Lauiloa

Fulufulu o alii mo eseʻulu lauulu

O le tele o ulu o le ulu ulu o lauulu e matua tele atu nai lo fafine. Laulelei curling loka tupu atili malosi. E faʻatatau i le testosterone, lea e tele ina gaosia i le tino o le tane. O le homone e masani lava o le mafuaʻaga o le paʻu o patch i luga o le ulu laitiiti, muaulu. O ia faʻaaliga o aliʻi matagofie e le faʻapopoleina ai fashionistas. Ia nana pu e faʻatagaina ai laʻei o tagata mo lauulu laulu.

O aso nei, o laei o alii mo lauulu feololo e eseese. Oe mafai ona faigofie filifili se tasi o latou mo oe lava. O le filifiliga talafeagai o le atoatoa o le sitaili, pisinisi pisinisi mo se tagata ua masani i le tausiga, e mataituina latou lava foliga.

O se filifiliga lelei o le a fesoasoani e faʻaopopo le malamalama. O loʻo i ai ni tamaloa fulufulua mo lauulu feololo mo laʻau lauulu, saʻo, manifinifi, mafiafia, malamalama, pogisa, faʻateleina, matagofie, aulelei, talavou. Faʻalagolago i nei ma isi uiga, o le filifiliga o le tipiina, sitaili, valiina o lauulu o loʻo faia.

I nisi tagata, ituaiga o tagata mo lauulu laulu, teuteu lelei i le pito i luga, o le vevesi alu i isi, o isi na tui mohawk, dreadlocks, African braids, French braids, ponytails, bangs ...

Lauulu mo lauulu puupuu

O pulu lauulu umi e filifilia e tagata talitonuina e mananaʻo e faʻamamafaina a latou tama, ma manino foliga foliga.
O le masani laulu e tuʻufaʻatasia ai lauulu 'eseʻese tumau tumau aulelei. I lenei faʻaupuga, o itutino faʻapitoa e puʻupuʻu nai lo faʻailoga. Lenei ituaiga o lauulu oti e mafai ona faʻaʻofuina ma pisinisi-pei ma taʻalo faʻafefeteina.
O se laʻei faigofie lauulu lauulu e talafeagai foʻi, e talafeagai mo se tamaloa e leai sona taimi mo le laulu o laei i aso uma.

Lauulu mo lauulu laulu

O lenei umi ole laulu e manaʻomia le tausiga ma le teuteuga lelei e foliga lelei.
E pei o lauulu mo lauulu pupuʻu, o le tuʻufaʻatasiga o lauulu o eseʻaiga uumi e talafeagai iinei. Tasi le eseʻesega o loʻo liligiina wiski ma le lauulu umi ile pale o le ulu. O lenei lauulu 'ulu e mafai ona faʻataʻitaʻia i le tele o auala, e faʻafaigofie ai ile lautele.


O se vaʻaiga eseese o lauulu mo lauulu laulu ole "pompadour". E i ai lona foliga ia Elvis Presley. E iloga i le mafiafia o le faaputuga o lauulu, o lauulu o loʻo i luga o le malumalu e fai sina puʻupuʻu, o 'umi uumi e selu i tua.

Lauulu mo laulu umi

O lenei filifiliga e manaʻomia ai le vaʻai faʻaeteete lelei, o lea ina ia foliga sili ona lelei, e tatau ona e mafaufau totoʻa pe tupu lauulu. Stereotypes e uiga i se tagata ma lauulu umi ua leva ona goto ifo i le le amanaiaina, ma o le tele ma sili atu tane filifili e taumafai i luga o lenei ata ia i latou lava.
O le masani masani o lauulu-umi lauulu e talafeagai. I tulaga sili ona lelei o le laulu, lava sina laititi i le laulu e gaosia ai se foliga manaia.

I le tumutumu o lauiloa, o fulufulu na potopoto i totonu o se bun, uma maualalo ma maualuga. Pulea i le tuʻufaʻatasiga ma se fusi ua lauiloa.

O le tuʻufaʻatasiga o fulufulu uumi ma le ava e sili ona matagofie, lea e maua ai e le tamaititi le ata faʻatosina ma le manaia.

E tele filifiliga mo le filifiliga a tamaloloa, pe a filifilia se ata fou, e taua ma le tomai e faʻamamafaina ai le mataupu a alii, e oʻo lava i le laulu umi.

Ole a le mea e vaavaai iai pe a filifilia se laulu o alii ile 2017

O laʻei o lauulu i le laulu o loʻo feololo le tele o ituaiga filifiliga, faʻafetai i lea e mafai ai ona filifili le sao sitaili, taulaʻi i le fausaga o lauulu, lona mamafa ma, o le mea moni, le ituaiga foliga. I soo se tulaga, o ia laʻei fulufulu ma sitaili e mafai ona taʻua saogalemu i le lautele, e le mafai ona fai mai e uiga i le puupuu pe uumi lauulu.

Ina ia mafai e le faʻaiuga e ola ai i faʻamoemoega, oe manaʻomia le mafaufau i mea nei:

  • Mo le lapotopoto foliga, averesi tagata lauulu lauulu o le toesea o le aofaʻi tele, tele lapotopoto foliga e "faʻalaegofie" foliga. I se tulaga talafeagai, le tatau ona i ai se tuʻufaʻatasiga o ni afa-umi i le malumalu.
  • Ma se foliga tafatolu foliga, laʻei lauulu ma laʻau lauulu, lea e iloga i le tele-layering, o se mea faʻamuamua. O le faʻapipiʻi ose tasi itu e talafeagai lelei.
  • Mo e o iai le sikuea foliga, o laʻei o lauulu o loʻo feololo lona laʻititi, ma e laititi lava le laʻititi saʻo i ona itu, malumalu ma uʻamea umi mafiafia i tua e talafeagai. Se tusi tele i lenei tulaga e talia lelei.

Filifiliga filifiliga mo lauulu ulu

O le averesi o fulufulu o alii, lauiloa i lenei vaitau - o le umi lea o le laulu e oʻo i le pito o le isu, le i ai o 'uila ma le' ula i le laulu. I lenei tulaga, e mafai uma ona selu i latou i tua ma latou maua fua. O ulu tipi e faʻamatalaina o se mananaia e aunoa ma le maitauina lelei o auʻiviʻi ma faʻaopopo faʻamalosiina o manoa. O laʻei aulelei o tagata mo lauulu laʻititi e mafai ona filifilia i se tasi o filifiliga nei.

Fia faʻaogaina mo foliga masani: faʻatulagaina, faʻasolosolo ma itu filifiliga

O 'auvae e mafai ona faʻafaʻafa, sulu i le tasi itu, pe tuʻusaʻo pe faʻapea. Masalo o lona sologa lelei faʻatinoina pe tuʻuina atu se foliga faʻaali. A o le mea e sili ona fiafia i ai, o fulufulu asimetric ma le pa e tautau i luga o foliga, teisi ufiufi tasi mata.

I le faiga o se lauulu 'ulu, e fautuaina e faʻaavanoa vave le sili ona taliaina le umi ole pito i luma ina ia le faia ni mea masani i aso uma mafua ai faʻafitauli.

Fofo masani

O sitaili ituaiga o tagata mo lauulu feololo o loʻo i ai ni foliga o ni laʻau saʻo ua faʻataʻamilo ma vaʻaia ma vaʻaia lelei. E mafai ona faʻaliliu lemu uila i autafa ma mulimuli ane faʻamau e ala i se lauulu lau.

O se lauulu 'ulu e faʻamatalaina e ala i le tuʻufaʻatasiga o mea puʻupuʻu faaletino ma faʻamanuiaina ma ni afa uumi o le laʻau e totoe. O 'ie e faia e ala i le faʻavaeina o manoa i luga o le tasi ma le isi. Afai o le laulu e matua manifinifi, o le manaʻomia manaomia le fesoasoani faʻatupuina se faigofie faigofie manifinifi.

Ituaiga o kapeti: faauu

O ituaiga laʻei o tamaloloa mo lauulu laulu e iloga i le puʻupuʻu o le umi i le faʻatusatusa atu i isi lauulu. O le tino 'oti ua faʻamaeʻaina ma se oval edging ma toe faʻaleleia o le fomu e ala i le faʻaeʻeina o fasi, lea e mafai ai ona ausia le tele o faʻaputuga ma faʻafoliga le auivi o le lauulu.

O le averesi o le umi i lenei faʻaaliga e puipuia na o luga o pito i luga, lea o loʻo faʻataʻatia tutusa i luga o lauulu pupuʻu laʻititi pito i lalo. Na pau lava le faʻatonuga o le manaʻoga mo le tele, talu ai i se masani, o se lauulu 'ulu e fesoasoani e fausia se faʻatusa o se tamaititi aʻoga filiga. E mafai la ona aveʻesea lea mea e ala ile sulu solo ole pito i luga ile tamaʻilima, ma faʻaoga ai le gel poʻo le masusulu.

Matagofie ma fatufofo fofo

Tupulaga talavou ma le lauulu laʻititi uumi o le a fiafia i le le faʻatamaina le faʻataʻamilomilo o ufiʻau ua folasia i se gel ma se selu, ave se faʻatupu vevesi. E mafai ona e fatuina se laulu foliga ile mataupu ole minute.

O laei o laei a tagata o se sitaili faʻatasi ai ma ituaiga eseese o coca. O se lauulu laʻei i lenei lomiga e tai tutusa i ata o le 50s o le seneturi talu ai. O le coke lava ia e faʻataunuuina e le muaulu o loʻo tautau i luga, faʻaputuputu mai faʻataʻamilomilo soʻotaga fesoʻotaʻi poʻo faia mai i uʻamea ei ai se foliga manino.

E tuueseese a le laupepa o aso nei, i luga o le tulaga ua faia ai se fusi faʻamalosi alii. Ole vaʻaiga iloga ole paʻu ole lauulu ole tuʻu lea ole uʻumi uumi i luma ma le pale ma le pito sili ona puʻupuʻu ole lauulu i isi vaega.

Fautuaga Faapitoa

Ina ia faia laʻititi tino laʻei tino lauulu foliga foliga ma lelei, e taua le iloa o tulafono mo le teuteuina lelei, a leai, e tusa lava pe faʻataʻitaʻi foliga faia lauulu o le a foliga sili atu le matagofie.

O le mea moni, e le pei o sitaili fafine, e tele lava ni nuʻu i lalo, ae o loʻo iai pea:

  1. Muamua e tatau ona e faia se sitaili mo le teuteuina o le lumanaʻi, feula-faʻamago loka susu.
  2. A maeʻa tapenaga muamua, ona amata lea o le teuteuga. Mo le faia o lea mea, o le laititi o laʻasaga o le styling oloa ua ave i lima, o loʻo oloina ile va o alofilima o le lima ma faʻapipiʻi ile lauulu ile faʻalua o gaioiga.
  3. Ina ua uma ona tuʻuina atu i ai manoa o le aofaʻio le manaʻomia, o le suʻesuʻega o manoa taʻitasi ma le faʻavaeina o se tagata faʻatusa foliga amata.

E pei ona e vaʻaia, o le fausiaina o laʻei fugalaʻau a tagata i luga o le laulu o loʻo vaʻaia e le o se mea faigata tele, ae tele faʻagasologa faiga, pei o le iʻuga e mafai ona e maua uma se faʻailoga vaʻaia faʻapitoa ma le faʻaalia o tulafono masani tuʻufaʻatasia o se ulu vavae. Ina ia suia le sitaili ma se umi o le lauulu, o se fou sitaili e lava pe faigofie fetuunaiga o foliga o le lauulu e ala i se lauulu. I lenei tulaga, e leai se masalosalo e uiga i le taua o le ata.

Lauulu laʻei ma laʻei foliga o laʻei o le laulu o le vaitau 2018

O le faiga mo tagata oti lauulu i le vaitau o le 2018 ua suia vave pei o fafine. Pei ona iloa uma e tagata, uma lava lauulu e mafai ona vaevaeina i ni vaega se tolu - o laʻau fulufulu mo lauulu pupuʻu, oe oti mo lauulu uumi ma 'oti mo le uumi o le laulu.

I le vaitau o le 2018, o tagata pupuʻu puʻupuʻu ua alofagia. O ulu oti faapena, e ui lava i faiga masani, e sili ona fiafia i ai le toatele o tamaloloa. Masculinity, sporty ma pisinisi sitaili, lē faigata faiga ma laititi le tausiga o lauulu o le autu autu mo le filifilia lauulu 'oti pupuu.

E masani ona togafitia e tamaloloa faʻaeteete ile laʻei lauulu mo le laulu o lauulu: pe o le faʻatulagaina o lauulu e le faʻatagaina, le foliga o le lauulu e foliga le faʻataʻutaʻu, ma o nisi taimi e le lava le taimi mo le tausiga o lauulu i aso uma. Ae ui i lea, e tatau lava ona maitauina le tele o mea eseese i le filifiliga o lauulu e laʻititi le umi, o loʻo i ai se taofiofi masani ma faʻaʻofu tuʻusaʻo, alofa faʻatupu ma le fiafia mo talavou, olaola uiga o aga fou i faiga.

Mo le laulu lauulu i alii se mafutaga faʻapitoa. Tele alii, ma le toʻatele o latou, ona o le faʻaituau ma le faʻataʻitaʻiga e seasea lava ona malilie e faʻasolosolo uumi lauulu. Le 2018 vaitau lagolagoina atoatoa le lagona o le toatele o tamaloloa, tuu atu i le fiafia faapitoa i pupuu 'oti ma seleʻiteleʻulu mo lauulu umi lauulu.

Tusiga Tomai Faapitoa

I le avea ai o se tulafono, tagata i ituaiga galuega e masani ona auai i mea eseese, e manaʻomia le vaai ese, ae, e ui i lea, mo le tele o vaega, taofiofia. O se pulu puʻupuʻu i le pito i tua ma autafa ma se teisi teisi lava, lea e mafai ona faʻaavaina faʻataʻitaʻia eseese fuafua i le tulaga. Faʻailoga suamalie mo aso uma (4), 'auʻau faʻaliliʻuina ma mea faigaluega faʻailo (5) ma' au faʻataʻaliliʻili 'i tua ma tua i le itu (6).

Lauulu 'oti ma lauulu laʻititi

I le vaitau o le 2018, faiga retro o se faiga - o se Hollywood hero o le 50s. Oti 'oti pupuu ma fulufulu tua tua. Ata susulu ma tulaga ese o le 50s faʻamanuiaina fashionistas fou. Le sitaili o le tupua maa a Elvis Presley, o le uiga ese o le fulufulu o laulu lulu lauulu, na faʻataʻoto i coc (7, 8, 9).

O le fatufatuina o sitaili i luga o le mataupu o Coca o le sili sili ona matagofie foliga i ata o tamaloloa i le vaitau o le 2018. O fulufulu e faia i le mafaufauina o le ata o le 50s, lea e tele ai le lauulu i le tino o le coca e mafai ona tautau i luga o le muaulu (10), pe na faia se coc mai ni faʻataʻatitia faʻataʻamilomilo (11), poʻo o se koko ua faia e ala manino lautele (12).

O laʻasaga tusitusi i luga o le autu o le 50 na faʻaauau e ia 'oti ma ni uumi uumi, ae nai lo le coke, o loʻo tu mai se pito i luma, ua fausia mai i le pito i luga o le pito i luga ma ni mea teuteu tino (13, 14, 15).

Filifiliga mo Feololo Umi: Mafuaaga

Naʻo le vaʻavaʻai i ni uluaʻi faʻasalalauga e tuʻuina atu i tagata lauiloa ina ia mautinoa o loʻo manaʻomia tagata e ala i le laulu mo lauulu laʻititi i fetu o ata tifaga Hollywood, tagata atamamai mai fale, ma tagata fai mea. O uʻumi o le tuʻufaʻatasia umi e tuʻuina mai ai se faʻaolaina tagata. Le mauaina o se taunuuga lelei ma se pulufulu lauulu sipela e toetoe lava a le mafai. O laina ua matutua e mautinoa ai le ono mafai ona suia le ata. O nei aso, o se tamaloa ua foliga e le fefe, malosi, toa, aoina mai se faaputuga o le le saʻo o lona lauulu, o taeao o ia e aulelei, faanatinati, matagofie ...

O laʻei o lauulu mo lauulu laʻititi e matua lautele lava. I le maeʻa ai o le teuteuina o pito e tasi i masina taʻitasi, e mafai e le pule o le laʻau tatala ona galo le alu i le fale lalelei mo ni nai masina.

O le mea moni e lautele - fulufulu o tama mo lauulu laulu alu i tagata e iai soʻo se foliga, ituaiga, opal, foliga / tengko / taliga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e faigofie ona nana le lapisi-taliga i le faʻatagaina o lauulu, pe faʻamamafa le taimi lenei. Ua sili atu le faʻaaloalo o tamaʻitaʻi Iapani i aliʻi o loʻo alualu i luma auricles. I lenei atunuʻu, o le faʻaletonu o faʻalogo e leʻo se mea leaga, aʻo le faʻailoga lelei o le mea lelei!

Le autu lelei:

E mafai ona tele sefe i luga o le tautua a se teineulu laʻupasese i lou taulaga faʻaaogaina coupons ma faʻatau paʻu e oʻo atu i le 80% o lauiloa lauiloa coupon services:

Tagata taʻitoʻatasi auala

O laei o lauulu mo lauulu laulu o le a faia se ata pe a fai o le filifiliga saʻo. O le tagata faʻauʻau agavaa e iai le poto masani i le va o ata faʻatusa o le a fautuaina pe faʻafefea ona filifilia se auala e faʻapipiʻi ai le faʻamatuʻuga laina. O se isi mea i le fautuaga a le matai o le Internet surfing. Matou te fautua atu ia te oe, ia e uaʻi ma mafaufau i se tasi o tagata lauiloa, o latou foliga e matua tutusa lava ma oe. Talitonu mai ia te aʻu, sa faia e le au stylists se faʻauʻuga talafeagai, filifili tagata laulu mo fulufulu feololo. E ala i le kopiina o le ata, o le a avea oe ma le fiafia le pule o se faʻapitoa faʻavae ulu o lauulu.

Taua taua o filifiliga:

  • Oval foliga.
  • Umi o le ua.
  • Lauulu fausaga.
  • Le foliga o le ulupoo.
  • Faiga.

O laʻei o lauulu mo le laulu laititi e filifilia e tusa ma le ituaiga, foliga foliga. Avea o tagata e ana se foliga oval, gauai atu i lauulu lauulu mo lauulu feololo mo foliga oval. O le mea moni, o lenei ituaiga foliga e sili ona lautele. Ina ia filifilia se lauulu mo lona tagata, o le faigofie galuega. Ole vaʻai umi uumi e fetaui lelei i lenei foliga.

Lauulu laulu mo foliga lapotopoto i luga o lauulu feololo e le aofia ai voluma. Ua fautuaina e le au atamamai le tuʻufaʻatasia o sitaili manaia ma faʻi 'ese, fale faʻapipiʻi.

Lauulu lauulu mo lauulu laulu mo se foliga umi - o le folasaga lea ma le tele. Mo alii ei ai se foliga foliga, o laei o alii sili ona lelei mo lauulu ulu ma fulufulu selu, teuteu i le itu talafeagai.

Lauulu laʻasaga mo lauulu laʻitiiti ma vaega pupuʻu faʻataʻamilomilo, mafiafia nape, pale ma ni manoa o eseʻeseʻesega le sili atu nai lo le averesi o le a fesoasoani faʻafetaui le tulimanu o se sikuea foliga foliga.

Lauulu fausaga

Fuafua i le ituaiga o lauulu lava ia, e mafai ona e faʻamasinoina le faʻaiuga mulimuli. O laʻei o lauulu i luga o le lauulu lauulu e pa'ū i auala eseese.

O ie lamolemole, silika, manifinifi e sili ona lelei i se lauulu. O tagata e ona se ulu o laulu e mafai ona gafatia e oo lava iوري tipi 'oti. I loka sao, asymmetry, saeia pito, ma isi auala le masani ai o le tipiina o lenei tekonolosi foliga sili.

O loʻo umiaina lauulu sili ona lelei o loʻo vaʻaia / tele le mafiafia o loʻo avanoa i laʻei lauiloa o laʻei mo lauulu laulu. O le tulaga taua le manifinifi. O le faʻataunuʻuina o se seleni, o le a manaʻomia e le matai le faʻatinoina o le manifinifi o numera o filo ma se mea faigaluega milling.

Mea e sili atu ona faigata ma ulavale curls ma curls. O fulufulu lauulu o le a mafai ona "faʻaleleia" le lima potoina o se talenia pule. E leai le aoga e faʻatuatuaina ai oe i se tagata e atoʻotoʻulu ulu laulu e faʻaalu ni alii. Tele lamatiaga maualuga. O laʻei o lauulu mo le laulu o loʻo i ai, faʻataʻamilomilo i uʻamea, e faia i le mafaufauina o le faʻatonuina o lauulu ulu.

Lauulu laulu ma mea e fai mo fulufulu lauulu

I le pito i luga o lauiloa i aso nei, o laʻei fulufulu mo lauulu laulu ma se au umi. Eseese sitaili metotia faia le ata o le au taofi tagata lautele. E mafai ona e selu manoa i le muaulu, i le itu, luga. O aufana teuteu lelei mo se tasi, faatamala faanenefu mo isi.E manaia le ofuina o le faʻafoliga, faʻauʻuina, faʻasaʻo, mafiafia, paʻu milo.

O le ituaiga o bangs ua filifilia e tusa ai ma le lautele lautele, foliga foliga:

  • Lisi - faataamilo / sikuea foliga.
  • Mafolafola - faʻasolosolo / oval / tafatolu.

Fautuaga aoga

  • Ia mautinoa, o laʻei o lauulu mo laulu lauulu ma le matau o le a manaʻomia ai le laei i aso uma.
  • O se filifiliga lelei e faʻailoa ai lou lava tagata.
  • Atoatoa tuufaatasia pisinisi / taʻaloga sitaili.
  • Fulufulu o alii mo lauulu laulu faʻatasi ai ma 'au faʻamamafaina faʻamamafa le tulaga.

Lauulu foliga Mohawk o alii

O le igoa "Mohawk" na tuʻuina i tamaʻitaʻi lauulu mo laulu feololo mai le ituaiga Iroquois anamua. O ana fitafita sa teuteuina faapenei. O se lauulu 'ulu o lona uiga o le lē fefe, faʻatatau tamaʻitaʻi, le malosi e teteʻe atu ai. Trimming i luga o lenei tekonolosi ua leva ona i ai i totonu o tagata o sui punk pergerakan, fouvale faasaga i stereotypes fausia i le sosaiete. O aso nei o Mohawk e lauiloa i soo se mea. Na maua e ia le tele o ituaiga. O laei i mohawk e laʻei i teine ​​ma fafine, tama, tama, tagata matutua, tagata lauiloa ma tagatanuu masani.

O laʻei o lauulu mo le laititi o Mohawk lauulu e ese ai mai Iroquois masani ile laʻei. O agavale agavale o le pale sulu ua fusi i luma i luga o le mata! ”

Faʻafefea ona fai se laulu i se tamaloa mo lauulu laititi. Auiliili Faʻamatalaga Mohawk:

  • Fuafua le lautele o le mohawk (ogatotonu tutotonu o lauulu o le umi o loʻo i luga aʻe o le ulu atoa).
  • Le vaega filifilia ua vavaeeseina e se selu ma se pito uumi ma vaevaega.
  • Matou te aoina le kilipa o le lumanaʻi Iroquois.
  • Le faʻaaogaina o se masini eletise, matou te aveeseina le umi o le lauulu e totoe i autafa / e mafai ona e faʻaaogaina se tafi.
  • Faia o se mohawk.

O le faaputuputuina o manoa o le a fesoasoani:

  • Fulufulu lauulu
  • Selu
  • Meafaigaluega faʻapitoa
  • Uilima

Faatasi ai ma le Mohawk, dreadlocks, Afro-hairstyles, French braids, screen painting, highlighting, teuteu teuteu ua lelei soofaatasi.

Lauulu ulu o tagata ma malumalu na tipiina

O le tisiki vavae puʻupuʻu ma ua tipiʻi, e lauiloa tele i le faifaimea, e faia ai laei a alii mo lauulu laʻititi i le lalelei, ae le gata i lea. O le igoa auala o le tipi e talafeagai, tulaga ese, fatufatu. E tele atu nisi mea e maua mai i le tuʻufaʻatasiga o soʻo o le umi uʻumi ma se mea ua seʻi. E mafai e alii talavou taʻitasi ona maua lana lava ata tulaga ese. O lo o faaseʻe agai i luga, i autafa, o paʻepaʻe i lalo, o se mohawk o tilotilo aʻe i luga, matagofie le selu o loʻo aliali mai, foliga sili ona aoga i foliga o malumalu pipiʻi.

Aisea e filifili ai e tagata lauulu i le tipiina o malumalu?

O mafuaaga e moni tele. E aofia ai:

  • Tuuina atu o le ata o le tama tane, le fefe, sauā.
  • Faigofie sitaili.
  • Le mafai tuʻufaʻatasia sitaili, sui ata.

Faʻaopopo le mea saʻo e faʻaopopo i le malu o malumalu, tua o le ulu, faʻataga le faʻapipiʻi o ata.

Lauulu ulu mo lauulu laulu ma se mamanu

Ina ia faia lau oe lava faʻatusa, e faʻailoa mai ai le muamua mai o sitaili, faʻaonapo nei fashionistas e fesoasoani i lauulu i le tusia o latou ata. O le faʻatulagaina o mamanu o loʻo faia e se masini eletise e aunoa ma se pamu i vaega o le ulu. O le faʻaaogaina o ni meaʻai e fautuaina mo le teuteuina o lauulu uliuli ma le paepae papaʻe.

Ata na tusia

Avea ma se fiafia fiafia o se leiloa lauulu lauulu avanoa avanoa mo tagata uma. Mamanu foliga sili atu le maoaʻe i le talaʻaga o le laʻasaga faʻasaʻolotoina pito i luga o le ulu. E leai se faʻafitauli filifilia teuteuga i se fale faʻapitoa fale. E mafai ona tipiina le fua i le fale.

Mafuaʻaga mo le filifilia o lenei umi

I aso nei, o tagata taʻutaʻua ata tifaga ma tupua musika e fiafia i lauulu 'oti. Afai tatou te taumafai ia latou laeiʻai laei, o le a tatou mautinoa lava tatou maua i le pito i luga o faiga, ma o le a tatou vaʻaia foʻi sili atu le lototetele, sexy, ma matauina. I le taimi lava e tasi, le tele o faʻaletonu ua natia ma le manuia: loka-taliga, umi ua, le tutusa foliga o le ulu.

Lauulu foliga foliga

O le a tatou faʻamasani i fesoasoani ile faʻafefea ona fausia lau ata lelei, faʻavae i luga o faʻapitoa o foliga ile foliga.

Filifili i foliga o foliga e tusa i nei faʻataʻitaʻiga.

  • Tagata tafatolu stylists fautuaina vavaeʻaiga lauulu feololo pe tele-laei, ae aunoa ma tulimanu tulimanu. Ma i aso uma lava ma lima oo tatou lima na o le selu o laina i le tasi itu - ia o lea la ua fou.
  • Mo le ovavalu fola ni laulu e lelei.
  • Fagafulu alii sili atu tuulafoaia lafoaia lauolaola ma lapotopoto styling e vaaia umi le umi o le foliga. Ae piki puupuu ma manoa o 7-8 cm o le a aoga tele pe a tatou faia se manino pito i tua.
  • Lotoa o le a aoga le mata mai le averesi o le umi o le lauulu pe a fai e te selu e pei o lenei: pupuʻu malumalu ma autafa, i tua - le averesi o le umi ma i le taimi lava e tasi le lapoa tele.

Gauai atu!
O le lautele mata-mata faatonuga o stylists fautuaina e aloese mai malumalu pupuʻu ma tuu ni afa uumi i itu, ae uumi lauulu i luga o le pale.

Muamua, taumafai e faʻapipiʻi lau ata ma vaʻai pe faʻapefea ona foliga lenei tino 'oti ia oe

O se polofesa lauulu lauulu filifiliga tautua mo a tatou tagata lesitala e matua leai se totogi

Lauulu ma lauulu ituaiga

Mamafa i le fausaga ma mafiafia lauulu (ata) manaʻomia manifinifi ma le faaeteete teuteu.

O le teuteuga matagofie e faalagolago ile ituaiga o lauulu:

  • lauulu manifinifi foliga lelei i totonu o se faʻauʻuga pe sikuea faʻatasi ma se tasi se tipi, faʻapea foi ma i volumetric asymmetric haircuts,
  • lauulu mafiafia e sili ona lelei i soʻo se fesuisuiai, ae faʻatasi ai ma faʻamalosi tino,
  • galugalu uumi e sili atu ona selu i le itu o lo latou tupuaga masani - o lea o le laulu o le a sili atu le saʻo.

Faiga matagofie

Le faiga o le fringing bangs.

Sei o tatou faamaninoina o lauulu lauulu ma ogatotonu lauulu tele ese ese ese le tulaga eseese o le au:

  • o le a tatou faia le selu itu sisina e faatamala - na o le lulu lemu laititi ma faʻalelei le tino e mananaʻo i ai i le laulu lauulu
  • e i ai le matua faʻamaoni filifiliga filifiliga - selu lelei,
  • faʻauʻupegaina faʻataʻitaʻi mea o le a teuteu ai se foliga umi,
  • O le olo faʻataʻamilomilo e faʻaalu lelei ai le muaulu.

Filifiliga filifiliga mo 'au.

Faʻamalie masani

Laugatasia masani - lototele ma le lototele lauulu.

  • Sa matou tipiina le uaumuli (taualoa pe iloa manino) i le lautele pe vaʻai vae.
  • O le averesi pi e aunoa ma ni faʻailoga poʻo se mea e sulu ai le ulu, poʻo se pulou o curled curls, e matagofie foʻi.
  • O laʻei o lauulu e ala ile lauulu i tua e talafeagai uma - e faʻaalia lelei ai se muaulu maualuga.

O se sikuea e mafai ona faʻafiafiaina tagata, ma i luma o le 'ava - e mataʻutia lava le mataʻutia.

  • O le faʻailoga mata ma pe e aunoa ma le vaeluaina e lelei i luga o curls.
  • Nofoa kapeta o se matagofie-teuteuina matagofie ma se umi bang ma vaevaeina lua-tulaga unta e umi i luga o le pale (e oʻo atu i le 8 cm).
  • O le lalaga faʻamasinoga e matagofie i luga o se mafiafia mafiafia lauulu.

O le fulufulu e faigofie ona faʻaogaina - naʻo le fuluʻe lou laulu.

O sitaili faapena mo lauulu lauulu mo alii e maua ai le aofaʻiga manaʻomia i luga o le ulu ma umi loka i tua o le ulu. O lenei masani lauulu lauulu, ma le "pito i luga" ma tafatolu vaega i luga o malumalu e lelei mo soo se mafiafia o lauulu ma foliga foliga.

Lau Susuga (Mr. Cool)

O lenei hairstyle o se taʻitaʻi i totonu o fulufulu foliga.

  • O le faiga masani o le vaitau o laina lamolemole o le cascade i le faʻatusa o le pale ma foliga e leai se faʻapitoa.
  • O le lauulu laʻupaia enbobles lautele mata-foliga ma sulugatiti.
  • O le fetuutuunai ma fesuiaiga o "Mr. Cool" o le a faateleina i luga o le lauulu umi nai lo 7 cm ma sasaʻo, asymmetric po o motusia pito.

Faufautua!
Faʻafiafiaina "taeao" faatamala o le a maua ona o le umi piʻimau faʻataʻavale ma laulu masini faʻamaligiina.
Ona faʻataʻapeʻapeina taʻitasi manoa, muamua-togafitia i le gel.

Ituaiga o sitaili

Ole fesuiaʻiga e le mafai ona faitaulia: sao poʻo le loka faʻapipiʻi, elongated i luma, ae puʻupuʻu i le pito i tua ma faʻafeagai, e mafai ma umi i le pito i tua o le ulu, ae ma se "hedgehog" i luga.

Vala o le grunge sitaili: matou te foliga mai latou te leʻi faaputuina lauulu faapitoa.

lemu le pito i tua o le ulu,

fulufulu lauulu foliga malosi.

tuu le bang i le tasi itu.

Lauulu Tausiga

E faigofie ona faʻatau se faasologa o faʻaopoopo oloa tausi.

O tausiga saʻo e faʻamautinoa ia i matou le foliga atoatoa.

E matua faigofie:

  • lauulu masani mai se polofesa,
  • fufuluina o lou lauulu i le shampo lelei lelei,
  • lelei conditioner faamalosia le lauulu
  • mea faʻapipiʻi faʻapitoa (wax, gel, foam) le a taofia lou laulu e laʻau e pei ona e manaʻomia (o latou tau e faʻaletonu, ma o le aʻafiaga e umi se taimi).

O le filifiliga o mananaia ituaiga laʻei e matua toʻatasi. E manuia pe a tusa ai ma o tatou tulaga, amio ma faʻamamafa le aoga o foliga vaaia, nana sese. O le fofo lelei o le a avea ma sikuea i soʻo se faʻaaliga: saʻo, asymmetric pe ragged pito.

O le suʻesuʻega o mea e masani ona fesuiaʻi, ma e tatau lava ona tatou filifilia mea sili ona talafeagai. O le tele o faʻailoga - faʻasolosolo ma saʻo, puʻupuʻu ma uumi, mafiafia ma manifinifi - o le a aumaia ai se mea fou i lo tatou foliga. O le vitio i totonu o lenei tusitusiga, o le a faʻailoa mai ia i matou le filifiliga saʻo i le filifilia o se fulufulu.

Fulufulu o alii mo lauulu pupuu

O aso nei, e ui lava i le eseese, o pupuʻu lauulu e sili ona fiafia iai i alii. O lauulu mo lauulu puʻupuʻu o se faʻamaoniga o le tamaʻitaʻi, lea e i ai se taʻaloga paolo. O 'oti pupuu pipiʻi ua matua faʻamamafaina le ituaiga pisinisi. E le o se mea e ofo ai le tele o alii e fiafia i lauulu mo lauulu pupuu. A uma mea uma, o le le mautonu e le naʻo le pau lea. O le aoga sili o pupuu 'oti laititi e laʻititi le tausiga o lauulu, faʻalavelave foliga, o le mea lea o le saʻo ma taimi sefe.

O le mea moni, o lauulu laʻei mo lauulu puʻupuʻu e matua sili atu le maualalo i le eseese i tamaitai lauulu. Ae o lea ua i ai le avanoa mo mafaufauga. Stylists ofoina atu i tagata se filifiliga o le tele o ituaiga o pupuʻu puʻupuʻu - mai le masani i le fatufatu ma le teuteuina lelei lauulu talavou.
Le eseesega tele o lauulu uma mo le pupuʻu lauulu o le 'eseʻese uumi o le laulu i luga o le pito i luga ma itu o le ulu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se taʻaloga lauulu 'ulu e aofia ai lauulu o a tutusa tutusa i le ulu atoa. Ma i isi faiga o tagata e teuteu i laʻau, ua aveese le lauulu i luga aʻe o taliga i le itu pe tipiina ni mamanu eseese (o le mea mulimuli o se uiga lea o tagata fou lauulu tipi).

Lauulu laulu foliga tutusa afa

O laei o fusuʻaga a le tamaʻitaʻi sa sili ona lauiloa ile 90s. Ae e oʻo mai lava ile taimi nei, e toʻatele tamaloloa latou te mananaʻo ile paʻu lea. O le afa pusa e manatu lautele, aua e talafeagai mo soʻo se ituaiga lauulu. Ole uiga faʻapitoa ole tamaititi afa-pusa lauulu ole fulufulua ole laʻau ole pale ma pupuʻu faʻamanuiaga ile itu ma i tua ole ulu. E masani lava, o lenei lauulu 'ulu e faʻaʻavaʻaia e ni auʻaiga.

I aso nei, o le 'afa-pusa e matua lauiloa lava i tagata o loʻo tautua i le ami. O lenei foʻi lauulu 'ulu ua laʻei e talavou. O le mea na tupu, o lauulu afa-pusa lauulu laei mai le olaga faigata. E ui lava ina i ai se isi manatu o afa-fusuʻaga ma fusuʻaga o fugalaʻau ua avea ma lauiloa faʻafetai i se taʻaloga e pei o le fusuʻaga.

I le lalolagi atoa, o alii e mananaʻo i le tasi poʻo le isi e teuteu i laʻau foliga. Ae o lauulu afa-atigi lauulu e matua lauiloa, avea o ia ma taʻitaʻi i totonu o le tele o lauulu.

Maoaʻoa o Tauʻemuga Pusa

E ui i le mea moni e faapea o le filifiliga a tagata lauulu oti e itiiti ifo nai lo tamaitai, o se lelei stylist mafai ona faia le tutusa lauulu i le miliona fesuiaiga. Ma o se tasi o sili ona lauiloa masani masani lavalava masani mafai ona taua o se fulufulu lauulu. Na ia avatua le faʻatusa o se tamaloa malosi, sitaili ma amioga a alii. O lenei lauulu 'ulu e faigofie i le faʻatinoina, manaia le ofuina ma foliga matagofie ma tagata taʻitoʻatasi i tagata taʻitasi. E mafai ona faʻaogaina le laulu o tagata o fusuʻaga mo pisinisi ma taʻaloga.

E mafai ona e faia se laʻei teuteu mo soʻo se ituaiga o lauulu. Ma ina ia mafai ai ona sao i luga o le uliuli uliuli papaʻe. Ona i luga o lauulu ma se lanu mauoa tele, o laina tipi o le lauulu e matua iloa lelei ona sosoo ai lea ma le lauulu lava ia o le a avea ma mea teuteu.

I le masani a ituaiga o tamaloa fusuʻaga o lauulu, o itu uma e lua tipi tutusa. Ae o filifiliga faaonapo nei faʻatagaina le asymmetry o le tipi o le pito. Tele stylists faʻaaoga le curvature o le pito, siusiu, liliu ma manoa e fausia ai lavelave ma felanulanua ai fatuga i tua o le ulu. Ole mea lea e fai ai le teuteuina ole laʻei fulufulua, fou ma onomea.

Hedgehog - sili ona lauiloa lauulu lauulu

O le lauulu laʻau fulufulu mata e mafai ona taʻua lautele, aua e talafeagai mo ituaiga uma o lauulu vagana le manifinifi. I lenei lauulu 'oti, pupuu puʻeleʻele i le pito i tua o le ulu e alu malie i se uumi. O le hedgehog e maua ai e le ulu se foliga faapitoa.

Mo se tane fulufulu lauulu lauulu, sili ona faʻamatalaina auvae o uiga. I lenei lauulu 'sulu, curls o eseʻesega uumi tousled i eseese faʻatonuga. Faafetai i lenei mea, e foliga mai o le tagata e ona le laulaufaiva lauulu o se matua sili ona malosi ma fatufatu.

O sea sitaili laei o tamaloloa e le manaʻomia se tausiga faʻaeteete poʻo le faʻaau umi foi. Hedgehog lauulu lauulu o se filifiliga masani, lea e sili ona fiafia i ai le toʻatele o le militeri, tagata taʻalo ma tagata o loʻo faʻatinoina i galuega mamafa mamafa. Hedgehog lauulu lauulu e maua ai le ata o se tamaloa e taʻitoʻatasi ma aoga. O lenei fale 'ulu o aso uma lava ma sili ona talafeagai.
E mafai ona e sau ma ni filifiliga eseese mo le teuteuina o se hedgehog lauulu. Stylists, faia ni suiga laiti, faia le lauulu sili atu fatufatu. I lona laulu, amata i le palealii, ua suia e le uumi laina faʻataʻitaʻiina e mafai ona tuʻuina i le gel i lona itu poʻo luga. O lenei filifiliga hedgehog hairstyles o le a talafeagai e vaʻai ai i tama talavou.

Fulufulu o alii i ni mea taua

O le tele o stylists fai mai o laei o le tagata ma le faʻailoaina e talafeagai mo e ona e le gata i le umi lauulu, ae e puʻupuʻu foi. Le faaaogaina o lenei elemene i se pupuu lauulu lauulu, e mafai ona e fatuina se fatufatuga malamalama ma susulu. Ole faailoaina o mea e avatu ai le lauulu i se foliga e matua le masani ai ma mananaia. O le mea moni, o sitaili o tagata ma le faʻailoaina o loʻo fuafuaina atili mo talavou poʻo uiga ese.

Mo le tele o tausaga, faʻamamaina e tumau pea o se lauiloa tautua i le tele o fale faʻalelei. O le faʻailoaina o le uliuli ma le uliuli enaena lauulu e sili ona lauiloa i lenei vaitau.

O ulu o alii e fai ai foliga o le a foliga lelei pe a fai o le tamaloa e maloloina lona lauulu. Ma o le mataupu, e sau lava aulelei foliga o le tamaloa ma teu lelei.

Iroquois mo alii

O le laulu o tagata o Iroquois ua avea ma lauiloa faʻafetai i le punk culture. O lauulu lea e faʻataʻatia ma tu i le ogatotonu o le ulu. Iroquois e vali i nisi taimi i lanu pupula. O le laulu o lauulu mohawk e faʻapaleni ma teuteu faʻapipiʻi.

I le faiga masani a se tagata mohawk lauulu lauulu, o loo i ai se vaega o laei i le ogatotonu o le ulu, ae o isi mea o lo o teuteuina. A faʻaaoga se selu i nifo soo, o le laulu e selu mai le muaulu i le pito i tua o le ulu. Ona teuteuina lea o le lauulu lauulu mohawk ma varnish, ma, pe a tatau ai, mago foi i se fulufulu fulufulu.

O le faʻaopoopoga faʻaopopo i se laulu o tagata talavou o le a valivali laina faia e faʻaaogaina le vali vali. E mafai ona e valivali na o pito o le laulu pe faʻaaoga ni paʻu i le taimi e tasi.

Matai vasega aliʻi lauulu e fiafia i ai

Muamua e tatau ona e tusia se laina teteʻe i le pito i luga o le taliga e ala i le occipital protrusion.

Muamua, tipi le laulu i le pito i lalo o le vaega (i le mauaina o faʻamatalaga "leai"). Ma loka o lauulu o itu faaletino. I le faiga o le tipiina, oe manaʻomia le fuafuaina o le laina o le pule unta ma lona umi.

Matai vasega aliʻi lauulu e fiafia i ai

O lenei ua matou vaeluaina le lauulu o le parietal sone ma le faʻasese vavaeese mai le ogatotonu o le muaulu e ala i le pale i le pule faʻamoe. Ma faʻaauau le laʻulu i le pito i luga okipital.

Le isi, filifili ma selu le vaega o le lauulu tutusa i le faʻasologa o manoa. E tatau ona tipi i le maualuga o le manoa pulea ma se faʻaopoopoga o 1-2 mm. I se tulaga tutusa, valevale i se vavaeeseina o loʻo vavae ese. Taitasi sosoʻo sosoʻo e tatau ona 1 mm umi nai lo le isi muamua.

O lenei e tatau ona siaki le manino o le lauulu.Ina ia faia lea mea, selu le loka o lauulu i le itu taumatau ma le itu tauagavale o le vaeluaina vavaeina ma fetaui lelei le umi o loka (e tatau ona tutusa le umi).

Le isi, e tatau ona e faʻamaeʻaina le pito i luga o loka o laulu i le parietal sone, le pito i tua o le ulu ma malumalu. O le pito i luga o le lauulu e tatau ona lapotopoto ma lemu, faʻapea foʻi ma le sili atu ona fiafia i ai le tagata.

Matai vasega aliʻi lauulu e fiafia i ai

Fulufulu o alii mo lauulu laulu

I aso nei, o tamaloloa ua faʻaalu le tele o taimi ile laulu. Latou te tausia i latou ma filifili ma le faaeteete se lauulu. O laʻei o lauulu mo le laulu laititi foliga e aulelei tele pe a fai e faʻatulagaina i se mea masani ma teuteu foliga lauulu. O lenei lauulu umi tuuina atu avanoa sili mo le iloaina o latou fantasies.
E le fautuaina e Stylists le faiga o lauulu mo le laulu feololo (aemaise lava latou vaega faaumiumi) pe a fai o le tamaloa e puupuu lona ua. Lenei ituaiga o lauulu ulu na o le a faʻamamafaina ai lenei foliga o tama foliga.

Afai o alualu i luga le lauulu, ona faia lea o nisi faigata pe a fatuina le ata manaʻomia. E moni lava, i luga o nei lauulu o auiliiliga o le lauulu o le a se lelei vaaia. Ma, i lauulu lauulu e masani ona e manaʻomia i taimi uma e fai ai se auulu. A uma mea uma, o le puupuu puupuu o le a foliga mataga. O le sitaili autu i lenei mataupu o le fausiaina o le faʻamoemoe faʻataʻitaʻi atoa.

Pe a fausia se lauulu lauulu mo lauulu laititi, e tatau ona e manatua i taimi uma e uiga i le mama o lauulu. Ma o le faʻaaogaina o le gel e tatau ona feololo.

Lauulu Laloʻulelei Lauulu

Vaʻaiga poʻo Vavaeʻese. Trimming tekinolosi ua lauiloa i fashionistas mo le silia ma le selau tausaga. Afai na muamua ona 'ofuʻulu sa laʻei faapitoa e tagata o tama, o aso nei Anderkat e lauiloa i fafine. O aso nei o loʻo i lalo o loʻo i ai ituaiga eseese. E ui lava i lenei mea, o se lauulu 'ulu i lenei sitaili e masani lava lua tulaga iloga.

Uiga uiga:

  • Luluina vaega faaletino.
  • Le faʻasaoina o se umi umi i luga o le pito i luma, vertex, occipital vaega o le ulu.
  • O le manino o tuaoi i le va o uumi.

O LE A LE FOʻI, FILIFILI SE TELE FUA I LE 2017

O laʻei o lauulu i le laulu o loʻo feololo le tele o ituaiga filifiliga, faʻafetai i lea e mafai ai ona filifili le sao sitaili, taulaʻi i le fausaga o lauulu, lona mamafa ma, o le mea moni, le ituaiga foliga. I soo se tulaga, o ia laʻei fulufulu ma sitaili e mafai ona taʻua saogalemu i le lautele, e le mafai ona fai mai e uiga i le puupuu pe uumi lauulu.

Filifiliga mo lauulu lauulu

Ina ia mafai e le faʻaiuga e ola ai i faʻamoemoega, oe manaʻomia le mafaufau i mea nei:

  • Mo le lapotopoto foliga, averesi tagata lauulu lauulu o le toesea o le aofaʻi tele, tele lapotopoto foliga e "faʻalaegofie" foliga. I se tulaga talafeagai, le tatau ona i ai se tuʻufaʻatasiga o ni afa-umi i le malumalu.
  • Ma se foliga tafatolu foliga, laʻei lauulu ma laʻau lauulu, lea e iloga i le tele-layering, o se mea faʻamuamua. O le faʻapipiʻi ose tasi itu e talafeagai lelei.
  • Mo e o iai le sikuea foliga, o laʻei o lauulu o loʻo feololo lona laʻititi, ma e laititi lava le laʻititi saʻo i ona itu, malumalu ma uʻamea umi mafiafia i tua e talafeagai. Se tusi tele i lenei tulaga e talia lelei.

Ituaiga sikuea foliga

MAFAI ONA FILIFILIGA MO VAEGA VAEGA

O le averesi o fulufulu o alii, lauiloa i lenei vaitau - o le umi lea o le laulu e oʻo i le pito o le isu, le i ai o 'uila ma le' ula i le laulu. I lenei tulaga, e mafai uma ona selu i latou i tua ma latou maua fua. O ulu tipi e faʻamatalaina o se mananaia e aunoa ma le maitauina lelei o auʻiviʻi ma faʻaopopo faʻamalosiina o manoa. O laʻei aulelei o tagata mo lauulu laʻititi e mafai ona filifilia i se tasi o filifiliga nei.

Lauulu e aulelei mo lauulu ulu

FASHIONABLE STYLING MA SE BANG: LONA LELEI, MAUALUGA MA FILIFILIGA filifiliga

O 'auvae e mafai ona faʻafaʻafa, sulu i le tasi itu, pe tuʻusaʻo pe faʻapea. Masalo o lona sologa lelei faʻatinoina pe tuʻuina atu se foliga faʻaali. A o le mea e sili ona fiafia i ai, o fulufulu asimetric ma le pa e tautau i luga o foliga, teisi ufiufi tasi mata.

Lauulu ulu o tagata ma mea e tautalatala

I le faiga o se lauulu 'ulu, e fautuaina e faʻaavanoa vave le sili ona taliaina le umi ole pito i luma ina ia le faia ni mea masani i aso uma mafua ai faʻafitauli.

FUAFUAGA FAʻASOA

O sitaili ituaiga o tagata mo lauulu feololo o loʻo i ai ni foliga o ni laʻau saʻo ua faʻataʻamilo ma vaʻaia ma vaʻaia lelei. E mafai ona faʻaliliu lemu uila i autafa ma mulimuli ane faʻamau e ala i se lauulu lau.

O se lauulu 'ulu e faʻamatalaina e ala i le tuʻufaʻatasiga o mea puʻupuʻu faaletino ma faʻamanuiaina ma ni afa uumi o le laʻau e totoe. O 'ie e faia e ala i le faʻavaeina o manoa i luga o le tasi ma le isi. Afai o le laulu e matua manifinifi, o le manaʻomia manaomia le fesoasoani faʻatupuina se faigofie faigofie manifinifi.

ITUAIGA TAITAI: FAASOLAINA

O ituaiga laʻei o tamaloloa mo lauulu laulu e iloga i le puʻupuʻu o le umi i le faʻatusatusa atu i isi lauulu. O le tino 'oti ua faʻamaeʻaina ma se oval edging ma toe faʻaleleia o le fomu e ala i le faʻaeʻeina o fasi, lea e mafai ai ona ausia le tele o faʻaputuga ma faʻafoliga le auivi o le lauulu.

O le averesi o le umi i lenei faʻaaliga e puipuia na o luga o pito i luga, lea o loʻo faʻataʻatia tutusa i luga o lauulu pupuʻu laʻititi pito i lalo. Na pau lava le faʻatonuga o le manaʻoga mo le tele, talu ai i se masani, o se lauulu 'ulu e fesoasoani e fausia se faʻatusa o se tamaititi aʻoga filiga. E mafai la ona aveʻesea lea mea e ala ile sulu solo ole pito i luga ile tamaʻilima, ma faʻaoga ai le gel poʻo le masusulu.

Lauulu ulu o tagata "pulou"

Fofo lelei ma faʻalelei

Tupulaga talavou ma le lauulu laʻititi uumi o le a fiafia i le le faʻatamaina le faʻataʻamilomilo o ufiʻau ua folasia i se gel ma se selu, ave se faʻatupu vevesi. E mafai ona e fatuina se laulu foliga ile mataupu ole minute.

O laei o laei a tagata o se sitaili faʻatasi ai ma ituaiga eseese o coca. O se lauulu laʻei i lenei lomiga e tai tutusa i ata o le 50s o le seneturi talu ai. O le coke lava ia e faʻataunuuina e le muaulu o loʻo tautau i luga, faʻaputuputu mai faʻataʻamilomilo soʻotaga fesoʻotaʻi poʻo faia mai i uʻamea ei ai se foliga manino.

Lauulu oti tagata "Kok"

E tuueseese a le laupepa o aso nei, i luga o le tulaga ua faia ai se fusi faʻamalosi alii. Ole vaʻaiga iloga ole paʻu ole lauulu ole tuʻu lea ole uʻumi uumi i luma ma le pale ma le pito sili ona puʻupuʻu ole lauulu i isi vaega.

FAUTUAGA FAʻAFITAULI FAIGALUEGA

Ina ia faia laʻititi tino laʻei tino lauulu foliga foliga ma lelei, e taua le iloa o tulafono mo le teuteuina lelei, a leai, e tusa lava pe faʻataʻitaʻi foliga faia lauulu o le a foliga sili atu le matagofie.

A filifilia lauulu mo tamaloloa, o loʻo i ai ni mea faʻaalia

O le mea moni, e le pei o sitaili fafine, e tele lava ni nuʻu i lalo, ae o loʻo iai pea:

  1. Muamua e tatau ona e faia se sitaili mo le teuteuina o le lumanaʻi, feula-faʻamago loka susu.
  2. A maeʻa tapenaga muamua, ona amata lea o le teuteuga. Mo le faia o lea mea, o le laititi o laʻasaga o le styling oloa ua ave i lima, o loʻo oloina ile va o alofilima o le lima ma faʻapipiʻi ile lauulu ile faʻalua o gaioiga.
  3. Ina ua uma ona tuʻuina atu i ai manoa o le aofaʻio le manaʻomia, o le suʻesuʻega o manoa taʻitasi ma le faʻavaeina o se tagata faʻatusa foliga amata.

E pei ona e vaʻaia, o le fausiaina o laʻei fugalaʻau a tagata i luga o le laulu o loʻo vaʻaia e le o se mea faigata tele, ae tele faʻagasologa faiga, pei o le iʻuga e mafai ona e maua uma se faʻailoga vaʻaia faʻapitoa ma le faʻaalia o tulafono masani tuʻufaʻatasia o se ulu vavae. Ina ia suia le sitaili ma se umi o le lauulu, o se fou sitaili e lava pe faigofie fetuunaiga o foliga o le lauulu e ala i se lauulu. I lenei tulaga, e leai se masalosalo e uiga i le taua o le ata.

Faʻamatalaga o lalo ifo:

  • Ma le tasi malumalu lafi.
  • Faatasi ai ma ata, peʻa, ata vali i luga o malumalu tafi.
  • Faatasi ai ma se mea le fiafia / asymmetric.
  • Talaʻi lemu.
  • Haer Anderkat (Elvis Presley).
  • Mohawk-underherkat (punk, mohawk).

Taitasi vaega lisi eseʻese i le auala e selu ai pito i luga, le umi o le lauulu puipuia i totonu o malumalu. O laʻei o lauulu mo laulu feololo o lenei ituaiga e sili ona lauiloa i tagata talavou. O le ata e fetaui ma tauleleʻa, tagata matutua.

Ua fautuaina e Stylists Anderkat:

  • O tamaloloa e malo le gaoia o latou lauulu.
  • Tagata e maua ai le mafiafia o lauulu.
  • Autalavou ma tagata aulelei ma le faʻamalositino, malosi tino.
  • Brunettes.
  • Tagata faʻatasi ma foliga ova / sikuea.
  • Tagata 'ava.

Lauulu laulu ma le 'ava mo lauulu laulu

O le ava ua avea ma vaega taua o se tagata faaonapo nei ua fiafia i faiga masani. O laʻei o lauulu mo le laulu laititi e le mafaatusalia tuʻufaʻatasia ma lenei uiga o le le fefe, malosi ma faʻaosofia le matagofie.

O le 'ava' ava o lauulu faʻapipiʻi pe a filifilia se metotia o tipi tatau ona taʻitaʻia e ala i fautuaga nei:

  • Faʻafetaui foliga i lautele.
  • Nana le saʻo.
  • Mauaina lelei le aoga i alii.
  • Aveesea o faʻafitauli ma le selu, faʻataoto loka leaga.

O se fesili faigata e mafai ona foʻia e le matai, stylist, faʻatusa ata.

Ituaiga o semi-boxing metotia:

  • Faatasi ai ma asymmetric / oblique bangs.
  • Faatasi ai ma se sasaʻo, le leoleoina.
  • Faatasi ai ma ata.
  • Faatasi ai ma peʻa.
  • Mata mata.
  • Sulufaʻi.
  • O le lamolemole, fulufululele suiga o umi eseese.
  • Tapunia tuaoi.

Ole teuteuina lelei ole teuteuga e sili atu ona faia ile fale umi. O le filifiliga saʻo afa pusa e faigofie ona fai na o oe. E faigofie, vave ma sili ona taua, i totonu o le afa itula e mafai ona e suia ai foliga vaaia, fatuina se susulu, manaia foliga.

Faʻafefea ona fai se laei lauulu mo se laulu feololo:

  • Fufulu, faʻamago lou ulu.
  • Fufulu, mamago lauulu i le pito i tua o le ulu ma tua o taliga i se uila faʻaaoga eletise e faʻaaoga ai le vaega lona tolu.
  • Ogatasi le laina i tua atu o taliga i se tagata e leai se mea. O le taunuuga foliga e tatau ona manino, tutusa.
  • O le pale o le fulufulu lauulu taofi se umi umi.
  • Matou te galueina le fautuaga i se milling tool.
  • Tatou fausia se mulivai suiga o umi eseese i le faaletino ma occipital itulagi ma lamolemole gaioiga o le tipiina masini mai le pito i lalo i luga ma le au ese o le ono, numera tolu.

Lauulu Hairstyle Feololo Fulufulu Potu

O le laititi igoa igoa o laʻei o lauulu mo le laulu laititi "I lalo o le Pot" ua avea i se taimi mamao. O mea uma lava e uiga i le togafiti metotia. E faia i faʻapitoa auala. E 'oti uma lauulu i le tasi laina. Ole iʻuga - o le lauulu i luga o le ulu e foliga ile pulou.

Lelei o le teuina "I lalo o le ulo":

  • Faigofie o faatino.
  • Faigofie o le toe alu ese.
  • Amataga
  • Laconicism o le ata.
  • Faiga.
  • Lautele

Mafai ona e faia se laʻei fulufulu ma seleulu, se kilipipi. O le tulaga taua o le i ai o le masani, laititi mafiafia ulu o lauulu.

Lauulu ulu o tagata Kanata

Lauiloa i le 70s. lauulu-Kanata toe i le tumutumu o lauiloa. E fiafia tagata talavou ile lauulu o tamaʻitaʻi ile laulu oleulu o lenei ituaiga ona ole tele o mafuaʻaga:

  • Le sitaili.
  • Matagofie
  • Faiga.
  • Faigofie sitaili.

I aso nei, o tufuga ofoina lua ituaiga o "Kanata":

E mafai ona faaputuputu mea taʻitasi lisiina i ni auala, suia le foliga i aso uma, e tusa ma le ata filifilia. O tuutuuga ia e mama, e teuina lelei loka. Le faia o lauulu i le Kanata sitaili mafai soʻo se, maualuga agavaa matai.

Lauulu lauulu o tagata Peretania ogatotonu lauulu

O se mea lelei i le Kanata faiga o le lauulu Peretania. I luga o le toe maua mai o lauulu, o lenei laulu foliga foliga sili ona manaia. O ia o se tasi o le tele o pepelo pepelo i lauulu ulu alii. E i ai le talitonuga sese e uiga i le faigata o le folaina o le "Peretania". Ole matua sese lea. E le faigata tele le faʻailoaina o tagata e faia se laʻau fulufulu i le sitaili Peretania.

E faigofie mea uma:

  • Mousse e faʻamamaina i mama mama.
  • Fausia le foliga manaomia.

E manino lava, o le mea taua mo le manuia o le taoto faʻamalu. O isi mea uma o se mea masani.

Lauulu laulu ma se solofanua solofanua mo lauulu laulu

Ina ua uma ona matamata i le lauiloa TV faasologa "Vikings", toatele tagata sa naunau e toe faia lauulu o le protagonists o le poloketi. Gata i lea, le au fai a le ata tifaga latou lava i le va o pueina ofuina siusiu, 'fili' fili, lalagaina o latou lauulu i 'auʻeleʻele, spikelets. O nisi tuʻufaʻatasiga ia itu uumi o le uumi o loʻo lalaga ai le ua le lavalava poʻo isi malumalu, o isi e tuʻuina le laulu i le siʻusiʻu i le vaega o puʻupuʻu. O ia ituaiga faʻaʻataʻitaʻiga e manaʻomia le tausiga silisili. Toe totoina vaega ua tipiina i lalo tatau ona tipiina i taimi uma, vaega uma o le vaega e tatau ona fufulu, sosoo ai ma le fesoasoani.

O lauulu o alii e lapoʻa. E mafua ona o le malosi o le galuega o le sebaceous glands o le ulu. Ina ia mautinoa le mama, fou i lauulu, mea faʻapitoa mo vailaau o le a fesoasoani. Ma le isi, e mafai ona e faʻaogaina balms e tusa ma le faʻataʻitaʻiga, o le fausaga o lauulu. O teuteuga o aso nei e eseese. Filifilia le mea saʻo mea faigaluega e faigofie.