Faalauteleina

Faʻateleina lauulu Keratin: matagofie ma uumi uumi i 3 itula

Keratin hair extension o se masini tekonolosi. Faʻaaogaina se masini faʻapitoa ma tomai faʻapipiʻi, o le keratin capsules ua faʻamafanafana ma faʻapipiʻi i lauulu lauulu. Lenei o le a avea ma se laveaʻi e le mafaamatalaina i le tulaga o loʻo ua paʻu i lalo ou lima, ae e te manaʻomia pea lauulu matagofie. O laupepa laiti e le mafai ona vaʻaia e mata ae o loʻo faʻateleina le siʻitia o le tele ma le tele o lauulu.

Fausia faiga

E i ai i fafine uma se manaʻo e foliga chic. O le eseese o mea teuteu, laei ma seevae i faleoloa mafai ai ona suia oe lava i tua atu iloa (i le lelei lagona o nei upu). Ae o le mea lea e faʻatosina mai ai tamaloloa ma vaʻavaʻai i le sui o le feusuaʻiga lelei ma se mata faʻaalia - o mea ia e lalelei, mafiafia ma laʻau tele, ma faʻataʻapeʻapeina tauau i luga o tauau.

O le iloa o lenei mea moni, o teineiti o loo galue malosi e liua o latou lauulu i moni lauulu. Soʻo se mea e faʻaogaina ai - mai le suia o le laupepa i le sauniuniga o ituaiga faʻapipiʻi ma fefiloi ma ou lava lima. Ae, ina ua manino loa o nei metotia e le fesoasoani, ona amata loa lea o le sailiga sili metotia metotia o foia lenei mataupu.

Fausiaina o loʻo faʻagasolo faapenei:

  • Ina ia mafai ona faʻaleleia lelei ni filo, muamua fufulu le laulu ma le faʻamalama mo se loloto faʻamamaina, e aunoa ma le faʻaogaina o se pulu pasama.
  • Ona vaevae lea o lauulu i ni manoa ma fuafua le laina o le faʻapipiʻi o foaʻi.
  • Laʻasaga i tua mai le lauulu laʻau 1-2 mm capsule faapipii i le lauulu.
  • O le averesi numera o faʻalautele laina e 150-200 pcs, ma o le taualumaga lava e alu ai le taimi mai i le 2 i le 4 itula.

O lenei taualumaga e leai ni faʻailoga faʻailoga. Ae ua fautuaina e tagata atamamai aloese mai le fausiaina o lauulu keratin pe a:

  • o loʻo iai manuʻa matala, maosiosia poʻo ni maʻi paʻu i luga o le ulu,
  • o le paʻu e sili atu le maaleale
  • lauulu o loʻo itiiti ifo i le 6 cm,
  • magalua, mamafa
  • o loo i ai auga o vegetative-vascular dystonia.

Ituaiga o keratin fausia-luga

O le aliʻi polofesa o le a muamua fesili i le tagata o tausia poʻo a fulufulu o le a ia masani ona faʻaaogaina, talu ai o le tufatufaina faʻasologa o manoa o le a faʻalagolago i lenei.

Keratin fale vaevaeina i lua ituaiga: vevela ma le malulu. Hot e aofia ai Igilisi, Italia faʻatekinolosi ma microcapsule fale. Malulu fale o se Sipaniolo tekonolosi. Sei o tatou vaʻai totoʻa.

Italia faʻatekinolosi

I le taimi o le faʻatinoina o lenei tekonolosi, sa matua faʻamafanafana e le matai le pusa poʻa (o loʻo faʻamaufaʻailogaina curls) ma le fesoasoani a tongs ma tagata faʻatau atu se mea faʻapipiʻi i se lauulu masani. Tulaga lelei e manaʻomia i lalo ifo o le 125 manoa. O le ola faʻaola o lauulu faʻalautele ma lenei tekonolosi o pe a ma le 6 masina.

Mea e lelei a Italia tekonolosi

  • umi teuina
  • le mafai faʻalautele i lauulu pupuu - 'auvae ma wiski, mo se faʻataʻitaʻiga,
  • maualuga le vevela tetee - faʻapalepale vevela ogaoga ma e oʻo i le maualuga o le susu,
  • tele faasaʻoga e faʻatagaina,
  • Ole faʻapipiʻi o manoa e umi ona umi, ma o lea e toetoe lava a leai se paʻu.

Leaga o Italia tekinolosi

  • malosi faʻapipiʻi o manoa e maua ai se avega tele i luga o lou lava lauulu, o lea e i ai se faʻaletonu o le leiloa o le mea moni a curls,
  • e iai le faʻaletonu o loia ole lauulu ile itu o faʻapipiʻi.

Igilisi tekonolosi

O le soʻoga ua taʻua. O se lavelave ma faʻasolosolo taimi e fai ai le mea e faʻaaoga ai se kulimi kulimi ma le vailaʻau ola e faʻamautu ai fulufulu fesoasoani.

O le matai faia ni fusifusi laiti o laʻau faʻalenatura, o lo latou mafiafia e fetuunai faʻalagolago i le faʻamoemoeina aafiaga. Mo iʻuga lelei, o le a lava e faʻatele 100-150 manoa (umi mai le 30 i le 70 cm). Faatasi ai ma lenei tekonolosi, o le faʻaopopoina ua faia i luga o le lauulu mai le 6 cm le umi. Ma i lenei tulaga o foai foai o le a "ola" 3-4 masina.

Tulaga

  • e lē sili atu le lapoʻa o le faʻapipiʻi (i luma o se tufuga lelei) sili atu nai lo se saito araisa, o lea o le nofoaga o le faʻapipiʻi e oʻo i le paʻi faʻapitoa e le matauina tele
  • I le tutoʻatasi faʻatulagaina paʻu, ua tuʻuina atu e le matai le lauulu laʻititi le manaʻo manaʻo.

Leaga

  • taimi umi o taualumaga,
  • afai o le matai o le amataina, ona faʻapipiʻi lea o pulupulu mai le laulu,
  • o le a e aloese mai vevela vevela, pei o le pusa gofie e حساس,
  • E le mafai ona tupu ni lauulu i luga o le pulu puʻupuʻu.

Fale o le Microcapsule

O lenei metotia e talafeagai mo tagata e ofaina paʻu, malepelepe ma vaivai le tino, aua e le mamafa i lalo le lauulu. E aoga foi mo le fausiaina i luga o le pulu puʻupuʻu (mai le 3 cm). O se laupepa masani o laʻau e vaevaeina i ni vaega, ona faʻapipiʻi loa lea o ni tamai selu, faʻamafanafana e se kulimi kulimi. Faatasi ai ma le fesoasoani a microcapsule faʻaopopo tekonolosi, o loʻo iai le avanoa e faʻaopopoina le lauulu i le 80 centimita e ala ile faʻaaogaina e ova ma le 300 ma sili atu loka.

Tulaga

  • soʻoga e masani ona le mafai
  • Lelei mo le puʻupuʻu e pei foʻi o le tino vaivai ma malepelepe.

Leaga

  • O le faʻagaioiga e ono oʻo atu ile 6 itula.

Sipaniolo tekonolosi

O le tekonolosi o malulu faʻalautele, lea o loʻo faʻapipiʻi ia soʻotaga ma le kulimi i o latou laulu lauulu. A o uuina le lauulu e oʻo i le 4 masina ona fautuaina lea e fai se faasaʻoga, e mafai ai ona ofuina mo nisi taimi umi.

  • mo lauulu uliuli, o lenei metotia e le talafeagai, talu ai le kulimi whitens pe a soloia,
  • faʻalauteleina mafai ona faia luga o lauulu, 10 cm le umi,
  • e le o se filifiliga mo le tino vaivai ma malepelepe,
  • E tele foliga vaʻaia.

Faʻafefea ona tausi le lauulu ulu?

E talitonuina o le tausiga o lauulu ulu e matua faigata. Ae peitai, o lenei, i le mea moni, le sili atu faigata nai lo le tausiga o lauulu masani. E i ai na tulafono e tatau ona mulimulitaia. Ae o le a se mea le mafai ona e faia mo le lelei o le lalelei, a ea?

Auala e selu ai lauulu ulu:

  1. e tatau ona i ai le selu ile nifo manifinifi
  2. e te manaʻomia ona aoina se fusi o lauulu i le siʻusiʻu ma amata selu mai pito,
  3. selu le lauulu mai aʻa, aloese le lavelavea i aʻa,

Auala e fufulu ai lauulu faʻaulu:

  1. na o le papala e fufulu ma le moulu, o le laulu lava e faʻamamaina e ala ile fufulu ile vai.
  2. E manaʻomia le tausiga faʻapitoa fulufulu o le tagata foʻai - masima poʻo suauʻu o laulu, o lea e manaʻomia e fafagaina ai,

Auala e mago ai lauulu faʻaopoopoina:

  1. Ae e te leʻi alu e moe, e tatau ona e fili lou ulu i se fili,
  2. Leai se mea e tatau ai ona faʻamago fulufulu lauulu, curlers, ma fagu i soʻoga.

O ituaiga sili ona lauiloa o lauulu ulu o Barex, Hair Talk (Siamani), Sati (Italia).

Faaiuga

Taimi e le tu pea ma e tele ma sili atu fou tekonolosi ma atinae. O le lalelei pisinisi alualu i luma ma le taimi ma taumafai e fesoasoani le matagofie afa o tagata soifua i le umi e mafai ai ona tausia talavou, fou ma foliga manaia. O le keratin hair extension prosedur sa faia mo teineiti e masani ona seasea pe vaivai ma malulu foi lauulu.

O le faʻamautinoaga autu o le manuia o le filifiliga o se matai lelei. O lenei tatau ona avea ma se tagata faʻapolofesa, a leai o le taumafai e maua se lalelei mafiafia o lauulu ua faʻatafunaina i le toilalo muamua. E taua le vave talanoa ma le matai mea uma e uiga i lou lauulu ina ia mafai ai ona e iloa ai le ituaiga faʻaopopoga e talafeagai mo oe ma o le a le mafua ai oe faʻalavelave i le olaga o aso uma. Ma manatua tulafono mo le tausiga o lauulu ulu atu e tausia i latou i tulaga lelei i le umi e mafai ai.

Lou lalelei e faalagolago ia te oe - mafaufau, filifili, faʻataʻitaʻi. Ae aua le lofia ese!

Taualumaga tekonolosi

Fausiaina kaputa vevela e faʻatatau i le vasega sili atu vasega. E aofia ai i le faapipiiina o fulufulu manifinifi ni fasi ile lauulu a le tagata o loʻo faʻaaogaina le faʻaogaina o se mea e masani ai faʻa-keratin. O le taualumaga aofia tele laasaga.

Vaega 1.
Fuafuaina o le umi manaomia, tusi, lanu o manoa faaputuga. O le matai o le a faʻalogologo le tagata ma taʻu fofo tali talafeagai.

Vaega 2.
Moni fale. O le laulu o lauulu o le 5 cm pe sili atu. Ole taualumaga e talafeagai lelei mo brunettes ma blondes. O le mea taua o le galuega o le faʻavaeina lea o paʻu tali tutusa mai lou lava lauulu, lea o le a faʻapipiʻi ai fulufulu tagata. E faʻaaoga e lo matou matai polofesa faʻapolofesa, lea e mafai ai ona e vavaeʻeseina ni laina tutusa.
I soʻo se filifili filifilia i se mamao 1-2 mm mai le ulu, o le faʻaputuputu mea o loʻo faʻapipiʻi ma le matua saʻo e faʻaaogaina se tamai keratin capsule vevela i le 90-150 tikeri (o lenei e itiiti ifo nai lo le vevela o le vevela uʻamea curling). O le matai na fausia se lapopoa polo lapotopoto, o lona telē e le sili atu i le 3 mm (saito araisa).
I le averesi, mai le 100 i le 200 foʻai manoa e oʻo atu i le 70 cm le umi, e lava mo lauulu o feololo.

Vaega 3.
Fetuunai lauulu. O 'ulu o se mea taua tele i le fausiaina. Faʻafetai i le sili ona manaia le laulu, o le lauulu o le a foliga manaia, ma ona lava loka pupuni o le a le tuʻituʻiina i fafo atu o le aotelega o lauulu.

Vaega 4.
O se laʻasaga taua i le faiga o le fautuaina o le mea e sili atu le tausiga o se laulu fou. I le faʻaogaina o lauulu vevela, e te mafaia:

  • feula mago
  • vilivae pe faʻasaʻo ma se uʻamea, solomuli mai le pusa poʻo le 3-5 senitimita,
  • vali i faleoloa.
I le tausiga o lauulu, e fautuaina e matauina tulafono faigofie nei:
  • aua le faʻaaogaina le laupepa mo lauulu mago - o ona vaega e ono afaina ai le tulaga o se laulu fou,
  • Faaaoga se fulufulu mata ufimata masani. O matou tagata atamamai o le a fiafia e saili le laina togafitiga talafeagai mo lau lauulu ituaiga,
  • faʻatau se selu faʻapitoa mo lauulu ulu. O loʻo i ai se manifinifi manifinifi e faʻatagaina ai oe e selu manoa i le va o pusaulalo,
  • e aloese ai mai tangles, lulu lauulu malulu pe a uma ona fufuluina,
  • Aua le faʻamamaina balms, mask, emulsions ma isi lava gaʻo-faʻavae gaʻo i totonu o ni pusa. E faʻaaoga uma tupe e amata mai lava i le ogatotonu o lauulu,
  • Tumau lou ulu ile susu,
  • Ae e te leʻi alu e te moe, ia mautinoa e selu lou lauulu ma fili i lou fili faʻamau.

Aveesea ma faʻasaʻoga
Aveʻesea o manoa e tatau ona faia e le tagata poto faʻapitoa tino: faʻataunuʻuina o taualumaga i le fale mafai ona mafua ai le leiloa o se vaega o se tasi lau lava lauulu. O loʻo faʻaaogaina e OLA matai le mea faʻapolofesa o le suavai e soloia ai le keratin capsules ma vaega faʻapitoa, o le mea lea o le a vave ai le mea ma le afaina ai lou lauulu
E faʻatonutonuina faʻasaʻoga i ni vaega tele. E tusa ai ma tekonolosi faʻamatala i luga, e aveese e le matai pulou matua, unangles lauulu pe a tatau ai. Ona toe faʻavasega lea ma toe fausia. I lenei tulaga, e mafai ona e faʻaaogaina le laulu donor na faʻapipiʻi muamua pe piki ni mea fou.

Fautuaga taua mai le tagata faʻasalalau.

Taofi le faʻaleagaina o lou lauulu i le faʻamama mo se pulufana.

O ni suesuega lata mai o fulufulu oloa ua faʻaalia ai se faʻailoga mataʻutia - 97% o ituaiga lauiloa o laupepa ua faʻaleagaina ai o tatou lauulu. Siaki lau tusi mo: sodium lauryl sulfate, sodium laureth sulfate, coco sulfate, PEG. O nei vaega mataʻutia e faʻaleagaina ai le lauulu laʻau, aveʻese le curls o lanu ma eli, faʻapea latou leai se ola. Ae le o le mea sili lea ona leaga! O nei vailaʻau e ulufale atu i le toto i pu laiti, ma o loʻo feaveaʻi e ala i totoga o loʻo i totonu, lea e mafua ai faʻamaʻi e oo lava i kanesa. Matou te fautua malosi ia te oe e te teena ia ituaiga faʻapipiʻi. Faʻaaoga na o mea teuteu masani. O matou tagata atamamai na latou faia le tele o auiliiliga o le sulfate-free shampoos, lea na faʻaalia ai le taʻitaʻi - le kamupani Mulsan Cosmetic. Mea faʻamalieina faʻataʻitaʻiga uma ma tulaga o le saogalemu fale gaosi. Na o le pau lea o le gaosiga o uma-faʻalenaturo shampoos ma balms. Matou te fautua atu e asiasi i le aloaia 'upega tafaʻilagi mulsan.ru. Matou te faʻamanatu ia te oe, mo mea teuteu masani, o le ola le tatau ona sili atu i le tasi tausaga o le teuina.

Keratin Tekonolosi

  1. O se lauulu lauulu tutusa e filifilia.

Ina ia faaleleia atili seevae, latou te fufuluina atoa le ulu i se laupepa fufuluina e aunoa ma le faʻaaogaina o se pulu pasama.

To mago lauulu. Ina ia mafai ona maua le lauulu lamolemole le mafaufau, e mafai ona faʻalauteleina lau lauulu i se uʻamea.

Ole wiski e vavae ese mai le pito i tua o le ulu.

Ua vavaeeseina pito pito. Mo lena. Ina ia mafai e le tagata o tausia mulimuli ane saoloto ona fai maualuga lauulu pe ose fulufulu.

A o le i fausia, e tusa o le afa o keratin capsule tipi ese.

O mea amata amata mai le pito i lalo ole laulu. O se filo o le sili ona talafeagai talafeagai vaevaeina e maua ai se maualuga-lelei fusi mo le umi atoa o le faʻagaioiga o le lauulu.

Ua uma ona fai i luga o se ipu puipui ina ia le susunuina le ulu, ua loka se loka o lauulu, ma keratin ua liusuavai ma mafanafana.

Faʻaogaina micro-forceps fausia se laupepa mafolafola.

Aloa e ala ile filo, fausia se atoa faasologa.

O le vaeluaina e sosoʻo ese atu pe a ma le 1.5 cm.

I se tulaga tutusa, o le nape atoa ua faʻateleina.

A oʻo atu i le oketi, mai le taimi lea e tatau ona tatou matua faʻaeteete, ia mautinoa e leʻo vaʻaia le laupepa. Lenei o le sili atu matau vaega o le ulu.

O lenei ua sosolo ai manoa i luga o malumalu. I lea lava auala, e ese ai le laina pito. Fausia se filo e ala i le fusi.

O fulufulu lauulu i luga o malumalu, pe a manaʻomia, o laina e faʻaopopo i le occipital area.

Faʻaogaina o se keramik uʻamea curling ma se lapotopoto, lapoa lapoa, selu e toso lauulu.

Ina ia mafai ai ona faia le fesuiaiga itiiti matauina, e tatau ona faia se faʻagasologa taualumaga. E faʻaaogaina le mea vevela vevela mo lenei. O lenei masini e maua ai se faʻasee tipi i luga uma mago ma le susu o le lauulu, o le mea sili e 'aveʻesea pito o vae vaevaega.

  • O le suiga e aveese mai i foliga, o le suiga mai i pito o le lauulu i le manaʻomia umi.
  • A maeʻa le keratin fale, e mafai ona e vali, valivali, faʻaogaina soʻo se sitaili metotia.

    Igilisi metotia

    O alaga tatau e faia e le aliʻi na te faʻatautaia le faʻasologa. Le faʻaaogaina o le fana fana, faʻapipiʻi le keratin resin i le foe. O lenei metotia e le aoga atoa ma e seasea faʻaaoga. I lona faatinoina, e mafai ona mu mu, ma nofoaga e faapipii ai loka e maitauina.

    Microwaving

    O le tekonolosi o loʻo faia e tusa ai ma le metotia a Italia. O eseesega e pei ona taua i lalo:

      mo microwaving faʻaaoga laiti (2-3 mm) kalama,

  • pe a mafai ona faʻapipiʻi manoa microwaving i le valavala, faʻailoga ma malumalu, lea e le mafai ma le metotia Italia o le fausiaina.
  • Laiti-loka ua faʻapipiʻi faʻaaoga ai se masini faʻapitoa.

    Contraindications ma lapataiga

    1. O le fausiaina-fale عمل e umi umi.

    Vevela i luga o le lauulu.

    Perm ma faʻasaʻo lou lauulu masani i le mafolafola uʻamea mafai ona faʻaleagaina ia mea.

    E le mafai ona e faʻaaogaina le keratin faʻaopoopoga metotia pe a fai o loʻo iai se mata gaʻo o lauulu poʻo le laulu e pa'ū leaga.

  • O le maeʻa-tausiga tausia faʻamuta le faʻaaogaina o le silicone-faʻavae oloa, suauʻu ma masima.
  • Malulu tekonolosi faaopoopoga tekonolosi

    Ole tuputupu aʻe o loʻo faia e ala ile faʻaalia o mea i totonu ole laupepa ole ultrasonic wave na sau mai le forceps applicators. Ultrasonic malosi, pe a uma ona tui i totonu o le capsule, ua liua i le vevela ma faʻauiga le capsule.

    Mo lenei faʻaopopoga faʻaoga i le 120 capsules. O le umi o le tekonolosi mai le 2 i le 4 itula. Fai luga e 7 masina. Aveesea tupu vave ma le mafanafana i se vailaʻau faʻapitoa.

    O le matai lava ia faʻatonutonuina le aofaʻi o lauulu na ia tupu mai e oʻo lava i nofoaga e le o vaʻaia, i lalo i le tasi lauulu.

    Ulu lauulu Keratin

    E i ai le tele o metotia fale, o le sili ona taʻutaʻua ma taugofie o loʻo avea ma keratin fale.
    O le taualumaga lava e leai se tiga, vaevaeina i ni laasaga ma e lua i le tolu itula le taimi (e fuafua lea i le aofaʻi o lauulu faʻaopoʻopo ma le paʻu maualuga o le teineitiiti). O lauulu e filifilia e se tagata tomai faʻapitoa i le mafiafia ma le paolo, latou te faʻaaogaina foi keratinization ao le i faʻaletonu, o le lauulu e aoina i ni tamaʻi fusipaʻu ma faʻagaioia ma vevela laʻau ma keratin, ina ua maeʻa ua faia se faʻapipiʻi faʻapitoa. O pulou ia ua faʻapipiʻi i le laulu.

    O tekinolosi o le malulu Sipaniolo fale

    E maua ai se avanoa sili ona lelei e faʻatupu ai le laulu ile laulu e maualuga le saʻo, ma avea ai laulu faʻalenatura.

      O se lauulu lauulu tutusa e filifilia.

    Ina ia faaleleia atili seevae, latou te fufuluina atoa le ulu i se laupepa fufuluina e aunoa ma le faʻaaogaina o se pulu pasama.

    Fulufulu lauulu ma pe a tatau ai.

    Matou amata le faʻalauteleina mai le pito i lalo o lauulu. Ina ia faia lenei mea, tatou te faia se vaeluaina i le foliga o se arc i le mamao o ni centimita i lalo mai le tua o le ulu.

    O loka e teu sa faapipii i lauulu a le tagata o tausia. Kelu kalama e mafolafola ma e le lapoʻa.

    O manoa fou e tuu i se mamao laititi mai le tasi ma le isi ina ia foliga atoa le vaega.

    Aua le faʻasaʻoina le tele o filo i luga o le tasi laʻasaga ina ia le laei foliga foliga e le masani ai.

    A maeʻa le vaega muamua, tatou lalo ifo i lalo le isi. Na ma toe vaeluaina ma faaauau le tuputupu ae o lauulu.

  • Ole vaega mulimuli mo le fausia o le a i luga aʻe o le itu i le tino. E le tatau ona tu mamao atu i latou na faatupulaia manulele nai lo malumalu, ina ia aua neʻi faaleagaina ai le mea masani.
  • Faʻafefea le faʻagasologa?

    A o le i amataina le faʻalauteleina, e tatau ona fufuluina lelei le lauulu, ae aunoa ma le fufuluina, ina ia faʻapipiʻi lelei le laupepa ile laulu masani. E tatau ona ave le suʻega e leʻo le sulfate ma, i taimi lata mai, i salons ua fautuaina e faʻaaoga se faʻapipiʻi faʻapitoa mo lenei faiga, e faʻalauteleina le fausaga o fulufulu ma faʻatupu ai ona faʻamalosia, o lea o le a faapipiʻi laupepa vave ma o le a umi le umi.

    A maeʻa ona fufuluina le lauulu, ua tatau ona faʻamamago ma faʻatulaga galuega i luga o le ulu, a aunoa ma lenei, o le faʻaopopoga o le a le oʻo ai ona foliga ai lea o le vevesi. O fulufulu lauulu luga ma lalo, ae le o le faʻafeagai. A fausia le matai faʻaaoga faapitoa forceps, e faʻamafanafana le laupepa ma faʻafesoʻotaʻi ma lauulu masani. O le keratin capsule e vave faʻamago, o lea o le fausiaina fale e matua vave.

    Le faiga masani faʻataga ai oe e faʻapipiʻi 95-100 laupepa i luga o le lauulu, ae afai o le laulu e mafiafia ma e te manaʻomia le sili atu le tele, o le aofaʻi o laupepa e mafai ona tele.

    Fausiaina Meafaigaluega

    1. Fulufulu lauulu.

    Se selu e seasea nifo.

    Faapipiʻi moli faʻapitoa.

    Hook mo lauulu ulu.

    Faiga Italia

    O ulu tuputupu o loʻo faʻapipiʻi i le pito i lalo o le lauulu e faʻaaogaina le forceps ma se faʻatonutonu vevela. Pe a ma le tolu itula e fau ai.

    Le aoga o le Italia fale

    1. Nei ma foliga masani o lauulu.

    Faigofie tausiga mo lauulu ulu.

  • O le lelei o lauulu faʻaleleia e le suia asiasiga i taele, vaitaʻele, aau i le sami.
  • Igilisi metotia

    O alaga tatau e faia e le aliʻi na te faʻatautaia le faʻasologa. Le faʻaaogaina o le fana fana, faʻapipiʻi le keratin resin i le foe. O lenei metotia e le aoga atoa ma e seasea faʻaaoga. I lona faatinoina, e mafai ona mu mu, ma nofoaga e faapipii ai loka e maitauina.

    Amerika metotia

    Tutusa ma le Italia. O eseesega e pei ona taua i lalo:

      fulufulu lauulu faʻapipiʻiina i le pito i lalo o le lauulu,

  • ua toe faʻaaogaina pito manoa pe a fausia, e puʻupuʻu teisi i taimi uma pe a faʻapipiʻi.
  • Lelei:

    1. Reusable faʻaaogaina.

  • Nei ma foliga masani o lauulu.
  • Microwaving

    O le tekonolosi o loʻo faia e tusa ai ma le metotia a Italia. O eseesega e pei ona taua i lalo:

      mo microwaving faʻaaoga laiti (2-3 mm) kalama,

  • pe a mafai ona faʻapipiʻi manoa microwaving i le valavala, faʻailoga ma malumalu, lea e le mafai ma le metotia Italia o le fausiaina.
  • Laiti-loka ua faʻapipiʻi faʻaaoga ai se masini faʻapitoa.

    Le aoga o le laititi-tuputupu ae

    1. O le manoa o se foliga masani.

    E mafai ona faʻaopopo soo se sone.

  • Lelei mo lauulu o soʻo se lanu ma le umi.
  • Contraindications ma lapataiga

    1. O le fausiaina-fale عمل e umi umi.

    Vevela i luga o le lauulu.

    Perm ma faʻasaʻo lou lauulu masani i le mafolafola uʻamea mafai ona faʻaleagaina ia mea.

    E le mafai ona e faʻaaogaina le keratin faʻaopoopoga metotia pe a fai o loʻo iai se mata gaʻo o lauulu poʻo le laulu e pa'ū leaga.

  • O le maeʻa-tausiga tausia faʻamuta le faʻaaogaina o le silicone-faʻavae oloa, suauʻu ma masima.
  • Malulu tekonolosi faaopoopoga tekonolosi

    Ole tuputupu aʻe o loʻo faia e ala ile faʻaalia o mea i totonu ole laupepa ole ultrasonic wave na sau mai le forceps applicators. Ultrasonic malosi, pe a uma ona tui i totonu o le capsule, ua liua i le vevela ma faʻauiga le capsule.

    Mo lenei faʻaopopoga faʻaoga i le 120 capsules. O le umi o le tekonolosi mai le 2 i le 4 itula. Fai luga e 7 masina. Aveesea tupu vave ma le mafanafana i se vailaʻau faʻapitoa.

    O le matai lava ia faʻatonutonuina le aofaʻi o lauulu na ia tupu mai e oʻo lava i nofoaga e le o vaʻaia, i lalo i le tasi lauulu.

    O le itu o lenei tekonolosi

    1. E le soona vevela lauulu.

    O loka lautele e le vaaia ile lauulu ma umi le umi.

  • O le tuputupu aʻe e lava le saoasaoa.
  • O tekinolosi o le malulu Sipaniolo fale

    E maua ai se avanoa sili ona lelei e faʻatupu ai le laulu ile laulu e maualuga le saʻo, ma avea ai laulu faʻalenatura.

      O se lauulu lauulu tutusa e filifilia.

    Ina ia faaleleia atili seevae, latou te fufuluina atoa le ulu i se laupepa fufuluina e aunoa ma le faʻaaogaina o se pulu pasama.

    Fulufulu lauulu ma pe a tatau ai.

    Matou amata le faʻalauteleina mai le pito i lalo o lauulu. Ina ia faia lenei mea, tatou te faia se vaeluaina i le foliga o se arc i le mamao o ni centimita i lalo mai le tua o le ulu.

    O loka e teu sa faapipii i lauulu a le tagata o tausia. Kelu kalama e mafolafola ma e le lapoʻa.

    O manoa fou e tuu i se mamao laititi mai le tasi ma le isi ina ia foliga atoa le vaega.

    Aua le faʻasaʻoina le tele o filo i luga o le tasi laʻasaga ina ia le laei foliga foliga e le masani ai.

    A maeʻa le vaega muamua, tatou lalo ifo i lalo le isi. Na ma toe vaeluaina ma faaauau le tuputupu ae o lauulu.

  • Ole vaega mulimuli mo le fausia o le a i luga aʻe o le itu i le tino. E le tatau ona tu mamao atu i latou na faatupulaia manulele nai lo malumalu, ina ia aua neʻi faaleagaina ai le mea masani.
  • Fausiaina Meafaigaluega

    1. Fulufulu lauulu.

    Se selu e seasea nifo.

  • Mea faʻapitoa o le ultrasound mo le keratin fale.
  • Oe mafai ona matamata le vitio ma le faʻamatalaga o le faʻaopoopoga metotia i lalo:

    O le aotelega laulau e faʻavae i luga o faʻamatalaga e uiga i le tautua i totonu o salonani sili ona lauiloa i le itulagi.

    Le mautonu o le fausiaina

    E ala i le leaga: afaina i lou lauulu, aua i le taimi o le laʻei fulufulu o laʻei, ua matua faʻasaina ona fai masks e faʻavae i luga o suauʻu, faʻapea foi ma le faʻatumu balms i pusa poʻo isi oloa e mafai ona mafua ai le capsule fulu ese ese mai le lauulu.

    Uma teine ​​tatau ona filifili mo ia lava pe o le faia pe leai foi lenei faiga mo ia lava, ae afai e te manaʻomia e suia lau foliga ma manao umi lauulu, e le fefe lava le faiga o le tausiga mo i latou, ona e mafai ona ave se avanoa, aua e matua matagofie ma matagofie.

    Afai e iai sou poto masani i lauulu 'ulu i soʻo se auala, tusi mai ia matou i tala. E aoga mo i matou e iloa lou finagalo!)

    Faʻafefea ona fai le lauulu faʻalauteleina gaioiga

    Lelei o le taualumaga:

    • E leai se mea faigata mo tagata tomai faʻapitoa, ua maeʻa tapenaina manulele manifinifi o loʻo aveina ma nonoa faʻapipiʻi ma se faʻapipiʻi, faʻamau i loka o laʻau masani.
    • Ole taualumaga e alu le taimi ile 3 ile 6 itula.
    • Manaʻomia faasaʻoga pe a uma le 3-4 masina.
    • Latou foliga masani ma lalelei.

    Ae o loo iai Ole numera o nuances e tatau ona e iloa:

    • Tekonolosi e ese:Italia, Sipaniolo, Ultrasound.
    • Umi o laina mafai mai le 30 cm i le 70 cm.
    • O utupoto gaosi tekonolosi ma metotia mo a latou faʻagaioiga: Slavic, Europa, Asia.

    Pau mea nei o le a afaina ai le tau o le 1 loka, o lea la e muamua lava e tatau ona fuafua le tau o le atoa tautua, malamalama manino poʻo le a le mea o le ae avatu ai le tupe mo. Lea lauulu lauulu faʻaopopo e sili atu, e mafai ona e mauaina i se tasi o isi tusitusiga muamua.

    I le averesi, o le aofaʻi o tau o lea gaioiga o 8-14 afe rubles. E le ose tamaititi laititi o:

    • galuega a le matai
    • tau o unta.

    Fautuaga. O le sefeina i luga o se teine ​​fulufulu e le aoga, o se galuega sili ona faigata mea teuteu. A uma mea uma, e faʻamoemoe i lana polofesa faʻapitoa pe faʻapefea ona le vaaia i isi ma le umi o uumi curls o le a tumau i le taimi.

    Ae o le tau o manoa ua mafai ona e faʻataʻitaʻia. O le umi le ofe, o le maualuga foi o lona tau. I le averesi, mai le 40 i le 70 rubles tutusa. Ole aofaʻi o paʻu e tatau ona taʻu atu ile matai, ua filifilia, e fuafua ile amataga o le laulu ma le aʻafiaga e te manaʻo e maua.

    Aofai o manoa e manaʻomia e lauulu ituaiga:

    • mea manifinifi manaomia mai le 70 i le 100 pcs.,
    • ogatotonu mai le 100 i le 150 pcs.,
    • mafiafia mai 150 i le 180 pcs.

    O lenei faʻatinoga e faigata ona faia i le fale. O le mea lea, afai e te manaʻomia e tuputupu aʻe lou lauulu lava oe, tatau ona e faʻaaogaina le metotia o le le faʻamalolo le tumau, mo se faʻataʻitaʻiga, o filifili i luga o fulufulu pe faʻaoga foi se lauulu ulu.

    Contraindications mo lauulu ulu

    E leai ni faʻaiʻuga patino mo lenei faʻatinoga, ae e le fautuaina le faia pe afai:

    • e i ai paʻu paʻu i luga o le ulu, matala matala, maosiosia,
    • curls ua matua vaivai tele, momomo,
    • ua avanoa faailoga o vegetative dystonia,
    • tagata ma le paʻu maaleale
    • lauulu umi i lalo ole 6 cm.

    Afai e iai sau tafaoga i seisi itu o le tau, e tatau ona e aloese mai le faʻasologa poʻo le vaʻaia lelei i ni nai vaiaso na muamua atu.

    Keratin capsule faʻaopoopoina taualumaga

    I le tele o taimi, i potu faʻafiafia latou te ofaina e fausia ni laina e tusa ai ma le masani a Italia. O le tulaga atoa o le metotia o le faʻapipiʻi, faʻamautuina se filo e aofia ai keratin e ala i le vevela metotia ma le faʻavaeina o se microsphere (atotusi) le malamalama i luga o le lauulu. Keratin e talitutusa ma le porotini o se vaega o lauulu.

    Laasaga

    O le fausia faiga e aofia ai vaega nei:

    1. O paʻu ua fufuluina lelei, faʻamago.
    2. Vavaeese lauulu i ni manoa, fuafua ai le laina o le faʻapipiʻi o foaʻi.
    3. I le toe solomuli e uiga i le 1 cm, faʻaaoga se curl faʻapipiʻi ma se keratin kapsula ma faʻamafanafana le faʻamau seia liusuavai. O le averesi, e 180 tikeri.
    4. Lima ma forceps fai se microscope (pusaʻi).
    5. Alu i le isi vaega.
    6. A maeʻa ona fausiaina ia nonoa, o le laulu e saʻo i se uʻamea.
    7. Le faʻaaogaina o se mea vevela vevela, tusa lava pe o le a vaʻaiga i le va o faʻalenatura ma faʻataʻamilomilo curls.
    8. Faia le umi mulimuli, le foliga o laulu.

    Faamolemole matau o se fulufulu faʻataʻitaʻi tomai o le a muamua fesili i le tagata o tausia poʻo le a le ituaiga o laulu e masani ona faʻaaogaina. O le tufatufaina ata o pea e faʻalagolago i lenei mea, e mafai ona e vaʻai i ai i le ata.

    A manaʻomia le faʻasaʻoga

    I lomiga ma faʻasalalauga, e mafai ona e faʻalogo o le a manaʻomia le faasaʻoga faaalu pe a uma le 6 masina, pe sili atu foi. Ae 90% o iloiloga manaʻomia i le tausiga saʻo pe a uma le 3-4 masina.

    I se taimi talafeagai e faʻavasega mai le 3 i le 5 itula. E taugofie, mai 3 i le 5 afe rubles. Ua toe faʻaaoga foi loka, e te le tau totogia latou.

    Tausiga pe a uma

    E faigofie ona e tausia na mea, ae manaʻomia lou mulimuli i le tele o tulafono, Faʻalautele le laulu ma faʻaititia le leaga le aʻafia i lau oe masani masani curls:

    • se selu faʻapipiʻi faʻapipiʻi i le tele o taimi ile aso e selu lelei ai le lauulu mai le pito, siʻi aʻe luga teisi. E manaʻomia lea e 'alofia ai le fusi, tangles,
    • A fufulu, lemu lemu aʻa, aua le faʻapipiʻi lou ulu i lalo,
    • meaʻai mo lauulu e faʻamalieina: ufimata, conditioners, ae le mafai ona e faʻapipiʻi latalata i le lauulu ma laulaʻau ina ia aua le faʻaoso le laina e toese ai,
    • e le alu e moe i le palapala susu, ina ia aloese ai mai manuʻa ma malepelepe lauulu,
    • i le po, e fautuaina e fai se fili poʻo le siʻusiʻu,
    • pe a taoto ma faʻapipiʻi Aloese mai le faʻafesoʻotaʻi o mea faʻapipiʻi ma le uʻamea.

    Faitau atili i le auala e tausia ai lauulu ulu, faitau i luga o la matou 'upega tafaʻilagi.

    Tulaga lelei ma leaga

    O le itu lelei o lenei faʻasologa e aofia ai lona aʻafiaga ma iʻuga. Mafiafia, umi lauulu, o soo se foliga: sao, mimilo ma curly. E mafai ona vali ma ufiufi.

    O le minus aofia faʻamalosi tino tausiga o aso uma. Le tau o le taualumaga. I le taimi muamua, o lagona le mautonu i nofoaga o faʻapipiʻi ai manoa.

    Lauiloa lauulu auala auala:

    Vitio aoga

    Le auala o le keratin hair extensions.

    Faʻatonuga mo le faʻapipiʻiina o lauulu o keratin.

    Advanced tekonolosi

    Ole eseesega autu ile va ole fouga ma isi ituaiga fale ole auala e fai ai fusi. Hollywood hair extensions i lona talaʻaga atoa ua oʻo i le tele o suiga autafa, le faʻamatalaga lata mai - ultrasound faʻaopoopoga (lona igoa lona lua).

    E filifilia e le taulaitu manoa e sili ona fetaui lelei mo lanu ma uumi. Ina ia maua le sili faʻaletonu taunuuga, e le tatau ona latou eseese mai le curls a le tagata o tausia.

    I le taimi muamua, o laina 'ulu' ua faʻapipiʻi i tresses - filo faʻailoga maualuga-lelei. Na suʻi e le matai ia manoa i lo latou fili fusi. Leai se faʻagaioiga faaopoopo na manaʻomia.

    O le leaga ia o lea auala, e le mafai ona selu lou lauulu. Na tatau ona ou aveese esea uila, ona toe fai lea e toe. Ma e tele taimi i le aso, pe a fai o se fana faiga.

    Mo le taimi muamua, o le Hollywood hair extension auala na faʻaleleia i le 2006. O ia lea na ia mauaina le igoa o le fale Hollywood. Tresses suia kapoteni kaputa. Faʻaogaina se masini tulaga ese o le ultrasound, latou liusuavai ma faʻafesoʻotaʻi ia manoa ma o latou lava laulu.

    Peitaʻi o le galuega a se tagata tomai e tele le tufuga, lauulu, mea faʻaoga ma mea faʻaonapo nei na siʻitia le tau o le tautua.

    Hollywood hair extensions - o le aʻafiaga lea o galu i totonu o le lotoifale: naʻo luga o mea faʻapipiʻi o faʻasologa, e le paʻi i o latou lava laulu. I potu faʻalelotu latou te faʻaaogaina faʻapitoa foliga uʻamea sa faʻatonutonu faʻalelei. La latou numera e faʻamoemoe i le manaʻomia umi ma toʻatele - mai le 50 i le 300 fasi.

    E mafai ona tofo i falepiaʻi maseʻesega seia amata ona alualu i tua lou lauulu. O lenei faiga e le foliga matagofie ma matagofie. O lea manaomia faasaʻogape afai o le matagofie e manaʻo e faʻaofo atili tagata uma i le umi ma le mauoa ulu o lona lauulu.

    Ose auala lona lua o le a manaʻomia i le lua masina. Ole faʻagasologa ole a umi sina umi nai lo le taimi muamua. O le a aveʻesea e le matai ia curls, faamaluluina kapsula ma se fofo faʻapitoa ma faʻaaoga ia lava mea e pei ona i ai a o le amataga fausia. Na ia faʻaaogaina le keratin fou e faʻasaʻo ai ia mama lava e tasi.

    E tofu lava le maʻa e tupu, o lea e tatau ai i se tasi ona faia se faʻasaʻoga sili atu, soʻo se tasi e seasea faʻaalia. I le taimi lava e tasi, o le a taugofie le tautua, aua e te le toe manaʻomia le faʻaalu o tupe i donor curls. O le faiga e matua leai se tiga.

    Afai tatou te talanoa e uiga i le faʻasaʻoina o manoa i luga o nofoaafi, ona alu tele vave lea - pe a ma le itula. O le matai na te momotuina fusiua, fusifusiʻotau fou, ma suʻi faʻamau ia latou.

    O ai e mafaia ma o ai leai?

    Ua lautele lauulu Hollywood soʻo se lalelei. Pau lava le mea e manaʻomia o le i ai o lauulu i luga o le ulu o se umi le umi (mai le 2 cm). Mo e fiafia i ultra-puupuu haircuts, o le metotia e talafeagai foi. Ae mo tresses e te manaʻomia le umi o 20 cm.

    Ae e le fautuaina e le matai le faiga mo i latou e masani ona faavaivaia lauulu (o le tulaga o toaga e tulaʻi).

    O isi uma tamaʻitaʻi (i le laʻau manifinifi pe le mautonu, maʻitaga), miti o lauulu mauoa "a la Rapunzel ma faʻalagolago i tekinolosi o loʻo teuteu mo le laulu, oe mafai ma e tatau ona taumafai le faʻaopoopoga Hollywood.

    Le manuia ma le leaga

    Ina ia filifili mulimuli mo oe lava "fai pe leai", e aoga le faʻatusatusa o lelei ma le le lelei o le Hollywood auala o lauulu uluulu. A uma mea uma, e leʻi maeʻa ona oʻo mai le matai ma le tekinolosi lelei e aunoa ma ni sese, aua e i ai manuia ma mea le lelei o lenei tekonolosi.

    Tulaga:

    • mafai ona tuʻuina atu i luga aʻe ia ituaiga soʻo - vali, curl,
    • E mafai ona e asia nofoaga i le maualuga o le susu (taʻele, sauna, vaitaele, solarium),
    • loka faʻapipiʻi e le aumaia le le mautonu, taofi mau,
    • o le faʻaaogaina o masani faalenatura e latalata i lou lava lauulu,
    • le lava tapulaʻa i le numera o sese pepelo,
    • saogalemu taualumaga,
    • vave fausia.

    Leaga:

    • le tau maualuga ma le lavelave o taualumaga,
    • o le manaʻoga mo le soʻo faʻasaʻo,
    • o se faasa i nisi o oloa tausi ia e ono gagau kapsila.

    Afai e te filifili e tupu lou laulu e faʻaogaina le Hollywood ala, toe matamata le vitio.

    I luma ma le i tua

    O faʻamanuiaga o le fale Hollywood e faʻailoa lona lauiloa, e ui lava ile tau maualuga.

    O lea tautua o se taʻitaʻi i totonu o laʻei e faʻataʻoto faʻaʻaulu. Fafine e fia avea e pei o Hollywood divas, o le mea lea ua faatekinolosi e le latou faatuatuaga.

    Ioe, e muamua sau le saogalemu ofoofogia aafiaga. O nei mea uma e mautinoa ai le faʻaaogaina o le masini i le maualuga sao.

    Le pule ei ai le malosi e seti ai le auala manaʻomia ma tapulaa - mafiafia, numera o manoa, faʻamalosi malosi, saʻo ma vave o le faʻamau, mana, taimi.

    Iloiloga o fafine e na o le viia, o se tasi ina ua uma le Hollywood faʻaolaina mafai ona faia se laei manaia e moomia ai le mafiafia o lauulu, ma se tasi na na moemiti i le laulu umi, ae le i ai le onosaʻi e tupu ai. O le iʻuga o le Hollywood buildup o se ata, latou te tautala mo i latou lava.

    E fia se miti?

    Ile taimi muamua, na taulaʻi lava ile vaai ile tau maualuga o taualumaga. Ae o le lalelei e manaʻomia le taulaga, i lenei tulaga tautupe. E fia le tau o le faʻateleina o lauulu Hollywood? Ua faʻaopoopoina lona aoga o tele o mea:

    • o le umi o se manoa, la latou numera,
    • totonu o le faʻailoga ma tomai faʻapitoa o le matai,
    • le faʻatauga o tau o curls.

    Mo i latou e mananao e fai Hollywood hair extensions, o le tau e fesuiaʻi faʻafuaseʻi: Le itulagi Moscow - mai le 13 afe rubles, St. Petersburg - mai le 12 afe rubles, le Far East - mai le 17 afe rubles, le taulaga o Siberian Federal District - mai le 16 afe rubles.

    Ata Hollywood





    Tausiga tatau

    Ina ia aua le maʻimauina tupe i le faʻaleaogaina ma tausia le fausiaina - o le Hollywood voluma, o le lalelei o le lauulu, e manaʻomia le tausia lelei mo le uʻumi o le ufiufi, ia faia uma le tausiga togafitiga i le taimi tatau. O le a taʻu atu e le matai e uiga i tala lelei. fautuaga lautele:

    • asiasiga i aso uma capsules e puipuia ai le faʻalavelave,
    • faaeteete pe a faʻamamaina afu - aua neʻi teʻiina le soʻona faʻaaluina o keratin,
    • 'e te moe i le naʻo le ulu mago,
    • pe'ā uma le faʻaaogaina e le mafai ona fufulu lou lauulu mo ni nai aso,
    • vali faaaogaina e aunoa ma amonia,
    • fulufulu lauulu ofu fana ma le faaeteete aunoa ma ni faʻalavelave faʻafuaseʻi,
    • pe a faʻaogaina ni uʻamea, papa, kalama e le mafai ona paʻi,
    • lauulu susu e le tatau ona faʻamigiina i le solo - na ona pulu,
    • a o le i fufuluina lou lauulu, e tatau ona fuafua le lauulu,
    • teuina le laupepa i le ulu, ma le curls ua fufuluina i le foam.

    I le faʻatonutonuina i fautuaga uma, faafou laulu o le a faamalieina mo se taimi umi.

    O le fausiaina o Hollywood ua leva na avea ma se togafiti faamaneta. E oʻo mai i le taimi nei, o le faʻaopopoina o le aofaʻi o Hollywood o le pito sili ona alualu i luma ma le sili ona saogalemu le faiga o lauulu ulu.

    Fulufulu lauulu ile 3 itula? Faigofie! Afai e te maua se matai lelei!))

    I le taimi na ou tuputupu aʻe ai loʻu lauulu, e moni lava ou te leʻi maua se matua maitauina ma lauulu. Naʻo se afiafi mafanafana o le taumafanafana, na ou tietie atu ai i saʻu uo o se tamaitai e aulelei tele lona lalelei ma galue ma lona lauulu ituaiga uma vavega mo se ipu kofe. tuua pe a uma le 3 itula ma le laulu ile pito i lalo)))

    Ma aisea? Aua, e leʻi faʻafuaseʻiina, i totonu o lona pulu lauulu sa i ai 150 loka o le laulu e moni lava loʻu lanu !! Ia, faʻafefea ona e pasi.

    Ou te faatoese atu muamua mo le ata, i le tausaga talu ai na le mafai ona ou mafaufauina o le a ou tusia ni iloiloga i soo se mea))) O le mea lea, mea uma o totoe i totonu o faamaumauga.

    Na ou sau ia te ia e pei o lenei:

    Ma ina ua mavae 3 itula, na totoe lenei:

    A maeʻa le lauulu lauulu, o lou lauulu e LE lanu pe valivali! Lenei o se matagofie matagofie 100% lanu fetaui!

    O le taualumaga e matua leai se tiga, na o le taimi e alu ai. Hemorini i le fufuluina ma le sitaili, sa ou le lagonaina tele. I le taimi muamua sa leʻo se masani i ai, ae o fulufulu ulu faʻatasi ai ma aʻu lava 'aina' suauu lelei ma ina ua mavae le masina na latou taofia atoa ese mai fausaga mai loʻu lava!

    Sa latou avatu foi i le teuteu lelei! Ae o ou aiga ma le loto maʻaʻa sa leai se aoga tele, aua na faʻasolosolo ona uu le pito uʻumi ae o loʻo amata ona sasaʻo loʻu lauulu.

    Na ou faia le faʻaopopoina ia Iulai 2, 2013, ma na ou aveʻesea ia Setema 5, 2013:

    I le taimi o le aveeseina, na mafai ona ou aoina pe tusa ma le 5 manoa ua paʻu ese, lea mo le lua masina foliga mai e matua laititi lava ia te aʻu. O le faavae faavae o le tausiga o le AUA le pasia balms ma conditioners i kaputaʻa, faʻapea foi ma soo se mea o loʻo iai suauu !! Ina ua uma ona siaki "aisea e leai," o le 2 helai alu ese mai ia te au))) O le isi pauu i luga o le "Invasion", ina ua taunuu mai iina ou iloa ai ou te lei faia se selu. O_O Ma sa tatau ona fufulu oʻu lima pei o lena))) Ia, ma 2 sili atu i le faaiuga o le 2nd masina na oso mai le selu masani.

    Ole isi 3 vaiaso talu ona maeʻa le umi, na seasea na ou paʻi i loʻu lauulu, aua ile 150 sulugatiti i luga o loʻu ulu, e faaopoopo atu ia te aʻu lava, ole leai ole fulufulu lauulu na mafua ai ona ou manatu ua ou le paʻu.

    Na te leʻi avea lona umi, pei o le tele a ua maeʻa ona fausia. Ae ui i lea, i le 2 masina, na te leʻi matua maliu ma e le manaʻomia se tele toe malosi.

    O le a ou matua le toe faʻateleina, ae ou te fautuaina tagata uma e taumafai ia le itiiti ifo i le tasi i lo latou olaga !! O le mea taua o le filifilia o se matai lelei e tele mea e iloa e uiga i le fausiaina!