Valivali

Le lanu mamanuina i le 2018: lanu mo lauulu, faʻaputuina, valivali 200 AʻU

E tusa ai ma le tasi o tala faʻapea o loʻo i ai i le tele o laʻei, o le tagata muamua mo le faʻamaninoina o se pusi uliuli. O se tasi Farani tagata fai talavai na fafao faʻaseʻe le hydrogen peroxide i luga o lana fagafao uliuli, ma ina ua uma le afa itula na ia mauaina ai o le pusi ua amata ona mimilo - samasama-enaena ua aliali mai luga o le fulu. Na vave lava ona iloa e le tamaʻitaʻi fomaʻi mea aoga e mafai ona maua e se mea fou ua maua, ma o lea na aliali mai ai le uluaʻi blondes: brunettes ma brown-haired women sa taumafai se metotia fou i luga o latou laulu. Ua tele seneturi talu mai lena taimi. I aso nei, ua fausiaina nei ituaiga lauulu lanu. I totonu oi latou, e tu i fafo valiina lauulu foliga. O lenei metotia e aofia ai le valiina e le o le vaega atoa o lauulu, ae o tagata taʻitasi. O ata o lanu lanu e ofoina atu i lenei mataupu e matua ese lava. I aso nei, o le faʻaauau pea le atiaʻeina o tekinolosi fou faia soʻo se lanu avanoa mo lauulu lanu ma valivali. O se suiga masani o foliga na maua i le naʻo le tasi faiga. Valivali Filifiliga sili ona eseese. O lea la, mo se faʻataʻitaʻiga, mo lauulu uliuli, moli lanu pupula e masani ona faʻaogaina i pito o manoa. Tumau i le pito i luga o lauiloa ma le "tafailagi", lea ua vaeluaina le lauulu i lanu lanu. O laulu fulufulu e masani lava ona aoga aoga pe a faʻaopopo lanu masani o apamemea, saito, meli.

Faʻafefea ona valivali, ma o le a le faigata ma o le a le umi? Ae a, e faalagolago mea uma i le tele o itu: o le umi o le lauulu, o le numera o manaʻo ata, le tomai o le stylist. E taua tele le fesili pe o le lauulu na vali muamua, ma afai o lea, o afea. E eseese auala e valivali ai. Talu ai o lenei faiga e fausiaina, e tele auala. Le sili ona lauiloa o le faavae o le pepa alumini. O le lauulu e vaevaeina i ni manoa, vali i vali ma le faʻaaogaina o se pulumu faʻapitoa, ona afifi ai lea o ufiufi i le fasi pepa. E i ai transverse valivali, longitudinal, tuʻufaʻatasia, faʻapea foʻi ona faia i luga o faʻapitoa mamanu. E saʻo le filifiliina o se lanu paleni ina ia matagofie le lanu, lanu, ma faigata tele galuega.

Auala e filifili ai lanu mo le valivali? E taua le manatuaina o ni nai tulafono faʻavae.

· A filifilia ni lanu o se masani masani, malulu ma mafanafana ata e le tatau ona fefiloi.

· Ina ia faʻaalia foliga manifinifi, e manaʻomia le paʻu e latalata atu ile mata e sili atu le pogisa nai lo le paʻu paʻu.

· O le a foliga foliga sili atu le pogisa pe a e filifilia ni lanu mafanafana mo lauulu uliuli ma malulu mo malamalama

· Afai e te le manaʻo e nini faʻamavaega aʻa, e mafai ona e faʻaogaina se faailoaga vaega.

O le stylists o le Magic Style faʻatusa potu e fiafia lava e fesoasoani ia te oe! I se tasi faiga, o le a e suia le foliga, ma faatasi ai ma le mea fou o le a ola i le ola. Talu ai i lenei tulaga o le lauulu ua vali i loka, o le numera o filifiliga mo le fausiaina o se ata fou e leai se tapulaa. Valivali faʻatagaina fulufulu tagata totoa o soʻo se lanu e foliga lelei, e aunoa ma le suia o latou foliga mo se taimi umi, ma i le taimi lava e tasi e aunoa ma le faʻaaogaina o le malosi oksidating sui. Se avanoa tulaga ese mo se foliga foliga ma tulaga ese!

Oe mafai ona vaʻaia ni tau mo le valivaliina i le lalelei o le salonona i le lisi o tau mo auaunaga i totonu o le lalaga laʻau.

E mafai ona oka lau meaalofa meaalofa i se lalelei mo se aso fanau pe o le Tausaga Fou i le telefoni ma le leai se totogi fale.

Faatatau tusitusiga i le valiina, faailoga ma valivali:

Faʻafefea ona tapena mo lauulu lanu

E tatau ona iloa e teine ​​uma tulafono uma mo le tapenaina o laulu vali. Afai e te sao saʻo i faʻagasologa, ona mafai lea ona e fiafia i se fou fou lanu mo se taimi umi. Aua neʻi galo - e oʻo lava i le vali sili ona taugata ma maualuga le aoga o le a le mafai ona taofia le lanu i luga o le lauulu pe a le faaaogaina saʻo.

Mo maualuga-lelei, tumau lauulu lanu (e tusa lava po o a auala filifilia!) E fautuaina e mulimuli i 3 tulafono:

  • 7-10 aso aʻo leʻi faia le faʻagasologa, e te manaʻomia ona faʻapipiʻi lau lauulu i ni mea faʻamalieina ma faʻapipiʻi.

Fulufulu mata

  • E le fautuaina e faʻaalia ni lanu vali mai le fufuluina, naʻo le fufuluina ole laulu. Lenei o le a faʻaititia tele ai le tetee o le valivali lanu.
  • A o leʻi faia le faʻagaioiga, varnish poʻo le busa sa faʻaaoga mo le teuteuina o le laulu, e tatau ona selu lelei le lauulu. Afai e palapala tele le lauulu, e faʻatagaina ona fufulu, ae aunoa ma se pulu. E le gata i lea, e le mafai ona e fufuluina lauulu ma aʻa ma le ulu.

O lenei e mafai ona e agaʻi atu i le suia o le ata!

O le a le valivali?

Ole poto masani lea ile valiina o ni ona seevae. I lenei mataupu, mai le 3 i le 15 ata o le lanu. O le faʻaaogaina o latalata natura leo e fesoasoani e tuʻuina atu le tele i paʻepaʻe manoa ma avatu le manaʻo i le lauulu. Ma o le faʻaaogaina o feteʻenaʻi lanu o le a faia sili atu le fiafia o foliga. Ina ia siaki lea, e mafai ona e faia ni lauulu lanu i luma ma mulimuli ane. Vali faaaoga faapitoa e le polofesa.

Ole faʻagasologa e fetaui mo tamaʻitaʻi o soo se matua, ae i le matua matua ua fautuaina e faʻaaoga fesuiaiga lanu i le tutusa gamut. O le stylists, tomai faʻatatau i la latou galuega, i ai o le tele o manatu eseese faʻaaogaina tones latalata, o loʻo faʻaogaina mamao ese mai le tutusa i uma curls. O lenei faʻafaigofie faia eseʻese ese o ou foliga i aso uma: ma eseese sitaili, ese ata foliga ono i ai sui.

Eseese mai le faʻailoaina

Ole faʻamamafa ose lanu o tagata loka poʻo latou valivali ile lanu uliuli, o lona uiga, e naʻo le tasi le paolo e faʻaaogaina. I lenei tulaga, o se lanu masani e tumau i le faʻaopopoina o nisi lanu lanu. Ma i la matou faʻasalalauga, e tele lanu e faʻaaoga. I se tala faʻaʻupu, o le lanu faʻailoga lea. Mo se faʻataʻitaʻiga, pe a valivali i lauulu laʻititi, o lau lanu muamua e ono nofo ai ma auai o se tasi o le paolo. Ae o le mea moni o lauulu uma ua vali.

Eseese

I le ituaiga faʻataʻitaʻiga o loʻo i ai se tuʻugaluga ma le sefulutasi lanu.

O le auala umi faʻaogaina aofia ai le faʻaaogaina o ata eseese i le umi atoa.

Ma le transverse - lamolemole suiga mai le pogisa i le malamalama. O nei suiga e foliga masani. Ae peitai, o lenei metotia e manatu faigata tele. Faatasi ai ma le transverse painting, o le lanu e umi le umi.

I foliga vaaia, o le atavali e tele lanu, pearlescent, neon, Kalefonia ma mamanuina.

Multicolor aofia ai le faʻaaogaina o se lautele lautele o vali, e talafeagai mo toetoe o tagata uma. Multicolor valivali luga o pogisa lauulu e mafai ai ona e taulaʻi atu i malamalama ma pouliuli manoa.

Ole ituaiga moli mama e faapitoa ile itu i sisifo. E faʻavae i luga o le faʻaaogaina o vali faʻapitoa, e suia ai le paolo i lalo o moli eseese tulaga. Faatasi ai ma le fesoasoani a sea "vavega o vali" a ausia penina aafiaga o aafiaga. Ma penina lanu i luga o lauulu lauulu o le a foliga sili atu nai lo foliga lelei.

Neon valivali aofia ai le faaaogaina o le susulu, ma valea lanu. I le taimi muamua, ioe, punks ma isi sui le aloaia o subcultures faaalia i latou lava i lena auala. Ae ui i lea, o le lanu o moli a itiiti ifo o le tele o filo ua masani nei. O le valivaliina i luga o le lauulu sinasina, malamalama pe pogisa, o le a maua mai ai se sili atu aafiaga.

O le Kalefonia e faigofie le fesuiaiga mai aʻa pogisa i platinum tips, o se mea e pei o le taofia. O le uiga ese o lenei faiga o lona faʻalenatura, e peiseai na asia e le teine ​​i Kalefonia matafaga ma susunuina teisi laititi, ma e faigata ona iloga se fusifulu lauulu tutusa mai se lanu masani.

O le valivaliina mai fua o se galuega o faatufugaga. Fausiaina ni mamanu patino ma ni mamanu i luga o curls le faʻaogaina o stensil e faʻaalia tonu ai le laulu o laulu. Valivali i luga o le pogisa lauulu i le tuʻufaʻatasia ma se moli mamanu o le a foliga sili atu. Ma, i le isi itu, i luga o le malamalama ma se pouliuli mamanu.

Lea lanu e sili?

Afai o oe o le pule o pouliuli manoa, ona eseese lea-lanu valiina o le a sili auala lelei e suia ai le ata. E mafai ona e faʻatasia le longitudinal ma faʻafoliga metotia, fausiaina lau oe lava tulaga ese lauulu. Ma afai oe o se tagata fiafia i mea faʻataʻitaʻi, mamanuina, naʻo le faʻamamafa i tagata taʻitoʻatasi. I se faʻaopopoga, e foliga sili ona manaia ile lauulu uliuli, e faʻamatalaina ai lona lauiloa i totonu o fetu.

Afai o oe o le pule o lauulu-lauulu - valiina le faʻaogaina o natura masani o le lanu lanu tutusa o le a fetaui lelei. I se faʻaopopoga, o le valivali luga o lauulu lauulu e mafai ai ona faʻaaoga loloto se lanu uliuli.

Afai o oe o le pule o moli malamalama, vavaeina leai ni tapulaa. Le tina-o-penina lanu i luga o le enaena lauulu o le a foliga matagofie ma le neon. O teine ​​lalelei lauulu e feagai ma uila ma lanu mimiti. Lefulefu leo ​​e leai se tuusaunoaga. E i ai le faʻaopopo i luga o le lauulu lalelei: mo le valiina i lanu eseese, e te le manaʻomia le muamua-pipiʻi o manoa, lea e mafai ai ona e tausia laʻau maloloina.

Afai e te fefe i nei faʻataʻitaʻiga, ona e amata ai lea ona faʻaaoga ni peni mo lauulu mo amataga.

Ae ui i lea, i lo matou taimi, pe a fai e te manaʻo e sui le ata, e le manaʻomia e faia faʻaletonu le faia o lenei mea poʻo lena faʻagasologa: valivali le laulu o se ata e mafai ona faʻamalieina atoatoa lou fiafia i ai e faʻatatau i le tasi poʻo le isi ituaiga.

Ina ia aua le afaina ai uila, matou te fautua atu faʻaaoga pulu vali e aunoa ma le amonia.

Fiafia o laulu foliga talafeagai 2018-2019: metotia


Polofesa ofoina fashionistas uma natura lanu ma matagofie matagofie lanu 2018-2019 susulu ma atypical ata.

Fiafia o le laulu felanulanuaʻi 2018-2019 mafai ona iloaina e ala i le valivaliina o lauulu uma, po o ni tagata taʻitoʻatasi, lea e faʻatagaina oe e faia ni mea uiga ese ma eseʻese ata.

I le masani, sitaili laei vali faiga 2018-2019 e tutusa i igoa - ombre ma sombre, sitaili lanu o uila ma balayazh, faʻapea foi ma le lauiloa pepe ma colombra metotia i le lalolagi o le lalelei ma lauulu.

Fashionistas ma se ituaiga ituaiga lanu e sili ona lelei e filifili ai fulufulu laulu, e mafaufau i mea e fiafia iai le tagata.

O teine ​​e iai lamepa malamalama e mafai ona musuia i le manatu o le filifilia o fulufulu laulu lalelei 2018-2019 i le lefulefu, enaena enaena, saito, sinasina ma auro, meli, olive.

O fulufulu-lauulu lauulu e ave le fiafia i paʻepaʻe, lefulefu, karamelu, chestnut, strawberry blond, sukalati lanu.

E mafai ona lava le laulu malulu o loʻo mafai ona faʻaoga, e laʻititi mama ma faʻamaluluʻina foliga, e pei o le apamemea-mumu, le lanu o sieli, marsala, ma isi.

Afai e iai lau lanu paʻepaʻe mumu male uliuli, e te laki, aua o lau paolo ua uma na tutasi.

E mafai ona e filifilia ni fulufulu lanu e teuteu i se laupepa lata mai, pe filifili se sili ona susulu ma le masani ai le lanu filifiliga mo oe lava, ma filifilia a matua eseʻeseese lanu mo le valivali ma le valiina o lauulu.

Le felanulanuaʻi o le lanu o le lauulu 2018-2019 lanumoana, lanu piniki, lanu viole, lanumoana ma saturated fuchsia, faʻapea foi ma le tuʻufaʻatasiga o le tele o tona i le tasi lanu, mo se faʻataʻitaʻiga, palu le pastel ma pupula faʻaata, o le a ofo ma faʻateʻi ai le toʻatele.

Valivaliina o mea mananaia 2018-2019: aga masani


Stylists ofoina matagofie lanu i lanu e lua. E sili atu lenei mea mo pupuʻu ma feololo.

O lenei metotia e sili taliaina pe afai e te manaʻo e foliga foliga manaia, ae le sili faʻateleina. Mo se faʻataʻitaʻiga, e te valiina faʻailoga i le tasi lanu, ma le tele o lauulu i le isi.

O le masani, o ni metotia vali vali ma faʻaogaina i mea malolo, lea e foliga sili ona manaia.

I luga o le lauulu uumi lauulu, e mafai ona e faʻaaogaina uma ituaiga o valiina metotia, filifilia lefulefu, saito, lanu o mumu, ma se tuʻufaʻatasiga o le tele o fulufulu mo se mega aoga ma foliga matagofie.

I se faʻaopopoga, lauulu lauulu e mafai ona lanu i le uliuli, faʻaopopo le taʻalo ma le muamua mea ile ata, ma faʻaalia lona tulaga ese.

O lanu e sili ona taugofie mo valivali 2018-2019 o tagata taʻitoʻatasi mo tamaʻitaʻi taʻitasi, ae peitaʻi, tagata atamamai faʻailoʻese ni ata e le masani ai, pei o le platinum, loloto le uliuli, lauulu uliuli i le tele o fesuiaiga, mauoa tele mumu ma faʻaoso alofa, burgundy, susu sukalati, auro - kofe, sukalati lilac, lanu uliuli, ma isi.

Valivali auala 2018-2019: Mysterious Ombre


Afai e te manaʻo e le naʻo le valiina o lou lauulu, ae taumafai faʻalelei lanu o lauulu, e mautinoa o le ae fiafia i le ombre metotia.

O le igoa ua lauiloa ia matou, e le gata mo le valivaliina o lauulu, ae o loʻo faʻaaoga i le mamanu o fao, fausiaina lavalava, saunia mo le lamolemole pe sili atu faʻafuaseʻi suiga mai le tasi paolo i le isi.

Le teuteuina lelei ombre mafai ona faia i luga o pogisa ma lauulu lauulu. O lenei metotia foliga sili atu ona manaia ile laulu umi, amata mai ile ogatotonu ole umi.

Fiafia o laulu foliga talafeagai 2018-2019: lamolemole sombre


Mo i latou e leai se lelea fesuiaiga i le valivali lauulu e faaaoga le ombre metotia, e mafai ona e gauai atu i le matagofie lanu o le pou, valavala le tuaoi i le va o ata, ma soloia le manino o le fesuiaiga. Faia i le leo tutusa.

O le togafiti samasama aumaia le lanu o lauulu i se foliga sili atu, lea e talafeagai mo tamaitai lalelei oe le manaʻo i cardinal suiga i foliga vaaia, ae o loʻo manaʻo e toe faʻafouina o latou lauulu laʻau, tuʻuina ia i latou sina laʻasaga ma le faʻaalia.

Manatua o le teuteuina lelei o sombre e mafai ona suia ai le mamago ma le lelei teuteuina lauulu, talu ai o le ombre o le a foliga atoatoa i luga o maloloina maloloina.

Shatush - o se isi filifiliga lelei pe faʻafefea ona fai lou laulu e le mafai ona taofia


E faʻaoga le manatu lea, o loʻo faʻaoga le lanu e amata mai le pogisa e oʻo atu i le malamalama o lona leo, e mafai ai ona maua se taunuuga olaola, faʻaosofia ma matagofie.

O le togafiti shatush e manatu e nofo mo lauulu. Atoatoa mo curls ma manifinifi lauulu.

O le felanulanuaʻi o le valiina le lauulu e maua ai se susulu olaola ma malamalama le aofaʻi, o se tala lelei lea.

Manatua o le faletalimalo o le a le ofi teine ​​i se pupuʻu pipiʻi lauulu, aua o le a le aoga e faʻaalia ai le aulelei atoa o valivali faʻaaoga le shuttle auala.

O se vaʻaiga faʻapea o le a talafeagai lelei mo ponesi ma tamaʻitai lauulu enaena, ae o le mumu laʻau e sili ona lelei e filifili se isi mea.

Lauulu Valivali 2018-2019: Pepe Fou


Ma le isi, matou te matauina se isi laupepa tautaua, o foliga mai i le lalolagi o le lalelei i le malamalama o le stylist Jack Howard.

O lenei metotia o se mea fou i le valivali, soʻofaʻatasi tasi le lua laulu valiina auala, e pei o le faʻaputuputu ma le faʻailoaina.

O le lauulu e le gata faʻamalamalamaina i pito, faʻafetai i tulaga faʻapitoa o le pepeite, latou avea ma flickering, lea e foliga e le mafai ona taofia i luga o le lulu lanu, faʻamamafaina le matagofie o soʻo se fafine.

Felanulanuaʻi o le faalanu 2018-2019 e babelights faʻaalia ai se mea na faia o le lanu lea e foliga mai e le o le laulu faʻamalamalamaina i se auala faʻapitoa, ae susunuina i le la.

Faiga lanu lanu 2018-2019: o se taʻaloga o eseesega


Afai e te fiafia i le valiina o valivali, filifili le Farani baling metotia, e ala i le lauulu ua valiina i loka eseese ma le aafiaga o le masani susunuina lalo o le aafiaga o le ultraviolet malamalama.

O ituaiga felanulanuaʻi o foliga lanu masani ma ua tosina atu i le minimalism i foliga.

E mafai ona faʻatinoina mai aʻa, curls, i foliga lanu pupula, faʻatasi ma le lefulefu efuefu, blond, ma isi.

E mafai ona faʻaulu mai foliga lalagaina o laulu e ala ile ilaila pito o lauulu uma ma sulugatiti ile mata, pe faʻapipiʻiina pe a pisia le ogatotonu ole vaega ole filo.

Filifili ata o loʻo naʻo ni nai leo laʻau e māmā nai lo lau paolo masani, ina ia faʻaalia o ou foliga foliga, ae le o le ulavale.

Manatua o felanulanuaʻi lanu lanu e masani ona fefiloi, solo ese ai itu o tulaga masani metotia o le faʻaaogaina o ni lanu lanu.

Lelei colombra valivali - tausaʻafia foliga 2018-2019


Mo i latou e le fiafia i luga o filifiliga i luga ma manaʻo i se mea faʻapitoa, matou te fautua ia taʻalo ma ata ma le pupula o leo e ala i le filifilia o le masani lanu lanu 2018-2019 colombra.

Ina ia faʻatino lenei auala, e ao i le laulu e muamua faʻamamafa i pito, lea, a maeʻa ona faʻaogaina le leo, o le lauulu e sili ona suamalie ma susulu.

O aʻa ma le fulufulu o le ulu lava ia e tumau pea, ma e le mafai ona faʻafiafiaina, aua, mo se faʻataʻitaʻiga, tele-lanu faʻaogaina o loʻo tuʻuina atu mo le faʻamalamalamaga atoatoa o uila i le umi atoa.

Faiga ata o mea teuteu 2018-2019: muamua ma e le masani ai


Tagata tomai faapitoa e ofoina fashionistas uma masani auala masani o le faʻaaogaina o leo ma e le masani ai, o soʻo se matagofie e manaʻo e suia le a mafai ona maua le atoatoa tali mo ia lava pe a manaʻo.

Ae mo le mea muamua, matou te ofoina atu ni eseesega o lanu e mafai ona faamamafaina ai le le mafaamatalaina foliga ma le le masani ai o totonu o le lalolagi.

E mafai ona e faia ni laei mananaia ma mamanu i luga o lou lauulu i le fesoasoani a ni isi leo o le a faʻaaoga e se matai poto ile lauulu e aunoa ma ni faʻafitauli.

Sauni e sui? E te manaʻo e suʻe lau lanu lauulu atoatoa? Ona vaʻai lea pe faʻapefea ona vali lou lauulu laei matagofie, i le taimi nei.

Lulu lauulu lanu 2019-2020: manatu mo oe













































































Kiliki "Pei" ma maua naʻo le sili pou i luga o Facebook ↓

Le aoga

Valivali i se 'au ma ona vaʻaiga faʻapitoa mitamita faʻamanuiaga eseese.

Gauai atu! A iloa e a matou tagata faitau e uiga ia i latou, e masani lava e leai se masalosalo e uiga i le suia o latou foliga.

  • O lenei metotia o le a fai ma taʻavale faʻamalolo mo lauulu le ola, le mautonu ma le sefe. I se upu, pe a fai o lou lauulu e le toe aoga lea ia te oe, faanatinati atu i le teineulu laulu!
  • O faiga faʻapipiʻi e valiina e le faʻatulagaina tapulaʻa i tausaga ma tulaga - latou te foliga sili i tama talavou tamaiti aʻoga ma faʻaaloalogia tamaitai pisinisi.
  • Afai e te fuafua e mulimuli i se vasega masani, toe faʻaola le matagofie o le lanu masani o lauulu i le fesoasoani a foliga ata. Suiga faigofie e ono suia oe ma i le taimi lava e tasi o le a foliga taofiofi.
  • Valivali o lauulu ma se ata o le susulu ua fai ma sui o le tele o laei lanu 2018 mo uma pupuu ma umi lauulu. O le aso, ose taʻaloga e eseʻese ma lauulu laʻau e faʻafeiloaʻi, ma oe seti tulafono. O le lauulu pe a maeʻa lenei faiga malulu o le a avea ma foliga matagofie o lau ata.

Valivaliina o foliga ile laulu o umi eseese

  • Tusa lava pe e te iai le sili ona masani ai ma vavaeina lauulu, o le a sili atu le aoga ma manaia e vaʻaia i le tuʻufaʻatasia ma lanu talafeagai.
  • Valivali o loʻo iai se aafiaga faʻafouina - o le metotia e le gata e faʻalelei atoatoa le laulu ole laulu, ae e faʻafouina foʻi le ata ole tamaʻitaʻi.
  • Faatasi ai ma se lanu matagofie e fesuiaʻiina luga o lou lauulu, e mautinoa e te le alu e le iloa. Tagata uma o le a maitauina vave lau suiga suia foliga.
  • O soʻo se metotia valivali e mafai ona faʻasino i se agamalu metotia o pisipisia. E toetoe a saogalemu mo lauulu, o lea e le mafai ona e popole i lo latou tulaga.

Lauulu o le umi o se mea taua

I le filifiliga o le lelei lanu ma ituaiga lanu, e taua mea uma, mai le masani masani i laulu.

  • Colorists fautuaina e le faʻatapulaʻa i latou lava i mafaufauga ile sailiga o lanu lanu mo lauulu umi. Na o le pau lava le mea e ese ai o le pupuni vali.
  • Valivali lou lauulu mo lauulu feololo mafai ona aofia ai ombre, shatush, sombre po balayazh metotia. Vaʻavaʻai i le ata: e tasi o nei ituaiga o valivali e matagofie i lona lava ala.
  • Fai mai taʻitaʻi faʻataʻitaʻi ia teineiti ma le laulu puʻupuʻu latou te faʻatapulaʻaina latou lava i 2-3 lanu ma faʻatulagaina suiga le va i latou. O le lanu suia e tatau ona pei masani ma lamolemole i le mafai. Faʻaavanoaina o le tuueseeseina o se vaega o lauulu 'aina. Eseese lanu e talafeagai mo lauulu pei o le bob ma bob.

Ole masani masani auala e valivaliina lou lauulu

Manatu teuteu mo lauulu laulu lalelei

O fulufulu lauulu mo lanu uliuli o loʻo faʻaalia i se ituaiga o lanu. Matagofie brunettes o le a mautinoa lava maua tele e filifili mai ai!

  • O se laei matagofie mo le aulelei ma le uliuli poʻo le lanu enaena lauulu o le faʻaaogaina o le paolo asi i le valivali. Lulu malulu faʻaalu faʻatasi ma le masani matagofie o brunettes foliga foliga masani ma matagofie. E fiafia tele i latou e filifili i lenei filifiliga. Latou staining taunuuga e sili ona lelei.

Lefulefu lanu i luga o le uliuli lauulu

  • O le paolo o atigi fatafulu ua mamanuina na faia faapitoa mo tagata e papaʻe-lanumoana mata. Mo le ausia o lenei lavelave lanu e le faigofie, ma naʻo le tagata tomai faʻapitoa e mafai ona faia. Ae ui i lea, o se mea ofoofogia faʻaalia e matua taua lava le tele o itula faigaluega.

Valivali "frosty" chestnut

  • Stylists fautuaina teineiti ma se lanu lanu mafanafana e faʻalogo i le eseese o karamel shades. I le 2018, e leʻi leiloa lo latou lauiloa. Pau lava suiga i lenei aga o le faʻaopopoina o le pupula ma le faʻatusatusa. Lagona le saoloto e faʻaogaina karamel tones ma somre po ombre. O aga masani ua faʻaalia mai le tuʻufaʻatasiga o nei mafanafana i sukalati, mumu ma le piniki. Soʻo se faʻataʻitaʻiga ma le karamele e mafai ona ia maua ni teine ​​mata enaena, faʻapea foi ma le fulufulu mata lanumeamata ma le paʻu paʻu.

Valivaliina o lauulu lelei o karameli

  • E iai ni avanoa lelei mo Brunettes i le vaitau fou - e mafai ona latou taaalo ma ata o le lanu o Marsala. Tone ma lanu samasama ma lanu o isalaʻaiga i le faiga. Malamalama lanu uliuli ma le matagofie tuʻufaʻatasiga o koko ma siamu matua sili atu ona manaia i luga o lauulu uliuli. Faʻafetai i lona tulaga i luga o le tuaoi o le ie ulaula ma le mumu, o se teineititi ma soʻo se paʻu paʻu o le a mafai ona filifilia se paolo manumalo.

Lulu manaia foliga i ata o Marsala.

O le le masalosalo masani o lanu o se mafanafana mafanafana o le kofe-tioata. Luga auro i luga e fetaui lelei ma soʻo se ituaiga lanu, o lea la, o se mea sese i le filifiliga e le aofia ai.

Maitauina teine ​​ulaula

  • O se afaina tele i le lalolagi o lanu mo lauulu mumu o 'apamemea curls. O lenei lanu lanu foliga malu ma masani. Lenei o le filifiliga sili pe a fai e te le manaʻo i se suiga tele i le ata, ae o loʻo manaʻomia lava e le agaga se suiga.
  • O se mea manaia siva o lanu mumu ma siliva-apamemea tone.
  • Foi, stylists fautuaina e mafaufau lelei i le fesuiaiga o lanu mai le paolo o kinamoni i auro. Lenei o le a faʻamamafaina atoatoa ai le susulu masani ma le lalelei o le teine ​​laulu.
  • O se tamaoaiga tele o paolo o sukalati ma karameli o le a foliga sili mai i lauulu lauulu.

Lulu lauulu lanu

Valivali mo blondes

  • Lauulu valivali mo blondes o loʻo faʻaalia i le lanu lanu piniki o le 2018. I luga o lulu lauulu, o loʻo foliga mai aulelei tele. I le tautoulu, o le apricot paolo na aliali mai i le lanu piniki ma na avea ma mafanafana ma sili atu ona tumu. O lenei paolo foliga ofoofogia i teineiti ma se lanu lanu o le taumafanafana.

Felanulanua le lanu mo blondes

  • Silver silver fox o se faʻamatalaga fou o lauulu sinasina. O nei aso e leʻi valivali, ae valivali i se lanu siliva manaia. Le sili ona faʻamalosi fashionistas faʻaopoopo lanu moana i lenei gamut.

Valivali luga o lauulu lauulu

  • E matua fiafia lava Blondes ile fausaga ole pepe-beats. O lona aoga faʻaʻataʻitaʻiina le la susulu ile laulu.

Faigofie o maa

  • Yellowness lenei vaitau pa'ū i totonu o le lisi o antitrends, o lea pe a filifilia se lanu, gauai atu i le penina faia. Lagona le saoloto e faʻatumu i le siliva, moli moli poʻo le lanu viole.

Valivaliina o foliga ile penina

Valivali lou lauulu o se auala sili lea e taumafai ai se fou fou lanu i le vaitau 2018, faapea foi faʻateleina ma sili atu aulelei. Matou te mautinoa e te fiafia i ia suiga lelei!

Valivali

O lenei metotia e talafeagai pe a fai o lau lanu masani e mama nai lo le filifilia o lauulu lauulu. Valivali pigmen na o le ufiufi lauulu mai luga, mai le mea e le gata e le faʻaleagaina, ae o loʻo tumu i vaega aoga o loʻo fausia ai i onapo nei lanu. I le taimi lava e tasi, o le faʻapupula lou laʻau mai le natura, o le tele faʻapalapotoina o le paolo e te maua. Afai o le malamalama paolo o lou lauulu e le masani ai, ona tatau lea ona faia ni tausiga faʻapitoa i toning. Ua maeʻa ona faalanu le lauulu ei ai se fausaga faʻapipiʻi, ma o le lanu e ono suia pogisa nai lo oe faʻamoemoe.

Vali o loʻo faʻaaogaina le valiina o loʻo i ai le averesi o le teteʻe atu ma mulimuli ane pe lua masina. Ina ua maeʻa toning, ina ia faʻatumauina le lanu, e manaʻomia le faʻaogaina o mea e teu ai lauulu ma se faʻailoga mo lanu lanu.

Afai e fai sina mou atu le lanu, e mafai ona faʻafouina ma le vali foliga poʻo le gel. I le avea ai o se tulafono, e faigofie ona faʻaaoga i le fale, tufatufa ma se selu ma fufulu ese pe a uma le 20 minute.

Henna lanu

E taua le faʻalogo i mea lanu faʻalenatura, laʻau faʻapogai, muamua lava le henna. O se mea faigaluega o le a faʻamalosia lou lauulu, faʻaopopoga, pe a valiina, e mafai ona faigofie ona faʻaopopo i le aulelei soʻo se isi lava mea aoga, mo se faʻataʻitaʻiga, raspberi, chamomile, kofe poʻo le lauti, e faʻalagolago i le masani ai le paolo o lau lauulu.

O le tannic acid o loʻo i ai i totonu o le henna o le a faʻaalu lemu le lauulu ma faʻamalamalamaina lou laulu lauulu ma faʻamalosia.

Faigata malosi

Faatasi ai ma lenei metotia o le valiina, o le vali e ati le fausaga o lauulu e faʻaaogaina ai le hydrogen peroxide. E le mafai ona suia faʻapitoa le lanu o le lauulu, ae o lenei metotia ei ai le sili aoga - o le a leai se teteʻe faʻapitoa ma le tupu o laʻau tupu, o lona uiga o le valivali mafai ona faia itiiti masani. O se auala faʻapena o le a fesoasoani ia te oe e faʻatumauina le lanu saʻo mo le tusa o le masina.

Valivali

O se auala e faʻaitiitia tele ai le ata. O le pigment o loʻo i ai i lou lauulu e faʻaumatia i lalo o le faʻamalosi a le vaega aoga, ma i lona tulaga e sau ai le pulu fou fou e te manaʻomia. O lenei metotia o le staining le tatau ona faaaogaina na o oe, aua o le taunuuga e ono le fiafia ia te oe. E le gata i lea, afai o le lauulu ua uma ona vali, o le a avea ma faʻafitauli i se tagata amata ona feagai ma ia. O le mea lea, ia maua le tali saʻo, faʻafesoʻotaʻi polofesa.

Pe a valivali, toe ulu lauulu ua vali i aʻa, taumafai e aua le faia ni vali i le vaega autu o le lauulu. A maeʻa le valivaliina, o le tele o lauulu e lanu i le lanu manaʻo.

Afai na e faia le valivali o laina o tagata taʻitoʻatasi, ona latou tupu ai lea toeititi le mafai ona vaaia, lea e faʻatuai ai le malaga i le matai mo se taimi umi.

Valivali o se aganuu agamalu auala. O le mea lea, lou lauulu manaʻomia o oloa faʻapitoa tausiga. Ole mea moni a, matai e fautuaina shampoos, balms ma masks o loʻo i ai le keratin, lea ole a le faʻatagaina lou laulu e foliga pei o vaovao, ae o le a faʻaoso latou ile laupepa ma susulu.

Le manuia i le suia o lau ata ma le filifilia o lau oe lava valivali metotia!

Sulufaʻi

Le lanu mamanuina i le 2018: lanu mo lauulu, maualuga, ilaila valivali + 200 AUA

E toatele teine ​​e fiafia e vali o latou lauulu na oi latou lava. Aemaise pe a paʻu i le lanu valavala poʻo le faʻailoga. Afai e manaʻomia le valivali faʻalavelave, e le fautuaina le faia o ni faʻataʻitaʻiga, e sili le faʻatalatalanoa i le fomaʻi faʻapitoa.

Faʻafefea ona vali lou lauulu

Ina ia faʻatumu lau lauulu i se lanu fou matagofie ma teuteu le lalolagi o loʻo siomia ai matou mo se taimi umi, e tatau ona e vali saʻo i latou:

  • Faʻaaoga se manifinifi manifinifi o Vaseline poʻo soʻo se kulimi suauu i luga o le laulu. Ole mea lea ole a puipuia ai le paʻu ole ua ma foliga mai le pisia pe a faafesootai ma le lanu lanu.

  • E le mafai ona tuʻufaʻatasia vali i le taimi muamua, ua faʻasaina foʻi ona faʻaaogaina le paluga totoe mai le suauʻaga muamua. E manaʻomia le sauniaina o le vali vave aʻo leʻi faia le faʻagasologa, a leai o le lanu o le a tigaina tele.
  • O le taualumaga e tatau ona i ai le averesi o le 20 minute, e tusa lava poʻo le a le pisia.
  • Ina ua uma ona vali le filo mulimuli, o le taimi faʻaalia o le valivali pigment ua iloa. Tele o teuteuga teuteuga faaonaponei ave 20-25 minute.
  • Fufulu mama lauulu ile vai malulu. Ole vaimamaina e tumau seʻia oʻo i le vai fufuluina o lauulu, ua matua manino lava, e aunoa ma se lanu lanu.

A maeʻa le valiina, e fautuaina e faʻapipiʻi se ufimata faʻapipiʻi ile laulu.

O mea autu e iloa ai le filifilia o le paolo e fuafua ile ituaiga lanu

O le mananaia masani o le 2018 o le valivali uma o lauulu uma ma tagata taʻitoʻatasi. O sea metotia mafai faʻatupu ai se foliga le masani ai.

Fautuaga mo teine ​​e fuafua ile lanu ituaiga o lauulu:

Fiafia i latou e iai lauulu mumu ma lauulu e mafai ona maua soʻo se paolo o valivali / faʻamamafa. Teine ma lenei ituaiga lanu e i ai foliga faʻaalia, ma o le faʻaopopoga i le foliga o lanu valavala o le a faia la latou ata faʻatosina lalelei. O fafine sili faʻalelei e mafai ona filifilia se paolo e latalata i le lanu masani o lauulu, ma teine ​​e lototetele ma fiafia e tosina mai le mafaufau e faigofie ona filifili i lanu susulu ma le totoʻa.

O se ata manaia mo lauulu mumu

Filifiliga mo felanulanuaʻi lanu i le 2018

Fautuaga mai colorists mo teineiti e filifili e suia le ata e tusa ma le taimi nei suiga o le tausaga:

  1. I pulu puupuu ma le umi-umi, vali i lanu e lua e foliga sili ona aoga. Pei o se filifiliga, o le au faʻailoga e faʻaalia i se lanu pupula, ma le vaega autu o fulufulu ma se paʻele toʻa (faʻataʻitaʻiga, mumu / uliuli faʻatusatusa).
  2. O se mea e sili ona fiafia i ai mo le felanulanuaʻi o le valiina o le faʻaogaina o Halftones e foliga lelei atoatoa i laulu umi.
  3. Ole uliuli iloga ile lauulu laʻau o se luʻi moni tele i tagata Le filifiliga malosi mo teine ​​malosi ma le mautinoa. Talafeagai mo lauulu o soʻo se umi.
toe foi ile menu ↑

Luga o le 10 Hair Dyes 2018

LUGA 10 Lauulu Valivali 2018 / FOU 2018 Lauulu Valivali Suiga

2018 o se taimi o le lotoa ma le masani ai ata. Colorists sili e faʻaaogaina ni lanu tulaga ese - platinum, susu sukalati, juicy cherry, lilac sukalati, lanu uliuli, kofe ma le paʻi o auro, emerald.

Trendy dyeing metotia ma talafeagai lanu talafeagai

O loʻo iai ni metotia valiina e mafai ai ona e sui faʻafuaseʻi le ata. O metotia sili ona lauiloa i le 2018 na iloaina: ombre, sombre, shatush, babyites, balaz, colombra. Lalo o se sili auiliili faʻamatalaga o le staining metotia ma le filifilia o lanu ma ata.

O se tasi o le sili ona lauiloa staining metotia o uiga i se lamolemole po o le maopopo suiga mai le tasi paolo i le isi. E manaia le ombre ile pogisa male laulu e tasi. Colorists matauina o se aafiaga ofoofogia e mafai ona ausia pe a faia ombre i luga o le lauulu umi, ma o le fesuiaiga o ata ua fautuaina e faia mai le ogatotonu o le uumi ma lalo ifo i pito o le lauulu.

O lanu sili ona lauiloa mo ombre e mumu mo lauulu uliuli, ma lagi paolo mo lauulu laulu.

O se faʻataʻitaʻiga o ombre mo lauulu uliuli ma se laei mumu lauiloa i le 2018

O lenei pisia faiga e manatu o se ombre analog, ae ui i lea e sili atu lemu. O se poto masani valivali solo le tuaoi i le va o paolo, ma e le manaʻomia le faʻaaogaina o lanu eseese, ua fautuaina e filifili le laei lava e tasi, latalata i le lanu masani o le lauulu.

O le galuega autu a le matai peʻa faʻatinoina le sombre metotia o le fausiaina o le sili ona masani ata, e aunoa ma le faʻailoaina, cardinal suiga. Sombra e lelei mo tamaʻitaʻi fai pisinisi oe i le 2018 o loʻo fia faʻamamafa atu i se pisinisi, ae o le amio lelei. Mo lauulu uliuli, sukalati poʻo lanu uliuli ua filifilia, mo moli lauulu - platinum, saito.

E ui i lea, o le pou o loʻo iai foʻi se faʻailoga taua tele - o lenei valiina auala e mafai ona faʻamamafa ai le faʻaletonu o patipati, mamago lauulu. O le mea lea, o lenei faʻatulafonoina faʻatonutonu i le valiina ua talafeagai naʻo teineiti e leai ni mea, ola maloloina lauulu.

O se tasi o filifiliga mo lauulu lauulu sombre mo se tamaitai fai pisinisi

O lenei valiina auala e aofia ai le faʻaloaloaina o lanu i le umi atoa o le lauulu, mai aʻa (pogisa paolo) e oʻo atu i le pito (malamalama paolo). Shatush foliga mai e sili lona natura, fatuina e le gata o se foliga manaia, ae e le mafua ai foi le lagona o vali lanu.

O lenei metotia e sili ai mo teineiti e iai le laulu lea pe migimigi ulu. Le faʻaaogaina o le shatushi metotia, e mafai ona vaʻaia vaʻaia faʻateleina i le lauulu, ma faʻapea foi (e tusa ai ma tagata atamamai) o lenei metotia o lanu e iloa o se tasi o sili ona saoasaoa.

E sili atu le fai togafiti e faʻamalu ai moli mo fulufulu ma teine-enaena lauulu. Ma mo teineiti ma laulu laulu, e fautuaina e filifili se lanu i se isi sitaili. Aua foʻi neʻi valiina ni lauulu pupuʻu i le sitaili o sitaili, talu ai i lenei tulaga o le a le mafai ona faʻamamafaina uma i aitu taulaʻi o le sosolo o le paolo o lanu.

O se faʻataʻitaʻiga o le valiina o le shatushi i luga o le uliuli, ma le laulu le lauulu

Tasi o le sili ona manaia ae faigata fulufulu lauulu lanu. O le mea taua o le balyazha o le tala o lanu. O lenei togafiti e aofia ai i le valivaliina o ni vaega o fulufulu o le laulu i le paolo e tele ona mama nai lo le lanu autu.

O se filifiliga lelei mo se balyazha i luga o le uliuli lauulu o le valiina o ni tagata taʻitoʻatasi i le efuefu. A saʻo le valiina, o le lagona o le mu mu ua faia, lea ua sui mai le uliuli i le efuefu.

Pepe pepe

A talafeagai tele staining auala, lea e aofia ai i le faʻaauau le faʻaaogaina o le faʻailoaina ma le balyazha. Tagata taʻitasi o lo o faʻamamaina ma se sili atu maaleale paolo, a maeʻa ona faʻamalamalamaina foi fesoasoani. Le aafiaga o lauulu mumū i lalo o ave o le susunuina o la, ua faia, lea e manatu e sili ona manaia i le 2018.

Babelights - o se auala lautele o vali, talafeagai mo le pogisa ma lauulu lauulu. Ae o le umi, faʻalua suiga (faʻamamaina + balyazh) foliga sili atu le aoga i luga o le laulu umi.

Mo tagata atamamai oe fiafia e tosina mai le faʻateleina o le mafaufau, latou te manaʻo i le faʻavae masani o le 2018 - Colombra. O le Colombra teknik o se mautinoa "Ioe!" lanu ma pupula. O se mea lelei talafeagai faʻaopopo i le paʻu suamalie - o se uluaʻi tino 'oti ulu.

A vali le lanu, o le fesoasoani e faʻapupulaina muamua, o lenei o le a mafai ai ona maua ai se mama, sili atu saturated lanu pe a uma ona faʻaaoga le leo. Colorists fautuaina pupula pe vavaeʻese manoa mai le ogatotonu o le umi e oʻo i pito, pe na o pito o le lauulu, aʻo aʻa e tumau pea le malosi. O se fesuiaiga faʻapitoa lea e mafai ai ona e mauaina le sili ona faʻateleina ata.

E taua foi e tusa lava pe o le a le autu lanu o le lauulu, o le paolo mo valivali mafai ona filifilia le sili ona eseese. Malamalama, ae le lanu paepae - piniki, turquoise, kapeti, sili ona manaʻomia i teine ​​blonde. Mo brunettes ma enaena lauulu fafine, lanu uliuli, suamalie e sili atu i foliga - lanu viole, lanumoana / lanumoana, mumu, burgundy.

A o le i valiina le lauulu i se lanu faapitoa, e fautuaina e matamata i le ata oi ai nei.

GALUEGA: Manatu mo maualuga, vali ma valiina o lauulu

O fulufulu lauulu o se auala e suia ai le ata, e faʻailoa atu lau amio. Fai mai tagata atamamai e ala i le lanu o le lauulu e mafai ona e iloa le ita o le teineitiiti - agamalu, malu le laei faʻaalia le agamalu ma le alofa faʻaalia, susulu, mauoa lanu - e uiga i le malosi-naunau, le faʻamaoni ma le fiafia tele. Afai e te le malie i le tulaga o le tusitusiga, ona e tuu lea o au faʻatonuga ma finau i latou i faʻamatalaga. O lou manatu e taua tele mo le au faitau. Faʻafetai!