Sulufaʻi

Beauty Recipes - Faʻamalamalamaina o le Fale

I le tele o fale lalelei, o le faailoaina o mea e tumau pea o se tasi o sili ona lauiloa tautua. E le o se mea e ofo ai pe a faʻaaoga i le tekonolosi. Moni, o le auala masani e tuʻufaʻatasi manino curls e sili atu maualalo i le alofilima o isi ituaiga o vaega faʻamalamalamaina. I se tulaga tutusa, o le faʻaaogaina o se pulou faʻapitoa mo le valivaliina o lauulu ua faasolosolo ina avea ma se mea o le taimi ua tuanaʻi. I le avea ai o se tulafono, sili masani ona masani tutaʻata tata faʻataʻitaʻi le faʻamamaina i luga o pepa. Ole faʻavae ole metotia a Amerika, le ie puipui, faʻapea foi balayazha, bronding, ombre. O le tekonolosi e i ai ona tulaga lelei ma le faʻaletonu, faʻapea foi ma faʻataʻitaʻiga foliga, e aoga mo teine ​​e aʻoaʻo e vali i le fale.

Talafaʻasolopito o faʻalauiloa i luga o le pepa

O le na faia le vaega o moliina o lauulu o le lauiloa laulu e faʻauluulu ma o le faʻavaeina o le fesoʻotaʻiga o le upega tafailagi o lauiloa laʻititi lalelei, Jacques Dessange. O le manatu na aliaʻe mai i lona taunuuga o lana vaʻai i fulufulu ua mou atu i le la.

O Dessange, o se tagata na lagolagoina mea uma e masani ma faʻalenatura, na tosina mai ai le mafaufau, o le la vevela la e faʻamalamalamaina na o vaega o le curls. Na ia filifili e faʻaogaina lenei mea i le laʻei o laulu, ua le mafai ai ona suia le va o le malamalama ma le pogisa.

O le faʻataʻitaʻiga muamua o se fausaga fou o Brigitte Bardot. Ae e leai se faʻamatalaga saʻo e uiga poʻo ai na muamua filifili e faʻaaoga le pepa alumini i le tekonolosi. A uma mea uma, Dessange o ia foi o le na faia se palasitika pulou ma pu e ala i loka e tosoina mo faʻamanino. Peitai, maFaapitoa lava, le auala faʻaaogaina pepa pepa pepa o se manatu masani faʻamamaina filifiliga.

I le auala. O le igoa o Jacques Dessange na alu i lalo i le tala faʻasolopito faʻafetai i le fausiaina o ni tipi lauulu, laulu o laʻau pepe, moli eletise mo le fausiaina Baby Liss curls ma tumau curling papillots, o le tusitala o lona igoa ua faʻaigoa lona tama, o Rene Dessange.

Ituaiga faʻailoga o loʻo faʻaaogaina pepa alumini

E i ai ituaiga faʻapitoa o le faʻamamaina ma le pepa solo:

  • Vailaau. Ua vali tutusa vaega uumi pe lautele i le umi atoa. O le a foliga sili atu lauulu lauulu lauulu pe a fai e te filifilia ni lanu e latalata i le muamua paolo, ma ave ni manifinifi manifinifi.
  • Zonal. E vali le tasi vaega o le ulu, masani le pito i luga. O lenei auala e faʻaavanoaina ai lau laulu.
  • Vaega. O le faʻatusatusaga o vali e faʻaolaina naʻo ni nai manoa i le laulu poʻo na o foliga.
  • Faʻatalatalanoa. E le faʻapea e faʻamalamalamaina, ae pouliuli pe afai o le uluaʻi lanu e latalata i le blond. E le gata i lea, o lea ituaiga e faʻaogaina e teineiti e manaʻo e toe foʻi i lo latou lanu moni pe a uma faʻataʻitaʻiga ma moli malamalama.
  • Amerika. O le mea moni, e foliga mai o se koluse i le va o maualuga ma valiina o lauulu. E masani ona faʻataʻitaʻi i lauulu uliuli, ae e mafai ona e faʻataʻitaʻi ma lenei metotia ma blondes. Mo valivali, e tele tone e ave, 3-5. E masani lava ei ai mumu, mumu pe mumu.
  • Olo. Mo lenei metotia, māmā manifinifi, 3 mm laina faʻapitoa lava ile vaega pito i luga. Lenei o le a faʻatupuina le aʻafiaga o se ie le mamafa, faʻaliliuina lelea i luga o le ulu.

Mo le metotia Amerika, pepa alumini o lanu eseese ua faʻaaogaina. E tofu lanu e tofia i se vavaeese vali o vali ua faʻapipiʻi i se soʻotaga faʻapitoa.

E le gata i lea, o ia filifiliga e faʻalauiloa ai lauulu Auala e faʻaaoga ai le pepa pepa:

  • Balayazh. O le vali e faʻaaogaina i curls, amata mai na o le ogatotonu. A faʻaaoga se pulumu poʻo se omomi, latou te faʻataʻitaʻia le salu o lapisi, e faia ai faʻafuga lautele lautele. Mo le pisia, ave 2-3 lanu, foliga tutusa i le tasi.
  • Fa apamemea. I le tuʻua mai le sone basal i nisi senitimita, faʻasoaina e le matai le vali o malamalama ma lanu uliuli i le umi atoa o le lauulu. O le paletuli e masani: kofe, meli, auro ma isi mea faapena. O ata filifilia e tatau ona ese mai le uluaʻi lanu o curls i le sili atu nai lo 3 tone.
  • Mamalu. O le vasega masani o se tuʻufaʻatasiga o aʻa uliuli ma malamalama lelei. O le suiga e mafai ona lamolemole pe maʻai. O loʻo i ai le faʻagaeʻetia ombre, pe a le o le pito o manoa ua faʻamalamalamaina, ae o le aʻa vaega.

Lapataiga! O loʻo i ai ni metotia o faʻapitoa autu o le valiina o lauulu na o se auala tatala, e aunoa ma le 'pepa. This is a California, Venetia faʻamaninoina, shatush.

I nisi o mataupu, o le faʻaaogaina o pepa pepa alumini poʻo ata tifaga o se mataupu o le tomai o le teine ​​fulufulu ma le manaʻo o le tagata faʻatau, faʻapea foʻi ma le faʻalelei pe a oʻo mai i le fale faʻagasologa. Tekinolosi e faʻatagaina mai fafo ma totonu o vali metotia: balayazh, ombre, bronding, faʻapea foi ma majimesh ma maamora staining.

Tulaga lelei ma leaga

E ese mai le mea moni o le faʻamamaina e faʻafouina ma toe faʻaola le foliga, e afaina ai le laulu nai lo le lanu atoa, le pepa alumini faaopoopo nei aoga i le faiga:

  • fesoasoani ia maua se vavaeʻese manino o lanu,
  • faʻaaogaina i luga o uumi o soʻo se umi, vagana mo pupuʻu pupuu,
  • faataga oe e vali lemu, e aunoa ma le pisia o totoe lauulu i vali,
  • saofaga i se vave faʻaalia o le pigment, ona o le manoa i totonu o le 'ie mafanafana,
  • mafai ai ona vali lelei lauulu lauulu,
  • e taugofie atu totonu o le fale nai lo le auala i le ea tatala,
  • faʻafaigofie le faʻailoilo gaioiga i le aiga.

Ae peitai, o le tekinolosi foi ei ai ni faaletonu:

  • E le mafai ona taofiofia le suia o lauulu lanu Tatala le ieafu,
  • curls overheat, e le afaina ai lo latou fausaga i le sili auala,
  • e le faʻaaogaina le auala i luga o pupuʻu puʻupuʻu.

Musu le faamamaina pe a fai o le lauulu ua matua faʻaleagaina pe faʻatoʻa valiina i le henna, basma.

Le mea e manaʻomia

A o fuafua e vali oe le laina, saunia mea tatau ma mea faigaluega:

  • faʻamalamalamaina ma se faʻaʻauʻau ma / po o le vali o le paʻaga manaʻo (1-2 tone e mafai),
  • pusa mo le palu fofo. Mo mea taʻitasi - lona lava. E le afaina pe sa faia i tioata poʻo pupuni, o le mea taua o le le faia i le uʻamea. A leai, o le vailaau o le a tali atu ma lenei mea. Faailoga o le valivali mataupu o le a tumau i luga o le palasitika,
  • pulumu, suauʻu poʻo mea faʻapipiʻi. E fia tuufaatasiga, tele masini,
  • pepa '- o se pulu faʻapipiʻi faʻapitoa poʻo meaʻai. Muamua o maopopona, malosi ma faʻatau atu i fagu ma ua maeʻa faʻamaonia lautele.
  • totigilima
  • o se fulufulu tagata peignoir, o se tuai pulou po o se mitiafu e puipuia ai lavalava mai mataua o le vali,
  • 'ie - ma ni meaʻai e seʻi, mo le selu, ma i taimi uma, mo le tuu eseeseina o uʻamea (mo le mea lea e faigofie lava ona fai se selu-sela),
  • fusipaʻu vaega, lauulu lauulu, fulufulu ulu,
  • kulimi gaʻo poʻo suauʻu petrol mo le faʻagaioia o lauulu, pe afai e te fuafua e valiina le mea na maua mai i aʻa,
  • se solo
  • Fulufulu
  • pulu pasama po o le mata pulepule.

Taua! Lauulu e masani ona faʻataʻatia i luga ole matte itu ole pepa alumini.

Faʻamalamalamaina o metotia i fale

Po o fea lava auala e te filifilia muamua tofotofoina le vali faʻatau. Afai e aliali mai e mafua ai se aʻafiaga teteʻe, sui le faʻavae. Mo le suʻega, tuʻu sina mea i le vaega i tua o le taliga, tapulima, poʻo le tulilima o le tulilima. I lenei nofoaga, e le tatau ona iai se mageso, otaota, mumu, peeling, galu.

Ole taimi aupito maualalo ole 20-30 minute. E ui lava mo se sili atu faʻamoemoeina faʻaiuga, e sili atu le siakiina o le paʻu tulaga pe a uma le 24 itula.

Soʻo se mea faʻamamafa e faia i luga o lauulu mama. Moni, o manatu ma fautuaga o tagata e faʻatuina faʻatonu o nei tagata faʻatulagaina i lenei tulaga ese. O nisi talitonu e tatau ona fufulu lou lauulu i le aso o staining, ao isi fautuaina le faia o le tumama 2-3 aso ao lei tupu le mea na tupu. I lenei tulaga, o le tele o sebum e leai se taimi e faʻaputu i luga o le lauulu, ma o le faʻamatau laupepa puʻeata e le avea o se faʻalavelave ma puipuia le curls mai le aʻafia o vailaʻau.

Faʻamalamalamaina naʻo laina mago.

Saunia muamua pepa alumini. O le lautele o mea taʻitasi e tatau ona iai le 10 senitimita, o le umi e tatau ona faaluaina lona lapoʻa pei o le curl ma 0.5-1 centimita mo le “taga”. E mafai isi faʻatusatusaina, lea e faia ai lipine 4 taimi lautele nai lo o manoa, faʻaopopoina ni nai senitimita i le punou o itu. Afai e le umi le laulu, e mafai ona e saunia le 2 fasi pepa pepa o le tutusa lautele i luga o vaega uma. Ona tatau lea ona tutusa o latou umi ma le uumi o vela (e faʻatatau i le alauni o le goto ifo mai le pito i lalo).

I luga o laupepa na e te tuʻuina i lalo o loka, fai ni tamaʻi "taga". O le a latou puipuia le tumutumu ma le eria basal mai le tafe o vali, o le a sefe ai se tamaʻi togi mai aʻa. Ina ia faia lea mea, tuʻi le pepa alumini mai le tasi pito ile maualuga ile 1 senitimita. Fai le punou i luga o le matte itu. Fuafuaina faʻatasi vali ma lanu 'eseʻese - ave se pepa o le tele o lanu. Afai e te vali laʻau mai aʻa, e mafai ona e faia e aunoa ma "taga".

Ole faʻailoaina ile laʻau pupuʻu, o lona umi e laititi ifo nai lo le 10 centimita, e masani ona faia ma se pulou palasitika. I lenei mataupu, faia oe lava staining ma foil i le fale e sili ona faʻafitauli, e sili atu le faʻafesoʻotaʻi le matai.

Le auala masani. Faʻasaʻoina

O le vasega masani e faʻaaogaina mo tu masani, sone o vaega, faʻapitoaina o faʻalauiloaina o lauulu ma le laulu uumi E pau lava le mea e tatau ona filifili pe o fea uʻamea ma pe o le a le voluma o le a valiina, aemaise lava pe a fai e te fuafua e faia e oe lava. O le a lenei o se lautele auala o vali foliga mai i tulaga:

  1. Faʻasolo lelei lau laulu ma vaeluaina i le 4-8 sone. Loka taʻitasi ma le peʻa fulu.
  2. Saunia se susulu susulu e tusa ma faʻatonuga.
  3. Fai ou ofu tuai poʻo se pulou. Puipui ou lima i totigilima.
  4. Amata pisia mai i tua o le ulu. Ave ese le tasi vaega o le laulu, ma se selu ma lona siusiu, filifili ni manoa manifinifi mo le lauiloa.
  5. Ave se fasi pepa pepa alumini. I luga o le matte vaega i luga o le umi atoa, apalai se vaapiapi fasi o vailaʻau tuʻufaʻatasia, bypassing le "taga".
  6. Tuu le fasi pepa lea i lalo o le filo muamua ina ia i lalo ifo o aʻa le auvaʻa.
  7. Alu ese mai le pito i lalo i luga, valivali le curl. Ia mautinoa o le dye e le oso i luga o le "taga".
  8. Gagau le fasi pepa i le afa pe taoto foi se isi fasi pepa i luga o le mama lanu.
  9. Faʻamau au itu ma faʻamau le fausaga i se togafiti.
  10. Mulimuli ile laʻasaga e tasi ma faʻataʻamilomilo uma ua faʻataʻoto mo le valivali, muamua ile pito i tua o le ulu, sosoo ai ma itu ma luga o le pale. Bangs - mulimuli.
  11. Tutu le taimi ua fautuaina e le vailaʻau gaosi.
  12. Aua le aveesea uma le pepa i le taimi e tasi, fai lemu. Tatala ma le faʻaeteete vaega uma ma fufulu le manoa i luga ina ia le pisia le vaega o totoe. Faʻataʻitaʻi i le faasologa lava e tasi lea na faʻailoaina ai.
  13. Faapipii se pasama po o se ufimata ile curls. Faʻamago lou ulu e masani ai.

Lapataiga! E faʻafaigofie le faiga pe afai e te manaʻomia e fuaina se isi itu o le ulu pe naʻo ni nai curls. Le faʻasologa o gaioiga ma le algorithm i lenei tulaga e tumau tutusa, ae o le taimi mo le staining ua faʻaitiitia tele.

Ina ia toe faʻalauiloaina le lauulu i luga o le pepa pepa ma vali le vaega na sili atu o loʻo ufiufi ai, faʻasolosolo e pei ona taua:

  • vavae ese le manoa e manaomia faasaʻoga,
  • tuʻu se pepa i lalo ifo, pe a uma ona fai se uʻamea i luga o le fasi pepa,
  • valiina toe ulu lauulu
  • tuu se isi fasi pepa i luga,
  • togi tulimanu
  • fai tutusa ma isi vaega o le manoa,
  • mafai ona taofiofi le taimi manaʻo, fufulu le faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi se pulu pasama po o se mata pulepule i luga o le lauulu.

E manaʻomia tapenaga mo faʻasaʻoga tutusa ma le faʻamamafa.

Ombre faiga

Faʻafefea ona fai saʻo le faʻaoga faigofie o le ombre:

  1. Fai se vaeluaina i le pito i tua o le ulu ile auala, o le a vaeluaina lauulu i 4 sone.
  2. Saunia le vali, fai totigilima ma se ofutau.
  3. Ole faʻamalamalamaga ile auulu, mai le ogatotonu ile pito.
  4. I le maeʻa o le 30 minute, fufulu.
  5. Faatali mo le lauulu e susu susu laititi.
  6. Vavaeina i latou faalava i le 2 vaega.
  7. Tuu se tasi fasi manifinifi mai le pito i lalo i luga o se fasi pepa.
  8. Valivali le vaega mama agai i le itu o le lauulu tuputupu ae.
  9. Tuu se isi fasi pepa pepa i luga.
  10. I le tutusa auala, valivali mea totoe o totoe i tua o le ulu.
  11. Faʻataʻitaʻi vaega tutusa mai le sone pito i luga 2.
  12. I le solomuli ai o se senitimita mai le malumalu, valivali uma fasi.
  13. Tausi le taimi faʻamatalaina i faʻamatalaga mo le vailaʻau.
  14. Fufulu lau lauulu ile laupepa, ona faʻapipiʻi lea o le pulu pasama poʻo le mata pulepule.

Metotia Faapolopolo

Afai e te filifili e tusi i le fale, pipii i lenei algorithm:

  1. Saunia vailaʻau, fai se ofu talaloa ma totigilima.
  2. Faʻamalu lou ulu, selu lelei lou lauulu.
  3. Fai se laina sao, tuueseese le pito i luga.
  4. Faia ni nai motusia. Ina ia faia lenei mea, faatasi ai ma le fesoasoani a selu ma se iʻu, fai le valavala-zigzags, faʻavaeina o vaega i le 2 itu.
  5. Ia faʻasaʻo vaega o loʻo i luga ma lalo ole selu tuʻu ese.
  6. Tuu le vaega muamua i luga o se fasi pepa.
  7. Valivali i ai, laa i tua i nai centimita mai le basal zone. Faʻaaoga le sili atu lauulu i pito nai lo le umi atoa ole lauulu.
  8. A e taunuu i le tausiʻusiʻu, tuu le pepa.
  9. Faaaoga le malamalama ma le pogisa vali i le taimi.
  10. A maeʻa ona faʻauluʻulu uma lauulu, ona tuu lea mo le taimi faʻamatalaina i faʻatonuga mo le vailaʻau.
  11. Aveese le pepa alami ma fufulu lou ulu seia manino le vai.
  12. Fufulu lau lauulu ile laupepa, faʻaaoga se pulou / pulou.

Fautuaga. E mafai e pouliuli ona faʻanenefu lo latou lanu muamua aʻo leʻi teuina, e ui ose filifiliga le puleaina.

E tusa ma le balayazh metotia

O se laasaga ma lea laasaga faʻamatalaga o laʻasaga i le faʻagasologa:

  1. Puipui lavalava i se ofu talaloa tuai, mitiafu, poʻo se pulou.
  2. Ia selu ma le faʻaeteete le lauulu, faʻapipiʻi le vaega pito i luga ma faʻalelei i lauulu.
  3. I le itu i lalo, fai ni filo 3-4 cm le mafiafia. Taʻitasi ia nonoa se vaega faʻamalositino i le maualuga e te le fuafua ai e vali lou lauulu.
  4. Saunia se pupula e tusa ma faʻatonuga.
  5. Tufatufa atu i atutusi e aunoa ma le alu i tua atu o le tagi.
  6. Salu lemu le lauulu ina ia vali tutusa le vali.
  7. Afifi le lauulu i le pepa alumini.
  8. Fai tutusa ma le vaega totoe o le lauulu.
  9. A maeʻa le 10-15 minute, fufulu le uila faʻamama ile vai mafanafana.
  10. Saunia le vali ma apalai i luga o le kilia vaega o le lauulu.
  11. Toe afifi curls i le pepa pepa.
  12. A maeʻa le taimi faʻatulagaina, ave ese 'eseʻese, fufulu lou laulu i le faʻamalama.
  13. I se faʻaiuga, faʻaaoga se ufimata poʻo se pulu pasama.

E mafai ona e aoao atili e uiga i le balayazhe, tulafono mo lona faʻatinoina, luga o la matou 'upega tafaʻilagi.

Faʻaaliga faʻa Amerika

O lenei pepa pepa e sili atu le tutusa i valivali ma o loʻo faia e pei ona taua i lalo:

  1. Tuu lou lauulu.
  2. Filifili le pito i lalo ma le ogatotonu sone i le pito i tua o le ulu, pikiina uma vaega o totoe o le lauulu ma lauulu.
  3. Saunia le manaʻoga manaʻoga o loʻo i totonu o pusa eseese.
  4. Fai se ofu talaloa ma totigilima.
  5. Valivali pito i lalo ma le lanu e te manaʻo e avea ma pule i le laulu. Afifi i latou ile fasi pepa ole lava lanu.
  6. Fai tutusa ma laʻititi pito i lalo i itu.
  7. Vali isi filo i itu tutusa ma tisone eseese, sui le fatuga. Ufiufi ia faʻataʻavaleina ma le 'ie o isi lanu ia iloa ai pe faʻapefea ona tuʻufaʻatasia ata i le faʻataʻitaʻiga faʻauma.
  8. Alu ese mai i malumalu i le pito i luga okipital.
  9. Ona vali lea o lauulu i le itu i le tino, amata mai le pito i lalo.
  10. Ia mautinoa o lo o tutu saʻo i luga o itu uma o le ulu.
  11. Vaelua ia totoe totoe i 2 vaega i le ogatotonu.
  12. Faʻaauau le pisia i le pito i lalo, ona i luga o le pito i luga, agai atu i le pale.
  13. Tuu le pepa 'i le tulimanu mai luga o le mata.
  14. Taofi le taimi seti ma amata fufulu ese le vali. Muamua lava - mai ie pogisa i le pito - mai le mea sili ona mama, ia faʻailoa atu ai e lamolemole, e le pona.

Faailoaina le veli

I veli lelei:

  1. Vaevae lauulu i 2 sone. E te manaʻomia le pito i luga, o lea la e te pito i lalo.
  2. Filifili i laina o le a valiina. Filifili i latou e faʻaogaina ai le zigzag poʻo le lalagaina o metotia (o vaega manifinifi o loʻo fausia mai i se lautele curl ma faʻailo i latou i se tasi)
  3. O faʻasologa e le tatau ona lautele atu nai lo le 3-4 milimita. Mo le faigofie, e mafai ona tuʻu vave i latou i fasi fasi pepa.
  4. Fai se ofu talaloa poʻo se pulou vai ma totigilima.
  5. Faapipisaina le moli uila.
  6. Faapipii sina mea itiiti o le oloa ile umi atoa ole pepa alumini.
  7. Tuu i luga o se manoa ua fausia mai ni vaega manifinifi.
  8. Valivali lona.
  9. Tuu se isi fasi pepa i luga (mafai ona suia i le polyethylene).
  10. Tipi pito o le fasi pepa. A manaʻomia, loka le vilivae ma le fuluʻiti.
  11. Mulimuli i sitepu tutusa ma le vaega totoe o le lauulu. Taumafai e 'aua le tele o se taimi i le va o le faʻagaioiga o manoa muamua ma mulimuli.
  12. Tausia le taimi ua faamaoti mai i le gaosi oloa faatonuga.
  13. Aveese le pepa alumini, fufulu le lauulu i le vai mafanafana.

O se mea taua! A e manaʻo i ai, vali faʻaalu mo Afai e te avea mo le mea lea e le o se pulu vaivai le lanu, ae vali, tolopo le taualumaga mo ni nai aso. Tuu le lauulu malolo pe a uma ona faʻamamaina.

E tele filifiliga mo le faʻamamaina ma le foil, ae ole tele ole latou e le faigofie e faʻatinoina i le fale. Afai ua e naunau e faia le pisia oe lava, saili le fesoasoani a se isi tagata. Galulue faʻatasi e sili atu le malie, vave ma sili ona aoga.

I le amataga, aua le faʻaogaina metotia galue malosi, taumafai e fuaina manoa taʻitasi. Vaʻai i ata sauniuni, o se ata o lea laasaga ma lea laasaga faʻagasologa, saili vasega pule uluulu i le vitio. Ma naʻo pe a e lagona le mautinoa i ou tomai, amata amata faʻataʻitaʻi ma sili atu lavelave metotia.

O le a le mea maualuga?

Ole ala lea ole valiina o lauulu, ole ie, faʻamalamalamaina o nisi manoa, o lona uiga, e leʻo le lauulu uma ua faalanuina, ae naʻo se vaega faapitoa. O lauulu e filifilia i curls o foliga eseese, lautele poʻo le mea ua taʻua o le "darn", ma pe a uma ona faʻaogaina le vali ua tuʻufaʻatasi ma se pepa faʻapitoa, pepa poʻo ma se pulou, o soʻotaga uma e vali ese. Valivali ata mafai ona matua eseese, e faalagolago uma i le manaʻo o le kalani ma le faʻauiga a le matai. O manoa e masani ona valiina i le faʻamamaina o sauniuniga i ituaiga eseese. Ua latou aveese pigments mai le lauulu, mafua ai ona mama ia manoa. O le faʻatinoina o meafaigaluega lavelave i totonu o se lalelei e mafai ai ona e maua se sili atu ona lelei iʻuga, ae afai e te manaʻo e faʻatautaia le faʻailoaina o ou lima, e mautinoa lava e aoga ai.

Faʻafefea ona filifili se vali?

I fale saleni ma lauulu, e masani ona valiina le lauulu faʻatasi ai ma tomai faʻapitoa, nei faigofie ona faʻatauina i fale tufatufaina. E mafai ona faʻatauina le vali faʻapitoa i luga o fata o soʻo se faleoloa. E faʻalagolago lava i le mea e manaʻomia. E malilie faʻapea le faʻamalosia ole sooupu e vaevaeina e tusa ma la latou foliga.

Lauulu efuefu

Ole mea fou lea e mafai ai ona e suia le lauulu lauulu ile 6-8 tones ile taimi muamua. O manatu e uiga i lona saogalemu eseese, o nisi poto faapitoa finau e faapea o lenei meafaigaluega e matua lamatia ona o le maualuga pH. O isi e fai mai e le afaina le papala ma le faʻaleagaina ai le fausaga o lauulu. E tatau ona maitauina o le paʻu e le maua se manogi leaga, pei o isi pupula, ma pe a faʻaogaina, e leai se lagona mu.

Taua! Lenei ituaiga o vali e le avatua le samasama i lauulu lanu ma e le faʻamamago i latou.

I salons, palu ua faʻafefiloi ma mea e faʻamama ai i le tusa ma le 1 i le 2. Ae i le fale, e faigata tele e mateina le sao le leo e aunoa ma le poto masani. O le mea lea, pe a filifili e faia se mea taua mo oe lava, e taua le faitau ma le totoʻa o lea laasaga ma lea laasaga faʻatonuga mo le saunia o le tuʻufaʻatasiga o le faʻatau paʻu ituaiga. A leai, atonu e te le ausia le paolo manaʻomia.

O lea mea faigaluega o loʻo avea e sili ona agamalu o ituaiga vali ona o le mea moni o le faʻavae o lona uiga o le hydrogen peroxide. Ole tele o taimi e faʻaogaina mo le "fufuluina ese", pe sili atu foi, se suiga vave mai se pogisa matua lanu i malamalama, pe uliuli foi. E faʻalavelave le faʻaaogaina o ia i le fale. Lenei o se faigata faigata fausaga e saunia, ma e na o le tagata agavaa agavaa faʻafefiloi lelei. I se faʻaopopoga, pe a faʻaaogaina le tatau, e mafai ona e faʻaleagaina lava le ulu, maua ai se vailaʻau ma faʻaleaga le fausaga o lauulu. Ae o lenei ituaiga o valivali sui e sili ona aoga ma ogaoga, o lea e masani ona faʻaoga i fale salalau.

Valivali lauulu vali

O le faigofie i le faʻaaogaina meafaigaluega. I le avea ai o se tulafono, o ia kulimi vali e amateurish; e mafai ona faʻatauina i latou i soʻo se faleoloa ma sui lanu i le fale e aunoa ma ni faigata. Latou faia i luga o le faavae o se emulsion, lea e faigofie ai le paluina o latou ma faigofie vali lauulu uma. O loʻo i ai ni vailaʻau faʻapitoa poʻo amonia ma le amonia, e leai se aoga. O fulufulu mata e fai si malosi ma o nisi taimi e mafua ai le malosi o le teteʻe. Ammonia-leai se gaioiga aga malie, aua le faʻamamago le lauulu ma faʻatumauina lo latou soifua maloloina, susulu ma silkiness, ae latou vave fufulu ese.

O le sili filifiliga e faʻamamaina ai i le fale o le sefe teuina vali kulimi. I ai, e faigofie atu le faia o le faʻamatalaga saʻo mo tagata e le o ni polofesa. E mafai ona e filifilia se faʻailoga i le feutanaʻi ma se faufautua poʻo le faʻaogaina o iloiloga.

Ituaiga faʻailo i fale

E pei foi o isi vaega o tausiga, faʻamamaina foi e i ai ona lava aga. A filifilia le ituaiga o le bleaching o filifili, o le umi ma le lanu o le lauulu e tatau ona mafaufauina lelei. I luma o le faʻagasologa, e sili atu le vaʻai i le ata e iloa ai pe faʻapefea ona foliga le paolo filifilia i luga o se ituaiga ituaiga. E tele naua meaola, ae e aoga le vaʻai totoʻa i mea sili ona lauiloa ma laʻei i aso nei.

Kalefonia maualuga

O le kisi o le vevela o le la poʻo Kalefonia e faʻalauiloa e sili ona lauiloa ma lauiloa i aso nei Le ituaiga lea ua taʻua o le ombre O lona avanoa e le mafaamatalaina o lea e foliga mai e masani lava, pei e pei o ni manoa e susunuina i lalo o le la. I se faʻaopopoga, o lenei ituaiga o vali foliga vaʻaia faʻateleina ma ufimata efuefu lauulu, e pei ona oʻo i auga o aʻa e le faʻalilolilo i mea uma, lea e faʻatagaina ai oe e masani ona faʻaavanoaina faʻasolosolo ona o le faiga staining. O nai faigofie faigofie fesoasoani le iloa ma malamalama i le aoga o tekinolosi:

  1. O loʻo faʻatautaia i le laina laina, tusa lava pe naʻo fesoasoani o loʻo faʻamalamalamaina.
  2. O se fofo lelei o le valiina o uʻu i luga o le umi atoa, suia o latou lautele ma saturation i se faʻatulagaina maʻoti.
  3. Tone e filifili na o 1-2 lighter nai lo le mea moni.
  4. Ole iʻuga iuga e tatau ona foliga pei o mea masani a le la ua tuʻuina e le la.

Natura ma muamua, o se metotia faʻapena o le a vaʻaia i luga o le lalelei lauulu lauulu lauulu. Ole faiga ole faʻapipiʻiina ole tino e matua faigata ma e tele vaega ile fale e sili atu ona vaelua iai.

Amerika valivali

O le vaega sili ona manaia e faʻailoaina ai o le "Amerika" poʻo le valivaliina. O lona fatu, o manoa e pisia i le leai o le tasi paolo, ae 3-4, ma o latou leo ​​e tatau ona latalata i le faavae. O lenei metotia foliga aoga i tagata e ana le laulu uumi. O le valivali lanu e faaaoga i lautele lautele, e sili atu e tusa ai ma le ata muamua, ina ia sui leo.Lenei o le a faʻatagaina le iʻuga iuga e foliga masani ma maua le aʻafiaga o le soifua maloloina lauulu susulu.

Afai e pisia i lenei metotia i le fale, e sili le amata i le paʻu pito i lalo i le pito i tua o le ulu, ona e alu lea i le malumalu ma le manoa pito i luga. O le vaega mulimuli o le vaega o faʻaaliga. I le taimi o le faʻagasologa, e sili atu le faʻapipiʻi o le lauulu vali i le pepa o eseʻese lanu mo le faʻafaigofie, ina ia iloa mautinoa pe o le a le leo o le manoa pe a e manaʻomia ona toe faʻaaoga le vali.

Faailoaina i le Falani

O lenei tekonolosi na maua lona igoa, faʻafetai i le kamupani LʻOreal, o le na muamua faʻailoa amonia-leai ni vali mo faʻatauga faʻavae. Lenei o se matua agamalu faiga e fesoasoani e maua ai se sili lalelei foliga, ma e matua le afaina ai lou lauulu. I lenei tekonolosi, o pito o manoa o eseʻesega ma umi o loʻo valiina, ma ua maua ai e le laulu se "silau foliga", ae naʻo pito.

Mo le faasinomaga! O lenei foliga e talafeagai tele mo tagata e iai ni laulu pupuʻu ma sina lanu enaena enaena. O le a sili le manaia i le vaʻai i le faauuina 'oti ulu.

O le metotia e faigofie ma malosi, tusa lava pe o le faʻailoaina lava e faia lava mo le taimi muamua.

O le tali sili mo le lagiina i luga o lauulu uliuli o le a valiina i le metotia o le shatush. O lona uiga o loʻo i le suiga mai le pogisa i le malamalama. I lenei faiga, ua faʻaaoga le auala o le faʻalautele o le lanu, faigofie ona faʻaulu, o le vali e valivali e manoa, e faʻapalepale ai le lanu o curls, matagofie ma matagofie. O le tino i lenei ituaiga vali e leai se aoga faʻaogaina i aʻa, o lea la o le shuttle e sefe lava tekonolosi. Ma seisi mea, e mafai ona e faʻagaloina le lapoʻa o aʻa mo se taimi umi. Afai e te filifili e faia se mea taua ia oe lava, ona tatau lea ona e amata i le vaʻai totoʻa i le ata o stains i lenei metotia ina ia malamalama ai pe faʻafefea ona fai lelei vaʻalele. O le taualumaga e faia i ni laasaga vaega, o le galuega e faigofie, ae e manaʻomia le faʻaeteete faʻatinoga:

  1. O le sitepu muamua o le vaevaeina lea o lauulu i le vaeluaina i le itu faaletino, o le okipital ma le parietal, ma toe faʻalelei i latou i togafiti.
  2. Filifili manoa e oʻo atu i le 2 cm le lautele ma ia faʻaeteete lelei pito.
  3. Ma le isi, e tatau ona e faʻaogaina le faʻatulagaina ma tosotoso faʻateʻa, faʻapena ma le totoʻa.

Nei o ituaiga sili ona faigofie o le faʻalauiloa nei, e leai se eseesega i le tele o lavelave, ae faigata e mafai ona tulaʻi mai e aunoa ma tomai.

Mo le faasinomaga! Ina ia mafai ona aʻoaʻo le auala e faʻatino lelei ai soʻo se ituaiga o lanu, e sili atu le muamua faʻataʻitaʻi. Mo lenei mea, o se tamaititi pepe meataʻalo poʻo se faʻamafanafana ua alu i fafo o le talafeagai talafeagai.

Laasaga ma lea laasaga faatonuga

E le tele naua auala e vali ai manoa i le fale. E taua tele le filifilia o se mea e sili ona faigofie mo oe lava ia e aʻafia ai le manaʻomia. E sili le mulimuli i faʻatonuga uma manino ma matamata le ata vitio, a leai e te ono le fiafia i le iʻuga, ma le fou lauulu lanu o le a foliga sili ona le fiafia ai.

Taua! Laʻasaga muamua o le tapenaina o le vali, pe a fai o se kulimi, ona leai ai lea o ni faʻafitauli, e te manaʻomia le mulimulitaʻi i faʻatonuga tusia i totonu o le insert. Afai o le paʻu poʻo le paʻu, e le afaina ai le feutagai ma se faufautua pe faʻafefea ona saunia lelei le tuʻufaʻatasiga.

Tusa lava poo le a le metotia filifilia, o le inisitituti nei e tatau ona saunia i luma o le taualumaga:

  • valivali sui sooupu
  • selu ma seisi le lava pauta, mo faigofie vavaeeseina o lauulu,
  • se ofu talaloa ina ia le pulu e oso i luga o lavalava ma aua le faaleagaina,
  • togafiti mo le vavaeeseina o sone,
  • atonu e sau foʻi le pulumu i le vali, ae sili le faatauina faʻatasi, polofesa.
  • e mafai ona e manaʻomia se pepa alumini poʻo se pulou faʻapitoa, lea e faʻamoemoe i le metotia o talosaga,
  • ma totigilima faʻapipiʻi.

Valivali loka o lauulu ile fale e mafai ona faia i le tele o auala. Laʻasaga i lea laasaga galuega e faʻamoemoe i le filifiliga o metotia.

Faailoaina faanatinati

O se sili manaia auala o le a fesoasoani e ausia se aʻafiaga faʻalenatura.E sili ona talafeagai mo tulaga fale, aemaise lava pe a e manaʻo e vali i Kalefonia poʻo Amerika tekinolosi. Vali faaaoga e lima, fuafua na o nisi taimi e tatau ona e fesoasoani ia te oe lava i se pulumu e palu matagofie. A maeʻa, faʻafofoa se pulou ma pe a maeʻa le 20-30 minute na fufuluina le vali ma faʻamau se pulu.

E leai se mea faigata i le 'aloʻalo. E taua le manatuaina o lou manaʻomia e mulimuli i tulafono uma ma vali le fale o le a fiafia ma maua fiafia. Mo le muamua faʻatulagaina, e mafai ona e faʻaaogaina le fesoasoani a se uo, ma mulimuli ane ofo atu ia te ia au tautua. Faatasi ai ma nisi tomai, o le tauva i le tautua a se stylist o le a le masani ona. O lenei mafai ona faia pe a fai e te manaʻo e faʻamamafa matagofie faʻamamafa i luga o se laʻei teuteu.

Ole mea e te manaʻomia mo se fale fai togafiti

Saunia mo le faailogaina muamua. O seti ma mea uma e te manaʻomia e faʻatau atu i fale faʻapitoa. E mafai foi ona aoina mea taʻitasi.

Le mea e manaʻomia:

  1. Paʻu faʻaopopo faʻatasi ai ma se faʻaʻauʻavaʻaina, faia ai se pupula faʻapitoa. Mo lauulu uliuli, 12% faʻapipiʻi o loʻo manaʻomia, mo moli lauulu - 3% faʻatonutonuina sui e lava. Ole loloto ole laulu e aʻafia ai foi le filifiliga ole pupula: ole mafiafia o le laulu, o le maualuga ole maualuga.
  2. Fusi pepa, pulou - vaai i le auala filifilia.
  3. Faʻafefe, selu ma se au manifinifi. I le faʻaaoga o se matau, o loʻo toso manoa i le tatalaina o le pulou, faʻaaoga se selu, ua vavaeina ia mama.
  4. Fufulu selu (ae leʻi amataina le faʻagasologa, e tatau ona selu le lauulu).
  5. Maea pulumu.
  6. O totigilima vaivai, ofu tuaie puipuia mai mea faʻatamaʻau.
  7. Toso i luga tauaupe a tafe le 'ie.
  8. Meaola sima. O le paluga e faʻamaina i totonu.
  9. 2 faatae vaai ia oe le taimi e tasi mai itu uma.
  10. Moli, Peulu.

Ina ua uma ona vali, o le lauulu ua fufuluina. Faʻasaʻo, manaʻomia tatau i le taimi mulimuli. Conditioner balm o le a maua faʻaopopo lauulu tausiga pe a uma ona faʻamaninoina.

O le a le vali e filifilia

E sili ona lauiloa ile Garnier, Galant, Supra Gold. Vali gaosi oloa Garnier o loo iai suauu olive, saito. Latou puipuia le lauulu mai le leaga aafiaga o le chemistry, susu le lauulu.

Ata o ituaiga eseese:

  • sili malamalama
  • tupu fua
  • platinum
  • oneone.

O le kulimi faifaipea na te faʻatupu ai Garnier i le tulaga muamua i le tulaga o le valivaina o oloa. E le tafe le vali, e tutusa tufatufa i le umi atoa. Susu i totonu o le lauulu, na te vali atoa.

Vailaau paleti e lautele lautele faʻaogaina i le fale, e mafai ai ona e faʻamalamalamaina le lauulu i le 4-5 tone. O sitepu ma laʻasaga faatonuga o loʻo i totonu o le afifi. O le paʻepaʻe o ata e aofia ai leo mai lefulefu i auro auro. O le tuufaatasiga o le vali aofia moli moli. E puipuia lauulu mai aafiaga leaga o le chemistry.

Paketi teuteuga aofia Galant vali. Na te faʻatosina mai le tagata faʻatau ile tuʻufaʻatasiga. I totonu o le oloa e aofia ai se pulu susu tumu i protein cashmere.

Na te toe fausia le leaga faʻaleleia o le lauulu, faʻaleleia ai lo latou lelei. Silk protein faaleleia le tulaga o le lauulu folika.

Pau le mea le lelei o le manogi o le amonia, ae na o le lagona i le taimi o le pisipisia.

"Supra Gold" faʻasino i le pulu vali. E aofia ai vaega gaosi ma le masani. O le vali pupula le lauulu i le 3-7 tone. I ai, e mafai ona faigofie ona nana le lauulu lauulu. A le sao le pisia, e vave ona fufulu ese.

Faʻamalama maualuga

Le faiga o le gaioiga e talafeagai mo teineiti ma laulu umi. Ua fautuaina e amata amataina ninii i le lata ane o le vaeluaina. Ae le i valiina le manoa, e faʻamau le pepa alumini i lalo o le filo. O lenei mea o le a puipuia vavalalata lauulu lauulu, o le lanu o lea e le tatau ona suia, mai le valiina.

Taualumaga alualu i luma:

  1. O le pepa alumini e tipi i luga o fasi 7-10 cm le umi.
  2. Ia selu ma le faaeteete.
  3. Vavaeese lauulu i curls ma faʻapipiʻi i kilipa.
  4. Ave se tasi curl ma vaevaeina i ni fusi.
  5. Vali le apalai ma se pulumu.
  6. Afifi se fasi pepa o le pepa alumini.
  7. Faʻamau i se togafiti.

Le tele o le faʻaaogaina o le valivali faʻavaeina faalagolago i le manaʻo manaʻo o maualuga taua. Ole taotoga e amata mai ile ogatotonu ole ulu, agai atu ile itu tauagavale ma itu taumatau. O le nape ua faailoga maualuga mulimuli. Ole taimi faʻaalia ole tuʻufaʻatasiga e fuafua e le manaʻo ole tikeri.

Mo le faʻamalamalamaga malamalama, 15-20 minute ua lava, le averesi - 20-25 minute, e maua ai se aʻafiaga malosi, e manaʻomia le ova i le 40 minute. Ona toese ai lea o le pepa alumini, ma o le ulu ua fufulu ile vai mafanafana. Afai e manaʻomia, e mafai ona faʻaaogā le shampoo. Mo vaimama faʻaaoga vineka ma decoctions o vailaau. E mafai ona faʻamaeʻaina le faʻaaogaina o le faʻamamaina conditioner ma se pulumu fafagaina.

Ma se pulou

O lenei tekonolosi e faʻaaogaina lautele ile fale. Ua atoatoa o ia mo teineiti ma lauulu pupuu. Ole maualuga ole umi e le tatau ona sili atu nai lo le 15 cm.

Faailoaina o lauulu i le fale (ose laasaga ma lea laasaga faʻatonuga o lenei tekonolosi e aofia ai le faʻaaogaina o pulou ma tamaʻi pu, pe a fai e faigata ona faʻatau atu, ua suia i latou i se masani afifi, faia ni pu i se siaki laupapa.)

O loʻo faia i le faʻasologa nei:

  1. Lauulu suluia ma le faaeteete selu, e leʻi fufuluina, mago.
  2. Tuu se pulou.
  3. Toso ia manoa i pu e ala i le matau. Mo malamalamaʻaga malosi, o uila e toso mai i pu taitasi. Afai o le tikeri o faʻamanino ua fuafuaina e ogatotonu, ua lava lea e tosoʻese mai ia mama, ma pasi atu le tasi pu i le va oi latou. Mo faigofie faʻailoaina, o se manoa e aveese mai i lona tolu pu uma.
  4. I luga o laina uʻumi, o le valivali fatufatu e faʻaogaina ma se folasi mafolafola.
  5. A aunoa ma le aveeseina o le pulou, fufulu lau curls ma vai mafanafana. Ona aveese loa lea o le pulou ma fufulu uma lauulu i le sulu. Mo fufulu faʻaaoga balm conditioner.

Faatasi ai ma le solofanua

O lenei togafiti e lelei tele mo pulu laulu lauulu. O se vaega o faʻamanino o le manaʻoga mo le masani ona tipi ese lauulu. O le tuputupu aʻe o aʻa e matua matauina. Le pisia i “solofanua atigipusa”, totigilima, pepa alumini, ma paʻu e manaʻomia. O le mea mulimuli e mafai ona suia i le fili. I le taimi muamua, e tatau ona tipi lou lauulu ina ia tutusa lauulu o le laulu.

Auala o le faʻatinoina:

  • Vaevae le lauulu i le 3 × 3 po o le 4 × 4 sikuea.
  • O le faʻavae o manoa o loʻo faʻamauina ma ni fusi paʻu.
  • Ili fusi i luga o le ulu.
  • Ufiufi ia nonoa i le foi, ia tuu pito i luga i le 2 cm.
  • Sa latou faamaulu totigilima, faʻamau se faʻamalamalamaga i itu tauagavale, fai fulu.
  • Taliina le vali mai le 25 i le 40 minute.
  • Aveese le pulu.
  • Fufulu le faʻavae.

O le faʻagasologa e faʻamamaina ai ma le "siusiu" e faigofie, e le manaʻomia se fesoasoani mo le faʻataunuuina. A o le i amataina galuega, e tatau ona ufiufi ou tauau i se solo poʻo se ofu talaloa. I le iʻuga o le faʻagaioiga, ua maua le aʻafiaga o le faʻateleina o aʻa. O le umi o le laualuga e valiina ua fetuunaʻi pe a manaʻomia.

Tau i ai ma se selu

Ole faʻailoaina ole laulu ole selu e le ose mea faigata le faʻatonutonuina e mafai ona faia e oe lava ia ile fale e aunoa ma se fesoasoani. E le manaʻomia le auala ole pepa.

E le gata i lea, e te le manaʻomia le mataʻituina o le tutusa o le faʻaaogaina o le tuufaatasiga i le atoa umi. Tele vali atonu e paʻu i se tasi itu, ma le itiiti i le isi. O se metotia tutusa faʻatupu se manaia vaʻaiga foliga. E le manaʻomia tomai faʻapitoa mo staining.

O le faasologa o gaioiga:

  1. Vali ua saunia, o se selu e le faia i le uamea, totigilima, solo.
  2. Nofoia se tulaga i luma o le faʻata.
  3. Selu.
  4. O le valivali fatufatuina e faʻaaoga i le selu ma se sulu mafolafola.
  5. Selu le filifili filifilia, amata mai aʻa.
  6. Ua fai ma le masani le tuʻu i le saoasaoa faʻaopopo, e aofia ai ma faʻailoga.
  7. O le agai atu i luga o le umi atoa e tatau ona faʻaauau.
  8. Tetee vali le taimi tatau.
  9. Fufulu.

Afai o le auala e faʻailo ai se selu e faia mo le taimi muamua, e tatau ona e sauni mo soʻo se iʻuga.E ono leʻi mafaufauina le mea na tupu.

Faʻaʻai pigtails

A e manaʻo e faʻafou lou lauulu, e mafai ona e faia ni valiina e faʻaoga pueleu.

E faʻamalamalamaina le puaʻa, e te manaʻomia ai:

  • se pesini
  • totigilima
  • pulumu
  • selu
  • togafiti
  • lautele ie e pupuni ai
  • 'alia
  • Fulufulu
  • fufulu le conditioner.

Ole tele ma le aofaʻi o filifili. Fusi i latou e le tatau ona fufusi. O le susulu mea e mafai ona faʻaogaina i luga o laina taʻitasi i le lalagaina, i vaega, i le umi atoa. O le iʻuga o le sili atu ona maualuga.

O le lanu o le mea e gaosia e malamalama. Ole vaega ole valiina ole mea e tupu mai ai le susulu ole la ile laulu e lalafi. E soʻona faʻaalia soʻo se mea e tutusa lava i ni leopard spot. Ole iʻuga foliga ese lava. E le gata i lea, e mafai ona faʻaogaina tuʻufaʻatasiga lanu i se tasi lalaga. O lenei sitaili e sili atu talafeagai mo teine ​​talavou.

Pigtailila uila e faigofie tele, e le manaʻomia le faasaʻoina soʻo.

Venesia

O le faʻamamafa a tagata Venesia o loʻo nana le lauulu lauulu, e faʻamalamalamaina ai manoa. Ole mea faigata lea ile valivaliina, ole mama ile tele o leo. E ese mai ile mea na totoe ile maʻai ole suiga ile va o paolo.

Lelei:

  • faʻailoga o lanu, tuʻuina atu le aafiaga o le matagofie, tusi,
  • talafeagai mo brunettes, blondes,
  • leai se mea faʻasaʻoina e manaʻomia,
  • tutusa le valiina o lauulu o soʻo se umi,
  • faaaogaina i vali na folasia talu ai.

Auala o le faʻatinoina:

  1. Latou fufuluina o latou ulu.
  2. Faaaoga le tuufaatasiga ma se nifo pulumu, o le a valiina lava lauulu manifinifi.
  3. Tumau i le le itiiti ifo 40 minute.
  4. Fulufulu lou lauulu ma fufulu ese le vali.

Faʻavae o mea taua

O le lelei o le metotia o le lanu o aa, lauulu manoa e aunoa ma le afaina ai o le tele o lauulu. Ole metotia faʻasino ile agamalu ona o le lanu eseʻese o vaega taʻitasi. O le vaʻaiga taua lea i le va o le laina amata e faʻamamaina mai le atoa.

A fai le faʻataʻitaʻiga i luga o vali ua uma ona vali, e faʻapipiʻi le lanu e tatau ona tufa tutusa le lanu i le umi atoa. O le faiga e faigata, e manaʻomia ai se poto masani. Faigata vaʻaia i le filifiliga o le talafeagai paolo, o lona faʻaogaina faʻapitoa.

Nofoaga valiina e tatau ona fetaui lelei le leo ma faʻamalamalamaina muamua.

Laʻasaga ma lea laasaga faʻatonuga faʻasa le fufuluina o lau lauulu aʻo le i iloga ile fale. Sebum puipuia le ulu mai aafiaga ogaoga o le kemisi.

Mea manaʻomia mo le maualuga-faʻamanino faʻamanino:

Laasaga o le faʻatinoga:

  • lauulu ua vaevaeina i ni manoa,
  • galuega amata mai le tua o le ulu,
  • tuuese se ie manifinifi, taoto le pepa ole 10 cm le lautele,
  • togafiti aʻa i se mea faʻafefiloi, afifi i le pepa alamini
  • e malamalama pe o le lauulu ua vali i le paʻia manaʻomia, tatala le pepa alumini ma siaki le iʻuga,
  • A maeʻa le faʻamoemoega, aveʻese le pepa alumini ma fufulu le faʻavae.

O lenei auala ua manatu o le sili ona agamalu suiga i lauulu lauulu. E faigata ona faʻaaogaina le vali ata i le fale e aunoa ma ni tomai.

Manaomia e faʻatau:

  • se selu
  • solo po o le solosolo
  • togafiti
  • vali
  • se pulumu
  • lona uiga mo le vali.

O le faasologa o gaioiga:

  1. O tauau ua ufitia i le solo.
  2. Vavaeese lauulu i laina o le 1.5-2 cm le mafiafia.
  3. E leai se mea e manaʻomia e mulimuli ai i se poloaʻiga; latou te faʻatino soʻo.
  4. Loka loka ma togafiti.
  5. Ave se tasi o manoa ma selu.
  6. O le faʻamalamalamaina o loʻo faʻaogaina e faʻaogaina ma le faʻatamaia gaioiga, faigofie ona tago i le laulu.
  7. A o le pisia, o aʻa e le afaina, alu ese mai i latou e 1-2 cm.
  8. Toe fai le taga ma uma manoa.
  9. Faatali 40 minute.
  10. Sa latou fufuluina o latou ulu.
  11. Faaaoga le rimoni.
  12. Fufulu lau lauulu ile laupepa.
  13. Fufulu ile vai.
  14. Faaaoga se meaai manaia.

Afai e te mulimuli lelei i le sitepu i lea laasaga faʻatonuga, ona faʻamaninoina lea o le a manuia.

Faʻafefea ona e faʻapupula ile uʻumiʻulu

Faapipiiina o lauulu ile fale (ose laasaga ma lea laasaga faatonuga e manaʻomia) mo le laulu uumi e manatu o le taimi e alu ai, alu le taimi. O le faʻagasologa e faʻatinoina ma le pepa alumini poʻo se pulumu E le aoga le pulou. O le pepa alamini e tatau ona filifilia i le mamafa.Faigofie o tolotolo, nofoaga le manaomia o le a pisia.

Saunia muamua

  • vali
  • se selu
  • 'alia
  • se pulumu
  • tane mo le faʻamaloloina o le tuufaatasiga,
  • se solo
  • mataala
  • oloa tausiga.

I le taimi o le togafitia e le mafai ona faalavelaveina. Galue vave. Afai e te leiloa le taimi i le taimi o le faʻatinoga o staining, o laina o loʻo valiina i le mea muamua na susunuina, avea ma malo.

Alualu i luma:

  1. Fufulu lauulu, mago, selu.
  2. Filifili se selu unta o le 2-5 cm.
  3. I lalo o pepa taʻitasi.
  4. Vali ma se pulumu i luga.
  5. Faapipii le pito i luga o le pepa, ona vali lea.
  6. O loʻo gagau pepa alumini, faʻapipiʻi atu i le faʻasologa o loʻo galue ai.
  7. I se tulaga tutusa, o nofoaga uma e togafitia.
  8. Talia le taimi ua faʻatinoina i faʻatonuga.
  9. Aveese le pepa alamini ma fufulu le lauulu.
  10. I le faaiuga, fufulu lauulu ma pasama ma faia se fafagaina pulumu.

Ole faʻaiuga ole faʻamalamalamaga e faʻalagolago ile aofaʻi o curls pisia. A tele naʻua, e manaia le aʻafiaga. Ae tele teineiti latou te le valiina atoa le lauulu.

E pei ona aliali mai le manaia o lauulu malulu umi.

Faailoaina o lauulu pupuu

Le aoga o le maualuga i luga o le pulu puupuu:

  1. E faamaluluina foliga faigata.
  2. Fausia se matagofie paolo o masani natura.
  3. Vaʻaia faʻateleina le tele o curls.
  4. Tuuina matagofie i se lauulu.
  5. Faauluina se lauulu lauulu foliga.
  6. Fetaui lelei mo soʻo se ituaiga lauulu.
  7. A faʻamamaina ni manoa, e maua se fesuiaiga lamolemole.
  8. E le afaina ai lauulu.
  9. E le manaʻomia faasaʻoga masani.
  10. Fesoasoani e fausia foliga foliga malosi.

Faailoaina o lauulu i le fale (o se laasaga ma lea laasaga faatonuga e manaʻomia mo ni valiina metotia) laiti laʻititi e mafai ona faia e faʻaaogaina ai le faʻaogaina metotia metotia, Peek-a-Boo, Lua-tone, tafafao. O le metotia o valivali e filifilia e fuafua i le ituaiga o lauulu.

Mo le kapeti masani, filifili le filifiliga faʻamamafa masani, i luga o le sili atu, se veli o soʻo se paolo foliga sili atu. Filifiliga o se filifiliga mo se puʻupuʻu puʻupuʻu, e tatau ona e faʻamuamua le faʻataʻitaʻiga Kalefonia.

Ole faʻamalamalamaina ole laulu puʻupuʻu e leʻo faia i luga ole manoa, paʻusuina manoa. E tatau ona faʻatuai ma le faʻamamaina ina ua maeʻa se pemita lata mai. E le gata i lea, e tatau ona faʻaeteeteina i le faʻamalamalamaina, pe a fai o le muamua lauulu na ninii i le henna, basma. I nei tulaga uma, o le iʻuga e mafai ona le mautonu.

Faʻafefea ona tausisi i le pupula o le paolo o lauulu maualuga

  1. Faaaoga vali sili ona lelei. Suauu suauʻu, o se vaega o le tuʻufaʻatasiga, taofi le susu i totonu o lauulu, faʻamama ma pupula ai. Ua fautuaina e filifili fomaʻi leai se amonia.
  2. Ata o mumu, mumu e faʻapena ona mou ese. Ole aafiaga e fesoʻotaʻi ma le tele lapoa o moli o le valivali fatuga. O le vali o ia tone e le ofi i totonu o le tino o le lauulu, ma, ua vave fufulu.
  3. Aua le faʻaaoga soo le uila. Faatasi ai ma le masani ona teuteuina, vali moli fufulu vave fufulu. Faʻamamaina e tatau ona faʻaaoga e le sili atu naʻo le tasi ile 2 aso. Ina ia faʻatumauina le susulu, ua fautuaina e faʻaoga le paʻu mago, faʻapea foi ma le faʻapipiʻi faʻapipiʻi mo lauulu lanu.

I le vaʻaia lelei o lauulu, faʻamamaina o le a tumau mo se taimi umi, ma maua ai i le ata se mea fou ma matagofie.

  • A maeʻa le pisia, aua le fufuluina lou lauulu mo le itiiti ifo ile 2 aso. Vali e tatau ona tuuina atu le taimi e pala. Afai e tatau ona e taele ile taimi nei, fai se pulou e puipui ai lou lauulu mai le vai.
  • E fautuaina oe ia faʻaoga malulu. E faia le lanu e tusa lava, faʻamalamalamaina. E faaaogaina amata mai le laina o taliga ile apo.
  • Le tumau o le vali faalagolago i lona lelei. Oloa faapolofesa puipuia le lanu, faaopoopo le susulu, susulu, telega i lauulu.
  • Aua le faʻaaogaina oloa o loʻo aofia ai sulfates. O loʻo iai ni masima e oʻo atu ai i le faʻateʻa. O le iʻuga, o le laulu e nenefu ona o le susu leiloa.
  • Ole loloto e fesoasoani e faatumauina le susulu. O le mata o lenei gaioiga o loʻo faʻaalu ile laulu malulu ma selu lelei, ona fulu atu lea i totonu o se mugala ma ufiufi ile solo. A uma le afa itula, fufulu.
  • Ina ia mauaina le manaʻomia finagalo peʻa faʻamamafa i le fale, e tatau ona e iloa tulafono mo le faʻaaogaina o se mea faʻaʻautu. O lea laasaga ma lea laasaga faatonuga avatu manino fautuaga e mulimulitaʻi.

    Vitio e uiga i le faʻailoaina o lauulu ile fale

    Faʻafefea ona faʻamalamalamaina oe lava i le fale:

    O maualuga i luga o le pulou lava ia:

    Uiga faʻailoilo

    O le faiga masani e aofia ai le faʻailoaina o faʻalauiloa fulufulu i luga o se pepa. I se taimi mulimuli ane, sa tatalaina ai metotia o le valiina, ma o nisi taimi o tagata e tufatufaʻatulimaina le vaeluaina o vaega ua maeʻa ona faʻailogaina i se ata tifaga pipiʻi. O nei suiga uma o iai mo se mafuaʻaga. O le faʻaaogaina o le pepa alumini ei ai uma tulaga lelei ma le leaga. Ae ui i lea, e faʻaoga faʻaaogaina i ituaiga eseese o pisia e oʻo mai i lenei aso.

    Aisea 'au

    E toʻatele e teteʻi pe a o latou vaʻai muamua i le faʻaaogaina o pepa 'ie. O latou na o le faʻatasi ona faitauina ma le faʻaeteete faʻatonuga mo le faʻaauau pea o vali poʻo mea faʻamalamalamaina, masalo latou tosina atu i le laina: "Aloese mai le faʻafesoʻotaʻi ma uʻamea." Ma o i lea na gaosia ai loka gaosi i totonu.

    Ae o le mea moni, le fasi pepa 'lea o loʻo faʻaaoga e faʻamamaina ai o se pepa manifinifi sili atu manifinifi. I luga o le faʻafesoʻotaʻiga ma le ea, alumini alumini ma se faʻaputuga oxide ata tifaga, lea e paʻi i isi vaega. O le mea lea, i le faifai pea o vailaau, ona o le lauulu e valivali, na te le auai.

    Ae ole alumini e mafai ona faʻatumauina le vevela, avea ma ituaiga o gaioiga e faʻavaveina le tafe o vailaʻau. E le pasi le manogi i le pepa alumini (o lea e te le tau faʻasusuina ai taimi uma manua o le amonia mimita), ma vali e le toso.

    E matua palasitika ma faʻatagaina oe e faʻasaʻo le loka i luga o le ulu e aunoa ma ni faʻaopopoina faʻapipiʻi. Ma o le faʻaaogaina o le pepa alumini mo lauulu lanu e aoga ma talafeagai.

    Faamanuiaga o le faʻailoaina o lauulu ile pepa alumini

    Le autu aoga o le faʻamaninoina o lenei auala fesoasoani e nana lauulu lauulu. I se faʻaopopoga, o lenei valivali auala vaʻai faʻalelei ma toe faʻafouina le ata.

    Lenei o nisi sili aoga o lenei metotia o lauulu valivali:

    • e faia i soʻo se umi ma le lanu o le lauulu,
    • pepa e mafai ai e oe ona ausia ni pupula ma faʻalelei sulu,
    • O le sili lea ona faʻaeteete auala o valivali, talu ai o ufiufi e valavala vaega,
    • e le manaʻomia masani lanu lanu, toe-faʻailoaina faia i 3-4 uma masina,
    • faʻatagaina oe e toe foʻi malie atu i le lanu masani,
    • fesoasoani fesoasoani vaʻaia faʻateleina le tele o curls.

    O ituaiga valiina e mafai ona faia mo i latou e suia o latou laulu lanu mo le taimi muamua, ae afai e leʻo latou lava, ona tatau lea ona e faʻaaogaina le vali talafeagai poʻo le faʻamamaina o uʻu muamua.

    E masani ona atiaʻe e le au faʻauluulu ni faʻatekinolosi faʻapitoa, o le faifai pea o galuega i ata laʻasaga e le saʻo tele, aemaise lava pe afai o oe o se amataga. I lenei tulaga, e sili atu le saili o se fesoasoani mai se colorist hairdresser.

    Taua taua

    Ae e iai le itu le lelei ole tupe siliva, ona ole mea na amata ai le sailiga o isi staining tekonolosi. I totonu o le tele afaina o le foil, o matai e taua mea nei:

    • e le opaque - ina ia mafai ona e faʻatonutonuina le tikeri o faʻamanino mai lea taimi i lea taimi e te tuʻuina ai,
    • o le lavelave o faʻagasologa atoa e faʻateleina - o le pepa muamua e tatau ona tipiina i faʻasologa o le umi manaʻomia, ona tatau ai lea ona faʻaʻai uma ona manoa i totonu,
    • ua faʻateleina le avanoa o le susunuina o lauulu ona o se maualuga maualuga o le faʻatupuina o le fua faatatau,
    • o le pepa alumini e toetoe lava a le mafai ona malupuipuia faʻamau i pito puʻupuʻu - itiiti ifo nai lo 5 cm le umi,
    • pepa 'oloa o se mea e faʻaalu ona e masani ona e faʻatau, e afaina ai le tau o le valiina,
    • mo valivali, e tatau ona e faʻaaogaina le ie pepa lanu poʻo le faʻailoga o manoa o lanu eseese.

    Mo pupuu lauulu, o le sili lauiloa lauiloa auala na faʻapupula e ala i se pulou. Ae mo le umi foil o se sili filifiliga.

    Auala galue

    O le faʻailoaina o le faʻamamafa masani e matua taugofie lava mo le aliʻi fou. Afai e te vaʻavaʻaia ma le faʻaeteete le vitio, lea e faʻamatala uma ai gaioiga e laʻasaga i lea laasaga, ona e faigofie lea ona e aʻoaʻo pe faʻafefea ona e faia e oe lava i le fale. Faatasi ai ma le lauulu umi, o lenei e matua le talafeagai, ae i luga o laiti ma pupuu - e le faigata tele.

    Lenei o le a le auala e faʻamamafa ai luga o le pepa i le masani lomiga:

    1. O loʻo manaʻomia e tapena mea uma e tatau ai mo le valivali ma tipi le pepa ole umi ole manaʻomia (2-3 cm le umi nai lo le manoa).
    2. Lima e tatau ona puipuia i totigilima, ma lavalava ma se ie susu.
    3. E lelei le selu ma vaeluaina le lauulu i le fesoasoani a kilipa i sone: o le okipital, temporal ma bangs.
    4. Amata mai le pale, vavaeʻese le tasi manoa o lauulu o le lautele manaʻomia.
    5. Tuu se fasi pepa i lalo, punou 1-2 cm i aa e taofi ai le paʻi ma le paʻu.
    6. Faatasi ai ma le uumi o le pulumu o lauulu, “savali” le loka, vaevaeina i ni manifinifi.
    7. Aveese le vavaeeseina o le lauulu, apalai le faʻamaninoina o mea i le vaega o loʻo totoe.
    8. Ufiufi le filo i le pepa alumini, punou le pito i lalo ile 2-3 cm ma faʻapipiʻi ile ulu.
    9. Alu i luga o le ulu atoa o lauulu i lea laasaga ma lea laasaga - faʻatumu atoa le occipital sone, ona fai lea o le itu taumatau ma le itu tauagavale, ma mulimuli ane, 'aui.
    10. Ina ia tatalia le taimi tatau, aua nei galo e taofiofi le tulaga o le faʻamanino.
    11. Afai ua ausia le taunuʻuga manaʻomia muamua - aveese le pepa ma fufulu le vali.
    12. A maeʻa le pisia, fufulu lelei lau lauulu i lalo ole vai.
    13. Ia faasusu i le solo e ave ese ai le sapalai.
    14. Faaaoga se pulou toefuatai po o se ufimata ma taofi mo 3-5 minute.
    15. Toe fufulu maeʻaeʻa lau lauulu, faʻamago ma mamanuina i lou lauulu.

    Afai o mea e faia saʻo, e maua e mama mama uʻamea tutusa tutusa i luga o le ulu, lea e toe faʻafouina atoatoa soʻo se lauulu ma nana le lauulu laʻititi muamua.

    Valivali e mafai ona faia i le auala tutusa. Ae i le taimi lava lea e tasi, nai lo le faʻamalamalamaina o le fatufatuga, faʻaopopo isi lanu muamua ua filifilia. A faʻaaoga se vali pouliuli, ona tatau lea ona fufulu ese, a le o le isi itu, o le a faʻalanu ai sulu malamalama. Ina ia faʻailoga le matai, latou te faʻaaogaina le ie pepa lanu poʻo ituaiga eseese o le punou o pito.

    Mafai ona sese

    O tagata amata ma i latou e taumafai e faʻailoaina masani le faʻaaogaina o le pepa solo i le fale na o latou lava e faia tutusa lava mea sese:

    • le filifilia lelei pasene o le faʻaʻautau faʻasaina - faʻaleagaina tele le lauulu, o le mea lea, i le laulu o lauulu, o le maualalo le pasene,
    • vali maualalo-lelei - e le fetaui tutusa i luga o lauulu pe avatu le sese lanu, lea e manaʻomia,
    • faailogaina maualuga pe a uma le henna ma le basma - e tatau ona faia ia vave nai lo le 4 vaiaso ina ua maeʻa le staining mulimuli, a leai o le iʻuga ole a le maalofia,
    • faʻamalamalamaina o lauulu uliuli e sili atu nai lo 3-4 tone i le taimi - e tau atu i se lanu samasama tumau, lea e faigata ona aveese,
    • faʻaopopoina le taimi o le faʻailoaina o le vali mo sili atu nai lo faʻasino atu i faʻatonuga e mafai ona oʻo atu ai i le mataʻutia tele o le lauulu,
    • E iloga foʻi le lanu enaena lauulu i le lanu efuefu male uliuli.

    Ole tele o ia mea sese e faigofie lava ona toe faʻafoi i se tagata tomai faʻapitoa. Ae o le faia o oe lava e le aoga - e mafai ona e faʻateleina le tulaga.

    O le mea lea, afai mo nisi mafuaaga na e le faʻamalieina i le faʻaiuga o le faʻailoaina, e sili le alu i se isi matai, faʻaali ia te ia se ata o le mea na tatau ona tupu ma saili poʻo le a se isi mea e mafai ona faia.

    Lauulu tausiga

    Ae paga lea, faʻalauiloa i luga o pepa alumini faʻaleaga sili atu nai lo le tatala. Lenei mea e tatau ona faʻamalosia e sili vaʻavaʻaia lelei le lauulu, aemaise i vaiaso muamua pe'ā uma le lanu. Ina ia fufulu, e sili le faʻaaogaina o se laupepa malu poʻo le sulfate-leai ma e taua le faʻaogaina o se moisturising ma faigofie ona selu e fufulu.

    Lua, ma faʻamamago lauulu ma tolu taimi i le vaiaso, oe manaʻomia le faia o le toe faʻafou masini - faʻatauina pe saunia e tusa ai ma fuaitau a tagata.

    E mafai ona e puipuia le lauulu mai faʻaleaga faʻaoga faʻaoga faʻaaoga salon taualumaga: biolamination poʻo le puipuia. Latou te le togafitia, ae o le vaʻaia faʻaleleia lava le tulaga o lauulu ma puipuia ai lo latou leiloa le susu.

    O lauulu susu e le mafai ona selu, faʻapea foʻi ona faʻamago ile ea vevela. Afai ua maeʻa ona e faʻaaogaina se laʻau fulufulu, ona fai lea mai se mamao o lou lima faʻaloaloa ma le tau maualalo. E fai ma faʻamama pei o se sili atu le tolopo. Ina ia fausia curls, e tele atu mea le aoga - papillots ma curlers-Velcro.

    Ma aua nei galo e uiga i le UV filter - e tatau ona e faʻaaogaina pea ni tupe ma i latou pe a fuafua e faʻaalu sina taimi i le la matala, e oʻo i le tau malulu ma leai ni ulu.

    Le mea e filifilia o lona uiga mo valivali

    O le fesili o le filifilia o tupe mo faʻamamaina o le autu, faʻamuamua tasi. Manaomia vali sili ona lelei poʻo se mea faigaluega e le mago le lauulu, mafai ona ausia le iʻuga e aunoa ma le faʻaleagaina o le lauulu. E mafai ona e filifilia se mea faigaluega tutusa mai le Pallete faasologa. I totonu o oloa a le kamupani o loʻo iai se vaega faʻapitoa o "Faʻailoga maualuluga o lanu". Ina ua uma ona valiina, silau o foliga eseese i luga o le lauulu o loʻo i ai nei.

    O se tasi o sili ona lauiloa lanu faʻamalamalamaina pusa o Estel. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, e mafai ona e faʻalauiloa lauulu i le fale ma le aoga tutusa e pei o le valivaliina i totonu o le salon.

    O le tulaga taʻutaʻua ile tausiga o lauulu o Estel. O le faʻaiuga o le faʻalauiloaina o lauulu ile fale o le a aliali mai e tutusa ma le salonone, pe a fai e te faʻaogaina le faʻasologa faʻapitoa o lenei kamupani. E ao ona vaʻavaʻai vivala uma faʻatatau i faʻatonuga. O le isi agamalu auala o le vali mai le Garnier faasologa. O le lanu pe a maeʻa le faʻagasologa o le a liliu mai e susulu, lauulu e faʻamalamalamaina e 5 tones.

    Contraindications e faailoga maualuga

    A o le i faʻamalamalamaina le lauulu, tusa lava pe o faʻataunuʻuina i le faleoloa poʻo le fale, o loʻo iai se tele o faʻaletonu i le faʻasologa e amanaia:

    1. Malulu, malulu lauulu - faʻalauiloa o le a atili faʻateleina le tulaga.
    2. A maeʻa le apaina aua le fautuaina le pisia.
    3. A maeʻa le niniʻi i le henna, e leʻi faia le faʻapipiʻi maualuga. Henna faafuaseʻi tali atu i le valivali vaega o le susulu malamalama, mafua ai le lanu le mafaamatalaina.

    O a ni puipuiga e tatau ona mulimulitaʻi

    Faʻapefea ona faʻapupula lauulu i le fale, e tatau ona e iloa e aloese mai le leaga faʻaiuga.

    O lapataiga nei ua mulimulitaʻi:

    • Faʻamuamua: fai se suʻega i luga ole paʻu e suʻe ai pe e i ai se faʻaletonu i vaega.
    • O le taualuga o le faʻamamafa e tatau ona faia i totini lima ina ia aua neʻi i ai ni vailaʻau mu mai le valivali sui i luga o le paʻu o lima.
    • O le vali e le fautuaina e taofi i luga o le lauulu mo le sili atu i le 45 minute, a le o le isi mea o le lauulu o le a matutu, o latou fausaga o le a faaleagaina.

    Ole mea e te manaʻomia mo le faʻailoaina mai o le fale mo oe lava

    Ina ia faamamafa lauulu i le fale, faʻapea foi i le potu faʻaalo, e tatau ona e saunia ni lanu lanu ma masini:

    • Brightener, lea e filifilia e mafaufau i le lanu ma le ituaiga o lauulu. E 12 pasene le faʻaʻautau o loʻo faʻaaogaina e faʻaaogaina ile laulu paʻepaʻe ole paʻu, ma le 3-4 pasene o le okesene faʻatonutonu ile laulu laʻititi. E sili atu le faʻaogaina o vailaau faʻapitoa.
    • Pepa pepa lea o le tipiina i luga o fasi mea poʻo se silicone pulou mo valivali.
    • Totigilima
    • Polo faʻapitoa mo le faʻamalamalamaina o vaega.
    • Sulu mo valivali.
    • Matini - e mafai ona e ave le mea tuai, aoga mo le puipuia o lavalava mai vali.
    • Faʻata - manaʻomia e tuʻuina atu se vaʻaiga talafeagai.

    Staining tulafono

    Ina ua uma ona filifilia le metotia faʻailoilo lauulu ile fale, e amata loa le faʻasologa. Faʻamamaina o loʻo faʻatinoina i lauulu e leʻi fufuluina.

    Amata galuega mai tua ole ulu, mulimuli ile tulafono masani:

    • muamua aveese se filo - 1 cm lautele,
    • ma se fasi pepa na tuu i lalo o le vali ua valiina, o ona pito o loʻo faʻamauina i lalo,
    • loka o lauulu o loʻo i luga o le pepa alamini ma o se lanu lanu e faʻaoga ia i latou,
    • a uma ona gagau le pepa alumini, o le isi fasi mea e mafai ona faʻapipiʻi i le lanu valea,
    • 1-2 cm le alu ese mai le muamua loka ma vavae ese le isi loka o le lauulu, toe fai le gaioiga i le ulu atoa,
    • pe a uma le taimi e manaʻomia ai le faʻatonuga, taʻitasi fasi pepa faʻaalu ese, ma le lauulu vali ua fufuluina i le vai,
    • faʻamaloloina poʻo le toe fulufulu mata faʻapipiʻi mea faʻapipiʻi i luga o le umi atoa o le laulu.

    Ole a le metotia faʻavae e talafeagai mo faʻaputuputu le laulu umi

    Mo i latou e umi le laulu, e talafeagai le avanoa tatala. O lenei metotia fesoasoani e fai lelei ma lamolemole suiga. O se taunuuga o le pisia ma le 'ie, o manoa o le a manino ma malamalama. Ae o lenei faiga e faigata.

    O teine ​​laulu uumi latou te faʻaaogaina soʻo se tasi o metotia iloga vagana ai balayazh. O loʻo faʻataʻitaʻi foi le au tufuga tomai i lenei ituaiga metotia, ae sili atu le le faia o ni pisipisia i le fale ma na o latou lava.

    Polofesa fautuaina valiina lauulu umi e faaaoga ai le ombre metotia. O lenei metotia e talafeagai mo teineiti uliuli ulu ma teineiti ma lauulu laulu. E le itiiti lauiloa o ituaiga Venetian ma Kalefonia valiina.

    Le sili sili ona lelei e valiina lauulu puupuu

    Faʻafefea ona faʻapupula laʻau puʻupuʻu ile fale, e le o tagata uma e iloa. O se pulu puʻupuʻu puʻupuʻu foliga e maua ai le foliga maasiasi foliga faʻatosina. Ae afai e te faia le taua i luga o le lauulu, o lona a aoga o le a maofa.

    E i ai 3 sitaili:

    • Lua namu - O lenei mea e faʻailo atu ai, lea o loʻo faʻaogaina lanu e lua. Latou te taulai atu i le paolo tele, lea e matagofie ai le laulu. O le sitaili e maua ai uiga o tagata ile ata.
    • Vaʻai-a-bo - o lauulu mai le pito i lalo ua faʻaleagaina i manoa o lanu uliuli. O laina e le mafai ona matauina, 3-4 mm lautele, avatu le māmā i le ata ma faʻaalia le lauulu laʻititi, feʻeseʻeseaʻi.
    • Moli susulu - Faʻamamaina o loʻo faʻatinoina faʻatasi ai ma le faʻaopopoina o laina susulu e ese mai ile paolo autu ile lanu. O lenei sitaili tele faaaoga teine ​​talavou. O lenei faʻatusa e tosina ane ai le mafaufau a isi.

    Faʻamalamalamaina ma le pepa alumini: faʻatonuga ma ata

    O le faʻailoaina o lauulu i le pepa o le pepa o se masani masani o valiina. O le pepa e faʻatumauina le vevela ma e le faʻatagaina i manogi leaga ona o le aano o le fatuga (latou te afaina ai le soifua maloloina), i se faʻaopopoga, vali e le tiaʻiina i totonu o le pepa. Foil dyeing o le sili filifiliga mo lauulu umi.

    Auala mo le pisia:

    • O le pepa o lo o tipi i vaega laiti, o le 2-3 cm le umi nai lo fasi lauulu.
    • Sa latou tuuina totigilima i luga oo latou lima, ma se ie puipui e susu i o latou ofu
    • Selu ma le faʻaeteete le lauulu ma vaevae i le occipital zona, i le tino ma ni mea taua.
    • O le faamamaina e tatau ona amata mai luga o le ulu.
    • O se fasi pepa o le pepa o lo o tuu i lalo ifo o le filo ma punou 1-2 cm i aʻa o lauulu.
    • Sosoo ai, o manoa ua vaevaeina i manifinifi - 5-8 mm taʻitasi.
    • O le vaega le talafeagai o le lauulu ua aveeseina, ma o se pupula vaega e faʻaaoga i toega.
    • Toe fai, afifi le manoa i le pepa pepa ma punou le pito mai le pito i lalo e 2-3 cm ma toe faʻapipiʻi i luga o le ulu.
    • O lenei faiga e faia ma le atoa o le lauulu.
    • Tofu i le taimi talafeagai, fufulu ma vai ma faʻaaoga palu.

    Tau i ai ma se pulou

    Afai o le umi lauulu e sili ona faʻailoaina ma le 'ie pepa, o lona uiga o se pulou faʻapitoa e talafeagai mo le valivali o lauulu pupuu. O lenei mea e faʻaaoga ai le masini lea e mafai ona faʻamanino i le fale e aunoa ma le fesoasoani a se fomaʻi faʻapitoa. Oe e manaʻomia se pusa e aofia ai ma se pulou silikon ma se matau.

    A faʻamalamalamaina, e tatau ona e tausisi i tulafono:

    • o le pulou siliva na tuiina i luga o le ulu,
    • le matau ua faaofi i totonu o pu ma o fulufulu lauulu o le tutusa tusi ave esea,
    • o loʻo faʻapipiʻiina i latou i se moli faʻamalamalamaina lea e matua suamalie ma se pulumu i le umi atoa,
    • o le faatulagaga na teuina i luga o le lauulu mo le 15-45 minute,
    • ona latou fufuluina lea, ae latou te leʻi aveese le pulou
    • e faia lea pe a maeʻa ona fufuluina lelei ni fasi lanu, ona mulumulu uma lea o lauulu ile launiu.

    Afai e faia lelei mea uma, ona faʻapipiʻi lea o lauulu i le fale e leai se taunuuga le lelei ma o le faʻamoemoeina o le a mauaina.

    Faʻafefea ona fai ni lauulu iloga i se selu

    Faʻaogaina se selu, matauina e seasea faʻaaoga. O se auala ua le usitaia o auala. Ua ia manaʻomia se selu e seasea nifo. O se mea e valiina ua faʻaaoga i le selu, ma loka o lauulu e selu mai aʻa i pito.

    Matamata i le siʻusiʻu

    O lenei ituaiga faʻamamafa o lauulu e pei o "solofanua atigi" poʻo "tamatamailima" o loʻo faʻaogaina i luga o le puʻeleʻe laititi.

    Ina ia faʻatinoina le faʻailoilo gaioiga, o masini e tatau ona pei:

    I le amataga o le faʻagasologa, ua maeʻa faʻafouina le lauulu. E talafeagai lenei mea mo lau malulu lauulu pito. Ona vaevaeina ai lea o le vaega o le ulu i tamaʻi vaega tutusa ma fai o latou fusi.

    Mai le pito i lalo latou afifi i le pepa alumini, e tuua na o le 2-3 cm o senitimita tatala. Ua matala vaega ona faʻaaoga lea o le vali.

    Faʻamalamalamaina ma fusi vaega

    Gum e faʻaaogaina i le taimi e faʻamaninoina ai ma mo le laulu o lauulu. O le pisipisia faapena o le a faʻatupuina ai le aʻafiaga o le faʻateleina o aʻa. O lenei metotia e aofia ai le vaevaeina o lauulu i tolu fusi. E tatau ona faʻauʻau ma fusi uʻamea, ona faʻaaoga lea o le vali i le umi e tatau ai. Fufulu le vali e aunoa ma le aveeseina o fusi vaega. O manoa i le pito o le lauulu e sili lona pogisa nai lo pito.

    Pigtaili maualuga

    Ole faʻailoaina ole lalaga faʻapipiʻi e talafeagai mo teineiti e paʻu lona laulu. I le faʻaaogaina o lenei metotia, e mafai ona e faʻamalamalamaina ni manoa i le 1-3 tone. O le vaega ulu e tatau ona vaeluaina i le tele o sone ma lalaga 'faʻamautu. Ona faʻaaogaina lea o le faʻamaninoga vaega i le pito i luga o le fili i le umi atoa. A maeʻa le taimi tatau, e tatau lava ona tatalaina le moli lemu ma faʻamama le laulu ile laupepa. O le vaega mulimuli o le apalai o le palama. O fulufulu o lauulu o le a foliga mauoa ma tele.

    Faaaogaina o le tuufaatasiga lima

    Faʻaaogaina lima, e aunoa ma ni mea faigaluega, o le valivali vaega o loʻo faʻaogaina e faʻamamago ai le laulu laʻititi. Ole isi lea auala e fa’alauiloa ai lauulu ile fale.

    Mo le sili aʻafiaga, vali e mafai ona faʻaaogaina ma tassels mo valivali pe faʻaoga ni pulumu faʻalauiloa.

    Faatasi ai ma le fesoasoani a ia pulumu, ua ausia le aafiaga o le malulu ma le susulu:

    • Hoʻoaʻo. O lenei lanu foliga i luga o le laulu ulu. O loka faʻamalamalama e atili ai ona faʻatopetope ia iko.
    • Glazing. E faʻaaogaina i lauulu pupuu. Ae le i faʻapipiʻiina, faʻapalapala poʻo le mousse e faʻapipiʻi i manoa. Ole faʻailoaina ole mea e sosoʻo pea e oʻo ile 4 taimi. O vali uma e faia i le lima.

    Matauina maualuga "i se lio"

    Mo le faailoaina o le "i totonu o le lio", e tatau ona tipi ese se faʻatusa mai se pepa, ma faia se pu i le ogatotonu. I totonu o lenei lava pu ma e tatau ona e faaloaloa ie vali. Ua folasia lelei i totonu o se lio. Ina ua uma ona faʻaaoga le valiina le ulu, ufiufi le ulu i se ata. A uma ona ola mai le tuʻufaʻatasiga, fufulu le laulu i le faʻamalosi ma le laumei.

    E iai le talitonuga o lenei metotia lanu o le sili faigofie ona faʻailoa uma.

    Le metotia o le faʻailoaina o ni pu i le fale

    O le masani masani e faʻaalia ai ni mea masani. O loka lanu o paʻu mafiafia e toe faʻaleleia ai le lauulu. O le faʻamamaina e faia i luga o le puʻupuʻu pu ma luga o se uumi. Oe tatau ona iai se vali vali ma se pepa faʻapipiʻi e afifi ai ie valiina.

    O le faʻamatalaina o faʻasologa e tutusa lelei ma metotia mafaufau:

    • faʻaaogaina se selu, tuuese se filo 1 cm le lautele,
    • i lalo o le loka tuu pepa ma smear le eria i vali,
    • faʻapena foʻi ona latou toe fai ia gaioiga i luga o apaʻau, faʻapupula le loka i le mamao mamao mai le tasi ma le isi.
    • le mauaina o le taimi talafeagai, o le pepa alumini ua faalauteleina ma le vali ua fufulu ese le lauulu.

    Faʻafefea ona fai se komepiuta sologa lelei

    O le natura pisia aafiaga e mafai ona ausia e faʻaaogaina se metotia pei o shatush. Ole faʻapitoa lea ole faʻamalamalamaina, e ala ile mafuaʻaga ole laʻau e mu.

    E sili le faʻatinoina o le pisia i totonu o le fale, ae mafai i le fale meaʻai:

    • O lauulu e vaevaeina i ni manoa o 1.5 cm i soo se faʻasologa ma faʻamau i latou.
    • Taitasi togi e tatau ona tosoina ma faia "faaputuga".
    • O se valiina le valiina ua faʻaaogaina i soʻo se vaega ma se pulumu seia fulufulua ma faʻamalieina.
    • I le lagolagoina o le vali i luga o le lauulu, e tusa ai ma le faʻatonuga, e manaʻomia ona fufulu ese le fatufatuga ma tatala ese le "selu" nonoa.
    • Ona faʻaaoga lea o se tonic mai le ogatotonu o lauulu i le ogatotonu, taofiofi taimi ma fufulu ese.

    Afai o le fafine e uumi ma mafiafia lona lauulu, a aunoa ma le fesoasoani a se fomaʻi faapitoa, o le a le mafai ona faia ni pasi. I isi tulaga, mulimuli i tulafono, e mafai ona maua le manaʻomia iʻuga.

    Balayazh i le fale

    Faigofie ma vave lauulu laualuga metotia - balayazh. Ole auala lea, pei ole shatush, e fesoasoani e ausia le aʻafiaga o lauulu mu. E masani ona faia Balayazh i luga o le laulu o lanu lauulu. E mafai foʻi ona faalanu le lauulu uliuli, ae e manaʻomia tele le taimi ma taumafaiga, aua e ao ina mimiti faʻamaluluulu lauulu uliuli, ma ua uma ona ave mo le valiina.

    Tagata tomai faapitoa fautuaina fautuaina latalata atu le filifiliga o leo. Le masani masani sese o lenei valivali o le sese tuʻufaʻatasiga o ata.

    I fale salun, e lua paolo o faʻaaogaina: o le mea taua ma le moli moli. O pito o le laulu e faʻamamaina atoa, ae o laina faʻamalosi e na o le 2/3 o le umi atoa.

    Ole faʻailoaina ole laʻau uma ile tulaga ole fale ma ile fale e faia e tusa ai ma le auala filifilia. I se tasi tulaga, e te maua se laʻititi iridescent aafiaga o lauulu mu (Venetian faʻamalamalamaina, o le karite), i le isi - pupula malamalama uila (faʻailoilo e ala i se pulou).

    Vitio pe faʻapefea ona faʻapupula lauulu i le fale oe lava

    Faailoaina o lauulu i le fale:

    Faʻafefea ona faʻamamafa oe lava:

    Pepa alumini faʻailoilo tekonolosi - laasaga i lea laasaga faʻamatalaga

    Muamua e tatau ona e saunia meafaigaluega ma le valivali fatuga. E leai se faʻalauiloa lanu lanu; e faʻamoemoe uma i le amataga paolo ma tulaga o le lauulu. I luma o le faʻagasologa, matou te fautua atu e tatau ona feutagai ma se puluulu fulufulu laʻau.

    Le faailogaina o loʻo faia e tusa ma le polokalame lenei:

    1. Palu lelei lou lauulu. Vavaeina i latou i 3 zones: temporal, crown and occipital.
    2. Faafefiloi le lanu lanu e tusa ma faatonuga.
    3. Valivali amata mai tua o le ulu. Ave se laina manifinifi manifinifi ma i zigzag gaioiga vavae ese ia manoa o le a valiina. Tasi le vaega o le a valiina, ma le vaega lua o le a tumau pea unouched.
    4. Tuu se curl i luga o le pepa alamini ma faʻaaoga le umi atoa o le vali. Gagau faʻaafa ma tuʻu le pito, ma taofi ai le avanoa o le okesene i le valivali vaega. Ina ia faʻamalosia le fausaga, e mafai ona faʻaogaina ni palasitika kilipa.
    5. Mulimuli i le faiga tutusa mo taʻitasi sosoʻo.
    6. I le maeʻa o 30-40 minute, e pei ona faʻaalia i le afifiina o le oloa, aveese le pepa alumini ma fufulu lou lauulu e aunoa ma le faʻamoe.
    7. Nonoa le vali foliga, apalai ma faʻamalosi tino, tuʻu mo le 10-20 minute.
    8. Fufulu lau lauulu, apalai le pulu pasama ma solo i luga mo le 5-10 minute. Fufulu faʻatasi ma le tele o vai malulu.

    Le puleaina o le tulaga o le moli uila, mai lea taimi i lea taimi, tatala le pepa alumini ma siaki le tulaga o manoa i itu eseese o le ulu. Afai e ausia le taunuʻuga manaʻomia, fufulu vave.

    Fautuaga mo le valiina o lauulu i le pepa

    O mea nei e te mafaufau iai:

    • O le le saʻo a filifilia pasene o le faʻaʻainu faʻamaʻi e mafai ona afaina ai le tulaga o le lauulu, ma o le pupula foʻi le mea, o le maualalo ifo e tatau ona i ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo teine ​​uliuli uliuli, e talafeagai lelei le 6-9% oxidizer.
    • Malamalama uliuli manoa e sili ona faia i 3-4 auala. A leai, o le lauulu o le a avea matutu, lea e afaina ai o latou foliga.
    • Le lelei le ituaiga vali atonu e le pepelo tutusa, o le mafuaaga lena le pisia o le a "spotty". Ina ia aloese mai lenei mea, faʻamuamua mea faʻapolofesa auala faʻatuatuaina ituaiga.
    • Aua le faʻaopopoina le taimi faʻaalia ole vali ile pito i luga ole mea o loo faʻaalia ile faʻatonuga, e ono faʻaalia ai se lanu lanumeamata.
    • Afai e tupu le mu, fufulu vave. Afai e te maua se mea mu, togafiti lenei vaega ma Panthenol ma talanoa i se fomaʻi mo se fesoasoani.

    Afai o le taimi muamua e leʻi mafai ona valivali lelei le laulu, toe fai le gaioiga pe a uma le masina. I le taimi lava lea e tasi, ia manatua o le faʻamamaina e sili atu i le 3-4 paolo e mafai ona faʻaosofia ai ni manoa, o le mafuaʻaga lea e te ono lamatia ai le tele o lau lauulu.

    Le faʻataʻitaʻiga o le faʻailoaina o maualuga i luga o le pepa o loʻo faʻamatalaina lelei i lenei vitio:

    E tele ni metotia mo le faʻatinoina o le faʻailoaina; matou faamatala le faigofie sili - tasi faʻamamafa masani. Afai ua e mausali e filifili e valivali ia nonoa o oe, saili le fesoasoani a se isi tagata o le a pulea le faiga mai fafo.

    Faapipiiina o lauulu ma le pepa i le fale

    Afai la e te faʻaaogaina le pepa masani, o lona uiga e tatau ona tipi muamua i le fasi pepa. Ole umi e tatau ona faaluaina e sili atu ma lou lauulu. O le lautele o le 20 cm, ina ia lava le avanoa i itu uma e lua mo le faʻaoso atili o mea.

    O loʻo i totonu o le koneteina, e manaʻomia e palu ai le paʻu ma le okesene, e tatau ona faia ma le faʻaeteete, seʻia maua le homogenous mass, leai ni patu. Ufiufi ou tauau i se solo tapenapena, tuu totigilima i ou lima ma amata vali lou lauulu.

    Lelei lauulu lauulu e tatau ona vaeluaina i vaega, e tofu uma ma vavaeʻese e se kilipa. Faʻaaoga se selu ma se paʻu manifinifi, vaeluaina i le ogatotonu o le ulu, ma aumai i le pito i luga o le ulu. Ina ua mavae lena, vavae ese le vaega o le ulu, tusia se selu mai le pito i luga o le ulu i le itu i tua o le auricles (i itu uma e lua). O le mea lea, e tatau ona e tolu vaega 'eseʻese mo le galuega. O le pito i tua o le ulu o le mulimuli e faʻagaioia. Muamua, e tatau foi ona vavae ese se tasi fasi i le mata, i le pito i luma, lea i le taimi o faʻagaioiga e tatau ona faʻailogaina tutusa i lenei sone.

    Afai e te manaʻo e valivali na o se vaega o le lauulu, ae le o le ulu atoa, ona vavaeʻese lea le aofaʻi o le lauulu o loʻo vaʻai ma le mataitusi "P". Amata mai le sone muamua i le pale ma luga o itu, oe manaʻomia e ave le tele o lauulu pei o oe o le a le lanu.

    O lenei matou ave le lauulu mai le tasi itu, aveese le kilipa, ona matou vavaeeseina lea o le tasi filo mai le pito i lalo (o le mafiafia e mafai ona ese, ae e sili lea ile 1 cm). O toega o loʻo totoe ua folasia i le isi itu o le ulu. A maeʻa ona matou selu le loka o le lauulu, toso mai ma se selu ma le au vaʻai, ua amata ona matou vaevaeina le lauulu i ni vaega laiti se lua i le zigzag movement (darn teknik).

    Matou te le tago i le vaega pito i lalo, ae matou te valiina le pito i luga. Ua tatou avea se pepa aʻo sauniuni muamua, ma le pito iʻa 'ese (o le a tatou tuʻuina i luga le fasi pepa). Tatou loloʻuina 1-2 cm i le siʻusiʻu - o le mea lea e faia ina ia le tafe le vali i luga o isi lauulu ma tatou tuʻuina le pepa alumini i lalo o le filo ua saunia. E tusa o le 7 mm le tatau ona toe solomuli mai le pito o le pepa alumini ma le lauulu ua vali lelei ma se pulumu.

    Ao vali le soʻoga, taumafai e toso lou lauulu laʻititi i le lima e tasi ina ia aua neʻi seʻe ese mai le pepa. A tupu se mea faʻapea, ona filo faʻalelei lea o le pito o le selu i le auvae o le alumini ma toso mai i le pito i luga. Ina ua uma ona vali ia nonoa, matou te gagau le pepa pepa i le afa i le afa ma punou i autafa o le pito. Ua saunia le loka muamua!
    Tatou te faia tutusa i le isi itu o le ulu.

    O le mea lea, tatou te faia le ulu atoa, amata mai le pito i lalo, lemu lemu i luga, o se unta i le tasi itu o le ulu, sosoo ai ma le isi, i se siaki laupapa. A e aapa i le pito i luga, ona aua nei galo e valivali le loka o le pito i luma sone tutusa ma le isi.

    A maeʻa ona e valivali atoa le pito i luma o le ulu, agai i luma e iloga le pito i tua o le ulu (mo lenei, faʻaoga lua faʻata o loʻo i luga le tasi ma le isi). Fai le mea lava lea e tasi, amata mai le pito i lalo i luga, se laina e se manoa.

    E tatau ona teu le mea faigaluega i luga o lou ulu mo le 30 minute.Afai e te manaʻo e faʻavavevave le faʻagasologa, e mafai ona e faʻaogaina se fulufulu fulufulu ma le ea vevela (ae e tatau ona manatua o lenei auala o le a sili atu afaina oe i lou lauulu, o lea e sili atu le faʻatali pea.) A mavae sina taimi, e mafai ona faʻalautele ni lua o manoa ma vaʻai pe aoga pea le uuina pe ua maeʻa ona aveʻese. O le tua o le ulu o le a pisia mo se taimi umi, aua, pei o le fofo, na e faʻaoga i lena sone mulimuli ane. O le mea lea, afai o le pito i luma o le ulu ua uma ona lava le malamalama, ona e mafai lea ona aveʻese mai le pepa alumini mai lenei nofoaga ma fufulu lemu le lauulu (e aunoa ma paʻi i le pito i tua o le ulu).

    A maeʻa le faʻailoaina o curls, e fautuaina e faʻapipiʻi soʻo se mask faʻafailelei i luga o le laulu, pe faʻaoga foi se fulufulu lauulu ao fufuluina lau lauulu. Toe fai le faiga e le sili atu naʻo le tasi i le masina. Pe e te valiina na o aʻa toe aʻe e aunoa ma le aʻafia ai o lauulu sa vali muamua, ina ia aua neʻi faʻatupuina atili le faʻaleagaina i lou lauulu

    Tau i ai ma se pulou

    O lenei metotia o lauulu lanu e matua lauiloa i tamaitai, aemaise i latou e puupuu lauulu. Ole faʻailoaina ole makaina ole pulou ile fale e faigofie. Mo lenei e te manaʻomia mea pei ole:

    1. O lona uiga o le seluina o fulufulu (e pei foi o loʻo iai ile pepa alumini, ia mautinoa e faʻatau se okesene e faʻaaogaina e talafeagai mo lou laulu. E sili atu le le faʻasaoina o lenei ma faʻatau oloa lelei),
    2. Totigilima
    3. Sulu mo le faʻaaogaina o vali lauulu. Oe mafai ona faia e aunoa ma ia, tele faʻaaogaina le vali na o latou lima,
    4. O se pulou faʻapitoa ma pu laiti. O loʻo faʻatauina atu i faleoloa faʻapitoa, e sau i uiga eseese. Faigofie-i-faʻaaoga e na o le silicone, ae o lo latou tau e sili atu maualuga. O nisi tagata faʻaaogaina se taga masani palasitika ma faia pu i totonu i totonu o se siaki laupapa (le sili tupe filifiliga filifiliga, ae o le a sili atu faigata tele e galulue ai ma ia),
    5. Crochet hook (e sili ona lelei le faʻaaogaina o le laʻititi sili, ma i ai e sili atu le faigofie le toso i fafo o loka o lauulu)
    6. Matini
    7. Tanie mo le paluina o vali ma se faʻaosofia sui

    Mea uma e te manaʻomia mo lenei ituaiga o faʻailoga e mafai ona faʻatauina pe naʻo se tasi pe i se seti-saunia - o lenei ua sili atu ona talafeagai mo oe.

    Faʻafefea ona fai ni faʻailoga iloga i se pulou i le fale?

    E tele faigofie mea uma ile mea nei nai lo le pepa pepa ole pepa. Tuu se solo i luga o lou tauau, selu lelei lou lauulu ma tuu se pulou i luga o lou ulu. Faaaoga le matau e toso ese ai manoa mai pu. Afai e te manaʻo i se faʻailoga faigofie tele, ona e mafai lea ona alu i totonu o lua pu lona lua. Sili atu malosi - tusa ai, alu e ala i le mātau i pu uma i luga o le pulou.

    Taua: Afai o le pulou e fou, ona muamua faʻaaoga lea, alu crochet i totonu o pu uma ma talepe le mea. O sea gaioiga e tatau ona faia i le naʻo le muamua faʻaaogaina.

    Saunia le vali e ala i le fefiloi o le efuefu ma se oksidating sui. A uma lena mea, apalai le oloa i luga o matala muamua loka. Afai e te manaʻo e faʻamalamalamaina lou lauulu i se tasi pe lua paʻepaʻe, ona e manaʻomia lea e teu le vali i luga o lou lauulu ia le sili atu ma le sefululima minute, mo le televave moli - 30-45 minute (e faalagolago uma i le tulaga lelei o mea faʻaaoga).

    Ina ia faʻateleina faʻalauteleina le aʻafiaga, e mafai ona e ufiufi lou ulu i se palasitika taga ma se solo i luga. Nisi tagata e faʻaaogaina foi le ea mago ea faʻamago, pei o lenei faʻaosofia le tali atu, ae atili faʻaleagaina ai le lauulu.

    A e taunuʻu i le lanu manaʻo, ona aveʻese lea ma le faʻaeteete le pulou ma fufulu lou ulu i le vai ma mea faʻamama. A maeʻa le faʻataʻitaʻiga, faʻapipiʻi se pulumu, vitamini masker i le lauulu.