Sulufaʻi

O le a le mea e iloga ai "Zebra"

I le sailiga o le aulelei - e lelei uma auala. O le mea lea, tuʻu le faʻanoanoa i lou lauulu, ma nini le "tapuni meli" faʻaaogaina le faʻailoilo auala. Ona o le mea moni e le o mea uma curls i lalo o le bleaching, o le leaga aafiaga o le mea e manino ai o le a itiiti. I se faʻaopopoga, o le ae mauaina se mea ofoofogia faʻaleleia o le a faia le faʻaaliga ola ma sili ona malosi e mafai ai.

Ae a, le filifiliga o le valiina ma le suiina o fesuiaiga o pogisa ma malamalama mama e le mo tagata uma, ona ona o le taʻaloga faʻatusatusa, o se le sili "vaivai" ata ua faia. Ae o loʻo iai teine ​​toa ma le faʻatuatuaina e faʻaosofia i uiga eseʻese i luga o le ulu o laulu.

O le faʻamamaina o lauulu i le sitaili o le "semanu" poʻo seisi auala "zebra" aofia ai le filifilia o laina i luga o le mamao tutusa, faʻamamaina o latou ma, pe a tatau ai, valiina. O le galuega faatino o se foliga e le masani ai.

E i ai le isi auala, lea e faʻamaualuga faʻamaualuga i le tulaga o le faia o lauulu i ona po nei - o le faʻatinoina lea o lolomi e ala i se stensil. I lenei tulaga, e le pei o tu ma aga masani faʻamanino, vali o le a faia faʻalava.

Mo saʻo valiina vali o curls, e tatau ona vaeluaina lou ulu i se valavala, pei ona masani ona e ofuina. Mo le mauaina o se tapena, oe manaʻomia le galueaina o le pito i luga o lauulu pei tekinolosi mafai:

  • filifili filifili i le mamao tutusa,
  • pisia ma manino
  • afifi i pepa
  • vali pe a tatau ai.

O se mea taua! Afai e te manaʻo e faʻatupuʻitiiti sau mea e faʻaleagaina i ou manoa ua valivali, toe tuʻi lua senitimita mai le aʻa. Faafetai i lenei faigofie togafiti, o le a e laveaiina aʻa mai le leaga aafiaga o amonia.

Tulaga lelei ma leaga

E tatau ona maitauina o le masani i lanu na suia sina taimi mulimuli ane: fafine, taumafai e foliga sili atu le fealofani ma masani e mafai ai, filifili le taua o le faʻaaogaina o le metotia o le batunyazh, balayazh, mazhimesh, ma pule aoao, lea e maua ai mo suiga lamolemole lanu.

O le metotia telikona o se taʻaloga e ese ai. O le a apili mo i latou e mananaʻo e tu matilatila i tua o le "susulu o le la".

O le aoga o lenei atavali e pei ona taua i lalo:

  • O le faʻamamaina e pei o le zebra e faʻapupula ai le ata ma le malosi,
  • faataga oe e nana lauulu lauulu,
  • vaʻaia vaʻaiga i lou lauulu, pei o loʻo iai se tū faʻalaʻau o le lanu,
  • toese mai le paʻu faʻafitauli, liʻo le lelei i lalo o mata ma le maanuminumi,
  • o se sili atu agamalu filifiliga mo vali, aua na o tagata taitoatasi strolored.

Ae e le mafai ona e aunoa ma mea leaga. O lenei ituaiga o valivali ona o le susulu tele nila manaomia le faʻafouina o le lauulu i le tulaga o lauulu toe tuputupu aʻe, lea e le mafai ona faʻapea e uiga i le metotia a Venetian, Pasila ma Kalefonia faʻamamaina. A oʻo i le masina pe lua o le a e faʻatautaia pea tinting, e matua faigata lava e filifili le saʻo taumatau ina ia tausia le muamua manino suiga.

Fono a tagata tomai faapitoa. Aua le faʻapupula le zebra i luga o le puʻupuʻu lauulu. E sili le aoga i teineiti ma bob, bob, elongated bob ma apefai lauulu. Ina ia maua se manino zebra, o lou curls tatau ona sao. O le a faʻamamafaina e sili atu mo teineiti ma lauulu pupuu, oe o le a maua i luga o la matou 'upega tafaʻilagi.

Taualumaga tau

O le valiina o le "meleni" e le faigata tele, ae ona o le mea moni e tatau ona e filifilia ni filo, o le taualumaga e mafai ona alu i le 1.5-2 itula. I potu faʻaalu o le ae tatau ona totogi mai 3 i le 6 afe rubles mo le faʻataʻitaʻia o se galuega valiina. O otaota o le a afaina e:

  • curl umi
  • polofesa o le matai,
  • mamalu o le faleoloa,
  • filifilia vali ma pupula.

Teine e mo mafuaʻaga mafuaʻaga e le talia ai alafua faʻalapotopotoga e mafai ona faʻamamaina i le fale. Ole mea lea e le gata e te faʻateʻaina ai faʻavaʻa faʻatasiga ile nofoa o le teine ​​laʻau, ae e faʻasaʻo foʻi le tele. Le tau o se standard oxidant amata ile 150 rubles. Afai e te faʻaaogaina le pulu faʻapitoa mo le faʻamamaina o le a, e tatau ona e faʻaaluina 450-950 rubles.

Afai e tatau ai, e mafai ona faʻatau se vali poʻo se tonic, o lona tau e i ai mai le 400-900 rubles.

Auala e filifili ai le lanu o le 'ula

O filifiliga lanu e faia lava e fuafua i lau lanu. E tatau ona e malamalama lelei, ina ia faʻapupula atili i le tapuni, e tatau ona e taʻalo faʻafeagai, o lona uiga afai e iai ni ou manoa malamalama, matou te filifilia ni lanu uliuli. Oe e ofuina enaena ma lanu uliuli o le a latou faʻasaʻoina o latou lauulu.

Faʻapena foʻi pe a filifilia, mafaufau ile lanu o mata ma le paʻu. Mo se faʻataʻitaʻiga, teineiti e paʻu paʻu ma soʻo se lanu o tamaiti aʻoga e fetaui lelei lanu lanu ma auro. Sui o le "taumalulu" ituaiga lanu e tatau ona mataʻituina na o lanu malulu: "susu oneone", "susu susu", suia pamu po o le lefulefu.

Afai ei ai ni au peʻa, taulaʻi i le palapala lanu.

Taua! Afai ei ai ni ou paʻu paʻu, e le tatau ona e filifilia ni saturated lanu, aua o le a latou o ese mai le lauulu, suia le mata i foliga.

Talu ai nei, o le vali metotia "masima ma pepa" na maua faapitoa lauiloa. Mo le fausiaina o se foliga le masani ai e foliga mai ai lava i se zebra, e lua lanu e faʻaaogaina: lefulefu ma susu susu. O lenei ata vali o le a sili ona faʻamamafaina le pisinisi ala poʻo fesoasoani e nana le lauulu lauulu.

E iai faʻailoga taua e taua.

  • muamua valivali ma le masani ona valiina henna po o le basma, lea e matua tuia i totonu o le lauulu fausaga ma tumau ai iina mo le 6 masina,
  • lalagaina lauulu muamua (e mafai ona e maua se lanu e le manaʻomia, ma e ese mai lea, o le a e faʻaleagaina tele curls, e tatau ona e faʻatali mo ni nai masina),
  • maitaga ma faʻasusu (ina ia aua neʻi afaina lau pepe, ona ose faʻamanino ose vailaʻau malosi e mafai ona ulu atu i le papala ma māmā),
  • pe a pa'ū lauulu lauulu se vaega tele o le ulu (i lea tulaga o le a matou fautuaina le lauulu atoa lauulu lanu).

E pei ona uma ona taua, A zebra le a foliga sili ona lelei i luga o le lulu lauulu o le umi o loʻo uumi pe uumi uumi.

I luga o lauulu lauulu

Talu ai matou te manaʻomia e taʻalo faʻatusatusa, matou te fautuaina le toe faʻamalamalamaina, o lona uiga, vali i lanu uliuli.

O filifiliga nei mai le lautele o lanu lanu e talafeagai:

E i ai se auala manaia e fesuiaʻi ai i le sitaili o le "semangka", fautua mai faʻapitoa faʻamamaina. Le pisia i lanu uliuli o le pito i lalo ifo o lau curls. Mai le pito i luga, i luga o le vaeluaina, o le matai e fatuina ni eseʻesega leo e ala i le filifilia o tamaʻi loka i le tutusa le tasi mai le isi.

Blondes mafai ona avea se avanoa ma vali curls i le lanu o le "susu susu". I se isi auala, taumafai se sesega lanu piniki - ua i ai nei i faiga masani.

Teine laulu-lauulu e mafai ona filifili:

I luga o le zebra-style dark hair

Afai o oe o se tamaitai enaena lauulu-lauulu poʻo se brunette, e te matua laki lava, aua o lenei faʻaaliga iloga filifiliga o le a foliga mai e tele okeni. Fautuaina lanu:

  • Blond ma penina po platinum tint,
  • susu oneone
  • Karamel
  • kofe ma susu
  • meli
  • siamu matua
  • kiki
  • isalaelu
  • ili.

Vaega o le faʻagasologa

Ile tele o taimi, e tatau ona e faia ni lauulu ole faʻamaligiina ma se antioxidant. Mulimuli i nei taiala:

  • mo lauulu manifinifi, filifili 3% okesene,
  • filifiliga lelei mo masani lanu enaena lauulu o le a avea ma 6% oxidizer,
  • malo mafiafia o laulu lava lanu lanu e manaʻomia se malosi malosi i 9-12%.

Mo le maualugaina, e mafai ona faʻatau:

  • suiina o sui ma le lanu tonic,
  • 2 i le 1 vali (oxidizing sooupu + vali),
  • efuefu malulu
  • vali faʻapitoa mai le faasologa "Mo Highlighted Hair", lea o le a ufitia lelei filifili filifilia.

Faʻatau pepa pepa e aunoa ma le toilalo. Mo lauulu uumi tele e te manaʻomia le tele o mea, aua latou te manaʻomia e afifi loka taʻitasi.

E tatau ona e iloa! O loʻo faʻaaogaina pepa pepa alumini ina ia manino ai suiga ile va o sikaili masani.

Ia saunia foi:

  • petroleum jelly e faʻamama ai le muaulu ma taliga, puipuia le paʻu mai le faʻatupuina o le lanu lanu,
  • se veli mo le tapuni o ou tauau,
  • togafiti
  • se pesini poʻo se pesini na faia mai tioata poʻo le keramika (i le leai se mea faʻaaoga se uamea pusa, talu ai e mafai ona tali mai i se vailaʻau),
  • se pulumu ma le maʻai pito e mafai ai ona e vavae ese ia manoa,
  • se pea totigilima.

Faʻaoga le faʻapipiʻi ile ulu palapala. Lenei o le a maua ai faʻaopopo puipuiga mo curls o le a pisia.

A e maʻi, ia mautinoa e faʻataʻitaʻi le vali i lou tapulima poʻo ou tulilima.

Faʻafefea ona avea ma "zebra"?

O lenei metotia na foliga mai na o nai tausaga talu ai. O nei aso e faʻa-talafeagai, ae le o se lautele, pei ona manaʻomia ai le lototele. O lona uiga ese faʻatasi faʻamatalaina manino ese laina i luga o le ulu, e fausia malamalama ma pouliuli loka. Ole lautele o fasi ofu e mafai ona fesuiaʻi e fuafua i le mafiafia o le laulu, foliga o le lauulu ma le manaʻo o le tagata o tausia.

O ai e talafeagai mo

Ina ia mafai ona foliga matagofie le auala Zebra, o le eseesega i le va o le faavae lanu ma o moli malamalama e tatau ona maʻai. O le mea lea, o lenei ituaiga staining e le talafeagai mo tagata uma. Na ia vaʻaia le sili atu i laʻau faʻalenatura pe a fai o tivi e vali paʻu lanu.

Tusa manaia "Zebra" i le toetoe lava o lanu uma o le blond. Ae o iinei e taua tele le ulufale atu i le valivali polokalame ma se isi leo - o mea uma e tatau ona i ai i se malulu pe mafanafana palet. O le eseʻesega i le va o lanu e le itiiti ifo 6 tone, a leai, o le eseesega o le a leiloa.

Ina ia faʻamalamalamaina le laulu "Zebra" i luga o le uliuli fulufulu, e taua le faʻamalamalamaina o filifili filifilia. O le faiga e sili ona faigata lea, talu ai soʻo se mea sese e le matai o le a vave ona matauina ma nai lo le faʻamanuiaina o le valivali i luga o le ulu, o le faʻalavelave e tupu ai noda. O le lavalava i luga o le susunuina o brunettes foliga le masani ai.

O lenei metotia e manaʻomia le umi. I luga o le lauulu puʻupuʻu, e le faia. Lelei mo le faamamafaina o lauulu "Zebra" sikuea o soʻo se umi.

E vaʻaia foʻi le manaia i luga o le lauulu 'aina e ogatotonu le uumi ma le pito i luga. E mafai ona faʻatinoina se faʻataʻitaʻiga tulaga i luga ole uila umi.

Auala galue

Tekonolosi, "Zebra" e talitutusa lava ma masani masani ona faʻamalamalamaina, ae o loʻo i ai ni nuʻu e faʻaosoosoina ai. O le mafuaʻaga lea e le mafai ona faʻatinoina tutoʻatasi ituaiga ituaiga o fale. O 'ie e tatau ona matua mafolafola ma o tuaoi i le va o latou mea e tatau ona manino.. Lenei mafai ona 'ausia i le faʻaeteete galuega ma faʻapipiʻi lauulu faʻapitoa.

Ole auala lea e faia ai e le tagata atamai ile fale gaosi le faʻailoaina ole “Zebra”:

  • O le ulu e tatau ona matua fufuluina ile suamalie ma mago mago.
  • Afai o le foliga ma le umi o le lauulu o le a faigofie ona fetuʻunaʻi, e ao ona faia lenei mea aʻo leʻi valiina.
  • Afai o le faavae lanu e ese mai masani - o le ulu atoa e nini muamua.
  • A o le i faia le lipine, selu lelei manoa ma toso faamalosi ese i latou i le uʻamea.
  • Saunia le vali ma pepa alumini mo le afifiina manoa.
  • Valivali faia simetrically i itu uma o le masani vaeluaina, amata i le pale.
  • Filifili se isi vavaeina o le lautele manaʻomia ma sausau māmū ma varnish pe faʻapipiʻi fusi e fai ia lamolemole atoatoa.
  • Faʻaopopo le lanu faaopoopo i le umi atoa, mai le pito i luga i lalo, 1-2 cm le mamao mai aʻa, afifi i le pepa.
  • Ia tutusa lava filo e vavae ese ai i le isi itu o le vaeluaina, vali, afifi i le pepa alumini.
  • Toe fai uma luga le ulu, tuu le vali i luga o le lauulu seia oo i le manao manao po o le uma o le afaina.
  • Fufulu lau lauulu lelei, faʻaaoga se pulumu pei ona fufuluina, fufulu ese pe a uma le 5 minute, mago le mago ma feula i lou lauulu.

Taua! O nisi taimi i lenei auala e na o pito i luga o manoa e mafai ona pisia. E faʻatagaina oe ona maua se uluaʻi aʻafiaga ma le laʻitiiti e faʻaleagaina ai lauulu.

Valivali polokalame

Le filifiliga o lanu pe'ā faailogaina "Zebra" e le tele tele. E le pei o le valivali, naʻo le tasi pe lua nati o loʻo faʻaaogaina iinei. Tasi, pe a fai o le faavae e tuua ma lauulu lauulu lanu. Ma lua, pe a ese mai le masani.

O se lanu faaopoopo, colorists fautuaina:

  • malulu blond + pogisa blond, nutty, mocha, kofe ma susu,
  • mafanafana blond + pouliuli apamemea, chestnut, susu sukalati,
  • moli enaena + sukalati, pogisa chestnut, mocha,
  • pogisa uliuli + efuefu lauulu, burgundy, isalaelu, uliuli sukalati,
  • chestnut + auro, saito, mafanafana blond,
  • uliuli sukalati + moli lanu enaena, penina, moli malamalama.

Le sili le lototele i luga o se malamalama faavae faia susulu ese ese fasi o lanu fou neon: lanumoana, lanumeamata, lilac, ma isi. Ae o sea laulu e tatau ona o gatasi ma le aotelega laei. Ae le i faia se filifiliga, e aoga le faʻataʻitaʻi, le fausiaina o se foliga tutusa e faʻaaoga faigofie fufuluina sprays.

Lauulu tausiga

Soʻo se valiina e faʻaleagaina le lauulu, aemaise pe a faʻaaogaina se palu. O le metotia "Zebra" e leai se tuusaunoaga. E oo lava i le sili ona lalelei laʻei e le aulelei foliga i lauulu ulavale ma le ola, o lea ia e mautinoa e faʻaavanoa taimi mai le aso muamua e toe faʻaleleia ai lauulu.

E sili pe a mafai pe a vave ona valiina e faia biolamination poʻo le faʻamamaina puipuia o le lauulu. Lenei o le a faʻaopopoina atili le tau o taualumaga, ae ia puipuia le susulu ma matagofie o le laulu, ma o le Zebra o le a susulu moni.

Ae e oʻo foʻi ile tausiga ole fale e mafai ona toe faʻaola le laʻau na faʻaleagaina ma se faʻaʻautu e puipuia ai pito mai le tipiina. Taumafai e usitaʻia tulafono nei:

  • mo fufulu faʻaaoga faʻamalama e leai se faʻamanuiaina poʻo le faʻamanuiaina i le faʻamamalu faʻaaoga faʻapipiʻi,
  • e manaʻomia le faʻaoga o le fufulu, ma sili atu i ai - decoctions o vailaʻau vailaʻau: chamomile, burdock root, calendula, St.John's wort,
  • ae faʻalua i le vaiaso faʻaputuputu lou laʻau i mea faʻafailele pulou - saunia-pe tusa ai ma faitauga a tagata,
  • masani ona faaaoga suauʻu maʻamaʻa ma faʻamaligiina e fafagaina ma faʻamalosi ai le lauulu,
  • le masani ona faia lauulu i le vevela faʻataʻoto ma e taua le faʻaaoga auala ma le puipuiga vevela,
  • puipuia lou lauulu mai le afaina i le malulu, matagi ma le ultraviolet radi (aofia ai i totonu o le solarium).

Afai o le laulu i le sitaili o "Zebra" ua uma ona vaivai - aua e te taumafai e toe teuteu oe lava. O le a faʻailoa mai ni matala e ala i le lanu uliuli. Ole mea e tatau ona e toe liliu i se tagata tomai faʻapitoa, ma o le a ia ofoina atu ni auala e toe vali ai le laulu e aunoa ma le afaina ma le popole.

Skidan Ilona Petrovna

Psychologist, Faapitoa o sootaga interpersonal. Faapitoa mai le nofoaga b17.ru

- Ianuari 13, 2010, 20:17

Ou te fiafia tele i le pulou. Ua amata ona malamalama atili lauulu, ma mai ile pepa faʻamaufaʻailogaina "zebra". Ma e oʻo lava i pulou, o loʻo fusifusia le lauulu, ma i le pepa 'sulu le ulu atoa,' ua uma ona 'mumu' le uluaʻi, ae e leʻi vavae le mea mulimuli.

- Ianuari 13, 2010, 20:23

pei o pepa 'o loʻo faʻaumuina i luga o le uumi ulu

- Ianuari 13, 2010, 20:26

I se isi itu na latou faia ai aʻu se pulou, pe tusa o le sefulu tausaga talu ai, o le taimi muamua na ou faia ai)

- Ianuari 13, 2010, 20:26

lauulu pupuu - pulou. uumi o lo o mau.

- Ianuari 13, 2010, 20:26

Ou te fiafia tele i le pulou. Ua amata ona malamalama atili lauulu, ma mai ile pepa faʻamaufaʻailogaina "zebra". Ma e oʻo lava i pulou, o loʻo fusifusia le lauulu, ma i le pepa 'sulu le ulu atoa,' ua uma ona 'mumu' le uluaʻi, ae e leʻi vavae le mea mulimuli.

O le tali i totonu o le vali o le a muta i le afa itula, ma e leai se mea e mu.

- Ianuari 13, 2010, 20:36

IMHO i totonu o se pulou naʻo le pau lea o le faʻamautuina lea o le valivali mataupu o le a le alu i luga o le ulu.
Ma mo aʻu - e mautinoa lava ose pepa. O iina, "refinement" e mafai ona setiina muamua, ma i le aotelega e sili atu le vaʻai poʻo fea fusi ma le mea e ave iai, ae i le pulou e tauaso.

- Ianuari 13, 2010, 20:39

O le tali i totonu o le vali o le a muta i le afa itula, ma e leai se mea e mu.

A faʻamalamalamaina, o le tali e le taofia - e le o iai le Blandoran i lenei mea totino.

- Ianuari 13, 2010, 20:40

O se pulou mo pupuu lauulu, o se tagata - mo le umi.
Ma e uiga i le mea moni o le lauulu mu, e le mu, ona faʻalagolago lea i le matai, poʻo le a le oxide o le a ia faʻatupuina ai le laulu, ma le auala e vili ai le laupepa - o le mamanu i luga o le lauulu e faʻalagolago foi i lenei.

- Ianuari 13, 2010, 21:13

6, o le '' pepa foʻie le o maua foi i luga o le papala.
ma o le a le faʻafitauli iinei - o se pulou mo lauulu pupuʻu, o se uumi umi o loʻo mautinoa - ma o le a le avea ma se zebra 100 pasene, pe afai e te le faia i le pulu faʻapitoa mo 3 rubles

- Ianuari 13, 2010, 21:14

masalo e te leʻi vaʻai i le auala na latou puʻeina ai se loka i lenei pepa alumini)
e tele togafiti, uma taʻitoʻatasi
nai lo le vale ave se manoa ma vali, ona pei lea o se zebra

- Ianuari 13, 2010, 21:18

E oʻo lava i le matai latou te vaʻai poʻo le a le ituaiga o lauulu o le tagata o tausia, afai e paʻu ua faigofie ona paʻu, ona foia lea, ma afai mafiafia ma mafiafia, e mafai ona latou tatalia lelei e ala i se pulou pe a fai e laʻu uo na faia e le gata i se nila

- Ianuari 13, 2010, 10:11 pm

E tusa ai ma aʻu tala, i saliona lelei latou faia na o pepa.

- Ianuari 14, 2010, 20:01

9, pe a faʻamalamalamaina, e le paʻu, ae e sili atu, pe a fufulu mea uma e mafai.

- Fepuari 17, 2012 11:12

Ou te manaʻomia le alofa mutimutivale ma e foliga mai ia te aʻu e sili atu le faʻaaogaina o pepa e pei o mea uma! Naʻo le pepa alumini e masani ona i ai ni manoa lanu, ma afai e te faʻaogaina se pulou, ona tele lea o taimi =)

Faatatau mataupu

Ole faʻaaogaina ma le toe lolomiina o mea lolomi mai le woman.ru e mafai naʻo le fesoʻotaʻiga malosi ile punaoa.
Ole faʻaogaina o mea puʻeata e faʻatagaina naʻo le maliega tusitusia a le pulega o le nofoaga.

Faʻapipiʻiina o mea totino (ata, ata vitio, tusiga tusi, faʻailoga taualoa, ma isi)
luga o le fafine.ru, naʻo tagata e i ai aia tatau uma mo ia tulaga e faʻatagaina.

Pule Tau Fatuga (c) 2016-2018 LLC Hirst Shkulev Lomiga

Faʻasalalauga faʻasalalauga "WOMAN.RU" (Woman.RU)

Mass Media Registration Certificate EL No. FS77-65950, na tuʻuina mai e le Federal Service mo Supervision of Communications,
faamatalaga tekonolosi ma fesootaiga tele (Roskomnadzor) Iuni 10, 2016. 16+

Faavae: Hirst Shkulev Publishing Limited Liability Company

Faamatalaga o le metotia

Faʻamamaina o le "zebra" o se tele-laʻasaga metotia simetrical i faʻavae tuʻusaʻo. Ole iʻuga ile lauulu saʻo o le ulu e iai ni laina manifinifi ma eseese lanu.

O le muamua lauulu lanu e mafai ona lanu enaena, chestnut, uliuli.

O le filifiliga o paolo o mea manino e taua aua o malamalama mama e lapopoa ma matua iloga. Faʻataʻitaʻiga o le fetaui lelei lanu:

  • enaena ma enaena paepae,
  • moli enaena ma auro,
  • pogisa uliuli ma saito,
  • mumu ma le peach.

Filifiliga malamalama ma le le faʻatulagaina filifiliga:

  • māmā-paʻu o le a faʻapupula uliuli ma papaʻe ma lanu piniki poʻo le asena,
  • teine ​​swarthy mafai ona filifilia karamel ma oneone tinting tuufaatasiga.

Check out the zebra highlighting ata i lalo:





Lelei ma vaivaiga o le metotia

O le metotia zebra o se tali lelei pe a e manaʻo e faamamafaina foliga o le lauulu. E faapitoa lava foliga vali foliga foliga ma lauulu ulu:

  • sikuea faʻapitoa,
  • papu
  • Ole mea e aliali mai i luga o le lulu lauulu lamolemole i se uʻamea.

O lauulu lauulu retro i le sitaili o le 80 o le a le manaia tele ma se "zebra", o loʻo iai le tulaga lamatia o le mauaina o le vaʻaia faʻaalia o se semangka e fesoʻotaʻi ma se lio lapisi.

O se togafiti tutusa o le a alu mo fafine e manaʻo e faʻaali ata i le sitaili o le togavao. I le amataga, e mafai ona e fauina le sitaili o se fafine mumusu faatasi ai ma le fesoasoani o se laulu o le "zebra", faʻaaoga ato paʻu, lanu o le tiger ma leopard, ma le vali "mata o le pusi"

O le Zebra staining o se auala o le faʻaalia o lou oe uiga, ae le o se taumafaiga e faʻafetaui tulaga.

Le faiga o le "zebra" e feagai ai na o tagata natura. Muamua lava, o se teineititi e tatau ona mautinoa i le lalelei o ona foliga, o se laulu lauulu e talafeagai mo teineiti e tumu i laugutu ma mata lapoʻa, aua e mafai ona e faia ni vali lalelei ma ia.

O foliga o foliga e mafai ona i ai se tasi. O fusi lapopoa e ufiufi ai foliga tafatolu ma tafatafa o foliga ile mata, aemaise lava ile pu ninii.

Leaga o tekonolosi:

  • na te le foliga faalenatura
  • E leai ni suiga malie o leo.

O le mea lea, afai e te manaʻo i lau laulu e foliga masani muamua i mea uma, o lona uiga o lenei ituaiga o iloga e le fetaui ma oe.

Anotusi

Ma le faʻaeteete, faʻailoaina o le zebra e tatau ona faia i luga o vali lanu., aemaise o uliuli, aua o loʻo i ai se maualuga maualuga o le mauaina o le paolo o samasama. O fulufulu vali e sili atu le talafeagai mo se metotia na maua ai se foliga masani - ombre, crank, balayazh, e le manaʻomia ai le faʻafouina pea o le lanu o aʻa.

Vaivai vaivai ma manifinifi e manaʻomia le toe faʻaleleia, e sili atu le le suʻea le vali, o loʻo i ai pea le sili atu agamalu filifiliga, mo se faʻataʻitaʻiga, toning.

Faʻafefea ona e faia e oe lava

Faʻafefea ona fai e oe lava, o fea le auala e faʻatatau ai? Self-highlighting o se mea sili ona fiafia i ai ona o le mafai faʻaitiitia faʻaititia le tau o taualumaga, aua i totonu o le salon e tau ai le tele afe rubles, fuafua i le umi o le lauulu, ma i le fale, tau e mafai ona faʻaititia i le tau o vali, o le 250-500 rubles.

Tutoatasi faʻaaogaina lenei metotia e mafai ona faʻaogaina selu faʻapitoa mo le faʻamamaina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se tala fou e aofia i le LʻOreal Preference glam lights paint kit. O loʻo latou fiafia tele i iloiloga o teineiti na faʻaaogaina lenei faiga, ae latou te fautuaina le valaauliaina o se uo ina ia mafai ona toe vali malie i tua o le ulu.

O le uiga ese o le talosaga o le auala o le faʻaalia i le faʻavae e tupu i se ea fou.

O le isi fulufulu faʻapitoa mo le faʻailoaina o HairArtItaly faʻatagaina oe e maua tonu lava le va i le va o laina, o se laʻasaga tele, ma le saosaoa pito o le a fesoasoani e vaeluaina le lauulu i le vaeluaina.

Vali filifiliga

Ina ia suia le lanu o lauulu uliuli leai se samasama, oe manaʻomia le sili ona malosi moli uila. I le paletisi o lanu Garnier, LʻOreal Revlonissimo NMT Super Blondes ma Palette, e mafai ona e mauaina ni lanu pupula o le enaena:

Fautuaga mo le filifilia o se paolo e fuafua ile lanu o le lauulu:

  • brunettes ma uliuli ma uliuli enaena lauulu e sili atu i le filifiliina malulu tone o se lauulu,
  • mafiafia enaena lauulu ma se lanu auro o le a ofi oneone, saito, auro,
  • teine-lauulu lauulu e sili atu i le filifilia o se tasi o mea taua mo le faʻailoaina o le LʻOreal Preference glam lights series with a selesa comb, the shades ua faʻapitoa e pupula le lauulu lauulu,
  • lauulu mumu mafai moli le lauulu i so o se paolo, aua e tutusa uma latou o le a tatau ona vali e aloese mai le soona suia.

Faʻatonuga mo le pisia ma se selu faʻapitoa:

  1. Saunia le vali e tusa ma faatonuga.
  2. Ole faʻamago mago lauulu e tatau ona selu ile ogatotonu.
  3. Selu mai le vavaeeseina se filo 1-1.5 cm lautele ma se selu masani.
  4. Ave le selu HairArtItaly ma tamoe i luga ole loka ma le itu tele. E te maua ni laina i le 1 cm.
  5. Ave le pepa alumini, tuu i luga o le fulufulu lauulu ma se manoa o loʻo i ai, ufiufi ma se lanu lanu.
  6. Ufiufi le pepa i itu ma le afa.
  7. Alu i le atoa o lauulu o se laina. Ole taimi faʻaalia ole 30-50 minute, ole faʻaleleia ole tulaga e tatau ona iloiloina pe a uma le 30 minute e ala i le tatalaina i lalo ole pepa.
  8. Fufulu le vali.

Faʻafefea ona fai lauulu lanu e faʻaaogaina ai le loreore dye?

O lenei metotia e talafeagai mo lauulu lauulu o soʻo se umi ma paolo.

Laʻasaga i lea laasaga faʻatonuga mo le iloga o lauulu i le lʻoreal vali:

  1. Vavae lou ulu i 2 vaega: temporoparietal ma occipital eria.
  2. Oli le lauulu o le temporoparietal zona i se fulufulu ma selu le occipital.
  3. Faʻaoga le mea valivali ua saunia e faʻaaoga se selu, o se vaega o le glam moli faʻasologa o vali, i tua o le ulu, faʻamama faʻamaʻimauina mata o totonu.
  4. Faailoga le pito i luga o le ulu mai se vavae sao ma se selu lapoʻa faʻaaogaina pepa.

O le aoga o lenei metotia o le faʻatagaina lea oe ona e mauaina le aʻafia o le zebra i le pito i luga, a o le itu i totonu e le manaʻomia le sasaina faʻalelei.

Pa vali (ata i tua)

O se tasi o tu masani o tausaga talu ai nei, o le valivali o lauulu saʻo i foliga eseese. Mo lenei mea, e te le manaʻomia le faia o ni mea faʻamamafaina, ua lava naʻo se faʻatau le stensil ma varnish mo le tusia o lou ulu.

Tagata gaosi o varnish:

Ae ui i lea, o nei varnish vave ona fufulu ese, ata e mafai ona faia tutoatasi e faʻaaoga ai stensil eseese. Afai e te filifilia le talafeagai stensil, e mafai ona e mauaina se zebra.

I aso nei, o Estel ma Matrix paints e faʻaaogaina mo lauulu ata; pe a faʻatau i totonu o se faleoloa faʻapolofesa, faʻailoa mai o le vali e mo le ata faʻataʻitaʻi.

Ituaiga o lauulu mo le tusia o "zebra" i luga o le ulu:

  • 'oti puʻupuʻu "lalo o le tama",
  • sikuea sao
  • fata mo le lauulu uumi.

E faatino i le fale

O le self-stensil talosaga e mafai ona faia i luga o ni manoa i luga o itu ma luga o faʻailoga. Mo le tusia i tua o lou ulu o le ae manaʻomia le fesoasoani.

Mea faʻaaogaina:

  • Estel vae vali,
  • totigilima
  • pulumu feololo
  • nisi o stensils i lalo o le zebra,
  • fulufulu lauulu uumi.

Faʻatonuga mo le faʻatinoina:

  1. Aveese le vali.
  2. I le pito i tua o le ulu poʻo ni fusi, matau le loka e tusa ma le tele o le stensil.
  3. I lalo o le filo, tuu le pepa alumini ma faʻapipiʻi i le aʻa i le ma ni uʻamea.
  4. Tuu se stensil i luga o le filo ma malupuipuia foi ma se lauulu lauulu.
  5. Faaaoga le valea vali i luga o stensil.
  6. Toe fai lenei mea i luga o le ulu atoa o le ulu, faʻapipiʻi le stensils i luga o le tulaga tutusa.
  7. I le maeʻa o 30-40 minute, e mafai ona e fufulu, faʻamago ma iloilo le faʻaiuga.

Mea e ono tutupu mai ma faʻaletonu

O le a se mea o tupu ai:

  • patupatu
  • avanoa
  • e le aveina le vali uliuli lauulu ma ia susulu samasama.

Mo le fofoina o le tulaga, o le a manaʻomia e suia le zebra metotia i se isi.

Metotia o mea sese faʻasaʻo:

  • apili i se lalelei,
  • toe faʻamaninoina o le faʻaaoga o se pulou,
  • vali ma le lautele pulumu,
  • fulufulu lauulu i se paolo uliuli nai lo paʻepaʻe paʻu.

O le mea moni, o se tutoʻatasi auala e masani ona tauaveina faʻafitauli, afai e te le o mautinoa i ou tomai, ona le tatau lea ona e alu mo se faʻataʻitaʻiga.

A faʻamanuiaina, e te maitauina i luga o laina tutusa lava mai le vaeluaina. A maeʻa le faʻagaioiga, o aʻa toe tuputupu aʻe, o le valiina le fufuluina o fufulu ese pe a uma le 3 masina, o lea o le ata o le a manaʻomia faafou.

O loʻo valiina o laulu e manaʻomia le toe faʻafoe gaioiga, aua o soʻo se vailaʻau aafiaga e mamafa mo le fausaga ole laulu. Mo tausiga i aso uma, e mafai ona e fautuaina:

  • faaaogaina i taimi uma o le palama,
  • faʻatauina o mea teuteu o lauulu ma mea masani,
  • le faʻaaogaina o suauu taua,
  • fufulu ma fualaʻau faʻapipiʻi,
  • toe faʻafouina ma ufimata.

O mea taua e tatau ona faʻaopopoina i le ufimata aʻo le i faʻaaogaina.

O le felanulanuaʻi o meaola vali i le sitaili o le "zebra" o le a fesoasoani e fausiaina se isi ituaiga muamua. Filifili le sao metotia mo lau lauulu ituaiga. Mo fulufulu laulu, faʻamamafa e talafeagai, mo ata i luga o le lauulu, o le sikuea tipi i le tasi lanu e lelei. Ata i luga o le lauulu e le manaʻomia le vavaeina o aʻa, peitaʻi, a leiloa le faʻataʻitaʻi o le a sili atu faigata e faʻasaʻo nai lo le faʻamamaina i faʻatelega.

E mafai ona suia le olaga ile 3.5 itula. O ni nai tulafono o le a fesoasoani ia te oe e le liliu lou olaga i seoli, ma lou lauulu i toso. Ata MAI LE AFIO MA LE AFI! FUAFUAINA PE A 3 MONI. 2 sili atu manatu maualuga! O le a le mea e iai ma loʻu laulu i lenei taimi?

Iloilogae uigamaualuga lauulu

Talofa O le aso o le a matou talanoa ma oe e uiga i se sili manaia ma finau mataupu o lauulu maualuga.O le iloiloga o lenei faʻasologa e le saʻo, matou te vaʻai faʻatasi ma ni faʻamatalaga talafeagai ma matua mama. E faigofie la loʻu manatu - afai e te manaʻo e foliga lalelei ma faʻalelei, fai ni osigataulaga. Ma faʻailoa mai e manaʻomia le tele o tagata afaina, talitonu mai ia te aʻu.

Ou te iloa i le taimi lava lena e le mafai ona ou vaai ia te aʻu lava ia LE FO e le enaena. O le paʻu uliuli na te aveina aʻu i le atuatuvale, ou te fesoʻotaʻi ni mea le lelei i loʻu olaga ma le lanu lauulu ma loʻu tulaga i totonu. Mo se faʻataʻitaʻiga, sa faʻapaʻiaina i le lanu uliuli faalua ile olaga, ma e faʻalua i loʻu aiga i le taimi e tasi na faʻafuaseʻi ona maliu faʻafuaseʻi ai loʻu aiga. A ou vaai faalemafaufau ia te aʻu lava i le uliuli lauulu, ou te manatuaina vave le sikafu uliuli i luga o loʻu ulu, ma le manaia tele o le eseʻesega i le va o lauulu uliuli ma foliga ua paʻepaʻe ma le faanoanoa.

E uiga i loʻu laulu: lanumoana enaena lauulu, matua mafiafia ma ulavale, mimilo mai le natura, faaseʻe tasi le vaiaso ile uʻamea, loʻu ulu i aso 5-7 uma.

I loʻu olaga sa ou alu i le 3 vaega o le faʻailoaina.

2007 - i vasega 8, ua ave au e lou tina i lona teine ​​lulu, ma ia fai au se rakaon. Ma ni lapoa papaʻe i luga o le lauulu, e pei o se zebra crosswalk. I lena taimi, o le mea moni, na ona ou fufuluina loʻu laulu i le laupepa, e aunoa ma ni conditioners poʻo balms. O le mea lea, o lauulu e pei o ufiufi! Peitai, i aso laititi, o lauulu e tupu vave, pe a uma le tausaga pe lua ile lauulu e leai lava se mea e iloa ai. O le mea e malie ai, ou te leʻi i ai ni ata mai lena vaitau.

2015tausaga - le aso aʻo leʻi maeʻa laʻu faʻaipoipoga sa "toso aʻu" i totonu o se platinum blonde i le mafiafia. Ona faʻatoa aveina lea o aʻu ile tino uliuli ma fufulu loʻu lauulu ile laupepa lanu. I le auala, latou faia i luga o le oxidizer 12%. Ma afai i le aso o le faʻaipoipoga ma i le 3-4 vaiaso na ou foliga foliga lalelei, mai le masina lona lua na amata ona solia loʻu lauulu i lalo o oʻu tamatamai lima. Na vave ona ou vali i le lanu uliuli e sefe ai le itiiti ifo o le vaega o totoe o loʻu lauulu ma ou te le oʻoti loʻu laulu i lalo o le 0. E i ai ni aʻu ata ina ia mafai ona e vaʻaia le iʻuga ma iʻuga.

O le ata muamua o loʻo faʻaalia ai se fua faatatau o le "puna", o se laititi mumu mūmū ma ona pogisa aʻa. O le isi o au lea o aʻu i loʻu aso faaipoipo. I se isi ata e te iloa ai le oti tele o le fulufulu o loʻu sinasina. Le ata mulimuli - Ua maeʻa ona ou valiina se lanu o le chestnut, peitaʻi o le aʻafia o le faʻailoaina o loʻo maitauina pea. Naʻo le vaʻai atu i nei fesoasoani ile umi atoa!

2016 tausaga “Toeitiiti atoa le 9 masina, na ou tuputupu aʻe ma toe tuʻi loʻu ulu. I lenei taimi, o le chestnut na mafai ona fufulu ese i se lanu leaga lapoʻa. Luga o oʻu aʻa. Ma lalo ifo - toetoe lava paʻepaʻe fesoasoani, toega o le aisa. Na oo lava i le tulaga na ou lagona ai loʻu maasiasi e alu ese ma le fale, ou te savali lava i taimi uma ma se solofanua solofanua. O le aso ao le i faʻauʻu i le iunivesete, sa ou fefe ma saini loa mo se faleoloa e taugofie i loʻu auala. O le mea na taufaamatau, aua na masani lava ona ou faʻamoemoe i loʻu lauulu naʻo sulu malulu, ia, na o le mea lava, na masani lava ona tosoina aʻu mai le penny ma le taʻitaʻia aʻu i le iʻuga manaʻomia.

I le aso X, na ma talanoa ai ma se pulu faʻataʻulu, o le na taulimaina laʻu mataupu. Na ou fai atu e aumai i se moli mama, ae le ole i luga ole oxidizer, 9% pe 12%, e naʻo le sologa ma ufiufi lauulu. Sa ia faafofogaina laʻu talosaga. Na ou faia se malamalama mafiafia tele POWDER ESTEL (o laʻu suʻesuʻega o lenei paʻu e mo i latou e fia lauulu e aunoa ma ni faʻafitauli), masalo na ova ma le 100 “teutusi” sa i ai i le ulu o le pepa.

Ina ua uma ona faʻamalamalamaina, loʻu lauulu ua i ai se lanu matagofie (toetoe lava ole platinum) lanu, e mafai ona e tuʻu ai le auala e faia e le tele o tagata. Ae o le mea tonu lea e sili ona sese!

E tatau ona vali lauulu lauulu! I taimi uma! I luga o le laʻititi faʻaʻauʻaina o ia e faʻatumuina lauulu gaogao. O le mea moni, i le taimi o le bleaching, pigment masani fufuluina mai le lauulu, latou liliu i se gaogao ipu tioata i totonu, lea malepe pe a uma le itiiti ifo manipulation.

Toning fesoasoani e faʻatumu le lauulu i le lanu tatou te manaʻomia. Ma o lenei mea e mautinoa ai le paolo o a tatou miti, ma sili atu pe itiiti le soifua maloloina laulu.

O se taunuuga, na ou mauaina lenei:

Lenei o nai toega ata ina ia mafai ona e vaʻaia poʻo le a loʻu laulu na. Toning na faia ma Brelil vali, ata 10.32 ma le 10.1. O le mea e faʻamalosia ai le vailaʻau o le 1.9%. O le iʻuga, o le maualuga 10-9, ose lanu moli matagofie, lea, faʻatasi ai ma moli eseese, faʻaalia sina lanu malulu pe auro.

O le lelei ole laulu e leʻi faʻaitiitia, o vaega na faʻaleagaina na faʻaleagaina, ae o lenei ua sili lo la usitaʻi ma lē soona saua. Afai e le mo le maualuga, o le a seasea mafai ona ou maua se laʻei manaia lauulu ma itiiti tau ma afaina. O le lanu foliga masani ma sexy.

O laʻu malaga lea i le taimi nei:

Lenei ua naʻo fofo togafiti e aoga lelei i luga o loʻu ulu ua pipiʻi.

  • Mo sitaili ma sitaili. Lenei, CHI vevela puipuiga, le sili ona lelei a le lalolagi Invisibobble gum ma Tangle Teezer fulufulu lauulu.

  • O lea e fai mai, tausiga i aso uma, e ui lava ou te fufuluina loʻu ulu i le vaiaso. Masva sui i totonu oi latou lava. Lelei ma Estel, ma Lolane Natura.

  • E faapena le "faamaloloina" lala o laʻu tausiga.Sa fesoasoani le fulufulu i le faʻatupuina o le "undercoat", o le masikola faʻaosofia le tuputupu ae o lauulu, o le macadamia suauu e faʻafailele le fesoasoani, o le biotin e faʻatupuina le tuputupu aʻe ma le soifua maloloina mai totonu i fafo.

E ala i tofotofoga ma mea sese, na ou maua ai le tele o tulafono auro mo le manuia faamamafa:

  • fai i luga o se oxidizer itiiti ifo nai lo 9%
  • pupuni pea lou lauulu!
  • aua le faʻaleaogaina faiga
  • faʻaaoga le puipuiga malu
  • i ai se ato atoa o lauulu moisturizers
  • faʻaogaina ni mea teuteu mo lauulu faʻapitoa
  • latou te le finau e uiga i le tofo, ae ou te fautuaina oe e faia se mafiafia maualuga, e foliga sili sitaili ma natura

Ole auala lea e mafai ai e se fafine ona suia ile 3.5 itula (faafetai ile faʻailoaina):

O le mea lea, i le lima o se matai malamalama ma i lalo o lau pulea malosi, ma faʻaleleia atili le tausiga, e leai se mea e leaga ai le faʻamamaina. Lenei o se tasi o agamalu auala e lauulu lauulu. I le tagata lava ia, e le mafai ona ou pouliuli, ona o loʻu toe manatunatu i le faʻata ona ita ai lea ia te aʻu. Ina ua ou tuua le faleoloa, na i ai se lagona ua toe i ai loʻu agaga i le fale. Ma o le faiʻai o loʻo i lona fale puluʻi.

Ina ua mavae ni nai taumafaiga le faʻamanuiaina, na ou iloa e tatau ona faʻalatalata i le mataupu o le faʻamamafaina tele. Ole ki ole manuia lea!

Ou te faʻapea e te suia mo le lelei! Aua le fefe i mea faʻataʻitaʻi!

Ou te faamoemoe o loʻu lauulu iloga faʻamatalaga ua fesoasoani tele ia te oe!

. FUAFUAINA PE A 3 MONI.

Ina ua mavae 2 sili atu faʻamalamalamaga!

E le pa'ū lauulu (URA URA URA!)!

E moni, o fautuaga e le atoatoa, ae a leai e le tupu pe a tuʻua le pouliuli lanu :)

O laʻu panacea o le suauʻu popo e le faʻagaeʻetia. O lenei, toetoe o taimi uma ou te fufuluina ai loʻu lauulu, ou te faʻaaogaina mo le umi atoa mo 1-2 itula.

O lenei ua le lanu ou te le platinum, Peitai, e faamanatu maia ia te aʻu se lauulu uliuli, pei o teine ​​mai le atunuu Scandinavia.

Ina ua mavae 3 faʻamalamalamaina aualana tutusa le lanu na amata ona ou vali luga o aʻa e pei ona ou faia pe a oʻu lavalava lanu i le enaena:

  • Paʻu + faʻaʻautau oona 3% mo le 35 minute
  • Ma le valiina: faʻapipiʻi 1.5% + Estelle 10.76 mo le 15 minute

Eseesega mai isi ituaiga

Talu ai e le lanu uma lauulu, ae naʻo ni manoa, e faia se eseesega e mafai ai ona e sili atu lona matagofie. E le o teine ​​uma e faʻamalosi e faʻapupula atili - o le mea moni o se laulu "zebra" foliga manaia, ae le masani ai. O le mea lea, tagata e fiafia i le natura matagofie o le a le fiafia i lenei ituaiga o pisipisia. Peitai, le "atamamai" o loʻo iai nisi foliga i le filifiliga o tones e manaʻomia le suʻesuʻeina aʻo le i alu i le salonona:

  • teine ​​i se malamalama foliga foliga o le a faʻailoaina i le uliuli ma paʻepaʻe ma lanu piniki pe lefulefu,
  • brunettes ma uliuli paʻu mafai ona filifilia saogalemu se karamel-oneone lanu palet.

O eseesega autu i le va o lenei lanu mai isi o itu nei:

  1. e le sili tele le filifiliga o lanu (naʻo le lua tone e filifili mai ai),
  2. faigata o le faʻatinoga (o se umi faʻasologa),
  3. e oʻo lava i faʻataʻitaʻiga (isi faʻamalamalamaga e mafai ona faia e aunoa ma ni laina manino, o le "zebra" ua faia manino i luga o ni vaega),
  4. vaaia lauulu o lauulu ua faaopoopo pe a uma le vali,
  5. o laina o foliga e faaumiumi ona o le manino le tufatufaina atu o matala.

Ma le mea moni, o le "zebra" e iloagofie i lona le masani ai, aua e le o tamaitai uma o le a filifili i luga o sea foliga. I se faʻaopopoga, e le pei o isi metotia o valiina, pipiʻi poo le laulu atoa o lanu, faʻamamaina o le "zebra" o se faiga sili atu agamalu.

Lalo o ata o lenei ituaiga o maualuga.




Faʻafefea ona fai i totonu o le fale ma le fale: faʻatinoina metotia

Talu ai sa tatau ona manino ma faʻasolosolo lavalava, ona e le o fautuaina e faʻatino se "zebra" i le fale. O lenei se metotia ma ni manoa lapo e tu simetrically i se vavaeʻese lurus. Ole iʻuga ile lauulu saʻo o le ulu e iai ni laina manifinifi ma eseese lanu. I faʻafiafiaga, o loʻo faʻamamaina atili na faia e pei ona taua i lalo:

  1. O fulufulu e matua fufulu ma le lauulu. E manaʻomia le faʻamago o latou sina.
  2. E manaʻomia ona e filifili muamua. Afai e talafeagai, tipi lauulu ao lei valiina.
  3. Afai o le faavae lanu e matua ese lava mai masani, ona fautuaina lea e tagata atamamai e vali le ulu atoa.
  4. A o le i faʻaaoga le vali i laina manifinifi, faʻaosofia le lauulu i se uʻamea ma selu lelei.
  5. Saunia meafaigaluega mo le taualumaga - vali ma pepa mo le afifiina manoa.
  6. Fuafua le lautele o le vali valiina.
  7. Fai faʻamamafa faʻapitoa i itu uma e lua, amata mai aʻa.
  8. Faʻaaoga le lanu faaopoopo i le umi atoa o le lauulu, mai le pito i luga i le pito i lalo, teisi ese mai aʻa.
  9. Vavaeʻese vaega o totoe i le isi itu o le vavaega, vali ma afifi i le pepa pepa.
  10. Tuu le vali i le mea na manaomia.
  11. Faʻamama atoa lou ulu ma faʻaoga le toe faʻafouina o le pulupulu poʻo le pulu pasama.

E le taumate staining mafai ona faia i le fale, ae o le a tatau ona e matua mulimuli i le faʻatonuga ina ia maua se iʻuga manuia. O lea e te faʻasaoina se aofaʻi lelei, ma e mulimulitaʻi naʻo ou manaʻoga.

Ina ia faia lenei faiga ile fale, mulimuli i tulafono nei:

  1. Filifili 3% okesene mo lauulu vaivai.
  2. Mo masani masani curls tatau ona okesene 6%.
  3. Too mafiafia pe uliuli lauulu e manaʻomia se malosi activator o 9-12%.

Mo pia, e tatau ona e faʻatau:

  • suiina o sui ma le lanu tonic,
  • vali
  • efuefu malulu
  • vali faapitoa vali mo le faʻailoaina.

Ae le i faia le faiga, kuka:

  • suauu kesi e faʻamama ai nofoaga i tafatafa o le ulu,
  • ie mo le ufiufi o tauau,
  • totigilima, togafiti,
  • se maʻamaʻai mata ma se ipu pesini mo le faʻamaloloina o le valivali mea.

Le vaega sili ona taua tumau - ia faia le faʻamalamalamaina o le "zebra" lava. O lea, matou te amata:

  1. Faalu lou ulu ma vaevaeina i sone i le vaeluaina. E tatau ona liliu i fafo a itiiti mai 4 vaega.
  2. Muai-fasi 'eseʻese o le pepa alumini: e tatau ona 2-3 taimi sili atu nai lo le faʻasologa tufatufaina ma 10 cm le umi.
  3. Tapena le vali e ala i le fefiloi i le fua faatatau faʻatatauina e le tagata gaosi. Aua neʻi e faʻateteʻe soʻona sili ile okesene, a le o lea e susunu lou lauulu ma maua se lanu samasama le lelei.
  4. Pin le pito i luga ma clamps ma amata faʻamalamalamaina manoa o loo i lalo.
  5. Filifili se curl o 1 cm ma toso i lalo. Tuu le pepa i luga o aʻa ina ia i ai i le filo luga. Laa i tua ni nai centimita ma faʻaaoga se valivali fatuga. Afifi i le pepa pepa. Valivali i isi uma manoa.
  6. Ia, faatasi ai ma le auivi o le tafailagi, vavaeese se vaega o le lauulu, ni nai senitimita mafiafia. E te le tau paʻi atu ia i latou.
  7. Vali le isi ofu e pei ona faamatalaina i le Laasaga 5.
  8. O le faʻamaeʻaina mulimuli: i le vaeluaina i le itu poʻo le ogatotonu, amata ona filifili filifili i se faasologa faʻamaonia-faʻasaʻoina - pe a uma 1-2 centimita. Taunuu la latou lanu.
  9. Faapipii le vali e tusa ai ma faʻatonuga (e uiga ile 30-50 minute ile taimi).
  10. Fufulu mama lau lauulu.
  11. Tusi le paʻu pe a talafeagai ai.
  12. Faʻaaoga se pulumu conditioner toefuatai

Ofuina taimi

I le mataupu faavae, e mafai ona e savali ma ia pe a ma le 6 masina, ae o le a foliga mataga. Tagata tomai faapitoa fautuaina le faafouina o le lauulu sili atu tasi i le lua masina uma, e pei o le lauulu tuputupu ae.

A o mo le tausiga, ona o mea uma lava e matua faigofie: e tatau ona faaaoga le restorative sui ma mataitu ma le faaeteete i lauulu. E tatau ona e faʻatau muamua ni masker, conditioners, conditioners ma balms e faʻafailele ma faʻamalosi lou lauulu. Ma, o le mea moni, i sitaili saʻo, aua o le aulelei o lauulu lauulu o le ki lea i le manuia!

O ai e le fetaui?

Aua le faia le gaioiga i luga o le valiina lauulu, aemaise uliuli, aua o le lamatiaga o le maua o le samasama lanu i lenei mataupu e maualuga. I vali lanu, "balayazh", "shatush" ma isi ituaiga e le manaʻomia le toe faʻafouina o le lanu o aʻa e sili atu fetaui.

E te le manaʻomia le faia o ni mea taua i luga o le manifinifi ma le le lava lauulu, e mafai ona e faʻaosoina na mea e leai se matapulepule o le a fesoasoani mulimuli ane. Mo le susunuina o brunettes, ua fautuaina le au fai laʻau ina ia aloese mai lenei faiga, talu ai o se eseʻesega le masani ai i le va o le paolo o laina o le a matauina.

Faʻamamaina "zebra" ua fai si masani i le taimi nei, ae, paga lea, e leʻo lauulu uma latou te faia ma le saʻo. O le mea lea, matou fautuaina le faaalu o lou taimi saili mo se poto masani ma alu i le matai. Ia mautinoa o tagata atamamai o le a faia maualuga-lelei faʻamatalaina. Ioe, e tatau ona e totogiina se aofaiga tele, ae o le taunuuga e aoga. Naʻo le vaʻai atu i mea taugata aulelei e leʻi fefefe ma fefefe e toe suia faʻafuaseʻi le latou ata.