusiua o se mea teuteu elemene. Faaaoga se fulufulu lauulu poʻo le faia o se fugalaʻau o fulufulu o se teuteuga. E faigofie ona faʻatuina - faʻanaia pito i se pito tolu manoa, sina teisi i filo, faʻataʻapeʻapeina le lalagaina i se vali faʻataʻavaleina ma toe faʻalelei ia ma ni mea le vaaia.
  2. E faalua ona lalagaina lologa: lalaga lalaga tasi i le mea o iai le malumalu, ma faʻaaoga ia motusi e tatala e fausiaina ai se isi fili i le taliga. A e manaʻo ai, e mafai ona siʻitia le numera o tulaga.

Siaki le vitio i luga o le auala e fausiaina se faaluaina ma le tolu tafatolu fugalaʻau lauulu.

Teuteu ma mea faigaluega

O le lauulu "French Falls" e mafai ona teuteuina i auala eseese. E fuafua lava i le lalagaina o le mamanu ma le mataupu na fai ai le sitaili:

  • Mo sitaili i aso uma, e mafai ona e faʻaaoga saʻo loka. Avea o se mea teuteu, ave se tamai kilipa i le foliga o se matagofie fugalaʻau poʻo se tamaʻi pata ma le tamaʻimaʻe,
  • mo taimi faapitoa faia se afu ma curls. Teuteu lou lauulu i pupula lipine, rhinestones, kilipa ma volumetric fugalaau,
  • mo se tafaoga faamasani romantis, styling ma laei lipine e talafeagai.

O le a le tele o le lauulu i se salon?

"Data-top1 =" 150 ″ faʻamaumauga-top2 = "20 ″ data-margin =" 0 ″>

Lauulu laititi fugalaʻau afu

Taitasi teine ​​faia mea uma ina ia foliga atoatoa. Maualuga laei, foliga lelei, laei lalelei - o nei mea uma o ni mea tuʻufaʻatasi o se foliga felanulanuaʻi ma atamai.

Lauulu laʻau "French waterfall" e tele eseʻesega - e mafai ona faʻaaogaina mo savaliga afiafi, ma mo taimi faʻapitoa.

O le eseesega i le va o lenei sitaili e te manaʻomia le itiiti ifo o le taimi e fausia ai - ma sea ituaiga laʻei foliga foliga matagofie. I lenei tulaga, o le lalagaina e mafai ona faia i luga o lauulu umi ma pupuʻu lauulu.

Braids sa masani lava lauiloa - tele o tatou iloa ua iloa lenei lauulu talu mai o tatou aso aoga. Ae peitai, o lenei filifiliga ua uma ona fafagaina. E te manao e faʻaopopoina ituaiga ma se paʻi o sitaili mama? I lenei tulaga, o le faʻapipiʻiina o "French Falls" e fetaui lelei mo oe!

Mo natura fiafia

A faigofie Farani fili i luga o le faavae o lenei faigofie lauulu lauulu. O le lalagaina metotia o le manoa, lea e maua i lalo ifo, ua tatala. Nai lo lena, a loka o le lauulu saoloto aveina ma toe lalagaina. O le pigtail alu atu mai le malumalu i le isi malumalu, alu i lalo o le ulu i le ulu. I le pasi atu i le ogatotonu, e taua le toe tu i luga i le taliga taumatau e fatu ai le aafiaga o seething galu mai le lauulu.

French Falls o se matagofie sili ona matagofie o aso nei o laʻei. Na te faʻaopoopoina faʻaaliga taua ma le faʻatusatusa ile ata. Faʻataʻitaʻi atoatoa sau sundresses ma mea teuteu, i se laʻei o le faʻaipoipoga pe i le tafe atu o ofu chintz.

  1. Afai e te faia le lauulu mo oe lava, ona tatau lea ona e nofo i le va o mea faʻata e lua e vaʻai ai i au gaioiga uma ma le faʻaiuga na tupu.
  2. Farani vaipuna e sili ona ofoofogia i lauulu lauulu. Liliu ane i se tulaga ese le matagofie ma maaleale mamanuina o le fesoʻotaʻi manoa.
  3. O le maualuga ole pulutasi, o le sili atu le manuia o le laulu o foliga.
  4. Nai lo le loka e tasi, e mafai ona e faʻaaogaina se lipine lanu poʻo sikuea solo. Faʻamamaina le faigofie i lona mamalu uma.
  5. Ina ia fausia se ata tulaga ese, o le ulu e teuteuina i pulupulu, fugalaʻau, lipine ma filifili. O le fesoasoani, faʻaputuputu i se tau faʻamasaniga, foliga matagofie ma malolo. O lalo le lauulu e manuʻa pe faʻasaʻo.
  6. O se sili lelei filifiliga mo lauulu lauulu. O luga na latou foliga mai e sili ona lelei le vaipuna.
  7. O le faʻatinoina o se laulu, e mafai ona tuʻufaʻatasia curls i le tasi ma le isi ile faiga masani. Maua se faalua Farani vaipuna, e talafeagai mo soo se faafiafiaga.
  8. O le mea maualuga e taoto i le matagofie. Aua le faʻamamaina lauulu tele. Tuu ni loka e faʻatele, ma ni nai manifinifi.

Lua sitepu falani afu

Le uluaʻi laulu foliga foliga sili aristocratic. O se manifinifi manifinifi o lauulu e faʻavaʻai le ulu o le a avea ma se sili lelei faʻaopopo i le ata i le sitaili o le ethno po o le boho. O le tafe faʻamatalaina o le a pei o le vai e tafe, ma le miliona o maila e susulu i le la.

Laʻasaga-i-sitepu faatonuga o se Falani afu mai le lua itu:

  1. Ae le i galue, e tatau ona e selu lou lauulu lelei.
  2. Vavaeese se tamai curl mai le temporal lobe mai so o se pito.
  3. Sii lemu atu ia lua loka manifinifi.
  4. Sopoia i latou lava.
  5. Vavaeese se curl mafiafia i luga ma tuu i le va o le lua manifinifi. E tatau ona ia paʻu i lalo.
  6. E lua manoa paʻu sopoia le tasi le isi.
  7. Vavaeese se isi lapoa, lautele le filo mai le lauulu, pei o le muamua.
  8. Faʻapipiʻi i le va o le manifinifi e lua.
  9. Lua paʻu satauro tasi ma le isi.
  10. I lenei metotia, lalaga e oʻo i le iʻuga. O le pito i luga e tatau ona avea ma ni manoa tetele, ma ni ie manifinifi se lua, ia na vavaeʻese mai le malumalu, ia faaauau pea ona lalagaina e oo lava i le pito.
  11. E mafai ona e fauina lauulu i le ogatotonu o le ulu mai ni pito eseese, ona e nana lea o pito i lalo o le fulufulu fugalaʻau, fugalaʻau pe lalagaina i le isi taliga.
  12. O le taimi lava e taunuu atu ai le lalaga 'ie i le malumalu, o lea e tatau ai ona uma le lalagaina.
  13. O pito e mafai ona tui i se vaega faʻamalosia poʻo se fulufulu ulu ma nana i tua o le taliga.
A e oʻo i le ogatotonu ma vaʻai ua amata ona puʻupuʻu ia manulele manifinifi, oe manaʻomia le ave o se manoa tele mai lalo ma fesoʻotaʻi ma i latou.

Falani vaipuna i luga o le lauulu umi

O se tasi o fesuisuiai o le vaipuna o le simetrical lalagaina o fili i luga o itu uma e lua. E mafai ona faʻaopopoina lau lauulu e le gata i mea matagofie mea aoga, ae o le faia atoa atoa galuega mai loka na totoe, pei ona faʻaalia i lenei lomiga. Le fuafuaga o le lalagaina Farani spikelet laasaga i lea laasaga:

  1. E lelei le selu o le ulu ao lei amataina le galuega.
  2. Aoina lauulu mai luga o foliga.
  3. Vavaeese le curl ma vaevaeina i ni vaega se tolu.
  4. Tatala ia manoa i totonu o soʻotaga, e pei o se fili masani. 2-3 lalagaina ua lava.
  5. A oo atu le fili i le maualuga o le malumalu, ia tuu le filo lalo ma sui atu ma le isi. E manaʻomia lou faasolosolo malie atu i le pito i tua o le ulu. Ae e tatau ona tafe faʻalavelave uʻamea mai se fili.
  6. Mo faʻamautuina malosi o le lalagaina, e manaʻomia le pipiʻi o se tasi loka i luga o le taliga ina ia le fili faʻaseʻe i lalo.
  7. Faʻaauau le lalagaina o le vaipuna i le ogatotonu o le ulu.
  8. Faapipii pito o filo i se fulufulu po poʻo se paʻu.
  9. I le isi itu o le taliga, amata togi i le tutusa tutusa.
  10. E manaʻomia e mimilo faʻamau ia seʻi uma ae tuʻu le nofoaga seia aulia le ogatotonu.
  11. Fesootai ma le faaeteete pito i se le vaaia, lauulu lauulu, paʻu fusifusi.
  12. Taʻapeʻapeina se fili masani mai vaili na totoe.
  13. Sulu lemu i latou i totonu o se vili faataamilo, fausiaina se tele o rosa mai le lauulu.
  14. Teuteu lou laulu i lauulu, fugalaʻau poʻo ni lipine.

Falani vaipuna i lona itu

O le fofo lelei mo le faʻapitoa taimi ma mea na tutupu. O le fulufulu o le a foliga matagofie tele i se satin ofu i fusi poʻo se ofuvae. Lea o le fili faʻamau ma loka tafe e le faʻavaea le ulu i se vape, ae na alu ane teisi i lalo ma i le itu. Laasaga-i-laasaga faatonuga o se Farani vaipuna i lona itu:

  • A o le i amataina galuega, selu le lauulu.
  • Vavaeese le loka latalata i le taliga i malumalu.
  • Amata lalagaina se masani masani farani Farani.
  • I lenei laʻei lauulu, o mea fou fou e manaʻomia ona aveina e le mai le tumutumu o le ulu, ae mai le lalota. O le gaoioi e alu teisi i le itu. Tatala le loka tauagavale ma ave le isi lua i lalo ifo o le fili lautele.
  • I le masani Farani vaipuna metotia, fili i le vaega o totoe o le lauulu, faasaolotoina loka.
  • E tatau ona faʻamutaina lalafi i le ua. Nonoa pito i le fusifusi paʻu malulu pe faʻamau i se kilipa lauulu.

  • O totoe o loʻo aoina e aoina i se volumetric bundle ma malupuipuia ma le le vaaia.

Fulufulu Paʻu Paʻu Pa'ū

Teine ma lona laulu pupuʻe e le tatau ona faʻalavelave. O lenei fulufulu foliga foliga lalelei lava i luga o se sikuea. E faʻataʻitaʻiina i auala masani, ae o le lalagaina o se Farani vaipuna i tamai puʻupuʻu e faigata. E aoga le faʻatulagaina o se tele tele o mea e le maitauina, styler ma varnish ina ia lauulu o eseʻesega uumi taofi lelei ma e le pa'ū. O uma le atoatoa ma sese e mafai ona natia i fugalaʻau poʻo lipine.